Forever Beauty Business Training. οδηγός βήμα-βήμα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Forever Beauty Business Training. οδηγός βήμα-βήμα"

Transcript

1 Forever Beauty Business Training οδηγός βήμα-βήμα

2 Eγχειρίδιο Beauty Training Περιεχόμενα: Beauty Training Manual σας οδηγεί τις πρώτες εβδομάδες της επιχείρησης ομορφιάς σας, βήμα-βήμα Γίνετε Σύμβουλος Ομορφιάς πληροφορίες για να δώσετε στις επαφές σας - μια σύντομη παρουσίαση του τι μπορείτε να προσφέρετε Τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας μιας Παρουσίασης Προϊόντων πληροφορίες για να δώσετε σε άτομα που μπορεί να επιθυμούν να φιλοξενήσουν μια εκδήλωση με τα κίνητρα που τους προσφέρονται Καλώς ήρθατε στη Συλλογή της Forever για την Περιποίηση της Επιδερμίδας ένθετο για να βάλετε στο πακέτο δειγματισμού - ποιο προϊόν και πότε να το χρησιμοποιήσουν! Καθημερινή Περιποίηση Ξυρίσματος για τους Άνδρες περιέχει πληροφορίες για την εφηβική επιδερμίδα

3 Εισαγωγή Καλώς ήρθατε στο συναρπαστικό κόσμο της ομορφιάς με την Forever. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε ΕΣΑΣ να πετύχετε όσα ΕΣΕΙΣ επιθυμείτε. Σε αυτήν την εκπαίδευση υπάρχουν πολλές συμβουλές για το πώς να σχεδιάσετε το πλάνο της νέας επιτυχημένης σας επιχείρησης. Εάν πάντα επιθυμούσατε να ασχοληθείτε με την ομορφιά και ποτέ δεν γνωρίζατε τον τρόπο, αυτό το υλικό έχει σχεδιασθεί με εσάς κατά νου. Περιέχει όμως μόνο λέξεις - εξαρτάται από εσάς η δράση! Μπορείτε να έχετε μια γεύση από όσα μπορείτε να πετύχετε κάνοντας λιανική πώληση των προϊόντων. Παράδειγμα 1 Εάν κάνετε μια Παρουσίαση Προϊόντων με 8 καλεσμένους, που ο καθένας ξοδεύει 25 E, οι πωλήσεις θα είναι 200 E. Λαμβάνοντας 35% σαν Bonus και συμπεριλαμβανομένων όσων θα δώσετε στον οικοδεσπότη σαν δωρεάν δώρο, θα περιμένετε να κερδίσετε για κάθε εκδήλωση 50 E. Καθόλου άσχημα για δύο ώρες ένα κέρδος 25 E την ώρα! Έχοντας αυτό υπόψη σας, θα χρειαστείτε πέντε Παρουσιάσεις Προϊόντων για να αγοράσετε ένα Πακέτο Ομορφιάς Forever που θα σας βοηθήσει να δώσετε πραγματική ώθηση στην επιχείρησή σας. Εάν κάνετε 2 Παρουσιάσεις Προϊόντων κάθε βδομάδα - θα λάβετε 400 E κέρδος το μήνα. Κάντε μια έξτρα Παρουσίαση Προϊόντων την εβδομάδα τον πρώτο σας μήνα και θα λάβετε επιπλέον 200 E όλα αυτά για μόνο 24 ώρες το μήνα! Παράδειγμα 2 Αυτή η ηλεκτρική συσκευή που εδώ και καιρό επιθυμείτε να αγοράσετε κοστίζει 300 E. Θα χρειαστείτε λοιπόν το κέρδος απλά από 6 εκδηλώσεις για να το πληρώσετε. (300E/50E= 6 εκδηλώσεις). Εάν κάνατε 2 Παρουσιάσεις Προϊόντων την εβδομάδα, θα χρειαζόσασταν απλά τρεις εβδομάδες για να την αγοράσετε!

4 Έχοντας επενδύσει στα προϊόντα σας, είναι ώρα να ξεπληρώσετε τον εαυτό σας για αυτήν την αρχική δαπάνη, με ενδιαφέρον! Διαβάστε αυτό το εκπαιδευτικό υλικό μέχρι το τέλος. Έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την επιχείρησή σας, ειδικά τις πρώτες έξι εβδομάδες. Υποδείξεις με απλά βήματα για να σας βοηθήσουν να στήσετε την επιχείρησή σας και να την κάνουν να λειτουργεί πολύ γρήγορα. Θυμηθείτε ότι εξαρτάται από εσάς το αν θα εφαρμόσετε στην πράξη όσα μάθατε - μόνο τότε θα είστε επιτυχημένοι. Το πρώτο σημείο επαφής σας είναι ο Ανάδοχός σας Όνομα: Tηλέφωνο: Ο Ανάδοχος Manager σας Όνομα: Tηλέφωνο: Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα από τη γραμμή παραγγελιών της Forever: , από το ή από το κοντινότερό σας Κατάστημα Προϊόντων. Ελάχιστη Παραγγελία 45 E στη χονδρική ή 55 E στη NDP τιμή.

5 Οργανωθείτε για την επιτυχία! Εδώ είναι μια λίστα πραγμάτων που πρέπει να κάνετε για να στήσετε την επιχείρησή σας και να την κάνετε να λειτουργεί γρήγορα. Σημειώστε τα με ένα τικ όταν ολοκληρωθούν. Προμηθευτείτε ένα ντοσιέ για να κρατάτε όλα τα πράγματα σας μαζί, σημειώσεις, συμβουλές κ.τ.λ. Σιγουρευτείτε πως έχετε σημειωματάριο σε μέγεθος Α4 και στυλό. Παραγγείλετε τις επαγγελματικές σας κάρτες. Παραγγείλετε αυτοκόλλητα με το όνομά και τη διεύθυνσή σας, ώστε να μπορείτε να τα κολλάτε πάνω σε έντυπα ή προϊόντα που προωθείτε σε λιανική τιμή (πάνω στο κουτί της συσκευασίας). Από εδώ και έπειτα, κάθε προϊόν που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι από την Forever; ΓΙΑΤΙ; Θα πρέπει να γίνετε οι ίδιοι διαφήμιση της επιχείρησής σας και να την προωθήσετε. Οι άνθρωποι θα προσέξουν τη διαφορά σε σας και θα κάνουν ερωτήσεις. Ποτέ μη χάνετε ευκαιρία. Είστε η καλύτερη προοπτική της επιχείρησής σας για διαφήμιση. Πάντα να έχετε μαζί σας ή στο αυτοκίνητό σας ένα ή δύο προϊόντα και φυσικά κάποια έντυπα. Ποτέ δεν ξέρετε πότε και πού μπορεί να τα χρειαστείτε! Πείτε στους ανθρώπους που γνωρίζετε ότι είστε σύμβουλος της Forever. Εάν δεν τους το πείτε, πώς θα γνωρίζουν με τι ασχολείστε; Προσφέρετε τους μια προσωπική συμβουλευτική συνάντηση ώστε να μπορέσουν να δοκιμάσουν τα προϊόντα. Αυτό είναι ιδανικό για τους φίλους, γιατί μπορείτε να το εξασκήσετε σε αυτούς πρώτα!

6 Μάθετε τα προϊόντα σας Δουλέψτε σταδιακά με το Πακέτο Ομορφιάς ώστε: Να γνωρίζετε τι κάνει κάθε προϊόν. Να γνωρίζετε την αίσθησή του και τη μυρωδιά του και πόσο κοστίζει. Να αναγνωρίζετε τα οφέλη που εσείς προσωπικά έχετε απολαύσει. Στους ανθρώπους αρέσει πολύ να ακούν μαρτυρίες άλλων ανθρώπων. Θυμηθείτε όποιες άλλες χρήσιμες ιδέες που έχετε σκεφτεί για το προϊόν. Μάθετε πληροφορίες για το υπόβαθρο της εταιρείας και με ποιο τρόπο η Αλόη Βέρα παίζει ένα τόσο σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία ομορφιάς και επιπλέον κατανοήστε γιατί οι άνθρωποι πίνουν Αλόη Βέρα και λαμβάνουν τα συμπληρώματά μας. Είστε έτοιμοι να θέσετε τον πρώτο σας στόχο; Αυτό σίγουρα θα κάνει την επιχείρησή σας να λειτουργήσει καθώς θα σας δώσει έναν στόχο για να κυνηγήσετε. Πόσες ώρες επιθυμείτε να εργάζεστε; Φανταστείτε πως τώρα έχετε τον έλεγχο του πότε εργάζεστε και του τι κερδίζετε. (Πιθανόν για πολλούς ανθρώπους, για πρώτη φορά στη ζωή τους!). Μερική απασχόληση - αυτή πιθανόν να περιλαμβάνει 8-10 ώρες την εβδομάδα κάνοντας 2 Παρουσιάσεις Προϊόντων την εβδομάδα και επιπλέον την υποστήριξη της ομάδας σας. Πλήρης απασχόληση - με την Forever αυτό σημαίνει ωράριο μερικής απασχόλησης με εισόδημα κύριας απασχόλησης ώρες την εβδομάδα, δύο ή τρεις Παρουσιάσεις Προϊόντων την εβδομάδα και επιπλέον υποστήριξη της ομάδας σας. Όσο περισσότερο διπλασιάζετε τον εαυτό σας, τόσα περισσότερα κερδίζετε - από εσάς εξαρτάτε!

