ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ"

Transcript

1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ O.T.A ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ μέσω ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΛΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟΒΛΗΘΕΝΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 1 από 20 Αρχείο:

2 1 ΓΕΝΙΚΑ Σκοπός της παρούσας οδηγίας είναι μα καταγραφούν οι διαδικασίες εκτύπωσης των αποσπασμάτων, να περιγραφεί το αρχείο διαχείρισης και παρακολούθησης των αποστολών και επιστροφών και να δοθούν σχετικές οδηγίες στο λογισμικό παραγωγής των αποσπασμάτων. Η οδηγία αφορά σε όλα τα μέλη της Κοινοπραξίας. 2 ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ Σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις οδηγίες της Ελληνικό Κτηματολόγιο διακρίνουμε τις εκτυπώσεις των αποσπασμάτων των προσωρινών κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων στις ακόλουθες κατηγορίες: 2.1 O.T.A. Σύμφωνα με την οδηγία εργασίας της Ελληνικό Κτηματολόγιο Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ8_2_V1_ , για τους ΟΤΑ εκτυπώνουμε μόνο τα αποσπάσματα του κτηματολογικού πίνακα της Ανάρτησης σε έντυπη μορφή και αντί των αποσπασμάτων των κτηματολογικών διαγραμμάτων αποστέλλουμε dxf με το σύνολο της περιοχής του ΟΤΑ. Το έντυπο χορήγησης κοινοποιείται στην επίβλεψη της Ελληνικό Κτηματολόγιο. Ως ΟΤΑ, ερμηνεύουμε πλέον τον Καλλικρατικό Δήμο και ως εκ τούτου αφορά στους: ΟΤΑ BEN_ID ΑΦΜ ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Η κατηγορία αυτή αποτελεί ειδική κατηγορία εκτυπώσεων για το λογισμικό, αφού τυπώνεται το έντυπο Α και μόνο τα έντυπα Α1, ταξινομημένα ανά ΚΑΕΚ και συνεπώς ανά ΟΤΑ. Για την παραγωγή αυτού του αρχείου θα πρέπει να συγκεντρωθούν σε ενιαία βάση όλοι οι ΟΤΑ και να προκύψει το ενιαίο pdf αρχείο από το λογισμικό που Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 2 από 20 Αρχείο:

3 θα καλύπτει τις παραπάνω προυποθέσεις. Επίσης κάθε εταιρία της Κοινοπραξίας θα πρέπει να παράγει το dxf αρχείο ανά ΟΤΑ (οι εταιρείες που έχουν συμμετοχή και στον ΟΤΑ Πέλλας και στον ΟΤΑ Σκύδρας θα ετοιμάσουν 2 αρχεία) και να ενοποιηθούν τα επί μέρους dxf αρχεία σε ενιαίο αρχείο ανά ΟΤΑ (θα παραδοθούν δύο dxf αρχεία) Η αλληλογραφία με τους ΟΤΑ που θα αποσταλούν τα παραπάνω, θα γίνει με επίσημο τρόπο και με κοινοποίηση στην Ελληνικό Κτηματολόγιο (επίβλεψη). Όλα τα παραπάνω ψηφιακά αρχεία θα πρέπει να καταχωρούνται σε υποκατάλογο με ονομασία VIA_OTA 2.2 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Σύμφωνα με την οδηγία εργασίας της Ελληνικό Κτηματολόγιο Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ8_13_V1_ , υποβάλλονται: 1) Σε μορφότυπο xls οι εγγραφές του προσωρινού Κτηματολογικού πίνακα της Ανάρτησης που αφορούν σε Αγνώστους, στο Ελληνικό Δημόσιο (όπως αυτό ορίζεται στα άρθρα 2 και 2β του Ν2308/95, ως αυτός ισχύει σήμερα) και σε δικαιούχους κυριότητας με αιτία κτήσης την χρησικτησία που η δήλωσή τους έγινε μετά τη λήξη συλλογής των δηλώσεων (04/10/2016). Θα παραδοθούν δύο αρχεία xls ένα για το Δήμο Πέλλας και ένα για το Δήμο Σκύδρας. 2) Ένα ενιαίο αρχείο dxf για το σύνολο της υπό κτηματογράφηση περιοχής με τα γεωτεμάχια και τους αντίστοιχους ΚΑΕΚ 3) Κείμενο σε μορφότυπο word με τα στοιχεία ταχυδρομικής αποστολής των παρακάτω φορέων/υπηρεσιών που αφορούν στο Ελληνικό Δημόσιο (στο κείμενο να γραφτούν και στοιχεία επικοινωνίας όπως τηλ. Fax. κλπ). Το κείμενο συντάσσεται από τη Γραμματεία. ΕΠΩΝΥΜΙΑ BEN_ID ΑΦΜ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 3 από 20 Αρχείο:

4 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ - ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΠΕΛΛΑΣ Βλέπε βάση παράδοσης Βλέπε βάση παράδοσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΗΣ Αρμόδια περιφερειακή Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας Βλέπε βάση παράδοσης Τα παραπάνω αρχεία υποβάλλονται σε 5 ψηφιακούς οπτικούς δίσκους Tα παραπάνω αρχεία φυλάσσονται σε υποφάκελο με ονομασία VIA_DHMOSIO 2.3 ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ Σε γενικές γραμμές σύμφωνα με την οδηγία εργασίας της Ελληνικό Κτηματολόγιο για τη σύνταξη αποσπασμάτων των προσωρινών κτηματολογικών στοιχείων της Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 4 από 20 Αρχείο:

5 ανάρτησης των ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ και τα συνοδεύοντα αυτήν υποδείγματα και επιστολές, αποστέλλονται σε κάθε Mεγάλο Πελάτη (Μ.Π.) τα κάτωθι: - Ενημερωτική επιστολή και έντυπο Α (αναλογική μορφή) - Ψηφιακός δίσκος με περιεχόμενα ανά Προκαποδιστριακό ΟΤΑ που περιέχει α) τα ισχύοντα δικαιώματα του ΜΓ και των λοιπών προσώπων με τα δικαιώματα που δήλωσαν επί του ακινήτου β) τα δηλωθέντα αλλά απορριφθέντα δικαιώματα γ) δικαιώματα που προέκυψαν από δηλώσεις τρίτων δ) ανά ΚΑΕΚ τα αποσπάσματα των Κτηματολογικών διαγραμμάτων (2 σελίδες) και ε) αρχείο mdb έγκυρων δηλωμένων δικαιωμάτων και xls φερόμενων και απορριφθέντων δικαιωμάτων (Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ8_11_V3_ ) Ως μεγάλοι πελάτες θεωρούνται για την μελέτη οι παρακάτω (σίγουρα οι τράπεζες και ο ΑΔΜΗΕ, για τους υπόλοιπους θα επιβεβαιώσω σύντομα): ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ben-id ΑΦΜ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ATTICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BANK AXIA III APC LIMITED ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 5 από 20 Αρχείο:

6 ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ben-id ΑΦΜ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΦΑ ΛΗΣΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ) ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS ΑΝΩΝΥΜΗ Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 6 από 20 Αρχείο:

7 ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ben-id ΑΦΜ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EUROBANK ERGASIAS ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PRAXIS I FINANCE PLC Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 7 από 20 Αρχείο:

8 ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ben-id ΑΦΜ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε Τα παραπάνω ψηφιακά αρχεία φυλάσονται σε υποφάκελο με ονομασία VIA_MP 2.4 ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Για τους υπόλοιπους δικαιούχους και τους δικαιούχους χρησικτησίας με την υποβολή δήλωσης μετά την ημερομηνία λήξης συλλογής των δηλώσεων (04/10/2016), η αποστολή των αποσπασμάτων διακρίνεται στις ακόλουθες περιπτώσεις: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ μέσω Σύμφωνα με το πνεύμα των προδιαγραφών και την δομή παράδοσης της κτηματολογικής βάσης, κάθε πρόσωπο ταυτοποιείται και έχει μοναδικό τρόπο επικοινωνίας με το Γραφείο Κτηματογράφησης (αποστολή πληροφοριακού υλικού). Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η Ελληνικό Κτηματολόγιο ορίζει ότι κάθε πρόσωπο αφενός λαμβάνει ένα φάκελο με τα αποσπάσματα των προσωρινών κτηματολογικών πινάκων και αφετέρου στην ταυτοποιημένη εγγραφή του προσώπου υπάρχει ο πληροφοριακός δείκτης του εάν το πρόσωπο επιθυμεί να ενημερώνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρόλο λοιπόν που ένα πρόσωπο μπορεί να υποβάλει πολλές δηλώσεις με διαφορετικό σε κάθε δήλωση τρόπο επικοινωνίας, το παραπάνω πλαίσιο μπορεί να θεωρηθεί ότι δεσμεύει τον μελετητή να ενημερώνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους δικαιούχους που έστω και σε μία δήλωση επέλεξαν ως τρόπο ενημέρωσης το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Επισημαίνεται εδώ, ότι η θεώρηση αυτή είναι παντελώς εσφαλμένη αφού αναιρεί και την δυνατότητα που παρέχεται στον πολίτη κατά τη διάρκεια υποβολής της δήλωσης, όπου μπορεί να δηλώσει για διαφορετικές δηλώσεις ιδιοκτησίας διαφορετικούς αντίκλητους και συνεπώς διαφορετικές διευθύνσεις επικοινωνίας. Ως συντονισμός και επειδή θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει σεβαστή η επιθυμία του πολίτη Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 8 από 20 Αρχείο:

9 ως αυτή δηλώθηκε, έχουμε προτείνει ένα διαφορετικό τρόπο υλοποίησης της εφαρμογής εκτύπωσης, η οποία ομαδοποιεί ουσιαστικά την αποστολή ανά δικαιούχο και διεύθυνση αποστολής παραλήπτη (ίδιος δικαιούχος άρα ταχυδρομικά, αντίκλητος ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά). Για να είναι εφικτή η διάκριση των ηλεκτρονικών αποστολών θα πρέπει το πρόγραμμα δημιουργίας αποσπασμάτων να εξάγει το απόσπασμα του κάθε προσώπου που εμπίπτει στην κατηγορία αυτή σε υποφάκελο με ονομασία VIA_ . Τα δικαιώματα αυτά δεν πρέπει να παραδίδονται στην Inform Λύκος αλλά θα αποσταλούν από κάθε εταιρία της Κοινοπραξίας μέσω στους δικαιούχους ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ορισμένα από τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην βάση ανάρτησης έχουν ελλειπή στοιχεία διεύθυνσης παραλήπτη. Ως πλήρης νοείται μία διεύθυνση όταν περιέχει είτε οδό ή τοπωνύμιο ή ταχυδρομική θυρίδα και υποχρεωτικά Κοινότητα / Δήμο, ΤΚ, Χώρα. Ως παραλήπτης εννοείται ο αντίκλητος (εάν υπάρχει) ή ο δικαιούχος. Τα αποσπάσματα που αφορούν στην κατηγορία αυτή των παραληπτών θα πρέπει να εξάγονται από το πρόγραμμα σε κατάλογο VIA_CADASTRAL_OFFICE και να αποσταλούν σε ψηφιακή μορφή στα Γραφεία Κτηματογράφησης αφού ενοποιηθούν πρώτα από την ELPHO σε επίπεδο δικαιούχου (BEN_ID). Tα Γραφεία Κτηματογράφησης όταν παρουσιαστεί ο δικαιούχος και ζητήσει το απόσπασμα του (και μόνο τότε), τα εκτυπώνουν και τα παραδίδουν στον πολίτη. Ο πολίτης καταθέτει την κατάλληλη αίτηση για την διόρθωση της διεύθυνσής του. Τα αποσπάσματα αυτά καταγράφονται στο αρχείο xls της Κοινοπραξίας από το λογισμικό αλλά δεν καταγράφονται στο txt αρχείο της Inform Λύκος αφού δεν τους αφορά ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Στις υπόλοιπες περιπτώσεις υπάρχει πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση του παραλήπτη και είναι εφικτή η ταχυδρομική αποστολή. Τα αποσπάσματα στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αποθηκεύονται στον υποφάκελο VIA_post. Αυτά είναι τα αρχεία που θα παραδοθούν στην Inform Λύκος προς εκτύπωση / εμφακέλωση και αυτές οι εγγραφές θα πρέπει να περιέχονται στο αρχείο txt της INFORM. Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 9 από 20 Αρχείο:

10 Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 10 από 20 Αρχείο:

11 3 ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ 3.1 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ Μετά την παράδοση της βάσης της ανάρτησης, δόθηκε η οδηγία να ελεγχθούν οι διευθύνσεις και να διορθωθούν κατάλληλα έτσι ώστε να επιτευχθεί πλήρης και ορθή διεύθυνση του παραλήπτη (δικαιούχου ή αντικλήτου). Το cloud ήταν ανοικτό έως τον Ιανουάριο του 2018 και ως εκ τούτου αναμένεται να έχουν γίνει και οι απαραίτητες ταυτοποιήσεις. Επισημάνθηκε με την οδηγία ότι οι βάσεις θα παραμείνουν ως έχουν στην ανάρτηση αλλά με διορθωμένη μόνο την διεύθυνση του παραλήπτη. Επίσης μπορεί να ελεγχθεί η σπάνια περίπτωση που υπάρχει κάποιο στοιχείο τηλεφωνικής επικοινωνίας αλλά η διεύθυνση του παραλήπτη δεν είναι πλήρης. 3.2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ Οι ταυτοποιήσεις πρέπει να έγιναν με γνώμονα να κρατηθούν επίκαιρα τα στοιχεία του δικαιούχου από την τελευταία υποβληθείσα δήλωση. Αυτό καλό θα είναι εφόσον δεν έχει τηρηθεί να εξασφαλιστεί με έλεγχο του αναλογικού αρχείου. Επίσης θα πρέπει οπωσδήποτε μέσω των αρχείων των ανακτήσεων να επιβεβαιωθούν τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και ο τρόπος επικοινωνίας: - όσων υπέβαλαν με ηλεκτρονική δήλωση - όσων είχαν διαλέξει ως τρόπο επικοινωνίας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε θα πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι αυτό ισχύει και στην βάση που θα εκτυπωθεί αλλά και να ελεγχθεί από το σαρωμένο αρχείο της δήλωσης η ορθότητα πληκτρολόγησης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 11 από 20 Αρχείο:

