Η HELLA ΣΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΑΓΟΡΆ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΏΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η HELLA ΣΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΑΓΟΡΆ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΏΝ"

Transcript

1 Η HELLA ΣΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΑΓΟΡΆ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΏΝ

2 ΟΙ ΠΕΛΆΤΕΣ ΜΑΣ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΊΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΏΝ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΉΤΩΝ Οι απαιτήσεις για την τεχνολογία μεγαλώνουν συνεχώς και η τεχνική πολυπλοκότητα αυξάνεται και μαζί και η πολυπλοκότητα των οχημάτων και της αγοράς ανταλλακτικών. Ακόμα και ο ρόλος της HELLA άλλαξε περνώντας τα χρόνια: Θεωρούμε τον εαυτό μας ως συνεργάτη του εμπορίου χονδρικής που κάνει τη δουλειά σας πιο απλή και αποδοτική και ως φίλο του συνεργείου που με την υποστήριξή του η ροή των εργασιών σας γίνεται πιο γρήγορη και επικερδής - έτσι ώστε το όχημα να επιστρέφει το ταχύτερο δυνατό και πάλι στον δρόμο!

3 Η HELLA ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΊΟΥ ΧΟΝΔΡΙΚΉΣ Οι καθημερινές σας εργασίες είναι ήδη αρκετά πολύπλοκες, γι' αυτό θεωρούμε καθήκον μας και ως κάτι αυτονόητο να τις κάνουμε όσο το δυνατόν πιο απλές. Αυτό ξεκινά με την εξαιρετική διαθεσιμότητα προϊόντων και τις ανεπτυγμένες υπηρεσίες logistics, συνεχίζει με τη διαχείριση δεδομένων εξαιρετικής ποιότητας και ολοκληρώνεται με τη στοχευμένη υποστήριξη πωλήσεων. ΟΙ ΚΑΛΈΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ LOGISTICS ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΈΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙ ΌΣΩΝ ΠΑΡΈΧΟΥΜΕ Η HELLA σάς προσφέρει όχι μόνο ένα μεγάλο εύρος προϊόντων υψηλής ποιότητας με μεγάλη διαθεσιμότητα: από ανταλλακτικά, εξαρτήματα φθοράς και ανταλλακτικά αμαξώματος έως αναλώσιμα και αξεσουάρ, αλλά και επαγγελματικό εξοπλισμό συνεργείων. Από τη βέλτιστη διαχείριση πληροφοριών έως τις ευέλικτες λύσεις logistics: Φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα μας να είναι πάντα εκεί, όπου και όταν τα χρειάζεστε. ΚΑΛΎΠΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΓΚΆΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ Η HELLA είναι πολύ περισσότερα από μόνο προϊόντα φωτισμού σε εμάς θα βρείτε περισσότερα από προϊόντα, που καλύπτουν τις επιθυμίες όλων των πελατών. Για την επαγγελματική επισκευή και συντήρηση σάς παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις διάγνωσης, σέρβις κλιματισμού και λύσεις συνεργείου. Επίσης, η HELLA προσφέρει κορυφαίο τεχνικό σέρβις, καθώς και εξαιρετικές υπηρεσίες logistics με μεγάλη ευελιξία και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. Σε εμάς τα έχετε όλα συγκεντρωμένα. ΠΟΛΛΈΣ ΔΥΝΑΤΈΣ ΜΆΡΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑ Για να έχετε σε όλους τους τομείς έναν δυνατό συνεργάτη πλάι σας, η HELLA προχώρησε σε δυνατές συνεργασίες από τις οποίες μόνο να ωφεληθείτε μπορείτε: BEHR HELLA Service: Ο ειδικός στη διαχείριση θερμότητας HELLA PAGID Brake Systems: Το καλύτερο από τους καλύτερους για τα συστήματα πέδησης HELLA GUTMANN Solutions: Ο επαγγελματίας στον εξοπλισμό συνεργείου για διάγνωση πολλών μαρκών, σέρβις συστημάτων κλιματισμού, καθώς και εργαλεία ελέγχου και ρύθμισης Μαζί με τη μάρκα HELLA την κορυφαία σε προϊόντα φωτισμού και την πρωτοπόρο στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα σας υποστηρίζουν ακόμα τέσσερις μάρκες στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε εσείς και οι πελάτες σας.

4 Η ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΈΓΙΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΆΚΙ λύ γα ε μ τερ η τητα. τικό ο δ απο ΣΥΝΕΡΓΆΤΗΣ ου ΓΙΑ ΕΣΆΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΎΜΕ ΌΤΑΝ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΕΓΓΎΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΆ Με εμπειρία μεγαλύτερη των 100 χρόνων και περισσότερα από 125 γεωγραφικά σημεία σε περισσότερες από 35 χώρες η HELLA είναι κυριολεκτικά κοντά στους πελάτες και έχει έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς οργανισμούς στα ανταλλακτικά επιβατικών, τις υπηρεσίες διάγνωσης και σέρβις δίπλα σας. Χάρη σε αυτή την εγγύτητα στην αγορά μπορούμε να αναγνωρίσουμε γρήγορα τις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες των πελατών σας και να τις εφαρμόσουμε ακόμα γρηγορότερα. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι εάν μας επιτρέψετε να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό για εσάς και στο μέλλον! Η HEL Η Direct Customer Service σάς προσφέρει τρέχουσες πληροφορίες για καταλόγους και την γκάμα προϊόντων μας και είναι εκεί για να σας παρέχει συμβουλές για παραγγελίες και τις παραδόσεις τους. Και αν έχετε ερωτήσεις για θέματα logistics, μπορείτε να τις θέσετε εδώ. υν ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΆΝΤΑ ΔΊΠΛΑ ΣΑΣ ρίο πο μ ε ής κ α δρικ ν ο υχ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΊΟΥ ΧΟΝΔΡΙΚΉΣ L A ε ίνα ισ Αναζητάτε ολοκληρωμένες εμπορικές πληροφορίες; Αρκεί μόνο ένα κλικ στην online πύλη μας HELLA PARTNER WORLD. Εδώ θα βρείτε με μερικά μόνο κλικ όλα όσα χρειάζεστε έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη απλά και κατανοητά. ερ γ άτ ης τ ΜΌΝΟ ΈΝΑ ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΆ: Η ΠΎΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΏΝ ΜΑΣ ι επιταχύνει και απλοπο ιεί τ ις υ πη ρε σίε ς γ ια Οι απαιτήσεις για τη διαχείριση δεδομένων μεγαλώνουν συνεχώς. Και εμείς θέλουμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη: Είτε πρόκειται για απεριόριστες πληροφορίες για την ενσωμάτωση στα συστήματα, για κορυφαία τροφοδοσία με δεδομένα εφαρμογής και παραπομπές ή πληροφορίες προστιθέμενης αξίας, όπως κείμενα μάρκετινγκ και εικόνες 360, που διευκολύνουν την καθημερινή σας εργασία. Έτσι, σας παρέχουμε μια απλή και αλάνθαστη αναγνώριση ανταλλακτικών.

5 Η HELLA ΩΣ ΦΊΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΊΟΥ Το όχημα να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό και πάλι στον δρόμο. - αυτός είναι ο στόχος κάθε συνεργείου. Και ακριβώς σε αυτό εστιάσαμε τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες μας και χάρη στις πολυετείς μας εμπειρίες στον χώρο των συνεργείων τις βελτιώσαμε: Υποστηρίζουμε το συνεργείο σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας επισκευής. Και εσείς λειτουργείτε πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο κέρδος. Η HELLA είναι ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ σύμ μαχ ος τ ων α τω τη άρ νε ξ νσ είω εργ υν Με τα επαγγελματικά μας συστήματα διάγνωσης μπορείτε να αναγνωρίσετε πολύ απλά το όχημα και το σφάλμα κατά την παραλαβή του οχήματος. Για αυτό μπορείτε να βασιστείτε ως συνεργείο στην ολοκληρωμένη τεχνογνωσία της HELLA σε εξοπλισμό OE και διάγνωσης. Το ειδικά ανεπτυγμένο λογισμικό διάγνωσης δεν βοηθά μόνο στον εντοπισμό των αιτιών του σφάλματος, αλλά αναγνωρίζει επίσης και τα επηρεαζόμενα εξαρτήματα και συνδέσεις. ν κα ι κά ν ε ι τις καθημερινές ερ γασί ΦΊΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΊΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ες π ιο γρ ή γ ορ ες, ρδ κε πι ε Μιλάμε τη γλώσσα των συνεργείων: Η τηλεφωνική γραμμή άμεσης εξυπηρέτησης που διαθέτουμε ειδικά για εσάς με περισσότερους ειδικούς στα επιβατικά σάς βοηθά γρήγορα και αποτελεσματικά σε κάθε σας ερώτηση γύρω από τη διάγνωση σφαλμάτων. Διεθνώς απαντούμε σε περισσότερα από κλήσεις τον χρόνο. Το κέντρο τεχνολογίας σάς υποστηρίζει στην αξιολόγηση των δεδομένων. Στην ολοκληρωμένη βάση δεδομένων διάγνωσης και επισκευής θα βρείτε βοήθεια για ζητήματα επισκευής, τρόπους λύσεων και τεχνικά δεδομένα για περισσότερα από οχήματα. Επίσης, υπάρχουν στη διάθεσή σας απεριόριστες τεχνικές υπηρεσίες online, όπως η πύλη συνεργείων HELLA TECH WORLD. είς ι κα ασφ ίς μ αλε ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Η HELLA σάς καθοδηγεί ως συνεργείο με ασφάλεια στο σωστά ανταλλακτικό. Μέσω της τεχνογνωσίας της HELLA στη διαχείριση δεδομένων μπορούν να αναγνωριστούν γρήγορα τα ανταλλακτικά από όλους τους τομείς προϊόντων: Ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά συστήματα, διαχείριση θερμότητας, φρένα και φωτισμός. Έτσι, με τη βοήθειά μας φτάνετε γρηγορότερα στην (επισκευή) επιτυχία! Φίλος του συνεργείου: Μάθετε περισσότερα σε αυτό το διασκεδαστικά βίντεο. ά. ελλοντικ

6 ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ OE ΓΙΑ ΤΑ ΠΆΝΤΑ Ένα πράγμα έχουν κοινό όλοι οι πελάτες μας: Ότι σημαντικοί κατασκευαστές οχημάτων σε όλο τον κόσμο μπορούν να βασιστούν στις γνώσεις που έχουμε γύρω από την τεχνολογία και τους κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού. Και όχι μόνο αυτό: Στη δική μας επιχείρηση OE οι καινοτομίες προϊόντων ανήκουν στην καθημερινότητά μας αυτή την τεχνογνωσία τη συνδυάζουμε για εσάς με τις γνώσεις μας για την αγορά Aftermarket. Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε σταθερά νέες λύσεις, που ανταποκρίνονται ακριβώς στις επιθυμίες σας και καλύπτουν ήδη από σήμερα τις αυριανές απαιτήσεις. Με άλλα λόγια: Με τη HELLA έχετε πάντα έναν ικανό και αξιόπιστο ειδικό δίπλα σας, ο οποίος σάς υποστηρίζει με συμβουλές, με πράξεις και παρέχοντας τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε.

7 ELECTRA HELLA S S.A. 246 Syggrou Av. & Davaki Kallithea, Athens Greece Tel.: Fax: mailto: info@electra-hellas.gr Internet: HELLA KGaA Hueck & Co., Lippstadt 9Z J01275/GR/03.17/0.15 Με επιφύλαξη τεχνικών τροποποιήσεων και τιμών Printed in Germany ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ.

8 ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Στη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών η HELLA είναι κορυφαία και φροντίζει ώστε εσείς ως συνεργείο να επωφελείστε άμεσα. Κι αυτό γιατί η ευρεία γκάμα προϊόντων της HELLA είναι αμέσως διαθέσιμη στους εμπόρους και παραδίδεται σε εσάς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Στην ίδια τη διαδικασία επισκευής σάς βοηθά όχι μόνο η διαχείριση ανταλλακτικών μας, αλλά επίσης και οι δωρεάν υπηρεσίες μας: Στο HELLA TECH WORLD θα βρείτε π.χ. πάνω από πληροφορίες επισκευής για συγκεκριμένα οχήματα, αμέτρητα βίντεο, καθώς και συμβουλές, κόλπα και άλλες τεχνικές πληροφορίες, για παράδειγμα για τη συντήρηση του κλιματισμού. ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ Τα αξιόπιστα προϊόντα και οι υπηρεσίες πρέπει επίσης να πωλούνται με αξιόπιστο τρόπο: Για αυτό σάς υποστηρίζουμε ως συνεργείο με τεχνογνωσία μάρκετινγκ: για παράδειγμα με εκτενή έγγραφα πώλησης, επαγγελματικό εξοπλισμό POI και υποστήριξη καμπάνιας. ΣΤΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ως συνεργείο πρέπει να είστε ενημερωμένοι για τις τρέχουσες εξελίξεις και καινοτομίες στην αγορά οχημάτων, για να είστε επιτυχημένοι. Η HELLA για αυτό τον λόγο προσφέρει στα συνεργεία επαγγελματικές (επιτόπιες) εκπαιδεύσεις και online σεμινάρια, ώστε να μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις και εξοπλισμένοι για το μέλλον. Χάρη στις πολυετείς μας εμπειρίες στον τομέα των συνεργείων μπορούμε και βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες μας σε αυτό τον τομέα και εστιάζουμε στις ειδικές απαιτήσεις των συνεργείων. Υποστηρίζουμε όλη τη διαδικασία επισκευής και κάνουμε το συνεργείο να λειτουργεί πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο κέρδος. HELLA Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ.

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

HELLA ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1899

HELLA ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1899 HELLA ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1899 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 03 HELLA ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η HELLA έχει θέσει τον πήχη ψηλά στοχεύοντας πάντα στην παροχή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας. Ο στόχος

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

Η καρδιά μας χτυπάει για τη θερμοδιαχείριση. Χθες, σήμερα και αύριο.

Η καρδιά μας χτυπάει για τη θερμοδιαχείριση. Χθες, σήμερα και αύριο. Η καρδιά μας χτυπάει για τη θερμοδιαχείριση. Χθες, σήμερα και αύριο. 02 03 γίνεται MAHLE γίνεται MAHLE. Από 1η Ιανουαρίου 2020 η Behr Hella Service θα ονομάζεται MAHLE. Ίσως να έχετε κάποιες ερωτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Από επαγγελματίες για επαγγελματίες: εκπαίδευσης

Από επαγγελματίες για επαγγελματίες: εκπαίδευσης Από επαγγελματίες για επαγγελματίες: Πρόγραμμα εκπαίδευσης Πρόλογος Ο κόσμος γυρίζει ολοένα και πιο γρήγορα - οι καιροί, κατά τους οποίους ρυθμίζαμε καρμπιρατέρ, επαφές πλατινών και χρονικά σημεία ανάφλεξης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ PEUGEOT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ PEUGEOT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ PEUGEOT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΣ Η PEUGEOT θέτει στη διάθεσή των Επαγγελματιών του αυτοκινήτου*, των Συντακτών τεχνικής βιβλιογραφίας και των Κατασκευαστών εξοπλισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ VARTA START-STOP VSSP 2.1

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ VARTA START-STOP VSSP 2.1 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ VARTA START-STOP VSSP 2.1 Όλα ξεκινούν µε την ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ALL-IN-ONE ΤΗΣ VARTA VARTA Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ Η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που 1 Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που έχουμε, είναι ότι ζούμε σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών.

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

CSC-Tool ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

CSC-Tool ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ CSC-Tool ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ 29 ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLA GUTMANN Όλο και περισσότερα συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service για κεντρικούς μετατροπείς Sunny Central

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service για κεντρικούς μετατροπείς Sunny Central Ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service για κεντρικούς μετατροπείς Sunny Central ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SMA SERVICE SUNNY CENTRAL ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΔΟΜΟΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Οι ηλιακοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας αποτελούν μια

Διαβάστε περισσότερα

Kάθε στιγμή, περισσότερα

Kάθε στιγμή, περισσότερα Kάθε στιγμή, περισσότερα Λίγα λόγια για εμάς Είμαστε η Anytime. Η 1η επιλογή στην direct ασφάλιση. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση! Στην Anytime οραματιζόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Έναρξη εργασιών το 1979 Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων self service λύσεων με: Αυτόματους

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION TURN IT ON ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα.

ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION TURN IT ON ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα. TURN IT ON Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα. ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ I ΦΙΛΤΡΑ I ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡEΣ Champion is a registered trademark of Federal-Mogul

Διαβάστε περισσότερα

Το Παγωτό -14 είναι Ready Business

Το Παγωτό -14 είναι Ready Business Το Παγωτό -14 είναι Ready Business Xρειαζόµαστε δίπλα µας συνεργάτες που θα µας στηρίζουν σε κάθε µας ανάγκη Μάριος Απέργης Συνιδιοκτήτης Παγωτό -14 Ο Μάριος, ο Γιάννης, η Κατερίνα και η Πασχαλιά Απέργη,

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων

Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών CAR MAT CLEANER: Μηχανή καθαρισμού για πατάκια αυτοκινήτων Το CAR MAT CLEANER καθαρίζει γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑ Behr Hella Service Premium Line Η ιδανική λύση για πελάτες που επιθυμούν τα μέγιστα. ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΚΑΘΑΡΌΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ PREMIUM LINE ΕΠΆΝΩ ΓΡΆΦΕΙ, ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΈΣΑ. Η Behr

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ipso.com. Κατάλογος βιομηχανικών πλυντικών συστημάτων

Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ipso.com. Κατάλογος βιομηχανικών πλυντικών συστημάτων Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Κατάλογος βιομηχανικών πλυντικών συστημάτων Πλυντήρια Στεγνωτήρια Κύλινδροι Σιδερώματος Επαγγελματικός και Ημι-επαγγελματικός Εξοπλισμός ipso.com Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Εταιρίας. APK Garages Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες: 99 356168

Παρουσίαση Εταιρίας. APK Garages Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες: 99 356168 Παρουσίαση Εταιρίας APK Garages Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες: 99 356168 Δυνατότητες Εταιρίας Συνεργείο Οχημάτων Συντήρηση, Επιδιόρθωση Eπιβατικών και Εμπορικών Οχημάτων. Ηλεκτρικό & Ηλεκτρονικό Εργαστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα η MAHLE Aftermarket σάς προσφέρει και συσκευές σέρβις κλιματιστικών της Behr.

Τώρα η MAHLE Aftermarket σάς προσφέρει και συσκευές σέρβις κλιματιστικών της Behr. Οι υπηρεσίες μας προς εξυπηρέτησή σας Τώρα η MAHLE Aftermarket σάς προσφέρει και συσκευές σέρβις κλιματιστικών της Behr. MAHLE Aftermarket και Behr Service μια συνεργασία για καλό κλίμα Η Behr διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

HaynesPro WorkshopData. περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε. Powered by: Clearly better data.

HaynesPro WorkshopData. περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε. Powered by: Clearly better data. περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε Powered by: Clearly better data. HaynesPro WorkshopData Εξουσιοδοτημένος Διανομέας για την Ελλάδα: HaynesPro Το WorkshopData TM προσφέρει την τέλεια

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο: Η Agrotech S.A. John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όμιλο AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ. Η Agrotech S.A. ξεκίνησε την συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ 11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ 11 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

SMA SERVICE ΜΑΖΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

SMA SERVICE ΜΑΖΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ SMA SERVICE SMA SERVICE Τα προϊόντα της SMA συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα. Υποβάλλουμε τους μετατροπείς μας σε πολυάριθμους ελέγχους λειτουργίας, κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας με μηδενικές

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών.

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Δελτίο τύπου Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Με τη νέα σειρά Volvo FH, η Volvo Trucks διευρύνει τις ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

HaynesPro WorkshopData - Έκδοση Φορτηγών περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε. WorkshopData Truck Edition

HaynesPro WorkshopData - Έκδοση Φορτηγών περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε. WorkshopData Truck Edition HaynesPro WorkshopData - Έκδοση Φορτηγών περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε WorkshopData Truck Edition WorkshopData - Truck Edition HaynesPro WorkshopData Έκδοση Φορτηγών σας επιτρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Τσικολάτας Α. (2009) Customer Relationship Management - CRM. Πάτρα

Τσικολάτας Α. (2009) Customer Relationship Management - CRM. Πάτρα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧ/ΕΩΝ Μεταπτυχιακή Εργασία για το Customer Relationship Management Εργασία Μεταπτυχιακών Φοιτητών: Κάρλος

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικές Υπηρεσίες

Φορολογικές Υπηρεσίες Smart decisions. Lasting value. Φορολογικές Υπηρεσίες Audit / Tax / Advisory / Risk Audit / Tax / Advisory / Risk -. Smart decisions. Lasting value. Το τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών της CROWE SOL βασισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech CRM Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech.CRM Σύνοψη Το Natech.CRM αποτελεί μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή η οποία ενοποιεί: τις πωλήσεις την οργάνωση εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Βελτιστοποίηση Εγκατάστασης Συντήρηση εγκαταστάσεων CHP. Μηχανικές υπηρεσίες Βιολογικές Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Βελτιστοποίηση Εγκατάστασης Συντήρηση εγκαταστάσεων CHP. Μηχανικές υπηρεσίες Βιολογικές Υπηρεσίες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Βελτιστοποίηση Εγκατάστασης Συντήρηση εγκαταστάσεων CHP Μηχανικές υπηρεσίες Βιολογικές Υπηρεσίες Έλεγχος εγκαταστάσεων Διαχείριση Επιθεώρησης και Αποδοχής Βελτιστοποίηση Εγκατάστασης Οι μεταβαλλόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δύναμη του ήλιου?

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δύναμη του ήλιου? Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δύναμη του ήλιου? Αντιστροφείς και υλικά βιομηχανικών προδιαγραφών για χρήση σε Φ/Β εγκαταστάσεις: μέγιστη απόδοση, διάρκεια ζωής και αξιοπιστία. Λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΙΒΩΤΙΑ (AMT) WABCO

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΙΒΩΤΙΑ (AMT) WABCO ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΙΒΩΤΙΑ (MT) WBCO Λύσεις aftermarket για μονάδες ελέγχου κιβωτίων ταχυτήτων σε κιβώτια ταχυτήτων ZF Διατίθενται σε συνεργεία της ανεξάρτητης αγοράς ανταλλακτικών και εξαρτημάτων!

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων www.textar.com ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Mελετημένοι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια Θερμογέφυρα Κατευθύνει τη μεταφορά θερμότητας στο θάλαμο αερισμού του δίσκου, αυξάνει

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 1 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται να έχει παρουσία στο διαδίκτυο? 2 1. Η εταιρική σας ιστοσελίδα είναι ανοιχτή στον κόσμο 24 ώρες την ημέρα,

Διαβάστε περισσότερα

1 η Ερώτηση: Ποια πτώση / αύξηση τζίρου αναμένετε το β εξάμηνο 2015 σε σχέση με το β εξάμηνο 2014; Επιτρέπεται μόνο μια απάντηση.

1 η Ερώτηση: Ποια πτώση / αύξηση τζίρου αναμένετε το β εξάμηνο 2015 σε σχέση με το β εξάμηνο 2014; Επιτρέπεται μόνο μια απάντηση. 1 η Ερώτηση: Ποια πτώση / αύξηση τζίρου αναμένετε το β εξάμηνο 2015 σε σχέση με το β εξάμηνο 2014; Επιτρέπεται μόνο μια απάντηση. 1. Αύξηση πάνω από 20% 2. Αύξηση 10% έως και 20% 3. Αύξηση έως και 10%

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕΕ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕΕ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και κατέχει την

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30 Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Anytime Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια της Anytime σάς συνοδεύουν παντού και πάντα. Η Anytime βρίσκεται κοντά σας

Διαβάστε περισσότερα

Μια νέα εποχή ανατέλλει στην ευρύτερη και ανεξάρτητη

Μια νέα εποχή ανατέλλει στην ευρύτερη και ανεξάρτητη Η νέα εποχή στη συντήρηση-επισκευή του αυτοκινήτου Οι οκτώ νέες τάσεις της ευρωπαϊκής αγοράς Επηρεασμένες από τις νέες συνθήκες ανταγωνισμού, τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών και την τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Αποτελούμε μέρος του Ομίλου MANN+HUMMEL, ενός ομίλου που είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία φιλτραρίσματος. Τα φίλτρα τα οποία παράγουμε, πωλούνται στην αγορά από

Διαβάστε περισσότερα

HAWKER MODULAR CHARGERS KEEP ON GOING! ΑΚOΜΗ ΚΑΙ OΤΑΝ ΜEΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜAΔΑΣ ΛΕIΠΕΙ...

HAWKER MODULAR CHARGERS KEEP ON GOING! ΑΚOΜΗ ΚΑΙ OΤΑΝ ΜEΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜAΔΑΣ ΛΕIΠΕΙ... HAWKER MODULAR CHARGERS KEEP ON GOING! ΑΚOΜΗ ΚΑΙ OΤΑΝ ΜEΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜAΔΑΣ ΛΕIΠΕΙ... MODULAR: ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΨΗΛH ΑΠOΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ Τα modules τα οποία απλά συνδέονται και λειτουργούν (plug

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

E-SHOP.GR Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

E-SHOP.GR Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ E-SHOP.GR Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Ιανουάριος 2006-1 - AGENDA E-shop.gr με μια ματιά Πληροφορική:μια κλασσική αγορά Καινοτομία στην e-shop.gr Αποτελέσματα/Συμπεράσματα - 2

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρόλος της Τεχνολογίας (Software) στον Συνεδριακό Τουρισµό. Αντώνης Σακελλαρόπουλος. Πρόεδρος & /νων Σύµβουλος PANASOFT A.E

Ο Ρόλος της Τεχνολογίας (Software) στον Συνεδριακό Τουρισµό. Αντώνης Σακελλαρόπουλος. Πρόεδρος & /νων Σύµβουλος PANASOFT A.E Ο Ρόλος της Τεχνολογίας (Software) στον Συνεδριακό Τουρισµό Αντώνης Σακελλαρόπουλος Πρόεδρος & /νων Σύµβουλος PANASOFT A.E Σκοπός Η ανάδειξη του σηµαντικού ρόλου που παίζει το εξειδικευµένο Software στην

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση. www.behrhellaservice.com

Επισκόπηση. www.behrhellaservice.com Επισκόπηση Προϊόντων www.behrhellaservice.com Behr Hella Service: Ο αξιόπιστος ειδικός στη διαχείριση θερμότητας. Η Behr Hella Service συνδυάζει κορυφαία τεχνογνωσία τεχνικής υποστήριξης με μια ευρεία

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ: ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ NAGARES!

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ: ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ NAGARES! ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ: ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ NAGARES! Τώρα πλέον στο χαρτοφυλάκιο της Λύσεις για τα ηλεκτρονικά των οχημάτων ΝΕΟ WWW.MAHLE-AFTERMARKET.COM 02 Καλώς ήλθες Nagares! Καλώς ήλθες Nagares! 03 ΔΎΟ ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

Εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα

Εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα Εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα Η εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και διακριτικό τίτλο ECOΚΙΝΗΣΗ που εδρεύει στο Δήμο Ηλιούπολης (Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα αρ. 14), με

Διαβάστε περισσότερα

Ευφυείς προβολείς με περισσότερο αντιθαμβωτικό φως στο δρόμο Το θάμπωμα διερχόμενων οδηγών αποτρέπεται Σημαντικά αυξημένη κατανομή φωτός

Ευφυείς προβολείς με περισσότερο αντιθαμβωτικό φως στο δρόμο Το θάμπωμα διερχόμενων οδηγών αποτρέπεται Σημαντικά αυξημένη κατανομή φωτός Ο νέος φωτισμός φέρνει επανάσταση στην οδική ασφάλεια Ευφυείς προβολείς με περισσότερο αντιθαμβωτικό φως στο δρόμο Το θάμπωμα διερχόμενων οδηγών αποτρέπεται Σημαντικά αυξημένη κατανομή φωτός Lippstadt,

Διαβάστε περισσότερα

Natech MyFleet. Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων

Natech MyFleet. Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων Natech MyFleet Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων MyFleet Σύνοψη Το σύστημα MYFLEET είναι ένα σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου επίγειων, εναέριων

Διαβάστε περισσότερα

Storage systems Support Services

Storage systems Support Services Storage systems Support Services H ομάδα τεχνικής Υποστήριξης μας. Ο έμπιστος συνεργάτης σας. Δεσμευόμαστε για την τεχνική υποστήριξη και επισκευή των προϊόντων μας. Βασικός άξονας της πολιτικής μας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Η εύρεση η αξιολόγηση και η χρήση της πληροφορίας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη του Συνεργείου.

Η εύρεση η αξιολόγηση και η χρήση της πληροφορίας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη του Συνεργείου. Η εύρεση η αξιολόγηση και η χρήση της πληροφορίας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη του Συνεργείου. Η αναγκαιότητα για εξειδικευμένη πληροφόρηση είναι αδιαμφισβήτητη, γιατί τίποτα δεν μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

FSA 720 / 740 / 750. Μόνο Bosch.

FSA 720 / 740 / 750. Μόνο Bosch. FSA 720 / 740 / 750 Η πλατφόρµα διάγνωσης του µέλλοντος. Μόνο Bosch. FSA 720 και 740-Συσκευές ελέγχου συστηµάτων οχήµατος: ιευρυµένη διάγνωση, αποτελεσµατική τεχνική µέτρησης, εύκολο λογισµικό Ένα κινητό

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

24/7. Απομακρυσμένη παρακολούθηση ΦΒ πραγματικού χρόνου Απλή, έξυπνη και ασφαλής. www.danfoss.com/solar

24/7. Απομακρυσμένη παρακολούθηση ΦΒ πραγματικού χρόνου Απλή, έξυπνη και ασφαλής. www.danfoss.com/solar MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Απομακρυσμένη παρακολούθηση ΦΒ πραγματικού χρόνου Απλή, έξυπνη και ασφαλής Η νέα σειρά συστημάτων παρακολούθησης CLX με το ConnectSmart 24/7 παρακολούθηση πραγματικού χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics CRM Τι είναι; Το CRM αποτελεί το τεχνολογικό εργαλείο για την υλοποίηση ενιαίας, πελατοκεντρικής επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

Natech. ATM. ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions

Natech. ATM. ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions Natech. ATM ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions Υλοποίηση τραπεζικών υπηρεσιών μέσω Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών

Διαβάστε περισσότερα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Σε αριθμούς έχει δίκτυο άνω των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε στην δημιουργικότητα.

Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Προϊοντικές πληροφορίες για μελετητές Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Αξιοποιήστε τώρα τα εργαλεία υποστήριξης της Wilo. Ξεκινήστε τη μελέτη σας τώρα. www.wilo-select.com Pioneering for You Pioneering for

Διαβάστε περισσότερα

Antulio Richetta: Η ΙΒΙ Group είναι ηγέτιδα στην παροχή συστημάτων διοδίων

Antulio Richetta: Η ΙΒΙ Group είναι ηγέτιδα στην παροχή συστημάτων διοδίων Antulio Richetta: Η ΙΒΙ Group είναι ηγέτιδα στην παροχή συστημάτων διοδίων Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στον Νίκο Καραγιάννη και το ypodomes.com o επικεφαλής της ΙΒΙ Group στην Ελλάδα,

Διαβάστε περισσότερα

Είναι πολυσυνέδριο γιατί πλαισιώνεται και συμπληρώνεται από άλλες ΕυρωπαΪκές προσπάθειες συνεργασίας σε αυτόν τον τομέα.

Είναι πολυσυνέδριο γιατί πλαισιώνεται και συμπληρώνεται από άλλες ΕυρωπαΪκές προσπάθειες συνεργασίας σε αυτόν τον τομέα. Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Σας καλωσορίζω σε ένα ιδιαίτερο συνέδριο, το πολυ-συνέδριο του Ecopol. Ένα συνέδριο που συζητά την προώθηση των πολιτικών που ενισχύουν την πράσινη καινοτομία. Σε αυτό το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας....με τη χρήση VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 05 06 07 08 09 Editorial Εισαγωγή Χρησιμοποιώντας το βίντεο για εκπαίδευση Τι είδη εκπαιδεύτικων

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 4: Πληροφοριακά συστήματα για την επιχείρηση

Ενότητα 4: Πληροφοριακά συστήματα για την επιχείρηση Ενότητα 4: Πληροφοριακά συστήματα για την επιχείρηση Χρηματοοικονομική διοίκηση Χρηματοοικονομικό ΠΣ: επιχειρησιακό ΠΣ που υπάρχει σχεδόν σε κάθε οργανισμό και υποστηρίζει χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΤεχνολογίεςΕπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΤΠΕ) Στην περιφερειακήανάπτυξη. Ηλίας Κοντάκος, ΚτΠ Α.Ε.

ΤεχνολογίεςΕπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΤΠΕ) Στην περιφερειακήανάπτυξη. Ηλίας Κοντάκος, ΚτΠ Α.Ε. ΤεχνολογίεςΕπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΤΠΕ) Στην περιφερειακήανάπτυξη Ηλίας Κοντάκος, ΚτΠ Α.Ε. Περιεχόµενα Πλαίσιο της παρουσίασης ΤΠΕ στην αναπτυξιακή διαδικασία Οφέλη - παραδείγµατα Προϋποθέσεις Κόστος/Όφελος

Διαβάστε περισσότερα

Η Εφοδιαστική Αλυσίδα και οι αλλαγές που έρχονται. Τα Mega Trends και οι νέοι όροι του παιχνιδιού

Η Εφοδιαστική Αλυσίδα και οι αλλαγές που έρχονται. Τα Mega Trends και οι νέοι όροι του παιχνιδιού Η Εφοδιαστική Αλυσίδα και οι αλλαγές που έρχονται Τα Mega Trends και οι νέοι όροι του παιχνιδιού Αργύρης Παπαντωνόπουλος Business Development Manager Mantis Hellas Τα Logistics λίγα χρόνια πριν Τα δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Astrofos 14/1/2011. Case Study Astrofos. Αντώνης Λιβιεράτος

Astrofos 14/1/2011. Case Study Astrofos. Αντώνης Λιβιεράτος Case Study Astrofos Αντώνης Λιβιεράτος Επιχειρησιακή Πολιτική και Στρατηγική Παν/μιο Αθηνών, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Χειμερινό Εξάμηνο 2010-2011 Astrofos Η Astrofos ΕΠΕ δραστηριοποιείται στη μελέτη,

Διαβάστε περισσότερα

«Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center. Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού

«Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center. Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού «Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού Case Study: Ώθηση Α.Ε. Open source και Ελληνικό καινοτομικό λογισμικό στις υπηρεσίες one-stop-shop

Διαβάστε περισσότερα

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Δραστηριότητα στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Γραφεία Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Έμφαση στις ανάγκες του πελάτη Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ III ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ III ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ III ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ Σκοπός του παρόντος εγγράφου είναι να παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες και μονάδες αποθήκευσης

Ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες και μονάδες αποθήκευσης Ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες και μονάδες αποθήκευσης 35 Τώρα ξεκινά ένα μέλλον πιο καθαρό Ο ΗΛΙΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ. Η ARISTON ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανές Καθαρισμού Κυλιόμενων Σκαλών & Διαδρόμων

Μηχανές Καθαρισμού Κυλιόμενων Σκαλών & Διαδρόμων Μηχανές Καθαρισμού Κυλιόμενων Σκαλών & Διαδρόμων μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών Γρήγορος & αποτελεσματικός καθαρισμός κυλιόμενων σκαλών Τα ESCALATOR PRO καθαρίζουν γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Δημήτριος Καρδαράς

Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Δημήτριος Καρδαράς «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ CRM ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» Ονοματεπώνυμο: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Δημήτριος Καρδαράς ΜΑΙΟΣ 2015 Η έννοια και οι βασικές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Μελιού και Μελισσοκομικών Προϊόντων. Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc. Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Γεωργίας

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Μελιού και Μελισσοκομικών Προϊόντων. Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc. Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Γεωργίας ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Μελιού και Μελισσοκομικών Προϊόντων Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc. Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Γεωργίας ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ; Ένας προσανατολισμός μία επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστεοι ιδανικότεροι συνεργάτες σας. Οπουδήποτε κι ανβρίσκεστε, είμαστε κοντά σας.

Είμαστεοι ιδανικότεροι συνεργάτες σας. Οπουδήποτε κι ανβρίσκεστε, είμαστε κοντά σας. Είμαστεοι ιδανικότεροι συνεργάτες σας. Οπουδήποτε κι ανβρίσκεστε, είμαστε κοντά σας. Σχεδιασμός Εκσυγχρονισμός «ναι ήόχι»,«τώραήαργότερα» τοειδικευμένομας προσωπικό είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

TeleUnicom People Before Technology

TeleUnicom People Before Technology TeleUnicom People Before Technology Περιεχόμενα Βασικά Στοιχεία Φιλοσοφία Οργανόγραμμα Διανομή/Συνεργάτες Οικονομικά Στοιχεία Στρατηγικοί Στόχοι Οφέλη Συνεργασίας Βασικά στοιχεία Βασικά στοιχεία Η TeleUnicom

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH. Natech.

Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH. Natech. Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH Natech. Τι είναι Το Natech.CRM είναι μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή που ενοποιεί τις πωλήσεις, την οργάνωση εργασιών,

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft Dynamics NAV & Verticals

Microsoft Dynamics NAV & Verticals Microsoft Dynamics NAV & Verticals 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics NAV ERP Τι είναι; Το Enterprise Resource Planning (ERP) είναι μια λύση λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Οι νέες τάσεις της ευρωπαϊκής αγοράς του αυτοκινήτου Ανταγωνισμός μέχρι τελικής πτώσεως...

Οι νέες τάσεις της ευρωπαϊκής αγοράς του αυτοκινήτου Ανταγωνισμός μέχρι τελικής πτώσεως... Οι νέες τάσεις της ευρωπαϊκής αγοράς του αυτοκινήτου Ανταγωνισμός μέχρι τελικής πτώσεως... Η αύξηση της αγοράς και οι ανταγωνιστικές πιέσεις σε συνδυασμό με τα νέα αυτοκίνητα και τις νέες τεχνολογίες αλλάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικοί Πελάτες. Προσαρμόζοντας τα logistics στο On line grocery

Εταιρικοί Πελάτες. Προσαρμόζοντας τα logistics στο On line grocery Εταιρικοί Πελάτες Προσαρμόζοντας τα logistics στο On line grocery Η e-fresh.gr είναι ένα ηλεκτρονικό super market που παραδίδει την παραγγελία σας σε λίγες ώρες από την υποβολή της Τι δημιουργήσαμε; Ένα

Διαβάστε περισσότερα

Οι Β2Β Ηλεκτρονικές Αγορές µε απλά λόγια

Οι Β2Β Ηλεκτρονικές Αγορές µε απλά λόγια Οι Β2Β Ηλεκτρονικές Αγορές µε απλά λόγια Κουργιαντάκης Μάρκος Υποψήφιος ιδάκτορας Τµήµατος Οικονοµικών Πανεπιστηµίου Κρήτης- Συνεργάτης του Επιµελητηρίου για τη δηµιουργία του Ηλεκτρονικού Κέντρου Εµπορίου

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός επιχειρηματικών πόρων (ΠΕΠ) Source: Northampton Symphony Orchestra

Προγραμματισμός επιχειρηματικών πόρων (ΠΕΠ) Source: Northampton Symphony Orchestra Προγραμματισμός επιχειρηματικών πόρων (ΠΕΠ) Source: Northampton Symphony Orchestra Προγραμματισμός επιχειρηματικών πόρων (ΠΕΠ) Προγραμματισμός επιχειρηματικών πόρων (ΠΕΠ) Στρατηγική παραγωγής Η αγορά απαιτεί

Διαβάστε περισσότερα