ex ερευνήστε τις δυνατότητες του οικονομικότερου εργαλείου συνεργασίας στον κόσμο!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ex ερευνήστε τις δυνατότητες του οικονομικότερου εργαλείου συνεργασίας στον κόσμο!"

Transcript

1 ex ερευνήστε τις δυνατότητες του οικονομικότερου εργαλείου συνεργασίας στον κόσμο!

2 Εισαγωγή Η PSP Telecom & Networking είναι Cisco Premier Certified Partner. Προσφέρει πανελλαδικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Cisco που αφορούν σε Unified Communications, Network Security, Routing και Switching, Wireless LAN. Η συνεργασία της PSP με τη WebEx έρχεται να ολοκληρώσει όλες τις παραπάνω τεχνολογίες και δίνει στην επιχείρηση που θα επιλέξει την υπηρεσία Cisco WebEx, επιπλέον δυνατότητες για βελτιωμένη επικοινωνία και συνεργασία.

3 Τι είναι το Cisco WebEx; Tο Cisco WebEx είναι στην ουσία μια υπηρεσία Web conferencing. Παρέχεται με τη μορφή Software As A Service (SAAS) Συνδέει τους ανθρώπους μεταξύ τους, όπου και αν αυτοί βρίσκονται σε ένα virtual meeting room, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία επικοινωνίας. Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να μοιράζεται κανείς ιδέες με τον οποιονδήποτε, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Η υπηρεσία βασίζεται στο παγκόσμιο δίκτυο WebEx Datacenters. Ο χρήστης συνδέεται στο κοντινότερο για αυτόν δίκτυο και το δίκτυο φροντίζει από μόνο του για την καλύτερη ποιότητα επικοινωνίας με τη μέγιστη απόδοση και ασφάλεια. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται πλήρης εμπιστευτικότητα για όλες σας τις συναντήσεις. Χρησιμοποιείται απο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Αμερικής και από άλλους παγκόσμιους κυβερνητικούς οργανισμούς τέτοιας εμβέλειας.

4 Γιατί Cisco WebEx; Για τη χρήση της υπηρεσίας WebEx, δεν απαιτείται ειδικός και ακριβός εξοπλισμός. Η μοναδική απαίτηση που έχει από τον χρήστη είναι η πρόσβαση στο Internet με έναν browser, σε συνδυασμό με τη χρήση κάμερας και μικροφώνων. Είναι μια web-based υπηρεσία, που χρησιμοποιείται απο οποιονδήποτε υπολογιστή με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, Mac, Linux ή Solaris), χωρίς κάποια επιπλέον εγκατάσταση. Λειτουργεί οπουδήποτε υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (ADSL), μεγάλη ευελίξία. Yποστηρίζεται η πρόσβαση και από Smartphones (iphone, blackberry). Συνδυάζει τη κοινή χρήση desktop, αρχείων ή εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο με όλους τους χρήστες, με την τηλεφωνική συνδιάσκεψη, ώστε να βλέπουν όλοι το ίδιο περιεχόμενο καθώς συνομιλούν. Πιο παραγωγικός, γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας σε σύγκριση με την ηλεκτρονική αποστολή αρχείων. Αύξηση παραγωγικότητας της επιχείρησης και άμεση απόσβεση (ROI)

5 Γιατί Cisco WebEx; Ενσωματώνεται άψογα στις γνωστές μας εφαρμογές (MS Office). Παρέχεται η δυνατότητα recording, για μελλοντική αναφορά, εκπαιδευτικούς σκοπούς ή επιδείξεις. Οι χρήστες δεν απαιτείται να έχουν λογαρισμό για να συμμετέχουν στην online συνάντηση, απλά λαμβάνουν έναν διαδικτυακό σύνδεσμο και έναν κωδικό πρόσβασης με . Μειώνει τα λειτουργικά κόστη της επίχειρησής, αφού εκμηδενίζει την ανάγκη για επιπλέον ταξίδια και συναντήσεις μεταξύ των συνεργατών. Δυνατότητα υποβολής ερώτησης στον παρουσιαστή μέσω chat

6 Εφαρμογές Cisco WebEx Η υπηρεσία Cisco WebEx παρέχεται με τη μορφή των εξής προϊόντων: 1) WebEx Meeting Center 2) WebEx Training Center 3) WebEx Event Center 4) WebEx Support Center Όλες οι εφαρμογές Cisco WebEx προσφέρονται με 12μηνο συμβόλαιο. Το συμβόλαιο υπογράφεται μεταξύ του τελικού πελάτη και της Cisco. Ο πελάτης απευθύνεται στην υποστήριξη του WebEx για κάθε θέμα που αφορά στη λειτουργία της υπηρεσίας και η WebEx τιμολογεί απευθείας τον πελάτη.

7 WebEx Meeting Center Η εφαρμογή Meeting Center παρέχει τη δυνατότητα για διασκέψεις - συνεργασία video audio μέχρι 25 συμμετέχοντες. (Υπάρχει υπηρεσία και για μέχρι 200 συμμετέχοντες). Δυνατότητες Meeting Center Κοινή χρήση desktop, παρουσιάσεων, αρχείων και εφαρμογών Καταγραφή συναντήσεων για την περίπτωση απουσίας κάποιων συμμετεχόντων. Οπτική επαφή με όλους τους συμμετέχοντες σε πραγματικό χρόνο. Πλήκτρα ελέγχου, ώστε να μπορούν όλοι οι χρήστες (όταν θα τους δώσει αυτή τη δυνατότητα ο host) να διαχειρίζονται τα αρχεία και τις εφαρμογές. Διαδραστική επικοινωνία με άμεση και ασφαλή πρόσβαση Ενίσχυση της ομαδικής συνεργασίας ανεξαρτήτως γεωγραφικής τοποθεσίας Αξιοποίηση στο μέγιστο των ανθρώπινων πόρων, φέρνοντας τους συνεργάτες μιας επιχείρησης πιο κοντά.

8 WebEx Training Center Η εφαρμογή Training Center δημιουργεί μια εικονική τάξη(virtual classroom), προσφέροντας μια πλούσια on line εκπαιδευτική εμπειρία με χαμηλό κόστος. Απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις που έχουν συχνές ανάγκες για ταυτόχρονη εκπαίδευση σε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων (π.χ ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, εμπορικές εταιρίες, δίκτυα franchise κ.α). Παρέχει ένα δυναμικό περιβάλλον εκπαίδευσης για εργαζόμενους, πελάτες και μετόχους. Με την εφαρμογή Training Center μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δοκιμασίες εξέτασης και τη βαθμολόγηση σε πραγματικό χρόνο, το αυτοματοποιημένο παρουσιολόγιο, τα εργαλεία άμεσου σχολιασμού, την παρακολούθηση αξιολογήσεων, τη διακοπή περιόδων λειτουργίας και τα εργαστήρια πρακτικής εξάσκησης. Δυνατότητες Training Center Eγγραφή συμμετεχόντων Παρακολούθηση της αφομοίωσης της διδασκόμενης ύλης με κουίζ, τέστ και ερωτηματολόγια Διαχείριση multimedia περιεχομένου με εύκολη on demand διανομή και πρόσβαση Πλήκτρα ελέγχου, ώστε να μπορούν όλοι οι χρήστες (όταν θα τους δώσει αυτή τη δυνατότητα ο host) να διαχειρίζονται τα αρχεία και τις εφαρμογές. Καταγραφή εκπαιδεύσεων για την περίπτωση απουσίας κάποιων συμμετεχόντων Δημιουργία αναφορών παρακολούθησης για στατιστικά στοιχεία

9 WebEx Event Center Με την εφαρμογή Event Center έχετε την ευκαιρία να διαδώσετε γρηγορότερα το «μήνυμα» σας (προϊόν ή υπηρεσία) σε ευρύ κοινό. Προωθήστε τις επιχειρήσεις και τις υπηρεσίες σας με webinars ή εταιρικές συσκέψεις. Δημιουργήστε απόλυτα διαδραστικές online εκδηλώσεις με εξατομικευμένες προσκλήσεις, παρακολούθηση μετρήσεων και κατ' απαίτηση αναπαραγωγή. Δυνατότητες Event Center Εύκολη διοργάνωση online events, που εντυπωσιάζει τους συμμετέχοντες. Στοχευμένος εντοπισμός sales leads χωρίς επιπλέον επιβάρυνση του marketing budget Διασύνδεση leads με οποιαδήποτε ετερογενή συστήματα back office (ERP, CRM) Προσέγγιση μεγάλου και απομακρυσμένου κοινού ανεξαρτήτως περιβάλλοντος εργασίας και αποστάσεων Καλλιέργεια και αξιοποίηση σχέσεων με συνεργάτες, εν δυνάμει πελάτες, ΜΜΕ με την αποστολή προωθητικού υλικού μετά τη λήξη του event (surveys, marketing brochures κ.α)

10 WebEx Support Center Η εφαρμογή Support Center προσφέρει απομακρυσμένη υποστήριξη με remote desktop/control, video & audio conference και κατανομή των εισερχόμενων κλήσεων σε call agents. H υποστήριξη γίνεται σε πραγματικό χρόνο με άμεση σύνδεση και αμφίδρομη μεταφορά αρχείων, σύνδεση στην επιφάνεια εργασίας πελάτη με δικαιώματα διαχειριστή και διαχείριση προσωπικού τεχνικής υποστήριξης με παρακολούθηση περιόδων λειτουργίας. Δυνατότητες Support Center Aύξηση της παραγωγικότητας του support center με μια εύχρηστη εφαρμογή Εξοικονόμηση χρόνου δουλεύοντας απευθείας στο PC Desktop του απομακρυσμένου πελάτη χωρίς περιττά τηλεφωνήματα γρήγορη διάγνωση και επίλυση προβλημάτων με την πρώτη κλήση (first call resolution) Βελτίωση της απόδοσης των υποδομών και των εξοπλισμών Μείωση συνολικού κόστους υποστήριξης του πελάτη

11 Τρόποι χρέωσης 1) Με χρέωση Named Host (ένα license ανά Host, ανά PC) Συγκεκριμένα στελέχη της εταιρίας (hosts) μπορούν να δημιουργούν την εικονική αίθουσα και να συγκαλούν meetings. Βασικά χαρακτηριστικά: Μία άδεια χρήσης για κάθε στέλεχος το οποίο έχει τη δυνατότητα να συγκαλεί απεριόριστο αριθμό meetings. Meeting Center (24 άτομα ανά meeting, Training Center ~ 100). Δεν υπάρχει χρονοχρέωση. Οικονομική λύση σε περίπτωση που οι ανάγκες για meetings είναι περιορισμένες και οι χρήστες (hosts) είναι εύκολα προσδιορίσιμοι (πάντα οι ίδιοι) ώστε να δηλωθούν σαν hosts στη WebEx και να αποκτήσουν ένα προσωπικό account.

12 Τρόποι χρέωσης Η χρέωση Named Host (ένα license ανά Host) προτείνεται: Για εταιρίες και οργανισμούς με περιορισμένες ανάγκες WebEx. Σε περίπτωση που γνωρίζουμε ακριβώς ποιος θα έχει τη δυνατότητα να διοργανώνει meeting (host). Τα meetings διοργανώνονται πάντα από τα ίδια στελέχη. Παράδειγμα σε εταιρίες που έτσι δημιουργούν ένα meeting room ανά τμήμα της επιχείρησης με τη γραμματεία του τμήματος να συγκαλεί τα meetings. Παραδείγματα χρέωσης Named Host υπηρεσίας Meeting Center Named Hosts , , ,25 Τιμή ανά μήνα/ ανά named host

13 Τρόποι χρέωσης 2) Με χρέωση ports (ταυτόχρονους χρήστες). Είναι σαν να νοικιάζει κάποιος μια εικονική αίθουσα για meeting με ένα αριθμό ports (seats). Πρόκειται ουσιαστικά για ταυτόχρονους χρήστες. Ο ελάχιστος αριθμός από πόρτες είναι 10. Βασικά χαρακτηριστικά: Σας παρέχεται μια συνολική capacity που διανέμεται σε διάφορους hosts. Δεν υπάρχει χρονοχρέωση. Σε περίπτωση πολύωρων meetings το αποτέλεσμα είναι οικονομικό κόστος. Δε χρειάζεται άδειες χρήσης για συγκεκριμένους χρήστες (ευελιξία). Οι χρήστες είναι ταυτόχρονοι & unnamed. Κάθε συμμετέχων στο meeting (και ο host) μετράει σαν port. Υπάρχει ανάγκη εκτίμησης της ταυτόχρονης χρήσης (concurrent ports). Σε περίπτωση υπέρβασης των ports υπάρχει πρόσθετη χρέωση.

14 Τρόποι χρέωσης Παραδείγματα χρέωσης ports υπηρεσίας Meeting Center Η χρέωση ports προτείνεται: ή Αριθμός ports Κόστος ανά port Όταν δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος ποιοι συγκεκριμένα θα είναι host. Όταν περιμένουμε να έχουμε λίγους χρήστες Όταν εκτιμούμε ότι θα έχουμε χαμηλή έως μέτρια χρήση.

15 Τρόποι χρέωσης 3) Με χρονοχρέωση (λεπτά - minutes). Το μοντέλο αυτό μπορεί να το χρησιμοποιήσει μια εταιρία όταν δε γνωρίζει εξ αρχής ποιός θα χρησιμοποιήσει την υπηρεσία ή πόσο συχνά. Έτσι μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το μοντέλο αυτό σαν πιλοτικό. Ο καθένας μπορεί να κάνει host ένα meeting, και η εταιρία πληρώνει ανάλογα με τη χρήση. Τα λεπτά υπολογίζονται αθροίζοντας τον συνολικό χρόνο παραμονής κάθε συμμετέχοντα σε όλες τις συνεδριάσεις του μήνα και κάθε μήνα ο μετρητής μηδενίζεται. Παράδειγμα χρέωσης: 1 ώρα meeting με 10 συμμετέχοντες, έχει σαν αποτέλεσμα 600 λεπτά υπηρεσίας. Βασικά χαρακτηριστικά: Απεριόριστοι χρήστες. Χρέωση ανά χρήστη και ανά λεπτό (άνθρωπο-λεπτά people minutes). Ευέλικτη πρόσβαση σε όσα meetings, όποιου μεγέθους και διάρκειας. Υπάρχει ανάγκη δέσμευσης σε ένα μηνιαίο χρονικό ποσό λεπτών (monthly usage). Υπάρχει χρέωση σε περίπτωση υπέρβασης της χρήσης για την οποία έχουμε συμφωνήσει. Εύκολη χρέωση στα τμήματα εσωτερικά της εταιρίας (in house billing).

16 Τρόποι χρέωσης Η χρονοχρέωση προτείνεται: Όταν η χρήση που αναμένουμε είναι μη εύκολα προβλέψιμη. Όταν θέλουμε μεγάλη ευελιξία στη χρήση. Προτείνεται πιλοτικό 3 μηνών για εκτίμηση της χρήσης. Παραδείγματα χρονοχρέωσης υπηρεσίας Meeting Center Μηνιαία κατανάλωση λεπτών Κόστος ανά λεπτό , , , , , ,19 Οι παραπάνω τιμές ισχύουν με δέσμευση κατανάλωσης της μηνιαίας αναφερόμενης ποσότητας λεπτών.

17 Επικοινωνία Κεντρικά γραφεία: Μ. Καραολή Νέα Χαλκηδόνα Τηλ.: Fax.: : Τεχνική Υποστήριξη: Λ. Κατσώνη Άγιοι Ανάργυροι Τel.: Fax.: : Website:

Οδηγίες για συμμετοχή σε τηλεδιασκέψεις με χρήση Cisco WebEx

Οδηγίες για συμμετοχή σε τηλεδιασκέψεις με χρήση Cisco WebEx Πανεπιστήμιο Αιγαίου Υπηρεσία Πληροφορικής και Επικοινωνιών Υπηρεσίες Εικόνας-Ήχου Τηλεδιασκέψεις Οδηγίες για συμμετοχή σε τηλεδιασκέψεις με χρήση Cisco WebEx ype.aegean.gr Έκδοση οδηγιών v.15.01.14 20

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η υπηρεσία PNA s Webinars;

Τι είναι η υπηρεσία PNA s Webinars; PNA s Webinars 1 2 Τι είναι η υπηρεσία PNA s Webinars; Τα PNA s Webinars, είναι υπηρεσία που προσφέρει η PNA στις εταιρίες που επιθυμούν να διοργανώσουν ηλεκτρονικά σεμινάρια, διαλέξεις και παρουσιάσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

Unified Communications. Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014. Angelo Gentili Business Development Manager. www.partnernet.gr

Unified Communications. Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014. Angelo Gentili Business Development Manager. www.partnernet.gr Unified Communications Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014 Angelo Gentili Business Development Manager www.partnernet.gr Καλώς Ορίσατε Οι οργανισμοί σήμερα καλούνται να καλύψουν όλο και περισσότερες ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται 1 Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται Επιχειρήσεις με περισσότερα από ένα σημεία παρουσίας (καταστήματα, γραφεία) πολύ συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. TELEPRESENCE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. Καθώς η σύγκλιση των επικοινωνιών ενώνει φωνή, δεδοµένα και video στο ίδιο δίκτυο, οι νέες τεχνολογίες επαναπροσδιορίζουν τους τρόπους

Διαβάστε περισσότερα

Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας

Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας Η πλατφόρμα Unified Communications (UC), βασισμένη σε τεχνολογίες της Microsoft, χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Open Source Collaboration Platform

Open Source Collaboration Platform Open Source Collaboration Platform Αντώνης Ψαράς Microbase Μιχάλης Καλογήρου Παν/μιο Κρήτης Ποια είναι η Microbase Η εταιρεία Microbase ιδρύθηκε το 2003 από ομάδα μηχανικών με εξειδίκευση στην πληροφορική

Διαβάστε περισσότερα

Καλπαξίδου Ελένη Τμήμα Πληροφορικής Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

Καλπαξίδου Ελένη Τμήμα Πληροφορικής Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης Περιγραφή και Συγκριτική Μελέτη της αίθουσας Τηλεκπαίδευσης του Α.Τ.Ε.Ι. Καλπαξίδου Ελένη Τμήμα Πληροφορικής Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης Τηλεκπαίδευση-Ορισμός Τι εννοούμε με τον όρο e-learning?η ελληνική μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

VoIP and collaboration in a smart era_

VoIP and collaboration in a smart era_ VoIP and collaboration in a smart era_ Έξυπνες συσκευές _ Έξυπνη συσκευή καλείται η ηλεκτρονική συσκευή που μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές ή δίκτυα, μέσω διαφόρων πρωτοκόλλων όπως Bluetooth, NFC,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

Back to School Offer!

Back to School Offer! Back to School Αποκτήστε σήμερα το καλύτερο λογισμικό σε Ακαδημαϊκές τιμές! Ενημερωθείτε για τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα της Microsoft και κερδίστε, εσείς, οι καθηγητές και οι μαθητές ή οι σπουδαστές σας!

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ E-LEARNING

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ E-LEARNING ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑ 2014 1 1. Τι είναι το e-learning; Το e-learning, η ηλεκτρονική μάθηση, είναι μια διαδικασία μάθησης και ταυτόχρονα μια μεθοδολογία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Εισαγωγή Email marketing... 3 Σχετικά με το IBNEWSLETTER... 3 Μεθοδολογία... 4 Χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

~ η φιλική και πρόθυμη υποδοχή ξένων. Πηγή: Wiki λεξικό

~ η φιλική και πρόθυμη υποδοχή ξένων. Πηγή: Wiki λεξικό ~ η φιλική και πρόθυμη υποδοχή ξένων Πηγή: Wiki λεξικό Η Ελλάδα είναι γνωστή για πολλά πράγματα, μα πάνω απ όλα για τη φιλοξενία της. Κορυφαίος διεθνής προορισμός που συνδυάζει μοναδική φύση και τοποθεσίες,

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες exray CRM Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες Προσφέρουμε ένα CRM πληροφοριακό σύστημα... που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εταιρείας σας, όχι η

Διαβάστε περισσότερα

Είδη Groupware. Λογισμικό Συνεργασίας Ομάδων (Groupware) Λογισμικό Groupware. Υπάρχουν διάφορα είδη groupware ανάλογα με το αν οι χρήστες εργάζονται:

Είδη Groupware. Λογισμικό Συνεργασίας Ομάδων (Groupware) Λογισμικό Groupware. Υπάρχουν διάφορα είδη groupware ανάλογα με το αν οι χρήστες εργάζονται: Μάθημα 10 Συστήματα Διάχυσης και Διαχείρισης Γνώσης Chapter 10 Knowledge Transfer In The E-world Chapter 13 Knowledge Management Tools and Knowledge Portals Συστήματα Διάχυσης και Διαχείρισης Γνώσης Λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

2004 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. MICROSOFT MAKES NO WARRANTIES, EXPRESS OR

2004 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. MICROSOFT MAKES NO WARRANTIES, EXPRESS OR ISV Royalty Πρόγραµµα Content created by 3 Leaf Solutions 1 ISV Royalty Licensing Program Απευθύνεται σε:: Independent Software Vendors (ISVs) εταιρίες ανάπτυξης προϊόντων λογισµικού οι οποίες ενδιαφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση της Τεχνολογίας των Εικονικών Μηχανών στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και την Κατάρτιση Πληροφορικής. Βασιλάκης Βασίλειος Τζανάκης Δημήτριος

Αξιοποίηση της Τεχνολογίας των Εικονικών Μηχανών στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και την Κατάρτιση Πληροφορικής. Βασιλάκης Βασίλειος Τζανάκης Δημήτριος Αξιοποίηση της Τεχνολογίας των Εικονικών Μηχανών στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και την Κατάρτιση Πληροφορικής Βασιλάκης Βασίλειος Τζανάκης Δημήτριος Εισαγωγή Σκοπός Να παρουσιαστούν προτάσεις αξιοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ERP. ιαχείριση Υπηρεσιών. Υποστηρίξτε καλύτερα τους πελάτες σας!

ERP. ιαχείριση Υπηρεσιών. Υποστηρίξτε καλύτερα τους πελάτες σας! ERP ιαχείριση Υπηρεσιών Υποστηρίξτε καλύτερα τους πελάτες σας! Επικεντρωθείτε στους πελάτες σας Στον κλάδο των υπηρεσιών, η επιτυχία και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων σχετίζονται άμεσα με το βαθμό ικανοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση και Σύγκριση Πληροφοριακών Συστημάτων Επιχειρησιακής Έρευνας

Παρουσίαση και Σύγκριση Πληροφοριακών Συστημάτων Επιχειρησιακής Έρευνας Παρουσίαση και Σύγκριση Πληροφοριακών Συστημάτων Επιχειρησιακής Έρευνας Της φοιτήτριας Ειρήνης Μεσμερλή Αρ. Μητρώου 03/2227 Επιβλέπων Καθηγητής Βασίλης Κώστογλου Θεσσαλονίκη 2012 Κριτήρια Σύγκρισης o Ευκολία

Διαβάστε περισσότερα

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics CRM Τι είναι; Το CRM αποτελεί το τεχνολογικό εργαλείο για την υλοποίηση ενιαίας, πελατοκεντρικής επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση και διάθεση ελληνικού ψηφιακού έγκριτου περιεχομένου

Αξιοποίηση και διάθεση ελληνικού ψηφιακού έγκριτου περιεχομένου Εισαγωγικός Οδηγός Το έργο Πλατφόρμα Παροχής Υπηρεσιών Κατάθεσης, Διαχείρισης και Διάθεσης Ανοικτών Δεδομένων & Ψηφιακού Περιεχομένου Αξιοποίηση και διάθεση ελληνικού ψηφιακού έγκριτου περιεχομένου To

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Contacts List. by Pobuca

Vodafone Contacts List. by Pobuca Vodafone Contacts List by Pobuca Vodafone Contacts List by Pobuca Η ανάγκη: Οι εταιρείες χρειάζονται : Να έχουν πρόσβαση στον εταιρικό κατάλογο από οπουδήποτε (κινητό/ υπολογιστή) ακόμα και αν δε βρίσκονται

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας Sales Factor Θέματα Παρουσίασης 1 Ποια είναι η Sales Factor 2 Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας 3 Ανθρώπινο Δυναμικό & Εξωτερικές Συνεργασίες 4 Οικονομικά Στοιχεία & Οφέλη Συνεργασίας 5 Πρόταση Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ. We dream of a business world with happy employees and delighted customers

ΠΡΟΦΙΛ. We dream of a business world with happy employees and delighted customers 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προφίλ Αμφιθέατρο Κάτοψη Αμφιθεάτρου Μικρό Αμφιθέατρο Master Workshops Lab Αίθουσες Πολλαπλών Χρήσεων PC Labs Πίνακας Διατάξεων Εξωτερικοί χώροι Κάτοψη Εξωτερικών χώρων Χάρτης 2 4 6 8 10

Διαβάστε περισσότερα

SingularLogic Mobile Applications

SingularLogic Mobile Applications SingularLogic Mobile Applications Το γραφείο μαζί σας, όπου και εάν βρίσκεστε H οικογένεια more περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητές συσκευές (SmartPhones, PDAs, Tablets, Netbooks) με τις οποίες δίνεται

Διαβάστε περισσότερα

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben. SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.gr, Email: info@sieben.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ... 3 1.1. EXCHANGE

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

O πελάτης στο επίκεντρο

O πελάτης στο επίκεντρο Ημερίδα ΕΕΤΤ Ποιότητα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών & Προστασία Καταναλωτών O πελάτης στο επίκεντρο Η εξυπηρέτηση του πελάτη κομβικό σημείο για την εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης Tom Στράτος, Διευθυντής Εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Πως το e-learning συμβάλει στην υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Πως το e-learning συμβάλει στην υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Πως το e-learning συμβάλει στην υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Κων/νος Φαρμάκης 2006-2007 e-learning Ορισμοί Η προσφορά εκπαιδευτικών υπηρεσιών ή μαθημάτων - μέσω του Internet ήμέσωτωνεταιρικώνintranets

Διαβάστε περισσότερα

Attica Gift Card Visa

Attica Gift Card Visa ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ε3 : Attica Gift Card Visa Νικόλαος Τσαµπατσάς Υπεύθυνος Καρτών ιεύθυνσης Marketing ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗ E-mail: tsabatsas.nickolaos@atticabank.gr Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Αθηνών Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακά Συστήματα Απομακρυσμένης Εποπτείας και Μετρήσεων

Πληροφοριακά Συστήματα Απομακρυσμένης Εποπτείας και Μετρήσεων Πληροφοριακά Συστήματα Απομακρυσμένης Εποπτείας και Μετρήσεων Cloud CRM και ERP Γεωργανάκης Παναγιώτης Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Γρεβενά Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες

Διαβάστε περισσότερα

More than. Software as a Service

More than. Software as a Service More than Software as a Service! Software as a Service SaaS. Καινοτομία Τεχνολογία Αποτέλεσμα Το SaaS - Software as a Service ή on demand - είναι το νέο πρωτοποριακό μοντέλο διάθεσης λογισμικού που αξιοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Προγραµµατιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ) Τµήµα Προγραµµατιστών Σειρά 112

Σχολή Προγραµµατιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ) Τµήµα Προγραµµατιστών Σειρά 112 Σχολή Προγραµµατιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ) Τµήµα Προγραµµατιστών Σειρά 112 Πλωτάρχης Γ. ΚΑΤΣΗΣ ΠΝ Γιατί χρησιµοποιούµε δίκτυα? Δίκτυο Σύνολο Η/Υ και συσκευών Συνδεδεµένα µε κάποιο µέσο Stand-alone

Διαβάστε περισσότερα

Αγγελίες Εργασίας & Recruitment Software

Αγγελίες Εργασίας & Recruitment Software Αγγελίες Εργασίας & Recruitment Software Με μια ματιά Η ολοκληρωμένη λύση e-recruitment σε μορφή Software as a Service (SaaS), με το κύρος της Ναυτεμπορικής. Όλες οι δυνατότητες συγκεντρωμένες σε μία συνδρομή:

Διαβάστε περισσότερα

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech CRM Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech.CRM Σύνοψη Το Natech.CRM αποτελεί μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή η οποία ενοποιεί: τις πωλήσεις την οργάνωση εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

WEBINARS : οδηγός χρήσης

WEBINARS : οδηγός χρήσης WEBINARS : οδηγός χρήσης Τι είναι το Webinar; τι μπορώ να κάνω με αυτό; Το webinar, συντομογραφία του Web-based seminar, είναι μια παρουσίαση ή μάθημα που διενεργείται μέσω Internet. Ένα πολύ σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT

VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT Τι είναι το VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT; Το marketing outsourcing αφορά την ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη των ενεργειών marketing μίας εταιρίας. Δεν πρόκειται για ανάθεση μεμονωμένων πρακτικών π.χ. μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH. Natech.

Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH. Natech. Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH Natech. Τι είναι Το Natech.CRM είναι μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή που ενοποιεί τις πωλήσεις, την οργάνωση εργασιών,

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Νέες λύσεις της SiEBEN: Απάντηση στην κρίση με Τεχνολογία! Ισίδωρος Σιδερίδης Business Development Manager Σταύρος Λαγγούσης Technical Director

Νέες λύσεις της SiEBEN: Απάντηση στην κρίση με Τεχνολογία! Ισίδωρος Σιδερίδης Business Development Manager Σταύρος Λαγγούσης Technical Director Νέες λύσεις της SiEBEN: Απάντηση στην κρίση με Τεχνολογία! Ισίδωρος Σιδερίδης Business Development Manager Σταύρος Λαγγούσης Technical Director Agenda e-sales Development: βοηθάμε να αναπτύξετε τις πωλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Διαδίκτυο των Αντικειμένων - IoT.

Διαδίκτυο των Αντικειμένων - IoT. Διαδίκτυο των Αντικειμένων - IoT sdima@ece.upatras.gr ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ (ΦΚ/MIS) Ε.655/ 5001184. sdima@ece.upatras.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοί είμαστε Εισαγωγή

Ποιοί είμαστε Εισαγωγή Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε Η Professional Service Partners (PSP) με ανθρωποκεντρικό μήνυμα επικοινωνίας το People Supporting People, ανήκει σε μια νέα γενιά εταιριών παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ Δώστε νέα διάσταση στην επιχείρησή σας Ανεξάρτητα από το πώς αξιολογείτε την τρέχουσα απόδοση της επιχείρησής σας, σχεδόν κάθε εταιρικός

Διαβάστε περισσότερα

E-COMMERCE 2014. Προκλήσεις & παράγοντες επιτυχίας. Χριστιάνα Κογεβίνα, Greek Geeks

E-COMMERCE 2014. Προκλήσεις & παράγοντες επιτυχίας. Χριστιάνα Κογεβίνα, Greek Geeks E-COMMERCE 2014 Προκλήσεις & παράγοντες επιτυχίας Χριστιάνα Κογεβίνα, Greek Geeks ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟ INTERNET Δεν μπορείτε να αγνοήσετε το κοινό του Internet 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% Αγοράζουν

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 Server Edition. Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες

Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 Server Edition. Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες Η Symantec έχει επανειλημμένα καταδείξει δημόσια ότι το Backup Exec System Recovery μπορεί να εκτελέσει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Product Version 1.0 Feature List

Product Version 1.0 Feature List Product Version 1.0 Feature List SiEBEN INNOVATIVE SOLUTIONS ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 28, 14121, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: +30 210 2724433, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.gr, Email: info@sieben.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ipad for Business Applications Outline

ipad for Business Applications Outline ipad for Business Applications Outline Περιγραφή Στις επόμενες σελίδες περιγράφονται ο τρόπος απόκτησης και δυνατότητες πρόσβασης των εφαρμογών μας. Ψηφ. Οδοντιατρείο Ψηφ. Iατρείο igyn: Mobile Gynecologist

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή διαχείρισης των σχέσεων με πελάτες- Customer Relationship Management (CRM) Οι επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα στον σύγχρονο κόσμο υπάρχουν εφόσον υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Δικτύωση υπολογιστών

Δικτύωση υπολογιστών Δικτύωση υπολογιστών Από το 1985 αρχίζει η δικτύωση των υπολογιστών Επικοινωνία μεταξύ των συνδεδεμένων Η/Υ για μεταφορά αρχείων και δεδομένων Διαχειριστής δικτύου (Server) Εκτυπωτής 1 Πλεονεκτήματα δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business

Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Βαγγέλης Γκορίλας Enterprise Solutions Manager Vodafone Ελλάδας Οι επιχειρήσεις χρειάζονται να επιτύχουν σήμερα και να προετοιμαστούν για το αύριο

Διαβάστε περισσότερα

Επιμορφωτικές Τηλεκπαιδεύσεις

Επιμορφωτικές Τηλεκπαιδεύσεις Επιμορφωτικές Τηλεκπαιδεύσεις Υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Σχολικής Τάξης (η-τάξη) Προεπισκόπηση Παρουσίασης Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Σχολικής Τάξης (η-τάξη) Εισαγωγή Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχής επιμόρφωση χωρίς φραγμούς

Συνεχής επιμόρφωση χωρίς φραγμούς Συνεχής επιμόρφωση χωρίς φραγμούς Ζούμε στην περίοδο όπου η διαρκής επιμόρφωση έχει γίνει απαραίτητη. Τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές ανάγκες για γνώσεις και επαγγελματικά εφόδια, σε συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Ψηφιακό Περιεχόμενο & Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Δ εξάμηνο) Διάλεξη # 8η: Έρευνα αγοράς στο Διαδίκτυο Χαρίκλεια

Διαβάστε περισσότερα

Η Carglass είναι Ready Business. Vodafone Power to you

Η Carglass είναι Ready Business. Vodafone Power to you Η Carglass είναι Ready Business Vodafone Power to you Με το Vodafone Business Cloud έχουµε γίνει πιο γρήγοροι, παραγωγικοί κι ευέλικτοι κι έτσι µπορούµε να εξυπηρετούµε αποτελεσµατικά περισσότερα περιστατικά,

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS SOFTWARE DIVISION

BUSINESS SOFTWARE DIVISION BUSINESS SOFTWARE DIVISION Agenda DEMO Go-to-market strategy Γενικά για τα συστήματα CRM Περιγραφή πρότασης CRM Ειδικά για το project Πληροφορίες για τη SiEBEN SiEBEN We Lead By Numbers: 2000 SiEBEN Founding

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Pro Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σχεδιασμού ανανέωσης του προγράμματος

Οδηγός σχεδιασμού ανανέωσης του προγράμματος Οδηγός σχεδιασμού ανανέωσης του προγράμματος Το πρόγραμμα για παραχώρηση πολλαπλών αδειών χρήσης της Microsoft είναι κάτι παραπάνω από μια συμβατική προσφορά συντήρησης. Το πρόγραμμα αποτελεί μια ολοκληρωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε την επιχείρησή σας να πηγαίνει στο µέλλον, σήµερα

Δείτε την επιχείρησή σας να πηγαίνει στο µέλλον, σήµερα Δείτε την επιχείρησή σας να πηγαίνει στο µέλλον, σήµερα DO YOU SPEAK FUTURE? Τώρα για την επιχείρησή σας υπάρχει µια νέα δύναµη Τεχνολογία αιχµής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας

Διαβάστε περισσότερα

Διατίθεται εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα android και ios. Γενική Αρχιτεκτονική Συστήματος

Διατίθεται εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα android και ios. Γενική Αρχιτεκτονική Συστήματος Exandas-gis Η εφαρμογή Exandas-Gis είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή Τηλεματικής Παρακολούθησης και Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων σε πραγματικό χρόνο.η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε σημείο με την

Διαβάστε περισσότερα

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος!

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Το Galaxy Hotel αποτελεί τη λύση της SingularLogic για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων. 2 Λειτουργίες Front

Διαβάστε περισσότερα

Special edition of the Technical Chamber of Greece on Video Conference Services on the Internet, 2000 GATHER TALK

Special edition of the Technical Chamber of Greece on Video Conference Services on the Internet, 2000 GATHER TALK GATHER TALK A.S. DRIGAS Applied Technologies Department NCSR DEMOKRITOS Ag. Paraskevi GREECE dr@imm.demokritos.gr http://imm.demokritos.gr Το Gather Talk είναι ένα πρόγραµµα µε το οποίο µπορείτε να επικοινωνείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα Ευρυζωνικά Δίκτυα: Πώς, πότε και γιατί; Πέτρος Καβάσαλης

Ασύρματα Ευρυζωνικά Δίκτυα: Πώς, πότε και γιατί; Πέτρος Καβάσαλης Ασύρματα Ευρυζωνικά Δίκτυα: Πώς, πότε και γιατί; Πέτρος Καβάσαλης 1 Hotspots and WLANs 2 Hotspots = public WLANs Είναι η Ασύρματη Broadband Σύνδεση στο Internet Οργανωμένα δίκτυα παροχής δημόσιας ασυρματικής

Διαβάστε περισσότερα

Skype για Επιχειρήσεις

Skype για Επιχειρήσεις Skype για Επιχειρήσεις για Mac Οδηγός Χρήσης 1 Οδηγός Skype για Επιχειρήσεις για Mac Τι είναι το Skype για Επιχειρήσεις Αυτός ο οδηγός απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ξανά το «Skype

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Κάθε Εμπορική Επιχείρηση Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Πρόγραμμα για την επιδότηση επενδυτικών προτάσεων έως και 60% για Ψηφιακή Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Νέο Πρόγραμμα για την επιδότηση επενδυτικών προτάσεων έως και 60% για Ψηφιακή Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων Νέο Πρόγραμμα για την επιδότηση επενδυτικών προτάσεων έως και 60% για Ψηφιακή Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε έγκαιρα σχετικά με τις 2 νέες δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality. Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing

Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality. Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing A 360 Technology Marketing Agency Ανάγκη Σύγχυση της αγοράς, για την ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

OpenIP your mind. Promelit OpenIP extra Small. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας

OpenIP your mind. Promelit OpenIP extra Small. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας OpenIP your mind. Promelit OpenIP extra Small Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας Ανοίξτε νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας. Η σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία»

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Τηλεφωνικό Κέντρο Το τηλεφωνικό κέντρο αποτελεί αναγκαίο εργαλείο επικοινωνίας για κάθε σύγχρονη ε- πιχείρηση. Στο παρελθόν,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ONLINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ COSMOLEARN

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ONLINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ COSMOLEARN ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ONLINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ COSMOLEARN Microsite Online εκπαίδευσης Ιστοσελίδα που διασυνδέεται με όλα τα εργαλεία για την online εκπαίδευση και Content Management System για εύκολη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του Έργου SECOVIA: στόχοι και αποτελέσματα

Παρουσίαση του Έργου SECOVIA: στόχοι και αποτελέσματα Παρουσίαση του Έργου SECOVIA: στόχοι και αποτελέσματα Πάτρα, 4 Οκτωβρίου 2013 Δρ. Πέτρος Γανός Σύμβουλος Περιφερειάρχη σε θέματα ΤΠΕ Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής SECOVIA SEE (South East Europe) Transnational

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά του ebeam Complete. Ό, τι χρειάζεται η σύγχρονη αίθουσα διδασκαλίας

Χαρακτηριστικά του ebeam Complete. Ό, τι χρειάζεται η σύγχρονη αίθουσα διδασκαλίας Χαρακτηριστικά του ebeam Complete Ένα ebeam, Δύο Χρήσεις Πίνακας Ψηφιακής Αντιγραφής ή Διαδραστικός Ασπροπίνακας; Οι πίνακες με την δυνατότητα της ψηφιακής αντιγραφής (Copyboards) καταγράφουν τις σημειώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U e-shop Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Κατάλογος προϊόντων για πώληση Δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου απεριόριστου αριθμού προϊόντων και κατηγοριών. Εμφάνιση χαρακτηριστικών

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ειδικότεροι όροι αναφέρονται στο Παράρτημα Ι) Οι επιλέξιμες ενέργειες και δαπάνες αναλύονται στο Παράρτημα ΙΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

- 1 - ειδικότεροι όροι αναφέρονται στο Παράρτημα Ι) Οι επιλέξιμες ενέργειες και δαπάνες αναλύονται στο Παράρτημα ΙΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ «DIGI-LODGE» Α/Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1 Στόχος προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Υπηρεσία Τηλεδιασκέψεων Οδηγός χρήσης του MS Lync Basic 2013 Έκδοση 1 ΜΑΪΟΣ 2014 2 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (CRM) Το icomplete είναι μια βραβευμένη υπηρεσία, βασισμένη σε λογισμικό CRM μέσω cloud, ειδικά προσαρμοσμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect Εισαγωγή στην υπηρεσία

Vodafone Business Connect Εισαγωγή στην υπηρεσία Vodafone Business Connect Εισαγωγή στην υπηρεσία Σύντομος Οδηγός Χαρακτηριστικών & Δυνατοτήτων Καλώς ορίσατε Για εμάς στη Vodafone, οι ανάγκες της επιχείρησης σας είναι πολύ σημαντικές - γι αυτό φροντίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

CEO & CSR Money Conference CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1

CEO & CSR Money Conference CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1 CEO & CSR Money Conference 2010 - CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ... 3 Α. FOUNDING SPONSOR ( 45.000)... 3 Β. PLATINUM SPONSOR ( 30.000)... 5 Γ.

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ελάτε τώρα στην άµεση τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ελάτε τώρα στην άµεση τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών Ελάτε τώρα στην άµεση τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών Ο νέος σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας (Remote Support) µέσω internet φέρνει ποιο κοντά τον χρήστη υπολογιστή που έχει πρόβληµα µε τον υπεύθυνο

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Σύνδεσης στο Webinar

Διαδικασία Σύνδεσης στο Webinar Διαδικασία Σύνδεσης στο Webinar ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ! Βήμα 1 ο Ανοίγετε έναν browser (κατά προτίμηση Chrome ή Firefox) και μεταβαίνετε στην ιστοσελίδα μας: www.webinarium.gr και από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ CALL CENTER

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ CALL CENTER ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ CALL CENTER Τι ακριβώς είναι η «τηλεργασία»? Παρακάτω ακολουθεί ένα παράδειγμα για πρόγραμμα απομακρυσμένης εργασίας, ενός τμήματος call center ή της εξυπηρέτησης πελατών μιας

Διαβάστε περισσότερα

Yuboto Company Profile. Yuboto Ltd Company Profile. Εταιρικό προφίλ της Yuboto (Mobile Marketing/Telecoms)

Yuboto Company Profile. Yuboto Ltd Company Profile. Εταιρικό προφίλ της Yuboto (Mobile Marketing/Telecoms) Yuboto Company Profile 1 Yuboto Ltd Company Profile Εταιρικό προφίλ της Yuboto (Mobile Marketing/Telecoms) Yuboto Mobile www.yuboto.com Marketing/Telecoms 2 Yuboto Company Profile 1. Η Εταιρεία Η Yuboto

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Τρόποι και Μεθοδολογία Τεχνικής Υποστήριξης Υπολογιστικά Συστήματα Υπολογιστικό Σύστημα (Υ.Σ.) λέγεται μία πλήρης υπολογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικές λύσεις για ποιοτικό & αποτελεσματικό CRM. Γιάννης Τόλης, Strategy & Business Development Director, CQS A.E.

Τεχνολογικές λύσεις για ποιοτικό & αποτελεσματικό CRM. Γιάννης Τόλης, Strategy & Business Development Director, CQS A.E. Τεχνολογικές λύσεις για ποιοτικό & αποτελεσματικό CRM Γιάννης Τόλης, Strategy & Business Development Director, CQS A.E. Οκτώβριος 21, 2014 CQS: παροχή ολιστικών και αποτελεσματικών CRM υπηρεσιών στην πράξη

Διαβάστε περισσότερα

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός)

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός) 1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός) Περιγραφή Βραβείου Βραβεύονται συγκεκριμένες δράσεις ή προγράμματα που επιδρούν στη σκέψη, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Biz Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

Hosted CRM Εφαρμογές μέσω Internet

Hosted CRM Εφαρμογές μέσω Internet Hosted CRM Εφαρμογές μέσω Internet Ο ι μισθωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού για πολλαπλούς χρήστες (multiple-tenancy hosted applications 1 ) γνωρίζουν ισχυρή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, γεγονός

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Εξειδικευμένη Λύση Μηχανογράφησης για Επιχειρήσεις Ταχυμεταφορών Συμβατό με τα πιο γνωστά Περιφερειακά

Διαβάστε περισσότερα

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Αριθμός Έκδοσης: ΕΚΕΤΑ ΙΜΕΤ ΕΜ Β 2013 9 Παραδοτέο ΙΜΕΤ Τίτλος Έργου: «Ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφαλή μεταφορά μαθητών» Συγγραφέας: Δρ. Μαρία Μορφουλάκη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Decision Optimization on Cloud

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Decision Optimization on Cloud Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS IBM Decision Optimization on Cloud Οι Όροι Χρήσης (Terms of Use - "ToU") αποτελούνται από το παρόν έγγραφο "Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα