Οι Υπηρεσίες μας. Το Your Community Health συμβάλλει στην υγεία, την ευημερία και την αξιοπρέπεια για όλους τους ανθρώπους στην βόρεια Μελβούρνη.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οι Υπηρεσίες μας. Το Your Community Health συμβάλλει στην υγεία, την ευημερία και την αξιοπρέπεια για όλους τους ανθρώπους στην βόρεια Μελβούρνη."

Transcript

1 Οι Υπηρεσίες μας Το Your Community Health συμβάλλει στην υγεία, την ευημερία και την αξιοπρέπεια για όλους τους ανθρώπους στην βόρεια Μελβούρνη. Greek

2 Παρέχουμε ιατρικές, οδοντιατρικές, συναφείς υπηρεσίες υγείας και στηρίζουμε προγράμματα στα κέντρα υγείας μας. Μερικές υπηρεσίες μπορεί να παρέχονται στο σπίτι σας ή σε κοινοτικές εγκαταστάσεις. Δίνουμε προτεραιότητα πρόσβασης σε εκείνους που κινδυνεύουν περισσότερο από ανισότητες στο τομέα της υγείας και σε εκείνους που μπορεί να αντιμετωπίζουν εμπόδια στην πρόσβαση σε παραδοσιακές υπηρεσίες υγείας. Τι προσφέρουμε; Προσφέρουμε υπηρεσίες υγείας σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, συμπεριλαμβανομένων των: Ιθαγενών και Νησιωτών των Στενών Τόρρες Συναφείς Υπηρεσίες Υγείας Συμβουλευτική, Εκπαίδευση για τον Διαβήτη, τη Διατροφή, Εργοθεραπεία, Φυσιοθεραπεία, Ποδιατρική, Λογοπαθολογία Οδοντιατρικός Έλεγχος, Οδοντοστοιχίες, Ακτινογραφίες (OPG) Ιατρικές Υπηρεσίες Υγεία ΛΟΑΤ, Ψυχική Υγεία, Πρόγραμμα Βελόνων και Συριγγών, Νοσηλεία, Φαρμακοθεραπεία, Ψυχολογία, Υγεία των Προσφύγων, Εκπαίδευση στα Στεροειδή, Κλινική Βιταμίνης D Κοινωνική Στήριξη Ομάδες δραστηριοτήτων, Χώροι συγκέντρωσης ανδρών, Κοινωνικά Προγράμματα Χρειάζεστε διερμηνέα; Οι υπηρεσίες διερμηνείας είναι δωρεάν. Εάν χρειάζεστε διερμηνέα, μπορείτε να καλέσετε τις Υπηρεσίες Μετάφρασης και Διερμηνείας στο , ή να μας ενημερώσετε σχετικά, όταν επικοινωνήσετε μαζί μας.

3 Μπορώ να σας υποβάλλω τα σχόλιά μου; Καλωσορίζουμε τα σχόλια σας, καθώς βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Απευθυνθείτε σε ένα μέλος του προσωπικού μας ή συμπληρώστε το έντυπο σχολίων διαδικτυακά ή στα κέντρα μας υγείας. Πώς μπορώ να λάβω περισσότερες πληροφορίες; Καλέστε μας στο (03) ή στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να έλθετε και να μας μιλήσετε σε ένα από τα κέντρα μας. Το Your Community Health παρέχεται στα παρακάτω Κέντρα Υγείας: 1 Κέντρο Υγείας East Reservoir 125 Blake Street East Reservoir VIC 3073 Melway Ref: 19 C9 2 East Reservoir Community Hub Unit 1, 44 Whitelaw Street East Reservoir VIC 3073 Melway Ref: 18 K5 3 Κέντρο Υγείας Northcote 42 Separation Street Northcote VIC 3070 Melway Ref: 30 F8 St Georges Rd 2 RESERVOIR High St Broadway Plenty Rd Tyler St Murray Rd PRESTON 4 THORNBURY Bell St 1 4 Κέντρο Υγείας PANCH 300 Bell Street Preston VIC 3072 Melway Ref: 30 H1 NORTHCOTE 3 Separation St Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης καλέστε το 000 Your Community Health αναγνωρίζει την υποστήριξη από το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλιανής Κυβέρνησης και την Κυβέρνηση της Βικτώρια. Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι της φυλής Βουρουντζέρι της Εθνικότητας Κουλίν είναι οι παραδοσιακοί θεματοφύλακες της γης. YourcommunityHEALTH.org.au

4 Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας; Οι υπηρεσίες μας διατίθενται σε όλους τους κατοίκους στη βόρεια Μελβούρνη. Παρέχουμε προτεραιότητα πρόσβασης στις παρακάτω ομάδες: Ιθαγενείς και Νησιώτες των Στενών Τόρρες Νεοαφιχθέντες Πρόσφυγες και Αιτούντες Άσυλο Παιδιά κάτω των 12 ετών (με υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων τους) Ενήλικες από 65 ετών και άνω Άτομα που είναι κοινωνικά και οικονομικά μειονεκτούντα Άτομα με χρόνιες ή πολύπλοκες παθήσεις Άτομα που ζουν σε επικίνδυνα ή μη ασφαλή περιβάλλοντα Άτομα που ζουν με κάποια αναπηρία Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στις υπηρεσίες; Καλέστε μας στο (03) ή στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Για μερικές υπηρεσίες μπορεί να χρειαστεί παραπομπή από το γιατρό σας ή από άλλο εργαζόμενο στην υγειονομική περίθαλψη. Θα πρέπει να περιμένω για να έχω πρόσβαση στις υπηρεσίες; Για μερικές υπηρεσίες υπάρχει χρόνος αναμονής. Θα το συζητήσουμε μαζί σας, όταν απευθυνθείτε σε εμάς. Πόσο κοστίζουν; Μερικές υπηρεσίες μας παρέχονται δωρεάν. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ποιότητα, χαμηλό κόστος και προσιτές υπηρεσίες και θα συζητήσουμε μαζί σας το κόστος της κάθε υπηρεσίας, όταν κλείσετε το ραντεβού σας. Παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν έχετε οποιεσδήποτε οικονομικές δυσκολίες. Μπορούμε να σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα αποπληρωμών ή να παράσχουμε υπηρεσίες δωρεάν, ανάλογα με την περίπτωσή σας. Προστατεύετε τα προσωπικά δεδομένα; Προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα όλων των πελατών μας και τηρούμε τη νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τηρούμε τον Αυστραλιανό Χάρτη Δικαιωμάτων Υγείας. Θέλουμε να γνωρίζετε τα δικαιώματα και τις ευθύνες σας, όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, και θα σας παράσχουμε πληροφορίες επί αυτού.

5 Η υπόσχεσή μας σε εσάς Your Community Health δεσμεύεται να συνεργάζεται με τους πελάτες μας και την κοινότητα για να παρέχει υπηρεσίες που είναι προσωπικές και επικεντρωμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Θα εργαστούμε μαζί σας για να καλύψουμε τις ανάγκες υγείας και ευημερίας σας ή τις ανάγκες των ατόμων για τα οποία νοιάζεστε. Υποσχόμαστε πάντα: Να σας κάνουμε να νιώθετε ευπρόσδεκτοι Να σας ακούμε χωρίς να κάνουμε υποθέσεις ή να σας κρίνουμε Να σας αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια, συμπόνια και σεβασμό Να στηρίζουμε τα δικαιώματα σας Να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε με τρόπο που να τις κατανοείτε Να ζητάμε τα σχόλια σας και να απαντάμε στις ανησυχίες σας Λαμβάνουμε υπόψη όλες τις ιδέες και τις προτάσεις που μοιράζεστε μαζί μας. Μπορείτε να μας υποβάλετε σχόλια και εισηγήσεις με τους εξής τρόπους: Να μιλήσετε σε μέλος του προσωπικού Να συμπληρώσετε το έντυπο «Εκφράστε τη γνώμη σας» σε οποιοδήποτε κέντρο υγείας μας ή διαδικτυακά στην ιστοσελίδα Να καλέσετε τον Υπεύθυνο Παραπόνων στο (03) , ή να του στείλετε επιστολή στο Your Community Health στη διεύθυνση: 125 Blake Street, East Reservoir, VIC 3073 Υποβάλλετέ μας σχόλια Θέλουμε να μας λέτε αν κρατάμε την υπόσχεσή μας ή εάν νομίζετε πως υπάρχουν τρόποι να βελτιωθούμε. T: (03)

6 Οι υπηρεσίες του Your Community Health είναι διαθέσιμες στα παρακάτω Κέντρα Υγείας: 2 Broadway RESERVOIR High St Plenty Rd Tyler St 1 Murray Rd St Georges Rd 4 PRESTON Bell St THORNBURY NORTHCOTE 3 Separation St Μερικές υπηρεσίες μπορεί να είναι διαθέσιμες στο σπίτι σας ή σε άλλους τοπικούς κοινοτικούς χώρους. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το (03) Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι της φυλής Βουρουντζέρι της Εθνικότητας Κουλίν είναι οι παραδοσιακοί θεματοφύλακες της γης.

7 τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις σας Τα δικαιώματα σας στην περίθαλψη Tο Your Community Health έχει υιοθετήσει τον Χάρτη Δικαιωμάτων Υγείας της Αυστραλίας. Ο Χάρτης περιγράφει τα δικαιώματα των πελατών, καταναλωτών, οικογενειών και φροντιστών σε όλες τις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης στην επικράτεια της Αυστραλίας. Μπορείτε να διαβάσετε τον Χάρτη στην ιστοσελίδα μας, στο Ως πελάτης του Your Community Health έχετε τα παρακάτω δικαιώματα: Πρόσβαση στη φροντίδα υγείας, ανεξάρτητα από την ικανότητά σας να πληρώνετε Αξιοσημείωτη, ποιοτική, σεβαστή και ασφαλής φροντίδα ανεξάρτητα από την κοινωνική θέση, το φύλο, τη φυλή, τη σεξουαλική προτίμηση, τη θρησκεία, τις πολιτικές πεποιθήσεις, την ψυχική υγεία ή οποιαδήποτε αναπηρία Σαφείς και κατανοητές πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα, την κατάσταση, τις επιλογές θεραπείας, τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τις παρενέργειες και το κόστος Πρόσβαση σε διερμηνέα Σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα και την προσωπική σας ζωή και λόγο στο ότι συμβαίνει στα προσωπικά σας δεδομένα για την υγεία σας Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που φυλάσσονται στο φάκελό σας, βάσει της νομοθεσίας Υποβολή εισηγήσεων, υποβολή θετικών ή αρνητικών σχολίων, υποβολή ερωτήσεων και υποβολή παραπόνων για τη φροντίδα σας Εξουσιοδότηση τρίτου προσώπου που να σας εκπροσωπεί, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών ομάδων υπεράσπισης Ως πελάτης του Your Community Health φέρετε ευθύνη για τα παρακάτω: Να φέρεστε με κατανόηση και σεβασμό σε όλο το προσωπικό, τους εθελοντές, τους πελάτες και τους επισκέπτες Να παρέχετε επαρκείς πληροφορίες, ώστε το προσωπικό να μπορεί να σας παράσχει την κατάλληλη εξυπηρέτηση, συμβουλές ή/ και περίθαλψη T: (03)

8 Να ολοκληρώσετε ένα θεραπευτικό πρόγραμμα ή να ενημερώσετε τον φροντιστή υγείας σας ότι δεν σκοπεύετε να συμμετάσχετε σε αυτό Να σέβεστε την ιδιωτική ζωή των άλλων ατόμων, που λαμβάνουν υπηρεσίες του Your Community Health και να κρατάτε εμπιστευτικές οποιεσδήποτε πληροφορίες που λάβατε από μέλη ομάδων σε προγράμματα που υλοποιούνται από το Your Community Heath Έχετε την ευθύνη να συμμετέχετε στη λήψη αποφάσεων για την υγεία σας και να ζητάτε περισσότερες πληροφορίες, εάν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε Να τηρείτε τις διαδικασίες ασφαλείας που μπορεί να σας ζητηθούν κατά την παροχή σε εσάς μιας υπηρεσίας Να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν, εάν δεν είστε σε θέση να παρευρεθείτε σε κάποιο ραντεβού To Your Community Health διατηρεί το δικαίωμα: Να αρνηθεί να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε άτομο που κακοποιεί ή απειλεί άλλους Να δεχθεί άλλους πελάτες, εάν αργείτε στο ραντεβού σας Να διαγράψει έναν πελάτη από τη λίστα αναμονής, εάν εκείνος δεν εμφανίζεται επανειλημμένως στα ραντεβού του χωρίς να παρέχει σχετική ενημέρωση. Διερμηνείς Σημαντικό είναι η επικοινωνία και η γλώσσα να μην σας αποτρέπουν από την πρόσβαση στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης. Οι υπηρεσίες διερμηνείας παρέχονται δωρεάν και μπορούν να διατίθενται σε όλα τα ραντεβού, τις δραστηριότητες ή συναντήσεις στο Your Community Health. Εάν χρειάζεστε διερμηνέα, μπορείτε να καλέσετε τις Υπηρεσίες Μετάφρασης και Διερμηνείας στο ή να μας ενημερώσετε σχετικά, όταν επικοινωνήσετε μαζί μας. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Εθνικής Υπηρεσίας Αναμετάδοσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω αριθμούς: Τηλετυπία/φωνητική κλήση Μιλήστε και ακούστε Αναμετάδοση SMS Τι να κάνετε, εάν νομίζετε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας Εάν θεωρείτε ότι το Your Community Health δεν εκτιμά ή δεν σέβεται τα δικαιώματα σας, σας προτρέπουμε να μας υποβάλετε σχόλια ή να υποβάλετε παράπονα. Μπορείτε να μας υποβάλετε τα σχόλια σας οποιαδήποτε στιγμή με τους εξής τρόπους: Μιλώντας σε μέλος του προσωπικού Συμπληρώνοντας το έντυπο «Εκφράστε τη γνώμη σας» σε οποιοδήποτε από τα κέντρα υγείας μας ή μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση Επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Παραπόνων μας τηλεφωνικώς στο (03) ή γραπτώς στη διεύθυνση: Your Community Health, 125 Blake Street, East Reservoir, VIC 3073 Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι της φυλής Βουρουντζέρι της Εθνικότητας Κουλίν είναι οι παραδοσιακοί θεματοφύλακες της γης.

9 ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεσμευόμαστε να προφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό το ενημερωτικό δελτίο εξηγεί πώς γίνεται αυτό. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς; Συνήθως συλλέγουμε από εσάς τις παρακάτω πληροφορίες: Όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, ημερομηνία γέννησης, φύλο και προτιμώμενη γλώσσα Πληροφορίες υγείας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων που παρέχει ο παραπέμποντας γιατρός Πληροφορίες για τη φροντίδα και την αγωγή, προηγούμενη και τωρινή φαρμακευτική αγωγή Πλησιέστερος συγγενής ή προτιμώμενο πρόσωπο επικοινωνίας Αριθμός Medicare, αριθμός Κάρτας Υγείας και συνταξιοδοτικός αριθμός (εάν υπάρχει) Προσωπικά δεδομένα μπορεί επίσης να συλλέγονται για την ανταπόκριση σε: ερωτήσεις, αιτήματα για πρόσβαση σε πληροφορίες και για την επίλυση παραπόνων. Εάν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα για εσάς που δεν επιθυμείτε να συλλέγονται ή να γνωστοποιούνται σε άλλους φροντιστές υγείας, παρακαλούμε ενημερώστε μας. Αυτό μπορεί να αλλάξει τις επιλογές φροντίδας που έχετε στη διαθεσή σας, για αυτό θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αποφασίσουμε πώς να σας παράσχουμε την κατάλληλη φροντίδα. Παρακαλούμε ενημερώστε μας σε περίπτωση που αλλάξουν τα στοιχεία σας, όπως η διεύθυνση ή οι τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας. Πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά μου δεδομένα; τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο από τους φροντιστές υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα σας. Αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο εάν συμφωνείτε ή εάν επιβάλλεται βάσει του νόμου, όπως σε περιπτώσεις ιατρικής έκτακτης ανάγκης. Εάν παραπέμψουμε τη φροντίδα σας σε άλλο πάροχο υπηρεσιών, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεση σας πριν του στείλουμε τις πληροφορίες σας. Ορισμένες πληροφορίες για τη φροντίδα σας μπορεί να κοινοποιούνται στο Τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών. Οι πληροφορίες αυτές δεν περιλαμβάνουν το όνομα σας ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας, χρησιμοποιούνται T: (03)

10 για να βοηθήσουν στη κατανομή της χρηματοδότησης, στον προγραμματισμό των υπηρεσιών και στη βελτίωση της παρεχόμενης φροντίδας. Πώς θα προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα; Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε την εμπιστευτικότητα του φακέλου υγείας σας και να τον αποθηκεύουμε με ασφάλεια. Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων προστατεύεται επίσης από το νόμο και την Πολιτική περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των Πελατών μας, την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση ή να διορθώσω τα προσωπικά μου δεδομένα; Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και να ζητήσετε την διόρθωση τους, αν είναι απαραίτητο. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στον φροντιστή υγείας σας εάν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση, να μεταφέρετε ή να διορθώσετε τον φάκελο υγείας σας. Ερωτήσεις ή παράπονα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να υποβάλετε παράπονα για τον τρόπο που χειριζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες: Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Ιστοσελίδα: Τηλέφωνο: (03) Ταχυδρομική Διεύθυνση: Your Community Health, 125 Blake Street East Reservoir, VIC 3070 Εναλλακτικά, μπορείτε να μας επισκεφτείτε προσωπικά σε οποιοδήποτε από τα κέντρα υγείας μας και να συμπληρώσετε το έντυπο «Εκφράστε τη γνώμη σας». Μπορούν να σας παρασχεθούν διερμηνείς και μεταφραστές για να βοηθήσουν με αυτή τη διαδικασία. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τη διαχείριση ή το αποτέλεσμα της διαδικασίας, μπορείτε να υποβάλλετε την καταγγελία σας στους παρακάτω εξωτερικούς φορείς: Επίτροπος Καταγγελιών περί Υγείας Τηλέφωνο: Ιστοσελίδα: Ταχυδρομική Διεύθυνση: 26th Floor, 570 Bourke Street, Melbourne, VIC 3000 Επίτροπος Πληροφοριών της Αυστραλίας Τηλέφωνο: Ιστοσελίδα: Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Ταχυδρομική Διεύθυνση: Level 3, 175 Pitt Street, Sydney, NSW 2001 Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι της φυλής Βουρουντζέρι της Εθνικότητας Κουλίν είναι οι παραδοσιακοί θεματοφύλακες της γης.

11 Σχόλια πελατών Καλωσορίζουμε τα σχόλια σας, καθώς μας βοηθάνε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας. Πώς να υποβάλετε σχόλια Απευθυνθείτε σε ένα μέλος του προσωπικού Συμπληρώστε το έντυπο «Εκφράστε τη γνώμη σας» σε οποιοδήποτε από τα κέντρα υγείας μας ή διαδικτυακά στην ιστοσελίδα Καλέστε τον Υπεύθυνο Παραπόνων στο (03) Στείλτε επιστολή στον Υπεύθυνο Παραπόνων στο Your Community Health στη διεύθυνση: 125 Blake Street, East Reservoir, VIC 3073 Πώς θα απαντήσουμε στα σχόλια σας Η διαδικασία απάντησης στα σχόλιά σας εξαρτάται από το είδος των σχολίων που υποβάλλετε. το παράπονό σας, θα ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα: Θα χειριστούμε το παράπονό σας με εχεμύθεια Θα σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε το παράπονό σας και θα σας ενημερώσουμε ποιος χειρίζεται την υπόθεση εντός δύο εργάσιμων ημερών Θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε το παράπονό σας εντός 28 εργάσιμων ημερών. Μερικά ζητήματα είναι πιο περίπλοκα από άλλα και μπορεί να χρειαστούμε περισσότερο χρόνο για να τα τακτοποιήσουμε. Εάν συμβεί αυτό, θα σας ενημερώσουμε και θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της υπόθεσης Θα παράσχουμε γραπτή απάντηση στο παράπονό σας, μαζί με την απάντηση μας Εάν προτείνετε κάτι: Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες αυτές για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις ή τις διαδικασίες μας. Όλες οι ιδέες εκτιμούνται και θα εξεταστούν με προσοχή. Εάν μας υποβάλλετε φιλοφρόνηση: Θα την μεταφέρουμε στα αντίστοιχα μέλη του προσωπικού ή της ομάδας. Πάντα χαιρόμαστε να λαμβάνουμε θετικά σχόλια, καθώς μας βοηθούν να καταλάβουμε ότι λειτουργούμε σωστά ώστε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Εάν υποβάλλετε παράπονα: Θα λάβουμε τα παράπονα σας σοβαρά υπόψη και θα εξετάσουμε το ζήτημα με προσοχή. Η υποβολή παραπόνων δεν θα επηρεάσει την μέλλουσα χρήση, από μέρους σας, των υπηρεσιών μας ή την εχεμύθεια που τηρείται μεταξύ μας. Όταν λάβουμε T: (03)

12 Να στείλετε επιστολή στον Υπεύθυνο Παραπόνων στο Your Community Health στη διεύθυνση: 125 Blake Street, East Reservoir, VIC 3073 Μπορούν να σας παρασχεθούν διερμηνείς και μεταφραστές για να βοηθήσουν με αυτή τη διαδικασία. Αν η απάντηση μας δεν σας ικανοποιήσει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Επίτροπο για Καταγγελίες στον τομέα της Υγείας (ΕΚΥ). Ο ΕΚΥ απαντά σε παράπονα για υπηρεσίες υγείας και τον χειρισμό πληροφοριών για την υγεία στη Βικτώρια. Οι υπηρεσίες τους είναι δωρεάν, εμπιστευτικές και αμερόληπτες. Μπορείτε να συμπληρώσετε το έντυπο παραπόνων διαδικτυακά στην ιστοσελίδα ή να τηλεφωνήσετε στο από τις 09:00 έως τις 17:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή για να συζητήσετε τα παράπονα σας. Πώς να υποβάλλετε επίσημα παράπονα Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, θα θέλαμε να το γνωρίζουμε. Λαμβάνουμε τα παράπονα σοβαρά υπόψη και δεσμευόμαστε να τα επιλύουμε με εμπιστευτικό και έγκαιρο τρόπο. Όλα τα επισήμως υποβληθέντα παράπονα εξετάζονται ενδελεχώς. Στο τέλος της διαδικασίας θα σας παράσχουμε πληροφορίες για το τι συνέβη και τι μέτρα λάβαμε ή πρόκειται να λάβουμε ώστε να μην παρουσιαστεί ξανά το ίδιο πρόβλημα. Μπορείτε να υποβάλλετε τα παράπονα σας με τους εξής τρόπους: Να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε το έντυπο «Εκφράστε τη γνώμη σας» σε οποιοδήποτε από τα κέντρα υγείας μας ή διαδικτυακά στην ιστοσελίδα Να καλέσετε τον Υπεύθυνο Παραπόνων μας στο (03) Δήλωση περί απορρήτου: Οι πληροφορίες που συλλέγουμε θα χρησιμοποιηθούν για να απαντήσουμε στα σχόλια που μας υποβάλατε. Δύναται να κοινοποιηθούν σε τρίτους, εάν αυτό επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο, ή εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για κοινοποίηση των πληροφοριών αυτών Όταν το Your Community Health χρησιμοποιήσει τις ιδέες πελατών ή μελών της κοινότητας, αυτό θα ανακοινώνεται αντίστοιχα. Μερικές φορές περιλαμβάνουμε παραδείγματα σχολίων στην ετήσια Αναφορά μας για την Ποιότητα της Φροντίδας για να αναδείξουμε μερικά θέματα που απασχόλησαν τους πελάτες μας και τι κάναμε για να τα επιλύσουμε. Όταν το κάνουμε, δεν αναφέρουμε τα ονόματα των ατόμων ή οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να ταυτοποιήσουν κάποιον. Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι της φυλής Βουρουντζέρι της Εθνικότητας Κουλίν είναι οι παραδοσιακοί θεματοφύλακες της γης.

13 Σας προστατεύουμε από λοιμώξεις Τηρούμε τις κατευθυντήριες γραμμές της Αυστραλίας για τον έλεγχο των λοιμώξεων και παρακολουθούμε προσεκτικά τις πρακτικές μας σχετικά με τον έλεγχο των λοιμώξεων. Εδώ εξηγούμε μερικά από τα βήματα που ακολουθούμε για τη δική σας προστασία. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν υπάλληλο του Your Community Health οποιαδήποτε στιγμή. Πρόληψη των λοιμώξεων που σχετίζονται με την υγειονομική περίθαλψη Οι λοιμώξεις που σχετίζονται με την υγειονομική περίθαλψη είναι λοιμώξεις οι οποίες εμφανίζονται ενώ λαμβάνετε φροντίδα σε μια υπηρεσία υγείας. Οι υπάλληλοι στο Your Community Health λαμβάνουν όλα τα δυνατά μέτρα για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα πάθετε οποιαδήποτε λοίμωξη μέσω της επαφής μαζί μας. Για να αποφύγουμε την εξάπλωση της λοίμωξης: Πλένουμε τα χέρια μας τακτικά με σαπούνι ή με αλκοολούχο διάλυμα καθαρισμού χεριών Διατηρούμε το περιβάλλον της κλινικής καθαρό Φοράμε προστατευτικό εξοπλισμό, όπως γάντια, ρόμπες, μάσκες και γυαλιά Στειρώνουμε τα εργαλεία ή τον εξοπλισμό που μπορεί να έρθει σε επαφή με αίμα ή άλλα σωματικά υγρά μετά από κάθε πελάτη Προωθούμε την ανοσοποίηση όλων των εργαζομένων μας στον τομέα της φροντίδας υγείας Λαμβάνουμε μέτρα για την μετακίνηση πελατών οι οποίοι μπορεί να πάσχουν από μεταδοτική λοίμωξη, σε ξεχωριστούς χώρους Καθαρό περιβάλλον Απασχολούμε καθαριστές για την καθαριότητα των κέντρων μας σύμφωνα με τις προδιαγραφές για την υγειονομική περίθαλψη. Ο φροντιστής υγείας σας καθαρίζει επίσης το χώρο στον οποίο σας εξετάζει μετά από κάθε πελάτη, ειδικά οποιαδήποτε έπιπλα που χρησιμοποιούν οι πελάτες, όπως οι καναπέδες θεραπείας. Τα απόβλητα που έχουν παραχθεί ως μέρος της θεραπείας σας και που μπορεί να ήρθαν σε επαφή με αίμα ή σωματικά υγρά, διαχωρίζονται από άλλα απόβλητα και διατίθενται σε ειδικά εγκεκριμένα δοχεία ή κάδους μολυσματικών αποβλήτων. T: (03)

14 Στειρωμένα εργαλεία Όλα τα επαναχρησιμοποιούμενα εργαλεία που μπορεί να εισέρχονται στο δέρμα ή να έρχονται σε επαφή με σωματικά υγρά στειρώνονται προσεκτικά και έπειτα καθαρίζονται με ένα μηχάνημα στείρωσης. Μετά φυλάσσονται σε πακέτα, όπου έχουν στειρωθεί για να παραμείνουν καθαρά χωρίς μικρόβια. Μερικά εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων όλων των εργαλείων που χρησιμοποιούμε στην ιατρική μας εργασία, χρησιμοποιούνται μόνο μια φορά και μετά πετιούνται. Πώς μπορείτε να βοηθήσετε Μπορείτε να βοηθήσετε με τους εξής τρόπους: Να πλένετε τα χέρια σας προσεκτικά με σαπούνι και νερό ή να χρησιμοποιείτε αλκοολούχο διάλυμα για τον καθαρισμό χεριών, που βρίσκεται στους χώρους αναμονής Να ρωτάτε τους φροντιστές υγείας σας αν έχουν καθαρίσει τα χέρια τους Να καλύπτετε το στόμα και τη μύτη σας όταν βήχετε ή φτερνίζεστε με χαρτομάντιλο (ή να βήχετε και να φτερνίζεστε στον αγκώνα σας, αν δεν έχετε χαρτομάντιλο), και μετά να καθαρίζετε τα χέρια σας Να αναφέρετε λοιμώξεις που τυχόν έχετε, ειδικά αν λαμβάνετε ακόμη φαρμακευτική αγωγή για τη λοίμωξη Να ολοκληρώνετε την αντιβιοτική θεραπεία που σας παρέχεται, ακόμη και εάν αισθάνεστε καλύτερα Να ενημερώνετε τον φροντιστή υγείας σας, αν θεωρείτε πως ο χώρος δεν είναι καθαρός Να ακολουθείτε τις οδηγίες του φροντιστή υγείας σας για να παραμένει η πληγή σας καθαρή και να μπορεί να ιαθεί Μπορείτε να βοηθήσετε στο να διατηρήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους υγιείς, πάντα πλένοντας τα χέρια σας: Πριν αγγίξετε ή καταναλώσετε τροφή Μετά από επίσκεψη στο μπάνιο ή την τουαλέτα Μετά από φτέρνισμα, βήχα ή χρήση χαρτομάντιλων Πριν και μετά το άγγιγμα των ματιών, της μύτης ή του στόματός σας Πριν και μετά το άγγιγμα πληγής ή επιδέσμου Αφού αγγίξετε ζώα Για περισσότερες πληροφορίες ή σχόλια Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις πρακτικές ελέγχου των λοιμώξεων ή εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στον φροντιστή υγείας σας ή συμπληρώστε το έντυπο «Εκφράστε τη γνώμη σας» σε οποιοδήποτε από τα κέντρα υγείας μας ή διαδικτυακά. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Παραπόνων μας στο (03) ή να στείλετε επιστολή στο Your Community Health στη διεύθυνση: 125 Blake Street, East Reservoir, VIC Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι της φυλής Βουρουντζέρι της Εθνικότητας Κουλίν είναι οι παραδοσιακοί θεματοφύλακες της γης.

15 Χρήση συνηγόρου Μερικές φορές χρειάζεστε βοήθεια για: Να υπερασπίσετε τα δικαιώματα σας Να βεβαιωθείτε ότι σας αντιμετωπίζουν δίκαια και με σεβασμό Να λάβετε αποφάσεις Να ακουστεί η γνώμη σας Το πρόσωπο που σας βοηθάει με αυτό τον τρόπο λέγεται συνήγορος. Ο συνήγορος παρέχει εμπιστευτικές και ανεξάρτητες υπηρεσίες υποστήριξης. Ο συνήγορος μπορεί: Να ομιλεί εκ μέρους σας, εάν το επιθυμείτε Να σας βοηθά στην κατανόηση και επίλυση προβλημάτων ή παραπόνων Να κάθεται δίπλα σας σε συναντήσεις για να σας στηρίξει όταν εκφράζετε τη γνώμη σας και στις αποφάσεις που θέλετε να λάβετε Να συλλέγει πληροφορίες για άλλους φορείς ή υπηρεσίες που μπορεί να σας βοηθήσουν Να παρέχει πληροφορίες και βοήθεια, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του Your Community Health Να παρέχει βοηθητική παραπομπή για άλλες υπηρεσίες Να σας βοηθά να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας στο μέλλον Όταν επικοινωνήσετε με ένα γραφείο συνηγόρου, ο συνήγορος θα: Σας ακούσει και θα σας κάνει ερωτήσεις για να διευκρινίσει τα συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν Σας παράσχει πληροφορίες για τα δικαιώματα σας Συζητήσει μαζί σας τις διάφορες εναλλακτικές και θα σας βοηθήσει να διαλέξετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να χειριστείτε ένα θέμα Σας δίνει αναφορά Σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή θα μιλήσει εκ μέρους σας Παράσχει πληροφορίες και παραπομπές σε άλλους φορείς, εάν αυτοί δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας οι ίδιοι T: (03)

16 Πώς να βρείτε συνήγορο Για περαιτέρω πληροφορίες για το πώς να βρείτε συνήγορο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού του Your Community Health ή με το Γραφείου Δημόσιου Συνηγόρου (ΓΔΣ). Το ΓΔΣ εργάζεται για την προστασία και προώθηση των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και της υπόληψης των ατόμων με αναπηρίες. Τηλέφωνο: Ιστοσελίδα: Η παρακάτω λίστα περιέχει μερικά γραφεία που παρέχουν ανεξάρτητη στήριξη συνηγόρου. Για άτομα με αναπηρίες: Ένωση Συνηγόρων της Βικτώρια για άτομα με αναπηρίες ΕΠΕ (ΕΣΒΑΑ): Τηλέφωνο: (03) , Ιστοσελίδα: Δράση για την Αναπηρία εντός Εθνικών Κοινοτήτων (ΔΑΕΚ): Τηλέφωνο: , Ιστοσελίδα: Ένωση για Παιδιά με Αναπηρία: Τηλέφωνο: (03) , Ιστοσελίδα: Συνηγορία για τη Δικαιοσύνη στην Αναπηρία ΕΠΕ (ΣΔΑ): Τηλέφωνο: , Ιστοσελίδα: Ηγεσία Συν: Τηλέφωνο: (03) , Ιστοσελίδα: Ενήλικες με νοητική στέρηση: Βορειοανατολική Συνηγορία για τους Πολίτες (ΒΑΣΠ): Τηλέφωνο (03) , Ιστοσελίδα: Άτομα με επίκτητο τραυματισμό εγκεφάλου: Θέματα Τραυματισμού του Εγκεφάλου (ΘΤΕ): Τηλέφωνο: (03) , Ιστοσελίδα: Άτομα με ψυχικές ασθένειες: Συμβούλιο Ευαισθητοποίησης για Ψυχικές Ασθένειες της Βικτώρια (ΣΕΨΑΒ): Τηλέφωνο: (03) , Ιστοσελίδα: Νεαρά άτομα: Υπηρεσία Συνηγορίας Νέων με Αναπηρία (ΥΣΝΑ): Τηλέφωνο: (03) , Τηλετυπία μέσω της Εθνικής Υπηρεσίας Αναμετάδοσης , Ιστοσελίδα: Άτομα προχωρημένης ηλικίας και ηλικιωμένοι: Συνηγορία για τα Δικαιώματα των Ηλικιωμένων (ΣΔΗ): Τηλέφωνο: , Ιστοσελίδα: Ιθαγενείς και Νησιώτες των Στενών Τόρρες: Νομική Υπηρεσία της Βικτώρια για Ιθαγενείς (ΝΥΒΙ): Τηλέφωνο: (03) , Ιστοσελίδα: Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι της φυλής Βουρουντζέρι της Εθνικότητας Κουλίν είναι οι παραδοσιακοί θεματοφύλακες της γης.

Ο Αυστραλιανός Καταστατικός Χάρτης Δικαιωμάτων Υγειονομικής Περίθαλψης στη Βικτώρια GREEK

Ο Αυστραλιανός Καταστατικός Χάρτης Δικαιωμάτων Υγειονομικής Περίθαλψης στη Βικτώρια GREEK Ο Αυστραλιανός Καταστατικός Χάρτης Δικαιωμάτων Υγειονομικής Περίθαλψης στη Βικτώρια GREEK 2 Ο Αυστραλιανός Καταστατικός Χάρτης Δικαιωμάτων Υγειονομικής Περίθαλψης Ο Αυστραλιανός Καταστατικός Χάρτης Δικαιωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Greek Rights and Responsibilities Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Περιεχόμενα Η Περίθαλψη της Υγείας σας Τα Δικαιώματα & οι Υποχρεώσεις σας...3 Πρόσβαση Έχετε το δικαίωμα σε υγειονομική

Διαβάστε περισσότερα

CatholicCare Sydney Προστατεύοντας τα δικαιωμάτα σας

CatholicCare Sydney Προστατεύοντας τα δικαιωμάτα σας CatholicCare Sydney Προστατεύοντας τα δικαιωμάτα σας Το δικαίωμά σας να παραπονεθείτε CatholicCare Sydney Greek Translation Protecting Your Rights ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ Το δικαίωμά σας να παραπονεθείτε

Διαβάστε περισσότερα

DVD Παραπόνων Καταναλωτών Φροντίδας Ηλικιωμένων ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

DVD Παραπόνων Καταναλωτών Φροντίδας Ηλικιωμένων ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ DVD Παραπόνων Καταναλωτών Φροντίδας Ηλικιωμένων ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ «Έχω μια ανησυχία - Ένα βίντεο για τους ηλικιωμένους που λαμβάνουν φροντίδα, τις οικογένειες και φίλους τους» Noeline Brown

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 o Ερωτηµατολόγιο για την ανταποκρισιµότητα των παρεχοµένων υπηρεσιών υγείας

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 o Ερωτηµατολόγιο για την ανταποκρισιµότητα των παρεχοµένων υπηρεσιών υγείας ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 o Ερωτηµατολόγιο για την ανταποκρισιµότητα των παρεχοµένων υπηρεσιών υγείας ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ 1. Με βάση διαφορετικές πλευρές της υγείας σας σήµερα, όπως τις περιγράψατε προηγουµένως, πού θα τοποθετούσατε

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή To Δίκτυο των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή (Δίκτυο Ε.Κ.Κ.) περιλαμβάνει 30 Κέντρα σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε., τη Νορβηγία

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιώματα και Υποχρεώσεις

Δικαιώματα και Υποχρεώσεις Δικαιώματα και Υποχρεώσεις Greek του προσώπου που λαμβάνει φροντίδα Rights & Responsibilities of the person receiving care Συνεχίζοντας την Αποστολή των Μοναχών του Τάγματος Sisters of the Little Company

Διαβάστε περισσότερα

5. Πακέτα Φροντίδας στο Σπίτι

5. Πακέτα Φροντίδας στο Σπίτι 5. Πακέτα Φροντίδας στο Σπίτι Αν θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας καθώς γερνάτε, αλλά χρειάζεστε κάποια βοήθεια με δουλειές όπως καθάρισμα και προετοιμασία γευμάτων, ή με τη μεταφορά, έτσι ώστε να μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα Υπηρεσιών Αναπηρίας και Η Υπηρεσία Σας Eύκολη Ελληνική Απόδοση

Πρότυπα Υπηρεσιών Αναπηρίας και Η Υπηρεσία Σας Eύκολη Ελληνική Απόδοση Πρότυπα Υπηρεσιών Αναπηρίας και Η Υπηρεσία Σας Eύκολη Ελληνική Απόδοση 1 Greek Σχετικά με αυτό το βιβλίο Αυτό το βιβλίο σάς λέει τα πάντα σχετικά με τα 12 Πρότυπα Υπηρεσιών Αναπηρίας (Disability Services

Διαβάστε περισσότερα

Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης

Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης Αν έχετε µια επείγουσα κατάσταση απειλητική για τη ζωή, πηγαίνετε στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκοµείου ή καλέστε αµέσως το 911. Ο/η

Διαβάστε περισσότερα

Το δικαίωμά σας για ένσταση κατά της απόφασης για την απαίτησή σας

Το δικαίωμά σας για ένσταση κατά της απόφασης για την απαίτησή σας Το δικαίωμά σας για ένσταση κατά της απόφασης για την απαίτησή σας Το δικαίωμά σας για ένσταση κατά της απόφασης για την απαίτησή σας Υπηρεσία Κοινωνικής Ασφάλισης επιθυμεί Η να έχει διαβεβαιωθεί ότι λαμβάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να διευθετήσετε μια καταγγελία

Πώς να διευθετήσετε μια καταγγελία Πώς να διευθετήσετε μια καταγγελία The Australian Financial Complaints Authority (AFCA) βοηθάει άτομα και μικρές επιχειρήσεις να διευθετήσουν καταγγελίες που αφορούν χρηματοπιστωτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Τομέας Οικονομικών της Υγείας ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ: ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΟΣ 4 Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διαλογή CPE Πληροφορίες για τους ασθενείς

Διαλογή CPE Πληροφορίες για τους ασθενείς Διαλογή CPE Πληροφορίες για τους ασθενείς Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τις πληροφορίες που παρέχονται στο φυλλάδιο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να τις συζητήσετε με κάποιο μέλος της νοσηλευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο δικαιωμάτων. Τα δικαιώματά σας:

Έγγραφο δικαιωμάτων. Τα δικαιώματά σας: Έγγραφο δικαιωμάτων Το φυλλάδιο αυτό σας παρέχει σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά τα δικαιώματά σας όταν βρίσκεστε στο αστυνομικό τμήμα. Με τον όρο δικαιώματα εννοούμε σημαντικές ελευθερίες και δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες για Άτομα με Αναπηρίες

Υπηρεσίες για Άτομα με Αναπηρίες Υπηρεσίες για Άτομα με Αναπηρίες Υπηρεσίες για Άτομα με Αναπηρίες Οι Κοινοτικές Υπηρεσίες Υγείας, Merri Community Health Services, φιλοδοξούν να προάγουν τον συνυπολογισμό και την συμμετοχή των ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ: ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: Ένας οδηγός για τα δικαιώματα των παιδιών σε συνεργασία με την:

ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ: ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: Ένας οδηγός για τα δικαιώματα των παιδιών σε συνεργασία με την: ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ: ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: Ένας οδηγός για τα δικαιώματα των παιδιών σε συνεργασία με την: Μάθε για τη σύμβαση. Γνώρισε τα δικαιώματά σου. Το βιβλιαράκι που κρατάς στα χέρια σου περιέχει 54 άρθρα

Διαβάστε περισσότερα

GREEK. Οι Κοινοτικές Υπηρεσίες Υγείας Merri Health και εσείς

GREEK. Οι Κοινοτικές Υπηρεσίες Υγείας Merri Health και εσείς GREEK Οι Κοινοτικές Υπηρεσίες Υγείας Merri Health και εσείς Απλά αγγλικά 2017 Σχετικά με αυτό το βιβλίο Το βιβλίο αυτό είναι για: Τις Κοινοτικές Υπηρεσίες Υγείας Merri Community Health Services. Και. για

Διαβάστε περισσότερα

Τι να περιμένετε από τον Οστεοπαθητικό σας

Τι να περιμένετε από τον Οστεοπαθητικό σας Τι να περιμένετε από τον Οστεοπαθητικό σας Υψηλά πρότυπα οστεοπαθητικής περίθαλψης σε όλη την Ευρώπη What to expect from your osteopath 1 Τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Οστεοπαθητικής Περίθαλψης εγγυώνται την ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Aίτηση καταγγελίας. 1. Προσωπικά στοιχεία: Καταγγέλλων. 2. Στοιχεία επιχείρησης

Aίτηση καταγγελίας. 1. Προσωπικά στοιχεία: Καταγγέλλων. 2. Στοιχεία επιχείρησης Aίτηση καταγγελίας 1. Προσωπικά στοιχεία: Καταγγέλλων Παρακαλούμε σημειώστε εδώ με τικ αν ένας ή περισσότεροι από τους καταγγέλλοντες προσδιορίζονται ως έχοντες καταγωγή αυτοχθόνων Αβορίγινων και Νησιωτών

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επαγγελματιών υγείας

Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επαγγελματιών υγείας Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επαγγελματιών υγείας Η Astellas Pharma είναι μια παγκόσμια φαρμακευτική επιχείρηση, της οποίας η τελική μητρική εταιρεία έχει

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με την πολιτική απορρήτου της Healthscope

Σχετικά με την πολιτική απορρήτου της Healthscope Πολιτική Απορρήτου Το Αυστραλιανό παράρτημα του Ομίλου Healthscope (Healthscope) υποχρεούται να συμμορφώνεται με τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του 1988 (Κοινοπολιτεία των Εθνών) και να

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η DPG DIGITAL MEDIA Α.Ε. λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει πλήρως την ιδιωτικότητά σας και την ασφάλεια των δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1. Άρθρο 2. Άρθρο 3. Άρθρο 4. Επίσημα κείμενα και διδακτικό υλικό. Ορισμός του παιδιού. Παιδί θεωρείται ένα άτομο κάτω των 18 ετών.

Άρθρο 1. Άρθρο 2. Άρθρο 3. Άρθρο 4. Επίσημα κείμενα και διδακτικό υλικό. Ορισμός του παιδιού. Παιδί θεωρείται ένα άτομο κάτω των 18 ετών. Ορισμός του παιδιού Παιδί θεωρείται ένα άτομο κάτω των 18 ετών. Άρθρο 1 Απαγόρευση διακρίσεων Κάθε παιδί πρέπει να αντιμετωπίζεται χωρίς διακρίσεις λόγω χρώματος, φύλου, γλώσσας, θρησκείας, άποψης, χώρας

Διαβάστε περισσότερα

Η επιτροπή εφαρμόζει πέντε διαφορετικούς νόμους. Αυτοί οι νόμοι είναι:

Η επιτροπή εφαρμόζει πέντε διαφορετικούς νόμους. Αυτοί οι νόμοι είναι: Συνοπτικός οδηγός παραπόνων Τι κάνει η Επιτροπή Η περί Αυστραλιανής Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι ένας ανεξάρτητος εθνικός οργανισμός που ερευνά και συμβιβάζει καταγγελίες διακρίσεων και παραβιάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η CSL Limited και οι θυγατρικές της εταιρείες («εμείς», «εμάς», «μας», «CSL») δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το κέντρο πληροφοριών σας για νέες ιδέες και επιλογές οικιακής φροντίδας Η υπηρεσία Home Care Today (Οικιακή Φροντίδα Σήμερα) βοηθά

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης

Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης Το Γραφείο του Αυστραλιανού Επιτρόπου Πληροφοριών (the OAIC) μπορεί να αναθεωρήσει μια απόφαση σχετικά με το νόμο περί Ελεύθερης Πληροφόρησης (FOI) που ελήφθη από μια υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η ανώνυμη εταιρεία «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα επί της Λεωφ.Αθηνών αρ. 90 με ΑΦΜ: 094176994, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, (εφεξής «Η εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο

Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης ποιότητας Μονάδων ΕΠΥΥ από επισκέπτες Σελίδα 1 ΕΠΥΥ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΛΓΙ ΙΚΑΝΠΙΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - Παρακαλούμε απαντήστε στις ερωτήσεις 1 Πόσες ημέρες περιμένατε για ραντεβού;

Διαβάστε περισσότερα

Πλαίσιο Θεραπευτικής Συνεργασίας

Πλαίσιο Θεραπευτικής Συνεργασίας Πλαίσιο Θεραπευτικής Συνεργασίας Μαρία Γκλιάου Όπως σας έχει ή θα σας επεξηγηθεί προφορικά κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας, η θεραπεία είναι μια σχέση που λειτουργεί εν μέρει λόγω των σαφώς προσδιορισμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ Εδώ ευδοκιμεί η ψυχική ευημερία Greek Στην Flourish Australia, καταλαβαίνουμε το σημαντικό ρόλο που έχουν πολλές οικογένειες και φροντιστές για να υποστηρίξουν κάποιον που βιώνει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και να ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ; Με την επιστημονική συνεργασία της Αιματολογικής Μονάδας, Γ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών Με

Διαβάστε περισσότερα

Προκαταρκτική αξιολόγηση εντεροβακτηριοειδών που παράγουν καρμπαπενεμάσες (CPE) Πληροφορίες για τους ασθενείς

Προκαταρκτική αξιολόγηση εντεροβακτηριοειδών που παράγουν καρμπαπενεμάσες (CPE) Πληροφορίες για τους ασθενείς Προκαταρκτική αξιολόγηση εντεροβακτηριοειδών που παράγουν καρμπαπενεμάσες (CPE) Πληροφορίες για τους ασθενείς Σε περίπτωση όπου έχετε τυχόν απορίες σχετικά με τις πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν φυλλάδιο,

Διαβάστε περισσότερα

Ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκος (MRSA)

Ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκος (MRSA) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ & ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ Ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκος (MRSA) Οι πληροφορίες αυτές παρέχουν εξηγήσεις σχετικά με τον ανθεκτικό στη μεθικιλλίνη χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο (MRSA),

Διαβάστε περισσότερα

Δικαίωμα ίσης αναγνώρισης από το νόμο «Η άποψη, η επιθυμία και η προτίμησή μου μετρούν» 5/12/2015

Δικαίωμα ίσης αναγνώρισης από το νόμο «Η άποψη, η επιθυμία και η προτίμησή μου μετρούν» 5/12/2015 Δικαίωμα ίσης αναγνώρισης από το νόμο «Η άποψη, η επιθυμία και η προτίμησή μου μετρούν» 5/12/2015 Μαρίνα Παγιάτσου, Λειτουργός ΕΠΝΚΑ Το θέμα είναι: «Τα ζητήματα που εντοπίζονται στην κυπριακή καθημερινότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ Η ΑΡΠΕΔΩΝ δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασσόμενών μαζί της. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η κάρτα Dental Card

Τι είναι η κάρτα Dental Card Τι είναι η κάρτα Dental Card Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών που εξυπηρετούν την αρχή του υγιούς ανταγωνισμού, η οποία σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της αυξημένης

Διαβάστε περισσότερα

Εποχική γρίπη: Οδηγίες κατά το ταξίδι με πλοίο/κρουαζιερόπλοιο για τα μέλη του πληρώματος και τους ταξιδιώτες Δεκέμβριος 2010

Εποχική γρίπη: Οδηγίες κατά το ταξίδι με πλοίο/κρουαζιερόπλοιο για τα μέλη του πληρώματος και τους ταξιδιώτες Δεκέμβριος 2010 ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εποχική γρίπη: Οδηγίες κατά το ταξίδι με πλοίο/κρουαζιερόπλοιο για τα μέλη του πληρώματος και τους ταξιδιώτες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΣΧΙΟΥ

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΣΧΙΟΥ Σελίδα 1 ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΣΧΙΟΥ Για τον ασθενή: Επώνυμο: Όνομα: Ημερομηνία γέννησης: Νοσοκομείο: Άνδρας / Γυναίκα: Υπεύθυνος επαγγελματίας υγείας / Τίτλος εργασίας......

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ)

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Το Άρθρο 15 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΔΠ)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί; www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές πληροφορίες για πελάτες

Σημαντικές πληροφορίες για πελάτες Σημαντικές πληροφορίες για πελάτες Υπηρεσίες για Υγιέστερες Κοινότητες 1300 552 509 www.linkhc.org.au Δικαιώματα και υποχρεώσεις Τι μπορείτε να αναμένετε από την Link Health and Community Τα δικαιώματά

Διαβάστε περισσότερα

Ανεξάρτητος έλεγχος των φορέων υπηρεσιών

Ανεξάρτητος έλεγχος των φορέων υπηρεσιών Ενηµερωτικό έντυπο 2 Ανεξάρτητος έλεγχος των φορέων υπηρεσιών αναπηρίας στη Βικτώρια Αυτό το έντυπο αναπτύχθηκε για οικογενειακά µέλη και φροντιστές ατόµων µε αναπηρία για να εξηγήσει: 1. Τα είδη των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοτική Φροντίδα Tom Foster

Κοινοτική Φροντίδα Tom Foster Κοινοτική Φροντίδα Tom Foster Greek Βοηθάμε κατοίκους στην περιοχή του Marrickville. Τηλέφωνο: (02) 9335 2153 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: tfadmin@marrickville.nsw.gov.au Κοινοτική Φροντίδα Tom Foster Η Κοινοτική

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιώματα και υποχρεώσεις των καταναλωτών στο σύστημα ψυχικής υγείας

Δικαιώματα και υποχρεώσεις των καταναλωτών στο σύστημα ψυχικής υγείας Greek ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Δικαιώματα και υποχρεώσεις των καταναλωτών στο σύστημα ψυχικής υγείας (Consumer rights and responsibilities in the mental health system) Η καλή ενημέρωση σας βοηθά να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Ο όμιλος Warranty κατανοεί ότι το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εσάς και ότι ενδιαφέρεστε για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα προσωπικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ασθενής

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ασθενής www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή 4 απλά βήματα για να «μιλήσετε» με την επιχείρηση αποτελεσματικά Υποστήριξη και επικοινωνία: κλειδί της ικανοποίησης του Καταναλωτή Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή Σημείο εκκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτα Κοινοτικής Φροντίδας Ηλικιωμένων (Community Aged Care Packages - CACP)

Πακέτα Κοινοτικής Φροντίδας Ηλικιωμένων (Community Aged Care Packages - CACP) Options in Aged Care Greek Επιλογές στη Φροντίδα Ηλικιωμένων Υπάρχουν πολλά είδη υπηρεσιών φροντίδας ηλικιωμένων, αλλά για να βρείτε ποιες επιλογές διατίθενται για εσάς ή για μέλος της οικογένειάς σας

Διαβάστε περισσότερα

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Mε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ THEAM TRAINING HEALTHCARE MULTIDISCIPLINARY TEAMS ON CHILDREN S RIGHTS AND ON CHILD-FRIENDLY JUSTICE (THEAM) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS - Η παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την «ΑΚΤΗ ΚΑΛΥΒΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Εισαγωγή Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα της SKG THESSALONIKI

Διαβάστε περισσότερα

Πως μπορώ να υποστηρίξω τον άνθρωπό μου. να αντιμετωπίσει το λέμφωμα;

Πως μπορώ να υποστηρίξω τον άνθρωπό μου. να αντιμετωπίσει το λέμφωμα; Πως μπορώ να υποστηρίξω τον άνθρωπό μου να αντιμετωπίσει το λέμφωμα; Το λέμφωμα είναι δυνητικά ιάσιμη νόσος Με την επιστημονική συνεργασία του Αιματολογικού Τμήματος, Γ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής,

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Αξιολόγηση Ικανοτήτων Αξιολόγηση Ικανοτήτων Γενική Περιγραφή της Ενότητας: Αυτή η ενότητα στοχεύει στην αξιολόγηση των ηγετικών ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι πολύ σημαντική για την Εταιρεία μας. Διασφαλίζουμε την πλήρη συμμόρφωση με τον Νόμο 2472/1997, όπως εκάστοτε ισχύει,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για παιδιά Ποια δεδομένα συλλέγουμε και γιατί συλλέγουμε

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «Midnight Dolphin Ltd», που στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία, με αριθμό μητρώου 09803896 (εφεξής «Εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ) (MONITORING)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ) (MONITORING) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ (ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ) (SOCIAL SUPPORT NEIGHBOUR AID) Βοήθεια στο σπίτι ή στην κοινότητα για ικανοποίηση των αναγκών ενός ατόμου για κοινωνική επαφή & βοήθεια να συμμετέχει στη ζωή της κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε στο παιδί σας τον Κανόνα των Εσωρούχων.

Μάθετε στο παιδί σας τον Κανόνα των Εσωρούχων. 1. Μάθετε στο παιδί σας τον Κανόνα των Εσωρούχων. Υπολογίζεται ότι περίπου ένα στα πέντε παιδιά πέφτει θύμα σεξουαλικής βίας, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής κακοποίησης. Μπορείτε να βοηθήσετε να μη

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο άτομο θεωρείται παιδί;

Ποιο άτομο θεωρείται παιδί; Ποιο άτομο θεωρείται παιδί; Παιδιά θεωρούνται όλα τα αγόρια και τα κορίτσια από 0 έως 18 ετών. Ποια είναι τα δικαιώματα του παιδιού; Σύμφωνα με την Σύμβαση για τα Δικαιώματα των παιδιών Απαγόρευση διακρίσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΙΟ Α(Η1Ν1) ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙ Ι ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ. Οδηγίες που αφορούν επιβάτες και προσωπικό του τραίνου 22/07/2009

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΙΟ Α(Η1Ν1) ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙ Ι ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ. Οδηγίες που αφορούν επιβάτες και προσωπικό του τραίνου 22/07/2009 (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΙΟ Α(Η1Ν1) ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙ Ι ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ Οδηγίες που αφορούν επιβάτες και προσωπικό του τραίνου 22/07/2009 Τι

Διαβάστε περισσότερα

(Έκδοση 2, Ιούνιος 2018) Αριθμός έγκρισης επιτροπής ηθικής. Έγγραφο με πληροφορίες της μελέτης για τους ασθενείς. Αγαπητέ ασθενή,

(Έκδοση 2, Ιούνιος 2018) Αριθμός έγκρισης επιτροπής ηθικής. Έγγραφο με πληροφορίες της μελέτης για τους ασθενείς. Αγαπητέ ασθενή, Μελέτη EuroPOWER (Μετεγχειρητικά αποτελέσματα με ή χωρίς τη χρήση ενός πρωτοκόλλου βελτιστοποίησης της μετεγχειρητικής ανάνηψης στη χειρουργική του κόλου και του ορθού. Μια προοπτική, Ευρωπαϊκή, πολύ-κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α (συμπληρώνεται από τους προϊσταμένους των Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας) ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΤΑ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο αίτησης διευθέτησης διαφοράς

Έντυπο αίτησης διευθέτησης διαφοράς 1. Προσωπικά στοιχεία: Αιτών Παρακαλούμε τοποθετήστε ένα εδώ αν ο ένας ή περισσότεροι από τους Αιτούντες ταυτίζεται ως προέλευσης Αβορίγινων ή των Νήσων Torres Strait *. * Αυτή η ερώτηση είναι προαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Η εταιρία VITRO HELLAS Α.Ε. (VITRO HELLAS) αναλαμβάνει τη δέσμευση για την τήρηση της πολιτική προστασίας των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των ατόμων, όσον αφορά την επεξεργασία των

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ Α. Μέσω του έργου QualityRights, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, έχει επικεντρωθεί στο να

Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Λύκειο Ζεφυρίου Τμήματα : Α1 Α2

Γενικό Λύκειο Ζεφυρίου Τμήματα : Α1 Α2 Γενικό Λύκειο Ζεφυρίου Τμήματα : Α1 Α2 1 Τα Δικαιώματα Των Παιδιών Μαθητές : Νίκος Τσουκανάς Σπύρος Κούφαλης Αναστάσης Παπαχρήστος Σπύρος Φραγκούλης Τάσος Χούσος Εκπαιδευτικοί Δρεπανόπουλος Νίκος, Γυμναστής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Mε την παρούσα πολιτική επεξεργασίας/προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματίστε έγκαιρα για τις μελλοντικές σας νομικές, υγειονομικές και οικονομικές αποφάσεις

Προγραμματίστε έγκαιρα για τις μελλοντικές σας νομικές, υγειονομικές και οικονομικές αποφάσεις Μια προσφορά της υπηρεσίας Προγραμματίστε έγκαιρα για τις μελλοντικές σας νομικές, υγειονομικές και οικονομικές αποφάσεις Είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε. Χρειάζονται μόνο τρία απλά βήματα: Ετοιμάστε

Διαβάστε περισσότερα

Καθολικές Υπηρεσίες Παρηγορητικής Φροντίδας. Πληροφορίες για όσους ενδέχεται να χρειαστούν παρηγορητική φροντίδα και τους φροντιστές τους

Καθολικές Υπηρεσίες Παρηγορητικής Φροντίδας. Πληροφορίες για όσους ενδέχεται να χρειαστούν παρηγορητική φροντίδα και τους φροντιστές τους Καθολικές Υπηρεσίες Παρηγορητικής Φροντίδας Πληροφορίες για όσους ενδέχεται να χρειαστούν παρηγορητική φροντίδα και τους φροντιστές τους Τι είναι η Παρηγορητική Φροντίδα; Παρηγορητική ή ανακουφιστική φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση προστασίας δεδομένων

Ανακοίνωση προστασίας δεδομένων Ανακοίνωση προστασίας δεδομένων Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) είναι ένας νέος νόμος της ΕΕ που τίθεται σε ισχύ σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, περιλαμβανομένης της Ιρλανδίας στις 25 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Μόνικα Δημοσθένους, Β.Δ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ημέρα Εκπαιδευτικού Γενικά - Εθνική Στρατηγική 2009-2012 για την Πρόληψη

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική της Coca-Cola Τρία Έψιλον για το HIV/AIDS

Πολιτική της Coca-Cola Τρία Έψιλον για το HIV/AIDS Πολιτική της Coca-Cola Τρία Έψιλον για το HIV/AIDS Περίληψη Βασικό µέληµα της Coca-Cola Τρία Έψιλον αποτελεί η ευηµερία των εργαζοµένων της. Η Εταιρεία αναγνωρίζει ότι οι εργαζόµενοι σε µερικές από τις

Διαβάστε περισσότερα

Ένας οδηγός για. τη συνδιαλλαγή

Ένας οδηγός για. τη συνδιαλλαγή . Ένας οδηγός για τη συνδιαλλαγή Η δωρεάν υπηρεσία μας μπορεί να βοηθήσει να επιλύσετε το παραπονό σας χωρίς τα έξοδα και άγχος της προσφυγής στα δικαστήρια.. Ποιο είμαστε; Η υπηρεσία Financial Ombudsman

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Εισαγωγή Η προστασία των δικαιωμάτων των ασθενών αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα διασφάλισης του επιπέδου φροντίδας για την υγεία των πολιτών. Τα ανθρώπινα δικαιώματα στον τομέα

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες για Ηλικιωμένους και Άτομα με Αναπηρία

Υπηρεσίες για Ηλικιωμένους και Άτομα με Αναπηρία Υπηρεσίες για Ηλικιωμένους και Άτομα με Αναπηρία Διατηρώντας τους δημότες ενεργούς και σε επαφή GREEK Δήμος της Μελβούρνης Περιεχόμενα Καλωσορίσατε 3 Πρόσβαση σε υπηρεσίες 4 Επιλεξιμότητα Παραπομπή Αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd

Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων παρέχει μια σύντομη ενημέρωση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων Πολιτισμικής Ποικιλομορφίας. 1 Ιουλίου 2015 30 Ιουνίου 2016

Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων Πολιτισμικής Ποικιλομορφίας. 1 Ιουλίου 2015 30 Ιουνίου 2016 Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων Πολιτισμικής Ποικιλομορφίας 1 Ιουλίου 2015 30 Ιουνίου 2016 Χρηματοδοτική συνεισφορά από το Δήμο Stonnington για δραστηριότητες κοινωνικής υποστήριξης μεταναστευτικών συλλόγων ηλικιωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Τι είδους τηλεφωνήματα δέχεται η Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων (1109);

Τι είδους τηλεφωνήματα δέχεται η Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων (1109); 1109 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τι είδους τηλεφωνήματα δέχεται η Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων (1109); Ποιός μπορεί να τηλεφωνήσει; Ποιές είναι οι ώρες λειτουργίας της Γραμμής 1109; Τα τηλεφωνήματα

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπήστε την καρδιά σας

Αγαπήστε την καρδιά σας Αγαπήστε την καρδιά σας Σύντομος οδηγός για την υποστήριξη της καρδιακής ανάρρωσης Greek Στο νοσοκομείο Εξιτήριο από το νοσοκομείο Σχέδιο ανάρρωσης Στο νοσοκομείο Τι συνέβη στην καρδιά μου; Η κατανόηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εποχική γρίπη: Οδηγίες για τα μέλη πληρώματος των αεροσκαφών Δεκέμβριος 2010 Στην Ελλάδα η περίοδος της εποχικής

Διαβάστε περισσότερα

3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ

3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΑΓΚOΣΜΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ Υγιεινή - Απλές συμβουλές για Όλους 2 Ας ξαναθυμηθούμε μερικούς από τους Bασικούς Kανόνες Υγιεινής που ισχύουν για όλους μας, παιδιά και ενήλικες. 1. Πλύσιμο Χεριών

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR

Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΒΡΥΟΜΗΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Γραφεiο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών /ριων Υπηρεσιών Υγείας Γ.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ»

Γραφεiο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών /ριων Υπηρεσιών Υγείας Γ.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» Γραφεiο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών /ριων Υπηρεσιών Υγείας Γ.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ : ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΟΥΤΣΑΒΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚ. ΚΟΥΖΟΥΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια διαβούλευση σχετικά με την αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τα Άτομα με Αναπηρία

Δημόσια διαβούλευση σχετικά με την αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τα Άτομα με Αναπηρία Δημόσια διαβούλευση σχετικά με την αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τα Άτομα με Αναπηρία 2010-2020 Υπάρχουν 80 περίπου εκατομμύρια πολίτες με αναπηρίες στην ΕΕ, οι οποίοι συχνά αντιμετωπίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Kλινικές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Kλινικές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Kλινικές Mελέτες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 1Τι είναι οι κλινικές μελέτες είναι σημαντικές; > Μη διστάσετε να ρωτήσετε το γιατρό σας για οποιαδήποτε και άλλη γιατί πληροφορία ή διευκρίνηση χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων των Ασθενών

Ανακοίνωση Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων των Ασθενών ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ NEW ENGLAND BAPTIST Ανακοίνωση Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων των Ασθενών Δικαιώματα Ασθενών Πρόσβαση σε φροντίδα Έχετε το δικαίωμα να λάβετε ποιοτική ιατρική φροντίδα άσχετα με τη φυλή σας, τη

Διαβάστε περισσότερα

AXA PARTNERS ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

AXA PARTNERS ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Η παρούσα δήλωση απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η AXA Partners (αναφερόμενη επίσης ως «εμείς» ή «εμάς») επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα που αφορούν τους κατόχους των ασφαλιστηρίων

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοπολιτειακό Κέντρο Ανάπαυλας και Carelink του Northern Sydney. Υπηρεσίες για Φροντιστές

Κοινοπολιτειακό Κέντρο Ανάπαυλας και Carelink του Northern Sydney. Υπηρεσίες για Φροντιστές Ενημερωτικό Εγχειρίδιο Φροντιστή Κοινοπολιτειακό Κέντρο Ανάπαυλας και Carelink του Northern Sydney Υπηρεσίες για Φροντιστές Freecall: 1800 052 222* *οι κλήσεις από κινητά τηλέφωνα χρεώνονται με τις ισχύουσες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ο χρόνος και ο τρόπος τήρησης των αρχείων περιγράφεται στη διδικασία Δ.550, Έλεγχος και τήρηση αρχείων και μητρώων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ο χρόνος και ο τρόπος τήρησης των αρχείων περιγράφεται στη διδικασία Δ.550, Έλεγχος και τήρηση αρχείων και μητρώων. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Προσωπικά Δεδομένα Η εταιρεία αποδίδει μέγιστη σημασία στην επεξεργασία, ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των εμπλεκόμενων μερών. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕYΡΩΣYΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ Εισαγωγή H Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ("Κεντρική Τράπεζα") στο πλαίσιο της ευρύτερης ευθύνης της έναντι του αυξημένου

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Εμπιστευτικότητας Σπουδαστών (Επικοινωνία με 3 ους )

Πολιτική Εμπιστευτικότητας Σπουδαστών (Επικοινωνία με 3 ους ) Πολιτική Εμπιστευτικότητας Σπουδαστών (Επικοινωνία με 3 ους ) Όλοι οι φοιτητές έχουν δικαίωμα στο απόρρητο των πληροφοριών.το προσωπικό της Bloomsbury International δεν θα περάσει προσωπικές πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην qmetric σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

Υπόδειγμα Εγγράφου Δικαιωμάτων της ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των υπόπτων και των κατηγορούμενων σε ποινικές διαδικασίες

Υπόδειγμα Εγγράφου Δικαιωμάτων της ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των υπόπτων και των κατηγορούμενων σε ποινικές διαδικασίες Greek Υπόδειγμα Εγγράφου Δικαιωμάτων της ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των υπόπτων και των κατηγορούμενων σε ποινικές διαδικασίες Έχετε το δικαίωμα να διατηρείτε αυτό το έγγραφο δικαιωμάτων μαζί σας κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ 1.Συλλογή Πληροφοριών Τα προγράμματα και υπηρεσίες του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

Κύρια στοιχεία της Ετήσιας Ανασκόπησης

Κύρια στοιχεία της Ετήσιας Ανασκόπησης Greek Κύρια στοιχεία της Ετήσιας Ανασκόπησης 2009-2010 Η χρονιά συνοπτικά 23.790 νέες διαφορές, μια αύξηση 6% σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά 21.543 διαφορές επιλύθηκαν, μια αύξηση 27% σε σύγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (Πολιτική), εμείς, η Qualcomm Incorporated και οι θυγατρικές μας (συλλογικά «εμείς», «μας», «εμάς» κλπ) παρέχουμε πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα