ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 341/2013 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 341/2013 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ"

Transcript

1 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 341/2013 Αθήνα, 10/05/2013 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Αγαπητοί συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα τεστ της νέας εφαρμογής τιμολόγησης του Κλάδου Αυτοκινήτων και βρίσκεται πλέον στη διάθεσή σας. Η εφαρμογή αφορά σε ένα πρόγραμμα Πολυεταιρικής & Προϊοντικής Συγκριτικής Τιμολόγησης για τον Κλάδο Αυτοκινήτων, που στο τελικό του στάδιο θα μπορεί να διαχειρίζεται εκτός την έκδοση προσωρινών σημάτων αλλά και τη δυνατότητα έκδοσης ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Ένα πραγματικά πολύ δυνατό προϊόν που μπορεί να χαρακτηριστεί «Υπηρεσία» για τους ανθρώπους που το χειρίζονται. Πολύ προσεγμένο και άρτια μελετημένο έως και την τελική του λειτουργία, με λίγα και αποτελεσματικά κλικ. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα του προγράμματος είναι ο καινοτόμος τρόπος προσέγγισης αλλά και η τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία του. Η ηλεκτρονική συμπλήρωση αίτησης, η δυνατότητα παρακολούθησης του χαρτοφυλακίου σας είναι λίγα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος. Ο παραπάνω συνδυασμός το καθιστά πρωτοποριακό, εύχρηστο και ευέλικτο, δίνοντας ακρίβεια στα δεδομένα σας και ευελιξία στο χρόνο εργασίας σας. Η εφαρμογή, καθώς θεωρείται ένας ζωντανός οργανισμός, θα αναβαθμίζεται συνεχώς έως ότου αναρτηθούν όλες οι συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες, όπως επίσης και τα στάδια εξέλιξής της.

2 Στο συνημμένο αρχείο σας αποστέλλουμε τις οδηγίες χρήσεως καθώς και το link στο οποίο μπορείτε να δείτε τις οδηγίες υπό τη μορφή video. Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω στο είτε τηλεφωνικά με τον κύριο Γιώργο Στάθη ( εσωτ. 211) ή με τον κύριο Χαρίτο Καλλίνικο ( εσωτ. 209). Με εκτίμηση, Μιχάλης Κασκαντάμης Γενικός Διευθυντής MEGA BROKERS S.A. Κοιν.: κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Δημήτρη Πολυχρόνη, Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης κ. Νίκου Παναγιωτάκη, Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων

3 Οι οδηγίες υπάρχουν και σε βίντεο στην παρακάτω διεύθυνση Εισαγωγή στην εφαρμογή Για την ηλεκτρονική είσοδο εισάγουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό ώστε να μεταφερθούμε στην πλατφόρμα της τιμολόγησης. Διαδικασία Πολυτιμολόγησης Για να ξεκινήσουμε μια συγκριτική τιμολόγηση, επιλέγουμε το πεδίο ( πάνω αριστερά) που λέει νέα προσφορά οχήματος.

4 Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε τα κίτρινα υποχρεωτικά πεδία και πατάμε στο πλήκτρο Ειδικά στοιχεία εταιριών.

5 Έχοντας πραγματοποιήσει τη συγκριτική τιμολόγηση μπορούμε άμεσα να διακρίνουμε ποιο είναι το ακριβότερο και ποιο είναι το φθηνότερο πακέτο, ποιες εκπτώσεις και ποια επασφάλιστρα έχουν υπολογιστεί στη συγκριτική μας τιμολόγηση, καθώς επίσης και τις πληροφορίες underwriting της κάθε ασφαλιστικής εταιρίας.

6 Εκτός από τη συγκριτική τιμολόγηση των βασικών πακέτων των εταιριών, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε και μεμονωμένα όλα τα πακέτα μιας ασφαλιστικής εταιρίας.

7 Αν επιθυμούμε να δώσουμε πακέτα με καλύψεις μπορούμε να επιλέξουμε την επιθυμητή κάλυψη και η εφαρμογή να την τιμολογήσει σε όλες τις εταιρίες στο πακέτο που την περιλαμβάνει με το μικρότερο ασφάλιστρο.

8 Αφού τιμολογήσουμε το πακέτο με τις επιθυμητές καλύψεις μπορούμε να επιλέξουμε ποιες εταιρίες θα συγκρίνουμε αναλυτικά στους συγκριτικούς πίνακες (Matrix), στους οποίους μπορούμε επιλέξουμε μέχρι 5 εταιρίες.

9 Στους διαδραστικούς συγκριτικούς πίνακες Matrix μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε αναλυτικά τις καλύψεις του κάθε πακέτου. Ταυτόχρονα για ορθότερη σύγκριση μπορούμε να προσθέσουμε καλύψεις σε μια εταιρία μεμονωμένα ή να προσθέσουμε μια κάλυψη για το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους στις εταιρίες που έχουμε την επιλογή. Επίσης μας δίνεται η δυνατότητα να συγκρίνουμε τις παροχές κάθε ασφαλιστικής για την καλύτερη εικόνα του πελάτη μας. Εφόσον έχουμε καταλήξει στην προσφορά που θα δώσουμε στον πελάτη μας, επιλέγουμε την εκτύπωση προσφοράς.

10 Πατώντας στην εκτύπωση προσφοράς μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε από το σύνολο των εταιριών που εμφανίζονται αυτές που επιθυμούμε ( Μπορούμε να επιλέξουμε μέχρι 5 εταιρίες).

11 Προσοχή σε αυτό το σημείο είναι πιθανόν το τείχος προστασίας να μπλοκάρει τη διαδικασία εκτύπωσης! Για να προχωρήσουμε θα πρέπει να επιλέξουμε το πεδίο επιλογές (πάνω δεξιά) και να ρυθμίσουμε το browser ώστε να επιτρέπει πάντα το αναδυόμενο παράθυρο σε αυτή την τοποθεσία. Στο εξώφυλλο της προσφοράς εμφανίζονται τα προσωπικά μας στοιχεία, τα στοιχεία του οχήματος, καθώς και του ιδιοκτήτη.

12 Στη συνοπτική εικόνα εμφανίζονται τα στοιχεία οχήματος του ιδιοκτήτη, η οικονομικότερη και η ακριβότερη επιλογή, οι εταιρίες, τα πακέτα, καθώς και ο τρόπος πληρωμής (ετήσιος ή εξάμηνος), ενώ στην αναλυτική σύγκριση των πακέτων εντοπίζουμε πολύ γρήγορα τις όμοιες καλύψεις και τις αριθμημένες ενδείξεις, οι οποίες είναι αναλυτικές σημειώσεις του underwriting που βρίσκονται στην τελευταία σελίδα της προσφοράς μαζί με το πεδίο της αποδοχής της προσφοράς από τον ασφαλιζόμενο.

13 Στην περίπτωση που θέλουμε να εκτυπώσουμε το πακέτο μιας ασφαλιστικής εταιρίας αναλυτικά με τις καλύψεις του, την επιλέγουμε από τον συγκριτικό πίνακα και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία, όπως στην ενότητα εκτύπωση προσφοράς.

14 Διαδικασία Αίτησης Εφόσον έχουμε καταλήξει στο πακέτο κάλυψης που έχει επιλέξει ο πελάτης μας μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα που είναι η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, επιλέγοντας το πεδίο αίτηση. Σε περίπτωση που η αίτηση χρήζει επείγουσας έκδοσης επιλέγουμε το αντίστοιχο πεδίο (Σήμανση για επείγουσα έκδοση). Η διάρκεια του συμβολαίου, καθώς και ο τρόπος πληρωμής του μπορούν επίσης να καθοριστούν από τα αντίστοιχα πεδία. Η αίτηση κληρονομεί αυτόματα τα στοιχεία της τιμολόγησης που έχουμε ορίσει και για την ολοκλήρωσή της θα πρέπει να συμπληρώσουμε και τα κίτρινα υποχρεωτικά πεδία. Αν ο πελάτης μας είναι ήδη καταχωρημένος το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εισάγουμε το ΑΦΜ και η εφαρμογή συμπληρώνει αυτομάτως όλα τα πεδία.

15 Μετά τη συμπλήρωση των απαιτούμενων πεδίων έχουμε τη δυνατότητα να δούμε αναλυτικά τις καλύψεις του πακέτου που έχουμε επιλέξει, καθώς και να επανατιμολογήσουμε ή ακόμη και να προσθέσουμε μια κάλυψη επιλέγοντας απλά το πεδίο τιμολόγηση.

16 Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξουμε το πεδίο Αποδοχή Προσφοράς (Πάνω δεξιά). Στο σημείο αυτό η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να εισάγουμε ένα σχόλιο ή μια παρατήρηση πριν από την αποστολή της αίτησης στην επιχείρηση. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την ακριβή ώρα αποστολής της αίτησης, καθώς και τα status της επεξεργασίας της.

17 Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουμε επισυνάπτονται ηλεκτρονικά μαζί με την αίτηση πατώντας Προσθήκη Συνημμένου.

18 Για να στείλουμε την αίτηση πατάμε Αποστολή. Προσοχή σε περίπτωση που δεν έχουμε επισυνάψει τα απαιτούμενα έγγραφα και επιθυμούμε να αποστείλουμε την αίτηση το σύστημα μας ενημερώνει και ζητάει πιστοποίηση. Εφόσον επιλέξουμε τα αρχεία από τον υπολογιστή μας, εισάγοντάς τα απ το πεδίο Add, επιλέγουμε το πεδίο αποστολή αίτησης ώστε να αποσταλούν στην επιχείρηση. Εφόσον έχουμε στείλει την αίτηση ηλεκτρονικά, έχουμε τη δυνατότητα να τη δούμε από το πεδίο Αιτήσεις. Κάνοντας διπλό κλικ πάνω στην αίτηση μπορούμε να την ανοίξουμε ώστε να έχουμε την αναλυτική της εικόνα. Μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις παρατηρήσεις που υπάρχουν, όπως επίσης το status της αίτησης, την ώρα αποστολής παραλαβής αποδοχής της, καθώς και τις εκκρεμότητες που τυχόν να υπάρχουν.

19 Μπορούμε να εκτυπώσουμε την αίτηση επιλέγοντας το πεδίο Εκτύπωση -> Εκτύπωση Αίτησης, όπως επίσης και το προσωρινό σήμα η και το συμβόλαιο, κίνηση φυσικά που προϋποθέτει την έγκριση της επιχείρησης και των ασφαλιστικών εταιριών για το βήμα αυτό. Σε περίπτωση που έχουμε εκτυπώσει το σήμα και επιθυμούμε την επανεκτύπωσή του έχουμε τη δυνατότητα να δηλώσουμε ηλεκτρονικά αίτημα επανεκτύπωσης. ( Αιτήματα -> Αίτημα Επανεκτύπωσης Συμβολαίου).

20 Χαρτοφυλάκιο Συνεργάτη Το χαρτοφυλάκιο σας μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας επάνω στο Παραγωγή

21 Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα για κριτήρια- φίλτρα αναζήτησης πατώντας στο αντίστοιχο πλήκτρο.

Εγχειρίδιο. Copyright 2005 Profia

Εγχειρίδιο. Copyright 2005 Profia Εγχειρίδιο Copyright 2005 Profia Περιεχόμενα Ôßôëïò Σελίδα Γενικές παρατηρήσεις...3 Τιµολόγηση Αυτοκινήτου Ι...4-9 Ελεύθερη Τιµολόγηση...4-5 Τιµολόγηση Πακέτων...6 Συγκριτική Τιµολόγηση...7-8 Έκδοση Προσωρινού

Διαβάστε περισσότερα

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Grand Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. Σας καλοσωρίζουμε στο σύστημα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Αποστολής Αιτήσεων (συντομ. ΗΤΑΑ) της

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο Thesis... 02. Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03. Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04. Εκκρεμότητες... 08

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο Thesis... 02. Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03. Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04. Εκκρεμότητες... 08 Εισαγωγή... 01 Είσοδος στο Thesis... 02 Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03 Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04 Εκκρεμότητες... 08 Φάκελος Εγγράφων Συνεργάτη... 10 Αναζήτηση Εκκρεμοτήτων... 12 Πρότυπα Αιτήσεων...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΧPERT INSURANCE Οδηγίες Χρήσης Portal συνεργατών

ΕΧPERT INSURANCE Οδηγίες Χρήσης Portal συνεργατών ΕΧPERT INSURANCE Οδηγίες Χρήσης Portal συνεργατών Σας καλωσορίζουμε στο νέο portal των συνεργατών της ΕXPERT ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, έναν δικτυακό χώρο από τον οποίο θα μπορείτε να τιμολογείτε προϊόντα της

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο IRIS... 01. Επιλογή Πεδίου Ασφάλισης... 02

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο IRIS... 01. Επιλογή Πεδίου Ασφάλισης... 02 Εισαγωγή... 01 Είσοδος στο IRIS... 01 Επιλογή Πεδίου Ασφάλισης... 02 Προσφορά Ασφάλισης Αυτοκινήτων... 03 Καταχώρηση Στοιχείων Ασφάλισης... 03 Επιλογή Καλύψεων... 04 Δημιουργία Προσφοράς και Ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

ACS Connect. Εφαρμογή διαχείρισης αποστολών μέσω web. Έκδοση Οκτώβριος 2011. Οδηγίες Εγκατάστασης & Εγχειρίδιο χρήστη

ACS Connect. Εφαρμογή διαχείρισης αποστολών μέσω web. Έκδοση Οκτώβριος 2011. Οδηγίες Εγκατάστασης & Εγχειρίδιο χρήστη ACS Connect Εφαρμογή διαχείρισης αποστολών μέσω web Έκδοση Οκτώβριος 2011 Οδηγίες Εγκατάστασης & Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 4 ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ACS & ΕΝΑΡΞΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.mathiteia4u.gov.gr δίνεται πρόσβαση σε ένα νέο πρόγραμμα για την στήριξη νέων που έχουν μόλις αποφοιτήσει από την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 2.β) Αντιγραφή από προηγούμενη περίοδο 3) Μέθοδος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ)

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Έκδοση 2 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 1 Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 3 1. Είσοδος στο σύστημα... 3 2. Αρχική Οθόνη Επιχείρησης... 4 2 Τα έγγραφά

Διαβάστε περισσότερα

Εύδοξος Δήλωση Συγγραμμάτων

Εύδοξος Δήλωση Συγγραμμάτων Εύδοξος Δήλωση Συγγραμμάτων Το πρόγραμμα «Εύδοξος» αφορά στη διανομή Συγγραμμάτων των Τεχνολογικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Επικράτειας. Στόχος του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) της Δράσης είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας 1. Οδηγείστε στην Διαδικτυακή Πύλη του Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PASSE-PARTOUT

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PASSE-PARTOUT 2013 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PASSE-PARTOUT ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ Δημήτρης Μπούγας MCSD, MCDBA, SCJP 2012 e-way.gr Περιεχόμενα ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ... 4 Σωματειακό δίκαιο: Ποιες είναι οι υποχρεώσεις μου;... 6 Τι είναι το Passe-Partout;...

Διαβάστε περισσότερα

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Πιστωτικού Ελέγχου e-mail: creditcontrol.gr@tnt.com Τηλέφωνο: 210-8905800

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Εφαρμογής Συμβούλων Υποστήριξης / Ενημέρωσης

Εγχειρίδιο Εφαρμογής Συμβούλων Υποστήριξης / Ενημέρωσης Εγχειρίδιο Εφαρμογής Συμβούλων Υποστήριξης / Ενημέρωσης Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 3 2. Σελίδα εισόδου... 4 3. Αρχική καρτέλα... 6 4. Στοιχεία Συμβούλου... 7 5. Στοιχεία λογαριασμού... 8 6. Αιτήματα Παρόχων...

Διαβάστε περισσότερα

Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual

Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 1 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ 2013. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Περιεχόμενα Σκοπός...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Έκδοση 1.1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητών 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... 7 2. ΕΙΣΟΔΟΣ... 8 2.1. ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ναυτίλος Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης για τον υποψήφιο Έκδοση 1.4.1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγικά... 3 2. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγγραφής Εμπορικών Επιχειρήσεων Πώλησης Υπολογιστικού Εξοπλισμού

Εγχειρίδιο εγγραφής Εμπορικών Επιχειρήσεων Πώλησης Υπολογιστικού Εξοπλισμού Εγχειρίδιο εγγραφής Εμπορικών Επιχειρήσεων Πώλησης Υπολογιστικού Εξοπλισμού στη δράση «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 3 Σελίδα εγγραφής...

Διαβάστε περισσότερα

Open eclass Πλατφόρµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Open eclass Πλατφόρµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Open eclass Πλατφόρµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Εγχειρίδιο Εκπαιδευτή Η πλατφόρµα Open eclass είναι ένα ολοκληρωµένο Σύστηµα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθηµάτων και αποτελεί την πρόταση του Πανελλήνιου

Διαβάστε περισσότερα

Soft1 Version 400.512 Νέες προδιαγραφές

Soft1 Version 400.512 Νέες προδιαγραφές Soft1 Version 400.512 Νέες προδιαγραφές Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή νέων προδιαγραφών... 3 Αναλυτικά..... 4 1. Soft1 Add-ons... 4 1.1 Εισαγωγή... 4 1.2 Soft1 Add-ons... 4 2. Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ...

Διαβάστε περισσότερα

easypay.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίας Έκδοση 6.0 Σεπτέμβριος 2012

easypay.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίας Έκδοση 6.0 Σεπτέμβριος 2012 easypay.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίας Έκδοση 6.0 Σεπτέμβριος 2012 Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Τραπεζικής, Τράπεζα Πειραιώς 182838 (με χρέωση αστικής κλήσης), 210 3288000 (από το κινητό ή το εξωτερικό), support@easypay.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Γραμματεία Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος

Ειδική Γραμματεία Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Ειδική Γραμματεία Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονική Υποβολή ΕΣΠΑ για δικαιούχους Εκπαιδευτικός Οδηγός Έκδοση 4.0 Ιούνιος 2012 [Ο παρών οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Εγγραφών στις Εξετάσεις DELF/DALF και Sorbonne. Οδηγίες Χρήσης για Μεμονωμένους Υποψήφιους

Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Εγγραφών στις Εξετάσεις DELF/DALF και Sorbonne. Οδηγίες Χρήσης για Μεμονωμένους Υποψήφιους Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Εγγραφών στις Εξετάσεις DELF/DALF και Sorbonne Οδηγίες Χρήσης για Μεμονωμένους Υποψήφιους DELF DALF SORBONNE A A B B C C B B C CL C C Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στις εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ Φτιάξε το Site σου σε 5 βήματα!!! Φτιάξτε τώρα μια σύγχρονη ιστοσελίδα με δυνατότητα να την ανανεώνετε μόνοι σας...με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο!!!

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη. Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης. http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/

Οδηγός Χρήστη. Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης. http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ Οδηγός Χρήστη Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ Περιεχόµενα 1. ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 3 2. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ 6 3. ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 9 4. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 Παραστατικών Πωλήσεων

1 Παραστατικών Πωλήσεων Version 2.4.0.0 Κινήσεις 1 Παραστατικών Πωλήσεων Κινήσεις Πωλήσεις Παραστατικά Πωλήσεων Στην αναζήτηση των παραστατικών πωλήσεων πραγµατοποιήθηκε προσθήκη ενός πλήκτρου το οποίο γίνεται ενεργό µόνο για

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤ. GUIDED TOUR... 231

ΣΤ. GUIDED TOUR... 231 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤ. GUIDED TOUR... 231 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 231 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ WINERA ERP 231 3. ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ WINERA ERP 234 3.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 234 3.2. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΙΑ ΑΝΕΙΣΜΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΙΑ ΑΝΕΙΣΜΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΙΑ ΑΝΕΙΣΜΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως DocImagination software για Windows XP(SP2/SP3), Windows Vista και Windows 7 (32/64 bit) WINDOWS Software Version 1.X.X και 2.Χ.

Οδηγίες Χρήσεως DocImagination software για Windows XP(SP2/SP3), Windows Vista και Windows 7 (32/64 bit) WINDOWS Software Version 1.X.X και 2.Χ. Οδηγίες Χρήσεως DocImagination software για Windows XP(SP2/SP3), Windows Vista και Windows 7 (32/64 bit) WINDOWS Software Version 1.X.X και 2.Χ.Χ Manufacturer: DocImagination Software homepage: http://www.opendental.gr/docimagination

Διαβάστε περισσότερα