12 4 ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 4.1 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Όσοι φάκελοι επιστρέψουν θα πρέπει το Γραφείο Κτηματογράφησης να τους καταχωρίσει στο διαδικτυακό αρχείο διαχείρισης των αποσπασμάτων διαδικτυακό αρχείο και να γίνει έλεγχος από τις εταιρείες της Κοινοπραξίας ότι η ταχυδρομική διεύθυνση αντιστοιχεί στην αναγραφόμενη στη δήλωση και σε αντίθετη περίπτωση να διορθωθεί η καταχωρισθείσα εγγραφή. 4.2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Σε περίπτωση που ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιστρέψει λόγω λανθασμένου θα πρέπει να ελεγχθεί με βάση το σαρωμένο αναλογικό αρχείο της δήλωσης η ορθότητά του και σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρισης να διορθωθεί και να ξανασταλεί. Η διόρθωση του σωστού θα πρέπει να γίνει και στο διαδικτυακό αρχείο διαχείρισης των αποστολών. 5 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ Το λογισμικό θα παράγει ένα αναλυτικό αρχείο xls με κάθε γραμμή του να αναπαριστά δικαιούχο και δήλωση καθώς και ένα συγκεντρωτικό αρχείο ανά δικαιούχο και διεύθυνση παραλήπτη. Αυτό θα επεκταθεί και θα αποτελέσει το διαδικτυακό αρχείο διαχείρισης των αποσπασμάτων. Θα επεκταθεί με τις ακόλουθες στήλες: Υπεύθυνη εταιρία Κοινοπραξίας για την επεξεργασία των στοιχείων Αποστολή από : Αναφέρεται ο αποστολέας (εταιρία ΚΞΙΑΣ) ή ομάδα συντονισμού Αποστολή προς : πχ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (πχ Δημόσιο), INFORM, Γραφείο Κτηματογράφησης Πέλλας κλπ Αποστολή Α.Π. : αριθμός πρωτοκόλλου (εάν υπάρχει), αφορά και στις αποστολές ηλεκτρονικών δηλώσεων Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 12 από 20 Αρχείο:

13 Αποστολή ημερομηνία : αριθμός πρωτοκόλλου (εάν υπάρχει) και ημερομηνία που έγινε η αποστολή. Αφορά και στις ηλεκτρονικές αποστολές οι οποίες θα πρέπει να έχουν αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία και ώρα αποστολής Αποστολή μέσω : αφορά στις ηλεκτρονικές αποστολές όπου θα αναγραφεί το αποστολής της κάθε εταιρίας Ταχυδρόμηση Διανομέας : Αφορά μόνο στην ταχυδρομική αποστολή. Μέσω ιδιωτικού διανομέα (Τοπικού), ΕΛΤΑ, ΛΥΚΟΣ Ταχυδρόμηση Παράδοση : αναφέρεται η ημερομηνία παράδοσης στον διανομέα Ταχυδρόμηση ΑΠ : ο αριθμός πρωτοκόλλου του αποδεικτικού παράδοσης στον διανομέα Ταχυδρόμηση ημερομηνία : η ημερομηνία του αποδεικτικού παράδοσης στον διανομέα Επιστροφή φακέλου Αιτιολογία επιστροφής Έλεγχος από εταιρία Κοινοπραξίας για διόρθωση στοιχείων Διόρθωση : OXI ή σε περίπτωση διόρθωσης η διορθωθείσα τιμή. Επειδή το αρχείο αυτό είναι πολύ σημαντικό επεκτείνουμε το παρακάτω εμφαινόμενο σχήμα στηλών του αρχείου που προκύπτει από το λογισμικό, να επεκταθεί και στα και στα ακόλουθα πεδία: - Ονοματεπώνυμο δικαιούχου - Όνομα Πατρός μητρός - ΑΦΜ - Τηλέφωνα επικοινωνίας - Ηλεκτρονική δήλωση : False / True Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 13 από 20 Αρχείο:

14 6 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΕΓΓΡΑΦΗΣ (Οι οδηγίες δόθηκαν τον Νοέμβριο 2017 στον Ηλία Φρέντζο) Προδιαγραφές διαχείρισης εκτυπώσεων αποσπασμάτων: Οι βασικές οντότητες που πρέπει να διαχωρίσει το σύστημα, ορίζονται μέσω του τρόπου αποστολής αποσπασμάτων και του τόπου παραλαβής αυτών. Ως εκ τούτου διακρίνουμε τρείς βασικές οντότητες: Για τη δημιουργία των οντοτήτων αυτών, το σύστημα ξεκινά από την βασική μονάδα (δήλωση ιδιοκτησίας). Κάθε δήλωση ιδιοκτησίας (είτε αναλογική, είτε ηλεκτρονική) έχει τα θεμελιώδη στοιχεία της οντότητας, ήτοι παραλήπτη (δικαιούχο, αντίκλητο, πληρεξούσιο) και διεύθυνση αποστολής ( , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ με Τ.Κ., Ελλιπή Διεύθυνση). Από την επεξεργασία αυτή αναμένουμε τα ακόλουθα αποτελέσματα (στις στήλες γράφονται οι πίνακες δυνατών τιμών): Δήλωση Δικαιούχος Παραλήπτης Τόπος Παραλαβής Πληρότητα Μεγάλος τόπου Παραλήπτης Id Δικαιούχος ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΚ Ναι Ναι Αντίκλητος Όχι Όχι Αντιπρόσωπος- Πληρεξούσιος Για την πληρότητα τόπου θα πρέπει να υπάρχει: στην περίπτωση διεύθυνσης με χώρα εκτός Ελλάδος, πλήρης αναγραφή των στοιχείων της διεύθυνσης στην αγγλική γλώσσα στην περίπτωση χώρας εντός Ελλάδος, κατ ελάχιστον Κοινότητα ή/και Δήμος + ΠΕ + Χώρα + ΤΚ (εννοείται ότι έχει γίνει έλεγχος διευθύνσεων για τα υπόλοιπα) Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 14 από 20 Αρχείο:

15 Κατά την παραπάνω επεξεργασία, από τα δικαιώματα της κάθε δήλωσης, θεωρείται ότι αγνοούνται τα ακόλουθα (σαν να μην υπάρχουν εγγραφές): - Άκυρα (διπλοδηλωμένα, μη ισχύοντα λόγω επιγενόμενης πράξης) - Άκυρα λόγω λάθους καταχώρησης (εκτός από αυτά της Δνσης Δασών που ήρθαν έγκυρα από τα Γραφεία Κτηματογράφησης και ακυρώθηκαν από τα Γραφεία Επεξεργασίας λόγω συμφωνίας με ΕΚΧΑ ΑΕ σε διεκδίκηση τμημάτων σε γεωτεμάχια με δασικές εκτάσεις) - Ανακληθέντα δικαιώματα Με βάση την παραδοχή αυτή, μία δήλωση η οποία επί παραδείγματι έχει μόνο ένα δικαίωμα ΑΚΥΡΟ δεν καταχωρείται καν στα αποτελέσματα της επεξεργασίας αποστολής δηλώσεων. Άρα, τα δικαιώματα που συνθέτουν μία δήλωση προς αποστολή είναι: 1. Δηλωμένα δικαιώματα 1. Έγκυρα (έντυπα Α, Α1, Α2) 2. Απορριφθέντα (έντυπο Α με αναγραφή απορριφθέντων) 3. Απορριφθέντα λόγω μη θεμελίωσης δικαιώματος (έντυπο Α με αναγραφή απορριφθέντων) 4. Απορριφθέν λόγω πρόκρισης αλλότριου δικαιώματος (έντυπο Α με αναγραφή απορριφθέντων) 5. Απορριφθέν λόγω μη εντοπισμού (έντυπο Α με αναγραφή απορριφθέντων) 6. Μη υφιστάμενο (έντυπο Α με αναγραφή απορριφθέντων) 2. Αδήλωτα δικαιώματα που προέκυψαν από πλασματικές δηλώσεις 1. Έγκυρα (έντυπο Α με αναγραφή αδήλωτων) Με δεδομένο ότι η εκτύπωση της INFORM ΛΥΚΟΣ, δεν υποστηρίζει εκτύπωση διπλής όψης, κάθε σελίδα υπολογίζεται ως φύλλο. Το σύστημα θα πρέπει με βάση την παραπάνω ανάλυση, κατά την επεξεργασία των στοιχείων, να καταγράψει και τις παρακάτω στήλες: Δήλωση Α Α1 Α2 Αριθμός Αριθμός Αριθμός Προαναφερθείσες Id φύλλων φύλλων φύλλων Στήλες εκτύπωσης εκτύπωσης Εκτύπωσης Με την επιφύλαξη της επιπλέον επιστολής για την πληρωμή των τελών: Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 15 από 20 Αρχείο:

16 - κάθε δικαίωμα από τα προαναφερθέντα (1.2 έως και 1.6, 2.1) λαμβάνει την ενημερωτική επιστολή - κάθε δικαίωμα από τα έγκυρα δηλωθέντα (1.1) λαμβάνει την ενημερωτική επιστολή και την επιστολή οδηγιών ανάρτησης Άρα κατά την επεξεργασία, το σύστημα θα συμπληρώσει και τις ακόλουθες στήλες ως διακόπτες on-off Δήλωση Id Προαναφερθείσες Στήλες Προαναφερθείσες Στήλες ΕΝΗΜ ΕΠΙΣΤ Ναι Όχι ΕΠΙΣΤ ΟΔΗΓ Ναι Όχι ΕΠΙΣΤ ΤΕΛΟΥΣ Πρόβλεψη Στο τέλος της επεξεργασίας, το σύστημα θα πρέπει να μοναδικοποιήσει κατά Δικαιούχος Παραλήπτης Τόπος Παραλαβής Πληρότητα τόπου Μεγάλος Παραλήπτης τις δηλώσεις, και κάθε νέα δήλωση να περιέχει στις υπόλοιπες στήλες τα αθροίσματα και το λογικό συμπέρασμα από την επεξεργασία των ΝΑΙ / ΟΧΙ των επιστολών. Για όλες τις μοναδικές νέες δηλώσεις, σε νέες στήλες θα πρέπει να αθροιστούν τα φύλλα (Α + Α1), τα έγχρωμα (Α2), και όλα μαζί (Α+Α1+Α2) και σε άλλη στήλη να αναγραφεί ο αριθμός των συνημμένων επιστολών. Η τελική ενοποίηση θα πρέπει να γίνει σε επίπεδο εταιρειών. Το αρχείο θα πρέπει να περιέχει και μία στήλη με την ονομασία του FullPathname (διαδρομή και όνομα αρχείου) και μία με το όνομα του αρχείου pdf (μοναδικό όνομα σε όλη την μελέτη). Επισημαίνεται ότι το pdf πρέπει να είναι αναγνώσιμο σε μορφή vector, διότι η έγχρωμη εκτύπωση αναγνωρίζεται από το λεκτικό «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ» Με βάση τα παραπάνω θα είμαστε σε θέση - να παράγουμε το απαιτούμενο αρχείο για την INFORM LYKOS - να κοστολογήσουμε τις εργασίες για να αποφασίσουμε την βέλτιστη οικονομικά λύση Βασικές απαιτήσεις για την εκτύπωση περιέχονται στο συνημμένο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ_ΤΕΧΝΙΚΑ.PDF, όπου υπάρχουν: Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 16 από 20 Αρχείο:

17 - τα 8,5mm κενό περιθώριο στο ένα/ίδιο πάντα άκρο της κάθε σελίδας εκτύπωσης - η θέση του ονοματεπώνυμου του παραλήπτη και οι διαστάσεις του πλαισίου αναγραφής του Επίσης συνημμένα το αρχείο που θα παραδοθεί στην INFORM LYKOS, file_desription_general.xls το οποίο εξάγεται από το παραπάνω αρχείο προετοιμασίας. Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 17 από 20 Αρχείο:

18 7 ΕΛΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Source: Β Προτεραιότητα Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σας προσφέρουν μια οικονομική και αξιόπιστη λύση για την αποστολή της αλληλογραφίας σας. Με Β Προτεραιότητα μπορείτε να στείλετε επιστολές, ευχετήριες κάρτες, τιμολόγια, λογαριασμούς και άλλα ταχυδρομικά αντικείμενα που πληρούν τις προδιαγραφές της αλληλογραφίας, τα οποία θα επιδοθούν την 3ηεργάσιμη ημέρα μετά την ημέρα κατάθεσης (Χ+3). Για αυτό και αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή! Οι επιστολές Β Προτεραιότητας πρέπει να φέρουν τα πλήρη στοιχεία Δ/νσης Αποστολέα Παραλήπτη (Ονοματεπώνυμο ή Επωνυμία Εταιρίας Δ/νση Ταχ. Κώδικας- Προορισμός) καθώς και την ένδειξη «Β». Τα ΕΛΤΑ δεν ευθύνονται για καθυστερήσεις όταν η Δ/νση του παραλήπτη δεν είναι πλήρης. Οι επιστολές Β Προτεραιότητας που κατατίθενται με λάθος ή χωρίς Ταχ. Κώδικα, ανεξαρτήτως αριθμού, θα τιμολογούνται με το τιμολόγιο των Επιστολών Α Προτεραιότητας. Διευκρινίζεται ότι δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση σε ταχυδρομικά αντικείμενα που αποστέλλονται απλά με Β Προτεραιότητα (χωρίς δηλαδή να γίνει χρήση των υπηρεσιών Ειδικής Διαχείρισης). Τα ταχυδρομικά αντικείμενα Β Προτεραιότητας μπορούν να κατατεθούν στα Καταστήματα των ΕΛΤΑ, σε Αγροτικούς Διανομείς ή σε Ταχυδρομικά Πρακτορεία των ΕΛΤΑ. Ο τρόπος πληρωμής των ταχυδρομικών τελών για την αποστολή των επιστολών Β Προτεραιότητας μπορεί να γίνει με: Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 18 από 20 Αρχείο:

19 Τιμοκατάλογος Επιστολικού Ταχυδρομείου Μεγάλες αποστολές Λένορμαν Κρυονερίου Οι σημερινές τιμές είναι αυξημένες σε σχέση με τις αναγραφόμενες περίπου 25%. Χωρίς ακριβή ποσότητα δεν μπορούμε να έλθουμε σε επικοινωνία για κάποια ειδική τιμή. 8 ΥΠΟΒΛΗΘΕΝΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Μετά από επικοινωνία με την επιβλέπουσα, καθορίστηκε ότι η παράδοση των δειγμάτων θα αφορά στα ακόλουθα: 1. Μία πινακίδα κτηματολογικού διαγράμματος για κάθε κλίμακα εκτύπωσης και τα αντίστοιχα ψηφιακά αρχεία εκτύπωσης 2. Κτηματολογικό πίνακα και το αντίστοιχο ψηφιακό αρχείο, που να περιλαμβάνει κατ ελάχιστο δύο (2) εγγραφές για τις παρακάτω υποκατηγορίες δικαιωμάτων: της κυριότητας, σε γεωτεμάχια όπου σε ένα κατ ελάχιστον έχει καταχωρισθεί ως αιτία κτήσεως η χρησικτησία, της κυριότητας, σε οριζόντιες ιδιοκτησίες, της κυριότητας, σε κάθετες ιδιοκτησίες, των προσωπικών δουλειών, των πραγματικών δουλειών, των εμπραγμάτων ασφαλειών, των κατασχέσεων, της νομής από αναδασμό, Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 19 από 20 Αρχείο:

20 των εγγραπτέων μισθώσεων, των εγγραπτέων αγωγών, των διοικητικών πράξεων ακινήτων επί των οποίων υπάρχουν διεκδικήσεις Ελ. Δημοσίου λόγω δασικού χαρακτήρα 3. Αλφαβητικό ευρετήριο και το αντίστοιχο ψηφιακό αρχείο για τις εγγραφές του παραπάνω κτηματολογικού πίνακα 4. κατ ελάχιστον δέκα (10) Αποσπάσματα κτηματολογικού πίνακα που αφορούν σε εγγραφές του παραπάνω κτηματολογικού πίνακα 5. Δύο αποσπάσματα κτηματολογικού διαγράμματος (εκτυπωμένα & ψηφιακά) για κάθε κλίμακα εκτύπωσης και ένα με απεικόνιση της διεκδικούμενης δασικής έκτασης Σημειώνουμε ότι στις εγγραφές που αφορούν στα δικαιώματα με είδος τίτλου "ΝΟΜΟΣ" θα πρέπει στον προσωρινό κτηματολογικό πίνακα της Ανάρτησης στις στήλες που αναφέρονται στα στοιχεία τίτλου κτήσης δικαιώματος να συμπληρώνεται μόνο το είδος τίτλου (ΝΟΜΟΣ) και η αιτία κτήσης (ΝΟΜΟΣ). Οι λοιπές στήλες θα παραμένουν κενές. Με όμοιο τρόπο θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία τίτλου και στα αποσπάσματα του προσωρινού κτηματολογικού πίνακα της Ανάρτησης. Τα παραπάνω με τη σύμφωνη γνώμη της επίβλεψης θα παραδοθούν από κάθε εταιρία της ΚΞΙΑΣ. Έκδοση: 01 / Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 20 από 20 Αρχείο:

Οδηγός Χρήσης Εφαρµογής Ανάρτησης µέσω ιαδικτύου. (Έκδοση: 9.0)

Οδηγός Χρήσης Εφαρµογής Ανάρτησης µέσω ιαδικτύου. (Έκδοση: 9.0) Οδηγός Χρήσης Εφαρµογής Ανάρτησης µέσω ιαδικτύου (Έκδοση: 9.0) Αύγουστος 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή... 3 Στοιχεία Χρήστη... 6 Στοιχεία Ανάρτησης... 8 Αιτήσεις ιόρθωσης...11 Αιτήσεις ιόρθωσης Προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ανάρτησης μέσω Διαδικτύου. (Έκδοση: 9.0)

Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ανάρτησης μέσω Διαδικτύου. (Έκδοση: 9.0) Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ανάρτησης μέσω Διαδικτύου (Έκδοση: 9.0) Δεκέμβριος 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή... 3 Συμβατότητα Browser για τη χρήση της Εφαρμογής... 3 Α. Είσοδος με κωδικούς TaxisNet... 9 Β. Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ / ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ8_4_V4_

Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ / ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ8_4_V4_ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ / ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ8_4_V4_09-01-2014 Η ανάρτηση, µέσω της δηµοσιότητας των στοιχείων κτηµατογράφησης έχει ως στόχο να δοθεί η δυνατότητα στους δικαιούχους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ Συντάσσεται και εκτυπώνεται ο Προσωρινός Κτηματολογικός Πίνακας Ανάρτησης κατά ΚΑΕΚ. Με την παρούσα οδηγία περιγράφεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 / ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Η ΤΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ 1 Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - Ο.Τ.Π.Μ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 / ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Η ΤΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ 1 Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - Ο.Τ.Π.Μ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 / ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Η ΤΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ 1 Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ5_1_V2_10 Κ_ΚΕΦ5_1_V2_10-01 01-2012 2 Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές πληροφορικής στο πλαίσιο της α φάσης κτηματογράφησης (Ενεργοί Τίτλοι)

Εφαρμογές πληροφορικής στο πλαίσιο της α φάσης κτηματογράφησης (Ενεργοί Τίτλοι) Εφαρμογές πληροφορικής στο πλαίσιο της α φάσης κτηματογράφησης (Ενεργοί Τίτλοι) Θεοδώρα Αργυράκη Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός, Msc Προϊσταμένη Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Διεύθυνση Έργων ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ. Οδηγός Χρήσης Υποβολής Δήλωσης N. 2308/95 μέσω Διαδικτύου

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ. Οδηγός Χρήσης Υποβολής Δήλωσης N. 2308/95 μέσω Διαδικτύου Οδηγός Χρήσης Υποβολής Δήλωσης N. 2308/95 μέσω Διαδικτύου 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή... 1 Σύνδεση στην εφαρμογή... 2 Εγγραφή Νέου Χρήστη... 3 Σύνδεση Χρήστη... 9 Επεξεργασία προφίλ... 10 Έξοδος... 11 Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΗΛΩΣΗΣ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ11_10_V2_

Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΗΛΩΣΗΣ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ11_10_V2_ Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΗΛΩΣΗΣ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ11_10_V2_09-01-2014 Από την πράξη διαπιστώθηκε η ανάγκη καθιέρωσης διαδικασίας ανάκλησης της δήλωσης του Ν.2308/1995 από τους δικαιούχους, οι οποίοι είχαν υποβάλει

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Τ Η Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Τ Η Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΟΥ 308/995 (Δ.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ :... ΔΗΜΟΣ :... ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ * ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ :... ΔΗΜΟΤΙΚΗ/ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ :... A Κάτοικος εσωτερικού A- Επώνυμο ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1 / 9 ΟΔΗΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1. Γενικά Το απόσπασμα του προσωρινού κτηματολογικού διαγράμματος για συγκεκριμένο γεωτεμάχιο αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΑ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ4_11_V2_

Ο ΗΓΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΑ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ4_11_V2_ Ο ΗΓΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΑ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ4_11_V2_10-01-2012 Ο ανάδοχος την ηµέρα που παραλαµβάνει την δήλωση συµπληρώνει στην κεντρική βάση την ηµεροµηνία παραλαβής της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE Ανοίγουμε την εφαρμογή των ενεργών τίτλων της ΕΚΧΑ. Επιλέγουμε Παραλαβή Δήλωσης από το μενού Γραφείο Κτηματογράφησης. Στο μήνυμα που εμφανίζεται επιλέγουμε YES Πληκτρολογούμε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑ ΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (EXCEL)

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑ ΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (EXCEL) Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑ ΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (EXCEL) Οι καταγραφείσες παρατηρήσεις αναφέρονται χρησιµοποιώντας ως παράδειγµα το φύλλο εργασίας (spreadsheet) ΕΙΚΤΕΣ_ΣΥΝΟΛΙ_ΜΕΛΕΤΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 349 6 Φεβρουαρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 20 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 14737 Μερική κύρωση δασικού χάρτη όλων των προ - Καποδιστριακών Ο.Τ.Α. των Δήμων

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη νέων διαδικτυακών υπηρεσιών για το Κτηματολόγιο

Ανάπτυξη νέων διαδικτυακών υπηρεσιών για το Κτηματολόγιο Ανάπτυξη νέων διαδικτυακών υπηρεσιών για το Κτηματολόγιο Ιούνιος 2018 Ιστορικό Αλλαγών Έκδοση Ημερομηνία Περιγραφή 1.0 /6/2018 Αρχική έκδοση Πίνακας Περιεχοµένων 1. ΓΕΝΙΚΑ... 4 2. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΚΩΔΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.2308/95

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΚΩΔΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.2308/95 ΕΝΤΥΠΟ Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Ονοματεπώνυμο : Ονοματεπώνυμο Πατέρα: Ονοματεπώνυμο Μητέρας: Ημερομηνία & Τόπος Γέννησης:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ν.4409/16 ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΟΖΑΝΗ, 22/05/2018

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ν.4409/16 ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΟΖΑΝΗ, 22/05/2018 ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ (e-services) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ν.4409/16 ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΟΖΑΝΗ, 22/05/2018 Φωτεινή Βακαλοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ν.4409/16 ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, 17/07/2018

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ν.4409/16 ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, 17/07/2018 ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ (e-services) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ν.4409/16 ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, 17/07/2018 Φωτεινή Βακαλοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΤ ΓΕΝΙΚΑ ΡΟΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ BACK OFFICE ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΤΑ...

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΤ ΓΕΝΙΚΑ ΡΟΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ BACK OFFICE ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΤΑ... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ... 2 2.... 2 3. ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ... 5 4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΤΑ... 5 Έκδοση: 01 / 25-01-2016 Αναθεωρεί την έκδοση: Σελίδα 1 από 5 Αρχείο: KT2-08-Δ-03-ΡΟΗ-ΔΗΛΩΣΗΣ-BACK

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 32699 29 Σεπτεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3128 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 44943 Εξαίρεση ακινήτων για τα οποία διαπιστώθηκε η περαίωση της κτηματογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση στο Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων

Απάντηση στο Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Pressoffice@ktimatologio.gr Τηλ : 210 6505600 fax : 210 6505934 Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2016 Απάντηση στο Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών

Διαβάστε περισσότερα

Σας αποστέλλουμε το με αριθμ.πρωτ.γδ481/22.01/1205728/9-3-2012 έγγραφο της Κτηματολόγιο ΑΕ, για να λάβετε γνώση. Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Σας αποστέλλουμε το με αριθμ.πρωτ.γδ481/22.01/1205728/9-3-2012 έγγραφο της Κτηματολόγιο ΑΕ, για να λάβετε γνώση. Με συναδελφικούς χαιρετισμούς Θεσσαλονίκη 14-3-2012 Αριθμ.πρωτ.238 Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θέμα: Ανάρτηση στοιχείων κτηματογράφησης Σας αποστέλλουμε το με αριθμ.πρωτ.γδ481/22.01/1205728/9-3-2012

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Υποβολής ήλωσης µέσω ιαδικτύου

Οδηγός Χρήσης Υποβολής ήλωσης µέσω ιαδικτύου Οδηγός Χρήσης Υποβολής ήλωσης µέσω ιαδικτύου Ιούνιος 2008 (1/29) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή...3 Εγγραφή Νέου Χρήστη...5 Σύνδεση Χρήστη...7 Στοιχεία ικαιούχου...8 Υποβολή ήλωσης...13 Προσθήκη Ακινήτου... 14 Προσθήκη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Εφαρµογής Ανάρτησης Αιτήσεις ιόρθωσης / Ενστάσεις Αιτήσεις Χορήγησης Πιστοποιητικού Υποβολής ήλωσης (Έκδοση

Οδηγός Χρήσης Εφαρµογής Ανάρτησης Αιτήσεις ιόρθωσης / Ενστάσεις Αιτήσεις Χορήγησης Πιστοποιητικού Υποβολής ήλωσης (Έκδοση Οδηγός Χρήσης Εφαρµογής Ανάρτησης Αιτήσεις ιόρθωσης / Ενστάσεις Αιτήσεις Χορήγησης Πιστοποιητικού Υποβολής ήλωσης (Έκδοση 3.74.0.128) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ιούνιος 2011 Εισαγωγή...3 Σύνδεση Αποσύνδεση Χρήστη...3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΟ ΟΥ 1ΟΥ ΣΤΑ ΙΟΥ

ΕΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΟ ΟΥ 1ΟΥ ΣΤΑ ΙΟΥ ΕΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΟ ΟΥ ΟΥ ΣΤΑ ΙΟΥ ΚΤ6 Κατηγορία Περιγραφή είκτη Παρακολούθησης ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ TIMH* (περιλαµβάνει το σύνολο όλων των µηνών) OTA ΤΙΜΗ ΠΡΟΗΓ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ* (περιλαµβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΤΗΜ/ΣΗΣ (τεχνικές προδιαγραφές, διαδικασίες κλπ.)

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΤΗΜ/ΣΗΣ (τεχνικές προδιαγραφές, διαδικασίες κλπ.) ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΤΗΜ/ΣΗΣ (τεχνικές προδιαγραφές, διαδικασίες κλπ.) Φερονίκη Λιόντα Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός Επιβλέπουσα Συμβάσεων Διεύθυνση Έργων Περιφερειακό Κέντρο Θεσσαλονίκης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ. Page 1 of 8

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ. Page 1 of 8 Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Με το νόµο 3983/2011 «Θαλάσσια Στρατηγική για την προστασία και διαχείριση του θαλάσσιου περιβάλλοντος- Εναρµόνιση µε την οδηγία 2008/56/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. πρωτ.: 77375/ Οδηγίες εφαρμογής της κοινής υπουργικ

Αρ. πρωτ.: 77375/ Οδηγίες εφαρμογής της κοινής υπουργικ Πίνακας περιεχομένων Αρ. πρωτ.: 77375/24.12.2014 Οδηγίες εφαρμογής της κοινής υπουργικής απόφασης Κ2-4946/2014 (ΦΕΚ 2919 Β') ως προς τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση πιστοποιητικών,

Διαβάστε περισσότερα

Το ακίνητο βρίσκεται εντός σχεδίου ; ΝΑΙ : ΟΧΙ: ΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ Προσκοµίζεται τοπογραφικό διάγραµµα: ΝΑΙ : ΟΧΙ:

Το ακίνητο βρίσκεται εντός σχεδίου ; ΝΑΙ : ΟΧΙ: ΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ Προσκοµίζεται τοπογραφικό διάγραµµα: ΝΑΙ : ΟΧΙ: Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Τ Η Μ Α ΤΟ Λ Ο Γ Ι Ο ΗΜΟΣ / ΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ / ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΝΟΜΟΥ... ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν. 2308/1995 (Ε.2) Α.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ.. ΚΩ ΙΚ. ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΕΙΚΤΙΚΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΩΣΗΣ Α.1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 209 2 Φεβρουαρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 11 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 20196 Μερική κύρωση δασικού χάρτη των τοπικών κοινοτήτων Κυρίων, Αγοράς, Πηγαδιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 16639 22 Απριλίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1390 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 61/16/10.04.2019 Καθορισμός του τρόπου υποβολής και του περιεχομένου των αιτήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΑΣΗΣ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΑΣΗΣ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΑΣΗΣ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ Μάϊος 2014 Σελίδα 1 από 11 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή... 3 Πρόσβαση σε περιοχές που ανήκουν στα νέα προγράµµατα Κτηµατογράφησης...

Διαβάστε περισσότερα

Νοέμβριος Εγχειρίδιο χρήσης και Ανάλυση λειτουργιών. Project Extranet. Ηλεκτρονική Υποβολή και Διαχείριση Φακέλου Μελέτης Φυσικού Αερίου

Νοέμβριος Εγχειρίδιο χρήσης και Ανάλυση λειτουργιών. Project Extranet. Ηλεκτρονική Υποβολή και Διαχείριση Φακέλου Μελέτης Φυσικού Αερίου Νοέμβριος 2015 Εγχειρίδιο χρήσης και Ανάλυση λειτουργιών Project Extranet Ηλεκτρονική Υποβολή και Διαχείριση Φακέλου Μελέτης Φυσικού Αερίου 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά, για την αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι τις 18 Μαΐου 2018.

Ειδικά, για την αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι τις 18 Μαΐου 2018. Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Pressoffice@ktimatologio.gr Τηλ : 210 6505600 Αθήνα, 6 Ιουνίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ανάρτηση Κτηματογράφησης σε προκαποδιστριακούς Ο.Τ.Α. της Π.Ε. Λακωνίας και της Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης διόρθωσης / ένστασης στους Δήμους Λαυρεωτικής και Σαρωνικού της Περιφέρειας Αττικής

Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης διόρθωσης / ένστασης στους Δήμους Λαυρεωτικής και Σαρωνικού της Περιφέρειας Αττικής Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Pressoffice@ktimatologio.gr Τηλ : 210 6505600 fax : 210 6505934 Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης διόρθωσης / ένστασης

Διαβάστε περισσότερα

Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015

Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015 Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015 Τι είναι η Ηλεκτρονική Θυρίδα; η Ηλεκτρονική Θυρίδα είναι ένα ακόμα κανάλι εισόδου / εξόδου εγγράφων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΛΑΝΟ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΟΥ ΠΛΑΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ / ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ / - / 14 ΠΕ2.2.3 ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΔ ΤΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ορθότητας της επεξεργασίας των δηλώσεων και των αιτήσεων διόρθωσης καθώς και των συνυποβαλλόμενων εγγράφων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1017 16 Φεβρουαρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 70 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 23709 Μερική κύρωση των δασικών χαρτών της δημοτικής κοινότητας Κομοτηνής και

Διαβάστε περισσότερα

Προς ανάρτηση στο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Προς ανάρτηση στο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ελληνική Προς ανάρτηση στο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 4966 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & Τ.A. ΠΡΟΣ: Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

13 η Διάλεξη. Ενδεικτικές λύσεις ασκήσεων

13 η Διάλεξη. Ενδεικτικές λύσεις ασκήσεων 13 η Διάλεξη Ενδεικτικές λύσεις ασκήσεων 1 Περιεχόμενα 1 η Άσκηση ΠΣ εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων... 4 2 η Άσκηση ΠΣ ταχυδρομείου... 6 3 η Άσκηση ΒΔ εταιρίας... 9 Χρηματοδότηση... 12 Σημείωμα Αναφοράς...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 6031 29 Δεκεμβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 458 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 15445 Μερική κύρωση των δασικών χαρτών δημοτικών ενοτήτων Βαρνάβα και Γραμματικού

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης σε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ. Έκδοση 2.4

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης σε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ. Έκδοση 2.4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης σε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Έκδοση 2.4 4 Δεκεμβρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 27/7/2015 Α.Π. Φ. 130181 / 16481

Αθήνα, 27/7/2015 Α.Π. Φ. 130181 / 16481 Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 409 7 Φεβρουαρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 25 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. οικ.5198/229081 Μερική κύρωση δασικού χάρτη Δημοτικής Κοινότητας Λαμιέων του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ5_2_V2_ ΑΡΣΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ

Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ5_2_V2_ ΑΡΣΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ5_2_V2_10-01-2012 ΑΡΣΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ Αιτία δήλωσης Κατηγορίες δηλώσεων ανά εκκρεµότητα Κατάσταση δικαιώµατος (ενεργό / απορριφθέν

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. πρωτ.: Φ /16481/ Εφαρμογή Ηλεκτρονικού Παραβόλου

Αριθμ. πρωτ.: Φ /16481/ Εφαρμογή Ηλεκτρονικού Παραβόλου Πίνακας περιεχομένων 1. 2. 3. 4. 5. 6. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ e-παραβόλου: ΠΛΗΡΩΜΗ e-παραβόλου: ΚΑΤΑΘΕΣΗ e-παραβόλου ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΣΟΥ e-παραβόλου ΕΙΔΗ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ e-παράβολο

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Ερώτημα Απάντηση. Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2019

Α/Α Ερώτημα Απάντηση. Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2019 Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2019 Θέμα: Διευκρινίσεις σε ερωτήματα που προέκυψαν στο πλαίσιο διαγωνισμού Πρόσκληση προτάσεων για τη λειτουργική υποστήριξη των υποχρεώσεων που απορρέουν από το Ν. 4354/2015 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κοζάνη: 28-11-2012 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Aρίθμ. Πρωτ. 65267/2403 ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση του αρχείου των δικαιούχων επιστροφής Φ.Π.Α. καπνοπαραγωγών και βαμβακοπαραγωγών

ΘΕΜΑ: Οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση του αρχείου των δικαιούχων επιστροφής Φ.Π.Α. καπνοπαραγωγών και βαμβακοπαραγωγών 1. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2007 & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Αρ.Πρωτ.: 1117719/9944/1445/Β0014 14 η Δ/ΝΣΗ Φ.Π.Α. ΤΜΗΜΑ: Β «Παροχή Υπηρεσιών ΠΟΛ.: 1144 & Ειδικά

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK. Οδηγίες Χρήσεως. Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών Συναλλαγών

ALPHA BANK. Οδηγίες Χρήσεως. Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών Συναλλαγών ALPHA BANK Οδηγίες Χρήσεως Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών 28/9/2015 Σελίδα 1 από 17 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 2.1 Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Ερωφύλη Παπαδοπούλου Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός Στέλεχος Τμήματος Κτηματολογικών Χαρτών Δ/νσης Λειτουργούντος Κτηματολογίου ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. Email epapadop@ktimatologio.gr

Διαβάστε περισσότερα

«Ο ρόλος του ιδιώτη μηχανικού στο στάδιο κτηματογράφησης και λειτουργίας του Εθνικού Κτηματολογίου»

«Ο ρόλος του ιδιώτη μηχανικού στο στάδιο κτηματογράφησης και λειτουργίας του Εθνικού Κτηματολογίου» «Ο ρόλος του ιδιώτη μηχανικού στο στάδιο κτηματογράφησης και λειτουργίας του Εθνικού Κτηματολογίου» ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ «Κτηματολόγιο Τοπογραφικά Διαγράμματα» Σεμινάρια

Διαβάστε περισσότερα

Ερωφύλη Παπαδοπούλου Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. Στέλεχος Τμήματος Χωρικών Μεταβολών της Διεύθυνσης Λειτουργούντος Κτηματολογίου

Ερωφύλη Παπαδοπούλου Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. Στέλεχος Τμήματος Χωρικών Μεταβολών της Διεύθυνσης Λειτουργούντος Κτηματολογίου ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ «Οι χαρτογραφικές πτυχές της διαδικασίας επαναπροσδιορισμού θέσης και ορίων ακινήτων στις περιοχές του Λειτουργούντος Κτηματολογίου, στις οποίες εντοπίζονται σημαντικά σφάλματα στον αρχικό

Διαβάστε περισσότερα

Ένταξη ιοικητικών Πράξεων στο Λειτουργούν Κτηµατολόγιο

Ένταξη ιοικητικών Πράξεων στο Λειτουργούν Κτηµατολόγιο Ένταξη ιοικητικών Πράξεων στο Αργύρης. Αργυρίου Αγρονόµος Τοπογράφος Μηχανικός Προϊστάµενος Τµήµατος ιοικητικών Πράξεων ιεύθυνση Λειτουργούντος Κτηµατολογίου Τµήµα ιοικητικών Πράξεων Το Τµήµα ιοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ4_9_ V2_10_

Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ4_9_ V2_10_ Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ4_9_ V2_10_01-2012 ΠΡΟΒΛΗΜΑ 1. Στο έντυπο πληρωµής, έχει συµπληρωθεί λανθασµένος Κωδικός Πληρωµής 402

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 437 7 Φεβρουαρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 28 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 81822 Μερική κύρωση του Δασικού Χάρτη των πρώην ΟΤΑ Μυκονίων της ν. Μυκόνου, Ερμούπολης,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ. Διδακτικές Ενότητες Προτεινόμενη Διάρκεια: 36 ώρες / 9 μέρες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ. Διδακτικές Ενότητες Προτεινόμενη Διάρκεια: 36 ώρες / 9 μέρες ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Διδακτικές Ενότητες Προτεινόμενη Διάρκεια: 36 ώρες / 9 μέρες Διδακτική Ενότητα (Τίτλος& Περιεχόμενο) Ώρες Εισηγητής 1. Εισαγωγή 2 Καταγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 06 Μαρτίου 2014 Α.Π.: ΔΙΟΙΚ/382/42/οικ. 5820 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Αθήνα, 06 Μαρτίου 2014 Α.Π.: ΔΙΟΙΚ/382/42/οικ. 5820 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αθήνα, 06 Μαρτίου 2014 Α.Π.: ΔΙΟΙΚ/382/42/οικ. 5820 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ Ν.2308/ Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ4_5_V1_

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ Ν.2308/ Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ4_5_V1_ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ Ν.2308/1995 - Ο.Τ.Π.Μ.Κ_ΚΕΦ4_5_V1_01-12-2008 1. Νοµοθετικό πλαίσιο Σύµφωνα µε το άρθ. 2 παρ. 1 του Ν. 2308/1995 όλοι όσοι έχουν εµπράγµατο ή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο έκδοση v3.0 (07-02-2018) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ II 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK. Οδηγίες Χρήσεως. Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών Συναλλαγών

ALPHA BANK. Οδηγίες Χρήσεως. Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών Συναλλαγών ALPHA BANK Οδηγίες Χρήσεως Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών 06/11/2015 Σελίδα 1 από 16 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 2.1 Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Βελτίωσης Περιεχομένου δήλωσης Ε9

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Βελτίωσης Περιεχομένου δήλωσης Ε9 Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Βελτίωσης Περιεχομένου δήλωσης Ε9 1. Οθόνη εισόδου στην εφαρμογή βελτίωσης περιεχομένου Δηλώσεων Ε9 Για την είσοδο στην εφαρμογή απαιτείται να συμπληρωθούν (Εικόνα 1): Ο Α.Φ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΕΡΔΟΥΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΕΡΔΟΥΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΕΡΔΟΥΣ Α. Εγγραφή στην εφαρμογή Βεβαίωσης Κερδών ΟΠΑΠ Κατά την εγγραφή σας πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία συμπεριλαμβανομένου και του πεδίου

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Κτηματογράφησης Νέο Πρόγραμμα

Τεχνικές Προδιαγραφές Κτηματογράφησης Νέο Πρόγραμμα Τεχνικές Προδιαγραφές Κτηματογράφησης Νέο Πρόγραμμα Χριστίνα Κλωνάρη Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός Διευθύντρια Διεύθυνσης Έργων ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. cklonari@ktimatologio.gr Σχεδιασμός νέου προγράμματος κτηματογραφήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διακίνηση αλληλογραφίας των ΚΕΠ μέσω ΕΛΤΑ»

ΘΕΜΑ: «Διακίνηση αλληλογραφίας των ΚΕΠ μέσω ΕΛΤΑ» ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΠ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Λογισμικού Αναζήτησης Δηλώσεων του Ν.4014/2011 και του Ν.4178/2013

Εγχειρίδιο Χρήσης Λογισμικού Αναζήτησης Δηλώσεων του Ν.4014/2011 και του Ν.4178/2013 Εγχειρίδιο Χρήσης Λογισμικού Αναζήτησης Δηλώσεων του Ν.4014/2011 και του Ν.4178/2013 1. Γενικά Το σύστημα που περιγράφεται στο παρόν εγχειρίδιο προσφέρει την δυνατότητα σε εξουσιοδοτημένους χρήστες να

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΗΘΗΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΒΟΗΘΗΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ Επιμέλεια: Διαμαντής Κώστας, Δασολόγος Δ/νση Δασών Ν. Φθιώτιδας Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 6189 31 Δεκεμβρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 543 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 24179 Μερική κύρωση του δασικού χάρτη των: 1) Δ.Κ. Θάσου, 2) Δ.Κ. Θεολόγου, 3)

Διαβάστε περισσότερα

1. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΥ- ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΥ- ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΥ- ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 Υποβολή αίτησης Καταχώρισης Επωνυμίας, Εγγραφής στο οικείο Επιμελητήριο και καταχώρισης στο ΓΕΜΗ Ο Υπόχρεος συμπληρώνει και καταθέτει στο Συμβολαιογράφο αίτηση

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Παρουσίασης. Όνομα Επώνυμο Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός. Τίτλος και Τμήμα Διεύθυνση ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. email

Τίτλος Παρουσίασης. Όνομα Επώνυμο Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός. Τίτλος και Τμήμα Διεύθυνση ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. email Τίτλος Παρουσίασης Όνομα Επώνυμο Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός Τίτλος και Τμήμα Διεύθυνση ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. email ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Διεύθυνση Λειτουργούντος Κτηματολογίου Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινίζεται πως όποια ακίνητα δεν δηλωθούν χαρακτηρίζονται «αγνώστου ιδιοκτήτη».

Διευκρινίζεται πως όποια ακίνητα δεν δηλωθούν χαρακτηρίζονται «αγνώστου ιδιοκτήτη». Τους φακέλους τους θα πρέπει να ετοιμάζουν το επόμενο διάστημα εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, μιας και αρχίζει η περίοδος συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας για το υπόλοιπο της χώρας. Πάνω από επτά εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΠΕΛΛΑΣ Ταχ. Δ/νση : Διοικητήριο Έδεσσα Τηλέφωνο : 2381027620-22951 Fax : 23810 27620-23810

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Αποδεικτικό ενημερότητας ή πληροφόρηση για τη φορολογική ενημερότητα φυσικών ή μη φυσικών προσώπων ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου».

ΘΕΜΑ : «Αποδεικτικό ενημερότητας ή πληροφόρηση για τη φορολογική ενημερότητα φυσικών ή μη φυσικών προσώπων ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Α. Γ.Γ.Π.Σ. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΚΕ.Π.Υ.Ο 30η Δ/ΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Η/Υ ΤΜΗΜΑ Β Ταχ. Δ/νση : Χανδρή 1 & Θεσσαλονίκης Ταχ. Κωδ. : 18346 Μοσχάτο Τηλέφωνο : 210 4802251, 4802253

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ Για το Εθνικό Κτηματολόγιο

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ Για το Εθνικό Κτηματολόγιο ΔΗΛΩΣΕΙΣ Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ Για το Εθνικό Κτηματολόγιο Αθήνα, 22 Μαΐου 2008 1 Δηλώσεις Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ Για το Εθνικό Κτηματολόγιο Ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΣ-ΕΣΠΑ : Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ

ΟΠΣ-ΕΣΠΑ : Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΟΠΣ-ΕΣΠΑ 2014-2020: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 3.5.2007 Αρ.Πρωτ.421,422. Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη 3.5.2007 Αρ.Πρωτ.421,422. Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 3.5.2007 Αρ.Πρωτ.421,422 Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θέμα: Καταχώριση εγγραπτέων πράξεων στο Κτηματολόγιο. Σας κοινοποιούμε τα με αριθμ.πρωτ.712053/2007

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία Κτηματολογικών ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ Γραφείων ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ν.4409/2016

Λειτουργία Κτηματολογικών ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ Γραφείων ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ν.4409/2016 Λειτουργία Κτηματολογικών ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ Γραφείων ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ν.4409/2016 ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ (e-services) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ν.4409/16 ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 369 6 Φεβρουαρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 21 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Κήρυξη ως αναδασωτέα έκτασης εμβαδού 113 στρεμ στη θέση «Ρέντα- Κρανιές»

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγγραφής Franchisee Τηλεπικοινωνιακού Παρόχου

Εγχειρίδιο εγγραφής Franchisee Τηλεπικοινωνιακού Παρόχου Εγχειρίδιο εγγραφής Franchisee Τηλεπικοινωνιακού Παρόχου στη δράση «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 3 Σελίδα εγγραφής... 4 Φόρμα εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Κοινών Επιχειρήσεων

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Κοινών Επιχειρήσεων ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Κοινών Επιχειρήσεων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ Α. Π.. ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 3 Οδηγός Εισόδου στην Ηλεκτρονική Υποβολή ΑΠ 5 ιαχείριση Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Πρόλογος... VII Συντομογραφίες...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Πρόλογος... VII Συντομογραφίες... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος... VII Συντομογραφίες... ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Η δημοσιότητα των εμπράγματων σχέσεων... 3 1.1. Γενικά, δικαιολογία... 3 1.2. Τυπική και ουσιαστική δημοσιότητα...

Διαβάστε περισσότερα