ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΕ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΕ»"

Transcript

1 ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΕ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ Ίδρυση Επωνυμία Σκοπός και Μέσα του Σωματείου Άρθρο 1 Ιδρύεται στην Αθήνα επαγγελματικό Σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ» και διακριτικό τίτλο «ΣΑΕ». Για τις διεθνείς συναλλαγές η παραπάνω επωνυμία αντιστοιχίζεται σε «HELLENIC ASSOCIATION OF HEARING AID ACOUSTICIANS» και με διακριτικό τίτλο «HAHΑΑ». Άρθρο 2 Σκοπός του Σωματείου είναι: Η ηθική υποστήριξη και η επαγγελματική και επιστημονική εξύψωση των μελών του. Η ανάπτυξη του πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών. Η μελέτη, προστασία, υποστήριξη και προαγωγή των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών. Η ενημέρωση του κοινού περί του επαγγέλματος των Ακοοπροθετιστών. Η αναγνώριση, κατοχύρωση και θεσμοθετημένη αναγνώριση του επαγγέλματος των Ακοοπροθετιστών από την Πολιτεία. Η ίδρυση σχολής Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι./Ι.Ε.Κ. από την Πολιτεία. Η εκπόνηση, η δημιουργία και η επόπτευση εφαρμογής των αρχών, της επιστήμης και της τέχνης του επαγγέλματος υπό των μελών του καθώς και η εκπόνηση και εφαρμογή Κώδικα επιστημονικής και επαγγελματικής Δεοντολογίας κατά την άσκηση του λειτουργήματος του επαγγέλματος.

2 2 Άρθρο 3 Την εκπλήρωση των άνω σκοπών το Σωματείο επιδιώκει: α) Δια της αναπτύξεως στα μέλη του επαγγελματικής συνειδήσεως και καταδείξεως σε αυτά των πλεονεκτημάτων της επαγγελματικής οργανώσεως του κλάδου τους. β) Δια της αναπτύξεως στενών δεσμών αλληλεγγύης και συναδέλφωσης μεταξύ των μελών του. γ) Δια της καταρτίσεως και υπογραφής συλλογικών συμβάσεων εργασίας και της παρακολουθήσεως της πιστής εφαρμογής της εργατικής νομοθεσίας. δ) Δια της οργανώσεως επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων, επαγγελματικών σεμιναρίων και λοιπών εκδηλώσεων επιστημονικού και τεχνικού ενδιαφέροντος που κατατείνουν στην επιμόρφωση και την επαγγελματική κατάρτιση των μελών του. ε) Δια της συλλογικής προβολής του κλάδου και της συμμετοχής του σε δευτεροβάθμιες οργανώσεις συλλόγων με κοινούς σκοπούς, καθώς και η εκπροσώπηση σε εκδηλώσεις και συνέδρια που αφορούν τον κλάδο. στ) Δια της μελέτης και εισηγήσεως νομικών και δημοσιονομικών μέτρων για την προαγωγή και προστασία του κλάδου και για την εκπροσώπηση του σε κάθε κρατική υπηρεσία και Ν.Π.Δ.Δ. στ) Δια της φροντίδας προς υλική και ηθική υποστήριξη όλων των μελών του εναρμονισμένη με το γενικό κοινωνικό συμφέρον. ζ) Δια της εξομαλύνσεως τυχόν διαφορών μεταξύ των μελών δια σχετικής παρεμβάσεως στις μεταξύ τους διαφορές. η) Δια μεταφοράς ξένης υψηλής τεχνολογίας και εφαρμογής νέων, σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων ως προς την προσθετική εφαρμογή και τα σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα επί των ακουστικών βαρηκοΐας και την προσθετική εφαρμογή τους, καθώς και γενικώς με την ανάδειξη θεμάτων που προάγουν την παιδεία, υγεία και έρευνα στη χώρα μας. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Μέλη, δικαίωμα και υποχρεώσεις 4.1. Απόκτηση ιδιότητας μέλους Άρθρο 4

3 Τακτικά μέλη του Σωματείου με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι ψήφου μπορούν να γίνουν: Όσοι κατά κύριο λόγο και με επαγγελματική επάρκεια ασκούν το επάγγελμα του ακοοπροθετιστή Όσοι παράγουν ή/και ασκούν εμπορία ακουστικών βαρηκοΐας και κοχλιακών εμφυτευμάτων σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας Όσοι διαθέτουν πτυχία αναγνωρισμένα ανώτερης ή ανώτατης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ιδιωτικών ή δημοσίων ιδρυμάτων σε συναφές αντικείμενο ή πιστοποίηση e-learning αναγνωρισμένου φορέα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής Την ιδιότητα του μέλους μπορούν να αποκτήσουν και υπάλληλοι σε εταιρίες ή σε ατομικές επιχειρήσεις, τα καταστήματα των οποίων πληρούν τις προδιαγραφές που ορίζει το άρθρο 4.3., που είναι ενεργά μέλη του Σωματείου και προμηθεύονται/εφαρμόζουν/εμπορεύονται ακουστικά βαρηκοΐας, εφόσον διαθέτουν αποδεδειγμένα επαγγελματική επάρκεια ή/και προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο (2) ετών Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου δύναται, μετά από εισήγηση του Δ.Σ. να ανακηρύξει ως επίτιμα μέλη του Σωματείου, χωρίς δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι και χωρίς υποχρέωση καταβολής εισφοράς, πρόσωπα εγνωσμένου επιστημονικού κύρους ή κοινωνικής εμβέλειας, που με την δράση τους επέδειξαν ωφέλιμο προς τους σκοπούς του Σωματείου έργο Τρόπος εγγραφής Τακτικών Μελών Για την εγγραφή στο Σωματείο το υποψήφιο μέλος πρέπει: Να προσκομίσει φωτοτυπία της ταυτότητας του, καθώς και αντίγραφο ποινικού μητρώου Να προσκομίσει φωτοτυπία της έναρξης επιτηδεύματος από την αρμόδια Δ.O.Y εφόσον ασκεί το εμπορικό επάγγελμα του ακοοπροθετιστή Να συμπληρώσει με όλα τα στοιχεία του και να υπογράψει το σχετικό έντυπο αίτησης νέου μέλους του Σωματείου με έγγραφο ή ηλεκτρονικό τρόπο Να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που προβλέπονται ανωτέρω υπό στοιχεία 4.1. προς πιστοποίηση της επαγγελματικής του επάρκειας.

4 Να συμπληρώσει και υπογράψει το σχετικό έγγραφο ή ηλεκτρονικό έντυπο Δήλωσης νέου μέλους του Συλλόγου, στο οποίο θα βεβαιώνει α) ότιέχει λάβει γνώση του Καταστατικού του Σωματείου και συμφωνεί με τους όρους αυτού β) αν είναι μέλος σε άλλο ομοειδές Σωματείο, αν ναι σε ποιο και γ) ότι πληρεί τις προϋποθέσεις που αφορούν στην άσκηση του επαγγέλματος του ακοοπροθετιστή καθώς και στον εξοπλισμό της επιχείρησής του Να καταβάλει το τέλος εγγραφής μέλους. Αυτό ορίζεται εκάστοτε από την Γ.Σ. που σήμερα ανέρχεται στο ποσό των (100) Εκατό Ευρώ Να καταβάλει την ετήσια συνδρομή μέλους αμέσως μόλις εγκριθεί η αίτηση νέου μέλους. Αυτό ορίζεται εκάστοτε από την Γ.Σ. που σήμερα ανέρχεται στο ποσό των (80) Ογδόντα Ευρώ Να προκαταβάλει ως παράβολο αίτησης έλεγχου επάρκειας/καταλληλότητας σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα ορίζει η εκάστοτε Γ.Σ. και η ισχύουσα εσωτερική και κοινοτική νομοθεσία και αφορά στην πιστοποίηση καταστημάτων, όπως το παράβολο ορίζεται εκάστοτε από τη Γ.Σ. και σήμερα ανέρχεται στο ποσό των (300) Τριακοσίων Ευρώ Την εγγραφή του νέου μέλους αποφασίζει κι αποφαίνεται γι αυτήν εγγράφως το Διοικητικό Συμβούλιο στην πρώτη, μετά την υποβολή της αίτησης του μέλους, σύγκλησή του και στην περίπτωση αποδοχής της αίτησης χορηγείται ειδικός αριθμός μητρώου μέλους. Στην περίπτωση απόρριψης της σχετικής αίτησης το υποψήφιο μέλος μπορεί να προσφύγει με αίτησή του στην πρώτη, μετά την απόρριψη της αίτησής του, σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου, που αποφαίνεται οριστικά περί τούτου. Στην περίπτωση της απόρριψης της αίτησης και από τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου στο υποψήφιο μέλος δικαιούται να προσβάλλει την απόφαση αυτή στα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών, όπως ορίζεται στο Νόμο ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ Για την Πιστοποίηση Καταλληλότητας Κέντρου Εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοΐας απαιτείται να πληρούνται οι κατωτέρω προϋποθέσεις :

5 5 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ: 1. Ελάχιστο εμβαδό 30 τ.μ. Σε περίπτωση που υπάρχει και εργαστήριο κατασκευής εκμαγείων, κελυφών και επισκευών, τότε απαιτούνται κατ ελάχιστο περίπου τ.μ. 2. Η διαμόρφωση του Κέντρου θα πρέπει να διαθέτει τρεις έως τέσσερις (αν υπάρχει εργαστήριο) ξεχωριστούς χώρους, οι οποίοι είναι οι εξής: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ -Χώρος υποδοχής αναμονής Ο χώρος υποδοχής θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 τ.μ. -Χώρος εφαρμογής Ο χώρος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τ.μ. και σε αυτόν θα γίνεται η εφαρμογή και η ρύθμιση των ακουστικών βαρηκοΐας καθώς και η λήψη αποτυπώματος του έξω ακουστικού πόρου. Θα πρέπει να είναι ήσυχος και να διαθέτει τον κατάλληλο αλλά και αθόρυβο εξαερισμό -Χώρος Περιοδικής Συντήρησης ακουστικών. Ο χώρος θα είναι ανεξάρτητος τουλάχιστον 3 τ.μ. και θα πρέπει να διαθέτει τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό. -Τουαλέτα με νιπτήρα. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ -Εργαστήριο Τεχνικής υποστήριξης (service) Ο χώρος αυτός είναι ανεξάρτητος χώρος με ελάχιστο εμβαδό 6-10 τ.μ. Σε περίπτωση ύπαρξης εργαστηρίου δεν απαιτείται η ύπαρξη χώρου περιοδικής συντήρησης. -Εργαστήριο κατασκευών, εκμαγείων και κελυφών Ο χώρος θα πρέπει να είναι ανεξάρτητος και να απομονώνεται με ενδιάμεση πόρτα από τους υπόλοιπους χώρους του κέντρου εφαρμογών, ενώ θα πρέπει να έχει εμβαδό τουλάχιστον 15 τ.μ. και να διαθέτει τα απαραίτητα σύστημα εξαερισμού και σύστημα πυρόσβεσης. Στον χώρο αυτό θα πρέπει να απαγορεύεται η είσοδος των ασθενών και των συνοδών τους. - Αποθηκευτικός χώρος (προαιρετικά) Ο χώρος αυτός θα πρέπει να είναι σημείο αποθήκευσης των ακουστικών, αναλώσιμων, υλικών εκμαγείων κλπ. Αν δεν υπάρχει ξεχωριστός χώρος αποθήκευσης, θα πρέπει τα υλικά εκμαγείων και οι μπαταρίες να αποθηκεύονται σε χώρο με ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ 1. H/Y 2. Hi Pro ή Noah Link ή Noah USB 3. Λογισμικό προγραμματισμού. 4. Ακοομετρητής (προαιρετικά) για τον έλεγχο της απόδοσης ακουστικών. 5. Συσκευή «Real Ear Measurements» (προαιρετικά)

6 6 6. Ωτοσκόπιο Β. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΩ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ 1. Ωτοσκόπιο εξεταστικό. 2. Ωτοσκόπιο λήψης εκμαγείου φωτιζόμενο. 3. Σύριγγα ή πιστόλι λήψης αποτυπώματος του έξω ακουστικού πόρου. 4. Υλικά αποτύπωσης μέτρων του έξω ακουστικού πόρου. 5. Μπαμπακάκια προστασία του τυμπάνου ( otoblock) διαφόρων μεγεθών 6. Υλικό αποστείρωσης σύριγγας. Γ. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ 1. Στηθοσκόπιο 2. Συσκευή ή φούρνος αφύγρανσης των ακουστικών 3. Σπρέι η άλλες συσκευές καθαρισμού 4. Σετ κατσαβιδιών και τσιμπιδάκι 5. Συσκευή συντήρησης και αποστείρωσης των εκμαγείων 6. Φακός μεγέθυνσης ή μικροσκόπιο 7. Συσκευή ελέγχου μπαταριών Ο έλεγχος για τα νέα μέλη και η πιστοποίηση προσαρμογής για τα ήδη μέλη θα γίνεται από δύο μέλη του ΔΣ, αφού προηγηθεί ενημέρωση του υποψήφιου μέλους/μέλους 20 ημέρες πριν και συμφωνία για την ημέρα και την ώρα ελέγχου. Κατά τον έλεγχο θα συντάσσεται έκθεση ελέγχου και θα υπογράφεται από αμφότερα τα μέλη του Δ.Σ. και το υποψήφιο μέλος/μέλος. Όσοι είναι ήδη μέλη, θα πρέπει να συμμορφωθούν στις ανωτέρω προϋποθέσεις μέχρι την Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ή διαπίστωσης ελλείψεων, θα χορηγείται στο υποψήφιο μέλος/ήδη μέλος προθεσμία ακόμη έξι μηνών, μετά το πέρας των οποίων, εάν αποδεδειγμένα (έκθεση ελέγχου από τα δύο μέλη του Δ.Σ.) δεν υπάρχει συμμόρφωση, θα αποφασίζεται από την επόμενη Γ.Σ. στην πρώτη μετά την ημερομηνία αυτή συνεδρίασή της, η εγγραφή/παραμονή ή διαγραφή του μέλους. Άρθρο 5 Υποχρεώσεις Δικαιώματα των Μελών 5.1. Τα τακτικά μέλη του Σωματείου έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, υπό την προϋπόθεση ότι είναι ταμειακώς ενήμερα μέχρι και το

7 7 οικονομικό έτος πριν από τη διενέργεια των αρχαιρεσιών και όπως κατά τα λοιπά το δικαίωμα αυτό εξειδικεύεται στο Νόμο και στο παρόν Καταστατικό Όλα τα μέλη του Σωματείου απολαμβάνουν όλων των δικαιωμάτων, που έχουν αναγνωρισθεί από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς για τα μέλη του Σωματείου Τα μέλη του Σωματείου δικαιούνται να αποχωρήσουν από αυτό με έγγραφη κοινοποίηση της πρόσθεσής τους απευθυνόμενη στο Δ.Σ. του Σωματείου τρεις (3) τουλάχιστον μήνες προ της λήξης του έτους για το οποίο έχουν προκαταβάλει τη σχετική συνδρομή μέλους Τα μέλη δικαιούνται να αναρτήσουν στο χώρο εργασίας τους ειδική πινακίδα με το ειδικό σήμα του Σωματείου τον ειδικό αριθμό μητρώου τους, σύμφωνη με τα πρότυπα που το Σωματείο ορίζει Τα μέλη του Σωματείου αναλαμβάνουν την υποχρέωση καταβολής της ετήσιας συνδρομής τους, εντός του πρώτου διμήνου εκάστου ημερολογιακού έτους. Σε περίπτωση που πιστοποιείται από τον Ταμία ή μη καταβολή της ετήσιας συνδρομής μέλους επί σειρά δύο ημερολογιακών ετών, το μέλος θα διαγράφεται αυτοδικαίως μετά από δίμηνη, έγγραφη ή ηλεκτρονική προειδοποίηση περί τακτοποίησης της οικονομικής του εκκρεμότητας Τα μέλη υποχρεούνται να συμμορφώνονται ως προς τους όρους του παρόντος Καταστατικού, τους εθνικούς και κοινοτικούς Νόμους και Οδηγίες καθώς και να ενστερνίζονται τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων του Σωματείου. Επίσης υποχρεούνται να προσέρχονται στις συγκλήσεις των Γενικών Συνελεύσεων, τακτικών ή έκτακτων, καθώς και να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαλέξεις, κ.ο.κ. που διοργανώνει ο Σύλλογος. Στην περίπτωση, που ένα μέλος απουσιάζει συνεχώς επί τρεις Γενικές Συνελεύσεις, το Δ.Σ. προτείνει τη διαγραφή του μέλους αυτού στην επόμενη από την τελευταία απουσία του Γενική Συνέλευση Στην περίπτωση μη καταβολής της ετήσιας συνδρομής μέλους, κατά τον χρόνο που παραπάνω ορίζεται (5.5.) ή μη συμμόρφωσης του μέλους στις υποχρεώσεις της παραγράφου υπ αριθ. 5.6., ή δήλωσης ψευδών στοιχείων στο Σωματείο, το Δ.Σ. του Σωματείου μπορεί να προτείνει στην Γενική Συνέλευση είτε την υποβολή σύστασης ή τη διαγραφή του μέλους από το Σωματείο.

8 Το Σωματείο μπορεί να πραγματοποιήσει επιτόπιο έλεγχο στο χώρο εργασίας των μελών, κατόπιν επταήμερης, έγγραφης ή ηλεκτρονικής ενημέρωσης εκάστου μέλους, τόσο για να διαπιστωθεί η πραγματική απασχόλησή τους με το αντικείμενο της Ακοοπροθετικής, όσο και για να καταγραφεί ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός και το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης του μέλους, ούτως ώστε να επιτευχθεί πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων των μελών. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ Πόροι του Σωματείου Άρθρο 6 Πόροι του Σωματείου είναι: α) τα δικαιώματα εγγραφής των μελών του, β) οι ετήσιες συνδρομές αυτών, γ) οι έκτακτες εισφορές και οι δωρεές τους και δ) οι προς το Σωματείο δωρεές, κληροδοσίες, πάσης φύσεως οικονομικές ενισχύσεις, τόκοι κεφαλαίων ως και κάθε άλλη νόμιμος πρόσοδος του, όπως οι διαφημίσεις στις ιστοσελίδες του Σωματείου, οι χορηγίες, οι εκθέσεις, τα συνέδρια, τα σεμινάρια κ.αλ. Απαγορεύεται ρητά η αποδοχή από το Σωματείο δωρεάς ή άλλης μορφής προσόδου από οποιοδήποτε ελληνικό ή αλλοδαπό πολιτικό κόμμα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ Όργανα Διοικήσεως Σωματείου Άρθρο 7 Όργανα διοίκησης του Σωματείου είναι: α) Η Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) των μελών του που αποτελεί και το κυρίαρχο σώμα, β) το Επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.), γ) η Εξελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε.) Λοιπά όργανα του Σωματείου είναι, α) η Επιστημονική Επιτροπή (Επ.Ε.) και β) το Πειθαρχικό Συμβούλιο (Π.Σ.). Άρθρο 8 Διοικητικό Συμβούλιο Το Σωματείο διοικείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται από την Γενική Συνέλευση με μυστική ψηφοφορία για τριετή θητεία από τα ταμειακώς ενήμερα τακτικά μέλη. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πλέον δύο (2) ως αναπληρωματικών μελών εκλέγονται κατά σειρά επιτυχίας. Με τον

9 9 τρόπο αυτό το νεοεκλεγέν Δ.Σ. συνέρχεται εντός 15 ημερών από της εκλογής του με πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος στις εκλογές μέλους και εκλέγει με μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του κατά σειρά τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία. Άρθρο 9 Το Δ.Σ. συνεδριάζει τακτικώς μία φορά το δίμηνο κατόπιν έγγραφης ή ηλεκτρονικής προσκλήσεως του Προέδρου, η οποία αναγράφει τα θέματα της ημερησίας διάταξης, εκτάκτως δε όταν κριθεί τούτο αναγκαίο από τον Πρόεδρο ή το ζητήσει ποσοστό 4/7 του συνόλου των μελών του Δ.Σ. με έγγραφη ή ηλεκτρονική αίτηση προς τον Πρόεδρο όπου θα αναγράφονται τα προς συζήτηση θέματα. Το Δ.Σ. δύναται να συνεδριάζει και με τηλεδιάσκεψη και βρίσκεται σε απαρτία, εάν παρίστανται είτε φυσικώς είτε συμμετέχουν με ηλεκτρονικό τρόπο τουλάχιστον (4) τέσσερα εκ των μελών του. Οι αποφάσεις του Δ.Σ. λαμβάνονται κατά πλειοψηφία των παρόντων ή συμμετεχόντων με ηλεκτρονικό τρόπο μελών. Άρθρο 10 Το Δ.Σ. διοικεί και διαχειρίζεται τα συμφέροντα του Συλλόγου, επιλαμβάνεται όλων των θεμάτων και ζητημάτων, εκτός των υποθέσεων για τις οποίες κατά το Καταστατικό απαιτείται απόφαση Γενικής Συνελεύσεως. Μέλος του Δ.Σ. που απουσιάζει, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των λοιπών μελών Δ.Σ., επί τρεις συνεχείς τακτικές συνεδριάσεις, αδικαιολογήτως, αντικαθίσταται από το πρώτο σε ψήφους αναπληρωματικό μέλος, η δε μη προσέλευσή του θεωρείται ως παραίτηση από το δικαίωμά του. Τυχόν έξοδα κινήσεως ή άλλα που απαιτούνται για τις εργασίες των μελών του Δ.Σ. καθορίζονται εκάστοτε από τον συγκεκριμένο προϋπολογισμό και πάντοτε σύμφωνα με τον νόμο. Άρθρο 11 Πρόεδρος Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. εκπροσωπεί το Σωματείο ενώπιον των Δικαστηρίων, Δημοσίων Υπηρεσιών ή Ν.Π.Δ.Δ. και πάσης φύσεως υπηρεσίας ή άλλης αρχής. Διευθύνει τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και των Γενικών

10 10 Συνελεύσεων. Υπογράφει όλα τα έγγραφα, γραμμάτια εισπράξεως και εντάλματα πληρωμών, θέτοντας τη φυσική ή ηλεκτρονική υπογραφή του κάτω από τη σφραγίδα του Σωματείου, καταρτίζει την ημερήσια διάταξη των Συνελεύσεων, φροντίζει περί της εφαρμογής του Καταστατικού, των αποφάσεων των Γ.Σ. και του Δ.Σ. και εν γένει προβαίνει σε κάθε ενέργεια για την προώθηση των συμφερόντων του Σωματείου. Τον Πρόεδρο απόντα ή κωλυόμενο αντικαθιστά ο Αντιπρόεδρος. Πάσης φύσεως έγγραφο που αφορά/σχετίζεται/προέρχεται από το Σωματείο, πρέπει να φέρει τουλάχιστον τη φυσική ή ηλεκτρονική υπογραφή του Προέδρου ή του Αντιπροέδρου, όταν αντικαθιστά τον Πρόεδρο και του Γενικού Γραμματέα και τη σφραγίδα του Σωματείου, άλλως δεν αναγνωρίζεται ως έγκυρο και δεσμευτικό για το Σωματείο και τα μέλη του. Ειδικά τα εντάλματα πληρωμών υπογράφονται από τον Πρόεδρο και τον Ταμία κατά τα κατωτέρω οριζόμενα. Άρθρο 12 Γενικός Γραμματέας Ο Γενικός Γραμματέας φυλάσσει το αρχείο του Σωματείου, την σφραγίδα, τηρεί το Βιβλίο μητρώου των μελών, συντάσσει τα πρακτικά του Δ.Σ. και των Γ.Σ., καταχωρεί αυτά στο βιβλίο Πρακτικών, συνυπογράφει με τον Πρόεδρο τα πάσης φύσεως έγγραφα, συνεργάζεται με αυτόν για την ομαλή και έγκαιρη διεξαγωγή των υπηρεσιών του, επιμελείται της αλληλογραφίας και συντάσσει και υποβάλλει προς τον Πρόεδρο για έγκριση τα διάφορα έγγραφα. Τον Γενικό Γραμματέα απόντα ή κωλυόμενο αναπληρώνει άλλο μέλος παρ αυτού οριζομένου για την συγκεκριμένη συνεδρίαση. Άρθρο 13 Ταμίας Ο Ταμίας εισπράττει με διπλότυπες αποδείξεις τις εγγραφές, τις ετήσιες εισφορές, τις έκτακτες εισφορές καθώς και κάθε έσοδο του Σωματείου, πληρώνει τα έξοδα του Σωματείου είναι προσωπικός υπεύθυνος για κάθε απώλεια χρημάτων και τηρεί το βιβλίο ταμείου, εισπράξεων και πληρωμών, καθώς και κάθε στοιχείο που απεικονίζει την οικονομική κατάσταση του σωματείου.

11 11 Ο Ταμίας κρατεί στα χέρια του μέχρι τριακοσίων ( 300) ευρώ για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών του Σωματείου τα δ επί πλέον χρήματα τα καταθέτει σε λογαριασμό που τηρεί το Σωματείο στην «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ή σε άλλο τραπεζικό ή πιστωτικό ίδρυμα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν κάθε φορά. Τις καταθέσεις/αναλήψειςκαι κάθε τραπεζική/διατραπεζική συναλλαγή που αφορά στον τηρούμενο λογαριασμό του Σωματείου στην «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», ή σε άλλο τραπεζικό ή πιστωτικό ίδρυμα, με όποιο τρόπο αυτές και αν γίνονται (μέσω i-banking, με cash card, με ταμειακή συναλλαγή κλπ) ενεργούν ο Ταμίας ή/και ο Πρόεδρος, υπογράφοντας προς τούτο κάθε σχετικό έγγραφο, απόντων δε ή κωλυομένων αυτών οι αναλήψεις διενεργούνται παρά προσώπων οριζομένων δι αποφάσεως του Δ.Σ. Τον Ταμία κωλυόμενου ή απόντα αναπληρώνει άλλο μέλος του Δ.Σ. παρ αυτού οριζόμενον για την συγκεκριμένη συνεδρίαση. Άρθρο 14 Εξελεγκτική Επιτροπή Η Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τρία (3) μέλη που εκλέγονται ανά τριετία ταυτόχρονα με τα μέλη του Δ.Σ. παρά της Γενικής Συνελεύσεως, μεταξύ των τακτικών μελών του Σωματείου. Συγχρόνως με τα τακτικά μέλη εκλέγονται και οι δύο (2) αναπληρωματικά. Εντός του 15ημέρου από την εκλογή τους τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής συνέρχονται με πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος και εκλέγει με μυστική ψηφοφορία μεταξύ τους τον Πρόεδρο, ο οποίος διευθύνει τις εργασίες της. Έργο της είναι ο έλεγχος και η εποπτεία των πράξεων του Δ.Σ. Δικαιούται να εξετάζει τα βιβλία του Σωματείου και ιδίως κάθε στοιχείο που σχετίζεται με την οικονομική διαχείριση. Στο τέλος κάθε χρήσης συντάσσει και υποβάλει σχετική έκθεση για την οικονομική διαχείριση στην Γενική Συνέλευση προς έγκριση. Τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής δεν δικαιούνται αμοιβή για τις εργασίες τους. Τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής δεν μπορούν να είναι και μέλη του Διοικητικού ή του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Επιστημονική Επιτροπή

12 12 Η Επιστημονική Επιτροπή ορίζεται από το Δ.Σ. με τριετή θητεία. Αποτελείται από τρία (3) μέλη και δύο (2) αναπληρωματικά. Στα τακτικά μέλη της επιτροπής δύναται να μετέχουν τουλάχιστον δύο (2) μέλη του Δ.Σ. και τα υπόλοιπα μέλη δύναται να συμμετέχουν και εκτός σωματείου άτομα. Έργο της είναι Α) η δημιουργία του κώδικα επιστημονικής και επαγγελματικής δεοντολογίας Β) η δημιουργία σχετικής ιστοσελίδας ( website) του Συλλόγου, η έκδοση ενημερωτικών επιστημονικών φυλλαδίων, Γ) η διοργάνωση κατ ελάχιστον ενός (1) επιμορφωτικού σεμιναρίου τον χρόνο για τα μέλη του Συλλόγου, ως και η συνεργασία ανάπτυξη και ο συντονισμός δράσεων με τις Επιστημονικές Επιτροπές Ιατρικών Συλλόγων και άλλων παραϊατρικών επαγγελμάτων. Επίσης, η Επιστημονική Επιτροπή έχει την αρμοδιότητα διαπίστωσης της τήρησης του Κώδικα Επιστημονικής και Επαγγελματικής Δεοντολογίας από τα μέλη του Σωματείου και την επιμέλεια διενέργειας επιτόπιων επισκέψεων στα καταστήματα των μελών προς διακρίβωση της καταλληλότητας του χώρου, της ύπαρξης και κατάλληλου τεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και της ύπαρξης CΕ στα προϊόντα και πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας κατά την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Αλλαγές στον υπάρχοντα Κ.Ε.Ε.Δ. (κώδικα επιστημονικής και επαγγελματικής δεοντολογίας) θα εγκρίνει με αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 του συνόλου των μελών της, η προς τούτο ειδικά προσκληθείσα Γενική Συνέλευση. Πειθαρχικό Συμβούλιο Το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποτελείται από τρία (3) μέλη που εκλέγονται κάθε τριετία ταυτόχρονα με τα μέλη του Δ.Σ. παρά της Γενικής Συνελεύσεως. Δεν επιτρέπεται να εκλεγούν ως μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου, πρόσωπα που έχουν την ιδιότητα μέλους του Δ.Σ. ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Συγχρόνως με τα τακτικά μέλη εκλέγονται και δύο (2) αναπληρωματικά. Εντός του 15ημέρου από την εκλογή τους τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου συνέρχονται με πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος και εκλέγουν με μυστική ψηφοφορία μεταξύ τους τον Πρόεδρο, ο οποίος διευθύνει τις εργασίες του. Έργο του είναι ο έλεγχος και η εποπτεία των πράξεων και της εν γένει συμπεριφοράς των μελών του Σωματείου.

13 13 Το Πειθαρχικό Συμβούλιο συνεδριάζει με δική του πρωτοβουλία οποτεδήποτε ή μετά από αίτηση μέλους απευθυνόμενη στο Δ.Σ. του Συλλόγου, στην οποία περιγράφεται το αίτημά του. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο δύναται να επιβάλει τις κάτωθι κυρώσεις στα παρεκτρεπόμενα μέλη του Σωματείου: α) της έγγραφης παρατήρησης β) της γραπτής επίπληξης γ) της πρότασης προσωρινής διαγραφής ή οριστικής του μέλους από το Σωματείο, η οποία συντελείται με απόφαση που λαμβάνεται από το Δ.Σ.. Η ποινή της διαγραφής επιβάλλεται από το Δ.Σ. προς το παρεκτραπέν μέλος μετά προηγούμενη ακρόασή του και λαμβάνεται με αυξημένη πλειοψηφία των ¾ του συνόλου των μελών του Δ.Σ.. Κάθε απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου μπορεί να προσβληθεί με αίτηση του ενδιαφερόμενου μέλους στην πρώτη, μετά την επιβολή της ποινής, σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου, που αποφαίνεται οριστικά περί τούτου. Το μέλος δικαιούται να προσβάλει την απόφαση αυτή της Γενικής Συνέλευσης στα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών, όπως ορίζεται στο Νόμο, άμα δε της τελεσιδικίας της σχετικής δικαστικής αποφάσεως οφείλει να επιστρέψει στο Σύλλογο την ειδική πινακίδα μέλους, που αναφέρεται στο άρθρο 5.4. Τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου δεν δικαιούνται αμοιβής για τις εργασίες τους. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΜΠΤΟ Γενικές Συνελεύσεις Άρθρο 15 Το κυρίαρχο όργανο του Σωματείου είναι η Γενική Συνέλευση. Οι Γενικές Συνελεύσεις διακρίνονται σε τακτικές και έκτακτες, προεδρεύει δε αυτών ο πρόεδρος του Δ.Σ. πλην των αρχαιρεσιών στις οποίες προεδρεύει μέλος εκλεγόμενο από αυτήν με φανερή ψηφοφορία δι ανατάσεως της χειρός. Άρθρο 16 Τακτικές Συνελεύσεις

14 14 α) Τακτική Γενική Συνέλευση συγκαλείται μια (1) φορά το έτος υποχρεωτικά, η δε τακτική Γ.Σ. συγκαλείται υποχρεωτικά εντός του πρώτου τριμήνου από τη λήξη του οικονομικού έτους, σε τόπο καθορισμένο από το Δ.Σ. στην οποία υποβάλλονται προς έγκριση η συνταχθείσα από την Εξελεγκτική Επιτροπή έκθεση της οικονομικής διαχείρισης του Σωματείου, ο ισολογισμός και απολογισμός κάθε έτους καθώς και ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους. Τη Γενική Συνέλευση μπορούν να παρακολουθήσουν τα μέλη του Σωματείου μέσω και live-streaming, εφόσον το επιτρέπουν οι υλικοτεχνικές υποδομές. Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης μπορεί να προβλεφθεί ο τρόπος συμμετοχής και ψηφοφορίας των μελών κατά τη λήψη αποφάσεων, μέσω και live-streaming, όπως ο νόμος ορίζει. β) Πριν της λήξης της θητείας των οργάνων διοικήσεως του σωματείου, συγκαλείται υπό του Δ.Σ. τακτική Γ.Σ. όπου διενεργούνται αρχαιρεσίες για την εκλογή των οργάνων της διοικήσεως και εγκρίνεται ο ισολογισμός, ο προϋπολογισμός και τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης. Στη συνέχεια ο Ταμίας του Σωματείου διαβάζει τον εγκεκριμένο ισολογισμό του έτους και ζητεί την έγκρισή του από τη Γ.Σ., καθώς και την απαλλαγή από κάθε ευθύνη της απερχόμενη διοικήσεως. Επίσης ζητεί έγκριση του προϋπολογισμού του αρχομένου έτους, το οποίο υποβάλλει στη Γ.Σ. γ) Κατά την τακτική Γενική Συνέλευση συζητούνται μόνον τα θέματα που αναγράφονται στην ημερήσια διάταξη της προσκλήσεως. Για την συζήτηση άλλου θέματος απαιτείται η υποβολή πρότασης υπογεγραμμένης από το 1/3 τουλάχιστον των ταμειακώς εν τάξει μελών. Άρθρο 17 Υποψηφιότητα και Ψηφοφορία α) Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των οργάνων της διοικήσεως αρχίζει μετά την εξάντληση των προγραμματισμένων προς συζήτηση θεμάτων. Εάν ο χρόνος δεν επαρκεί η Γ.Σ. ορίζει την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών την επομένη μέρα σε χώρο που αυτή καθορίζει. Η ψηφοφορία επιτρέπεται να γίνεται και με σφραγισμένη επιστολή. Είκοσι (20) ημέρες πριν από την ημερομηνία των εκλογών θα έχει εκπονηθεί και αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου που σήμερα είναι η η κατάσταση με τις υποψηφιότητες των μελών. Κάθε μέλος

15 15 θα δικαιούται να ζητήσει εγγράφως ή ηλεκτρονικώς από τη Γραμματεία την ταχυδρομική αποστολή ενός και μόνο φακέλου και ενός και μόνο ψηφοδελτίου (αμφότερα θα φέρουν τη σφραγίδα του Σωματείου σε εμφανές σημείο). Αφού συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο, θα αποστέλλεται αποκλειστικά και μόνο στη διεύθυνση του Νομικού Συμβούλου του Σωματείου, ο οποίος και θα αναλάβει την υποχρέωση να παρουσιάσει αποκλειστικά την ημέρα διενέργειας των αρχαιρεσιών το σύνολο των σφραγισμένων ψηφοδελτίων για να προσμετρηθούν οι ψήφοι, αμέσως μετά την αποπεράτωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων από τους φυσικά παριστάμενους. Ο Νομικός Σύμβουλος επί μία τριετία από την ημέρα των αρχαιρεσιών θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη φύλαξη και τήρηση αρχείου με το σύνολο των επιστολών και των ψηφοδελτίων που θα έχει παραλάβει κατά τον ανωτέρω τρόπο. Μετά την πάροδο της τριετίας, το αρχείο θα καταστρέφεται με παρουσία τριών μελών του ΔΣ οι οποίοι θα υπογράφουν και το σχετικό πρακτικό. Η ψηφοφορία επιτρέπεται να γίνει και με ηλεκτρονικό τρόπο υπό την προϋπόθεση ότι σχετική απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως θα καθορίζει τον τρόπο διασφάλισης του απορρήτου της ψήφου, της τηρήσεως της νομιμότητας και του αδιαβλήτου της ψηφοφορίας, όπως νόμος ορίζει. Κάθε μέλος δικαιούται να γνωστοποιήσει στη Γραμματεία του Σωματείου μία και μόνο ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας. Είκοσι (20) ημέρες πριν από την ημερομηνία των εκλογών θα έχει εκπονηθεί και αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου η λίστα με τις υποψηφιότητες των μελών. Σε ηλεκτρονική διεύθυνση που θα διαχειρίζεται αποκλειστικά και μόνο ο Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου, θα δύναται να αποσταλεί μία και μόνο φορά από την ανωτέρω δηλωμένη ηλεκτρονική διεύθυνση του μέλους το ψηφοδέλτιο συμπληρωμένο από το μέλος. Ο Νομικός Σύμβουλός θα αναλάβει την υποχρέωση να εκπονήσει κατάλογο συμπληρωμένο με τις ψήφους που θα έχει συγκεντρώσει έκαστος υποψήφιος δια της μεθόδου της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Τον κατάλογο θα παρουσιάσει αποκλειστικά την ημέρα διενέργειας των αρχαιρεσιών για να προσμετρηθούν οι ψήφοι. Ο Νομικός Σύμβουλος επί μία τριετία από την ημέρα των αρχαιρεσιών θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη φύλαξη και τήρηση αρχείου με το σύνολο

16 16 των τυπωμένων και συμπληρωμένων ψηφοδελτίων που θα έχει παραλάβει κατά τον ανωτέρω τρόπο. Μετά την πάροδο της τριετίας το αρχείο θα καταστρέφεται με την παρουσία τριών (3) μελών του Δ.Σ. οι οποίοι θα υπoγράφουν και το σχετικό πρακτικό. β) Οι υποψηφιότητες με την ένδειξη του αξιώματος υποβάλλονται με έγγραφη ή ηλεκτρονική αίτηση των ενδιαφερομένων, πριν από είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες από την έναρξη των αρχαιρεσιών, μετά υπευθύνου δηλώσεως του Ν.1599/1986, ότι ο υποψήφιος δεν τελεί αυτοδικαίως ή κατόπιν δικαστικής αποφάσεως σε στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων και ότι δεν έχει καταδικαστεί αμετακλήτως για αδίκημα εκ των αναφερομένων στον νόμο συνεπαγόμενο την αυτοδίκαια έκπτωσή του από την ιδιότητά του ως μέλος της διοικήσεως. Σε περίπτωση μη υποβολής τουλάχιστον εννέα (9) υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες, παρατείνεται η θητεία του υπάρχοντος εκλεγμένου Δ.Σ. και προσδιορίζεται η επανάληψη των αρχαιρεσιών μέσα σε ένα έτος το αργότερο. γ) Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν, τα εγγεγραμμένα για δύο (2) τουλάχιστον έτη ως τακτικά μέλη του Σωματείου. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σωματείο και να μην τους έχει επιβληθεί οποιαδήποτε ποινή από το Πειθαρχικό Συμβούλιο τα δύο (2) τελευταία χρόνια. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας τους περιληπτικό σημείωμα με τις προθέσεις τους εφόσον εκλεγούν μέλη του νέου Δ.Σ. δ) Είκοσι πέντε (25) ημέρες πριν από την ημερομηνία των εκλογών συγκροτείται η Τριμελής Εφορευτική Επιτροπή και ένα (1) αναπληρωματικό μέλος για την διενέργεια των αρχαιρεσιών, της οποίας τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις καθορίζονται από το νόμο. Μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής ή αναπληρωματικό μέλος της δεν δύναται να είναι υποψήφιος για την εκλογή του στο Δ.Σ. του Σωματείου. Το Δ.Σ. παραλαμβάνει τις αιτήσεις υποψηφιότητας και καταρτίζει πίνακα υποψηφίων τον οποίο παραδίδει στην Εφορευτική Επιτροπή ελεγμένο κατά τα τυπικά του, η δε Εφορευτική Επιτροπή προβαίνει στην ανακήρυξη των υποψηφίων εγγράφοντας τούτους κατ αλφαβητική σειρά

17 17 ε) έκαστο μέλος κατά την ψηφοφορία για την εκλογή των οργάνων του Σωματείου δύναται επί των σχετικών ψηφοδελτίων εκλογής εκάστου οργάνου να θέτει τόσους σταυρούς προτίμησης όσα και τα τακτικά προς εκλογή μέλη εκάστου οργάνου. Άρθρο 18 Αποτελέσματα ψηφοφορίας Μετά την λήξη της ψηφοφορίας η Εφορευτική Επιτροπή προβαίνει στη διαλογή των ψήφων και στην έκδοση του αποτελέσματος. Ως εκλεγέντες θεωρούνται όσοι έχουν λάβει κατά σειρά τις περισσότερους ψήφους. Η Εφορευτική Επιτροπή συντάσσει πρακτικό εις διπλούν περί του αποτελέσματος των αρχαιρεσιών, που αφού υπογραφεί από τα μέλη της, ένα εξ αυτών παραδίδεται στο αρμόδιο Δικαστήριο, το δε άλλο παραμένει στο αρχείο του Σωματείου. Άρθρο 19 Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις καλούνται όταν αποφασίσει το Δ.Σ., με εξαίρεση τις περιπτώσεις που αναγράφονται στο άρθρο 5.7 ή ζητήσουν τη σύγκλιση της το 1/3 τουλάχιστον των ταμειακώς εν τάξει μελών, με αίτηση στην οποία αναγράφονται τα προς συζήτηση θέματα, οπότε το Δ.Σ. υποχρεούται να συγκαλέσει έκτακτη Γ.Σ. εντός μηνός το αργότερο από την ημερομηνία υποβολής της αιτήσεως. Άρθρο 20 Τρόπος σύγκλησης Γ.Σ. Αποφάσεις αυτής Α) Τις Γενικές Συνελεύσεις καλεί το Δ.Σ. δι ανακοινώσεων τοιχοκολλούμενων στο κατάστημα του Σωματείου και αναρτώμενων στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου προ 15 τουλάχιστον ημερών από της προς σύγκληση οριζόμενης ημέρας, καθώς επίσης και δια ηλεκτρονικής ή συστημένης επιστολής προ του ιδίου χρονικού διαστήματος. Β) Στις Γ.Σ. οι αποφάσεις λαμβάνονται παρά των εχόντων δικαίωμα ψήφου παρόντων μελών δια πλειοψηφίας του ημίσεως, πλέον ενός.

18 18 Γ) Οι αποφάσεις της Γ.Σ. για να είναι έγκυρες πρέπει αυτή να ευρίσκεται σε απαρτία κατά τα επόμενα: Κατά την πρώτη Γ.Σ. πρέπει να παρίστανται τουλάχιστον το ½ των ταμειακώς ενήμερων μελών. Μη επιτευχθείσης απαρτίας κατά την πρώτη σύγκλιση, την αυτή ημέρα και με διαφορά μιας ώρας τουλάχιστον συγκαλείται δεύτερη Γ.Σ. όπου πρέπει να παρίστανται το ¼ των εχόντων δικαίωμα ψήφου μελών. Εάν και κατά την δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί απαρτία, τότε την αυτή ημέρα και με διαφορά άλλης μιας ώρας τουλάχιστον συγκαλείται τρίτη Γ.Σ. όπου πρέπει να παρίστανται το 1/5 των εχόντων δικαίωμα ψήφου μελών. Εάν και κατά την τρίτη σύγκληση δεν επιτευχθεί απαρτία, τότε εντός 20 ημερών καλείται τέταρτη Γ.Σ., η οποία θεωρείται ως πρώτη, όσον αφορά την κατά το παρόν απαιτούμενη απαρτία. Δ) Οι ψηφοφορίες στη Γ.Σ. λαμβάνονται δι ανατάσεως της χειρός πλην των αρχαιρεσιών ή και άλλων περιπτώσεων οι οποίες ήθελαν κριθεί άκρως σοβαρές ή και εις τον νόμο οριζομένων περιπτώσεων κατά τις οποίες απαιτείται μυστική ψηφοφορία. Άρθρο 21 Τροποποίηση του Καταστατικού Διάλυση του Σωματείου. Προκειμένου περί τροποποιήσεως του παρόντος ή διαλύσεως του Σωματείου αποφασίζει η Γ.Σ. συγκαλούμενη ειδικώς προς τούτο, κατά την οποία απαιτείται η παρουσία του ημίσεως τουλάχιστον των εχόντων δικαίωμα ψήφου μελών και με πλειοψηφία των ¾ αυτών, αποφαίνεται δε με μυστική ψηφοφορία. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΤΟ Γενικές Διατάξεις Άρθρο 22 Το Σωματείο μπορεί να συμμετέχει σε σύνδεσμο ή ένωση πλειόνων Σωματείων και Συλλόγων Ημεδαπής ή Αλλοδαπής ή τον Ευρωπαϊκό Σύλλογο Ακοοπροθετιστών για την επιδίωξη κοινών συμφερόντων, κατά τις οποίες όμως διατηρεί την διοικητική και οικονομική του αυτοτέλεια.

19 19 Άρθρο 23 Απαγορεύεται η εξάρτηση του Σωματείου από πολιτικό κόμμα. Απαγορεύεται από το Σωματείο η άσκηση εμπορικών πράξεων καθώς και η λήψη προμήθειας κατά την διενέργεια πράξεων εκμεταλλεύσεως της περιουσίας του. Άρθρο 24 Το Σωματείο έχει δύο σφραγίδες: α) μία σφραγίδα στρογγυλή που φέρει περιμετρικά τις λέξεις «ΣΑΕ» στην ελληνική γλώσσα και β) μία σφραγίδα στρογγυλή που φέρει περιμετρικά τις λέξεις «HAΗΑΑ» για τις διεθνείς συναλλαγές του. Και στις δύο σφραγίδες αναγράφεται το έτος Ίδρυσης του Σωματείου. Άρθρο 25 Διαλυομένου του Σωματείου τούτο τίθεται υπό εκκαθάριση. Το μετά την λύση, ενεργητικό υπόλοιπο της περιουσίας του προς διάλυση Σωματείου διατίθεται κατόπιν αποφάσεως της Γ.Σ., ληφθείσης προ ή συγχρόνως με τη διάλυση, για πάντα νόμιμο και ηθικόν σκοπό, ουδέποτε όμως η περιουσία του διανέμεται μεταξύ των μελών του. Άρθρο 26 Παν μη προβλεπόμενο από το παρόν Καταστατικό ρυθμίζεται δι αποφάσεως των Γ.Σ. λαμβανομένων με εισήγηση του Δ.Σ. καθ όσα και δι όσα εις τον νόμο ορίζονται. Άρθρο 27 Το παρόν Καταστατικό αποτελούμενο από 27 άρθρα μετά από τροποποιήσεις και κατάργηση των μεταβατικών διατάξεων, εγκρίθηκε σήμερα από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που συγκλήθηκε για τον σκοπό αυτό και θα ισχύσει, όπως τροποποιήθηκε, από την εγγραφή των τροποποιήσεων στα τηρούμενα βιβλία των σωματείων του αρμόδιου Δικαστηρίου.

20 20 Αθήνα, 18 Μαρτίου 2017 Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδας Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΙΣ ΚΩΝΣΤΑΣ

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Σωµατείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΕ»

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Σωµατείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΕ» ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Σωµατείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΕ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ Ίδρυση Επωνυµία Σκοπός και Μέσα του Σωµατείου Άρθρο 1 Ιδρύεται στην Αθήνα επαγγελµατικό Σωµατείο µε την επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Σωµατείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΕ»

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Σωµατείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΕ» ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Σωµατείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΕ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ Ίδρυση Επωνυµία Σκοπός και Μέσα του Σωµατείου Άρθρο 1 Ιδρύεται στην Αθήνα επαγγελµατικό Σωµατείο µε την επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΑΡΘΡΟ 1 ο - ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «Παιδαγωγική Εταιρεία Κύπρου» με έδρα τη Λευκωσία ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΤΙΤΛΟΣ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ-ΜΕΣΑ. ΑΡΘΡΟ 1 ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρθρο 1 Επωνυμία Εδρα Ιδρύεται Σωματείο σύμφωνα με τα άρθρα 78 επ. του Αστικού Κώδικα υπό την επωνυμία ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ" (HELLENIC SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ (HELLENIC SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ" (HELLENIC SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY) ΑΡΘΡΟ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται επιστημονικό σωματείο με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

γ. Οργανώνει συνέδρια, διαλέξεις κλπ. εκδηλώσεις για επιστημονικά θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τις βιο-ιατρικές επιστήμες.

γ. Οργανώνει συνέδρια, διαλέξεις κλπ. εκδηλώσεις για επιστημονικά θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τις βιο-ιατρικές επιστήμες. Όνομα, Έδρα και Σφραγίδα της Εταιρείας Άρθρο 1 Η Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, η οποία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1835 και αναγνωρίσθηκε ως Σωματείο στις 17 Ιανουαρίου 1924, με την επωνυμία τότε «Η εν Αθήναις Ιατρική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. Ίδρυση Σκοπός Μέσα επιδίωξης. Άρθρο 1ο

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. Ίδρυση Σκοπός Μέσα επιδίωξης. Άρθρο 1ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Ίδρυση Σκοπός Μέσα επιδίωξης Άρθρο 1ο Ιδρύεται μη κερδοσκοπικό Σωματείο με την επωνυμία «Ελληνική Λέσχη Φίλων των Δίσκων Discus Club of Greece», με έδρα την πόλη των Αθηνών. Η Λέσχη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Άρθρο 1

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Άρθρο 1 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Άρθρο 1 Ιδρύεται Σύλλογος με την ονομασία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα 2-3 -90 Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Άρθρο 1 Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Αυτές είναι οι προτάσεις για την αλλαγή του καταστατικού προς τη Καταστατική Γενική Συνέλευση στα πλαίσια του αλλαγής και του εκσυγχρονισμού των κανονισμών λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου KΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΚΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Α. ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ. Άρθρο 1 Επωνυµία Έδρα. Άρθρο 2 Σκοπός

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ. Άρθρο 1 Επωνυµία Έδρα. Άρθρο 2 Σκοπός Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ Άρθρο 1 Επωνυµία Έδρα Ιδρύεται σωµατείο, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, µε την επωνυµία «ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ» και έδρα την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ 1. Ιδρύεται σωματείο υπό την επωνυμίαν ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ε.Β.Ε.) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. ΑΡΘΡΟ 2

ΑΡΘΡΟ 1. Ιδρύεται σωματείο υπό την επωνυμίαν ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ε.Β.Ε.) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. ΑΡΘΡΟ 2 Με το από 2384/11-10-1951 καταστατικό, το οποίο καταχωρήθηκε νόμιμα στο βιβλίο Αναγνωρισμένων Σωματείων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με αριθμό 2782/12-11-1951 και τροποποιήθηκε σύμφωνα με το Ν.Δ 795/1971

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα Άρθρο 1 ο 1.- Ιδρύεται σύλλογος από άτομα που ανήκουν στην Πολυτεχνειακή Κοινότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ 2. Σκοποί Σκοποί του συλλόγου είναι :

ΑΡΘΡΟ 2. Σκοποί Σκοποί του συλλόγου είναι : ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΘΡΟ 1. Σύσταση Ιδρύεται Σύλλογος με την επωνυμία: Σύλλογος για την δημιουργία Διεθνούς Αριστοτελικού Κέντρου (ΔΑΚ) μη κερδοσκοπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ- ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ- ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Της Ένωσης Συλλόγων που ιδρύθηκε και εδρεύει στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού Αττικής με την επωνυμία: «ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποιήσεις Καταστατικού του Συλλόγου Αποφοίτων ΔΕΤ

Τροποποιήσεις Καταστατικού του Συλλόγου Αποφοίτων ΔΕΤ ü ΑΡΘΡΟ 1 - Ι ΡΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος ιοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας». Το Σωματείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί στα αγγλικά τον διακριτικό τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 3 ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Άρθρο 3 ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Άρθρο 3 ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 1. Η ανάπτυξη τακτικής και στενής συνεργασίας με γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς, σωματεία, επαγγελματικούς συλλόγους και τοπική αυτοδιοίκηση. 2. Η ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ: Άρθρο 1 Ιδρύεται Σωματείο των Κυπρίων Λογοτεχνών με την επωνυμία EΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ και με έδρα τη Λευκωσία. ΣΚΟΠΟΙ: Άρθρο 2 α) Η οργανωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. 1. Η Κοινότητα ονομάζεται. 2. Έδρα της είναι

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. 1. Η Κοινότητα ονομάζεται. 2. Έδρα της είναι ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Άρθρο 1 Όνομα και έδρα 1. Η Κοινότητα ονομάζεται 2. Έδρα της είναι 3. Η Κοινότητα είναι καταχωρημένη στο Ειρηνοδικείο σαν αναγνωρισμένο σωματείο (e.v.) 4. Ο χώρος δραστηριότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ============================================================

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Επιστημονικού Συλλόγου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΕΤΠΕ)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Επιστημονικού Συλλόγου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΕΤΠΕ) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Επιστημονικού Συλλόγου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΕΤΠΕ) Επωνυμία - Έδρα Σκοπός Άρθρο 1 ο Ίδρυση Ιδρύεται Επιστημονικός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας (ΚΥΜΕ)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας (ΚΥΜΕ) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας (ΚΥΜΕ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΙΔΡΥΣΗ- ΕΔΡΑ- ΣΚΟΠΟΙ Άρθρο 1 ο Ιδρύεται Επιστημονικό σωματείο με όνομα «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» [συντομογραφικά ΚΥ.Μ.Ε.]. Η έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Του σωµατείου µε την επωνυµία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ Άρθρο 1 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ίδρυση Επωνυµία Έδρα Σκοπός Ιδρύεται επιστηµονικό επαγγελµατικό σωµατείο µε την επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣH ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟY ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ. ΕΔΡΑ. Άρθρο 1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣH ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟY ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ. ΕΔΡΑ. Άρθρο 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣH ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟY ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ (Μετά τις τροποποιήσεις, οι οποίες απεφασίσθησαν από την τακτική Γ.Σ. της 26-2-1999) ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ. ΕΔΡΑ Άρθρο 1 Ιδρύεται σωματείο με: την

Διαβάστε περισσότερα

Η επωνυμία αναγράφεται υποχρεωτικά στη σφραγίδα της Ένωσης.

Η επωνυμία αναγράφεται υποχρεωτικά στη σφραγίδα της Ένωσης. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ στελεχη ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ» ΑΡΘΡΟ 1. ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις τροποποίησης καταστατικού Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ίδρυση Έδρα Σκοπός. Ισχύον Άρθρο 3 Προτεινόμενο Άρθρο 3

Προτάσεις τροποποίησης καταστατικού Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ίδρυση Έδρα Σκοπός. Ισχύον Άρθρο 3 Προτεινόμενο Άρθρο 3 Προτάσεις τροποποίησης καταστατικού Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ίδρυση Έδρα Σκοπός Ισχύον Άρθρο 2 Σκοπός του Συνδέσμου Προτεινόμενο τροποποιημένο Άρθρο 2 Σκοπός του Συνδέσμου Σκοπός του Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό. Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

Καταστατικό. Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Καταστατικό Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ίδρυση -Έδρα Επωνυμία Σκοποί και Στόχοι - Μέσα Άρθρο 1 Ιδρύεται σύλλογος με Έδρα τη Λάρισα και την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ» Α. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ» Α. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ» Α. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 ο (Επωνυμία-Έδρα) Συστήνεται επιστημονική εταιρεία με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου με την Επωνυμία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ BegaFigo

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου με την Επωνυμία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ BegaFigo 1. ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου με την Επωνυμία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ BegaFigo Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Επαρχίας Αμμοχώστου «BegaFigo» (Ι.Ο.Ε.Α) 2. ΕΜΒΛΗΜΑ-ΣΦΡΑΓΙΔΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Επαγγελματικού Σωματείου με την επωνυμία ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΒΟΡΕΊΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α ΙΔΡΥΣΗ ΣΚΟΠΟΙ

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Επαγγελματικού Σωματείου με την επωνυμία ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΒΟΡΕΊΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α ΙΔΡΥΣΗ ΣΚΟΠΟΙ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Επαγγελματικού Σωματείου με την επωνυμία ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΒΟΡΕΊΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α ΙΔΡΥΣΗ ΣΚΟΠΟΙ Άρθρο 1: Ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη Σύλλογος με την επωνυμία Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ (Σ.Ε.Ρ.) (Ειδικών επί των αντανακλαστικών των άνω και κάτω άκρων του σώματος)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ (Σ.Ε.Ρ.) (Ειδικών επί των αντανακλαστικών των άνω και κάτω άκρων του σώματος) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ (Σ.Ε.Ρ.) (Ειδικών επί των αντανακλαστικών των άνω και κάτω άκρων του σώματος) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΑΡΘΡΟ 1 Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ " ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ " ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ " Άρθρο 1 ο Ιδρύεται σωματείο με έδρα τα Ιωάννινα και με επωνυμία "ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ". Η συντομογραφία του ονόματος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΙΟΥ Κεφάλαιο Α Άρθρο 1 - Ίδρυση Ιδρύεται Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με επωνυμία Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. 18/4/26-6-2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ι: Συγκρότηση και λειτουργία του Δ.Σ. Άρθρο 1: Συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 3 Ο Σύλλογος θα επιδιώξει την πραγµατοποίηση των παραπάνω σκοπών µε κάθε νόµιµο µέσο.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 3 Ο Σύλλογος θα επιδιώξει την πραγµατοποίηση των παραπάνω σκοπών µε κάθε νόµιµο µέσο. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 α. Ο «Σύλλογος ιδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας» µετονοµάζεται σε «Ενιαίος Σύλλογος ιδασκόντων Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας» µε έδρα τον Βόλο. β. Η σφραγίδα του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΝΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ Άρθρο 1 ο Γίνεται σύλλογος με την επωνυμία ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, με έδρα την κωμόπολη Άγιος Αθανάσιος του Νομού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Ελληνικής Εταιρείας για τη Μελέτη του Ήπατος

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Ελληνικής Εταιρείας για τη Μελέτη του Ήπατος ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ελληνικής Εταιρείας για τη Μελέτη του Ήπατος Άρθρο 1 ο Ιδρύεται Επιστημονική Εταιρεία (Σωματείο), με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ», με έδρα την Αθήνα, Σοφίας Σλήμαν 48

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 2 Συνέλευση των Αντιπροσώπων

Άρθρο 2 Συνέλευση των Αντιπροσώπων ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΑ ΠΣΕ Όπως είναι ήδη γνωστό, με τις διατάξεις των άρθρων 72 έως 88 του Νόμου 4461/2017 συστήθηκε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου υπό την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών» (ΠΣΕ-ΝΠΔΔ).

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» 1 ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΚΟΠΟΣ - ΜΕΣΑ Άρθρο 1 ο Ίδρυση Επωνυμία Το 1965 εγκεκριμένο με την

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ Σάββατο 23 Μαΐου 2015 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ Σάββατο 23 Μαΐου 2015 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ Σάββατο 23 Μαΐου 2015 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα Ιδρύεται Σωματείο, με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό Τροποποιημένο στις

Καταστατικό Τροποποιημένο στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM Καταστατικό Τροποποιημένο στις 26-11-2017 Άρθρο 1 Ονομασία: Έδρα: Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης Στοκχόλμη Άρθρο 2 Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α 1 of 6 18/2/2013 3:27 µµ Καταστατικό ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Άρθρο 1 ο Ιδρύεται επαγγελµατικό σωµατείο µε την επωνυµία: "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Άρθρο 1ο ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη Σωµατείο από φίλους των εικαστικών και πλαστικών τεχνών, µε την επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΩΡΗΤΩΝ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΩΡΗΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΩΡΗΤΩΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ Έγκριση σύστασης του κοινωφελούς ιδρύµατος µε την επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΕΤΤΕΡΑΟΥΚΡΑΙΣ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΕΤΤΕΡΑΟΥΚΡΑΙΣ. Mετάφραση από τη γερμανική γλώσσα ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΕΤΤΕΡΑΟΥΚΡΑΙΣ. ΑΡΘΡΟ 1 ΑΡΘΡΟ 2 ΑΡΘΡΟ 3 ΟΝΟΜΑ, ΕΔΡΑ, ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ α) Η Κοινότητα ονομάζεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΕΤΤΕΡΑΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΥ ΠΣΦ-ΝΠΔΔ ΣΚΟΠΟΣ -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Άρθρο 1

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΥ ΠΣΦ-ΝΠΔΔ ΣΚΟΠΟΣ -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Άρθρο 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΥ ΠΣΦ-ΝΠΔΔ ΣΚΟΠΟΣ -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Άρθρο 1 Τα επιστημονικά τμήματα λειτουργούν υπό την αιγίδα του ΠΣΦ-ΝΠΔΔ, και έχουν σαν κύριο αντικείμενο την μελέτη θεμάτων σχετικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡ ΑΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Άρθρο 1 Ιδρύεται σωµατείο µε την επωνυµία «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡ ΑΙΑΣ» µε έδρα την Πτολεµαΐδα. Άρθρο 2 Σκοπός του σωµατείου είναι η προώθηση

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση του Καταστατικού της αστικής µη κερδοσκοπικής εταιρείας µε την επωνυµία «Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών» και κωδικοποίηση αυτού.

Τροποποίηση του Καταστατικού της αστικής µη κερδοσκοπικής εταιρείας µε την επωνυµία «Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών» και κωδικοποίηση αυτού. Τροποποίηση του Καταστατικού της αστικής µη κερδοσκοπικής εταιρείας µε την επωνυµία «Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών» και κωδικοποίηση αυτού. Στο Πανεπιστήµιο της Γρανάδας της Ισπανίας, σήµερα,

Διαβάστε περισσότερα

KATAΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

KATAΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ KATAΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ TO ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ Αρθρο 1 ο : ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Α.- Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. του Σωματείου «Ελληνική Φυκολογική Εταιρεία» Απόφαση Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης: 260/1991 (35682/ΕΠ, 1531/5-12-1990)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. του Σωματείου «Ελληνική Φυκολογική Εταιρεία» Απόφαση Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης: 260/1991 (35682/ΕΠ, 1531/5-12-1990) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του Σωματείου «Ελληνική Φυκολογική Εταιρεία» Απόφαση Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης: 260/1991 (35682/ΕΠ, 1531/5-12-1990) Επωνυμία, Έδρα, Σφραγίδα και Σκοπός του Σωματείου Παράγραφος 1 Ιδρύεται επιστημονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Κεφάλαιο Α Ίδρυση Έδρα Σκοπός ΑΡΘΡΟ 1 Ίδρυση Έδρα Ιδρύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Επωνυμία- Έδρα- Μέλη- Σκοπός

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Επωνυμία- Έδρα- Μέλη- Σκοπός ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συνδέσμου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδας». ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Επωνυμία- Έδρα- Μέλη- Σκοπός Άρθρο 1 ον. Ιδρύεται σύνδεσμος με την επωνυμία «Σύνδεσμος Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

(Τροποποιηθείς κατόπιν αποφάσεως Δ.Σ της Ε.Ψ.Ε, 12/4/2006, μετά από σχετική εισήγηση της Ε.Ε.Ε.Ψ)

(Τροποποιηθείς κατόπιν αποφάσεως Δ.Σ της Ε.Ψ.Ε, 12/4/2006, μετά από σχετική εισήγηση της Ε.Ε.Ε.Ψ) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ (Τροποποιηθείς

Διαβάστε περισσότερα

Η εκπλήρωση αυτών των στόχων θα επιδιωχθεί με την διοργάνωση των ακόλουθων δραστηριοτήτων όπως:

Η εκπλήρωση αυτών των στόχων θα επιδιωχθεί με την διοργάνωση των ακόλουθων δραστηριοτήτων όπως: Καταστατικό 1 Ονομασία και έδρα Ο σύλλογος φέρει την ονομασία Έλληνες Επιστήμονες Βερολίνου και Βρανδεμβούργου (κ.σ.) και έχει την έδρα του στο Βερολίνο. Έτος χρήσης είναι το ημερολογιακό έτος. 2 Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 14925 11 Απριλίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1234 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Γ5β/Γ.Π.19724 Ίδρυση Περιφερειακών Τμημάτων του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ο ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΣΚΟΠΟΣ

Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ο ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΣΚΟΠΟΣ 1 Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ο ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΣΚΟΠΟΣ Α Άρθρο 1 Ιδρύεται μη κερδοσκοπικό, Ιατρικό Επιστημονικό Σωματείο με την επωνυμία : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΤΟΥ - (ΕΧΕΜ). Για τις σχέσεις

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 ο Ιδρύεται σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων με έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 2 ΕΔΡΑ Έδρα του Συλλόγου είναι η Αθήνα οδός Αριστογείτονος 11-13. Άρθρο 3 ΣΚΟΠΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 2 ΕΔΡΑ Έδρα του Συλλόγου είναι η Αθήνα οδός Αριστογείτονος 11-13. Άρθρο 3 ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ & ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΩΝ Τάρανα-Κραψίτη Δήμου Πρέβεζας» (Ο.Σ.Π.Ο. Τάρανα-Κραψίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ( όπως τροποποιήθηκε και συµπληρώθηκε µετά την Ειδική Καταστατική Συνέλευση της 28ης )

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ( όπως τροποποιήθηκε και συµπληρώθηκε µετά την Ειδική Καταστατική Συνέλευση της 28ης ) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ( όπως τροποποιήθηκε και συµπληρώθηκε µετά την Ειδική Καταστατική Συνέλευση της 28ης-4-1998) Του Σωµατείου «Σύλλογος Ελλήνων Πολεοδόµων και Χωροτακτών» Ι. ΕΠΩΝΥΜΙΑ - Ε ΡΑ - ΣΚΟΠΟΙ Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 1 Επωνυµία - έδρα Ιδρύεται επιστηµονικό σωµατείο µε την επωνυµία «Ελληνική Αρχειακή Εταιρεία» (η «Εταιρεία»), αποδιδόµενη στα γαλλικά ως Association des Archivistes

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Αρθρο 1. Ιδρύεται στην Αθήνα επαγγελματικός επιστημονικός σύλλογος με την

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Αρθρο 1. Ιδρύεται στην Αθήνα επαγγελματικός επιστημονικός σύλλογος με την ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Αρθρο 1 Ιδρύεται στην Αθήνα επαγγελματικός επιστημονικός σύλλογος με την επωνυμία «Σύλλογος Ελλήνων Εργοθεραπευτών (HELLENIC ASSOCIATION

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Σωματείου με έδρα τη Θεσσαλονίκη και επωνυμία " ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ( Π.Ε.Β.Ε. ) "

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Σωματείου με έδρα τη Θεσσαλονίκη και επωνυμία  ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ( Π.Ε.Β.Ε. ) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου με έδρα τη Θεσσαλονίκη και επωνυμία " ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ( Π.Ε.Β.Ε. ) " ΑΡΘΡΟ 1 Επωνυμία - Έδρα Επωνυμία: " Παιδιατρική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος ( Π.Ε.Β.Ε. ) ",

Διαβάστε περισσότερα

Σ Τ Ο Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

Σ Τ Ο Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σ Τ Ο Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 19-11-1983 Α Ρ Θ Ρ Ο 1ο Ιδρύεται Επιστηµονικό Σωµατείο (Επιστηµονική Εταιρεία) µε την ονοµασία και τον τίτλο ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 ο : Επωνυμία, Όργανα διοίκησης και Έδρα του Σωματείου: Α. Ιδρύεται μη κερδοσκοπικό σωματείο με το όνομα: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ. Β. Όργανα διοίκησης του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Σωματεία Μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

ΠΡΟΣ: Σωματεία Μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Θεσσαλονίκη 12/02/2017 Αρ. Πρωτ.: 66 ΠΡΟΣ: Σωματεία Μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. θεμα : Τροποποίηση καταστατικού της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. κ. πρόεδρε, Ενόψει της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. που θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΣΛΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΣΛΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΣΛΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΣΛΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1. ΤΙΤΛΟΣ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ελληνικού Σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό του Σωματείου «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2 ου Νηπιαγωγείου Κισάμου»

Καταστατικό του Σωματείου «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2 ου Νηπιαγωγείου Κισάμου» Καταστατικό του Σωματείου «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2 ου Νηπιαγωγείου Κισάμου» Άρθρο 1 : Ίδρυση, έδρα, Επωνυμία Ιδρύεται Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3 ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚEΙΟ. Άρθρο 1 ο

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3 ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚEΙΟ. Άρθρο 1 ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3 ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚEΙΟ Άρθρο 1 ο Ιδρύεται στην Λαμία Σύλλογος με επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3 ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. επωνυμία «ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ» ΑΡΘΡΟ 1 ο Επωνυμία - Έδρα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. επωνυμία «ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ» ΑΡΘΡΟ 1 ο Επωνυμία - Έδρα ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ» ΑΡΘΡΟ 1 ο Επωνυμία - Έδρα Α. Ιδρύεται στη Σαλαμίνα, σήμερα στις 10 Ιουνίου 2002, σωματείο με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α σελ. 02 Επωνυμία Έδρα Σκοποί Μέσα σελ. 02

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α σελ. 02 Επωνυμία Έδρα Σκοποί Μέσα σελ. 02 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α σελ. 02 Επωνυμία Έδρα Σκοποί Μέσα σελ. 02 Άρθρο 1 σελ. 02 Άρθρο 2 Σκοποί του Συλλόγου σελ. 02 Άρθρο 3 σελ. 02 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β σελ. 03 Άρθρο 4 Πόροι σελ. 03 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ σελ. 03 ΜΕΛΗ σελ. 03 Α. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΕΔΡΑ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΕΔΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Ένωση Ασθενών Ελλάδας» και έδρα το Δήμο Αθηναίων. Η ονομασία του Σωματείου στα αγγλικά

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ I C O M O S

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ I C O M O S Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ I C O M O S Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α 1998 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 1. Ιδρυση - Επωνυμία - Εδρα 1 2. Λειτουργία - Σφραγίδα

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμοθρακιτώv Στουτγκάρδης και περιχώρων

Καταστατικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμοθρακιτώv Στουτγκάρδης και περιχώρων Καταστατικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμοθρακιτώv Στουτγκάρδης και περιχώρων ΑΡΘΡΑ Άρθρο 1ο: Όνομα, έδρα Άρθρο 2ο: Σκοποί του συλλόγου Άρθρο 3ο: Mέλn του συλλόγου Άρθρο 4ο: Όργανα του συλλόγου Άρθρο 5ο:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Του Σωματείου που εδρεύει στην Αθήνα με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ». Άρθρο 1. (Ίδρυση-Επωνυμία-Έδρα-Σκοπός)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Του Σωματείου που εδρεύει στην Αθήνα με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ». Άρθρο 1. (Ίδρυση-Επωνυμία-Έδρα-Σκοπός) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Σωματείου που εδρεύει στην Αθήνα με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ». Άρθρο 1 (Ίδρυση-Επωνυμία-Έδρα-Σκοπός) Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΤΕ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΤΕ Άρθρο 1: ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Τα Περιφερειακά Γραφεία του ΣΑΤΕ ιδρύονται, συγχωνεύονται και καταργούνται σύµφωνα µε τις παραγράφους 1.1, 1.2 και 4.2 του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Άρθρο 1 ο ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο μη κερδοσκοπικό με την επωνυμία «ΦΙΛΟΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΦΙΛ.ΜΟ.Π.» με έδρα την πόλη των Σερρών. Άρθρο 2 ο ΣΚΟΠΟΣ Σκοποί

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Της «Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητολογίας» (Ε.Ε.Κ.) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Της «Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητολογίας» (Ε.Ε.Κ.) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Της «Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητολογίας» (Ε.Ε.Κ.) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΑΡΘΡΟ 1 Ιδρύεται μη κερδοσκοπικό σωματείο, με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Κοσμητολογίας»

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 ο Ιδρύεται Επαγγελματικός Σύλλογος με την επωνυμία ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ (ΣΜΙΔΕ ΞΑΝΘΗΣ). Έδρα του Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου που εδρεύει στo Κoρωπί με την επωνυμία «Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κορωπίου». Άρθρο 1 Ίδρυση - Επωνυμία -Έδρα Iδρύεται

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου που εδρεύει στo Κoρωπί με την επωνυμία «Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κορωπίου». Άρθρο 1 Ίδρυση - Επωνυμία -Έδρα Iδρύεται 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου που εδρεύει στo Κoρωπί με την επωνυμία «Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κορωπίου». Άρθρο 1 Ίδρυση - Επωνυμία -Έδρα Iδρύεται Σωματείο με έδρα το Κορωπί και με την επωνυμία: «Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Α..Α.Σ. Π.Ε.Α.

ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Α..Α.Σ. Π.Ε.Α. ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΣΑ ΑΣ ΤΜ. ΑΤΤΙΚΗΣ 04.07.2011 ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Α..Α.Σ. Π.Ε.Α. Ι ΡΥΣΗ Άρθρο 1 1.1. Ιδρύεται στην Αθήνα από τους αρχιτέκτονες διπλωµατούχους ανωτάτων σχολών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. του Σωματείου με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. Άρθρο 1ο Επωνυμία και έδρα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. του Σωματείου με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. Άρθρο 1ο Επωνυμία και έδρα ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του Σωματείου με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 1ο Επωνυμία και έδρα Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, με έδρα την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΡΑ: Έδρα του Συλλόγου είναι η Λευκωσία. Οδός Στασικράτους 24, γραφεία , 1065 Λευκωσία.

ΕΔΡΑ: Έδρα του Συλλόγου είναι η Λευκωσία. Οδός Στασικράτους 24, γραφεία , 1065 Λευκωσία. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 Άρθρο 2 Άρθρο 3 Άρθρο 4 ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Το όνομα του Συλλόγου είναι: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ» ΕΔΡΑ: Έδρα του Συλλόγου είναι η Λευκωσία. Οδός Στασικράτους 24, γραφεία 201-202, 1065 Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 Ίδρυση Επωνυμία - Έδρα Άρθρο 2 - Σκοπός

Άρθρο 1 Ίδρυση Επωνυμία - Έδρα Άρθρο 2 - Σκοπός Άρθρο 1 Ίδρυση Επωνυμία - Έδρα Ιδρύεται, κατά τους όρους και τις προβλέψεις του Αστικού Κώδικα, σωματείο (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) με την επωνυμία «Σύλλογος Διερμηνέων Συνεδρίων Ελλάδος» (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Ε)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ : ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ : ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ : ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΣΥΣΤΑΣΗ-ΕΔΡΑ-ΕΠΩΝΥΜΙΑ 1. Ιδρύεται Σύλλογος με την επωνυμία "Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 1. Ίδρυση Επωνυμία Έδρα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 1. Ίδρυση Επωνυμία Έδρα ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του Λαογραφικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Μανάγουλης Άρθρο 1 Ίδρυση Επωνυμία Έδρα Ιδρύεται Λαογραφικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος με την επωνυμία «Λαογραφικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μανάγουλης»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (πρώην ΑΣΟΕΕ)» ΑΡΘΡΟ 1. Ι ΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ...1 ΑΡΘΡΟ 2. Ε ΡΑ...1 ΑΡΘΡΟ 3. ΣΚΟΠΟΙ - ΜΕΣΑ...2 ΑΡΘΡΟ 4. ΜΕΛΗ...4 ΑΡΘΡΟ 5. ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Του σωματείου με την επωνυμία ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Του σωματείου με την επωνυμία ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του σωματείου με την επωνυμία ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ με έδρα την πόλη των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM. Καταστατικό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM. Καταστατικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM Καταστατικό Άρθρο 1 Ονομασία: Έδρα: Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης Στοκχόλμη Άρθρο 2 Χαρακτήρας Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης (ΕΚΣ) είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ. 4. Η συνδρομή για τα τακτικά μέλη είναι υποχρεωτική και ορίστηκε σε 15 ευρώ το χρόνο.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ. 4. Η συνδρομή για τα τακτικά μέλη είναι υποχρεωτική και ορίστηκε σε 15 ευρώ το χρόνο. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ 1. Ιδρύεται σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την ονομασία Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού, για την προαγωγή της ποδηλασίας και την αγάπη του ανθρώπου προς το ποδήλατο με έδρα τη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ α.σ.

ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ α.σ. ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ α.σ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1. Ονοµασία, έδρα, οικονοµικό έτος 1.1 Η Εταιρία φέρει την ονοµασία «ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΟΥ / ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ * ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ *

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ * ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ * ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ * ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ * ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α : ΊΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ- ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1. 1. Ιδρύεται επιστημονικό, επαγγελματικό σωματείο, συλλογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Άρθρο 1 Σκοποί και δραστηριότητες Συνδέσμου Οι σκοποί του Συνδέσμου είναι: H εξασφάλιση χαμηλότερου κόστους ηλεκτρικής ενέργειας για τους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥ.Σ.Π.Α

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥ.Σ.Π.Α ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥ.Σ.Π.Α Καταστατικό του Συλλόγου Συμβασιούχων Πανεπιστημίου Αθηνών Άρθρο 1 ο Ιδρύεται σύλλογος με τη επωνυμία «Σύλλογος Συμβασιούχων Πανεπιστημίου Αθηνών» με αρχικά ΣΥ.Σ.Π.Α. με έδρα την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Άρθρο 1 Σκοποί του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού Το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού στο εξής Σ.Α.Ε., κατά το άρθρο 108 παρ. 2 του Συντάγματος έχει ως αποστολή την

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΩΝ (E.ΓΕΩ.) ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ - ΜΕΣΑ ΠΟΡΟΙ

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΩΝ (E.ΓΕΩ.) ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ - ΜΕΣΑ ΠΟΡΟΙ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΩΝ (E.ΓΕΩ.) ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ - ΜΕΣΑ ΠΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ Ιδρύεται Ένωση με την Επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΩΝ (E.ΓΕΩ.) ΕΛΛΑΔΑΣ, και με έδρα

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο 1ο άρθρο : ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Ιδρύεται Σωματείο, σύμφωνα με το άρθρο 78 επομ. ΑΚ, υπό την επωνυμία ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας " ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΔΟΠΗΣ "

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας " ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΔΟΠΗΣ " Στην Κομοτηνή σήμερα 23 Νοεμβρίου 1993 οι υπογράφοντες: 1. Σωκράτης Γρηγορόπουλος 2. Φωτεινή Γρηγοροπούλου 3.'Ολγα Δουδακμάνη

Διαβάστε περισσότερα