Διευκρινίσεις για την Διακήρυξη υπ. αριθμ. 6147/ με τίτλο: «Πληροφοριακό σύστημα Παρακολούθησης κυκλοφορίας εντύπων».

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Διευκρινίσεις για την Διακήρυξη υπ. αριθμ. 6147/ με τίτλο: «Πληροφοριακό σύστημα Παρακολούθησης κυκλοφορίας εντύπων»."

Transcript

1 EΔETA.E. Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας GRNET S.A. Greek Research & Technology Network Αθήνα, 14/08/2018 Αρ. πρωτ. 8314/ΠΤ Διευκρινίσεις για την Διακήρυξη υπ. αριθμ. 6147/ με τίτλο: «Πληροφοριακό σύστημα Παρακολούθησης κυκλοφορίας εντύπων». Αναφορικά με την διακήρυξη του ανωτέρω διαγωνισμού, παραθέτουμε τις παρακάτω απαντήσεις στα κατατεθέντα ερωτήματα. 1. Ερώτηση: Σύμφωνα με την παρ Οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια, ορίζεται πως: Όσον αφορά την οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια για την παρούσα διαδικασία σύναψης σύμβασης, οι υποψήφιοι οικονομικοί φορείς θα πρέπει να έχουν μέσο όρο ετήσιου γενικού κύκλου εργασιών των τριών (3) τελευταίων, πριν το έτος της διενέργειας του διαγωνισμού (2014, 2015, 2016), διαχειριστικών χρήσεων, ίσο με το 100% του προϋπολογισμού του υπό ανάθεση Έργου (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Παρακαλούμε όπως μας επιβεβαιώσετε πως γίνεται αναφορά στην τελευταία τριετία, πριν το έτος διενέργειας του διαγωνισμού που είναι το 2018, ήτοι και εκ παραδρομής αναφέρονται τα έτη 2014, 2015, Ισχύουν τα αναγραφόμενα στη διακήρυξη. Απαιτείται σύμφωνα με την διακήρυξη οι υποψήφιοι οικονομικοί φορείς να έχουν μέσο όρο ετήσιου γενικού κύκλου εργασιών των διαχειριστικών χρήσεων των τριών (3) ετών 2014, 2015 και 2016, ίσο με το 100% του προϋπολογισμού του υπό ανάθεση Έργου (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 2. Ερώτηση: Σύμφωνα με την παρ Προκαταρκτική απόδειξη κατά την υποβολή προσφορών, ορίζεται πως: Προς προκαταρκτική απόδειξη ότι οι προσφέροντες οικονομικοί φορείς: α) δεν βρίσκονται σε μία από τις καταστάσεις της παραγράφου και β) πληρούν τα σχετικά κριτήρια επιλογής των παραγράφων 2.2.4, 2.2.5, και της παρούσης, προσκομίζουν κατά την υποβολή της προσφοράς τους ως δικαιολογητικό συμμετοχής, το προβλεπόμενο από το άρθρο 79 παρ. 1 και 3 του ν. 4412/2016 Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ), σύμφωνα με το επισυναπτόμενο

2 στην παρούσα Παράρτημα III το οποίο αποτελεί ενημερωμένη υπεύθυνη δήλωση, με τις συνέπειες του ν. 1599/1986. Παρακαλούμε όπως μας επιβεβαιώσετε πως όσον αφορά τις παραγράφους: Καταλληλόλητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας Οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια, ισολογισμοί τριετίας Τεχνική και επαγγελματική ικανότητα, που αφορά α) προηγούμενη εμπειρία Αναδόχου σε σχετικά με το προκηρυσσόμενο έργα, β) το τεχνικό προσωπικό Ομάδα Έργου- που θα εκτελέσει το έργο (βιογραφικά σημειώματα) και γ) πιστοποιητικό συμμόρφωσης από διαπιστευμένους προς τούτο Φορείς Πιστοποίησης του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα, όσον αφορά στην παροχή διαφημιστικών υπηρεσιών σε φορείς του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σύμφωνα με την παράγραφο 3α του άρθρου 12 του ν. 3688/ Πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης, που αφορά τα πιστοποιητικά Διασφάλισης ποιότητας 9001:2015 και 27001:2013. τα σχετικά τεκμηριωτικά έγγραφα (ήτοι ισολογισμοί, βεβαιώσεις έργων, πιστοποιητικά κλπ) θα πρέπει να δοθούν κατά την Φάση της Κατακύρωσης και όχι στη Φάση της υποβολής της Προσφοράς. Κατά τη Φάση της Υποβολής της Προσφοράς τα ανωτέρω καλύπτονται με την υποβολή του ΕΕΕΣ, ως γίνεται αναφορά στην παρ Προκαταρκτική απόδειξη κατά την υποβολή προσφορών. Όπως αναφέρεται στην παράγραφο 3.2 της διακήρυξης «Πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου - Δικαιολογητικά προσωρινού αναδόχου»: «Μετά την αξιολόγηση των προσφορών, η αναθέτουσα αρχή αποστέλλει σχετική ηλεκτρονική πρόσκληση μέσω του συστήματος στον προσφέροντα, στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση («προσωρινό ανάδοχο»), και τον καλεί να υποβάλει εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την κοινοποίηση της σχετικής ειδοποίησης σε αυτόν, τα πρωτότυπα ή αντίγραφα που εκδίδονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 4250/2014 (Α 74) όλων των δικαιολογητικών που περιγράφονται στην παράγραφο της παρούσας διακήρυξης, ως αποδεικτικά στοιχεία για τη μη συνδρομή των λόγων αποκλεισμού της παραγράφου της διακήρυξης, καθώς και για την πλήρωση των κριτηρίων ποιοτικής επιλογής των παραγράφων έως αυτής. Επίσης όπως ρητά ορίζεται στην παράγραφο 2.4.3: «2.4.3 Περιεχόμενα Φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής- Τεχνική Προσφορά» Τα στοιχεία και δικαιολογητικά για την συμμετοχή των προσφερόντων στη διαγωνιστική διαδικασία περιλαμβάνουν:

3 α) το Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (Ε.Ε.Ε.Σ.), όπως προβλέπεται στην παρ. 1 και 3 του άρθρου 79 του ν. 4412/2016 και β) την εγγύηση συμμετοχής, όπως προβλέπεται στο άρθρο 72 του Ν.4412/2016 και τα άρθρα και αντίστοιχα της παρούσας διακήρυξης και σύμφωνα με το υπόδειγμα Α του Παραρτήματος IV.» 3. Ερώτηση: Σύμφωνα με την παρ Προμήθεια δέκα χιλιάδων (10.000) ασύρματων φορητών υπολογιστικών συσκευών τύπου tablet με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 3G/4G, δέκα χιλιάδων (10.000) ασύρματων φορητών σαρωτών γραμμωτού κώδικα, τριακοσίων (300) ασύρματων φορητών υπολογιστικών συσκευών χειρός τύπου PDA με ενσωματωμένο σαρωτή γραμμωτού κώδικα και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 3G/4G και δέκα χιλιάδων (10.000) φορτιστών τύπου USB, ορίζεται πως: Ο Υποψήφιος Ανάδοχος θα πρέπει να υποβάλλει τεχνικά φυλλάδια χαρακτηριστικών ή Prospectus των υπό προμήθεια συσκευών (tablet, φορητών σαρωτών γραμμωτού κώδικα και PDA) προς απόδειξη των ζητουμένων στοιχείων όπως περιγράφονται στους πίνακες συμμόρφωσης. Τα ανωτέρω στοιχεία και δικαιολογητικά της Τεχνικής Προσφοράς του προσφέροντος υποβάλλονται από αυτόν ηλεκτρονικά σε μορφή αρχείου τύπου.pdf και προσκομίζονται από αυτόν εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή, εκτός των εγγράφων που φέρουν την ψηφιακή του υπογραφή. Τα ηλεκτρονικά υποβαλλόμενα τεχνικά φυλλάδια χαρακτηριστικών ή Prospectus, των Τεχνικών Προδιαγραφών θα πρέπει να είναι ψηφιακά υπογεγραμμένα από τον κατασκευαστικό οίκο. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση του κατασκευαστικού οίκου, στην οποία θα δηλώνεται ότι τα αναγραφόμενα σε αυτά στοιχεία ταυτίζονται με τα στοιχεία των τεχνικών φυλλαδίων ή Prospectus του κατασκευαστικού οίκου και ότι σε περίπτωση που ο Υποψήφιος Ανάδοχος ανακηρυχθεί ανάδοχος της σύμβασης, ο εξοπλισμός όπως περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές θα είναι στη διάθεσή του. Παρακαλούμε όπως μας επιβεβαιώσετε πως τα τεχνικά φυλλάδια θα πρέπει ή να είναι ψηφιακά υπογεγραμμένα από τον κατασκευαστικό οίκο ή να συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση του Υποψηφίου Αναδόχου, στην οποία θα δηλώνεται ότι τα αναγραφόμενα σε αυτά στοιχεία ταυτίζονται με τα στοιχεία των τεχνικών φυλλαδίων ή Prospectus του κατασκευαστικού οίκου { }. Η απαίτηση για τα τεχνικά φυλλάδια όπως περιγράφεται στην παρ της διακήρυξης: «Τα ηλεκτρονικά υποβαλλόμενα τεχνικά φυλλάδια χαρακτηριστικών ή Prospectus, των Τεχνικών Προδιαγραφών θα πρέπει να είναι ψηφιακά υπογεγραμμένα από τον κατασκευαστικό οίκο. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση του κατασκευαστικού οίκου, στην οποία θα δηλώνεται ότι τα αναγραφόμενα σε αυτά στοιχεία ταυτίζονται με τα στοιχεία των τεχνικών φυλλαδίων ή Prospectus.{ }.»

4 4. Ερώτηση: Όσον αφορά το Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) και πιο συγκεκριμένα στην «Ενότητα Γ: Τεχνική και επαγγελματική ικανότητα», θα θέλαμε όπως μας αποσαφηνίσετε αν θα θέλατε να συμπληρωθούν από τους Υποψηφίους Αναδόχους σχετικά έργα στις «Συμβάσεις προμηθειών» ή στις «Συμβάσεις Υπηρεσιών». Οι Υποψήφιοι Ανάδοχοι θα πρέπει να συμπληρώσουν στην συγκεκριμένη ενότητα του Ευρωπαϊκού Ενιαίου Εγγράφου Προμήθειας (ΕΕΕΠ) σχετικά έργα και στις «Συμβάσεις προμηθειών» και στις «Συμβάσεις Υπηρεσιών». 5. Ερώτηση: Σύμφωνα με την παρ. « Μεθοδολογική Προσέγγιση Υλοποίησης», ορίζεται: «Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην πειστικότητα της μεθοδολογίας σε σχέση με τις δυνατότητες και την ικανότητα του Αναδόχου να εκτελέσει επιτυχώς το έργο στον προτεινόμενο απ' αυτόν χρόνο. Η περιγραφή της προτεινόμενης μεθοδολογίας θα ακολουθήσει το παρακάτω πλαίσιο: { } Οργανωτική δομή ομάδας έργου με αναφορά ρόλων (χωρίς ονοματισμένα στελέχη και χρόνο απασχόλησης)». Ωστόσο σύμφωνα με τον Πίνακα Συμμόρφωσης «12. Πίνακας Μεθοδολογίας Υλοποίησης Έργου» απαίτηση 2, ζητείται ρητώς: Ομάδα Έργου, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην 2. ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και τα ακόλουθα: Σύνθεση ομάδας Υπεύθυνος Έργου Επιστημονικό / άλλο προσωπικό Εξωτερικούς Συνεργάτες Εμπειρία προσωπικού ομάδας Έργου και παράθεση αναλυτικών βιογραφικών σημειωμάτων, τίτλοι σπουδών προσωπικού ομάδας Έργου Να αναφερθεί σε ανθρωπομήνες η συμμετοχή κάθε μέλους της ομάδας Έργου στις δραστηριότητες του Έργου Παρακαλούμε όπως διευκρινίσατε: 1. Κατά πόσον τα βιογραφικά σημειώματα απαιτείται όντως να υποβληθούν στο στάδιο υποβολής της προσφοράς ή καλύπτονται με την υποβολή του ΕΕΕΣ, ως γίνεται αναφορά στην παρ Προκαταρκτική απόδειξη κατά την υποβολή προσφορών. 2. Αν απαιτούνται όντως στην φάση υποβολής της προσφοράς, σε ποια ενότητα θα υποβληθούν τα Βιογραφικά Σημειώματα της Ομάδας Έργου & οι Ανθρωπομήνες?

5 Τα βιογραφικά σημειώματα δεν απαιτείται να υποβληθούν κατά την υποβολή της προσφοράς και έχει σημειωθεί εκ παραδρομής το αντίθετο στον Πίνακα Συμμόρφωσης 12 του Παραρτήματος ΙΙ. 6. Ερώτηση: Σύμφωνα με την παρ. « Εκπαίδευση Μεταφορά Τεχνογνωσίας Δράσεις Δημοσιότητας - Διάρκεια (13) μήνες (10-22)», ορίζεται: «{ } Εκπαίδευση στελεχών του Φορέα με βάση τον ρόλο τους στο Έργο Εκπαίδευση τελικών χρηστών με οργάνωση σεμιναρίων σε όλη την Ελληνική Επικράτεια Δημιουργία περιβάλλοντος training στο σύστημα (εκπαίδευση χωρίς «ενόχληση» του παραγωγικού συστήματος)». Επειδή στην Οικονομική Προσφορά στον Πίνακα των Υπηρεσιών, ζητείται η κοστολόγηση της Εκπαίδευσης, θα θέλαμε όπως μας αναφέρετε έναν ενδεικτικό αριθμό τελικών χρηστών καθώς επίσης και να αναφέρετε έστω κατά προσέγγιση σε ποιές περιοχές ή αριθμό πόλεων στις οποίες πρέπει να λάβουν χώρα οι εκπαιδεύσεις. Η γεωγραφική κατανομή και το πλήθος των εκπαιδευομένων θα καθοριστούν στην 1 η Φάση Υλοποίησης του Έργου, «Μελέτη Εφαρμογής- Ανάλυση Απαιτήσεων» σε συνεργασία με την Αναθέτουσα Αρχή. 7. Ερώτηση: Σύμφωνα με τον Πίνακα Συμμόρφωσης «13. Πίνακας Εκπαίδευσης Τεκμηρίωσης Ελέγχων - Υποστήριξης», απαίτηση 17, ζητείται ρητώς: «..Διάρκεια περιόδου δοκιμαστικής λειτουργίας: 3 μήνες» Επίσης, στην παρ. « αναφέρεται Πιλοτική λειτουργία Διάρκεια (2) μήνες (8-9)». Θα θέλαμε να μας διευκρινίσετε καταρχήν αν θεωρούμε ότι η Δοκιμαστική Περίοδος ταυτίζεται με την Πιλοτική Λειτουργία και δεύτερον και αν ναι, ποια είναι η διάρκειά της? Δύο ή τρείς μήνες? Η Δοκιμαστική Περίοδος ταυτίζεται με την Πιλοτική Λειτουργία. Η διάρκεια της πιλοτικής λειτουργίας θα είναι δύο (2) μήνες όπως έχει οριστεί στο Παράτημα Ι, παράγραφος της

6 διακήρυξης και η μεθοδολογία θα καθορισθεί κατά την Φάση 1, «Μελέτη Εφαρμογής - Ανάλυση Απαιτήσεων», από τον ίδιο τον Ανάδοχο. 8. Ερώτηση: Αναφορικά με την ζητούμενη εγγύηση και συντήρηση, προκύπτει από την προκήρυξη ότι: Παρ. 1.3 Συνοπτική Περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης» Σελίδα 7, αναφέρεται:.η συνολική διάρκεια υλοποίησης του έργου θα είναι σαράντα έξι (46) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Η διάρκεια εγγύησης είναι τρία (3) έτη για το λογισμικό και πέντε (5) έτη για τον εξοπλισμό. Παρ. 4.1 Εγγυήσεις Για την καλή λειτουργία του εξοπλισμού και του λογισμικού, μετά την οριστική παραλαβή του, ο Ανάδοχος υποχρεούται να καταθέσει Εγγυητική Επιστολή Καλής Λειτουργίας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του άρθρου 72 παράγραφοι 2, 3 και 4 του ν. 4412/2016, η οποία θα πρέπει να έχει πάντοτε διάρκεια πέντε ετών από την οριστική παραλαβή του εκάστοτε εξοπλισμού. 6.2 Διάρκεια σύμβασης Η διάρκεια εγγύησης είναι τρία (3) έτη για το λογισμικό και πέντε (5) έτη για τον εξοπλισμό Εγγυήσεις-Τεχνική Υποστήριξη - Εγγυημένο Επίπεδο Υπηρεσιών-Ρήτρες Η ελάχιστη ζητούμενη Περίοδος Εγγύησης για τον εξοπλισμό είναι πέντε (5) έτη από την Οριστική Παραλαβή του κάθε τμήματος του Έργου. Η ελάχιστη ζητούμενη Περίοδος δωρεάν Συντήρησης για το λογισμικό είναι τρία (3) έτη από την έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας του έργου (Μ11). Στους πίνακες συμμόρφωσης o «4. Συσκευών tablet», απαίτηση 19 Εγγύηση 3 ετών ή μεγαλύτερη με on site αντικατάστασης o «5. Φορητών Συσκευών PDA», απαίτηση 38 Εγγύηση 3 ετών ή μεγαλύτερη με on site αντικατάστασης o «6. Φορητών Συσκευών barcode scanner», απαίτηση 32 Εγγύηση 3 ετών ή μεγαλύτερη με on site αντικατάστασης o «7. Πίνακας Φορτιστών τύπου USB», απαίτηση 7 Εγγύηση 3 ετών ή μεγαλύτερη Πίνακα Συμμόρφωσης «14. Πίνακας Εγγύησης και Συντήρησης», απαίτηση 1 και 2,: «1. Ο Ανάδοχος καλείται να προσφέρει εγγύηση του προσφερόμενου εξοπλισμού για τρία (3) έτη μετά την οριστική παραλαβή κάθε τμήματος του Έργου, και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Παραρτήματος Ι Ο εξοπλισμός θα παραδοθεί τμηματικά ανάλογα με τη ζήτηση από τα σημεία πώλησης τύπου Και 2. Ο Ανάδοχος καλείται να προσφέρει εγγύηση του προσφερομένου λογισμικού και εφαρμογών τουλάχιστο για πέντε (5) έτη μετά την οριστική παραλαβή κάθε τμήματος του Έργου, και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Παραρτήματος Ι 1.5.4» Πίνακα Συμμόρφωσης «14. Πίνακας Εγγύησης και Συντήρησης», απαίτηση 3,: Ο Ανάδοχος καλείται να παρουσιάσει σχέδιο συντήρησης εξοπλισμού και εφαρμογών.

7 Ο Ανάδοχος υποχρεούται να παρέχει τη δυνατότητα συντήρησης εξοπλισμού για τρία (3) έτη και λογισμικού για πέντε (5) έτη από την οριστική παραλαβή κάθε τμήματος του έργου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Παραρτήματος Ι Δεδομένου των ανωτέρω παρακαλούμε όπως διευκρινίσατε σαφώς: o Τα ακριβή έτη εγγύησης που ζητούνται για εξοπλισμό και λογισμικό. o Το χρονικό σημείο του έργου από το οποίο άρχεται η εγγύηση για κάθε ένα εξ αυτών, o Δεδομένου ότι εντοπίζονται αναφορές τόσο σε «εγγύηση» όσο και σε «συντήρηση», πέραν της ελάχιστης ζητούμενης εγγύησης, απαιτείται και η προσφορά υπηρεσιών συντήρησης με κόστος? Αν όχι, επιβεβαιώσατε ότι η «συντήρηση» όπου αναφέρεται στο κείμενο της προκήρυξης είναι η δωρεάν ζητούμενη, ήτοι η εγγύηση. 1. Τα ακριβή έτη εγγύησης που ζητούνται για εξοπλισμό και λογισμικό είναι τρία (3) και πέντε (5) έτη αντίστοιχα όπως αναφέρεται στα παρακάτω σημεία της διακήρυξης: a. Παράρτημα ΙΙ, Πίνακες Συμμόρφωσης i. 4. Πίνακας Φορητών Συσκευών tablet, Προδιαγραφή 19 ii. 5. Πίνακας Φορητών Συσκευών PDA, Προδιαγραφή 38 iii. 6. Πίνακας Φορητών Συσκευών barcode scanner,, Προδιαγραφή 32 iv. 7. Πίνακας Φορτιστών τύπου USB, Προδιαγραφή 7 v. 14. Πίνακας Εγγύησης και Συντήρησης Προδιαγραφές 1, 2 και 3 b. Παράρτημα VII Σχέδιο Σύμβασης, Άρθρο 7 Αμοιβή- Εγγυήσεις, Παράγραφος 10 Ως εκ τούτου έχει σημειωθεί εκ παραδρομής το αντίθετο στα σημεία: a. Πρώτη Σελίδα της Διακήρυξης b. Παράγραφος 1.3 c. Παράγραφος 6.2 d. Παράρτημα Ι, Παράγραφος e. Παράρτημα VII Σχέδιο Σύμβασης, Πρώτη Σελίδα, «Διάρκεια Υλοποίησης αντικειμένου Σύμβασης» f. Παράρτημα VII Σχέδιο Σύμβασης, Άρθρο 3 2. Το χρονικό σημείο του έργου από το οποίο άρχεται η περίοδος εγγύησης για κάθε ένα εξ αυτών, είναι η οριστική παραλαβή καθενός εξ αυτών. 3. Η εγγύηση και η συντήρηση απαιτούνται για τρία (3) έτη για τον εξοπλισμό και πέντε (5) έτη για το λογισμικό ξεκινώντας από την οριστική παραλαβή κάθε τμήματος εξοπλισμού ή λογισμικού. Συνεπώς, η συντήρηση θα είναι σε ισχύ ταυτόχρονα με την εγγύηση, και όχι μετά τη λήξη της Εγγύησης. Οι υπηρεσίες συντήρησης θα παρέχονται χωρίς κόστος, όπως αναφέρεται στη διακήρυξη στην παράγραφο Ερώτηση: Αναφορικά με τις ζητούμενες υπηρεσίες γραφείου αρωγής χρηστών της παρ , παρακαλούμε επιβεβαιώσατε ότι αυτές απαιτείται να παρέχονται μόνο κατά την διάρκεια της πιλοτικής και παραγωγικής λειτουργίας.

8 Όπως περιγράφεται στις παραγράφους «.Ο ανάδοχος πρέπει να προωθεί και να υποστηρίζει μέσω του γραφείου αρωγής χρηστών τη διαδικασία εγγραφής των χρηστών. { }» αλλά και «.Η καταγραφή αυτή θα γίνει μέσω του κεντρικού πληροφοριακού συστήματος σε ειδικές φόρμες. Ο ανάδοχος πρέπει να προωθεί και να υποστηρίζει μέσω του γραφείου αρωγής χρηστών τη διαδικασία εγγραφής των χρηστών. { }» της διακήρυξης υπάρχει απαίτηση για υπηρεσία γραφείου αρωγής και πριν από την πιλοτική και παραγωγική λειτουργία. 10. Ερώτηση: Στον 5 6. Πίνακας Φορητών Συσκευών barcode scanner, θα θέλαμε να θέσουμε στην προσοχή σας τα ακόλουθα: Από την έρευνα που κάναμε στις διαθέσιμες λύσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις του εν λόγω πινάκων δεν έχει ανευρεθεί ικανός αριθμός barcode scanners και διαπιστώθηκε πως αυτές καλύπτονται μόνο από μια διαθέσιμη λύση και συγκεκριμένα από το Cipherlab Pocket sized Scanner Όπως ορίζεται από τον Ν.4412/2016, Άρθρο 54, παρ. 4 «Οι τεχνικές προδιαγραφές, εκτός εάν δικαιολογείται από το αντικείμενο της σύμβασης, δεν περιέχουν μνεία συγκεκριμένης κατασκευής ή προέλευσης ή ιδιαίτερης μεθόδου κατασκευής που να χαρακτηρίζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχονται από έναν συγκεκριμένο οικονομικό φορέα ούτε εμπορικού σήματος, διπλώματος ευρεσιτεχνίας, τύπων ή συγκεκριμένης καταγωγής ή παραγωγής που θα είχε ως αποτέλεσμα να ευνοούνται ή να αποκλείονται ορισμένες επιχειρήσεις ή ορισμένα προϊόντα.» Στα πλαίσια αυτά παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσατε τα ευρήματα της έρευνας αγοράς που διενήργησε η Επιτροπή Σύνταξης των Τεχνικών Προδιαγραφών σύμφωνα με τα οποία καλύπτονται οι προβλέψεις της νομοθεσίας περί διασφάλισης υγιούς ανταγωνισμού και έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη ικανού αριθμού συμβατών συσκευών που συμμορφώνονται με τις τιθέμενες προδιαγραφές. Στην περίπτωση ωστόσο που εκ παραδρομής έχουν τεθεί οι εν λόγω περιοριστικές προδιαγραφές, παρακαλούμε όπως προβείτε στις ακόλουθες διευκρινήσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η ισότιμη συμμετοχή κατασκευαστών και ο υγιής ανταγωνισμός: 6. Πίνακας Φορητών Συσκευών barcode scanner

9 Η αναθέτουσα αρχή, σύμφωνα με την άποψη του Κυρίου του Έργου και φορέα λειτουργίας (ΥΨηΠΤΕ), θεωρεί ότι η διακήρυξη είναι σαφής ως προς τις τεχνικές προδιαγραφές του Πίνακα

10 Φορητών Συσκευών barcode scanner. Η αναθέτουσα αρχή δεν διαθέτει καμία κοινοποιήσιμη έρευνα αγοράς για τους διαθέσιμους φορητούς barcode scanners. Τέλος, διευκρινίζουμε ότι στον Πίνακα Συμμόρφωσης 6 (Πίνακας Φορητών Συσκευών barcode scanner) στο σημείο 26 «Πλήκτρα: Τουλάχιστον ένα πλήκτρο αποκλειστικά για Σάρωση και ένα πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ή προγραμματιζόμενο πλήκτρο», το διαζευκτικό «ή» αναφέρεται σε 2 δυνατότητες: είτε να υπάρχουν τουλάχιστον ένα πλήκτρο αποκλειστικά για Σάρωση και ένα πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, είτε να υπάρχει μόνο ένα προγραμματιζόμενο πλήκτρο για όλες τις λειτουργίες. 11. Ερώτηση: Παρακαλώ όπως διευκρινίσετε σε περίπτωση ένωσης οικονομικών φορέων, 1) To ΕΕΕΣ κάθε μέλους υπογράφεται από τον νόμιμο εκπρόσωπο του κάθε μέλους ή πρέπει να συνυπογραφεί και από τον κοινό νόμιμο εκπρόσωπο της Ένωσης; 2) Ο κοινός Εκπρόσωπος της Ένωσης αρκεί να διορίζεται με το συμφωνητικό της Ένωσης ή απαιτείται Πληρεξούσιο; Τα εν λόγω έγγραφα απαιτείται να υποβληθούν κατά το στάδιο υποβολής της προσφοράς ή στην κατακύρωση? 1) Σύμφωνα με την παράγραφο της διακήρυξης «Οι ενώσεις οικονομικών φορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά, υποβάλλουν το ΕΕΕΣ για κάθε οικονομικό φορέα που συμμετέχει στην ένωση.» 2) Σύμφωνα με την παράγραφο της διακήρυξης, «Η ένωση οικονομικών φορέων υποβάλλει κοινή προσφορά, η οποία υπογράφεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά είτε από όλους τους οικονομικούς φορείς που αποτελούν την ένωση, είτε από εκπρόσωπό τους νομίμως εξουσιοδοτημένο. Στην προσφορά, απαραιτήτως πρέπει να προσδιορίζεται η έκταση και το είδος της συμμετοχής του (συμπεριλαμβανομένης της κατανομής αμοιβής μεταξύ τους) κάθε μέλους της ένωσης, καθώς και ο εκπρόσωπος/συντονιστής αυτής.» Ως εκ τούτου όλα τα έγγραφα (π.χ. συμφωνητικό Ένωσης) που προσδιορίζουν την έκταση και το είδος της συμμετοχής των μελών υποβάλλονται με την προσφορά της εκάστοτε υποψήφιας ένωσης. 12. Ερώτηση: Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε ότι οι οικονομικοί φορείς θα πρέπει να υπολογίσουν τον μέσο όρο του ετήσιου γενικού κύκλου εργασιών των τριών τελευταίων, πριν το έτος της διενέργειας του διαγωνισμού δηλ. 2015, 2016, 2017 και όχι 2014, 2015, 2016, όπως αναφέρεται στην διακήρυξη στο κεφ της διακήρυξης.

11 Ισχύουν τα αναγραφόμενα στη διακήρυξη. Απαιτείται σύμφωνα με την διακήρυξη οι υποψήφιοι οικονομικοί φορείς να έχουν μέσο όρο ετήσιου γενικού κύκλου εργασιών των διαχειριστικών χρήσεων των τριών (3) ετών 2014, 2015 και 2016, ίσο με το 100% του προϋπολογισμού του υπό ανάθεση Έργου (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 13. Ερώτηση: Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε ότι τα έγγραφα που έχουν τεχνικό περιεχόμενο (πιστοποιητικά, βεβαιώσεις/δηλώσεις των κατασκευαστών ή των αντιπροσώπων ή των εισαγωγέων) μπορούν να κατατεθούν σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων. Σύμφωνα με την παράγραφο αναγράφονται τα κάτωθι για τα τεχνικά φυλλάδια: « Ο χρήστης - οικονομικός φορέας υποβάλλει τους ανωτέρω (υπο)φακέλους μέσω του Συστήματος, όπως περιγράφεται παρακάτω: Τα στοιχεία και δικαιολογητικά για τη συμμετοχή του οικονομικού φορέα στη διαδικασία υποβάλλονται από αυτόν ηλεκτρονικά σε μορφή αρχείων τύπου.pdf και εφόσον έχουν συνταχθεί/παραχθεί από τον ίδιο, φέρουν εγκεκριμένη προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή ή προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή με χρήση εγκεκριμένων πιστοποιητικών, χωρίς να απαιτείται θεώρηση γνησίου της υπογραφής. Από το Σύστημα εκδίδεται ηλεκτρονική απόδειξη υποβολής προσφοράς, η όποια αποστέλλεται στον οικονομικό φορέα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή των ως άνω στοιχείων και δικαιολογητικών προσκομίζονται υποχρεωτικά από τον οικονομικό φορέα στην αναθέτουσα αρχή, σε έντυπη μορφή και σε σφραγισμένο φάκελο, τα στοιχεία της ηλεκτρονικής προσφοράς τα οποία απαιτείται να προσκομισθούν σε πρωτότυπη μορφή σύμφωνα με τον ν. 4250/2014. Τέτοια στοιχεία και δικαιολογητικά είναι ενδεικτικά η εγγυητική επιστολή συμμετοχής, τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία έχουν εκδοθεί από τρίτους φορείς, καθώς και τα έγγραφα που φέρουν τη Σφραγίδα της Χάγης (Apostille). Δεν προσκομίζονται σε έντυπη μορφή στοιχεία και δικαιολογητικά τα οποία φέρουν ηλεκτρονική υπογραφή του προσφέροντα, τα ΦΕΚ, τα τεχνικά φυλλάδια και όσα προβλέπεται από το ν. 4250/2014 ότι οι φορείς υποχρεούνται να αποδέχονται σε αντίγραφα των πρωτοτύπων. Η αναθέτουσα αρχή μπορεί να ζητεί από προσφέροντες και υποψήφιους σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κατά την διάρκεια της διαδικασίας, να υποβάλλουν σε έντυπη μορφή και σε εύλογη προθεσμία όλα ή ορισμένα δικαιολογητικά και στοιχεία που έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά, όταν αυτό απαιτείται για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας.»

12 14. Ερώτηση: Στο Παράρτημα Ι, κεφάλαιο της διακήρυξης αναφέρεται: «Οργανωτική δομή ομάδας έργου με αναφορά ρόλων (χωρίς ονοματισμένα στελέχη και χρόνο απασχόλησης)» ενώ στο πίνακα συμμόρφωσης υπ αριθμ. 12, στήλη 2 αναφέρεται: «Ομάδα Έργου, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην 2. ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Να αναφερθεί σε ανθρωπομήνες η συμμετοχή κάθε μέλους της ομάδας Έργου στις δραστηριότητες του Έργου». Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε ότι κατά την υποβολή των προσφορών δεν απαιτείται η κατάθεση των βιογραφικών σημειωμάτων και των αντίστοιχων τίτλων σπουδών των στελεχών της Ομάδας Έργου. Προτείνουμε την κατάθεση πίνακα Ομάδας Έργου που να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο κάθε στελέχους, τη σχέση με τον ανάδοχο, ρόλο θέση στην οργανωτική δομή, τίτλοι σπουδών, έτη εμπειρίας. Τα βιογραφικά σημειώματα και η αναλυτική κατανομή ανθρωπομηνών των στελεχών της Ομάδας Έργου θα κατατεθούν κατά την φάση της προσωρινής κατακύρωσης. Όπως αναφέρεται στην παράγραφο 3.2 της διακήρυξης «Πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου - Δικαιολογητικά προσωρινού αναδόχου»: «Μετά την αξιολόγηση των προσφορών, η αναθέτουσα αρχή αποστέλλει σχετική ηλεκτρονική πρόσκληση μέσω του συστήματος στον προσφέροντα, στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση («προσωρινό ανάδοχο»), και τον καλεί να υποβάλει εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την κοινοποίηση της σχετικής ειδοποίησης σε αυτόν, τα πρωτότυπα ή αντίγραφα που εκδίδονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 4250/2014 (Α 74) όλων των δικαιολογητικών που περιγράφονται στην παράγραφο της παρούσας διακήρυξης, ως αποδεικτικά στοιχεία για τη μη συνδρομή των λόγων αποκλεισμού της παραγράφου της διακήρυξης, καθώς και για την πλήρωση των κριτηρίων ποιοτικής επιλογής των παραγράφων έως αυτής. Επίσης όπως ρητά ορίζεται στην παράγραφο 2.4.3: «2.4.3 Περιεχόμενα Φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής- Τεχνική Προσφορά» Τα στοιχεία και δικαιολογητικά για την συμμετοχή των προσφερόντων στη διαγωνιστική διαδικασία περιλαμβάνουν: α) το Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (Ε.Ε.Ε.Σ.), όπως προβλέπεται στην παρ. 1 και 3 του άρθρου 79 του ν. 4412/2016 και β) την εγγύηση συμμετοχής, όπως προβλέπεται στο άρθρο 72 του Ν.4412/2016 και τα άρθρα και αντίστοιχα της παρούσας διακήρυξης και σύμφωνα με το υπόδειγμα Α του Παραρτήματος IV.»

13 Συνεπώς, τα βιογραφικά σημειώματα δεν απαιτείται να υποβληθούν κατά την υποβολή της προσφοράς και έχει σημειωθεί εκ παραδρομής το αντίθετο στον Πίνακα Συμμόρφωσης 12 του Παραρτήματος ΙΙ. 15. Ερώτηση: Όσον αφορά το σημείο Β.7 του κεφ της διακήρυξης που αφορά στα έγγραφα που πρέπει να κατατεθούν κατά την φάση της προσωρινής κατακύρωσης, θα παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε ότι η απαίτηση του σημείου Β.7. καλύπτεται με την κατάθεση εγγράφων που έχουν τεχνικό περιεχόμενο (πιστοποιητικά, βεβαιώσεις/δηλώσεις των κατασκευαστών ή των αντιπροσώπων ή των εισαγωγέων) και με το ISO και 9001 του οικονομικού φορέα Η παράγραφος Β.7. αφορά σε «. φορείς που είναι εγγεγραμμένοι σε επίσημους καταλόγους που προβλέπονται από τις εκάστοτε ισχύουσες εθνικές διατάξεις ή διαθέτουν πιστοποίηση από οργανισμούς πιστοποίησης που συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης, κατά την έννοια του Παραρτήματος VII του Προσαρτήματος Α του ν. 4412/2016», οι οποίοι «μπορούν να προσκομίζουν στις αναθέτουσες αρχές πιστοποιητικό εγγραφής εκδιδόμενο από την αρμόδια αρχή ή το πιστοποιητικό που εκδίδεται από τον αρμόδιο οργανισμό πιστοποίησης. Στα πιστοποιητικά αυτά αναφέρονται τα δικαιολογητικά βάσει των οποίων έγινε η εγγραφή των εν λόγω οικονομικών φορέων στον επίσημο κατάλογο ή η πιστοποίηση και η κατάταξη στον εν λόγω κατάλογο.». Με βάση τα προαναφερόμενα κάθε υποψήφιος Ανάδοχος αποφασίζει ποια είναι τα αναγκαία πιστοποιητικά που πρέπει να καταθέσει εφόσον εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. 16. Ερώτηση: Σύμφωνα με την παρ Εκπαίδευση Μεταφορά Τεχνογνωσίας Δράσεις Δημοσιότητας, ορίζεται πως: «Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές-εκπαιδευτικές ημερίδες στους τελικούς χρήστες του συστήματος, όπου θα παραδοθεί σε αυτούς και ο απαιτούμενος εξοπλισμός». [χωρίο Α] Στην συνέχεια αναφέρεται ότι «Εκπαίδευση τελικών χρηστών με οργάνωση σεμιναρίων σε όλη την ελληνική επικράτεια». [χωρίο Β] Τέλος, στις δράσεις δημοσιότητας «Διοργάνωση (2) Ημερίδων». [χωρίο Γ] Παρακαλούμε όπως: 1. Επιβεβαιώσετε ότι οι ημερίδες του χωρίου Α και τα σεμινάρια του χωρίου Β αναφέρονται στην ίδια υπηρεσία εκπαίδευσης προς τους τελικούς χρήστες και δεν αφορούν διαφορετική ενέργεια. 2. Διευκρινίσετε αν οι ημερίδες του χωρίου Γ αφορούν ημερίδες διαφορετικές και πλέον των ζητούμενων στο χωρίο Α.

14 1. H απαίτηση της διακήρυξης για την εκπαίδευση των τελικών χρηστών περιγράφεται στο χωρίο Α «Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές-εκπαιδευτικές ημερίδες στους τελικούς χρήστες του συστήματος, όπου θα παραδοθεί σε αυτούς και ο απαιτούμενος εξοπλισμός». Το χωρίο Β, «Εκπαίδευση τελικών χρηστών με οργάνωση σεμιναρίων σε όλη την ελληνική επικράτεια» αποτελεί μέρος των ενδεικτικών υπηρεσιών για την πραγματοποίηση της απαίτησης του χωρίου Α. Ωστόσο, είναι στην ευχέρεια του εκάστοτε υποψήφιου αναδόχου να εμπλουτίσει/τροποποιήσει την ενδεικτική λίστα με τις υπηρεσίες που περιγράφεται στη διακήρυξη. 2. Σχετικά με τη διοργάνωση των (2) ημερίδων, αυτή αποτελεί μέρος του σχεδίου δράσης δημοσιότητας και συνεπώς είναι επιπρόσθετη στην εκπαίδευση των τελικών χρηστών. 17. Ερώτηση: Στην παρ της διακήρυξης αναφέρεται: «Δεν προσκομίζονται σε έντυπη μορφή στοιχεία και δικαιολογητικά τα οποία φέρουν ηλεκτρονική υπογραφή του προσφέροντα, τα ΦΕΚ, τα τεχνικά φυλλάδια και όσα προβλέπεται από το ν. 4250/2014 ότι οι φορείς υποχρεούνται να αποδέχονται σε αντίγραφα των πρωτοτύπων» ενώ στο Παράρτημα Ι, παρ αναφέρεται: «Ο ή Prospectus των υπό προμήθεια συσκευών (tablet, φορητών σαρωτών γραμμωτού κώδικα και PDA) προς απόδειξη των ζητουμένων στοιχείων όπως περιγράφονται στους πίνακες συμμόρφωσης. Τα ανωτέρω στοιχεία και δικαιολογητικά της Τεχνικής Προσφοράς του προσφέροντος υποβάλλονται από αυτόν ηλεκτρονικά σε μορφή αρχείου τύπου.pdf και προσκομίζονται από αυτόν εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή, εκτός των εγγράφων που φέρουν την ψηφιακή του υπογραφή.» Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε ότι τα τεχνικά φυλλάδια δεν προσκομίζονται σε έντυπη μορφή και εκ παραδρομής αναφέρεται η προσκόμιση τους στο κεφ του Παραρτήματος Ι της διακήρυξης. Τα τεχνικά φυλλάδια δεν προσκομίζονται σε έντυπη μορφή και η προσκόμισή τους στο κεφ του Παραρτήματος Ι, αναφέρεται εκ παραδρομής. 18. Ερώτηση: Στο έγγραφο «Προκήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Δημόσιου Διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου: «Πληροφοριακό σύστημα Παρακολούθησης κυκλοφορίας εντύπων» Προκήρυξη Σύμβασης Αγαθά» σελ. 3 και στο Άρθρο (ι) αναφέρεται «η εγγύηση καλής λειτουργίας για τουλάχιστον τρία (3) έτη καθώς και η δωρεάν συντήρηση λογισμικού για πέντε (5) έτη.». Στο

15 έγγραφο «Διακήρυξη Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διεθνούς Διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου: «Πληροφοριακό σύστημα Παρακολούθησης κυκλοφορίας εντύπων»» αναφέρεται σε πολλαπλά σημεία (σελ. 1, 6, 42, 72, 147, 153) «Η διάρκεια εγγύησης είναι τρία (3) έτη για το λογισμικό και πέντε (5) έτη για τον εξοπλισμό.». Στο ίδιο έγγραφο «Διακήρυξη Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διεθνούς Διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου: «Πληροφοριακό σύστημα Παρακολούθησης κυκλοφορίας εντύπων»» αναφέρεται σε πολλαπλά σημεία (σελ. 84, 86, 88, 89, 96, 164) τα οποία αναφέρονται σε εξοπλισμό «Εγγύηση: 3 ετών ή μεγαλύτερη on site αντικατάστασης». Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε ότι η ζητούμενη εγγύηση για το λογισμικό είναι 5 έτη και για τον εξοπλισμό είναι 3 έτη. Τα ακριβή έτη εγγύησης που ζητούνται για εξοπλισμό και λογισμικό είναι τρία (3) και πέντε (5) έτη αντίστοιχα όπως αναφέρεται στα παρακάτω σημεία της διακήρυξης: a. Παράρτημα ΙΙ, Πίνακες Συμμόρφωσης i. 4. Πίνακας Φορητών Συσκευών tablet, Προδιαγραφή 19 ii. 5. Πίνακας Φορητών Συσκευών PDA, Προδιαγραφή 38 iii. 6. Πίνακας Φορητών Συσκευών barcode scanner,, Προδιαγραφή 32 iv. 7. Πίνακας Φορτιστών τύπου USB, Προδιαγραφή 7 v. 14. Πίνακας Εγγύησης και Συντήρησης Προδιαγραφές 1, 2 και 3 b. Παράρτημα VII Σχέδιο Σύμβασης, Άρθρο 7 Αμοιβή- Εγγυήσεις, Παράγραφος 10 Ως εκ τούτου έχει σημειωθεί εκ παραδρομής το αντίθετο στα σημεία: a. Πρώτη Σελίδα της Διακήρυξης b. Παράγραφος 1.3 c. Παράγραφος 6.2 d. Παράρτημα Ι, Παράγραφος e. Παράρτημα VII Σχέδιο Σύμβασης, Πρώτη Σελίδα, «Διάρκεια Υλοποίησης αντικειμένου Σύμβασης» f. Παράρτημα VII Σχέδιο Σύμβασης, Άρθρο Ερώτηση: Αναφορικά με την διαχείριση των φορητών συσκευών κατά την διάρκεια της παραγωγικής λειτουργίας / εγγύησης, σύμφωνα με την παρ αποτελεί ευθύνη του Αναδόχου. Δεδομένου αυτού, παρακαλούμε επιβεβαιώσατε ότι τυχόν απαιτούμενο λογισμικό όπως π.χ. διαχείρισης φορητών συσκευών για την εκπλήρωση αυτής της υποχρέωσης αρκεί να διατίθεται από τον Ανάδοχο για την παροχή αυτών των υπηρεσιών και δεν απαιτείται να προσφερθεί ως λογισμικό στον Φορέα στα πλαίσια του έργου. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του υποψηφίου αναδόχου να ενσωματώσει στη λύση του, για δική του διευκόλυνση στη διαχείριση των συσκευών, επιπρόσθετο λογισμικό. Αποτελεί ευθύνη του Αναδόχου ο τρόπος διαχείρισης των φορητών συσκευών, που θα επιλέξει.

16 20. Ερώτηση: Στον ΠΣ 1, απαίτηση #11 αναφέρεται «Πρόταση τρόπου λήψης αντιγράφων ασφαλείας (π.χ. online, incremental, αυτοματοποιημένο, restore) και σχεδιασμός αντίστοιχης διαδικασίας.» Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσατε ότι η υποδομή back up (λογισμικό, εξοπλισμός κλπ) προσφέρεται από το Cloud του Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και ότι η εν λόγω απαίτηση αφορά αποκλειστικά στν περιγραφή της προτεινόμενης μεθόδου με βάση την προσφερόμενη λύση και όχι σε προσφορά λογισμικού/εξοπλισμού backup. Η προδιαγραφή 11 του Πίνακα Συμμόρφωσης 1 της διακήρυξης είναι σαφής. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προτείνουν τρόπο λήψης αντιγράφων ασφαλείας, ο οποίος να είναι ουδέτερος διαθέσιμου λογισμικού ή εξοπλισμού του Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης. 21. Ερώτηση: Αναφορικά με την λειτουργία της εφαρμογής και τα σενάρια χρήσης, παρακαλούμε όπως διευκρινίσατε τα ακόλουθα: 1) Όσον αφορά τις επιστροφές από τους πωλητές των εντύπων, θα μπορεί ο εκδότης να έχει πρόσβαση στην πληροφορία αυτή; (Κωδικοί που επιστράφηκαν, ποσότητα, πωλητής από τον οποίο επιστράφηκαν) 2) Οι πωλητές όταν θα καταχωρούν τις παραγγελίες θα μπορούν να καθορίζουν την ημερομηνία παράδοσης; 3) Οι πωλητές μπορούν να καταχωρούν επαναλαμβανόμενες παραγγελίες με βάση κωδικούς, εκδότες κτλ; 4) Ο διακινητής όταν παραλαμβάνει από τον τυπογράφο τον τύπο τον πηγαίνει κατευθείαν στον πωλητή ή τον πηγαίνει πρώτα από το δικό του κέντρο διανομής; Όπως αναφέρεται στη διακήρυξη στο Παράρτημα Ι, παράγραφος 1.4 «Τα σενάρια χρήσης ανά οντότητα που θα πρέπει να υλοποιήσει ο υποψήφιος ανάδοχος είναι ενδεικτικά τα παρακάτω (θα εξειδικευθούν κατά τη διάρκεια της μελέτης εφαρμογής).{ }». Συνεπώς, η περαιτέρω ανάλυση των σεναρίων χρήσης θα εξειδικευτούν κατά την 1 η Φάση του έργου που είναι η «Μελέτη Εφαρμογής Ανάλυση Απαιτήσεων». 22. Ερώτηση: Στη σελ. 64 της διακήρυξης αναφέρετε το παρακάτω: «Ο Υποψήφιος Ανάδοχος θα πρέπει να υποβάλλει τεχνικά φυλλάδια χαρακτηριστικών ή Prospectus των υπό προμήθεια συσκευών (tablet, φορητών σαρωτών γραμμωτού κώδικα και PDA) προς απόδειξη των ζητουμένων στοιχείων όπως περιγράφονται στους πίνακες συμμόρφωσης. Τα ανωτέρω στοιχεία και δικαιολογητικά της Τεχνικής Προσφοράς του

17 προσφέροντος υποβάλλονται από αυτόν ηλεκτρονικά σε μορφή αρχείου τύπου.pdf και προσκομίζονται από αυτόν εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή, εκτός των εγγράφων που φέρουν την ψηφιακή του υπογραφή. Τα ηλεκτρονικά υποβαλλόμενα τεχνικά φυλλάδια χαρακτηριστικών ή Prospectus, των Τεχνικών Προδιαγραφών θα πρέπει να είναι ψηφιακά υπογεγραμμένα από τον κατασκευαστικό οίκο. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση του κατασκευαστικού οίκου, στην οποία θα δηλώνεται ότι τα αναγραφόμενα σε αυτά στοιχεία ταυτίζονται με τα στοιχεία των τεχνικών φυλλαδίων ή Prospectus του κατασκευαστικού οίκου και ότι σε περίπτωση που ο Υποψήφιος Ανάδοχος ανακηρυχθεί ανάδοχος της σύμβασης, ο εξοπλισμός όπως περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές θα είναι στη διάθεσή του. Η τεχνική περιγραφή, το φύλλο συμμόρφωσης και τα τεχνικά φυλλάδια χαρακτηριστικών ή prospectus του κατασκευαστικού οίκου θα πρέπει να συμφωνούν μεταξύ τους, διαφορετικά η προσφορά θα απορρίπτεται» Παρακαλώ διευκρινίστε: α) Εάν η υπεύθυνη δήλωση για τα τεχνικά φυλλάδια και για τον εξοπλισμό που θα διατεθεί ότι ανταποκρίνεται στις τεχνικές προδιαγραφές του διαγωνισμού, μπορεί να γίνει από τον υποψήφιο ανάδοχο όπως είθισται. β) Στην περίπτωση που επιθυμείτε δήλωση του κατασκευαστικού οίκου, εάν επαρκεί μια γραπτή δήλωση του οίκου, καθώς εάν είναι οίκος του εξωτερικού δεν υπάρχει η δυνατότητα για Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 α) Η απαίτηση για τα τεχνικά φυλλάδια όπως περιγράφεται στην παρ της διακήρυξης: «Τα ηλεκτρονικά υποβαλλόμενα τεχνικά φυλλάδια χαρακτηριστικών ή Prospectus, των Τεχνικών Προδιαγραφών θα πρέπει να είναι ψηφιακά υπογεγραμμένα από τον κατασκευαστικό οίκο. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση του κατασκευαστικού οίκου, στην οποία θα δηλώνεται ότι τα αναγραφόμενα σε αυτά στοιχεία ταυτίζονται με τα στοιχεία των τεχνικών φυλλαδίων ή Prospectus.{ }.» β) Η γραπτή δήλωση του κατασκευαστικού οίκου πρέπει να δηλώνει υπεύθυνα τα απαιτούμενα από το τεύχος διακήρυξης. 23. Ερώτηση: Απαιτήσεις Ασφάλειας Τα προσφερόμενα υποσυστήματα, θα πρέπει κατ ελάχιστον να υποστηρίζουν: Έλεγχο πρόσβασης σε επίπεδο συστήματος, εφαρμογής και δεδομένων με τη χρήση τόσο σχετικών κωδικών όσο και επιπέδων εξουσιοδότησης Ασφαλή διαχείριση, καταχώρηση, και κρυπτογράφηση των κωδικών πρόσβασης Τις βέλτιστες πρακτικές (best practices) στο χώρο της ασφάλειας στις ΤΠΕ

18 Δημιουργία καταλόγων εξουσιοδοτημένων φυσικών προσώπων που θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης με σχετική διαδικασία ταυτοποίησης και αυθεντικοποίησης Καθορισμό δικαιωμάτων πρόσβασης σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος, βάσεων δεδομένων και εφαρμογών. Το παραπάνω αφορά και τους τερματικούς χρήστες? (Δηλαδή για την είσοδο στο APN θα πρέπει ο χρήστης να δίνει credentials) Η παράγραφος της διακήρυξης είναι σαφής. Δεν περιγράφεται διαφορετική αντιμετώπιση για τους τερματικούς χρήστες. 24. Ερώτηση: Αναφερόμενοι στον Διαγωνισμό με τίτλο «Πληροφοριακό σύστημα Παρακολούθησης κυκλοφορίας εντύπων» (με Αρ. Πρωτοκόλλου Διακήρυξης: 6147/ ), με καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών , παρακαλούμε όπως δοθεί παράταση τριών (3) εβδομάδων στην προθεσμία υποβολής των προσφορών και ανάλογη παράταση στην προθεσμία υποβολής διευκρινήσεων. Δεδομένης της πολυπλοκότητας του έργου καθώς επίσης και λόγω του ότι δυσχεραίνεται η επικοινωνία μας με τους προμηθευτές εξαιτίας των ετήσιων αδειών, ο χρόνος προετοιμασίας των προσφορών δεν είναι αρκετός για την προετοιμασία μιας ποιοτικής προσφοράς εκ μέρους των Υποψηφίων. Σύμφωνα με την από 16/07/2018 απόφαση της 449 Συνεδρίας του ΔΣ της ΕΔΕΤ Α.Ε. (Θέμα 4), και σύμφωνα με την άποψη του κυρίου του έργου (ΥΨηΠΤΕ), ως νέα ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ορίστηκε η 21 η /8/2018 και ώρα 17: Ερώτηση: Μετά από (α) μελέτη των τεχνικών προδιαγραφών της διακήρυξης και συγκεκριμένα στον Πίνακα Συμμόρφωσης 6 «Πίνακας Φορητών Συσκευών barcode scanner» και (β) έρευνας στην εγχώρια και διεθνή αγορά, διαπιστώσαμε ότι οι συγκεκριμένες προδιαγραφές, πληρούνται από ένα και μοναδικό προμηθευτή, γεγονός που δημιουργεί στρεβλώσεις στον υγιή ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα να μη διασφαλίζεται η ίση μεταχείριση όλων των οικονομικών φορέων.

19 Ως εκ τούτου και προς όφελος του υγιούς ανταγωνισμού, θα προτείναμε την κατάλληλη αναμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών ώστε αυτές να καταστούν ανοιχτές στον ανταγωνισμό χωρίς να επηρεάζεται επί της ουσίας η επιχειρησιακή απαίτηση. Η αναθέτουσα αρχή, σύμφωνα με την άποψη του Κυρίου του Έργου και φορέα λειτουργίας (ΥΨηΠΤΕ), θεωρεί ότι η διακήρυξη είναι σαφής ως προς τις τεχνικές προδιαγραφές του Πίνακα Φορητών Συσκευών barcode scanner. Η αναθέτουσα αρχή δεν διαθέτει καμία κοινοποιήσιμη έρευνα αγοράς για τους διαθέσιμους φορητούς barcode scanners. Τέλος, διευκρινίζουμε ότι στον Πίνακα Συμμόρφωσης 6 (Πίνακας Φορητών Συσκευών barcode scanner) στο σημείο 26 «Πλήκτρα: Τουλάχιστον ένα πλήκτρο αποκλειστικά για Σάρωση και ένα πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ή προγραμματιζόμενο πλήκτρο», το διαζευκτικό «ή» αναφέρεται σε 2 δυνατότητες: είτε να υπάρχουν τουλάχιστον ένα πλήκτρο αποκλειστικά για Σάρωση και ένα πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, είτε να υπάρχει μόνο ένα προγραμματιζόμενο πλήκτρο για όλες τις λειτουργίες. 26. Ερώτηση Στην διακήρυξη παράγραφο σελ. 64 αναφέρεται ότι «Τέλος, ο υποψήφιος ανάδοχος θα πρέπει να δημιουργήσει κατάλληλο ιδιωτικό δίκτυο (APN) το οποίο θα περιλαμβάνει τις κάρτες SIM και θα το διασυνδέσει με δικά του έξοδα με το Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του έργου, το οποίο θα εγκαταστήσει στο G-Cloud της ΚτΠ Α.Ε.». Στο Παράρτημα ΙΙ, Πίνακας Αρχιτεκτονικής Συστήματος ενότητα Φυσική Αρχιτεκτονική σελ. 78, προδιαγραφή 12 αναφέρεται «Δυνατότητα μετάπτωσης οποιουδήποτε virtual server σε διαφορετικό physical server χωρίς να γίνεται αντιληπτό από τον τελικό χρήστη». Παρακαλούμε όπως προσδιορίσετε το virtual περιβάλλον που θα διατεθεί από την Αναθέτουσα Αρχή για την εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος. Ο Ανάδοχος θα εγκαταστήσει το Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του έργου στο G-Cloud της ΚτΠ Α.Ε., το οποίο είναι βασισμένο σε VMware. 27. Ερώτηση: Σε συνέχεια επιστολής της από 12/7/2018 αναφορικά με την συμμετοχή μας στη διαγωνιστική διαδικασία με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 21/8/2018, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι δυστυχώς παρά το γεγονός που πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής

20 στον εν λόγω διαγωνισμό, δεν μπορούμε να υποβάλουμε προσφορά, μιας και αδυνατούμε να προσφέρουμε φορητές συσκευές barcode scanner βάση του πίνακα 6 του παραρτήματος 2 της διακήρυξης, σύμφωνα με τα παρακάτω. Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της εξεύρεσης των κατάλληλων συνεργασιών με κατασκευαστές, εταιρείες ή ομίλους, οι οποίοι έχουν υλοποιήσει αντίστοιχα έργα στο παρελθόν ή/ και διαθέτουν σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις, μελέτησε ενδελεχώς τις τεχνικές προδιαγραφές του διαγωνισμού. Από αυτήν την μελέτη, όμως, προέκυψε ότι οι προδιαγραφές, οι οποίες ζητούνται στη διακήρυξη και συγκεκριμένα στον Πίνακα συμμόρφωσης 6 «Πίνακας Φορητών Συσκευών barcode scanner», πληρούνται από έναν και μοναδικό κατασκευαστή. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήξαμε μετά από έλεγχο πλήθους κατασκευαστών, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Ειδικότερα οι κατασκευάστριες εταιρείες οι οποίες εξειδικεύονται σε τέτοιου είδους λύσεις απορούν για την χρησιμότητα προδιαγραφών, όπως ανάλυση <=3mil, ρυθμός σάρωσης / ανάγνωσης >= 200 σαρώσεις ανά δευτερόλεπτο, ανοχή σε φωτισμό <= lux στο πλαίσιο αυτού του έργου. Θεωρούνε ότι είναι υπερβολικές αυξάνοντας παράλληλα το κόστος αυτού του έργου. Όπως αντιλαμβάνεστε, το γεγονός αυτό δημιουργεί στρεβλώσεις στον υγιή ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα να μη διασφαλίζεται η ίση μεταχείριση όλων των οικονομικών φορέων. Πέραν τούτου, σύμφωνα με τους νομικούς μας συμβούλους θα μπορούσε να στηριχθεί ότι οι σχετικές προδιαγραφές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την αρχή της αναλογικότητας, η οποία διέπει μια δημόσια σύμβαση, και με την αρχή του αδικαιολόγητου περιορισμού του ανταγωνισμού (άρθρο 18, παρ. 1 Ν 4412/ 2016). Προς όφελος, αφενός μεν του υγιούς ανταγωνισμού και αφετέρου της δυνατότητας λήψης όλων των απαραίτητων εγκρίσεων στο μέλλον (πχ. Ελεγκτικό Συνέδριο) για την υπογραφή της σύμβασης και την υλοποίηση του έργου, θα προτείναμε την κατάλληλη αναμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών στο συγκεκριμένο αντικείμενο (barcode scanners), ώστε να μπορών να συμμετέχουν κατασκευαστές πέραν του ενός και κατ επέκταση να μπορέσουμε και εμείς να υποβάλλουμε την προσφορά μας. Η αναθέτουσα αρχή, σύμφωνα με την άποψη του Κυρίου του Έργου και φορέα λειτουργίας (ΥΨηΠΤΕ), θεωρεί ότι η διακήρυξη είναι σαφής ως προς τις τεχνικές προδιαγραφές του Πίνακα Φορητών Συσκευών barcode scanner. Η αναθέτουσα αρχή δεν διαθέτει καμία κοινοποιήσιμη έρευνα αγοράς για τους διαθέσιμους φορητούς barcode scanners. Τέλος, διευκρινίζουμε ότι στον Πίνακα Συμμόρφωσης 6 (Πίνακας Φορητών Συσκευών barcode scanner) στο σημείο 26 «Πλήκτρα: Τουλάχιστον ένα πλήκτρο αποκλειστικά για Σάρωση και ένα πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ή προγραμματιζόμενο πλήκτρο», το διαζευκτικό «ή» αναφέρεται σε 2 δυνατότητες: είτε να υπάρχουν τουλάχιστον ένα πλήκτρο αποκλειστικά για

21 Σάρωση και ένα πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, είτε να υπάρχει μόνο ένα προγραμματιζόμενο πλήκτρο για όλες τις λειτουργίες. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΔΕΤ Α.Ε. Καθ. Π. Τσανάκας

Διευκρινίσεις για την Διακήρυξη με αριθμ. πρωτ. 8210/ΠΤ/ με τίτλο: «Προμήθεια Υπολογιστικού Εξοπλισμού»

Διευκρινίσεις για την Διακήρυξη με αριθμ. πρωτ. 8210/ΠΤ/ με τίτλο: «Προμήθεια Υπολογιστικού Εξοπλισμού» EΔETA.E. Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας GRNET S.A. Greek Research & Technology Network Αθήνα, 29/08/2018 Αρ. πρωτ. 8511/ΠΤ Διευκρινίσεις για την Διακήρυξη με αριθμ. πρωτ. 8210/ΠΤ/03-08- 2018 με τίτλο:

Διαβάστε περισσότερα

Στέγη της Ελληνικής Βιομηχανίας

Στέγη της Ελληνικής Βιομηχανίας Στέγη της Ελληνικής Βιομηχανίας 31 Μαρτίου 2010 Α.Π. 1288 Διευκρινήσεις Προκήρυξης Ανοιχτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το έργο: «Έρευνα και εκπόνηση χάρτη διαδρομών σχέσεων Επιχειρήσεων Δημόσιας Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Υποέργο 2

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Υποέργο 2 Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Υποέργο 2 «Δομή Φιλοξενίας και Στήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων με Υψηλή Εμπορική Ελκυστικότητα και Προστιθέμενη Αξία στον Κλάδο της Δημιουργικής Βιομηχανίας»

Διαβάστε περισσότερα

ένωσης/σύμπραξης η προϋπόθεση θα πρέπει να καλύπτεται από κάθε μέλος της ένωσης/σύμπραξης».

ένωσης/σύμπραξης η προϋπόθεση θα πρέπει να καλύπτεται από κάθε μέλος της ένωσης/σύμπραξης». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Διεύθυνση Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Πολιτικών και Δράσεων Έρευνας & Καινοτομίας Μεσογείων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 15.05.2018 ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1) Ερώτημα 1 ο : Σύμφωνα με το π.δ. 82/1996 και το νόμο 3310/2005, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το νόμο 3414/2005, η υποχρέωση

Διαβάστε περισσότερα

Να διαθέτει προσωπικό επαρκές σε πλήθος και δεξιότητες για την ανάληψη του Έργου. Συγκεκριμένα απαιτείται:

Να διαθέτει προσωπικό επαρκές σε πλήθος και δεξιότητες για την ανάληψη του Έργου. Συγκεκριμένα απαιτείται: Ερώτημα 1: Στην παράγραφο C.2.6 Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής της Διακήρυξης, αναφέρεται ως ελάχιστη προϋπόθεση συμμετοχής στον διαγωνισμό το εξής: Παρακαλούμε, διευκρινίστε αν στην κατηγορία συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2/2015

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2/2015 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2/2015 13/5/2015 Σε συνέχεια ερωτημάτων που έχουν τεθεί από υποψήφιους συμμετέχοντες στον Ανοικτό Διεθνή Διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από το ΙΝΣΕΤΕ στις 09.04.2015 για την επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτημα 1: Στην προκήρυξη σας στην ενότητα εμπειρία σε συναφή έργα αναφέρετε (σελ. 25. παρ.β2):

Ερώτημα 1: Στην προκήρυξη σας στην ενότητα εμπειρία σε συναφή έργα αναφέρετε (σελ. 25. παρ.β2): Διευκρινίσεις επί των ερωτημάτων που τέθηκαν από τους Υποψηφίους Αναδόχους του Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού με τίτλο: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινίσεις. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601

Διευκρινίσεις. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601 Διευκρινίσεις Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601 Διευκρίνιση 1. Το πρότυπο CERIF στο οποίο αναφέρεστε στη διακήρυξη και με το οποίο ζητείτε συμμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Παροχή Διευκρινίσεων επί της Διακήρυξης 1/2019 σε Απάντηση Υποβληθέντων Ερωτημάτων

ΘΕΜΑ: Παροχή Διευκρινίσεων επί της Διακήρυξης 1/2019 σε Απάντηση Υποβληθέντων Ερωτημάτων ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κάνιγγος 27 Αθηνά Ταχ. Κώδικας : 10682 Τηλέφωνο : 2103821524-2103829266 Fax : 2103833597 Email : info@eex.gr ΑΡ. ΠΡΩΤ: 532 /20-06-2019 ΠΡΟΣ: Πλατφόρμα ηλεκτρονικού διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, 26.03.2015. Αρ. Πρωτ.: 2462 Κωδ. Εγγρ.: Ρ90/0000/5445/401/ΝΤ/ID4208/εµπ. : Κάθε ενδιαφερόµενο ΠΡΟΣ

Θεσσαλονίκη, 26.03.2015. Αρ. Πρωτ.: 2462 Κωδ. Εγγρ.: Ρ90/0000/5445/401/ΝΤ/ID4208/εµπ. : Κάθε ενδιαφερόµενο ΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΘΕΜΑ : Κάθε ενδιαφερόµενο : ιευκρινίσεις- ιορθώσεις επί των τευχών της ανοικτής διαδικασίας για την «Προµήθεια Υπηρεσιών για την εκπόνηση Γενικού Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης για την περίοδο 2015-2020

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ », η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του

Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ », η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ερωτήσεις και απαντήσεις για τον ανοικτό διαγωνισμό «Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Διακήρυξη διεθνούς δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού του υποέργου 6 «Ανάπτυξη Πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Μάθησης προσαρμοσμένη στις Απαιτήσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ» της Πράξης «Εργασία και

Διαβάστε περισσότερα

Α.Σ.: Προς: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε (ΕΛΤΑ ΑΕ)

Α.Σ.: Προς: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε (ΕΛΤΑ ΑΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση : Μεσογείων 119 Ταχ.Κωδ. : 101 92 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Κατόπιν υποβληθέντων ερωτημάτων σχετικά με την ανωτέρω αναφερόμενη Διακήρυξη, διευκρινίζονται τα εξής:

Κατόπιν υποβληθέντων ερωτημάτων σχετικά με την ανωτέρω αναφερόμενη Διακήρυξη, διευκρινίζονται τα εξής: Αριθμ. Πρωτ : 2017015007 Σχετ. Έγγραφο : 2017009118 Αθήνα : 20.11.2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ανάθεση και Εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων, Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών (μετά την ισχύ του Ν. 4412/2016)

Ανάθεση και Εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων, Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών (μετά την ισχύ του Ν. 4412/2016) Ανάθεση και Εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων, Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών (μετά την ισχύ του Ν. 4412/2016) Κανόνες Απόδειξης Κριτήριων Ποιοτικής Επιλογής Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 Εισηγητής: Γεώργιος Περδικάκης

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο της εν θέματι διακήρυξης σας παραθέτουμε διευκρινίσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν:

Στο πλαίσιο της εν θέματι διακήρυξης σας παραθέτουμε διευκρινίσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν: Αθήνα : 12/09/18 Αριθμ. Πρωτ : 2018016738 Σχετ. Έγγραφο : 2016008273 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σχετικά με τα Δικαιολογητικά Συμμετοχής και τις Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Α. Σχετικά με τα Δικαιολογητικά Συμμετοχής και τις Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 56, 11742 ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία : 04-09-2013 Πληροφορίες: : Ιωάννης Τσάνης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. σε ερωτήσεις ενδιαφερόμενων για τη συμμετοχή τους στο. Διεθνή Ανοικτό Διαγωνισμό για την:

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. σε ερωτήσεις ενδιαφερόμενων για τη συμμετοχή τους στο. Διεθνή Ανοικτό Διαγωνισμό για την: ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ (ΤΕΟ Α.Ε.) Βυτίνης 14-18, ΤΚ: 143 42 Νέα Φιλαδέλφεια Τηλ. (210) 2598000, fax (210) 2523232 GR18591Q Ημερομηνία 14-12-2012 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Πράξη «Πληροφοριακό σύστημα Παρακολούθησης κυκλοφορίας εντύπων» Υποέργο 1. «Πληροφοριακό σύστημα Παρακολούθησης κυκλοφορίας εντύπων» Διάρκεια Διαβούλευσης Από: 08/05/2018

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών

Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 9377/ΓΕΔΧΕ/Δ.Ο.Υ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 13.06.2019 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 304213 Πράξη Υπηρεσίες Ψηφιακής Βιβλιοθήκης Ανοιχτής Πρόσβασης ιεθνούς Πανεπιστηµίου Ελλάδος ( Ι.ΠΑ.Ε.) Υποέργο ηµιουργία &

Διαβάστε περισσότερα

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα Προμηθειών Πληροφορίες : Παντελής Αλμπάνης Τηλέφωνο : 213-13 00 840 Fax : 213-13 00 801 e-mail : palba@ktpae.gr Υμηττός, 26 Απριλίου 2012 Αρ. Πρωτ.: 12108 Προς: Παραλήπτες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΙΤΕ\ΕΙΧΗΜΥΘ»

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΙΤΕ\ΕΙΧΗΜΥΘ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 17068 ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Α «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 4 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

1.4 Τα στοιχεία της 1.3 θα εξετάζονται από την τεχνική Υπηρεσία και οι ελλείψεις θα αναγράφονται στην τεχνική κρίση σαν λόγοι απόρριψης.

1.4 Τα στοιχεία της 1.3 θα εξετάζονται από την τεχνική Υπηρεσία και οι ελλείψεις θα αναγράφονται στην τεχνική κρίση σαν λόγοι απόρριψης. Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές θα πρέπει να περιέχουν όλα τα στοιχεία που ζητούνται από τις συνημμένες Τεχνικές Προδιαγραφές και τις τεχνικές παρατηρήσεις της διακήρυξης με σαφή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα,30 Οκτωβρίου 2008 Δ/ΝΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΕΝ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα,30 Οκτωβρίου 2008 Δ/ΝΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΝ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα,30 Οκτωβρίου 2008 Δ/ΝΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΜΑ: Συνοπτικός ενημερωτικός οδηγός σχετικά με προκηρύξεις διαγωνισμών Δημοσίων Συμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

,00. «Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης» Υποέργο 2 «Υλοποίηση Π.Σ. Λειτουργικών Υπηρεσιών ΗΜ & ΜΥ Δ.Π.Θ.

,00. «Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης» Υποέργο 2 «Υλοποίηση Π.Σ. Λειτουργικών Υπηρεσιών ΗΜ & ΜΥ Δ.Π.Θ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής, Βασ. Σοφίας 12, 671 00 ΞΑΝΘΗ Πληροφορίες: Τμ. Προμηθειών Ε.Λ./ΔΠΘ, Τηλ.: 25410-79410, Φαξ.: 2541079454, email: supplies@rescom.duth.gr Θέμα : Παροχή

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε ερωτήματα αναφορικά με το διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο με τίτλο:

Απαντήσεις σε ερωτήματα αναφορικά με το διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο με τίτλο: Τελευταία ενημέρωση: 7 Μαρτίου 2013 Απαντήσεις σε ερωτήματα αναφορικά με το διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο με τίτλο: «Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. για την «Προμήθεια κουβερτών» συνολικού προϋπολογισμού ,00 (ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. για την «Προμήθεια κουβερτών» συνολικού προϋπολογισμού ,00 (ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. Σωματείο «PRAKSIS» Ταχ. Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, Αθήνα Ταχ. Κώδικας: 104 32 Τηλέφωνο: 2105205200 Fax: 210-5205201 Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.praksis.gr Αθήνα,24/10/2017. Αρ. Πρωτ: Δ8756 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 1400cc, diesel

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 1400cc, diesel Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη, και η συνημμένη Τεχνική Προδιαγραφή. 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση 8: Σύμφωνα με την διακήρυξη, απαιτείται η ανάπτυξη ενός συστήματος με υψηλές δυνατότητες αναφορών και συνδυασμού δεδομένων από πολλές πηγές.

Απάντηση 8: Σύμφωνα με την διακήρυξη, απαιτείται η ανάπτυξη ενός συστήματος με υψηλές δυνατότητες αναφορών και συνδυασμού δεδομένων από πολλές πηγές. Ερώτηση 8: Αναφορικά με την ανάπτυξη συστήματος και παραγωγής αναφορών όπως αυτό προδιαγράφεται στο τεύχος διαγωνισμού «Ανάπτυξη Ψηφιακών Εφαρμογών για την συλλογή και αξιοποίηση δεδομένων προώθησης της

Διαβάστε περισσότερα

συνέπεια η ενδιαφερόμενη εταιρία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Στην σελίδα 51 Β.3.2. Ομάδα Έργου της προκήρυξης αναφέρει:

συνέπεια η ενδιαφερόμενη εταιρία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Στην σελίδα 51 Β.3.2. Ομάδα Έργου της προκήρυξης αναφέρει: Σχετικά με την προκήρυξη με αρ.1/2010 για τον διαγωνισμό με θέμα : 1.Δράσεις Επικοινωνίας, Πληροφόρησης και Δημοσιότητας στις οκτώ περιφέρειες σύγκλισης 2. Δράσεις Επικοινωνίας, Πληροφόρησης και Δημοσιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Χανδρή 3, Μοσχάτο Τηλ.: Fax:

Χανδρή 3, Μοσχάτο Τηλ.: Fax: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΜΟΝΑ Α ΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Τοµέας Προµηθειών & Συµβάσεων Πληροφορίες : Κουρτερίδου Αθανασία Τηλέφωνο : 213 13.00.744 Fax : 213 13.00.801 Ε-mail : nkourt@ktpae.gr Μοσχάτο, 5

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΩΝ ΟΓΚΟΥ (PTZ) ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΣΩ GPRS 2G/3G/4G» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ13/122016 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Α.Π.: 154/ 18-9-2013 Θεσσαλονίκη, 18/9/2013 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: «Tην προμήθεια και την εγκατάσταση του εξοπλισμού του Οδοντιατρείου που θα στεγαστεί στο κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 71359

Απάντηση Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 71359 Τεύχος ερωτήσεων / απαντήσεων για τον διαγωνισμό : Υπηρεσίες συμμόρφωσης του Φορέα Ελληνικό Κτηματολόγιο με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 08-04-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:4209 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL : nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

1.4. Στις προσφορές θα πρέπει να αναγράφεται αναλυτικά, το συνολικό βάρος και ο όγκος των προσφερόμενων καλαθοφόρων.

1.4. Στις προσφορές θα πρέπει να αναγράφεται αναλυτικά, το συνολικό βάρος και ο όγκος των προσφερόμενων καλαθοφόρων. Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη, και η συνημμένη Τεχνική Προδιαγραφή. 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα αγοράς για την κάλυψη έκτακτης ανάγκης για προμήθεια (1) Επαγγελματικής Ηλεκτρικής Κουζίνας για την Πρωινή κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Έρευνα αγοράς για την κάλυψη έκτακτης ανάγκης για προμήθεια (1) Επαγγελματικής Ηλεκτρικής Κουζίνας για την Πρωινή κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ Αθήνα, 21.01.2016 Α.Π: ΔΙΑ/2016/10 Έρευνα αγοράς για την κάλυψη έκτακτης ανάγκης για προμήθεια (1) Επαγγελματικής Ηλεκτρικής Κουζίνας για την Πρωινή κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε να διευκρινιστεί εάν οι εν λόγω προϋποθέσεις εφαρμόζονται σωρευτικά ή διαζευκτικά για την επιβολή της ποινικής ρήτρας.

Παρακαλούμε να διευκρινιστεί εάν οι εν λόγω προϋποθέσεις εφαρμόζονται σωρευτικά ή διαζευκτικά για την επιβολή της ποινικής ρήτρας. 1) Ερώτηση: Στην παρ. 8 του άρθρου Β.5.4.2. Ποινικές Ρήτρες Εκπτώσεις (σελ.79), προβλέπεται ποινική ρήτρα για κάθε ημέρα καθυστέρησης α) σε περίπτωση παρέλευσης της συμφωνημένης ημερομηνίας παράδοσης των

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 162.433,69 ΕΥΡΩ (ΑΝΕΥ ΦΠΑ) 1. ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. για την παροχή υπηρεσιών «Mετακίνησης με ταξί» συνολικού προϋπολογισμού ,00 (ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. για την παροχή υπηρεσιών «Mετακίνησης με ταξί» συνολικού προϋπολογισμού ,00 (ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. Σωματείο «PRAKSIS» Ταχ. Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, Αθήνα TK: 104 32 Τηλ: 21-05205200 Fax: 210-5205201 Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.praksis.gr Αθήνα, 21/12/2017 Αρ. Πρωτ:Δ9650 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2. ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.2) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Διεύθυνση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :Υποστήριξης & Ανάπτυξης της Καθημερινότητας των Σταυρούπολη 27-5-2014 Κοινωνικών Ομάδων Τμήμα :Αθλητισμού & Πολιτισμού Αρ. Πρωτ.: 34876 Πληροφορίες: Θ.Τσιφτσή Τηλέφωνο :

Διαβάστε περισσότερα

1. Το αρχείο Βίντεο σε τι format βρίσκεται αυτή την στιγμή? Το αρχείο Βίντεο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε VHS η super VHS

1. Το αρχείο Βίντεο σε τι format βρίσκεται αυτή την στιγμή? Το αρχείο Βίντεο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε VHS η super VHS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 22/06/2009 Ταχ. Δ/νση : Αγίου Τίτου 1 Πληροφορίες: Κουτεντάκης Εμμ. Τηλέφωνο : 2810 399370 E-mail : manolis@heraklion.gr Σας αποστέλλουμε απαντήσεις για το

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφ. Ηλιουπόλεως 2-4, Υµηττός (Αττική) Τηλ.: Fax:

Λεωφ. Ηλιουπόλεως 2-4, Υµηττός (Αττική) Τηλ.: Fax: Λεωφ. Ηλιουπόλεως 2-4, 172 37 - Υµηττός (Αττική) Τηλ.: 213 1300 700 Fax: 213 1300 800 http://www.ktpae.gr e-mail: info@ktpae.gr ΤΟΜΕΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τµήµα Προµηθειών Πληροφορίες : Κουρτερίδου

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003299642 2015-11-12

15PROC003299642 2015-11-12 Πειραιάς, 22/10/2015 Αρ. πρωτ. 718/22-10-2015 ΔΗ.ΡΑ.Π. Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗ.ΡΑ.Π. ΤΑΙΝΙΑΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC Αρ. πρωτοκόλλου: 21643/ 22.04.2019 Τεύχος πρόσθετων πληροφοριών επί εμπρόθεσμα υποβληθέντων ερωτημάτων μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. 1. Ερώτημα 1 (03/04/2019 12:46:37)

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα,05-04-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:4122 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL: nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ (ΔΙΑΔΗΡΥΞΗ 9/2018)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ (ΔΙΑΔΗΡΥΞΗ 9/2018) ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ (ΔΙΑΔΗΡΥΞΗ 9/2018) Διευκρινήσεις επί της αριθ. 9/2018 Διακήρυξης Διεθνούς Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΟΚΑΝΑ) Αβέρωφ 21, Αθήνα Τηλ.: Fax:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΟΚΑΝΑ) Αβέρωφ 21, Αθήνα Τηλ.: Fax: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΟΚΑΝΑ) Αβέρωφ 21, Αθήνα 104 33 Τηλ.: 210-8898200 Fax: 210-8253760 Γενική Διεύθυνση Αθήνα, 18/9/2014 Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Αριθ. Πρωτ: 14277 Τμήμα:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ. ΓΕΜΗ: 58231004000 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Προμηθειών. Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας. Πολυτεχνείου Κρήτης

Οδηγός Προμηθειών. Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας. Πολυτεχνείου Κρήτης Οδηγός Προμηθειών Ειδικού Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείου Κρήτης Χανιά, Οκτώβριος 2010 Ι. Εισαγωγή Ο παρών Οδηγός έχει κύριο σκοπό την περιγραφή των ενεργειών που απαιτούνται για προμήθειες ειδών ή/και

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών AΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ :

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών AΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : Σελίδα 1 από 6 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ :ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 20 ΘΕΣΕΩΝ 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη και η τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Στο πλαίσιο του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού του Έργου «Ψηφιακή Πύλη, e Δημοκρατία και Ηλεκτρονική Μάθηση» της οριζόντιας πράξης «Ψηφιακή Σύγκλιση της ΓΣΕΕ με ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Ανοικτό Διαγωνισμό. Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου:

ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Ανοικτό Διαγωνισμό. Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Ανοικτό Διαγωνισμό Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Κωδικός: Ο.ΔΔ Αρ. Έκδ.: 2 Ημ/νία Έκδ.: Σελ. 1 από 1

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Κωδικός: Ο.ΔΔ Αρ. Έκδ.: 2 Ημ/νία Έκδ.: Σελ. 1 από 1 Κωδικός: Ο.ΔΔ.120.03 Αρ. Έκδ.: 2 Ημ/νία Έκδ.: 14-05-10 Σελ. 1 από 1 1. Εισαγωγή Η παρούσα οδηγία περιγράφει όλες τις συντονισμένες ενέργειες για την διενέργεια των διαγωνισμών για την ανάθεση εκτέλεσης

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους. Κέρκυρα, 30.06.2015 Αρ. Πρωτ. 3725 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΣΠΑ 2007-2013 Ε.Π. «ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟY ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 2007-2013» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Το παρόν έργο

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας για την ΕΡΤ AE σελ. 1 Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή σκοπός... 3 2 Προϋπολογισμός Έργου... 3 3 Αξιολόγηση προσφορών... 3 3.1 Οικονομική αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. για την «Προμήθεια κουβερτών» συνολικού προϋπολογισμού ,00 (ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. για την «Προμήθεια κουβερτών» συνολικού προϋπολογισμού ,00 (ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. Σωματείο «PRAKSIS» Ταχ. Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, Αθήνα Ταχ. Κώδικας: 104 32 Τηλέφωνο: 2105205200 Fax: 210 5205201 Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.praksis.gr Αθήνα,27/11/2017. Αρ. Πρωτ: Δ9114A ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. Αθήνα, 23/05/2019 Αρ. Πρωτ. 5230/ΠΤ Προκήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ»

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ06/102012 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 11.378,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΛΟΣ: 8-5-2015 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.:41682 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘ. 02/2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘ. 02/2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘ. 02/2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ. Το περιεχόμενο θα ανανεώνεται συνεχώς 12/6/2012 Σελ. 1 από 5

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ. Το περιεχόμενο θα ανανεώνεται συνεχώς 12/6/2012 Σελ. 1 από 5 ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝIΣΕΩΝ & ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ Υ2568 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 11-04-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:4419 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL:nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, 17/06/2015 Αρ. Πρωτ : 30884

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, 17/06/2015 Αρ. Πρωτ : 30884 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, 17/06/2015 Αρ. Πρωτ : 30884 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ- ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΡ. Φ 155/2011 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΘΕΜΑ: ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΡ. Φ 155/2011 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθµός Πρωτοκόλλου: 1623/25.2.2011 ΘΕΜΑ: ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΡ. Φ 155/2011 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΑΓΡ. Ή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α/Α. Δε υπάρχει αριθμός διακήρυξης. Στην Εγγυητική θα αναγραφεί ο τίτλος του διαγωνισμού

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΑΓΡ. Ή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α/Α. Δε υπάρχει αριθμός διακήρυξης. Στην Εγγυητική θα αναγραφεί ο τίτλος του διαγωνισμού 1. Γενική 2. Άρθρο 11 3. Παράρτημα Ζ 4. Παράρτημα Ζ Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τον Αριθμό της Διακήρυξης, ώστε αυτός να συμπεριληφθεί στην Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής όπως απαιτείται στο υπόδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ Η Βουλή των Ελλήνων/Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων δημοσιεύει την παρακάτω προκήρυξη για την ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 19-06-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:7036 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL:nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

«Περί τις 1100 επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου που θα αποκτήσουν ολοκληρωμένες υποδομές αξιοποίησης του η-επιχειρείν».

«Περί τις 1100 επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου που θα αποκτήσουν ολοκληρωμένες υποδομές αξιοποίησης του η-επιχειρείν». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΦΟΡΕΑΣ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 1 42100 ΤΡΙΚΑΛΑ Αρ. Πρωτ. 5346 Τρίκαλα, 12/05/2011 ΠΡΟΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» Ο Δήμαρχος Λαρισαίων διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές θα πρέπει να περιέχουν όλα τα στοιχεία που ζητούνται από τις συνηµµένες Τεχνικές Προδιαγραφές και τις τεχνικές παρατηρήσεις της διακήρυξης µε σαφή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ. Το περιεχόμενο θα ανανεώνεται συνεχώς 21/6/2012 Σελ. 1 από 6

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ. Το περιεχόμενο θα ανανεώνεται συνεχώς 21/6/2012 Σελ. 1 από 6 ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝIΣΕΩΝ & ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ Υ2568 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Προβολή του έργου και των δράσεων της ΕΣΕΕ» Διευκρινίσεις επί της Διακήρυξης του Διαγωνισμού για την επιλογή Αναδόχου του έργου:

«Προβολή του έργου και των δράσεων της ΕΣΕΕ» Διευκρινίσεις επί της Διακήρυξης του Διαγωνισμού για την επιλογή Αναδόχου του έργου: ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ «Προβολή του έργου των δράσεων της ΕΣΕΕ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Για το έργο: «Ανασχεδιασμός Διεργασιών και Αναδιοργάνωση Νοσοκομείου»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Για το έργο: «Ανασχεδιασμός Διεργασιών και Αναδιοργάνωση Νοσοκομείου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 23/12/2008 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ KAI ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1ης Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ζαχάρωφ 3 Ταχ. Κώδικας: 115 21, Αθήνα Πληροφορίες: κ. Παιδή e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 05-04-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:4121 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL:nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, , Ηράκλειο Κρήτης. Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, , Ηράκλειο Κρήτης. Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 23.01.2018 Αρ. Πρωτ.: 382 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτηση 2: Σύμφωνα με την Διακήρυξη, κεφάλαιο 1.1. (Τόπος-χρόνος διενέργειας διαγωνισμού), αναφέρεται: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 02/06/2011 Πέμπτη 12:00

Ερώτηση 2: Σύμφωνα με την Διακήρυξη, κεφάλαιο 1.1. (Τόπος-χρόνος διενέργειας διαγωνισμού), αναφέρεται: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 02/06/2011 Πέμπτη 12:00 Ερώτηση 1: Σύμφωνα με την Διακήρυξη, κεφάλαιο 1.4 (Νομικό Πλαίσιο), αναφέρεται: Τις διατάξεις περί διαφάνειας στη διαφημιστική προβολή του Δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα από τα έντυπα και τα

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη.

1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη. Σελίδα 1 από 5 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα θα παραδοθούν με εγκατεστημένο λειτουργικό Σύστημα WINDOWS 10 Pro 64 bit, ενώ τα DESKTOPS θα παραδοθούν χωρίς να είναι εγκατεστημένα τα λειτουργικά συστήματα WINDOWS. Τα DESKTOPS

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Έδρα: Πειραιάς. Πειραιάς, Οκτωβρίου 2010. Ταχ.δ/νση: Ακτή Μιαούλη-10, 185 38. Α.Μ.Α.Ε.: 42645/06/Β/99/24.

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ: «Μέρος ΙΙΑ Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα»

1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ: «Μέρος ΙΙΑ Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Χαλάνδρι, 4/04/2017 Αρ. πρωτ. 11300 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Μελετών Αγ. Γεωργίου 34 & Φιλ. Λίτσα TK: 152 34 Τηλ.: 213 2023989 email: p.chorianopoulou@halandri.gr

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5 1.1 Ο ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ... 5 1.2 Η ΠΡΑΞΗ«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΣΑΜΑΡΙΑΣ (ΛΕΥΚΩΝ ΟΡΕΩΝ)»...

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5 1.1 Ο ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ... 5 1.2 Η ΠΡΑΞΗ«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΣΑΜΑΡΙΑΣ (ΛΕΥΚΩΝ ΟΡΕΩΝ)»... ΑΔΑ: Β4ΤΧ46Ψ8Β7-5ΡΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5 1.1 Ο ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ... 5 1.2 Η ΠΡΑΞΗ«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΣΑΜΑΡΙΑΣ (ΛΕΥΚΩΝ ΟΡΕΩΝ)»... 5 2. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Περιγραφή Υλικών. Είδος α/α. Ποσότητα. Μέτρησης. τεμ. 5

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Περιγραφή Υλικών. Είδος α/α. Ποσότητα. Μέτρησης. τεμ. 5 Διεύθυνση Υλικών, Προμηθειών & Μεταφορών Λεωφόρος Συγγρού 98-100 117 41 Αθήνα Αρ. Διακήρυξης: 5 1 4 6 0 1 Ημερομηνία: 3.2.2016 Αντικείμενο: Φωτοαντιγραφικά ξηρογραφικά ψηφιακά μηχανήματα Ενδεικτική προϋπολογισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η απαίτηση δεν αφορά στις συγκεκριμένες υλοποιήσεις ΠΣ που ήδη λειτουργούν στα Πανεπιστήμια/ΤΕΙ αλλά στις κατηγορίες των ΠΣ γενικότερα.

Η απαίτηση δεν αφορά στις συγκεκριμένες υλοποιήσεις ΠΣ που ήδη λειτουργούν στα Πανεπιστήμια/ΤΕΙ αλλά στις κατηγορίες των ΠΣ γενικότερα. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑЇΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευκρινίσεις επί της Διακήρυξης Νο 1/2013 Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για την

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα : 11-05-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 23143 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 304231 Πράξη Υπηρεσίες υποστήριξης και προσωποποιημένης ενημέρωσης αποφοίτων Υποέργο Ανάπτυξη υπηρεσιών αποφοίτων και προμήθειες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Παροχή υπηρεσιών Δημοσιότητας του έργου Κυψέλες Επιχειρηματικότητας»

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Παροχή υπηρεσιών Δημοσιότητας του έργου Κυψέλες Επιχειρηματικότητας» Ερώτημα 1 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Παροχή υπηρεσιών Δημοσιότητας του έργου Κυψέλες Επιχειρηματικότητας» «Δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο της προκήρυξης του ως άνω διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 ΓΕ.ΜΗ. 58231.004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα

Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα ΆΡΘΡΟ 14 -Γλώσσα Σύνταξης των Προσφορών Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα είναι πλήρεις και σαφείς σε όλα τους τα σημεία. Οποιαδήποτε ασάφεια

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 3/12/2013. Αρ. Πρωτ. ΕΛΚΕ ΕΣΔΥ: 2839/

Αθήνα 3/12/2013. Αρ. Πρωτ. ΕΛΚΕ ΕΣΔΥ: 2839/ Αθήνα 3/12/2013 Αρ. Πρωτ. ΕΛΚΕ ΕΣΔΥ: 2839/3 12 2013 3 12 2013 Διευκρινίσεις επί των ερωτημάτων που ετέθησαν επί του ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με κριτήριο ανάθεσης την πλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Σπ. ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 213 1514 272 Τηλ.: 210 34 57 218, -215, Fax: 210 34 52 515 FAX : 210 38 38 816 e-mail: info@temax.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Σπ. ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 213 1514 272 Τηλ.: 210 34 57 218, -215, Fax: 210 34 52 515 FAX : 210 38 38 816 e-mail: info@temax. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, 24-03-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: Δ2-168 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΡΑΤ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/NΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕΤΑΦ. ΜΕΣΩΝ & ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Βόλος: Εξοπλισμός απεικόνισης ιατρικής, οδοντιατρικής και κτηνιατρικής χρήσης 2018/S Προκήρυξη σύμβασης.

Ελλάδα-Βόλος: Εξοπλισμός απεικόνισης ιατρικής, οδοντιατρικής και κτηνιατρικής χρήσης 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:63982-2018:text:el:html Ελλάδα-Βόλος: Εξοπλισμός απεικόνισης ιατρικής, οδοντιατρικής και κτηνιατρικής χρήσης 2018/S

Διαβάστε περισσότερα

1. To Π.Π.Υ.Φ.Υ. καταρτίζεται και εγκρίνεται ηλεκτρονικά μέσω του Συστήματος, όπως περιγράφεται κατωτέρω:

1. To Π.Π.Υ.Φ.Υ. καταρτίζεται και εγκρίνεται ηλεκτρονικά μέσω του Συστήματος, όπως περιγράφεται κατωτέρω: Άρθρο 8 Κατάρτιση - έγκριση - τροποποίηση Προγράμματος Προμηθειών Υγείας και Φαρμάκων Υγείας 1. To Π.Π.Υ.Φ.Υ. καταρτίζεται και εγκρίνεται ηλεκτρονικά μέσω του Συστήματος, όπως περιγράφεται κατωτέρω: 1.1.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Πάντου και Φραγκούδη 11 Τ.Κ.

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Πάντου και Φραγκούδη 11 Τ.Κ. Καλλιθέα, 02/11/2018 Αριθμ. πρωτ.: Β236 Ταχ. Δ/νση : Αλεξάνδρου Πάντου και Φραγκούδη 11, Καλλιθέα Ταχ.Κώδικας : 17671 Πληροφορίες : Τηλέφωνο: 210 9098052 Fax: 210 9098 033 E-mail: inf@ekme.media ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα