ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ"

Transcript

1 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 08 ην ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 654 Διάρκεια Συνεδρίας 6.30μ.μ. 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας Αντιδήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Καπάταης Κυπριανός Παπαδόπουλος Χάρης Αργυρού Νίκος Παπαμιχαήλ Γρηγόρης Γρηγορίου Χάρις Θρασυβούλου Ανδρέας Πενταλιώτης Ιωάννης Χριστοδούλου Καίσαρας (Τσέζαρος) Αδαμίδης ΑΠΟΝΤΕΣ: Κωνσταντίνος Δημητρίου Δημοτικός Σύμβουλος Ανδριανή Κουταλιανού Μαρία Ζαβρού ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ: Μαρία Χρίστου Στέλιος Στυλιανού ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Αναπληρώτρια Δημοτικός Γραμματέας Τεχνικός - Πρακτικογράφος Κανένα άτομο (Φ:1.2.4.) ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Κατάθεση θεμάτων που αναγράφονται στην Ημερήσια Διάταξη ημερομηνίας 04/03/ Τα θέματα είναι σε γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου. 3. Την προτεραιότητα εξέτασης των θεμάτων την ορίζει ο Δήμαρχος. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 1 (1 ΣΕΛΙΔΑ) ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 04/03/ (Φ: ) ΕΠΙΣΚΕΨΗ/ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Πριν την έναρξη της συνεδρίας του Δ/Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη/ξενάγηση των Μελών του Δ/Συμβουλίου στην Δημοτική Αίθουσα Αθλοπαιδιών. Kατά τη ξενάγηση έγινε ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων για τον τρόπο λειτουργίας της Αίθουσας.

2 (Φ:1.2.1.) ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡ. 09/02/2016, ΑΡΙΘΜΟΣ 652 Όσον αφορά το θέμα της συνεδρίας 23/02/2016 ο Δήμαρχος διευκρίνισε ότι θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει πως θα διατυπωθεί στα πρακτικά. Ρωτήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Χριστοδούλου ο οποίος έθεσε το θέμα αν αποσύρει το θέμα ή αν θέλει να καταγραφεί όπως έχει παρουσιαστεί. Ο Δημοτικός Σύμβουλος ζήτησε να καταγραφεί όπως παρουσιάστηκε. Ο Δήμαρχος τότε ζήτησε να απαντήσει στον κ. Χριστοδούλου σχετικά με το περιεχόμενο των δηλώσεών του. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην περίπτωση που ο Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Αργυρού το 2010 απέστειλε επιστολή προς το τότε Δημοτικό Συμβούλιο την οποία ο κ. Χριστοδούλου ζήτησε στη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ημερ. 02/03/2010 να την αποσύρει διότι τον ενόχλησε. Ο Δήμαρχος διερωτήθηκε γιατί τότε ο κ. Χριστοδούλου σαν Δημοτικός Σύμβουλος ενοχλήθηκε από την επιστολή του κ. Αργυρού και του ζήτησε να την αποσύρει, ενώ τώρα για τη δική του επιστολή όπως ο ίδιος υποστηρίζει έχει κάθε δικαίωμα να γράφει και να λέει ότι θέλει και δεν μπορεί κανένας να του στερεί αυτό το δικαίωμα. Το Δ/Συμβούλιο επικύρωσε τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου με αριθμό 653, ημερομηνίας 23/02/2016. Το θέμα θα παραμείνει ως παραπομπή με αρ. 17 στο πρακτικό (Φ:1.2.1.) ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΕΟΝΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά με το θέμα το Δημοτικό Συμβούλιο ως ακολούθως: (Φ:1.4.0.) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο σχετικά με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του Δήμου. Διαθέσιμο ποσό 23/02/2016 ( ,00) ,00 [από παρατράβηγμα] Οφειλόμενα ποσά Μισθοί 03/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 04/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 05/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 06/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 07/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 08/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 09/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 10/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 11/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 12/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 13ος/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 01/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 02/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 03/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 04/ ,00

3 3 Εισφορές/Αποκοπές 05/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 06/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 07/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 08/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 09/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 10/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 11/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 12/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 13ος/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 01/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 02/ ,00 Δάνειο-Δόση ΚΑ Finanz 1.100,00 Εμπορικοί πιστωτές ,00 ΟΛΙΚΟ: ,00 ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 (6 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο για την οικονομική κατάσταση του Δήμου η οποία φαίνεται στις οικονομικές καταστάσεις που παρουσιάστηκαν. Σε αυτές φαίνονται αναλυτικά οι οφειλές του Δήμου στα διάφορα ταμεία που αφορούν το προσωπικό του Δήμου. Ολες οι οφειλές φαίνονται επίσης στο ειδικό έντυπο υλοποίησης που αποστέλλεται κάθε μήνα στο Υπουργείο Οικονομικών. Σε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Γ. Χριστοδούλου που πήγαν οι εξοικονομήσεις από το σχέδιο πλεονασμού που έκανε ο Δήμος το 2014 ο Δήμαρχος απάντησε ότι αντισταθμίζονται με τα μειωμένα έσοδα που έχει ο Δήμος από τη φορολογία του Ιπποδρόμου και τη Κρατική χορηγία. Ο Δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών ο ελλειμματικός προϋπολογισμός του Δήμου για το Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του Δήμου. Ακολούθως ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο για τα παρακάτω Υπηρεσιακά / Λειτουργικά θέματα: (Φ:3.9.0.) ΤΕΛΗ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Ο Δήμαρχος ανέφερε στο Δ/Συμβούλιο ότι ο Δήμος σύμφωνα με τον Περί Δήμων Νόμο άρθρο 85[2][ια][Ι] επιβάλλει τέλη διανυκτερεύσεως στο ξενοδοχείο ΑΣΤΥ ύψους 0,62 για κάθε πρόσωπο άνω των δέκα χρόνων για κάθε νύκτα διαμονής, που είναι το μέγιστο ποσό που μπορεί να χρεωθεί για ξενοδοχείο δύο [2] αστέρων. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με επιστολή του προς τον Δήμο ζητά όπως το ποσό αυτό μειωθεί λόγω του ότι το ξενοδοχείο εδώ και χρόνια κάνει αγώνα επιβίωσης ως επακόλουθο της οικονομικής κρίσης. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 3 (1 ΣΕΛΙΔΑ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΣΤΥ

4 4 Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι συζητώντας το θέμα με λειτουργό του Γενικού Ελεγκτή, του ανάφερε ότι το ποσό χρέωσης μπορεί να μειωθεί όχι όμως πιο κάτω από το ποσό των 0,51 ανά διανυκτέρευση που αφορά χρέωση για ξενοδοχείο ενός [1] αστέρα. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως η χρέωση για τα τέλη διανυκτέρευσης του ξενοδοχείου ΑΣΤΥ μειωθεί στα 0,55 ανά διανυκτέρευση αντί 0,62, νοουμένου ότι υπάρξει άμεση εξόφληση του οφειλόμενου για το έτος 2015 χρηματικού ποσού ύψους 3558,18 και από την 01/01/2010 τα τέλη διανυκτερεύσεων καταβάλλονται στο Ταμείο του Δήμου επί τριμηνιαίας βάσης (Φ:5.1.0.) ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο για την επιστολή του Δήμου Λακατάμιας σύμφωνα με την οποία προτείνεται η εκπόνηση μελέτης για τους δέκα Δήμους της Μείζονος Λευκωσίας σχετικά με το πιο πάνω αναφερόμενο θέμα. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 4 (1 ΣΕΛΙΔΑ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι στο παρών στάδιο οι Δήμοι καλούνται να δηλώσουν προκαταρτικά το ενδιαφέρον τους για να συμπεριληφθούν στην μελέτη που θα εκπονηθεί. Σε κατοπινό στάδιο όταν θα παρουσιαστούν τα πραγματικά κόστη της μελέτης, τότε θα κληθεί ο Δήμος να αποφασίσει αν θα συμμετέχει τελικά στην μελέτη. Απόφαση Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως ο Δήμος δηλώσει προκαταρτικά το ενδιαφέρον του, για να συμπεριληφθεί στην μελέτη που θα εκπονηθεί (Φ:1.2.3.Γ) ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο ότι ο Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης που είναι ο ομιλητής στην καλλιτεχνική εκδήλωση του Δήμου στις 30/03/2016 για τις Εθνικές Επετείους, δεν μπορεί τελικά να παρευρεθεί. Γι αυτό προσκλήθηκε ο Γυμνασιάρχης του Γυμνασίου Αγ. Δομετίου να είναι ο ομιλητής, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την αλλαγή που προέκυψε στους ομιλητές στην εκδήλωση του Δήμου για τις Εθνικές Επετείους της 25 ης Μαρτίου και 1 ης Απριλίου.

5 (Φ: ) ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 5 Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο ότι ο Δήμος Αγ. Νικολάου Κρήτης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δήμου Αγ. Δομετίου να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του στους εορτασμούς για τις Εθνικές Επετείους της 25 ης Μαρτίου και 1 ης Απριλίου. Η αντιπροσωπεία θα είναι ολιγομελής και θα συνοδεύεται από τον Δήμαρχο. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την αποδοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης στην πρόσκληση του Δήμου να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του στους εορτασμούς για τις Εθνικές Επετείους της 25 ης Μαρτίου και 1 ης Απριλίου (Φ:3.2.0.) ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΚΥΒΑΛΩΝ (Φ: ) ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΑ Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται με τις αυθαίρετες προσθήκες υποστατικών που ανεγείρονται στην πρόσοψη διαφόρων επαγγελματικών υποστατικών που ευρίσκονται στις Λεωφόρους του Αγ. Δομετίου. Η Υπηρεσία όταν εντοπίσει περιπτώσεις όπου ανεγείρονται παράνομες προσθήκες/επεκτάσεις αποστέλλει αμέσως επιστολή στους ιδιοκτήτες για να σταματήσουν άμεσα τις κατασκευαστικές εργασίες. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις αυτές οι εργασίες συνεχίζονται και oλοκληρώνονται. Η δικαιολογία που προβάλουν οι ιδιοκτήτες/ενοικιαστές των υποστατικών αυτών, είναι ότι τέτοιες παρανομίες υπάρχουν και σ άλλα σημεία του Δήμου και ο Δήμος δεν προέβηκε μέχρι σήμερα σ οποιαδήποτε μέτρα εναντίον τους. Το Δ/Συμβούλιο σε προηγούμενη συνεδρία του απόφασισε να εξουσιοδοτήσει τη Δ/Μηχανικό, όταν προκύπτει γραπτό παράπονο από Δημότες, ν αποστείλει επιστολές στους ιδιοκτήτες/ενοικιαστές των υποστατικών για κατεδάφιση των παράνομων κατασκευών που ανεγείρουν. Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει ανταπόκριση, τότε η Υπηρεσία να προχωρεί την έκδοση Πιστοποιητικού μη Εξουσιοδοτημένων Εργασιών για ολόκληρη την οικοδομή. Οπου αποδειγμένα επηρεάζονται άμεσα οι ανέσεις των ενοίκων γειτονικών υποστατικών ή η Δημόσια ασφάλεια, τότε θ ακολουθείται η διαδικασία αγωγής στο Δικαστήριο. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως συνεχιστεί η ίδια πολιτική που καθορίστηκε σε προηγούμενη συνεδρία του (Φ:1.2.3.Γ) ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο ότι για την προγραμματισμένη εκδήλωση του Δήμου την Πέμπτη 10/03/2016, με θέμα Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στην οποία θα παρευρεθεί και θα μιλήσει η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη, η Υπηρεσία ετοίμασε αναθεωρημένο κοστολόγιο στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ποσό 120 για την αγορά λουλουδιών [γαρύφαλλα] που θα προσφερθούν στις γυναίκες κατά την είσοδο τους στην αίθουσα της εκδήλωσης. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 (2 ΣΕΛΙΔΕΣ)

6 6 ΑΡΧΙΚΟ & ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το αναθεωρημένο κοστολόγιο της εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (Φ: ) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο για τις μέχρι σήμερα ενοικιάσεις της Δημοτικής Αίθουσας Αθλοπαιδιών. Αυτές έχουν ως εξής: Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πετόσφαιρας εφήβων U20 στις 31/03/2016 και 01/04/2016. Τελικοί Κυπέλλου Χάντμπολ εντός Απριλίου. Τα Πανεπιστήμια Λευκωσίας και Frederic έχουν δηλώσει την Δ/Αίθουσα ως έδρα τους, για τους επόμενους αγώνες που θα συμμετάσχουν. Το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας έχει κλείσει την Δ/Αίθουσα για 106 αγώνες μέχρι τον Ιούνιο 2016, όπου ο κάθε αγώνας έχει συμφωνηθεί να χρεώνεται 25,00. Η Ομοσπονδία Σκουώς έχει ενοικιάσει τις δυο αίθουσες ολόχρονα και το τελικό ποσό χρέωσης ανέρχεται στις 8.000,00 αντί ,00 που είχε αρχικά συμφωνηθεί. Επίσης έχει συμφωνηθεί με την Ομοσπονδία όπως τις ελεύθερες ώρες των δυο αιθουσών θα τις διαχειρίζεται ο Δήμος, ενοικιάζοντας αυτές προς 10,00/ώρα. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας κάτω των 16 ετών τον Σεπτέμβριο του Στην συνέχεια ο Δήμαρχος ανέφερε ότι θα πρέπει το Δ/Συμβούλιο να αποφασίσει τη χρέωση για την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στο χώρο του γηπέδου και συγκεκριμένα στην πρόσοψη των ανατολικών κερκίδων όπως έχει καθοριστεί από τον αρχιτέκτονα του έργου. Οι διαστάσεις των διαφημιστικών πινακίδων θα είναι 2,50μ. Χ 2,50μ. περίπου και στο αναφερόμενο σημείο μπορούν να τοποθετηθούν περίπου 10 πινακίδες. Στο χώρο του γηπέδου υπάρχουν και άλλα σημεία που μπορούν να τοποθετηθούν διαφημιστικές πινακίδες και θα γίνουν προσπάθειες για εξεύρεση χορηγών από μεγάλες εταιρείες. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των Μελών του Δ/Συμβουλίου σχετικά με τα ποσά χρέωσης. Τέθηκε και θέμα όσον αφορά τις χρεώσεις των διαφημίσεων που θα εξεύρουν τα Τοπικά Σωματεία από μόνα τους. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για τις ενοικιάσεις της Δημοτικής Αίθουσας μέχρι σήμερα. Αποφάσισε επίσης όπως οι δέκα [10] διαφημιστικές πινακίδες διαστάσεων 2,50μ. Χ 2,50μ. περίπου, θα χρεώνονται προς 1.000,00/χρόνο επιπλέον Φ.Π.Α. Στην περίπτωση που Τοπικό Σωματείο συμφωνήσει με χορηγό για τοποθέτηση διαφημιστικής πινακίδας στην Αίθουσα, τότε το Τοπικό Σωματείο θα χρεώνεται το ποσό των 300,00/χρόνο επιπλέον Φ.Π.Α. Όσον αφορά τους υπόλοιπους χώρους

7 7 για μεγαλύτερες διαφημιστικές πινακίδες, εξεύρεση χορηγών από μεγάλες εταιρείες. θα γίνουν προσπάθειες για Ο Αντιδήμαρχος Α. Πελαγίας ανέφερε ότι έχει ζητήσει με επιστολή του όπως σε κάποια συνεδρία του Δ/Συμβουλίου παρευρεθούν οι Μελετητές του Έργου και εκπρόσωποι του Κ.Ο.Α., για να συζητηθούν θέματα που αφορούν την λειτουργία της Δημοτικής Αίθουσας. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως γίνουν προσπάθειες από την Αν. Δ/Γραμματέα όπως οι Μελετητές του Έργου και οι εκπρόσωποι του Κ.Ο.Α. παρευρεθούν στην επόμενη συνεδρία του Δ/Συμβουλίου (Φ:6.7.4.) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο Υπηρεσιακό Σημείωμα της Κοινωνικής & Πολιτιστικής Λειτουργού του Δήμου σχετικά με την έναρξη των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για Υπηκόους Τρίτων Χωρών [ΥΤΧ], που αφορούν την Ένταξη τους στις Τοπικές Αρχές και την Εκμάθηση της Ελληνικής Γλώσσας. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 7 (3 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την έναρξη των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για ΥΤΧ σχετικά με την Ένταξης τους στις Τοπικές Αρχές και την Εκμάθηση της Ελληνικής Γλώσσας (Φ: ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. Ι. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΗΜΕΡ. 23/02/2016 ΑΠΟΡΡΕΩΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ Δ/ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΜΕΡ. 23/02/2016 Το θέμα συζητήθηκε ταυτόχρονα με την ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος για την οικονομική κατάσταση του Δήμου (Φ: ) ΧΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην επιστολή του σωματείου Ε.Α.Σ. με την οποία αναφέρει ότι μετά από συνάντηση του Προέδρου και Μελών του Συμβουλίου του σωματείου με τον Δήμαρχο, έχουν αρθεί οι οποιεσδήποτε ασάφειες και παρεξηγήσεις που υπήρξαν στο παρελθόν. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 8 (1 ΣΕΛΙΔΑ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Ε.Α.Σ. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι για το συγκεκριμένο θέμα ο Δήμος έχει διασυρθεί άδικα για 6 μήνες στα ΜΜΕ, κανάλια και εφημερίδες. Όσον αφορά την

8 8 ακαδημία ποδοσφαίρου δεν έχει αποδειχτεί ακόμη ότι ανήκει πράγματι στο σωματείο, αφού δεν έχουν υποβληθεί τα απαιτούμενα στοιχεία. Για λόγους όμως καλής συνεργασίας με το σωματείο, ο Δήμαρχος εισηγήθηκε όπως μέχρι το τέλος της παρούσας αθλητικής περιόδου η χρέωση στην ακαδημία ποδοσφαίρου για την χρήση του γηπέδου να γίνεται με το ποσό χρέωσης που έχει καθοριστεί για τις Ακαδημίες Τοπικών Σωματείων. Από την νέα αθλητική περίοδο που αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 2016, εάν το σωματείο δεν υποβάλει τα στοιχεία που του ζητήθηκαν από τον Δήμο, η ακαδημία ποδοσφαίρου [σύμφωνα και με τις συστάσεις του Νομικού Συμβούλου του Δήμου και του Γενικού Ελεγκτή], να χρεώνεται με το ποσό χρέωσης που έχει καθοριστεί για τις ιδιωτικές ακαδημίες. Δημάρχου. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχτηκε την εισήγηση του (Φ: ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡ. Π1/2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ/ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΔΗΜΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ ΤΟΠΙΟΤΕΧΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στους όρους της πιο πάνω προσφοράς, που ετοιμάστηκαν από την Υπηρεσία και στάληκαν στα Μέλη του Δ/Συμβουλίου για απόψεις. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 9 (49 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΤΟΜΟΣ Α ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 10 (43 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΤΟΜΟΣ Β ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ Ο Δ/Σύμβουλος Α. Πενταλιώτης εισηγήθηκε την προσθήκη στα έγγραφα της προσφοράς όρου που να υποχρεώνει το μελετητή να καθορίζει με την προκαταρκτική και τελική μελέτη του που θα υποβάλει στο Δήμο, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τους όρους της προσφοράς για την Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλων Μελετητών για την Μελέτη Ανακαίνισης/Επισκευής των Κατοικιών Δημάδη και Αναδιαμόρφωση/Τοπιοτέχνηση του Περιβάλλοντα Χώρου. Ενέκρινε επίσης την εισήγηση του Δ/Συμβούλου Α. Πενταλιώτη για την προσθήκη του πιο πάνω αναφερόμενου όρου (Φ:1.2.0.) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Τα Πρακτικά της παρούσας συνεδρίας ηχογραφήθηκαν σε ηλεκτρονική μορφή και είναι αρχειοθετημένα στο server του Δήμου με ονομασία του φακέλου (FOLDER) Recordings και μετά Δ-Σ ΑΡ

9 9 Άγγελος Πελαγίας Αντιδήμαρχος Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ημερομηνία: 17 Μαρτίου, 2016 ΚΠ/ΜΧ/ΣΣ/ΛΧ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 650 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.20μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 22 αν ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 655 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 607 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.15μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 07 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 675 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 11.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 653 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. - 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 674 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 2012-2016 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δρ. Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος Γεώργιος Καπάταης ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Χάρης Αργυρού Δημοτικος Σύμβουλος Προεδρεύων ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 15 ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 649 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 09 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 652 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 651 Διάρκεια Συνεδρίας 7.15μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 603 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.45μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 20 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 566 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 19Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 589 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 599 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12Η ΙΟΥNΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 571 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4ΗΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 577 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25 Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 595 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 11 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 608 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.25μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 2α ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 579 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 05 ην ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 657 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Ημερομηνία: 3 Μαΐου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 20:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 583 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 597 Διάρκεια Συνεδρίας 8.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 10 ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 604 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ.

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.2.2013 από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 580 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Νικόλας Αχιλλέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 563 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 9.30μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 13 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 565 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 11.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 3 AΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 567 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 23/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 6Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 581 Διάρκεια Συνεδρίας 7:00μ.μ.- 10:30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ.

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 22.1.2013 από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 2/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Ημερομηνία: 24 Νοεμβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 8 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 600 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 10.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ.

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 25.1.2012 από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Αρ. Συνεδρίας 3/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 4 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ.

Πρακτικά 4 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Πρακτικά 4 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 7.2.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ 4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος 2. Λευτέρης Παναγή Αντιδήμαρχος 3. Σάββας Σωκράτους

Διαβάστε περισσότερα

1. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ -ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΪΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Αρ. Φακ Κ25) 3. ΕΚΔΗΛΩΣΗ BE ACTIVE (Αρ. Φακ & )

1. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ -ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΪΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Αρ. Φακ Κ25) 3. ΕΚΔΗΛΩΣΗ BE ACTIVE (Αρ. Φακ & ) Αρ. Φακ. 4.0.0 Πρακτικά συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου Δερύνειας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 13:30 17:15 με κωδικό αριθμό ΔΣΔ 16/2017 Παρόντες Άντρος Γ. Καραγιάννης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Ημερομηνία: 8 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2014, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 9/14. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου, Μέλος (Για. προσωπικούς λόγους)

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 9/14. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου, Μέλος (Για. προσωπικούς λόγους) Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 9/14 Ημερομηνία : 17 Οκτωβρίου 2014 Ώρα έναρξης: 09:30 Ώρα λήξης : 10:00 Παρόντες: Θεόδωρος Πυρίλλης Γιώργος Νικολέττος Γιώργος Καράς Αναστάσης Βλίττης Απόντες: Αβραάμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Ημερομηνία: 14 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Ημερομηνία: 16 Απριλίου 2013 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 15Η IANOΥΑΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 585 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Ημερομηνία: 15 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:25 Ώρα Λήξης: 15:40 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα 1.6)

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Ημερομηνία: 5 Απριλίου 2018 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα Λήξης: 14:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Ημερομηνία: 1 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 22:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4)

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καυκαλιάς Ανδρέας - Μέλος 4. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 5. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014, στις 7:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.03.2013 και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Φ. Σάββα Π. Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015, στις 7:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013, στις 6:00 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) A/A 19/2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 163 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (10 ΗΣ ΤΟΥ 2016), ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, 2.00μ.μ. ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ:

Διαβάστε περισσότερα

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου Πρακτικά 493 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 8/12/2010 από τις 6:30μμ-7:30μμ. Αρ συνεδρίας: 16/2010 Παρόντες: κ.κ. Σάββας Ηλιοφώτου, Δήμαρχος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 560 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ - 10.30μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 Ημερομηνία: 27 Ιανουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 12:30 Ώρα Λήξης: 14:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 18Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 578 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη 7 Ιουλίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό Μέλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/16 Ημερομηνία: 27 Απριλίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα Λήξης: 15:10 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/16 Ημερομηνία: 25 Φεβρουαρίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:15 Ώρα Λήξης: 20:10 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (μέχρι μέρος του θέματος 8.4) κ. Ανδρέας Οικονόμου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Ημερομηνία: 2 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Πασχάλη Αντώνης Μηχανικός Μέλη Θωμάς Βασιλείου Φάνος Κουρουφέξης Δημοτικού Σταύρος Σταυρινίδης Ιωάννης Κληρίδης Συμβουλίου

Μαρία Πασχάλη Αντώνης Μηχανικός Μέλη Θωμάς Βασιλείου Φάνος Κουρουφέξης Δημοτικού Σταύρος Σταυρινίδης Ιωάννης Κληρίδης Συμβουλίου Πρακτικά 556 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 26/5/15 και ώρα 6.00μμ 6.30μμ Αρ Συνεδρίας: 7/2015 Παρόντες: Δρ Λάζαρος Σ Σαββίδης, Δήμαρχος,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26Η ΙΟΥNΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 572 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 3 Απριλίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Η προσφορά προκηρύχτηκε με ανοιχτή διαδικασία και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-procurement. Υποβληθήκαν 8 προσφορές από τους ακόλουθους:

Η προσφορά προκηρύχτηκε με ανοιχτή διαδικασία και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-procurement. Υποβληθήκαν 8 προσφορές από τους ακόλουθους: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 153 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (17 η του 2015) ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.00μμ, ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2016

Αρ. Συνεδρίας: 10/2016 Πρακτικά 97 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, 2016, ώρα 5:30μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 06/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 574 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-11.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Ημερομηνία: 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:45 Ώρα Λήξης: 15:00 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/11/2016 ΑΡΙΘ. 20/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 6/2015

Αρ. Συνεδρίας: 6/2015 Πρακτικά 81 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 29 Απριλίου, 2015, ώρα 8:15πμ Αρ. Συνεδρίας: 6/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 29/01/2008

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 09/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 28 ης Μαΐου 2013.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 09/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 28 ης Μαΐου 2013. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 09/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 28 ης Μαΐου 2013. Αριθμός Απόφασης 191/2013 Θέμα 36 ο : Έγκριση μετακινήσεων. Σήμερα την 28 η Μαΐου 2013,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 10 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 672 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ. 9.45μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 22 αν ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 601 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 10.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 14/30 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 14/30 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 14/30 Οκτωβρίου 2013 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 13/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αγωγή Επαρχιακού Δικαστηρίου αρ. 2715/09, Νίκος Οικονομίδης εναντίον Δήμου Στροβόλου

Αγωγή Επαρχιακού Δικαστηρίου αρ. 2715/09, Νίκος Οικονομίδης εναντίον Δήμου Στροβόλου Αρ Φακ: 6.31.01 25 Μαΐου 2012 Κυρίους Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη Βαλεντίνο Πολυκάρπου Μάριο

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.»,

«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.», ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.» Α.Φ.Μ. 090090279

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25.09.2012 και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Π. Κύπρου Φ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 07 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 605 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ. 9.30μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 165 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΠΕΜΠΤΗ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 7.00 μ.μ. ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΑΙΚΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ: Κωστας

Διαβάστε περισσότερα