ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ - ΜΗΔΕΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΤωΝ ΠΑΝΤωΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι Ο ΕΝΑΣ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ - ΜΗΔΕΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΤωΝ ΠΑΝΤωΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι Ο ΕΝΑΣ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι"

Transcript

1

2 ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ - ΜΗΔΕΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤωΝ ΠΑΝΤωΝ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι Ο ΕΝΑΣ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι

3 ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΗΔΕΝ 4 εσωτερικεσ ΓΩΝΙΕΣ 90º 4 Χ 90º = 360 ο 4 εξωτερικεσ ΓΩΝΙΕΣ 270º 4 Χ 270º = 1080º ΣΥΝΟΛΟ 4 ΕΣΩτερικΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΚΑΙ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝ, 8 ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΘΡΟΙΣΜΑ 1440º. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΕΙΡΑ, ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 4 ΕΣΩτερικΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΤΩΝ 90º ΜΟΙΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ 360º ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 360º ΜΟΙΡΕΣ.

4 ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΜΟΙΡΩΝ, 360º ΜΟΙΡΕΣ, ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΙΡΩΝ ΚΥΚΛΟΥ 360º ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΣΧΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΩΘΗΚΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΛΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΕΣΥ. ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΙΕΡΩΝ (ΣΤΑΘΕΡΩΝ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΠΟ ΜΙΑΡΑ ΡΥΠΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΗΣ ΨΕΥΤΟΥΠΑΡΞΕΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΑΝΟΟ ΠΛΑΣΜΑ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΙ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 360º ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.

5 ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ Π.Χ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΑΣ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΠΟΥ 180º ΜΟΙΡΕΣ ΕΧΕΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ 180º Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ. Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΧΩΡΟ ΣΟΥ (ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ) ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΑΡΑ, ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ. ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι. ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ, ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ, ΩΣ ΤΡΕΙΣ, ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ, ΙΔΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΜΟΝΑΔΑ.

6 ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΡΟΠΟ, ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΑΡΑ ΕΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ, ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΝ Η ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ, Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΟΤΕ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ. ΕΤΣΙ, ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΟΥ. ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.

7 ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ Η ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΤΣΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ Η ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΑΔΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΜΕΤΑ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ (360º), ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ, ΟΥΤΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

8 Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ ΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΥΛΙΚΩΝ, ΣΤΕΡΕΩΝ, ΥΓΡΩΝ, ΑΕΡΙΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΡΑ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ 6 ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΥΛΟ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. Η ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΕΙΡΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΕΤΣΙ, ΤΟ ΑΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΤΙ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΛΗ, ΕΤΣΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ 6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙωΤΑ: ΣΥΜΠΑΝ, ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΗΛΙΟΙ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΣΤΟ (360º), ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ Ι, ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΜΠΥΛΩΜΕΝΗ,

9 0 ΜΗΔΕΝ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, το ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ = Ι, 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ Ο ΜΗΔΕΝ. ΟΠΟΤΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ = 9 ΕΝΝΕΑ, Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 9 ΕΝΝΕΑ. ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 3 = Ι ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ 6 ΕΞΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 3 = Ι ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ 6 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΕΑ 9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΡΑ, ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ 6 ΕΞΙ (ΚΩΔΙΚΟΣ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΠΩΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ Ο ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ, 360º ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, 360º Ο ΚΥΚΛΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΓΩΝΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ. ΜΟΝΟ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΜΠΟΡΕΙ, ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

10 ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ. ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Η ΘΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗΣ. ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ. ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΙ 360 Ο ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ, 270º Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΟ 4 * 270º = 1080 Ο ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΟΙΡΕΣ 1080 Ο ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ 360 Ο ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι. ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΠΩΣ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι (1 ΕΝΑ) 1 + ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΗΔΕΝ Ο, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Ι ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ 8 ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ο ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ (ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 360º) ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ 8 ΑΠΕΙΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΙΡΗ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟ 1080 ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ 8 ΚΑΙ Ο, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ 360º, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Ι ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΑΡΑ, ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ 360º ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ 8 ΑΠΕΙΡΟ ΧΩΡΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΩΡΟ 8 ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

11 ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ 1080º = 9 ΕΝΝΕΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ, ΟΛΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 360º ΕΣΩ, 1080 Ο ΕΞΩ. ΕΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ: 360º º = 1440º. ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1440, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ 144 ΚΑΙ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ (ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΓΩΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΝΑΩΝ ΜΑΣ 144º). 12 Χ 12 = 144 ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 12 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ (ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ), ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ, ΑΛΗΘΙΝΗΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 11 ΑΞΙΕΣ, ΑΡΕΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΣ, ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ. ΠΩΣ??? ΠΟΥ??? ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ??? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ??? ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ 11 ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΜΙΑ ΕΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ Η ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ. ΣΤΙΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 11 ΑΞΙΕΣ. ΕΤΣΙ, Η ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ 12 ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ 12 Χ 12 = 144 ΚΑΙ = 9 ΕΝΝΕΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

12 ΟΛΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ, ΠΡΟΣΘΕΣΕΩΝ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΩΝ, ΑΦΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΒΙΟΥ, ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ, ΑΝΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1440 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η 9 ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ Ο ΜΗΔΕΝ, ΚΥΚΛΟΣ, ΟΜΙΚΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ, Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, Ο ΚΥΚΛΟΣ, ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ, Η ΜΟΝΑΔΑ Ι Ο, Η ΟΛΟΤΗΤΑ, Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ.

13 ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ Η ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, Η ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΤΟ Ο ΜΗΔΕΝ, ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ, ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Η ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ, Ο ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΝΟΥΣ, ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ??? Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ, ΛΑΘΟΣ Η ΣΦΑΛΜΑ. Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΑΦΘΟΝΙΑ, Η ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Ο ΜΗΔΕΝ, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ, ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΛΟ, ΟΛΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΦΘΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.

14 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΕΣΩΚΛΕΙΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ, ΔΙΚΑΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΥΤΗ ΑΞΙΑ, ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΙΡΑ, ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΣΟΥ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ, ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ, ΜΕ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η 9 ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΕΑ 9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.

15 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΙΚΑΙΑ, ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΦΕΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤωΝ 3 ΤΡΙωΝ ΕΛΛαΝΙωΝ ΓΡΑΦωΝ

Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤωΝ 3 ΤΡΙωΝ ΕΛΛαΝΙωΝ ΓΡΑΦωΝ ΕΛΛαΝΙα ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜαΙαΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤωΝ 3 ΤΡΙωΝ ΕΛΛαΝΙωΝ ΓΡΑΦωΝ ωσ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝαΔα ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΜαΙαΝΔΡΟΥ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ 1: ΚΥΚΛΙΚΗ ΓΡαΦΗ 2: ΤΕΤΡαΓωΝΗ ΓΡαΦΗ 3: ΤΡΙΓωΝΗ-ΡΟΜΒΙΚΗ ΓΡαΦΗ 1 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ

ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ 2 3 ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΑΔΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΑΔΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΑΔΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΩ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΩ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΩ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΩΩΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ

ΑΩΩΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΩΩΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΡΟΣ 4 Ο ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ο ιερος ορκος Του ανθρωπου Ο ιερος ορκος Στον εαυτον σου

ο ιερος ορκος Του ανθρωπου Ο ιερος ορκος Στον εαυτον σου ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΖΩ ΚΑΙ ΒΙΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΘΕΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

7 ΕΠΙΠΕΔΑ. 7 ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ 7 ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ωα. αλφα. α ΑΛΦΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ

7 ΕΠΙΠΕΔΑ. 7 ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ 7 ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ωα. αλφα. α ΑΛΦΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ 7 ΕΠΙΠΕΔΑ 7 ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ 7 ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ωα αλφα α ΑΛΦΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ 2 ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ωμεγα ΑΛΛΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΑΘΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. η ΓΕΝΑΘΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΓΕΝΑΘΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. η ΓΕΝΑΘΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 1 ΓΕΝΑΘΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ η ΓΕΝΑΘΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

του ελλην ανθρωπου εωσ 3 τριων γηινων ετων Γεναθλο ΤηΣ γεννησησ του Ιερο ελλανιο δρωμενο αναλυτικα ολη η εκτελεστικη διαδικασια

του ελλην ανθρωπου εωσ 3 τριων γηινων ετων Γεναθλο ΤηΣ γεννησησ του Ιερο ελλανιο δρωμενο αναλυτικα ολη η εκτελεστικη διαδικασια Ιερο ελλανιο δρωμενο του ελλην ανθρωπου εωσ 3 τριων γηινων ετων Γεναθλο ΤηΣ γεννησησ του αναλυτικα ολη η εκτελεστικη διαδικασια του ιερου ελλανιου δρωμενου τησ γεννησησ του ελλην ανθρωπου «ελλανιου γονου»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ αω. και ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ αλφα ωμεγα ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΡΟΣ 13 Ο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ αω. και ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ αλφα ωμεγα ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΡΟΣ 13 Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ αω και ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ αλφα ωμεγα αω ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΡΟΣ 13 Ο δημιουργια ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα

Διαβάστε περισσότερα

Πανιερο ελλανιο κειμενο Επικληση της γεννησης του ελλην ανθρωπου την 13 η δεκατη τριτη ωρα μετα την γεννηση του

Πανιερο ελλανιο κειμενο Επικληση της γεννησης του ελλην ανθρωπου την 13 η δεκατη τριτη ωρα μετα την γεννηση του ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΓωΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΤωΝ αλφα

ΤΡΙΓωΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΤωΝ αλφα ΤΡΙΓωΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤωΝ αλφα ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤωΝ αλφα 2 ΑΛΦΑ αλφα ΑΥΤο ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕιΝΑΙ ΚΑΙ αλφα ΑΛΦΑ ΚΑΙ ωμεγα ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛωΝ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΩΝΙΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ 7 Ο

ΓΩΝΙΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ 7 Ο ΓΩΝΙΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΡΟΣ 7 Ο ΓΩΝΙΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΩ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΩΝΙΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΩΩΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΡΟΣ 5 Ο

ΓΩΝΙΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΩΩΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΡΟΣ 5 Ο ΓΩΝΙΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΩΩΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΡΟΣ 5 Ο ΓΩΝΙΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΩ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΡΟ ΕΛΛαΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ανθρωπου

ΙΕΡΟ ΕΛΛαΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ανθρωπου ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ «ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΓΟΝΟΣ» ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΠΕΙΡΟ Α ΑΛΦΑ Ω ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΩΩΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΡΟΣ 3 Ο

ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΠΕΙΡΟ Α ΑΛΦΑ Ω ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΩΩΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΡΟΣ 3 Ο ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΠΕΙΡΟ Α ΑΛΦΑ Ω ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΩΩΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΡΟΣ 3 Ο ΑΠΕΙΡΟ ΑΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ρεα ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Ρεα. Ρεα ΚΡΑΤΕΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΗΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ρεα ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Ρεα. Ρεα ΚΡΑΤΕΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΑΤΕΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ Δια ηρα δημητρα Εστια Ποσειδωνα αθηνα αρτεμη απολλωνα ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΡΟ ΕΛΛανιο δρωμενο

ΙΕΡΟ ΕΛΛανιο δρωμενο ΙΕΡΟ ΕΛΛανιο δρωμενο ΤΗΣ γεννεσισ του ελλην ανθρωπου αναλυτικη ιερη εκτελεση του ελλανιου δρωμενου ΓεννεσΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ανθρωπου ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤαι απο τουσ 2 δυο ελλην ανθρωπουσ γονεισ «δημιουργουσ» 1 1 ΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤι ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΩΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ 10 ΔΕΚΑ

ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΩΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ 10 ΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ 10 ΔΕΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΤΙΑ ΖΕΥΞΗΣ Ο ΑΡΡΕΝ : ΚΑΙ Η ΘΥΛΗ :

ΕΣΤΙΑ ΖΕΥΞΗΣ Ο ΑΡΡΕΝ : ΚΑΙ Η ΘΥΛΗ : ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 14 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 14 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 14 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΝΑ ΔΙΑ ΚΡΑΤΙΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΑΜΕΘΕΚΤΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕ ΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

ΕΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ αλφα ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ενω ΤΟ ωμεγα ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ αλφα ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ενω ΤΟ ωμεγα ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. 1 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ 27 Ο ΤΗΣ αω ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ωμεγα ω ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ. Ο ω ωμεγα ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝΥΜΙΑΣ (ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ) ΝΕΟΓΝΟΥ

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝΥΜΙΑΣ (ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ) ΝΕΟΓΝΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΙΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΤΗΣΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΤΗΣΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΤΗΣΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ αω αλφα ωμεγα ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ αλφα ωμεγα ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ αοω ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝΥΜΙΑΣ (ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ) ΕΝΗΛΙΚΑ Η ΟΡΦΑΝΟΥ

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝΥΜΙΑΣ (ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ) ΕΝΗΛΙΚΑ Η ΟΡΦΑΝΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΙΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΕΚΛΕΚΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΕ ΒΑΣΙΛΕΑ ΜΗΝΩΑ. ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ

ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΕΚΛΕΚΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΕ ΒΑΣΙΛΕΑ ΜΗΝΩΑ. ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΜΕΓΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΗΝΩΑ ΕΚΛΕΚΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΨΙΣΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΥΙΕ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΣΤΩΝ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΡΟ ΕΛΛανιο δρωμενο ΤΗΣ γεννεσισ Του ελλην ανθρωπου (ΝΕΟΓΝΟ)

ΙΕΡΟ ΕΛΛανιο δρωμενο ΤΗΣ γεννεσισ Του ελλην ανθρωπου (ΝΕΟΓΝΟ) ΙΕΡΟ ΕΛΛανιο δρωμενο ΤΗΣ γεννεσισ Του ελλην ανθρωπου (ΝΕΟΓΝΟ) αναλυτικη ιερη εκτελεση του ελλανιου δρωμενου γεννεσισ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ανθρωπου ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤαι απο τουσ 2 δυο ελλην ανθρωπουσ γονεισ δημιουργουσ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ. ωααω ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΝΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ. ωααω ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΝΟΥΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ωααω ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ιερο ελλανιο δρωμενο του ελλην ανθρωπου εωσ 3 τριων γηινων ετων Γεναθλο της γεννησησ τουσ

Ιερο ελλανιο δρωμενο του ελλην ανθρωπου εωσ 3 τριων γηινων ετων Γεναθλο της γεννησησ τουσ Ιερο ελλανιο δρωμενο του ελλην ανθρωπου εωσ 3 τριων γηινων ετων Γεναθλο της γεννησησ τουσ αναλυτικα ολη η εκτελεστικη διαδικασια του ιερου ελλανιου δρωμενου Της γεννησησ του ελλην ανθρωπου «ελλανιου γονου»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ, Η ΚΟΡΗ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «ΑΝΩ ΔΡΑΣΗ ΗΡΩΕΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνας, για να λύσεις αυτό το μαθηματικό σταυρόλεξο. Μια πρακτική συμβουλή για τη λύση του σταυρόλεξου:

Κανόνας, για να λύσεις αυτό το μαθηματικό σταυρόλεξο. Μια πρακτική συμβουλή για τη λύση του σταυρόλεξου: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Κανόνας, για να λύσεις αυτό το μαθηματικό σταυρόλεξο. Όλα τα κενά τετράγωνα με ροζ χρώμα πρέπει συμπληρωθούν είτε με μονοψήφιους αριθμούς είτε με ένα από τα μαθηματικά σύμβολα: +, -, >,

Διαβάστε περισσότερα

Η ζωή και ο Θάνατος στο Υλικό Σύμπαν

Η ζωή και ο Θάνατος στο Υλικό Σύμπαν Η ζωή και ο Θάνατος στο Υλικό Σύμπαν Δρ Μάνος Δανέζης Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής Τμήμα Φυσικής- Πανεπιστήμιο Αθηνών Η Γεωμετρία Του Σύμπαντος Όταν αναφερόμαστε σε μια γεωμετρία, θεωρούμε ως αυτονόητη

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικά, τα βήματα που ακολουθούμε γενικά είναι τα εξής:

Περιληπτικά, τα βήματα που ακολουθούμε γενικά είναι τα εξής: Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε, για να μη στεναχωριόμαστε, είναι πως τόσο στις εξισώσεις, όσο και στις ανισώσεις 1ου βαθμού, που θέλουμε να λύσουμε, ακολουθούμε ακριβώς τα ίδια βήματα! Εκεί που πρεπει να

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικά της Φύσης και της Ζωής

Μαθηματικά της Φύσης και της Ζωής Μαθηματικά της Φύσης και της Ζωής Τάξη: Ε Η ομάδα χορού 1. Σε μια ομάδα παραδοσιακών χορών συμμετέχουν 39 αγόρια και 23 κορίτσια. Κάθε εβδομάδα προστίθενται στην ομάδα 6 νέα αγόρια και 8 νέα κορίτσια.

Διαβάστε περισσότερα

2.2 ιαίρεση Πολυωνύμων

2.2 ιαίρεση Πολυωνύμων ιαίρεση Πολυωνύμων Ταυτότητα διαίρεσης Όπως στους ακέραιους αριθμούς, έτσι και στα πολυώνυμα ισχύει η ταυτότητα της διαίρεσης Πιο συγκεκριμένα ισχύει ότι: Για κάθε ζεύγος πολυωνύμων Δ ( ) και δ ( ), με

Διαβάστε περισσότερα

Κβαντικό κενό ή πεδίο μηδενικού σημείου και συνειδητότητα Δευτέρα, 13 Οκτώβριος :20. Του Σταμάτη Τσαχάλη

Κβαντικό κενό ή πεδίο μηδενικού σημείου και συνειδητότητα Δευτέρα, 13 Οκτώβριος :20. Του Σταμάτη Τσαχάλη Του Σταμάτη Τσαχάλη Η διάκριση ανάμεσα στην ύλη και στον κενό χώρο εγκαταλείφθηκε από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε ότι τα στοιχειώδη σωματίδια μπορούν να γεννηθούν αυθόρμητα από το κενό και στη συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

< > Ο ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

< > Ο ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑ Κ. Γ. ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ 1 < > Ο ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑ Επαναλαμβάνουμε την έκπληξή μας για τα τεράστια συμπλέγματα γαλαξιών, τις πιο μακρινές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο λόγος που ο Αριστοτέλης μελέτησε την έννοια της αρετής στα Ηθικά Νικομάχεια είναι γιατί αυτή αποτελεί προϋπόθεση όχι μόνο για την ευδαιμονία του ατόμου αλλά και ολόκληρης

Διαβάστε περισσότερα

Βρέντζου Τίνα Φυσικός Μεταπτυχιακός τίτλος: «Σπουδές στην εκπαίδευση» ΜEd Email : stvrentzou@gmail.com

Βρέντζου Τίνα Φυσικός Μεταπτυχιακός τίτλος: «Σπουδές στην εκπαίδευση» ΜEd Email : stvrentzou@gmail.com Βρέντζου Τίνα Φυσικός Μεταπτυχιακός τίτλος: «Σπουδές στην εκπαίδευση» ΜEd Email : stvrentzou@gmail.com 1 1.Σύνολα Σύνολο είναι μια ολότητα από σαφώς καθορισμένα και διακεκριμένα αντικείμενα. Τα φωνήεντα

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Δέκατο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3 Ώρα για δράση... 4-13 Σημειώσεις... 14 2 Μάθημα Δέκατο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε μια μοναδική φόρμουλα που μπορείς να

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο 1 - Σημεία Προσοχής στις Παραγράφους 1.1, 1.2 και 1.3

Φυλλάδιο 1 - Σημεία Προσοχής στις Παραγράφους 1.1, 1.2 και 1.3 Φυλλάδιο 1 - Σημεία Προσοχής στις Παραγράφους 1.1, 1.2 και 1.3 1. Σπάμε ένα Διάνυσμα Έστω ότι έχουμε ένα διάνυσμα. Τότε αυτό μπορούμε να το σπάσουμε σε δύο (ή περισσότερα), παρεμβάλλοντας ανάμεσα στα γράμματα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ

ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ 1 ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ 2 ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΕΝΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 2. Ζωγραφίζοντας με το ΒΥΟΒ

Ενότητα 2. Ζωγραφίζοντας με το ΒΥΟΒ Ενότητα 2 : Ζωγραφίζοντας με το ΒΥΟΒ -1- Ενότητα 2. Ζωγραφίζοντας με το ΒΥΟΒ Κεφάλαιο 1: Κίνηση και γεωμετρικά σχήματα α. Θέση και προσανατολισμός της μορφής Η θέση της κάθε μορφής στο σκηνικό προσδιορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Εντολές της LOGO (MicroWorlds Pro)

Εντολές της LOGO (MicroWorlds Pro) Εντολές της LOGO (MicroWorlds Pro) Εντολές εμφάνισης (εξόδου) και αριθμητικές πράξεις δείξε Εμφανίζει στην οθόνη έναν αριθμό, το αποτέλεσμα πράξεων, μια λέξη ή μια λίστα (ομάδα) λέξεων. δείξε 200 200 δείξε

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικά: Αριθμητική και Άλγεβρα. Μάθημα 3 ο, Τμήμα Α. Τρόποι απόδειξης

Μαθηματικά: Αριθμητική και Άλγεβρα. Μάθημα 3 ο, Τμήμα Α. Τρόποι απόδειξης Μαθηματικά: Αριθμητική και Άλγεβρα Μάθημα 3 ο, Τμήμα Α Ο πυρήνας των μαθηματικών είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να συλλογιζόμαστε στα μαθηματικά. Τρόποι απόδειξης Επαγωγικός συλλογισμός (inductive)

Διαβάστε περισσότερα

1.2 Εξισώσεις 1 ου Βαθμού

1.2 Εξισώσεις 1 ου Βαθμού 1.2 Εξισώσεις 1 ου Βαθμού Διδακτικοί Στόχοι: Θα μάθουμε: Να κατανοούμε την έννοια της εξίσωσης και τη σχετική ορολογία. Να επιλύουμε εξισώσεις πρώτου βαθμού με έναν άγνωστο. Να διακρίνουμε πότε μια εξίσωση

Διαβάστε περισσότερα

αξιοποίηση των ΤΠΕ: Η logo στη διδακτική διδακτική πράξη

αξιοποίηση των ΤΠΕ: Η logo στη διδακτική διδακτική πράξη Παιδαγωγική αξιοποίηση Δρ. Ι. Μπέλλου, Σχ αξιοποίηση των ΤΠΕ: Η logo στη διδακτική διδακτική πράξη Μια προσέγγιση για τη Γ Γυμνασίου Σχ. Σύμβουλος ΠΕ19 Δρ. Ιωάννα Μπέλλου Σχ. Σύμβουλος ΠΕ19 Μια διδακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ. Παρασχίδης Κυριαζής Σχολικός Σύμβουλος 3 ης Περιφέρειας ν. Ξάνθης

ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ. Παρασχίδης Κυριαζής Σχολικός Σύμβουλος 3 ης Περιφέρειας ν. Ξάνθης ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Παρασχίδης Κυριαζής Σχολικός Σύμβουλος 3 ης Περιφέρειας ν. Ξάνθης ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Πεδίο Ορισμού Συνάρτησης

Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Πεδίο Ορισμού Συνάρτησης ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Πεδίο Ορισμού Συνάρτησης 1 Τι πρέπει να γνωρίζω για τα πεδία ορισμού; Χωρίς πολλές φιλοσοφίες: όταν μιλάμε για το πεδίο ορισμού μιας συνάρτησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΓΕΒΡΑ Τ Ν Ο Π Σ Ι Κ Η Τ Λ Η

ΑΛΓΕΒΡΑ Τ Ν Ο Π Σ Ι Κ Η Τ Λ Η Τ Ν Ο Π Σ Ι Κ Η Τ Λ Η ΑΛΓΕΒΡΑ Τα ςημαντικότερα ςημεία τησ θεωρίασ Ερωτήςεισ εμπζδωςησ- απαντήςεισ Μεθοδολογία αςκήςεων Προτεινόμενεσ αςκήςεισ του βιβλίου - διεξοδική ανάλυςη των λφςεων (ςκζψη-βήματα-επεξήγηςη

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικά: Αριθμητική και Άλγεβρα. Μάθημα 4 ο, Τμήμα Α

Μαθηματικά: Αριθμητική και Άλγεβρα. Μάθημα 4 ο, Τμήμα Α Μαθηματικά: Αριθμητική και Άλγεβρα Μάθημα 4 ο, Τμήμα Α Τι συμβαίνει όταν η περίοδος δεν ξεκινάει αμέσως μετά το κόμμα όπως συμβαίνει με τον αριθμό 3,4555 και θέλουμε να γραφεί σαν κλάσμα; 345 Υπήρχαν πολλές

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Καλές Σχέσεις 1 Προσωπική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Καλές Σχέσεις 1 Προσωπική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Προσωπική Βελτίωση Καλές Σχέσεις 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Τι είναι και γιατί χρειάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικά. Ενότητα 3: Ολοκληρωτικός Λογισμός Σαριαννίδης Νικόλαος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)

Μαθηματικά. Ενότητα 3: Ολοκληρωτικός Λογισμός Σαριαννίδης Νικόλαος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη) Μαθηματικά Ενότητα 3: Ολοκληρωτικός Λογισμός Σαριαννίδης Νικόλαος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη) Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστική Ι (ΨΥΧ-1202) ιάλεξη 3

Στατιστική Ι (ΨΥΧ-1202) ιάλεξη 3 (ΨΥΧ-1202) Λεωνίδας Α. Ζαμπετάκης Β.Sc., M.Env.Eng., M.Ind.Eng., D.Eng. Εmail: statisticsuoc@gmail.com ιαλέξεις: ftp://ftp.soc.uoc.gr/psycho/zampetakis/ ιάλεξη 3 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Ρέθυμνο,

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικά της Φύσης και της Ζωής

Μαθηματικά της Φύσης και της Ζωής Μαθηματικά της Φύσης και της Ζωής Τάξη: ΣΤ Η γάτα και το ποντίκι 1. Ένα ποντίκι βρίσκεται πάνω σε έναν τοίχο ύψους 2 μέτρων και κάτω στο έδαφος, περιμένοντας το, βρίσκεται μια γάτα. Κατά τη διάρκεια της

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΩΡΙΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Η διαίρεση καλείται Ευκλείδεια και είναι τέλεια όταν το υπόλοιπο είναι μηδέν.

ΘΕΩΡΙΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Η διαίρεση καλείται Ευκλείδεια και είναι τέλεια όταν το υπόλοιπο είναι μηδέν. ΑΛΓΕΒΡΑ 1 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΕΩΡΙΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1. Τι είναι αριθμητική παράσταση; Με ποια σειρά εκτελούμε τις πράξεις σε μια αριθμητική παράσταση ώστε να βρούμε την τιμή της; Αριθμητική παράσταση λέγεται κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σπουδών Εκπαίδευσης Παιδιών-Προφύγων Τάξεις Ε+ΣΤ Δημοτικού

Πρόγραμμα Σπουδών Εκπαίδευσης Παιδιών-Προφύγων Τάξεις Ε+ΣΤ Δημοτικού Πρόγραμμα Σπουδών Εκπαίδευσης Παιδιών-Προφύγων 2016-2017 Τάξεις Ε+ΣΤ Δημοτικού Περιεχόμενα Στόχοι Πηγή Υλικού 3.1 Αριθμοί Οι μαθητές πρέπει: Σχολικά βιβλία Ε και ΣΤ Φυσικοί, Δεκαδικοί, μετρήσεις Να μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Τέταρτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-6 Ώρα για δράση... 7-14 Σημειώσεις... 16 2 Μάθημα Τέταρτο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις τα #7 χαρακτηριστικά που πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΥΠΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ

ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΥΠΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΦΑΒΗΤΟ Κεφαλαία και μικρά γράμματα ελληνικού αλφαβήτου: Α Ω και α ω Κεφαλαία και μικρά γράμματα λατινικού αλφαβήτου: A Z και a z Αριθμητικά ψηφία: 0 9 Ειδικοί χαρακτήρες: + - * / =. ( ),! & κενός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. 6.1 ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Επαναλήψεις-Συμπληρώσεις)

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. 6.1 ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Επαναλήψεις-Συμπληρώσεις) 6 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 6.1 ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Επαναλήψεις-Συμπληρώσεις) Η εξίσωση αx βy γ Στο Γυμνάσιο διαπιστώσαμε με την βοήθεια παραδειγμάτων ότι η εξίσωση αx βy γ, με α 0 ή β 0, που λέγεται γραμμική εξίσωση,

Διαβάστε περισσότερα

Φίλη μαθήτρια, φίλε μαθητή

Φίλη μαθήτρια, φίλε μαθητή Φίλη μαθήτρια, φίλε μαθητή Το βιβλίο αυτό έχει διπλό σκοπό: Να σε βοηθήσει στη γρήγορη, άρτια και αποτελεσματική προετοιμασία του καθημερινού σχολικού μαθήματος. Να σου δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια,

Διαβάστε περισσότερα

εξισώσεις-ανισώσεις Μαθηματικά α λυκείου Φροντιστήρια Μ.Ε. ΠΑΙΔΕΙΑ σύνολο) στα Μαθηματικά, τη Φυσική αλλά και σε πολλές επιστήμες

εξισώσεις-ανισώσεις Μαθηματικά α λυκείου Φροντιστήρια Μ.Ε. ΠΑΙΔΕΙΑ σύνολο) στα Μαθηματικά, τη Φυσική αλλά και σε πολλές επιστήμες Με τον διεθνή όρο φράκταλ (fractal, ελλ. μορφόκλασμα ή μορφοκλασματικό σύνολο) στα Μαθηματικά, τη Φυσική αλλά και σε πολλές επιστήμες ονομάζεται ένα γεωμετρικό σχήμα που επαναλαμβάνεται αυτούσιο σε άπειρο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΚΛΟ. κάθετη στη χορδή ΑΒ. τη χορδή. του κέντρου Κ από. (βλέπε σχήμα).

ΚΥΚΛΟ. κάθετη στη χορδή ΑΒ. τη χορδή. του κέντρου Κ από. (βλέπε σχήμα). ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ 1. Να κατασκευάσετε έναν κύκλο και να πάρετε μια χορδή του ΑΒ. Από το κέντρο Κ του κύκλου να φέρετε κάθετη στη χορδή ΑΒ η οποία τέμνει τη χορδή στο σημείο Μ. Να διαπιστώσετε με μέτρηση

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις θεωρίας Κεφάλαιο 1ο. (α μέρος)

Απαντήσεις θεωρίας Κεφάλαιο 1ο. (α μέρος) Μαθηματικά Γ Γυμνασίου Απαντήσεις θεωρίας Κεφάλαιο 1ο. (α μέρος) 1. Πως προσθέτουμε δυο πραγματικούς αριθμούς; Για να προσθέσουμε δύο ομόσημους αριθμούς, προσθέτουμε τις απόλυτες τιμές τους και στο άθροισμά

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικά. Ενότητα 1: Οι Αριθμοί. Σαριαννίδης Νικόλαος Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Μαθηματικά. Ενότητα 1: Οι Αριθμοί. Σαριαννίδης Νικόλαος Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Μαθηματικά Ενότητα 1: Οι Αριθμοί Σαριαννίδης Νικόλαος Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό υλικό,

Διαβάστε περισσότερα

2ο video (επίλυση ανίσωσης 1 ου βαθμού)

2ο video (επίλυση ανίσωσης 1 ου βαθμού) 2ο video (επίλυση ανίσωσης 1 ου βαθμού) 1 Γεια σας και πάλι! Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στην πρώτη ενότητα! 2 Σε αυτό το video θα θυμηθούμε τη διαδικασία επίλυσης πρωτοβάθμιας ανίσωσης, δηλαδή όλα

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικά Α' Γυμ. - Ερωτήσεις Θεωρίας 1 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. (1) Ποιοι είναι οι φυσικοί αριθμοί; Γράψε τέσσερα παραδείγματα.

Μαθηματικά Α' Γυμ. - Ερωτήσεις Θεωρίας 1 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. (1) Ποιοι είναι οι φυσικοί αριθμοί; Γράψε τέσσερα παραδείγματα. Μαθηματικά Α' Γυμ. - Ερωτήσεις Θεωρίας 1 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (1) Ποιοι είναι οι φυσικοί αριθμοί; Γράψε τέσσερα παραδείγματα. (2) Ποιοι είναι οι άρτιοι και ποιοι οι περιττοί αριθμοί; Γράψε από τρία παραδείγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Φυσικοί Αριθμοί. Παρατήρηση: Δεν στρογγυλοποιούνται αριθμοί τηλεφώνων, Α.Φ.Μ., κωδικοί αριθμοί κλπ. Πρόσθεση Φυσικών αριθμών

Οι Φυσικοί Αριθμοί. Παρατήρηση: Δεν στρογγυλοποιούνται αριθμοί τηλεφώνων, Α.Φ.Μ., κωδικοί αριθμοί κλπ. Πρόσθεση Φυσικών αριθμών Οι Φυσικοί Αριθμοί Γνωρίζουμε ότι οι αριθμοί είναι ποσοτικές έννοιες και για να τους γράψουμε χρησιμοποιούμε τα αριθμητικά σύμβολα. Οι αριθμοί μετρούν συγκεκριμένα πράγματα και φανερώνουν το πλήθος της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ LOGO

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ LOGO 1 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ LOGO ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 1. Τοποθέτησε μια χελώνα στην επιφάνεια εργασίας. 2. Με ποια εντολή γράφει η χελώνα μας;.. 3. Γράψε την εντολή για να πάει

Διαβάστε περισσότερα

Ιγνάτιος Ιωαννίδης Χρήσιμες Γνώσεις 5

Ιγνάτιος Ιωαννίδης Χρήσιμες Γνώσεις 5 Ιγνάτιος Ιωαννίδης Χρήσιμες Γνώσεις 5 Α Σύνολα αριθμών Για τα σύνολα των αριθμών γνωρίζουμε ότι N Z Q R. ) Το N= { 0,,,,... } είναι το σύνολο των φυσικών αριθμών. ) Το Z = { 0, ±, ±, ±,... } είναι το σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε άτομο στο σώμα σου προέρχεται από έκρηξη άστρου και τα άτομα του αριστερού σου χεριού πιθανόν να προέρχονται από διαφορετικό άστρο απ ότι του

Κάθε άτομο στο σώμα σου προέρχεται από έκρηξη άστρου και τα άτομα του αριστερού σου χεριού πιθανόν να προέρχονται από διαφορετικό άστρο απ ότι του Είμαστε αστερόσκονη Είμαστε αστερόσκονη Αν θέλετε να ακουμπήσετε, να πιάσετε στα χέρια σας το εσωτερικό ενός άστρου αρκεί να χαϊδέψετε το πρόσωπό σας ή κάποιο αντικείμενο δίπλα σας. Όλα αυτά αποτελούνται

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ακέραιοι αριθμοί από το 0 και μετά λέγονται φυσικοί αριθμοί π.χ.

Όλοι οι ακέραιοι αριθμοί από το 0 και μετά λέγονται φυσικοί αριθμοί π.χ. 1. Οι φυσικοί αριθμοί. Όλοι οι ακέραιοι αριθμοί από το 0 και μετά λέγονται φυσικοί αριθμοί π.χ. 0, 1,2,3,4,5,6,7,8,9, 10,..., 100,..., 1.000,..., 10.0000,10.001,..., 100.000, 100.001, 100.002,..., 200.000,...,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ Α.1.2. ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ Α.1.2. ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ Α.1.2. ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / / ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ 12+ 7 = 19 Οι αριθμοί 12 και 7 ονομάζονται ενώ το 19 ονομάζεται.. 3+5 =, 5+3 =...

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλη "Ηθικά Νικομάχεια" μετάφραση ενοτήτων 1-10 Κυριακή, 09 Δεκέμβριος :23 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος :21

Αριστοτέλη Ηθικά Νικομάχεια μετάφραση ενοτήτων 1-10 Κυριακή, 09 Δεκέμβριος :23 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος :21 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ «ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ» ΕΝΟΤΗΤΕΣ 1-10 Μετάφραση ΕΝΟΤΗΤΑ 1η Αφού λοιπόν η αρετή είναι δύο ειδών, απ τη μια διανοητική και απ την άλλη ηθική, η διανοητική στηρίζει και την προέλευση και την αύξησή

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 18. ΑΕΙΚΙΝΗΤΑ \ ΜΟΡΙΑ Τα μόρια κινούνται διαρκώς και ασκούν δυνάμεις μεταξύ τους

Μάθημα 18. ΑΕΙΚΙΝΗΤΑ \ ΜΟΡΙΑ Τα μόρια κινούνται διαρκώς και ασκούν δυνάμεις μεταξύ τους Μάθημα 18 ΑΕΙΚΙΝΗΤΑ \ ΜΟΡΙΑ Τα μόρια κινούνται διαρκώς και ασκούν δυνάμεις μεταξύ τους Στο προηγούμενο μάθημα ασχοληθήκαμε με την έννοια του μορίου και τις ιδιότητές του στις στερεές και στις υγρές ουσίες

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικά: Αριθμητική και Άλγεβρα. Μάθημα 10 ο, Τμήμα Α

Μαθηματικά: Αριθμητική και Άλγεβρα. Μάθημα 10 ο, Τμήμα Α Μαθηματικά: Αριθμητική και Άλγεβρα Μάθημα 10 ο, Τμήμα Α Ορθογώνιο παραλληλόγραμμο 3 cm 5 cm Ο τύπος όπως είναι γραμμένος δείχνει ότι μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε δύο μήκη. Ε=3cm x 5cm=15cm 2. Πώς καταλαβαίνετε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι.

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι. Εισαγωγή Ο οδηγός που κρατάς στα χέρια σου είναι μέρος μιας σειράς ενημερωτικών οδηγών του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Σκοπό έχει να δώσει απαντήσεις σε κάποια βασικά ερωτήματα που μπορεί να έχεις

Διαβάστε περισσότερα

Η Ουσία και το Δώρο του Ανθρώπινου Σχεδιασμού. Συντάχθηκε απο τον/την Spyraggelos Marketos Vlaikoudis Τρίτη, 11 Οκτωβρίου :27

Η Ουσία και το Δώρο του Ανθρώπινου Σχεδιασμού. Συντάχθηκε απο τον/την Spyraggelos Marketos Vlaikoudis Τρίτη, 11 Οκτωβρίου :27 Μου κάνουν συχνά ερωτήσεις σχετικά με το Ανθρώπινο Σχέδιο. Και μια από τις πιο βασικές ερωτήσεις που κάνει κάποιος που πρωτακούει για το Ανθρώπινο Σχέδιο, είναι το τι κάνει πραγματικά, τι μπορεί να κάνει

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε φυσικός αριθμός έχει έναν επόμενο αριθμό. Κάθε φυσικός αριθμός (εκτός από το 0) έχει έναν προηγούμενο φυσικό αριθμό.

Κάθε φυσικός αριθμός έχει έναν επόμενο αριθμό. Κάθε φυσικός αριθμός (εκτός από το 0) έχει έναν προηγούμενο φυσικό αριθμό. A.1.1 Φυσικοί αριθμοί Διάταξη φυσικών Στρογγυλοποίηση Φυσικοί αριθμοί OÚÈÛÌfi 1. Φυσικοί αριθμοί λέγονται οι αριθμοί 0, 1, 2, 3,... και συμβολίζονται με το γράμμα Ν (το οποίο είναι το αρχικό γράμμα της

Διαβάστε περισσότερα

3 ο βήμα: Βγάζουμε παρενθέσεις 4 ο βήμα: Προσθέσεις και αφαιρέσεις

3 ο βήμα: Βγάζουμε παρενθέσεις 4 ο βήμα: Προσθέσεις και αφαιρέσεις 24 Κεφάλαιο ο. Να κάνετε τις πράξεις : α) 2 + 3 4-2 : (-4) + γ) -3 (-2) -5 +4: (-2) -6 β) 2 +3 (4-2): (-4 +) δ) -8 : (-3 +5) -4 (-2 + 6) Για να κάνουμε τις πράξεις ακολουθούμε τα εξής βήματα: ο βήμα: Πράξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ. Μαθηματικά 1. Σταύρος Παπαϊωάννου

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ. Μαθηματικά 1. Σταύρος Παπαϊωάννου ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ Μαθηματικά Σταύρος Παπαϊωάννου Ιούνιος 5 Τίτλος Μαθήματος Περιεχόμενα Χρηματοδότηση.. Σφάλμα! Δεν έχει οριστεί σελιδοδείκτης. Σκοποί Μαθήματος

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικά: Αριθμητική και Άλγεβρα. Μάθημα 11 ο, Τμήμα Α. Γεωμετρία

Μαθηματικά: Αριθμητική και Άλγεβρα. Μάθημα 11 ο, Τμήμα Α. Γεωμετρία Μαθηματικά: ριθμητική και Άλγεβρα Μάθημα 11 ο, Τμήμα Γεωμετρία Η γεωμετρία σε σχέση με την άλγεβρα ή την αριθμητική έχει την εξής ιδιαιτερότητα: πρέπει να είμαστε πολύ ακριβείς στην περιγραφή μας (σκέψη

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικά A Γυμνασίου

Μαθηματικά A Γυμνασίου Μαθηματικά A Γυμνασίου ΘΕΩΡΙΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Μέρος Α - Άλγεβρα 1. Ποιες είναι οι ιδιότητες της πρόσθεσης των φυσικών; (σελ. 15) 2. Πως ορίζεται η πράξη της αφαίρεσης στους φυσικούς και πότε αυτή μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικά Γ Γυμνασίου

Μαθηματικά Γ Γυμνασίου Α λ γ ε β ρ ι κ έ ς π α ρ α σ τ ά σ ε ι ς 1.1 Πράξεις με πραγματικούς αριθμούς (επαναλήψεις συμπληρώσεις) A. Οι πραγματικοί αριθμοί και οι πράξεις τους Διδακτικοί στόχοι Θυμάμαι ποιοι αριθμοί λέγονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΥΠΑ ΤΕΣΤ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΑΤΥΠΑ ΤΕΣΤ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΠΑ ΤΕΣΤ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 1. Ταξινόμηση αντικειμένων ως προς τα χαρακτηριστικά τους Βάλε μαζί σε έναν κύκλο τα λουλούδια με το ίδιο χρώμα και το ίδιο όνομα. Κοίταξε προσεκτικά την εικόνα και απάντησε: Πόσα

Διαβάστε περισσότερα

1. Εισαγωγή. 2. Τεχνικές και «κρατούμενα»

1. Εισαγωγή. 2. Τεχνικές και «κρατούμενα» 1. Εισαγωγή Η προσέγγιση των Μαθηματικών της Β Δημοτικού από το παιδί προϋποθέτει την κατανόηση των μαθηματικών εννοιών που παρουσιάστηκαν στην Α Δημοτικού και την εξοικείωση του παιδιού με τις πράξεις

Διαβάστε περισσότερα

I. ΜΙΓΑΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. math-gr

I. ΜΙΓΑΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. math-gr I ΜΙΓΑΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ i e ΜΕΡΟΣ Ι ΟΡΙΣΜΟΣ - ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Α Ορισμός Ο ορισμός του συνόλου των Μιγαδικών αριθμών (C) βασίζεται στις εξής παραδοχές: Υπάρχει ένας αριθμός i για τον οποίο ισχύει i Το σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΥΠΑ ΤΕΣΤ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΑΤΥΠΑ ΤΕΣΤ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΠΑ ΤΕΣΤ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 1. Ταξινόμηση αντικειμένων ως προς τα χαρακτηριστικά τους Βάλε μαζί σε έναν κύκλο τα λουλούδια με το ίδιο χρώμα και το ίδιο όνομα. Κοίταξε προσεκτικά την εικόνα και απάντησε: Πόσα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΜΣ «ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ» Παραδείγματα Variation Μεταπτυχιακός Φοιτητής:

Διαβάστε περισσότερα

Από τι αποτελούνται; 4 όροι. Θεωρία. Κλάσμα ονομάζω τον αριθμό που φανερώνει. Κλάσματα ομώνυμα και ετερώνυμα. Μαθηματικά. Όνομα:

Από τι αποτελούνται; 4 όροι. Θεωρία. Κλάσμα ονομάζω τον αριθμό που φανερώνει. Κλάσματα ομώνυμα και ετερώνυμα. Μαθηματικά. Όνομα: Μαθηματικά Κεφάλαιο Όνομα: Ημερομηνία: / / Θεωρία Κλάσμα ονομάζω τον αριθμό που φανερώνει ένα μέρος ενός συνόλου. Παράδειγμα Τα κλάσματα τα χρησιμοποιούμε για να δηλώσουμε το μέρος ενός πράγματος, δηλαδή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1 - ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ... 2 Κεφάλαιο 2 ο - ΤΑ ΚΛΑΣΜΑΤΑ... 6 Κεφάλαιο 3 ο - ΔΕΚΑΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ... 10 ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 1 Κεφάλαιο 1 - ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Προγραμματισμός στην Πράξη

Ο Προγραμματισμός στην Πράξη Ο Προγραμματισμός στην Πράξη Το περιβάλλον προγραμματισμού MicroWorlds Pro Μενού επιλογών Γραμμή εργαλείων Επιφάνεια εργασίας Περιοχή Καρτελών Κέντρο εντολών Καρτέλες Οι πρώτες εντολές Εντολές εμφάνισης

Διαβάστε περισσότερα