Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Παραμετροποίηση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Παραμετροποίηση"

Transcript

1 Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Εάν αποφασιστεί η μετάβαση στο προτεινόμενο από τα ΕΛΠ λογιστικό σχέδιο, το ATLANTIS E.R.P. παρέχει αυτόματες εργασίες μετάβασης. Η μετάβαση στο νέο λογιστικό σχέδιο πρέπει να γίνει αφού προηγηθεί το άνοιγμα των περιόδων της νέας χρήσης και σε κάθε περίπτωση πριν καταχωρηθούν άρθρα λογιστικής. Σημείωση. Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας και προκειμένου να αποφύγετε μηνύματα λαθών κατά την καταχώρηση παραστατικών, από την επιλογή [Οργάνωση-Ειδικές παράμετροι-λογιστικής] πρέπει να ενεργοποιήσετε την παράμετρο «Απενεργοποίηση ενημέρωσης Λογιστικής από παραστατικά». Παραμετροποίηση Βήμα 1 ο - Αλλαγή λογιστικού σχεδίου Το ATLANTIS έχει ενσωματωμένο το νέο λογιστικό σχέδιο, πλήρως παραμετροποιημένο για την αυτόματη παραγωγή των νέων λογιστικών καταστάσεων. Η εισαγωγή του νέου λογιστικού σχεδίου επιτυγχάνεται από την επιλογή [Λογιστική - Εργασίες - Λογιστικό σχέδιο Δημιουργία]. Με την αποδοχή της εργασίας, στο υπάρχον λογιστικό σχέδιο στο πεδίο Χρήση Ισχύος τοποθετείται το έτος της προηγούμενης χρήσης και παράλληλα εισάγεται το προτεινόμενο λογιστικό σχέδιο των ΕΛΠ στον επιθυμητό βαθμό ανάλυσης (3 ο Μόνο Υποχρεωτικοί = Ναι ή 4 ο Μόνο Υποχρεωτικοί = Όχι) και χρήση ισχύος από το τρέχον έτος. Παράλληλα, παρέχει δυνατότητα για δημιουργία κενού λογιστικού σχεδίου εάν για κάποιο λόγο το επιθυμείτε. Εάν για οποιοδήποτε λόγο θελήσετε να αναιρέσετε τη δημιουργία του νέου λογιστικού σχεδίου, το ATLANTIS παρέχει τη δυνατότητα διαγραφής του και επαναφοράς του προηγούμενου. Αυτό επιτυγχάνεται από την επιλογή [Λογιστική - Εργασίες - Λογιστικό σχέδιο Διαγραφή]. Με την αποδοχή της εργασίας, το νέο λογιστικό σχέδιο διαγράφεται και επιτρέπεται η χρήση και λειτουργία του προηγούμενου λογιστικού σχεδίου της εταιρίας

2 Βήμα 2 ο - Συμπλήρωση λογιστικού σχεδίου Εάν επιλεγεί η αλλαγή λογιστικού σχεδίου σε 3 ο βαθμό, το ATLANTIS E.R.P. σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε μαζικά 4 ο βάθμιους λογαριασμούς από το προηγούμενο λογιστικό σχέδιο εφόσον το επιθυμείτε. Αυτό επιτυγχάνεται από την επιλογή [Λογιστική - Εργασίες - Λογιστικό σχέδιο - Αντιγραφή λογαριασμών]. Με τη χρήση της συγκεκριμένης εργασίας μπορούν να μεταφερθούν: - Λογαριασμοί Τάξεως & Αναλυτικής Λογιστικής όπως ακριβώς ήταν στο προηγούμενο λογιστικό σχέδιο - Λογαριασμοί με συμπληρωμένα στοιχεία ΜΥΦ που προτείνονται αυτόματα από την εργασία - Συναλλασσόμενοι (πελάτες, προμηθευτές, κλπ) με τα πλήρη στοιχεία τους εφόσον έχουν καταχωρημένο στα στοιχεία τους ΑΦΜ, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα λογιστικά γραφεία που όλους τους συναλλασσόμενους του έχουν ως λογαριασμούς της λογιστικής - Οποιοιδήποτε άλλοι επιλεγμένοι λογαριασμοί από το λογιστικό σχέδιο της προηγούμενης χρήσης (με ΕΓΛΣ) οι οποίοι τοποθετούνται κάτω από τους επιλεγμένους λογαριασμούς της τρέχουσας χρήσης, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν αποφασίσετε να ανοίξετε το νέο λογιστικό σχέδιο σε 3 ο βαθμό και θέλετε να μεταφέρετε τους λογαριασμούς της τελευταίας βαθμίδας (πχ. Αγορών πωλήσεων, ΦΠΑ, κλπ) κάτω από τους αντίστοιχους νέους λογαριασμούς. Τέλος, αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά των επιλεγμένων λογαριασμών, η εργασία σας παρέχει τη δυνατότητα να ενημερώσετε μαζικά και αυτόματα τους συνδεδεμένους λογαριασμούς Φ.Π.Α., τους σχετικούς λογαριασμούς ΦΠΑ του άρθρου 39Β καθώς και τα πρότυπα παραστατικά με τους κωδικούς του νέου λογιστικού σχεδίου.