7 Η εκπαίδευση είναι διασκέδαση Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε κάτι είναι να παρακολουθήσετε κάποιον. Για αυτό το λόγο λέμε πως ο πρώτος μήνας σας θα πρέπει να είναι ο μήνας της εκπαίδευσής σας πάνω στα βασικά. Ο Ανάδοχός σας /Manager σας θα σας δείξει πώς να κάνετε τις εκδηλώσεις σας. Μπορείτε να κάνετε την πρώτη σας εκδήλωση σαν δοκιμαστική έκδοση - προσκαλέστε φίλους και οικογένεια για να δουν τι κάνετε. Από αυτήν την εκδήλωση πολύ συχνά κλείνετε τις πρώτες - έκτακτες - εκδηλώσεις σας. Δείτε πώς γίνεται και διασκεδάστε. Μάθετε πώς να παρουσιάζετε τα προϊόντα έτσι ώστε οι καλεσμένοι να θέλουν να τα αγοράσουν. Δημιουργήστε ένα βιβλίο πωλήσεων και κλείστε μερικές - έκτακτες - εκδηλώσεις. Προσκαλέστε ανθρώπους για να γίνουν σύμβουλοι αν το επιθυμούν. Κρατήστε την εκδήλωση σχετικά σύντομη, απλή, επιτυχημένη και πολύ σημαντικό, αντιγράψιμη. Beauty Business Training Αυτή η καταπληκτική εκπαίδευση, που γίνεται από την Εταιρεία, εξερευνεί την Forever και την τεχνολογία της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας, γιατί τα προϊόντα μας περιποίησης της επιδερμίδας είναι τόσο μοναδικά, διατροφή για την επιδερμίδα, ανδρική περιποίηση, προβληματική επιδερμίδα, πώς να κάνετε μια επιτυχημένη παρουσίαση της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας και το Σύστημα της Forever Επιχείρησης Ομορφιάς.

8 Γνωρίζετε ποιο είναι το δικό σας ΓΙΑΤΙ; Ας κάνουμε λοιπόν αυτή τη μπάλα να κυλήσει. Όσο περισσότερο συγκεντρωμένοι είστε σε αυτά που θέλετε να πετύχετε, τόσο πιο γρήγορα θα αναπτυχθεί η επιχείρησή σας. Επικεντρωθείτε στο να «γνωρίσετε το δικό σας ΓΙΑΤΙ». Ρωτήστε τον εαυτό σας για ποιο λόγο ξεκινήσατε στη Forever. Είναι επειδή: Χρειαζόσασταν να συμπληρώσετε το οικογενειακό σας εισόδημα; Αναζητούσατε οικονομική ασφάλεια; Θέλατε να είστε ευέλικτοι στα ωράριά σας με τα παιδιά; Θέλατε ξεχωριστές διακοπές; Χρειαζόσασταν καινούριο αυτοκίνητο; Είχατε κάποια χρέη που θέλατε να αποπληρώσετε; Είχατε πλήξει και θέλατε να γνωρίσετε καινούρια άτομα; Θέλατε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας; Είχατε σχολικά δίδακτρα να καλύψετε; Εκτιμήσατε τον εαυτό σας και τον χρόνο σας και θέλατε ωράριο μερικής απασχόλησης; Σας υποτιμούν στην τωρινή σας εργασία και αναζητούσατε μια αλλαγή; Αυτοί είναι απλά μερικοί λόγοι. Έχουν σχέση με εσάς; Μαζί μπορούμε να πετύχουμε όλους σας τους στόχους - από εσάς εξαρτάται. Παρακάτω έχουμε δύο παραδείγματα. Παράδειγμα 1 Εάν κάνετε μια Παρουσίαση Προϊόντων με 8 καλεσμένους, που ο καθένας ξοδεύει 25 E, οι πωλήσεις θα είναι 200 E. Λαμβάνοντας 35% σαν Bonus και συμπεριλαμβανομένων όσων θα δώσετε στον οικοδεσπότη σαν δωρεάν δώρο, θα περιμένετε να κερδίσετε για κάθε εκδήλωση 50 E. Παράδειγμα 2 Η τηλεόραση που θέλατε κοστίζει 300 E. Θα χρειαστείτε το κέρδος από μόνο έξι εκδηλώσεις για να την αγοράσετε. Εάν κάνετε δύο παρουσιάσεις την εβδομάδα, θα σας πάρει μόνο τρεις εβδομάδες για να την αγοράσετε. Πιθανές Απολαβές Εκδήλωσης E = 800 E Επιπλέον 2 "spin off" = 400 E Συνολικά = E 420 = 28 E ανά ώρα 576 = 38 E ανά ώρα 7 CC και περίπου 15 ώρες τον μήνα 1-2 εκδηλώσεις την εβδομάδα Κάθε εκδήλωση είναι κατά προσέγγιση δυόμισι ώρες.

9 Εύκολοι τρόποι για να κλείσετε εκδηλώσεις Το να κλείσετε εκδηλώσεις είναι η έμφαση της επιχείρησής σας. Χωρίς αυτές στο ημερολόγιό σας δεν έχετε επιχείρηση. Ξεκινήστε χτίζοντας μια λίστα επαφών. Ελέγξτε τα δικά σας: Βιβλίο Διευθύνσεων Λίστα με Χριστουγεννιάτικες κάρτες Τοπικά κλαμπ, οργανισμοί Συνάδελφοι από το χώρο εργασίας Κομμωτές, αισθητικοί, τεχνικοί για τα νύχια. Λένε πως συνήθως γνωρίζουμε γύρω στα 200 άτομα. Ο καθένας από αυτούς χρησιμοποιεί κάποιο είδος προϊόντων ομορφιάς, για αυτό προσπαθήστε να σκεφτείτε τον κάθε άνθρωπο που γνωρίζετε. Μόλις τους καταγράψετε ΟΛΟΥΣ, αποφασίστε σε ποιον θα θέλατε να κάνετε την πρώτη εκδήλωση. Οικογένεια Φίλοι Γνωστοί Γείτονες Μητέρα Πεθερά Πατέρας Πεθερός Αδερφή/ες Αδερφός/οι Ξαδέρφη/ια Θεία/ες Θείος/οι Εξ αγχιστείας Πρώην εξ αγχιστείας συγγενείς Γιαγιά Παππούς Ανιψιοί Ανιψιές Καλύτερος φίλος Τωρινοί φίλοι Φίλοι από το σχολείο Φίλοι από το κολλέγιο Φίλοι από το πανεπιστήμιο Φίλοι από την εργασία Μαμάδες στο σχολείο Οικογενειακοί φίλοι Φίλοι από Συνεργάτες Δικοί του/της φίλοι Φίλοι από γυμναστήριο Φίλοι από την εκκλησία Φίλοι από τους γονείς Φίλοι αδερφού/ης Νηπιαγωγείο Άνθρωποι που εργάζεσθε Πρώην συνάδελφοι Πελάτες Κομμωτής Αισθητικός Χειροπράκτης Μασέρ Αρωματοθεράπων Οπτικός Κατάστημα γάμου Ανθοπώλης Υπάλληλοι ξενοδοχείου Νοικοκυρές Διπλανής πόρτας Στην οδό Που έχουν μετακομίσει Ομάδες φιλανθρωπίας Σχολικές ομάδες Ομάδες εκκλησίας Νέοι αγρότες Ομάδες γυναικών Ομάδες κολύμβησης Τοπικοί δημοσιογράφοι Φωτογράφος Ιδιοκτήτες καταστημάτων Ταμίας τράπεζας Βάλτε το όνομά τους και βάλτε ένα x δίπλα του ή ένα τικ όταν τους έχετε ρωτήσει. Μην ανησυχείτε - ο Ανάδοχός σας θα σας βοηθήσει με την τεχνική του τηλεφωνήματος.

10 Κρατήστε το ημερολόγιό σας ενημερωμένο Καταχωρίστε όλες τις σημαντικές ημερομηνίες όπως γενέθλια και επετείους, γιατρούς, ραντεβού στον οδοντίατρο κτλ - οτιδήποτε σημαντικό. Γιατί; Το τελευταίο που θέλετε να ανακαλύψετε είναι πως πρέπει να αλλάξετε μια ημερομηνία εκδήλωσης. Σημειώστε τις ημερομηνίες που πραγματικά θα θέλατε. Γιατί; Είναι καλή ιδέα να προσφέρετε σε κάποιον την επιλογή από κάποιες ημερομηνίες και στη συνέχεια να κάνετε κάποιον να επιλέξει ανάμεσα σε αυτές. Το να δώσετε σε κάποιον πάρα πολλές επιλογές, τον κάνει να μη μπορεί να επιλέξει. Κλείστε τις πρώτες σας εκδηλώσεις άμεσα, δύο ή τρεις μέσα στον πρώτο μήνα. Γιατί; Είναι μέρος της εκπαίδευσής σας και κερδίζετε ενώ παράλληλα μαθαίνετε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να αγοράσετε το πακέτο σας πολύ γρήγορα. Η πρώτη σας εκδήλωση είναι καλύτερα να γίνει στο σπίτι σας. Γιατί; Συχνά αυτή η εκδήλωση είναι που συστήνει τη νέα σας επιχείρηση στους φίλους και την οικογένειά σας και εδώ είναι που θα κλείσετε τις πρώτες σας εκδηλώσεις και μπορούν να δουν και οι ίδιοι πώς θα εξελιχθεί η εκδήλωση. Βάλτε μια ελαστική ταινία γύρω από τις σελίδες του ημερολογίου μετά τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Γιατί; Αυτό θα σας σταματήσει από το να κλείσετε εκδηλώσεις στο πολύ μακρινό μέλλον. Οι άνθρωποι θα χάσουν τον ενθουσιασμό τους για κάτι που είναι πολύ μακριά στο μέλλον. Σημειώστε αυτόν τον ξεχωριστό στόχο στο ημερολόγιό σας ΤΩΡΑ! Μπορεί να είναι διακοπές. Γιατί; Θέλετε όντως να πάτε, έτσι δεν είναι; Ποτέ να μην λαμβάνετε προσωπικά ένα «όχι». Προφανώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό το άτομο τώρα. Προσπαθήστε ξανά μαζί του μετά από έξι μήνες.

11 Κορυφαίες Τηλεφωνικές Συμβουλές Τοποθετήστε έναν καθρέφτη μπροστά από το τηλέφωνο. Όταν το απαντάτε, κοιτάξτε τον εαυτό σας καθώς μιλάτε. Ο τρόπος που απαντάτε στο άτομο απεικονίζεται στη φωνή σας! Έτσι, αν χαίρεστε που ακούτε κάποιον τότε χαμογελάστε φυσικά, αυτό θα κάνει και η φωνή σας, για αυτό θυμηθείτε να χαμογελάτε όταν καλείτε ανθρώπους από τη λίστα επαφών σας. Έχετε πολλά να προσφέρετε στις εκδηλώσεις σας, μοναδικά προϊόντα ΚΑΙ μια ευκαιρία εισοδήματος. Κρατήστε τη λίστα επαφών σας σε μέρος που μπορείτε να τη βλέπετε και να μπορείτε να προσθέτετε ονόματα σε αυτήν. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να ρωτάτε για τη βοήθειά τους - κάτι σαν αυτό ίσως... «Γεια σου Μαρία... Είμαι η Στέλλα... Πώς είσαι, όλα καλά; (Κοιτάξτε στον καθρέφτη και χαμογελάστε). Αναρωτιόμουν αν μπορείς να με βοηθήσεις. Μόλις ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Έχω γίνει σύμβουλος της Forever, που είναι μια εταιρεία που έχει προϊόντα με βάση την Αλόη Βέρα - ΠΡΕΠΕΙ να έχεις ακούσει για την Αλόη Βέρα. Λοιπόν, έχουμε την πιο εκπληκτική σειρά περιποίησης της επιδερμίδας και καλλυντικά, που είναι εντελώς διαφορετικά από όσα έχεις δει μέχρι σήμερα και δεν είναι διαθέσιμα στα μαγαζιά. Λαχταρώ πολύ να τα δείξω σε κάποιον. Ποιον γνωρίζεις που θα ενδιαφερόταν να ρωτήσει κάποιους φίλους του και θα φέρω μια επιλογή προϊόντων μαζί μου για να δοκιμάσουν και να διασκεδάσουν...; Μπορεί να πάρει ακόμα και ΔΩΡΕΑΝ προϊόντα της επιλογής του - είναι καταπληκτικό. Εκτιμώ πραγματικά πολύ την άποψή σου - θα ήθελα πολύ να μάθω τι σκέφτεσαι!» Μαντέψτε λοιπόν ποιον θα προτείνει - φυσικά τον εαυτό της! «Μπορώ να το κανονίσουμε την Τρίτη ή την Τετάρτη αυτήν την εβδομάδα, σου φαίνεται εντάξει; (Παρουσίαση ένας προς έναν). Δεν μπορείς καμία από αυτές τις μέρες - ας δω λοιπόν αν μπορώ να τα καταφέρω να αλλάξω κάποιο από τα ραντεβού μου ώστε να σε βάλω στο πρόγραμμα αν θέλεις πραγματικά να δεις τα προϊόντα!». Ποτέ να μην ακούγεστε πολύ πρόθυμοι ή απελπισμένοι. «Ποιον άλλο γνωρίζεις που ίσως να του άρεσε να είναι από τους πρώτους που θα δει αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα;».

12 Θυμηθείτε... Στους ανθρώπους αρέσει πολύ να τους ρωτούν για τη γνώμη τους. Πάντα να ρωτάτε ποιον γνωρίζουν που ίσως να τους άρεσε να φιλοξενήσουν μια παρουσίαση προϊόντων - θα τους κάνει να σκεφτούν κάποιον. Εάν έχετε βάλει στόχο να γίνετε Manager, ρωτήστε τους αν γνωρίζουν κάποιον που θα ήθελε να γίνει σύμβουλος. Να είστε ενθουσιώδεις, θετικοί και να μην τα παίρνετε όλα κατάκαρδα. Το να κλείσετε μια εκδήλωση είναι εύκολο αν είστε στο ψάξιμο! Κοιτάξτε τους ανθρώπους διαφορετικά - θα μπορούσαν να ωφεληθούν; Ακούστε τους ανθρώπους, «αισθάνομαι κουρασμένος» ή «αισθάνομαι μεγάλος». Δοκιμάστε διαφορετικά χρώματα καλλυντικών - οι άνθρωποι θα προσέξουν πόσο καλά φαίνεστε. Ακούστε ανθρώπους που ετοιμάζονται να παντρευτούν ή να συμμετέχουν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση. Να έχετε προϊόντα στο σπίτι σε μέρη που οι επισκέπτες να μπορούν να τα δουν. Δείτε τι συμβαίνει τοπικά στην περιοχή σας. Τοπικές εκδηλώσεις ή τοπικές φιλανθρωπίες, ίσως κάποιες τοπικές εκδηλώσεις μόδας; Μικρές διαφημίσεις σε ταχυδρομεία, πρακτορεία εφημερίδων και σε ομάδες παιχνιδιών κτλ λειτουργούν επίσης καλά. Ελέγξτε με τον Ανάδοχό σας ή τον Manager του δικτύου σας για μεγαλύτερες εκδηλώσεις που θα ήταν καλό για εσάς να συμμετέχετε. Κλείστε μια επιπλέον εκδήλωση σε μια πολυάσχολη εβδομάδα - μπορεί να έχετε κάποια ακύρωση. Μιλήστε για την Forever! Όταν οι άνθρωποι θα δουν πόσο ενθουσιασμένοι είστε, θα θέλουν να δουν τα προϊόντα και να μάθουν περισσότερα για αυτό που κάνετε.

13 Η Παρουσίαση Προϊόντων - ας διασκεδάσουμε Στάδιο 1ο - πριν να ξεκινήσει η εκδήλωση Όταν σχεδιάζετε την εκδήλωση με τον οικοδεσπότη, δείξτε τους τον κατάλογο προϊόντων. Σχεδιάστε ποια κίνητρα θα προσφέρετε στον οικοδεσπότη. Σε αυτό το παράδειγμα προσφέρω Bonus ευρώ και ένα 15% των πωλήσεων του απογεύματος για να τα ξοδέψει σε προϊόντα. Τα Bonus ευρώ κερδίζονται αν κάποιος καλεσμένος κλείσει ακόμα μια εκδήλωση. Προσθέτω 10 E στις πωλήσεις της εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα 200 E οι πωλήσεις της εκδήλωσης και επιπλέον μια ακόμα εκδήλωση που κλείσθηκε= 210 E. Ο οικοδεσπότης τότε θα λάβει 15% από αυτό το ποσό για να το ξοδέψει σε προϊόντα. Για περισσότερες δείτε την ενότητα «Τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας μιας Παρουσίασης Προϊόντων». Όταν φτάσουν οι καλεσμένοι μιλήστε τους για άλλες εκδηλώσεις που είναι διαθέσιμες - Τόνωση Σώματος, Υγεία, Διατροφή και Έλεγχος Βάρους και πώς μπορούν να κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ προϊόντα. Ρωτήστε τους καλεσμένους αν ανήκουν σε κάποιον οργανισμό που θα ήθελαν κάποιο καλεσμένο ομιλητή για την υγεία και την ομορφιά. Ρωτήστε τους καλεσμένους εάν και πότε εργάζονται. Έτσι θα μπορείτε να γνωρίζετε αν μπορούν να φιλοξενήσουν μια εκδήλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στάδιο 2ο - κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Προωθήστε σε όλους τους καλεσμένους τα προϊόντα και μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πάνω μέρος του χεριού τους σαν να ήταν το πρόσωπό τους. Καθώς το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τη φράση «όταν θα έχετε τη δική σας εκδήλωση» όσο περισσότερο μπορείτε - υποθέτοντας πως ο καθένας θα κλείσει μια εκδήλωση! Αναγνωρίστε αυτούς που μοιάζουν να είναι περισσότερο ενθουσιώδεις για τα προϊόντα. Προσεγγίστε αυτούς πρώτα για να κλείσετε μια εκδήλωση. Δώστε σε καθέναν την ευκαιρία να κλείσει μια εκδήλωση. Ποτέ να μην κρίνετε προκαταβολικά αυτούς που κάθονται σιωπηλοί και είναι πιο απόμακροι! Καθώς ανακεφαλαιώνετε στο τέλος της παρουσίασής σας, πείτε κάτι σαν αυτό: «Εάν σας άρεσε αυτή η εκδήλωση και μάθατε νέες ιδέες, η μεγαλύτερη φιλοφρόνηση που μπορείτε να μου κάνετε είναι να κλείσετε μια εκδήλωση. Θα ήθελα πάρα πολύ να σας συναντήσω ξανά. Θυμηθείτε επίσης πως αν κλείσετε μια εκδήλωση θα λάβετε ένα ΔΩΡΕΑΝ προϊόν, απλά για να σας ευχαριστήσω. Θα σας δώσω όλες τις πληροφορίες για το πώς λειτουργεί αυτό».

14 Στάδιο 3ο - μετά την εκδήλωση Εάν κάποιος δεν είναι διαθέσιμος να έρθει στην εκδήλωση - προσφερθείτε να τηλεφωνήσετε στον καλεσμένο και να δείτε εάν θα μπορούσε να φιλοξενήσει ο ίδιος μια δική του εκδήλωση. Θυμηθείτε, πως αν το κάνει, αυτό δίνει στον οικοδεσπότη επιπλέον Bonus ευρώ. Τηλεφωνήστε στους καλεσμένους που συμμετείχαν για να δείτε αν είναι ευχαριστημένοι με τα προϊόντα. Ίσως να τους άρεσε ένας διαφορετικός τύπος εκδήλωσης. Κρατήστε αρχείο από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ που αγόρασε προϊόν. Μπορεί να είναι μελλοντικοί οικοδεσπότες! Στείλτε μια ευχαριστήρια κάρτα στο άτομο που φιλοξένησε την εκδήλωση και πείτε του πόσο πολύ διασκεδάσατε. Βάλτε στόχο να κλείσετε δύο εκδηλώσεις από κάθε εκδήλωση που κάνετε. Πάντα να χαμογελάτε και να είστε ενθουσιώδεις. Σιγουρευτείτε πως όλοι είναι χαλαροί και περνούν καλά. Δώστε τους πληροφορίες και τιμοκαταλόγους στην αρχή - μέσα σε μια τσάντα ή φάκελο. Μιλήστε ξεκάθαρα και ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΛΗ. Ακολουθήστε την περιγραφή των προϊόντων που περιέχονται στο πακέτο περιποίησης της επιδερμίδας όταν κάνετε μια παρουσίαση. Η εμφάνιση σας να είναι έξυπνη και προσεγμένη και να θυμάστε ποια εταιρεία αντιπροσωπεύετε. Να μην φαίνεστε πολύ δειλοί ή πολύ τρομαγμένοι.

15 Παρακάτω φαίνεται πόσο απλό μπορεί να είναι Ξεκινήστε με μια Παρουσίαση Προϊόντων Κλείστε δύο και στη συνέχεια θα έχετε 2 εκδηλώσεις Κλείστε δύο σε κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις και θα έχετε 4 εκδηλώσεις Κλείστε δύο σε κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις και θα έχετε 8 εκδηλώσεις Κλείστε δύο σε κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις και θα έχετε 16 εκδηλώσεις Κλείστε δύο σε κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις και θα έχετε 32 εκδηλώσεις Κλείστε δύο σε κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις και θα έχετε 64 εκδηλώσεις Κλείστε δύο σε κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις και θα έχετε 128 εκδηλώσεις Κλείστε δύο σε κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις και θα έχετε 256 εκδηλώσεις Κλείστε δύο σε κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις και θα έχετε 512 εκδηλώσεις Κλείστε δύο σε κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις και θα έχετε 1024 εκδηλώσεις Τώρα χωρέστε αυτές τις εκδηλώσεις στο ημερολόγιό σας! Μπορείτε τώρα από αυτό το παράδειγμα να καταλάβετε πως δεν πειράζει αν περιστασιακά δεν κλείσετε δύο εκδηλώσεις. Ποιος φιλοξενεί την εκδήλωση; Βοηθήστε τους να ετοιμαστούν! Εάν βάλετε λίγο χρόνο για να βοηθήσετε τον οικοδεσπότη να προετοιμάσει την εκδήλωση, αυτό θα κάνει την εκδήλωση ακόμα περισσότερο επιτυχημένη. Θέλουν: Να διασκεδάζουν και να αισθάνονται χαλαροί. Να είναι σίγουροι πως οι φίλοι τους περνούν καλά. Να αισθάνονται επιτυχημένοι. Κάποιες ερωτήσεις που θα έχουν κατά νου θα απαντηθούν από το πακέτο πληροφοριών που θα τους δώσετε. Όμως μπορεί να έχει και άλλες όπως αυτές παρακάτω: Σε ποιο μέρος θα πρέπει να φιλοξενήσω την εκδήλωση; (το σαλόνι είναι το σύνηθες μέρος αλλά μην ανησυχείτε εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο δωμάτιο). Τι ώρα πρέπει να ξεκινήσουμε; 7:30 είναι πάντα μια καλή ώρα. Θα έχουμε τελειώσει μέχρι τις 9:30 μ.μ. (πολύς χρόνος για να επιστρέψουν σπίτι οι καλεσμένοι για την babysitter). Μπορούν οι καλεσμένοι μου να αγοράσουν προϊόντα για την εκδήλωση; (Ναι, θα συμπληρώσουν μια φόρμα παραγγελίας και πληρώσουν σε μένα με μετρητά. Θα έχουν τα προϊόντα μέσα σε 48 ώρες, όχι περισσότερο από μία βδομάδα). Τι γίνεται αν δεν αρέσουν τα προϊόντα στους καλεσμένους; (Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση. Καλέστε με εάν έχετε προβλήματα). Πώς μπορούμε να προμηθευτούμε περισσότερα προϊόντα; (Απλά τηλεφωνήστε μου και θα τα παραγγείλω εγώ για εσάς).

16 Περιεχόμενα Πακέτου Πληροφοριών Εκδήλωσης Δύο ή περισσότερους καταλόγους προϊόντων για τον οικοδεσπότη για να δείξει στους καλεσμένους το είδος των προϊόντων που είναι διαθέσιμα. Τέσσερις φόρμες παραγγελίας πελατών για αυτούς τους φίλους που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν. Προσκλήσεις για να στείλει στους καλεσμένους που έχει τηλεφωνήσει ως υπενθύμιση. Το έντυπο «Γίνετε Σύμβουλος» και το DVD της Επιχειρηματικής Ευκαιρίας (μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτήν). Έντυπο «Τα Πλεονεκτήματα της φιλοξενίας μιας Παρουσίασης Προϊόντων». Αντίστροφη Μέτρηση Εκδήλωσης Την ώρα που κλείνετε μια εκδήλωση συμβουλευθείτε το πακέτο πληροφοριών της εκδήλωσης. Την ημέρα μετά το κλείσιμο της εκδήλωσης στείλτε ένα ευχαριστήριο / κείμενο απλά για να πείτε ευχαριστώ και πως ανυπομονείτε για την εκδήλωση. Την ημέρα της εκδήλωσης τηλεφωνήστε τους για να τους καθησυχάσετε. Με την άφιξή σας κάντε μια γρήγορη εξέταση της λίστας που έχετε κανονίσει και δείτε ποιοι είναι αυτοί που θα έρθουν. Καθησυχάστε τον οικοδεσπότη λέγοντας του πως θα είναι διασκεδαστικό και επισημάνετε πως θα είστε οι πρώτοι που θα φύγετε από το σπίτι. Είναι δίκαιο να τους δώσετε την ευκαιρία να συζητήσουν για τη διασκέδαση που είχαν το απόγευμα και να μιλήσουν για ΕΣΑΣ. Την επόμενη μέρα στείλτε τους μια ευχαριστήρια κάρτα/ μέρες μετά - καλέστε τους για να δείτε αν όλα είναι εντάξει και ίσως για να κλείσετε μια ακόμα εκδήλωση. Επιπλέον Συμβουλή: Δημιουργήστε ένα Σχέδιο Δώρο Παρουσίασης Προϊόντων για να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να κλείσουν μια εκδήλωση - χρησιμοποιήστε το ημερολόγιό σας για να κλείσετε τις εκδηλώσεις σε συγκεκριμένη περίοδο, ειδικά αν εκείνη την περίοδο υπάρχει κάποιο κίνητρο στην Εταιρεία.

17 Είστε έτοιμοι για την Παρουσίασή σας; Προετοιμαστείτε για την εκδήλωση σας. Εδώ θα βρείτε μια λίστα για να ελέγξετε γρήγορα πως τα έχετε κάνει όλα: Κατάλογοι προϊόντων, φόρμες παραγγελίας, «Οι 10 Κορυφαίοι λόγοι που πίνουμε Αλόη Βέρα». Κάρτες με δείγματα αν θέλετε. Μολύβια/στυλό Επαγγελματικές κάρτες Ημερολόγιο Αριθμητική υπολογιστική μηχανή Καθρέφτες (καθαροί) Βαμβάκι, βαμβάκι σε σχήμα δίσκου, χαρτομάντιλα Πακέτο Περιποίησης της Επιδερμίδας Aroma Spa Collection, Mineral Makeup, Sunscreen, εποχιακά προϊόντα Αιτήσεις Εγγραφής Νέων Συνεργατών DVD «Μια μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία» Θυμηθείτε πως είστε η βιτρίνα της επιχείρησής σας για αυτό δημιουργήστε την κατάλληλη εντύπωση για εσάς. Φτάστε στον τόπο του προορισμού σας 30 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ώστε να μην αγχωθείτε. Στήστε το χώρο σας και περιμένετε τους επισκέπτες να φτάσουν. ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ και διασκεδάστε. Πώς αλλιώς να χτίσετε την επιχείρησή σας;... Μια προσωπική συμβουλευτική συνάντηση ή ένα πακέτο δειγματισμού Πότε λοιπόν πρέπει να προσφέρετε μια προσωπική συμβουλευτική συνάντηση ή να αφήσετε ένα πακέτο δειγματισμού για να δοκιμάσουν τα προϊόντα; Όταν θέλετε να εξασκηθείτε - οι φίλοι και η οικογένεια αποτελούν τα κατάλληλα μοντέλα. Όταν μοιράζεστε τα οφέλη της φιλοξενίας της εκδήλωσης και της εκδήλωσης. Όταν κάποιος πελάτης έχει «προβληματική επιδερμίδα». Όταν ένας Πελάτης χρειάζεται επιπλέον συμβουλές. Θα πρέπει να έχετε περισσότερο χρόνο για ερωτήσεις. Όταν θέλετε να κάνετε μια περιποίηση σε κάποιον/α για τα γενέθλιά του/της - σαν ένα δώρο ευεξίας ή σαν μια ενότητα περιποίησης. Όταν κάποιος/α ενδιαφέρεται να γίνει σύμβουλος. Όταν κάποιος δεν θέλει να φιλοξενήσει μια δική του εκδήλωση.

18 Το Πακέτο Δειγματισμού είναι τόσο απλό Αφήστε το πακέτο περιποίησης της επιδερμίδας στον Πελάτη για περίπου 3-4 μέρες (σαββατοκύριακο). Ακολουθούν τις εσωκλειόμενες οδηγίες και κάνουν αυτοί τον καθαρισμό του προσώπου τους και την περιποίηση. Ίσως θα μπορούσαν να καλέσουν και μια φίλη ή δύο που βρίσκονται κοντά και να δοκιμάσουν και αυτοί τα προϊόντα. Η Προσωπική Συμβουλευτική Συνάντηση Περιποιηθείτε εσείς τον Πελάτη. Ακολουθήστε τη σειρά των προϊόντων και αν πιστεύετε πως μπορείτε να το κάνετε, προσφέρετε ένα μίνι καθαρισμό προσώπου και περιποίηση. Σίγουρα θα νιώσουν ξεχωριστοί. Είστε λοιπόν σε καλό δρόμο για μια επιτυχημένη επιχείρηση, που μπορεί να αναπτυχθεί συνεχώς σε δύναμη. Γιατί να μην παρουσιάσετε στους φίλους και στην οικογένειά σας με ποιον τρόπο μπορούν να κερδίσουν ένα καταπληκτικό εισόδημα από την Forever; Διδάξτε στους φίλους σας αυτά που διδαχθήκατε εσείς και θα λάβετε Bonus καθώς η επιχείρησή τους αναπτύσσεται επειδή τους συστήσατε την εταιρεία και τους βοηθήσατε να ξεκινήσουν. Τα οφέλη του Marketing Plan της Forever είναι απεριόριστα όπως κύριο εισόδημα, διεθνή ταξίδια, Κίνητρο Αυτοκινήτου και Profit Share! Ρωτήστε τον Ανάδοχό/Manager σας για περισσότερες λεπτομέρειες. Πώς μπορείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας σε κάποιον από τους ακόλουθους τομείς: Υγεία και διατροφή Προσωπική φροντίδα Ανδρική περιποίηση Έλεγχος βάρους Περιποίηση ζώων Ομορφιά Άθληση/διατροφή Ζητήστε από τον Ανάδοχό σας να φτιάξετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο και να καλύψετε αυτές τις ενότητες. Συμμετέχετε σε όλες τις εκδηλώσεις της Εταιρείας που γίνονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου του μηνιαίου μας Success Day. Ευχόμαστε σε όλους σας ό,τι καλύτερο στη νέα σας επιχείρηση!

19 Φύλλο Επαφών Όνομα: Τηλέφωνο: Σχόλια: Όνομα: Τηλέφωνο: Σχόλια: Όνομα: Τηλέφωνο: Σχόλια: Όνομα: Τηλέφωνο: Σχόλια: Όνομα: Τηλέφωνο: Σχόλια: Όνομα: Τηλέφωνο: Σχόλια: Όνομα: Τηλέφωνο: Σχόλια:

20 από την Louise Riley Σύμβουλος Αισθητικής Forever Αγγλίας

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις!

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις! Τι όμορφη εποχή του χρόνου! Πολύ νωρίς για να μιλάμε για γιορτές; Ξανασκεφτείτε το! Επιθυμείτε να ολοκληρώσετε αυτήν τη χρονιά έχοντας δημιουργήσει ισχυρές και σταθερές βάσεις για το ξεκίνημά σας το 2014;

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Εποικοδομητική κριτική Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Κάντε μεγάλα όνειρα, και αυτό που ονειρεύεστε, αυτό θα γίνετε. James Allen As A Man Thinketh Γιατί Το Κάνεις Αυτό;?... 5 Δουλέψτε Πιο Σκληρά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ Καταρχάς, βασική προϋπόθεση για το κλείσιμο μιας συνάντησης είναι να έχουμε εξακριβώσει και πιστοποιήσει ότι μιλάμε με τον υπεύθυνο που λαμβάνει μια απόφαση συνεργασίας ή επηρεάζει

Διαβάστε περισσότερα

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου You can t change your life if you don t change your thinking Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου Η κατάσταση σήμερα Πολλές ώρες εργασίας Χαμένος Χρόνος Ανεργία Απολύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο. Ονοματεπώνυμο : Ημερομηνία :

Ερωτηματολόγιο. Ονοματεπώνυμο : Ημερομηνία : Ερωτηματολόγιο Ονοματεπώνυμο : Ημερομηνία : Με αυτό το ερωτηματολόγιo θα ήθελα να διαμορφώσω εικόνα για το προσωπικό ιστορικό και τη γλωσσική χρήση των Ελλήνων μεταναστών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΧΩΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ - 3 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΑΨΗΦΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!

ΑΜΕΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΧΩΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ - 3 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΑΨΗΦΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ! ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΧΩΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ - 3 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΑΨΗΦΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ! ΒΉΜΑ 1ο - ΠΡΟΑΧΘΕΙΤΕ ΣΕ TEAM COORDINATOR

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Γειά! Σε ευχαριστούμε που θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο μαζί μας! Εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνεις μια καταπληκτική κι επιτυχημένη καμπάνια. Με την

Διαβάστε περισσότερα

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!»

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!» 26 σχεδιασε μια ΦωτογρΑΦιΑ τήσ προσκλήσήσ που ελαβεσ Απο τον ΔΑσκΑλο σου. παρουσιασε το λογοτυπο και το σλογκαν που χρήσιμοποιει το σχολειο σου για τήν εβδομαδα κατα τήσ παρενοχλήσήσ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

"Οι ερωτήσεις που ακολουθούν αφορούν την πρόσθετη διδασκαλία που παρακολουθείς αυτό το σχολικό έτος, στα σχολικά μαθήματα ή σε άλλα μαθήματα.

Οι ερωτήσεις που ακολουθούν αφορούν την πρόσθετη διδασκαλία που παρακολουθείς αυτό το σχολικό έτος, στα σχολικά μαθήματα ή σε άλλα μαθήματα. "Οι ερωτήσεις που ακολουθούν αφορούν την πρόσθετη διδασκαλία που παρακολουθείς αυτό το σχολικό έτος, στα σχολικά μαθήματα ή σε άλλα μαθήματα. Η διδασκαλία αυτή μπορεί να γίνεται στο σχολείο ή κάπου αλλού,

Διαβάστε περισσότερα

Modern Greek Beginners

Modern Greek Beginners 2016 HIGHER SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION Modern Greek Beginners ( Section I Listening) Transcript Familiarisation Text Καλημέρα. Καλημέρα σας. Μπορώ να σας βοηθήσω; Ήρθα να πάρω αυτό το δέμα. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμική Παρουσίαση Ένας προς Έναν Από τον Adam May

Δυναμική Παρουσίαση Ένας προς Έναν Από τον Adam May Δυναμική Παρουσίαση Ένας προς Έναν Από τον Adam May Τα πάντα ξεκινούν από το σημαντικό τηλεφώνημα σε έναν υποψήφιο Συνεργάτη, το όνομα του οποίου το έχετε στη Λίστα Επαφών σας (Κρύα και Ζεστή Αγορά). Καλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International Ιδρύθηκε το 1978 στις ΗΠΑ. Ομάδα Διοίκησης με μεγάλη πείρα και διαχρονικότητα. Διεθνείς πωλήσεις σε πάνω από 145 χώρες, 2.68 δισεκατομμύρια πωλήσεις ετησίως. Μια αποδεδειγμένα ισχυρή εταιρεία με αληθινό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ; 2 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ; Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καθοριστικές. Αν δεν χαιρετήσετε κατάλληλα τον πελάτη ή δεν παρουσιάσετε την αντιπροσωπεία με επαγγελματικό τρόπο, αυτό θα θέσει σε κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ Πληροφορίες για τον εκπαιδευτικό: Η Αυτοβιογραφία ιαπολιτισµικών Συναντήσεων, είναι ένα υλικό το οποίο µπορεί να χρησιµοποιηθεί ευρύτερα από τους εκπαιδευτικούς

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία. / / mob.

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία.  /   / mob. Υγεία Ευεξία Ομορφιά Οικονομική Ελευθερία Μοναδική Ευκαιρία για όλους. Μια νέα Ιδέα, ένα νέο Όραμα που σύντομα θα αλλάξει τα δεδομένα Στην παγκόσμια αγορά του Δικτυακού Μάρκετινγκ. Μόλις ξεκινήσαμε και

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του!

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Όλοι οι γονείς, αλλά ιδιαίτερα οι μονογονείς, έχουν ένα άγχος παραπάνω σε ό,τι αφορά την ασφάλεια του παιδιού τους. Μία φίλη διαζευγμένη με ένα κοριτσάκι

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty

LIVIOON The sense of beauty ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ 2018 LIVIOON The sense of beauty Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ασθενής

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ασθενής www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

Modern Greek Beginners

Modern Greek Beginners 2017 HIGHER SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION Modern Greek Beginners ( Section I Listening) Transcript Familiarisation Text Τι θέλεις να σπουδάσεις του χρόνου; Θέλω να γίνω φαρμακοποιός. Σε ποιο πανεπιστήμιο;

Διαβάστε περισσότερα

Ποιον συγγραφέα / εικονογράφο να καλέσω;

Ποιον συγγραφέα / εικονογράφο να καλέσω; Ποιον συγγραφέα / εικονογράφο να καλέσω; Η επίσκεψη ενός δημιουργού στο σχολείο πρέπει να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά. Επομένως, είναι καλύτερα να προσκαλούμε αυτόν που έχουν αγαπήσει

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02 Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ 1 of 18 4/16/2015 4:11 PM ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει διάφορες ενότητες για τα ψηφιακά παιχνίδια που παίζονται σε συσκευές κινητής τεχνολογίας και ειδικότερα

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Εποικοδομητική κριτική

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Εποικοδομητική κριτική 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Εποικοδομητική κριτική Εποικοδομητική κριτική Γενική περιγραφή της ενότητας: Όταν εργάζεστε με άλλους, πολλές φορές υπάρχουν καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί; www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Περιγραφή μίας αποτελεσματικής μεθοδολογίας σε μορφή διαλόγου

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Περιγραφή μίας αποτελεσματικής μεθοδολογίας σε μορφή διαλόγου ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Περιγραφή μίας αποτελεσματικής μεθοδολογίας σε μορφή διαλόγου 1 Από το Παράρτημα: SOLUTIONS FOR BULLYING IN PRIMARY SCHOOLS της Sue

Διαβάστε περισσότερα

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση αγοραστές άνοδος στόχοι πτώση προϊόντα επιτυχίες μερίδιο αγοράς αγορές καινοτομία επιδιώξεις πώληση ιδέες στρατηγική επιτυχίες αστοχίες γκάμα πωλήσεις ρεκόρ 5 ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 7 ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία E B O O K Λ Ι Γ Α Λ Ο Γ Ι Α Γ Ι Α Τ Ο Ν Ι Α Κ Ω Β Ο... Στην ηλικία των 24 ο Ιάκωβος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Επιχειρηματικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

Η. Διαδικασία διαμεσολάβησης

Η. Διαδικασία διαμεσολάβησης Η. Διαδικασία διαμεσολάβησης 1. Εισαγωγή στη διαμεσολάβηση (30 ) Στόχοι Να εντοπίσουν παρακολουθήσουν τη διαδικασία διαμεσολάβησης. Διαδικασία Έχουμε από πριν καλέσει δυο μέλη (ένα αγόρι Α και ένα κορίτσι

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς:

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς: Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON ζει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσορίσατε στην MLM Online Εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα µε θέµα:

Καλωσορίσατε στην MLM Online Εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα µε θέµα: Καλωσορίσατε στην MLM Online Εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα µε θέµα: Κλείσιµο τόσο απλό που µπορεί να το κάνει και το 8χρονο παιδί σας Τί είναι το κλείσιµο; Το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by Οδηγός LinkedIn «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by 2 Οδηγός Linkedin, πώς να βοηθήσετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας το Ο ποιο κάτω οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

CAREER COUNSELLING Eleni Kargakou-Human Resources Advisor

CAREER COUNSELLING Eleni Kargakou-Human Resources Advisor ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ & ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ-ΣΠΟΥΔΕΣ 1 Ποιος ήταν ο λόγος που ακολουθήσατε αυτό τον κλάδο? Τι σας είχε κινήσει το ενδιαφέρον? 2 Τι σας ενδιέφερε

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση που σας προτείνουμε για την διαχείριση των πελατών σας συνοπτικά περιλαμβάνει

Η λύση που σας προτείνουμε για την διαχείριση των πελατών σας συνοπτικά περιλαμβάνει Σκεφτείτε πόσες πωλήσεις χάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από λάθη, από παραλήψεις, από μη συνεργασία των υπευθύνων ή απλά από κακή οργάνωση. Πόσοι υποψήφιοι πελάτες έμειναν μόνο υποψήφιοι και αν γνωρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα κάνω το παιδί μου να αγαπήσει το σχολείο;

Πώς θα κάνω το παιδί μου να αγαπήσει το σχολείο; Ημερομηνία 28/09/2015 Μέσο Συντάκτης Link clickatlife.gr Χριστίνα Χρυσανθοπούλου http://www.clickatlife.gr/euzoia/story/63076/pos-tha-kano-to-paidi-mou-naagapisei-to-sxoleio ΕΥΖΩΙΑ Πώς θα κάνω το παιδί

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος. Καλή τύχη! Carl-Johan Forssén Ehrlin

Πρόλογος. Καλή τύχη! Carl-Johan Forssén Ehrlin Πρόλογος Νιώθουμε πολύ άσχημα όταν βλέπουμε ένα παιδί να κλαίει ή να πονάει χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι, ιδιαίτερα αν είμαστε γονείς. Ανάλογα με τις περιστάσεις τα παιδιά είναι άλλοτε χαρούμενα,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02 Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ «ΛΗΤΩ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ» ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟY

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ «ΛΗΤΩ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ» ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟY ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ «ΛΗΤΩ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ» ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟY Προσαρμογή- Αποχωρισμός Αγαπητοί γονείς, Κατανοώντας τους προβληματισμούς και τα ερωτήματα σας γύρω από θέματα

Διαβάστε περισσότερα

Οι στρατηγικές και τεχνικές που περιγράφονται παρακάτω μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες:

Οι στρατηγικές και τεχνικές που περιγράφονται παρακάτω μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες: Δεξιότητες μάθησης είναι οι δεξιότητες οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη και εφαρμογή κατάλληλων στρατηγικών και πρακτικών αποδοτικής μελέτης. Η διαδικασία της μάθησης είναι πιο αποτελεσματική όταν βασίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Επικοινωνία με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν

Διαβάστε περισσότερα

... Η επιχείρηση, είσαι εσύ

... Η επιχείρηση, είσαι εσύ Issue 4 LALEVA HRISTINA Manager PETROVA ZHANETA... Η επιχείρηση, είσαι εσύ Είμαι από την Βουλγαρία και έγινα Manager με 150cc σε 4 μήνες χάρη στη νέα και ακόμα πιο γενναιόδωρη πολιτική της Forever. Δεν

Διαβάστε περισσότερα

Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο»

Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο» Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο» * της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΘΡΙΑΣΊΑ- Νέες Γυναίκες της Επιστήμης στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ

ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Αν διαβάζετε αυτό το έντυπο τότε έχετε φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο στην πορεία σας με την Oriflame, αυτό του Χορηγού. Από τη στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

Ένας οδηγός για τους γονείς, ώστε τα παιδιά με διαβήτη τύπου 1 να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους

Ένας οδηγός για τους γονείς, ώστε τα παιδιά με διαβήτη τύπου 1 να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους Ένας οδηγός για τους γονείς, ώστε τα παιδιά με διαβήτη τύπου 1 να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους Τι θα βρείτε σε αυτό το φυλλάδιο Επιστροφή στο σχολείο Σωματική άσκηση και παιχνίδι Πάρτι και γιορτές

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε διάφορα συναισθήματα και διαθέσεις. Ορισμένες φορές νιώθουμε ευτυχισμένοι και ενθουσιασμένοι.

Όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε διάφορα συναισθήματα και διαθέσεις. Ορισμένες φορές νιώθουμε ευτυχισμένοι και ενθουσιασμένοι. Μελαγχολία Το φυλλάδιο θα σου φανεί χρήσιμο στην περίπτωση που νιώθεις θλίψη ή μελαγχολία. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν έχεις συμπτώματα κατάθλιψης και πώς μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου ή κάποιον

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Προσκλήσεις και ευχές

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Προσκλήσεις και ευχές Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Προσκλήσεις και ευχές Ενότητα: Κοινωνικές σχέσεις (2 φύλλα εργασίας) Επίπεδο: Β1, Β2 Κοινό: αλλόγλωσσοι ενήλικες ιάρκεια: 4 ώρες (2 δίωρα) Υλικοτεχνική υποδομή: Για τον διδάσκοντα: 1

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή MLM Online Εκπαίδευση µε θέµα: «Εκπαίδευση Συνεργατών: Τα πρώτα βήµατα µε ένα νέο συνεργάτη για να µείνει στη δουλειά»

Ανοιχτή MLM Online Εκπαίδευση µε θέµα: «Εκπαίδευση Συνεργατών: Τα πρώτα βήµατα µε ένα νέο συνεργάτη για να µείνει στη δουλειά» Ανοιχτή MLM Online Εκπαίδευση µε θέµα: «Εκπαίδευση Συνεργατών: Τα πρώτα βήµατα µε ένα νέο συνεργάτη για να µείνει στη δουλειά» Χρησιµοποιήστε το µε 3 τρόπους 1. Με κάθε καινούργιο διανοµέα 2. Να το εφαρµόσετε

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Τι είναι σημαντικό για εσάς; CROP BOTTOM 117325 GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

ΙΑ ΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ 1η Σελίδα Η Γιώτα θα πάει για πρώτη φορά κατασκήνωση. Φαντάζεται πως θα περάσει πολύ άσχημα μακριά από τους γονείς και τα παιχνίδια της για μια ολόκληρη εβδομάδα. Αγχώνεσαι ή νοιώθεις άβολα όταν είσαι

Διαβάστε περισσότερα

Co-funded by the European Union Quest

Co-funded by the European Union Quest 1 Καλωσορίσατε στο παιχνίδι "Δώσε το στον επόμενο". Co-funded by the European Union Ένα εργαλείο για να σας βοηθήσει να γνωρίσετε μια δικαιοσύνη φιλική προς το παιδί Παίκτες Ηλικία 14-18 4-6 Χρονών Βάλτε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ 1

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ 1 ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ 1 ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ: Σεβασμός Κοινωνική δεξιότητα: Ακούω τον ομιλητή στο μάθημα Στόχοι μαθήματος: Ο μαθητής να: 1. Ονομάζει τα βασικά βήματα της κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια για βελτίωση ικανοτήτων

Παιχνίδια για βελτίωση ικανοτήτων Παιχνίδια για βελτίωση ικανοτήτων Διασκεδαστικά παιχνίδια για να βελτιωθούν οι ικανότητες του παιδιού σας Βελτίωση της κριτικής σκέψης του παιδιού σας Όμορφο ανακάτεμα. Οι ικανότητες της κριτικής σκέψης

Διαβάστε περισσότερα

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP Όλα τα προϊόντα καθορίζονται από δύο είδη τιμών: Το Business Volume (BV) και τα Bonus Points (BP). - Business Volume: είναι η τιμή που αγοράζει ο Consultant από την Oriflame μείον το Φ.Π.Α. και τους λοιπούς

Διαβάστε περισσότερα

15 τρόποι διαχείρισης αρνητικών σχολίων και κριτικής. Wake up to Booking.yeah

15 τρόποι διαχείρισης αρνητικών σχολίων και κριτικής. Wake up to Booking.yeah 15 τρόποι διαχείρισης αρνητικών σχολίων και κριτικής Wake up to Booking.yeah Ως γνωστόν δεν γίνεται να τους ικανοποιήσετε όλους κι αυτό ισχύει φυσικά και στον τομέα της φιλοξενίας. Όταν στο σπίτι σας μένουν

Διαβάστε περισσότερα

Σίδνεϊ ας ετοιμαστούμε

Σίδνεϊ ας ετοιμαστούμε Σίδνεϊ ας ετοιμαστούμε Πως να ετοιμαστείτε για έκτακτη ανάγκη στον Δήμο του Σίδνεϊ. Σημαντικές πληροφορίες για δημότες, εργαζομένους και επισκέπτες. www.getreadysydney.com.au 1 Δημιουργήστε προσωπικό σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Με τους μαθητές τις μαθήτριες και τη δασκάλα της P2ELa 2013-2014 Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ- ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Μια μέρα ξεκινήσαμε από τις Βρυξέλλες

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 0 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Η Σ Κ Ε Υ Μ Α

Διαβάστε περισσότερα

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr Συνέντευξη της Ναταλί Σαμπά στη Βάλια Κουρκουμέλη. (Από το babyspace.gr. Ημερομηνία online έκδοσης: 22/07/2010) Η παιγνιοθεραπεία για τη Ναταλί Σαμπά ήταν η ευκαιρία να

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία και Προώθηση. Η Επικοινωνία θα οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο Συνέδριο

Επικοινωνία και Προώθηση. Η Επικοινωνία θα οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο Συνέδριο 3 Επικοινωνία και Προώθηση Η Επικοινωνία θα οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο Συνέδριο Το καλό περιεχόμενο πάντα έχει ένα στόχο δημιουργείται με μια πρόθεση. Ως εκ τούτου μεταφέρει ερεθίσματα για δράση. Ann

Διαβάστε περισσότερα

Co-funded by the European Union Quest. Quest

Co-funded by the European Union Quest. Quest 1 Καλωσορίσατε στο παιχνίδι "Δώσε το στον επόμενο!" Co-funded by the European Union Ένα εργαλείο για να σας βοηθήσει να γνωρίσετε μια δικαιοσύνη φιλική προς το παιδί Παίκτες Ηλικία 14-18 4-6 2 Χρονών Βάλτε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ 2015 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΓΡΙΒΑ ΕΛΕΝΗ 5/2/2015 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτό το portfolio φτιάχτηκε

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

Το βιβλίο της Μ. Autism Resource CD v Resource Code RC115

Το βιβλίο της Μ. Autism Resource CD v Resource Code RC115 Το βιβλίο της Μ Γεια σας με λένε Μ. Είμαι 9 χρονών και μένω στο με τους γονείς μου και τα 2 αδέρφια μου, τον Γιάννη που είναι 10 και τον Βασίλη που είναι 3. Έχω κι ένα σκυλάκι που το λένε Κάντι και είναι

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμες απαντήσεις για φωτογράφους γάμου Πλήρες πακέτο (μέρος 1ο κ' 2ο) (PDF + WORD) - Ελληνικά

Έτοιμες απαντήσεις  για φωτογράφους γάμου Πλήρες πακέτο (μέρος 1ο κ' 2ο) (PDF + WORD) - Ελληνικά Έτοιμες απαντήσεις e-mail για φωτογράφους γάμου Πλήρες πακέτο (μέρος 1ο κ' 2ο) - 28 e-mail (PDF + WORD) - Ελληνικά Η γρήγορη και αποτελεσματική γραπτή επικοινωνία είναι πλέον ιδιαίτερα σημαντική για τους

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση προφορικού λόγου

Κατανόηση προφορικού λόγου Β1 (25 μονάδες) Διάρκεια: 25 λεπτά Ερώτημα 1 Θα ακούσετε δύο (2) φορές έναν συγγραφέα να διαβάζει ένα απόσπασμα από το βιβλίο του με θέμα τη ζωή του παππού του. Αυτά που ακούτε σας αρέσουν, γι αυτό κρατάτε

Διαβάστε περισσότερα

Παπαγεωργίου Σοφία & Μαυρουδής Μιχάλης

Παπαγεωργίου Σοφία & Μαυρουδής Μιχάλης Παπαγεωργίου Σοφία & Μαυρουδής Μιχάλης Η κρίση άγγιξε και εμάς με τη σύζυγο άνεργη, εμένα με μείωση αποδοχών 65% και δύο κόρες στο Δημοτικό. Ψάχναμε εναλλακτικούς τρόπους να ενισχύσουμε το εισόδημά μας

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Επίλυση προβλήματος Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο. 1 φωτοτυπία ανά μαθητή με τον έλεγχο παραγωγή προφορικού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου

Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο. 1 φωτοτυπία ανά μαθητή με τον έλεγχο παραγωγή προφορικού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου Κατανόηση προφορικού λόγου Επίπεδο B Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα-στόχος: Διδακτικός στόχος: Στρατηγικές: Υλικό: Ενσωμάτωση δραστηριοτήτων: 1 διδακτική

Διαβάστε περισσότερα

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 4

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 4 Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά Καντάρας 126, 2051 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ Τηλ. 22456940 Fax: 22 323834 Ηλ ταχυδρομείο:dim-ap-loukas-lef@schools.ac.cy Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 4 Iανουάριος 2014 «Καλή Χρονιά!»-

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση προφορικού λόγου

Κατανόηση προφορικού λόγου Α1 (25 μονάδες) Διάρκεια: 25 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Θα ακούσετε δύο (2) φορές την Κατερίνα και τη Δήμητρα να μιλούν για τις παλιές φωτογραφίες της δουλειάς τους. Ακούστε προσεκτικά το διάλογο και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΙΑΤΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΙΑΤΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΙΑΤΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η θέση του κινητού τηλεφώνου στη ζωή των παιδιών σχολικής ηλικίας (6-12 χρονών) Χρήση Πληροφόρηση Ασφάλεια» Σκοπός Να διαπιστωθoύν: η έκταση χρήσης του κινητού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΑΜΟΥ. Για τη νύφη που της αρέσει η οργάνωση!

ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΑΜΟΥ. Για τη νύφη που της αρέσει η οργάνωση! Top ΓΑΜΟΣ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΑΜΟΥ. Για τη νύφη που της αρέσει η οργάνωση! Η ατζέντα γάμου προορίζεται για την νύφη που της αρέσει η οργάνωση και μισεί το άγχος Ξημέρωσε και πριν καλά καλά ανοίξετε τα μάτια σας,

Διαβάστε περισσότερα

Β τάξη. ΕΝΟΤΗΤΑ 4 Κεφάλαιο 10: Νέες Τεχνολογίες και Επάγγελμα

Β τάξη. ΕΝΟΤΗΤΑ 4 Κεφάλαιο 10: Νέες Τεχνολογίες και Επάγγελμα Η Αργυρώ και ο Βασίλης μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς αποφάσισαν να επισκεφτούν το θείο Αριστείδη, που διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Τήνο, το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Βασίλης: «Πρέπει σύντομα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Αγαπητοί γονείς, Καθώς το νηπιαγωγείο μας έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του στα μικρά μας παιδάκια αλλά και σε εσάς, βρισκόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ZA4881. Flash Eurobarometer 241 (Information society as seen by EU citizens) Country Specific Questionnaire Greece

ZA4881. Flash Eurobarometer 241 (Information society as seen by EU citizens) Country Specific Questionnaire Greece ZA4881 Flash Eurobarometer 241 (Information society as seen by EU citizens) Country Specific Questionnaire Greece FLASH 241 INFORMATION SOCIETY Q1. Θα διαβάσω μια λίστα με ασχολίες ελεύθερου χρόνου. Πόσο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Εκπαίδευση των παιδιών με αυτισμό στις δεξιότητες επικοινωνίας Από την Catherine Faherty Μετάφραση: Ματίνα Παπαγεωργίου & Βάγια Παπαγεωργίου Καθώς εκπαιδεύετε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο απόρρητο

Εισαγωγή στο απόρρητο Εισαγωγή στο απόρρητο Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν την προσωπική τους αντίληψη για το απόρρητο και την επίδραση που αυτό έχει στη ζωή τους. Θα εξετάσουν τα είδη των πληροφοριών που θα ήθελαν να διατηρήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ας γνωριστούμε

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ας γνωριστούμε Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ας γνωριστούμε Ενότητα: Χαιρετισμοί, συστάσεις, γνωριμία (2 φύλλα εργασίας) Επίπεδο: Α1, Α2 Κοινό: αλλόγλωσσοι ενήλικες ιάρκεια: 4 ώρες (2 δίωρα) Υλικοτεχνική υποδομή: Για τον διδάσκοντα:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ 166 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ

ΠΛΑΝΟ 166 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ ΠΛΑΝΟ 166 The Simplest Business Plan in the world Tο απλούστερο επιχειρηματικό πλάνο στον κόσμο Λάρισα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2010 http://paramarketinggr 1 Περιεχόμενα I Σκοπός, Αξίες και Όραμα II Υπάρχουσα

Διαβάστε περισσότερα

1) Γιατί ασχοληθήκατε με το Έργο EduRom

1) Γιατί ασχοληθήκατε με το Έργο EduRom Στις 28 Φεβρουαρίου, δύο από τους εθελοντές του Edurom από το Μεσογειακό Σχολείο της Ταρραγόνα βρέθηκαν στην Ημέρα Εκπαίδευσης του «Δικτύου για τη δημοκρατική εκπαίδευση των ενηλίκων: μπροστά με τη δύναμη

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφέας: Μαρίνα Ματθαιουδάκη Δεξιότητα: Κατανόηση προφορικού λόγου Τύπος κειμένου: Συνέντευξη Θεματική: Αναγνώριση ταυτότητας

Συγγραφέας: Μαρίνα Ματθαιουδάκη Δεξιότητα: Κατανόηση προφορικού λόγου Τύπος κειμένου: Συνέντευξη Θεματική: Αναγνώριση ταυτότητας Συγγραφέας: Μαρίνα Ματθαιουδάκη Δεξιότητα: Κατανόηση προφορικού λόγου Τύπος κειμένου: Συνέντευξη Θεματική: Αναγνώριση ταυτότητας Θα ακούσετε δύο (2) φορές δύο συνεντεύξεις μεταξύ μιας δημοσιογράφου και

Διαβάστε περισσότερα

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙONOMIKHΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙONOMIKHΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙONOMIKHΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ Η Χρηματοδοτιση του εργου Εγινε απο το Υπουργειο Υγειας και Μακροχρονης Φροντιδας του Ονταριο. www.oha.com 1. Συμμετεχετε στην φροντιδα της υγειονομικης

Διαβάστε περισσότερα

Ο προσωπικός μου οδηγός για τις Εκλογές

Ο προσωπικός μου οδηγός για τις Εκλογές Ο προσωπικός μου οδηγός για τις Εκλογές Σχετικά με τον οδηγό αυτό Αυτός ο οδηγός δίνει απάντηση σε ερωτήσεις σχετικές με την ομοσπονδιακή διαδικασία εκλογών και σας πληροφορεί για το τι θα συναντήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Πατρών Μεταπτυχιακό Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Πανεπιστήμιο Πατρών Μεταπτυχιακό Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών Μεταπτυχιακό Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μελέτη με θέμα: Διερεύνηση του βαθμού ανάπτυξης εμπιστοσύνης και ασφάλειας στην καθημερινή χρήση του διαδικτύου Ερωτηματολόγιο 1. Πόσο καιρό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΕΚΘΕΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ Η έκθεση ακαδημαϊκών ενδιαφερόντων συνοδεύει σχεδόν πάντα την αίτηση για την είσοδο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών. Την έκθεση ακαδημαϊκών ενδιαφερόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΦΟΥΤΜΠΟΛ, ΙΛΖΕ ΤΕΜΠΕΤΣ Κ.Τ.

ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΦΟΥΤΜΠΟΛ, ΙΛΖΕ ΤΕΜΠΕΤΣ Κ.Τ. ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΦΟΥΤΜΠΟΛ, ΙΛΖΕ ΤΕΜΠΕΤΣ Κ.Τ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ Από τότε που γνωριστήκαμε πόσος καιρός πάει άραγε; όλο με βλέπετε να σπάω τα μούτρα μου σε διάφορες φάσεις και με διάφορους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αγαπητέ μαθητή/ αγαπητή μαθήτρια, Διεξάγουμε μια έρευνα και θα θέλαμε να μάθουμε την άποψή σου για τo περιβάλλον μάθησης που επικρατεί στην τάξη σου. Σε παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -www.manolisischakis.gr για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -www.manolisischakis.gr για περισσότερη εκπαίδευση 1 Τέταρτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-14 Σημειώσεις... 15 2 Μάθημα Πέμπτο- Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις πώς να διαχειριστείς την λεπτή γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ TO FOLLOW UP;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ TO FOLLOW UP; FOLLOW UP 9 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ TO FOLLOW UP; To follow up μετά από μια παράδοση είναι ένα βασικό βήμα για την οικοδόμηση της αφοσίωσης του πελάτη και προς την επόμενη πώληση, είτε στον πελάτη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΙΔΕΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ. Από την Catherine Faherty. Μετάφραση: Ματίνα Παπαγεωργίου

ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΙΔΕΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ. Από την Catherine Faherty. Μετάφραση: Ματίνα Παπαγεωργίου ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΙΔΕΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ Από την Catherine Faherty Μετάφραση: Ματίνα Παπαγεωργίου Ιδέες για ομάδες στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό που συμπεριλαμβάνουν μαθητές με αυτισμό: οργανώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Επιχειρηματικότητα Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Τι είναι επιχειρηματικότητα; Επιχειρηματικότητα είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ»

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» «Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» ΚΕΦΆΛΑΙΟ 1 ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ τι πιστεύω για την εξαφάνιση, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο. Όχι,

Διαβάστε περισσότερα

Τα χαρισματικά παιδιά είναι προβληματικά για τους γονείς τους. Σε αντίθεση με τους συνομηλίκους τους ενδιαφέρονται περισσότερο για γεγονότα, ευφυή

Τα χαρισματικά παιδιά είναι προβληματικά για τους γονείς τους. Σε αντίθεση με τους συνομηλίκους τους ενδιαφέρονται περισσότερο για γεγονότα, ευφυή Τα χαρισματικά παιδιά είναι προβληματικά για τους γονείς τους. Σε αντίθεση με τους συνομηλίκους τους ενδιαφέρονται περισσότερο για γεγονότα, ευφυή και ταχύτατα, ενώ κάποιες φορές είναι δραστήρια ή αδρανή.

Διαβάστε περισσότερα

ΕκπαιδΕυτικΕσ δραστηριοτητεσ

ΕκπαιδΕυτικΕσ δραστηριοτητεσ Η Μελίνα µπορεί να τον ακολουθήσει χωρίς να φοβάται. Και, το κυριότερο, η µα- µά της είχε πει πως πρέπει να τον περιµένει. Άργησες πολύ, τον µαλώνει η Μελίνα. Έβγαλα ρίζες εδώ πέρα! Συγγνώµη, αδελφούλα

Διαβάστε περισσότερα