Chapter 3. Facebook Marketing. You have been invited by Paperplane. Add an RSVP note: (optional) Will you integrate Social Media in your marketing?

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Chapter 3. Facebook Marketing. You have been invited by Paperplane. Add an RSVP note: (optional) Will you integrate Social Media in your marketing?"

Transcript

1 Chapter 3. You have been invited by Paperplane. Add an RSVP note: (optional) Will you integrate in your marketing? Yes No Maybe Learn all you need to know inside. 3

2 p.1 Το facebook είναι o δημοφιλέστερος παγκόσμια ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης (Social Network), που ενώ ξεκίνησε με στόχο να καλύψει τις ανάγκες δικτύωσης σπουδαστών, έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια πλατφόρμα δημιουργίας και υποστήριξης ομάδων ανθρώπων με κοινά χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα. Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το facebook καθημερινά για να ενημερωθούν για τα νέα των φίλων τους, να ανεβάσουν φωτογραφίες και videos, να μοιραστούν πράγματα που διάβασαν, αγόρασαν ή άκουσαν, αλλά και για να μάθουν για πράγματα που συμβαίνουν γύρω τους! "Το Facebook σας βοηθάει να συνδέεστε και να μοιράζεστε πράγματα με τους ανθρώπους στη ζωή σας." facebook

3 p.2 Γιατί να έχουμε παρουσία στο facebook; Αν και αρχικά προοριζόταν για προσωπική χρήση μόνο, οι marketers σταδιακά συνειδητοποίησαν τη δυνατότητα του facebook να χρησιμοποιηθεί σαν ένα σημαντικό marketing εργαλείο, λόγω της αυξημένης κίνησης που προσελκύει, της μεγάλης λίστας επαγγελματιών που είναι μέλη του αλλά και των μοναδικών χαρακτηριστικών του. Μέσω του facebook μπορείς να επικοινωνήσεις και να προωθήσεις την εταιρεία σου, το brand σου, το προϊόν σου (σύμφωνα με στοιχεία στόχευσης που δίνει η ίδια η υπηρεσία το Μάρτιο του 2009), σε: χρήστες παγκοσμίως και πάνω από Έλληνες χρήστες Με αφιερώματα σε mainstream εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και σε άρθρα κυριακάτικων εφημερίδων, το facebook ακολουθεί την ανοδική παγκόσμια πορεία του και στην Ελλάδα. Μπορεί οι περισσότεροι από τους Έλληνες χρήστες να το χρησιμοποιούν για να βρουν τους παλιούς τους συμμαθητές ή ίσως μια καινούργια σχέση, παρόλα αυτά είναι εκεί, αρκετοί το επισκέπτονται καθημερινά, ενώ σίγουρα κερδίζει αργά αλλά σταθερά μια θέση στην ατζέντα των περισσότερων marketing managers, αν κρίνουμε και από το πλήθος των ελληνικών διαφημίσεων που εμφανίζονται καθημερινά. Με δεδομένο ότι τα εταιρικά sites πλέον δεν μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού, τα social networks αναδεικνύονται σε νέα δημοφιλή μέρη online επικοινωνίας και συναναστροφής, όπου τα μέλη τους ανταλλάσουν απόψεις για θέματα που τους ενδιαφέρουν με απλούς καθημερινούς ανθρώπους, σαν κι αυτούς. Το facebook κερδίζει μια θέση στην ατζέντα των περισσότερων marketing managers. Έχει έρθει λοιπόν η ώρα για μια πιο στρατηγική παρουσία των επιχειρήσεων που θέλουν να δοκιμάσουν τα νέα μέσα, και μια καλή αρχή μπορεί να είναι το facebook.

4 p.3 Σε τι θα ωφελήσει η παρουσία της εταιρείας σου στο facebook; Ενίσχυση της εταιρείας, των brands και των προϊόντων και μεγαλύτερη έκθεση στο κοινό Με ένα τεράστιο αριθμό χρηστών στην Ελλάδα και παγκοσμίως, το facebook αποτελεί ένα σημαντικό χώρο για να προβληθεί μια εταιρεία. Μέσω διαφόρων εργαλείων και τεχνικών μπορείς να ενισχύσεις την εταιρεία, τα brands, και τα προϊόντα σου. Δημιουργία βάσης οπαδών - «θαυμαστών» Το facebook με τα εργαλεία που προσφέρει σου δίνει τη δυνατότητα να χτίσεις πιστά κοινά, αλλά και μια βάση οπαδών «θαυμαστών», ώστε να μάθεις περισσότερα γι αυτούς αλλά και για να αναπτύξεις μια πιο στενή σχέση μέσω του διαλόγου, της ανταλλαγής απόψεων και περιεχομένου. Μεγάλη επισκεψιμότητα στα εταιρικά sites Μέσω μιας δυνατής παρουσίας στο facebook και με την κατάλληλη ανταλλαγή περιεχομένου, είναι δεδομένο ότι και το εταιρικό σου site θα ωφεληθεί πολύ, αφού με τις κατάλληλες τεχνικές και πρακτικές θα υπάρξει σημαντική μεταφορά κίνησης και αύξηση επισκεψιμότητας και στο δικό σου site. Με τα εργαλεία που προσφέρει το facebook σου δίνεται η δυνατότητα να χτίσεις μια βάση οπαδών «θαυμαστών», ώστε να αναπτύξεις μια πιο στενή σχέση μέσω διαλόγου, της ανταλλαγής απόψεων και περιεχομένου.

5 p.4 Οδηγός marketing στο facebook Οι τρόποι που μπορείς να αξιοποιήσεις το facebook είναι πολλοί και συνεχώς δημιουργούνται νέοι. Σήμερα μπορούμε να διακρίνουμε 4 βασικές κατηγορίες εργαλείων: 1. Marketing μέσω σελίδων, ομάδων Οι εταιρικές σελίδες στο facebook μπορούν να βοηθήσουν την εταιρεία σου να επεκτείνει την παρουσία της στο web, εκεί που σήμερα βρίσκονται καθημερινά τα κοινά της. Eίναι απλές στη δημιουργία και προσφέρουν μια πληθώρα εργαλείων marketing σύμφωνα με την κατηγορία στην οποία ανήκει κάθε εταιρεία. Έτσι οι σελίδες μπορεί να περιέχουν: 2. Φωτογραφίες Βίντεο Events Συζητήσεις Σημειώσεις και links Status updates Εφαρμογές Διαφημίσεις Οι διαφημίσεις στο facebook μπορούν να προσελκύσουν ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων, αφού μπορούν να είναι αρκετά στοχευμένες σε δημογραφικά στοιχεία, σε συμπεριφορές, ακόμα και στα περιεχόμενα των προφίλ των μελών, όπως λέξεις κλειδιά κ.α. Αν και δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι υπάρχει έντονη συζήτηση γύρω από την αποτελεσματικότητά τους, κάτι που ισχύει άλλωστε για όλα τα είδη της παραδοσιακής μονόδρομης διαφήμισης, υπάρχουν κάποιες πρακτικές που πρέπει να προσεχθούν αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις κι αυτόν τον τρόπο προώθησης Όρισε τους διαφημιστικούς σου σκοπούς με σαφήνεια Στοχοθέτησε όσο το δυνατόν καλύτερα το κοινό σου με βάση τα δημογραφικά στοιχεία του αλλά και χρησιμοποιώντας κατάλληλες λέξεις-κλειδιά Κάνε το προϊόν/υπηρεσία σου να ξεχωρίζει χρησιμοποιώντας εικόνα όπου μπορείς Κράτησε τη διαφήμιση απλή Όρισε ένα ξεκάθαρο επόμενο βήμα και ασχολήσου αρκετά με τη σελίδα στο site σου όπου θα οδηγηθεί ο χρήστης κάνοντας κλικ στη διαφήμιση Αξιολόγησε γρήγορα και συχνά τις επιδόσεις της καμπάνιας και κάνε τις αναγκαίες αλλαγές

6 p.5 3. Facebook Εφαρμογές Οι εφαρμογές του facebook σου προσφέρουν μια μοναδική πλατφόρμα ανάπτυξης πιο προχωρημένων viral εφαρμογών δίνοντας πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό χρηστών. Τα applications του facebook δίνουν τη δυνατότητα σε θαυμαστές να εγκαταστήσουν επιπλέον λειτουργίες στο προφίλ τους, και με αυτό τον τρόπο οι εταιρείες/τα brands/προϊόντα, προβάλλονται μέσω του προφίλ κάθε χρήστη, προκαλώντας ένα viral effect αυξάνοντας εκθετικά την προβολή τους. 4. Facebook Connect Το facebook Connect, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στα εργαλεία marketing, δίνoντας τη δυνατότητα στoυς χρήστες του facebook να επικοινωνούν και να ανταλλάσουν με τoυς φίλους τους περιεχόμενο και υπηρεσίες που συναντούν σε εξωτερικά web sites όπως είναι το δικό σου. Με μικρές τεχνικές αλλαγές, οποιοδήποτε web site μπορεί να ανανεωθεί σημαντικά, προσφέροντας τη δυνατότητα σε χρήστες που έχουν παρουσία στο facebook, να μεταφέρουν το δίκτυο των φίλων τους στο web site σου, αλλά και να ενημερώσουν το προφίλ τους με πληροφορίες που βρίσκουν ενδιαφέρουσες σε σένα. Το facebook Connect δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του facebook να επικοινωνούν και να ανταλλάσουν με τους φίλους τους περιεχόμενο και υπηρεσίες.

7 p.6 Παραδείγματα εταιριών, προσωπικοτήτων με παρουσία στο facebook Μεγάλες εταιρείες από όλους τους χώρους, όπως Coca-Cola, New York Times, Chase, Blockbuster, CBS, Verizon, Nike, αλλά και προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και του θεάματος έχουν συνειδητοποιήσει τις δυνατότητες του facebook και τα οφέλη που μπορούν να έχουν αποκτώντας μια ουσιαστική παρουσία εκεί. Obama Η ισχυρή παρουσία του νέου προέδρου της Αμερικής στα social media, όπως και στο facebook μέσω σελίδων, ομάδων, κλπ., τoν έχει κάνει εξαιρετικά δημοφιλή συγκεντρώνοντας πάνω από θαυμαστές στη σελίδα του. Target Η Target, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων λιανεμπορίου στην Αμερική, κατάφερε με την δημιουργία της σελίδας Dorm Survival Guide να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της στοχεύοντας στους νέους φοιτητές, προσφέροντάς τους ιδέες για συνταγές, προϊόντα αλλά και φωτογραφίες προτεινόμενων φοιτητικών δωματίων, ώστε να μπορέσουν να φανταστούν καλύτερα την καινούργια τους ζωή. Η παρουσία της εταιρείας στο facebook ήταν αποτελεσματική επειδή κατόρθωσε να μεταφέρει την εικόνα της online, αλλά και να επικοινωνήσει την ιδέα της διακόσμησης για όλους σε χαμηλές τιμές, που προσέλκυσε το νεανικό κοινό δίνοντάς του παράλληλα την ευκαιρία να συμμετέχει ενεργά, αντί απλά να δέχεται τα διαφημιστικά μηνύματα της εταιρείας.

8 p.7 Πώς χτίζω μια αποτελεσματική παρουσία στο facebook; Άμεση επικοινωνία με το κοινό Αν αποφασίσεις να δραστηριοποιηθείς στα Social Networks, πρέπει να έχεις συνεχή και ενεργή συμμετοχή σε συζητήσεις που αφορούν την εταιρεία σου ή τα προϊόντα σου με όσα περισσότερα μέλη ή θαυμαστές μπορείς, αντί να «σπρώχνεις» απλά μηνύματα marketing, όπως συνηθίζεται με τα παραδοσιακά μέσα. Το κοινό εκεί δεν είναι παθητικό, προτιμά να συμμετέχει, να ακούει και να μιλάει σ ένα ζωντανό διάλογο. Αν θέλεις ο κόσμος να συμμετέχει και να υποστηρίζει την παρουσία της εταιρείας σου στα Social Networks όπως το facebook, τότε πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο ανοιχτός στη συμμετοχή τους, ώστε να νιώθουν «ενεργά» μέλη της εταιρείας σου. Συνεχής ενημέρωση με interactive περιεχόμενο Για να εκμεταλλευτείς σωστά τις δυνατότητες του facebook, πρέπει να είσαι «κοινωνικός», να δημιουργείς συνέχεια νέο περιεχόμενο, με συνεχή ενημέρωση των status updates, καταχώρηση φωτογραφιών, βίντεο, διοργάνωση εκδηλώσεων και ό,τι άλλο κάνει η εταιρεία σου. Μ αυτό τον τρόπο, το κοινό νιώθει «μέλος» της εταιρείας, αφού αυτή μοιράζεται τα νέα της, κρατιέται ζωντανό το ενδιαφέρον των θαυμαστών και των μελών, αλλά και αυξάνεται ο αριθμός τους. Πρέπει να είσαι «κοινωνικός», να δημιουργείς συνέχεια νέο περιεχόμενο, με συνεχή ενημέρωση των status updates, καταχώρηση φωτογραφιών, βίντεο και ό,τι άλλο κάνει η εταιρεία σου. Συνεχής έλεγχος του τι λέγεται για την εταιρεία σου Πρέπει να υπάρχει συνεχής παρακολούθηση των θετικών και αρνητικών σχολίων σε ότι αφορά την παρουσία της εταιρείας σου στο facebook αλλά και στα υπόλοιπα social media (blogs κλπ), έτσι ώστε να γνωρίζεις πώς βλέπει το κοινό την εταιρεία και τα προϊόντα, αλλά και για να προσαρμόζεις την παρουσία σου και τις ενέργειές σου ανάλογα. Επίσης δεν θα πρέπει να παραλείπεις να απαντάς σε ότι συζητιέται για την εταιρία σου, αρνητικό ή θετικό, ώστε το κοινό να νιώθει ζωντανή την παρουσία της στο διάλογο που γίνεται.

9 p.8 Ποιοί είμαστε Η paperplane είναι επιχειρηματική μονάδα της iteam ( Βοηθάμε επιχειρήσεις κάθε είδους στο σχεδιασμό και υλοποίηση της web στρατηγικής τους, αξιοποιώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και πρακτικές του χώρου. Ειδικευόμαστε σε μια σειρά από νέες πρακτικές έκφρασης και δημοσίευσης στο web όπως είναι εταιρικά blogs, rich media, web video, social networks, microblogging, podcasting, web widgets, νέας γενιάς mobile applications και πολλά άλλα. Ταυτόχρονα, βοηθάμε να δεθούν όλα τα παραπάνω με τις παραδοσιακές μορφές παρουσίας και δραστηριοποίησης στο web (εταιρικά websites, portals, marketing) ώστε να συνιστούν μια ολοκληρωμένη και ενιαία στρατηγική. Ειδικευόμαστε στο Marketing, αξιοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες και πρακτικές έκφρασης και δημοσίευσης στο web, όπως είναι: εταιρικά blogs, rich media, web video, social networks, micro blogging, podcasting, web widgets, νέας γενιάς mobile applications και πολλά άλλα Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε Αν σας ενθουσιάζει η ιδέα της δημιουργίας μιας νέας σχέσης με τα κοινά και την αγορά σας, αν θέλετε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του νέου καναλιού marketing και επικοινωνίας με πελάτες, συνεργάτες και κοινό, καλέστε μας στο ή στείλτε μας στο Περισσότερες πληροφορίες για όλα όσα διαβάζουμε, παρακολουθούμε, παράγουμε και υλοποιούμε, μπορείτε να δείτε στο web site μας, Creative: Κωστής Βασιλειάδης

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing Social Media W Chapter 2 Social Media Marketing p.1 Τι είναι το Social Media Marketing Πρόκειται για ένα νέο marketing, που απευθύνεται σε ένα νέο καταναλωτή. Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

Social Media White. Chapter 1. Corporate Blogging

Social Media White. Chapter 1. Corporate Blogging Social Media White Papers u Τι είναι ένα blog Η λέξη blog προέρχεται από σύντμηση της έκφρασης web log. Τα blogs ξεκίνησαν σαν απλά προσωπικά ημερολόγια, έχουν όμως μετεξελιχθεί στην καταγραφή και δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ηλεκτρονικές Καμπάνιες σελ. 1 Από πού ξεκινάω; Τι υπάρχει γύρω μου; Αφού έχετε αποκτήσει ενεργή παρουσία στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by Οδηγός LinkedIn «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by 2 Οδηγός Linkedin, πώς να βοηθήσετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας το Ο ποιο κάτω οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Social Media Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 2 η ΕΝΟΤΗΤΑ Social Media Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Social media είναι οι ιστοσελίδες οι οποίες έχουν σκοπό να δικτυώσουν τον κόσμο. Με την εγγραφή ενός ατόμου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έχει τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe

Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe 2 3 Τέσσερις άλλαξαν την ιστορία της ανθρωπότητας προς το καλύτερο χωρίς αίμα.

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media!

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - LINKEDIN: BUSINESS UP YOUR IMAGE Γνωρίζεις πως να παρουσιάσεις τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 10: Κοινωνικά Μέσα Μάρκετινγκ (1) Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό υλικό,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγη στα SOCIal MEDIA

Εισαγωγη στα SOCIal MEDIA Εισαγωγη στα SOCIal MEDIA ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔιοΙκηση, ΟργΑνωση και ΠληροφορικΗ για Μικρο-MεσαΙες ΕπιχειρΗσεις 14/5/2014 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Εισαγωγή Κοινωνικά δίκτυα, αναπόσπαστο κομμάτι

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing Presentation

Social Media Marketing Presentation ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε Σητείας 8 & Μεσολογγίου, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλέφωνο: 210 211 7676 E-mail: socialmedia@ksd.gr Social Media Marketing Presentation Σκοπός Το e-word-of-mouth είναι ο πιο αποδοτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ì ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ "ʺΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ"ʺ «Στήήριξη και Ανάάδειξη Πολυνησιωτικώών ΑΕΙ» ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίίδευση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Καλύψτε το χαμένο χρόνο και ξεπεράστε τον ανταγωνισμό επενδύοντας στα Social Media!