3 Βήμα 3 ο - Ενημέρωση συνθετικών Εφόσον έχετε μεταβεί σε νέο λογιστικό σχέδιο, οι λογαριασμοί λογιστικής που υπάρχουν καταχωρημένοι στο εμπορικό κύκλωμα, είναι λανθασμένοι καθώς δεν υπάρχουν σ αυτό και πρέπει να αλλάξουν. Αυτό επιτυγχάνεται με την επιλογή [Λογιστική - Εργασίες - Λογιστικό σχέδιο Ενημέρωση συνθετικών]. Η συγκεκριμένη εργασία σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε μαζικά τους λογαριασμούς γενικής λογιστικής στα βασικότερα κυκλώματα της εμπορικής διαχείρισης όπως είδη, πελάτες, προμηθευτές, πάγια, αξιόγραφα, κλπ Βήμα 4 ο - Σχεδιασμός μεταφοράς υπολοίπων Εάν επιλεγεί η αλλαγή λογιστικού σχεδίου σε 4 ο βαθμό, οι λογαριασμοί της ομάδας 2 που το υπόλοιπό τους μεταφέρεται στη νέα χρήση σε διαφορετικό λογαριασμό, είναι ήδη συμπληρωμένοι από την εφαρμογή. Σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να συμπληρωθούν από το χρήστη. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της επιλογής [Λογιστική- Λογαριασμοί-Ειδικά Στοιχεία]. Σε κάθε λογαριασμό της ομάδας 2 που το υπόλοιπό του μεταφέρεται στη νέα χρήση σε διαφορετικό λογαριασμό, πρέπει να συμπληρωθεί από το χρήστη ο αντίστοιχος λογαριασμός ανοίγματος.

4 Βήμα 5 ο - Επικοινωνία Εμπορικού - Λογιστικής Μετά την ολοκλήρωση όλων των ανωτέρω εργασιών, θα πρέπει να ελεγχθούν όλες οι γέφυρες σύνδεσης εμπορικού λογιστικής από την εργασία [Οργάνωση-Σχεδιασμός συναλλαγών-σχεδιασμός σύνδεσης λογιστικής]. Βήμα 6 ο - Σχεδιασμός Παρακολούθησης Φορολογικής Βάσης λογαριασμών Η ALTEC SOFTWARE προτείνει την πρωτογενή καταχώρηση και τήρηση των αρχείων με τις λογιστικές τους αξίες (Λογιστική Βάση) ώστε να είναι δυνατή η αυτόματη παραγωγή των λογιστικών καταστάσεων και στη συνέχεια, όπου οι δύο βάσεις διαφοροποιούνται, να παρακολουθείται η διαφορά τους σε λογαριασμούς της ομάδας 00 - Τάξεως. Αναλυτικές οδηγίες παραμετροποίησης θα βρείτε στο έντυπο «Φορολογική Βάση λογαριασμών» Βήμα 7 ο Σχεδιασμός Κόστους Πωληθέντων & αποτελεσματικών λογαριασμών Αναλυτικές οδηγίες παραμετροποίησης θα βρείτε στο έντυπο «Λειτουργία αποτελεσματικών λογαριασμών» Βήμα 8 ο - Μεταφορά Υπολοίπων Τα υπόλοιπα των λογαριασμών από την προηγούμενη χρήση θα εισαχθούν με καταχώρηση άρθρου ανοίγματος χρήσης από τον χρήστη και όχι με την αντίστοιχη εργασία καθώς δεν υπάρχει αντιστοίχιση μεταξύ των λογαριασμών. Βήμα 9 ο - Λογιστικά Γραφεία Ειδικά για τα λογιστικά γραφεία (που παρακολουθούν πολλές εταιρίες στην ίδια εγκατάσταση), δίνεται η δυνατότητα να αντιγράψουν από μία εταιρία τους λογαριασμούς του νέου λογιστικού σχεδίου σε όσες άλλες εταιρίες επιθυμούν. Αυτό επιτυγχάνεται με την επιλογή [Λογιστική - Εργασίες - Λογιστικό σχέδιο Μαζική αντιγραφή Λογ. σχεδίου]. Με τη χρήση της συγκεκριμένης εργασίας, επιλέγετε τις εταιρίες που θέλετε να μεταφερθεί το λογιστικό σχέδιο της τρέχουσας και πιέζοντας το πλήκτρο «Αποδοχή», η εργασία εκτελείτε αυτόματα. Σημείωση: Η εργασία είναι σκόπιμο να εκτελεστεί πριν από την μεταφορά συναλλασσόμενων στην τρέχουσα εταιρία εκτός κι αν έχουν τους ίδιους όλες οι επιλεγμένες εταιρίες.

5 Λογιστικές Καταστάσεις Έλεγχος λογιστικών καταστάσεων Οι νέες λογιστικές καταστάσεις έρχονται προσυμπληρωμένες με τους λογαριασμούς που πρέπει να μετέχουν σε καθεμιά από αυτές. Ο έλεγχος των λογαριασμών που μετέχουν στις λογιστικές καταστάσεις επιτυγχάνεται είτε από την επιλογή [Λογιστική-Λογιστικές Κατ/σεις ΕΛΠ - Σχεδιασμός καταστάσεων] όπου για κάθε κονδύλι της κατάστασης βλέπουμε τους λογαριασμούς που το ενημερώνουν είτε από την καρτέλα [Καταστάσεις ΕΛΠ] που έχει προστεθεί σε κάθε λογαριασμό λογιστικής. Σημείωση: Η κατηγορία λογαριασμού «Ενεργητικού αντίθετος» χρησιμοποιείται σε λογαριασμούς σωρευμένων αποσβέσεων, σωρευμένων απομειώσεων, επιστροφών και εκπτώσεων αγορών καθώς και προκαταβολών πελατών ενώ η κατηγορία λογαριασμού «Παθητικού αντίθετος» χρησιμοποιείται σε λογαριασμούς προκαταβολών σε προμηθευτές. Ο τρόπος ενημέρωσης [Αθροίζεται] προσθέτει το υπόλοιπο του λογαριασμού στο κονδύλι ενώ ο τρόπος ενημέρωσης [Αφαιρείται] το αφαιρεί από αυτό.

6 Σχεδιασμός νέων λογιστικών καταστάσεων Οι νέες λογιστικές καταστάσεις έρχονται προσυμπληρωμένες με όλους τους λογαριασμούς που πρέπει να μετέχουν σε καθεμιά από αυτές και κλειδωμένες από τη εφαρμογή ώστε να είναι εφικτή η αναβάθμισή τους σε περίπτωση αλλαγών στη νομοθεσία. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να σχεδιάσουν νέες καταστάσεις, με διαφορετική συμπεριφορά από την επιλογή [Λογιστική-Λογιστικές Κατ/σεις ΕΛΠ - Σχεδιασμός καταστάσεων]. Για τη δημιουργία αντιγράφου μιας λογιστικής κατάστασης εισέρχεστε σ αυτήν και με «δεξί κλικ» επιλέγετε «Αντιγραφή». Στη συνέχεια, επιλέγετε «Νέα εγγραφή» και στη κενή κατάσταση που θα εμφανιστεί, με «δεξί κλικ» επιλέγετε «Επικόλληση». Τέλος, πληκτρολογείτε ένα κωδικό (μεγαλύτερο από 100) και μια περιγραφή για τη νέα κατάσταση και πιέζετε το πλήκτρο «Αποδοχή» ώστε να αποθηκευτεί. Οι καταστάσεις που δημιουργείτε με αυτή τη διαδικασία είναι ξεκλείδωτες ώστε να μπορείτε να κάνετε όποιες αλλαγές και τροποποιήσεις επιθυμείτε.

7 Σχεδιασμός νέων φορμών εκτύπωσης καταστάσεων Οι νέες λογιστικές καταστάσεις συνοδεύονται από έτοιμες φόρμες εκτύπωσης σύμφωνα με τα υποδείγματα του παραρτήματος Β του Νόμου 4308/2014. Οι φόρμες αυτές είναι κλειδωμένες από τη εφαρμογή ώστε να είναι εφικτή η αναβάθμισή τους σε περίπτωση αλλαγών στη νομοθεσία. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να σχεδιάσουν νέες φόρμες εκτύπωσης με διαφορετική εμφάνιση από την επιλογή [Λογιστική-Λογιστικές Κατ/σεις ΕΛΠ Φόρμες εκτύπωσης καταστάσεων]. Για τη δημιουργία αντιγράφου μιας φόρμας εκτύπωσης απλά την επιλέγετε και με «δεξί κλικ» επιλέγετε «Αντιγραφή φόρμας». Στη συνέχεια πληκτρολογείτε ένα κωδικό (μεγαλύτερο από 100) και μια ονομασία για τη νέα φόρμα και πιέζετε το πλήκτρο «Αποδοχή» ώστε να αποθηκευτεί. Οι φόρμες εκτύπωσης που δημιουργείτε με αυτή τη διαδικασία είναι ξεκλείδωτες ώστε να μπορείτε να κάνετε όποιες αλλαγές και τροποποιήσεις επιθυμείτε.

8 Εκτύπωση λογιστικών καταστάσεων Όλες οι λογιστικές καταστάσεις (Ισολογισμοί & αποτελέσματα χρήσης σε 1 η φάση) μπορούν να υπολογισθούν και να εκτυπωθούν από την επιλογή [Λογιστική-Λογιστικές Καταστάσεις ΕΛΠ Εκτύπωση Καταστάσεων]. Με την εκτέλεση της εργασίας, εμφανίζονται όλες οι λογιστικές καταστάσεις που περιέχονται στην εφαρμογή και έχουν στο σχεδιασμό τους συμπληρωμένη υπαρκτή φόρμα εκτύπωσης. Επιλέγετε την κατάσταση που επιθυμείτε και πιέζετε το πλήκτρο «Υπολογισμός». Με την ολοκλήρωση του υπολογισμού, εμφανίζετε η οθόνη με τα υπολογισμένα από την εφαρμογή ποσά σε κάθε κονδύλι της κατάστασης. Εάν σε κάποια κονδύλια δεν έχουν υπολογισθεί ποσά λόγω μη ύπαρξης σχετικών λογιστικών εγγραφών, η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσετε εσείς το ποσό που θέλετε να εμφανιστεί στο συγκεκριμένο κονδύλι.

9 Επίσης, εάν για κάποιο από τα κονδύλια της λογιστικής κατάστασης πρέπει να κάνετε παραπομπή σε διευκρινιστικές σημειώσεις, πιέζοντας το πλήκτρο «Σημειώσεις», εμφανίζεται η σχετική οθόνη ώστε να εισάγετε τον αριθμό παραπομπής, ο οποίος και θα εμφανιστεί δίπλα από το αντίστοιχο κονδύλι στην εκτύπωση της κατάστασης. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, πιέζετε το πλήκτρο «Αποθήκευση» ώστε να αποθηκευτούν οι υπολογισμοί και τέλος το πλήκτρο «Εκτύπωση» ώστε να εκτυπωθεί η κατάσταση.

Εάν αποφασιστεί η συνέχιση λειτουργίας με το υπάρχον λογιστικό σχέδιο θα πρέπει να γίνουν οι εξής ενέργειες:

Εάν αποφασιστεί η συνέχιση λειτουργίας με το υπάρχον λογιστικό σχέδιο θα πρέπει να γίνουν οι εξής ενέργειες: Διατήρηση Ε.Γ.Λ.Σ. Εάν αποφασιστεί η συνέχιση λειτουργίας με το υπάρχον λογιστικό σχέδιο θα πρέπει να γίνουν οι εξής ενέργειες: Παραμετροποίηση Βήμα 1 ο Τροποποίηση & προσθήκη λογαριασμών Καθώς το υπάρχων

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε ΕΛΠ Βήμα 1ο - Άνοιγμα νέας χρήσης

Μετάβαση σε ΕΛΠ Βήμα 1ο - Άνοιγμα νέας χρήσης Μετάβαση σε ΕΛΠ Εάν αποφασιστεί η αλλαγή στο προτεινόμενο από τα ΕΛΠ λογιστικό σχέδιο, το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. παρέχει αυτόματες εργασίες μετάβασης οι οποίες πρέπει να γίνουν αφού προηγηθεί το άνοιγμα χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Αποτελεσμάτων Β.6

Κατάσταση Αποτελεσμάτων Β.6 Κατάσταση Αποτελεσμάτων Β.6 Με τις διατάξεις του ν.4308/2014 για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα δίνεται η δυνατότητα στις πολύ μικρές οντότητες (καθαρός κύκλος εργασιών μέχρι 1.500.000 ευρώ) της παραγράφου

Διαβάστε περισσότερα

Διατήρηση του Ε.Γ.Λ.Σ.

Διατήρηση του Ε.Γ.Λ.Σ. Διατήρηση του Ε.Γ.Λ.Σ. Εάν αποφασιστεί η συνέχιση λειτουργίας με το υπάρχον λογιστικό σχέδιο θα πρέπει να γίνουν οι εξής ενέργειες: Βήμα 1 ο - Άνοιγμα νέας χρήσης Το άνοιγμα της νέας χρήσης 2016 γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση Φορολογικής Βάσης λογαριασμών

Παρακολούθηση Φορολογικής Βάσης λογαριασμών Παρακολούθηση Φορολογικής Βάσης λογαριασμών Ο Νόμος 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα» Σύμφωνα με τις διατάξεις του του ν. 4308/2014 για τα «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα», το λογιστικό σύστημα κάθε οντότητας

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση Φορολογικής Βάσης λογαριασμών

Παρακολούθηση Φορολογικής Βάσης λογαριασμών Παρακολούθηση Φορολογικής Βάσης λογαριασμών Ο Νόμος 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα» Σύμφωνα με τις διατάξεις του του ν. 4308/2014 για τα «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα», το λογιστικό σύστημα κάθε οντότητας

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Οδηγιών Αυτόματου Κλεισίματος Ισολογισμού στην εφαρμογή Business Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Διαφορετικοί συντελεστές λογιστικών αποσβέσεων, Αναπροσαρμογές σε Εύλογες Αξίες & Απομειώσεις (Ε.Λ.Π.)

Διαφορετικοί συντελεστές λογιστικών αποσβέσεων, Αναπροσαρμογές σε Εύλογες Αξίες & Απομειώσεις (Ε.Λ.Π.) Διαφορετικοί συντελεστές λογιστικών αποσβέσεων, Αναπροσαρμογές σε Εύλογες Αξίες & Απομειώσεις (Ε.Λ.Π.) Περιεχόμενα 1. Γενικά... 1 2. Νέοι λογαριασμοί λογιστικής... 1 3. Παραμετροποίηση (Διαφορετικοί συντελεστές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανοίγματος Χρήσης 2016

Οδηγίες Ανοίγματος Χρήσης 2016 Δεκέμβριος 2015 Οδηγίες Ανοίγματος Χρήσης 2016 Oι οδηγίες αυτές, αφορούν στις λειτουργικές δυνατότητες λογισμικού ALTEC Software, παρέχονται αποκλειστικά σε συμβεβλημένους πελάτες της και είναι πνευματική

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Φυτοφαρμάκων

Διαχείριση Φυτοφαρμάκων Διαχείριση Φυτοφαρμάκων 1 Διαχει ριση Φυτοφαρμα κων ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 3 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΗΣ... 3 ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ... 5 ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΩΝ... 5 ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ... 5 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΠΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 39β ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΦΠΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΠΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 39β ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΦΠΑ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΠΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 39β ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΦΠΑ Η έκδοση 5.91.18 του WinEra ERP καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν από την εφαρμογή του Ειδικού Καθεστώτος Καταβολής ΦΠΑ σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Οδηγιών Αυτόματου Κλεισίματος Ισολογισμού στην εφαρμογή extra Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση ATLANTIS ERP με Έσοδα-Έξοδα

Σύνδεση ATLANTIS ERP με Έσοδα-Έξοδα Σύνδεση ATLANTIS ERP με Έσοδα-Έξοδα Παραμετροποίηση Βήμα 1 ο Σειρές παραστατικών Εσόδων -Εξόδων Στην παραμετροποίηση του εσόδων εξόδων υπάρχουν σχεδιασμένες οι σειρές παραστατικών για ενημέρωση από την

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαίες συγκεντρωτικές ΜΥΦ

Μηνιαίες συγκεντρωτικές ΜΥΦ Μηνιαίες συγκεντρωτικές ΜΥΦ Εισαγωγή Ο υπολογισμός των μηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων ΜΥΦ γίνεται από ειδική οντότητα της εφαρμογής και συγκεντρώνει στοιχεία από το εμπορικό κύκλωμα, τη λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ

Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ Εισαγωγή Ο υπολογισμός των συγκεντρωτικών καταστάσεων ΜΥΦ γίνεται από ειδική οντότητα της εφαρμογής και συγκεντρώνει στοιχεία από τα Έσοδα Έξοδα και από την διαχείριση παγίων

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:...

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:... Περιεχόμενα Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Δημιουργία Εταιρίας... 5 Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας:... 6 Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία:... 6 Καρτέλα Τράπεζα:... 7 Καρτέλα λογιστική:... 9 Καρτέλα e-mail info... 9 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Η έκδοση 3.20.21 του ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ υποστηρίζει την έκδοση της νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ, η οποία πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ

Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ Εισαγωγή Ο υπολογισμός των συγκεντρωτικών καταστάσεων ΜΥΦ γίνεται από ειδική οντότητα της εφαρμογής και συγκεντρώνει στοιχεία από το εμπορικό κύκλωμα, τη λογιστική ή από

Διαβάστε περισσότερα

Χρονική Τακτοποίηση Εσόδων & Εξόδων (Απλογραφικά βιβλία)

Χρονική Τακτοποίηση Εσόδων & Εξόδων (Απλογραφικά βιβλία) Χρονική Τακτοποίηση Εσόδων & Εξόδων (Απλογραφικά βιβλία) Γενικά Με τις διατάξεις του ν.4308/2014 για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην υποχρέωση των οντοτήτων για την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανοίγµατος Χρήσης 2012

Οδηγίες Ανοίγµατος Χρήσης 2012 εκέµβριος 2011 Οδηγίες Ανοίγµατος Χρήσης 2012 Oι οδηγίες αυτές, αφορούν στις λειτουργικές δυνατότητες λογισµικού ALTEC Software, παρέχονται αποκλειστικά σε συµβεβληµένους πελάτες της και είναι πνευµατική

Διαβάστε περισσότερα

Αντιστοίχιση λογαριασμών με ΕΛΠ

Αντιστοίχιση λογαριασμών με ΕΛΠ Αντιστοίχιση λογαριασμών με ΕΛΠ Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας αντιστοίχισης λογαριασμών με ΕΛΠ. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. Άρθρου 39β

Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. Άρθρου 39β Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. Άρθρου 39β Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Παραμετροποίηση εφαρμογής... 3 1 Εταιρείες που δεν εντάσσονται στο ειδικό καθεστώς - είναι λήπτες τιμολογίων από υποκείμενους που έχουν ενταχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Επιταγών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Επιταγών στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση της σειράς HyperΛογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ

Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ Για το σωστό υπολογισµό των µηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων, στο Soft1 απαιτείται παραµετροποίηση στο αρχείο συναλλασσοµένων καθώς και στις Σειρές των παραστατικών. Αν αποστείλετε

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία και Υποβολή Περιοδικής ΦΠΑ

Δημιουργία και Υποβολή Περιοδικής ΦΠΑ Δημιουργία και Υποβολή Περιοδικής ΦΠΑ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Υπολογισμού και Αυτόματης Υποβολής Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ στην εφαρμογή extra

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) > Αρχεία Αρχεία Εισαγωγή από αρχείο ASCII Με την εργασία αυτή έχετε την δυνατότητα να εισάγετε

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ

Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ . 2 Περιεχόμενα 1 Περίληψη... 1 3 Συγχρονισμός Λογιστικού Σχεδίου... 5 4 Υπολογισμός Περιοδικής Δήλωσης Φ.Π.Α.... 6 4.1 Αυτόματη Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΝΟΤΗΤΑ 1...1 ΠΛΗΚΤΡΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2...3 ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...4 - Ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

EBS Version Entersoft Business Suite Entersoft CRM

EBS Version Entersoft Business Suite Entersoft CRM EBS Version 4.4.2.3 Entersoft Business Suite Entersoft CRM Νέα χαρακτηριστικά και επεκτάσεις Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή περιεχομένων έκδοσης 3 Entersoft ERP... 3 Entersoft ERP 4 Αλλαγές στον Φ.Π.Α....

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή.

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ DYNAMICS NAV 2013 R2 - INNOVERA 7.1 ERP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ DYNAMICS NAV 2013 R2 - INNOVERA 7.1 ERP ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ DYNAMICS NAV 2013 R2 - INNOVERA 7.1 ERP Για να κλείσουμε μία χρήση στο InnovEra, επιλέγουμε από το κεντρικό μενού των Τμημάτων «Οικονομική Διαχείριση», «Περιοδικές Εργασίες»,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανοίγµατος Χρήσης 2015

Οδηγίες Ανοίγµατος Χρήσης 2015 εκέµβριος 2014 Οδηγίες Ανοίγµατος Χρήσης 2015 Oι οδηγίες αυτές, αφορούν στις λειτουργικές δυνατότητες λογισµικού ALTEC Software, παρέχονται αποκλειστικά σε συµβεβληµένους πελάτες της και είναι πνευµατική

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Πάγιου Ενεργητικού

Διαχείριση Πάγιου Ενεργητικού Διαχείριση Πάγιου Ενεργητικού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού. Η διαδικασία περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση των εκτυπωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Νέες Λειτουργίες Αγορών / Πωλήσεων Γενικά

Νέες Λειτουργίες Αγορών / Πωλήσεων Γενικά Νέες Λειτουργίες Αγορών / Πωλήσεων Γενικά Με βάση το άρθρο 11 του ν.4308/2014 Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και την εγκύκλιο ΠΟΛ.1003/2014 έχει αλλάξει ο χρόνος έκδοσης των τιμολογίων στο τέλος κάθε έτους.

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αξιόγραφων

Διαχείριση Αξιόγραφων Διαχείριση Αξιόγραφων 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Διαχείρισης Αξιόγραφων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία χρήσης module Αναλυτικής Λογιστική. (v.1.0.7)

Διαδικασία χρήσης module Αναλυτικής Λογιστική. (v.1.0.7) Διαδικασία χρήσης module Αναλυτικής Λογιστική (v.1.0.7) Περίληψη Με το Module της Αναλυτικής Λογιστικής πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικά Στοιχεία: Συμπληρώνετε κατηγορία βιβλίων, ρυθμίσεις ΦΠΑ και τους κωδικούς ΚΑΔ της εταιρίας.

Φορολογικά Στοιχεία: Συμπληρώνετε κατηγορία βιβλίων, ρυθμίσεις ΦΠΑ και τους κωδικούς ΚΑΔ της εταιρίας. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Γενική Λογιστική > Εργαλεία Εργαλεία Εταιρίες Διαχείριση Εταιριών Βασικά Στοιχεία: Συμπληρώνετε τα βασικά στοιχεία της εταιρίας.

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Λογιστικής. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Υποκαταστημάτων στα Έσοδα - Έξοδα

Διαχείριση Υποκαταστημάτων στα Έσοδα - Έξοδα Διαχείριση Υποκαταστημάτων στα Έσοδα - Έξοδα Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας παρακολούθησης Υποκαταστημάτων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα διαδικασία ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων

Νέα διαδικασία ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων 1 Νέα διαδικασία ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποιη σεις για ενσωμα τωση του ΚΦΑΣ (Ν.4093/2012) στις εφαρμογε ς Atlantis E.R.P. και xline E.R.P.

Τροποποιη σεις για ενσωμα τωση του ΚΦΑΣ (Ν.4093/2012) στις εφαρμογε ς Atlantis E.R.P. και xline E.R.P. Τροποποιη σεις για ενσωμα τωση του ΚΦΑΣ (Ν.4093/2012) στις εφαρμογε ς Atlantis E.R.P. και xline E.R.P. Οι τροποποιήσεις που έγιναν στα προγράμματά μας ισχύουν μόνο για τα serial numbers εσωτερικού και

Διαβάστε περισσότερα

Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή της

Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή της Αναλυτική Λογιστική Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή της Λογιστικής Η Αναλυτική Λογιστική περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση εισπράξεων

Διαχείριση εισπράξεων Διαχείριση εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών... 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών... 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου... 10 Ακύρωση παραστατικού είσπραξης... 14 Αντιγραφή παραστατικού

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή συντελεστών Φ.Π.Α. & μετάβαση σε Νέο Καθεστώς Φ.Π.Α.

Αλλαγή συντελεστών Φ.Π.Α. & μετάβαση σε Νέο Καθεστώς Φ.Π.Α. συντελεστές Φ.Π.Α. Αλλαγή συντελεστών Φ.Π.Α. & μετάβαση σε Νέο Καθεστώς Φ.Π.Α. Μάϊος 2016 Σελίδα 1 Εισαγωγή Προκειμένου να καλυφθούν οι τροποποιήσεις σχετικά με τους νέους συντελεστές και το νέο καθεστώς

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργειες Οδηγίες εισηγητή Δείγματα οθονών. 3. Επιλέγω Οικονομική Διαχείριση. - Παραμετροποίηση

Ενέργειες Οδηγίες εισηγητή Δείγματα οθονών. 3. Επιλέγω Οικονομική Διαχείριση. - Παραμετροποίηση #1 Γενικής Λογιστικής Μετά τη δημιουργία του ετήσιου πλάνου παραγωγής και αναγκών θα προχωρήσουμε στην αγορά μέρους των υλικών που προβλέπονται ώστε να μπορεί να αρχίσει η παραγωγική διαδικασία τον Ιανουάριο.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προσαρτήματος

Οδηγίες Προσαρτήματος Οδηγίες Προσαρτήματος Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εκτύπωσης Προσαρτήματος στην εφαρμογή Γενική Λογιστική Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας

Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας Φάση 1 Φάση 1.1 Με την εκτέλεση του προγράμματος εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη Επιλογή των δύο checkbox τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου...

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου... Δημιουργία πληρωμής Περιεχόμενα Δημιουργία πληρωμής μετρητών... 3 Πεδία Παραστατικού Πληρωμής... 4 Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων... 6 Καταχώρηση Αξιογράφου... 8 Αντιγραφή παραστατικού πληρωμής... 10 Ακύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού

Διαδικασία Διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού Διαδικασία Διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού. Η διαδικασία περιλαμβάνει αναλυτική

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαίες Συγκεντρωτικές1 Καταστάσεις1

Μηνιαίες Συγκεντρωτικές1 Καταστάσεις1 Μηνιαίες Συγκεντρωτικές1 Καταστάσεις1 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης 1/4/2014 Σελίδα 1 από 12 8 2014 Rowega Consulting Ltd. i. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Κατά την εκκίνηση της εφαρµογής, εµφανίζεται στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής

Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής 1 Περίληψη Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή Hyper

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικές Καταστάσεις βάσει Ε.Λ.Π.

Οικονομικές Καταστάσεις βάσει Ε.Λ.Π. Οικονομικές Καταστάσεις βάσει Ε.Λ.Π. 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας σύνταξης οικονομικών καταστάσεων βάση των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων.

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Παραμέτρων Ενημέρωσης Γέφυρας Συναλλασσομένου

Ορισμός Παραμέτρων Ενημέρωσης Γέφυρας Συναλλασσομένου Ορισμός Παραμέτρων Ενημέρωσης Γέφυρας Συναλλασσομένου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Ορισμού Παραμέτρων Γέφυρας Συναλλασσόμενου στην εφαρμογή extra

Διαβάστε περισσότερα

Μετατροπή Εταιρίας σε Εταιρία ΕΛΠ

Μετατροπή Εταιρίας σε Εταιρία ΕΛΠ Μετατροπή Εταιρίας σε Εταιρία ΕΛΠ Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Μετατροπής μιας εταιρίας Γ κατηγορίας από ΕΓΛΣ σε ΕΛΠ. Περιεχόμενα Περίληψη...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ DC SCAN4YOU Η εφαρμογή WinEra ERP σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσετε παραστατικά γρήγορα, με ασφάλεια και με αυτοματοποιημένο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Νέου Λογαριασμού

Εισαγωγή Νέου Λογαριασμού Εισαγωγή Νέου Λογαριασμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εισαγωγής νέου λογαριασμού καθώς και την παραμετροποίησή του. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Περιεχόμενα Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Βασικό... 4 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία... 5 Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Pylon Entry Προμηθευτές Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Προμηθευτή... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Εμπορικά

Διαβάστε περισσότερα

Περιπτώσεις αλλαγής Λογιστικού Σχεδίου.

Περιπτώσεις αλλαγής Λογιστικού Σχεδίου. Μετατροπή Κωδικοποίησης Λογιστικού Σχεδίου Παράµετρος & Προτιµήσεις Εργασίες Έναρξης Οικονοµικές Χρήσεις Μετατροπή Κωδικοποίησης Λογιστικού Σχεδίου Μέσω της εργασίας αυτής, αναλύεται ο τρόπος µε τον οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Καταστάσεις πληρωμών.

Καταστάσεις πληρωμών. Καταστάσεις πληρωμών. Η ενότητα «Καταστάσεις πληρωμών» παρέχει τη δυνατότητα τμηματικής εξόφλησης των αποδοχών. Τρόπος Λειτουργίας Βήμα 1 ο Δημιουργία κατάστασης πληρωμών Από την επιλογή [Μισθοδοσία Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή Νέας εγγραφής Εσόδου Εξόδου και Άρθρου Γενικής Λογιστικής.... 4 1.1. Διαδικασία εισαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση /10/2015. Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις

Έκδοση /10/2015. Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις Έκδοση 3.70 01/10/2015 Η έκδοση 3.70 της εφαρμογής Defacto / Γενική & Αναλυτική Λογιστική, περιλαμβάνει : Βελτιώσεις Περιοδική Δήλωση Φ.Π.Α. Γενικά Οδηγίες για τον Υπολογισμό Φ.Π.Α. Αρχείο Δηλώσεων Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015 Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Εμπορική διαχείριση 3 Σύνδεση γραμμών παραστατικών αγορών/πωλήσεων/ειδών... 3 Παραστατικά Σύνθεσης... 3 Συναλλασσόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία. Εκτυπώσεων & Προβολών

Δημιουργία. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία. Εκτυπώσεων & Προβολών Δημιουργία Εκτυπώσεων & Προβολών Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία Εκτυπώσεων & Προβολών Περιεχόμενα Διαχείριση Εκτυπώσεων & Προβολών 3 Εκτύπωση Γενικές Παράμετροι... 4 Φίλτρα... 4 Bands...

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Διαχείριση Εισπράξεων Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου 11

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Pylon Entry Πελάτες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πελάτη... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία...

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικές Καταστάσεις βάσει Ε.Λ.Π.

Οικονομικές Καταστάσεις βάσει Ε.Λ.Π. Οικονομικές Καταστάσεις βάσει Ε.Λ.Π. 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας σύνταξης οικονομικών καταστάσεων βάση των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ. Μέτρο 2.2.1

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ. Μέτρο 2.2.1 On line ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Μέτρο 2.2.1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ... 3 1.1 Υποχρεωτικά Πεδία... 3 1.2 Βοηθητική Λίστα Τιμών (drop down list)... 3 1.3 Αναζήτηση... 3 1.3.1

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική Σουίτα II Έσοδα Έξοδα Λογιστική Πάγια

Λογιστική Σουίτα II Έσοδα Έξοδα Λογιστική Πάγια Λογιστική Σουίτα II Έσοδα Έξοδα Λογιστική Πάγια Λογιστική Σουίτα II Έσοδα / Έξοδα Λογιστική Πάγια ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 COPYRIGHT, ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. Η ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. έχει κατοχυρωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας. Φάση 1 Φάση 1.1 Με την

Διαβάστε περισσότερα

Ο μηχανισμός σήμανσης (ΕΑΦΔΣΣ) «Tax Agent» συνδέεται με τις εφαρμογές Atlantis και Atlantis Entry ως μηχανισμός τύπου Β.

Ο μηχανισμός σήμανσης (ΕΑΦΔΣΣ) «Tax Agent» συνδέεται με τις εφαρμογές Atlantis και Atlantis Entry ως μηχανισμός τύπου Β. Tax Agent 1 Περιεχόμενα Γενική Περιγραφή... 3 Αρχική παραμετροποίηση... 4 Εγκατάσταση & παραμετροποίηση Tax Agent... 4 Παραμετροποίηση Tax Agent στο E.R.P.... 4 Αλλαγή στοιχείων εταιρίας... 5 Παραμετροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το WINERA ERP

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το WINERA ERP Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το WINERA ERP Α. ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η έκδοση 5.91.00 του WinEra ERP υποστηρίζει την έκδοση της νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ, η οποία πρέπει να υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

Λήψη Στοιχείων Συναλλασσομένων

Λήψη Στοιχείων Συναλλασσομένων Λήψη Στοιχείων Συναλλασσομένων 1 Λήψη Στοιχείων από τη ΓΓΠΣ Εχει ενεργοποιηθεί εκ νέου η δυνατότητα λήψης στοιχείων από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) για Φυσικά και Μη Φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµική Χρήση - Μεταφορές Υπολοίπων

Οικονοµική Χρήση - Μεταφορές Υπολοίπων Άνοιγµα Οικονοµικής Χρήσης Μεταφορές Υπολοίπων Η εργασία καταχώρησης της οικονοµικής χρήσης επιλέγεται ως εξής : Οργάνωση Εφαρµογής Χρήσεις Οργάνωση Αρχεία Οικονοµικές Χρήσεις Στοιχεία Χρήσης Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης

Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης. Παρουσιάζονται οι διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Περιεχόμενα Παραμετροποίηση Γρήγορης Καταχώρησης... 3 Γρήγορη Καταχώρηση... 4 Κατηγορία Λιανικής & Μαζική Ανάθεση Κατηγορίας στα είδη... 9 Γρήγορη Καταχώρηση Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Μητρώο Παγίων 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Μητρώου Παγίων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης Pylon Entry

Οδηγίες Εγκατάστασης Pylon Entry Οδηγίες Εγκατάστασης Pylon Entry Περιεχόμενα Τεχνικές Προδιαγραφές... 3 Ελάχιστες τεχνικές προδιαγραφές... 3 Οδηγίες Εγκατάστασης Pylon Entry... 3 Εγκατάσταση... 3 Πρώτη είσοδος στην εφαρμογή και ενεργοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax:

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax: 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ. 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ.: 215.5500880 Fax: 215.5500883 E-mail: info@01solutions.gr Πίνακας Περιεχομένων 1. Εφαρμογές (w_diax01201)... 4 2. Σχέσεις Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας υπολογισμού και αυτόματης υποβολής της Αναλυτικής Περιοδικής

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογή των εφαρμογών PRISMA Win στη νομοθεσία και πιο συγκεκριμένα στις νέες διατάξεις του κώδικα ΦΠΑ.

Προσαρμογή των εφαρμογών PRISMA Win στη νομοθεσία και πιο συγκεκριμένα στις νέες διατάξεις του κώδικα ΦΠΑ. Προσαρμογή των εφαρμογών PRISMA Win στη νομοθεσία και πιο συγκεκριμένα στις νέες διατάξεις του κώδικα ΦΠΑ. Οι διατάξεις ισχύουν και πρέπει να εφαρμόζονται από 01/08/2017 βάσει των Ν. 4484/2017 - ΠΟΛ. 1134/217

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία μεταφοράς του μισθοδοτικού άρθρου από την εφαρμογή Extra Μισθοδοσία στην εφαρμογή Extra Λογιστική Διαχείριση.

Διαδικασία μεταφοράς του μισθοδοτικού άρθρου από την εφαρμογή Extra Μισθοδοσία στην εφαρμογή Extra Λογιστική Διαχείριση. Διαδικασία μεταφοράς του μισθοδοτικού άρθρου από την εφαρμογή Extra Μισθοδοσία στην εφαρμογή Extra Λογιστική Διαχείριση. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η παραμετροποίηση και η χρήση της γρήγορης καταχώρησης πωλήσεων, καθώς και της κατηγορίας λιανικής των ειδών. Περιεχόμενα Παραμετροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

1 Παραστατικών Πωλήσεων

1 Παραστατικών Πωλήσεων Version 2.4.0.0 Κινήσεις 1 Παραστατικών Πωλήσεων Κινήσεις Πωλήσεις Παραστατικά Πωλήσεων Στην αναζήτηση των παραστατικών πωλήσεων πραγµατοποιήθηκε προσθήκη ενός πλήκτρου το οποίο γίνεται ενεργό µόνο για

Διαβάστε περισσότερα

4. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ DOS

4. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ DOS 4. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ DOS 4.1 Μεταφορά εταιριών από BUSINESS Β σε WINERA 1. Στο δίσκο που είναι εγκατεστημένο το BUSINESS B εγκαθιστάτε την εφαρμογή BUSINESS Γ. 2. Ανοίγετε μία εταιρεία στο BUSINESS

Διαβάστε περισσότερα

Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227

Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227 1. ΓΕΝΙΚΑ... 227 2. ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 228 3. ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ... 230 4. ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ... 232 4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 232 copyright DATA COMMUNICATION ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Η.

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία Δεδομένων Φυσικών Προσώπων - GDPR

Προστασία Δεδομένων Φυσικών Προσώπων - GDPR Προστασία Δεδομένων Φυσικών Προσώπων - GDPR 1 12 Περιεχόμενα Γενική περιγραφή... 3 Παραμετροποίηση εφαρμογής... 3 Στοιχεία GDPR... 3 Ομάδες Χρηστών... 4 Οντότητες GDPR... 4 Εταιρείες... 4 Εργασίες οντοτήτων...

Διαβάστε περισσότερα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Η κεντρική οθόνη του προγράμματος. Ανά χρήστη υπάρχει δυνατότητα σχεδιασμού Menu Αρχείο

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Υποσύστημα. Διαχείρισης Δαπανών. του Τακτικού Προϋπολογισμού

Υποσύστημα. Διαχείρισης Δαπανών. του Τακτικού Προϋπολογισμού 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 Υποσύστημα Διαχείρισης Δαπανών του Τακτικού Προϋπολογισμού 1. ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Στην συγκεκριμένη

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή EXTRA. Διαδικασία Αυτόματης Υποβολής Συγκεντρωτικής Κατάστασης Τιμολογίων μέσω Internet

Εφαρμογή EXTRA. Διαδικασία Αυτόματης Υποβολής Συγκεντρωτικής Κατάστασης Τιμολογίων μέσω Internet Εφαρμογή EXTRA Διαδικασία Αυτόματης Υποβολής Συγκεντρωτικής Κατάστασης Τιμολογίων μέσω Internet Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Αυτόματης Υποβολής

Διαβάστε περισσότερα