ΟΔΗΓΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ. Έκδοση 2 η Μάρτιος 2016 Κ Α Τ Α Σ Τ Η Μ Α Τ Α Ο Π Α Π

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ. Έκδοση 2 η Μάρτιος 2016 Κ Α Τ Α Σ Τ Η Μ Α Τ Α Ο Π Α Π"

Transcript

1 ΟΔΗΓΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Έκδοση 2 η Μάρτιος 2016 Κ Α Τ Α Σ Τ Η Μ Α Τ Α Ο Π Α Π ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

2 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ (2η Έκδοση) ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Πιστοί στο όραμα και συνεπείς στη στρατηγική μας για το δίκτυο των πρακτορείων ΟΠΑΠ, συζητήσαμε μαζί σας για τις προκλήσεις του περιβάλλοντος και τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Για το λόγο αυτό παρουσιάσαμε στις αρχές Σεπτέμβρη τον οδηγό Ελάχιστων Προδιαγραφών που κάλυπτε: την ενημέρωση και τη μεταξύ μας επικοινωνία τη διαθεσιμότητα των προϊόντων την εμφάνιση του καταστήματος (εξωτερική και εσωτερική) τη σωστή προβολή των παιχνιδιών. Η τήρηση των προδιαγραφών αυτών, μας επιτρέπει να προσφέρουμε την ελάχιστη εμπειρία προς τον πελάτη. Έτσι μαζί με τον υπεύθυνο πωλήσεών σας, καταγράψατε και ενημερωθήκατε κυρίως για τα σημεία που θα πρέπει να βελτιωθούν. Για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία δεν μείναμε μόνο στη διεκδίκηση κάποιων βελτιώσεων, αλλά επενδύσαμε και επενδύουμε μέσα από συγκεκριμένες Δράσεις: ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Πραγματοποιήθηκε ο εμπλουτισμός του Πάμε Στοίχημα με τoν πολλαπλασιασμό των προσφερόμενων στοιχηματικών γεγονότων και των αγορών, την εισαγωγή του νέου πολυσέλιδου κουπονιού με νέα εμφάνιση αλλά και των νέων δελτίων, τη λειτουργική ολοκλήρωση του site για την ευκολότερη και πληρέστερη υποστήριξη των πρακτόρων και τέλος με τις βελτιωμένες διαδικασίες και λειτουργίες της Coronis, όπως τη διαδικασία αποδοχής μεγάλου στοιχήματος. Λανσάραμε το Κino bonus μαζί με τα 6στηλα δελτία και το μονόστηλο δελτίο για τον νέο παίκτη. Κυκλοφορήσαμε τo νέο δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ που ήδη έχει πάρει πολύ θετικά σχόλια! Προστέθηκε στην εφαρμογή Οpapp η δυνατότητα δημιουργίας δελτίου στοιχήματος! Τα νέα παιχνίδια στο ΣΚΡΑΤΣ με τη νέα πιστωτική πολιτική και τη βελτιωμένη διαδικασία εκκαθαρίσεων της Ελληνικά Λαχεία, συνηγορούν στη διαρκή επένδυση στο δίκτυό μας με στόχο την ενδυνάμωσή του. Ενώ Payzone και Ιπποδρομίες, διευρύνουν περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες και ταυτόχρονα τις ευκαιρίες για όλους.

3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Στο κομμάτι της αμφίδρομης επικοινωνίας, εγκαινιάστηκε το Opapnet πoυ παρέχει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για να καλύψει τις ανάγκες για πληροφόρηση και την αμφίδρομη επικοινωνία του σύγχρονου πρακτορείου. Μέσα από το Opapnet κοινοποιήθηκε σε κάθε πράκτορα ξεχωριστά, το αποτέλεσμα της καταγραφής γύρω από τις προδιαγραφές για το πρακτορείο του. Περαιτέρω, μέσα από το Opapnet εγκαινιάστηκε η ενότητα παρακολούθησης των αποτελεσμάτων του πρακτορείου, στην προσπάθεια να στηρίξουμε την εστιασμένη αύξηση της αποδοτικότητας όλου του δικτύου και την καλύτερη διαχείρισή του. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΑΠΟΔΟΤΙΚΌΤΗΤΑ Ανανεώθηκαν οι κεντρικές συμφωνίες με τους παρόχους περιεχομένου (OTE TV & Nova) με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους που συνεισφέρουν στη μείωση του λειτουργικού κόστους του πρακτορείου. Οριστικοποιείται συνεργασία με εταιρεία που θα βοηθά κάθε μήνα στη σωστή τήρηση των οδηγιών Μάρκετινγκ και προβολής, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και συνεισφέροντας στη σωστή λειτουργία του πρακτορείου. Συνεχίσαμε την επένδυση σε συστήματα και ανθρώπινους πόρους στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση του δικτύου μέσα από το call center, με σημαντικότατα μετρήσιμα αποτέλεσμα στην ταχύτητα απάντησης και ολοκλήρωσης των αιτημάτων των πρακτόρων σε όλους τους τομείς. Ανταποκρινόμενοι στην έντονη επιθυμία μεγάλου μέρους του δικτύου να κάνει τη διαφορά και να δώσει αξία, φτιάξαμε και μοιραστήκαμε με όλους τον οδηγό καλών πρακτικών με επιτυχημένες συνταγές, μέσα από το ίδιο το δίκτυό μας. Τέλος, όπως μπορείτε να ενημερωθείτε από σχετική ανακοίνωση στο Opapnet, μέσω κεντρικής συμφωνίας της ΟΠΑΠ για την προμήθεια εξοπλισμού κατάλληλων προδιαγραφών (η/υ, οθονών, τηλεοράσεων) θα βελτιωθεί η παρουσίαση των προϊόντων μας σε όλα τα πρακτορεία. Προκειμένου να ενσωματωθούν τα παραπάνω στην καθημερινή λειτουργία του πρακτορείου και να αποδώσουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, η τήρηση των Ελάχιστων Προδιαγραφών αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση. Συνεπώς η εφαρμογή τους στο δίκτυο πρακτορείων της ΟΠΑΠ εφεξής καθίσταται υποχρεωτική και αποτελεί συμβατική υποχρέωση των συνεργατών. Η δέσμευση στην τήρησή τους ωστόσο, εκτός από συμβατική υποχρέωση, αποτελεί για όλους μας και δέσμευση απέναντι στους πελάτες μας για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τη γνώση του αντικειμένου, τη βέλτιστη εμπειρία στο κατάστημα και την υπεύθυνη λειτουργία που ορίζει το πλαίσιο που διέπει την προσφορά τυχερών παιχνιδιών.

4 Στις σελίδες του οδηγού υποχρεωτικών προδιαγραφών που ακολουθούν, θα βρείτε αναλυτικά τα σημεία εκείνα που πρέπει όλοι να διασφαλίσουμε, ότι κάθε πρακτορείο καλύπτει και τηρεί για να αποτελεί μέρος του δικτύου καταστημάτων της ΟΠΑΠ. Tα επόμενα βήματα είναι: Στην πρώτη προγραμματισμένη επίσκεψη του υπεύθυνου περιοχής, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική αποτύπωση της εικόνας του πρακτορείου σε σχέση με τις Ελάχιστες Προδιαγραφές και θα συμφωνηθούν οι βελτιώσεις που είναι απαραίτητες και δεν έχουν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα. Όπως ακολουθήθηκε και μέχρι σήμερα, θα δοθεί ικανό διάστημα προσαρμογής και υλοποίησης των προδιαγραφών και των όποιων προσαρμογών απαιτούνται, ώστε το πρακτορείο να είναι συμβατό με τις εν λόγω υποχρεωτικές προδιαγραφές. Θα σταλεί σε κάθε πράκτορα ενημέρωση με βάση τις ελάχιστες υποχρεωτικές προδιαγραφές και συγκεκριμένα τα σημεία που χρήζουν άμεσης βελτίωσης. Καταληκτική ημερομηνία συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές ορίζεται η 3η Μαΐου. Εξαιρούνται τα πρακτορεία που δεν διαθέτουν εσωτερικά τουαλέτα, τα οποία οφείλουν να εναρμονιστούν έως την 30ή Σεπτεμβρίου. Μετά την 3η Μαΐου θα πραγματοποιούνται συστηματικοί έλεγχοι για την τήρηση των προδιαγραφών στα πρακτορεία από πιστοποιημένους εσωτερικούς ή εξωτερικούς συνεργάτες της ΟΠΑΠ. Εφόσον μετά την 3η Μαΐου δεν διαπιστώνεται τήρηση των Ελάχιστων Προδιαγραφών, θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες στη σύμβαση πρακτόρευσης κυρώσεις. Για ερωτήσεις, διευκρινήσεις και οποιαδήποτε πληροφορία πέραν της ενημέρωσης μέσω του Opapnet, θα βρίσκεται στη διάθεσή σας τόσο ο υπεύθυνος της περιοχής σας, όσο και το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας.

5 ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 Είσοδος στο Opapnet τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. 2 Εμφάνιση και Διατήρηση της βιτρίνας και της πόρτας καταστήματος σύμφωνα με τις οδηγίες Τοποθέτησης Υλικού. 3 Τοποθέτηση φωτεινής επιγραφής (ταμπέλας) σύμφωνα με την Ε.Ε.Ε. 4 Διευθέτηση του Πάγκου του καταστήματος σύμφωνα με την Ε.Ε.Ε. και τήρηση του χώρου πίσω από αυτόν σύμφωνα με τις οδηγίες τοποθέτησης διαφημιστικού υλικού. 5 Διευθέτηση και διατήρηση του πάγκου συναλλαγών μόνο με τα υλικά που ορίζονται στις οδηγίες τοποθέτησης. 6 Τοποθέτηση του επαρκούς σύμφωνα με το κωδικολόγιο της Ελληνικά Λαχεία αριθμού προθηκών στον πάγκο εξυπηρέτησης. 7 Αποδοχή τροφοδοσίας και ανεφοδιασμού ΣΚΡΑΤΣ ακολουθώντας τις παραγγελίες του Τηλεφωνικού Κέντρου της Ελληνικά Λαχεία. 8 Διατήρηση προς πώληση του προτεινόμενου από την Ελληνικά Λαχεία κωδικολογίου ΣΚΡΑΤΣ. 9 Τοποθέτηση της οθόνης παίκτη του World Till στον πάγκο εξυπηρέτησης. 10 Διατήρηση καθαριότητας του πρακτορείου. 11 Ύπαρξη διαθέσιμης στους πελάτες τουαλέτας εντός του καταστήματος. 12 Τοποθέτηση κλιματιστικής μονάδας 13 Σωστή τοποθέτηση αφίσας και ενημερωτικού φυλλαδίου για το Υπεύθυνο Παιχνίδι. 14 Σωστή τοποθέτηση αφίσας ΚΙΝΟ. 15 Ύπαρξη διαθέσιμων και επαρκών κουπονιών Πάμε Στοίχημα καθώς και σωστά τοποθετημένων δελτίων σε δελτιοθήκες. 16 Ενεργείς συνδρομές OTE TV & Nova μέσω της αντίστοιχης κεντρικής συμφωνίας και προβολή του σχετικού περιεχομένου. 17 Ελάχιστος αποδεκτός αριθμός οθονών προβολής περιεχομένου. 18 Συμμετοχή σε όλες τις εκπαιδεύσεις που προσφέρονται από την ΟΠΑΠ Α.Ε. με τα αντίστοιχα μέσα. 19 Το ποσό εξαργυρωθέντων δελτίων πρέπει να ανέρχεται σε ποσοστό τουλάχιστον 30% σε σχέση με τον τζίρο του πρακτορείου. 20 Γνώση της διαδικασίας εγγραφής πελάτη στο pamestoαixima.gr και πραγματοποίηση top up μετά από αίτημά του. 21 Λειτουργία του πρακτορείου τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. 22 Επεξήγηση των λειτουργιών της εφαρμογής OPAPP και εξυπηρέτηση των πελατών που επιθυμούν να συμμετέχουν σκανάροντας τους QR κωδικούς που έχουν δημιουργήσει. 23 Απαγόρευση προβολής/διάθεσης ανταγωνιστών προϊόντων στα πρακτορεία. 24 Καταχώρηση εργαζομένων στο Opapnet και ενημέρωση ανά πάσα στιγμή για οποιεσδήποτε μεταβολές.

6 ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ 1. Είσοδος στο Opapnet τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Σε πρώτο στάδιο απαιτείται ο πράκτορας και οι εργαζόμενοι στο πρακτορείο να εισέρχονται στο Opapnet τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για τη λήψη στοιχειώδους ενημέρωσης. Η είσοδος μπορεί να γίνεται με κάθε πρόσφορο μέσο (πχ. H/Y, Laptop, Tablet). Σκεπτικό / Όφελος: Η χρήση του Opapnet εξασφαλίζει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τη βέλτιστη λειτουργία του πρακτορείου. Το μέσο εκτός από πληροφοριακό έχει και έντονο εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Περαιτέρω, με την ενότητα παρακολούθησης των αποτελεσμάτων του πρακτορείου παρέχεται ένα εργαλείο που βοηθά στην παρακολούθηση/σύγκριση της πορείας της επιχείρησης και βοηθά να κάνουμε ενέργειες για βελτίωση. Στόχος να γίνει το Opapnet αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Υποστήριξη: Η εφαρμογή αναπτύχθηκε προκειμένου να στηρίξει την καθημερινή λειτουργία του πρακτορείου και να προσθέσει αξία στην προσπάθεια αύξησης της αποδοτικότητάς του. Η ομάδα εκπαιδευτών, η ομάδα πωλήσεων και ο υπεύθυνος περιοχής καθώς και η γραμμή υποστήριξης μέσα από το τηλεφωνικό κέντρο ( & ) είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνδρομή.

7 2. Εμφάνιση και Διατήρηση της βιτρίνας και της πόρτας καταστήματος σύμφωνα με τις οδηγίες Τοποθέτησης Υλικού. Ο πράκτορας πρέπει να διασφαλίζει ότι οι βιτρίνες και η πόρτα του πρακτορείου παρουσιάζουν εικόνα απολύτως σύμφωνη με τις αναλυτικές οδηγίες που παρέχονται στον ισχύοντα οδηγό προδιαγραφών αλλά και τις μηνιαίες οδηγίες Μάρκετινγκ. Συγκεκριμένα πρέπει να επιβεβαιώνεται ότι: Α. Στην πόρτα/είσοδο του πρακτορείου υπάρχουν μόνο τα ακόλουθα αυτοκόλλητα: Σήμανσης για το Υπεύθυνο Παιχνίδι Σήμανσης εξουσιοδοτημένου σημείου πώλησης προϊόντων της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Σήμανσης διάθεσης υπηρεσιών της Payzone (όπου διατίθενται) Σήμανσης εξουσιοδοτημένου σημείου πώλησης προϊόντων της Ιπποδρομίες Α.Ε. (όπου διατίθενται) Β. Στη βιτρίνα ή βιτρίνες του πρακτορείου, ο πράκτορας θα πρέπει να διασφαλίσει ότι θα υπάρχουν μόνο: Το ανώτερο δύο αφίσες, που θα παραλαμβάνονται μέσω των κεντρικών πρακτόρων ή της ομάδας διαφημιστικής υποστήριξης σύμφωνα με τις μηνιαίες οδηγίες τοποθέτησης που θα υπάρχουν στο Opapnet. Κερδισμένα δελτία του πρακτορείου τους για όσους επιθυμούν να τα προβάλουν. Αυτό είναι δυνατό να γίνει μόνο σε οριοθετημένο χώρο και σε σημείο που δεν εμποδίζει την ορατότητα προς το εσωτερικό του καταστήματος. Το μέγεθος που ενδείκνυται να καταλαμβάνει ο χώρος αυτός είναι ανάλογο με την έκταση της βιτρίνας και το πλήθος των κερδισμένων δελτίων και η προβολή τους πρέπει να παρουσιάζει τάξη και οργάνωση.

8 Δεν πρέπει να παρατηρείται: Διασπορά των κερδισμένων δελτίων σε διάφορα σημεία της βιτρίνας. Τοποθέτηση στη βιτρίνα μεγάλου αριθμού κερδισμένων δελτίων που παρεμποδίζει την ορατότητα προς το εσωτερικό του πρακτορείου. Ανομοιομορφία στην προβολή των δελτίων με παράλληλη χρήση διάφορων μεθόδων (φωτοτυπίες σε ακριβές μέγεθος δελτίων, σε Α4, σε μεγεθύνσεις, χειρόγραφα κλπ.). Διατήρηση παλιού διαφημιστικού υλικού. Τοποθέτηση υλικού άσχετου με την ΟΠΑΠ. Δημιουργία και τοποθέτηση οποιουδήποτε άλλου διαφημιστικού υλικού/αφισών πέρα από τα προβλεπόμενα. Πρακτικές όπως οι ανωτέρω δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό, απεναντίας δημιουργούν σύγχυση και θα πρέπει να αφαιρεθούν άμεσα! Κατά τη διάρκεια της ημέρας τα αποτελέσματα των κληρώσεων και των αγώνων πρέπει να τοποθετούνται εντός του πρακτορείου, σε οριοθετημένο χώρο και σε εύκολο και προσβάσιμο σημείο για τον πελάτη. Σκεπτικό / Όφελος: Η καθαρή, τακτική και οργανωμένη βιτρίνα παραπέμπει σε αντίστοιχα οργανωμένη επιχείρηση, εξασφαλίζει την ορατότητα προς το εσωτερικό και τη σωστή προβολή εμπορικών μηνυμάτων προς το κοινό, προδιαθέτει τον διερχόμενο καταναλωτή να απευθυνθεί εντός για προϊόντα και υπηρεσίες και συμβάλλει στην ομοιόμορφη εικόνα των σημείων και την εύκολη αναγνωρισιμότητά τους. Υποστήριξη: Δημιουργούμε νέα ενότητα ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ στο Opapnet με αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης διαφημιστικού και υποστηρικτικού υλικού για να γνωρίζετε τη σωστή τοποθέτηση του υλικού! Όλες οι ποσότητες του απαιτούμενου υλικού παρέχονται από την ΟΠΑΠ. Η σωστή τοποθέτηση γίνεται και με τη συνδρομή της ομάδας υποστήριξης και τοποθέτησης διαφημιστικού υλικού που θα επισκέπτεται όλα τα πρακτορεία σε τακτική βάση. Παράλληλα αποστέλλεται υλικό μέσω των κεντρικών πρακτόρων ή και των υπεύθυνων της περιοχής σας. Αν υφίσταται φθορά υλικού ή ανάγκη αντικατάστασης/συμπληρωματικών ποσοτήτων μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο της περιοχής σας ή στο τηλεφωνικό κέντρο της ΟΠΑΠ ( & ) ή με mail στο contactcenter@opap.gr.

9 3. Τοποθέτηση φωτεινής επιγραφής (ταμπέλας) σύμφωνα με την Ε.Ε.Ε. Η εξωτερική πινακίδα που έχει χορηγηθεί από την ΟΠΑΠ μέσω της υλοποίησης του προγράμματος της Ε.Ε.Ε. πρέπει να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μεταστέγασης του συνεργάτη σε άλλο κατάστημα θα πρέπει να φροντίζει ο ίδιος για την προμήθεια και τοποθέτησή της με δική του μέριμνα και έξοδα σύμφωνα πάντα με τα ισχύοντα πρότυπα. Σκεπτικό / Όφελος: Η ομοιομορφία των καταστημάτων ΟΠΑΠ και η εύκολη αναγνωρισιμότητά τους επιτυγχάνεται με την ενιαία εξωτερική σήμανση σύμφωνα με τις προδιαγραφές και οδηγίες της Ε.Ε.Ε. Υποστήριξη: Όλες οι τεχνικές προδιαγραφές, οι διαστάσεις οι κωδικοί και τα υλικά είναι διαθέσιμα μέσω της τεχνικής υπηρεσίας της ΟΠΑΠ & Οι συνεργάτες μπορούν να καλέσουν απ ευθείας κατασκευαστική της επιλογής τους δίνοντας τις προδιαγραφές και λαμβάνοντας προσφορά.

10 4. Διευθέτηση του Πάγκου του καταστήματος σύμφωνα με την Ε.Ε.Ε. και τήρηση του χώρου πίσω από αυτόν σύμφωνα με τις οδηγίες τοποθέτησης διαφημιστικού υλικού. Ο Πάγκος συναλλαγών που έχει χορηγηθεί από την ΟΠΑΠ μέσω της υλοποίησης του προγράμματος της Ε.Ε.Ε. πρέπει να διατηρείται σε καλή κατάσταση δηλαδή καθαρός, χωρίς φθορές, σπασίματα κολλημένες αφίσες κλπ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μεταστέγασης του συνεργάτη σε άλλο κατάστημα θα πρέπει να φροντίζει ο ίδιος για την προμήθεια και τοποθέτησή του με δική του μέριμνα και έξοδα σύμφωνα πάντα με τα ισχύοντα πρότυπα. Ο χώρος πίσω από τον Πάγκο συναλλαγών πρέπει να είναι οργανωμένος και να φιλοξενεί υλικό σύμφωνα με τις μηνιαίες οδηγίες του Μάρκετινγκ, απαλλαγμένος από μη συναφή αντικείμενα. Αναφορικά με τον χώρο του Πάγκου επιβεβαιώνουμε ότι : Αφαιρούμε τα προσωπικά μας αντικείμενα. Αφαιρούμε παλιό διαφημιστικό υλικό. Αφαιρούμε υλικό άσχετο με την ΟΠΑΠ. Αφαιρούμε υλικό δικής μας παραγωγής. Τοποθετούμε υλικά σύμφωνα με τις οδηγίες τοποθέτησης προωθητικού υλικού και μόνον. Τοποθετούμε το προωθητικό υλικό βάσει των οδηγιών που αναρτώνται στη διαδικτυακή πύλη. Σκεπτικό / Όφελος: Ο Πάγκος σαν κύριος χώρος επαφής με τους πελάτες αποτελεί σημείο αναφοράς από το οποίο εκτελούνται οι συναλλαγές και πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι ο χορηγούμενος από την ΟΠΑΠ ή να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες προδιαγραφές που θέτει η Εταιρεία. Επίσης και ο χώρος πίσω από αυτόν πρέπει να αξιοποιείται κατάλληλα για την ενημέρωση, προβολή και υποστήριξη των παιχνιδιών σύμφωνα με τις ισχύουσες μηνιαίες οδηγίες του Μάρκετινγκ ενώ πρέπει να αφαιρούμε προσωπικά αντικείμενα και αφίσες που δεν περιλαμβάνονται στις μηνιαίες οδηγίες τοποθέτησης προωθητικού υλικού και άσχετο με την ΟΠΑΠ υλικό, τα οποία δημιουργούν σύγχυση στον πελάτη. Υποστήριξη: Δημιουργούμε νέα ενότητα ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ στο Opapnet με αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης διαφημιστικού και υποστηρικτικού υλικού για να γνωρίζετε τη σωστή τοποθέτηση του υλικού! Όλες οι ποσότητες του απαιτούμενου υλικού παρέχονται από την ΟΠΑΠ. Η σωστή τοποθέτηση γίνεται και με τη συνδρομή της ομάδας υποστήριξης και τοποθέτησης διαφημιστικού υλικού που θα επισκέπτεται όλα τα πρακτορεία σε τακτική βάση. Παράλληλα αποστέλλεται υλικό μέσω των κεντρικών πρακτόρων ή και των υπεύθυνων της περιοχής σας. Αν υφίσταται φθορά υλικού, ανάγκη αντικατάστασης ή συμπλήρωσης ποσοτήτων μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο της περιοχής σας ή στο τηλεφωνικό κέντρο της ΟΠΑΠ ( & ) ή με mail στο contactcenter@opap.gr.

11 5. Διευθέτηση και διατήρηση του πάγκου συναλλαγών μόνο με τα υλικά που ορίζονται στις οδηγίες τοποθέτησης. Οι πράκτορες πρέπει να διασφαλίζουν ότι πέρα από τις οθόνες Coronis και Live, στον Πάγκο συναλλαγών πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμες δελτιοθήκες ΚΙΝΟ και Τζόκερ, θήκες Dispensers για τα ΣΚΡΑΤΣ και τέλος δελτιοθήκη με πληροφορίες για Υπεύθυνο Παιχνίδι ή ό,τι άλλο εκάστοτε προτείνεται στις μηνιαίες οδηγίες Μάρκετινγκ. Πρέπει να επιβεβαιώσετε συγκεκριμένα ότι στον Πάγκο συναλλαγών του πρακτορείου υπάρχουν μόνο τα παρακάτω: Οθόνες Coronis Οθόνη World Till Dispensers τοποθέτησης και διάθεσης ΚΙΝΟ Τρεις δελτιοθήκες συνολικά, από μια για ΚΙΝΟ και ΤΖΟΚΕΡ και μια ακόμη με πληροφορίες σχετικά με το Υπεύθυνο Παιχνίδι και περιεχομένου σύμφωνα με τις μηνιαίες οδηγίες merchandising κλπ. Σκεπτικό / Όφελος: Πρακτικότητα και ευκολία στην προβολή, άμεση και εύκολη πρόσβαση από τον πελάτη, αναγνώριση του προϊόντος, αύξηση της αποτελεσματικότητας των πωλήσεων και δημιουργία ενιαίας εικόνας σε όλα τα καταστήματα. Υποστήριξη: Δημιουργούμε νέα ενότητα ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ στο Opapnet με αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης διαφημιστικού και υποστηρικτικού υλικού για να γνωρίζετε τη σωστή τοποθέτηση του υλικού! Όλες οι ποσότητες του απαιτούμενου υλικού παρέχονται από την ΟΠΑΠ. Η σωστή τοποθέτηση γίνεται και με τη συνδρομή της ομάδας υποστήριξης και τοποθέτησης διαφημιστικού υλικού που θα επισκέπτεται όλα τα πρακτορεία σε τακτική βάση. Παράλληλα αποστέλλεται υλικό μέσω των κεντρικών πρακτόρων ή και των υπεύθυνων της περιοχής σας. Αν υφίσταται φθορά υλικού ή ανάγκη αντικατάστασης/συμπληρωματικών ποσοτήτων μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο της περιοχής σας ή στο τηλεφωνικό κέντρο της ΟΠΑΠ ( & ) ή με mail στο contactcenter@opap.gr.

12 6. Τοποθέτηση του επαρκούς -σύμφωνα με το κωδικολόγιο της Ελληνικά Λαχείααριθμού προθηκών στον πάγκο εξυπηρέτησης. Στον Πάγκο συναλλαγών πρέπει να τοποθετείτε προθήκες ΣΚΡΑΤΣ (Dispensers) πλήρεις προϊόντων, σε αριθμό ικανό να φιλοξενούν όλους τους κωδικούς ΣΚΡΑΤΣ που προβλέπονται βάσει της δυναμικής του πρακτορείου (βλέπε προδιαγραφή 8), αξιοποιώντας την αντίστοιχη διαθέσιμη επιφάνεια του Πάγκου. Κωδικολόγιο τεσσάρων κωδικών θα προβάλλεται απαραίτητα σε μια προθήκη, ενώ κωδικολόγιο πέντε έως οκτώ κωδικών θα προβάλλεται απαραίτητα σε δυο προθήκες. Στην περίπτωση που διατίθενται περισσότεροι από 8 κωδικοί, θα προβάλλονται απαραίτητα σε τρεις προθήκες, εφόσον το επιτρέπει η διαθέσιμη επιφάνεια του Πάγκου. Σκεπτικό / Όφελος: Η σωστή προβολή, η άμεση και εύκολη πρόσβαση από τον πράκτορα και η εύκολη αναγνώριση του προϊόντος από τον καταναλωτή οδηγούν στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και των πωλήσεων. Η παρουσία προθήκης με απόθεμα και ποικιλία αποτελεί την πλέον διαδεδομένη και αποτελεσματική μέθοδο στο χώρο των πωλήσεων. Υποστήριξη: Παροχή Dispensers. Αν υπάρχει φθορά υλικού ή ανάγκη αντικατάστασης/συμπληρωματικών ποσοτήτων μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο της περιοχής σας ή στο τηλεφωνικό κέντρο της Ε.Λ. στον αριθμό Παροχή συνδρομής στην τοποθέτηση από την ομάδα διαφημιστικής υποστήριξης.

13 7. Αποδοχή τροφοδοσίας και ανεφοδιασμού ΣΚΡΑΤΣ ακολουθώντας τις παραγγελίες του Τηλεφωνικού Κέντρου της Ελληνικά Λαχεία. Η διάθεση του προϊόντος από το πρακτορείο είναι υποχρεωτική. Η τροφοδοσία του ΣΚΡΑΤΣ γίνεται απ ευθείας από την Ελληνικά Λαχεία, μέσα από την αποδοχή της παραγγελίας που προτείνεται από το Τηλεφωνικό Κέντρο της (Call Center ) βάσει ιστορικού πωλήσεων και ενδεικνυόμενου κωδικολογίου (βλέπε προδιαγραφή 6) του κάθε πρακτορείου. Κατ εξαίρεση και μόνον σε ιδιαίτερες περιπτώσεις ο πράκτορας θα μπορεί να προμηθευτεί από εναλλακτικό δίκτυο διανομής, με απαραίτητη προϋπόθεση την υποχρεωτική τήρηση της διαδικασίας «μεταβίβασης-αποδοχής», όπως ορίζει η Εμπορική Πολιτική της Ελληνικά Λαχεία και περιγράφει ο κανονισμός του παιχνιδιού. Στην εξαιρετική περίπτωση που πράκτορας προμηθεύει άλλον πράκτορα, θα μεταβιβάζει κάθε πακέτο επιλέγοντας στην Κορωνίδα «μεταφορά πακέτου». Επιπρόσθετα, στην εξαιρετική περίπτωση που πράκτορας προμηθεύεται ΣΚΡΑΤΣ έμμεσα και όχι απ ευθείας από την Ελληνικά Λαχεία, τότε θα κάνει επιβεβαίωση της μεταβίβασης του κάθε πακέτου επιλέγοντας στην Κορωνίδα «αποδοχή πακέτου». Συναλλαγές που δεν ακολουθούν την ανωτέρω διαδικασία δεν επιτρέπονται. Σκεπτικό / Όφελος: Με τη νέα πολιτική της Ελληνικά Λαχεία για το ΣΚΡΑΤΣ έχει επιλυθεί το θέμα της πληρωμής πριν την πώληση, ενώ η υποστήριξη του Τηλεφωνικού Κέντρου «παίρνει το άγχος» της καθημερινής παρακολούθησης κι έγκαιρης παραγγελίας, εξασφαλίζει ότι το πρακτορείο δεν μένει χωρίς εμπόρευμα και αξιοποιεί στο μέγιστο το πιστωτικό όριο που διαθέτει. Προϋπόθεση για τα παραπάνω οφέλη είναι η αποδοχή των προτεινόμενων από το Τηλεφωνικό Κέντρο (Call Center ) κωδικών και ποσοτήτων. Η τροφοδοσία απευθείας από την Ελληνικά Λαχεία ή από εναλλακτικό δίκτυο διανομής με υποχρεωτική τήρηση της διαδικασίας «μεταβίβασης-αποδοχής» διασφαλίζει τη λειτουργία του πρακτορείου και τη διάθεση του ΣΚΡΑΤΣ σύμφωνα με τους ορισμούς και τις απαιτήσεις του σχετικού πλαισίου. Υποστήριξη: Υιοθέτηση πιστωτικής πολιτικής και διαδικασία εκκαθαρίσεων που μηδενίζει το όποιο ρίσκο απαίτησης πληρωμής χωρίς να έχει πουληθεί προηγούμενα το εμπόρευμα. Εξυπηρέτηση παραγγελιοληψίας από εξειδικευμένο τηλεφωνικό κέντρο με χρήση συστημάτων που λαμβάνουν υπόψη τους όλες τις παραμέτρους ιστορικότητας για να διασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητα αποθέματος και την αποφυγή μηδενικού stock. Μείωση απαιτούμενου χρόνου διαχείρισης από τη μεριά των πρακτόρων ώστε να εστιάζουν στην εργασία τους. Διάθεση πιστωτικών ορίων σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα χρηματοπιστωτική πολιτική.

14 8. Διατήρηση προς πώληση του προτεινόμενου από την Ελληνικά Λαχεία κωδικολογίου ΣΚΡΑΤΣ. Το πρακτορείο υποχρεούται να διατηρεί καθημερινά προς πώληση το προτεινόμενο κωδικολόγιο ΣΚΡΑΤΣ. Το προτεινόμενο ανά πρακτορείο κωδικολόγιο βρίσκεται αναρτημένο στο Opapnet και ορίζεται από τη δυναμική και την ιστορικότητα των πωλήσεών του. Σύμφωνα με αυτό διαμορφώνεται και η εκάστοτε πρόταση παραγγελίας του Τηλεφωνικού Κέντρου. Το πρακτορείο οφείλει να διαθέτει στους πελάτες όλες τις κατηγορίες τιμών παιχνιδιών ( ) και τις αντίστοιχες για κάθε κωδικό ποσότητες. Επίσης οφείλει να προμηθεύεται και διαθέτει άμεσα στους πελάτες κάθε νέο παιχνίδι που εισάγει η Ελληνικά Λαχεία. Η τήρηση των παραπάνω θα παρακολουθείται σε εβδομαδιαία βάση. Σκεπτικό / Όφελος: Πέρα από τη σωστή ποσότητα, τη συνεχή διαθεσιμότητα και τη σωστή προβολή του ΣΚΡΑΤΣ, καθοριστικός παράγοντας για την αποτελεσματική και αποδοτική διάθεση των στιγμιαίων λαχείων είναι η σωστή ποικιλία σε κωδικούς που εξασφαλίζει τις επιλογές στον πελάτη που επιθυμεί να συμμετέχει στο παιχνίδι. Τα αποτελέσματα χρήσης του 2015 καταδεικνύουν ότι η αύξηση του κωδικολογίου συνδέεται με ανάλογη αύξηση των πωλήσεων ΣΚΡΑΤΣ. Υποστήριξη: Υιοθέτηση πιστωτικής πολιτικής και διαδικασίας εκκαθαρίσεων που μηδενίζει το όποιο ρίσκο απαίτησης πληρωμής χωρίς να έχει πουληθεί προηγουμένως το εμπόρευμα. Εξυπηρέτηση παραγγελιοληψίας από εξειδικευμένο τηλεφωνικό κέντρο με χρήση συστημάτων που λαμβάνουν υπόψη τους όλες τις παραμέτρους ιστορικότητας για να διασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητα αποθέματος και την αποφυγή μηδενικού stock. Μείωση απαιτούμενου χρόνου διαχείρισης από την μεριά των πρακτόρων ώστε να εστιάζουν στην εργασία τους. Διάθεση πιστωτικών ορίων σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα χρηματοπιστωτική πολιτική.

15 9. Τοποθέτηση της οθόνης παίκτη του World Till στον πάγκο εξυπηρέτησης. Το Live αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Πάμε Στοίχημα συνεπώς όλα τα πρακτορεία που διαθέτουν τον σχετικό υπολογιστή, πλην εκείνων όπου λόγω απουσίας παικτικής συμμετοχής ο υπολογιστής επιστράφηκε στην ΟΠΑΠ, οφείλουν να τοποθετούν την οθόνη ενημέρωσης του Live πάνω στον Πάγκο συναλλαγών. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιασθεί σχετική πολιτική που θα πρέπει να υιοθετηθεί από το σύνολο του δικτύου. Σκεπτικό / όφελος: Με τη συγκεκριμένη οθόνη ο παίκτης ενημερώνεται για την εμφάνιση αγορών και γεγονότων καθώς και τις αποδόσεις των διαθέσιμων στοιχημάτων. Η σωστή τοποθέτησή της αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο παιχνίδι και την ολοκληρωμένη εμπειρία του πελάτη.

16 10. Διατήρηση καθαριότητας του πρακτορείου. Η φροντίδα για καθαριότητα των χώρων του πρακτορείου όπως και η τακτική και σωστά οργανωμένη προβολή και τοποθέτηση του υλικού αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στους καταναλωτές που επιλέγουν τις υπηρεσίες μας. Όλοι οι χώροι και οι επιφάνειες του πρακτορείου πρέπει να διατηρούνται καθαροί : Βιτρίνα/πόρτα εισόδου Πάτωμα Επιφάνειες τραπεζιών και καθισμάτων Πάγκος συναλλαγών και χώρος πίσω από τον πάγκο Τηλεοράσεις/οθόνες προβολής/εξοπλισμός Τουαλέτα Καλαθάκια για σκουπίδια/ανακύκλωση Οφείλετε να λαμβάνετε καθημερινά μέριμνα για τα παραπάνω με ξεσκόνισμα/σφουγγάρισμα/πέταγμα στα καλάθια των αχρήστων χαρτιών κλπ. Σκεπτικό / Όφελος: Πέρα από τα αυτονόητα θέματα υγιεινής, ένας χώρος οργανωμένος, τακτοποιημένος και καθαρός χαρακτηρίζει τον πράκτορα και το προσωπικό του, προτρέπει τον πελάτη να τον σέβεται και να τον διατηρεί σε αυτό το επίπεδο και του επιτρέπει να παραμείνει άνετα εντός του και να τον επιλέξει και στο μέλλον για τη διασκέδασή του. Ταυτόχρονα αποτελεί και για τον ίδιο τον πράκτορα και το προσωπικό του σημαντική παράμετρο υγιεινής καθώς παραμένουν στον χώρο του πρακτορείου για αρκετές ώρες καθημερινά.

17 11. Ύπαρξη διαθέσιμης στους πελάτες τουαλέτας εντός του καταστήματος. Η ύπαρξη διαθέσιμης στους πελάτες τουαλέτας εντός του καταστήματος αποτελεί βασική υποχρέωση και στοιχειώδη παροχή, πόσο μάλλον όταν η συμμετοχή σε πολλά από τα παιχνίδια μας απαιτεί παραμονή μέσα στο κατάστημα για σημαντικό χρονικό διάστημα. Ειδικά για την περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμη τουαλέτα εντός του καταστήματος, ως προθεσμία εναρμόνισης με τη συγκεκριμένη προδιαγραφή ορίζεται η 30ή Σεπτεμβρίου Σκεπτικό / Όφελος: Η ύπαρξη διαθέσιμης στο κοινό τουαλέτας, εκτός από βασική παροχή υγιεινής αποτελεί στοιχειώδη υποδομή εξυπηρέτησης των πελατών που απολαμβάνουν την παραμονή στο πρακτορείο και διασκεδάζουν συμμετέχοντας στα προσφερόμενα παιχνίδια. Ταυτόχρονα αποτελεί και για τον ίδιο τον πράκτορα και το προσωπικό του σημαντική παράμετρο υγιεινής καθώς παραμένουν στον χώρο του πρακτορείου για αρκετές ώρες καθημερινά.

18 12. Τοποθέτηση κλιματιστικής μονάδας Η ύπαρξη κλιματιστικής μονάδας για ρύθμιση της θερμοκρασίας αποτελεί απαραίτητη υποδομή για την εξυπηρέτηση των πελατών. Σκεπτικό / Όφελος: Η εξασφάλιση ευχάριστου κλίματος και φιλόξενου περιβάλλοντος με χρήση κλιματιστικής μονάδας αποτελεί βασική προϋπόθεση για ευχάριστη παραμονή στο πρακτορείο και συμμετοχή στα προσφερόμενα παιχνίδια.

19 13. Σωστή τοποθέτηση αφίσας και ενημερωτικού φυλλαδίου για το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Ο πράκτορας συμβάλλει καθοριστικά στην τήρηση του Υπεύθυνου Παιχνιδιού. Η σχετική αφίσα πρέπει να είναι τοποθετημένη σε εμφανές σημείο μέσα στο κατάστημα και η αντίστοιχη δελτιοθήκη με το ενημερωτικό φυλλάδιο πρέπει να βρίσκεται επάνω στον πάγκο σύμφωνα με τις οδηγίες τοποθέτησης υλικού. Σκεπτικό / Όφελος: Πέρα από τις κανονιστικές μας υποχρεώσεις, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στον υπεύθυνο ρόλο μας έναντι των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων! Τα σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια επικοινωνούν τη θέση της Εταιρείας και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχουν οι παίκτες, ενώ η διάθεσή τους με κάθε ευκαιρία προβάλλει την υπεύθυνη στάση μας ως πράκτορες. Υποστήριξη: Όπως περιγράφεται παραπάνω και για τις υπόλοιπες κατηγορίες διαφημιστικού και υποστηρικτικού υλικού.

20 14. Σωστή τοποθέτηση αφίσας ΚΙΝΟ Η αφίσα της ΟΠΑΠ για τις αποδόσεις του ΚΙΝΟ και του KINO BONUS πρέπει να είναι τοποθετημένη σε εμφανές σημείο μέσα στο κατάστημα, ενδεικτικά κοντά στην κεντρική οθόνη ΚΙΝΟ και στατιστικών. Σκεπτικό / Όφελος: Πέρα από τη συμβατική μας υποχρέωση, το συγκεκριμένο υλικό διευκολύνει τον παίκτη στη συμμετοχή και την επιλογή παιχνιδιού σύμφωνα με τις προσδοκίες του για κέρδη αλλά και τον πράκτορα στην ενημέρωση του πελατολογίου του χωρίς να είναι απαραίτητη σε κάθε περίπτωση η απευθείας εμπλοκή του. Υποστήριξη: Όπως περιγράφεται παραπάνω και για τις υπόλοιπες κατηγορίες διαφημιστικού και υποστηρικτικού υλικού.

21 15. Ύπαρξη διαθέσιμων και επαρκών κουπονιών Πάμε Στοίχημα καθώς και σωστά τοποθετημένων δελτίων σε δελτιοθήκες. Η φροντίδα για επαρκείς ποσότητες κουπονιών και δελτίων στο Πάμε Στοίχημα, τοποθετημένες σε εμφανή και προσβάσιμα στους παίκτες σημεία, αποτελεί υποχρέωση του πράκτορα και στοιχειώδη παροχή προς τους πελάτες. Ο σχετικός εφοδιασμός διενεργείται μέσω των κεντρικών πρακτόρων. Η μέριμνα του πράκτορα για παραγγελία και παραλαβή της κατάλληλης ποσότητας συνεισφέρει στη σωστή διαχείριση των υλικών και του κόστους τους. Σκεπτικό / Όφελος: Η επαρκής διάθεση και σωστή τοποθέτηση του υλικού διασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών που συμμετέχουν στα προσφερόμενα παιχνίδια.

22 16. Ενεργείς συνδρομές OTE TV & Nova μέσω της αντίστοιχης κεντρικής συμφωνίας και προβολή του σχετικού περιεχομένου. Οι συνεργάτες έχουν υποχρέωση να διαθέτουν ενεργείς συνδρομές σε OTE TV & Nova μέσω της αντίστοιχης κεντρικής συμφωνίας της ΟΠΑΠ και να προβάλουν το περιεχόμενό τους. Σκεπτικό / Όφελος: Η προβολή των αθλητικών γεγονότων που προσφέρονται με το Πάμε Στοίχημα αποτελεί απαραίτητη παροχή προς τους πελάτες που επιλέγουν τη συμμετοχή στο παιχνίδι, ενώ ενισχύει τη δημιουργία ζωντανής ατμόσφαιρας και παρέας μέσα στο πρακτορείο. Υποστήριξη: Στην ενότητα Αιτήσεις - Δικαιολογητικά στο Opapnet μπορείτε να εκτυπώσετε και να αποστείλετε αίτηση ενδιαφέροντος μέσα από το mail, ή στο fax αλλά και τηλεφωνικά μέσω του contact center. Υπενθυμίζουμε ότι μέσω της κεντρικής συμφωνίας και της συμμετοχής της ΟΠΑΠ στη συνδρομή σας, το ετήσιο οικονομικό σας όφελος για τη βασική συνδρομή OTE TV & Nova είναι 2866, δηλαδή επιτυγχάνεται έκπτωση 82,13%, Για τις Extra View και Multiview συνδρομές, εφόσον τις επιλέξετε, το ετήσιο οικονομικό σας όφελος είναι 981, δηλαδή επιτυγχάνεται έκπτωση 65,92%.

23 17. Ελάχιστος αποδεκτός αριθμός οθονών προβολής περιεχομένου. Η διάθεση όλων των παιχνιδιών προς το κοινό προϋποθέτει την προβολή τους με τα κατάλληλα κάθε φορά μέσα. Ακολουθεί ο ελάχιστος αποδεκτός αριθμός οθονών προκειμένου να προβάλουμε όλα τα προϊόντα μέσα στο πρακτορείο: 1η οθόνη πρέπει να διατίθεται για την προβολή αλλαγής αποδόσεων για το pregame μέσα από οθόνη για Πάμε Στοίχημα μέσα από το Horizon (LHMC) 2η οθόνη πρέπει να διατίθεται για την προβολή στατιστικών της ΟΠΑΠ για το ΚΙΝΟ δίπλα σε κεντρική οθόνη του ΚΙΝΟ 3η Οθόνη πρέπει να διατίθεται για την προβολή Κληρώσεων του ΚΙΝΟ 4η Οθόνη πρέπει να διατίθεται για την προβολή του παιχνιδιού Races 5ηΟθόνη πρέπει να διατίθεται για την προβολή των αριθμοπαιχνιδιών και ενημερωτικού περιεχομένου μέσα από τηλεόραση συνδεδεμένη στο HORIZON/AMINO(CHMC) 6η Οθόνη πρέπει να διατίθεται για την προβολή αγώνων μέσα από OTE TV & Nova Σκεπτικό / Όφελος: Η συμμετοχή των πελατών στο παιχνίδι της αρεσκείας τους απαιτεί προβολή του αντίστοιχα διαθέσιμου περιεχομένου. Με την οθόνη αλλαγής αποδόσεων επικοινωνούμε κάθε στιγμή τις σωστές και επικαιροποιημένες αποδόσεις του κουπονιού, προσφέροντας ευκολία στον πράκτορα και σωστή ενημέρωση στους παίκτες. Με την οθόνη στατιστικών της ΟΠΑΠ ενισχύεται η παικτική εμπειρία και η συμμετοχή σε ένα παιχνίδι τύχης εμπλουτίζεται με στοιχεία γνώσης. Υποστήριξη: Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πρακτορείων σε υλικό προβολής και υποστήριξης των παιχνιδιών (τηλεοράσεις/pc/εκτυπωτικά μέσα) η ΟΠΑΠ προσφέρει επωφελείς επιλογές αγοράς υλικού μέσω κεντρικής συμφωνίας με προμηθευτή. Ενημέρωση για τη διαδικασία παραγγελίας και προμήθειας διατίθεται στο Opapnet και στο Contact Center Μέσα στον οδηγό καλών πρακτικών θα βρείτε επίσης προτάσεις από βέλτιστες πρακτικές για την τοποθέτηση και προβολή των παιχνιδιών.

24 18. Συμμετοχή σε όλες τις εκπαιδεύσεις που προσφέρονται από την ΟΠΑΠ με τα αντίστοιχα μέσα Η συμμετοχή του πράκτορα -και του προσωπικού του, όπου αυτό προβλέπεται- στις προγραμματισμένες εκπαιδεύσεις είναι υποχρεωτική. Εφόσον για τη διάθεση συγκεκριμένου παιχνιδιού απαιτείται κανονιστικά σχετική εκπαίδευση, μετά το πέρας της θα παρέχεται αντίστοιχη πιστοποίηση. Σκεπτικό / Όφελος: Η συμμετοχή στις εκπαιδεύσεις συνιστά υποχρέωση προς τους παίκτες και την ΟΠΑΠ, σε πολλές περιπτώσεις και προς τον Ρυθμιστή. Επιστρέφει δε πολλαπλάσια στον πράκτορα αφού με τον τρόπο αυτό παρέχονται στους πελάτες υπηρεσίες αξίας, ενώ παράλληλα αποφεύγονται λάθη, προβλήματα και το όποιο ρίσκο για την επιχείρηση. Υποστήριξη: Μέσα από εκπαιδεύσεις σε νέα λανσαρίσματα προϊόντων ή συστημικών αλλαγών ή στην ένταξη νέων υπαλλήλων και συνεργατών στη λειτουργία του πρακτορείου. Μέσα από εκπαιδεύσεις που αφορούν νέες εξελίξεις σε επίπεδο κανονισμών κλπ., σε χώρο της ΟΠΑΠ ή στα πρακτορεία. Μέσα από ηλεκτρονική πλατφόρμα. Μέσα από την ομάδα πωλήσεων ή την ομάδα εκπαιδευτών.

25 19. Το ποσό εξαργυρωθέντων δελτίων πρέπει να ανέρχεται σε ποσοστό τουλάχιστον 30% σε σχέση με τον τζίρο του πρακτορείου. Οι πελάτες που κερδίζουν είναι σημαντικό να μπορούν να εξαργυρώνουν στο πρακτορείο που τους εξυπηρετεί τα κέρδη που προβλέπει η σχετική Πολιτική της ΟΠΑΠ, όλοι δε οι συνεργάτες γνωρίζουν ότι η δυνατότητα αυτή αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη θετική εμπειρία τους από το πρακτορείο. Για το λόγο αυτό, το ικανοποιητικό και στατιστικά αποδεκτό ποσοστό εξαργυρώσεων ενός πρακτορείου ορίζεται κατ ελάχιστο σε ποσοστό 30% του συνολικού τζίρου που πραγματοποιεί, δηλαδή για κάθε 100 τζίρο οι πληρωμές από το πρακτορείο πρέπει να ανέρχονται σε ποσό τουλάχιστον 30. Το συγκεκριμένο μέγεθος θα μετριέται σε εβδομαδιαία βάση. Σκεπτικό / Όφελος: Από τα σημαντικότερα στοιχεία αξιοπιστίας και υποχρέωσης ολόκληρου του δικτύου για την ικανοποίηση του πελάτη, είναι η άμεση εξαργύρωση κερδισμένων δελτίων σύμφωνα με τη σχετική Πολιτική της ΟΠΑΠ. Υποστήριξη: Ο πράκτορας θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται από το Opapnet για το ποσοστό εξαργυρώσεων του πρακτορείου του, την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

26 20. Γνώση της διαδικασίας εγγραφής πελάτη στο pamestoixima.gr και πραγματοποίηση top up μετά από αίτημά του. Μετά από αίτημα πελάτη οι πράκτορες πρέπει να παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες και να πραγματοποιούν τη σχετική εγγραφή σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες. Αντίστοιχα έχουν την υποχρέωση να ανανεώνουν το διαθέσιμο προς στοιχηματισμό υπόλοιπο του πελάτη με τη διαδικασία top up. Σκεπτικό / Όφελος: Η γνώση της διαδικασίας από τους πράκτορες και το προσωπικό τους και η προθυμία εξυπηρέτησης ενισχύει την πιστότητα της Εταιρείας και την ικανοποίηση από το πρακτορείο. Άγνοια ή απροθυμία εξυπηρέτησης δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις συνολικά για την ΟΠΑΠ και τους συνεργάτες πράκτορες. Υποστήριξη: Μέσα από την εκπαίδευση που έχει πραγματοποιηθεί. Μέσα από το εγχειρίδιο της εφαρμογής στο Opapnet και συγκεκριμένα στην ενότητα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

27 21. Λειτουργία του πρακτορείου τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Προκειμένου το πρακτορείο να προσφέρει αποτελεσματικά όλα τα παιχνίδια στις ώρες που επιθυμούν οι παίκτες πρέπει να είναι ενεργό κατ ελάχιστον 10 ώρες την ημέρα. Σε ειδικές περιπτώσεις που η εμπορικότητα της περιοχής, λόγοι εποχικότητας ή άλλες ιδιαιτερότητες συνιστούν πιθανά λόγο λειτουργίας με μειωμένο ωράριο, προσωρινά ή μόνιμα, τούτο θα είναι εφικτό μόνο μετά από αντίστοιχη αιτιολογημένη αίτηση προς το μητρώο της ΟΠΑΠ, για αξιολόγηση και γραπτή έγκριση από την Εταιρεία. Εξαιρούνται οι αργίες. Σκεπτικό / Όφελος: Η λειτουργία του πρακτορείου τουλάχιστον επί 10ώρου σε ημερήσια βάση στοχεύει στο να καλύπτει τις πλέον εμπορικές ώρες της ημέρας και να διασφαλίσει ότι οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν στα παιχνίδια στον επιθυμητό χρόνο, μένοντας ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του πρακτορείου.

28 22. Επεξήγηση των λειτουργιών της εφαρμογής opapp και εξυπηρέτηση των πελατών που επιθυμούν να συμμετέχουν σκανάροντας τους QR κωδικούς που έχουν δημιουργήσει. Αποτελεί υποχρέωση του πράκτορα να ενημερώνει πρόθυμα και με σαφήνεια για την εφαρμογή, να γνωρίζει τη λειτουργία της και να δέχεται τη συμμετοχή παικτών μέσω αυτής στα διαθέσιμα παιχνίδια. Σκεπτικό / Όφελος: Η εφαρμογή αναπτύχθηκε για να καλύψει ανάγκες πελατών και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο συμμετοχής. Οι πελάτες της Εταιρείας αξιοποιώντας τεχνολογικά μέσα όπως η opapp δύνανται να συμμετέχουν με περισσότερους από έναν τρόπους στα προσφερόμενα εντός του πρακτορείου παιχνίδια και μέσα από την γνώση των πρακτόρων και του προσωπικού τους έχουν την προσδοκία να εξυπηρετούνται με τον βέλτιστο τρόπο.

29 23. Απαγόρευση προβολής/διάθεσης ανταγωνιστών προϊόντων στα πρακτορεία. Απαγορεύεται κάθε ενημέρωση, προβολή ή διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών ανταγωνιστικών προς την ΟΠΑΠ παρόχων.

30 24. Καταχώρηση εργαζομένων στο Opapnet και ενημέρωση ανά πάσα στιγμή για οποιεσδήποτε μεταβολές. Οι αυξημένες απαιτήσεις του κανονιστικού πλαισίου πρακτόρευσης των τυχερών παιχνιδιών καθιστούν απαραίτητο να κρατάς πάντοτε ενήμερη την ΟΠΑΠ για όλα τα πρόσωπα που χρησιμοποιείς για τη λειτουργία της επιχείρησής σου. Η υποχρέωσή σου αυτή αφορά συγκεκριμένα κάθε πρόσωπο που προσφέρει εργασία στο πρακτορείο σου με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και τα πρόσωπα του στενού συγγενικού σου περιβάλλοντος (σύζυγο, τέκνα, αδέλφια), και στοχεύει στην έγκυρη ενημέρωση των συστημάτων που τηρεί η ΟΠΑΠ. Για τα πρόσωπα αυτά, η έναρξη παρουσίας τους στο πρακτορείο δηλώνεται στην ΟΠΑΠ άμεσα, με τη συμπλήρωση της φόρμας που θα βρεις εδώ. Ομοίως δηλώνεται στην ΟΠΑΠ άμεσα με τη συμπλήρωση νέας φόρμας, οποιαδήποτε αλλαγή (αποχώρηση ή νέο πρόσωπο). Σκεπτικό / Όφελος: Οι αυξημένες απαιτήσεις του κανονιστικού πλαισίου πρακτόρευσης των τυχερών παιχνιδιών και η παρακολούθηση της συμβατικής σχέσης με την ΟΠΑΠ καθιστούν απαραίτητη τη γνώση της για όλα τα πρόσωπα που συνδέονται με τη λειτουργία του πρακτορείου. Επίσης η ΟΠΑΠ γνωρίζοντας τον ακριβή αριθμό απασχολουμένων στο δίκτυο μπορεί να προγραμματίσει ευκολότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια εκπαιδευτικές δράσεις και άλλες ενέργειες όπως διανομή υλικού κλπ.

31

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οδηγίες Τοποθέτησης. Οκτώβριος 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οδηγίες Τοποθέτησης. Οκτώβριος 2017 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οδηγίες Τοποθέτησης Οκτώβριος 2017 Σημεία τοποθέτησης διαφημιστικού υλικού ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑ - ΠΟΡΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Αυτοκόλλητα Βιτρίνας, Αφίσες, Αυτοκόλλητα Πόρτας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί Η Τοποθέτηση Των Διαφημιστικών Υλικών Είναι Σημαντική

Γιατί Η Τοποθέτηση Των Διαφημιστικών Υλικών Είναι Σημαντική Πρακτορεία ΟΠΑΠ 1 Γιατί Η Τοποθέτηση Των Διαφημιστικών Υλικών Είναι Σημαντική ΤΟ ΣΚΡΑΤΣ είναι ένα προϊόν το οποίο οι πελάτες των πρακτορείων μας το γνώρισαν και το αγάπησαν τώρα πρέπει να τους πούμε ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε.

ΝΕΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. ΝΕΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. Μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ Μόλις στον 1 ο χρόνο του, το ΣΚΡΑΤΣ έφερε στα Πρακτορεία έξτρα τζίρο, κέρδη και νέους πελάτες 300.000.000 τζίρος έγινε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ. Έκδοση 1 η Σεπτέμβριος 2015 Κ Α Τ Α Σ Τ Η Μ Α Τ Α Ο Π Α Π

ΟΔΗΓΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ. Έκδοση 1 η Σεπτέμβριος 2015 Κ Α Τ Α Σ Τ Η Μ Α Τ Α Ο Π Α Π ΟΔΗΓΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Έκδοση 1 η Σεπτέμβριος 2015 Κ Α Τ Α Σ Τ Η Μ Α Τ Α Ο Π Α Π ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ Καλώς ήλθατε! Αγαπητέ συνεργάτη,

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθες. Νέο Βασικό εργαλείο ενημέρωσης

Καλώς ήρθες. Νέο Βασικό εργαλείο ενημέρωσης Καλώς ήρθες Νέο Βασικό εργαλείο ενημέρωσης To opapnet είναι η νέα, αναβαθμισμένη, σύγχρονη διαδικτυακή πύλη των Πρακτόρων Εδώ θα βρεις: Πιο Φιλική Πιο Λειτουργική Πιο Κατανοητή Έγκαιρη και συνεχή πληροφόρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ. Οι όροι συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ και των πρακτορείων της ΟΠΑΠ ΑΕ, περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική σύμβαση συνεργασίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ. Οι όροι συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ και των Πρακτορείων της ΟΠΑΠ ΑΕ, περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική σύμβαση συνεργασίας,

Διαβάστε περισσότερα

Προωθητικό Υλικό και Οδηγίες Τοποθέτησης

Προωθητικό Υλικό και Οδηγίες Τοποθέτησης Προωθητικό Υλικό και Οδηγίες Τοποθέτησης Ιούνιος 205 Επικοινωνία στα σημεία πώλησης Επικοινωνία Λανσαρίσματος 2 Νέα δελτία ΚΙΝΟ για πιο διασκεδαστικό παιχνίδι! Στοχευμένη Επικοινωνία Για άπειρους παίκτες

Διαβάστε περισσότερα

Σταθερό πενταετές περιβάλλον με εγγυημένη προμήθεια

Σταθερό πενταετές περιβάλλον με εγγυημένη προμήθεια Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης του ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων του που αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης για την εταιρεία και τους πράκτορες της, ενισχύοντας τις βάσεις για

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ. Έκδοση 2.0 Εμπιστευτικό

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ. Έκδοση 2.0 Εμπιστευτικό ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ Έκδοση 2.0 Εμπιστευτικό Πίνακας Περιεχομένων 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΤΜΠ... 4 2.1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 4 2.2 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 13.10.2010 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.:A/ 21990/ 13-10-2010 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.Ορισµοί 2. Στόχοι 3. Αρµοδιότητες Τµήµατος ιαχείρισης Παραπόνων 4. Κατηγοριοποίηση Παραπόνων 5. Θεσµικό Πλαίσιο Λειτουργίας Τµήµατος «Συνήγορος του

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 29 /5 /2012 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/12000 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε Στοίχημα LIVE & οθόνες LIVE odds.

Πάμε Στοίχημα LIVE & οθόνες LIVE odds. Πάμε Στοίχημα LIVE & οθόνες LIVE odds. Το Πάμε Στοίχημα μαζί με το Πάμε Στοίχημα Live είναι το ολοκληρωμένο πακέτο στοιχηματισμού στο πρακτορείο σου! Με το Πάμε Στοίχημα Live να κατέχει το 25% του συνολικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Ενημέρωση για τα Προσωπικά Δεδομένα Πράκτορες Καταστημάτων ΟΠΑΠ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Ενημέρωση για τα Προσωπικά Δεδομένα Πράκτορες Καταστημάτων ΟΠΑΠ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για τα Προσωπικά Δεδομένα Πράκτορες Καταστημάτων ΟΠΑΠ Εισαγωγή Με την παρούσα δήλωση, η ΟΠΑΠ Α.Ε., με έδρα στη Λεωφόρο Αθηνών 112, Αθήνα (εφεξής ο «ΟΠΑΠ»), η οποία είναι υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

Το 1ο βήμα ανανέωσης. Νέα οθόνη ΚΙΝΟ. Επίσημη οθόνη στατιστικών ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ

Το 1ο βήμα ανανέωσης. Νέα οθόνη ΚΙΝΟ. Επίσημη οθόνη στατιστικών ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ ΚΙΝΟ BONUS Το 1ο βήμα ανανέωσης Νέα οθόνη ΚΙΝΟ Επίσημη οθόνη στατιστικών ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ Το 2 ο βήμα ανανέωσης Δελτίο με 4 Βήματα για τον «Άπειρο Παίκτη» που παίζει πρώτη φορά Δελτίο με περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 4/5/2011 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/11564 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ»

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 9: Ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ. Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 9-1

Κεφάλαιο 9: Ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ. Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 9-1 Κεφάλαιο 9: Ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 9-1 Μαθησιακοί στόχοι Ορίστε το ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ και τα συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Έγκριση Δ.Σ. 751, 27/06/2019 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 Προοίμιο - πεδίο εφαρμογής - νομική βάση... 3 Ορισμοί... 4 Στόχοι... 4 Αρμόδια μονάδα για την αντιμετώπιση των παραπόνων... 4 Υποχρεώσεις της Τράπεζας...

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 29.4.2010 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/ 11080 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνταξης Υπομνήματος

Οδηγός Σύνταξης Υπομνήματος Οδηγός Σύνταξης Υπομνήματος Περιεχόμενα 1 Γενικά... 2 2 Δομή και περιεχόμενο Υπομνήματος... 2 2.1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 2.2 ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΗΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ Η ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ... 2

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ»

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STRATEGY & MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒ & FRANCHISE ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ KOIN : ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

A Π Ο Φ Α Σ Η. Θέμα: «ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ».

A Π Ο Φ Α Σ Η. Θέμα: «ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ». A Π Ο Φ Α Σ Η Θέμα: «ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ». Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Έχοντας υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ Χ.Α. MEMBERS SUPPORT DEPARTMENT

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ Χ.Α. MEMBERS SUPPORT DEPARTMENT ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ Χ.Α. MEMBERS SUPPORT DEPARTMENT Το παρόν κείμενο περιέχει οδηγίες προς τα υποψήφια Μέλη της

Διαβάστε περισσότερα

Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του

Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Φαρμακείου Η Προσέγγιση νέων δυνητικών πελατών Η Συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης Η δημιουργία υπεραξίας

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορές τερματικού CORONIS

Αναφορές τερματικού CORONIS Αναφορές τερματικού CORONIS Νέες αναφορές 1. Αναλυτική κατάσταση χρεώσεων ΣΚΡΑΤΣ 2. Εκκρεμείς Χρεώσεις ΣΚΡΑΤΣ Αναφορές Λαχείων Αναλυτική Κατάσταση Χρεώσεων ΣΚΡΑΤΣ Στην Αναφορά «Αναλυτική Κατάσταση Χρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε Ενημέρωση για Προσωπικά Δεδομένα ΟΠΑΠ PLAY Εισαγωγή Η εταιρία μας, με την επωνυμία «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και έδρα επί της Λ. Αθηνών 112 στην Αθήνα (στο εξής και χάριν συντομίας: «ΟΠΑΠ Α.Ε.»)., είναι κατά την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. Έκδοση 1 η Νοέμβριος 2015 Κ Α Τ Α Σ Τ Η Μ Α Τ Α Ο Π Α Π

ΟΠΑΠ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. Έκδοση 1 η Νοέμβριος 2015 Κ Α Τ Α Σ Τ Η Μ Α Τ Α Ο Π Α Π ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΠΑΠ Έκδοση 1 η Νοέμβριος 2015 Κ Α Τ Α Σ Τ Η Μ Α Τ Α Ο Π Α Π ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ...5

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η DPG DIGITAL MEDIA Α.Ε. λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει πλήρως την ιδιωτικότητά σας και την ασφάλεια των δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 1. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ... ΣΕΛ.1 2. ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ... ΣΕΛ.2 3. ΤΟ ΣΚΡΑΤΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!... ΣΕΛ.2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4. ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΣΚΡΑΤΣ... ΣΕΛ.3 5. ΣΚΡΑΤΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Αρχές Επικοινωνίας με Πελάτη Άρθρο 1: Διαφημίσεις και εμπορικές πρακτικές

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Αρχές Επικοινωνίας με Πελάτη Άρθρο 1: Διαφημίσεις και εμπορικές πρακτικές ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Αρχές Επικοινωνίας με Πελάτη Άρθρο 1: Διαφημίσεις και εμπορικές πρακτικές Η Green χρησιμοποιεί ως μέσο διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας : την επίσημη ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες Συνοπτική παρουσίαση του ευνητικού έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Ενοποίηση τρίτων παρόχων υπηρεσιών με ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα σε πολυλειτουργικές πλατφόρμες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 10.05.2010 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/ 11850 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ-24γ Εγχειρίδιο Χρήσης Δ.Δ.Π. Του Δήμου Αιγάλεω

ΠΑ-24γ Εγχειρίδιο Χρήσης Δ.Δ.Π. Του Δήμου Αιγάλεω ΤΙΤΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΑ-24γ Εγχειρίδιο Χρήσης Δ.Δ.Π. Του Δήμου Αιγάλεω Έκδοση 1.0 12 Ιανουαρίου 2009 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ : 25978/04.08.2008 ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟΥ : Προσαρμογή, Ανάπτυξη, Έλεγχος και Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης Η διεξαγωγή του αριθμολαχείου ξεκίνησε στις 16/11/1997 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το ΤΖΟΚΕΡ είναι παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Αθήνα, 17 Δεκεμβρίου 2014 Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Στα πλαίσια της ενίσχυσης της ενιαίας εταιρικής φυσιογνωμίας της εταιρίας καθώς και την ενδυνάμωση των πρακτορείων, το

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική. Η Διατροφολόγος Διαιτολόγος Μυρτώ Μαρία Μυλωνά, το γραφείο της οποίας στο Χαϊδάρι

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Φροντίδας Πελατών και για Υπεύθυνο Παιχνίδι Τυχερών Παιχνιδιών

Αρχές Φροντίδας Πελατών και για Υπεύθυνο Παιχνίδι Τυχερών Παιχνιδιών Παίζοντας Τυχερά Παιχνίδια με Υπευθυνότητα Επισκόπηση Για την πλειοψηφία των ανθρώπων, τα τυχερά παιχνίδια είναι μια απολαυστική ψυχαγωγία και διασκεδαστική δραστηριότητα. Αλλά για μερικούς, τα τυχερά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Περιστέρι, 02.06.2009 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/11886 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή To Δίκτυο των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή (Δίκτυο Ε.Κ.Κ.) περιλαμβάνει 30 Κέντρα σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε., τη Νορβηγία

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η ART-εμείς, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) στην οποία ανήκει ο παρόν δικτυακός τόπος http://www.artemeis.gr/, δεσμεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ. (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.)

Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ. (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.) Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε., δυνάμει του άρθρο 27 παρ. 2α` του Ν. 2843/2000 (ΦΕΚ Α` 219) και των όρων της από 15.12.2000 σύμβασης παραχώρησης, που συνάφθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΡΩΝΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΕΠΙΔΡΩΝΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Το Μάρκετινγκ αποτελεί μια βασική επιχειρηματική λειτουργία που έχει στόχο την ανάπτυξη, την οργάνωση και των έλεγχο ανταλλακτικών διαδικασιών μεταξύ της επιχείρησης και των

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 16.09.2010 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ MARKETING Δ/ΝΣΗ MARKETING/ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/20276 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Διεύθυνση Εμπορίας. Βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη Ευάλωτοι Πελάτες - Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Γενική Διεύθυνση Εμπορίας. Βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη Ευάλωτοι Πελάτες - Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Γενική Διεύθυνση Εμπορίας Βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη Ευάλωτοι Πελάτες - Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΧΟΣ Να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση «της

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus 1 Πεδίο εφαρμογής 2 Σύναψη συμβάσεως 3 Δικαίωμα υπαναχώρησης 4 Τιμές Προϊόντων 5 Παράδοση 6 Προθεσμία πληρωμής, υπερημερία 7 Διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικά Καταστήματα E Shops

Ηλεκτρονικά Καταστήματα E Shops Ηλεκτρονικά Καταστήματα E Shops Η ολοένα αυξανόμενη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη οργανωμένων ιστοσελίδων, τα ηλεκτρονικά καταστήματα, για την διενέργεια των αγοροπωλησιών.

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

GoDigital.Store E-Commerce Platform

GoDigital.Store E-Commerce Platform GoDigital.Store E-Commerce Platform Πλήρης διαχείριση καταλόγου και καταστήματος banet Α.Ε. Βαλαωρίτου 20 54625 Θεσσαλονίκη Τ.2310253999 F.2310253998 www.banet.gr info@banet.gr GoDigital.Store Γενική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση ΕΕΧ ΕΛΟΤ «Πρότυπα για την Τεχνική Εναρμόνιση» Αθήνα,

Εκδήλωση ΕΕΧ ΕΛΟΤ «Πρότυπα για την Τεχνική Εναρμόνιση» Αθήνα, Εκδήλωση ΕΕΧ ΕΛΟΤ «Πρότυπα για την Τεχνική Εναρμόνιση» Αθήνα, 22-3-2017 Αναστασία Ζαχαροπούλου Δρ. Χημικός Προϊσταμένη Τμήματος Ελέγχου Τεχνικών Προδ/φών για την Προμήθεια Αγαθών Διεύθυνση Έρευνας Αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ)

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ) ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης 2.0.4.1.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ) Αρχική οθόνη Αφού κάνουμε login εμφανίζονται στην αρχική οθόνη τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Μαρούσι, 6/4/2017 ΑΠ.: 806/04 ΑΠΟΦΑΣΗ Ενσωμάτωση του τέλους συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας, του τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, του τέλους καρτοκινητής τηλεφωνίας και του τέλους στη συνδρομητική

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες πόντων (Loyalty card system)

Κάρτες πόντων (Loyalty card system) Κάρτες πόντων (Loyalty card system) 1 Πί νακας περίεχομε νων Γενική περιγραφή... 3 Στοιχεία καρτών συγκέντρωσης πόντων... 4 Συγκέντρωση πόντων κατά την πώληση... 5 Εξαργύρωση πόντων κατά την πώληση...

Διαβάστε περισσότερα

VLT Business Βασικές χρηματοοικονομικές αρχές λειτουργίας. Νοέμβριος 2016

VLT Business Βασικές χρηματοοικονομικές αρχές λειτουργίας. Νοέμβριος 2016 VLT Business Βασικές χρηματοοικονομικές αρχές λειτουργίας Νοέμβριος 2016 Ένα κατάστημα VLTs αντιπροσωπεύει μία επένδυση 810,000 που θα πρέπει να διαχειριστεί ο συνεργάτης Περιγραφή επένδυσης Κόστος επένδυσης

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ενότητα 6: Πολιτική Τιμών στο Λιανικό Εμπόριο Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων &

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης: 3 Μαρτίου 1996 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το παιχνίδι ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ αφορά στην πρόβλεψη οκτώ (8) ποδοσφαιρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οι διεθνείς κλήσεις από το σταθερό, δεν μπορούν να υπερβούν ανά μήνα, τα 300 λεπτά ανά αριθμό αναλογικής τηλεφωνίας ή ευρυζωνικό αριθμό (VoIP).

Οι διεθνείς κλήσεις από το σταθερό, δεν μπορούν να υπερβούν ανά μήνα, τα 300 λεπτά ανά αριθμό αναλογικής τηλεφωνίας ή ευρυζωνικό αριθμό (VoIP). Περιγραφή του Σχεδίου Προνομίων «όλατακαλά» - Φάση Γ 1. Το παρόν Σχέδιο Προνομίων «όλατακαλά» (εφεξής «το Σχέδιο») απευθύνεται σε υφιστάμενους οικιακούς πελάτες που διαθέτουν μία ή περισσότερες από τις

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης Όροι Χρήσης www.pizzafan.gr Προς διασφάλιση σας, σας ενημερώνουμε ότι τηρούμε σύμφωνα με τον νόμο αρχείο των προσωπικών σας δεδομένων μη ευαίσθητου χαρακτήρα, όπως π.χ. ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση με

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας 1 η Διάλεξη: Βασικές Έννοιες στην Εφοδιαστική Αλυσίδα - Εξυπηρέτηση Πελατών 2015 Εργαστήριο Συστημάτων Σχεδιασμού, Παραγωγής και Λειτουργιών Ατζέντα Εισαγωγή στη Διοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην Εταιρεία σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας www.mastihashop.com. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ενότητα 7: Προβολή και Επικοινωνία Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων (Δ.Ε.Α.Π.Τ.)

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 4 ο. Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν

Κεφάλαιο 4 ο. Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν Κεφάλαιο 4 ο Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν Διδακτικοί στόχοι Να εξηγηθεί πώς το διαδίκτυο μετασχηματίζει τις επιχειρήσεις Να συγκριθούν οι κατηγορίες του ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FRANCHISE H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Pharmacists on Pharmaceutical Companies (PoPC 2008 Survey)

Pharmacists on Pharmaceutical Companies (PoPC 2008 Survey) Pharmacists n Pharmaceutical Cmpanies (PPC 2008 Survey) Έρευνα για τις σχέσεις των φαρμακοποιών με τις φαρμακευτικές εταιρίες & τις φαρμακαποθήκες ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Έρευνα μάρκετινγκ Ανάπτυξη νέων προϊόντων ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Τμηματοποίηση της αγοράς ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Για να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία, είναι απαραίτητο να δηλώσετε ότι έχετε διαβάσει την Δήλωση - Ειδοποίηση για την προστασία των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΜΕΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΜΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΜΕΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών» ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Οι επιπτώσεις της PSD στις επιχειρήσεις και τις τράπεζες. Κώστας Ταβλαρίδης Διευθυντής Διεύθυνση Συστημάτων Πληρωμών Ελληνική Ένωση Τραπεζών

Οι επιπτώσεις της PSD στις επιχειρήσεις και τις τράπεζες. Κώστας Ταβλαρίδης Διευθυντής Διεύθυνση Συστημάτων Πληρωμών Ελληνική Ένωση Τραπεζών Οι επιπτώσεις της PSD στις επιχειρήσεις και τις τράπεζες Κώστας Ταβλαρίδης Διευθυντής Διεύθυνση Συστημάτων Πληρωμών Ελληνική Ένωση Τραπεζών Εισαγωγή Λίγοι μόνο μήνες έχουν απομείνει μέχρι το Νοέμβριο του

Διαβάστε περισσότερα

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site AstraΖeneca Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site Ταυτότητα Έκδοση κειμένου 1.0.0 Έκδοση λογισμικού 1.0.254006 Τελ. ενημέρωση Μάιος 2015 Copyright Copyright 2011 Entersoft A.E. Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr

Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr Ο στόχος του www.flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο. Οι 4 βασικοί άξονες του περιοδικού, τα 4Π:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ανηλίκων (ΤΣ4) της υποστήριξης εγκλημάτων, κατά τη. διεξαγωγή των. παιγνίων (ΤΣ3) παιγνίων (ΤΣ2) διεξαγωγ.

ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ανηλίκων (ΤΣ4) της υποστήριξης εγκλημάτων, κατά τη. διεξαγωγή των. παιγνίων (ΤΣ3) παιγνίων (ΤΣ2) διεξαγωγ. Τεύχος Β 3528/01.11.2016 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 35925 Διατάξει ς 2.2_4.2 2.3 Περιγραφή Παράβασης (ΣΕi) Σύνδεση ή/και συσχετισμός της Παικτικής Συμπεριφοράς με τα προσωπικά στοιχεία των κατόχων Ατομικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή 4 απλά βήματα για να «μιλήσετε» με την επιχείρηση αποτελεσματικά Υποστήριξη και επικοινωνία: κλειδί της ικανοποίησης του Καταναλωτή Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή Σημείο εκκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αθήνα, Ιανουάριος 2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών δέχεται προτάσεις συνεργασίας εταιριών, οι οποίες επιθυμούν να προβληθούν στην πίσω πλευρά των εισιτηρίων

Διαβάστε περισσότερα

B2B ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Β

B2B ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Β B2B ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Β Ηλεκτρονική Αγορά Προσανατολισμένη σς Ενδιάμεσους : Η περίπτωση PART της BOEING Η Boeing στην προκειμένη περίπτωση, παίζει το ρόλο ενδιάμεσου στην παροχή ανταλλακτικών συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Περιγραφή της Υπηρεσίας e-ραντεβου

Εγχειρίδιο Χρήσης Περιγραφή της Υπηρεσίας e-ραντεβου Εγχειρίδιο Χρήσης Περιγραφή της Υπηρεσίας e-ραντεβου Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «DISNEYLAND BONUS MASTERCARD»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «DISNEYLAND BONUS MASTERCARD» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «DISNEYLAND BONUS MASTERCARD» H Τράπεζα ALPHA BANK A.Ε. (εφεξής Τράπεζα), διοργανώνει Προωθητική Ενέργεια (εφεξής «Προωθητική Ενέργεια») για τους κατόχους καρτών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ «ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ «ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ «ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. Όροι και Ορισμοί Β. Σκοπός Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης Γ. Προδιαγραφές Γ.1. Υποχρεωτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Σκοπός του συγκεκριμένου Σήματος είναι η πιστοποίηση των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» Αρ.Μελέτης: 1 Ημερομηνία: 10/01/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» Περιεχόμενα: 1. Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Η έλλειψη κεντρικού ελέγχου της αλυσίδας διακίνησης φαρμάκων και υγειονομικών υλικών, έχει σαν αποτέλεσμα μια σειρά επιβλαβών επιπτώσεων

Η έλλειψη κεντρικού ελέγχου της αλυσίδας διακίνησης φαρμάκων και υγειονομικών υλικών, έχει σαν αποτέλεσμα μια σειρά επιβλαβών επιπτώσεων Σύστημα παρακολούθησης της διακίνησης φαρμάκων και υγειονομικών υλικών, με στόχο τον εξορθολογισμό των δημόσιων δαπανών, την αναβάθμιση της δυνατότητας διοικητικής παρέμβασης και εν τέλει, μέσα από την

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε συνεταίρος της Meridian

Γίνε συνεταίρος της Meridian Γίνε μέρος μιας από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στοιχημάτων Γίνε συνεταίρος της Meridian Γίνε συνεταίρος της Meridian και αποκτήστε τη δύναμη και τις πηγές ενός από τους πιο επιτυχημένους παροχείς υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αθήνα, Οκτώβριος 2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών δέχεται προτάσεις συνεργασίας εταιριών, οι οποίες επιθυμούν να προβληθούν στην πίσω πλευρά των εισιτηρίων

Διαβάστε περισσότερα

Αντωνία Μαρκούρη Διευθύντρια Προβολής και Ανάπτυξης της Pierre Fabre ΕΛΛΑΣ Α.Ε

Αντωνία Μαρκούρη Διευθύντρια Προβολής και Ανάπτυξης της Pierre Fabre ΕΛΛΑΣ Α.Ε ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ Αντωνία Μαρκούρη Διευθύντρια Προβολής και Ανάπτυξης της Pierre Fabre ΕΛΛΑΣ Α.Ε Τα τελευταία χρόνια, µε τις ριζικές αλλαγές που βλέπουµε να πραγµατοποιούνται στη

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αιτήματος Υποκείμενου Δεδομένων

Έντυπο Αιτήματος Υποκείμενου Δεδομένων Διαβάστε το τμήμα πληροφοριών πριν συμπληρώσετε τη φόρμα και υποβάλλετε το αίτημά σας. Πληροφορίες Ημερομηνία Γέννησης: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: [Οδός] Email: [Αριθμός] [Πόλη] [Περιοχή] [Ταχ. Κώδικας] Αποδεικτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Φιλελλήνων 13, 41222 Λάρισα 2410.532330, 2410.532356 e-mail: esl@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές Οδηγίες του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση » (ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ)

Συνοπτικές Οδηγίες του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση » (ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ) Συνοπτικές Οδηγίες του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020» (ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ) Περιεχόμενα 1. Υποχρεωτικές Ενέργειες Πληροφόρησης και Επικοινωνίας...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Το πρόγραμμα «NEON ENERGY MEMBER s CARD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ» της εταιρείας ΡΑΜΠΙΛΛΙΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» ιοργανώνει Την 1 η Ηµερίδα Φαρµακοποιών Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Με την Υποστήριξη και Συνεργασία των Εταιρειών, που ραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα