Φίλεσ και φίλοι, αγαπθτά μζλθ,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Φίλεσ και φίλοι, αγαπθτά μζλθ,"

Transcript

1

2 Φίλεσ και φίλοι, αγαπθτά μζλθ, Ππωσ κάκε χρόνο, ζτςι και φζτοσ, κα προςπακιςουμε να αποτυπϊςουμε ςτο ζντυπο αυτό τισ δράςεισ του ομίλου μασ μζςα ςτθ χρονιά που πζραςε. Ο Πμιλόσ μασ, προβάλλοντασ τον ςφνκετο χαρακτιρα του, ανζλαβε μεγάλεσ διοργανϊςεισ, οι ακλθτζσ μασ πζτυχαν ςθμαντικζσ διακρίςεισ, τα μζλθ μασ είχαν τθ χαρά τθσ ςυμμετοχισ ςε πολλζσ κοινωνικζσ εκδθλϊςεισ. Κα ικελα να αναφερκϊ ιδιαίτερα ςε δφο καινοτόμεσ αποφάςεισ, οι οποίεσ εφαρμόςτθκαν για πρϊτθ φορά ςτον Πμιλό μασ και «τάραξαν» τισ ςυνικειεσ πολλϊν ετϊν. Ρρϊτα απ όλα, από το Σεπτζμβριο τζκθκε ςε εφαρμογι το μζτρο τθσ τθλεφωνικισ κράτθςθσ των γθπζδων. Ουςιαςτικά το δικαίωμα τθσ «ρεηερβζ» κράτθςθσ των γθπζδων ζγινε κτιμα όλων των μελϊν μασ, δίχωσ καμία απολφτωσ επιπλζον επιβάρυνςθ. Το πλεονζκτθμα του νζου κεςμοφ είναι ότι τα μζλθ μασ γνωρίηουν πλζον ζγκαιρα τθν ακριβι ϊρα που κα αγωνιςτοφν και ζχουν τθ δυνατότθτα να προγραμματίςουν όλεσ τισ επαγγελματικζσ και κοινωνικζσ τουσ υποχρεϊςεισ εντάςςοντασ με άνεςθ και το χόμπι του τζνισ ςτθν κακθμερινότθτά τουσ. Θ άλλθ καινοτομία μασ ιταν θ δθμιουργία τθσ νζασ ιςτοςελίδασ του Ομίλου μασ. Μια ιςτοςελίδα ςφγχρονθ και λειτουργικι, τθσ οποίασ θ αιςκθτικι εκφράηει και προβάλει τα ιδιαίτερα χαρακτθριςτικά του Ομίλου μασ. Με χαρά διαπιςτϊνουμε ότι ζχει ιδθ ενταχκεί ςτισ ςυνικειεσ των περιςςοτζρων μελϊν μασ, αποτελεί ζναν εναλλακτικό τρόπο κακθμερινισ επικοινωνίασ τουσ με τον Πμιλο αλλά ταυτόχρονα και τον φορζα γνωςτοποίθςθσ των δράςεϊν μασ. Από τα ζργα που εκτελζςτθκαν, ςθμαντικι ιταν θ παρζμβαςθ ςτο χϊρο του εντευκτθρίου εςτιατορίου μασ, αφοφ παραδϊςαμε πλζον προσ χριςθ ςτα μζλθ μασ ζνα εντελϊσ νζο χϊρο, ηεςτό, άνετο και περιςςότερο λειτουργικό. Για τθ νζα χρονιά ζχουμε ιδθ προγραμματίςει μια ςειρά από αγϊνεσ για ακλθτζσ και βετεράνουσ, πανελλθνίου και διεκνοφσ επιπζδου. Λδιαίτερα ςθμαντικό γεγονόσ κεωρϊ ότι το 2010 κα αποτελζςει το ζτοσ καταγραφισ τθσ 83χρονθσ ιςτορίασ του ομίλου μασ. Σε ςυνεργαςία με τον Διμο

3 Κεςςαλονίκθσ ζχει ιδθ προγραμματιςκεί θ ζκδοςθ του λευκϊματοσ του Ομίλου μασ από το Κζντρο Ιςτορίασ του Διμου. Είμαι ςίγουροσ ότι θ ζκδοςθ κα γίνει με αυςτθρά επιςτθμονικά κριτιρια, αφοφ θ ςυγγραφι του ζχει ιδθ ανατεκεί ςε δφο ζμπειρεσ ιςτορικοφσ, οι οποίεσ κα ςτθριχκοφν ςε υλικό που κα αντλιςουν από τα αρχεία του Ομίλου μασ και πολλϊν μελϊν μασ, κακϊσ και ςε ςτοιχεία που κα προκφψουν μζςα από τθν ζρευνα αρχείων των εφθμερίδων αλλά και άλλων εντφπων τθσ πόλθσ μασ από το 1927 μζχρι και ςιμερα. Ρρόκειται για ζνα ζργο δφςκολο αλλά και ιδιαίτερα ςθμαντικό, που αποςκοπεί ςτθν αντικειμενικι παράκεςθ των γεγονότων και των προςϊπων που προςζφεραν είτε ωσ ακλθτζσ είτε ωσ μζλθ ι παράγοντεσ και κα καταδείξει το ςθμαντικότατο ρόλο που διαδραμάτιςε το ιςτορικό ςωματείο μασ ςτα 83 ζωσ τϊρα χρόνια τθσ ιςτορίασ του ςτον ακλθτιςμό αλλά και ςτθν κοινωνία τθσ Κεςςαλονίκθσ και τθσ πατρίδασ μασ. Τζλοσ, για το 2010 προγραμματίηουμε παρζμβαςθ ςτο χϊρο των γθπζδων τθσ ακαδθμίασ μασ κακϊσ και τθ ριηικι ανακαίνιςθ των αποδυτθρίων, που κα αποτελζςει τθν ολοκλιρωςθ των καταςκευαςτικϊν παρεμβάςεων ςτισ εγκαταςτάςεισ του Ομίλου μασ για τθν παροφςα φάςθ. Αγαπθτά μζλθ, Οι εποχζσ είναι δφςκολεσ και θ χϊρα μασ δίνει αγϊνα για να ορκοποδιςει οικονομικά και να παραμείνει ανταγωνιςτικι. Πλοι μασ κα κλθκοφμε να κάνουμε οικονομικζσ κυςίεσ προσ τθν κατεφκυνςθ αυτι. Συμμετζχοντασ και εμείσ ενεργά ςτθν προςπάκεια αυτι, αποφαςίςαμε για το 2010 να μθν υπάρξει για τα μζλθ μασ, απολφτωσ καμία αφξθςθ τόςο για τισ ετιςιεσ ςυνδρομζσ όςο και για όλεσ ανεξαιρζτωσ τισ χριςεισ. Ριςτεφουμε ότι με τθν ενεργι παρουςία και ςυμπαράςταςθ των μελϊν μασ αλλά και με τισ υπάρχουςεσ και προςδοκϊμενεσ νζεσ χορθγίεσ κα ανταπεξζλκουμε και κα υλοποιιςουμε τουσ ςτόχουσ που κζςαμε για τθ χρονιά που ιδθ διανφουμε. Ρολλζσ ευχζσ ςε όλα τα μζλθ μασ για υγεία, αγάπθ, οικογενειακι ευτυχία και επαγγελματικι επιτυχία. Στουσ ακλθτζσ μασ εφχομαι μεγάλεσ αγωνιςτικζσ επιτυχίεσ. Δθμιτρθσ ταματιάδθσ Πρόεδροσ Ο.Α.Θ.

4 Θέματα 1. ΑΘΛΗΣΙΚΗ ΔΡΑΣΗΡΙΟΣΗΣΑ Α. Οι ακλθτζσ μασ Β. Διεκνζσ Επαγγελματικό Σουρνουά Γυναικϊν Γ. Πανελλαδικό Πρωτάκλθμα Juniors Ε.Φ.Ο.Α. Δ. Διεκνζσ Σουρνουά Seniors Μακεδονία 2009 E. 2 ο Ανοιχτό Σουρνουά 2. ΝΕΕ ΚΑΙΝΟΣΟΜΙΕ Α. Σθλεφωνικι Κράτθςθ Γθπζδων Β. Δθμιουργία Νζασ Ιςτοςελίδασ 3. ΕΡΓΑ Α. Καταςκευαςτικζσ Παρεμβάςεισ 4. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Α. Κοπι Πίτασ Β. Χριςτουγεννιάτικο Πάρτι Γ. τατιςτικά Χριςθσ Γθπζδων Δ. Μζλθ που ιρκαν και μζλθ που «ζφυγαν»

5 Α. Οι ακλθτζσ μασ. Οι επιτυχίεσ των ακλθτϊν μασ ςυνεχίςτθκαν και κατά τθ διάρκεια τθσ χρονιάσ που πζραςε. Για τθ Λζνα Δανιθλίδου το 2009 ιταν μια χρονιά ςτθν οποία κατάφερε να διατθρθκεί μεταξφ των 150 καλφτερων ακλθτριϊν του κόςμου ςτο μονό και μεταξφ των 100 καλφτερων ακλθτριϊν ςτο διπλό. Ριρε μζροσ ςε περιςςότερα από 30 επαγγελματικά τουρνουά ενϊ θ καλφτερι τθσ ςτιγμι ιταν θ ςυμμετοχι τθσ ςτον τελικό του μονοφ του VOGUE ATHENS OPEN και θ κατάκτθςθ του τίτλου ςτο διπλό του ίδιου τουρνουά με παρτενζρ τθν Γερμανίδα Jasmin Woehr. Για τον Κωνςταντίνο Οικονομίδθ ο χρόνοσ που πζραςε ιταν, κατά πάςα πικανότθτα, και ο τελευταίοσ τθσ επαγγελματικισ του αγωνιςτικισ δράςθσ. Ριρε μζροσ ςε 6 επαγγελματικά τουρνουά (2 ςτο Μαρόκο, 2 ςτθν Τουρκία, 1 ςτθ Βουλγαρία και 1 ςτθ χϊρα μασ), το τελευταίο εκ των οποίων διεξιχκθ τον μινα Απρίλιο. Ιδθ αςχολείται με τθν προπονθτικι και του ευχόμαςτε από καρδιάσ κάκε επιτυχία ςτθ νζα του πορεία. Λδιαίτερθ αναφορά αξίηει ςτον Χριςτο Κεϊςίδθ. Ρρόκειται για ζνα γνιςιο ελλθνόπουλο που γεννικθκε και μεγάλωςε ςτο Ουημπεκιςτάν όπου ζμακε το τζνισ και το οποίο ιρκε ςτθ χϊρα μασ μόνιμα για να ενταχκεί ςτο ακλθτικό δυναμικό του Ομίλου μασ. Για τον Χριςτο θ πρϊτθ χρονιά ςτθν Ελλάδα ιταν επιτυχθμζνθ κακϊσ «ζφερε» ςτον Πμιλό μασ τρεισ Ρανελλαδικζσ νίκεσ ενϊ κατετάγθ δεφτεροσ ςτο Masters που διεξιχκθ ςτθν Ακινα με τθ ςυμμετοχι των καλφτερων ελλινων ακλθτϊν. Αγωνίςτθκε επίςθσ ςε αρκετά τουρνουά του εξωτερικοφ.

6 Ο Χριςτοσ Κεϊςίδθσ είναι βζβαιο ότι αποτελεί τον μελλοντικό Ρρωτακλθτι Ελλάδοσ και το ςυνεχιςτι τθσ παράδοςθσ που κζλει πάντα τον Πμιλό μασ να ζχει ςτθν ομάδα του πρωτακλθτζσ. Οι μικρότεροι ακλθτζσ μασ άρχιςαν ιδθ να δρζπουν τουσ καρποφσ τθσ προςπάκειασ αυτϊν και των προπονθτϊν τουσ. Επιτυχίεσ 1 θσ και 2 θσ κζςθσ ςε Ενωςιακά πρωτακλιματα είχαν οι ακλθτζσ μασ Πολυχρόνθσ ίρποσ και Γιϊργοσ ταματιάδθσ. Τζλοσ, ςτο πρωτάκλθμα των Διαςυλλογικϊν ομάδων θ ανδρικι ομάδα του Ομίλου μασ κατετάγθ δεφτερθ χάνοντασ ςτον τελικό από τθν αντίςτοιχθ ομάδα του Ομίλου Αντιςφαίριςθσ Φιλοκζθσ. Β. Διεκνζσ Επαγγελματικό Σουρνουά Γυναικϊν Για 4 θ ςυνεχόμενθ χρονιά ο Πμιλόσ μασ διοργάνωςε το μοναδικό διεκνζσ τουρνουά γυναικϊν που διεξιχκθ ςτθ βόρεια Ελλάδα κατά τθ διάρκεια του Το γεγονόσ αυτό βζβαια δεν ιταν κακόλου τυχαίο αλλά απόρροια τόςο του υψθλοφ επιπζδου των εγκαταςτάςεϊν μασ, οι οποίεσ επιτρζπουν τθ διεξαγωγι τζτοιων μεγάλων τουρνουά, όςο και του know how που ζχουμε αποκτιςει πλζον, προκειμζνου να φζρνουμε με επιτυχία εισ πζρασ διοργανϊςεισ τζτοιου επιπζδου. Επαγγελματίεσ ακλιτριεσ από 20 και πλζον χϊρεσ, μεταξφ των οποίων θ Αυςτραλία και θ Νοτιοαφρικανικι Δθμοκρατία, μετζτρεψαν τον Πμιλό μασ, από 17 μζχρι 25 του Σεπτζμβρθ, ςε κζντρο τενιςτικισ πανδαιςίασ ανταμείβοντασ όςουσ και όςεσ βρζκθκαν το διάςτθμα αυτό ςτισ κερκίδεσ των γθπζδων μασ. Τελικι νικιτρια του τουρνουά αναδείχτθκε θ πολωνζηα Olga Brozda θ οποία μετείχε ςε παρόμοιο τουρνουά του Ομίλου μασ για δεφτερθ φορά κατά τθ διάρκεια των τριϊν τελευταίων ετϊν. Λδιαίτερθ εντφπωςθ για άλλθ μια φορά ζκανε το γεγονόσ τθσ άμεςθσ αναγραφισ των αποτελεςμάτων όλων των αγϊνων ςτο site του Ομίλου μασ το οποίο αποτελοφςε και τθν πρϊτθ πθγι ενθμζρωςθσ για πολλά τενιςτικά sites, τθλεοπτικοφσ και ραδιοφωνικοφσ ςτακμοφσ, κακϊσ και για το ςφνολο ςχεδόν του γραπτοφ τφπου. Το τουρνουά ιταν ενταγμζνο για άλλθ μία φορά ςτο πρόγραμμα εκδθλϊςεων των 19 ων Αλεξανδρείων του Διμου Κεςςαλονίκθσ, θ υποςτιριξθ του οποίου ιταν και είναι πάντα αμζριςτθ.

7 Τθ διεξαγωγι των τελικϊν αγϊνων τίμθςαν με τθν παρουςία τουσ ο Αντιδιμαρχοσ Ρολιτιςμοφ και Νεολαίασ του Διμου Κεςςαλονίκθσ Κοσ Βαςίλθσ Γάκθσ κακϊσ επίςθσ και ο Κοσ Μίλτοσ Κωνςταντινίδθσ ωσ εκπρόςωποσ του Οργανιςμοφ Τθλεπικοινωνιϊν Ελλάδοσ που για 4 θ ςυνεχι χρονιά ιταν ο μζγασ χορθγόσ τθσ διοργάνωςθσ. Γ. Πανελλαδικό Πρωτάκλθμα Juniors Ε.Φ.Ο.Α. Από τισ του Απρίλθ και με αφορμι τθ διεξαγωγι ςτον Πμιλό μασ του Ρανελλαδικοφ πρωτακλιματοσ Juniors είχαμε όλοι τθν τφχθ να διαπιςτϊςουμε το υψθλό επίπεδο ςτο οποίο βρίςκεται το ελλθνικό τζνισ και τα ελπιδοφόρα μθνφματα που πθγάηουν απ αυτό. Ραρά τον εορταςτικό χαρακτιρα των θμερϊν (διανφαμε ιδθ τθν Μ. Εβδομάδα) ακλθτζσ και ακλιτριεσ από κάκε γωνιά τθσ χϊρασ μασ, πιςτοί ςτο ραντεβοφ που είχαν δϊςει, «κυςίαηαν» για άλλθ μια φορά τισ παςχαλινζσ τουσ διακοπζσ προκειμζνου να αποδείξουν ςτουσ εαυτοφσ τουσ, ςτουσ ςυνακλθτζσ και αντιπάλουσ τουσ, αλλά και ςε όλουσ εμάσ που τουσ παρακολουκοφςαμε το πόςο καλφτεροι ζχουν γίνει ςε ςχζςθ με τθν προθγοφμενθ χρονιά αλλά και πόςο ψθλά προςδοκοφν. Στο ίδιο μικοσ κφματοσ κινικθκαν και οι δικοί μασ ακλθτζσ οι οποίοι ζδειξαν ότι τόςο οι δικζσ τουσ προςπάκειεσ όςο και αυτζσ των προπονθτϊν τουσ άρχιςαν ιδθ να αποδίδουν καρποφσ κατατάςςοντάσ τουσ ςτθ λίςτα των «υπολογίςιμων αντιπάλων».

8 Δ. Διεκνζσ Σουρνουά Seniors Μακεδονία 2009 Από 5 16 Μαΐου διοργανϊςαμε για άλλθ μια χρονιά το Διεκνζσ Τουρνουά Βετεράνων, το οποίο ιταν ενταγμζνο ςτο επίςθμο καλεντάρι τθσ I.T.F., με ςυμμετοχζσ που προζρχονταν από 8 διαφορετικζσ χϊρεσ και ξεπζραςαν ςε αρικμό τισ 300. Το γεγονόσ αυτό, όπωσ ιταν φυςικό, είχε ωσ αποτζλεςμα ζνα ιδιαίτερα υψθλό επίπεδο αγϊνων που αποηθμίωςε πλιρωσ όλουσ εκείνουσ που τουσ παρακολοφκθςαν από κοντά. Οι τελικοί διεξιχκθςαν τισ δφο τελευταίεσ μζρεσ του τουρνουά και τα αποτελζςματά τουσ, ανά κατθγορία, ιταν τα παρακάτω: Απλόσ ανδρϊν over 35: Λαηίδθσ vs Ηερβόσ 6-1/6-2 Απλόσ ανδρϊν over 40: Κεφαλλωνίτθσ vs Takacs 6-4/6-4 Απλόσ ανδρϊν over 45: Βαηαίοσ vs όηοσ 6-3/6-1 Απλόσ ανδρϊν over 50: Αςθμακόπουλοσ vs Ηανζτοσ 6-0/6-1 Απλόσ ανδρϊν over 55: Σκαμπαρδϊνθσ vs Δανιθλίδθσ 6-0/6-3 Απλόσ ανδρϊν over 60: Μθτςοτάκθσ vs Ραναγιωτίδθσ 6-2/6-2 Απλόσ ανδρϊν over 65: Βαρβζρθσ vs Λεοντςίνθσ 6-4/6-3 Απλόσ γυναικϊν: Αρϊνθ vs Καπαγιωρίδου 6-1/6-2 Διπλό ανδρϊν 35-44: Μιχαθλίδθσ/ανίδθσ vs Βαλογιϊργθσ/Le Forett 7-5/7-5 Διπλό ανδρϊν 45-54: Lungeanu/Carabas vs Βαρβζρθσ/Βαηαίοσ 4-6/7-5/10-6 Διπλό ανδρϊν 55+: Σκαμπαρδϊνθσ/Ραναγιωτίδθσ vs Mihalache/Butuman 7-5/4-6/10-3 Διπλό μεικτό 35-44: ανίδθσ/καπαγιωρίδου vs Lungeanu/Αρϊνθ 6-3/6-3 Διπλό μεικτό 45-54: Γαρζφθσ/Εμμανουθλίδθ vs Χ Σαββίδθσ/Καραμανλίδου 6-1/6-2

9 E. 2ο Ανοιχτό Σουρνουά. Από Νοεμβρίου διοργανϊςαμε το ετιςιο τουρνουά «Κεςςαλονίκθ 2009» το οποίο ιταν ανοιχτό ςε παίκτεσ και παίκτριεσ κάκε θλικίασ. Υπιρχε μάλιςτα ςε αυτό ξεχωριςτι κατθγορία μόνο για ακλθτζσ. Οι 367 ςυμμετοχζσ ςτο τουρνουά εγγυοφνταν για μια πραγματικι τενιςτικι γιορτι ςτισ μζρεσ που αυτό κα διαρκοφςε, όπωσ και τελικά ζγινε. Τα αποτελζςματα ςτουσ τελικοφσ όλων των κατθγοριϊν ιταν τα εξισ: Απλά ανδρϊν -34: Βαφόπουλοσ vs Δεςφπρθσ 6-1/6-2 Απλά ανδρϊν 35+ : Λαηίδθσ vs Λίνδρασ 6-0/6-1 Απλά ανδρϊν 40+ : Σεβαςτιάδθσ vs Βαςςάλοσ 6-4/6-2 Απλά ανδρϊν 45+ : Χριςτοδοφλου vs Καπεςίδθσ 6-4/6-2 Απλά ανδρϊν 50+ : Ηανζτοσ vs Κωνςταντάρασ 6-1/6-2 Απλά ανδρϊν 55+ : Γραβιάσ vs Γιαννιόσ 7-5/4-6/6-4 Απλά ανδρϊν 60+ : Κοςμίδθσ vs Ρίοσ 6-1/2-6/10-8 Απλά γυναικϊν: Αρϊνθ vs Εμμανουθλίδθ 6-4/6-3 Διπλά ανδρϊν 100- : Δεςφπρθσ/Μςςαρθσ vs Ματςάγγοσ/Σιμχά Στ. 6-3/7-6 Διπλά ανδρϊν 100+ : Τηόουνσ/Κιρκμανλισ vs Αςπριάδθσ/Χ Στουγιάννθσ 7-5/5-7/10-3 Διπλά γυναικϊν: Ακαναςιάδου/Τςάρα vs Καπαγιωρίδου/Ρανϊρθ 6-3/6-3 Διπλά μεικτά: Γαρζφθσ/Γαρζφθ vs Γιαννιόσ/Τςάρα 6-4/1-6/6-2 Σόςο το Open τουρνουά που διοργανϊςαμε όςο και το Διεκνζσ τουρνουά βετεράνων αποτζλεςαν για άλλθ μία φορά τθν πιο ηωντανι απόδειξθ του γεγονότοσ ότι το τζνισ είναι ανοιχτό ςε κάκε θλικία.

10 2. ΝΕΕ ΚΑΙΝΟΣΟΜΙΕ Α. Σθλεφωνικι Κράτθςθ Γθπζδων Απόλυτα επιτυχθμζνθ υπιρξε θ εφαρμογι του νζου μζτρου τθσ τθλεφωνικισ κράτθςθσ γθπζδων. Για αρκετό χρονικό διάςτθμα παρατθροφνταν το φαινόμενο πολλά από τα μζλθ μασ, κυρίωσ εργαηόμενα, να ζρχονται ςτον Πμιλό μασ με ςκοπό να αγωνιςτοφν αλλά τελικά να μθν μποροφν να ικανοποιιςουν αυτι τουσ τθν επικυμία και να φεφγουν άπραγα λόγω του μεγάλου χρόνου αναμονισ που εκ των πραγμάτων υπιρχε. Ταυτόχρονα, θ μεγάλθ αναμονι, θ οποία παρατθροφνταν ςε μεγαλφτερο βακμό κατά τουσ κερινοφσ κυρίωσ μινεσ, αποτελοφςε ςίγουρα τροχοπζδθ για κάποιον που ικελε να κάνει και ζναν γενικότερο προγραμματιςμό των κακθμερινϊν του δραςτθριοτιτων εντάςςοντασ μζςα ςε αυτζσ και τθν άκλθςι του ςτα γιπεδα του Ομίλου μασ. Βλζποντασ το Δ.Σ. τθν δυςάρεςτθ αυτι πραγματικότθτα και τισ ανιςότθτεσ που δθμιουργοφςε, ςχετικά με τισ ευκαιρίεσ που είχαν τα μζλθ να αγωνιςτοφν ςτθν ϊρα που αυτά επικυμοφςαν, αποφάςιςε να εφαρμόςει ζναν διαφορετικό τρόπο λειτουργίασ των γθπζδων ο οποίοσ, φςτερα από τρίμθνθ ςχεδόν επεξεργαςία, ανακοινϊκθκε ςτθν τελικι του μορφι (μζςω και τθσ ιςτοςελίδασ μασ) και άρχιςε να εφαρμόηεται από τισ 21 του Σεπτζμβρθ. Ζκτοτε, το κάκε μζλοσ που επικυμεί να αγωνιςτεί, αρκεί να καλζςει ςτισ δφο τθλεφωνικζσ γραμμζσ που λειτουργοφν για τον ςκοπό αυτόν ( και ) από τισ 10 το πρωί και κακ όλθ τθ διάρκεια τθσ θμζρασ και να δθλϊςει τθν ακριβι ϊρα που κζλει να αγωνιςτεί. Τα πρϊτα αποτελζςματα από τθν εφαρμογι του μζτρου αυτοφ είναι πλιρωσ ενκαρρυντικά κακϊσ φαίνεται ότι εξυπθρετείται πλζον μεγαλφτεροσ αρικμόσ μελϊν, γεγονόσ που είναι κετικό τόςο για τα ίδια τα μζλθ πρωτίςτωσ όςο βζβαια και για τον Πμιλό μασ αφοφ τα γεμάτα γιπεδα κεωροφνται πάντα επιτυχία. Ριςτεφουμε ότι με τον τρόπο αυτόν ζχει βρει τθ λφςθ του ζνα από τα ςθμαντικότερα προβλιματα που ταλάνιηε επί χρόνια τον Πμιλό μασ αλλά κα είμαςτε πάντα ανοιχτοί ςε κάκε άποψθ που κα προςβλζπει ςε κάτι ακόμθ καλφτερο προσ τθν κατεφκυνςθ αυτι. Β. Δθμιουργία νζασ ιςτοςελίδασ. Ζνα από τα γεγονότα που μασ ζκαναν περιφανουσ τθ χρονιά που πζραςε ιταν και θ δθμιουργία τθσ νζασ μασ ιςτοςελίδασ.

11 Από τον Μάιο του 2009 δίνεται θ δυνατότθτα πλζον, ςε όποιον το επικυμεί, κάνοντασ κλικ ςτο να «μπαίνει» νοερά από το ςπίτι, το γραφείο ι από οπουδιποτε αλλοφ μζςα ςτον Πμιλό μασ, να μακαίνει τα τελευταία νζα που ζχουν ςχζςθ μ αυτόν, να πλθροφορείται για τισ τρζχουςεσ ακλθτικζσ διοργανϊςεισ αλλά και για όςεσ ζχουν πραγματοποιθκεί ωσ ςιμερα. Ταυτόχρονα, ςτο website του Ομίλου μασ προβάλλονται ςυνεχϊσ νζα γφρω από το άκλθμα του τζνισ που λαμβάνουν χϊρα τόςο ςτον ελλαδικό όςο και ςτον διεκνι χϊρο, μερικά μάλιςτα απ αυτά εμφανίηονται ςε άλλα εξειδικευμζνα sites πολφ αργότερα. Ρζραν τοφτου, δίνουμε τθ δυνατότθτα και ςε πολλά ακόμθ ςωματεία αντιςφαίριςθσ του βορειοελλαδικοφ χϊρου να προβάλλουν, μζςω τθσ ιςτοςελίδασ μασ, ςθμαντικζσ δράςεισ τουσ και ακλθτικζσ τουσ διοργανϊςεισ. Τθν επιτυχία του εγχειριματοσ αυτοφ, πζρα από τα πολφ κολακευτικά ςχόλια που ζχουν ωσ τϊρα κατατεκεί, ζρχονται να επιβεβαιϊςουν και οι ίδιοι οι αρικμοί. Ριο ςυγκεκριμζνα, οι μοναδικζσ «επιςκζψεισ» ςτθν ιςτοςελίδα μασ, τον πρϊτο μινα τθσ λειτουργίασ τθσ, ζφταςαν τισ μόλισ ζξι μινεσ μετά (τον προθγοφμενο Νοζμβριο), γεγονόσ που κεωρείται τεράςτια επιτυχία για το site ενόσ ςωματείου του τζνισ. Μεγάλθ επιτυχία κεωρικθκε επίςθσ και το πρωτοποριακό ςφςτθμα που εφαρμόςαμε, τθσ on line δθλ. ενθμζρωςθσ και καταγραφισ ςτθν ιςτοςελίδα μασ των αποτελεςμάτων όλων των αγϊνων που διεξιχκθςαν ςτα πλαίςια των τριϊν τελευταίων τουρνουά που διοργάνωςε ο Πμιλόσ μασ (Διεκνζσ Βετεράνων, Διεκνζσ Γυναικϊν, Open) αφοφ θ ςυγκεκριμζνθ δυνατότθτα παρζχεται από πολφ λίγα sites ςε όλο τον κόςμο. Είναι κοινϊσ αποδεκτό πλζον και δεδομζνο ότι αυτι τθ ςτιγμι ο Όμιλόσ μασ διακζτει τθν πλθρζςτερθ και δυναμικότερθ ιςτοςελίδα από κάκε άλλο αντίςτοιχο

12 ςωματείο τθσ χϊρασ μασ και είμαςτε ςε κζςθ να προκαλοφμε γι αυτό τθν οποιαδιποτε ςφγκριςθ. Απόρροια αυτοφ του γεγονότοσ ιταν και θ επιλογι αρκετϊν επιχειρθματιϊν να προβάλλουν τισ επιχειριςεισ τουσ και μζςα από τθ δικι μασ ιςτοςελίδα. Κζλουμε να πιςτεφουμε ότι το παράδειγμά τουσ κα ακολουκιςουν ςτο μζλλον αρκετά από τα μζλθ μασ και για τισ δικζσ τουσ επιχειριςεισ. 3. ΕΡΓΑ Α. Καταςκευαςτικζσ παρεμβάςεισ. Εκτόσ από τισ παρεμβάςεισ μικρότερου μεγζκουσ, όπωσ οι βαφζσ ςε όλο το κεντρικό κτίριο του Ομίλου μασ κακϊσ και ςτον αφλιο χϊρο αλλά και πζριξ των γθπζδων, θ ςθμαντικότερθ αλλαγι ιταν αυτι που ζγινε ςτθν κεντρικι μασ αίκουςα, θ οποία ανανεϊκθκε ριηικά. Σο νζο ξφλινο πάτωμα, θ νζα επίπλωςθ και θ νζα αιςκθτικι που αποπνζει ο χϊροσ, για τα οποία κακοριςτικό ρόλο ζπαιξε θ ςτιλιςτικι παρζμβαςθ του μζλουσ μασ Τάκθ Δελθγκάρθ, προςζδωςαν ςτθν κεντρικι μασ αίκουςα και ςυνολικότερα ςτον Πμιλό μασ ζνα ξεχωριςτό prestige με τα αποτελζςματα να είναι εμφανι, αφοφ οι ϊρεσ που εςτιάηονται και περνοφν πλζον τα μζλθ μασ ςτον χϊρο αυτόν ζχουν αυξθκεί ςθμαντικά. Ταυτόχρονα, με τθν τοποκζτθςθ ενόσ projector ςτθν οροφι τθσ αίκουςάσ μασ ζχουμε τθ δυνατότθτα πλζον να διοργανϊνουμε εκδθλϊςεισ οι οποίεσ κα υποςτθρίηονται τεχνικά και από ςχετικζσ προβολζσ. Ρζραν αυτοφ ο ςυγκεκριμζνοσ projector παρζχει και τθ δυνατότθτα προβολισ ςε μεγάλθ οκόνθ και όλων των προγραμμάτων των τθλεοπτικϊν ςτακμϊν (επίγειων, ψθφιακϊν, δορυφορικϊν και

13 ςυνδρομθτικϊν), κάτι που αποτελεί μία επιπλζον ςθμαντικι παροχι προσ τα μζλθ μασ. 4. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Α. Κοπι Πίτασ. Τθ Δευτζρα 9 του Φλεβάρθ πραγματοποιιςαμε ςε μια κατάμεςτθ, όπωσ πάντα, αίκουςα τθν κοπι πίτασ του Ομίλου μασ. Στθν εκδιλωςθ μεταξφ άλλων ιταν παρόντεσ: εκπρόςωποσ του Νομάρχθ Κεςςαλονίκθσ, ο Διμαρχοσ Καλαμαριάσ και μζλοσ του Ομίλου μασ Χριςτόδουλοσ Οικονομίδθσ, ο Διμαρχοσ Ρανοράματοσ Λγνάτιοσ Καϊτεηίδθσ, ο Διμαρχοσ Αριδαίασ Ρζτροσ Ηζρηθσ, ο οποίοσ ταξίδεψε ςτθν πόλθ μασ ειδικά για τον ςκοπό αυτόν ανταποκρινόμενοσ κετικά ςτο κάλεςμά μασ, ο τ. Υφυπουργόσ ακλθτιςμοφ Γιϊργοσ Ορφανόσ, ο Ρρόεδροσ τθσ Β Ζνωςθσ Σωματείων Αντιςφαίριςθσ Κϊςτασ Αμουτηόγλου, ο Ρρόεδροσ τθσ Γ Ζνωςθσ Σωματείων Αντιςφαίριςθσ Γρθγόρθσ Αντιφάκοσ, θ Ρρόεδροσ του Ο.Α. Βζροιασ Γιϊτα Ραλαιςτι, ο Ρρόεδροσ του Ο.Α Αριδαίασ Ρζτροσ Τςαρκνιάσ κακϊσ και ο Ρρόεδροσ του Ο.Α. Λιτοχϊρου Σταφροσ Κουμαντάσ. Τθ ςυμβολικι κοπι ζκανε ςφςςωμο το Διοικθτικό Συμβοφλιο του Ομίλου μασ, κάτι που τα τελευταία χρόνια αποτελεί προςφιλι ςυνικεια αλλά και ςυνειδθτι επιλογι.

14 Θ «κεά τθσ τφχθσ» χαμογζλαςε ςτο μζλοσ του Δ.Σ. και ζφορο τθσ ακλθτικισ μασ ομάδασ Νίκο Γαλατιανό, ςτο κομμάτι του οποίου βρίςκονταν το τυχερό φλουρί, που όπωσ κάκε φορά ζτςι και τϊρα αντιςτοιχοφςε ςε μία χρυςι λίρα. Θ πίτα τθσ ακλθτικισ μασ ομάδασ, θ κοπι τθσ οποίασ γίνεται πάντα αμζςωσ μετά τθν κοπι πίτασ των μελϊν μασ, ανζδειξε τυχερό ακλθτι τον υπεφκυνο του προπονθτικοφ team του Ομίλου μασ Μάριο Μιχαθλίδθ. Θ Χάρισ Καπαγιωρίδου ιταν θ τυχερι τθσ κλιρωςθσ ενόσ κοςμιματοσ (το γοφρι τθσ χρονιάσ) το οποίο και αυτι τθ φορά ιταν ευγενικι προςφορά του μζλουσ μασ Λευτζρθ Μακρι. Ρολφ κετικϊν ςχολίων ζτυχε θ απόφαςθ του Δ.Σ. να τιμθκεί, ςτο πρόςωπο του γιου του Κωνςταντίνου Σιμχά, ο αείμνθςτοσ Παφλοσ ιμχά, ευεργζτθσ του Ομίλου μασ με τεράςτια προςφορά ςτον Ο.Α.Κ. τόςο υλικι όςο και ζμψυχθ. Απόφαςθ επίςθσ του Δ.Σ. ιταν, με αφορμι τθ ςυγκεκριμζνθ εκδιλωςθ, να τιμθκεί και ο ιδιοκτιτθσ τθσ εταιρίασ ΜΕΛ, θ οποία, ωσ γνωςτόν, είναι θ ιδιοκτιτρια εταιρία του χϊρου όπου βρίςκονται τα δφο γιπεδα ςτα οποία λειτουργοφν ςιμερα οι ακαδθμίεσ μασ, για τθ ςτάςθ που τθρεί εδϊ και αρκετά χρόνια ςυνεχίηοντασ να παραχωρεί χωρίσ μίςκωμα το ςυγκεκριμζνο χϊρο ςτον Πμιλό μασ για τισ παραπάνω ανάγκεσ. Ρράγματι ο κ. Οικονόμου ιταν παρϊν ςτθν εκδιλωςθ και ζδωςε μάλιςτα ρθτι διαβεβαίωςθ ςε όλουσ τουσ παρευριςκόμενουσ ότι θ εταιρία του κα ςυνεχίςει πάνω ςτθν ίδια γραμμι που ακολουκεί τα τελευταία χρόνια.

15 Για δεφτερθ ςυνεχι χρονιά ο Πμιλόσ μασ βράβευςε ςυμβολικά με το βραβείο ικουσ δφο από τα μζλθ που επζδειξαν μια ιδιαίτερα αξιζπαινθ ςυμπεριφορά. Τθ φορά αυτι ιταν θ ςειρά των Ανδρζα Μανϊλθ και Κεόδωρου Τελίδθ να βραβευκοφν για τθν εν γζνει άψογθ ςτάςθ και ςυμπεριφορά τουσ εντόσ του Ομίλου. Θ βράβευςθ του Κεόδωρου Τελίδθ μάλιςτα και, με αφορμι αυτιν, θ ςφντομθ ομιλία του που ακολοφκθςε, ιταν μια πρϊτθσ τάξεωσ ευκαιρία προκειμζνου να διαπιςτϊςουν όλοι οι παρευριςκόμενοι και τισ δεινζσ «ρθτορικζσ» του ικανότθτεσ. Το αναμνθςτικό του βραβείο ο Κεόδωροσ Τελίδθσ πιρε από τα χζρια του Δθμάρχου Αριδαίασ και φίλου του Ομίλου μασ Ρζτρου Ηζρηθ. Για πρϊτθ φορά εφαρμόςαμε τον κεςμό τθσ βράβευςθσ των μελϊν εκείνων που είχαν ςτο ενεργθτικό τουσ τισ περιςςότερεσ χριςεισ γθπζδων κατά τθ διάρκεια τθσ χρονιάσ που πζραςε. Θ απόφαςθ αυτι ζτυχε κερμισ αποδοχισ και βζβαια κα ςυνεχίςει να εφαρμόηεται. Το βραβείο που προορίηονταν για τουσ άνδρεσ πιρε ο Αβραάμ Αμανατίδθσ, αφοφ μζςα ςτο 2008 αγωνίςτθκε 185 φορζσ. Για τθν ιςτορία αναφζρουμε ότι ςτθ δεφτερθ κζςθ ιταν ο «ςτρατθγόσ» των γθπζδων Στζφανοσ Ρίοσ με τζςςερισ λιγότερεσ χριςεισ (181), ενϊ τρίτοσ ςτθ ςειρά ιταν ο Γιϊργοσ Νάνοσ με 175.

16 Στθν κατθγορία των γυναικϊν, record woman αναδείχκθκε θ Φζνια Μοςχοποφλου με 96 χριςεισ και ςε πάρα πολφ κοντινι απόςταςθ ακολοφκθςαν οι κυρίεσ: Ελζνθ Αςτεριάδου με 93 χριςεισ και Χριςτίνα Σιδεροποφλου με 86 χριςεισ. Μια ευχάριςτθ ζκπλθξθ περίμενε τον Κανάςθ Κουρτζςθ που με τισ άριςτεσ ικανότθτζσ του ςε ό, τι αφορά το κεφάλαιο «φωτογράφθςθ» ζχει αναγορευτεί πλζον και όχι άδικα - ςτον επίςθμο φωτογράφο του Ομίλου μασ. Μία φωτογραφικι μθχανι αντίκα ιταν το αναμνθςτικό ζπακλο που το Δ.Σ. αποφάςιςε να δωρίςει με αγάπθ ςτον Κανάςθ ευχαριςτϊντασ τον ςυμβολικά για όλεσ εκείνεσ τισ ςτιγμζσ τθσ πρόςφατθσ ιςτορίασ του Ομίλου που ο ίδιοσ κατζγραψε με τον φωτογραφικό του φακό αλλά και για όςεσ ακόμθ κα καταγράψει. Ο Άρθσ Ραπαοικονόμου, ιδιοκτιτθσ τθσ αλυςίδασ ηαχαροπλαςτείων Plaisir, δεν κα μποροφςε να λείψει βζβαια από τθ λίςτα των προςϊπων που βραβεφτθκαν, με αφορμι αυτι τθν εκδιλωςθ, κακϊσ είναι ο κφριοσ αρωγόσ μασ ςε κάκε παρόμοια εκδιλωςθ, προςφζροντασ πλείςτεσ όςεσ φορζσ τα προϊόντα υψθλισ ποιότθτασ που θ εταιρία του παράγει. Επίςθσ, ο chef του Ομίλου μασ Γιάννθσ Γκουτνοφδθσ βραβεφτθκε για τθ φανταςία που τον διακρίνει ςτθ δθμιουργία γεφςεων.

17 Τον κφκλο των βραβεφςεων ζκλειςε ωσ «quest star» θ Σοφία Σταματιάδου θ οποία, κατόπιν προςωπικισ πρωτοβουλίασ του Γ.Γ. Σταφρου Κοςελόγλου, βραβεφτθκε ωσ θ πιο χαροφμενθ γυναικεία παρουςία μζςα ςτο ζτοσ Στθν εκδιλωςθ αυτι ζγινε για πρϊτθ φορά χριςθ τθσ θλεκτρονικισ τεχνολογίασ προκειμζνου να πετφχουμε ζνα καλφτερο οπτικό και ακουςτικό αποτζλεςμα. Ζτςι, κακ όλθ τθ διάρκεια των βραβεφςεων, υπιρχε ςυνεχισ εναλλαγι αντιπροςωπευτικϊν φωτογραφιϊν, ςε οκόνθ που είχε τοποκετθκεί ςε ειδικι κζςθ για τον ςκοπό αυτό, των μελϊν που βραβεφονταν, δίνοντασ ζτςι μια διαφορετικι νότα ςτθν όλθ εκδιλωςθ. Επίςθσ, αμζςωσ μετά το πζρασ τθσ εκδιλωςθσ ζγινε ςτθν ίδια οκόνθ προβολι του οπτικοφ δίςκου (DVD) - αφιζρωμα ςτον Πμιλό μασ που ετοιμάηονταν με ιδιαίτερθ φροντίδα για αρκετό χρονικό διάςτθμα και το οποίο περιείχε αντιπροςωπευτικζσ ςτιγμζσ από τθν πρόςφατθ αλλά κι από τθν παλαιότερθ ιςτορία του Ομίλου μασ. Σο DVD αυτό μοιράςτθκε κατόπιν ςε όλα τα μζλθ μασ. Β. Χριςτουγεννιάτικο Πάρτι Στισ 23 του Δεκζμβρθ ο Πμιλόσ μασ οργάνωςε και πραγματοποίθςε με μεγάλθ επιτυχία μια εορταςτικι χριςτουγεννιάτικθ βραδιά που, όπωσ και οι προθγοφμενεσ, κα μείνει αξζχαςτθ ςε όλουσ όςουσ είχαν τθν τφχθ να παρευρεκοφν. Για άλλθ μια φορά το κζφι περίςςεψε και ς αυτό ςυνετζλεςαν βζβαια και οι μουςικζσ επιλογζσ του επαγγελματία D.J. που είχε επιλεγεί όχι τυχαία. Τα καλφτερα ςχόλια απζςπαςαν και πάλι οι «δθμιουργίεσ» του Chef και μζλουσ του Ομίλου

18 μασ Γιάννθ Γκουτνοφδθ, ο οποίοσ είχε αναλάβει να ικανοποιιςει τισ γαςτριμαργικζσ ανάγκεσ όλων των ςυμμετεχόντων κι απ ότι φάνθκε τα κατάφερε και μάλιςτα πάρα πολφ καλά. Ξεχωριςτι νότα ζδωςε ςτθν εορταςτικι βραδιά ο χορευτικόσ ςφλλογοσ του Διμου Καλαμαριάσ που ζψαλλε τα χριςτουγεννιάτικα κάλαντα και χόρεψε παραδοςιακοφσ χοροφσ ςυνοδευόμενοσ κι απ τα ανάλογα μουςικά όργανα. Τθ ηεςτι εκείνθ ςτιγμι διάλεξε ο πρόεδρόσ μασ Δθμιτρθσ Σταματιάδθσ για να βραβεφςει από μζρουσ του Δ.Σ. και όλων των μελϊν του Ομίλου μασ τον Διμαρχο Καλαμαριάσ Χριςτόδουλο Οικονομίδθ, για όλα όςα ζχει προςφζρει ςτον Πμιλό μασ ςαν μια ελάχιςτθ ζνδειξθ τθσ αγάπθσ με τθν οποία τον περιβάλλουμε όλοι. Ευχάριςτθ ζκπλθξθ απότζλεςε για όλουσ τουσ παρευριςκόμενουσ θ κλιρωςθ δϊρων, τα οποία είχαν προςφζρει μζλθ μασ αλλά και ςυνεργάτεσ του Ομίλου μασ. Με τθν ευκαιρία αυτι το Δ.Σ. ευχαριςτεί όλουσ όςουσ ςυνζδραμαν με τισ προςφορζσ τουσ ςτθν υλοποίθςθ του ςκοποφ αυτοφ. Το κζφι ζμεινε ςε υψθλά επίπεδα ωσ τισ πρϊτεσ πρωινζσ ϊρεσ και θ υπόςχεςθ για επανάλθψθ τζτοιων happenings δόκθκε ςτο τζλοσ από όλουσ. Γ. τατιςτικά Χριςθσ Γθπζδων Τισ ζφταςαν ςυνολικά οι χριςεισ γθπζδων που ζγιναν κατά τθ διάρκεια τθσ χρονιάσ που πζραςε από τα μζλθ μασ αλλά και από φίλουσ και φίλεσ του Ομίλου μασ που δεν ιταν μζλθ. Ο αρικμόσ των παικτϊν και παικτριϊν που αγωνίςτθκαν ςτα γιπεδά μασ εξαιρουμζνων αυτϊν που αγωνίςτθκαν κατά τθ διάρκεια τθσ διεξαγωγισ των διαφόρων τουρνουά - ανιλκε ςτουσ 408, από τουσ οποίουσ οι 331 ιταν άνδρεσ και οι 77 γυναίκεσ. Στουσ πίνακεσ που ακολουκοφν παρακζτουμε τα ονόματα των μελϊν (ανδρϊν και γυναικϊν) που ζκαναν τισ περιςςότερεσ χριςεισ μζςα ςτο Οι ίδιοι πίνακεσ βρίςκονται και ςτθν ιςτοςελίδα μασ, όπωσ επίςθσ και ςτατιςτικοί πίνακεσ του 2010 όπου ανανεϊνονται κακθμερινά. Θ επικυμία κάποιων μελϊν, που για δικοφσ τουσ λόγουσ δεν κζλθςαν να εμφανίηεται το όνομά τουσ ςτουσ ςυγκεκριμζνουσ πίνακεσ, ζγινε απόλυτα ςεβαςτι.

19 Άνδρες μέλη με ηις περιζζόηερες τρήζεις γηπέδων ηο 2009 ΟΝΟΜΑΣΕΠΩΝΤΜΟ ΧΡΗΕΙ Παραζθεσόποσιος ηέιηος 211 Πίος ηέθαλος 211 Καραηαγιίδες Γηάλλες 202 Χ Παληαδής ηράηος 197 Ακαλαηίδες Αβραάκ 170 Γαληειίδες Βαζίιες 149 Μαηζούθας Παλαγηώηες 147 Κωλζηαληάρας Γηάλλες 136 Ρεθόποσιος Γεκήηρες 133 Σάηζες Γεκήηρες 132 Λαδαρίδες Χάρες 129 Γειεγθάρες Σάθες 127 Λαδαρίδες Φίιηππος 127 Κακάθας Κωλ/λος 126 Κεθαιιωλίηες πύρος 124 Μούηζηος Αλδρέας 118 Ποσιηηζίδες πύρος 115 Λαιούζες Αηκίιηος 111 Μόθας Γρεγόρες 111 Γαβρηειίδες ηέιηος 110 πειηωηίδες Βαζίιες 106 Κώζηας Σάζος 104 Οηθολοκίδες Χρηζηόδοσιος 104 Παπαζσκεώλ ίκος 102 Νάλος Γηώργος 101 Καραγηαλλίδες Παληειής 99 Πεληούζες Γεκήηρες 98 Παηηερίδες Γηώργος 95 Κοσρηέζες Θαλάζες 94 Λαγοζερηαλός Αλδρέας 91 Μπάθας ηέργηος 90 Χ Παραζθεσάς Γεκήηρες 90 Ηαηρίδες Βαζίιες 89 Αλαγλώζηοσ Βαζίιες 86 Κοζκίδες Παλαγηώηες 86 Φοσληούθες Μαλώιες 86 Μαββίδες Αιέθος 85 Μοσθηόγιοσ Νίθος 85 Νεράληδες Κώζηας 85

20 Γσναίκες μέλη με ηις περιζζόηερες τρήζεις γηπέδων ηο 2009 ΟΝΟΜΑΣΕΠΩΝΤΜΟ ΧΡΗΕΙ Χ Παληαδή Γήκεηρα 82 Καρακαλιίδοσ Χέρληα 71 Αζαλαζηάδοσ Μαρία 65 Παπατρήζηοσ Χρσζή 65 Γαβρηειίδοσ Βίβηαλ 62 ηακαηηάδοσ οθία 62 Ζιηάδοσ Λίλα 59 Παλώρε Καηερίλα 56 Αζηερηάδοσ Διέλε 45 Ηαθωβίδοσ Καηερίλα 44 Καπαγηωρίδοσ Χάρης 43 Εαταρηάδοσ Καιή 42 Χ Παληαδή Μαρία 42 Νηηλοπούιοσ Μαρία 39 Αλαγλώζηοσ Λοσθία 38 πειηωηίδοσ Λίδα 38 Βακβαθά Αθροδίηε 36 Κίζθερ Νηλέηα 35 Κόβε Θάιεηα 34 Ρέθοσ Μάτε 34 Σζάρα Ρέλα 33 Δκκαλοσειίδε Λίιηαλ 30 Πρέβεδα Κωλζηαληίλα 30 Δ. Μζλθ που ιρκαν και μζλθ που «ζφυγαν». Τθ χρονιά που πζραςε είχαμε τθ χαρά να καλωςορίςουμε και να εντάξουμε ςτθν οικογζνειά μασ 18 καινοφρια μζλθ, νζα ςτθν θλικία αλλά και ςτθν καρδιά, τα οποία ζδωςαν ςτον Πμιλό μασ μια περιςςι ηωντάνια. Τα νζα μζλθ μασ είναι οι : Θλίασ Αλεξιάσ, Γιάννθσ Αλεξόπουλοσ, Απόςτολοσ Γερογιάννθσ, Άννα Γιακουμι, Χριςτοσ Δζλλιοσ, Δθμιτρθσ Ηιάρασ, Κατερίνα Λακωβίδου, Βαςίλθσ Καϊςίδθσ, Κϊςτασ Κίτςιοσ, Απόςτολοσ Λίνδρασ, Χριςτίνα Μανϊλθ, Μαρία Ντινοποφλου, Χαράλαμποσ Ραςχαλίδθσ, Βαςίλθσ Ραυλίδθσ, Κωνςταντίνα Ρρζβεηα, Αςτζριοσ Τςιάμθσ, Αγγελικι Φουτςιτηόγλου Τολιοποφλου και Βαςίλθσ Χατηθτάκθσ. Ρροςπάκειά μασ ιταν, θ ζνταξι τουσ να γίνει με τον καλφτερο δυνατό τρόπο και κζλουμε να πιςτεφουμε ότι αυτό το επιτφχαμε ςτο μζγιςτο βακμό. Δυςτυχϊσ όμωσ ο χρόνοσ που πζραςε άφθςε πίςω του και δυο μεγάλεσ απϊλειεσ. Το μζλοσ μασ που φρόντιηε ςτθν αρχι κάκε χρονιάσ να καταβάλει πάντα πρϊτοσ τθν ετιςια ςυνδρομι του, που ζδινε απλόχερα τθ «ςοφία» του ςε όποιον του τθ ηθτοφςε, που ζκανε όλουσ όςουσ πιγαιναν εκδρομζσ μαηί του να αιςκάνονται

21 αςφάλεια επειδι είχε προβλζψει και τθν παραμικρι λεπτομζρεια, ο ωκράτθσ αλίκασ, δεν είναι πια μαηί μασ. Αγαπθμζνθ του παρζα ο Λίλοσ Σαραμπουλοφσ, ο άνκρωποσ με τθ ςυχνότερθ παρουςία ςτον άνω όροφο, αγαπθτόσ ςε όλουσ και με μια αξιοηιλευτθ αίςκθςθ του χιοφμορ. Κλείνοντασ, κα κζλαμε να ευχαριςτιςουμε όλουσ εκείνουσ που με τον ζναν ι τον άλλο τρόπο βοικθςαν τον Πμιλό μασ κατά τθ διάρκεια τθσ χρονιάσ που πζραςε. Ευχαριςτοφμε λοιπόν κερμά τον Νομάρχθ Κεςςαλονίκθσ Ραναγιϊτθ Ψωμιάδθ, τον Διμαρχο Κεςςαλονίκθσ Βαςίλθ Ραπαγεωργόπουλο και τον Αντιδιμαρχο Ρολιτιςμοφ και Νεολαίασ Βαςίλθ Γάκθ οι οποίοι ςυμπεριζλαβαν για άλλθ μία φορά ςτο πρόγραμμα εκδθλϊςεων των ΑΛΕΞΑΝΔΕΛΩΝ το Διεκνζσ Επαγγελματικό Τουρνουά Γυναικϊν που με επιτυχία διοργανϊςαμε αλλά και γιατί ενζκριναν τθν εκπόνθςθ και ζκδοςθ του ιςτορικοφ μασ λευκϊματοσ, τον Διμαρχο Καλαμαριάσ γιατί ιταν και είναι πάντα δίπλα μασ ςε όλεσ τισ καλζσ αλλά και τισ κακζσ ςτιγμζσ μασ, τον Οργανιςμό Τθλεπικοινωνιϊν Ελλάδοσ που για 4 θ ςυνεχόμενθ χρονιά ιταν ο μζγασ χορθγόσ του Ομίλου μασ ςτο μεγαλφτερο διεκνζσ τουρνουά γυναικϊν που διοργανϊκθκε ςτθ βόρεια Ελλάδα αλλά και για τθ ςχζςθ εμπιςτοςφνθσ που ζχουμε αναπτφξει μαηί του, τθν Sony Ericsson, χορθγό μασ για το ζτοσ που πζραςε και μζγα χορθγό του παγκόςμιου γυναικείου τζνισ, τθν εταιρία Moda Bagno του μζλουσ μασ Νίκου Βαρβζρθ, από τισ μεγαλφτερεσ εταιρίεσ ςε προτάςεισ επίπλωςθσ και διακόςμθςθσ αλλά και όχι μόνο, τθν εταιρία Almeco του μζλουσ μασ Στζργιου Μπάκα, τθ διαφθμιςτικι εταιρία Master Advertising του μζλουσ μασ Αχιλλζα Κεοδωρίδθ, τθν αλυςίδα ηαχαροπλαςτείων plaisir του μζλουσ μασ Άρθ Ραπαοικονόμου, τα ηαχαροπλαςτεία του μζλουσ μασ Νίκου Αλεξοφδα, κακϊσ και το θλεκτρονικό κατάςτθμα δϊρων E-silver. Κα κζλαμε επίςθσ να ευχαριςτιςουμε τον Τφπο τθσ πόλθσ μασ που είναι πάντα δίπλα μασ ςε κάκε διοργάνωςι μασ, τουσ ζγκριτουσ δθμοςιογράφουσ μασ και μζλθ του Ομίλου μασ Δθμιτρθ Χ Ραραςκευά και Γιάννθ Δαςκάλου κακϊσ και τον Απόςτολο Αβδελά ο οποίοσ ζχει ςχεδόν οργανϊςει και μάλιςτα με επιτυχία όλεσ τισ ςυνεντεφξεισ τφπου που ζχουν δοκεί κατά καιροφσ ςτον Πμιλό μασ. Ευχαριςτοφμε ακόμθ, τα ξενοδοχεία Metropolitan (Βας. Πλγασ 65) και Αμπελϊνασ (Αγ. Νικόλαο Νάουςασ) για τισ ευγενικζσ τουσ προςφορζσ, κακϊσ και το περιοδικό tennis society για τθν άψογθ μεταξφ μασ ςυνεργαςία. Ευχόμαςτε ςε όλουσ και όλεσ ζνα 2010 δθμιουργικό και γεμάτο υγεία. Σο Δ.. του Ο.Α.Θ.

22 ΤΟ ΓΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Ο.Α.Θ. ΠΡΟΕΔΡΟ : Αϋ ΑΝΣΙΠΡΟΕΔΡΟ : Βϋ ΑΝΣΙΠΡΟΕΔΡΟ : ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΣΕΑ : ΑΝ. ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΣΕΑ ΣΑΜΙΑ : ΕΦΟΡΟ ΑΘΛ/ΚΗ ΟΜΑΔΑ : ΕΦΟΡΟ ΜΕΛΩΝ : ΕΦΟΡΟ ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΩΝ : ΕΦΟΡΟ ΔΗΜ. ΧΕΕΩΝ : ΕΦΟΡΟ ΑΓΩΝ/ΚΟΤ ΜΕΛΩΝ : Δθμιτρθσ ταματιάδθσ Μάρκοσ Δοφφοσ Θάλεια Κόβε ταφροσ Κοςελόγλου Φίλιπποσ Λαηαρίδθσ Ζακ Ρεβάχ Νίκοσ Γαλατιανόσ Παναγιϊτθσ Ματςοφκασ Χριςτοσ ουλτογιάννθσ τζλιοσ Χριςτοδοφλου Δθμιτρθσ Σάτςθσ

23 ΟΙ ΦΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

24

Πώσ να βοηθήςετε το παιδί ςασ με ςύνδρομο Down να μιλήςει

Πώσ να βοηθήςετε το παιδί ςασ με ςύνδρομο Down να μιλήςει Πώσ να βοηθήςετε το παιδί ςασ με ςύνδρομο Down να μιλήςει E. Mary Pryce L.C.S.T. (Down s Syndrome Association) Μετάφραςθ: Φανι Καραμανϊλθ Γονείσ παιδιϊν με ςφνδρομο Down μου ζχουν ηθτιςει να αναφζρω τρόπουσ,

Διαβάστε περισσότερα

Κασηφησικό έσξρ 2012-2013

Κασηφησικό έσξρ 2012-2013 Κασηφησικό έσξρ 2012-2013 «Σψμ Ππξυησώμ σξ κήπτγμα...» τμαμσήςειρ για Παιδιά Δημξσικξύ φξλείξτ Βξηθησικό τλικό για σξμ Κασηφησή Λετκάδα 2012 2 3 Ειςαγψγικό ςημείψμα Τταν ξεκινάει κανείσ, κλθρικόσ ι λαϊκόσ,

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεςη έτουσ 2011 του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Εμπορία Ανθρώπων ςτην Ελλάδα

Έκθεςη έτουσ 2011 του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Εμπορία Ανθρώπων ςτην Ελλάδα Έκθεςη έτουσ 2011 του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Εμπορία Ανθρώπων ςτην Ελλάδα Η Ελλάδα είναι χϊρα διζλευςθσ και προοριςμοφ γυναικϊν και παιδιϊν κυμάτων εμπορίασ ανκρϊπων, και για άνδρεσ και γυναίκεσ και

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΜΟΤ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤ ΝΑΤΠΑΚΣΙΑ

ΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΜΟΤ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤ ΝΑΤΠΑΚΣΙΑ ΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΜΟΤ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤ ΝΑΤΠΑΚΣΙΑ ΕΙΑΓΩΓΗ Αφοφ λιφκθκαν υπόψθ οι διατάξεισ των ςχετικϊν νόμων, κακϊσ επίςθσ και θ προςταςία του περιβάλλοντοσ, θ ποιότθτα ηωισ των πολιτϊν, θ τουριςτικι

Διαβάστε περισσότερα

Οδθγόσ αρχαρίων για τθ Χριςθ τθσ Κουηίνασ με χαμθλι κατανάλωςθ ενζργειασ

Οδθγόσ αρχαρίων για τθ Χριςθ τθσ Κουηίνασ με χαμθλι κατανάλωςθ ενζργειασ Οδθγόσ αρχαρίων για τθ Χριςθ τθσ Κουηίνασ με χαμθλι κατανάλωςθ ενζργειασ Όλα όςα χρειάηεται να μάκετε για τθ χριςθ τθσ κουηίνασ με χαμθλι κατανάλωςθ ενζργειασ: - Πϊσ μπορείτε να εξοικονομιςετε χριματα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΣΙΜΟ Γ.Γ ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΟΤ ΔΤΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΙΟΝΙΟΤ ΚΟΤ ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ [ΣΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - 28.08.

ΧΑΙΡΕΣΙΜΟ Γ.Γ ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΟΤ ΔΤΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΙΟΝΙΟΤ ΚΟΤ ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ [ΣΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - 28.08. ΧΑΙΡΕΣΙΜΟ Γ.Γ ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΟΤ ΔΤΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΙΟΝΙΟΤ ΚΟΤ ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ [ΣΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - 28.08.2012 ΠΑΣΡΑ ] Κυρίεσ και Κφριοι Σασ ευχαριςτϊ κερμά για τθ ςθμερινι ςασ παρουςία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΣΕΚ ΕΠΑ ΑΝΑΒΤΟΤ. ΗΜΕΙΩΕΙ για το μάκθμα ΣΟΤΡΙΣΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ. Κακθγθτισ: Γκοφβθσ Δθμιτρθσ

ΟΣΕΚ ΕΠΑ ΑΝΑΒΤΟΤ. ΗΜΕΙΩΕΙ για το μάκθμα ΣΟΤΡΙΣΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ. Κακθγθτισ: Γκοφβθσ Δθμιτρθσ ΟΣΕΚ ΕΠΑ ΑΝΑΒΤΟΤ ΗΜΕΙΩΕΙ για το μάκθμα ΣΟΤΡΙΣΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Κακθγθτισ: Γκοφβθσ Δθμιτρθσ ΑΝΑΒΤΟ, Ιανουάριοσ 2013 1. ΕΙΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑ ΣΟΝ ΣΟΤΡΙΜΟ 1.1 Η ζννοια του τουριςμοφ Η λζξθ τουριςμόσ (ι περιθγθτιςμόσ),

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΠΑΡΑ ΩΜΑΣΑ. Ειςαγωγι - Λιπαρά ςώματα - Ρόλοσ τουσ ςτθ διατροφι

ΛΙΠΑΡΑ ΩΜΑΣΑ. Ειςαγωγι - Λιπαρά ςώματα - Ρόλοσ τουσ ςτθ διατροφι ΛΙΠΑΡΑ ΩΜΑΣΑ Ειςαγωγι - Λιπαρά ςώματα - Ρόλοσ τουσ ςτθ διατροφι Λιπίδια ι λιποειδι καλοφνται ουςίεσ που είναι διαλυτζσ ςε οργανικοφσ διαλφτεσ και αδιάλυτεσ ςτο νερό και αποτελοφν μία κατθγορία βαςικϊν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΟ ΙΔΡΤΜΑ ΚΑΒΑΛΑ

ΣΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΟ ΙΔΡΤΜΑ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΟ ΙΔΡΤΜΑ ΚΑΒΑΛΑ ΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΕΩΝ Τ.Θ. 1194 - Άγιοσ Λουκάσ - 654 04 Καβάλα Ελλάδα Τθλ.: +30-2510-462189, +30-2510-462190 και Fax.: +30-2510-462186

Διαβάστε περισσότερα

οφόσ, Α. (2010), Μεθοδολογία ανάλυσης κινηματογραφικής ταινίας. Ηλεκτρονικζσ θμειϊςεισ για πουδαςτζσ. Ρόδοσ: Π.Σ.Δ.Ε.

οφόσ, Α. (2010), Μεθοδολογία ανάλυσης κινηματογραφικής ταινίας. Ηλεκτρονικζσ θμειϊςεισ για πουδαςτζσ. Ρόδοσ: Π.Σ.Δ.Ε. Αλιβίζοσ Σοφόσ Επίκουροσ Καιηγητθσ Πανεπιςτθμιο Αιγαίου lsofos@aegean.gr Μειοδολογία ανάλυςησ κινηματογραφικθσ ταινίασ Η ανάλυςθ μιασ κινθματογραφικισ ταινίασ, μιασ τθλεοπτικισ εκπομπισ, ενόσ τρζιλερ,

Διαβάστε περισσότερα

Παύλος Κυριάκος Γρηγόριος Μιχαήλ Χρήστος Θεόδωρος Νικόλαος Ιωάννης Θεμιστοκλής Φώτιος Ανέστης Χρυσή Ελευθέριος Χρήστος Παγκράτιος Γεώργιος

Παύλος Κυριάκος Γρηγόριος Μιχαήλ Χρήστος Θεόδωρος Νικόλαος Ιωάννης Θεμιστοκλής Φώτιος Ανέστης Χρυσή Ελευθέριος Χρήστος Παγκράτιος Γεώργιος ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 01/28-01-2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. απόφ. 04/2014 ΘΕΜΑ: Κίνηση της διαδικασίας σύνταξης του νέου Γενικού Πολεοδομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 37ης/2012 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αγρινίου

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 37ης/2012 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αγρινίου ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 7ης/01 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αγρινίου Αριθμός Απόφασης 19/01 ΘΕΜΑ: «Σύνταξη Προϋπολογισμού και Ετήσιου Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Βακμόσ Αςφαλείασ: ----- Να διατθρθκεί μζχρι: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Βακμόσ Αςφαλείασ: ----- Να διατθρθκεί μζχρι: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΑΤΙΑ ΥΡΟΥΓΕΙΟ ΡΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Βακμόσ Αςφαλείασ: ----- Να διατθρθκεί μζχρι: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Βακμόσ Προτεραιότθτασ: TMHMA Αϋ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ & ΕΡΙΛΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.1 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο οικονομικός προγραμματισμός του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας βασίζεται στην ανάλυση της ενότητας 1.1.3 Χρηματοοικονομικά Αποτελέσματα της Α Φάσης

Διαβάστε περισσότερα

Ιούνιος 2011. Για ηη γραθή, ανηιγραθή, θωηογράθιζη, αναηύπωζη και διανομή: Σαπρίκης Χρίζηος

Ιούνιος 2011. Για ηη γραθή, ανηιγραθή, θωηογράθιζη, αναηύπωζη και διανομή: Σαπρίκης Χρίζηος Για ηη γραθή, ανηιγραθή, θωηογράθιζη, αναηύπωζη και διανομή: Σαπρίκης Χρίζηος Ιούνιος 2011 Πλίνθοι και κέραμοι x 3 Κεύμενα που γρϊφτηκαν όχι για να ενημερώςουν, να καθοδηγόςουν αλλϊ αφορμϋσ, ελπύζουμε,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑ ΗΘΙΚΗ & ΔΕΟΝΣΟΛΟΓΙΑ

ΚΩΔΙΚΑ ΗΘΙΚΗ & ΔΕΟΝΣΟΛΟΓΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΗΘΙΚΗ & ΔΕΟΝΣΟΛΟΓΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ομάδα Καταπολζμηςησ Διαφθοράσ «Οι δημόςιοι υπϊλληλοι εύναι εκτελεςτϋσ τησ θϋληςησ του κρϊτουσ και υπηρετούν το λαό οφεύλουν πύςτη ςτο ύνταγμα και αφοςύωςη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος και η θέση της γυναίκας μεταβάλλονται στο χρόνο!!!

Ο ρόλος και η θέση της γυναίκας μεταβάλλονται στο χρόνο!!! Ο ρόλος και η θέση της γυναίκας μεταβάλλονται στο χρόνο!!! Το να ορίσεις τη γυναικεία οντότητα, και μάλιστα μέσα σε λίγες λέξεις, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ακόμη από τα προϊστορικά χρόνια η γυναίκα υπήρξε

Διαβάστε περισσότερα

(μαθητική εργασία στη Νεοελληνική Γλώσσα από το τμήμα Β3 του Γυμνασίου) zxcvbnmσγqwφertyuioσδφpγρaηsόρ. [σχολικό έτος 2013-2014]

(μαθητική εργασία στη Νεοελληνική Γλώσσα από το τμήμα Β3 του Γυμνασίου) zxcvbnmσγqwφertyuioσδφpγρaηsόρ. [σχολικό έτος 2013-2014] qwφιertyuiopasdfghjklzxερυυξnmηq σwωψerβνtyuςiopasdρfghjklzxcvbn mqwertyuiopasdfghjklzxcvbnφγιmλι qπςπζαwωeτrtνyuτioρνμpκaλsdfghςj «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ,, Ο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ» klzxcvλοπbnαmqwertyuiopasdfghjkl (μαθητική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα, 01-10-2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 01/10/2012 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ. Οικ. 141917 Π.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ελ.Βενιζέλου 273 & Σόλωνος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ Σελ: 3 ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2603 Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 Έτος 20ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr Απόκλιση 146 εκ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2634 Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 Έτος 20ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ: «Ποιο είδος παπουτσιού είναι καταλληλότερο για καθημερινή χρήση ;» ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΓΙΟΣ 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1301 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Αρ. Φύλλου 233 8 Μαΐου 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΙΚΩΝ. Κυριακή, 31 Μαρτίου, 2013. Ώρα: 10:00-13:00. Παρακαλώ διαβάςτε πρώτα τα πιο κάτω, πριν απαντιςετε οποιαδιποτε ερώτθςθ

ΓΝΩΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΙΚΩΝ. Κυριακή, 31 Μαρτίου, 2013. Ώρα: 10:00-13:00. Παρακαλώ διαβάςτε πρώτα τα πιο κάτω, πριν απαντιςετε οποιαδιποτε ερώτθςθ ΓΝΩΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΙΚΩΝ 27 Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΦΥΙΚΗ Β ΛΥΚΓΙΟΥ Κυριακή, 31 Μαρτίου, 2013 Ώρα: 10:00-13:00 Παρακαλώ διαβάςτε πρώτα τα πιο κάτω, πριν απαντιςετε οποιαδιποτε ερώτθςθ Γενικζσ Οδθγίεσ: 1) Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση ομών ήμου Αθηναίων Θεόδωρος Λιβάνιος, ΓενικόςΓραμματέας ήμου Αθηναίων Σεπτέμβριος 2013

Αξιολόγηση ομών ήμου Αθηναίων Θεόδωρος Λιβάνιος, ΓενικόςΓραμματέας ήμου Αθηναίων Σεπτέμβριος 2013 Αξιολόγηση ομών ήμου Αθηναίων Θεόδωρος Λιβάνιος, ΓενικόςΓραμματέας ήμου Αθηναίων Σεπτέμβριος 2013 Βασικά βήματα Από την αρχή μέχρι το τέλος της αξιολόγησης Βήμα 1 Βήμα 2 Βήμα 3 Βήμα 4 Πολιτική απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΛΩΣΤΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ Α.Ε.Β.Ε.»

«ΚΛΩΣΤΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ Α.Ε.Β.Ε.» «ΚΛΩΣΤΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ Α.Ε.Β.Ε.» ΚΗΦΙΣΟΥ 41 122 42 ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΡ.Μ.Α.Ε. 450/01/ΔΤ/Β/86/75(99) ΕΔΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ Π Ρ Ο Σ Α Ρ Τ Η Μ Α ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΣ 01.01.2014

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟΥ ΟΙΝΟΦΙΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟΥ ΟΙΝΟΦΙΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟΥ ΟΙΝΟΦΙΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΕΜΒΛΗΜΑ-ΕΔΡΑ Το σωματείο φέρει την επωνυμία ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΝΟΦΙΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ, έχει έμβλημα ένα ποτήρι γευστολόγησης κρασιού, ένα τσαμπί σταφύλι και ένα φύλλο αμπελιού.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ)

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ) ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΔΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ Ε.Π. «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 16109 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1026 22 Ιουνίου 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Καθορισμός δικαιολογητικών και διαδικασίας για την χορήγηση αδειών ίδρυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 18 Οκτωβρίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 18 Οκτωβρίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 85 Στο Αίγιο και στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Εκατοστή τριακοστή τρίτη ηλεκτρονική έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Εκατοστή τριακοστή τρίτη ηλεκτρονική έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εκατοστή τριακοστή τρίτη ηλεκτρονική έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά τεύχος 133 ανακοινώσεις Πίνακας περιεχομένων Παράταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 41085 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2810 5 Νοεμβρίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Φ/Α.7/5/12390/928 Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Βιοτεχνικού Πάρκου Βόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚ ΟΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. Έντυπο πνευµατικής εσωτερικής καταγραφής. Τεύχος 19ο Οκτώβριος 2008

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚ ΟΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. Έντυπο πνευµατικής εσωτερικής καταγραφής. Τεύχος 19ο Οκτώβριος 2008 ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚ ΟΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Ε Ν Ο Ν Έντυπο πνευµατικής εσωτερικής καταγραφής Το Μυστήριο του Γάµου. Του Αρχ. Καλλίστρατου Λυράκη Ο σύζυγος ο πιστός, κοντά στην

Διαβάστε περισσότερα

ολική άρνηση στράτευσης

ολική άρνηση στράτευσης καμιια κανενασ ειρηνη φανταροσ με τ αφεντικα ποτε και πουθενα ολική άρνηση στράτευσης και διανέμεται χωρίς αντίτιμο. Τυπώθηκε τον Οκτώβρη του 2011 σε 1000 αντίτυπα αντί εισαγωγής] Η μπροσούρα αυτή περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9ΘΩΗΑ-23Ψ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛ9ΘΩΗΑ-23Ψ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα Αριθμ.Πρωτ. :68104 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ.Αποφ. 388/2013 Από το Πρακτικό της 42ης/2013 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

The electronic version of the book is created by http://www.enverhoxha.ru for http://www.enverhoxha.info

The electronic version of the book is created by http://www.enverhoxha.ru for http://www.enverhoxha.info The electronic version of the book is created by http://www.enverhoxha.ru for http://www.enverhoxha.info ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 1958-1983 ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Η ίδρυση του Άρη. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Ο πρώτος πρωταθλητής Ελλάδας. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 30 Η εποχή της κυριαρχίας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Η ίδρυση του Άρη. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Ο πρώτος πρωταθλητής Ελλάδας. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 30 Η εποχή της κυριαρχίας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 8 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 36 40 42 44 46 54 56 64 66 Εισαγωγή ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Η ίδρυση του Άρη ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Ο πρώτος πρωταθλητής Ελλάδας ΔΕΚΑΕΤΙΑ 30 Η εποχή της κυριαρχίας ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΑΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση για τον Προϋπολογισμό 2011 του Δήμου Κηφισιάς

Εισήγηση για τον Προϋπολογισμό 2011 του Δήμου Κηφισιάς 1 Εισήγηση για τον Προϋπολογισμό 2011 του Δήμου Κηφισιάς Κυρία Πρόεδρε Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι, Μπροστά μας έχουμε μια νέα εποχή για την αυτοδιοίκηση. Μια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπιστεί με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών - Ευέλικτη Ζώνη» Δευτέρα, 17 Μαΐου 2004, Αμφιθέατρο Παιδαγωγικού Τμήματος, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Σπάνιο δώρο της φύσης. Ελιξίριο νεότητας και μακροζωίας.

Σπάνιο δώρο της φύσης. Ελιξίριο νεότητας και μακροζωίας. Σπάνιο δώρο της φύσης. Ελιξίριο νεότητας και μακροζωίας. Το μέλι είναι μία από τις πιο υγιεινές και θρεπτικές τροφές που μπορούμε να εντάξουμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο. Το μέλι παράγεται σε μια σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ι ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Το κεφάλαιο του Προσκυνήματος (Χατζ) (Από το Βιβλίο: «To Συνοπτικό Φικχ»)

Το κεφάλαιο του Προσκυνήματος (Χατζ) (Από το Βιβλίο: «To Συνοπτικό Φικχ») Το κεφάλαιο του Προσκυνήματος (Χατζ) (Από το Βιβλίο: «To Συνοπτικό Φικχ») [ يوناين Greek ] Ελληνικά Ομάδα Λόγιων Μετάφραση : EUROPEAN ISLAMIC RESEARCH CENTER (EIRC) & Ρηγάλου Αριστέα Επιμέλεια : Τσεκούρα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Ευκαιρία για τους υποψηφίους στη θεωρητική κατεύθυνση να συγκεντρώσουν µόρια

ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Ευκαιρία για τους υποψηφίους στη θεωρητική κατεύθυνση να συγκεντρώσουν µόρια Σπουδάζω ΤΕΤΑΡΤΗ 22 MΑΪΟΥ 2013 #13 ηµόσιο KAΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΝΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ 8 ΣΕΛΙ ΕΣ «Ε.Τ.»/ΣΤ. ΑΞΙΩΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑ ΙΚΕΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΛΥΚΕΙΑ Απειλές για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 7 ο Εξάμηνο

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 7 ο Εξάμηνο ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 7 ο Εξάμηνο Υπαίθριοι χώροι & φύση στην πόλη Διδακτική ομάδα: Τ. Κοσμάκη, Δ. Πολυχρονόπουλος Σπουδαστής: Γιαννικόπουλος Χαράλαμπος Θέμα: Λόφος Αγ. Ιωάννη Κυνηγού (Κυνοσάργους)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 7737 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3 Νοεμβρίου 0 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΔ/ ΤΣΠΕΠΑΟ/3089/80/398/88 Έγκριση Κατανομής Θέσεων για την πρόσληψη Πτυχι

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποχαρακτηρισμός και επανοριοθέτηση Γεωργικής Γης Υψηλής Παραγωγικότητας στην περιοχή Τσαΐρι Καλυβών του Δήμου Πολυγύρου»

Θέμα: «Αποχαρακτηρισμός και επανοριοθέτηση Γεωργικής Γης Υψηλής Παραγωγικότητας στην περιοχή Τσαΐρι Καλυβών του Δήμου Πολυγύρου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Βενιζέλου 64 Τ.Κ. : 54631, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τηλ. : 2310-221726 Φαξ : 2310-265468 Ιστοσελίδα : www.geotee-kma.gr

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 23/2013 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 23/2013 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΔΑ: ΒΙΕΟΩΞΧ-56Θ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 23/2013 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Δίστομο, 20/02/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/2014

ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Δίστομο, 20/02/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Δίστομο, 20/02/2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση : 10 ης Ιουνίου 28 Τηλ: 2267350125 - FAX :2267022063 E-MAIL: info@daa.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ME TO ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΟΡΙΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ 21 ο ΑΙΩΝΑ

ME TO ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΟΡΙΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ 21 ο ΑΙΩΝΑ ME TO ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΟΡΙΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ 21 ο ΑΙΩΝΑ Δημήτρης Ματθαίου Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Στην εκπαίδευση μιλάμε συχνά για το μέλλον. Ίσως γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Ανάπλασης Κεντρικών Περιοχών Ελευσίνας

Προτάσεις Ανάπλασης Κεντρικών Περιοχών Ελευσίνας 1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 8 1.1. Πρόλογος 8 1.2. Εισαγωγή 9 1.3. Περίληψη 10 1.4. Στόχοι μελέτης 11 1.5. Μεθοδολογία 12 2. Ανάλυση Περιοχής Μελέτης 13 2.1. Πολεοδομική Ανάλυση Περιοχής 13 2.2. Ρόλος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. πρωτ.: 3045 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 9 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9/2013

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. πρωτ.: 3045 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 9 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Δίστομο, 23/4/2013 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. πρωτ.: 3045 Ταχ. Δ/νση : 10 ης Ιουνίου 28 Τηλ: 2267350125 - FAX :2267022063

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΟΣ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ& ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ 1. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ α) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δ/νση: Λεωχάρους 2 Ταχ. Κωδ.: 10184 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

MAGIC FOOD ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις

MAGIC FOOD ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς Περιεχόμενα MAGIC FOOD ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 1. Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητης Ορκωτής Ελέγκτριας Λογίστριας... 3 2. Έκθεση Διαχείρισης Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 9409 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 749 31 Μαΐου 2010 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 20488 Καθορισμός Ποιοτικών Περιβαλλοντικών Προτύπων στον ποταμό Ασωπό και Οριακών Τιμών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 7241 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 524 28 Φεβρουαρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Μετονομασία και ανακαθορισμός της έδρας Δ.Ο.Υ., καθώς και καθορισμός του

Διαβάστε περισσότερα

Όποιος ξέρει γράμματα έχει τρία μάτια.

Όποιος ξέρει γράμματα έχει τρία μάτια. Στο Νηπιαγωγείο μάθαμε την παροιμία.(νήπια) Όποιος ξέρει γράμματα έχει τρία μάτια. Έλα να την ξαναπούμε. Όποιος ξέρει έχει Παίξαμε και το παιχνίδι με την κρυμμένη λέξη. Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια ένωσε

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 6 Συνολικές Μεταολυμπιακές Οικονομικές και Κοινωνικές Επιδράσεις

Κεφάλαιο 6 Συνολικές Μεταολυμπιακές Οικονομικές και Κοινωνικές Επιδράσεις Κεφάλαιο 6 Συνολικές Μεταολυμπιακές Οικονομικές και Κοινωνικές Επιδράσεις 6.1. Εισαγωγή Ο ι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν σημαντικές μακροοικονομικές επιπτώσεις, όπως έχουν καταδείξει οι εμπειρίες της Βαρκελώνης

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Τ Ε ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 Εισαγωγή στην Ανάλυση των Κατασκευών 1.1 Κατασκευές και δομοστατική

1 Εισαγωγή στην Ανάλυση των Κατασκευών 1.1 Κατασκευές και δομοστατική 1 Εισαγωγή στην Ανάλυση των Κατασκευών 1.1 Κατασκευές και δομοστατική Στη φύση μπορούμε να διακρίνουμε πάρα πολλά είδη διαφορετικών κατασκευών, οι οποίες άλλες προέκυψαν τυχαία και άλλες από ένστικτο επιβίωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 2945 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 231 14 Φεβρουαρίου 2008 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 258564 Πρόγραμμα επιτήρησης της κλασσικής πανώλους των χοίρων (Κ.Π.Χ.) και της

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ, ΚΥΚΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΜΑΓΙΟΒΟΤΑΝΑ. Πτυχιακή εργασία της Άλμας Τότσκα 25/04

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ, ΚΥΚΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΜΑΓΙΟΒΟΤΑΝΑ. Πτυχιακή εργασία της Άλμας Τότσκα 25/04 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ, ΚΥΚΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΜΑΓΙΟΒΟΤΑΝΑ Πτυχιακή εργασία της Άλμας Τότσκα 25/04 Επιβλέπουσα καθηγήτρια: Άννα- Μαρία Ρεντζεπέρη, Λέκτορα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ψήφιση και έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αγίας Παρασκευής οικονομικού έτους 2015»

ΘΕΜΑ: «Ψήφιση και έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αγίας Παρασκευής οικονομικού έτους 2015» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγία Παρασκευή / / 0 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αρ. Πρωτ. 6 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πληροφ. : Σκουλουδάκης Απόστολος Τηλ. 00599 ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

«Η κρίση «μολύνει» την ανεμελιά των παιδιών»

«Η κρίση «μολύνει» την ανεμελιά των παιδιών» «Η κρίση «μολύνει» την ανεμελιά των παιδιών» Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ιωάννα Μπουλντουμή, μιλά στην «Πρωινή» Συνέντευξη στην Κική Κολοβέρου Μόλις πριν τρείς μέρες, η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ιωάννα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ : ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ Υλη παραπομπών 2014 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ Ιανουάριος... Ιαν 6... Ιαν 13... Ιαν 20... Ιαν 27... Φεβρουάριος... Φεβρ. 3... Φεβρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 22 /10/2012 Αρ. Πρωτ. Υ1/Γ.Π.οικ.102797 ΠΡΟΣ:

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 22 /10/2012 Αρ. Πρωτ. Υ1/Γ.Π.οικ.102797 ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Φ. Τσαλίκογλου Ταχ. Δ/νση: Βερανζέρου 50 Ταχ. Κώδ.: 104 38 Τηλέφωνο: 210 5236283 FAX: 210

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ Γ Ταχ. Δ/νση:: Α.Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ Στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. για τη διερεύνηση της νομιμότητας των οικονομικών ενισχύσεων/επιχορηγήσεων

Διαβάστε περισσότερα

18 ος Πανελλήνιος Μαθητικός

18 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Θέμα 1 ο (Σύντομης ανάπτυξης): (Α) Ποιοι πλανήτες ονομάζονται Δίιοι; 18 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Αστρονομίας και Διαστημικής 2013 Φάση 3 η : «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» Θέματα του Γυμνασίου (Β) Αναφέρατε και

Διαβάστε περισσότερα

Μεταφέρεται. Ηπιο δημοκρατική επιστήμη, λένε, είναι η πολιτική. η ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου της τηλεθέρμανσης. Π.Ε.

Μεταφέρεται. Ηπιο δημοκρατική επιστήμη, λένε, είναι η πολιτική. η ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου της τηλεθέρμανσης. Π.Ε. ΤΕ- Ε β δ ο μ α δ ι α ί α Ε φ η μ ε ρ ί δ α τ η ς Φ λ ώ ρ ι ν α ς Μεταφέρεται η ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου της τηλεθέρμανσης Φλώρινας Σε νοσοκομείο της Κρήτης 22 μαθητές του ΓΕΛ Αμυνταίου από τροφική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1 Κατά τη διάρκεια του Β Τριμήνου έχουν προγραμματιστεί και θα υλοποιούνται διάφορες δραστηριότητες με στόχο τη νοητική, τη γλωσσική, τη συναισθηματική και την αισθητική καλλιέργεια και ανάπτυξη των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

Για να λύσουμε ένα πρόβλημα με τη βοήθεια εξισώσεων γενικά ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

Για να λύσουμε ένα πρόβλημα με τη βοήθεια εξισώσεων γενικά ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα: Μέρος Α -1.4. ΕΠΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΞΙΣΩΣΕΩΝ 29 1.4 ΕΠΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΞΙΣΩΣΕΩΝ Γενικά Για να λύσουμε ένα πρόβλημα με τη βοήθεια εξισώσεων γενικά ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα: Διαβάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Το Πρόγραμμα «Σκαπανέας» «ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ» Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση ΑΘΗΝΑ 2012 Το σχέδιο στο εξώφυλλο είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 20743 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1538 27 Ιουνίου 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Εγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερι κής Υπηρεσίας του Δήμου Κισάμου....

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. «Η ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΥ ΤΜΙΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ i

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. «Η ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΥ ΤΜΙΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ i ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ* ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΥ ΤΜΙΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ i ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΙΠ1ΛΙΑΓΚΟΠΟΥΑΟΣ ΜΙΧΑΑΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αλεξάνδρειο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυµα Θεσσαλονίκης

Αλεξάνδρειο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυµα Θεσσαλονίκης Αλεξάνδρειο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυµα Θεσσαλονίκης ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Τύπος και Εθνικό Σύστηµα Υγείας» Για το Α Εξάµηνο του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ «Καθορισμός του τρόπου άσκησης ελέγχου ταυτότητας οδηγών και έρευνας αυτοκινήτων από δασικούς υπαλλήλους και καθορισμός τύπου υπηρεσιακής ταυτότητας, στολής και σήματος που

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Αδέλφια στον ναό

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Αδέλφια στον ναό ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Αδέλφια στον ναό Ένα ταξίδι αγάπης: ο γάμος Ο γάμος της Κανά Εικ. 65 Μια μέρα, γινόταν ένας γάμος στην Κανά της Γαλιλαίας. Ήταν καλεσμένοι κι η Παναγία, ο Χριστός κι οι μαθητές του. Κάποια

Διαβάστε περισσότερα

Η οικονομική επιτροπή μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη:

Η οικονομική επιτροπή μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. απόφασης: 138/2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αρ. 13/2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 635 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 61 23 Ιουνίου 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Έκδοση του Επίσημου Δελτίου «Απόστολος Τίτος» της Εκκλησίας Κρήτης.... 1 Περί Ιερών

Διαβάστε περισσότερα

74 η ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ & ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Ε. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη, 12-13 Δεκεμβρίου 2013

74 η ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ & ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Ε. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη, 12-13 Δεκεμβρίου 2013 74 η ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ & ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Ε. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη, 12-13 Δεκεμβρίου 2013 ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ 1. Θεσμικά

Διαβάστε περισσότερα

σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς

σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Έκθεση Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου 3-11 Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή....12-14 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 18/2011 έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα 30 του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «ΞΕΝΟΑΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΗΕΝΑ ΥΣΕΙΣΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ& Ο ΡΟΑΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΟΥΡΟΜΠΡΟΚΕΡΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. Ετήσιες Οικονομικές καταστάσεις σύμφωνα με τα. Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης

ΓΙΟΥΡΟΜΠΡΟΚΕΡΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. Ετήσιες Οικονομικές καταστάσεις σύμφωνα με τα. Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης ΓΙΟΥΡΟΜΠΡΟΚΕΡΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. Ετήσιες Οικονομικές καταστάσεις σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης της 31ης Δεκεμβρίου 2005 (1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2005) ΓΙΟΥΡΟΜΠΡΟΚΕΡΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Η αναπαράσταση του Άλλου σε εικονογραφημένα κείμενα παιδικής λογοτεχνίας»

«Η αναπαράσταση του Άλλου σε εικονογραφημένα κείμενα παιδικής λογοτεχνίας» Διατµηµατικό Διαπανεπιστηµιακό Πρόγραµµα Μεταπτυχιακών Σπουδών Τµήµα Επιστηµών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Δηµοκρίτειου Πανεπιστήµιου Θράκης Τοµέας Ψυχολογίας Τµήµατος Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΣΔΥ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Δημόσιας Υγείας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Σεπτέμβριος 2015 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Αθανασία Γαϊτανίδου γεννήθηκε στον Κορινό Πιερίας. Αποφοίτησε από τη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης και πραγματοποίησε το

Η Αθανασία Γαϊτανίδου γεννήθηκε στον Κορινό Πιερίας. Αποφοίτησε από τη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης και πραγματοποίησε το εικονογράφηση Η Αθανασία Γαϊτανίδου γεννήθηκε στον Κορινό Πιερίας. Αποφοίτησε από τη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης και πραγματοποίησε το μεταπτυχιακό της με θέμα Διοίκηση και Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Εξεταστικά Κέντρα Διαγωνισμού Φυσικών Δημοτικού 2013 13 Απριλίου 2013, 09:30-11:30 (χρόνος προσέλευσης μισή ώρα πριν την έναρξη)

Εξεταστικά Κέντρα Διαγωνισμού Φυσικών Δημοτικού 2013 13 Απριλίου 2013, 09:30-11:30 (χρόνος προσέλευσης μισή ώρα πριν την έναρξη) Λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής μαθητών στον 1 ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών 2013, αυξάνουμε τα εξεταστικά κέντρα, αλλά και αναδιατάσσουμε την κατανομή των μαθητών σε αυτά. Εξεταστικά Κέντρα Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ Βιολογική Κατεύθυνση Τόμος 5 Τεύχος 2 Νοέμβριος 2014

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ Βιολογική Κατεύθυνση Τόμος 5 Τεύχος 2 Νοέμβριος 2014 ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ Βιολογική Κατεύθυνση Τόμος 5 Τεύχος 2 Νοέμβριος 2014 Το επιστημονικό περιοδικό ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ εκδίδεται σε ηλεκτρονική μορφή από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα, 01-07-2015 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Π.: 135606 Δ/ΝΣΗ : ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 80-88 Ταχ. Κώδ.: 117

Διαβάστε περισσότερα

Η παρούσα πτυχικακή εργασία έρχεται μετά από λίγα χρόνια να συμπληρώσει μία ακόμη σχεδιαστική πρόταση για την «Ανάπλαση της Αλάνας της Τούμπας», θέμα

Η παρούσα πτυχικακή εργασία έρχεται μετά από λίγα χρόνια να συμπληρώσει μία ακόμη σχεδιαστική πρόταση για την «Ανάπλαση της Αλάνας της Τούμπας», θέμα Πτυχιακή Εργασία Σχολή Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών Τ.Ε.Ι Αθήνας Τµήµα: ιακόσµησης - Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων & Σχεδιασµού Επίπλου - Αντικειµένου Έρευνα - Επιµέλεια: ηµήτρης Θεοδώρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΕΕ ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 2014-2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΕΕ ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 2014-2016 Αγαπητοί συνάδελφοι, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΕΕ ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 2014-2016 Το ΤΕΕ είναι, ως γνωστόν, ο θεσμοθετημένος Τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας. Σταδιακά όμως έχει εξελιχθεί, άτυπα και σε συνδικαλιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ο.Σ.Ε.Α. www.posea.gr e-mail: infoposea@in.gr

Π.Ο.Σ.Ε.Α. www.posea.gr e-mail: infoposea@in.gr www.posea.gr e-mail: infoposea@in.gr ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2006 ΤΕΥΧΟΣ 27 Ε Κ Δ Ι Δ Ε ΤΑ Ι Μ Ε Τ Η Ν Ε Υ Γ Ε Ν Ι Κ Η Χ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΧΝΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΗ ΚΡΑΝΟΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΣΤΧΗΜΑ

ΣΕΧΝΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΗ ΚΡΑΝΟΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΣΤΧΗΜΑ ΣΟΜΕΑ ΑΜΑΡΕΙΣΩΝ, ΔΙΑΩΣΩΝ, ΝΑΤΑΓΟΩΣΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣΗΣΑ Διεφθυνςη ώματοσ Εθελοντών αμαρειτών, Διαςωςτών και Ναυαγοςωςτών Σμήμα Εκπαίδευςησ ΣΕΧΝΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΗ ΚΡΑΝΟΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΣΤΧΗΜΑ ΕΙΑΓΩΓΗ Θ ζγκαιρθ αφαίρεςθ του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΡΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012

ΕΤΑΙΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΡΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012 ΕΤΑΙΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΡΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012 1 2 ΕΤΑΙΙΚΟ ΡΟΦΙΛ Ο Οργανιςμόσ Ρρογνωςτικϊν Αγϊνων Ροδοςφαίρου (ΟΡΑΡ) ιδρφκθκε το 1958, ωσ Νομικό Ρρόςωπο Λδιωτικοφ ικαίου (Ν.Ρ.Λ..), για τθν οργάνωςθ και τθ λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2007 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2007 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΘΡΩΝ Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2007 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΘΡΩΝ ΜΕΡΟΣ Ι.- 1. Συνοπτικός τίτλος. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2. Ερμηνεία. ΜΕΡΟΣ ΙΙ. - ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 19. Καταστάσεις στις Οποίες Χάνουμε την Αγάπη και την Ευτυχία μας

Κεφάλαιο 19. Καταστάσεις στις Οποίες Χάνουμε την Αγάπη και την Ευτυχία μας Κεφάλαιο 19 Καταστάσεις στις Οποίες Χάνουμε την Αγάπη και την Ευτυχία μας Θα μπορέσουμε να αγαπάμε τους άλλους πιο ολοκληρωμένα και σταθερά, όταν μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από το λαβύρινθο των δυσάρεστων

Διαβάστε περισσότερα

H ιστορία του, εγγύηση συνέπειας

H ιστορία του, εγγύηση συνέπειας Όραμα, έργο, κύρος H ιστορία του, εγγύηση συνέπειας Γαλουχήθηκε με δημοκρατικές αρχές Συμπορεύτηκε με ιστορικά πρόσωπα της πατρίδας μας Εκπροσώπησε επάξια το Νομό μας στην Κυβέρνηση Στις γραμμές της ΕΔΗΝ

Διαβάστε περισσότερα