Η εταιρία. Η SingularLogic αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η εταιρία. Η SingularLogic αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα."

Transcript

1

2

3 Η εταιρία Η SingularLogic αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα. Ο Όμιλος προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μέσω τεσσάρων επιχειρηματικών τομέων: Ο επιχειρηματικός τομέας Vendor δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων επιχειρηματικού λογισμικού που καλύπτουν κάθε απαίτηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ο επιχειρηματικός τομέας κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των SoftwareVendors που ειδικεύονται σε εμπορικές και λογιστικές εφαρμογές. Ο επιχειρηματικός τομέας Integrator ασχολείται με τη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής για τις μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα, καθώς και τη διάθεση και υποστήριξη προϊόντων καταξιωμένων διεθνών οίκων πληροφορικής. Σήμερα ο επιχειρηματικός τομέας κατέχει ηγετική θέση στις μεγάλες επιχειρήσεις με τις λύσεις ERP, CRM και Retail που διαθέτει. Επίσης διαθέτει σημαντικά υλοποιημένα έργα στο Δημόσιο τομέα. Ο επιχειρηματικός τομέας Outsourcing προσφέρει Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στο Χρηματοπιστωτικό τομέα, στις Τηλεπικοινωνίες, στις εταιρίες Τροφίμων και Ποτών, στους Οργανισμούς Υγείας καθώς και στο Δημόσιο Τομέα. O επιχειρηματικός τομέας Cloud δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και διάθεση εφαρμογών για λειτουργία και χρήση μέσω συσκευών κινητών τηλεφώνων, καθώς και λύσεων λογισμικού ως συνδρομητική υπηρεσία SaaS (SoftwareasaService). Παράλληλα, ο όμιλος SingularLogic δραστηριοποιείται με επιτυχία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέσω των θυγατρικών του στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Κύπρο, έχοντας θέσει τα θεμέλια ουσιαστικής ανάπτυξης σε αυτή την περιοχή.

4 Οργανισμοί υγείας Η SingularLogic, μέσω του Επιχειρηματικού Τομέα Integrator, δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα της Υγείας, παρέχοντας εξειδικευμένες και καινοτόμες Λύσεις και Υπηρεσίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών που καλύπτουν όλες τις εξειδικευμένες επιχειρησιακές ανάγκες για: Νοσοκομεία και Μαιευτήρια Κλινικές Ιατρικά και Διαγνωστικά Κέντρα Ομίλους Υγείας που προσφέρουν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης (μέσω διαγνωστικών κέντρων, μονάδων πρωτοβάθμιας εντός νοσηλευτηρίων, πολυιατρείων και εργαστηρίων) Μεμονωμένα Ιδιωτικά Ιατρεία διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων Συνεργαζόμενα Ιδιωτικά Ιατρεία Μεμονωμένα Εργαστήρια Σκοπός της είναι, αξιοποιώντας την τεχνολογία να δημιουργήσει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τους Οργανισμούς Υγείας, καθώς και να διασφαλίσει ότι η επένδυση των οργανισμών αυτών στην τεχνολογία είναι για αυτούς μία κερδοφόρα ενέργεια (return of investment). Διαθέτει την κατάλληλη υποδομή τόσο από άποψη τεχνικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων, όσο και από άποψη τεχνογνωσίας και κατάρτισης ομάδας συμβούλων, έχοντας δημιουργήσει μία εξειδικευμένη ομάδα Healthcare Business Unit για τη λειτουργία και υποστήριξη όλων των προσφερόμενων λύσεων. Για την υποστήριξη αυτής της δραστηριότητας η SingularLogic έχει δημιουργήσει ένα πρωτοπόρο Ψηφιακό Νοσοκομείο, ένα πρότυπο Μοντέλο Διαχείρισης Νοσοκομείου -Model Hospital- με απώτερο στόχο την καλύτερη και εγκυρότερη εξυπηρέτηση των ασθενών κατά τη διάρκεια της επαφής τους με έναν Οργανισμό Υγείας. Η SingularLogic με πελατοκεντρική αντίληψη και λογική, επενδύει στον πελάτη και στην αναπτυξιακή του προοπτική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αναπτύσσοντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας.

5 Λύσεις και Υπηρεσίες για τον Τομέα της Υγείας Η SingularLogic παρέχει λύσεις που καλύπτουν όλες τις εξειδικευμένες επιχειρησιακές ανάγκες ενός Oργανισμού Υγείας ανεξαρτήτου μεγέθους, όπως: _03 Σύγχρονο Πρότυπο Σύστημα Διαχείρισης Νοσοκομείων, Model Hospital Management System (MHMS) _04 Το Model Hospital Management System (MHMS) της SingularLogic βασιζόμενο σε πλατφόρμα SAP, αποτελεί ένα Πρωτοποριακό Σύστημα Διαχείρισης Νοσοκομείων που έχει ήδη υλοποιηθεί και εφαρμοστεί σε όλα τα Νοσοκομεία του ομίλου ΥΓΕΙΑ, στην Ελλάδα & το εξωτερικό. Συγκεντρωτικά και με έναν ενιαίο τρόπο υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες ενός Οργανισμού Υγείας. Εξειδικευμένες Περιφερειακές Λύσεις, Εφαρμογές και Υπηρεσίες ΙΤ & Τηλεπικοινωνιών ικανές να υποστηρίξουν τον πολύπλοκο αλλά και απαιτητικό μηχανισμό ενός Οργανισμού Υγείας, συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία αυτού. Οι εφαρμογές αυτές μπορούν να λειτουργήσουν είτε ανεξάρτητα είτε ως μέρος του Model Hospital Management System: Ι.Τ. Solutions Smart Card Solution Έξυπνες Κάρτες Αναγνώρισης Χρήστη PACS (Picture Archive Communication System) αποθήκευση και γρήγορη ανάκτηση διαγνωστικών εικόνων Σύστημα Αυτόματης Ψηφιοποίησης Ιατρικών Αναφορών Αυτόματο Σύστημα Υπαγόρευσης, Health Dictate Σύστημα Διαχείρισης Ραντεβού για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς Ψηφιακή Αρχειοθέτηση Ιατρικών Εγγράφων Bedside Terminals Σίτιση & Διαιτολόγιο: Πλήρης διαχείριση διαιτολογίου ασθενών _06 _08 _09 _09 _10 _11 _12 Telephony Solutions Σύστημα Άμεσης Τηλεειδοποίησης Ιατρών, Health Alert/Blue Code Contact Centers & IP Telephony _13 _13 Υπηρεσίες Outsourcing _15 Η SingularLogic, παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα να αναθέσει ή να μεταφέρει στη SingularLogic ως εξωτερικό συνεργάτη, υπό τη μορφή Outsourcing, μία ή περισσότερες από τις βασικές λειτουργίες που αφορούν στην κεντρική διαχείριση εφαρμογών, επικοινωνιών, συστημάτων πληροφορικής αλλά και επιχειρησιακών διαδικασιών της επιχείρησης ή του οργανισμού του. Στόχος είναι η δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την επιχείρησή του μειώνοντας έτσι το κόστος των καθημερινών λειτουργιών.

6 @ Σύγχρονο Πρότυπο Σύστημα Διαχείρισης Νοσοκομείων -Model Hospital Management System-(MHMS): Model hospital Το Model Hospital Management System (MHMS) της SingularLogic βασιζόμενο σε πλατφόρμα SAP, αποτελεί ένα πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης Νοσοκομείων που έχει ήδη υλοποιηθεί και εφαρμοστεί σε όλα τα Νοσοκομεία του ομίλου ΥΓΕΙΑ, στην Ελλάδα & το εξωτερικό. Τι περιλαμβάνει: Συγκεντρωτικά και με έναν ενιαίο τρόπο υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες ενός Οργανισμού Υγείας. Η ολοκληρωμένη λύση μπορεί, αφού εγκατασταθεί να διαχειριστεί από τον ίδιο τον πελάτη, είτε να λειτουργήσει υπό την μορφή παροχής υπηρεσιών Outsourcing. Αυτή η νέα φιλοσοφία μπορεί να συντελέσει καθοριστικά στη δημιουργία: Ομοιογενούς διαχείρισης όλου του φάσματος υπηρεσιών υγείας: διαδικασιών, υλικών, φαρμάκων, κλινών, εμπορικής πολιτικής Κοινών δομών, διαδικασιών και δεδομένων - όταν η λειτουργία διεξάγεται από περισσότερα από ένα Νοσοκομεία, στο πλαίσιο Ομίλων Νοσοκομείων. Επέκτασης σε νέα νοσοκομεία σε Ελλάδα & εξωτερικό με το ίδιο μοντέλο λειτουργίας. SingularLogic Model Hospital Management System Patient Management (IS - Healthcare) Back-office and Administration Business Intelligence (BI) Financial Management (FI) Laboratory Information System (LIS) Controlling (CO) Plant Maintenance (PM) Middleware Platform Radiology Information System (RIS) Purchasing and Materials Management (MM) Human Capital Management (HCM) PACS

7 _05 Τα Οφέλη της εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης MHMS σε Νοσοκομείο: Αλλάζει, συνολικά την εικόνα λειτουργίας και την αποτελεσματικότητα για το Δημόσιο / Ιδιωτικό τομέα Υγείας και για τον Ασθενή. Διασφαλίζει στη Διοίκηση των Ιατρικών, Διαγνωστικών Κέντρων, Ιδιωτικών και Δημόσιων Νοσοκομείων διαφάνεια και αμεσότητα πληροφόρησης, ευελιξία στη λήψη αποφάσεων, μείωση του κόστους διαχείρισης, έλεγχο των διαδικασιών, ενώ εγγυάται καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

8 @ Εξειδικευμένες Περιφερειακές Λύσεις, Εφαρμογές και Υπηρεσίες ΙΤ & Τηλεπικοινωνιών * IT Solutions Smart Card Solution Έξυπνες Κάρτες Αναγνώρισης Χρήστη Περιφεριακές λύσεις IT Solutions Πρόκειται για μια λύση μέσω της οποίας είναι εφικτό το κλείδωμα των συσκευών εισαγωγής δεδομένων (πληκτρολογίου, mouse, κ.λπ.) ενός υπολογιστή. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση προσωπικής κάρτας και ενσωματωμένου αναγνώστη κάρτας στο πληκτρολόγιο. Οφέλη: Σκοπός είναι η καταγραφή σε βάση δεδομένων της ώρας ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του υπολογιστή από το χρήστη της κάρτας. Με τον τρόπο αυτό είναι εφικτή, από το αρμόδιο τμήμα, η αντιπαραβολή των πληροφοριών χρήσης μέσω της ενεργοποίησης, του υπολογιστή με συγκεκριμένες εγγραφές στα πληροφοριακά συστήματα ενός Oργανισμού (π.χ. ERP κ.λπ). Λειτουργία: Κάθε ηλεκτρονικός υπολογιστής, στον οποίο εργάζονται είτε χρήστες σε βάρδιες (π.χ. Νοσηλευτικοί όροφοι, ταμεία, ΤΕΠ, κ.λπ.), είτε έχει ανάγκες από αυξημένες προδιαγραφές ασφαλείας, εφοδιάζεται με ένα ειδικό πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο smart card reader. Σε αυτόν τον υπολογιστή οι συσκευές εισαγωγής δεδομένων (πληκτρολόγιο & mouse) λειτουργούν μόνο εφ όσον αναγνωσθεί έγκυρη έξυπνη κάρτα από τον αναγνώστη (reader). Κάθε είσοδος και έξοδος κάρτας καταχωρείται σε ειδική βάση δεδομένων, ώστε να ελέγχεται αφ ενός η εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αφ ετέρου να είναι δυνατή η εξαγωγή reports όποτε απαιτηθεί. Όταν η κάρτα είναι τοποθετημένη στο πληκτρολόγιο, ο υπολογιστής λειτουργεί όπως συνήθως. Όταν η κάρτα αφαιρεθεί, ο υπολογιστής εισέρχεται σε ένα ειδικό sleep mode, όπου όλο το περιβάλλον εργασίας μένει στο σημείο που ήταν πριν την αφαίρεση της κάρτας, κανείς όμως δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει έως ότου εισέλθει πάλι μία εξουσιοδοτημένη κάρτα. Τι περιλαμβάνει: Στην εφαρμογή περιλαμβάνεται λογισμικό για την ενεργοποίηση και τον προγραμματισμό των έξυπνων καρτών. Η συγκεκριμένη λύση περιλαμβάνει οθόνη διαχείρισης και προγραμματισμού των καρτών αυτών, καθώς και τα αναγκαία εργαλεία αναζήτησης και εκτύπωσης των παραπάνω πληροφοριών (ποιος χρήστης, τι ώρα, χρόνος παραμονής σε ενεργή κατάσταση κ.λπ). Ειδικό πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο αναγνώστη έξυπνων καρτών, τις έξυπνες κάρτες, καθώς και τεχνική υποστήριξη και εγκατάσταση της λύσης σε όλα της τα στάδια.

9 Οι Εξειδικευμένες Λύσεις ΙΤ & Τηλεπικοινωνιών λειτουργούν είτε σε *συνδυασμό είτε ανεξάρτητα από το Model Hospital. _07

10 @ P.A.C.S. (Picture Archive Communication System) Αποθήκευση και Ανάκτηση Διαγνωστικών Εικόνων Τα PACS είναι Συστήματα Διαχείρισης Ιατρικής Εικόνας, βασισμένα σε ειδικά σχεδιασμένους υπολογιστές (sw+hw) με σκοπό την καταγραφή, αποτύπωση, αρχειοθέτηση, επικοινωνία και ανάκτηση εικόνων και σχετικών στοιχείων. Σε ποιόν απευθύνεται: Τα PACS απευθύνονται σε Κλινικές, Νοσοκομεία, Ιατρικά και Διαγνωστικά Κέντρα του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, που επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα καταγραφής της πληροφορίας και των εξετάσεων CT και MR σε ψηφιακή μορφή. Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: Η δημιουργία ενός νέου μοντέλου εξυπηρέτησης ασθενών με κύριο συστατικό τη χρήση της τεχνολογίας και τη μετάβαση από το φιλμ στην ψηφιακή πληροφορία με τεχνολογίες CR-DR που επιτυγχάνει: Βελτίωση της αποτελεσματικότητας με την εισαγωγή συστημάτων ηλεκτρονικής διαχείρισης και επικοινωνίας Μείωση της διακίνησης φιλμ Ενσωμάτωση εικόνων από όλα τα διαγνωστικά μηχανήματα στον ιατρικό φάκελο ασθενούς Αποδοτικότερη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού Επαρκής αποθήκευση πληροφορίας (γρήγορη, αξιόπιστη, ασφαλής και εύκολα προσβάσιμη) Προσαρμοσμένη διαχείριση της πληροφορίας με αποδοτικές λύσεις διάγνωσης με γνώμονα την ποιότητα και ταχύτητα Ικανά κανάλια και εργαλεία για την επικοινωνία της πληροφορίας (DICOM, HL7). Όλα τα παραπάνω στοιχεία συντελούν σε σφαιρική αναθεώρηση για την ιατρική πληροφορία. Οφέλη: Βελτίωση ποιότητας και απόδοσης των νοσοκομείων Βελτίωση της φροντίδας του ασθενή Μείωση συνολικού κόστους Λιγότερες επαναλήψεις εξετάσεων οι οποίες οφείλονται σε λάθη και απώλειες Βελτιωμένη/ταχύτερη συσχέτιση με προηγούμενες σχετικές εξετάσεις Μείωση χρόνων για τη δημιουργία και τη διαχείριση της διάγνωσης Βελτίωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες στους παραπέμποντες ιατρούς Ασυναγώνιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων (Rapid Connect Technology) Δυνατότητα αποτελεσματικής εργασίας των ακτινολόγων ανεξάρτητα από την τοποθεσία Συνεργασία σε όλη τη γεωγραφική επικράτεια και ανεξαρτήτως ειδικότητας Πλήρες ιστορικό ασθενών διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή Εικόνες και video από οποιοδήποτε τμήμα, ανεξάρτητα από τη μορφή (format) των αρχείων.

11 Σύστημα Αυτόματης Ψηφιοποίησης Ιατρικών Αναφορών Αυτόματο Σύστημα Υπαγόρευσης/ HealthDictate _09 Το σύστημα Αυτόματης Ψηφιοποίησης Ιατρικών Αναφορών HealthDictate, χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες Τεχνολογίες Αναγνώρισης Ομιλίας για να μετατρέψει αυτόματα τις προφορικές Ιατρικές Διαγνώσεις σε γραπτές Ιατρικές Αναφορές. Το HealthDictate, είναι μία αυτόματη μηχανή υπαγόρευσης που αναγνωρίζει και κατανοεί την «Ελληνική Γλώσσα» και ιδιαίτερα την Ιατρική ορολογία μετατρέποντας σε κατανοητό κείμενο τις προφορικές αναφορές, που παράγονται κατά τη διάρκεια της διάγνωσης από τους θεράποντες Ιατρούς. Σε ποιόν απευθύνεται: Το HealthDictate απευθύνεται σε Κλινικές, Νοσοκομεία, Διαγνωστικά Κέντρα και Εργαστήρια του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα που παράγουν μεγάλο όγκο Ιατρικών αναφορών και οι οποίες μετατρέπονται σε κείμενα/διαγνώσεις από δακτυλογράφους μέσω μαζικής χειροκίνητης διαδικασίας απομαγνητοφώνησης. Τι περιλαμβάνει: Τις αυτόματες μηχανές υπαγόρευσης (μετατροπή ομιλίας σε κείμενο) Τα λεξικά και τα γλωσσολογικά μοντέλα που περιγράφουν την Ιατρική Ορολογία Το περιβάλλον χειρισμού και ελέγχου. Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: Αναγνωρίζει και κατανοεί την Ελληνική Γλώσσα και την Ιατρική Ορολογία Επιτυγχάνει τη διαδικασία απομαγνητοφώνησης και το κόστος της Δίνει τη δυνατότητα άμεσης αποθήκευσης του κειμένου στον κειμενογράφο του συστήματος EHR του νοσηλευτικού ιδρύματος ή του διαγνωστικού κέντρου. Σύστημα Διαχείρισης Ραντεβού για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς Το «Σύστημα Διαχείρισης Ραντεβού για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς» είναι ένα ευέλικτο σύστημα, το οποίο απευθύνεται σε Ιατρεία, Πολυιατρεία, Εργαστήρια, Διαγνωστικά Κέντρα και Ομίλους Υγείας προκειμένου να κλείνονται ραντεβού για εξέταση, με τη χρήση των σύγχρονων μέσων επικοινωνιών και τεχνολογίας. Τι περιλαμβάνει: Ο ασθενής μπορεί να κλείσει ραντεβού μέσω τηλεφώνου ή μέσω Διαδικτύου (Internet), με αναζήτηση συγκεκριμένου ιατρείου ή εξέτασης για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για την εξυπηρέτηση του ασθενή και τη διευκόλυνση του χειριστή. Δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη ασθενή να διαχειριστεί τα ραντεβού του οποι-

12 @ αδήποτε στιγμή (από οποιοδήποτε σημείο), με χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας (Internet, κινητή τηλεφωνία). Παρέχει διευκολύνσεις για την εύρεση χρονοθυρίδας για ένα ραντεβού ή για συνεχόμενα ραντεβού υπολογίζοντας την εκτιμώμενη διάρκεια εξέτασης. Μπορεί να αναζητήσει ελεύθερη χρονοθυρίδα σε περισσότερα από ένα ιατρεία, στο ίδιο κτίριο ή σε περισσότερα κτίρια σε μία γεωγραφική περιοχή. Δίνει απεικόνιση των χρονοθυρίδων που πληρούν τα δοθέντα κριτήρια, ώστε να μπορεί ο χειριστής εύκολα να επιλέξει. Ο χειριστής με εύκολο τρόπο μεταβάλλει ή ακυρώνει ραντεβού. Ραντεβού μπορεί να κλείσει και ιατρός (εγγεγραμμένος χρήστης-ιατρός) για ασθενή του. Οφέλη: Διευκολύνει την τήρηση των ραντεβού σε μεμονωμένα ιατρεία που στερούνται γραμματειακής υποστήριξης, καθώς και την αποδοτικότητα της γραμματειακής υποστήριξης στα διαγνωστικά κέντρα. Βοηθάει έναν όμιλο που παρέχει πρωτοβάθμια περίθαλψη, να αξιοποιήσει στο μέγιστο τα γεωγραφικά διεσπαρμένα ιατρεία και εργαστήρια, παρέχοντας τη βέλτιστη εξυπηρέτηση στον πελάτη του. Συνεισφέρει στη μείωση των λανθασμένων και «χαμένων» ραντεβού, καθώς και στη βελτίωση συνολικά των υπηρεσιών προς τον πελάτη ασθενή και προς τον συνεργαζόμενο ιατρό. Ψηφιακή Αρχειοθέτηση Ιατρικών Εγγράφων Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για την αποτύπωση και την επεξεργασία χειρόγραφης φόρμας και η μετάβασή της σε ψηφιακή μορφή. Οι χειρόγραφες φόρμες όχι μόνο μπορούν αυτόματα να μετατραπούν σε ψηφιακούς φακέλους, αλλά και με ασφάλεια να είναι διαθέσιμες για επεξεργασία και διανομή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή σε στιγματισμένες φόρμες δίνει τη δυνατότητα σε γρήγορη και χωρίς λάθη καταχώριση δεδομένων χωρίς επιπλέον εργασία, ενώ συμπληρώνονται έντυπες φόρμες που συνοδεύουν τον ασθενή στο νοσοκομείο. Η λήψη δεδομένων μπορεί να γίνει 4-5 φορές πιο γρήγορη. Η ανάλυση βοηθά στη βελτίωση ποιοτικής διαχείρισης των ιατρικών εξετάσεων, εφόσον τα δεδομένα που συλλέγονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν βάση για ιατρική μελέτη. Τι περιλαμβάνει: Ψηφιακό Στυλό και Χαρτί Μία λύση Ψηφιακό Στυλό και Χαρτί' προϋποθέτει ένα ψηφιακό στυλό, ειδικό χαρτί, μία εφαρμογή, και μια υποδομή για την επικοινωνία και τη μεταφορά πληροφοριών μεταξύ του ψηφιακού στυλό και της εφαρμογής.

13 Εφαρμογή Η χειρόγραφη πληροφορία μπορεί να συγχωνευτεί με τη φόρμα σχεδιασμού σε μία εικόνα του εγγράφου και/ή να δρομολογηθεί για τη μετατροπή του χειρόγραφου κειμένου σε κείμενο με μορφή εκτύπωσης. Συνήθως, η τροποποιημένη πληροφορία χρησιμοποιείται ως εισαγωγή δεδομένων σε ένα προϋπάρχον σύστημα. _11 Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα/Οφέλη: Για τους Oργανισμούς Υγείας που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το χαρτί ως οικονομικό κι ευπροσάρμοστο μέσο συγκέντρωσης δεδομένων, η υιοθέτηση του ευφϋούς στυλό (digital smart pen) και η τεχνολογία χαρτιού θα παρέχει νέες προοπτικές, επιτρέποντας σε πολλά επιχειρηματικά οφέλη να γίνουν γρήγορα και εύκολα αισθητά. Για παράδειγμα: Γρηγορότερη επεξεργασία φόρμας και πληροφοριών αφού η γραπτή πληροφορία μεταφέρεται ηλεκτρονικά σε μία κεντρική βάση δεδομένων. Η ταχεία πρόσβαση σε πληροφορίες είναι επικερδής λόγω της καλύτερης επικοινωνίας με απομακρυσμένες δραστηριότητες αναζήτησης δεδομένων, της γρηγορότερης τιμολόγησης και της αναβάθμισης στην εξυπηρέτηση πελατών. Η ανταπόκριση στη χρέωση και τα επίπεδα εξυπηρέτησης μπορούν να εκσυγχρονιστούν για την ανέλιξη της επιχείρησης. Δε χρειάζεται να καταγραφούν ξανά τα δεδομένα αφού η πληροφορία έχει ήδη αποτυπωθεί στο χαρτί. Έτσι οι σημειώσεις και η συμπλήρωση μιας φόρμας μπορούν να γίνουν μόνο μία φορά. Η διατήρηση της καθιερωμένης εισαγωγής δεδομένων που βασίζεται στο χαρτί συναντά τις απαιτήσεις λογιστικού ελέγχου και νόμιμης υπογραφής. Η οπτική αναγνώριση χαρακτήρων μπορεί να κάνει τις σημειώσεις να μετατραπούν σε ψηφιοποιημένο κείμενο καθιστώντας ικανή την αυτόματη κάλυψη της βάσης δεδομένων του back-office. Ελάχιστος χρόνος εκπαίδευσης. Το κόστος εξοπλισμού των υπαλλήλων με την τεχνολογία του ψηφιακού στυλό και χαρτιού για την επεξεργασία φόρμας, συγκαταλέγεται στα έξοδα ανάπτυξης ανταγωνιστικής τεχνολογίας. Με μια απλή επένδυση και μια εύκολη εφαρμογή, η εταιρία μπορεί να παράγει θετικό ROI (Return Of Investment) ήδη από τον πρώτο χρόνο υιοθέτησης αυτής της τεχνολογίας. Bedside Terminals Το Bedside Terminal αποτελεί ολοκληρωμένη λύση, που καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες τόσο των ασθενών όσο και του Νοσοκομειακού προσωπικού. Ο ασθενής έχει δυνατότητα πρόσβασης σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών ψυχαγωγίας όπως επιλογή καναλιών τηλεόρασης, Βίντεο (κατ επιλογή), Ραδιοφωνικών Σταθμών, παιγνιδιών κ.τλ, ενώ παράλληλα μπορεί να επικοινωνεί μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων SMS, Internet & IM.

14 @ Τι περιλαμβάνει: Ενδεικτικές Λειτουργίες που περιλαμβάνει το Bedside Terminal Παραγγελία γευμάτων Βοήθεια Νοσοκόμας Καταχώριση και πρόσβαση σε στοιχεία ασθενών Αναζήτηση ασθενών Ενημέρωση νοσοκομειακού προσωπικού με καρτέλες ασθενών και σχετικό υλικό εκπαίδευσης Διαχείριση φαρμακευτικού υλικού. Επιπλέον, το προσφερόμενο σύστημα λόγω της δυνατότητας διασύνδεσης του με κεντρικά πληροφοριακά συστήματα του Νοσοκομείου (HIS), έχει τη δυνατότητα να παρέχει μία σειρά πληροφοριών προς το προσωπικό του Νοσοκομείου, είτε αυτό είναι Νοσηλευτικό (Ιατροί, Νοσοκόμες κ.λπ.), είτε Διοικητικό προσωπικό. Παρακάτω αναφέρονται μερικές ενδεικτικές περιοχές πληροφόρησης: Πρόσβαση σε πληροφορίες που μπορεί να αξιοποιήσει το Νοσοκομείο: Ιστορία του νοσοκομείου Δραστηριότητες νοσοκομείου και μηνύματα καλωσορίσματος Χάρτες του νοσοκομείου Τμήματα και τοποθεσίες Καφετέριες και εστιατόρια Διασυνδέσεις με τους δικτυακούς τόπους του νοσοκομείου. Αρχεία Ασθενών: Ακτινογραφίες Πληροφορίες θεραπευτικής αγωγής Διαγνωστικά αποτελέσματα Φαρμακευτικές αγωγές. Σίτιση & Διαιτολόγιο: Πλήρης διαχείριση διαιτολογίου ασθενών Η εφαρμογή αφορά στην online συνεχή διαχείριση των γευμάτων των ασθενών του νοσοκομείου, με βάση τη δίαιτα που καθορίζεται από το θεράποντα ιατρό, σε συνδυασμό με τα menu ημέρας, αλλά και την επιθυμία του πελάτη (menu a la carte).

15 Οφέλη: Με τη λύση αυτή το νοσοκομείο μπορεί να προβλέψει από την προηγούμενη μέρα τα γεύματα της επομένης, να ετοιμάσει τις παραγγελίες για την κουζίνα, όπου γίνεται η παρασκευή των προϊόντων και να διασφαλίσει με απόλυτη ακρίβεια ότι ο ασθενής θα ακολουθήσει την ενδεδειγμένη δίαιτα, βάσει όλων των παραγόντων της νοσηλείας του, που την επηρεάζουν. _13 Telephony Solutions Σύστημα Άμεσης Τηλεειδοποίησης Ιατρών Health Alert/BlueCode Το Σύστημα Άμεσης Τηλεειδοποίησης Ιατρών - Health Alert/BlueCode- παρέχει τη δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής φωνητικής ενημέρωσης του Ιατρικού προσωπικού, που εμπλέκεται σε συγκεκριμένο Ιατρικό συμβάν. Μέσω πολύ απλής διαδικασίας, η αναγγελία από το χώρο του συμβάντος προωθείται σε λίγα δευτερόλεπτα τηλεφωνικά στο προσωπικό επιφυλακής, που πρέπει να το αντιμετωπίσει άμεσα. Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης, προκαθορισμό εφεδρικής διαδικασίας και επανάληψη κλήσης σε περίπτωση αστοχίας. Σε ποιόν απευθύνεται: Το σύστημα Health Alert/BlueCode απευθύνεται σε Κλινικές και Νοσοκομεία του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, που επιθυμούν να ειδοποιούν άμεσα το εμπλεκόμενο προσωπικό τους, όταν συμβεί κάποιο επείγον Ιατρικό συμβάν στο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος, που απαιτεί τη συμβολή τους. Τι περιλαμβάνει: Γραφικό περιβάλλον διαχείρισης για τον καθορισμό του συμβάντος, της ομάδας επιφυλακής και της έναρξης της διαδικασίας κλήσης Σύστημα IVR για τον έλεγχο των εξερχόμενων κλήσεων Υποσύστημα καταγραφής δεδομένων για την παραγωγή αναφορών. Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: Άμεση προσωποποιημένη ενημέρωση Ενημέρωση μόνο των Ιατρών της ομάδας επιφυλακής Μειωμένη αναστάτωση στην κλινική και στο προσωπικό Γραφικό περιβάλλον διαχείρισης και ελέγχου. Contact Centers & IP Telephony Η Singularlogic σε συνεργασία με την Avaya, δημιούργησαν μια ολοκληρωμένη τηλεπικοινωνιακή λύση που καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενός Νοσοκομείου. Μια πρόταση, που συνδυάζει την ευελιξία της ανοιχτής αρχιτεκτονικής που προσφέρει το περιβάλλον Avaya με τη χρήση εφαρμογών της Singular- Logic, που βασίζονται σε open standard software technologies. Περιφεριακές λύσεις Telephony Solutions Contact Centers & IP Telephony 1. Υπηρεσίες IP Telephony 2. Υπηρεσίες Contact Center 3. Υπηρεσίες Ειδοποίησης Ασθενών (Patient Alerting) 4. Health Mobile Applications

16 @ Αποτέλεσμα της παραπάνω πρότασης, είναι η παροχή υπηρεσιών που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των ασθενών, πελατών, συνεργατών και διοικητικού προσωπικού ενός σύγχρονου και ανταγωνιστικού Νοσοκομειακού Οργανισμού. Συγκεκριμένα: Υπηρεσίες IP Telephony Προσφέρονται υπηρεσίες IP Telephony βασισμένες στην τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα Avaya Aura. Δυνατότητα επιλογής τερματικών συσκευών, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις υποδομές. Συσκευές IP Phones (H.323 /SIP), επικλίνιες οθόνες αφής, Softphones, ψηφιακές συσκευές, αναλογικές συσκευές και fax. Υπηρεσίες Contact Center Η Avaya ανήκει στους πρωτοπόρους κατασκευαστικούς οίκους στα call centers/contact centers και κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Οι λύσεις contact center επιτρέπουν σε έναν οργανισμό Υγείας ανεξαρτήτου μεγέθους να: Οργανώσει σωστά την υποδοχή κλήσεων ώστε ο ασθενής/επισκέπτης να συνδέεται άμεσα με το σωστό αντιπρόσωπο μέσω υπηρεσίες ευφϋούς δρομολόγησης κλήσεων. Αυτοματοποιήσει την υποδοχή και την εξυπηρέτηση των ασθενών και των συγγενών τους, καθώς και τη διαχείριση των εισερχόμενων και εξερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων, συνδυάζοντας εφαρμογές της Singularlogic με την πλατφόρμα Voice Portal της Avaya. Επεκτείνει τα μέσα αλληλεπίδρασης με τους ασθενείς πέραν του τηλεφώνου, χρησιμοποιώντας περισσότερα κανάλια επικοινωνίας όπως web chat, SMS, , video. Ενσωματώσει το λογισμικό διαχείρισης πελατών (CRM) με το τηλεφωνικό κέντρο για να παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στον κάθε ασθενή. Ειδοποιήσει εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό σε περίπτωση ανάγκης. Υπηρεσίες Ειδοποίησης Ασθενών (Patient Alerting) Δυνατότητα ενημέρωσης ασθενών μέσω sms, fax, ή και φωνητικά για εξατομικευμένα θέματα όπως: υπενθύμιση ραντεβού εξετάσεων, ενημέρωση παραλαβής διαγνώσεων και αποτελεσμάτων, ενημέρωση για φαρμακευτική αγωγή, κ.λπ.. Health Mobile Applications Η σουίτα εφαρμογών Avaya Unified Communications δίνει στο νοσοκομείο τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών Mobility σε γιατρούς και ασθενείς, όπως: Δυνατότητα εύρεσης του προσωπικού ανά πάσα στιγμή με την τεχνολογία one number. Η επικοινωνία με πολύτιμο προσωπικό μπορεί να γίνει άμεσα ανεξαρτήτως που βρίσκεται (γραφείο, δρόμο, στο σπίτι) και τι συσκευή χρησιμοποιεί (τηλέφωνο γραφείου, σταθερό, κινητό) καλώντας ένα και μόνο νούμερο. Με αυτό τον τρόπο δε χρειάζεται να παρεμβαίνει ανθρώπινος παράγοντας, ο οποίος θα πρέπει να αναζητήσει σε κάθε συσκευή χωριστά το προσωπικό ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Σύστημα κλήσης νοσηλεύτριας. Ο ασθενής μπορεί άμεσα να στείλει ειδοποίηση στη νοσηλεύτρια με το πάτημα ενός κουμπιού και η ειδοποίηση να φτάνει στο beeper, στο κινητό ή και στο ασύρματο τηλέφωνο που έχει μαζί της η νοσηλεύτρια, μαζί με την πληροφορία του ποιος κάλεσε.

17 SingularLogic Outsourcing Service Provider _15 Η SingularLogic, παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα, να αναθέσει ή να μεταφέρει στη SingularLogic ως εξωτερικό συνεργάτη, υπό την μορφή Outsourcing, μία ή περισσότερες από τις βασικές λειτουργίες που αφορούν στην κεντρική διαχείριση εφαρμογών, επικοινωνιών, συστημάτων πληροφορικής αλλά και επιχειρησιακών διαδικασιών της επιχείρησης ή του οργανισμού του. Στόχος είναι η δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την επιχείρησή του μειώνοντας έτσι το κόστος των καθημερινών λειτουργιών. Γιατί Outsourcing : H παροχή υπηρεσιών Outsourcing από τη SingularLogic βοηθά τις εταιρείες πελάτες να επιτύχουν βελτίωση των λειτουργικών τους διαδικασιών, να αποκομίσουν εμπειρίες βέλτιστων πρακτικών, να αυξήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα μέσω της αξιοποίησης του ΙΤ, ως ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό εργαλείο ανάπτυξης με αποτέλεσμα να μειώσουν το κόστος των καθημερινών λειτουργιών τους. Yπηρεσίες Outsourcing Μερικά από τα οφέλη που προκύπτουν από τα πλεονεκτήματα που παρέχει το outsourcing: Βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών, ευελιξία και δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε νέες τεχνολογίες Δυνατότητα διαφοροποίησης του επιπέδου παροχής υπηρεσιών (flexibility and differentiation of service levels) Προτυποποίηση των διαδικασιών και υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών (standardize processes) Αξιοποίηση μεγάλου αριθμού εξειδικευμένων στελεχών πληροφορικής (critical mass of personnel) Μοναδική δομή διοίκησης των υπηρεσιών (single management structure) Δυνατότητα αναβάθμισης (scalability) Αποτελεσματική διαχείριση κόστους (effective cost management) Δυνατότητα χρήσης εργαλείων και μεθοδολογιών όπως: Συμφωνία Πλαίσιο Παροχής Υπηρεσιών (Service Level Agreement SLA) για να γίνεται ο κατάλληλος έλεγχος, καταγραφή και μέτρηση του επιπέδου παροχής υπηρεσίας.

18 @ Οι υπηρεσίες Outsourcing της SingularLogic είναι: Hosting: φιλοξενία και λειτουργία συστημάτων Ενδεικτικοί Πελάτες: Media Today, Olympic Air Disaster Recovery & Business Continuity, υπηρεσίες που αφορούν στην παροχή Υπηρεσιών Ανάκαμψης από Καταστροφή & Επιχειρησιακής Συνέχειας (Disaster Recovery & Business Continuity Services), προσφέροντας για όλα τα τμήματα ενός οργανισμού, συνολικές λύσεις, μεθοδολογίες υλοποίησης και τεχνολογίες που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία κάθε μεγάλης επιχείρησης ή οργανισμού και την ανάπτυξη ενός μοντέλου εγρήγορσης, όταν ένα ατυχές γεγονός πλήξει την επιχείρηση. Ενδεικτικοί Πελάτες: BP, Marfin Egnatia Bank Technology (τηλεφωνία, πληροφορίες περιεχομένου, κ.ά.), διαχείριση συστημάτων ηλεκτρονικής διαφήμισης (Digital Signage Systems), παροχή Loyalty schemes, κ.ά. Ενδεικτικοί Πελάτες: Marfin Investment Group (MIG), Μούχαλης, Apple Tree (Hedge Fund) IT Service Management (ITSM), υπηρεσίες που αφορούν στη διαχείριση και συντήρηση πόρων και υποδομών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών των επιχειρήσεων πελατών. Business Process Outsourcing (BPO), υπηρεσίες που αφορούν στην κεντρική διαχείριση εφαρμογών, επικοινωνιών, συστημάτων πληροφορικής αλλά και επιχειρησιακών διαδικασιών. Ενδεικτικοί Πελάτες ΙCT Management Services and Business Process Outsourcing (BPO) Όμιλος Υγεία: στην Ελλάδα ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ, Πολυϊατρεία Αθηνών & Δυτικής Αθήνας, στην Κύπρο ΑΧΙΛΛΕΙΟ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ και στην Αλβανία Υγεία ΤΙΡΑΝΩΝ ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. EUROBROKERS A.E. Contact Center Services: δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και επικοινωνίας με τις παρακάτω ενδεικτικές υπηρεσίες: Υπηρεσίες Help Desk Υπηρεσίες υποδοχής εισερχόμενων κλήσεων Υπηρεσίες διενέργειας εξερχόμενων κλήσεων Direct Marketing Activities Back Office Services Ηχογραφημένα Μηνύματα Application Service Provision (ASP), παροχή εφαρμογών ως υπηρεσία σε τομείς όπου η SingularLogic διαθέτει προνομιακό προβάδισμα όπως ενδεικτικά: ERP, συστήματα HR & Payroll, CRM, Campaign Management, Management Reporting, Voice Value Added Services (VAS): πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως ενδεικτικά η παροχή της υπηρεσίας Virtual Secretary, η διαχείριση πώλησης αερόχρονου Airtime), κ.ά.

19

20 GOSPELCREATIVE Αθήνα: Αλ. Παναγούλη και Σινιόσογλου, Ν. Ιωνία, , T: F: Θεσσαλονίκη: 5o χλμ. Θεσ/κης Θέρμης, , T: F:

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

Βελτίωση της εξυπηρέτησης του Ασθενούς. Ασθενείς με συμπεριφορά καταναλωτή. Νομικό πλαίσιο λειτουργίας και Κρατικές απαιτήσεις

Βελτίωση της εξυπηρέτησης του Ασθενούς. Ασθενείς με συμπεριφορά καταναλωτή. Νομικό πλαίσιο λειτουργίας και Κρατικές απαιτήσεις Σύγχρονες προκλήσεις και τάσεις Βελτίωση της εξυπηρέτησης του Ασθενούς Ασθενείς με συμπεριφορά καταναλωτή Έλεγχος του Κόστους Νομικό πλαίσιο λειτουργίας και Κρατικές απαιτήσεις Ασφάλεια διαχείρισης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics CRM Τι είναι; Το CRM αποτελεί το τεχνολογικό εργαλείο για την υλοποίηση ενιαίας, πελατοκεντρικής επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

«Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center. Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού

«Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center. Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού «Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού Case Study: Ώθηση Α.Ε. Open source και Ελληνικό καινοτομικό λογισμικό στις υπηρεσίες one-stop-shop

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

shaping the world of life sciences life sciences good to know you

shaping the world of life sciences life sciences good to know you shaping the world of life sciences good to know you life sciences Best Workplaces 2013 Greece profile H Randstad είναι ένας από τους μεγαλύτερως παρόχους στελέχωσης και υπηρεσίων Ανθρώπινου Δυναμικού παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

SingularLogic Mobile Applications

SingularLogic Mobile Applications SingularLogic Mobile Applications Το γραφείο μαζί σας, όπου και εάν βρίσκεστε H οικογένεια more περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητές συσκευές (SmartPhones, PDAs, Tablets, Netbooks) με τις οποίες δίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ E-INVOICING 1 η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα 1 η Ολοκληρωμένη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης βασισμένη στην Ελληνική Νομοθεσία και το Φορολογικό Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτομία και Ηλεκτρονική Υγεία:Προτάσεις για το όχι τόσο μακρινό μέλλον. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ Καθηγητής ΕΜΠ Εργαστήριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

Καινοτομία και Ηλεκτρονική Υγεία:Προτάσεις για το όχι τόσο μακρινό μέλλον. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ Καθηγητής ΕΜΠ Εργαστήριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Καινοτομία και Ηλεκτρονική Υγεία:Προτάσεις για το όχι τόσο μακρινό μέλλον ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ Καθηγητής ΕΜΠ Εργαστήριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Ηλεκτρονική Υγεία Τι είναι; Η πληροφορική Υγείας (healthcare

Διαβάστε περισσότερα

Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα

Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα Cloud ERP Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα Για µια «ανοικτή» επιχείρηση Μπροστά στις σηµερινές απαιτήσεις και προκλήσεις Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας: Ασθενοκεντρική Προσέγγιση, Βελτίωση της. Επικ. Καθηγήτρια Φλώρα Μαλαματένιου

Προσωπικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας: Ασθενοκεντρική Προσέγγιση, Βελτίωση της. Επικ. Καθηγήτρια Φλώρα Μαλαματένιου Προσωπικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας: Ασθενοκεντρική Προσέγγιση, Βελτίωση της Ποιότητας και Περιστολή της Δαπάνης Επικ. Καθηγήτρια Φλώρα Μαλαματένιου Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας Χειρόγραφος Ιατρικός

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία»

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Τηλεφωνικό Κέντρο Το τηλεφωνικό κέντρο αποτελεί αναγκαίο εργαλείο επικοινωνίας για κάθε σύγχρονη ε- πιχείρηση. Στο παρελθόν,

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες exray CRM Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες Προσφέρουμε ένα CRM πληροφοριακό σύστημα... που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εταιρείας σας, όχι η

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Η LINK Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να καταστεί πυρήνας καινοτομικών λύσεων Τηλεματικής αναβαθμίζοντας καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

E-Health. Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

E-Health. Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου E-Health Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου 2 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Παροχή υπηρεσιών υγείας υποβοηθούμενη από ηλεκτρονικά μέσα Οι περισσότερες λύσεις και στρατηγικές εστιάζουν σε: υποδομές επικοινωνιών και δικτύων

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary

Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών To λογισμικό Διαχείρισης & Επεξεργασίας Εγγράφων DocuClass παρέχει σε οργανισμούς και επιχειρήσεις την δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Η σημασία των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, εφευρετική, να καινοτομεί περισσότερο και να αντιδρά καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις

Διαβάστε περισσότερα

H CISCO ανακοινώνει νέα τεχνολογία για τις Εταιρείες Λιανικής

H CISCO ανακοινώνει νέα τεχνολογία για τις Εταιρείες Λιανικής Υπεύθυνη Τύπου Σιλβάνα Θεοδωροπούλου Τηλ: +30 210 6381457 e-mail: stheodor@cisco.com H CISCO ανακοινώνει νέα τεχνολογία για τις Εταιρείες Λιανικής Η Cisco βοηθάει τις εταιρείες λιανικής να επεκτείνουν

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Υγεία και Εφαρμογή της Πληροφορικής σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ΑΕΜΥ ΑΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ηλεκτρονική Υγεία και Εφαρμογή της Πληροφορικής σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ΑΕΜΥ ΑΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ηλεκτρονική Υγεία και Εφαρμογή της Πληροφορικής σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ΑΕΜΥ ΑΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αποστόλου Νίκος, Αθήνα 2015 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ (EHEALTH) Αφορά τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών. Ηλεκτρονική Υγεία. Ενότητα: Ηλεκτρονική υγεία & τηλεϊατρική

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών. Ηλεκτρονική Υγεία. Ενότητα: Ηλεκτρονική υγεία & τηλεϊατρική Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονική Υγεία Ενότητα: Ηλεκτρονική υγεία & τηλεϊατρική Αν. καθηγητής Αγγελίδης Παντελής e-mail: paggelidis@uowm.gr Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων INSURANCE SUITE H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων όλα καταλήγουν εκεί! Οι σύγχρονες επιχειρήσεις μεσιτείας ασφαλίσεων αντιμετωπίζουν πολλές και σημαντικές προκλήσεις, μεταξύ των οποίων

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες. Βασικά Πλεονεκτήματα. Επισκόπηση

Υπηρεσίες. Βασικά Πλεονεκτήματα. Επισκόπηση 2015 REFERENCE BOOK Υπηρεσίες Υπηρεσίες Η Service One Α.Ε. είναι θυγατρική της Fourlis Trade Α.Ε.Β.Ε. και μέλος του Fourlis Group, ενός εκ των κορυφαίων ομίλων εταιρειών στην και τα Βαλκάνια, στον τομέα

Διαβάστε περισσότερα

O πελάτης στο επίκεντρο

O πελάτης στο επίκεντρο Ημερίδα ΕΕΤΤ Ποιότητα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών & Προστασία Καταναλωτών O πελάτης στο επίκεντρο Η εξυπηρέτηση του πελάτη κομβικό σημείο για την εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης Tom Στράτος, Διευθυντής Εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Πελατολόγιο... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Υπηρεσίες Τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

Now available!!! Microsoft Dynamics NAV & Microsoft Dynamics CRM Also in Cosmos Cloud!

Now available!!! Microsoft Dynamics NAV & Microsoft Dynamics CRM Also in Cosmos Cloud! Now available!!! Microsoft Dynamics NAV & Microsoft Dynamics CRM Also in Cosmos Cloud! H ελληνική έκδοση του Microsoft Dynamics NAV είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP).

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική η-υποδομή του Συστήματος Υγείας (ΕΥΣΥ)

Εθνική η-υποδομή του Συστήματος Υγείας (ΕΥΣΥ) Εθνική η-υποδομή του Συστήματος Υγείας (ΕΥΣΥ) Η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση και η πλατφόρμα η-υπηρεσιών της ΗΔΙΚΑ ΑΕ Τάγαρης Τάσος Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος ΗΔΙΚΑ ΑΕ Λίγα λόγια για την Η/Σ Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΕΕ 10 Ιανουαρίου 2005

ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΕΕ 10 Ιανουαρίου 2005 ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΕ 10 Ιανουαρίου 2005 Προσδοκίες Τελικών Χρηστών Αμεσότητα και Ευκολία Χρήσης Βέλτιστη Σύνδεση Αξιοπιστία και Ασφάλεια ΤΕΕ -10Ιαν, 2005 2 Προκλήσεις για τους Παρόχους Φιλικές

Διαβάστε περισσότερα

Unified Communications. Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014. Angelo Gentili Business Development Manager. www.partnernet.gr

Unified Communications. Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014. Angelo Gentili Business Development Manager. www.partnernet.gr Unified Communications Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014 Angelo Gentili Business Development Manager www.partnernet.gr Καλώς Ορίσατε Οι οργανισμοί σήμερα καλούνται να καλύψουν όλο και περισσότερες ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Call Center Solutions

Call Center Solutions Call Center Solutions Call Center Solutions Opencomm OC360 Ενοποιημένη πλατφόρμα με όλες τις τεχνολογίες και τις λειτουργικότητες που απαιτεί σήμερα ένα Call / Contact Center και εγγυάται: Αύξηση της παραγωγικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business

Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Κάτια Σταθάκη Enterprise Segment Senior Manager Vodafone Ελλάδας Σε έναν κόσμο ραγδαίων και απρόβλεπτων αλλαγών, η ευελιξία και η κινητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Customer Reference Book

Customer Reference Book Customer Reference Book Υπηρεσίες Service One (Fourlis Group) Service Ηλεκτρικών Συσκευών Soft1 Open Enterprise Edition Digimark Α.Ε. Ταχύτερες επιχειρησιακές λειτουργίες Αύξηση της επιχειρηματικής αποδοτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PHARMATHEN ΑΒΕΕ... 3 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Η έλλειψη κεντρικού ελέγχου της αλυσίδας διακίνησης φαρμάκων και υγειονομικών υλικών, έχει σαν αποτέλεσμα μια σειρά επιβλαβών επιπτώσεων

Η έλλειψη κεντρικού ελέγχου της αλυσίδας διακίνησης φαρμάκων και υγειονομικών υλικών, έχει σαν αποτέλεσμα μια σειρά επιβλαβών επιπτώσεων Σύστημα παρακολούθησης της διακίνησης φαρμάκων και υγειονομικών υλικών, με στόχο τον εξορθολογισμό των δημόσιων δαπανών, την αναβάθμιση της δυνατότητας διοικητικής παρέμβασης και εν τέλει, μέσα από την

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης είναι εθνικό έργο ευρέως διαδεδομένο, με διείσδυση > 98%

Το σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης είναι εθνικό έργο ευρέως διαδεδομένο, με διείσδυση > 98% Δρ. Αναστάσιος Τάγαρης Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης Αρχική υλοποίηση από την ΗΔΙΚΑ, που αφορούσε στην καταχώρηση των ιατρικών επισκέψεων και την

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 17 ΜΑΪΟΥ 2012

Αθήνα, 17 ΜΑΪΟΥ 2012 Αθήνα, 17 ΜΑΪΟΥ 2012 Σκοπεύει: Στη διασφάλιση της Διαλειτουργικότητας μεταξύ των υφιστάμενων πληροφοριακών συστημάτων της Δημόσιας Διοίκησης, η οποία εγγυάται μία συνεχή ροή πληροφοριών μεταξύ πολιτών,

Διαβάστε περισσότερα

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών «Περιεχόµενα 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών 05 Χαρακτηριστικά Τι περιλαµβάνει το epolis 06 Πλεονεκτήµατα Λύσεις και οφέλη του προγράµµατος

Διαβάστε περισσότερα

Η Veritas ανακοινώνει λύσεις Enterprise Data Management μέσω του NetBackup 8.0

Η Veritas ανακοινώνει λύσεις Enterprise Data Management μέσω του NetBackup 8.0 Η Veritas ανακοινώνει λύσεις Enterprise Data Management μέσω του NetBackup 8.0 Η Veritas Technologies LLC, ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της διαχείρισης πληροφοριών, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του NetBackup

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τ.Ε.Ι Ηπείρου Τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Μανωλούδης Ιωσήφ Ροΐδης Χρήστος 1.Τι είναι η Τηλεϊατρική Η Χρήση Η/Υ και των δικτύων

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

τεχνογνωσία στην πληροφορική

τεχνογνωσία στην πληροφορική τεχνογνωσία στην πληροφορική οι υπηρεσίες Η SeCure καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης στον τομέα της πληροφορικής. Αποστολή μας είναι η παροχή τεχνογνωσίας και η εφαρμογή της έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ MSc ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ Γ.Ν.Α. Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ. 15 Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ- «Νοσοκομειακό

Διαβάστε περισσότερα

Αποδοτικό Data Center. «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία»

Αποδοτικό Data Center. «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία» Αποδοτικό Data Center «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία» To Data Center Το Data Center αποτελεί την καρδιά της μηχανογράφησης και της επεξεργασίας των Πληροφοριών, που έχουν πλέον θεμελιώδη θέση

Διαβάστε περισσότερα

Human Resources SharePoint Solution. Ισίδωρος Σιδερίδης General Manager

Human Resources SharePoint Solution. Ισίδωρος Σιδερίδης General Manager Human Resources SharePoint Solution Ισίδωρος Σιδερίδης General Manager Agenda Παρουσίαση της SiEBEN Microsoft SharePoint HR SharePoint Solution Modules Demo Case Studies Πληροφορίες για τη SiEBEN Η SiEBEN

Διαβάστε περισσότερα

Δωρίνα Γεώργα Digital Office Alliance 21 Απριλίου 2016, Αίγλη Ζαππείου

Δωρίνα Γεώργα Digital Office Alliance 21 Απριλίου 2016, Αίγλη Ζαππείου Δωρίνα Γεώργα Digital Office Alliance 21 Απριλίου 2016, Αίγλη Ζαππείου Digital Office Alliance Στόχος, η αυτοματοποίηση διαδικασιών και η μηδενική χρήση χαρτιού. Μέσω της επιλογής του σωστού σαρωτή, του

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης,

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, 300 Think Business Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήµερα, κάθε επιχείρηση για να αναπτυχθεί οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των business διαδικασιών, να µειώσει το λειτουργικό

Διαβάστε περισσότερα

WHEN INFORMATION IS YOUR MOST IMPORTANT ASSET. Ολοκληρωμένες και ειδικά σχεδιασμένες λύσεις διαχείρισης και διανομής περιεχομένου

WHEN INFORMATION IS YOUR MOST IMPORTANT ASSET. Ολοκληρωμένες και ειδικά σχεδιασμένες λύσεις διαχείρισης και διανομής περιεχομένου WHEN INFORMATION IS YOUR MOST IMPORTANT ASSET Ολοκληρωμένες και ειδικά σχεδιασμένες λύσεις διαχείρισης και διανομής Περιεχόμενο νέες προτεραιότητες σε κάθε είδους επικοινωνία Oι βασικές προτεραιότητες

Διαβάστε περισσότερα

«Digi-Retail : Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου»

«Digi-Retail : Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου» «Digi-Retail : Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου» Σκοπός του Προγράμματος Η δράση Digi-retail εντάσσεται σε μία ευρύτερη κατηγορία πρωτοβουλιών του

Διαβάστε περισσότερα

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων

ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων Είναι προϊόν ανάπτυξης και τεχνογνωσίας της ACE Hellas Α.Ε. Καθιστά δυνατή την κοστολογική διαχείριση των δραστηριοτήτων Επεκτείνεται μέχρι και τη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση κερδών μέσω της μετάβασης σε πελατοκεντρικό μοντέλο επιχείρησης

Αύξηση κερδών μέσω της μετάβασης σε πελατοκεντρικό μοντέλο επιχείρησης Αύξηση κερδών μέσω της μετάβασης σε πελατοκεντρικό μοντέλο επιχείρησης Παρουσίαση του CRM Customer Relationship Management Ιανουάριος 2005 Αντζέντα... Βελτίωση εταιρικής εικόνας Απόκτηση πολύτιμης γνώσης

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Αποστολή της Retail@Link & Πολιτική Ασφαλείας 12 χρόνια εμπειρίας Στη διασύνδεση επιχειρήσεων με >11.500.000 Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος!

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Το Galaxy Hotel αποτελεί τη λύση της SingularLogic για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων. 2 Λειτουργίες Front

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Εφαρμογής i-flow Protocol. (Ηλεκτρονική Διαχείριση Αλληλογραφίας Οργανισμών)

Παρουσίαση Εφαρμογής i-flow Protocol. (Ηλεκτρονική Διαχείριση Αλληλογραφίας Οργανισμών) Παρουσίαση Εφαρμογής i-flow Protocol (Ηλεκτρονική Διαχείριση Αλληλογραφίας Οργανισμών) Πληροφοριακό Σύστημα Dynamic Information Flow (i-flow) (1) Ολοκληρωμένη λύση Οργάνωσης Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Παραπεµπτικό

Ηλεκτρονικό Παραπεµπτικό Ηλεκτρονικό Παραπεµπτικό Κυριάκος Σουλιώτης Λέκτορας Πανεπιστηµίου Πελοποννήσου Πρόεδρος ΟΠΑ Πειραιάς, 13 Μαΐου 2011 Μελέτη Περίπτωσης Οργανισµός Περίθαλψης Ασφαλισµένων ηµοσίου οµή: Κεντρική Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες Επιχειρήσεις»

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες Επιχειρήσεις» ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές E-COMMERCE OPEN API ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αποθήκη Προσωπικό ΟΘΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πελάτες Εστιάστε στη σταθερή ανάπτυξη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟμε εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές ΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (CRM) Το icomplete είναι μια βραβευμένη υπηρεσία, βασισμένη σε λογισμικό CRM μέσω cloud, ειδικά προσαρμοσμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E.

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E. Ι Τ Μ C Α. Ε. Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ο Ι Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν INNOVATION, TECHNOLOGY & MAΝAGEMENT CONSULTANTS «Στόχος μας είναι ο μετασχηματισμός των εταιρικών πελατών μας σε δυναμικούς, αποτελεσματικούς και

Διαβάστε περισσότερα

Natech. ATM. ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions

Natech. ATM. ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions Natech. ATM ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions Υλοποίηση τραπεζικών υπηρεσιών μέσω Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών

Διαβάστε περισσότερα

More than. Software as a Service

More than. Software as a Service More than Software as a Service! Software as a Service SaaS. Καινοτομία Τεχνολογία Αποτέλεσμα Το SaaS - Software as a Service ή on demand - είναι το νέο πρωτοποριακό μοντέλο διάθεσης λογισμικού που αξιοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ Η πλατφόρμα λογισμικού διαχείρισης info kiosk, απευθύνεται σε όλα τα καταστήματα λιανικής που διαθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Εφαρμογής i-flow (i-flow HelpDesk Services)

Παρουσίαση Εφαρμογής i-flow (i-flow HelpDesk Services) Παρουσίαση Εφαρμογής i-flow (i-flow HelpDesk Services) Περιεχόμενα Παρουσίασης A. Εισαγωγή στην Εφαρμογή i-flow B. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εφαρμογής i-flow C. Λειτουργική Διαδικασία Εφαρμογής i-flow D.

Διαβάστε περισσότερα

Title Title Title Title Title

Title Title Title Title Title Title Title Title Title Title Η Avaya είναι παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα, τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών. Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την δημιουργία, την επέκταση και συντήρηση εταιρικών

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Περιβάλλον ανάπτυξης Τεχνολογία ROADS Ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής Προηγμένο σύστημα αυτοέλεγχου και υποστήριξης Φιλικό user interface Ενσωματωμένες νέες

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ARCHIVING connect ARCHIVING CONNECT 100% ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ Επιθυμείτε μία λύση που θα σας εξοικονομήσει σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH. Natech.

Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH. Natech. Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH Natech. Τι είναι Το Natech.CRM είναι μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή που ενοποιεί τις πωλήσεις, την οργάνωση εργασιών,

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική και Τεχνική Προσφορά Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου

Οικονομική και Τεχνική Προσφορά Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου Οικονομική και Τεχνική Προσφορά Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου Εισαγωγή Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Business Development, SAP Hellas 01/12/2007

Business Development, SAP Hellas 01/12/2007 Επιχειρηµατική Ευφυΐα Απότηνιδέαστηνπράξη Παναγιώτης Θεοφάνους Business Development, SAP Hellas 01/12/2007 Περιεχόµενα 1. SAP Εταιρικόπροφίλ 2. Επιχειρηµατική Ευφυΐα - Η ανάγκη 3. SAP Business Intelligence

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Σχετικά με εμάς Ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επαγγελματιών στο διαδίκτυο. Ο Όμιλος FOCUS-ON, ένας όμιλος Web & Mobile Services, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Περιβάλλον ανάπτυξης Τεχνολογία ROADS Ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής Ανάπτυξη λύσεων από εταιρίες ISV Προηγμένο σύστημα αυτοέλεγχου και υποστήριξης Νέο user

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματοποίηση Ροών Εργασιών & Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Αλληλογραφίας και εγγράφων

Αυτοματοποίηση Ροών Εργασιών & Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Αλληλογραφίας και εγγράφων 29 Νοεμβρίου, 2016 Αυτοματοποίηση Ροών Εργασιών & Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Αλληλογραφίας και εγγράφων Version 4.3 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Motivian είναι μία αξιόπιστη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής,

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

Bundles & Modules MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5

Bundles & Modules MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5 Bundles & Mdules ΚΥΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ENTERPRISE SUITE ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5 Χρηματοοικονομικά Διαχείριση συναλλασσομένων (πελάτες - προμηθευτές - χρεώστες - πιστωτές) και ενδιάμεσων (πωλητές

Διαβάστε περισσότερα

«Καινοτόμες λύσεις λογισμικού, για αύξηση παραγωγικότητας και βέλτιστη διαχείριση» Βασίλειος Μαρούλης MG Code www.mgcode.gr

«Καινοτόμες λύσεις λογισμικού, για αύξηση παραγωγικότητας και βέλτιστη διαχείριση» Βασίλειος Μαρούλης MG Code www.mgcode.gr «Καινοτόμες λύσεις λογισμικού, για αύξηση παραγωγικότητας και βέλτιστη διαχείριση» Βασίλειος Μαρούλης MG Code www.mgcode.gr Agenda 1 ο μέρος Σύγχρονες ανάγκες και λύσεις Πλήρης, Έγκυρη & Έγκαιρη Πληροφόρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. iknowhow Πληροφορική A.E

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. iknowhow Πληροφορική A.E ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ iknowhow Πληροφορική A.E Η Εφαρμογή...3 Χρήστες...3 Πρόσβαση στην Εφαρμογή...3 Συμβεβλημένος Μόνιμος Ιατρός...5

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας Sales Factor Θέματα Παρουσίασης 1 Ποια είναι η Sales Factor 2 Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας 3 Ανθρώπινο Δυναμικό & Εξωτερικές Συνεργασίες 4 Οικονομικά Στοιχεία & Οφέλη Συνεργασίας 5 Πρόταση Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

TRAVIS TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ

TRAVIS TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ TRAVIS-V1-2012 TRAVIS Λογισμικό Διαχείρισης Παραβάσεων Φωτοεπισήμανσης Το σύστημα διαχείρισης παραβάσεων φωτοεπισήμανσης

Διαβάστε περισσότερα

More than. a CRM program! Customer Relationship Management

More than. a CRM program! Customer Relationship Management More than a CRM program! Customer Relationship Management Το σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων της SoftOne αναβαθμίζει τη σχέση με τους πελάτες σας Εύκολο στη χρήση και ευέλικτο στις εφαρμογές του,

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία µας στελεχώνεται από: Μηχανικούς Πληροφορικής. ιδάκτορες Πληροφορικής. Επιµελητές κειµένων και Marketing υλικού

Η εταιρία µας στελεχώνεται από: Μηχανικούς Πληροφορικής. ιδάκτορες Πληροφορικής. Επιµελητές κειµένων και Marketing υλικού ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η Silicontech ιδρύθηκε πρόσφατα (Νοέµβριο 2004) πραγµατοποιώντας το όραµα µιας ολοκληρωµένης οµάδας συνεργατών, ειδικευµένων στον τοµέα της πληροφορικής και των επικοινωνιών. Μετά από µια

Διαβάστε περισσότερα

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Το σύγχρονο πρατήριο πρέπει να εξυπηρετεί τους πελάτες γρήγορα και με ασφάλεια, προσφέροντας έξυπνους εναλλακτικούς τρόπους εφοδιασμού των οχημάτων ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E.

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E. Ι Τ Μ C Α. Ε. Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ο Ι Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν INNOVATION, TECHNOLOGY & MAΝAGEMENT CONSULTANTS «Στόχος μας είναι ο μετασχηματισμός των εταιρικών πελατών μας σε δυναμικούς, αποτελεσματικούς και

Διαβάστε περισσότερα

Η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση ως Αφετηρία του ehealth στη χώρα. M.G.Koutras,MD.

Η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση ως Αφετηρία του ehealth στη χώρα. M.G.Koutras,MD. Η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση ως Αφετηρία του ehealth στη χώρα M.G.Koutras,MD. Τι είναι το ehealth? What Is ehealth (3): A Systematic Review of Published Definitions. Hans Oh et al, J Med Internet Res 2005;7(1).

Διαβάστε περισσότερα

Η Διαλειτουργικότητα στην Υπηρεσία του Πολίτη

Η Διαλειτουργικότητα στην Υπηρεσία του Πολίτη Η Διαλειτουργικότητα στην Υπηρεσία του Πολίτη Μαρίκα Λάμπρου Διευθύνουσα Σύμβουλος SingularLogic Integrator ICT Forum Περιεχόμενα Ορισμός Διαλειτουργικότητας Στόχοι Διαλειτουργικότητας Πρότυπο Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ H O N E S T P A R T N E R S Σεβαστουπόλεως 80, 115 26, Αθήνα Τηλ. 210-6743057 Φαξ. 211-2261272 24/ 3 / 2 0 1 6 Αναπτύσσουμε τεχνολογία, δίνουμε δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

managing customer relationships with real success

managing customer relationships with real success managing customer relationships with real success Powered by Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων Η Απόφαση για Πελατοκεντρική Στρατηγική Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον, η υιοθέτηση ισχυρής πελατοκεντρικής

Διαβάστε περισσότερα

GoDigital.Store E-Commerce Platform

GoDigital.Store E-Commerce Platform GoDigital.Store E-Commerce Platform Πλήρης διαχείριση καταλόγου και καταστήματος banet Α.Ε. Βαλαωρίτου 20 54625 Θεσσαλονίκη Τ.2310253999 F.2310253998 www.banet.gr info@banet.gr GoDigital.Store Γενική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Λ. Αλεξάνδρας 196, Αθήνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας,

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης παραστατικών ARCHIVE & CONNECT Το Archive & Connect είναι η πλέον αυτοματοποιημένη, οργανωμένη και πρωτοποριακή λύση για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και αρχειοθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ITIL Case Study: Helpdesk Implementation at EAC. By: Anna Demosthenous 28 th November, 2012

ITIL Case Study: Helpdesk Implementation at EAC. By: Anna Demosthenous 28 th November, 2012 ITIL Case Study: Helpdesk Implementation at EAC By: Anna Demosthenous 28 th November, 2012 AHK ένας Οργανισμός με αξίες: Σεβασμό στους Πελάτες Επένδυση στους ανθρώπους της Συνεχή βελτίωση Εταιρική Κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα