ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β"

Transcript

1 ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4509 Παρασκευή, 15 Ιουλίου Αριθμός 2891 OS ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕίΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΧΡΙ 2000 Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την εξαγορά της εταιρείας The Book Depository international Limited από την εταιρεία Amazon.com.Inc. μέσω της εταιρείας Amazon EU S.a.r.l. Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι οι εταιρείες Amazon.com,Inc. και Amazon EU S.a.r.l. με κοινοποίηση τους γνωστοποίησαν ότι η εταιρεία Amazon.com.Inc. μέσω της εταιρείας Amazon EU S.a.r.l. προέβηκε στην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας The Book Depository International Limited. Η Amazon EU S.a.r.l. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Λουξεμβούργου και ανήκει εξ ολοκλήρου στη δημόσια εταιρεία Amazon.com.Inc. της οποίας οι μετοχές είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Nasdaq Global Select Market Ο όμιλος εταιρειών Amazon δραστηριοποιείται στη διεθνή λιανική πώληση μεγάλης σειράς προϊόντων μέσω διαφόρων δικτύων πώλησης συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου. Η σειρά προϊόντων του ομίλου περιλαμβάνει βιβλία, κασέτες μουσικής, κασέτες βίντεο, δισκέτες οπτικής ηχογράφησης (DVD's), λογισμικά {software), ηλεκτρονικά καταναλωτικά προϊόντα, συσκευές κουζίνας, εργαλεία, γρασίδι και είδη κηπουρικής, παιχνίδια για παιδιά και ενήλικες, βρεφικά είδη, ενδύματα, είδη αθλητισμού, κοσμήματα, ρολόγια, προϊόντα υγιεινής και προσωπικής φροντίδας, προϊόντα ομορψιάς, μουσικά όργανα, είδη ρουχισμού, βιομηχανικές και επιστημονικές προμήθειες και είδη παντοπωλείου. Η The Book Depository Internationa! Limited είναι ιδιωτική εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η εν λόγω εταιρεία είναι η ιθύνουσα εταιρεία του ομίλου εταιρειών The Book Depository και δραστηριοποιείται κυρίως στην πώληση βιβλίων μέσω διαδικτύου. Η The Book Depository έχει ελάχιστες πωλήσεις σε άλλα προϊόντα όπως για παράδειγμα DVD's, κασέτες CD's, βίντεο και παιχνίδια ηλεκτρονικά και ηλεκτρονικό υλικό. Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται στη βάση των προνοιών του άρθρου 13 (3) των περί Ελέγχου των Συγκεντρώσεων των Επιχειρήσεων Νόμων 1999 μέχρι ΑριΒμός 2892 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Γνωστοποίηση δυνάμει των περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο Αξιών) Νόμων του 1996 έως 2010 Σύμφωνα με τις διατάξεις των εδαφίων (1) και (3) του άρθρου 10 των περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο Αξιών) Νόμων του 1996 έως 2010, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου αποφάσισε όπως στις 21 Ιουλίου 2011, εισαχθούν στο Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο Αξιών αξίες της εταιρείας international Life Ανώνυμη Εταιρεία Γενικών Ασφαλειών (Λ.Ε.Γ.Λ).

2 ΤΜΗΜΑ Β 2860 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 1 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Αριθμός 2893 ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Γνωστοποίηση Σύμφωνα με τα κριτήρια τα οποία καθορίστηκαν από το Ανώτατο Δικαστήριο νια την καταστροφή των φακέλων των Ποινικών Υποθέσεων γνωστοποιείται ότι οι Ποινικές Υποθέσεις του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου που συνεδριάζει στο Παραλίμνι οι οποίες πληρούν τα κριτήρια αυτά και αποπερατώθηκαν τα έτη Θα καταστραφούν. Οσοι ενδιαφέρονται για την φύλαξη συγκεκριμένου φακέλου υπόθεσης ή για την παραλαβή οποιουδήποτε τεκμηρίου παρακαλούνται όπως αποταθούν με επιστολή στον Πρωτοκολλητη του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας- Αμμοχώστου εντός τριών μηνών από σήμερα. Αριθμός 2894 ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Γνωστοποίηση Σύμφωνα με τα κριτήρια τα οποία καθορίστηκαν από το Ανώτατο Δικαστήριο για την καταστροφή των φακέλων γνωστοποιείται ότι οι Θανατικές Ανακρίσεις του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οι οποίες πληρούν τα κριτήρια αυτά και αποπερατώθηκαν τα έτη θα καταστραφούν. Οσοι ενδιαφέρονται για την φύλαξη συγκεκριμένου φακέλου υπόθεσης ή για την παραλαβή οποιουδήποτε τεκμηρίου παρακαλούνται όπως αποταθούν με επιστολή οτον Πρωτοκολλητη του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας εντός τριών μηνών από σήμερα. Αριθμός 2895 ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Γνωστοποίηση Σύμφωνα με τα κριτήρια τα οποία καθορίστηκαν από το Ανώτατο Δικαστήριο για την καταστροφή των φακέλων γνωστοποιείται ότι οι Αιτήσεις Φυγόδικων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οι οποίες πληρούν τα κριτήρια αυτά και αποπερατώθηκαν μέχρι το έτος 2000 θα καταστραφούν. Όσοι ενδιαφέρονται για την φύλαξη συγκεκριμένου φακέλου υπόθεσης ή για την παραλαβή οποιουδήποτε τεκμηρίου παρακαλούνται όπως αποταθούν με επιστολή στον Πρωτοκολλητη του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας εντός τριών μηνών από σήμερα. Αριθμός 2896 ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Γνωστοποίηση Σύμφωνα με τα κριτήρια τα οποία καθορίστηκαν από το Ανώτατο Δικαστήριο για την καταστροφή των φακέλων των Πολιτικών Υποθέσεων γνωστοποιείται ότι 9α καταστραφούν οι Πολιτικές Αγωγές (έτη ), οι Αιτήσεις Εγγραφής Διαιτητικών Αποφάσεων (έτη ), οι Αιτήσεις Εγγραφής Αλλοδαπών Δικαστικών Αποφάσεων (έτη ) και οι Γενικές Αιτήσεις {έτη ) του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οι οποίες πληρούν τα κριτήρια αυτά και αποπερατώθηκαν. Οσοι ενδιαφέρονται για την φύλαξη συγκεκριμένου φακέλου υπόθεσης ή για την παραλαβή οποιουδήποτε τεκμηρίου παρακαλούνται όπως αποταθούν με επιστολή στον Πρωτοκολλητη του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας εντός τριών μηνών από ο(\μζρα. Αριθμός 2897 ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ Γνωστοποίηση Από το Επαρχιακό Γραφείο του Ταμείου Θήρας Λεμεσού ανακοινώνεται ότι επιμορφωτικά μαθήματα για απόκτηση πρώτης άδειας κυνηγίου, για το 2011, θα διεξαχθούν όπως φαίνεται πιο κάτω: Χώρος: Οίκημα ΣΕΚ Λεμεσού, Κυριάκου Οικονόμου 21, Λεμεσός. Ημέρες διεξαγωγής μαθημάτων: , και Ώρες διεξαγωγής μαθημάτων: 19:00-22:00.

3 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 ΤΜΗΜΑ Β 2861 Αριθμός Λ ΚΥΠί-ΙΛΚΜ \!ΕΜΟΚΡΑΤ!Λ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟίΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου, ως Φορέας Δίαχειρισης και Υλοποίησης του «Σχεδίου Χορηγιών για Ένταξη στην Απασχόληση με Ευέλικτες Ρυθμίσεις", ανακοινώνει την αναστολή της παραλαβής αιτήσεων συμμετοχής στο Σχέδιο από τις , λόγω εξάντλησης του εγκεκριμένου προϋπολογισμού. Το Σχέδιο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από την Κυπριακή Δημοκρατία iktos.kepa. mlsi.gov.cy Αριθμός 2899 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣίΟΥ 39 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Το Υπουργείο Οικονομικών με την παρούσα Ανακοίνωση επιθυμεί να ανακοινώσει πως κατά την 13 Ιουλίου 2011 προχώρησε σε ακύρωση τίτλων Γραμματίων του Δημοσίου 39 εβδομάδων (isin: CY , Κωδικός ΓΔ39Α11) ονομαστικής αξίας (εκατό πενήντα εκατομμυρίων ευρώ) [ τίτλων ονομαστικής αξίας (χιλίων ευρώ) έκαστος] οι οποίοι βρίσκονταν στην κατοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας. 2. Οι εναπομείναντες σε ισχύ τίτλοι του εν λόγω Γραμματίου του Δημοσίου θα είναι με ονομαστική αξία ευρώ. Αρϊθμός 2900 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Το Υπουργείο Οικονομικών με την παρούσα Ανακοίνωση επιθυμεί να ανακοινώσει πως κατά την 13 ϊουλίου 2011 προχώρησε σε ακύρωση τίτλων Γραμματίων του Λημοσίου 26 εβδομάδων {ISIN: CY , Κωδικός: ΓΔ26Γ11)), ονομαστικής αξίας (διακόσιων εκατομμυρίων ευρώ) [ τίτλων ονομαατικής αξίας 'χιλίων ευρώ) έκαστος] οι οποίοι ήταν στην κατοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας. 2. Οι εναπομείναντες σε ισχύ τίτλοι του εν λόγω Γραμματίου του Δημοσίου θα είναι με ονομαστική αξία ευρώ.

4 ΤΜΗΜΑ Β 2862 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Αριθμός 2901 ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΟΜΟΣ 7{Ι) ΤΟΥ 1998 Αναθεώρηση Σχεδίου Ραδιοτηλεοπτικής Κάλυψης με βάση το άρθρο 13(8) του περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Νόμου 7(1) του Η Αναθεώρηση του Σχεδίου Ραδιοτηλεοπτικής Κάλυψης εκπονείται από το Διευθυντή του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων και προβλέπει τις συχνότητες, την ισχύ και τις τοποθεσίες από τις οποίες εκπέμπουν οι αδειούχοι οργανισμοί. Η Αναθεώρηση του Σχεδίου Ραδιοτηλεοπτικής Κάλυψης δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 13(8) του περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Νόμου 7(1) του 1998 (όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα) στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας και παρέχεται χρόνος τριών εβδομάδων για την υποβολή ενστάσεων από οποιοδήποτε πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, ισχυρίζεται ότι παραβλάπτονται τα νόμιμα συμφέροντα του. Η ένσταση κατά της Αναθεώρησης του Σχεδίου υποβάλλεται στον Πρόεδρο της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, Τ.Θ , 1682 Λευκωσία και παρέχει τους λόγους στους οποίους αυτή βασίζεται. Η πιο κάτω αναθεώρηση αφορά στους ραδιοφωνικούς οργανισμούς KISS FM, ZENITH, ΕΡΩΤΙΚΟ 944 και FLASH FM και ο προτεινόμενος πίνακας συχνοτήτων και σημείων εκπομπής έχει ως εξής: Σημείο Εκπομπής Σταθμός Βαβατσινιά Τσάδα Φασούλα Μαραθάσα ΚΣΕ Λευκωσίας ΚΣΕ Λάρνακας KISS FM 89'" tj ' 88.5 (J W ZENITH 96.4,s ' "" ' 1 ΕΡΩΤΙΚΟ "" 94.4,a ' 94.4,0,ia FLASH FM 98.2"'Κ'" " " Τα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η κατευθυντικότητα της κεραίας και η μέγιστη ακτινοβολούμενη ιοχύς θα πρέπει να ρυθμιστούν κατά τρόπο που να λαμβάνει υπόψη τους περιορισμούς και τις παραπλήσιες εκπομπές που περιγράφονται στις υποσημειώσεις του πίνακα. (1) Παράνομες εκπομπές από τα κατεχόμενα στις συχνότητες 88.8 MHz και 89.2 MHz. (2) Εκπομπή του Ράδιο Αθηνά από τη Φασούλα σε απόσταση 200 khz στη συχνότητα 88.7 MHz. Ο ραδιοφωνικός σταθμός KISS FM Θα πρέπει, προτού υλοποιήσει το νέο σημείο εκπομπής, να συνάψει συμφωνία συντονισμού με το Ράδιο Αθηνά. (3) Εκπομπή του Ράδιο Αθηνά από τη Μαραθάσα σε απόσταση 200 khz στη συχνότητα 88.7 MHz. Ο ραδιοφωνικός σταθμός KISS FM θα πρέπει, προτού υλοποιήσει το νέο σημείο εκπομπής, να συνάψει συμφωνία συντονισμού με το Ράδιο Αθηνά. (4) Παράνομες εκπομπές από τα κατεχόμενα στις συχνότητες 88.4 και 88.6 MHz. (5) Παράνομες εκπομπές από τα κατεχόμενα στις συχνότητες 96.3 και 96.6 MHz. (6) Εκπομπή του Τ.Ο.Α από το Σταυροβούνι στη συχνότητα 91.9 MHz. Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΖΕΝίΤΗ θα πρέπει, προτού υλοποιήσει το νέο σημείο εκπομπής, να συνάψει συμφωνία συντονισμού με το Τ.Ο.Α. (7} Παράνομες εκπομπές από τα κατεχόμενα στις συχνότητες 90.4 MHz και 90.6 MHz. (8) Παράνομη εκπομπή από τα κατεχόμενα στη συχνότητα 94.4 MHz. (9) Εκπομπή του ΡΙΚ2 από το Φανό στη συχνότητα 94.2 MHz. Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΕΡΩΤΙΚΟ 944 θα πρέπει, προτού υλοποιήσει το νέο σημείο εκπομπής, να συνάψει συμφωνία συντονισμού με το ΡΙΚ. (10} Παράνομη εκπομπή από τα κατεχόμενα στη συχνότητα 98.9 MHz. (11) Παράνομη εκπομπή από τα κατεχόμενα στη συχνότητα 98.1 MHz. (12) Εκπομπή του Κανάλι 7 από τη Λευκωσία στη συχνότητα 98.4 MHz. Ο ραδιοφωνικός σταθμός FLASH FM θα πρέπει, προτού υλοποιήσει το νέο σημείο εκπομπής, να συνάψει συμφωνία συντονισμού με το Κανάλι 7. (13) Παράνομη εκπομπή από τα κατεχόμενα οτη συχνότητα 105 MHz. Παρατηρήσεις/Σημειώσεις: (α) Οι συχνότητες που έχουν χορηγηθεί είναι πιθανό να επηρεαστούν από τις παράνομες παρεμβολές (εκπομπές) από τα κατεχόμενα και από χώρες της Ανατολικής Μεσογείου (Συρία, Λίβανο, ίορδανία, Ισραήλ, Αίγυπτο) ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο (Μάιος - Οκτώβριος). (β) Οι εκπομπές των ραδιοφωνικών σταθμών που θα αναβαθμιστούν δεν πρέπει να προκαλούν παρεμβολές οι οποίες δύναται να επηρεάσουν το ωφέλιμο σήμα ή/και την περιοχή κάλυψης των υφιστάμενων τοπικών και παγκύπριων ραδιοφωνικών σταθμών. Στην περίπτωση που προκληθούν παρεμβολές, θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός μεταξύ των επηρεαζόμενων σταθμών βάοει των τεχνικών παραμέτρων της Σύστασης ITU-R BS "Planning standards for terrestriai FM sound broadcasting al VHF" ούτως ώστε να επιτευχθεί συμφωνία συντονισμού στα πλαίσια των ειδικών όρων της άδειας τους. Όπου δεν καταστεί δυνατή τέτοια συμψωνία, την τελική απόφαση θα τη λαμβάνει το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών.

5 ΤΜΗΜΑ Β ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ Αριθμός 2902 ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔίΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ 7(1} ΤΟΥ 1998 Αναθεώρηση Σχεδίου Ραδιοτηλεοπτικής Κάλυψης με βάση το άρθρο 13(8) του περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Νόμου 7(1} του Η Αναθεώρηση του Σχεδίου Ραδιοτηλεοπτικής Κάλυψης εκπονείται από το Διευθυντή του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων και προβλέπει τις συχνότητες, την ισχύ και τις τοποθεσίες από τις οποίες εκπέμπουν οι αδειούχοι οργανισμοί. Η Αναθεώρηση του Σχεδίου Ραδιοτηλεοπτικής Κάλυψης δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 13(8) του περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Νόμου 7(1) του 1998 (όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα) στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας και παρέχεται χρόνος τριών εβδομάδων για την υποβολή ενστάσεων από οποιοδήποτε πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, ισχυρίζεται ότι παραβλάπτονται τα νόμιμα συμφέροντα του. Η ένσταση κατά της Αναθεώρησης του Σχεδίου υποβάλλεται στον Πρόεδρο της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, Τ.Θ ,1682 Λευκωσία και παρέχει τους λόγους στους οποίους αυτή βασίζεται. Η πιο κάτω αναθεώρηση αφορά στην διαφοροποίηση τεχνικών χαρακτηριστικών των ραδιοφωνικών προγραμμάτων του ΡΙΚ: Συχνότητες (MHz) Σημείο Ισχύς Πρώτο Δεύτερο Τρίτο Τέταρτο Εκπομπής Πρόγραμμα Πρόγραμμα Πρόγραμμα Πρόγραμμα Τρόοδος 10 kw Βαβατσινώ 10 kw Τσάδα 5kW Παραλίμνι 1 kw Αρμενοχώρι 2kW ΑριΒυός2903 Ο ΠΕΡΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΔίΚΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 (Παράρτημα, Παράγραφοι 1 και 2) Δηλοποίηση Κατασχέσεως Αναφορικά με τον Αντρέα Μυλωνά, Ιωνίας 4 Flat 301, Λάρνακα και τώρα σε άγνωστη διαμονή. ΔηλοποιεΙται η κατάαχεαη του αυτοκινήτου Mitsubishi Pajero με αριθμό εγγραφής K304WKJ το οποίο υπόκειται σε δήμευση σύμφωνα με τις πρόνοιες των όρθρων 103(1) και 104(ζ) του Περί Τελωνειακού Κώδικα Νόμου αρ. 94(1) του Ο Αντρέας Μυλωνάς εισήγαγε προσωρινά για ιδιωτική χρήση το πιο πάνω αυτοκίνητο, μέσω του Τελωνείου Λεμεσού, με απαλλαγή αττό φόρους κατανάλωσης βάσει των περί Φόρων Κατανάλωσης (Φορολογικές Ατέλειες που Εφαρμόζονται σπς Προσωρινές Εισαγωγές Ορισμένων Μεταφορικών Μέσων που Εισάγονται από άλλα Κράτη Μέλη) Κανονισμών του 2004, αφού ανέλαβε γραπτή υποχρέωση στο έντυπο Τελ,104Ο με αριθμό Β καί ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου 2010 όπως το εξαγάγει / μεταφέρει οε άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε. πριν την 3 Αυγούστου Στις 12/04/2011 το πιο πάνω αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο σε ανοικτό χώρο δίπλα αϊτό γκαράζ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρεμϊθούσας κα! κατασχέθηκε ως υποκείμενο εις δήμευση. Δεν κατέστη δυνατό να γίνει επίδοση της δηλοποίησης κατάσχεσης στον Ανδρέα Μυλωνά επειδή δεν εντοπίστηκε στη τελευταία γνωστή διεύθυνση του. Σχετικός είναϊ ο Φάκελος Κατάσχεσης του Τελωνείου Πάφου με Αύξοντα Αριθμό 35/11. Κωνσταντίνος Νικολάϊδης Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων

6 ΤΜΗΜΑ Β 2864 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Αριθμός Ιουλίου, 2011, ΔΕ1ΚΤΗΕ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ, 2011 Ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή τον Ιούνιο 2011 αυξήθηκε κατά 0,58 μονάδες ή 0,50% και έφτασε στις 117,62 μονάδες σε σύγκριση με 117,04 το Μάίο 2011, Αυτό οφείλεται κυρίως σε αυξήσεις στις τιμές ορισμένων φρέσκων λαχανικών, ορισμένων ειδών ένδυσης, του ηλεκτρικού ρεύματος και των αεροττορικών ναολων. Μειώσεις σημειώθηκαν στις τιμές των πετρελαιοειδών και των πατατών. 2. Ο ρυθμός αύξησης του Δείκτη, Kaf κατ' επέκταση του πληθωρισμού, τον Ιούνιο 2011 ανήλθε οτο 4,2% αε σύγκριση με πληθωρισμό 3,9% το Μάίο 2011 και 1,9% τον Ιούνιο Για την περίοδο Ϊανουαρίου-Ιουνίου 2011 ο Δείκτης σημείωσε αύξηση 3,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του Η διακύμανση του Δείκτη κατά τους τελευταίους δύο μήνες όπως και η ποσοστιαία μεταβολή σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί: Κατηγορίες Αγαθών και Υπηρεσιών Δείκτες Τιμών (2005=100} Ποσοστό μεταβολής (%) Μάϊος 2011 Ιούνιος Mai'oc2011 Souvioc2011 Ιαν.-Ιούν Μάίος 2010 Ιούνιος 2010 lav.-low , Τρόφιμα και μη αλκοολούχα ποτά 128,59 130,47 6,04 8,51 3,86 2. Αλκοολούχα ποτά και καπνός 117,27 119,73 10,39 12,36 10,76 3. Ένδυση και υπόδηση 101,12 101,94 3,14 3,35 0,35 4. Στέγαση, ύδρευση, ηλεκτρισμός και υγραέριο 5. Επίπλωση, οικιακός εξοπλισμός και προϊόντα καθαρισμού 131,67 131,91 9,62 9,22 8,48 106,92 107,41 2,03 2,09 1,83 6. Υγεία 127,11 127,40 2,60 2,87 2,78 7. Μεταφορές 106,99 106,83 4,30 2,94 4,57 8. Επικοινωνίες 100,11 100,10 0,54 0,53 0,56 9. Αναψυχή και πολιτισμός 107,57 107,61 1,00 1,54 1,48 10, Εκπαίδευση 130,03 130,03 3,54 3,54 3, Εστιατόρια και ξενοδοχεία 124,98 126,11 1,49 1,87 1, Άλλα αγαθά και υπηρεσίες 111,36 111,44-1,25-1,27-0,66 Γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή 117,04 117,62 3,88 4,19 3,31 Α ^~ον_ Μ Γ. Χρ. Γεωργίου Διευθυντής Στατιστικής Υπηρεσίας

7 ριομός 2SD5 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Το Συμβούλιο Φαρμάκων, σύμφωνο με τις πρόνοιες του άρθρου 31 των Περί Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης (Έλεγχος Ποιότητας, Προμήθειας και Τιμών) Νόμων του 2001 έως 2007, ενέκρινε τις πιο κάτω τροποποιήσεις: Ονομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Procto-glyvenol cream 5%w/w/2%w/w Procto-glyvenol suppository Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Άδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία "Εγκρισης Varnavas Hadjipanayis Ltd 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού 02/05/2011 προϊόντος υπεύθυνου για την απελευθέρωση παρτίδας Varnavas Hadjipanayis Ltd 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για την απελευθέρωση παρτίδας 02/05/2011 Interbion fc tablets 500mg Chr. K. Unimed Ltd 1. Αντικατάσταση παρασκευαστή υπεύθυνου για την πρωτογενή συσκευασία του τελικού προϊόντος. 2. Αντικατάσταση παρασκευαστή δευτερογενούς συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 3. Αντικατάσταση εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για την απελευθέρωση και έλεγχο παρτίδας 4. Αντικατάσταση παρασκευαστή του τελικού προϊόντος 02/05/ /05/ /05/2011 isopto-maxitrol eye drops A.Potamitis Medicare Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 02/05/2011 isopto-maxitrol eye ointment A.Potamitis Medicare Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 02/05/2011 Ofnimarex ec capsules 20mg Chr. K. Unimed Ltd 1. Προσθήκη νέου υλικού συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 03/05/2011 Brot tablets 500mg Medochemie Ltd 1. Αλλαγή σε συνθήκες φύλαξης του τελικού προϊόντος 2. Διόρθωση της σύνθεσης του τελικού πρϊόντος 03/05/ /05/2011

8 Ονομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Ova-mit tablets 5Qmg Remedica Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού 03/05/2011 καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατ;κού Roienium inhalation powder pre-dispensed (250+50) mg Costakis Tsisios & Co Ltd 1. Αύξηση του μεγέθους συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 03/05/2011 Roienium inhalation powder pre-dispensed (500+50) mg Costakis Tsisios & Co Ltd 1. Αύξηση του μεγέθους συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 03/05/2011 Proscar tablets 5mg Merck Sharp & Dohme BV, The Netherlands 1. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 2. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. Ο3/Ο5/ /05/2011 Losar plus 50/12.5 fc tablets 50/12.5mg Remedica Lid 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011 Losar plus 100/25 fc tablets 100/25mg Remedica Ltd 1, Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής "Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011 Losar 12.5 fc tablets 12.5mg Remedica Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011 Losar fc tablets 25mg Remedica Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας αττό παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011 Losar fc tablets 50mg Remedica Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011

9 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Lossr fc tablets 1G0mg Remedies Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού 03/05/2011 καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού Niieiat q fc tablets 5mg Remedica Lid 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011 I Mlfelai fc tablets 10mg Remedica Ltd 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του δραστικού συστατικού J Niieiat q fc tablets lomg Remedica Ltd 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/ /05/2011 m Μ χ θ I Nife'atr sustained release tablets 20mg Remedica Ltd 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011 π Τ) > Flagyl sci. For inf. 5mg/ro! Sanofi-Aventis Cyprus Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 04/05/2011 Μ Οι ο < > ο < ΓΟ ο Η 3Ι ΙΌ 2 -J 03

10 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Phenytoin injection 50mg/ml Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Tevefen fc tablets 600mg Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Pharmaceutical Trading Co Ltd 1. Αλλαγή στην διαδικασία παρασκευή του δραστικού συστατικού 2. Αλλαγή στις προδιαγραφές κατά την παρασκευή του δραστικού συστατικού. 3. ΑλΛαγή στις προδιαγραφές κατά την παρασκευή του δραστικού συστατικού. 4. Αλλαγή στις διαδικασίες ελέγχου κατά την παρασκευή του δραστικού συστατικού. 5. Αλλαγή του χρόνου επαναληπτικού ελέγχου του δραστικού συστατικού. 6. Αλλαγή στις μεθόδους ελέγχου του δραστικού συστατικού σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία 7. Αλλαγή στις μεθόδους ελέγχου του δραστικού συστατικού σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία Vamavas Hadjipanayis Ltd 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 2. Διαγραφή του embossing 04/05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/2011 Plarel fc tablets 75mg Ρ Τ Hadjigeorgiou Co Ltd 1. Αλλαγή της ονομασίας του φαρμακευτικού προϊόντος 16/05/2011 NoφΓolac tablets 0.075mg Ferring Hellas SA 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 16/05/2011 Norprolac tablets mg Ferring Hellas SA 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 16/05/2011 Norprolac tablets 0.150mg Ferring Heiias SA 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 16/05/2011

11 Ονομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Uniphyllin continus prolonged release tablets 400mg Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Mundipharma Pharmaceuticals Ltd 1. Αλλαγή στις προδιαγραφές του τελικού προϊόντος. 16/05/2011 Betaisodona standardised solution 10% w/v Mundipharma Pharmaceuticals Ltd 1. Προσθήκη νέου μεγέθους συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 16/05/2011 Betaisodona surgical scrub 7.5% w/v Mundipharma Pharmaceuticals Ltd 1. Προσθήκη νέου μεγέθους συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 16/05/2011 Theo-dur tablets 200mg Lavipharm Limited 1. Αλλαγή διεύθυνσης του Κατόχου Αδειας Κυκλοφορίας 17/05/2011 Th.eo-dur tablets 300m.g Lavipharm Limited 1. Αλλαγή διεύθυνσης του Κατόχου Αδειας Κυκλοφορίας 17/05/2011 Mobic solution for injection 15mg/1.5mi Boehringer ingelheim international GmbH 1. Αύξηση του μεγέθους παρτίδας του τελικού προϊόντος. 2. Διαγραφή ενός ελέγχου κατά τη διαδικασία παρασκευής του τελικού προϊόντος 17/05/ /05/2011 Akamon tablets 1,5mg Codal Synto Ltd 1. Αλλαγή στην ποσοτική σύνθεση του τελικού προϊόντος 17/05/2011 Zoladex injection implant in prefilled syringe 3.6mg AstraZenecaUKLtd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 2. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 17/05/ /05/2011 Zoladex injection implant in prefiiled syringe 10.8mg AstraZeneca UK Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 2. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 17/05/ /05/2011

12 Ονομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Brochoterii powder for inhalation in capsules 12mcg Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδείας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία 'Εγκρισης lasis Pharma ΑΕ, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού 18/05/2011 προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας Dia-ban tablets 1mg lasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Dia-ban tablets 2mg lasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Dia-ban table's 3mg Jasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Dia-ban tablets 4rng lasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Lanso gastro-resistant capsuies 30mg lasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Rorpramin fc tablets 20mg lasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Rorprsmin fc tablets 40mg lasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Mono-tildiem sustained release capsules 200mg Ssnofi-Aventis Cyprus Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 18/05/2011

13 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Mono-tiidiem sustained release capsules 300mg Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Ένκρισης Sanoft-Aventts Cyprus Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού 18/05/2011 καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού Edinap capsules 50mg Edinap capsules 100mg Chemiderrn tablets 250mg lasis Pharma AE, Greece lasis Pharma AE, Greece lasis Pharma AE, Greece 1. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 2. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή υπεύθυνου νιας την συσκευασία του τελικού προϊόντος. 3. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για την απελευθέρωση και έλεγχο παρτίδας 4. Αλλαγή του ονόματος του ΚΑΚ 1. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 2. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή υπεύθυνου γιας την συσκευασία του τελικού προϊόντος. 3. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για την απελευθέρωση και έλεγχο παρτίδας 4. Αλλαγή του ονόματος του ΚΑΚ 1. Αλλαγή του ονόματος του ΚΑΚ 2. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή δευτερογενούς συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 18/05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/2011 Nafuri! 1 tablets 1mg Aegis Ltd 1. Αλλαγή στη διαδικασία παρασκευής του τελικού προϊόντος 19/05/2011 Nafuri! 2 tablets 2mg Aegis Ltd 1. Αλλαγή στη διαδικασία παρασκευής του τελικού προϊόντος 19/05/2011 Nafuril 3 tablets 3mg Aegis Ltd 1. Αλλαγή στη διαδικασία παρασκευής του τελικού προϊόντος 19/05/2011

14 Ονομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδείας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης " Ημερομηνία Έγκρισης Nafuril 4 tablets 4mg Aegis Ltd 1. Αλλαγή στη διαδικασία παρασκευής του τελικού προϊόντος 19/05/2011 Nootropii fc tablets 800mg UCB Pbarma SA, Belgium 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του ενδιάμεσου του δραστικού συστατικού 19/05/2011 Nootropil fc tablets 1200mg UCB Pharma SA, Belgium 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του ενδιάμεσου του δραστικού συστατικού 19/05/2011 Nootropil oral solution 200mg/m! UCB Pharma SA, Belgium 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του ενδιάμεσου του δραστικού συστατικού 19/05/2011 Nootropil solution for injection 1g/5mi UCB Pharma SA, Belgium 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του ενδιάμεσου του δραστικού συστατικού 19/05/2011 Nootropii injection 3g/15ml UCB Pharma SA, Belgium 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του ενδιάμεσου του δραστικού συστατικού 19/05/2011 Cifex powder for oral suspension 100mg/5m! Aegis Ltd 1. Διαγραφή μιας παραμέτρου στις προδιαγραφές του τελικού προϊόντος. 19/05/2011 Fucicort cre^tn The Star Medicines Importers Co Ltd 1. Προσθήκη μιας παραμέτρου στις προδιαγραφές του Εκδόχου 2. Προσθήκη μιας παραμέτρου στις προδιαγραφές του εκδόχου 19/05/ /05/2011 Fucicort lipid cream The Star Medicines Importers Co Ltd 1. Προσθήκη μιας παραμέτρου στις προδιαγραφές του εκδόχου 2. Προσθήκη μιας παραμέτρου στις προδιαγραφές του εκδόχου 19/05/ /05/2011

15 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Άδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Vigam sterile liquid 5% Pharmaceutical Trading Co Ltd 1. Αλλαγή στις διαδικασίες ελέγχου του τελικού προϊόντος 04/05/2011 Deanxit tablets 0.5mg C G Papaloizou Ltd 1. Αλλαγή στην διαδικασία παρασκευής και τις "Προδιαγραφές του δραστικού συστατικού 04/05/2011 Fluticapen inhalation powder( ) meg Costakis Tsisios & Co Ltd 1.Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ σύμωνα με την CMD/PHWVP 04/05/2011 Fluticapen inhalation powderf )mcg Costakis Tsisios S Co Ltd 1.Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ σύμωνα με την CMD/PHWVP 04/05/2011 XATRAL XL PROLONGED RELEASE TABLET 10MG Sanofi-Aventis Cyprus Ltd 1, Αλλαγή σε μέθοδο ελέγχου του τελικού προϊόντος 04/05/ Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 04/05/ Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 04/05/2011 XATRAL SUSTAINED RELEASE TABLETS 5MG Sanofi-Aventis Cyprus Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 04/05/ Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 04/05/2011

16 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος XATRAL TABLET, FILM COATED 2.5MG Αρ. Αδειας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Κυκλοφορίας Έγκρισης Sanofi-Aventis Cyprus Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 04/05/ Αναθεώρηση της ΠΧΠ κοι ΦΟΧ 04/05/2011 PRiMOVIST SOLUTION FOR INJECTION 0.25MMOL/ML Bayer Hellas ABEE 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 05/05/ ΑΛΛαγή του ονόματοσ τοιι κστόχου της Αδειας Κυκλοφορίας στη Φινλανδία. 16/02/2011 Asacol gastro-resistant tabs 400mg Varnavas Hadjipanayis Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 05/05/2011 Asacol suppositories 500mg Varnavas Hadjipanayis Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 05/05/2011 Asscoi enema 4g/100ml Varnavas Hadjipanayis Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 05/05/2011 3ETASERC TABS SMG Varnavas Hadjipanayis Lid 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 06/05/2011 BETASERCTABS16MG Varnavas Hadjipanayis Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 06/05/2011

17 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Coversy! tsbleis 2mg Les Laboratories Servier, France 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιηπκού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 09/05/2011 Coversyi tab!eis4mg Les Laboratories Servier, France 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 09/05/2011 Tsks ec tablets 50mg 1SS Coda! Synto Ltd 1. Αλλαγή στη σύνθεση του τελικού προϊόντος 09/05/2011 Taks injection 25mg/m! Codal Synto Ltd 1. Αλλαγή στις συνθήκες φύλαξης του τελικού προϊόντος 09/05/2011 Uracionum tablets 100mg Medochemie Ltd 1. Αλλαγή στις διαδικασίες ελέγχου του τελικού προϊόντος 09/05/2011 ikelsn solution for injection for Infusion 50mg/5rol Medochemie Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 09/05/2011 [ Medomycin capsules loorog 19S3S Medochemie Ltd 1. Προσθήκη παρασκευαστή υπεύθυνου για την πρωτογενή συσκευασία 09/05/ Προσθήκη παρασκευαστή υπεύθυνου για την δευτερογενή συσκευασία 09/05/ Προσθήκη παρασκευαστή του τελικού προϊόντος 09/05/2011

18 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Άδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Προσθήκη παρασκευαστή υπεύθυνου για τον έλεγχο και απελευθέρωση παρτίδας του τελικού προϊόντος 09/05/2011 Medofed syrup Medochemie Ltd 1. Προσθήκη παρασκευαστή του δραστικού συσταπκού 10/05/2011 Medofed compound syrup Medocfiemie Ltd 1. Προσθήκη παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 10/05/2011 Velorin fc tablets 25mg Remedies Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 10/05/ Προσθήκη παρασκευαστή του δραστικού συστατικού με την υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας Velorin fc tablets 50mg Remedica Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 10/05/ /05/ Προσθήκη παρασκευαστή του δραστικού συστατικού με την υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας Velorin fc tablets 10Omg Remedica Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 10/05/ /05/ Προσθήκη παρασκευαστή του δραστικού συστατικού με την υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας 10/05/2011

19 i Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Trileptal oral suspension 60rng/m: Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Demetriades & Papaeilinas Ltd 1. Προσθήκη παρασκευαστή υπεύθυνου για τον 10/05/2011 έλεγχο του δραστικού συστατικού Oculosan eye drops Novartis Pharmaceuticals UK Ltd 1. Αλλαγή κατόχου Αδειας Κυκλοφορίας 11/05/2011 ΓΠ I CertJcan tablets 0.25mg Novartis Pharmaceuticals UK Ltd 1.Προσθήκη παρασκευαστή του δραστικού συστατικού Προσθήκη υπεύθυνου ελέγχου του δραστικού συστατικού Αλλαγή στη μέθοδο παρασκευής του δραστικού συστατικού Αλλαγή στο μέγεθος παρτίδων των ενδιάμεσων του δραστικού συστατικού. 12/05/ /05/ /05/ /05/2011 ΓΠ θ 31 ΓΠ > Μ CJ1 zi -Ο δ > ο -< ο Αλλαγή στις διαδικασίες ελέγχου κατά την παρασκευή του δραστικού συστατικού. 12/05/ Θ.Αλλογή στις συνθήκες φύλαξης του defatted methanolic solution. 12/05/2011 Η τ ΙΌ S CO ==

20 Ονομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Αλλαγή στις προδιαγραφές των starting material του δραστικού συστατικού. 12/05/ Προσθήκη -προδιαγραφών για ethanol (denatured). 12/05/ Προσθήκη προδιαγραφών για heptane mixture. 12/05/ ΙΟ.Προσθήκη νέων προδιαγραφών για το ενδιάμεσο προϊόν everolimus crude solution. 12/05/ Αλλαγή στις προδιαγραφές του δραστικού συστατικού. 12/05/ Αλλαγή στις προδιαγραφές του δραστικού συστατικού. 12/05/ Αλλαγή στις προδιαγραφές του δραστικού συστατικού 12/05/ Αλλαγή του χρόνου επαναληπτικού ελέγχου του δραστικού συστατικού. 12/05/ Αλλαγή στις συνθήκες φύλαξης του δραστικού συστατικού. 12/05/2011

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΤΗΣ ΚΥϋΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΤΗΣ ΚΥϋΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥϋΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4381 Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009 3225 Αριθμός 3108 ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΆΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ ΣΤΑΘΜΟΎ ΠΑΡΆΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B. Αριθμός 4806 Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 4549

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B. Αριθμός 4806 Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 4549 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B Αριθμός 4806 Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 4549 Aριθμός 4395 ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Το Συμβούλιο Φαρμάκων,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πληθωρισμός -2,1%

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πληθωρισμός -2,1% ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1444 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2 Ιουνίου, 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ(ΔΤΚ): ΜΑΙΟΣ 2016 Πληθωρισμός -2,1% Ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή το Μάιο 2016,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ! ΑΔΕΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ / ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ! ΑΔΕΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ / ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4342 Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009 305 Αριθμός 359 ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ! ΑΔΕΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ / ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4460 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010 3951 Αριθμός 4564 Ο ΠΕΡΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 (Παράρτημα, Παράγραφοι 1 και 2) Δηλοποίηση Κατασχέσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4673 Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 2359 Αριθμός 2539 ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ NAVALAN LTD Στις 23.4.2013, με βάση τις πρόνοιες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4408 Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010 95 Αριθμός 107 Ο ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (NOMOt ΤΟΥ 1985 ΜΕΧΡΙ 2007) Διάταγμα Ακυρώσεως Εγγραφής με βάση το άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Αριθμός 4590 Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 Αριθμός 3387 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Γνωστοποίηση δυνάμει των περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο Αξιών) Νόμων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμό; 4470 Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011 113 Αριθμός 178 ΑΡΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ Διαφοροποίηση και Αναϊσορρόπηση των Διατιμήσεων της ΑΗΚ Μετά τη δημόσια διαβούλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑνΑΔ

ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑνΑΔ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑνΑΔ 2 1 1 2 1 7 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ 218 ISBN 978-9963-43-331-5 Υπεύθυνος Λειτουργός Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2002 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2001

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2001 Από

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Εκχώρηση και συµψηφισµός απαιτήσεων Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης από φαρµακευτικές εταιρείες προς νοσοκοµεία ΕΣΥ.

ΘΕΜΑ : Εκχώρηση και συµψηφισµός απαιτήσεων Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης από φαρµακευτικές εταιρείες προς νοσοκοµεία ΕΣΥ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ & ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ Β Ταχ. /νση : Σταδίου Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 Αριθμός 192 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑίΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ (Ν. 102{Ι)/2005) Γνωστοποίηση δυνάμει του άρθρου 13 του Νόμου 1Ο2(Ι)/2005

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΚΤΩΝ. ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑνΑΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΚΤΩΝ. ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑνΑΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑνΑΔ 2 7-2 1 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 214 ISBN 978-9963-43-974-4 Υπεύθυνος Λειτουργός Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΚΤΩΝ. ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑνΑΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΚΤΩΝ. ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑνΑΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑνΑΔ 2 6-2 1 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 213 ISBN 978-9963-43-962-1 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΙΟΥΛΙΟΣ 2002

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΙΟΥΛΙΟΣ 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΙΟΥΛΙΟΣ 2002 Από τη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗ ΚΤΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ

ΕΠΙΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗ ΚΤΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Κ.Δ.Π. 91/2017 ΕΠΙΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗ ΚΤΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ ΣΡΙΣΟ ΜΕΡΟ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΙΚΕ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΕ ΠΡΑΞΕΙ Αριθμός 5004 Παρασκεσή, 17 Μαρτίοσ 2017 869 Αριθμός 91 ΟΙ ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΡΗΗ (ΈΛΕΓΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3940, 31/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3940, 31/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Για σκοπούς εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο (α) «Κανονισμός 2782/75(ΕΟΚ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 31 Οκτωβρίου2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 31 Οκτωβρίου2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μεταβολές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 31 Οκτωβρίου2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: 2018, ετήσια αύξηση 4,8% Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ Ιανουάριος 2015 (περιλαμβάνει τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία από τις αντίστοιχες πηγές ) Πηγές Στοιχείων: Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Eurostat, Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 28 Σεπτεμβρίου2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 28 Σεπτεμβρίου2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μεταβολές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 28 Σεπτεμβρίου2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: 2018, ετήσια αύξηση 4,0% Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2001

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2001 Από τη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 31 Δεκεμβρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 31 Δεκεμβρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μεταβολές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 31 Δεκεμβρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: 2018, ετήσια μείωση 2,2% Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδια Για Την Εργοδότηση Ανέργων - Μάιος 2013

Σχέδια Για Την Εργοδότηση Ανέργων - Μάιος 2013 Σχέδια Για Την Εργοδότηση Ανέργων - Μάιος 2013 ΣΧΕΔΙΟ 1 ΠΑΡΟΧΗ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ - ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Σύντομη Περιγραφή του Σχεδίου: Το Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΚΤΩΝ. ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑνΑΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΚΤΩΝ. ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑνΑΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑνΑΔ 2 8-2 1 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 215 ISBN 978-9963-43-992-8 Υπεύθυνος Λειτουργός Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4092, 20/10/2006 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2006

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4092, 20/10/2006 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2006 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2006 Για σκοπούς εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο: Επίσημη Εφημερίδα της

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 7 Αυγούστου 2007 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 2007 1, 2, 3 Η Γενική Γραμματεία Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β. Αριθμός 4655 Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 951

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β. Αριθμός 4655 Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 951 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4655 Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 951 Αριθμός 1506 ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Το Συμβούλιο Φαρμάκων,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 97(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ ΦΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1978 ΕΩΣ 2016

Αριθμός 97(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ ΦΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1978 ΕΩΣ 2016 863 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 97(Ι)/2017 Αρ. 4612, 14.7.2017 Ο περί Βεβαιώσεως και Εισπράξεως Φόρων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 1142 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 178(Ι)/2017 Αρ. 4631, 15.12.2017 Ο περί Ορισμένων Δημόσια Εκτεθειμένων Προσώπων και Ορισμένων Αξιωματούχων της Κυπριακής Δημοκρατίας (Δήλωση και Έλεγχος Περιουσίας) (Τροποποιητικός)

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 740 Ν. 59(Ι)/95 Αρ. 2981,16.6.95

Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 740 Ν. 59(Ι)/95 Αρ. 2981,16.6.95 Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 740 Ν. 59(Ι)/95 Αρ. 2981,16.6.95 Ο περί Αναγκαστικής Απαλλοτριώσεως (Προσωρινές Διατάξεις για τη Νομιμοποίηση Υφιστάμενων Αγροτικών Δρόμων) Νόμος του 1995 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Νοεμβρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Νοεμβρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μεταβολές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Νοεμβρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: 2018, ετήσια αύξηση 4,9% Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΞΙΩΝ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ 2014

ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΞΙΩΝ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ 2014 34 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 4989, 13.1.2017 Αριθμός 13 Κ.Δ.Π. 1 /2017 ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΞΙΩΝ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ 2014 ΚΔΠ 408/2006 ΚΔΠ

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 9 Ιουνίου, 2008, σύµφωνα µε το άρθρο 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4289, 29/7/2011 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4289, 29/7/2011 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟ Η Bουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 125(Ι) του 2007 54(Ι) του 2009. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Αθήνα, 9 εκεµβρίου 2002 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΚΤΗ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2002 Από τη Γενική

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 15 Ιουνίου, 2009, σύµφωνα µε το άρθρο 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4135, 18/7/2007

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4135, 18/7/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ --------------------- Προοίμιο. Επίσημη Εφημερίδα της. E.E L 166, 11.6.1998, σ.51: L

Διαβάστε περισσότερα

Claridge Public Limited

Claridge Public Limited Γεωργίου Γενναδίου αρ.10, Αγαθάγγελος Κώρτ, γρ. 303, Τ.Κ. 50012, 3600 Λεμεσός Τηλ.: 25871600, Φαξ: 25362001 info@pkdlaw.com Πρόσκληση για Έκτακτη Γενική Συνέλευση Ειδοποιείστε ότι στις 15 Ιουνίου 2011,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 83(Ι)/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3196 της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 4) Νόμος τον 1997

Διαβάστε περισσότερα

είκτες Συµµετοχής σε ραστηριότητες της ΑνΑ

είκτες Συµµετοχής σε ραστηριότητες της ΑνΑ είκτες Συµµετοχής σε ραστηριότητες της ΑνΑ 21-216 ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑνΑΔ 2 1 2 1 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 217 ISBN 978-9963-43-316-2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΙΟΥΝΙΟΣ 2002

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΙΟΥΝΙΟΣ 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΙΟΥΝΙΟΣ 2002 Από τη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΜΑΪΟΣ 2002

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΜΑΪΟΣ 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΜΑΪΟΣ 2002 Από τη

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3849, 30/4/2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3849, 30/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟ Για σκοπούς ολοκλήρωσης της εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο - «Οδηγία 89/552/ΕΟΚ του Συμβουλίου της 3 ης Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 27 Μαΐου, 2010, σύµφωνα µε τα άρθρα 5(1)(δ) και 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ Κ.Δ.Π. 41/2011 ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΪΚΕΣ ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑ2ΕΙΣ Αριθμός 4475 Παραακευή, 4 Φεβρουαρίου 2011 283 Αριθμός 41 ΟΙ ΠΕΡ! ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΝΟΜΟΪ

Διαβάστε περισσότερα

1. Διαφοροποίηση του ποσού των ίδιων εποπτικών κεφαλαίων που απαιτείται για τη κατάρτιση συναλλαγών τύπου Over the Counter (OTC) (ΚΔΠ 397/2006)

1. Διαφοροποίηση του ποσού των ίδιων εποπτικών κεφαλαίων που απαιτείται για τη κατάρτιση συναλλαγών τύπου Over the Counter (OTC) (ΚΔΠ 397/2006) ΠΡΟΣ : Εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου / Μέλη και Θεματοφύλακες ΑΠΟ : Γενικό Διευθυντή Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ΘΕΜΑ : Τροποποιήσεις Κανονιστικών Αποφάσεων του ΧΑΚ (ΚΔΠ433/2010,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗ ΚΤΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ

ΕΠΙΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗ ΚΤΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Κ.Δ.Π. 17/2015 ΕΠΙΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗ ΚΤΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ ΣΡΙΣΟ ΜΕΡΟ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΙΚΕ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΕ ΠΡΑΞΕΙ Αριθμός 4846 Δεστέρα, 19 Ιανοσαρίοσ 2015 55 Αριθμός 17 ΟΙ ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΡΗΗ (EΛΕΓΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Συσκευασία Δραστικό Συστατικό Κατοχος Άδειας Κυκλοφορίας 10 CARTRIDGES X 3ML INSULIN GLARGINE

Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Συσκευασία Δραστικό Συστατικό Κατοχος Άδειας Κυκλοφορίας 10 CARTRIDGES X 3ML INSULIN GLARGINE Κωδικός Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Συσκευασία Δραστικό Συστατικό Κατοχος Άδειας Κυκλοφορίας Εξ. Αντιπρόσωπος C944009/1 ABASAGLAR SOLUTION FOR INJECTION 100U/ML 10 CARTRIDGES X 3ML INSULIN GLARGINE ELI

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2003 ΕΩΣ 2017 (Ν.122(Ι)/2003 ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ) Τροποποίηση Άδειας Π1- Ν.419(Α)/ΠΘ1-2006 σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Πειραιάς, 4 Αυγούστου 2005 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 2005 Η /νση Οικονοµικών & Βραχυχρόνιων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Απριλίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Απριλίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μεταβολές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Απριλίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: 2018, ετήσια μείωση 0,4% Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

Economics Weekly Alert

Economics Weekly Alert Economics Weekly Alert 11 Οκτωβρίου 2013 Προσχέδιο προϋπολογισμού 2014 Για το 2013, ο ρυθμός ανάπτυξης αναμένεται να είναι αρνητικός και να κυμανθεί γύρω στο 8,7%, σε συνέχεια της συρρίκνωσης ύψους 2,4%

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πειραιάς, 12 Μαΐου 2006 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 1, 2, 3 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2006

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2001

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2001 Από τη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 31 Οκτωβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 31 Οκτωβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 31 Οκτωβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: 2017, ετήσια μείωση 0,3% Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνειι τους

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3482, 19/3/2001

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3482, 19/3/2001 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3482 της 19ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2001 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ I Ο περί Ζωοτροφών και Προσθετικών των Ζωοτροφών (Έλεγχος Ποιότητας, Προμήθειας και Χρήσεως) (Τροποποιητικός)

Διαβάστε περισσότερα

Υπόψη κ. Β. Πύργου Φαξ :

Υπόψη κ. Β. Πύργου Φαξ : EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Bρυξέλλες, 6.10.2006 SG-Greffe (2006) D/205651 Γραφείο Επιτρόπου Ρυθµίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Κύπρος Υπόψη κ. Β. Πύργου Φαξ : +35722693030

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 6 Αυγούστου 2009

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 6 Αυγούστου 2009 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 6 Αυγούστου 2009 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 1 1,, 2, 2 3 Ιούλιος 2009 Η Γενική Γραμματεία Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 29 Μαρτίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 29 Μαρτίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μεταβολές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 29 Μαρτίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: 2019, ετήσια μείωση 2,3% Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2002

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2002 Από

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 8 Φεβρουαρίου 2007 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 1, 2, 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2007 Η Δ/νση Οικονομικών και Βραχυχρόνιων Δεικτών

Διαβάστε περισσότερα

403 Κ.Δ.Π. 154/93. Πρόλογος CYS 141 : 1992

403 Κ.Δ.Π. 154/93. Πρόλογος CYS 141 : 1992 E.E. Παρ. ΙΠ (I) Αρ. 2802,18.6.93 403 Κ.Δ.Π. 154/93 Αριθμός 154 Ο περί Κυπριακών Προτύπων και Ελέγχου Ποιότητας (Καθορισμένα Πρότυπα Αναθεώρηση Δωδέκατης Σειράς) Κανονισμός του 1993, που εκδόθηκε από τον

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 61(Ι) του 2018 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Αριθμός 61(Ι) του 2018 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 61(Ι)/2018 Αρ. 4658, 27.6.2018 Ο περί Ελέγχου της Διακίνησης Εμπορευμάτων που Παραβιάζουν Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας Νόμος του 2018 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4214, 24/7/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4214, 24/7/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4214, 24/7/2009 99(I)/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ.113. 9 του 1968 76 του 1977 17 του 1979

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4912 Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4912 Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 4912 Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016 1 Aριθμός 1 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ Ο κ. Οδυσσέας Χατζηστεφάνου, μόνιμος Έπαρχος, Επαρχιακή Διοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Σεπτεμβρίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Σεπτεμβρίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μεταβολές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Σεπτεμβρίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: 2019, ετήσια μείωση 2,7% Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 111(I)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4522 Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 1001 Ο περί της Σύστασης και Λειτουργίας Μονάδας Διαχείρισης της Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4512 Παρασκευή, 22 ίουλίου 2011 2995 Αριβμος 3014 ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΡΑΕΚ) ΑΠΟΦΑΣΗ 619/2011 ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ «ΠΕΡί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος - Τμήματος Φπα

Τηλεφωνικός Κατάλογος - Τμήματος Φπα Τηλεφωνικός Κατάλογος - Τμήματος Φπα Αρχείο 22601765 Επαρχιακό Γραφείο Αμμοχώστου Υπεύθυνος Επαρχιακού 23811683 23811561 Γραφείου Αμμοχώστου Γραφείο κοινού και 23811313 23811562 παραλαβής Φορολογικών Δηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2004 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2003 1 Η /νση Οικονοµικών &

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ. Αριθ. 33/2017. Το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ I ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. Άρθρο 1. Αντικείμενο του νόμου.

ΝΟΜΟΣ. Αριθ. 33/2017. Το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ I ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. Άρθρο 1. Αντικείμενο του νόμου. ΝΟΜΟΣ Αριθ. 33/2017 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ / ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Θεμάτων Αγωγής του Καταναλωτή προς τους καθηγητές Οικιακής Οικονομίας Υπουργείου Παιδείας κα Πολιτισμού

Παρουσίαση Θεμάτων Αγωγής του Καταναλωτή προς τους καθηγητές Οικιακής Οικονομίας Υπουργείου Παιδείας κα Πολιτισμού ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Παρουσίαση Θεμάτων Αγωγής του Καταναλωτή προς τους καθηγητές Οικιακής Οικονομίας Υπουργείου Παιδείας κα Πολιτισμού ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Πειραιάς, 30 Σεπτεμβρίου 2009 ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 1, 2, 3, 4 ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 Η Γενική Γραμματεία Εθνικής

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πειραιάς, 8 Ιουνίου 2006 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΜΑЇΟΣ 2006 1, 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 29 Ιουνίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 29 Ιουνίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μεταβολές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 29 Ιουνίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: 2018, ετήσια αύξηση 0,8% Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις Ανωτάτου Δικαστηρίου & Επαρχιακών Δικαστηρίων ανά άρθρο του Νόμου ΛΕΥΚΩΣΙΑ Λούης Παρλάς

Αποφάσεις Ανωτάτου Δικαστηρίου & Επαρχιακών Δικαστηρίων ανά άρθρο του Νόμου ΛΕΥΚΩΣΙΑ Λούης Παρλάς Αποφάσεις Ανωτάτου Δικαστηρίου & Επαρχιακών Δικαστηρίων ανά άρθρο του Νόμου ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2018 Λούης Παρλάς Περί Εταιρειών Νόµος Κεφ. 113 Επιµέλεια Έκδοσης: Λούης Παρλάς Β.Α. (ECO) Copyright ã ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΚΟΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες αποφάσεις πήρε το Συμβούλιο για τις εισηγμένες εταιρείες του ΧΑΚ. Xρεόγραφα της Alpha Bank στο ΧΑΚ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Ποιες αποφάσεις πήρε το Συμβούλιο για τις εισηγμένες εταιρείες του ΧΑΚ. Xρεόγραφα της Alpha Bank στο ΧΑΚ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ νημέρωση από το ΧΑΚ Μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση ΧΑΚ - Δεκέμβριος 2008 - Τεύχος 143 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Την τελευταία χρηματιστηριακή συνεδρίαση του Δεκεμβρίου 2008, ο Γενικός Δείκτης ανήλθε στις 1.101,42 μονάδες,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 29 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017, στις 11.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Δίκαιο Μ.Μ.Ε. Μάθημα 7: Ιδιωτική Τηλεόραση Επικ. Καθηγητής Παναγιώτης Μαντζούφας Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δίκαιο Μ.Μ.Ε. Μάθημα 7: Ιδιωτική Τηλεόραση Επικ. Καθηγητής Παναγιώτης Μαντζούφας Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δίκαιο Μ.Μ.Ε. Μάθημα 7: Ιδιωτική Τηλεόραση Επικ. Καθηγητής Παναγιώτης Μαντζούφας Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ. Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

εξουσιοδοτήσεων. ος '

εξουσιοδοτήσεων. ος ' Ε.Ε. Παρ. III(I) 305 Κ.Δ.Π. 80/2003 Αρ. 3679, 31.1.2003 Αριθμός 80 Οι περί Ραδιοεπικοινωνιών (Γενικές Εξουσιοδοτήσεις) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των διατάξεων

Διαβάστε περισσότερα

316 Κ.Δ.Π. 79/2004. Αριθμός 79 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 έως 2003

316 Κ.Δ.Π. 79/2004. Αριθμός 79 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 έως 2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3810, 13.2.2004 316 Κ.Δ.Π. 79/2004 Αριθμός 79 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 έως 2003 Γνωστοποίηση δυνάμει των εδαφίων (2) και (6) του άρθρου 32

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4251, 16/7/2010

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4251, 16/7/2010 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ (ΙΔΡΥΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 109(Ι) του 2005 197(Ι) του 2007 90(Ι) του 2008.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. HUMULIN(REGULAR)CARTRIDGE INJ.SOL 100 IU/ML BTx5CARTRx3ML για χρηση

ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. HUMULIN(REGULAR)CARTRIDGE INJ.SOL 100 IU/ML BTx5CARTRx3ML για χρηση ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΟΦ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Κ.Α.Κ. 195440101 ASACOL GR.TAB 400MG/TAB BTx30 ANGELINI PHARMA HELLAS ABEE 195440401 ASACOL GR.TAB 800MG/TAB BTx60 (BLIST6x10) ANGELINI PHARMA HELLAS ABEE 196180201 SALOFALK

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς για την. Μάρτιος, 2014

Ανάλυση αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς για την. Μάρτιος, 2014 Ανάλυση αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς για την Μάρτιος, 2014 Μέλος Του ομίλου εταιρειών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Cypronetwork Του ΣΕΔΕΑΚ και της ESOMAR Σύνοψη Αποτελεσμάτων 1 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Νοεμβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Σεπτέμβριος 2017, ετήσια μείωση 0,7%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Νοεμβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Σεπτέμβριος 2017, ετήσια μείωση 0,7% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Νοεμβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: 2017, ετήσια μείωση 0,7% Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνειι τους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ: Ιούλιος 2018, ετήσιος πληθωρισμός 0,9%

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ: Ιούλιος 2018, ετήσιος πληθωρισμός 0,9% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 9 Αυγούστου 018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ: Ιούλιος 018, ετήσιος πληθωρισμός % Η εξέλιξη του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) του μηνός Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4452, (Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4452, (Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4452, 11.7.2014 Ν. 97(Ι)/2014 97(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 64(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 28Α και 51 Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, ασκώντας τις εξουσίες που

Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 28Α και 51 Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, ασκώντας τις εξουσίες που Ε.Ε. Παρ. III(I) 3202 Κ.Δ.Π. 451/2004 Αρ. 3850, 30.4.2004 Αριθμός 451 Οι περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών (Εκδηλώσεις Μείζονος Σημασίας) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ: Οκτώβριος 2018, ετήσιος πληθωρισμός 1,8%

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ: Οκτώβριος 2018, ετήσιος πληθωρισμός 1,8% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 9 Νοεμβρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ: Οκτώβριος 2018, ετήσιος πληθωρισμός 1,8% Η εξέλιξη του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) του μηνός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι. Αριθμός 4161 Πέμπτη, 24 Απριλίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι. Αριθμός 4161 Πέμπτη, 24 Απριλίου Ν. 14(l)/2008 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4161 Πέμπτη, 24 Απριλίου 2008 105 Ο περί Προστασίας της Υγείας (Έλεγχος του Καπνίσματος) (Τροποποιητικός)

Διαβάστε περισσότερα

ΜAD FUN ENTERTAINMENT PLC Πινδάρου 12 Πολ. Amaral 21 3 ος όροφος, γρ Λευκωσία

ΜAD FUN ENTERTAINMENT PLC Πινδάρου 12 Πολ. Amaral 21 3 ος όροφος, γρ Λευκωσία ΜAD FUN ENTERTAINMENT PLC Πινδάρου 12 Πολ. Amaral 21 3 ος όροφος, γρ. 301 1060 Λευκωσία 17 Σεπτεμβρίου 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λεωφ. Λόρδου Βύρωνος Αρ. 71-73 Τ.Θ. 25427 1309 Λευκωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. 189382701 σε συνδυασμό με συστήματα χορήγησης ινσουλίνης τύπου πένας φέροντα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. 189382701 σε συνδυασμό με συστήματα χορήγησης ινσουλίνης τύπου πένας φέροντα ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΟΦ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Κ.Α.Κ. 195440101 ASACOL GR.TAB 400MG/TAB BTx30 ANGELINI PHARMA HELLAS ABEE 195440401 ASACOL GR.TAB 800MG/TAB BTx60 (BLIST6x10) ANGELINI PHARMA HELLAS ABEE 196180201 SALOFALK

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Μέλη και Θεματοφύλακες του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. ΘΕΜΑ : Προτεινόμενες τροποποιήσεις του Εγχειριδίου για το Κεντρικό Αποθετήριο / Μητρώο

ΠΡΟΣ : Μέλη και Θεματοφύλακες του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. ΘΕΜΑ : Προτεινόμενες τροποποιήσεις του Εγχειριδίου για το Κεντρικό Αποθετήριο / Μητρώο ΠΡΟΣ : Μέλη και Θεματοφύλακες του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ΑΠΟ : Γενικό Διευθυντή Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ΘΕΜΑ : Προτεινόμενες τροποποιήσεις του Εγχειριδίου για το Κεντρικό Αποθετήριο / Μητρώο ΗΜΕΡ.

Διαβάστε περισσότερα

Παρατηρητήριο λιανικών τιμών Βενζίνης 95 και Πετρελαίου Κίνησης Από Μαΐου 2018

Παρατηρητήριο λιανικών τιμών Βενζίνης 95 και Πετρελαίου Κίνησης Από Μαΐου 2018 Παρατηρητήριο λιανικών τιμών Βενζίνης 95 και Πετρελαίου Κίνησης Από 09 31 Μαΐου 2018 Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, μέσα στο πλαίσιο της όσο το δυνατό πληρέστερης ενημέρωσης των καταναλωτών, αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4237, 31/3/2010

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4237, 31/3/2010 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ 2006 Προοίμιο. Για σκοπούς ΕΕ: L 165, 30.4.2004, σ. 1. L 191, 28.5.2004, σ. 1. L 278, 21.10.2008, σ. 6. (α) αποτελεσματικότερης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ 2013 2016 Σύνοψη Αιτιολογία της Έκθεσης Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου ετοίμασε την παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Αύγουστος 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Αύγουστος 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 31 Οκτωβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: 2016 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει τους Δείκτες Κύκλου Εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2002

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (Εθνικός ΤΚ Συνόλου της Χώρας) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2002 Από

Διαβάστε περισσότερα