Grenache Mourvedre. cabernet sauvignon ΚΤΗΜΑ ΜΕΤΟΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟ ΡΟΖΕ. ΜαlVαZία di candia. ΜαlVαZία aromatica. Sauvignon Roussanne. Βιλάνα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Grenache Mourvedre. cabernet sauvignon ΚΤΗΜΑ ΜΕΤΟΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟ ΡΟΖΕ. ΜαlVαZία di candia. ΜαlVαZία aromatica. Sauvignon Roussanne. Βιλάνα."

Transcript

1 cabernet sauvignon Grenache Rouge Mourvedre syrah ΚοΤσιφάλι ΜανΤηλάρι ΜΕΤΟΙΚΟΣ ΧΕΛΩΝΑ ΕΡΥΘΡΟ 35 O -25 O ΡΟΖΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΕΡΥΘΡΟ 35 O -25 O ΕΡΥΘΡΟ ΚΤΗΜΑ ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ ΧΕΛΩΝΑ ΛΕΥΚΟ ΜΑΛΒΑζΙΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΛΕΥΚΟ VILANA FUME 35 O -25 O ΛΕΥΚΟ ΒΙΔΙΑΝΟ Sauvignon Blanc Roussanne ΜαlVαZία di candia ΜαlVαZία aromatica Βιλάνα θραψαθηρι Βιδιανό Member of

2 Η εταιρεία ΜΙΝΩΣ διανύει σήμερα την ένατη δεκαετία της και παράγει κρασιά προερχόμενα από γηγενείς ποικιλίες, όπως το Κοτσιφάλι και το Μαντηλάρι για τα κόκκινα, τη Βιλάνα, το Βιδιανό και το Θραψαθήρι για τα λευκά, τα οποία οινοποιεί και εμφιαλώνει με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Ωριμάζει ένα μέρος της ερυθρής της παραγωγής σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια 225 και 300 λίτρων σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Παράλληλα προσπαθεί να αναδείξει περαιτέρω τον Κρητικό αμπελώνα μέσα από τις ποικιλίες του, καινοτομώντας και υιοθετώντας μεθόδους έως τώρα ανεκμετάλλευτες στην Κρήτη. Τέλος έχει εντάξει στο δυναμικό της ξενικές ποικιλίες, όπως το Syrah, το Mourvedre, το Sauvignon Blanc και τη Roussanne. Η ΜΙΝΩΣ αναπτύσσει ιδιόκτητο και συμβολαιακό αμπελώνα 220 στρεμμάτων και συνεργάζεται με ντόπιους καλλιεργητές με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των σταφυλιών. Η συνολική παραγωγή της ΜΙΝΩΣ ανέρχεται σήμερα σε με φιάλες ετησίως, από τις οποίες το 70% καταναλώνεται στο νησί, 15% διακινείται στην υπόλοιπη Ελλάδα και το υπόλοιπο 15% εξάγεται. Κύριοι προορισμοί στο εξωτερικό είναι το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Σερβία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Σουηδία, η Αυστρία και η Αυστραλία.

3 Μέτοικος Μια εξαιρετική έκφραση των δυο ξένων ποικιλιών, Syrah και Cabernet Sauvignon, απόρροια του παντρέματός τους με την Κρητική Γη και της επιλεκτικής οινοποίησής τους. Μέτοικος ο [metikos] Ο20α : 1. (ιστ.) ξένος που ήταν μόνιμα εγκατεστημένος σε αρχαία ελληνική πόλη, ιδίως στην Αθήνα, και δεν είχε πλήρη πολιτικά δικαιώματα: Οι κάτοικοι της αρχαίας Αθήνας χωρίζονταν σε ελεύθερους πολίτες, μετοίκους και δούλους. 2. μετανάστης. Οι γαλλικές ποικιλίες Syrah και Cabernet Sauvignon μετοίκισαν στην Κρήτη και μας προσφέρουν ένα κρασί βαθύχρωμο, πυκνό και πολύπλοκο με σκοπό να συνδυαστεί με πλούσια πιάτα, κόκκινα κρέατα, πικάντικες και γεμάτες σάλτσες. Μπορείτε να το απολαύσετε τώρα και θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να ωριμάζει για τα επόμενα 7 με 10 χρόνια. Προτείνεται οξυγόνωση τουλάχιστον 30 πριν το απολαύσετε. Αφιλτράριστο Πιθανή παρουσία ιζήματος. syrah, cabernet sauvignon 7-10 χρόνια πλούσια πιάτα, κόκκινα κρέατα, πικάντικες και γεμάτες σάλτσες Alc.13 o 18 o C Γαλλική φινέτσα, Κρητικό terroir, περιορισμένη παραγωγή φιαλών ml 1 x 1500 ml

4 Κτήμα Μηλιαράκη Ένα ερυθρό κρασί παλαίωσης με σύνθετα αρώματα κόκκινων φρούτων και νέου δρύινου βαρελιού. Βελούδινο σώμα με πλούσιες τανίνες και εκπληκτική επίγευση. Από το 1999, η εταιρεία μας, υπό την επίβλεψη της ΔΗΩ, καλλιεργεί ιδιόκτητο βιολογικό αμπελώνα 15 στεμμάτων στη θέση Κολομόδι, εντός της περιοχής Ονομασίας Προέλευσης, με σκοπό την παραγωγή ενός αυθεντικού και πολύ υψηλής ποιότητας Ερυθρού Κρητικού κρασιού. Το Κοτσιφάλι και το Μαντηλάρι με απόδοση 700 κιλά ανά στρέμμα, ανέπτυξαν όλο τους το αρωματικό και γευστικό δυναμικό, τρυγήθηκαν και οινοποιήθηκαν με την κλασσική μέθοδο της ερυθράς οινοποίησης. Αυτή η απόλυτα ελεγχόμενη εξέλιξη συνεχίστηκε με ωρίμανση του κρασιού σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια 300 λίτρων από το δάσος Nevers επιτυγχάνοντας ένα ολοκληρωμένο και πολυδιάστατο αποτέλεσμα. κοτσιφάλι 80%, μαντηλάρι 20% 5 χρόνια μοσχαρίσιο φιλέτο, κυνήγι, πλούσιες σάλτσες, κρεμμώδη τυριά Alc. 12,8 o 18 o C ΠΟΠ Πεζά Ένα αμπέλι, ένα κρασί, η καλύτερη έκφανση του κρητικού δυναμικού.

5 [Μ] Μηλιαράκη Η αναβίωση μιας αυθεντικής και πολλά υποσχόμενης Κρητικής ποικιλίας σε μια εκδοχή ξηρού λευκού κρασιού. Ένα μοναδικό κρασί με χαρακτηριστική ταυτότητα. Η απόδοση, στα 950 κιλά σταφύλια ανά στρέμμα, το μεράκι του καλλιεργητή και η 75χρονη πλέον εμπειρία του οινοποιείου μας, συντέλεσαν στην παραγωγή ενός πλούσιου χρυσοκίτρινου κρασιού με σύνθετα αρώματα και χαρακτηριστική γεύση. Ο τρυγητός έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου και η συνολική παραγωγή των φιαλών προέρχεται αποκλειστικά από πρόρωγο μούστο ζυμούμενο σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Malvazia di Candia 50%, Malvazia Aromatica 50% οστρακοειδή, ψάρια σχάρας, λευκά πικάντικα κρέατα, ώριμα τυριά Alc.12,5 ο 9-11 ο C Δύο κλώνοι, πλούσιο άρωμα, γεμάτο σώμα.

6 Βιδιανό Δείγμα των εξαιρετικών δυνατοτήτων του Κρητικού Αμπελώνα σε συνδυασμό με τη σύγχρονη οινοποιητική υποδομή του οινοποιείου μας, ένα αρωματικό και δροσερό λευκό κρασί από την τοπική ποικιλία Βιδιανό Ένα λευκό ξηρό κρασί από μια πολλά υποσχόμενη Κρητική ποικιλία. Προέρχεται αποκλειστικά από πρόρωγο Βιδιανό οινοποιημένο με τη μέθοδο τη κρυοεκχύλισης. Αποτέλεσμα, ένα πλούσιο αρωματικά κρασί, απολαυστικό όγκο στο στόμα με φινετσάτη υφή και δροσερή επίγευση που παραμένει ζωντανή για σημαντικό διάστημα. Σερβίρεται δροσερό στους 9 ο -11 ο C. βιδιανό 100% λιπαρά ψάρια, δροσερές και πλούσιες σαλάτες, λευκά κρέατα με γεμάτες σάλτσες Alc.12,5 ο 9-11 ο C ΠΓΕ Κρήτη Δεξαμενής με χαρακτηριστικό σώμα και λιπαρότητα.

7 Vilana fume Μια πρωτοπόρος οινοποίηση για τα Κρητικά δεδομένα. Από την ευαίσθητη λευκή ποικιλία Βιλάνα, ένα εντυπωσιακό καπνισμένο λευκό κρασί. Ένα χρυσοκίτρινο κρασί με αρώματα βερίκοκου, ροδάκινου σε συνδυασμό με ξηρούς καρπούς και τα στοιχεία της βανίλιας. Σώμα γεμάτο, χαρακτηρισμένο από διακριτική λιπαρότητα προερχόμενη από το βαρέλι και γεύση ώριμων κίτρινων φρούτων που ξεδιπλώνεται και παραμένει για μεγάλο διάστημα. Από αμπελώνες της ζώνης Πεζά με απόδοση 1100 κιλά στο στρέμμα. Λευκή οινοποίηση με τη μέθοδο της κρυοεκχύλισης, ζύμωση σε ανοξείδωτη δεξαμενή στους ο. Ελαφρά παλαίωση σε δρύινο βαρέλι. βιλάνα 100% 6 χρόνια Ψάρια στη σχάρα, Θαλασσινοί μεζέδες, BBQ Alc.12,5 ο 9-13 ο C ΠΟΠ Πεζά Εντυπωσιάζει η Φρεσκάδα και η διακριτική παρουσία του ξύλου.

8 Χελώνα Ερυθρό Από τη δυτική πλευρά του Γιούχτα, στη θέση «Χελώνα» και υψόμετρο 440 μ, ένα ερυθρό κρασί από τις ποικιλίες Syrah, Grenache rouge και Mourvedre. Ζωντανό χρώμα βύσσινου, αρώματα ώριμου μικρόρωγου φρούτου με διακριτική παρουσία του δρύινο βαρελιού, βελούδινη υφή στο στόμα με ελαφριά οξύτητα νεότητας. Μεγάλη επίγευση που βοηθάει το πάντρεμα με λεπτά μοσχαρίσια κομμάτια κρέατος, σάλτσες πιπεριού, pasta με πλούσιες σάλτσες. Syrah, Grenache Rouge, Mourvedre 5-7 χρόνια μοσχαρίσιο φιλέτο, κυνήγι, πλούσιες σάλτσες, κρεμμώδη τυριά Alc.12,8 ο 18 ο C Ένα single vineyard με φρούτο και φινέτσα ml 1 x 1500 ml

9 Χελώνα Λευκό Από τη δυτική πλευρά του Γιούχτα, στη θέση «Χελώνα» και υψόμετρο 440 μ, ένα λευκό κρασί δεξαμενής από τις ποικιλίες Roussanne και Sauvignon Blanc. Χρυσοκίτρινο χρώμα, αρώματα αποξηραμένων αρωματικών φυτών και λουλουδιών. Πλούσιος όγκος στο στόμα, στρογγυλή και ισορροπημένη γεύση και επίγευση που ξεδιπλώνεται για μεγάλο διάστημα. Συνοδεύει με επιτυχία σύνθετες σαλάτες, λευκές σάλτσες και σάλτσες μανιταριού, φιλέτο ψαριού στη σχάρας. Roussanne, Sauvignon Blanc 2-5 χρόνια λιπαρά ψάρια, δροσερές και πλούσιες σαλάτες, λευκά κρέατα με γεμάτες σάλτσες Alc.12,9 ο ο C Πληθωρικό και αρωματικό, με δυνατότητες εξελίξεις ml 1 x 1500 ml

10 Ημιορεινοί αμπελώνες Λευκό Ένα δροσερό λευκό κρασί προερχόμενο από την κλασσική Βιλάνα και την ανερχόμενη Μαλβαζία. Ζωηρό με χαρακτηριστική οξύτητα, αποτελεί μια επιλεγμένη πρόταση για το καλοκαιρινό σας τραπέζι. Οι αμπελώνες από τους οποίους προέρχεται αυτό το κρασί βρίσκονται στη ημιορεινή περιοχή της ζώνης Πεζών.Γραμμικοί, έχουν βορειοανατολικό προσανατολισμό, σε υψόμετρο από 300 έως 400 μέτρα και καλλιεργούνται με την εποπτεία του οινοποιείου μας, πράγμα που διασφαλίζει ποιοτική απόδοση ανά καλλιεργούμενο στρέμμα. Το αποτέλεσμα αυτής της συντονισμένης προσπάθειας καλλιεργητή και οινοποιού που έχει σαν στόχο την ανάδειξη του ποιοτικού δυναμικού του κρητικού αμπελώνα δίνει ένα λευκό κρασί από τις ποικιλίες Βιλάνα και Μαλβαζία. βιλάνα, μαλβαζία θαλασσινοί μεζέδες, ψάρια σχάρας, ζυμαρικά, σαλάτες Alc.11,5 ο 9 ο C 11 ο C ΠΓΕ Κρήτη Για κάθε ευκαιρία, το πασπαρτού του Οινοποιείου.

11 Ημιορεινοί αμπελώνες Ερυθρό Ένα ερυθρό κρασί παλαίωσης που συνδυάζει τις δυο βασικές ποικιλίες της Κρήτης, το Κοτσιφάλι και Μαντηλάρι, με την πληθωρική ποικιλία του γαλλικού νότου, Mourvedre. Μαλακό και βελούδινο, αποτελεί μια εκλεκτική πρόταση. Οι αμπελώνες από τους οποίους προέρχεται αυτό το κρασί βρίσκονται στη ημιορεινή περιοχή της ζώνης Πεζών. Γραμμικοί, έχουν βορειοανατολικό προσανατολισμό, σε υψόμετρο από 300 έως 400 μέτρα και καλλιεργούνται με την εποπτεία του οινοποιείου μας, πράγμα που διασφαλίζει ποιοτική απόδοση ανά καλλιεργούμενο στρέμμα. Το αποτέλεσμα αυτής της συντονισμένης προσπάθειας καλλιεργητή και οινοποιού που έχει σαν στόχο την ανάδειξη του ποιοτικού δυναμικού του κρητικού αμπελώνα δίνει ένα ερυθρό κρασί από τις ποικιλίες Mourvedre, Κοτσιφάλι και Μαντηλάρι και παλαιώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 10 μήνες. κοτσιφάλι, μαντηλάρι, mourvedre 3-5 χρόνια κόκκινα κρέατα, σχάρα, κίτρινα τυριά Alc.12,2 ο 18 ο C ΠΓΕ Κρήτη Με 15% Mourvèdre, ένα κρητικό χαρμάνι με γαλλικό τελείωμα.

12 35 ο - 25 ο Ερυθρό Σύγχρονη οινοποιητική διαδικασία και επιλεγμένη πρώτη ύλη συνδυάζονται σε αυτήν την νέα πρόταση του Οινοποιείου Μηλιαράκη για το προσεγμένο καθημερινό σας τραπέζι. Οι συντεταγμένες 35 ο Bόρεια - 25 ο Aνατολικά αποτελούν το στίγμα της κυριότερης οινοπαραγωγικής περιοχής του νησιού, τα Πεζά. Από τον αμπελώνα των Πεζών προέρχεται αυτό ερυθρό κρασί που συνοδεύει την καθημερινή σας γευστική απόδραση, χαρακτηρισμένο από τα αρώματα κόκκινων φρούτων, γεμάτη γεύση με στοιχεία δαμάσκηνου, κανέλας και γαρύφαλλου και βελούδινη επίγευση με νότες βανίλιας. Το κρασί ωριμάζει για 6 μήνες σε δρύινα βαρέλια και στη συνέχεια εμφιαλώνεται. κοτσιφάλι, μαντηλάρι syrah 3 χρόνια πικάντικες σάλτσες, τηγανιές, κρέατα σχάρας, ποικιλίες τυριών, αλλαντικών Alc.12,3 ο 18 ο C Κρήτη, Syrah, βαρέλι για καθημερινή ποιότητα.

13 35 ο - 25 ο Λευκό Σύγχρονη οινοποιητική διαδικασία και επιλεγμένη πρώτη ύλη συνδυάζονται σε αυτήν την νέα πρόταση του Οινοποιείου Μηλιαράκη για το προσεγμένο καθημερινό σας τραπέζι. Οι συντεταγμένες 35 ο Bόρεια - 25 ο Aνατολικά αποτελούν το γεωγραφικό στίγμα της κυριότερης οινοπαραγωγικής περιοχής του νησιού, τα Πεζά. Από τον αμπελώνα των Πεζών και τις Κρητικές ποικιλίες Θραψαθήρι και Βιλάνα, οινοποιημένη με τη μέθοδο της κρυοεκχύλισης, προέρχεται αυτό το δροσιστικό λευκό κρασί που συνοδεύει την καθημερινή σας γευστική απόδραση, χαρακτηρισμένο από τα αναδυόμενα φρουτώδη αρώματα μπανάνας και κίτρου, την ευχάριστη οξύτητα και πλούσια μακριά επίγευση. θραψαθήρι, βιλάνα πουλερικά, ζυμαρικά, σχάρα, πλούσιες σαλάτες Alc.11,8 ο 9-11 ο C Το Θραψαθήρι στην καθημερινή μας ποιοτική απόλαυση.

14 35 ο - 25 ο Ροζέ Σύγχρονη οινοποιητική διαδικασία και επιλεγμένη πρώτη ύλη συνδυάζονται σε αυτήν την νέα πρόταση του Οινοποιείου Μηλιαράκη για το προσεγμένο καθημερινό σας τραπέζι. Οι συντεταγμένες 35 ο Bόρεια - 25 ο Aνατολικά αποτελούν το στίγμα της κυριότερης οινοπαραγωγικής περιοχής του νησιού, τα Πεζά. Από τον αμπελώνα των Πεζών προέρχεται αυτό το δροσιστικό ροζέ κρασί που συνοδεύει την καθημερινή σας γευστική απόδραση, χαρακτηρισμένο από τα αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων, πλούσια γεύση κερασιού, φράουλας και μύρτιλου, ζωντανή και μακρά επίγευση. κοτσιφάλι, syrah πλούσιες καλοκαιρινές σαλάτες, ζυμαρικά, κρέατα σχάρας Alc.12,3 ο ο C Τριανταφυλλί, γεμάτο και δροσερό για ανοιξιάτικη διάθεση.

15 Minos Palace Λευκό Η πιο αναγνωρίσιμη ετικέτα του Οινοποιείου,συνεχίζει μια διαδρομή 25 και πλέον χρόνων σε μια αγορά με αυξανόμενες απαιτήσεις. Ένα κρασί που αποτελεί σταθμό στην εξέλιξη του κρητικού κρασιού. Προέρχεται από ποικιλία λευκών σταφυλιών Bιλάνα. Xρώμα ανοιχτό κίτρινο, αρώματα φρούτων, γεύση λεπτή και δροσερή, αρωματική επίγευση. Tα σταφύλια προέρχονται από ιδιόκτητους και συμβεβλημένους με την εταιρεία αμπελώνες που βρίσκονται όλοι στην ζώνη OΠAΠ Πεζά και έχουν στρεμματικές αποδόσεις από 1200 μέχρι 1500 κιλά. O μούστος μετά από απολάσπωση ζυμώνεται σε σταθερή θερμοκρασία 18 o C μέσα σε 12τοννες δεξαμενές. βιλάνα 100% ψάρια σχάρας, λευκά κρέατα, BBQ, ζυμαρικά, δροσερές σαλάτες Alc.11,5 ο 9-11 ο C ΠΓΕ Κρήτη Μια ετικέτα με 40 χρόνια ιστορία στην αγορά, σφραγίδα ποιότητας και γεύσης. 375 ml 24 x 375 ml

16 Minos Palace Ερυθρό Η πιο αναγνωρίσιμη ετικέτα του Οινοποιείου, συνεχίζει μια διαδρομή 25 και πλέον χρόνων σε μια αγορά με αυξανόμενες απαιτήσεις. Ένα κρασί που αποτελεί σταθμό στην εξέλιξη του κρητικού κρασιού. Ένας συνδυασμός κόκκινων σταφυλιών ποικιλίας Kοτσιφάλι (80%) και Mαντηλάρι (20%). Έχει μωβ χρώμα, το άρωμα αποξηραμένων φρούτων όπως σταφίδα και δαμάσκηνου και ελαφριά γεύση βανίλιας. Έχει μια πλούσια, ισορροπημένη και διαρκή γεύση. Tα σταφύλια προέρχονται από ιδιόκτητους και συμβεβλημένους αμπελώνες μέσα από τη ζώνη OΠAΠ Πεζών και έχουν στρεμματικές αποδόσεις 800 κιλά ανά στρέμμα. H οινοποίηση εκτελείται σύμφωνα με την κλασσική μέθοδο της ερυθρής οινοποίησης σε ειδικους οινοποιητές. Tο κρασί παραμένει για 9 μήνες σε βαρέλια δρύϊνα, για 3 μήνες σε δεξαμενές και μετά εμφιαλώνεται. κοτσιφάλι 80%, μαντηλάρι 20% 4 χρόνια κόκκινα κρέατα, BBQ, ζυμαρικά με πικάντικες σάλτσες, πλούσιες σαλάτες Alc.12,5 ο 18 ο C ΠΓΕ Κρήτη Το πρώτο κρητικό κρασί περασμένο από δρύινο γαλλικό βαρέλι. 375 ml 24 x 375 ml

17 Minos Palace Ροζέ Η πιο αναγνωρίσιμη ετικέτα του Οινοποιείου, συνεχίζει μια διαδρομή 25 και πλέον χρόνων σε μια αγορά με αυξανόμενες απαιτήσεις. Ένα κρασί που αποτελεί σταθμό στην εξέλιξη του κρητικού κρασιού. Aπό συνοινοποίηση των ερυθρών ποικιλιών κοτσιφάλι και μαντηλάρι. Xρώμα ανοιχτό κερασί, αρώματα κόκκινων φρούτων όπως κεράσι και φράουλα, γεύση γεμάτη και ισορροπημένη, ευχάριστη επίγευση. Tα σταφύλια, προερχόμενα από ιδόκτητους και συμβεβλημένους αμπελώνες μέσα και έξω από την ζώνη OΠAΠ Πεζών, έχουν στρεμματικές αποδόσεις που δεν ξεπερνούν τα 1200 κιλά. O μούστος, μετά την αποράγιση, παραμένει στους οινοποιητές επί 24 ώρες μαζί με τα στέμφυλα για να τραβήξει το επιθυμητό χρώμα και στη συνέχεια οδηγείται σε 12τοννες δεξαμενές. κοτσιφάλι, μαντηλάρι ζυμαρικά, BBQ, καλοκαιρινές σαλάτες Alc.12 ο ο C ΠΓΕ Κρήτη Η οξύτητα του μαντηλαριού παραμένει η σφραγίδα του κρητικού ροζέ. 375 ml 24 x 375 ml

18 ΜΙΝΩΣ Λευκό Η κλασσική ετικέτα του Οινοποιείου που συνοδεύει το καθημερινό σας τραπέζι με το προϊόν της κρητικής γης. Από παραδοσιακές κρητικές ποικιλίες λευκών σταφυλιών με εντονότερη την παρουσία της βιλάνας και σε μικρότερα ποσοστά το θραψαθήρι. Χρώμα ανοικτό κίτρινο, αρώματα κίτρινων φρούτων και εσπεριδοειδών, γεύση ισορροπημένη, αρωματική επίγευση. Tα σταφύλια προέρχονται από αμπελώνες του Nομού Hρακλείου εντός και εκτός της ζώνης Πεζών με στρεμματικές αποδόσεις γύρω στα 1300 κιλά. H ζύμωση του απολασπωμένου μούστου γίνεται σε σταθερή θερμοκρασία 18 o C και εμφιαλώνεται στην αρχή κάθε έτους. βιλάνα ψάρια σχάρας, λευκά κρέατα, BBQ, ζυμαρικά, δροσερές σαλάτες Alc.11,5 ο 9-11 ο C ΠΓΕ Κρήτη 375 ml 24 x 375 ml 187 ml 30 x 187 ml

19 ΜΙΝΩΣ Ερυθρό Η κλασσική ετικέτα του Οινοποιείου που συνοδεύει το καθημερινό σας τραπέζι με το προιόν της κρητικής γης. Συνδυασμός από κόκκινα σταφύλια ποικιλίας Kοτσιφάλι και Mαντηλάρι. Mε ένα διακριτικό κόκκινο χρώμα, άρωμα από δαμάσκηνο, κανέλα και σταφίδα, μαλακές τανίνες και πλούσιο άρωμα. Tα σταφύλια προέρχονται από ιδιόκτητους και συμβεβλημένους αμπελώνες μέσα από την ζώνη OΠAΠ Πεζών και έχουν στρεμματικές αποδόσεις 1200 κιλά ανά στρέμμα. H οινοποίηση εκτελείται σύμφωνα με την κλασσική μέθοδο της ερυθρής οινοποίησης σε ειδικούς οινοποιητές. Eμφιαλώνεται αφού έχει μείνει 12 μήνες σε δεξαμενές. κοτσιφάλι, μαντηλάρι 3 χρόνια σχάρα, πλούσια ζυμαρικά, μεζέδες Alc.12 ο 18 ο C ΠΓΕ Κρήτη 375 ml 24 x 375 ml 187 ml 30 x 187 ml

20 ΜΙΝΩΣ Ροζέ Η κλασσική ετικέτα του Οινοποιείου που συνοδεύει το καθημερινό σας τραπέζι με το προιόν της κρητικής γης. Aπό τις ερυθρές ποικιλίες Kοτσιφάλι και Mαντηλάρι ακολουθώντας εκχύλιση ωρών σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Xρώμα τριανταφυλλί, με έντονα αρώματα αγριολούλουδων και μικρών φρούτων. Γεύση γεμάτη, συνδυασμός κερασιού και φράουλας με μακριά επίγευση που συνδυάζει τα καλοκαιρινά σας πιάτα. κοτσιφάλι, μαντηλάρι πουλερικά, κρέπες, μαλακά τυριά Alc.12 ο ο C ΠΓΕ Κρήτη 375 ml 24 x 375 ml 187 ml 30 x 187 ml

21 Castillo Ερυθρό κρασί από τη ζώνη των Πεζών που συνδυάζει τα αρωματικά και γευστικά στοιχεία της ποικιλίας Κοτσιφάλι και τις τανίνες του Μαντηλαριού. Συνδυασμός από κόκκινα σταφύλια ποικιλίας Kοτσιφάλι και Mαντηλάρι. Mε ένα διακριτικό κόκκινο χρώμα, άρωμα από δαμάσκηνο, κανέλα και σταφίδα, μαλακές τανίνες και πλούσιο άρωμα. Tα σταφύλια προέρχονται από συμβεβλημένους αμπελώνες μέσα από την ζώνη OΠAΠ Πεζών και έχουν στρεμματικές αποδόσεις 1000 κιλά ανά στρέμμα. H οινοποίηση εκτελείται σύμφωνα με την κλασσική μέθοδο της ερυθρής οινοποίησης σε ειδικούς οινοποιητές. Eμφιαλώνεται αφού έχει μείνει 6 μήνες σε δρύινα βαρέλια. κοτσιφάλι, μαντηλάρι, syrah 3 χρόνια κρέατα σχάρας, BBQ, ζυμαρικά, πλούσιες σαλάτες Alc.12 ο 18 ο C ΠΓΕ Κρήτη Το αγαπημένο Ερυθρό της γαλλικής αγοράς από το ml 24 x 375 ml

22 Ημίξηρος Λευκό Από την τυπική κρητική ποικιλία Βιλάνα. Τα σταφύλια προέρχονται από αμπελώνες της περιοχής του Ηρακλείου, εντός κι εκτός ζώνης Πεζών με στρεμματική απόδοση κάτω από τα 1200 κιλά. Η ζύμωση ακολουθείται στους 14 ο C και η εμφιάλωση ολοκληρώνεται στις αρχές κάθε χρονιάς. Χρώματος χρυσαφί, ένα κρασί δροσιστικό με γεμάτο σώμα και κυρίως χαρακτηρισμένο από τη γλύκα του κίτρινου φρούτου. βιλάνα οστρακοειδή, φρούτα, τάρτες, γλυκά κρέμας Alc.11,5 ο 9-11 ο C 375 ml 24 x 375 ml

23 Ημίξηρος Ροζέ Ο συνδυασμός του νεαρού και φρουτώδους χαρακτήρα των ποικιλιών Κοτσιφάλι και Μαντηλάρι με την γλυκύτητα των αζύμωτων ζαχάρων. Από τις παραδοσιακές Κρητικές ποικιλίες Κοτσιφάλι και Μαντηλάρι. Tα σταφύλια προέρχονται από αμπελώνες του Nομού Hρακλείου εντός και εκτός της ζώνης Πεζών με στρεμματικές αποδόσεις γύρω στα 1200 κιλά. κοτσιφάλι, μαντηλάρι σαλάτες, φρούτα, τάρτες, γλυκά σοκολάτας Alc.12 ο ο C 375 ml 24 x 375 ml

24 Ημίγλυκος Λευκό Ο συνδυασμός του φρουτώδους χαρακτήρα της ποικιλίας Βιλάνα με την ισορροπημένη γλυκύτητα των αζύμωτων ζαχάρων. Από την παραδοσιακή Κρητική ποικιλία Βιλάνα. Tα σταφύλια προέρχονται από αμπελώνες του Nομού Hρακλείου εντός και εκτός της ζώνης Πεζών με στρεμματικές αποδόσεις γύρω στα 1200 κιλά. Συνδυάζοντας τα αρώματα ενός νεαρού λευκού κρασιού και την μετρημένη γλυκύτητα ενός γλυκού κρασιού, μπορεί να καταναλωθεί σαν απεριτίφ, να συνοδεύσει φουά γκρα και να αποτελέσει επιλογή με το γλυκό και το φρούτο σας. βιλάνα φουά γκρα, τάρτες, φρούτα, γλυκά κρέμας Alc.11,5 ο 9-11 ο C 375 ml 24 x 375 ml

25 Ημίγλυκος Ερυθρό Ο συνδυασμός του νεαρού και φρουτώδους χαρακτήρα των ποικιλιών Κοτσιφάλι και Μαντηλάρι με την ισορροπημένη γλυκύτητα των αζύμωτων ζαχάρων. Από τις παραδοσιακές Κρητικές ποικιλίες Κοτσιφάλι και Μαντηλάρι. Tα σταφύλια προέρχονται από αμπελώνες του Nομού Hρακλείου εντός και εκτός της ζώνης Πεζών με στρεμματικές αποδόσεις γύρω στα 1200 κιλά. Συνδυάζοντας τα αρώματα ενός νεαρού ερυθρού κρασιού και την μετρημένη γλυκύτητα ενός γλυκού κρασιού, μπορεί να καταναλωθεί σαν απεριτίφ ή να συνοδεύσει το γλυκό και το φρούτο σας. κοτσιφάλι, μαντηλάρι 2 χρόνια κόκκινα φρούτα, τάρτες, γλυκά σοκολάτας Alc.12 ο ο C 375 ml 24 x 375 ml

26 Party Animal Ημίξηρο Λευκό Όταν η γεύση, η θετική διάθεση, η γλυκύτητα και η καλή παρέα συνυπάρχουν, τότε είναι η στιγμή για ένα Party Animal. Δροσερό, φρέσκο, απολαυστικό. Από Κρητικές ποικιλίες σταφυλιών, με την προσοχή του ιστορικότερου οινοποιείου της Κρήτης και την παρότρυνση για καλή διασκέδαση! λευκές κρητικές aperitif, ψαρικά, όστρακα, sushi Alc.11,5 ο 9-11 ο C 750 ml 12 x 750 ml

27 Party Animal Ημίξηρο Ροζέ Όταν η γεύση, η θετική διάθεση, η γλυκύτητα και η καλή παρέα συνυπάρχουν, τότε είναι η στιγμή για ένα Party Animal. Δροσερό, φρέσκο, απολαυστικό. Από Κρητικές ποικιλίες σταφυλιών, με την προσοχή του ιστορικότερου οινοποιείου της Κρήτης και την παρότρυνση για καλή διασκέδαση! κοτσιφάλι, μαντηλάρι sushi, σαλάτες, σε coktail, φρούτα, τάρτες φρούτων Alc.12 ο ο C 750 ml 12 x 750 ml

28 Party Animal Ημίγλυκο Λευκό Όταν η γεύση, η θετική διάθεση, η γλυκύτητα και η καλή παρέα συνυπάρχουν, τότε είναι η στιγμή για ένα Party Animal. Δροσερό, φρέσκο, απολαυστικό. Από Κρητικές ποικιλίες σταφυλιών, με την προσοχή του ιστορικότερου οινοποιείου της Κρήτης και την παρότρυνση για καλή διασκέδαση! λευκές κρητικές aperitif & σε coktail, φρούτα, foie gras Alc.11,5 ο 9-11 ο C 750 ml 12 x 750 ml

29 Party Animal Ημίγλυκο Ερυθρό Όταν η γεύση, η θετική διάθεση, η γλυκύτητα και η καλή παρέα συνυπάρχουν, τότε είναι η στιγμή για ένα Party Animal. Δροσερό, φρέσκο, απολαυστικό. Από Κρητικές ποικιλίες σταφυλιών, με την προσοχή του ιστορικότερου οινοποιείου της Κρήτης και την παρότρυνση για καλή διασκέδαση! κοτσιφάλι, μαντηλάρι φρούτα, γλυκά σοκολάτας Alc.12 ο ο C 750 ml 12 x 750 ml

30 Με τον οίνο οδηγό! Επισκεφθείτε το Οινοποιείο και το Μετόχι Μηλιαράκη για γευσιγνωσίες κρασιών, και κρητικές γαστρονομικές εμπειρίες. Περπατήστε στους δρόμους του κρασιού και γευτείτε την οινική Κρήτη. Περισσότερες πληροφορίες στο Πεζά Ηράκλειο Κρήτης Tηλ.: Minos-Miliarakis

ΧΕλΩνα. ΗΜίΟΡΕίνΟί αμπελωνεσ

ΧΕλΩνα. ΗΜίΟΡΕίνΟί αμπελωνεσ cabernet sauvignon grenache rouge mourvedre syrah ΚΟΤΣίφαλί ΜανΤΗλαΡί ΜΕΤΟίΚΟΣ ΧΕλΩνα ΕΡΥθΡΟ 35 o -25 o ΡΟζΕ ΗΜίΟΡΕίνΟί αμπελωνεσ ΕΡΥθΡΟ 35 o -25 o ΕΡΥθΡΟ ΚΤΗΜα ΜΗλίαΡαΚΗ ΧΕλΩνα λευκο ΜαλΒαζία ΗΜίΟΡΕίνΟί

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοσιακά Ελληνικά κρασιά Πάρου «Μωραϊτης» ΖΩΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Παραδοσιακά Ελληνικά κρασιά Πάρου «Μωραϊτης» ΖΩΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Παραδοσιακά Ελληνικά κρασιά Πάρου «Μωραϊτης» ΖΩΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Τα τοπικά κρασιά από τους αμπελώνες της Πάρου, της οικογένειας Μωραϊτη, παράγονται με παραδοσιακές μεθόδους αμπελοκαλλιέργειας, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Οινοφόρος (Βag in Box)

Οινοφόρος (Βag in Box) Οίνος Λευκός Ξηρός Λ Ε Υ Κ Ο Σ Ξ Η Ρ Ο Σ Κατηγορία: Οίνος Λευκός Ξηρός Ποικιλία: Ορεινός Ροδίτης Χαρακτηριστικά: Χρώμα λευκό, χρυσοκίτρινο. Άρωμα φρουτώδες, νεανικό. Γεύση, γεμάτο φρεσκάδα, με νότες εσπεριδοειδών

Διαβάστε περισσότερα

Wine Catalogue WINEST

Wine Catalogue WINEST Wine Catalogue 2018 WINEST Το οινοποιείο μας βρίσκεται στη Σκιλλουντία Ολυμπίας του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων και η παραγωγή οίνου ξεκινά το 1980. Η εταιρεία καλλιεργεί αμπελώνες έκτασης 32,5 στρεμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στη VAKAKIS WINES

Καλώς ήλθατε στη VAKAKIS WINES Καλώς ήλθατε στη VAKAKIS WINES Η εταιρεία μας Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2011. Όραμα και οδηγός των Vakakis Wines είναι η δημιουργία περιορισμένου αριθμού φιαλών κρασιών υψηλής ποιότητας. Στην παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

g o coffee bar WINE LIST

g o coffee bar WINE LIST C A g o coffee bar WINE LIST ΛΕΥΚΑ - WHITE ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ ΝΑΣΙΑΚΟΥ - Σεμέλη Μοσχοφίλερο Π.Ο.Π Μαντινεία Λαμπερό κιτρινοπράσινο χρώμα φίνα και δυνατά αρώματα στη μύτη, με το τριαντάφυλλο και τους λεμονανθούς

Διαβάστε περισσότερα

Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού

Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού 1 Τα «ΤΙ» του κρασιού! Τι είναι το κρασί; o Κρασί είναι ο ζυμωμένος χυμός σταφυλιών o Κρασί είναι η έκφραση ενός συγκεκριμένου αμπελώνα και της δουλειάς ενός συγκεκριμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ & BEYOND Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 Cellier Κριεζώτου

ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ & BEYOND Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 Cellier Κριεζώτου ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ & BEYOND ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ & BEYOND Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 Cellier Κριεζώτου ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ Το Μοσχοφίλερο πιθανότατα είναι µια απο τις πιο παλιές Ελληνικές ποικιλίες, καθώς σύµφωνα µε ισχυρισµούς

Διαβάστε περισσότερα

Τα κρασιά μας DIVINO WINES & VINEGAR ΠΕΣΣΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Κεφαλονιά π. Ιονίων Νήσων

Τα κρασιά μας DIVINO WINES & VINEGAR ΠΕΣΣΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.  Κεφαλονιά π. Ιονίων Νήσων Τα κρασιά μας Κεφαλονιά π. Ιονίων Νήσων DIVINO WINES & VINEGAR ΠΕΣΣΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Οίνοι Λευκοί ROBOLA DE CEPHALONIE ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Παράγεται από την μοναδική ποικιλία ρομπόλας Κεφαλονιάς και από επιλεγμένους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΤΩΝ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΦΕΔΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΤΩΝ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΦΕΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΤΩΝ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΦΕΔΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗα ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ ΜΠΥΡΕΣ ΚΡΑΣΙΑ Live your Dream Catering Equipment

Διαβάστε περισσότερα

Wine Catalogue WINEST

Wine Catalogue WINEST Wine Catalogue 2018 WINEST H Οινοποιητική Μονεμβασίας ιδρύθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1997 στις Βελιές του Δήμου Μονεμβασιάς Λακωνίας και δημιούργησε τα τελευταία χρόνια έναν εντυπωσιακό αμπελώνα 300 στρεμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Του Α. Καστρίωτη TouristikiEkpaideysi.gr ΟΙ ΞΕΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

Του Α. Καστρίωτη TouristikiEkpaideysi.gr ΟΙ ΞΕΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΟΙ ΞΕΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΟΙ ΞΕΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ Ερυθρές ποικιλίες Cabernet Sauvignon Syrah Merlot Pinot Noir Grenache Λευκές ποικιλίες Chardonnay Gewürztraminer Riesling Sauvignon Blanc Sylvaner

Διαβάστε περισσότερα

Portfolio Κρασιών Τεχνικά Χαρακτηριστικά Δελτίο Τρύγου 2016

Portfolio Κρασιών Τεχνικά Χαρακτηριστικά Δελτίο Τρύγου 2016 Portfolio Κρασιών Τεχνικά Χαρακτηριστικά Δελτίο Τρύγου 2016 Δελτίο Τρύγου 2016 Η καλλιεργητική σεζόν χαρακτηρίστηκε από την έλλειψη βροχοπτώσεων και την πρωιμότητα σε όλα τα στάδια ανάπτυξης. Η ελάχιστες

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /14 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1565 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Ηράκλειο (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ CABERNET

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ CABERNET ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ CABERNET ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΘΟΥΣ Κ άτω από την οροσειρά των Αγράφων, εκεί που ρίχνει τον προστατευτικό ίσκιο της η κορυφογραμμή της «Ωραίας Κοιμωμένης»,

Διαβάστε περισσότερα

Θα μας βρείτε: Deals A.E. Εισαγωγική - Εμπορική Εταιρεία Ιωνίας 124, Αχαρναί Τηλέφωνο Παραγγελιών - Επικοινωνίας:

Θα μας βρείτε: Deals A.E. Εισαγωγική - Εμπορική Εταιρεία Ιωνίας 124, Αχαρναί Τηλέφωνο Παραγγελιών - Επικοινωνίας: Θα μας βρείτε: Deals A.E. Εισαγωγική - Εμπορική Εταιρεία Ιωνίας 124, Αχαρναί 13671 Τηλέφωνο Παραγγελιών - Επικοινωνίας: 210-23..21.212 στα Super Market Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε. στα Hellenic DUTY FREE Shop

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /11 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1603 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Πλαγιές Κιθαιρώνα (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

750 ml 650 . 10-12 C, . A 2004 ( : 11,5 % 100% 750 ml 6.500 . 12 C, .) : : 12 % 750 ml : 12 C, ... : 13,5%

750 ml 650 . 10-12 C,  . A 2004 (   : 11,5 % 100% 750 ml  6.500 . 12 C, .) : : 12 % 750 ml  : 12 C,  ...    : 13,5% Κατάλογος Κρασιών Λευκά Καστέλι (Ε. Καραµολέγκος) κρασί Σαντορίνης χρώµα: φωτεινό κίτρινο γεύση: φρουτώδης αλκοολικός βαθµός: 12,5 % ποικιλία: Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο Tο Καστέλι είναι γέννηµα των ποικιλιών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Η Αμπελήσιους Ρετσίνα κατακτά Χρυσό Μετάλλιο στον 14ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης 2014.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Η Αμπελήσιους Ρετσίνα κατακτά Χρυσό Μετάλλιο στον 14ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης 2014. Στα μέσα της δεκαετίας του 1940, ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ξεκινά την μακρόχρονη πορεία της οικογένειας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ιδρύοντας εργοστάσιο παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών με την ονομασία ΑΛΦΑ, οίνων και ρετσίνας

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικό δώρο 2017

Επιχειρηματικό δώρο 2017 Επιχειρηματικό δώρο 2017 - ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ - www.ampelaki.com.gr Η δημιουργική ομάδα του "Αμπελακι" μεσα απο μια μεγάλη γκάμα κρασιών που διαθέτει απο όλο τον ελληνικό αμπελώνα, επέλεξε για φέτος κάποιες ξεχωριστές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΥΣΙΓΝΩMΙΑ JPV ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ WINE LOFT

ΓΕΥΣΙΓΝΩMΙΑ JPV ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ WINE LOFT ΓΕΥΣΙΓΝΩMΙΑ JPV ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ WINE LOFT JOE PHELPS Ο Joe Phelps ξεκίνησε στην οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση του πατέρα του, το 1952, που τότε ήταν μια τοπική εταιρεία. Το 1957 ανέλαβε ως

Διαβάστε περισσότερα

Wine Catalogue WINEST

Wine Catalogue WINEST Wine Catalogue 2018 WINEST Στο οροπέδιο της Μαντινείας, λίγο πιο έξω από τα τείχη της αρχαίας πόλης, στο Γκορτσούλι Μαντινείας, βρίσκεται το οινοποιείο της οικογένειας Παναγόπουλου, πλαισιωμένο από τους

Διαβάστε περισσότερα

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION #FOOD BRANDING#

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION #FOOD BRANDING# A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION #FOOD BRANDING# Δώστε στη γεύση... το όνομά σας! Κρασί από βιολογικούς αμπελώνες Δοκιμάστε το! Χαρακτηριστικά λευκού κρασιού Χρώμα λευκόχρυσο με πρασινωπές ανταύγειες.

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /16 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1195 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Θήβα (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /14 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1604 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Ήπειρος (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Τι έχουν πάθει όλοι με τα κρασιά της Σαντορίνης;

Τι έχουν πάθει όλοι με τα κρασιά της Σαντορίνης; Τι έχουν πάθει όλοι με τα κρασιά της Σαντορίνης; Θεοδωρος (Ted) Λελεκας Sip with me Έχεις ένα κομμάτι πέτρα, στη μέση του Αιγαίου. Καυτό, άγονο, ξερό και ανεμοδαρμένο. Και φαντάζεσαι ότι δεν υπάρχει καμία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Γλώσσα στην οποία έχει συνταχθεί η αίτηση Ελληνική Αιτών Όνοµα νοµικού ή φυσικού προσώπου Κτήµα Γεροβασιλείου Α.Ε. Πλήρης διεύθυνση (οδός, αριθµός, ταχυδροµικός κωδικός και

Διαβάστε περισσότερα

menucatalogue CAFE BISTREAU differenteverytime

menucatalogue CAFE BISTREAU differenteverytime menucatalogue CAFE BISTREAU differenteverytime Σαλάτες Ρόκα (Πράσινη σαλάτα με λιαστή ντομάτα, ρόκα και παρμεζάνα) Σαλάτα Ζυμαρικών Light Dishes Τοστ (με ζαμπόν ή γαλοπούλα και τυρί) Κρύο σάντουιτς (με

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /16 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1569 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Αττική (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΥΣΙΓΝΩΜΙΑ ΧΙΛΗ. ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ Wine Loft

ΓΕΥΣΙΓΝΩΜΙΑ ΧΙΛΗ. ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ Wine Loft ΓΕΥΣΙΓΝΩΜΙΑ ΧΙΛΗ ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ Wine Loft Τα φυσικά γεωγραφικά όρια της Χιλής είναι αυτά που την καθορίζουν ως ένα μοναδικό γεωγραφικό φαινόμενο. Η έρημος Atacama σαν βόρειο σύνορο, οι Άνδεις στα ανατολικά,

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Συνεργαζόµενων Κτηµάτων

Κατάλογος Συνεργαζόµενων Κτηµάτων Κατάλογος Συνεργαζόµενων Κτηµάτων 1 ENOTRIA ΕΡΥΘΡΟ ENOTRIA ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Λιάτικο 30%, Κοτσιφάλι 30%, Syrah 40%. ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Zωηρό κόκκινο χρώµα. Πληθωρικά αρώµατα φρούτων. Κρασί µε ισορροπία και

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /12 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0137 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Καβάλα (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /14 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0868 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Ελασσόνα (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

«Οίνος, ο αγαθός δαίμονας» Το αγαπημένο ποτό των αρχαίων μας προγόνων. Ο σύντροφος στις χαρές και τις στενοχώριες μας.

«Οίνος, ο αγαθός δαίμονας» Το αγαπημένο ποτό των αρχαίων μας προγόνων. Ο σύντροφος στις χαρές και τις στενοχώριες μας. «Οίνος, ο αγαθός δαίμονας» Το αγαπημένο ποτό των αρχαίων μας προγόνων. Ο σύντροφος στις χαρές και τις στενοχώριες μας. Μαρία Κορωνίδου Φαίδρα Μπάζε Χριστίνα Μωραΐτη Ειρήνη Ποιμενίδου Χρήστος Κοσμάς Για

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /15 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1592 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Καρδίτσα (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ ΕΑΣ Καρδίτσας EAS Karditsas

Διαβάστε περισσότερα

αμπελήσιος είναι ο προερχόμενος εξ αμπέλου αμπελήσιους είναι το νέο προϊόν που δημιουργήσαμε για σας!!!

αμπελήσιος είναι ο προερχόμενος εξ αμπέλου αμπελήσιους είναι το νέο προϊόν που δημιουργήσαμε για σας!!! Η Εταιρία Στα μέσα της δεκαετίας του 1940, ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ξεκινά την μακρόχρονη πορεία της οικογένειας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ιδρύοντας εργοστάσιο παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών με την ονομασία ΑΛΦΑ, οίνων

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Συνεργαζόµενων Κτηµάτων

Κατάλογος Συνεργαζόµενων Κτηµάτων Κατάλογος Συνεργαζόµενων Κτηµάτων 1 ENOTRIA ΕΡΥΘΡΟ ENOTRIA ΛΕΥΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Π.Γ.Ε Κρήτη ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Λιάτικο 30%, Κοτσιφάλι 30%, Syrah 40%. ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Zωηρό κόκκινο χρώµα. Πληθωρικά αρώµατα φρούτων.

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ευαγγελοπούλου Αλεξάνδρα Κεπέογλου Τριανταφυλλιά, Φωτσεινού Αικατερίνη ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΝΑΟΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /12 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1531 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Μαρτίνο (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /13 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0131 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Ληλάντιο Πεδίο (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /14 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1045 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Έβρος (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα

«Ποικιλιακή αναδιάρθρωση του Κρητικού αμπελώνα» ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Τσούτσουρας Επαμεινώνδας Αναπληρωτής Ερευνητής Ινστιτούτο Οίνου ΕΘ.Ι.ΑΓ.

«Ποικιλιακή αναδιάρθρωση του Κρητικού αμπελώνα» ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Τσούτσουρας Επαμεινώνδας Αναπληρωτής Ερευνητής Ινστιτούτο Οίνου ΕΘ.Ι.ΑΓ. «Ποικιλιακή αναδιάρθρωση του Κρητικού αμπελώνα» ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Τσούτσουρας Επαμεινώνδας Αναπληρωτής Ερευνητής Ινστιτούτο Οίνου ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε Η Κρήτη αποτελούσε πάντα ένα από τα μεγάλα κέντρα αμπελοκαλλιέργειας

Διαβάστε περισσότερα

3o χιλιόμετρο ΠΕΟ Τυρνάβου- Κοζάνης, Τύρναβος,Ελλάδα Νομικό καθεστώς (μόνο στην περίπτωση νομικών προσώπων): Ομόρρυθμη Εταιρεία

3o χιλιόμετρο ΠΕΟ Τυρνάβου- Κοζάνης, Τύρναβος,Ελλάδα Νομικό καθεστώς (μόνο στην περίπτωση νομικών προσώπων): Ομόρρυθμη Εταιρεία ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Γλώσσα στην οποία έχει συνταχθεί η αίτηση: Ελληνικά Αιτών 1.Όνομα νομικού ή φυσικού προσώπου: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ AGRICULTURAL WINERY COOPERATIVE OF TIRNAVOS

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /10 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0126 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Θεσσαλονίκη (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ευαγγελοπούλου Αλεξάνδρα Κεπέογλου Τριανταφυλλιά, Φωτσεινού Αικατερίνη ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΝΑΟΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΥΣΙΓΝΩMΙΑ JPV ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΓΕΥΣΙΓΝΩMΙΑ JPV ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΕΥΣΙΓΝΩMΙΑ JPV ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ JOE PHELPS Ο Joe Phelps ξεκίνησε στην οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση του πατέρα του, το 1952, που τότε ήταν μια τοπική εταιρεία. Το 1957 ανέλαβε ως πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Αναγνώριση οίνων με την ένδειξη «Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Δωδεκάνησος» ΑΠΟΦΑΣΗ O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Θέμα: Αναγνώριση οίνων με την ένδειξη «Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Δωδεκάνησος» ΑΠΟΦΑΣΗ O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Αχαρνών 2 Ταχ. Κωδικός: 101 76 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /18 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1059 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Χανιά (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ Με ρίζες στον ηφαιστειακό αμπελώνα της Σαντορίνης και παράδοση στην οινοποίηση που ξεκινάει από το 1952, το οινοποιείο του Αρτέμη

Διαβάστε περισσότερα

Harvest Report. Harvest report

Harvest Report. Harvest report Harvest Report 2017 2017 Η ιδανική ισορροπία ανάμεσα σε πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες ήταν η κατάκτηση για τον τρύγο του 2017. Ο συγκερασμός των κλιματικών αντιθέσεων της χρονιάς έδωσε μια σπάνια ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /17 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1530 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Μετέωρα (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /11 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1327 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Πλαγιές Πάρνηθας (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Λίστα Κρασιών ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Σαββατιανό-Ροδίτης Βόρεια Αττική 12% Vol Απολαύστε το δροσερό, στους 12 C - Φιάλη 187ml, 375ml, 750ml, 1,5lt Τόσο δροσερό όσο και ευκολόπιοτο. Πρωτοκυκλοφόρησε το

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /14 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1060 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Ρέθυμνο (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Οινοποιία Δαρεμά Βιολογικοί αμπελώνες

Οινοποιία Δαρεμά Βιολογικοί αμπελώνες Οινοποιία Δαρεμά Βιολογικοί αμπελώνες Ιστορικό Η Οινοποιία Δαρεμά αποτελεί τη φυσική συνέχεια μιας οικογενειακής παράδοσης γενεών στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής που ξεκινά πριν από πολλές δεκαετίες.

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΜΠΟΛΑ 26 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ GENTILINI, Π.Ο.Π. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Κιτρινοπράσινο χρώµα µε αρώµατα απο γκρειπφρούτ, κιτρου και εσπεριδοειδών.στόµα δροσερό µε κοφτερή

ΡΟΜΠΟΛΑ 26 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ GENTILINI, Π.Ο.Π. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Κιτρινοπράσινο χρώµα µε αρώµατα απο γκρειπφρούτ, κιτρου και εσπεριδοειδών.στόµα δροσερό µε κοφτερή White Wines ΑΣΥΡΤΙΚΟ 4,50 18 Μοσχάτο ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΙΣΣΑ, Π.Γ.Ε. ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ Χρυσοκίτρινο χρώµα µε ανθικά αρώµατα εσπεριδοειδών στόµα γεµάτο µε καλή οξύτητα και φρουτώδης επίγευση που διαρκεί. ΜΙΚΡΟΣ ΤΡΥΓΗΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΜΗΜΑ : B3 B ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2012 2013 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (PROJECT) ΠΑΡΑ ΟΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΜΗΜΑ : B3 B ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2012 2013 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (PROJECT) ΠΑΡΑ ΟΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΜΗΜΑ : B3 B ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2012 2013 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (PROJECT) ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΠΑΡΑ ΟΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Στην Ελλάδα άρχισε η

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /14 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0873 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Άγιο Όρος (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /13 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1088 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Πλαγιές Πάικου (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /13 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1553 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Πλαγιές Κνημίδας (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /16 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1057 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Δράμα (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /15 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1571 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Φθιώτιδα (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /8 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0859 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Ανάβυσσος (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /12 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0836 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Ικαρία (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Γλώσσα στην οποία έχει συνταχθεί η αίτηση Ελληνική Αιτών Όνοµα νοµικού ή φυσικού προσώπου Κτήµα Γεροβασιλείου Α.Ε. Πλήρης διεύθυνση (οδός, αριθµός, ταχυδροµικός κωδικός και

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /14 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1527 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Ριτσώνα (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /14 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0861 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Άβδηρα (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /13 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0850 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Αργολίδα (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /11 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1574 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Νέα Μεσημβρία (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /13 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1403 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Χαλκιδική (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση για νέα τροποποίηση

Αίτηση για νέα τροποποίηση 1 /14 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0945-AM01 Αίτηση για νέα τροποποίηση I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Ζάκυνθος (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό καθεστώς, μέγεθος και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΙΑ ΟΙΝΟΥΣ ΜΕ Π.Γ.Ε.

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΙΑ ΟΙΝΟΥΣ ΜΕ Π.Γ.Ε. K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 311/922 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /15 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0981 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Kως (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /23 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1580 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Δωδεκάνησος (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. για κρασί και κουβένταof. Nepheli Hotel. Winter Bar Restaurant. Summer Roof Garden

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. για κρασί και κουβένταof. Nepheli Hotel. Winter Bar Restaurant. Summer Roof Garden Nepheli Hotel Panorama - Thessaloniki LT by NEPHELI HOTEL Κομνηνών 1, Πανόραμα Θεσσαλονίκη 2310.342.002 www.nepheli.gr/loft 6ος όροφος Winter Bar Restaurant Summer Roof Garden S E A M O U N T A I N C I

Διαβάστε περισσότερα

CHATEAU MUSAR CELLIER ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015. Νίκος Λουκάκης Cellier Wine Manager

CHATEAU MUSAR CELLIER ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015. Νίκος Λουκάκης Cellier Wine Manager CHATEAU MUSAR CELLIER ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Νίκος Λουκάκης Cellier Wine Manager ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Η οικογένεια Hochar φτιάχνει κρασιά στην περιοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την E-GEOPONOI.GR Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2009 11:11 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2009 18:07

Συντάχθηκε απο τον/την E-GEOPONOI.GR Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2009 11:11 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2009 18:07 Τα χαρακτηριστικά από τα οποία διακρίνεται ένα κρασί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Κατά κύριο λόγο όμως οφείλονται στην (ή στις) ποικιλία σταφυλιών από την οποία προέρχεται, στην περιοχή και τον τρόπο

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /17 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1605 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Κρήτη (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /9 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0268 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Κλημέντι (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΥΣΙΓΝΩΜΙΑ E.GUIGAL Δευτέρα 19 Νοεμβρίου Wine Loft

ΓΕΥΣΙΓΝΩΜΙΑ E.GUIGAL Δευτέρα 19 Νοεμβρίου Wine Loft ΓΕΥΣΙΓΝΩΜΙΑ E.GUIGAL Δευτέρα 19 Νοεμβρίου Wine Loft E. GUIGAL "The history of the GUIGAL family reflects the glory of the wines of the Côte-Rôtie. Three generations working with land over 24 centuries

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (Καν(ΕΚ) 1234/2007 Άρθρο 118γ, παρ.2)

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (Καν(ΕΚ) 1234/2007 Άρθρο 118γ, παρ.2) ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (Καν(ΕΚ) 1234/2007 Άρθρο 118γ, παρ.2) Όνοµα προς καταχώρηση: Πλαγιές Πάικου Ισοδύναµος Όρος: Slopes of Paiko Περιγραφή των οίνων Α. ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ 1. Οίνος λευκός ξηρός - Ελάχιστος

Διαβάστε περισσότερα

Kρασιά από όλη την Ελλάδα!

Kρασιά από όλη την Ελλάδα! Kρασιά από όλη την Ελλάδα! ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ www.ampelaki.com.gr Kρασιά από όλη την Ελλάδα! Εscape Ροζέ & Λευκός αφρώδης Ροζέ και λευκός φυσικός αφρώδης οίνος από εξαίρετες ελληνικές ποικιλίες. Προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στο οινοποιείο της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών προϊόντων «SantoWines».

Καλώς ήρθατε στο οινοποιείο της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών προϊόντων «SantoWines». Καλώς ήρθατε στο οινοποιείο της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών προϊόντων «SantoWines». Ο χώρος μας είναι αφιερωμένος στο κρασί, τα τοπικά αγροτικά προϊόντα, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό του νησιού μας.

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά: Κρασί με κίτρινο λαμπερό χρώμα, αρώματα βανίλιας, αποξηραμένων φρούτων, φουντουκιού, αμυγδάλου και γεμάτη γεύση

Χαρακτηριστικά: Κρασί με κίτρινο λαμπερό χρώμα, αρώματα βανίλιας, αποξηραμένων φρούτων, φουντουκιού, αμυγδάλου και γεμάτη γεύση Λευκά» Οινοφόρος, Άγγελος Ρούβαλης (1l, 500ml, 250ml) Calliga Μοσχοφίλερο Ποικίλια: Μοσχοφίλερο Χαρακτηριστικά: Διακριτικά χαρακτηριστικά μοσχοφίλερου σε νότες τριαντάφυλλου και ροδόνερου με διαρκή και

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /12 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0423 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Ίσμαρος (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Ο,τι αξίζει αρχίζει από Α

Ο,τι αξίζει αρχίζει από Α Ο,τι αξίζει αρχίζει από Α Η ιστορία μας Το πάθος μας για τη Μεσογειακή Διατροφή, την ποιότητα της γεύσης αλλά και η γνώση για τις τροφές που προσφέρει η ελληνική φύση και παράδοση, αποτέλεσε το έναυσμα

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /13 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1386 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Κοζάνη (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /9 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0121 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Θάσος (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤO ΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ

ΤO ΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤO ΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ 2015 Κτήμα Μερκούρη Α.Ε. Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής Οίνου & Λοιπών Αγροτικών Προϊόντων - 271 00 Κορακοχώρι Ηλείας - Τηλ. : 26210 41601 - Fax : 26210 41901 - e-mail

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΡΥΓΟΥ Υψηλής ποιότητας και τιμής τα σταφύλια το 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΡΥΓΟΥ Υψηλής ποιότητας και τιμής τα σταφύλια το 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΡΥΓΟΥ 2011 Υψηλής ποιότητας και τιμής τα σταφύλια το 2011 Η εσοδεία 2011 έχει πολλά ενδιαφέροντα νέα να μας διηγηθεί. Κλιματολογικά υπήρξε μία υπέροχη χρονιά αφού αρκετές βροχοπτώσεις τον χειμώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ Η εταιρεία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ιδρύθηκε το 1926 και δραστηριοποιείται εδώ και τρείς γενεές στην παραγωγή και διάθεση Γλυκών Κουταλιού, Λουκουμιών, Μαρμελάδων, Βανίλιας-Μαστίχας και

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. Γλώσσα στην οποία έχει συνταχθεί η αίτηση Ελληνική Αιτών. 2. Όνοµα νοµικού ή φυσικού προσώπου. Αρχή τρίτης χώρας (*)

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. Γλώσσα στην οποία έχει συνταχθεί η αίτηση Ελληνική Αιτών. 2. Όνοµα νοµικού ή φυσικού προσώπου. Αρχή τρίτης χώρας (*) ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Γλώσσα στην οποία έχει συνταχθεί η αίτηση Ελληνική Αιτών 1. Όνοµα νοµικού ή φυσικού προσώπου ΛΙΓΑΣ Θ. ΕΠΕ Πλήρης διεύθυνση (οδός, αριθµός, ταχυδροµικός κωδικός και πόλη, χώρα)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΥΣΙΓΝΩΜΙΑ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 CELLIER ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΓΕΥΣΙΓΝΩΜΙΑ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 CELLIER ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΜΙΑ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 CELLIER ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΤΑΛΙΑ Η Ιταλία μαζί με τη Γαλλία είναι οι δύο χώρες με τη μεγαλύτερη παραγωγή κρασιού. Είναι η τρίτη σε έκταση αμπελώνων πίσω απο την

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Φαινολικό & αρωματικό δυναμικό των οίνων της ποικιλίας ξινόμαυρο. Περίληψη

Θέμα: Φαινολικό & αρωματικό δυναμικό των οίνων της ποικιλίας ξινόμαυρο. Περίληψη φαινολικό και αρωματικό δυναμικό των οίνων της ποικιλίας ξινόμαυρο Μαρία Κυραλέου Yποψήφια Διδάκτωρ Οινολογίας Tμήμα Eπιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών τηλ. 215294719 mkyrleou@u.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τα κρασιά μας. Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml: ml:5.5 1l:7.5

Τα κρασιά μας. Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml: ml:5.5 1l:7.5 Τα κρασιά μας Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml:3.5 500ml:5.5 1l:7.5 Ροζέ ημίξηρος μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου 250ml:3.5 500ml:5.5 1l:7.5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (Καν(ΕΚ) 1234/2007 Άρθρο 118γ, παρ.2)

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (Καν(ΕΚ) 1234/2007 Άρθρο 118γ, παρ.2) ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (Καν(ΕΚ) 1234/2007 Άρθρο 118γ, παρ.2) Όνοµα προς καταχώρηση: Πέλλα Ισοδύναµος Όρος: Pella Περιγραφή των οίνων Α. ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ 1. Οίνος λευκός ξηρός - Ελάχιστος αποκτηµένος αλκοολικός

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /10 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0942 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Μέτσοβο (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. Γλώσσα στην οποία έχει συνταχθεί η αίτηση: Ελληνικά. Αιτών. 4. Όνοµα νοµικού ή φυσικού προσώπου:

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. Γλώσσα στην οποία έχει συνταχθεί η αίτηση: Ελληνικά. Αιτών. 4. Όνοµα νοµικού ή φυσικού προσώπου: ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΙ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Γλώσσα στην οποία έχει συνταχθεί η αίτηση: Ελληνικά Αιτών 1. Όνοµα νοµικού ή φυσικού προσώπου: Ι.Μπουτάρης & υιός Οινοποιητική Α.Ε. I. Boutaris & son A.E. Τηλέφωνο: +302332059700

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /9 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A0266 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Πλαγιές Βερτίσκου (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα:

Διαβάστε περισσότερα

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος

Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΦΆΚΕΛΟΣ 1 /16 Αριθμός πρωτοκόλλου: PGI-GR-A1559 Υφιστάμενες ονομασίες οίνων Τεχνικός φάκελος I. ΌΝΟΜΑ (Ή ΟΝΌΜΑΤΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ Εύβοια (el) II. ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΙΤΟΎΝΤΑ Όνομα και τίτλος αιτούντα: Νομικό

Διαβάστε περισσότερα