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το διαφημιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

Chapter 1. Social Media

Chapter 1. Social Media Social Media W p.1 Τι είναι ένα blog Η λέξη blog προέρχεται από σύντμηση της έκφρασης web log. Τα blogs ξεκίνησαν σαν απλά προσωπικά ημερολόγια, έχουν όμως μετεξελιχθεί στην καταγραφή και δημοσίευση όλων

Διαβάστε περισσότερα

Velvet Studio. Creative Agency

Velvet Studio. Creative Agency Velvet Studio Creative Agency www.velvetstudio.gr info@velvetstudio.gr Αμαζονων 46 Ηράκλειο Κρήτης Το VelvetStudio είναι ένα πρωτοποριακό Creative Agency που ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαδικτύου. Καλύπτουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Περιγραφή Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να γνωρίσουν τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές του διαδικτύου καθώς και τους

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ TAYTOTHTA. Λογότυπο. Επαγγελματική κάρτα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ TAYTOTHTA. Λογότυπο. Επαγγελματική κάρτα COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα Word of Mouth & Digital Marketing Agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που σχεδίασαν και υλοποίησαν καμπάνιες στα Social Media

Διαβάστε περισσότερα

Ideas that take you places

Ideas that take you places Ideas that take you places Ρόλος και δυνατότητες των Social Media στην σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία Δημητρακοπούλου Κατερίνα Ms. Ιούνιος 2018 Τι άλλαξε με τα Social Media; Αλλαγές Ο τρόπος που ο κόσμος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΤΠ 61. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟ ΩΡΑ 16/01/2011

ΓΤΠ 61. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟ ΩΡΑ 16/01/2011 ΓΤΠ 61 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟ ΩΡΑ dgiannopoulou@yahoo.gr 16/01/2011 Ως διαφήμιση ορίζεται κάθε απρόσωπη μορφή παρουσίασης και προώθησης ιδεών, αγαθών ή υπηρεσιών με πληρωμή από αναγνωρισμένο εγγυητή ή ανάδοχο

Διαβάστε περισσότερα

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ»

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» Τι είναι Πολιτική Προβολής µέσα από το διαδίκτυο ; Ο όρος αναφέρεται στην διαφήµιση (προώθηση)

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr 2 Είμαστε εσύ. Σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με βάση τις δικές σου ανάγκες, τα δικά σου θέλω, τις δικές σου απαιτήσεις. Με το δικό μας τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Σχετικά με εμάς Ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επαγγελματιών στο διαδίκτυο. Ο Όμιλος FOCUS-ON, ένας όμιλος Web & Mobile Services, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Web Campaigns. Τίτλος Συμμετοχής: The Web Genius (bag) Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ibag

Ermis Digital. Κατηγορία: Web Campaigns. Τίτλος Συμμετοχής: The Web Genius (bag) Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ibag Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Pinterest Κουστουμπάρδη Ερατώ ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Pinterest Eίναι ένα Κοινωνικό Μέσο που δημιουργήθηκε το 2010 Αποτελεί μία πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως:

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Στον 21ο αιώνα θα υπάρχουν δυο ειδών επιχειρήσεις: Αυτές με παρουσία στο Internet και αυτές που θα έχουν βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ! Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Τα κοινωνικά δίκτυα του δικτύου, όπως Twitter, το Linkedln και το Facebook απλοποιούν τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στις τάσεις της αγοράς

Τα κοινωνικά δίκτυα του δικτύου, όπως Twitter, το Linkedln και το Facebook απλοποιούν τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στις τάσεις της αγοράς Κοινωνικά Δίκτυα ονομάζουμε τις διαδικτυακές τεχνολογικές πλατφόρμες οι οποίες επιτρέπουν τη δημοσίευση περιεχομένου και πληροφοριών, την ανάπτυξη κατ αρχήν επικοινωνιακών και στη συνέχεια κοινωνικών,

Διαβάστε περισσότερα

GlobalEstate24.com. www.globalestate24.com

GlobalEstate24.com. www.globalestate24.com GlobalEstate24.com www.globalestate24.com Australia Brazil Bulgaria Canada Croatia Cyprus France Greece Hungary India Italy Philippines Portugal Russia Spain U.K. U.S.A. Rest of the world Λίγα λόγια για

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media!

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - LINKEDIN: BUSINESS UP YOUR IMAGE Γνωρίζεις πως να παρουσιάσεις τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 1 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Τµήµα Εφ.Πληροφορικής E εξάµηνο Πληροφοριακά Συστήµατα Marketing(Case Study) Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 2 Internet Marketing: Ορισµός Το Internet

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Αναστασιάδη Ναταλία it116 Δαουλτζόγλου Αικατερίνη it1125 Κιάκου Άννα it1178

Αναστασιάδη Ναταλία it116 Δαουλτζόγλου Αικατερίνη it1125 Κιάκου Άννα it1178 Αναστασιάδη Ναταλία it116 Δαουλτζόγλου Αικατερίνη it1125 Κιάκου Άννα it1178 Social Media Marketing Πρακτική marketing που χρησιµοποιείται µε σκοπό την απόκτηση δηµοσιότητας και κίνησης µέσα από πηγές και

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Magic Storyboard, a new Digital touch! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE VDSL

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Magic Storyboard, a new Digital touch! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE VDSL Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης LinkedIn Κουστουμπάρδη Ερατώ Ιόνιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τι είναι το LinkedIn Το LinkedIn είναι ένα Κοινωνικό Μέσω Δικτύωσης εστιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

The SMS Marketing Guide for

The SMS Marketing Guide for The SMS Marketing Guide for Οδηγός για αποτελεσματικές Χριστουγεννιάτικες SMS καμπάνιες YUBOTO ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Christmas Mobile Facts Ξέρετε ότι... 7 στις 10 retail

Διαβάστε περισσότερα

Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης. Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους

Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης. Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους Σεµινάριο - εργαστήριο κατάρτισης γυναικών στo πλαίσιο του Έργου ΕΜΜΑ Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους Εισηγητής: Αλέξανδρος

Διαβάστε περισσότερα

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας ERGASIA.GR Συν-εργαστείτε μαζί μας 1.000.000 επισκέψεις μηνιαίως! Το ergasia.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2014 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναρριχήθηκε ανάμεσα στις πρώτες ιστοσελίδες

Διαβάστε περισσότερα

Τα είδη των ιστοσελίδων. Web Sites E-commerce Sites CMS & Blog Sites CMS Flash Facebook Layouts Tumblr Themes

Τα είδη των ιστοσελίδων. Web Sites E-commerce Sites CMS & Blog Sites CMS Flash Facebook Layouts Tumblr Themes Ορισμός ιστοσελίδας Ιστοσελίδα (αγγλικά: web page) είναι ένα είδος εγγράφου του παγκόσμιου ιστού (WWW) που περιλαμβάνει πληροφορίες με την μορφή κειμένου, υπερκειμένου, εικόνας, βίντεο και ήχου. Τα είδη

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Digital Marketing Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Internet: Παρελθόν και Παρόν Παλιότερα το Internet ήταν στατικό και η αλληλεπίδραση με τον χρήστη ήταν περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ 2 «Χαρακτηριστικά και δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» FACEBOOK ΚΑΙ TWITTER

ΟΜΑΔΑ 2 «Χαρακτηριστικά και δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» FACEBOOK ΚΑΙ TWITTER ΟΜΑΔΑ 2 «Χαρακτηριστικά και δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» FACEBOOK ΚΑΙ TWITTER ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Τα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτουργούν κυρίως στο Διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ για πολίτες, επαγγελματίες και εταιρίες Communication through new media Στόχος του Προγράμματος Το πρόγραμμα Διοίκηση Επικοινωνίας μέσω των Social Media είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης LinkedIn Κουστουμπάρδη Ερατώ ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τι είναι το LinkedIn Το LinkedIn είναι ένα Κοινωνικό Μέσω Δικτύωσης εστιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα www.lefkadaslowguide.gr

Ιστοσελίδα www.lefkadaslowguide.gr media kit 1 2 3 Η δίγλωσση ιστοσελίδα www.lefkadaslowguide.gr/en διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία από τον Αύγουστο του 2010 κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του google search με λέξη κλειδί τη

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

GREEKGUIDE.COM OUR EXPERIENCE. YOUR TRIP. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM

GREEKGUIDE.COM OUR EXPERIENCE. YOUR TRIP. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΣΕΛ. 3 // ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΤI EINAI; To GREEKGUIDE.COM είναι ένα ισχυρό τουριστικό brand που στεγάζει κάτω από την ομπρέλα του: Website Ταξιδιωτικά mobile apps για

Διαβάστε περισσότερα

facebook.com/redcarpet.gr

facebook.com/redcarpet.gr about To Red Carpet ήρθε για να δώσει νέα διάσταση στην τέχνη και επιστήμη της φωτογραφίας και του βίντεο. Στα μεγαλύτερα πολιτιστικά events, στη νυχτερινή σας διασκέδαση, στις κινηματογραφικές και θεατρικές

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές

Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές Αγγελική Καραματσούκη karamaag@gmail.com Πράσινες Ιδέες 22/10/2014 Γνωριμία 2 Αγγελική Καραματσούκη Πτυχίο Νοσηλευτικής, Πτυχίο Πληροφορικής Διδακτορικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Γειά! Σε ευχαριστούμε που θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο μαζί μας! Εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνεις μια καταπληκτική κι επιτυχημένη καμπάνια. Με την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΤΠ61 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ - ΠΟΛΥΜΕΣΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΣΤΟ MARKETING Σπουδαστής: Πυροβολάκη Γεωργία Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Twitter Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Δομή Εργαστηρίου Εισαγωγή Facebook (Χ2) Twitter Pinterest YouTube Instagram Wordpress Google + LinkedIn Hootsuite Επανάληψη

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing

Social Media Marketing H bclever σας προσκαλεί στο Σεμινάριο με Θέμα: Social Media Marketing Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ 0,45% θα διεξαχθεί στο Μαρούσι Πλάζα στην αίθουσα Auditorium την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Διαβάστε περισσότερα

Οι ΤΠΕ και η Αξιοποίησή τους απότησύγχρονηεπιχείρηση

Οι ΤΠΕ και η Αξιοποίησή τους απότησύγχρονηεπιχείρηση Οι ΤΠΕ και η Αξιοποίησή τους απότησύγχρονηεπιχείρηση Η Διαχρονική Εξέλιξη 2 Σημασία Επικοινωνίας: Αφήγηση Ιστοριών Διαχρονική τάση των ανθρώπων να διηγούνται Ιστορίες. Τα 4 Στοιχεία μιας σύγχρονης Ιστορίας

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήµιο Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα: Γραφικές Τέχνες-Πολυµέσα (ΓΤΠ61)

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήµιο Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα: Γραφικές Τέχνες-Πολυµέσα (ΓΤΠ61) Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήµιο Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα: Γραφικές Τέχνες-Πολυµέσα (ΓΤΠ61) Αξιοποίηση Πολυµέσων στις Εφαρµογές Κοινωνικής Δικτύωσης Μίαρη Ειρήνη Εισηγητής: Ζευγώλης Δηµήτρης 10/4/2011 Ορισµοί

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing for Hotels

Social Media Marketing for Hotels Social Media Marketing for Hotels A brand is no longer what we tell the consumer it is it is what consumers tell each other it is. Scott Cook Τι άλλαξε με τα Social Media Τρόπος (45% κοινού ψάχνει στα

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: De Longhi Μοbile campaign Υγρασία. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): De Longhi Αφυγραντήρες

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: De Longhi Μοbile campaign Υγρασία. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): De Longhi Αφυγραντήρες Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US. Creative Market Services

WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US. Creative Market Services 1 WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US 155 Minories Street, Office 137, EC3N 1AD London, UK LTD 2 Ποιοι είμαστε Η Creative αποτελείτε από μια ομάδα νέων ατόμων με φιλοδοξία και όραμα στοχεύοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Τολμάς ή Απαντάς. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Pepsi. Εταιρία/Πελάτης: PepsiCo ΗΒΗ

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Τολμάς ή Απαντάς. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Pepsi. Εταιρία/Πελάτης: PepsiCo ΗΒΗ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

MOBILE & TABLET APPLICATION FOR HOTELS Create now your application and get a unique tool for your hotel. Targeted Mobile Applications

MOBILE & TABLET APPLICATION FOR HOTELS Create now your application and get a unique tool for your hotel. Targeted Mobile Applications Create now your application and get a unique tool for your hotel. Targeted Mobile Applications Branch of 3ds group / www.3ds.gr 50% των αναζητήσεων από κινητά, καταλήγουν σε αγορά 17% των ταξιδιωτών αναζητούν

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Τα AdWords είναι ένας αποτελεσµατικός τρόπος για επιχειρήσεις κάθε µεγέθους να διαφηµίσουν τα προϊόν Πώς λειτουργεί η διαφήμιση στο Google AdWords TM Οι διαφηµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Τίτλος Συμμετοχής: Δίψα για μουσική. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Βίκος Cola

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Τίτλος Συμμετοχής: Δίψα για μουσική. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Βίκος Cola Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος INTERNET MARKETING Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος 2013-14 Το Διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο Προώθησης και Διαφήμισης Υπηρεσιών και Προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Όλη η Ελλάδα Κοντά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines. Εταιρία/Πελάτης: Carat

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Όλη η Ελλάδα Κοντά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines. Εταιρία/Πελάτης: Carat Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων 5 η ΕΝΟΤΗΤΑ Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων Το internet marketing εξελίσσεται Η τεχνολογία που σήμερα μας περιβάλλει συνεχώς εξελίσσεται, αλλάζει και καινούρια πράγματα εμφανίζονται για να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

XTERRA Greece Championship 2015 Publicity Report

XTERRA Greece Championship 2015 Publicity Report XTERRA Greece Championship 2015 Η επιτυχία του XTERRA Greece Championship, αποτυπώνεται στους 3 απολογισμούς δημοσιότητας, οι οποίοι αφορούν: Α) στην ανακοίνωση της ημερομηνίας, των εγγραφών, των διαδρομών

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική

Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική mylook.gr Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική mylook.gr Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Καλωσήρθατε

Διαβάστε περισσότερα

Ονοματεπώνυμο: Πηνελόπη Ζαρκάδα Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: κ. Γ. Πανηγυράκης

Ονοματεπώνυμο: Πηνελόπη Ζαρκάδα Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: κ. Γ. Πανηγυράκης Ονοματεπώνυμο: Πηνελόπη Ζαρκάδα Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: κ. Γ. Πανηγυράκης Δεκέμβριος 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή Βιβλιογραφική επισκόπηση, η οποία διαχωρίζεται σε δύο (2) μέρη: 1) Η Έννοια του Διαδικτύου

Διαβάστε περισσότερα

All in One Business Model Το Δώρο Μας

All in One Business Model Το Δώρο Μας 6 η ΕΝΟΤΗΤΑ All in One Business Model Το Δώρο Μας GO VIRAL Το Viral Marketing αποσκοπεί στη διαφήμιση ενός προϊόντος μέσω της διάδοσής του από τους ίδιους τους χρήστες. Αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς

Διαβάστε περισσότερα

Μια κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Ο έξυπνος τρόπος για να Συνδεθείτε, να Μοιραστείτε και να Συνεργαστείτε

Μια κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Ο έξυπνος τρόπος για να Συνδεθείτε, να Μοιραστείτε και να Συνεργαστείτε Elgg.com (http://elgg.com/index.php) Μια κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Ο έξυπνος τρόπος για να Συνδεθείτε, να Μοιραστείτε και να Συνεργαστείτε Χαρακτηριστικά (http://elgg.com/features.php) Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM WWW.CYPRUSACADEMIES.COM ΟΦΕΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας μέσω της διαρκούς προβολής της στην ιστοσελίδα cyprusacademies.com και μέσω αυτής στο

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Eρευνητική εργασία Β Λυκείου με θέμα: Κοινωνικά δίκτυα στην εκπαίδευση, νέα εργαλεία, νέες προοπτικές, νέες προκλήσεις

Eρευνητική εργασία Β Λυκείου με θέμα: Κοινωνικά δίκτυα στην εκπαίδευση, νέα εργαλεία, νέες προοπτικές, νέες προκλήσεις Ομάδα Ο.Π.Α.Π.Σ. Eρευνητική εργασία Β Λυκείου με θέμα: Κοινωνικά δίκτυα στην εκπαίδευση, νέα εργαλεία, νέες προοπτικές, νέες προκλήσεις Βαρσάμης Παναγιώτης, Μπέρμπεης Γιάννης, Πλατής Σωτήρης, Τσαγγαίος

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr

Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr Μελέτη Περίπτωσης spitishop.gr Περιεχόμενα Μελέτης Γενικές πληροφορίες εταιρίας Ανάλυση ανταγωνιστών Στρατηγικές προώθησης της εταιρικής ταυτότητας στο Web H

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ)

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) Γιώργος Μανής Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Τι είναι οι Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 1 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται να έχει παρουσία στο διαδίκτυο? 2 1. Η εταιρική σας ιστοσελίδα είναι ανοιχτή στον κόσμο 24 ώρες την ημέρα,

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook (1 ο Μέρος) Ερατώ Κουστουμπάρδη Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Σκοπός του Εργαστηρίου Να εισάγει τους φοιτητές στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Pinterest Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Δομή Εργαστηρίου Εισαγωγή Facebook (Χ2) Twitter Pinterest Instagram YouTube Wordpress Google + LinkedIn Hootsuite

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ Αθλητική χορηγία: Αθλητισμός και ΜΜΕ: θετικές/αρνητικές επιδράσεις ΜΜΕ Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα