P/BV M Div. Yield 0.7% 5.5% Υπεγράφη η νέα συµφωνία για την δραστηριοποίηση της ΟΠΑΠ ΑΕ στην Κύπρο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "P/BV 1.03 1.00 12M 2.513 Div. Yield 0.7% 5.5% Υπεγράφη η νέα συµφωνία για την δραστηριοποίηση της ΟΠΑΠ ΑΕ στην Κύπρο"

Transcript

1 13 Φεβρουαρίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Το χθεσινό έντονα ανοδικό άνοιγµα έδωσε την ευκαιρία στους επενδυτές να αποκοµίσουν τα βραχυπρόθεσµα τους κέρδη οδηγώντας την αγορά κατά το κλείσιµο σε αρνητικό έδαφος. Η αβεβαιότητα που επικρατεί όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και το αποτέλεσµα των επικείµενων εκλογών αναµένεται να ενισχύσει την διακύµανση στην αγορά. Αναµένουµε να συνεχιστεί η πίεση κατά το ξεκίνηµα της αγοράς. CSE Gen. Index: E* 2003F EURIBOR Change P/E M day 5days Ytd EV/EBITDA M % +2.14% -6.28% P/BV M Div. Yield 0.7% 5.5% Volume Index Volume CYP ( ): 1,055,059 EUR / CYP: EUR / USD: Avg Vol (12M) CYP ( ): 1,301,600 Market Cap.CYP ( ): 3,704,824,675 5-Y Bond: 4.56% /6 2/7 2/10 2/11 2/ *adjusted for impairment Υπεγράφη η νέα συµφωνία για την δραστηριοποίηση της ΟΠΑΠ ΑΕ στην Κύπρο H νέα συµφωνία υπεγράφη χθες από τον Υφυπουργό Αθλητισµού της Ελλάδος, αρµόδιο για αθλητικά θέµατα, και τον Υπουργό Οικονοµικών της Κύπρου. Η νέα συµφωνία προνοεί την διεξαγωγή όλων των παιγνιδιών της ΟΠΑΠ ΑΕ πλην του παιγνιδιού ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Η δραστηριοποίηση της ΟΠΑΠ ΑΕ θα γίνει στην Κύπρο µέσω θυγατρικής που θα συσταθεί στους επόµενους έξι µήνες προς το σκοπό αυτό. Να υπενθυµίσουµε ότι ο ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στην Κύπρο για πάνω από 30 χρόνια µέσω του Γραφείου ΟΠΑΠ Ζώνης Κύπρου. Μέσω της θυγατρικής στην Κύπρο, η ΟΠΑΠ ΑΕ θα µπορεί να επενδύει προκειµένου να διευρύνει την παρουσία της στο νησί. Yiannos Stavrinides ystavrinides@egnatia.com.cy A.ZORPAS & SONS <ZRP.CY / ZRPw.CY> 1.30 / 0.20 P/E (02) 8.49 P/E (03) 8.48 EV/EBITDA (02) 5.14 EV/EBITDA (03) 4.79 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ Hold ( ιακράτηση) Υπενθύµιση για άσκηση ΑΜ. Υπενθυµίζεται ότι η µέρα εξάσκησης των ΑΜ είναι η 4 Απριλίου Τιµή εξάσκησης 1 ανά ΑΜ. Η τιµή διαπραγµάτευσης της µετοχής της εταιρείας είναι υψηλότερη από την τιµή εξάσκησης των ΑΜ. Η αξιολόγηση µας είναι διακράτηση.

2 MARKETRENDS FINANCIAL SERVICES <MFS.CY> ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΛΑ ΟΣ EV/EBITDA (02) EV/EBITDA (03) Επιβολή διοικητικού προστίµου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την επιβολή διοικητικού προστίµου ύψους 15χιλ. στον κ. Λάµπρο Χριστοφή, ιευθύνοντα Σύµβουλο και Πρώτο Εκτελεστικό Σύµβουλο της εταιρείας καθώς επίσης και την επιβολή διοικητικού προστίµου ύψους 15χιλ. στον κ. Γιάννο Χριστοφή, µέλος του.σ. της εταιρείας. H Επιτροπή κατέληξε στην απόφαση αυτή µετά από διαπίστωση ότι οι κ.κ. Λάµπρος και Γιάννος Χριστοφή ανακοίνωσαν σε επενδυτές πληροφορία η οποία φορούσε την εξαγορά της εταιρείας Stario Investments από τον όµιλο Elma Financial Services πριν γίνει δηµόσια ανακοίνωση για την πληροφορία αυτή. PHC FRANCHISED RESTAURANTS <PHC.CY> 0.60 EV/EBITDA (02) EV/EBITDA (03) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Λειτουργία του πρώτου εστιατορίου στο Βελιγράδι. Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχει εξασφαλίσει τον αναγκαίο χώρο για τη λειτουργία του πρώτου εστιατορίου Pizza Hut στο Βελιγράδι εµβαδού 550τ.µ. ο οποίος λειτουργεί ήδη σαν εστιατόριο και βρίσκεται σε κεντρικό σηµείο της πόλης. Σύµφωνα µε την εταιρεία η λειτουργία του συγκεκριµένου εστιατορίου δεν αναµένεται να έχει ουσιαστική επίδραση στα αποτελέσµατα της εταιρείας για το 2003 λόγω αυξηµένων προλειτουργικών εξόδων. Τέλος, η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου χώρου για τη λειτουργία δεύτερου καταστήµατος Pizza Hut στο Βελιγράδι. CYPRUS TRADING CORPORATION <CTC.CY> EV/EBITDA (02) EV/EBITDA (03) ΕΜΠΟΡΙΟ Συνεργασία µε την πολυεθνική εταιρεία Reckitt Benckiser. H συνεργασία αφορά την αποκλειστική αντιπροσώπευση δύο νέων προϊόντων της Reckitt Benckiser, το αποσκληρυντικό πλυντηρίων ρούχων Calgon και το ολοκληρωµένο σύστηµα καθαρισµού για πλυντήρια πιάτων Calgoit. Με τα νέα προϊόντα αναµένεται να προστεθεί ποσό ύψους 500χιλ. στον κύκλο εργασιών της Cyprus Trading Corporation.

3 Άλλες ανακοινώσεις Hellenic Bank <HB.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 28 Φεβρουαρίου 2003 για να εξετάσει µεταξύ άλλων τα προκαταρκτικά αποτελέσµατα Christis Dairies <CDL.CY>: εν εξασκήθηκε κανένα ΑΜ. Aqua Sol Hotels <AQS.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 25 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει και να εγκρίνει την ένδειξη κέρδους για το οικονοµικό έτος Muskita Aluminium Industries <MAI.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 25 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει και να προβεί σε ανακοίνωση της ένδειξη του αποτελέσµατος για το Tsokkos Hotels <TSH.CY>: Η συνεδρίαση του.σ. για εξέταση των προκαταρκτικών αποτελεσµάτων της εταιρείας θα πραγµατοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2003 και όχι στις 26 Φεβρουαρίου 2003 όπως έχει ανακοινωθεί. Μallouppas & Papacostas Trading Co <MPT.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 27 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει και να προβεί σε ανακοίνωση της ένδειξη του αποτελέσµατος για το Athina Investment <ATH.CY>: Ανακοινώθηκε η ένδειξη των αποτελεσµάτων FY2002. ιορισµός του ελεγκτικού οίκου Deloitte & Touche σε αντικατάσταση του οίκου Χρυσάνθου & Χριστοφόρου. PSD Investments <PSD.CY>: Ανακοινώθηκε η ένδειξη των αποτελεσµάτων FY2002. Knossos Investments, Efremico Holdings, Plyntex <KNO.CY, EFR.CY, PLY.CY>: Παραίτηση του κ. Κυριάκου Παπαδάκη από µέλος του ιοικητικού Συµβουλίου της εταιρείας. Efremico Holdings <EFR.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 24 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει και να προβεί σε ανακοίνωση της ένδειξης των αποτελεσµάτων για το Andreas Coullapides <ACL.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 25 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει τα προκαταρκτικά αποτελέσµατα για το 2002 και να προβεί σε ανακοίνωση της ένδειξης των αποτελεσµάτων. Minerva Insurance <MIN.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 27 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει και να προβεί σε ανακοίνωση της ένδειξης των αποτελεσµάτων για το Claridge Investments <CLA.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 24 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει και να προβεί σε ανακοίνωση της ένδειξης των αποτελεσµάτων για το Petrolina Holdings <PHL.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 25 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει τα προκαταρκτικά αποτελέσµατα 2002 και την πιθανότητα καταβολής µερίσµατος ή όχι. A & P (Andreou & Paraskevaides) Enterprises <APE.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 27 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει τα προκαταρκτικά αποτελέσµατα 2002 και την πιθανότητα καταβολής µερίσµατος ή όχι. Salamis Tours (Holdings) <SAL.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 27 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει µεταξύ άλλων τα προκαταρκτικά αποτελέσµατα Orfanides Supermarkets <ORF.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 24 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει τα προκαταρκτικά αποτελέσµατα Harvest Capital Management <HCM.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 25 Φεβρουαρίου 2003 για να ε- ξετάσει τα ενδεικτικά αποτελέσµατα καθώς επίσης και της αντικατάστασης του ελεγκτικού οίκου Χρυσάνθου & Χριστοφόρου από τον οίκο Deloitte & Touche.

4 Constantinou Brothers Hotels <CBH.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 27 Φεβρουαρίου 2003 για εξέταση των προκαταρκτικών αποτελεσµάτων Laser Investment <LAS.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 25 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει και να προβεί σε ανακοίνωση της ένδειξη του αποτελέσµατος για το K.Kythreotis Holdings <KYTH.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 25 Φεβρουαρίου 2003 για εξέταση των προκαταρκτικών αποτελεσµάτων Dimco Electrical Supplies <DES.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 26 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει και να προβεί σε ανακοίνωση της ένδειξη του αποτελέσµατος για το Global Consolidator <GLC.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 27 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει και να προβεί σε ανακοίνωση της ένδειξη του αποτελέσµατος για το Avacom Net Services <ANS.CY>: ιορισµός του κ. Ανδρέα Αλωνεύτη στη θέση του Προέδρου του ιοικητικού Συµβουλίου της εταιρείας. Athos Doamonds <AD.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 25 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει και να εγκρίνει τα τελικά αποτελέσµατα Jumbo Trading <JUM.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 26 Φεβρουαρίου 2003 για να εξετάσει τα αποτελέσµατα για την εξαµηνία από την 1 Ιουλίου 2002 µέχρι τις 31 εκεµβρίου Κanika Hotels <KAN.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 26 Φεβρουαρίου 2003 για µελέτη της ένδειξης του αποτελέσµατος για το 2003, του προϋπολογισµού 2003 καθώς επίσης και της πιθανότητας καταβολής µερίσµατος ή όχι. Rolandos Enterprises <ROL.CY>: Συνεδρίαση του.σ. στις 20 Φεβρουαρίου 2003 για να µελετήσει τα προκαταρκτικά αποτελέσµάτα για το 2002, το θέµα καταβολής µερίσµατος ή όχι και να προβεί σε α- νακοίνωση της ένδειξης των αποτελεσµάτων.

5 EGNATIA FINANCIAL SERVICES (CYPRUS) LTD 178, ATHALASSAS AVENUE IRENE TOWER, 1 ST FLOOR P.O.Box 16180, 2086 NICOSIA Tel.: Fax: research@egnatia.com.cy Equity Research Yiannos Stavrinides Despo Papaevriviadou Asset Management Christos Spanos Harrys Michaelides Private Clients Desk Christos Pavlides Marios Salides Christos Leonida Corporate Finance Vassos Paraskevas Andreas Georgallis Petros Michaelides Απαλλακτική ρήτρα: Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν πληροφοριακό δελτίο έχουν συλλεγεί και επεξεργαστεί από το Τµήµα Έρευνας και Ανάλυσης της Egnatia Financial Services (Cyprus) Ltd και σε καµία περίπτωση δεν συνιστούν µια πλήρη επεξεργασία όλων των απόψεων πάνω σε συγκεκριµένη είδηση/ εξέλιξη που είναι δυνατόν να επηρεάσουν την πορεία τίτλων εισηγµένων στο Κυπριακό ή Ξένα Χρηµατιστήρια. Το περιεχόµενο του παρόντος δελτίου παρέχεται σαν πληροφοριακό υλικό και απευθύνεται αποκλειστικά και µόνο σε θεσµικούς επενδυτές και επαγγελµατίες της αγοράς και δεν θα πρέπει να χρησιµοποιείται από µη επαγγελµατίες επενδυτές, σύµφωνα µε τους κανονισµούς της Κυπριακής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Το δελτίο αυτό σε καµία περίπτωση δεν συνιστά πρόταση για αγορά ή πώληση συγκεκριµένου τίτλου. Η Egnatia Financial Services (Cyprus) Ltd ή/και συνδεδεµένες µε αυτήν εταιρείες ή/και συνδεδεµένα µε αυτήν άτοµα ή/και οι διοικητικοί της σύµβουλοι ή/και οι διευθυντές της ή/και τα στελέχη της ή/και οι πελάτες της µπορεί να διενεργούν συναλλαγές επί ενός ή περισσοτέρων τίτλων που αναφέρονται στο παρόν δελτίο ή να παρέχουν συµβουλές ή/και γενικότερα να έχουν συµφέρον σε εταιρείες/ τίτλους που αναφέρονται στο δελτίο. Το παρόν δελτίο σε καµία περίπτωση δεν λαµβάνει υπόψη τις προσωπικές ανάγκες, επενδυτικό ορίζοντα και χρηµατοοικονοµική κατάσταση ενός οιουδήποτε επενδυτή και σαν αποτέλεσµα οι επενδυτές θα πρέπει να λαµβάνουν επαγγελµατική συµβουλή πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση. Οι πηγές πάνω στις οποίες έχει βασιστεί η συγγραφή του παρόντος δελτίου θεωρούνται αξιόπιστες κατά την ηµέρα απόκτησης τους, σε καµία όµως περίπτωση δεν µπορούµε να εγγυηθούµε την ακρίβεια ή/και την πληρότητα τους. Η έκθεση αυτή περιέχει µελλοντικές εκτιµήσεις οι οποίες περικλείουν αβεβαιότητα και κινδύνους. Τα τελικά αποτελέσµατα ή και µεγέθη µπορεί να αποκλίνουν σηµαντικά από τις προβλέψεις Η Egnatia Financial Services (Cyprus) Ltd είναι µέλος του Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου και η λειτουργία της ελέγχεται από την Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθώς επίσης και από τις Χρηµατιστηριακές Αρχές. Το παρόν δελτίο απευθύνεται αποκλειστικά και µόνο στον πρώτο παραλήπτη και απαγορεύεται να αναµεταδίδεται ή/και να αντιγράφεται µέρος αυτού ή στην ολότητα του µε οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια της Egnatia Financial Services (Cyprus) Ltd.

EV/EBITDA (03) Ν/Α EV/EBITDA (04) Ν/Α

EV/EBITDA (03) Ν/Α EV/EBITDA (04) Ν/Α 26 Αυγούστου 2003 Σχόλιο Αγοράς Ανόδου συνέχεια στο ΧΑΚ, µε το Γενικό είκτη να καταγράφει νέα υψηλά 7µήνου και τον όγκο συναλλαγών να βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα από την αρχή του έτους. Κατά τη σηµερινή

Διαβάστε περισσότερα

Σχολιασµός αξιολογήσεων ξένων Οίκων για Κυπριακές Τράπεζες από τον ιοικητή

Σχολιασµός αξιολογήσεων ξένων Οίκων για Κυπριακές Τράπεζες από τον ιοικητή 31 εκεµβρίου 2002 Σχόλιο Αγοράς; Η αγορά αντέδρασε χθες στην παρατεταµένη πτώση που ακολούθησε την σύνοδο της Κοπεγχάγης. Η χθεσινή συνεδρίαση έδειξε µια θετική εικόνα που θα µπορούσε να συνεχιστεί και

Διαβάστε περισσότερα

Οι πτώσεις των επιτοκίων στις ΗΠΑ δεν επηρεάζουν τα δάνεια της Κύπρου

Οι πτώσεις των επιτοκίων στις ΗΠΑ δεν επηρεάζουν τα δάνεια της Κύπρου 12 Νοεµβρίου 2002 Σχόλιο Αγοράς Ο ΓΓ των Ηνωµένων Εθνών κατέθεσε χθες µέσω αντιπροσώπων του, το σχέδιο λύσης του Κυπριακού προβλήµατος σε όλα τα εµπλεκόµενα µέρη. Η Κυπριακή και Ελληνική Πολιτική ηγεσία

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS Analyser. 17 εκεµβρίου 2002. Σε λειτουργία και πάλι οι πιστωτικές κάρτες. Πρόστιµο σε όσους καθυστερούν να πληρώσουν κέρδη από το ΧΑΚ

CYPRUS Analyser. 17 εκεµβρίου 2002. Σε λειτουργία και πάλι οι πιστωτικές κάρτες. Πρόστιµο σε όσους καθυστερούν να πληρώσουν κέρδη από το ΧΑΚ 17 εκεµβρίου 2002 Σχόλιο Αγοράς Η χθεσινή απότοµή πτώση της αγοράς ήρθε αρκετά απρόσµενα εξανεµίζοντας την αισιοδοξία των επενδυτών για νέα υψηλά του Γ τιµών. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό τις επόµενες ηµέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΕV/ΕΒΙΤDΑ (03) 9.55 ΕV/ΕΒΙΤDΑ (04) 8.22

ΕV/ΕΒΙΤDΑ (03) 9.55 ΕV/ΕΒΙΤDΑ (04) 8.22 23 εκεµβρίου 2003 Σχόλιο Αγοράς εν αναµένουµε καµία διαφοροποίηση από το σκηνικό των τελευταίων ηµερών, κατά τη σηµερινή τελευταία συνεδρίαση πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Να υπενθυµίσουµε επίσης

Διαβάστε περισσότερα

Αυστηρότερο πλαίσιο για την εξασφάλιση δανείων από την Κεντρική Τράπεζα

Αυστηρότερο πλαίσιο για την εξασφάλιση δανείων από την Κεντρική Τράπεζα 14 Νοεµβρίου 2002 Σχόλιο Αγοράς Με ρευστοποιήσεις κερδών συνέχισε την πορεία του ο γενικός δείκτης ο οποίος τελικά έκλεισε σε ουδέτερη ζώνη αλλά µε θετικό πρόσηµο. Η µείωση στον όγκο συναλλαγών θεωρείται

Διαβάστε περισσότερα

Στο 4.88% η αύξηση του είκτη Τιµών Καταναλωτή για το πρώτο εξάµηνο

Στο 4.88% η αύξηση του είκτη Τιµών Καταναλωτή για το πρώτο εξάµηνο 2 Ιουλίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Η αγορά αναµένεται σήµερα να κινηθεί στα ίδια µε τα χθεσινά επίπεδα συνοδευόµενη από χαµηλή συναλλακτική δραστηριότητα. Οι προειδοποιήσεις κερδών σχετικά µε τα αποτελέσµατα

Διαβάστε περισσότερα

Την επόµενη εβδοµάδα η υποβολή συµβιβαστικής πρότασης για το τραπεζικό

Την επόµενη εβδοµάδα η υποβολή συµβιβαστικής πρότασης για το τραπεζικό 23 Αυγούστου 2002 Σχόλιο Αγοράς Μεγάλη διόρθωση σηµείωσε κατά την χθεσινή συνεδρίαση ο γενικός δείκτης του Χρη- µατιστηρίου καταγράφοντας απώλειες 1.88%. Η ευρεία ρευστοποίηση κερδών µε µεγάλο για την

Διαβάστε περισσότερα

EV/EBITDA (02) N/A EV/EBITDA (03) N/A

EV/EBITDA (02) N/A EV/EBITDA (03) N/A 18 Φεβρουαρίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Η αγορά τήρησε στάση αναµονής κατά την χθεσινή πρώτη συνεδρίαση της εβδοµάδας, κλείνοντας χωρίς µεταβολή µε το συναλλακτικό ενδιαφέρον να βρίσκεται στο µέσο όρο των προηγούµενων

Διαβάστε περισσότερα

Ηµερολόγιο ανακοινώσεων µακροοικονοµικών στοιχείων για την περίοδο 1 εκεµβρίου - 5 εκεµβρίου Κύπρος

Ηµερολόγιο ανακοινώσεων µακροοικονοµικών στοιχείων για την περίοδο 1 εκεµβρίου - 5 εκεµβρίου Κύπρος 1 εκεµβρίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Πιέσεων συνέχεια για τη µετοχή της Τράπεζας Κύπρου η οποία οδήγησε για άλλη µια συνεδρίαση την αγορά σε χαµηλότερα επίπεδα. Η ανακοίνωση των αποτελεσµάτων των Τραπεζών δηµιούργησε

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS Analyser. 12 Αυγούστου Στο 3.6% η ανεργία για το µήνα Ιούλιο. Μείωση του δείκτη όγκου πωλήσεων κατά 2.3% για το πεντάµηνο

CYPRUS Analyser. 12 Αυγούστου Στο 3.6% η ανεργία για το µήνα Ιούλιο. Μείωση του δείκτη όγκου πωλήσεων κατά 2.3% για το πεντάµηνο 12 Αυγούστου 2003 Σχόλιο Αγοράς Κύριο χαρακτηριστικό της χθεσινής συνεδρίασης ήταν ο χαµηλός όγκος συναλλαγών ο οποίος καθιστά ασθενή τη χθεσινή ανοδική αντίδραση του Γενικού είκτη. Κατά τη σηµερινή συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Bank of Cyprus <BOC.CY> P/BV (02) 1.24 P/BV (03) 1.23

Bank of Cyprus <BOC.CY> P/BV (02) 1.24 P/BV (03) 1.23 28 Νοεµβρίου 2002 Σχόλιο Αγοράς Η αναµενόµενη εδώ και µέρες απάντηση Ντενκτάς στο σχέδιο Ανάν ήρθε χθες προκαλώντας απογοήτευση. Σηµειώνουµε επίσης το συλλαλητήριο υπέρ του σχεδίου Ανάν στην τουρκοκυπριακή

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS Analyser. 22 Οκτωβρίου Νέο σύστηµα αξιολόγησης για τους ηµόσιους Υπάλληλους. Οι προβλέψεις για το 2003 είναι εφικτές

CYPRUS Analyser. 22 Οκτωβρίου Νέο σύστηµα αξιολόγησης για τους ηµόσιους Υπάλληλους. Οι προβλέψεις για το 2003 είναι εφικτές 22 Οκτωβρίου 2002 Σχόλιο Αγοράς Η τακτική των τελευταίων ηµερών συνεχίσθηκε και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση µε την αγορά να ανακάµπτει πάντα στα τελευταία λεπτά της συνεδρίασης, καταγράφοντας οριακά κέρδη.

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS Analyser. 2 Οκτωβρίου Προϋπολογισµός Τουρισµός

CYPRUS Analyser. 2 Οκτωβρίου Προϋπολογισµός Τουρισµός 2 Οκτωβρίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Η αγορά χθες παρέµεινε κλειστή λόγω της επίσηµης αργίας για την Ανεξαρτησία. Την Τρίτη η αγορά κινήθηκε πλάγια καταγράφοντας οριακά κέρδη. Ελλείψει σηµαντικών εξελίξεων που

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS Analyser. 5 Νοεµβρίου Τουρισµός

CYPRUS Analyser. 5 Νοεµβρίου Τουρισµός 5 Νοεµβρίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Η µετοχή της Τράπεζας Κύπρου αναµένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος κατά τη σηµερινή συνεδρίαση σαν αποτέλεσµα της ανοδικής κίνησης, µε αυξηµένο

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS Analyser. 3 Μαρτίου Σήµερα η πρώτη φάση φιλελευθεροποίησης της σταθερής τηλεφωνίας

CYPRUS Analyser. 3 Μαρτίου Σήµερα η πρώτη φάση φιλελευθεροποίησης της σταθερής τηλεφωνίας 3 Μαρτίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Σε εβδοµάδα ιστορικών εξελίξεων και αποφάσεων εισέρχεται το Κυπριακό πρόβληµα ενόψει της απαίτησης του ΓΓ του ΟΗΕ οι δύο πλευρές να τοποθετηθούν πάνω στην εισήγηση του το σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

Σήµερα κατατίθεται ο συµπληρωµατικός προϋπολογισµός ύψους 315.5εκ

Σήµερα κατατίθεται ο συµπληρωµατικός προϋπολογισµός ύψους 315.5εκ 12 Ιουνίου 2003 Σχόλιο Αγοράς Η χθεσινή ανοδική συνεδρίαση οδηγήθηκε από το έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον που υπήρχε στην Τράπεζα Κύπρου ενώ να σηµειώσουµε το σηµαντικά αυξηµένο όγκο που είχε η µετοχή και

Διαβάστε περισσότερα

Ενοποίηση υφιστάμενων Αγορών ΧΑΚ/ Κατάταξη εισηγμένων εταιρειών στις Αγορές του ΧΑΚ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενοποίηση υφιστάμενων Αγορών ΧΑΚ/ Κατάταξη εισηγμένων εταιρειών στις Αγορές του ΧΑΚ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 0115/00010838/el Ανακοινώσεις ΧΑΚ Cyprus Stock Exchange Ενοποίηση υφιστάμενων Αγορών ΧΑΚ/ Κατάταξη εισηγμένων εταιρειών στις Αγορές του ΧΑΚ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CSE Attachment: 1. CSE Announce Non

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΣ

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΣ νημέρωση από το ΧΑΚ Μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση ΧΑΚ - Απρίλιος 2008 - Τεύχος 134 ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΑΚ Νέα μορφή ενημέρωσης Από το μήνα αυτό, η ενημέρωση που προσφέρει το ΧΑΚ στους συντελεστές της αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

της εταιρείας Muskita Aluminium Industries PLC

της εταιρείας Muskita Aluminium Industries PLC 19/05/2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της εταιρείας Muskita Aluminium Industries PLC Βάσει του άρθρου 33(2) του περί ηµοσίων Προτάσεων Εξαγοράς Νόµου του 2007, Ν41(Ι)/2007, το ιοικητικό Συµβούλιο της Muskita Aluminium

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σύνθεση του Δείκτη FTSE/CySE20 Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση

Νέα σύνθεση του Δείκτη FTSE/CySE20 Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση 0115/00000404/el Ανακοινώσεις ΧΑΚ Cyprus Stock Exchange CSE Νέα σύνθεση του Δείκτη FTSE/CySE20 Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση Attachment: 1. FTSE-CYSE20 Non Regulated Publication Date: 14/11/2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1. ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΚΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1. ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΚΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις για παραβάσεις του περί των Προϋποθέσεων Διαφάνειας (Κινητές Αξίες προς Διαπραγμάτευση

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝ ΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 24 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ένδειξη αποτελέσµατος και επεξηγηµατική κατάσταση 2-3 Ενοποιηµένος Λογαριασµός Αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Unigrowth Investments Public Ltd

Unigrowth Investments Public Ltd Unigrowth Investments Public Ltd Εξαµηνιαία 2010 και Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις για την περίοδο 01 Ιανουαρίου 2010 µέχρι 30 Ιουνίου 2010 Επιθυµούµε να σας πληροφορήσουµε ότι σε σηµερινή του συνεδρία,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝ ΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΜΕΧΡΙ 100% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ CONSTANTINOU BROS HOTELS PUBLIC

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝ ΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΜΕΧΡΙ 100% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ CONSTANTINOU BROS HOTELS PUBLIC ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝ ΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΜΕΧΡΙ 100% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ CONSTANTINOU BROS HOTELS PUBLIC COMPANY LTD ΣΗΜΕΙΩΜΑ Η έκθεση αυτή, η οποία παρουσιάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Apollo Investment Fund Plc. Σελίδα

Apollo Investment Fund Plc. Σελίδα ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ΕΝ ΙΑΜΕΣΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2 ΕΝ ΙΑΜΕΣΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3 ΕΝ ΙΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΑ Ι ΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 9 Ιουνίου, 2008, σύµφωνα µε το άρθρο 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

30 Μαΐου Της Εταιρείας: DIMCO PLC. Θέµα: Ετήσιο ελτίο

30 Μαΐου Της Εταιρείας: DIMCO PLC. Θέµα: Ετήσιο ελτίο 30 Μαΐου 2012 Της Εταιρείας: DIMCO PLC Θέµα: Ετήσιο ελτίο 2010-2011 Επισυνάπτουµε το Ετήσιο ελτίο της Εταιρείας για την περίοδο από 14/04/2011-30/04/2012, το οποίο ετοιµάστηκε προς συµµόρφωση µε τις πρόνοιες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 15/12/2014

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 15/12/2014 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 824,49 µονάδες, σηµειώνοντας απώλειες 0,42%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 145,50 εκατ. εκ των οποίων 18,18 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009

Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 28 Απριλίου 2009 Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κύριοι Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 Επισυνάπτονται οι Συνοπτικές Ενδιάµεσες Οικονοµικές

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση Ετήσιου Δελτίου της εταιρείας SFS Group Public Company Limited για την περίοδο 10 Μαΐου, Μαΐου, 2013 Επισυνάτπεται ανακοίνωση

Δημοσίευση Ετήσιου Δελτίου της εταιρείας SFS Group Public Company Limited για την περίοδο 10 Μαΐου, Μαΐου, 2013 Επισυνάτπεται ανακοίνωση 0042/00003088/el Ετήσιο Δελτίο SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD Δημοσίευση Ετήσιου Δελτίου της εταιρείας SFS Group Public Company Limited για την περίοδο 10 Μαΐου, 2012 21 Μαΐου, 2013 Επισυνάτπεται ανακοίνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ΜΕΡΟΣ Α Συνοπτικές πληροφορίες για την Εταιρεία 3 Απολογισµός από τους ιευθυντές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΤΑ 220 ΕΚΑΤ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΤΑ 220 ΕΚΑΤ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΤΑ 220 ΕΚΑΤ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΣΩ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ Η Ελληνική Τράπεζα

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 27 Μαΐου, 2010, σύµφωνα µε τα άρθρα 5(1)(δ) και 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος

Διαβάστε περισσότερα

0042/ /el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD SFS. Attachment: 1. Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης - δεύτερο εξάμηνο

0042/ /el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD SFS. Attachment: 1. Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης - δεύτερο εξάμηνο 0042/00013728/el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης Έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της SFS Group Public Company Limited της Ενδιάμεσης Ενοποιημένης

Διαβάστε περισσότερα

Προκαταρτικά Αποτελέσματα Επισυνάπτεται ανακοίνωση

Προκαταρτικά Αποτελέσματα Επισυνάπτεται ανακοίνωση 0087/00006205/el Ένδειξη Αποτελέσματος SEA STAR CAPITAL PLC SEAS Προκαταρτικά Αποτελέσματα Επισυνάπτεται ανακοίνωση Attachment: 1. seas Regulated Publication Date: 28/02/2014 28 Φεβρουαρίου 2014 Χρηματιστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες αποφάσεις πήρε το Συμβούλιο για τις εισηγμένες εταιρείες του ΧΑΚ

Ποιες αποφάσεις πήρε το Συμβούλιο για τις εισηγμένες εταιρείες του ΧΑΚ νημέρωση από το ΧΑΚ Μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση ΧΑΚ - Noέμβριος 2008 - Τεύχος 142 Επιτυχής παρουσίαση του ΧΑΚ στην αγορά της Αθήνας Ενδιαφέρον για εγγραφή εταιρειών στην Κύπρο Ποιες αποφάσεις πήρε το Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Σημάνσεις εταιρειών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του ΧΑΚ Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση

Σημάνσεις εταιρειών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του ΧΑΚ Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση Σημάνσεις εταιρειών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του ΧΑΚ Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση 0115/00020622/el Ανακοινώσεις ΧΑΚ Cyprus Stock Exchange CSE Attachment: 1. Accounts 31122016 Simansi Non Regulated Publication

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 22/9/2014

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 22/9/2014 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Μεγάλη άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.148,64 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 3,67%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 303,67 εκατ. εκ των οποίων 24,38 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 15 Ιουνίου, 2009, σύµφωνα µε το άρθρο 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

Κατόπιν των ανωτέρω, ο πρόεδρος προτείνει την έγκριση των Οικονοµικών Καταστάσεων της 31/12/2008 και των αποτελεσµάτων της χρήσης αυτής.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο πρόεδρος προτείνει την έγκριση των Οικονοµικών Καταστάσεων της 31/12/2008 και των αποτελεσµάτων της χρήσης αυτής. -ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ 10ης ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Cytrustees Investment Public Company Limited θα πραγµατοποιηθεί στο κτήριο Eurolife, Έβρου 4, στη Λευκωσία, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2006

Διαβάστε περισσότερα

Άποψη του ιοικητικού Συµβουλίου της Αθηνά Κυπριακή ηµόσια Εταιρεία Λτδ επί της ηµόσιας Πρότασης της Ελληνικής Τράπεζας ηµόσιας Εταιρείας Λτδ για απόκτ

Άποψη του ιοικητικού Συµβουλίου της Αθηνά Κυπριακή ηµόσια Εταιρεία Λτδ επί της ηµόσιας Πρότασης της Ελληνικής Τράπεζας ηµόσιας Εταιρείας Λτδ για απόκτ ΑΘΗΝΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤ Άποψη του ιοικητικού Συµβουλίου της Αθηνά Κυπριακή ηµόσια Εταιρεία Λτδ επί της ηµόσιας Πρότασης της Ελληνικής Τράπεζας ηµόσιας Εταιρείας Λτδ για απόκτηση µέχρι 100% του

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 19/11/2013

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 19/11/2013 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Κέρδη στο Χ.Α. Στο +2,04% η ΕΗ, στο -2,40% η ΕΤΕ. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.141,33 µονάδες, σηµειώνοντας άνοδο 0,69%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 80,05 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 23/12/2014

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 23/12/2014 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 867,84 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 0,63%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 64,97 εκατ. εκ των οποίων 8,12 αποτελούσαν πακέτα.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

0042/ /el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD SFS. Attachment: 1. H1 IMS SFS GROUP

0042/ /el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD SFS. Attachment: 1. H1 IMS SFS GROUP 0042/00015667/el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD Έγκριση Ενδιάμεσης Κατάστασης Διαχείρησης Έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της SFS Group Public Company Limited της Ενδιάμεσης

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες αποφάσεις πήρε το Συμβούλιο για τις εισηγμένες εταιρείες του ΧΑΚ

Ποιες αποφάσεις πήρε το Συμβούλιο για τις εισηγμένες εταιρείες του ΧΑΚ νημέρωση από το ΧΑΚ Μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση ΧΑΚ - Αύγουστος 2008 - Τεύχος 139 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ T ην τελευταία χρηματιστηριακή συνεδρίαση του Αυγούστου 2008 ο Γενικός Δείκτης ανήλθε στις 2.884,20 μονάδες,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SAZKA GROUP a.s. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SAZKA GROUP a.s. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SAZKA GROUP a.s. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Η «SAZKA Group a.s.» (εφεξής ο «Προτείνων»), κεφαλαιουχική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, οι κκ. Αντώνιος Ρογκόπουλος, Θεόδωρος Ρογκόπουλος και ηµήτριος ηµητρακόπουλος, µέλη του Σ της Εταιρίας είναι και µέλη Σ του Προτείνοντα.

Επίσης, οι κκ. Αντώνιος Ρογκόπουλος, Θεόδωρος Ρογκόπουλος και ηµήτριος ηµητρακόπουλος, µέλη του Σ της Εταιρίας είναι και µέλη Σ του Προτείνοντα. Γνώµη του ιοικητικού Συµβουλίου της εταιρίας «ELFE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝ ΥΜΑΤΩΝ» (πρώην «FASHION BOX ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝ ΥΜΑΤΩΝ») σχετικά µε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ.Σ. ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2011 ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Ερµού 25-14564

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ω ι ν ό Ε ν η µ ε ρ ω τ ι κ ό ε λ τ ί ο

Π ρ ω ι ν ό Ε ν η µ ε ρ ω τ ι κ ό ε λ τ ί ο 2 4 / 0 8 / 0 7 Π Ρ ΩΙΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙ ΚΟ ΕΛΤΙΟ Σχόλιο Αγοράς Γεν. είκτης (12 µήνες & ενδοσυν. διακύµανση) 5.200 5.000 4.800 4.600 4.400 4.200 4.000 3.800 Θεωρούµε ότι το ενδεχόµενο αποκοµιδής κερδών είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ASSET MANAGEMENT Α.Ε..Α.Κ»

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ASSET MANAGEMENT Α.Ε..Α.Κ» ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ASSET MANAGEMENT Α.Ε..Α.Κ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ 14ης ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 24 Φεβρουαρίου Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 24 Φεβρουαρίου Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία 24 Φεβρουαρίου 2012 Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέμα: Ένδειξη Αποτελέσματος για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2011 και καθορισμός ημερομηνίας Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων για

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: H παρούσα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς ενημέρωσής σας, και δεν επιτρέπεται η

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: H παρούσα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς ενημέρωσής σας, και δεν επιτρέπεται η Παρουσίαση Επιχειρηματικής Εξέλιξης 2013 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: H παρούσα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς ενημέρωσής σας, και δεν επιτρέπεται η µε οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

0056/ /el Ετήσια Οικονομική Έκθεση UNIFAST FINANCE & INVESTMENTS PUBLIC COMPANY LTD UFI

0056/ /el Ετήσια Οικονομική Έκθεση UNIFAST FINANCE & INVESTMENTS PUBLIC COMPANY LTD UFI 0056/00009583/el Ετήσια Οικονομική Έκθεση UNIFAST FINANCE & INVESTMENTS PUBLIC COMPANY LTD Έγκριση των τελικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το έτος 2013, των αποτελεσμάτων του 1ου εξαμήνου του 2014,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.

ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. ΑΦΜ:094007744, ΟΥ:ΦΑΒΕ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΡ.Μ.Α.Ε.:13469/06/Β/86/81 ΚΗΦΙΣΟΥ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 1 121 32 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΗΛ. : 30210 5708000, FAX : 30210 5708035 e-mail: info@klonatex.com

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλιο Αγοράς. Οικονοµικά Νέα. Κλαδικά - Επιχειρηµατικά Νέα

Σχόλιο Αγοράς. Οικονοµικά Νέα. Κλαδικά - Επιχειρηµατικά Νέα 0 9 / 0 8 / 0 6 ΠΡΩΙΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ Σχόλιο Αγοράς Γεν. είκτης (12 µήνες & ενδοσυν. διακύµανση) 4,400 4,200 4,000 3,800 3,600 3,400 3,200 3,000 2,800 8/8/05 8/9/05 8/10/05 8/11/05 8/12/05 8/1/06 Κλείσιµο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προς το Χρηµατιστήριο Αθηνών

ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προς το Χρηµατιστήριο Αθηνών ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προς το Χρηµατιστήριο Αθηνών Ο Οργανισµός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. (ΟΠΑΠ Α.Ε.) ανακοινώνει, σύµφωνα µε τον Κανονισµό Χ.Α. και την Ε.Κ. 5/204/14.11.2000, ότι την 31 η Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 8/10/2015

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 8/10/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 680,10 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 1,40%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 61,63 εκατ. εκ των οποίων 25,33 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

14η Ετήσια Γενική Συνέλευση 3

14η Ετήσια Γενική Συνέλευση 3 14 η Ετήσια Γενική Συνέλευση Χαιρετισμός Προέδρου ημητράκης Σταύρου Πρόεδρος ιοικητικού Συμβουλίου ήμητρα Επενδυτική ημόσια Λτδ 14η Ετήσια Γενική Συνέλευση 3 Ημερήσια ιάταξη Κερδοφορία Συγκροτήματος (

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ανακοίνωση στοιχείων της ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ και πρόσκληση προς το επενδυτικό κοινό στο πλαίσιο της αρ. 21 Εγκυκλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς καθώς και γενικότερα στοιχείων και πληροφοριών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 0062/00012652/el Άλλες Ανακοινώσεις Dimco Plc DES ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Attachment: 1. ΑΠΟΨΗ Δ.Σ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Non Regulated Publication

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 24 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ενοποιηµένος Λογαριασµός Αποτελεσµάτων πρώτου τριµήνου 24 2 Ενοποιηµένος Ισολογισµός στις

Διαβάστε περισσότερα

Ένδειξη Αποτελέσματος

Ένδειξη Αποτελέσματος 0042/00010737/el Ένδειξη Αποτελέσματος SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD Ένδειξη Αποτελέσματος Ένδειξη Αποτελέσματος για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2014 SFS Attachment: 1. Ένδειξη Αποτελέσματος Regulated

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 14/1/2013

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 14/1/2013 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Πρώτη αρνητική συνεδρίαση για το Χ.Α το νέο έτος. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 979,72 µονάδες σηµειώνοντας απώλειες 0,52%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 72,04 εκ.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 23/1/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 23/1/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 791,80 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 1,14%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 78,68 εκατ. εκ των οποίων 8,82 αποτελούσαν πακέτα.

Διαβάστε περισσότερα

µε 38,027,892 το 2009.

µε 38,027,892 το 2009. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 8 Αυγούστου 2011 Γενικό ιευθυντή Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου Λευκωσία Αξιότιµε κύριε, Θέµα: Αποφάσεις Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας πραγµατοποιήθηκε την

Διαβάστε περισσότερα

Global Technical Analysis Institute

Global Technical Analysis Institute 27/05/10 Global Technical Analysis Institute Global Technical Analysis Institute Καθημερινό Δωρεάν Τεχνικό Σχόλιο Greek Finance Forum & Global Technical Analysis Institute* Τα όσα αναγράφονται σε καμία

Διαβάστε περισσότερα

προµήθειες % αποµείωση επενδύσεων (17.671) (64.950) (30.193) ( ) (73%)

προµήθειες % αποµείωση επενδύσεων (17.671) (64.950) (30.193) ( ) (73%) Ενδεικτικά Μη Ελεγµένα Αποτελέσµατα για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 2007 2006 2007 2006 Αλλαγή Ευρώ ( ) Ευρώ ( ) % Κύκλος εργασιών 21.667.672 17.668.182 37.021.416 30.187.881 23% Καθαρά έσοδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008 ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008 Περιεχόµενα Σελίδα ΜΕΡΟΣ Α Συνοπτικές πληροφορίες για την Εταιρεία 3 Απολογισµός από τους ιευθυντές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Η «MARFIN FINANCIAL GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» ανακοινώνει ότι την 29.3.2007 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας,

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση ΧΑΚ - Σεπτέμβριος Τεύχος 140

Μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση ΧΑΚ - Σεπτέμβριος Τεύχος 140 νημέρωση από το ΧΑΚ Μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση ΧΑΚ - Σεπτέμβριος 2008 - Τεύχος 140 Επίσκεψη Υπ. Οικονομικών στο ΧΑΚ Στις 25 Σεπτεμβρίου 2008, ο Υπουργός Οικονομικών κ.χαρίλαος Σταυράκης επισκέφθηκε τα

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 5/11/2013

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 5/11/2013 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Μικρές απώλειες για το Χ.Α. κυρίως λόγω ΕΗ. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.162,77 µονάδες, σηµειώνοντας πτώση 1,27%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 80 εκατ. εκ των

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 14/12/2015

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 14/12/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 578,30 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 0,31%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 163,02 εκατ. εκ των οποίων 19,49 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 9/1/2014

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 9/1/2014 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Ισχυρά κέρδη για το Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.279,41 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 3,34%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 165,33 εκατ. εκ των οποίων 20,25 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Προβλεπόµενη Χρήση σύµφωνα µε την από Γ.Σ. & το Ενηµερωτικό ελτίο. ιατεθέντα κεφάλαια έως 31/12/2006

Προβλεπόµενη Χρήση σύµφωνα µε την από Γ.Σ. & το Ενηµερωτικό ελτίο. ιατεθέντα κεφάλαια έως 31/12/2006 ΕΚΘΕΣΗ.Σ. σύµφωνα µε το άρθρο 289 του Κανονισµού του Χ.Α. προς την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας που έχει συγκληθεί για την 29 η Ιουνίου 2007 Σύµφωνα µε το άρθρο 289 του Κανονισµού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ετήσιο Δελτίο της Universal Bank Public Ltd

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ετήσιο Δελτίο της Universal Bank Public Ltd ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ετήσιο Δελτίο της Universal Bank Public Ltd Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σύμφωνα με την Εγκύκλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 01/2006, το άρθρο 17 του Περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού

Διαβάστε περισσότερα

30 Μαΐου Της Εταιρείας: PIERIDES HOLDINGS PLC. Θέµα: Ετήσιο ελτίο

30 Μαΐου Της Εταιρείας: PIERIDES HOLDINGS PLC. Θέµα: Ετήσιο ελτίο 30 Μαΐου 2012 Της Εταιρείας: PIERIDES HOLDINGS PLC Θέµα: Ετήσιο ελτίο 2011-2012 Επισυνάπτουµε το Ετήσιο ελτίο της Εταιρείας για την περίοδο από 19/04/2011-30/04/2012, το οποίο ετοιµάστηκε προς συµµόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Πραγµατοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση Μέρισµα 5,88% στην ονοµαστική αξία της µετοχής

Πραγµατοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση Μέρισµα 5,88% στην ονοµαστική αξία της µετοχής 01/07/2010 Πραγµατοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση Μέρισµα 5,88% στην ονοµαστική αξία της µετοχής Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που πραγµατοποιήθηκε στις 30/06/2010 παραβρέθηκαν µέτοχοι

Διαβάστε περισσότερα

Κατόπιν των ανωτέρω, ο πρόεδρος προτείνει την έγκριση των Οικονοµικών Καταστάσεων της 31/12/2009 και των αποτελεσµάτων της χρήσης αυτής.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο πρόεδρος προτείνει την έγκριση των Οικονοµικών Καταστάσεων της 31/12/2009 και των αποτελεσµάτων της χρήσης αυτής. -ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ 11ης ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

2. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι ακολουθούµενες λογιστικές αρχές που εφαρµόστηκαν κατά τη σύνταξη των οικονοµικών καταστάσεων της 31/12/2

2. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι ακολουθούµενες λογιστικές αρχές που εφαρµόστηκαν κατά τη σύνταξη των οικονοµικών καταστάσεων της 31/12/2 ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ASSET MANAGEMENT Α.Ε..Α.Κ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ 12ης ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 Το Διοικητικό Συμβούλιο της SFS Group Public Company Limited (η «Εταιρεία»), σε συνεδρία του στις 27

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αποτελέσματα Β Τριμήνου/Εξαμήνου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αποτελέσματα Β Τριμήνου/Εξαμήνου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31 Αυγούστου 2017 Αποτελέσματα Β Τριμήνου/Εξαμήνου 2017 Σημαντική βελτίωση λειτουργικών αποτελεσμάτων, λόγω αυξημένης παραγωγής και πωλήσεων, αριστοποίησης εφοδιασμού και διεθνών περιθωρίων

Διαβάστε περισσότερα

27 Απριλίου Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Κύριοι

27 Απριλίου Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Κύριοι 27 Απριλίου 2010 Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κύριοι Επισυνάπτονται οι Συνοπτικές Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις της Cytrustees Investment Public Co Ltd για την 1 η τριµηνία που έληξε στις 31

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 10/3/2016

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 10/3/2016 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 552,59 µονάδες, σηµειώνοντας απώλειες 1,97%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 58,05 εκατ. εκ των οποίων 4,25 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ω ι ν ό Ε ν η µ ε ρ ω τ ι κ ό ε λ τ ί ο

Π ρ ω ι ν ό Ε ν η µ ε ρ ω τ ι κ ό ε λ τ ί ο 2 1 / 1 2 / 0 6 ΠΡΩΙΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ Σχόλιο Αγοράς Γεν. είκτης (12 µήνες & ενδοσυν. διακύµανση) 4.500 Αναµένουµε η αγορά να κινηθεί µε σταθεροποιητικές τάσεις ελλείψει σηµαντικών εγχώριων νέων και

Διαβάστε περισσότερα

εντατικής προώθησής τους, την δηµιουργία τουλάχιστον ενός νέου Αµοιβαίου Κεφαλαίου Ευρωπαϊκού προσανατολισµού, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τ

εντατικής προώθησής τους, την δηµιουργία τουλάχιστον ενός νέου Αµοιβαίου Κεφαλαίου Ευρωπαϊκού προσανατολισµού, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ASSET MANAGEMENT Α.Ε..Α.Κ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ 13ης ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση της ηµόσιας Πρότασης της εταιρείας Avacom Public Company Limited για εξαγορά 100% της εταιρείας Ceilfloor Public Company Ltd

Αξιολόγηση της ηµόσιας Πρότασης της εταιρείας Avacom Public Company Limited για εξαγορά 100% της εταιρείας Ceilfloor Public Company Ltd CLR FINANCIAL SERVICES LTD CLR House 26 Vironos Avenue,1096 PO.Box 24626, 1301 Nicosia Telephone 357 22898898 Fax 357 22673457 E-mail clrfs@clrfn.com Website www.clrfn.com ιοικητικό Συµβούλιο Ceilfloor

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS TRADING CORPORATION PLC

CYPRUS TRADING CORPORATION PLC CYPRUS TRADING CORPORATION PLC Άποψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyprus Trading Corporation Plc επί της Δημόσιας Πρότασης της Ν.K. Shacolas Holdings Ltd για απόκτηση του 100% του εκδομένου μετοχικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 28 Νοεµβρίου 2007. Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου Οδός Κάµπου, 2ος Όροφος Στρόβολος Λευκωσία Τηλ. 22712300 / Φαξ. 22570308

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 28 Νοεµβρίου 2007. Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου Οδός Κάµπου, 2ος Όροφος Στρόβολος Λευκωσία Τηλ. 22712300 / Φαξ. 22570308 28 Νοεµβρίου 2007 Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου Οδός Κάµπου, 2ος Όροφος Στρόβολος Λευκωσία Τηλ. 22712300 / Φαξ. 22570308 Προσοχή: Κυρίου Νώντα Μεταξά Γενικό ιευθυντή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αξιότιµε κύριε Μεταξά Θέµατα:

Διαβάστε περισσότερα

Επισυνάπτονται τα έντυπα της ειδοποίησης ανάληψης θέσης µε βάση το Άρθρο 135(2) των περί Αξιών και Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόµων.

Επισυνάπτονται τα έντυπα της ειδοποίησης ανάληψης θέσης µε βάση το Άρθρο 135(2) των περί Αξιών και Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόµων. 3 Ιουνίου 211 Θέµα: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Θα θέλαµε να πληροφορήσουµε το επενδυτικό κοινό ότι διεξήχθη χθες Τετάρτη 29 Ιουνίου 211 και ώρα 17: στο εγγεγραµµένο γραφείο της Εταιρείας, στην

Διαβάστε περισσότερα

O ΕΙΚΤΗΣ PRICE EARNINGS GROWTH (P.E.G.)

O ΕΙΚΤΗΣ PRICE EARNINGS GROWTH (P.E.G.) INVESTMENT RESEARCH & ANALYSIS JOURNAL O ΕΙΚΤΗΣ PRICE EARNINGS GROWTH (P.E.G.) Με την ευγενική χορηγία O δείκτης αποτίµησης που συνδυάζει το λόγο «Τιµή προς Κέρδη ανά Μετοχή» µε τους διαχρονικούς ρυθµούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ CONFLICT OF INTEREST POLICY

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ CONFLICT OF INTEREST POLICY ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ CONFLICT OF INTEREST POLICY Το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο (νομοθεσία) που διέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας «ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2016 ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2016 ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 0111/00017258/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Mitsides Public Company Ltd ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2016 ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 01/01/2016 30/6/2016 Επισυνάπτεται Ανακοίνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 3/3/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 3/3/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Απώλειες στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 858,95 µονάδες, σηµειώνοντας πτώση 2,45%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 84,15 εκατ. εκ των οποίων 10,50 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 1η Ιανουαρίου έως 31η εκεµβρίου 2007 Προς την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας Κύριοι Μέτοχοι,

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Απρίλιος 2007

Εταιρική Παρουσίαση. Απρίλιος 2007 ΟΠΑΠΑ.Ε Α.Ε. Εταιρική Παρουσίαση Απρίλιος 2007 1 Περιεχόµενα ΑνασκόπησηΕταιρίας Πρόσφατες Εταιρικές Εξελίξεις Οικονοµικά Στοιχεία Η Μετοχή Επενδυτική Πρόταση 2 ΑνασκόπησηΕταιρίας 3 ΗΟΠΑΠ Α.Ε. µε µια µατιά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ AMATHUS PUBLIC LIMITED ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΧΡΙ 35.218.480 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΧΡΙ 17.609.240 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΛΑΪΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

Ένδειξη Αποτελέσματος 2015

Ένδειξη Αποτελέσματος 2015 0042/00014939/el Ένδειξη Αποτελέσματος SFS GROUP PUBLIC COMPANY LTD Ένδειξη Αποτελέσματος 2015 Ένδειξη Αποτελέσματος για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2015 SFS Attachment: 1. Ένδειξη Αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα