Νοστιμιές του καλού καιρού...

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Νοστιμιές του καλού καιρού..."

Transcript

1 Νοστιμιές του καλού καιρού...

2 Η Δήμητρα η Άννα Βραβευμένες Γουμένισσες Η Δήµητρα Δάρτση είναι η εµπνεύστρια, ιδρύτρια και δηµιουργός των «Γουµενισσών». Γέννηµα θρέµµα της περιοχής, γνωρίζει καλά τα προϊόντα και τις γευστικές παραδόσεις του τόπου, στον οποίο έµαθε να µοιράζεται το µόχθο και την αγάπη των ανθρώπων για τη γη. Από παιδί παρακολουθούσε τη µητέρα και τη γιαγιά της να διαλέγουν τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά από το κτήµα για να τα κάνουν µε περίσσια τέχνη µαρµελάδες, γλυκά του κουταλιού, σάλτσες και άλλες νοστιμιές. Οικογενειακά γευστικά µυστικά, γλυκιές παραστάσεις και η αγάπη για την παράδοση ήταν που την ενέπνευσαν να µεταφέρει τις σπιτικές λιχουδιές στα ράφια των καταστηµάτων. Σήµερα µαζί µε την κόρη της Άννα, αποτελούν το δυναµικό δίδυµο των Γουµενισσών που από τον πρώτο χρόνο κέρδισαν την αγορά και βρήκαν τη θέση τους σε µερικά από τα πιο ονοµαστά delicatessen, καταστήµατα τροφίµων, ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα, στις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερ μάρκετ ενώ πραγµατοποιούν εξαγωγές σε µερικές από τις µεγαλύτερες πόλεις του κόσµου και τα προϊόντα τους έχουν βραβευτεί και επιλεγεί από επώνυµους σεφ της Ελλάδας. «Το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Πάϊκου, γεμάτο χρώματα και αρώματα της ελληνικής Μακεδονικής γης, οι παραδόσεις της Γουμένισσας, οι κουβέντες που λένε οι γερόντισσες στα χωριά, τα χέρια των απλών ανθρώπων που μαζεύουν τον καρπό, η φροντίδα των γονιών που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με την ελπίδα ότι ο κόσμος δεν είναι μόνο βιομηχανικός. Αυτά όλα είναι η έμπνευσή μου. Παρασκευάζω χειροποίητες νοστιμιές για εσάς με προσήλωση στην ποιότητα και την αγνότητα των υλικών μου. Με αυτές τις νοστιμιές που μεγάλωσα και εγώ τα παιδιά μου» Με αγάπη για τις καλές γεύσεις και την διατροφική αξία της παραδοσιακής κουζίνας, «Οι Γουµένισσες» µαγειρεύουν σαν στο σπίτι τους και φιλοδοξούν να βρουν µια θέση στις κουζίνες όλου του κόσµου. Έγραψαν για εμάς! Δήμητρα Δάρτση

3 ΜΑΓΙΟΝΈΖΑ με σπιτική γεύση Gourmet ΜΑΓΙΟΝΈΖΕΣ Αφράτη, βελούδινη μαγιονέζα με σπιτική γεύση! Πεντανόστιμη με κρεατικά, λουκάνικα, σαλάτες και σάντουιτς....σαν στο σπίτι σας! Ξεχάστε τα συνηθισμένα... Μια νέα γευστική πρόταση για να συνοδεύσετε ψητά κρέατα όπως ζουμερό φιλέτο, μπέργκερ, ψαρονέφρι, μπριζόλα γάλακτος, ribeye, κοτόπουλο καθώς και ψητή πατάτα και λαχανικά, σαλάτες ή gourmet brios με αλλαντικά. Απογειώστε τα πιάτα σας με την κρεμώδη υφή και την πλούσια γεύση των Gourmet Mαγιονέζων «οι γουμένισσες»! ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ με μουστάρδα Θεσσαλονίκης Η sauce Μαγιονέζας με Μουστάρδα «οι Γουμένισσες» χαρίζει στο κρέας, το κοτόπουλο, τα χάμπουργκερ, τα λουκάνικα και τα σάντουιτς, ασύγκριτη γεύση. Υπέροχη σαν dressing για σαλάτες ή για χρήση στη μαγειρική σας. DRESSINGS Γευστικές νότες στα πιάτα σας! Τα dressings «οι γουμένισσες» συνοδεύουν κάθε σας πιάτο χαρίζοντας γευστικές νότες. Από μια δροσερή σαλάτα, σε κρεατικά και ψητές ή τηγανητές πατάτες μέχρι πικάντικα αλλαντικά και λουκάνικα. Με πλούσια γεύση τυριού ή με άρωμα brandy, η κρεμώδης υφή τους και η υπέροχη γεύση τους θα σας ενθουσιάσουν.

4 ΜΟΥΣΤΆΡΔΕΣ Θεσσαλονίκης Gourmet ΜΟΥΣΤΆΡΔΕΣ Δοκιμάστε τη δημοφιλή Μουστάρδα Θεσσαλονίκης σε τρεις απολαυστικές γεύσεις. Βασίζεται στη συνταγή που ανακαλύψαμε στα σημειωματάρια της γιαγιάς Θεοπούλας ενώ ήταν το γευστικό μυστικό γνωστής ψησταριάς της παλιάς Θεσσαλονίκης κοντά στο Καυτατζόγλειο και αγαπημένη μουστάρδα στη Διεθνή Έκθεση (ΔΕΘ) με το περίφημο λουκάνικο και τη μαύρη μπύρα. Απίθανες µε λουκάνικα, κεφτεδάκια, τηγανιές, ψητό κρέας & σουβλάκια, σάντουιτς και σαν σως για σαλάτες. Πέντε gourmet μουστάρδες χωρίς λάδι που αξίζει να δοκιμάσετε. Απαλή κλασσική, Απαλή με μέλι, Μεσογειακή με βότανα, Τραγανή με σπόρους μουστάρδας και Καυτερή με κόκκινη πιπεριά. Όποια κι αν διαλέξετε θα σας ταξιδέψει γευστικά. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ dijon style & classic Η μουστάρδα Dijon style & Classic από τις «οι Γουμένισσες», απογειώνει γευστικά ψητά κρέατα, λουκάνικα και κοτόπουλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσες, σε βινεγκρέτ καθώς και για να δώσει νοστιμιά στη μαγειρική σας.

5 ΚΈΤΣΑΠ από ώριμες ελληνικές ντομάτες Μυρωδάτες, κατακόκκινες ελληνικές τομάτες γίνονται κέτσαπ με «άλλη» γεύση από τα συνηθισμένα, που αξίζει να δοκιμάσετε. Απογειώνει γευστικά τα σάντουιτς, το hot dog, τα hamburger και τις τηγανητές πατάτες. Δοκιμάστε την Barbecue sauce «Οι Γουμένισσες» σε ψητό κρέας, λουκάνικα και μπιφτέκια στη σχάρα. Η υπέροχη καπνιστή της γεύση και άρωμα θα δώσουν έξτρα απόλαυση στο γεύμα σας. Η πεντανόστιμη και υγιεινή Ketchup Kiddie παρασκευάζεται απο Ελληνικές ώριμες ντομάτες χωρίς προσθήκη ζάχαρης για να μπορούν οι μικροί μας φίλοι να γεύονται άφοβα τα αγαπημένα τους μπιφτέκια, τις πατάτες και τα σάντουιτς.

6 πεντανόστιμα CHUTNEY ΣΆΛΤΣΕΣ ΝΤΟΜΆΤΑΣ έτοιμες για σερβίρισμα Με βασιλικό & Με θυμάρι & ρίγανη Δοκιμάστε τις μελωμένες σπιτικές σάλτσες με φρέσκα μυρωδικά και ζουμερές ντομάτες που φτιάχνονται χειροποίητα σε μικρές χάλκινες κατσαρόλες, όπως παλιά. Φτιαγμένα "με το χέρι της Δήμητρας, από ελληνικά κηπευτικά, φρούτα και μυρωδικά, τα gourmet chutney «οι γουμένισσες» θα σας οδηγήσουν σε νέα γευστικά ταξίδια! Απολαύστε τα με κρεατικά και πουλερικά, με ώριμα κίτρινα ή λευκά τυριά και με πικάντικα αλλαντικά! DIPS ΠΙΠΕΡΙΆΣ Γευτείτε τα πεντανόστιμα dips από κόκκινες πιπεριές που μαζεύονται στον καιρό τους, ψήνονται στα κάρβουνα μέχρι να μελώσουν και σιγοβράζουν με αγνά υλικά ώσπου να χυλώσουν. Δύο υπέροχα dips που ταιριάζουν με κεφτεδάκια, ζυμαρικά ρύζι, πατάτες αλλά και ως επάλειμμα πάνω σε φρέσκο ψωμάκι.

7 92 % ΜΑΡΜΕΛΆΔΕΣ για νόστιμες καλημέρες Οι µαρµελάδες µας φτιάχνονται χωρίς νερό - µόνο µε φρούτα και ζάχαρη - σε µικρές χάλκινες κατσαρόλες, όπως παλιά, για να κρατήσουν τις υπέροχες γεύσεις των φρούτων του Πάικου. Για νόστιμες καλημέρες! Δεν περιέχουν συντηρητικά, χρώμα, νερό, πηκτίνες ή άλλα πρόσθετα. STRAWBERRY Collection Δοκιμάστε το gourmet επιδόρπιο «Strawberry Collection» για υψηλές γαστριμαργικές απολαύσεις! Ζουμερές ολόκληρες φράουλες δεμένες με Βαλσάμικο και διακριτικό Άρωμα Βανίλιας, ή φράουλες με σοκολάτα κουβερτούρα, ή ολόκληρες φράουλες με καστανή ζάχαρη & άρωμα ρούμι, που θα απογειώσουν τη γεύση σας. Απολαύστε τες με διάφορα τυριά & αλλαντικά, σαν συνοδευτικό με αφρώδες κρασί ή σαμπάνια, σε κρέπες ή σου, με στραγγιστό γιαούρτι, με παγωτό ή απλά σκέτες. ΑΛΕΊΜΜΑΤΑ ΦΡΟΎΤΩΝ για νοστιμιά χωρίς θερμίδες Υπέροχα φρουτώδη και πλούσια σε γεύση αλείμματα φρούτων χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μόνο φρούτο και φυσικό χυμό σταφυλιού, για να έχετε όλη τη νοστιμιά με χαμηλές θερμίδες. Υπέροχη Γεύση!

8 ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΎΤΥΡΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΒΟΥΤΥΡΟ Δοκιµάστε τα Χειροποίητα Αμυγδαλοβούτυρα με αγνό ελληνικό μέλι ή με σοκολάτα κουβερτούρα «οι γουμένισσες» ως επαλείμματα σε ψωµί, µε φρούτα, με κρέπες ή κρουασάν και σε συνταγές µαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, συνδυάζοντας τη φανταστική γεύση µε όλα τα διατροφικά οφέλη του αμύγδαλου. Φουντουκοβούτυρο από 100% διαλεχτά φουντούκια χωρίς προσθήκη ζάχαρης, σε δύο υπέροχες γεύσεις! Ένας θρεπτικός θησαυρός με σοκολάτα και μέλι για ένα νόστιμο πρωινό ή σνακ. Δοκιμάστε τα σε ψωμί, με δημητριακά, σε κρουασάν, κρέπες ή σε συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. με Μέλι & με Σοκολάτα με Μέλι & με Σοκολάτα ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ απαλό & crunchy με Σοκολάτα Θρεπτικό επάλειµµα φυστικιού! ΤΑΧΙΝΙ χωρίς συντηρητικά & πρόσθετα Το Ταχίνι «Οι Γουμένισσες» διατίθεται σε τέσσερις γεύσεις. Ταχίνι από αποφλοιωμένο και αναποφλοίωτο σησάμι, με Μέλι και με Σοκολάτα & Μέλι. Συνδυάζουν τα πλούσια θρεπτικά συστατικά του σησαμιού που συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού, με την υπέροχη, αυθεντική γεύση της ελληνικής παράδοσης. Δοκιμάστε τα φρέσκο ψωμί, κρουασάν, pancakes, κρέπες, με δημητριακά ή σε συνταγές ζαχαροπλαστικής. Δοκιµάστε το Χειροποίητο Απαλό Φυστικοβούτυρο & το crunchy με σοκολάτα «Οι Γουμένισσες» σε σνακ, ως επάλειµµα σε ψωµί, µε φρούτα και σε συνταγές µαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, συνδυάζοντας τη φανταστική γεύση µε όλα τα διατροφικά οφέλη του φυστικιού.

9 ΧΑΛΒΑΔΕΣ με άρωμα Βανίλιας, με Αμύγδαλο & με Κακάο Όταν η παράδοση συναντά την γεύση... ΓΛΥΚΆ ΚΟΥΤΑΛΙΟΎ από εκλεκτά φρούτα Τα γλυκά κουταλιού φτιάχνονται χωρίς νερό -µόνο µε διαλεγµένα φρούτα, ζάχαρη & λίγο χυµό λεµονιού- σε µικρές χάλκινες κατσαρόλες με τον παραδοσιακό τρόπο. Υπέροχα σε κρέπες, cheese cake, παγωτό, με δημητριακά ή κλασικά στο κουταλάκι... Ο σησαμένιος χαλβάς «οι γουμένισσες» είναι γευστικός, θρεπτικός, και αποτελεί ένα ιδιαίτερα νόστιμο παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που φτιάχνεται χειροποίητα από φυτικά συστατικά. Παράγεται από ταχίνι (αλεσμένο σησάμι) με την προσθήκη ξηρών καρπών, κακάο ή βανίλιας. Πρώτη επιλογή στις παραδοσιακές νηστείες αλλά και ιδανικό γλυκό μετά το γεύμα ή το δείπνο και με τον καφέ. ΚΥΔΩΝΌΠΑΣΤΟ το καλύτερο της αγοράς Το κυδωνόπαστο «Οι Γουμένισσες» είναι ένα υπέροχο delicatessen προϊόν που παρασκευάζεται από την ψημένη σάρκα του φρούτου, η οποία πολτοποιείται, ενώνεται με ζάχαρη και σιγοψήνεται σε μικρές χάλκινες κατσαρόλες μέχρι να φύγει η υγρασία. Ανασύρετε παιδικές μνήμες με το κυδωνόπαστο «Οι Γουμένισσες».

10 ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ 100% Φυσικοί Πολτοί ΧΕΙΡΟΠΟΊΗΤΑ ΤΟΥΡΣΙΑ Λάχανο Κουνουπίδι, Καρότο & Πιπεριά Φλωρίνης Λάχανο, Καρότο, Πιπεριά Φλωρίνης & Σέλινο Γεύσεις όπως και τότε... σας φέρνει το χειροποίητο τουρσί «οι γουμένισσες». Απολαύστε το ως συνοδευτικό με όσπρια, ψητό κρέας και σε σαλάτες. Eξαιρετικός μεζές για ούζο και τσίπουρο. Δοκιμάστε τους νέους φυσικούς πολτούς ξηρών καρπών «οι γουμένισσες», φτιαγμένοι με 100% Φουντούκι, Αμύγδαλο και Φυστίκι. Τρείς υπέροχοι πολτοί για ένα υπερ-θρεπτικό & απολαυστικό πρωινό. Είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά & φυτικές ίνες. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης & αλατιού- Χωρίς Συντηρητικά! ΧΟΥΜΟΥΣ με φρεσκοστυμμένο λεμόνι Το απόλυτο ορεκτικό με ανατολίτικη καταγωγή! Το χούμους «οι γουμένισσες» παρασκευάζεται με ελληνικά ρεβίθια και φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού για να το απολαύσετε πάνω σε ψωμί, τορτίγια ή αραβική πίτα, συνοδεύστε το με ψητά κρεατικά ή σαν ντρέσινγκ, προσθέτοντας ελαιόλαδο, πάνω σε σαλάτες.

11 ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ σε ελαιόλαδο ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ με ελαφριά σάλτσα λεμονιού Ένα υπέροχο μεσογειακό υλικό που κλείνει στη σάρκα του τον ελληνικό ήλιο! Οι λιαστές ντομάτες σε ελαιόλαδο «οι γουμένισσες» αποτελούν ένα νόστιμο ορεκτικό ενώ μπορείτε να τις προσθέσετε σε σαλάτες, ομελέτες, σάντουιτς και σε διαφόρων ειδών σάλτσες. Εξαιρετικά χειροποίητα Ντολμαδάκια «οι γουμένισσες» με τρυφερά αμπελόφυλλα από το όρος Πάικο, μυρωδικά από την Πέλλα και ρύζι από τους ορυζώνες του Αξιό, θα σας θυμίσουν γεύσεις του καλού καιρού Απολαύστε τα σαν ορεκτικό ή σαν πλήρες γεύμα με γιαούρτι ή σκέτα με την ελαφριά σάλτσα λεμονιού που τα συνοδεύει. Βιολογικά Ελληνικά ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ σε Άλμη Τα Σπαράγγια «οι γουμένισσες» είναι ελληνικά και βιολογικά και πάνω από όλα τρυφερά. Απολαύστε τα σκέτα ή σε συνδυασμό με αβγό που είναι το ιδανικό ταίρι των σπαραγγιών καθώς και σε σούπες, ομελέτες, πίτσες, πίτες ή στις σαλάτες σας. Χειροποίητη ΚΟΜΠΌΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ με Ελληνικά Ροδάκινα Απολαύστε την χειροποίητη κομπόστα ροδάκινο οι γουμένισσες που παράγεται απο ελληνικά ροδάκινα της Πέλλας. Δοκιμάστε τη γεμάτη γεύση τους ως επιδόρπιο με σαντιγί ή σκέτα, με δημητριακά, σε γλυκές πίτες ή σε φρουτοσαλάτες.

12 ΡΙΖΌΤΟ έτοιμο για μαγείρεμα Ίσως το καλύτερο έτοιµο για µαγείρεµα ριζότο της ελληνικής αγοράς σε δύο υπέροχες συνταγές. Νοστιµότατο, χυλώνει τέλεια και µοσχοβολά. κλασικά ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τόσο νόστιμα που μπορείτε να τα απολαύσετε και σκέτα! παραδοσιακά ΖΥΜΑΡΙΚΆ Τα κλασικά ζυμαρικά «οι γουμένισσες» φτιάχνονται μόνο με σιμιγδάλι από την καρδιά του σιταριού και νερό, χωρίς προσθήκη αλατιού, σε μπρούτζινα καλούπια και στη συνέχεια αποξηραίνονται σε συνθήκες αργής ξήρανσης για να διατηρούν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά και την υπέροχη γήινη γεύση τους. «Οι Γουµένισσες» πιστές στην αναβίωση ξεχασµένων γεύσεων, φέρνουν στο τραπέζι σας µια νέα σειρά παραδοσιακών ζυµαρικών που αξίζει να δοκιµάσετε. Φτιαγµένα µε δηµητριακά από την περιοχή της Πέλλας και της ορεινής Χαλκιδικής, αβγά και γάλα από πιστοποιηµένες φάρµες του Κιλκίς, προσφέρουµε υψηλής ποιότητας χειροποίητο κους-κους, παραδοσιακό τραχανά γλυκό & ξινό, εξαιρετικό τραχανά λαχανικών καθώς και πεντανόστιµο πληγούρι! Απολαύσετε τα!

13 Ποιότητα Η μονάδα παραγωγής μας είναι πιστοποιηµένη σύµφωνα µε το πρότυπο ISO 22000:2005 διασφαλίζοντας την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας. Επενδύουμε καθημερινά στην τήρηση της πολιτικής ποιότητας που εφαρμόζουμε. Οι επιλεγμένες πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας, οι προσεγμένες μας εγκαταστάσεις, που πληρούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, διασφαλίζουν την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας και την προστασία του περιβάλλοντος. Παρασκευή Παραδοσιακών Προϊόντων Οδός 9, ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδος y/ fb OiGoumenisses.gr

Νοστιμιές του καλού καιρού...

Νοστιμιές του καλού καιρού... Νοστιμιές του καλού καιρού... ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2019 ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ classic Η μουστάρδα Classic από τις «οι Γουμένισσες», απογειώνει γευστικά ψητά κρέατα, λουκάνικα και κοτόπουλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσες,

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοσιακές. Ελληνικές Σαλάτες

Παραδοσιακές. Ελληνικές Σαλάτες Παραδοσιακές Ελληνικές Σαλάτες Παραδοσιακά με Φέτα Ελληνικά Αιγοπρόβεια Τυριά Πράσινη Καυτερή Πιπεριά KOΠΑΝΙΣΜΕΝΗ με Φέτα και Κόκκινες Πιπεριές Κόκκινες Ψητές Πιπεριές Πράσινη Καυτερή Πιπεριά Η παράδοση

Διαβάστε περισσότερα

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές oι Aγαπηµένες µου Συνταγές περιεχόµενα Εισαγωγή Βασικά υλικά Σούπες & σάλτσες Λαχανικά & σαλάτες Ζυμαρικά & ρύζι Κρέας & ψάρι Αυγά & τυριά Γλυκά Ιδέες για πάρτι Κομπόστες & τρόφιμα σε άλμη Πηγές Ευχαριστίες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤA ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 4 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

handmade flavours

handmade flavours 1 TABLE OF CONTENTS Ταυτότητα-Ιστορία: Το DeliRoom ξεκιναέι την παρουσία του στον χώρο των τροφίμων το 2014 από τον Τεχνολόγο Τροφίμων (Ανέστης Ρουσόδημος) και την Ηλεκρολόγο Μηχανικό (Βούλα Γάλλου). Τα

Διαβάστε περισσότερα

Σνακ KOZMETIK PLUS. Ζαχαροπλαστικής. Κονσέρβες. Κετσαπ. www.kozmetikplus.com

Σνακ KOZMETIK PLUS. Ζαχαροπλαστικής. Κονσέρβες. Κετσαπ. www.kozmetikplus.com KOZMETIK PLUS Σνακ Ζαχαροπλαστικής 2012 Κονσέρβες Κετσαπ www.kozmetikplus.com CRUNCHY SNACK Σνακ με χαμηλα λιπαρα Προιόν σνάκ Χαμηλά λιπαρά, τραγανό σνακ Τραγανά, πλούσια σέ γέυση, με χαμηλα λιπαρά (-70%

Διαβάστε περισσότερα

FOOD TRENDS. Γευστικές προτάσεις για τις γιορτές

FOOD TRENDS. Γευστικές προτάσεις για τις γιορτές FOOD TRENDS Γευστικές προτάσεις για τις γιορτές Editorial Ο µεζές έχει µια διαχρονική γευστική αξία στην κουλτούρα και τον πολιτισµό των Ελλήνων η οποία πηγάζει από την αρχαία Ελλάδα. Σε γιορτές και συµπόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡEΣΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚA ΠΡΟΪOΝΤΑ ΚAΘΕ ΜEΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠEΖΙ ΣΑΣ

ΦΡEΣΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚA ΠΡΟΪOΝΤΑ ΚAΘΕ ΜEΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠEΖΙ ΣΑΣ ΦΡEΣΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚA ΠΡΟΪOΝΤΑ ΚAΘΕ ΜEΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠEΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ Σ αυτόν τον τόπο θέλουμε να προσφέρουμε στην οικογένειά μας, ό,τι καλύτερο έχουμε και κάτι παραπάνω. Θέλουμε να μοιραζόμαστε με τους φίλους

Διαβάστε περισσότερα

Καλή σας όρεξη! Σας ευχαριστούμε Μαίρη Πετρουλάκη

Καλή σας όρεξη! Σας ευχαριστούμε Μαίρη Πετρουλάκη Καλή σας όρεξη! Το Νοέμβριο του 2007 ξεκινήσαμε μια πορεία που στόχο είχε τη διαφορετικότητα της εστίασης στην πόλη μας. Βασικοί άξονες του εγχειρήματός μας ήταν η χρησιμοποίηση κορυφαίων πρώτων υλών,

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

Agios Stefanos 49081 Corfu Greece Tel +30 26630 51629 www.delfinoblu.gr info@delfinoblu.gr

Agios Stefanos 49081 Corfu Greece Tel +30 26630 51629 www.delfinoblu.gr info@delfinoblu.gr Agios Stefanos 49081 Corfu Greece Tel +30 26630 51629 www.delfinoblu.gr info@delfinoblu.gr ορεκτικά τζατζίκι δροσερή γεύση με στραγγιστό γιαούρτι, αγγουράκι & σκόρδο μελιτζανοσαλάτα παραδοσιακή σαλάτα

Διαβάστε περισσότερα

MENU. Γεύσεις από Ελλάδα και απ όλο το κόσμο

MENU. Γεύσεις από Ελλάδα και απ όλο το κόσμο MENU Γεύσεις από Ελλάδα και απ όλο το κόσμο ΟΡΕΚΤΙΚΑ Τορτίγια με κοτόπουλο, τραγανό μπέικον & καπνιστό τυρί... 3,00 Μανιτάρια σωτέ με φύλλα δάφνης, γκροτιναρισμένα με γραβιέρα Κρήτης... 3,00 Πατάτα γεμιστή

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Καλοκαιρινό CAMP Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Φρέσκα Φρούτα. Μπανάνα, νεκταρίνια κ.α. Παστέλι. Μπάρες Δημητριακών

1 ο Καλοκαιρινό CAMP Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Φρέσκα Φρούτα. Μπανάνα, νεκταρίνια κ.α. Παστέλι. Μπάρες Δημητριακών Menu 16-Ιουνίου έως 4-Ιουλίου 2014 1 ο Καλοκαιρινό CAMP Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών Συσκευασμένο κοκτέιλ Φρούτων σε χυμό. Ροδάκινο, Αχλάδι, Σταφύλι, Ανανάς,Κεράσι, Παπάγια σε χυμό φρούτων.

Διαβάστε περισσότερα

Πιο συγκεκριμένα, επιτρεπόμενα προς πώληση είδη στα σχολικά κυλικεία είναι: - Φρέσκα φρούτα-λαχανικά ανάλογα µε την εποχή (π.χ.

Πιο συγκεκριμένα, επιτρεπόμενα προς πώληση είδη στα σχολικά κυλικεία είναι: - Φρέσκα φρούτα-λαχανικά ανάλογα µε την εποχή (π.χ. Σε ισχύ τίθεται η νέα υπουργική απόφαση, η οποία αφορά, μεταξύ άλλων, τον καθορισμό των ειδών που διατίθενται στα κυλικεία των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ. «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ. «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw ΖΕΣΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Γαρίδες* σαγανάκι σε πήλινο 9,50 Ελαιόλαδο, κρεµµύδι, σκόρδο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ Η εταιρεία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ιδρύθηκε το 1926 και δραστηριοποιείται εδώ και τρείς γενεές στην παραγωγή και διάθεση Γλυκών Κουταλιού, Λουκουμιών, Μαρμελάδων, Βανίλιας-Μαστίχας και

Διαβάστε περισσότερα

Σούπες Μαύρη σούπα με μελάνι σουπιάς, τραγανό ρολό σφυρίδας και αφρόγαλο αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης 8.00

Σούπες Μαύρη σούπα με μελάνι σουπιάς, τραγανό ρολό σφυρίδας και αφρόγαλο αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης 8.00 Σούπες Μαύρη σούπα με μελάνι σουπιάς, τραγανό ρολό σφυρίδας και αφρόγαλο αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης Σαλάτες * Τρυφερή ανάμικτη πράσινη σαλάτα με ρόκα, ραντίτσιο, σπανάκι, Σφακιανή πίτα και κρέμα ελιάς

Διαβάστε περισσότερα

Οινοφόρος (Βag in Box)

Οινοφόρος (Βag in Box) Οίνος Λευκός Ξηρός Λ Ε Υ Κ Ο Σ Ξ Η Ρ Ο Σ Κατηγορία: Οίνος Λευκός Ξηρός Ποικιλία: Ορεινός Ροδίτης Χαρακτηριστικά: Χρώμα λευκό, χρυσοκίτρινο. Άρωμα φρουτώδες, νεανικό. Γεύση, γεμάτο φρεσκάδα, με νότες εσπεριδοειδών

Διαβάστε περισσότερα

Σολομός με πάπρικα,, λαχανικά και πατάτες (ή ότι άλλο ψάρι φιλέτο θέλετε) 4 6 φιλέτα σολομό 500 γρ νερό 1 κ/κι ζωμό λαχανικών στο Thermomix ½ κιλό πατατούλες φρέσκες ½ πιπεριά κόκκινη σε λωρίδες ½ πιπεριά

Διαβάστε περισσότερα

B ΠΡΩΙΝΟ: 1η ΗΜΕΡΑ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: Ένα άπαχο γιαούρτι με γεύση φρούτων. ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ SLIMMER

B ΠΡΩΙΝΟ: 1η ΗΜΕΡΑ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: Ένα άπαχο γιαούρτι με γεύση φρούτων. ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ SLIMMER SLIMMER ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 1η ΗΜΕΡΑ B ΠΡΩΙΝΟ: Καφές ή πράσινο τσάι ή ρόφημα από βότανα. Ένα πορτοκάλι ή δύο μέτρια ακτινίδια ή τρία ξερά δαμάσκηνα. Ένα φλιτζάνι άπαχο φρέσκο γάλα (1,5% λιπαρά) με

Διαβάστε περισσότερα

κατάλογος προϊόντων HO.RE.CA. από βουβαλίσιο & χοιρινό ελληνικό κρέας

κατάλογος προϊόντων HO.RE.CA. από βουβαλίσιο & χοιρινό ελληνικό κρέας κατάλογος προϊόντων HO.RE.CA. από βουβαλίσιο & χοιρινό ελληνικό κρέας Η εταιρεία μας είναι μια αμιγώς Ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που για το ξεκίνημα της το 1987 βασίστηκε στην εμπειρία και την

Διαβάστε περισσότερα

H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST.

H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST. H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST. Πρόκειται για μια σειρά από έτοιμες και ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Υπολιπιδαιμική Δίαιτα

Υπολιπιδαιμική Δίαιτα Υπολιπιδαιμική Δίαιτα ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Ψωμί ολικής αλέσεως, ζυμαρικά, φρυγανιές, ρύζι Κρουασάν, τσουρέκι, ζαχαρωμένα δημητριακά ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ Αποβουτυρωμένο γάλα, άπαχα τυριά, άπαχο γιαούρτι, ασπράδια αυγού,

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών (πρόγραμμα)», από την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το omorfamystika.gr!

«Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών (πρόγραμμα)», από την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το omorfamystika.gr! «Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών (πρόγραμμα)», από την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το omorfamystika.gr! Οι παγωμένες μπύρες και τα παγωτά έκαναν τη δουλειά τους! Ο δείκτης της ζυγαριάς είναι ανεβασμένος.κατεβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Τα κύρια θρεπτικά συστατικά που τροφοδοτούν καθημερινά τη Λιλιπούπολη, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, είναι το όραμα και η φαντασία. Με συνταγή την πίστη και

Διαβάστε περισσότερα

Τ:

Τ: DELIVERY MENU ψηmena στα καρβουνα Α ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ www.sefkal.gr Έκδοση 05, Ιανουάριος 2016 Λαχταριστές γεύσεις με γνήσια υλικά delivery Τ: 27210 81067 69 77 44 3210 1o Φαρών 133, Καλαμάτα 2o Ναυαρίνου 79,

Διαβάστε περισσότερα

Υποστηρικτικό υλικό για τη διεξαγωγή. της παρουσίασης. «Μαθαίνω για τις ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Α και Β τάξεων Δημοτικού

Υποστηρικτικό υλικό για τη διεξαγωγή. της παρουσίασης. «Μαθαίνω για τις ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Α και Β τάξεων Δημοτικού Υποστηρικτικό υλικό για τη διεξαγωγή της παρουσίασης «Μαθαίνω για τις ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Α και Β τάξεων Δημοτικού Διαφάνεια 1: Η παρουσίαση έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει τα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 1 ος στόχος: 2 ος στόχος: ξέχασες το πρόγευμα σου! 3 ος στόχος:

ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 1 ος στόχος: 2 ος στόχος: ξέχασες το πρόγευμα σου! 3 ος στόχος: ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 1 ος στόχος: Προσπάθησε να τρως 5 μερίδες φρούτα και λαχανικά τη μέρα. Αν δεν σου αρέσουν στην αρχή, δοκίμασε να τα καταναλώσεις σαν: Μικρά κομματάκια πιπεριάς, μανιταριών

Διαβάστε περισσότερα

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς σαλατικά Δροσερή σαλάτα κινόα µε φασολάκια µαυροµάτικα (V++) 6,90 Με ψιλοκοµµένο πράσο, καρότο, κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεµµυδάκι, φιλέτο πορτοκαλιού και σάλτσα εσπεριδοειδών Γαία (V+) 7,90 Πράσινη και

Διαβάστε περισσότερα

Σαλάτες Παραδοσιακή ελληνική χωριάτικη με φέτα και κάπαρη Σαλάτα Caesar s με ψητό κοτόπουλο Καπνιστή μελιτζάνα με φέτα και ελαιόλαδο

Σαλάτες Παραδοσιακή ελληνική χωριάτικη με φέτα και κάπαρη Σαλάτα Caesar s με ψητό κοτόπουλο Καπνιστή μελιτζάνα με φέτα και ελαιόλαδο Buffet Βάφτισης Ι Σε στολισμένο τραπέζι σερβιριζόμενο με ποτήρια σαμπάνιας, γυάλες με marsmellows και smarties Παραδοσιακή ελληνική χωριάτικη με φέτα και κάπαρη Σαλάτα Caesar s με ψητό κοτόπουλο Καπνιστή

Διαβάστε περισσότερα

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς σαλατικά Δροσερή σαλάτα κινόα µε φασολάκια µαυροµάτικα (V++) 6,90 Με ψιλοκοµµένο πράσο, καρότο, κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεµµυδάκι, φιλέτο πορτοκαλιού και σάλτσα εσπεριδοειδών Γαία (V+) 7,90 Πράσινη και

Διαβάστε περισσότερα

gefyri:layout 1 5/26/14 1:31 PM Page 1 L O U N G E B A R C A F E R E S T A U R A N T

gefyri:layout 1 5/26/14 1:31 PM Page 1 L O U N G E B A R C A F E R E S T A U R A N T gefyri:layout 1 5/26/14 1:31 PM Page 1 L O U N G E B A R C A F E R E S T A U R A N T gefyri:layout 1 5/26/14 1:31 PM Page 2 Ορεκτικά... Χωριάτικη πίτα ηµέρας (κασιόπιτα, τυρόπιτα, χορτόπιτα)... 4,00 Τηγανητές

Διαβάστε περισσότερα

Ντακάκια με ρακή, ντομάτα, ρόκα, παρθένο ελαιόλαδα και ξύγαλο. Ελιές από Κρητικά τυριά και πιπεριές Φλωρίνης με φιλέ αμυγδάλου

Ντακάκια με ρακή, ντομάτα, ρόκα, παρθένο ελαιόλαδα και ξύγαλο. Ελιές από Κρητικά τυριά και πιπεριές Φλωρίνης με φιλέ αμυγδάλου Mικρές Μπουκιές Ντακάκια με ρακή, ντομάτα, ρόκα, παρθένο ελαιόλαδα και ξύγαλο Ελιές από Κρητικά τυριά και πιπεριές Φλωρίνης με φιλέ αμυγδάλου 1,00 1,00 Απάκι με γραβιέρα Κρήτης και πιπεριά σουβλάκι 1,50

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ: Αν τα μαλλιά μας είναι λιπαρά, τα πλένουμε με δυο κρόκους αυγού και ξεπλένουμε με χαμομήλι. Μια καλή και θρεπτική μάσκα μαλλιών. Ανακατεύουμε δυο κουταλιές της

Διαβάστε περισσότερα

ορεκτικά ντάκος 4,80 γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο 4,90 καρπάτσιο 9,80 φέτα 5,80 ψητά μανιτάρια

ορεκτικά ντάκος 4,80 γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο 4,90 καρπάτσιο 9,80 φέτα 5,80 ψητά μανιτάρια ορεκτικά ντάκος κρίθινο παξιμάδι με τριμμένη φρέσκια ντομάτα, πηχτόγαλο χανίων, ελαιόλαδο και ελιές 4,80 γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο 4,90 καρπάτσιο μοσχαρίσιο φιλέτο, άγριες αγκινάρες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Γαλακτοκομικά Προϊόντα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Γαλακτοκομικά Προϊόντα Από 100% Ελληνικό αιγοπρόβειο, ξεχωρίζει για τη πλούσια γεύση της, το καθαρό λευκό της χρώμα και τα θρεπτικά συστατικά της. Χρησιμοποιείται ευρέως στην Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 4 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Η σημασία των φρούτων και των λαχανικών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 4 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Η σημασία των φρούτων και των λαχανικών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 4 ο Η σημασία των φρούτων

Διαβάστε περισσότερα

La piazza. (Αγ. Παρασκευής 100, Πλ. Κέννεντυ, Χαλάνδρι) Μενού

La piazza. (Αγ. Παρασκευής 100, Πλ. Κέννεντυ, Χαλάνδρι) Μενού La piazza (Αγ. Παρασκευής 100, Πλ. Κέννεντυ, Χαλάνδρι) Μενού Σαλάτες Σαλάτα εποχής 4,80 Σαλάτα του Σεφ (Ντομάτα, αγγούρι, μαρούλι, ζαμπόν, τυρί, αυγό, σως του σεφ) 5,90 Σαλάτα με τόνο (Μαρούλι, καρότο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πρόγευμα Λευκά δημητριακά πρωινού (χωρίς αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς) Σοκολατούχα δημητριακά πρωινού Κρύο ημι-αποβουτυρωμένο γάλα (2% λιπαρά) Κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

Menu. (φιλ. κοτόπουλο, μαρούλι, κρουτόν, παρμεζάνα, καλαμπόκι, σως caesars) ΣΕΦ. (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, καλαμπόκι, τόνος, σως) ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ

Menu. (φιλ. κοτόπουλο, μαρούλι, κρουτόν, παρμεζάνα, καλαμπόκι, σως caesars) ΣΕΦ. (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, καλαμπόκι, τόνος, σως) ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ Menu Σαλάτες CAESARS (φιλ. κοτόπουλο, μαρούλι, κρουτόν, παρμεζάνα, καλαμπόκι, σως caesars) ΣΕΦ (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, τυρί, ζαμπόν, αυγό, σως) ΤΟΝΟΣ (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, καλαμπόκι, τόνος, σως)

Διαβάστε περισσότερα

βραδινό δείπνο κούπα οι κούπες µαχαιροπίρουνο οι µπύρες Πίνω νερό από την κούπα. Nomen: Wortschatz- / Wendekarten für Lernkarteikästen DIN A8 -leicht

βραδινό δείπνο κούπα οι κούπες µαχαιροπίρουνο οι µπύρες Πίνω νερό από την κούπα. Nomen: Wortschatz- / Wendekarten für Lernkarteikästen DIN A8 -leicht βραδινό Τρώω µε τον πατέρα µου στις 18 ώρα βραδινό.τρώµε ψωµί µε τυρί και αλλαντικά. δείπνο Παίρνω µε τον πατέρα µου δείπνο στις 18 ώρα. Τρώµε σούπα µε µακαρόνια. κούπα οι κούπες Πίνω νερό από την κούπα.

Διαβάστε περισσότερα

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Delicatessen ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ... ΤΕΧΝΗ. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Η μαγειρική δεν είναι απλά η προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

Ορεκτικά - Πατάτες. Σαλάτες. Πίτα τέσσερα τυριά... 6,10. Πίτα Καισαρείας... 6,80. Πίτα oλικής τέσσερα τυριά... 6,40

Ορεκτικά - Πατάτες. Σαλάτες. Πίτα τέσσερα τυριά... 6,10. Πίτα Καισαρείας... 6,80. Πίτα oλικής τέσσερα τυριά... 6,40 Ορεκτικά - Πατάτες Πίτα τέσσερα τυριά... 6,10 στα κάρβουνα µε ποικιλία τυριών Πίτα Καισαρείας... 6,80 πικάντικη γεύση µε παστουρµά, τυριά και ντοµάτα Πίτα oλικής τέσσερα τυριά... 6,40 απίθανη γεύση µε

Διαβάστε περισσότερα

DELIVERY MENU. Delivery Κέντρο: 2310 24 49 24 & 22 22 50. Λαχταριστή αφράτη ζύμη φτιαγμένη καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο!

DELIVERY MENU. Delivery Κέντρο: 2310 24 49 24 & 22 22 50. Λαχταριστή αφράτη ζύμη φτιαγμένη καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο! Λαχταριστή αφράτη ζύμη φτιαγμένη καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο! DELIVERY MENU Delivery Κέντρο: 2310 24 49 24 & 22 22 50 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : 13:00 MM - 02.30 ΠΜ WIND: 6992 266 942 WHAT S UP: 6982 374

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρό σουβλάκι. Ελέγξτε µας! Catering "Γυροβολιές" www.gyrovolies.gr. ιαθέτουµε. Με το κιλό. Πιάτα Light. Για Χορτοφάγους.

Καθαρό σουβλάκι. Ελέγξτε µας! Catering Γυροβολιές www.gyrovolies.gr. ιαθέτουµε. Με το κιλό. Πιάτα Light. Για Χορτοφάγους. Με το κιλό Catering "Γυροβολιές" Πανσετάκια χοιρινά στη σχάρα...1 Μπριζολάκια χοιρινά από λαιµό...14,50 στη σχάρα πολύ µαλακά Κοτόπουλο σχάρας παϊδάκια... 8,90 Το ψητοπωλείο "Γυροβολιές" αναλαµβάνει την

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα Menu Βάπτισης:

Προτεινόμενα Menu Βάπτισης: Ya Cafe Restaurant Προτεινόμενα Menu Βάπτισης: Για min 40 άτομα Για min 50 άτομα Για min 60 άτομα. -1- Menu 1β, buffet (min 40 άτομα) - Υποδεχόμαστε τους καλεσμένους σας, με: o SANGRIA και φρέσκα φρούτα

Διαβάστε περισσότερα

για να ξεκινήσουμε...

για να ξεκινήσουμε... για να ξεκινήσουμε... ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ 3.50 ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΙΝΙΑ με ντομάτα, πάστα ελιάς και φέτα 4.50 ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ 3.50 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ 3.30 ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ 8τεμ. 4.00 ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ 4.00 ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ 2.50

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση: Email: Β. ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ: Γ. ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΠΟΡ

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση: Email: Β. ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ: Γ. ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΠΟΡ Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Ημερ/νια Γεννήσεως: Διεύθυνση: Τηλ. οικίας: Email: Οικογενειακή κατάσταση: Τ.Κ.: Κινητό: Β. ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ: Βάρος: Ύψος: Περίμετρος καρπού: Περίμετρος μέσης: Περίμετρος

Διαβάστε περισσότερα

Όλα μας τα είδη παρασκευάζονται στο χώρο μας την στιγμή της παραγγελίας και τηρούν όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές.

Όλα μας τα είδη παρασκευάζονται στο χώρο μας την στιγμή της παραγγελίας και τηρούν όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές. Ψωμί ανά άτομο.....1,00 Χωριάτικη Σαλάτα....6,80 (Μαρούλι, Ντομάτα, Αγγουράκι, Βραστό Παντζάρι, Φέτα, Ελιές) Σαλάτα Νέα Διαγώνιος.....6,40 (Συνδυασμός Μαρούλι-Ρόκα, Ντομάτα, Ρόδι, Παρμεζάνα, με ντρέσιγκ

Διαβάστε περισσότερα

6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 Α/Α ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ. 5 Σαλάμι (τμχ: 1) Αγ. Ι. Ρέντης 1 kg 3.

6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 Α/Α ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ. 5 Σαλάμι (τμχ: 1) Αγ. Ι. Ρέντης 1 kg 3. 6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 Α/Α ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΛΕΥΡΙ 1 Αλεύρι χωριάτικο (σταρένιο) Ωρωπός 10 kg 6.00 2 Αλεύρι γενικής χρήσης (μαλακό) Ωρωπός 10 kg

Διαβάστε περισσότερα

Εστιατόριο - Grill House. Μεσογειακή διατροφή. Μεσογείων Νέο Ψυχικό. Μαζί σας από το 1989

Εστιατόριο - Grill House. Μεσογειακή διατροφή. Μεσογείων Νέο Ψυχικό. Μαζί σας από το 1989 Εστιατόριο - Grill House Μαζί σας από το 1989 Μεσογειακή διατροφή Μεσογείων 171 - Νέο Ψυχικό 210 67 44 832 210 67 19 466 210 67 15 300 6948 609 294 6908 512 068 6555 275 088 www.mesogeion-geuseis.gr Fb

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα παράγονται από αγνές πρώτες ύλες Ελλήνων παραγωγών Διατίθενται και νηστίσιμα προϊόντα. Πιστοποιημένα είδη αρτοποιίας.

Τα προϊόντα παράγονται από αγνές πρώτες ύλες Ελλήνων παραγωγών Διατίθενται και νηστίσιμα προϊόντα. Πιστοποιημένα είδη αρτοποιίας. Η Hermes Bakery Products δραστηριοποιείται στην εμπορία κορυφαίας ποιότητας προϊόντων αρτοποιίας, τα οποία προσφέρονται στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΔΡΑΜΑ. Διανομές κατ οίκον: 12:00 έως 01:00 πμ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΔΡΑΜΑ. Διανομές κατ οίκον: 12:00 έως 01:00 πμ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΔΡΑΜΑ Διανομές κατ οίκον: 12:00 έως 01:00 πμ 2 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ Λαγάνα, πίτα Σουτζουκάκι(4 τμχ)...3,20 Γύρος χοιρινός (180γρ)...3,30 Γύρος κοτόπουλο (180γρ)...3,30 Σουβλάκι χοιρινό (2 τμχ)...3,30

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές. με έμπνευση από τη Ρένα

Επιλογές. με έμπνευση από τη Ρένα Επιλογές με έμπνευση από τη Ρένα Καλώς ήρθατε στη Ρένα της Φτελιάς! Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις επιλογές με τα καλύτερα ελληνικά πιάτα, μαγειρεμένα με τα πιο φρέσκα υλικά και φυσικά με το μεράκι και

Διαβάστε περισσότερα

Σαλάτες. Ψωμί χωριάτικο Καστοριάς. Του Χωριού. Η Αχόρταγη. Κρητικός Ντάκος Ανωγείων. Η Φωλιά. Η Ψημένη

Σαλάτες. Ψωμί χωριάτικο Καστοριάς. Του Χωριού. Η Αχόρταγη. Κρητικός Ντάκος Ανωγείων. Η Φωλιά. Η Ψημένη Ψωμί χωριάτικο Καστοριάς Σαλάτες Του Χωριού [παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα με φρέσκια κάπαρη και ελιές] Η Αχόρταγη [ποικιλία φρέσκων λαχανικών εποχής με αρωματικά μπαλάκια λευκών τυριών παξιμάδι και σάλτσα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΤΑΠΑΣ 3,50 ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ 3,80

ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΤΑΠΑΣ 3,50 ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ 3,80 ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΤΑΠΑΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΙΕΣ & ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ, ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ & ΘΥΜΑΡΙ, ΣΕΡΒΙΡΟΝΤAI ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΑΛEIMΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣ ΦΕΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πλατό κυκλαδίτικων τυριών. Πλατό Παλαιωμένων τυριών. Πλατό αλλαντικών

Πλατό κυκλαδίτικων τυριών. Πλατό Παλαιωμένων τυριών. Πλατό αλλαντικών Πλατό κυκλαδίτικων τυριών Επιλογή από τα καλύτερα κυκλαδίτικα τυριά Γραβιέρα Νάξου, γραβιέρα Ίου,αρσενικό Νάξου, σκοτύρι Ίου, γραβιέρα Κρήτης, κριτσίνια, μαρμελάδα σύκου 24,00 Πλατό Παλαιωμένων τυριών

Διαβάστε περισσότερα

Mάθημα:Oικιακή Οικονομία

Mάθημα:Oικιακή Οικονομία Mάθημα:Oικιακή Οικονομία Ώρα για δράση... ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ Να συμπληρώσετε τα κενά στις παρακάτω προτάσεις: 1. Το...γάλα υπερέχει από όλα τα είδη γάλακτος. 2. Το... γάλα περιέχει κακάο,το οποίο εμποδίζει

Διαβάστε περισσότερα

γάμος καθιστής δεξίωσης menu 1 στην είσοδο Sangria με κύβους από φρέσκα φρούτα tortilla rolls γεμιστά με τυρί κρέμα και άπαχο φιλέτο γαλοπούλας

γάμος καθιστής δεξίωσης menu 1 στην είσοδο Sangria με κύβους από φρέσκα φρούτα tortilla rolls γεμιστά με τυρί κρέμα και άπαχο φιλέτο γαλοπούλας γάμος καθιστής δεξίωσης menu 1 στην είσοδο Sangria με κύβους από φρέσκα φρούτα tortilla rolls γεμιστά με τυρί κρέμα και άπαχο φιλέτο γαλοπούλας salad bar σαλάτα του καίσαρα δροσερή χωριάτικη σαλάτα με

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 Υ ΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ J 1 η Eβδομάδα 01/10 05/10 Ψαροκροκέτες με καρότο βρασμένο Είναι απαραίτητο το ψάρι να υπάρχει στο διαιτολόγιο των παιδιών! Προσφέρει τα απαραίτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012

ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012 Νόστιμα, απλά και υγιεινά! ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012 Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2011-2012 το σχολείο μας έθεσε ως ένα από τους στόχους του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

DORIAN ZEST. Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα

DORIAN ZEST. Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα DORIAN ZEST Exclusive Business Gifts Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα Σελίδα 2 Πίνακας περιεχομένων Έτοιμες Συνθέσεις Δώρων Lunch Break..4 Taste and Colour..5 Tomato the Antioxidant..6 A Big Mediterranean

Διαβάστε περισσότερα

Callaloo Φυλλώδες λαχανικό που κατάγεται από τη Λατινική Αμερική, είναι θρεπτικό Ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους να το δοκιμάσει κανείς είναι

Callaloo Φυλλώδες λαχανικό που κατάγεται από τη Λατινική Αμερική, είναι θρεπτικό Ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους να το δοκιμάσει κανείς είναι ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΖΑΜΑΙΚΑ Jerk Chicken To jerk πάει μπροστά από κάθε τύπο κρέατος στη Τζαμάικα και είναι ο τρόπος που ουσιαστικά μαρινάρουνε το κρέας. Το κοτόπουλο, όμως, φαίνεται πως είναι το αγαπημένο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 1,88 1,50 Ταχίνι 1,88 1,50 Ταραμοσαλάτα 1,88 1,50 Γιαούρτι 2,00 1,60 Τζατζίκι 2,00 1,60 Τυροκαφτερή 3,13 2,50 Λουκάνικο Χωριάτικο 3,13 2,50

Διαβάστε περισσότερα

Μελιτζανοσαλάτα 5.80 (με την καπνιστή γεύση που αγαπάτε τόσα χρόνια) Χταπόδι ξυδάτο 9.90 (βραστό χταποδι που κάθε μέρα παραλαμβάνουμε από Αμβρακικό)

Μελιτζανοσαλάτα 5.80 (με την καπνιστή γεύση που αγαπάτε τόσα χρόνια) Χταπόδι ξυδάτο 9.90 (βραστό χταποδι που κάθε μέρα παραλαμβάνουμε από Αμβρακικό) Κρύα Ορεκτικά Μελιτζανοσαλάτα 5.80 (με την καπνιστή γεύση που αγαπάτε τόσα χρόνια) Χταπόδι ξυδάτο 9.90 (βραστό χταποδι που κάθε μέρα παραλαμβάνουμε από Αμβρακικό) Γαύρος ξυδάτος 5.20 (ολόφρεσκος γαύρος

Διαβάστε περισσότερα

Corner West Saloon. (Βασιλέως Γεωργίου 39, Θεσσαλονίκη)

Corner West Saloon. (Βασιλέως Γεωργίου 39, Θεσσαλονίκη) Corner West Saloon (Βασιλέως Γεωργίου 39, Θεσσαλονίκη) Pizza / Calzone (ΟΙΚΟΓ./NAPOLITANA/ΓΙΓΑΣ ΟΙΚΟΓ./CHAMPION/ΤΥΡΟΛΕΤΑ/CALZONE/ΑΤΟΜ.) Μαργαρίτα (ντομάτα, τυρί ή μοτσαρέλα) 6,80/5,00/9,00/12,00/9,50/9,90/4,00

Διαβάστε περισσότερα

Μακαρονοσαλάτα με Γιαούρτι

Μακαρονοσαλάτα με Γιαούρτι Μακαρονοσαλάτα με Γιαούρτι Μια πολύ τέλεια, ελαφριά και υγιεινή συνταγή! Ιδανική για τους ζεστούς μήνες. Τέλεια για γρήγορο γεύμα. Μπορείς να την κάνεις με ζυμαρικά που έχουν περισσέψει. Μπορείς επίσης

Διαβάστε περισσότερα

Σαλάτα ala Casa. Πολύχρωμη σαλάτα λαχανικών 7,90 με σωταρισμένα μανιτάρια και βαλσάμικο

Σαλάτα ala Casa. Πολύχρωμη σαλάτα λαχανικών 7,90 με σωταρισμένα μανιτάρια και βαλσάμικο Σαλάτες Σαλάτα ala Casa. Πολύχρωμη σαλάτα λαχανικών 7,90 με σωταρισμένα μανιτάρια και βαλσάμικο Σαλάτα του Καίσαρα 8,20 Σαλάτα με ρόκα, μαρούλι, φλοίδες παρμεζάνας, 7,50 λιαστή ντομάτα και βινεγκρέτ βαλσάμικου

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος 50/50. Ορεκτικά. Σως

Κατάλογος 50/50. Ορεκτικά. Σως Κατάλογος 50/50 Ορεκτικά Ρύζι µε λαχανικά 3.50 Πουρές (Στιγµής) 3.60 Πίτα ηµέρας 4.30 Πατάτες τηγανητές 2.50 Σαγανάκι φούρνου 4.20 Μπουγιουρντί 4.70 Φέτα λαδορίγανη 2.60 Τηγανιά µε λεµόνι 5.90 Λουκάνικο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΝΕΡΟ!!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΝΕΡΟ!! Καφέ Περιστέρι Megusta, Αγίου Παύλου 50 Περιστέρι, Megusta, Τηλ: 2105786490-1, 6983788264,ΩΡΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ : Δευτέρα - Παρασκευή 06:00-19:00, Σάββατο 06:00-18:00, Κυριακή Κλειστά. ΠΕΡΙ ΚΑΦΕ Espresso bar Espresso

Διαβάστε περισσότερα

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Delicatessen ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ... ΤΕΧΝΗ. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Η μαγειρική δεν είναι απλά η προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

Γαλήνη (επόλια) (Αμφιαράου & Γερακίου 24, Αθήνα) Μενού

Γαλήνη (επόλια) (Αμφιαράου & Γερακίου 24, Αθήνα) Μενού Γαλήνη (επόλια) (Αμφιαράου & Γερακίου 24, Αθήνα) Μενού Ορεκτικά κορδόψωμο 1,30 κορδόψωμο με τυρί 1,90 Πατάτες τηγανητές (κατ.) 2,50 Φέτα λαδορίγανη 2,50 Συροκαυτερή 2,50 Σζατζίκι 2,50 Μελιτζανοσαλάτα 2,50

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα μενού για τη δεξίωση Γάμου

Προτεινόμενα μενού για τη δεξίωση Γάμου Ya Cafe Restaurant Προτεινόμενα μενού για τη δεξίωση Γάμου Λ. Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ 4 -Τ.Θ. 14185 - Τηλ.: 210-7711480, fax:210-7711674 Mail : yarest@tenet.gr -1- Εναλλακτική πρόταση 1η - Menu Buffet (min 60

Διαβάστε περισσότερα

Ακούγεται... νόστιμο!

Ακούγεται... νόστιμο! Hi φα G R I L L H O U S E Ακούγεται... νόστιμο! delivery 210 36 36 36 6 11.00 το πρωί έως 04.00 το άλλο πρωί Σκουφά 46 & Ομήρου, Κολωνάκι Σαλάτες Φρεσκοκομμένες με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Σαλάτα Hi Φαϊ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Όσον αφορά τις πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα του Προγράμματος, θα πρέπει να τηρούνται αυστηροί όροι και προϋποθέσεις για ζητήματα υγιεινής, ασφάλειας και ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Zωμοί Kονσομέ Fonds. > Ζωμοί σε κόκκους > Ζωμοί σε πάστα > Χωρίς γλουταμινικό > Κονσομέ > Fonds

Zωμοί Kονσομέ Fonds. > Ζωμοί σε κόκκους > Ζωμοί σε πάστα > Χωρίς γλουταμινικό > Κονσομέ > Fonds Zωμοί Kονσομέ Fonds ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΙ ΖΩΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ. Με προσήλωση στα αγνά υλικά μοναδικής ποιότητας, σε

Διαβάστε περισσότερα

Είσαι δεν είσαι κρητικός. θέλω να το θυμάσαι. η Κρήσσα γη είναι κοντά. όσο μακριά και να σαι. Καλώς ήρθατε.

Είσαι δεν είσαι κρητικός. θέλω να το θυμάσαι. η Κρήσσα γη είναι κοντά. όσο μακριά και να σαι. Καλώς ήρθατε. Είσαι δεν είσαι κρητικός θέλω να το θυμάσαι η Κρήσσα γη είναι κοντά όσο μακριά και να σαι Καλώς ήρθατε www.krissagi.com /KrissaGi Ορεκτικά Μαραθόπιτα (στο τηγάνι)*... Καλτσούνια (μυζηθρένια, χορτάρινα,

Διαβάστε περισσότερα

Dinner Menu. Από 18.00 έως 20.45 sales 20% στις τιμές του καταλόγου με τηλεφωνική κράτηση.

Dinner Menu. Από 18.00 έως 20.45 sales 20% στις τιμές του καταλόγου με τηλεφωνική κράτηση. Dinner Menu Το βραδινό μενού σερβίρετε μετά της 18.00μ.μ Από 18.00 έως 20.45 sales 20% στις τιμές του καταλόγου με τηλεφωνική κράτηση. Από 18.00 έως 20.45 fix menu 2 πιάτων : 16.50 Ορεκτικά Ωμοί μίσχοι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ. Τζατζικάκι πλασμένο βάσει παραδοσιακής ελληνικής συνταγής με μυστικό κράμα μυρωδικών.

ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ. Τζατζικάκι πλασμένο βάσει παραδοσιακής ελληνικής συνταγής με μυστικό κράμα μυρωδικών. ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ 1. JAZZIKI HELLiniko (τζατζίκι) Τζατζικάκι πλασμένο βάσει παραδοσιακής ελληνικής συνταγής με μυστικό κράμα μυρωδικών. 2. Τυροβομβίδα Χειροποίητη τυροκαυτερή με γόμωση εκρηκτικού κράματος

Διαβάστε περισσότερα

Tel: +30 210 3245557,+30 210 3247719-20 Web: www.delichef.gr, E-Mail: info@delichef.gr

Tel: +30 210 3245557,+30 210 3247719-20 Web: www.delichef.gr, E-Mail: info@delichef.gr Σελίδα 1 από 5 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ MENU 1 «Πανδαισία Χριστουγέννων» με πολύχρωμες πιπεριές, λιαστή τομάτα, ρόδι, flakes παρμεζάνας και vinegraite από μπαλσάμικο και μέλι Σαλάτα «Baby» με τρυφερά baby φύλλα ρόκας,

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο λαχταριστά σάντουιτς του κόσμου

Τα πιο λαχταριστά σάντουιτς του κόσμου Τα πιο λαχταριστά σάντουιτς του κόσμου Ο γύρος του κόσμου ανάμεσα σε δυο φέτες ψωμί. Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο λαχταριστά και δημοφιλή σάντουιτς από διάφορες χώρες του κόσμου. Αν τύχει και τις

Διαβάστε περισσότερα

Τρώει το παιδί σας σωστά;

Τρώει το παιδί σας σωστά; Τρώει το παιδί σας σωστά; Προσφορά σε συνεργασία µε την εταιρεία Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd Τα θεμέλια για την υγεία του παιδιού σας αρχίζουν από την καλή διατροφή Η καλή διατροφή δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εσείς πώς θα ελέγξετε το βάρος σας;

Εσείς πώς θα ελέγξετε το βάρος σας; Εσείς πώς θα ελέγξετε το βάρος σας; Ο έλεγχος του βάρους δεν είναι συνώνυμος με τη «στέρηση». Η επίτευξη και η διατήρηση ενός υγιούς βάρους είναι μία διαδικασία ριζικής αλλαγής των διατροφικών επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΡΩΙΝΟ - Μπορείτε να πιείτε καφέ ή τσάι ή τσάι από βότανα χωρίς ζάχαρη 11:00 με 12:00 ΣΝΑΚ Μπορείτε να συνδυάζετε τις τροφές που βρίσκονται στην

Διαβάστε περισσότερα

Τα κρασιά μας. Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml: ml:5.5 1l:7.5

Τα κρασιά μας. Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml: ml:5.5 1l:7.5 Τα κρασιά μας Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml:3.5 500ml:5.5 1l:7.5 Ροζέ ημίξηρος μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου 250ml:3.5 500ml:5.5 1l:7.5

Διαβάστε περισσότερα

12 απολαυστικές συνταγές με Fina. που συνδυάζουν γεύση και καλή διατροφή!

12 απολαυστικές συνταγές με Fina. που συνδυάζουν γεύση και καλή διατροφή! απολαυστικές συνταγές με Fina που συνδυάζουν γεύση και καλή διατροφή! Ευρετήριο συνταγών Σάντουιτς Μπαγκέτα με τυρί Σάντουιτς φέτες αγγουριού με καπνιστό κοτόπουλο Σάντουιτς με σάλτσα γιαουρτιού, ρόκα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ DIAMOND Το Κτήμα DIAMOND διαθέτει όλα τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα για την λειτουργία του χώρου και είναι πιστοποιημένο με

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ DIAMOND Το Κτήμα DIAMOND διαθέτει όλα τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα για την λειτουργία του χώρου και είναι πιστοποιημένο με ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ DIAMOND Το Κτήμα DIAMOND διαθέτει όλα τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα για την λειτουργία του χώρου και είναι πιστοποιημένο με ΗΑCCP - ISO 22000/2005. Ο chef μας ετοιμάζει όλα τα εδέσματα

Διαβάστε περισσότερα

Λαγάνα μυρωδάτη με ελιές και λιαστές ντομάτες

Λαγάνα μυρωδάτη με ελιές και λιαστές ντομάτες Λαγάνα μυρωδάτη με ελιές και λιαστές ντομάτες Αγαπάμε την Λαγάνα! Τόσο που δε θέλουμε να περιμένουμε μία φορά τον μήνα για να τη φάμε! Επειδή στους φούρνους συνήθως βρίσκεις Λαγάνα μόνο την Καθαρά Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ MENOY 1 Φρέσκος Καφές Φίλτρου Nescafe & Nescafe χωρίς Τσάι σε ποικιλία γεύσεων Χυμός Πορτοκάλι Αναψυκτικά κανονικά και light ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Ποικιλία από μίνι σφολιατοειδή με χειροποίητο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 1,88 1,50 Ταχίνι 1,88 1,50 Ταραμοσαλάτα 1,88 1,50 Γιαούρτι 2,00 1,60 Τζατζίκι 2,00 1,60 Τυροκαφτερή 3,13 2,50 Λουκάνικο Χωριάτικο 3,13 2,50

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις

Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις προϊόντων σε κομψές ξύλινες συσκευασίες που κάνουν το δώρο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤ Α ΓΑΛΑ ΝΤ ΠΡΟΪΟ. η φύση τα ζώα η εμπειρία τα προϊόντα. δικά μας. από το α ως το ω!

ΚΤ Α ΓΑΛΑ ΝΤ ΠΡΟΪΟ. η φύση τα ζώα η εμπειρία τα προϊόντα. δικά μας. από το α ως το ω! ΝΤ η φύση τα ζώα η εμπειρία τα προϊόντα δικά μας το α ως το ω! ΚΤ Α ΓΑΛΑ ΟΣ Η άγρια ομορφιά της περιοχής του Σουλίου, η αγάπη μας για τα ζώα και τη γαλακτοκομική δημιούργησαν για εσάς τα προϊόντα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα

Μενού 1 ης εβδομάδας. Δευτέρα. Διατροφική ανάλυση

Μενού 1 ης εβδομάδας. Δευτέρα. Διατροφική ανάλυση Μενού 1 ης εβδομάδας Δευτέρα Κυρίως πιάτο : κοτόπουλο (φιλέτο μπούτι, χωρίς πέτσα και κόκαλο) με πατάτες στο φούρνο : αγγούρι και ντομάτα Τυρί : φέτα 497 θερμίδες 28,5 γρ. 39 γρ. 2 4,45 γρ. 14,2 γρ. 3,28

Διαβάστε περισσότερα

THE MENU. Αγορανομικός Υπεύθυνος. Τζιλήρας Χρήστος

THE MENU. Αγορανομικός Υπεύθυνος. Τζιλήρας Χρήστος 80 THE MENU Αγορανομικός Υπεύθυνος Τζιλήρας Χρήστος Ορεκτικά Κρύα σούπα χωριάτικη σαλάτα με ελιξίριο, κρέμα φέτας και λάδι ρίγανης 9,50 Τυροπιτάρι με φέτα και φρέσκο θυμάρι, σαλάμι Λευκάδος, γλυκό τοματάκι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 2,25 1,80 Ταχίνι 2,25 1,80 Ταραμοσαλάτα 2,25 1,80 Γιαούρτι 2,38 1,90 Τζατζίκι 2,38 1,90 Τυροκαφτερή 3,75 3,00 Λουκάνικο Χωριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016 ΟΜΑΔΑ Α1 ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ 1 ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ 160γρ ΤΕΜ 450 2 ΑΛΑΤΙ ΣΑΚΟΥΛΑ 500γρ ΤΕΜ 500 3 ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1000γρ ΤΕΜ 500 4 ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ 500γρ

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευάσματα Κρέατος

Παρασκευάσματα Κρέατος Εκτός από την ιδιαίτερη γεύση και νοστιμιά που χαρίζουν, τα αποτελούν επίσης μικρές πινελιές χρώματος και απίθανων αρωμάτων. Στη συλλογή μας θα βρείτε ποικιλία καρυκευμάτων για παρασκευάσματα κρέατος,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΑΛΑΤΕΣ Χωριάτικη 6.00 (Ντομάτα, αγγούρι, πράσινη πιπεριά, κρεμμύδι, ελιές, κάπαρη, φέτα, ελαιόλαδο) Ντάκος 5.50 (Κριθαροκούλουρο Κρήτης, ντομάτα τριμμένη, ξινομυζήθρα, κάπαρη,

Διαβάστε περισσότερα