ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β"

Transcript

1 ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4509 Παρασκευή, 15 Ιουλίου Αριθμός 2891 OS ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕίΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΧΡΙ 2000 Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την εξαγορά της εταιρείας The Book Depository international Limited από την εταιρεία Amazon.com.Inc. μέσω της εταιρείας Amazon EU S.a.r.l. Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι οι εταιρείες Amazon.com,Inc. και Amazon EU S.a.r.l. με κοινοποίηση τους γνωστοποίησαν ότι η εταιρεία Amazon.com.Inc. μέσω της εταιρείας Amazon EU S.a.r.l. προέβηκε στην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας The Book Depository International Limited. Η Amazon EU S.a.r.l. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Λουξεμβούργου και ανήκει εξ ολοκλήρου στη δημόσια εταιρεία Amazon.com.Inc. της οποίας οι μετοχές είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Nasdaq Global Select Market Ο όμιλος εταιρειών Amazon δραστηριοποιείται στη διεθνή λιανική πώληση μεγάλης σειράς προϊόντων μέσω διαφόρων δικτύων πώλησης συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου. Η σειρά προϊόντων του ομίλου περιλαμβάνει βιβλία, κασέτες μουσικής, κασέτες βίντεο, δισκέτες οπτικής ηχογράφησης (DVD's), λογισμικά {software), ηλεκτρονικά καταναλωτικά προϊόντα, συσκευές κουζίνας, εργαλεία, γρασίδι και είδη κηπουρικής, παιχνίδια για παιδιά και ενήλικες, βρεφικά είδη, ενδύματα, είδη αθλητισμού, κοσμήματα, ρολόγια, προϊόντα υγιεινής και προσωπικής φροντίδας, προϊόντα ομορψιάς, μουσικά όργανα, είδη ρουχισμού, βιομηχανικές και επιστημονικές προμήθειες και είδη παντοπωλείου. Η The Book Depository Internationa! Limited είναι ιδιωτική εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η εν λόγω εταιρεία είναι η ιθύνουσα εταιρεία του ομίλου εταιρειών The Book Depository και δραστηριοποιείται κυρίως στην πώληση βιβλίων μέσω διαδικτύου. Η The Book Depository έχει ελάχιστες πωλήσεις σε άλλα προϊόντα όπως για παράδειγμα DVD's, κασέτες CD's, βίντεο και παιχνίδια ηλεκτρονικά και ηλεκτρονικό υλικό. Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται στη βάση των προνοιών του άρθρου 13 (3) των περί Ελέγχου των Συγκεντρώσεων των Επιχειρήσεων Νόμων 1999 μέχρι ΑριΒμός 2892 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Γνωστοποίηση δυνάμει των περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο Αξιών) Νόμων του 1996 έως 2010 Σύμφωνα με τις διατάξεις των εδαφίων (1) και (3) του άρθρου 10 των περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο Αξιών) Νόμων του 1996 έως 2010, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου αποφάσισε όπως στις 21 Ιουλίου 2011, εισαχθούν στο Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο Αξιών αξίες της εταιρείας international Life Ανώνυμη Εταιρεία Γενικών Ασφαλειών (Λ.Ε.Γ.Λ).

2 ΤΜΗΜΑ Β 2860 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 1 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Αριθμός 2893 ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Γνωστοποίηση Σύμφωνα με τα κριτήρια τα οποία καθορίστηκαν από το Ανώτατο Δικαστήριο νια την καταστροφή των φακέλων των Ποινικών Υποθέσεων γνωστοποιείται ότι οι Ποινικές Υποθέσεις του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου που συνεδριάζει στο Παραλίμνι οι οποίες πληρούν τα κριτήρια αυτά και αποπερατώθηκαν τα έτη Θα καταστραφούν. Οσοι ενδιαφέρονται για την φύλαξη συγκεκριμένου φακέλου υπόθεσης ή για την παραλαβή οποιουδήποτε τεκμηρίου παρακαλούνται όπως αποταθούν με επιστολή στον Πρωτοκολλητη του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας- Αμμοχώστου εντός τριών μηνών από σήμερα. Αριθμός 2894 ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Γνωστοποίηση Σύμφωνα με τα κριτήρια τα οποία καθορίστηκαν από το Ανώτατο Δικαστήριο για την καταστροφή των φακέλων γνωστοποιείται ότι οι Θανατικές Ανακρίσεις του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οι οποίες πληρούν τα κριτήρια αυτά και αποπερατώθηκαν τα έτη θα καταστραφούν. Οσοι ενδιαφέρονται για την φύλαξη συγκεκριμένου φακέλου υπόθεσης ή για την παραλαβή οποιουδήποτε τεκμηρίου παρακαλούνται όπως αποταθούν με επιστολή οτον Πρωτοκολλητη του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας εντός τριών μηνών από σήμερα. Αριθμός 2895 ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Γνωστοποίηση Σύμφωνα με τα κριτήρια τα οποία καθορίστηκαν από το Ανώτατο Δικαστήριο για την καταστροφή των φακέλων γνωστοποιείται ότι οι Αιτήσεις Φυγόδικων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οι οποίες πληρούν τα κριτήρια αυτά και αποπερατώθηκαν μέχρι το έτος 2000 θα καταστραφούν. Όσοι ενδιαφέρονται για την φύλαξη συγκεκριμένου φακέλου υπόθεσης ή για την παραλαβή οποιουδήποτε τεκμηρίου παρακαλούνται όπως αποταθούν με επιστολή στον Πρωτοκολλητη του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας εντός τριών μηνών από σήμερα. Αριθμός 2896 ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Γνωστοποίηση Σύμφωνα με τα κριτήρια τα οποία καθορίστηκαν από το Ανώτατο Δικαστήριο για την καταστροφή των φακέλων των Πολιτικών Υποθέσεων γνωστοποιείται ότι 9α καταστραφούν οι Πολιτικές Αγωγές (έτη ), οι Αιτήσεις Εγγραφής Διαιτητικών Αποφάσεων (έτη ), οι Αιτήσεις Εγγραφής Αλλοδαπών Δικαστικών Αποφάσεων (έτη ) και οι Γενικές Αιτήσεις {έτη ) του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οι οποίες πληρούν τα κριτήρια αυτά και αποπερατώθηκαν. Οσοι ενδιαφέρονται για την φύλαξη συγκεκριμένου φακέλου υπόθεσης ή για την παραλαβή οποιουδήποτε τεκμηρίου παρακαλούνται όπως αποταθούν με επιστολή στον Πρωτοκολλητη του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας εντός τριών μηνών από ο(\μζρα. Αριθμός 2897 ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ Γνωστοποίηση Από το Επαρχιακό Γραφείο του Ταμείου Θήρας Λεμεσού ανακοινώνεται ότι επιμορφωτικά μαθήματα για απόκτηση πρώτης άδειας κυνηγίου, για το 2011, θα διεξαχθούν όπως φαίνεται πιο κάτω: Χώρος: Οίκημα ΣΕΚ Λεμεσού, Κυριάκου Οικονόμου 21, Λεμεσός. Ημέρες διεξαγωγής μαθημάτων: , και Ώρες διεξαγωγής μαθημάτων: 19:00-22:00.

3 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 ΤΜΗΜΑ Β 2861 Αριθμός Λ ΚΥΠί-ΙΛΚΜ \!ΕΜΟΚΡΑΤ!Λ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟίΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου, ως Φορέας Δίαχειρισης και Υλοποίησης του «Σχεδίου Χορηγιών για Ένταξη στην Απασχόληση με Ευέλικτες Ρυθμίσεις", ανακοινώνει την αναστολή της παραλαβής αιτήσεων συμμετοχής στο Σχέδιο από τις , λόγω εξάντλησης του εγκεκριμένου προϋπολογισμού. Το Σχέδιο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από την Κυπριακή Δημοκρατία iktos.kepa. mlsi.gov.cy Αριθμός 2899 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣίΟΥ 39 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Το Υπουργείο Οικονομικών με την παρούσα Ανακοίνωση επιθυμεί να ανακοινώσει πως κατά την 13 Ιουλίου 2011 προχώρησε σε ακύρωση τίτλων Γραμματίων του Δημοσίου 39 εβδομάδων (isin: CY , Κωδικός ΓΔ39Α11) ονομαστικής αξίας (εκατό πενήντα εκατομμυρίων ευρώ) [ τίτλων ονομαστικής αξίας (χιλίων ευρώ) έκαστος] οι οποίοι βρίσκονταν στην κατοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας. 2. Οι εναπομείναντες σε ισχύ τίτλοι του εν λόγω Γραμματίου του Δημοσίου θα είναι με ονομαστική αξία ευρώ. Αρϊθμός 2900 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Το Υπουργείο Οικονομικών με την παρούσα Ανακοίνωση επιθυμεί να ανακοινώσει πως κατά την 13 ϊουλίου 2011 προχώρησε σε ακύρωση τίτλων Γραμματίων του Λημοσίου 26 εβδομάδων {ISIN: CY , Κωδικός: ΓΔ26Γ11)), ονομαστικής αξίας (διακόσιων εκατομμυρίων ευρώ) [ τίτλων ονομαατικής αξίας 'χιλίων ευρώ) έκαστος] οι οποίοι ήταν στην κατοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας. 2. Οι εναπομείναντες σε ισχύ τίτλοι του εν λόγω Γραμματίου του Δημοσίου θα είναι με ονομαστική αξία ευρώ.

4 ΤΜΗΜΑ Β 2862 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Αριθμός 2901 ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΟΜΟΣ 7{Ι) ΤΟΥ 1998 Αναθεώρηση Σχεδίου Ραδιοτηλεοπτικής Κάλυψης με βάση το άρθρο 13(8) του περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Νόμου 7(1) του Η Αναθεώρηση του Σχεδίου Ραδιοτηλεοπτικής Κάλυψης εκπονείται από το Διευθυντή του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων και προβλέπει τις συχνότητες, την ισχύ και τις τοποθεσίες από τις οποίες εκπέμπουν οι αδειούχοι οργανισμοί. Η Αναθεώρηση του Σχεδίου Ραδιοτηλεοπτικής Κάλυψης δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 13(8) του περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Νόμου 7(1) του 1998 (όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα) στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας και παρέχεται χρόνος τριών εβδομάδων για την υποβολή ενστάσεων από οποιοδήποτε πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, ισχυρίζεται ότι παραβλάπτονται τα νόμιμα συμφέροντα του. Η ένσταση κατά της Αναθεώρησης του Σχεδίου υποβάλλεται στον Πρόεδρο της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, Τ.Θ , 1682 Λευκωσία και παρέχει τους λόγους στους οποίους αυτή βασίζεται. Η πιο κάτω αναθεώρηση αφορά στους ραδιοφωνικούς οργανισμούς KISS FM, ZENITH, ΕΡΩΤΙΚΟ 944 και FLASH FM και ο προτεινόμενος πίνακας συχνοτήτων και σημείων εκπομπής έχει ως εξής: Σημείο Εκπομπής Σταθμός Βαβατσινιά Τσάδα Φασούλα Μαραθάσα ΚΣΕ Λευκωσίας ΚΣΕ Λάρνακας KISS FM 89'" tj ' 88.5 (J W ZENITH 96.4,s ' "" ' 1 ΕΡΩΤΙΚΟ "" 94.4,a ' 94.4,0,ia FLASH FM 98.2"'Κ'" " " Τα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η κατευθυντικότητα της κεραίας και η μέγιστη ακτινοβολούμενη ιοχύς θα πρέπει να ρυθμιστούν κατά τρόπο που να λαμβάνει υπόψη τους περιορισμούς και τις παραπλήσιες εκπομπές που περιγράφονται στις υποσημειώσεις του πίνακα. (1) Παράνομες εκπομπές από τα κατεχόμενα στις συχνότητες 88.8 MHz και 89.2 MHz. (2) Εκπομπή του Ράδιο Αθηνά από τη Φασούλα σε απόσταση 200 khz στη συχνότητα 88.7 MHz. Ο ραδιοφωνικός σταθμός KISS FM Θα πρέπει, προτού υλοποιήσει το νέο σημείο εκπομπής, να συνάψει συμφωνία συντονισμού με το Ράδιο Αθηνά. (3) Εκπομπή του Ράδιο Αθηνά από τη Μαραθάσα σε απόσταση 200 khz στη συχνότητα 88.7 MHz. Ο ραδιοφωνικός σταθμός KISS FM θα πρέπει, προτού υλοποιήσει το νέο σημείο εκπομπής, να συνάψει συμφωνία συντονισμού με το Ράδιο Αθηνά. (4) Παράνομες εκπομπές από τα κατεχόμενα στις συχνότητες 88.4 και 88.6 MHz. (5) Παράνομες εκπομπές από τα κατεχόμενα στις συχνότητες 96.3 και 96.6 MHz. (6) Εκπομπή του Τ.Ο.Α από το Σταυροβούνι στη συχνότητα 91.9 MHz. Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΖΕΝίΤΗ θα πρέπει, προτού υλοποιήσει το νέο σημείο εκπομπής, να συνάψει συμφωνία συντονισμού με το Τ.Ο.Α. (7} Παράνομες εκπομπές από τα κατεχόμενα στις συχνότητες 90.4 MHz και 90.6 MHz. (8) Παράνομη εκπομπή από τα κατεχόμενα στη συχνότητα 94.4 MHz. (9) Εκπομπή του ΡΙΚ2 από το Φανό στη συχνότητα 94.2 MHz. Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΕΡΩΤΙΚΟ 944 θα πρέπει, προτού υλοποιήσει το νέο σημείο εκπομπής, να συνάψει συμφωνία συντονισμού με το ΡΙΚ. (10} Παράνομη εκπομπή από τα κατεχόμενα στη συχνότητα 98.9 MHz. (11) Παράνομη εκπομπή από τα κατεχόμενα στη συχνότητα 98.1 MHz. (12) Εκπομπή του Κανάλι 7 από τη Λευκωσία στη συχνότητα 98.4 MHz. Ο ραδιοφωνικός σταθμός FLASH FM θα πρέπει, προτού υλοποιήσει το νέο σημείο εκπομπής, να συνάψει συμφωνία συντονισμού με το Κανάλι 7. (13) Παράνομη εκπομπή από τα κατεχόμενα οτη συχνότητα 105 MHz. Παρατηρήσεις/Σημειώσεις: (α) Οι συχνότητες που έχουν χορηγηθεί είναι πιθανό να επηρεαστούν από τις παράνομες παρεμβολές (εκπομπές) από τα κατεχόμενα και από χώρες της Ανατολικής Μεσογείου (Συρία, Λίβανο, ίορδανία, Ισραήλ, Αίγυπτο) ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο (Μάιος - Οκτώβριος). (β) Οι εκπομπές των ραδιοφωνικών σταθμών που θα αναβαθμιστούν δεν πρέπει να προκαλούν παρεμβολές οι οποίες δύναται να επηρεάσουν το ωφέλιμο σήμα ή/και την περιοχή κάλυψης των υφιστάμενων τοπικών και παγκύπριων ραδιοφωνικών σταθμών. Στην περίπτωση που προκληθούν παρεμβολές, θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός μεταξύ των επηρεαζόμενων σταθμών βάοει των τεχνικών παραμέτρων της Σύστασης ITU-R BS "Planning standards for terrestriai FM sound broadcasting al VHF" ούτως ώστε να επιτευχθεί συμφωνία συντονισμού στα πλαίσια των ειδικών όρων της άδειας τους. Όπου δεν καταστεί δυνατή τέτοια συμψωνία, την τελική απόφαση θα τη λαμβάνει το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών.

5 ΤΜΗΜΑ Β ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ Αριθμός 2902 ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔίΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ 7(1} ΤΟΥ 1998 Αναθεώρηση Σχεδίου Ραδιοτηλεοπτικής Κάλυψης με βάση το άρθρο 13(8) του περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Νόμου 7(1} του Η Αναθεώρηση του Σχεδίου Ραδιοτηλεοπτικής Κάλυψης εκπονείται από το Διευθυντή του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων και προβλέπει τις συχνότητες, την ισχύ και τις τοποθεσίες από τις οποίες εκπέμπουν οι αδειούχοι οργανισμοί. Η Αναθεώρηση του Σχεδίου Ραδιοτηλεοπτικής Κάλυψης δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 13(8) του περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Νόμου 7(1) του 1998 (όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα) στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας και παρέχεται χρόνος τριών εβδομάδων για την υποβολή ενστάσεων από οποιοδήποτε πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, ισχυρίζεται ότι παραβλάπτονται τα νόμιμα συμφέροντα του. Η ένσταση κατά της Αναθεώρησης του Σχεδίου υποβάλλεται στον Πρόεδρο της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, Τ.Θ ,1682 Λευκωσία και παρέχει τους λόγους στους οποίους αυτή βασίζεται. Η πιο κάτω αναθεώρηση αφορά στην διαφοροποίηση τεχνικών χαρακτηριστικών των ραδιοφωνικών προγραμμάτων του ΡΙΚ: Συχνότητες (MHz) Σημείο Ισχύς Πρώτο Δεύτερο Τρίτο Τέταρτο Εκπομπής Πρόγραμμα Πρόγραμμα Πρόγραμμα Πρόγραμμα Τρόοδος 10 kw Βαβατσινώ 10 kw Τσάδα 5kW Παραλίμνι 1 kw Αρμενοχώρι 2kW ΑριΒυός2903 Ο ΠΕΡΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΔίΚΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 (Παράρτημα, Παράγραφοι 1 και 2) Δηλοποίηση Κατασχέσεως Αναφορικά με τον Αντρέα Μυλωνά, Ιωνίας 4 Flat 301, Λάρνακα και τώρα σε άγνωστη διαμονή. ΔηλοποιεΙται η κατάαχεαη του αυτοκινήτου Mitsubishi Pajero με αριθμό εγγραφής K304WKJ το οποίο υπόκειται σε δήμευση σύμφωνα με τις πρόνοιες των όρθρων 103(1) και 104(ζ) του Περί Τελωνειακού Κώδικα Νόμου αρ. 94(1) του Ο Αντρέας Μυλωνάς εισήγαγε προσωρινά για ιδιωτική χρήση το πιο πάνω αυτοκίνητο, μέσω του Τελωνείου Λεμεσού, με απαλλαγή αττό φόρους κατανάλωσης βάσει των περί Φόρων Κατανάλωσης (Φορολογικές Ατέλειες που Εφαρμόζονται σπς Προσωρινές Εισαγωγές Ορισμένων Μεταφορικών Μέσων που Εισάγονται από άλλα Κράτη Μέλη) Κανονισμών του 2004, αφού ανέλαβε γραπτή υποχρέωση στο έντυπο Τελ,104Ο με αριθμό Β καί ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου 2010 όπως το εξαγάγει / μεταφέρει οε άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε. πριν την 3 Αυγούστου Στις 12/04/2011 το πιο πάνω αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο σε ανοικτό χώρο δίπλα αϊτό γκαράζ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρεμϊθούσας κα! κατασχέθηκε ως υποκείμενο εις δήμευση. Δεν κατέστη δυνατό να γίνει επίδοση της δηλοποίησης κατάσχεσης στον Ανδρέα Μυλωνά επειδή δεν εντοπίστηκε στη τελευταία γνωστή διεύθυνση του. Σχετικός είναϊ ο Φάκελος Κατάσχεσης του Τελωνείου Πάφου με Αύξοντα Αριθμό 35/11. Κωνσταντίνος Νικολάϊδης Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων

6 ΤΜΗΜΑ Β 2864 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Αριθμός Ιουλίου, 2011, ΔΕ1ΚΤΗΕ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ, 2011 Ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή τον Ιούνιο 2011 αυξήθηκε κατά 0,58 μονάδες ή 0,50% και έφτασε στις 117,62 μονάδες σε σύγκριση με 117,04 το Μάίο 2011, Αυτό οφείλεται κυρίως σε αυξήσεις στις τιμές ορισμένων φρέσκων λαχανικών, ορισμένων ειδών ένδυσης, του ηλεκτρικού ρεύματος και των αεροττορικών ναολων. Μειώσεις σημειώθηκαν στις τιμές των πετρελαιοειδών και των πατατών. 2. Ο ρυθμός αύξησης του Δείκτη, Kaf κατ' επέκταση του πληθωρισμού, τον Ιούνιο 2011 ανήλθε οτο 4,2% αε σύγκριση με πληθωρισμό 3,9% το Μάίο 2011 και 1,9% τον Ιούνιο Για την περίοδο Ϊανουαρίου-Ιουνίου 2011 ο Δείκτης σημείωσε αύξηση 3,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του Η διακύμανση του Δείκτη κατά τους τελευταίους δύο μήνες όπως και η ποσοστιαία μεταβολή σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί: Κατηγορίες Αγαθών και Υπηρεσιών Δείκτες Τιμών (2005=100} Ποσοστό μεταβολής (%) Μάϊος 2011 Ιούνιος Mai'oc2011 Souvioc2011 Ιαν.-Ιούν Μάίος 2010 Ιούνιος 2010 lav.-low , Τρόφιμα και μη αλκοολούχα ποτά 128,59 130,47 6,04 8,51 3,86 2. Αλκοολούχα ποτά και καπνός 117,27 119,73 10,39 12,36 10,76 3. Ένδυση και υπόδηση 101,12 101,94 3,14 3,35 0,35 4. Στέγαση, ύδρευση, ηλεκτρισμός και υγραέριο 5. Επίπλωση, οικιακός εξοπλισμός και προϊόντα καθαρισμού 131,67 131,91 9,62 9,22 8,48 106,92 107,41 2,03 2,09 1,83 6. Υγεία 127,11 127,40 2,60 2,87 2,78 7. Μεταφορές 106,99 106,83 4,30 2,94 4,57 8. Επικοινωνίες 100,11 100,10 0,54 0,53 0,56 9. Αναψυχή και πολιτισμός 107,57 107,61 1,00 1,54 1,48 10, Εκπαίδευση 130,03 130,03 3,54 3,54 3, Εστιατόρια και ξενοδοχεία 124,98 126,11 1,49 1,87 1, Άλλα αγαθά και υπηρεσίες 111,36 111,44-1,25-1,27-0,66 Γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή 117,04 117,62 3,88 4,19 3,31 Α ^~ον_ Μ Γ. Χρ. Γεωργίου Διευθυντής Στατιστικής Υπηρεσίας

7 ριομός 2SD5 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Το Συμβούλιο Φαρμάκων, σύμφωνο με τις πρόνοιες του άρθρου 31 των Περί Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης (Έλεγχος Ποιότητας, Προμήθειας και Τιμών) Νόμων του 2001 έως 2007, ενέκρινε τις πιο κάτω τροποποιήσεις: Ονομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Procto-glyvenol cream 5%w/w/2%w/w Procto-glyvenol suppository Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Άδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία "Εγκρισης Varnavas Hadjipanayis Ltd 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού 02/05/2011 προϊόντος υπεύθυνου για την απελευθέρωση παρτίδας Varnavas Hadjipanayis Ltd 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για την απελευθέρωση παρτίδας 02/05/2011 Interbion fc tablets 500mg Chr. K. Unimed Ltd 1. Αντικατάσταση παρασκευαστή υπεύθυνου για την πρωτογενή συσκευασία του τελικού προϊόντος. 2. Αντικατάσταση παρασκευαστή δευτερογενούς συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 3. Αντικατάσταση εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για την απελευθέρωση και έλεγχο παρτίδας 4. Αντικατάσταση παρασκευαστή του τελικού προϊόντος 02/05/ /05/ /05/2011 isopto-maxitrol eye drops A.Potamitis Medicare Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 02/05/2011 isopto-maxitrol eye ointment A.Potamitis Medicare Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 02/05/2011 Ofnimarex ec capsules 20mg Chr. K. Unimed Ltd 1. Προσθήκη νέου υλικού συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 03/05/2011 Brot tablets 500mg Medochemie Ltd 1. Αλλαγή σε συνθήκες φύλαξης του τελικού προϊόντος 2. Διόρθωση της σύνθεσης του τελικού πρϊόντος 03/05/ /05/2011

8 Ονομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Ova-mit tablets 5Qmg Remedica Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού 03/05/2011 καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατ;κού Roienium inhalation powder pre-dispensed (250+50) mg Costakis Tsisios & Co Ltd 1. Αύξηση του μεγέθους συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 03/05/2011 Roienium inhalation powder pre-dispensed (500+50) mg Costakis Tsisios & Co Ltd 1. Αύξηση του μεγέθους συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 03/05/2011 Proscar tablets 5mg Merck Sharp & Dohme BV, The Netherlands 1. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 2. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. Ο3/Ο5/ /05/2011 Losar plus 50/12.5 fc tablets 50/12.5mg Remedica Lid 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011 Losar plus 100/25 fc tablets 100/25mg Remedica Ltd 1, Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής "Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011 Losar 12.5 fc tablets 12.5mg Remedica Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011 Losar fc tablets 25mg Remedica Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας αττό παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011 Losar fc tablets 50mg Remedica Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011

9 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Lossr fc tablets 1G0mg Remedies Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού 03/05/2011 καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού Niieiat q fc tablets 5mg Remedica Lid 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011 I Mlfelai fc tablets 10mg Remedica Ltd 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του δραστικού συστατικού J Niieiat q fc tablets lomg Remedica Ltd 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/ /05/2011 m Μ χ θ I Nife'atr sustained release tablets 20mg Remedica Ltd 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 03/05/2011 π Τ) > Flagyl sci. For inf. 5mg/ro! Sanofi-Aventis Cyprus Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 04/05/2011 Μ Οι ο < > ο < ΓΟ ο Η 3Ι ΙΌ 2 -J 03

10 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Phenytoin injection 50mg/ml Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Tevefen fc tablets 600mg Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Pharmaceutical Trading Co Ltd 1. Αλλαγή στην διαδικασία παρασκευή του δραστικού συστατικού 2. Αλλαγή στις προδιαγραφές κατά την παρασκευή του δραστικού συστατικού. 3. ΑλΛαγή στις προδιαγραφές κατά την παρασκευή του δραστικού συστατικού. 4. Αλλαγή στις διαδικασίες ελέγχου κατά την παρασκευή του δραστικού συστατικού. 5. Αλλαγή του χρόνου επαναληπτικού ελέγχου του δραστικού συστατικού. 6. Αλλαγή στις μεθόδους ελέγχου του δραστικού συστατικού σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία 7. Αλλαγή στις μεθόδους ελέγχου του δραστικού συστατικού σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία Vamavas Hadjipanayis Ltd 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 2. Διαγραφή του embossing 04/05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/2011 Plarel fc tablets 75mg Ρ Τ Hadjigeorgiou Co Ltd 1. Αλλαγή της ονομασίας του φαρμακευτικού προϊόντος 16/05/2011 NoφΓolac tablets 0.075mg Ferring Hellas SA 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 16/05/2011 Norprolac tablets mg Ferring Hellas SA 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 16/05/2011 Norprolac tablets 0.150mg Ferring Heiias SA 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 16/05/2011

11 Ονομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Uniphyllin continus prolonged release tablets 400mg Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Mundipharma Pharmaceuticals Ltd 1. Αλλαγή στις προδιαγραφές του τελικού προϊόντος. 16/05/2011 Betaisodona standardised solution 10% w/v Mundipharma Pharmaceuticals Ltd 1. Προσθήκη νέου μεγέθους συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 16/05/2011 Betaisodona surgical scrub 7.5% w/v Mundipharma Pharmaceuticals Ltd 1. Προσθήκη νέου μεγέθους συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 16/05/2011 Theo-dur tablets 200mg Lavipharm Limited 1. Αλλαγή διεύθυνσης του Κατόχου Αδειας Κυκλοφορίας 17/05/2011 Th.eo-dur tablets 300m.g Lavipharm Limited 1. Αλλαγή διεύθυνσης του Κατόχου Αδειας Κυκλοφορίας 17/05/2011 Mobic solution for injection 15mg/1.5mi Boehringer ingelheim international GmbH 1. Αύξηση του μεγέθους παρτίδας του τελικού προϊόντος. 2. Διαγραφή ενός ελέγχου κατά τη διαδικασία παρασκευής του τελικού προϊόντος 17/05/ /05/2011 Akamon tablets 1,5mg Codal Synto Ltd 1. Αλλαγή στην ποσοτική σύνθεση του τελικού προϊόντος 17/05/2011 Zoladex injection implant in prefilled syringe 3.6mg AstraZenecaUKLtd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 2. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 17/05/ /05/2011 Zoladex injection implant in prefiiled syringe 10.8mg AstraZeneca UK Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 2. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 17/05/ /05/2011

12 Ονομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Brochoterii powder for inhalation in capsules 12mcg Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδείας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία 'Εγκρισης lasis Pharma ΑΕ, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού 18/05/2011 προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας Dia-ban tablets 1mg lasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Dia-ban tablets 2mg lasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Dia-ban table's 3mg Jasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Dia-ban tablets 4rng lasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Lanso gastro-resistant capsuies 30mg lasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Rorpramin fc tablets 20mg lasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Rorprsmin fc tablets 40mg lasis Pharma AE, Greece 1. Προσθήκη εναλλακτικού παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για τον έλεγχο παρτίδας 18/05/2011 Mono-tildiem sustained release capsules 200mg Ssnofi-Aventis Cyprus Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 18/05/2011

13 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Mono-tiidiem sustained release capsules 300mg Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Ένκρισης Sanoft-Aventts Cyprus Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού 18/05/2011 καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού Edinap capsules 50mg Edinap capsules 100mg Chemiderrn tablets 250mg lasis Pharma AE, Greece lasis Pharma AE, Greece lasis Pharma AE, Greece 1. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 2. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή υπεύθυνου νιας την συσκευασία του τελικού προϊόντος. 3. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για την απελευθέρωση και έλεγχο παρτίδας 4. Αλλαγή του ονόματος του ΚΑΚ 1. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή του τελικού προϊόντος. 2. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή υπεύθυνου γιας την συσκευασία του τελικού προϊόντος. 3. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή τελικού προϊόντος υπεύθυνου για την απελευθέρωση και έλεγχο παρτίδας 4. Αλλαγή του ονόματος του ΚΑΚ 1. Αλλαγή του ονόματος του ΚΑΚ 2. Αλλαγή του ονόματος του παρασκευαστή δευτερογενούς συσκευασίας του τελικού προϊόντος. 18/05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/ /05/2011 Nafuri! 1 tablets 1mg Aegis Ltd 1. Αλλαγή στη διαδικασία παρασκευής του τελικού προϊόντος 19/05/2011 Nafuri! 2 tablets 2mg Aegis Ltd 1. Αλλαγή στη διαδικασία παρασκευής του τελικού προϊόντος 19/05/2011 Nafuril 3 tablets 3mg Aegis Ltd 1. Αλλαγή στη διαδικασία παρασκευής του τελικού προϊόντος 19/05/2011

14 Ονομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδείας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης " Ημερομηνία Έγκρισης Nafuril 4 tablets 4mg Aegis Ltd 1. Αλλαγή στη διαδικασία παρασκευής του τελικού προϊόντος 19/05/2011 Nootropii fc tablets 800mg UCB Pbarma SA, Belgium 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του ενδιάμεσου του δραστικού συστατικού 19/05/2011 Nootropil fc tablets 1200mg UCB Pharma SA, Belgium 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του ενδιάμεσου του δραστικού συστατικού 19/05/2011 Nootropil oral solution 200mg/m! UCB Pharma SA, Belgium 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του ενδιάμεσου του δραστικού συστατικού 19/05/2011 Nootropil solution for injection 1g/5mi UCB Pharma SA, Belgium 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του ενδιάμεσου του δραστικού συστατικού 19/05/2011 Nootropii injection 3g/15ml UCB Pharma SA, Belgium 1. Διαγραφή του παρασκευαστή του ενδιάμεσου του δραστικού συστατικού 19/05/2011 Cifex powder for oral suspension 100mg/5m! Aegis Ltd 1. Διαγραφή μιας παραμέτρου στις προδιαγραφές του τελικού προϊόντος. 19/05/2011 Fucicort cre^tn The Star Medicines Importers Co Ltd 1. Προσθήκη μιας παραμέτρου στις προδιαγραφές του Εκδόχου 2. Προσθήκη μιας παραμέτρου στις προδιαγραφές του εκδόχου 19/05/ /05/2011 Fucicort lipid cream The Star Medicines Importers Co Ltd 1. Προσθήκη μιας παραμέτρου στις προδιαγραφές του εκδόχου 2. Προσθήκη μιας παραμέτρου στις προδιαγραφές του εκδόχου 19/05/ /05/2011

15 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Άδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Vigam sterile liquid 5% Pharmaceutical Trading Co Ltd 1. Αλλαγή στις διαδικασίες ελέγχου του τελικού προϊόντος 04/05/2011 Deanxit tablets 0.5mg C G Papaloizou Ltd 1. Αλλαγή στην διαδικασία παρασκευής και τις "Προδιαγραφές του δραστικού συστατικού 04/05/2011 Fluticapen inhalation powder( ) meg Costakis Tsisios & Co Ltd 1.Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ σύμωνα με την CMD/PHWVP 04/05/2011 Fluticapen inhalation powderf )mcg Costakis Tsisios S Co Ltd 1.Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ σύμωνα με την CMD/PHWVP 04/05/2011 XATRAL XL PROLONGED RELEASE TABLET 10MG Sanofi-Aventis Cyprus Ltd 1, Αλλαγή σε μέθοδο ελέγχου του τελικού προϊόντος 04/05/ Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 04/05/ Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 04/05/2011 XATRAL SUSTAINED RELEASE TABLETS 5MG Sanofi-Aventis Cyprus Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 04/05/ Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 04/05/2011

16 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος XATRAL TABLET, FILM COATED 2.5MG Αρ. Αδειας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Κυκλοφορίας Έγκρισης Sanofi-Aventis Cyprus Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 04/05/ Αναθεώρηση της ΠΧΠ κοι ΦΟΧ 04/05/2011 PRiMOVIST SOLUTION FOR INJECTION 0.25MMOL/ML Bayer Hellas ABEE 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 05/05/ ΑΛΛαγή του ονόματοσ τοιι κστόχου της Αδειας Κυκλοφορίας στη Φινλανδία. 16/02/2011 Asacol gastro-resistant tabs 400mg Varnavas Hadjipanayis Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 05/05/2011 Asacol suppositories 500mg Varnavas Hadjipanayis Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 05/05/2011 Asscoi enema 4g/100ml Varnavas Hadjipanayis Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 05/05/2011 3ETASERC TABS SMG Varnavas Hadjipanayis Lid 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 06/05/2011 BETASERCTABS16MG Varnavas Hadjipanayis Ltd 1. Αναθεώρηση της ΠΧΠ και ΦΟΧ 06/05/2011

17 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Coversy! tsbleis 2mg Les Laboratories Servier, France 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιηπκού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 09/05/2011 Coversyi tab!eis4mg Les Laboratories Servier, France 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 09/05/2011 Tsks ec tablets 50mg 1SS Coda! Synto Ltd 1. Αλλαγή στη σύνθεση του τελικού προϊόντος 09/05/2011 Taks injection 25mg/m! Codal Synto Ltd 1. Αλλαγή στις συνθήκες φύλαξης του τελικού προϊόντος 09/05/2011 Uracionum tablets 100mg Medochemie Ltd 1. Αλλαγή στις διαδικασίες ελέγχου του τελικού προϊόντος 09/05/2011 ikelsn solution for injection for Infusion 50mg/5rol Medochemie Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 09/05/2011 [ Medomycin capsules loorog 19S3S Medochemie Ltd 1. Προσθήκη παρασκευαστή υπεύθυνου για την πρωτογενή συσκευασία 09/05/ Προσθήκη παρασκευαστή υπεύθυνου για την δευτερογενή συσκευασία 09/05/ Προσθήκη παρασκευαστή του τελικού προϊόντος 09/05/2011

18 Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Άδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Προσθήκη παρασκευαστή υπεύθυνου για τον έλεγχο και απελευθέρωση παρτίδας του τελικού προϊόντος 09/05/2011 Medofed syrup Medochemie Ltd 1. Προσθήκη παρασκευαστή του δραστικού συσταπκού 10/05/2011 Medofed compound syrup Medocfiemie Ltd 1. Προσθήκη παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 10/05/2011 Velorin fc tablets 25mg Remedies Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 10/05/ Προσθήκη παρασκευαστή του δραστικού συστατικού με την υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας Velorin fc tablets 50mg Remedica Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 10/05/ /05/ Προσθήκη παρασκευαστή του δραστικού συστατικού με την υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας Velorin fc tablets 10Omg Remedica Ltd 1. Υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας από παρασκευαστή του δραστικού συστατικού 10/05/ /05/ Προσθήκη παρασκευαστή του δραστικού συστατικού με την υποβολή αναθεωρημένου πιστοποιητικού καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας 10/05/2011

19 i Όνομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Trileptal oral suspension 60rng/m: Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Demetriades & Papaeilinas Ltd 1. Προσθήκη παρασκευαστή υπεύθυνου για τον 10/05/2011 έλεγχο του δραστικού συστατικού Oculosan eye drops Novartis Pharmaceuticals UK Ltd 1. Αλλαγή κατόχου Αδειας Κυκλοφορίας 11/05/2011 ΓΠ I CertJcan tablets 0.25mg Novartis Pharmaceuticals UK Ltd 1.Προσθήκη παρασκευαστή του δραστικού συστατικού Προσθήκη υπεύθυνου ελέγχου του δραστικού συστατικού Αλλαγή στη μέθοδο παρασκευής του δραστικού συστατικού Αλλαγή στο μέγεθος παρτίδων των ενδιάμεσων του δραστικού συστατικού. 12/05/ /05/ /05/ /05/2011 ΓΠ θ 31 ΓΠ > Μ CJ1 zi -Ο δ > ο -< ο Αλλαγή στις διαδικασίες ελέγχου κατά την παρασκευή του δραστικού συστατικού. 12/05/ Θ.Αλλογή στις συνθήκες φύλαξης του defatted methanolic solution. 12/05/2011 Η τ ΙΌ S CO ==

20 Ονομα Φαρμακευτικού Προϊόντος Αρ. Αδειας Κυκλοφορίας Αρ. Τροποποίησης Κάτοχος Αδειας Κυκλοφορίας Περιγραφή Τροποποίησης Ημερομηνία Έγκρισης Αλλαγή στις προδιαγραφές των starting material του δραστικού συστατικού. 12/05/ Προσθήκη -προδιαγραφών για ethanol (denatured). 12/05/ Προσθήκη προδιαγραφών για heptane mixture. 12/05/ ΙΟ.Προσθήκη νέων προδιαγραφών για το ενδιάμεσο προϊόν everolimus crude solution. 12/05/ Αλλαγή στις προδιαγραφές του δραστικού συστατικού. 12/05/ Αλλαγή στις προδιαγραφές του δραστικού συστατικού. 12/05/ Αλλαγή στις προδιαγραφές του δραστικού συστατικού 12/05/ Αλλαγή του χρόνου επαναληπτικού ελέγχου του δραστικού συστατικού. 12/05/ Αλλαγή στις συνθήκες φύλαξης του δραστικού συστατικού. 12/05/2011

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ. ΤΜΗΜΑ в

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ. ΤΜΗΜΑ в i ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ в Αριθμός 4522 Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011 3387 Αριθμός 3689 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 4546 Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012 35

Αριθμός 4546 Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012 35 Αριθμός 4546 Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012 35 Αριθμός 77 Ο ΠΕΡΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 (Παράρτημα, Παράγραφοι 1 και 2) Δηλοποίηση Κατασχέσεως Αναφορικά με τον Waith Jonathan James, Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 4577 Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 2267 Αριβμός 2837 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΧΡΙ 2000 Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με τη δημίουργια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4455 Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010 3573 Αριθμός 4126 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πλειστηριασμός για τη Χορήγηση Εξουσιοδότησης για τη Χρήση Φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΧΡΙ 2000

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΧΡΙ 2000 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4688 Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 3079 Αριθμός 3447 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΧΡΙ 2000 Κοινοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B. Αριθμός 4812 Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 4871

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B. Αριθμός 4812 Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 4871 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B Αριθμός 4812 Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 4871 Aριθμός 4813 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΧΡΙ 2000 Κοινοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΧΡΙ 2000

ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΧΡΙ 2000 Αριθμός 4628 Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 Αριθμός 5558 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΧΡΙ 2000 Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την εξαγορά του μετοχικού κεφαλαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B. Αριθμός 4790 Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 3613

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B. Αριθμός 4790 Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 3613 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ B Αριθμός 4790 Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 3613 Aριθμός 3439 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΧΡΙ 2000 Κοινοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4716 Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 4167 Αριθμός 4956 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

1. O παρών Nόμοςθα αναφέρεται ως οι περί Pαδιοφωνικών και Tηλεοπτικών Σταθμών Nόμοι του 1998 μέχρι 2011. MEPOΣ I EIΣAΓΩΓIKEΣ ΔIATAΞEIΣ

1. O παρών Nόμοςθα αναφέρεται ως οι περί Pαδιοφωνικών και Tηλεοπτικών Σταθμών Nόμοι του 1998 μέχρι 2011. MEPOΣ I EIΣAΓΩΓIKEΣ ΔIATAΞEIΣ O περί Pαδιοφωνικών και Tηλεοπτικών Σταθμών Nόμος του 1998 εκδίδεται με δημοσίευση στην Eπίσημη Eφημερίδα της Kυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Aριθμός 7 (I) του 1998 NOMOΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4701 Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013 3415 Αριθμός 4064 ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ A.LE. (LAONA) DEVELOPERS LTD Στις 31.7.2013,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 4474 Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Αριθμός 4474 Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 Αριθμός 4474 Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 Αριθμός 534 ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Παραλαβή αιτήσεων για εγκατάσταση Μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρισμού από Βιοαέριο. Η ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β. Αριθμός 4699 Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 3387 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β. Αριθμός 4699 Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 3387 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Β Αριθμός 4699 Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 3387 Αριθμός 3996 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Γνωστοποίηση δυνάμει των περί Αξιών και Χρηματιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Για τη διαφάνεια στη διαφημιστική προβολή του Δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Για τη διαφάνεια στη διαφημιστική προβολή του Δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ενοποιημένο κείμενο: Π.Δ. 261/1997 (ΦΕΚ Α'/186), Π.Δ. 60/1997 (ΦΕΚ Α'/53) Ν.3021/2002 (ΦΕΚ Α'/143), Ν.3166/2003 (ΦΕΚ Α'/178), Ν. 3444/2006(ΦΕΚ Α /46) Για τη διαφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3960, 25/2/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ) ΝΟΜΟΥΣ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3960, 25/2/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ) ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ) ΝΟΜΟΥΣ Για σκοπούς συμμόρφωσης με δεσμευτική νομολογία του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Ο Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 1.1 Σύσταση και σκοπός της εταιρείας. 1.2 Εξέλιξη της εταιρείας. 1.3 Τα παιχνίδια της εταιρείας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Ο Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 1.1 Σύσταση και σκοπός της εταιρείας. 1.2 Εξέλιξη της εταιρείας. 1.3 Τα παιχνίδια της εταιρείας. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ:ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Νόμος 2328/1995 «Νομικό καθεστώς της ιδιωτικής τηλεόρασης και της τοπικής ραδιοφωνίας, ρύθμιση θεμάτων της ραδιοτηλεοπτικής αγοράς και άλλες διατάξεις». (ΦΕΚ Α 159/3.8.1995) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. από τους

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. από τους ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ (με βάση τον περί Δημοσίων Προτάσεων Εξαγοράς Νόμο του 2007 και της Οδηγίας ΟΔ41-2007-03 του 2011 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με το περιεχόμενο του Εγγράφου Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Γ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Γ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Γ Αριθμός 4372 Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009 1909 Αριθμός 2564 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Αναθέτουσα Αρχή: Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως

Διαβάστε περισσότερα

Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κύπρο Γραφείο Οικονοµικών και Εµπορικών Υποθέσεων Επιχειρηµατικός Οδηγός

Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κύπρο Γραφείο Οικονοµικών και Εµπορικών Υποθέσεων Επιχειρηµατικός Οδηγός Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κύπρο Γραφείο Οικονοµικών και Εµπορικών Υποθέσεων Επιχειρηµατικός Οδηγός Συντάκτες: Βασίλης Σκρόνιας, Σύµβουλος ΟΕΥ Α Μιχάλης Χαροκόπος, Γραµµατέας ΟΕΥ Β Λευκωσία, 6 Μαΐου 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Α) ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 29.04.2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΣΑ

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΣΑ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ Είδος: ΝΟΜΟΣ Αριθμός: 2328 Έτος: 1995 ΦΕΚ: Α 159 19950803 Τέθηκε σε ισχύ: 03.08.1995 Ημ.Υπογραφής: 03.08.1995 Τίτλος Νομικό καθεστώς της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2012 TΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2012 TΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ TΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ Περιεχόμενα Oμιλία του Εκτελεστικού Προέδρου Αξιωματούχοι, Επαγγελματικοί Σύμβουλοι και Τραπεζίτες Ειδοποίηση Ετήσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Γ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Γ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Γ Αριθμός 4377 ΙΙαρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009 2287 Αριθμός 2952 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Το Υπουργείο Συγκοινωνιών & Έργων, Τμήμα Δημόσιων Έργων, ( Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ: 7 Ιουλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ: 7 Ιουλίου 2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ: 7 Ιουλίου 2015 Με βάση τον Κανονισμό 809/2004 (όπως τροποποιήθηκε) της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού Δελτίου Νόμο του 2005 (όπως τροποποιήθηκε)

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 16 της Απόφασης 5/204/14.11.2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. ΑΘΗΝΑ, ΜΑΙΟΣ 2005.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 16 της Απόφασης 5/204/14.11.2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. ΑΘΗΝΑ, ΜΑΙΟΣ 2005. CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ EΤΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 2004 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 16 της Απόφασης 5/204/14.11.2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. ΑΘΗΝΑ, ΜΑΙΟΣ 2005. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα Μύνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ 409/V/2008 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ Α

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ 409/V/2008 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ Α ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ 409/V/2008 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ Α Συνεδρίασε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του 1 ου ορόφου του κτηρίου των γραφείων της, επί της οδού Κότσικα 1Α, Αθήνα, την 17 η Ιουλίου 2008, ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

Η εξέλιξη των τιμών στην Ελληνική αγορά το 2013

Η εξέλιξη των τιμών στην Ελληνική αγορά το 2013 Η εξέλιξη των τιμών στην Ελληνική αγορά το 2013 Περιγραφή της έκδοσης Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας εκδίδει για δεύτερη συνεχή χρονιά την ετήσια έκθεση για την εξέλιξη των τιμών στην Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

Η εξέλιξη των τιμών στην Ελληνική αγορά το 2013

Η εξέλιξη των τιμών στην Ελληνική αγορά το 2013 Η εξέλιξη των τιμών στην Ελληνική αγορά το 2013 Περιγραφή της έκδοσης Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας εκδίδει για δεύτερη συνεχή χρονιά την ετήσια έκθεση για την εξέλιξη των τιμών στην Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα