SHOUD 11 "Ακτινοβόλος Παρουσία" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SHOUD 11 "Ακτινοβόλος Παρουσία" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe"

Transcript

1 SHOUD 11 "Ακτινοβόλος Παρουσία" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 7 Ιουλίου < Σηµείωση: Για να δείτε τις φωτογραφίες του γεγονότος, παρακαλώ µεταφορτώσετε το PDF ή επισκεφτείτε το λεύκωµα φωτογραφιών του Πορφυρού Κύκλου < Είµαι αυτό το Είµαι, ακτινοβόλος και πάντα παρών, ο Adamus της Κυρίαρχης Περιοχής. Σας ευχαριστούµε (επιδοκιµασία ακροατηρίου) Καλωσορίσατε σε αυτήν την τάξη της ζώσας ανάληψης. Υπόσχοµαι να µην σας ταλαιπωρήσω σήµερα, Edith. EDITH: Σας ευχαριστώ. ADAMUS: Εσείς µπορείτε να µε ταλαιπωρήσετε, αλλά δεν θα σας ανταποδώσω την ταλαιπωρία. Καλωσορίσατε στην τάξη, αγαπητοί µου φίλοι. Περάσαµε µόλις από ένα τετράλεπτο merabh, ενώ εκείνη η - χµ- τυροειδής µουσική * έπαιζε (το ακροατήριο αποκρίνεται "Ω!") Δεν ήταν ;! (η Kerri φωνάζει "ναι!" συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Ενώ η µουσική έπαιζε, θα µπορούσατε να παρασυρθείτε λίγο, οπότε θα µπορούσατε να επιτρέψετε µια µετατόπιση της συνείδησης. Αληθινά. Γιατί όχι κάποια θαυµάσια µουσική κάποια φορά, χµ; * "Soul Companions" από την Mary Chapin Carpenter και τον James Taylor από το CD "Ashes and Roses" Περάσατε από ένα τετράλεπτο merabh µετατόπισης της συνείδησης. Το υπόλοιπο των επόµενων δύο ωρών πρόκειται απλά να βιώσετε το πώς είναι, να το ενσωµατώνετε, να το φέρνετε κάτω στο σώµα σας, να γίνεστε µια ακτινοβόλος παρουσία.

2 Αναρωτιέστε γιατί είστε εδώ σήµερα; Που αλλού για να πάτε! (γέλιο) Για να µάθετε για την ακτινοβόλο παρουσία. Αυτό είναι το επόµενο βήµα. Αυτό είναι το επόµενο πράγµα στο οποίο πρόκειται να εργαστούµε - να είµαστε παρόντες. Aχ! Φώτιση. Φώτιση -αφορά το να είσαι παρών. Αφορά το να είσαι επάγρυπνος, και υπάρχει µια τεράστια διαφορά ανάµεσα στο να είσαι στο µυαλό και στο να είσαι επάγρυπνος. Αληθινά υπάρχει. Επάγρυπνος - πραγµατικά όντως δεν είναι απαραίτητο να χρησιµοποιείτε τόσο το µυαλό. Η φώτιση είναι το να επιτρέπεις την φυσική ροή να λαµβάνει χώρα. Το λεπτό που αρχίζετε να το ανακατώνετε, το λεπτό που αρχίζετε να το σκαλίζετε, το λεπτό που σκέφτεστε ότι ο άνθρωπος - απλά ο ανθρώπινος εαυτός - ξέρει πώς να το κάνει αυτό το πράγµα και δεν προσκαλείτε την ψυχή, δεν προσκαλείτε τις πτυχές, δεν προσκαλείτε τον εαυτό σας µέσα, δεν πρόκειται να λειτουργήσει πολύ καλά. Θα είστε µε τα χέρια πάνω στα γόνατά σας να µε επικαλείστε. Χα, χα, χα! (γέλιο) Λοιπόν, αγαπητοί µου φίλοι, σήµερα έχουµε πολλούς φιλοξενουµένους στο σπίτι. Όχι µόνο εσείς, όχι µόνο η Jonette (Crowley) και ο White Eagle. Έχουµε πολλούς φιλοξενουµένους στο σπίτι. Ω!, υπάρχουν πάντα φιλοξενούµενοι. Απλά δεν τους αφήνω να µιλάνε πολύ συχνά (κάποιο γέλιο) Πολλοί φιλοξενούµενοι στο σπίτι σήµερα. Έχουµε όµορφους, όµορφους Shaumbra από όλο τον κόσµο. Έχουµε τις ενέργειες και την αγάπη των αγγελικών όντων. H Κονταροµαχία Ξέρετε... και όντως λέω "αγάπη "επειδή αγαπούν να είναι µέρος όλου αυτού. Αγαπούν να παρακολουθούν. Αλλά είναι ένα είδος ενδιαφέρουσας αγάπης. Είναι η ίδια αγάπη που πολλοί από σας συνήθιζαν να έχουν στην προηγούµενη διάρκεια ζωής που πηγαίνατε σε έναν αγώνα κονταροµαχίας (κάποιο γέλιο) Τα άλογα, τα µακριά κοντάρια, ένας που ντυνόταν σκοτεινός, ένας που ντυνόταν φωτεινός, που απογειώνονταν ο ένας µετά από τον άλλο, που έπεφταν κάτω ο ένας ενάντια στον άλλο -µπούµ! - και ένας πέφτει χτυπηµένος από το άλογο. Και γελούν, και επιδοκιµάζουν και ευθυµούν όταν είστε στο έδαφος αναρωτόµενοι τι στη κόλαση ήταν αυτό που µόλις σας χτύπησε. Γιατί; Μπορούν να γελάσουν και να επιδοκιµάσουν επειδή ξέρουν ότι πρόκειται να σηκωθείτε επάνω. Ξέρουν ότι δεν πρόκειται να σας καταστρέψει. Ξέρουν ότι για κάποιο παράξενο λόγο επιθυµείτε να συνεχίσετε να επιστρέφετε σε εκείνο το άλογο, αρπάζοντας εκείνο το κοντάρι και κυνηγώντας το πάλι. Αλλά µε ποιους κονταροχτυπιέστε; (το ακροατήριο λέει "Με τον εαυτό σου") Με τον εαυτό σου. Απολύτως.

3 Γιατί κονταροχτυπιέστε µε τον εαυτό σας; Γιατί; (το ακροατήριο δίνει διάφορες απαντήσεις συµπεριλαµβανοµένων των "Ποιος ξέρει;" και "Για διασκέδαση") Για διασκέδαση.(κάποιος λέει "Για το δράµα") Για το δράµα (κάποιος λέει "Εξαιτίας της βαρεµάρας") Εξαιτίας της βαρεµάρας. Καλή απάντηση. Βαρεµάρα. (κάποιος λέει "Από συνήθεια") Από συνήθεια - η καλύτερη απάντηση. Συνήθεια. Μπαίνετε απλά στη συνήθεια να καβαλάτε εκείνο το άλογο, να βάζετε την θωρακισµένη στολή σας και να εναντιώνεστε µε τον εαυτό σας. Σκοτάδι ενάντια στο φως. Δύναµη στη δύναµη. Ω!, αυτό είναι συγκλονιστικό για να το παρακολουθούν οι άλλοι. Συγκλονιστικό, επειδή θέλουν πάντα να ξέρουν, καταρχήν, πόσο παθιασµένοι είστε µε αυτό: πώς βάζετε την θωρακισµένη σας στολή, πώς την ταιριάζετε επάνω σας, πώς αρπάζετε τον οπλισµό σας, πώς ανεβαίνετε σε εκείνο το άλογο, πώς έχετε τόση πολλή αποφασιστικότητα και ενέργεια, και έπειτα πώς σπεύδετε προς τον εαυτό σας! Όχι πολλά γέλια για αυτό (γέλιο) Πώς χτυπιέστε από το άλογο, χτυπιέστε επάνω στο έδαφος, αλλά σηκώνεστε επάνω και δοκιµάζετε πάλι. Πώς θα είναι αύριο το πρωί όταν ξυπνάτε, χωρίς πανοπλία. Να πηγαίνετε ολόγυµνος, εννοώ χωρίς εκείνη την ενεργειακή προστασία - όχι εσείς, κύριε (γέλιο) - χωρίς εκείνη την ενεργειακή προστασία που φοράτε κάθε ηµέρα. Έχει νόηµα, επειδή είναι δύσκολα έξω εκεί. Υπάρχουν ηµέρες που αισθάνεστε ότι πρέπει να φορέσετε εκείνη την πανοπλία. Γιατί όχι αύριο, να µην την βάλετε επάνω σας, απλά για να δείτε τι συµβαίνει; Τι γίνεται αν αύριο εσείς δεν βγάλετε τη λόγχη σας και την γυαλίσετε, και αποµακρύνετε το αίµα από το χθες; Τί θα λέγατε να αφήσετε εκείνη την λόγχη στο έδαφος εκεί όπου έπεσε τελευταία ; Τί θα λέγατε να ξεχάσετε το άλογο; Το άλογο είναι απλά ενδεικτικό της δύναµης που χρησιµοποιείτε µερικές φορές για να πορευτείτε στη ζωή, για να πορευτείτε στην ηµέρα σας. Τί θα λέγατε απλά να είστε στην ακτινοβόλο παρουσία σας; Δεν είναι αυτή το µόνο κοστούµι που χρειάζεστε; Δεν είναι αυτό αληθινά το µόνο εργαλείο; Δεν είναι αυτή το µόνο πράγµα που χρειάζεστε για να σας βαστάζει στο διάστηµα µιας ηµέρας; Τώρα, τί πρόκειται να συµβεί σε εκείνον τον σκοτεινό εαυτό; Ο αντίθετος εαυτός, εκείνο το µέρος σας µε το οποίο µαχόσασταν κάθε ηµέρα, τί πρόκειται να συµβεί σε αυτόν; (κάποιος λέει "Ολοκλήρωση") Όχι. Πρόκειται να πηδήξει στο άλογό του, πρόκειται να αρπάξει τη λόγχη του, και πρόκειται να σας ακολουθήσει! (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Γιατί; Συνήθεια. Συνήθεια. Έχει εκπαιδευτεί από ποιον; (το ακροατήριο λέει "από µένα") Ναι. Οι ερωτήσεις είναι τόσο εύκολες σήµερα. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Θα πάµε στις δύσκολες αργότερα. Έχει εκπαιδευτεί. Είναι µέρος της συνήθειας, µέρος του προγράµµατος, η καθηµερινή µονοµαχία µε τον εαυτό σας. Αλλά µετά από λίγο, πρόκειται να κουραστεί λίγο µε το να φοράει την στολή, να βγάζει τη λόγχη, να ανεβαίνει στο άλογο και να σας καταδιώκει. Πρόκειται τελικά να µάθει ότι µπορεί να ενσωµατωθεί. Δεν χρειάζεται να µάχεστε µε την ηµέρα.

4 Τώρα, σε εκείνον τον αντιτιθέµενο µαύρο πολεµιστή, υπάρχουν στοιχεία της µαζικής συνείδησης. Υπάρχουν στοιχεία άλλων ανθρώπων - φίλοι, οικογένεια, συνάδελφοι. Υπάρχουν στοιχεία, αλλά όλα προσελκύονται σε εκείνη την αντιτιθέµενη δύναµη από σας. Κάπως σαν το προσωπικό σας µποζόνιο του Higgs, που προσελκύει εκείνη την ενέργεια(σ.τ.µ Σύµφωνα µε τους επιστήµονες, θα µπορούσαµε να το παροµοιάσουµε µε µια θάλασσα από ιξώδες υγρό στην οποία καθώς περνούν τα σωµατίδια, επιδραδύνονται και αποκτούν µάζα.). Την µετατρέπει σε κάτι πραγµατικό. Την µετατρέπει σε ύλη και εµπειρία. Λοιπόν αύριο, πάρτε απλά εκείνη την βαθιά αναπνοή. Μην φορέσετε την στολή σας. Μην αρπάξτε τη λόγχη. Μην ανεβείτε στο άλογο. Μην κάνετε τη µάχη. Δεν υπάρχει τίποτα µε το οποίο να δώσετε µάχη. Με τίποτα εντελώς. Όσο πιο σύντοµα το συνειδητοποιήσετε, τόσο µεγαλύτερη διασκέδαση πρόκειται να έχετε µε την φώτισή σας. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή και καλωσορίστε τους µέσα όλους τους φιλοξενουµένους µας σήµερα - τους όµορφους, τους αξιαγάπητους, τα αγγελικά όντα, τα ανθρώπινα όντα - όλοι εδώ ως µέρος αυτού που συµβαίνει. Τί Συµβαίνει Τώρα Είστε στα µισά του διαστήµατος µέχρι τις Ναι. "Ακριβώς στα µισά του δρόµου;" λέτε. Μισός δρόµος. Αλλά δεν τελειώνει απαραιτήτως στις Δεν τελειώνει απαραιτήτως στο τέλος του έτους ή στις 21 Δεκεµβρίου. Υπάρχει πολύ υπόλοιπο. Τί συµβαίνει στις 21 Δεκεµβρίου; (κάποιος λέει "άλλη µια ηµέρα") Βασικά άλλη µια ηµέρα, αλλά εµφυτεύτηκε στη συνείδηση ότι αυτή είναι µια ειδική ηµέρα. Ακόµη και εκείνοι που δεν είναι της ίδιας συνείδησης, που έχουν εκείνο το µικρό, εκείνη την µικρή αναρώτηση εάν είναι το τέλος του κόσµου, το τέλος µιας εποχής, ή απλά µια άλλη - αρκετά παραδόξως - χαµένη ελπίδα. Αντιλαµβάνεστε ότι πρόκειται να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ξυπνήσουν στις 22 Δεκεµβρίου και θα αισθάνονται µια χαµένη ελπίδα; "Ω! κουραφέξαλα," όπως ο Sart θα έλεγε. "Είναι απλά µια άλλη ηµέρα." Αυτό είναι πιθανώς δυσκολότερο από το να δεις κάποιο είδος µεγάλης παγκόσµιας καταστροφής, κάποιο δράµα, επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πρόκειται να ξυπνήσουν στις 22 Δεκεµβρίου και να πουν, "Καλά είναι όπως φαίνεται. Μιλούν για τις αλλαγές. Μιλούν για τον νέο κόσµο. Μιλούν για το τέλος του παλαιού κόσµου, για οτιδήποτε. Είναι ακριβώς σαν µια άλλη οποιαδήποτε ηµέρα." Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιό σκληρά πράγµατα, επειδή σε αυτό υπάρχει µια τέτοια απώλεια ελπίδας, ή µια απώλεια σωτηρίας, ας το ονοµάσουµε. Μια απώλεια από κάτι που µπαίνει για να κάνει µια σηµαντική αλλαγή. Για σας, η στιγµή στο τέλος αυτού του έτους, δεν έχει πραγµατικά σηµασία, επειδή αυτό είναι σε πορεία αµέσως τώρα - ιδιαίτερα µε όλες αυτές τις άγριες ενέργειες,

5 όλες τις ενεργειακές εισροές που έχουν µπεί και όλους τους τρόποι µε τους οποίους οι άνθρωποι τις έχουν χειριστεί - αυτό που πραγµατικά συµβαίνει είναι ότι αποκαλύπτεται ένα εντελώς νέο σύνολο δυνατοτήτων. Δυνατότητες που ήταν πάντα εκεί - πάντα, πάντα ήταν εκεί - αλλά ήταν καλυµµένες. Ήταν πίσω από το σύννεφο ή το πέπλο, απαρατήρητες ή µη συνειδητές από τους ανθρώπους. Αυτό που συµβαίνει την στιγµή αυτή είναι ότι µερικές από εκείνες τις δυνατότητες έρχονται στην πρώτη γραµµή. Για σας, έχουν περάσει χρόνια τώρα από τότε που τις έχετε αισθανθεί, και ήταν βασικά διαθέσιµες σε σας. Για την ανθρωπότητα, πρόκειται µόλις να αρχίσουν να τις συνειδητοποιούν, κατά πολύ λόγω της ίδιας της εργασίας που έχετε κάνει στη συνείδησή σας. Λοιπόν δεν θα υπάρξει κάποιο δραµατικό γεγονός στις 21 Δεκεµβρίου ή µέσα σε µια εβδοµάδα ή απαραιτήτως µέσα στους επόµενους µήνες. Δεν θα είναι δραµατικό. Θα είναι βαθµιαίο άνοιγµα, και θα υπάρξουν φορές µεγάλης έντασης. Στην πραγµατικότητα, αυτό το καλοκαίρι - πολύ έντονο, όπως µπορεί να είχατε αισθανθεί ήδη. Το φθινόπωρο, πρόκειται να είναι ήρεµα σαν πούπουλο (κάποιος λέει "Ναι") Καλά, δεν τελείωσα ακόµα (γέλιο) Είµαστε µόνο στο φθινόπωρο. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) πρόκειται να σας δώσει, να δώσει στον καθένα, µια αίσθηση ηρεµίας και γαλήνης. "Αχχ!" Στα τέλη Σεπτεµβρίου, Οκτωβρίου, πρόκειται να πείτε, "Ω!, βλέπετε; Τα πράγµατα έχουν λειτουργήσει τόσο καλά." Πρόκειται κάπως να σας λικνίσει και να σας κουνήσει και να σας ανακουφίζει. Είναι σαν µια συµφωνία. Είναι σαν µια συµφωνία. Είµαστε στο µισό µέρος της. Τα τύµπανα κτυπούν. Η ορχήστρα είναι στον πλήρη ρυθµό της, και έπειτα ηρεµεί, και η συµφωνία το φθινόπωρο γίνεται λίγο νυσταλέα. Πηγαίνει προς το εσωτερικό. Και έπειτα έρχεται στο µεγάλο finale! Μια ενέργεια finale. Ναι. Ναι στις αρχές των µέσων Νοεµβρίου πηγαίνοντας προς το τέλος του έτους. Αλλά πάλι, καµία απόβαση UFO, όχι µαζικές αποβάσεις. Όχι... Επρόκειτο να µην πω τίποτα πρωτοφανές - θα υπάρξουν πρωτοφανή γεγονότα που συµβαίνουν - αλλά τίποτα που να σαρώσει την ανθρωπότητα από το πρόσωπο της Γης. Αλλά όλον αυτόν τον καιρό, την στιγµή αυτή, τεράστιες ενέργειες µπαίνουν. Πραγµατοποιούνται µετατοπίσεις. Μπορείτε να το δείτε. Καταλήγουν στις ειδήσεις, µερικές φορές µήνες και µήνες αργότερα. Περάσαµε από µια τεράστια ενεργειακή εισροή τους τελευταίους µήνες. Τεράστια ενεργειακή εισροή. Χρειάζεται µια στιγµή για αυτήν έπειτα για να έχει επιπτώσεις στους ανθρώπους, να µπουν στην πραγµατικότητα, και να µπουν στις ειδήσεις. Είχατε τεράστια καιρικά γεγονότα που συνεχίζονται, και εκείνα θα συνεχιστούν. Ακριβώς εδώ στις πίσω αυλές σας, οι πυρκαγιές. Σε άλλα µέρη του κόσµου, πληµµύρες. Όλο αυτό είναι µέρος ολόκληρης αυτής της διαδικασίας της ενεργειακής εκδήλωσης. Οπότε λοιπόν θα συνεχιστεί. Είµαστε στο σηµείο στο µέσο την στιγµή αυτή.

6 Ας το εισπνεύσουµε βαθιά αυτό. Το φέρατε τόσο µακριά. Δεν ήταν εκείνο το δύσκολο. Γίνεται πραγµατικά λίγο... δεν είναι λίγο ευκολότερο; (κάποιος λέει "ναι" κάποιος άλλος λέει "όχι") Όχι. (συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Όχι. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή µε αυτό, όπως συνεχίζουµε σε αυτό το έτος. Τροµερές, τροµερές αλλαγές. Έχετε αισθανθεί τις αλλαγές µέσα σας; (κάποιος λέει "ναι") ναι. Ποιο είδος; Μικρόφωνο παρακαλώ, εάν δεν σας πειράζει. Ω!, δεν είναι αυτό τροµερό; Ναι. Η Linda είναι στη σφαίρα εδώ µε εκείνο το µικρόφωνο. Με συγχωρείτε. SHAUMBRA 1 (γυναίκα): Λοιπόν ποιες αλλαγές έχω αισθανθεί; ADAMUS: Μέσα στον εαυτό σας. Ποια είναι τα µεγαλύτερα πράγµατα που έχετε παρατηρήσει; SHAUMBRA 1: Απελευθέρωση της ουσίας του παρελθόντος. Απλά ονειρεύοµαι ότι απελευθερώνω - πολλά όνειρα απελευθέρωσης πραγµάτων του παρελθόντος. ADAMUS: Ωραία. SHAUMBRA 1: Και έτσι όντως εµπιστεύοµαι ότι αυτό συµβαίνει πραγµατικά. ADAMUS: Ναι, έτσι είναι. SHAUMBRA 1: Ακόµα κι αν δεν το αισθάνοµαι πάντα. Αλλά εµπιστεύοµαι ότι συµβαίνει. ADAMUS: Είναι. Είναι. Και αυτό το να απελευθερώνεις τα παλαιά πράγµατα. Στρώµατα και στρώµατα και στρώµατα. Σκεφτήκατε ότι όταν ο Τοβίας έφυγε ότι αυτό ήταν το τέλος του να απελευθερώνεις; Αλλά αυτό συνεχίζεται. Υπάρχουν τόσα πολλά στρώµατα.

7 Αλλά δεν συµβαίνει µε έναν γραµµικό τρόπο απαραιτήτως. Δεν είναι ότι πρέπει να πάτε κατά µήκος µιας γραµµής του χρόνου. Ή δεν είναι ότι µπορείτε µόνο να απελευθερώσετε τόσο πολύ σε µια φορά. Υπάρχουν τεράστιες µετακινήσεις που εµφανίζονται πίσω από τις σκηνές, και δεν είναι µόνον η απελευθέρωση. Γίνεται µια ολοκλήρωση, επειδή όταν απελευθερώνετε, ελευθερώνετε από την ενεργειακή δοµή ή το σύστηµα πεποίθησης. Το ξανανοίγει, αλλά έπειτα αυτό επιστρέφει σε σας στην ενσωµάτωση. Είναι κάπως σαν "απελευθέρωση, καθάρισµα, επαναφορά µέσα, "αλλά µε έναν πολύ νέο τρόπο, µε τη σοφία αυτού που µάθατε. Βλέπετε, όταν κρατιέται... σας ευχαριστούµε. Όταν κρατιέται στις παλαιές πεποιθήσεις ή στις παλαιές ενεργειακές δοµές της, η ψυχή δεν µπορεί να φτάσει στη σοφία από αυτό. Είναι ακόµα κλειδωµένη. Προσπαθεί ακόµα είτε να επιλύσει είτε να κρυφτεί. Αλλά µόλις τα ζητήµατα απελευθερώνονται στην αγάπη, στην εµπιστοσύνη, τότε η ψυχή τα ελευθερώνει. Η ψυχή αποστάζει έπειτα εκείνη την όµορφη εµπειρία σε σοφία. Ωραία. Φυσική Φώτιση Είµαστε εδώ για την φώτιση. Ένας και µόνο λόγος. Εσείς είστε εδώ για την φώτιση. Η φώτιση αφορά τη συνειδητότητα. Η φώτιση αφορά, θα µπορούσατε να πείτε µε έναν περίεργο τρόπο, την εκπλήρωση ή την ολοκλήρωση. Η φώτιση αφορά την απλοποίηση. Η φώτιση αφορά... (υπάρχει ένα ηχηρό ξέσπασµα βροντών, γέλιο) την ολοκλήρωση. Ολοκλήρωση µε όλα αυτά τα µέρη και κοµµάτια που επιπλέουν γύρω εκεί έξω. Ολοκλήρωση, και εσείς δεν µπορείτε να κάνετε πραγµατικά την ολοκλήρωση εάν προσπαθείτε να την καταστήσετε σύνθετη. Η φώτιση είναι µια φυσική διαδικασία, αγαπητοί µου φίλοι. Μια φυσική διαδικασία. Αυτό είναι ίσως το σηµαντικότερο µου σηµείο και θα είναι έως ότου φύγω. Ω!, µπορώ να σας ακούσω να ρωτάτε, "πότε; Πότε; Ποιά ηµεροµηνία;"(συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Η φώτιση είναι µια φυσική διαδικασία, και θα συνεχίσω να µιλώ για αυτό επανειληµµένως, επειδή καταρχήν αυτή η κατάσταση της ανθρώπινης περιορισµένης συνείδησης είναι αφύσικη. Το να έχεις ένα χωριστό σώµα, ένα χωριστό µυαλό είναι αφύσικο. Το να µην γνωρίζεις ή το να µην αισθάνεσαι όταν λέω "Είµαι αυτό το Είµαι," προσπαθώντας να το υπολογίσετε - αυτό είναι αφύσικο. Το να είστε χωριστοί από τον εαυτό σας, από αυτό που καλείτε πνεύµα, από την ψυχή σας -είναι αφύσικο. Το να υποφέρεις - αφύσικο. Έλλειψη αφθονίας - αφύσικο. Όλα αυτά τα πράγµατα - αφύσικα. Μοναξιά - αφύσικο. Αφύσικο. Όλα αυτά τα πράγµατα δηµιουργήθηκαν από σας, τοποθετήθηκαν εκεί από σας ως τµήµα κάποιας λαµπρής εµπειρίας. Πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να γίνει. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus)

8 Είναι αφύσικα, επειδή το φυσικό είναι απλό, είναι ενσωµατωµένο, και είναι, καλά, θα λέγατε, αύταρκες. Μέσα στον εαυτό. Αυτό είναι το φυσικό. Είναι αφύσικο να είσαι δυστυχισµένος. Απολύτως αφύσικο να είσαι σε έλλειψη αφθονίας. Ναι, θα το κάνω σύντοµο... (κάποιος ρίχνει µια πέτρα στο πάτωµα) KATHY: Είναι για σας οπωσδήποτε, γλυκέ (του δίνει την πέτρα) ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. KATHY: Χρειαζόµουν ένα σηµάδι. ADAMUS: Ωραία. Μια πέτρα. Μην κοιµηθείτε (γέλιο καθώς "απείλησε να ρίξει την πέτρα σε κάποιον) Είναι αφύσικο να είσαι δυστυχισµένος. Είναι εντελώς αφύσικο να είσαι σε έλλειψη αφθονίας. Θα κάνω µια τάξη για την αφθονία, αλλά περιµένω... LINDA: Πότε; ADAMUS: όταν. Πότε θα επιθυµούσατε να το κάνω; (το ακροατήριο φωνάζει "τώρα!") Είστε έτοιµοι για αυτό; (το ακροατήριο αποκρίνεται "ναι!" και κάποια επιδοκιµασία) Πρέπει να σας προειδοποιήσω. Χειροκροτάτε, ζητωκραυγάζετε, λέτε ότι "είµαι έτοιµος για αυτήν." Καταρχήν - πώς θα µπορούσα να το πω αυτό ευγενικά -ο Cauldre και η Linda και πολλοί από σας δεν θα προσκληθούν ποτέ σε ορισµένες περιοχές από άλλους ανθρώπους. Πρόκειται να είναι πολύ καθαρό, όχι τόσο συµπαθητικό, πολύ άµεσο, και υπάρχουν µερικοί άνθρωποι που πρόκειται να προσβληθούν από αυτό, επειδή επενδύουν στην έλλειψη. Δάσκαλοι, αγαπητοί µου φίλοι, συντάκτες, κάποιοι από σας - που επενδύσατε στην δική σας έλλειψη αφθονίας. Δεν είναι περίεργο το να έχεις επενδύσει στην έλλειψη; Δεν είναι σαν κάποιο είδος οξύµωρου; Αλλά είναι αφύσικη κατάσταση της ύπαρξης το να µην είσαι σε αφθονία. Πρέπει να εργαστείτε για να µην είστε σε αφθονία. Το αντιλαµβάνεστε αυτό; Και ξέρω ότι µερικοί από σας λένε, "αλλά Adamus, έβαλα πραγµατικά την πρόθεσή µου έξω εκεί." Φττ! (φτύνει) στην πρόθεση.

9 LINDA: Τί ήταν αυτό;! ADAMUS: Επιτρέψτε µου να ασχοληθώ µε αυτό. (Ο Adamus φτύνει πάλι) είναι αφύσικο να είσαι σε έλλειψη. Πρέπει πραγµατικά να εργαστείτε σε αυτό. Είστε πραγµατικά αρκετά ταχυδακτυλουργοί για να είστε σε θέση να είστε σε µη-αφθονία. Αναρωτιέµαι µερικές φορές πώς το κάνετε αυτό; Δείξτε µου το τέχνασµά σας. Όχι, δεν θέλω να ξέρω. Δείξτε µου πώς το κάνετε αυτό; Πρέπει να γράψετε βιβλία για το πόσο λαµπροί είστε στο να σας λείπει η αφθονία, απλά επειδή είναι αφύσικο. Φυσικά, βιολογικά προβλήµατα - εντελώς αφύσικα. Πώς το κάνετε αυτό; Πώς κάνετε το σώµα σας έτσι - δεν σας πειράζω (pete), κλίνω απλά προς εσάς - πώς κάνετε το σώµα σας τόσο ανισόρροπο;! Είναι αφύσικο. Jonette, White Eagle, Mark, όλοι το ξέρουν αυτό. Αυτοί κάνουν σαν, "Ω!" (απαξιεί) Λοιπόν ένα από τα πράγµατα που πρόκειται να κάνουµε, αγαπητοί µου φίλοι, είναι να κινηθούµε πέρα από µερικά από αυτά, αλλά είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να είσαι ο Adamus, καταλαβαίνετε (γέλιο) Γιατί; Ουουπς! (ο µικρόφωνο του γλιστράει) γιατί; Επειδή κρατιέσαι επάνω σε αυτό τόσο σφιχτά. Και υπάρχουν φορές... Καλά, καταρχήν, επιτρέψτε µου να πω, κρατιέστε επάνω σε αυτό τόσο σφιχτά έτσι που η ψυχή σας σας αφήνει. Πραγµατικά. Εννοώ, γυρίζετε την πλάτη σας στην ψυχή σας, θα γυρίσει την πλάτη της σε σας. Γιατί; Σας αγαπά τόσο πολύ. Είναι συµ-πάθεια. Ο πίθηκος βλέπει, ο πίθηκος κάνει(γέλιο) Πολύ αληθινό. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Λοιπόν, υπάρχουν φορές επίσης όταν επιµένετε στην έλλειψή σας ή στις φυσικές δυσαρµονίες σας ή στην καταραµένη την κατάθλιψη σας - ω!, είναι τόσο λυπηρό - στα άλλα ζητήµατά σας, δεν έχετε σχέσεις - µπορούµε να κάνουµε έναν µακρύ... εµείς έχουµε συντάξει µακρείς καταλόγους - αλλά κρατιέστε επάνω σε αυτούς! Και έπειτα µου λέτε ότι δεν είναι δικά σας. Μου λέτε ότι είστε... δεν εξετάζω οποιονδήποτε συγκεκριµένα. Όχι... (συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Μου λέτε ότι δεν το δηµιουργήσατε, ότι είστε όντως θύµα, και περνάµε από αυτό χρόνο µε τον χρόνο. Κρατιέστε επάνω σε αυτά. Μερικά από τα άλλα όντα, από σεβασµό και συµπάθεια, σας αφήνουν να τα έχετε αυτά. Αλλά όχι εγώ. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) θα παλέψω µε σας για αυτά. Θα τα τραβήξω µακριά από σας, εάν µπορώ. Θα δω πόσο πραγµατικά, πραγµατικά θέλετε εκείνα τα ζητήµατα. Ω! Έλλειψη αφθονίας. Θα το χρησιµοποιήσουµε σαν συγκριτική µέτρηση επιδόσεων όταν θα κάνουµε αυτήν την σειρά µαθηµάτων αφθονίας. Πρόκειται να χρεώσω πολύ για αυτά (γέλιο) Και µετά θα φύγω! Ωχχ! Θα το χρησιµοποιήσουµε ως συγκριτική µέτρηση επιδόσεων. Είναι σαφές, Linda; Αφθονία. Και όταν θα υπογράψετε θα πρέπει να βάλετε πόσα χρήµατα έχετε στην τράπεζα και πόσα χρήµατα

10 βγάζετε την στιγµή αυτή και πόσα είναι τα χρέη σας. Και έπειτα πρόκειται να εργαστούµε πάνω σε αυτό, και είτε είναι έξι µήνες ή ένας χρόνος ή δύο χρόνια αργότερα, πρόκειται να επιστρέψουµε σε αυτό, και πρόκειται να µην αξιολογήσουµε την επιτυχία µου, αλλά την δική σας. Πρόκειται να µετρήσουµε για να δούµε πόσο κρατιέστε ακόµα επάνω στην έλλειψη, εάν καθόλου κρατιέστε. Απλά - παρακαλώ - απλά φανταστείτε για µια στιγµή εδώ. Προσποιηθείτε. Ας κάνουµε µια ιστορία για νεράιδες ψεκάζοντας αυτήν την νεραϊδόσκονη. Απλά φανταστείτε µια ύπαρξη, µια ζωή, να ζείτε εκεί, όπου υπάρχει όλη η αφθονία. Δεν χρειάζεται ποτέ καν να σκεφτείτε για αυτήν. Όπου η υγεία είναι ακριβώς εκεί. Ε!, µερικές φορές τον χρόνο εσείς ξερνάτε αρρώστια, αλλά αυτό είναι σαν να καθαρίζετε από τις τοξίνες που είναι απλά στον αέρα. Φανταστείτε µια σχέση που δεν είναι µια πρόκληση. Είναι µια υποστήριξη. Η οποία, ξέρετε, δεν είναι µια µάχη. Δεν ψάχνετε τίποτα από αυτήν. Είναι απλά ένας µεγαλειώδης τρόπος να απολαµβάνετε την ζωή, να µοιράζεστε τη ζωή µε κάποιον άλλο. Λοιπόν απλά πάρτε µια βαθιά αναπνοή και φανταστείτε αυτά τα πράγµατα. Φανταστείτε, για µια στιγµή, αυτό το πράγµα που ονοµάζουµε φώτιση, η οποία είναι όντως πραγµατικά απλοποίηση. Αυτό είναι όλο αυτό που είναι, και ολοκλήρωση. Φανταστείτε όπου δεν θα το ακολουθούσατε άλλο πια, πραγµατικά να το ζούσατε. Τί ιδέα! Ναι, εισπνεύστε ακριβώς αυτό για µια στιγµή. Είστε ακριβώς αυτό. Δεν µιλάµε ποτέ καν για την φώτιση πια. Μαζευόµαστε µε αυτόν τον τρόπο. Παίζουµε πόκερ. Έχουµε κάποιο κρασί. Περνάµε καλά. Πάµε όντως µακριά από τον εξωτερικό κόσµο για λίγο. Φανταστείτε το. Ναι. Λοιπόν, και ξέρω ότι έχουµε µιλήσει για αυτό πριν, αλλά γιατί συνεχίζουµε να ερχόµαστε στα ζητήµατα της υγείας, της αφθονίας, της σχέσης, των πτυχών, και όλων αυτών των άλλων πραγµάτων; (κάποιος λέει "το αγαπάµε") το αγαπάτε! ναι. Αυτό µου δίνει δουλειά. Σωστά. (γέλιο) SART: Είστε στη µισθοδοτική κατάσταση! ADAMUS: Στη µισθοδοτική κατάσταση. Πρέπει να πω ότι, παρά τα σχόλιά µου, ότι είστε αξιοπρόσεκτοι στο να κάνετε αυτόν τον µετασχηµατισµό, ολόκληρη αυτή την σηµαντική ανακάλυψη, ολόκληρη αυτή την φυσική σηµαντική ανακάλυψη. Υποµένοντας το αρκετά καλά. Ακόµα πολλή διανοητική προσπάθεια συµβαίνει, όντως

11 πολλή συγκράτηση, ακόµα αναρωτιέστε τι θα συνέβαινε. Τι θα συνέβαινε, Jan, εάν απλά απελευθερώνατε αύριο πρωί όταν ξυπνήσετε; Απλά εγκαταλείπετε. Τι θα συνέβαινε; JAN: Δεν ξέρω. ADAMUS: "Δεν ξέρω." Σκέψου για αυτό για µια στιγµή. Απλά αφήνετε. Εγκαταλείπετε, µε άλλα λόγια, όλα τα πράγµατα στα οποία έχετε γάντζους. Οι γάντζοι είναι σε πράγµατα όπως τα χρήµατα, οι σχέσεις, η υγεία, και να αναρωτηθείτε τι στην κόλαση κάνετε εσείς εδώ. Ξυπνήσατε απλά το πρωί και δεν βάλατε εκείνη την τεθωρακισµένη πανοπλία - λυπάµαι Pete - εσείς δεν βάλατε εκείνη την τεθωρακισµένη πανοπλία, και δεν σκαρφαλώσατε στο άλογο, σα να λέµε. LINDA: Τι;! (γέλιο) ADAMUS: Είναι ένας όρος της ιππασίας (περισσότερο γέλιο) Εντάξει, " να ανεβείτε στο άλογο." οτιδήποτε και αν είναι. Με συγχωρείτε. Τι θα συνέβαινε, Jan; Σκέφτεστε ακόµα να σκαρφαλώσετε το άλογο. Ας πάρουµε εκείνο... ωχχ, διευκρινίστε το (γέλιο) Τι θα συνέβαινε; JAN: Αυτό είναι κάτι δύσκολο να το φανταστώ. LINDA: Αυτή σκαρφαλώνει ακόµα στο άλογο, χάρη σε σας! (γέλιο) ADAMUS: (καγχασµός) ένα πόδι στην αναβολέα, ρίξτε το πόδι σας επάνω πέρα από αυτό, ναι. JAN: Έχω δυσκολία στο να φανταστώ ότι, να µην είµαι γαντζωµένη σε όλα, επειδή στη ζωή µου είµαι τόσο άνθρωπος της δράσης, καταλαβαίνετε, που σε οτιδήποτε πρέπει να κάνω γαντζώνοµαι πάντα πάνω του, και σε όλα εκείνα τα πράγµατα. Το να εγκαταλείψω όλα αυτά τα πράγµατα... ADAMUS: Λοιπόν αύριο µην το κάνετε. Τί πρόκειται να συµβεί; JAN: Δεν ξέρω. Αυτό είναι πραγµατικά δύσκολο. Αυτό είναι πάνω στο οποίο εργάζοµαι τώρα.

12 ADAMUS: Είναι πραγµατικά δύσκολο; JAN: Για µένα ADAMUS: ναι. JAN: Εννοώ, αυτό είναι κάτι στο οποίο εργάζοµαι την στιγµή αυτή. Αντί να είµαι ένας πράτων, να είµαι ένας "ών "και είναι δύσκολο. ADAMUS: Πώς είναι το να πράττεις " πράττοντας " για σένα; (κάποιο γέλιο) JAN: ναι. Ουµµ, αυτό είναι πάντα κάπως... ADAMUS: Διαπιστώνετε ότι τίποτα δεν λειτουργεί; JAN: ναι. ADAMUS: Τότε γιατί δεν κάνετε τίποτα; (σ.τ.µ. do nothing) JAN: Ναι! Θα ήθελα (αυτή γελάει νευρικά) ADAMUS: Λειτουργεί! Λειτουργεί. Βλέπετε, µε όλους τους γάντζους στα πράγµατα, το κάµνειν και το να διατηρείσαι πολυάσχολος, όλα αυτά είναι ιδιότητες της Παλαιάς Ενεργειας. Συνειδητοποιείτε ότι µπορείτε να κάνετε πολλά χωρίς να κάνετε τίποτα; Μπορείτε πραγµατικά. Εννοώ ότι δεν είναι απαραίτητο πραγµατικά να πασχίζετε. Αυτό πραγµατικά είναι κάπως σαν να βγαίνετε από την µόδα. Ναι. Είναι αληθινά. Είναι όπως... Ξέρω ότι µερικοί από σας επιθυµείτε να σκέφτεστε ότι είστε πνευµατικοί µοδάτοι. Όχι φασιστικοί(σ.τ.µ λογοπαίγνιο µε τις λέξεις fascist=φασίστας και fashionist=µοδάτος), µοδάτοι. Μοδάτοι. Φτιάχνουµε λέξεις εδώ στα Shouds. Όπως ένα fashionista. Πνευµατικός σχεδιαστής. Και µερικές φορές αυτό που έχετε είναι τόσο χθεσινό, ξέρετε, σε ότι αφορά το να πρέπει να κάνεις. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε τίποτα. Τώρα, το µυαλό σας λέει ότι πρόκειται να χρεοκοπήσετε και ο καθένας πρόκειται να σκεφτεί ότι έχετε µείνει πανί µε πανί, ξέρετε,

13 συµµετέχετε σε κάποια λατρεία, και... (συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε τίποτα. JAN: Τότε δεν κάνω αρκετά. Αυτό είναι... ADAMUS: Τότε δεν κάνετε αρκετά. Συνειδητοποιείτε ότι η αληθινή δηµιουργία δεν έχει καµία σχέση µε το να κάνεις; Η αληθινή δηµιουργία - και πρόκειται να µιλήσουµε για αυτό εδώ ακριβώς σε µια στιγµή - αφορά απλά την ακτινοβόλο παρουσία. Αυτό είναι όλο. Και έπειτα όλα τα σκατά συµβαίνουν για σας (κάποιο γέλιο) Αυτός ήταν ένας τεχνικός όρος. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Μερικοί από σας πέφτουν στον ύπνο. Πρέπει να το κρατήσουµε...απλά σας αποσπώ εδώ. Η αληθινά ακτινοβόλος παρουσία το κάνει να συµβεί. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε τίποτα. Τώρα, πρόκειται να τρέξετε σε σύγκρουση - η Jan και άλλοι όπως εσείς - επειδή έχετε τόσο συνηθίσει να κάνετε. Και εάν δεν κάνετε, εάν δεν κάνετε κάτι, τα πράγµατα δεν κινούνται - έτσι πιστεύετε. Και έπειτα υπάρχει εκείνο το σταθερό σπρώξιµο, σπρώξιµο, σπρώξιµο, η καθηµερινή "ειλωτεία". Σπρώξιµο -... (αυτός σπρώχνει κάποιον) Με συγχωρείτε. Σπρώξιµο, σπρώξιµο, σπρώξιµο των πραγµάτων. Σαν να σπρώχνεις έναν βράχο επάνω στον λόφο. Δεν εµφανίστηκε σε σας, καταρχήν, δεν υπάρχει πραγµατικά κανένας βράχος, και πραγµατικά δεν υπάρχει κανένας λόφος. Και έχετε σταµατήσει να σκεφτείτε για µια στιγµή, για ποιόν λόγο σπρώχνετε; Πού πηγαίνετε µε αυτό; Τί συµβαίνει όταν φτάνετε στην κορυφή του λόφου; Τι πρόκειται να κάνετε µε εκείνο τον καταραµένο βράχο που έχετε σπρώξει επάνω το λόφο; Υπάρχει απλά ένας άλλος λόφος! Αυτό είναι όλο. Ναι. Ή ο βράχος κυλά κάτω στην άλλη πλευρά και τώρα πρέπει να τον ξανασπρώξετε επάνω Λοιπόν, το σηµείο µου σε όλο αυτό είναι ότι υπάρχουν τεράστιες µετατοπίσεις που εµφανίζονται πέρα από αυτό για το οποίο έχετε σκεφτεί. Αγαπώ το µυαλό. Είναι µια όµορφη δηµιουργία, αλλά η ώρα του έχει έρθει, και σας λέει αυτό. Σας λέει αυτό. Λέει παρακαλώ "Ελευθέρωσέ µε" (ο Adamus το λέει σε µια υψηλού τόνου φωνή, πολλά γέλια, ιδιαίτερα από ένα άτοµο) Ναι. Παίρνει ένα βραβείο Adamus. Ναι, ναι. Ακλόνητο γέλιο. LINDA: Ο junior; Ο junior το παίρνει; (ο νεαρός άνδρας είχε γράψει "Adamus Jr." στο διακριτικό του ονόµατός του) ADAMUS: Ο junior, ναι. LINDA: εντάξει.

14 ADAMUS: γιος. (µερικά γέλια και συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Λοιπόν, αγαπητοί φίλοι, το σηµείο µου σε αυτό... LINDA: Adamus, θα επιθυµούσατε να το απονείµετε στον junior; ADAMUS: Ω! ναι, απολύτως. Για σας. (ο Adamus του δίνει το βραβείο) JUNIOR: Σας ευχαριστώ, πατέρα. ADAMUS: Ναι, ναι (γέλιο) Είµαι παρθένος (πολλά γέλια, και ο Cauldre ψεκάζει µε το στόµα του το ποτό του) Ούτε ο Cauldre το πίστεψε. Το σηµείο µου είναι απλό. Η τεράστια µετατόπιση από την οποία περνάτε την στιγµή αυτή σχετικά, καλά, εσείς θα µπορούσε να τά ονοµάσετε παραδείγµατα, αλλά είναι συνείδηση. Είναι δύσκολο ακόµη και να φανταστείτε το τι έρχεται έπειτα. Σχεδόν αδύνατο. Ή επιτρέψτε µου να το διαµορφώσω εκ νέου. Είναι δύσκολο ακόµη και να σκεφτείτε για αυτό, και αυτό ήταν µέρος του προβλήµατος. Έχετε σκεφτεί για αυτό που έρχεται έπειτα, και όταν σκέφτεστε για αυτό, σας κρατά πραγµατικά στο καθηµερινό µονότονο και κουραστικό άλεσµα, στην παλαιά συνείδηση, και σας αποτρέπει από το να αισθανθείτε πραγµατικά µέσα στην εξερεύνηση του τι έρχεται έπειτα. Αυτό που έρχεται έπειτα είναι τόσο πέρα από το µυαλό, αλλά το µυαλό θα επιθυµούσε να ξέρει, το µυαλό θα επιθυµούσε να συµµετέχει. Είναι τόσο πέρα από το καθηµερινό µονότονο και κουραστικό άλεσµα. Περιλαµβάνει την εµπιστοσύνη. Έχει πολλή διασκέδαση. Αλλάζει την προοπτική όλων. Πραγµατικά όλων. Και είναι φυσικό. Αυτό είναι το καλύτερο µέρος. Είναι τόσο φυσικό, πρόκειται να συµβεί. Είναι αναπόφευκτο. Πραγµατικά - εσείς, η ψυχή σας, η όλη ουσία σας, τα παλιοπράγµατά σας - εσείς έχετε επιλέξει αυτή τη φορά να συµβεί αυτό. Γιατί; Περισσότερη ενέργεια στη Γη, υψηλότερη συνείδηση και εσείς είστε κουρασµένοι από το καθηµερινό µονότονο και κουραστικό άλεσµα. Έτσι πρόκειται να συµβεί.

15 Θα µπορούσατε να το αφήσετε να συµβεί; Παρακαλώ; (κάποιος λέει "ναι") καλά, το λέτε αυτό τώρα, αλλά αύριο πρωί όταν βρεθείτε στον αυτοκινητόδροµο και πάτε στο γραφείο σας, πρόκειται να έρθετε πίσω σε αυτό. Και θυµηθείτε απλά για το τι µιλήσαµε εδώ. Σταµατήστε να κάνετε πράγµατα. Η φώτισή σας -η φώτισή σας - το καλύτερο πράγµα είναι να την αφήσετε µόνη. Επιτρέποντάς το να Συµβεί Είναι τόσο θλιβερό, υποθέτω ότι θα λέγατε. Είναι τόσο αποθαρρυντικό να παρατηρεί κανείς να εργάζεστε για την φώτισή σας. Γιατί; Επειδή δεν έχετε πραγµατικά καµία ιδέα για το τι είναι. Πραγµατικά. Έχουµε παίξει αυτό το παιχνίδι στα εργαστήρια - τι είναι φώτιση; "Δεν ξέρω, αλλά νοµίζω ότι πρόκειται ίσως να είµαι λίγο νεώτερος, και νοµίζω ότι το DNA µου πρόκειται να είναι λίγο καλύτερο και θα έχω λίγο περισσότερα χρήµατα." Αυτό δεν είναι φώτιση. Εκείνα είναι αποτελέσµατα της φώτισης. Αυτό δεν είναι φώτιση. Συµβαίνει! Σταµατήστε να σκέφτεστε για αυτήν, σταµατήστε να την σχεδιάζετε και απλά να την βιώνετε. Θα θέσω αυτήν την ερώτηση - έτοιµη στο µικρόφωνο για τους εθελοντές Linda. Θα θέσω αυτήν την ερώτηση. Πώς πηγαίνετε για ύπνο τη νύχτα; Οποιοσδήποτε ας απαντήσει. Πώς πηγαίνετε για ύπνο τη νύχτα; KATHY: Από την στιγµή που ξαπλώνω στο κρεβάτι ή εσείς θέλετε... ADAMUS: Ας αρχίσουµε στις έξι το πρωί και ας εργαζόµαστε µε τον εαυτό µας στην διάρκεια όλης της ηµέρας (γέλιο) KATHY: Ω! Αρχίζω το πρωί µου... αυτό είναι εύκολο! Είναι εύκολο! Αρχίζω το πρωί µου και τελειώνω την ηµέρα µου µε ένα αφρόλουτρο. ADAMUS: Ένα αφρόλουτρο.

16 KATHY: Και µερικές φορές µε άλατα Epsom, ανάλογα µε αυτό που έχω κάνει κατά τη διάρκεια της ηµέρας. ADAMUS: Ναι, και εάν δεν το κάνετε αυτό; KATHY: Σκληραίνω. ADAMUS: Ναι, εντάξει. KATHY: Τα παλαιά µου κόκαλα τα αισθάνοµαι 60 πάλι. ADAMUS: ναι. KATHY: ναι. ADAMUS: Ωραία. KATHY: Και αυτός ο θυρεοειδής κάνει "γου, γου, γου." ADAMUS: ναι. ωραία. Εντάξει. Αφρόλουτρο. Ο καθένας κάνει αφρόλουτρο πριν από το κρεβάτι; KATHY: Ξαπλώνεις και αισθάνεσαι το σώµα σου στο κρεβάτι σου. Είναι πραγµατικά θαυµάσιο. ADAMUS: Ωραία. Πώς πηγαίνετε για ύπνο τη νύχτα; (κάποια φωνάζει "όταν κουράζοµαι") Να πάρει το µικρόφωνο. LINDA: Έχω ένα χέρι εδώ.

17 ADAMUS: ναι. MICHELLE: Δεν είµαι πολύ υπερήφανη που το λέω, αλλά ανοίγω την TV... ADAMUS: Θα µπορούσατε να σηκωθείτε επάνω, εφ' όσον δεν είστε υπερήφανη (γέλιο) MICHELLE: Ναι! Ανοίγω την TV, επειδή απλά δεν µπορώ να σταµατήσω να σκέφτοµαι. ADAMUS: Ω! MICHELLE: Και βάζω κάτι που δεν απαιτεί σκέψη, όπως, δεν ξέρω... και κοιµάµαι. ADAMUS: Αυτή θα ήταν η TV. Ναι (γέλιο) MICHELLE: ναι. ADAMUS: Είναι συνώνυµο. MICHELLE: Είναι ο µόνος τρόπος για να κοιµηθώ. ADAMUS: Και τι παρακολουθείτε; MICHELLE: Αρχαίους εξωγήινους ή κάτι άλλο... (πολλά γέλια) ADAMUS: Φεύγω. (Ο Adamus πηγαίνει προς την πόρτα) Κάποιος άλλος... κάποιος άλλος να µπεί και να επικοινωνήσει. Εγώ φεύγω. Αυτό είναι πάρα πολύ για µένα. Δεν ξέρω. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, αυτό ήταν απλά λίγο...

18 MICHELLE: Με κοιµίζει! ADAMUS: Είναι σαν τους "Αρχαίους εξωγήινους;! Παρακολουθούν τους αρχαίους εξωγήινους;! (ο Adamus περπατά έξω στην πόρτα,οι άνθρωποι λένε "πού πηγαίνει αυτός;" "Φεύγει πραγµατικά;" "Αντίο!" µερικές στιγµές αργότερα επιστρέφει µέσα) Αρχαίοι εξωγήινοι;! MICHELLE: Πέφτω για ύπνο όταν αρχίζω να το παρακολουθώ. Δεν ξέρω. ADAMUS: ναι. Ωραία. Ωραία. Εντάξει. Και έπειτα πέφτετε στον ύπνο και τι συµβαίνει µετά από αυτό; Κλείνετε την TV; MICHELLE: Ναι, ξυπνώ στο µέσο της νύχτας και την κλείνω µετά από το όνειρο... ADAMUS: Ακούγεται αυτό... MICHELLE: Εγώ... εγώ δεν... δεν ξέρω. Δεν συνήθιζα να το κάνω αυτό. ADAMUS: Ακούγεται αυτό υγιές; MICHELLE: Όχι. ADAMUS: Φυσικό; MICHELLE: Όχι. ADAMUS: Στρεβλωµένο; MICHELLE: Λίγο.

19 ADAMUS: Πολύ! (γέλιο) Διασκεδαστικό, αλλά παράξενο. Ωραία. Ναι. Δεν κάνουµε καµία κρίση. LINDA: (γελάει νευρικά) ναι, ακριβώς. Καλή δουλειά. Πραγµατικά καλή δουλειά. Ποιοι άλλοι είχαν το χέρι τους επάνω; Κανένας άλλος; ADAMUS: Ωραία. Θα µπορούσατε να ακούσετε τα µηνύµατά µου. Αυτό θα σας έβαζε πραγµατικά σε ύπνο. Το είχατε κάνει πριν, αλλά συµπαθείτε τον Τοβία περισσότερο (καγχάζοντας) Ωραία. Σας ευχαριστούµε. LINDA: Ο Junior - ο Junior είναι έτοιµος. JUNIOR: Αναπνέω στην πορεία µου προς τον ύπνο. ADAMUS: Αναπνέετε όταν πάτε για ύπνο. Ωραία. Ωραία. Εντάξει. Επόµενος. Μερικοί ακόµη. Μην ξεχνάτε το πίσω µέρος του δωµατίου. LINDA: Αλλά πρέπει να δω ένα χέρι σηκωµένο ADAMUS: Κάθονται πίσω εκεί για κάποιον λόγο. LINDA: Υποθέτω δεν. ADAMUS: ναι. Πώς πάτε για ύπνο; PAUL: Θέτω έναν όρο σε σχέση µε την εµπειρία που θέλω να έχω και έπειτα απλά βάζω το κεφάλι µου πίσω και πηγαίνω. ADAMUS: Ωραία. Εντάξει.

20 LINDA: Είστε σε έλεγχο κύριε. Ουάου! ADAMUS: Αντιλαµβάνεστε εκείνο τον όρο; Εάν θέτετε κάποιον όρο ή αν στρώνετε µια πρόθεση - καµία πρόθεση για λογοπαίγνιο - µήπως... PAUL: Όχι πάντα ή όχι αµέσως, αλλά αυτή αρχίζει συνήθως να οδηγεί την πορεία µου. ADAMUS: Ωραία. PAUL: Έτσι µπορεί να είναι µια άλλη εβδοµάδα αργότερα που θα έλθει, αλλά έρχεται. ADAMUS: Ωραία. Εντάξει. Ωραία. Επόµενος. Πώς πάτε για ύπνο; LINDA: Θα ήταν καλό να σας δούµε πάλι. MARTY: Μου αρέσει να ακούω µια ευχάριστη µελωδία, κατά προτίµηση όχι heavy metal. ADAMUS: όχι heavy metal. MARTY: ναι. ADAMUS: Ακούτε µερικά από τα αγαπηµένα µου; MARTY: Πιθανώς όχι. ADAMUS: Πιθανώς όχι. Πιθανώς όχι.

21 MARTY: Λίγο Yoham. ADAMUS: Καταλαβαίνω ότι εσείς είστε σχεδόν ο- χµ - τραγουδιστής/τραγουδοποιός MARTY: Ναι, το καταλαβαίνω αυτό επίσης. ADAMUS: Ουχ χουχ, Ουχ χουχ. MARTY: Αυτό κάνει δύο από µας τουλάχιστον. ADAMUS: Και έχετε µερικούς πολύ ενδιαφέροντες στίχους. MARTY: Έχετε µιλήσει στον Cauldre! ADAMUS: Όχι, αυτός δυσκολεύεται επίσης να µου µιλήσει για αυτό (γέλιο) MARTY: καλό. ADAMUS: καλό. Ωραία. Σας ευχαριστούµε. Λοιπόν ακούτε µελωδίες. MARTY: Ουχ χουχ. ADAMUS: Τις κλείνετε συνειδητά πριν να κοιµηθείτε ή αυτές απλά... MARTY: Ε!, απλά µε χρονόµετρο, οπότε κλείνουν. Ναι.

22 ADAMUS: Ωραία. MARTY: Μµµ.Μµµµµ. ADAMUS: Ωραία. Ωραία. Μερικοί ακόµη. TIFFANY: Το προετοιµάζω όταν πρόκειται να πάω στα όνειρά µου επειδή έχω πραγµατικά φωτεινά όνειρα. ADAMUS: ναι. TIFFANY: Έτσι όταν πηγαίνω για ύπνο σκέφτοµαι για τα πράγµατα που κάνω στη ζωή µου και ζητάω από τον εαυτό µου να ονειρευτεί για αυτά, και επεξεργάζοµαι το υλικό στον ύπνο µου. ADAMUS: Ωραία. Πώς είναι τα όνειρά σας; TIFFANY: Τα όνειρά µου είναι τροµερά. Είναι τόσο πολύ διασκεδαστικά. ADAMUS: Ωραία. TIFFANY: Μερικές φορές, εν τούτοις, πρέπει να πω, "όχι απόψε. Χρειάζοµαι να κοιµηθώ." ADAMUS: Σωστά, σωστά. TIFFANY: Επειδή είναι λίγο κουραστικό, αλλά πηγαίνω... ADAMUS: Σκέφτεστε ότι πραγµατικά λειτουργεί;

23 TIFFANY: Ναι λειτουργεί. Αισθάνοµαι διαφορετική από αυτό. ADAMUS: Ναι. Ναι. Εννοώ, δεν σκέφτεστε ότι τα ονειρεύεστε; Ή σκέφτεστε ότι απλά δίνετε στον εαυτό σας κάτι σαν ένα ενεργειακό περιβάλλον; TIFFANY: Είναι πιθανώς ενεργειακό, αλλά νοµίζω ότι κυκλοφορώ επίσης. ADAMUS: ναι. Ναι, το κάνετε (ψιθυρισµένο) Ναι. Θα µπορούσατε να πάτε σε καλές περιοχές, αναπαυτικές περιοχές, ευτυχείς περιοχές. Ελάτε στο παλάτι µου. Ναι. TIFFANY: Νοµίζω ότι ήµουν στο παλάτι σας πριν. ADAMUS: Ναι! Ναι! LINDA: Ουχ-ωχ! Ουχ-ωχ! Πάρα πολλές πληροφορίες! (γέλιο) ADAMUS: Ωραία. Επόµενος. Ναι. JOSHUA: Γενικά, πηγαίνω για ύπνο όταν εξαντλούµαι. ADAMUS: εξαντληµένος. Ωραία. Και είναι επιβληθείσα εξάντληση, αυτοεπιβαλλόµενη; JOSHUA: Μερικές φορές, εάν είµαι κουρασµένος µε το να περιµένω να φθάσω εκεί. ADAMUS: ναι. Μερικές φορές µερικοί από σας θα εξαντληθούν απλά κάνοντάς το. Ωραία. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Γιατί υπέβαλα την ερώτηση "πώς πηγαίνετε για ύπνο;"

24 Καταρχήν, είναι πραγµατικά αρκετά κουραστικό να ακούσεις προτού να πας για ύπνο. Ότι θα έπρεπε να περάσετε από ένα τελετουργικό, ότι θα έπρεπε να σκεφτείτε τον τρόπο σας που θα πάτε για ύπνο, ότι θα έπρεπε ακόµη και να πείτε στον εαυτό σας για το τι στην κόλαση πρόκειται να ονειρευτείτε. Δεν το ξέρετε ότι πρόκειται να ονειρευτείτε καλά πράγµατα, εάν το πείτε αυτό στον εαυτό σας ή όχι; Ναι, µπορείτε να πείτε στον εαυτό σας, παραδείγµατος χάριν, ο άνθρωπος µπορεί να πει, "είµαι λίγο εξαντληµένος. Χρειάζοµαι πραγµατικά ύπνο, "επειδή πολλές φορές εσείς πηγαίνετε σε αυτές τις ονειρικές καταστάσεις, και είναι αληθινά καταπληκτικό, αλλά πηγαίνετε ακόµα εκεί. Απλά δεν θυµάστε. Οπότε απλά πραγµατικά παραπλανάτε τον εαυτό σας. Πώς πηγαίνετε για ύπνο; Παρακολουθείτε τους Αρχαίους Εξωγήινους στην TV. Βάζετε τα ακουστικά και κάνετε όλα αυτά τα πράγµατα. Είναι λίγο αφύσικο! Είναι λίγο, καλά, καπρίτσιο. Ας το ονοµάσουµε κατευθείαν διεστραµµένο (συγκρατηµένα γέλια του Adamus) το ότι πρέπει να κάνετε αυτά τα πράγµατα. Εδώ είναι το σηµείο µου. Ο ύπνος είναι φυσικός. Σχεδιάστηκε µε αυτόν τον τρόπο. Το σχεδιάσατε µε αυτόν τον τρόπο. Τα όνειρα είναι πολύ, πολύ φυσικά. Έχετε... την στιγµή αυτή εσείς πραγµατικά υπάρχετε σε µια δωδεκάδα ή σε περισσότερα όνειρα. Νοµίζετε απλά ότι είστε µόνον εδώ, αλλά υπάρχουν όλες αυτές οι ονειρικές καταστάσεις που συνεχίζονται, στις οποίες θα έχετε πρόσβαση σύντοµα. Αυτό θα σας συγχύσει πραγµατικά ενώ προσπαθείτε να κατευθύνετε την εργασία.(µερικά γέλια) Αλλά ολόκληρο αυτό το πράγµα του να πρέπει κάνετε κάτι για να πάτε στην κατάσταση του ύπνου, είναι πολύ αφύσικο, επειδή η κατάσταση του ύπνου αυτή καθαυτή είναι φυσική. Την σχεδιάσατε. Είναι ένα µικρό πράγµα για να σας κρατήσει από το να χαθείτε εντελώς. Γλαρώνετε για να κοιµηθείτε και επιτρέπετε πραγµατικά στις φυσικές επανασυνδέσεις να επιστρέψουν στη θέση τους. Το φυσικό αυτό πράγµα που θα καλούσατε ταξίδι ή βίωση στις άλλες σφαίρες. Η φυσική διεπαφή µε την προηγούµενη ζωή σας και τις µελλοντική δυνατότητές σας. Η φυσική αλληλεπίδραση - η σιωπηλή αλληλεπίδραση - µε την ψυχή σας όλως πραγµατοποιείται. Εάν δεν ήταν ο ύπνος, οι πιθανότητες να χαθείτε εδώ στην Γη ήταν πραγµατικά, πραγµατικά υψηλές. Οπότε είχατε αυτό το έξυπνο πράγµα. Είπατε, "θα δώσω µέρος της ζωής µου απλά για να κρατήσω άθικτη την σύνδεση." Αλλά τώρα ο άνθρωπος έχει πρόβληµα να κοιµηθεί - πέφτει για ύπνο - παρεµποδίζει τη φυσική κατάσταση του ύπνου. Δεν καταλαβαίνει καν πώς εσείς - αυτό - πηγαίνει στον ύπνο. Θίγω αυτό το θέµα σήµερα για έναν πολύ απλό λόγο. Το να πέφτετε για ύπνο, για τον άνθρωπο, θα έπρεπε να είναι το τροµερότερο πράγµα που κάνετε ποτέ. Θα έπρεπε να είναι. Το πιο εκφοβιστικό πράγµα. Γιατί; Επειδή παρατάτε τον έλεγχο. Πηγαίνετε κυριολεκτικά στα άκρα. Απελευθερώνετε. Και µερικές φορές πρέπει να το κάνετε εξαιτίας της απόλυτης εξάντλησης, διαφορετικά εκείνο το µυαλό

25 πρόκειται να συνεχίσει να στριφογυρίζει και να προσπαθεί να συνεχίζει να παίρνει αποφάσεις για να επιλύει τα πράγµατα. Αλλά τελικά, εξαιτίας της εξάντλησης, θα πέσετε για ύπνο. Όταν πεθαίνετε, φίλοι µου, αυτό θα έπρεπε να είναι το τροµερότερο πράγµα που κάνει ποτέ ο άνθρωπος. Αλλά δεν είναι. Γιατί; Το έχετε κάνει περίπου φορές (σ.τ.µ.50 χρονών περίπου) ή περισσότερες, αυτό εξαρτάται από το πόσο µεγάλοι είστε, σε αυτήν την διάρκεια ζωής µόνο. Είναι πολύ. Έχετε φτάσει να το εµπιστεύεστε. Έχετε φθάσει να συνειδητοποιήσετε ότι πιθανώς πρόκειται να ξυπνήσετε. Πιθανώς. Όχι πάντα. Δεν σκέφτεστε καν το να πέσετε για ύπνο, ότι πρέπει όντως να εργαστείτε για να πέσετε για ύπνο. Και το σηµείο µου, Aandrah, είναι ότι είναι το ίδιο µε την ανάληψη. Είναι απλά το να πέσεις για ύπνο, αλλά ξύπνηµα στην πραγµατικότητα. Είναι η ίδια αρχή. Είναι φυσικό. Δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να εργαστείτε σε αυτό. Παρατηρείτε ποτέ ότι όταν πρέπει να ασχοληθείτε µε το να κοιµηθείτε, αυτό καθιστά πιό δύσκολο πραγµατικά το να κοιµηθείς; Όταν το αφήνετε απλά να συµβεί - κλείστε τους Αγγέλους και τους Εξωγήινους και ακούστε µε -ω!, Αρχαίοι Εξωγήινοι - είναι τόσο φυσικό το να πέφτεις για ύπνο. Είναι αληθινά. Αλλά υπάρχει κάτι για το οποίο το µυαλό λειτουργεί - "τι θα γινόταν εάν; Τί πρόκειται να συµβεί έπειτα;" Γιατί; Καλά, επειδή δεν το έχετε βιώσει ποτέ πραγµατικά σε αυτήν την σφαίρα. Δεν το βιώσατε ποτέ ακριβώς εδώ. Λοιπόν υπάρχει όλη αυτή η ανησυχία και σύγχυση, πολύς προγραµµατισµός, ύπνωση, επικαλύψεις και συνήθειες που σας αναγκάζουν να το κάνετε αυτό. Εξετάστε το για µια στιγµή. Εξετάστε αυτό το πράγµα του να πέφτετε στον ύπνο. Είναι το να αφήνεσαι πλήρως. Πλήρης απελευθέρωση και εµπιστοσύνη. Είναι εντελώς το να παίρνεις µια βαθιά αναπνοή και αχχχ, απλά αφήνεσαι. Πηγαίνετε σε άλλες σφαίρες. Πηγαίνετε στα όνειρά σας. Αισθάνεστε αρκετά άνετοι να το κάνετε το. Το αφήνετε να συµβεί σχεδόν κάθε νύχτα. Η φώτιση είναι πραγµατικά σχεδόν το ίδιο. Δεν είναι απαραίτητο να εργαστείτε για αυτήν. Δεν είναι απαραίτητο να πάρετε... εσείς δεν θα έπρεπε να πάρετε ένα χάπι για αυτήν. Δεν είναι απαραίτητο να µελετήσετε. Μελετάτε το "πώς πρόκειται να πέσω για ύπνο απόψε;" Αυτό θα µε κούραζε και θέλω να πάω για ύπνο. Όχι, απλά το αφήνετε να συµβεί. Κάθε νύχτα πηγαίνετε στην εµπειρία του να κοιµάστε. Ξέρετε πόσο όµορφο είναι όταν ενώ είστε σε εκείνα τα µισά του δρόµου, κατά κάποιον τρόπο συνειδητοποιείτε, "A!, απελευθερώνοµαι από τις δοµές. Απελευθερώνοµαι από τους ελέγχους, "και αρχίζετε να κοιµάστε σε εκείνη την πρώτη ονειρική κατάσταση, και µερικές φορές εσείς κατά κάποιον τρόπο αφήνεστε να γλιστρήσετε πίσω µέσα; Είναι ο ίδιος τρόπος µε την φώτιση, αλλά αντί να πέφτετε στον ύπνο πραγµατικά ξυπνάτε.

26 Ας πάρουµε µια βαθιά αναπνοή µε αυτό. Είναι µια φυσική διαδικασία. Δεν υπάρχει πραγµατικά τίποτα που θα µπορούσατε ή θα έπρεπε να κάνετε παρά το να αφεθείτε να το βιώσετε. Αλλά για κάποιους λόγους υπάρχει ακόµα εκείνο το µυαλό που θέλει να πηδήσει µέσα µε τα εάν του - "τι θα γίνει εάν διαλυθώ; Τι θα γίνει εάν αρρωστήσω;"- έτσι χρονοτριβείτε αληθινά προς το αναπόφευκτο. Και αυτό σας αποτρέπει επίσης από το να βιώσετε µε χαρά ολόκληρο αυτό το πράγµα του να πέφτετε για ύπνο στο ξύπνηµά σας. Δεν υπάρχει κανένα χάπι. Δεν υπάρχει κάποιο νερό. Δεν υπάρχει καµία προσευχή. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το να το ζήσετε. Αυτό είναι. Τελεία και παύλα. Τώρα, υπάρχει αυτό που θα ονοµάζατε εµπειρίες σας µε αυτό. Η εµπειρία του να απελευθερώνετε την ανθρωπινότητα, αυτό το είδος κβαντικής µετατόπισης. Υπάρχουν οι µεταβάσεις του να βγαίνετε από τους ανθρώπινους περιορισµούς στην πληρότητά σας. Ναι! Και είναι καλό να µοιράζεστε για αυτά. Είναι καλό να συγκεντρωνόµαστε εδώ και να µιλάµε για αυτά. Είναι καλό να γελάµε µε αυτά. Είναι καλό να αντιλαµβανόµαστε και να γελάµε για µερικά από τα τρελά πράγµατα επάνω στα οποία κρέµεστε. Αλλά δεν είναι καλό να τα διανοητικοποιούµε όλα αυτά. Δεν είναι καλό να πείτε, "Να πώς έφτασα στην φώτιση. Και πρέπει να γίνει µε αυτόν τον τρόπο, και πρέπει να γίνει µε ορισµένες πέτρες, "και Θεός ξέρει µε τι άλλα συµπράγκαλα. Είναι καλό απλά να συγκεντρώνεστε µαζί και να αφήνετε τον εαυτό σας να αισθανθεί και να βιώσει και να είναι ακτινοβόλος στην φώτισή σας. Είναι καλό να είσαι σε µια συνάντηση όπως αυτή όπου είναι πολύ, πολύ ασφαλές, και µπορείτε ακόµη και να ανοίξετε λίγο περισσότερο, και µπορείτε να γελάσετε µε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο. Να γελάσετε για µερικές από τις στρεβλώσεις και χειραγωγήσεις και για τις ερωτήσεις και για τα πράγµατα µε τα οποία ανησυχείτε. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ανησυχήσετε! Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ανησυχήσετε. Ω!!!!!! θα µπορούσα να δω το µυαλό να τρέχει - "µην ακούς τον Adamus, επειδή δεν ξέρει πώς είναι το να είσαι απένταρος ή άρρωστος. Και τι θα γίνει εάν... " Πραγµατικά; Πραγµατικά; Δεν έχει σχέση µε αυτό που λέω. Αφορά το να µπορείτε να εµπιστευτείτε τον εαυτό σας, ακριβώς όπως εµπιστεύεστε τον εαυτό σας κάθε νύχτα για να πάτε σε εκείνο το πράγµα το αποκαλούµενο ύπνος, ο οποίος είναι ο τεράστιος µεγάλος άγνωστος. Ρωτήστε το µυαλό σας για αυτό αργότερα. "Μυαλό, τι γίνεται µε εκείνο το πράγµα του ύπνου; Δεν είσαι πραγµατικά εκεί. Δεν ελέγχεις τα πράγµατα έτσι δεν είναι; Είσαι ακριβώς πίσω εκεί όντας κατά κάποιον τρόπο οκνηρό. Αλλά ακόµα, µπορείς να εγκαταλείψεις." Ας πάρουµε µια βαθιά αναπνοή µε αυτό.

27 (µικρή διακοπή) Είναι εύκολο. Είναι πραγµατικά εκπληκτικά εύκολο, και πρόκειται µια ηµέρα να έρθετε σε µένα και να µου πείτε, "Adamus, ήταν τόσο εύκολο, πώς δεν ήλθες να µου το πεις;" (παίρνει ένα ποτό) SART: ναι. ADAMUS: ναι. Ναι. Πίνω σε αυτό. Για το "Μποζόνιο Higgs" Θέλω να κάνω µια συνοπτική αναφορά εδώ για τις σηµαντικές ανακαλύψεις που εµφανίζονται. Κατ' αρχάς, οι εξωτερικές σηµαντικές ανακαλύψεις,αφετέρου, οι εσωτερικές. Υπήρξε αυτή η µεγάλη επιστηµονική ανακάλυψη στις 4 Ιουλίου, Ηµέρα της Ανεξαρτησίας. Δεν ξέρετε ότι αυτό προγραµµατιστήκατε µε αυτόν τον τρόπο από τους φίλους µου τους Μασόνους ; (γέλιο) ναι. Αλήθεια. Μεγάλη ανακοίνωση. Ω!, και όχι 100 τοις εκατό βέβαιος, αλλά 99,9 τοις εκατό βέβαιος. Αυτή είναι µια δήλωση που πρόκειται να επιστρέψει για να τους στοιχειώσει. Αυτό το πράγµα που ονοµάζεται µποζόνιο Higgs, το οποίο είναι βασικά το µόριο - που δεν είναι καθόλου, αν και δεν θέλω να τους το πω - αυτό το µόριο που βασικά βάζει την ενέργεια στην ύλη. Και µετά από δέκα δισεκατοµµύριο δολάρια επένδυσης σε αυτήν την έρευνα ακριβώς στο Κέντρο Πυρηνικών Μελετών και Ερευνών (CERN), για να µην αναφέρουµε άλλα, έπρεπε να βρούν ένα δελτίο τύπου που να πει κάτι, επειδή ψάχνουν για περισσότερη χρηµατοδότηση. Είπαν, "Νοµίζουµε ότι το έχουµε ανακαλύψει." Είναι πραγµατικά εν µέρει σωστό. Ανακάλυψαν το µισό από αυτό (κάποιος ρωτά "Μιλάτε για την ψυχρή σύντηξη;") Όχι µιλώ για αυτό το "Σωµατίδιο του Θεού." ναι. Έτσι έκαναν τη µεγάλη ανακοίνωση ότι αυτό το µποζόνιο, αυτό το µόριο ανακαλύφτηκε. Εν µέρει σωστό. Ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον. Καταρχήν, πρέπει να σας δώσω πολλά εύσηµα. Ξέρατε αυτό το υλικό προτού καν βγεί στις ειδήσεις. Το καταλαβαίνετε πραγµατικά ενεργειακά, και έπειτα οι επιστήµονες χρησιµοποιούν δισεκατοµµύρια δολάρια για να προσπαθήσουν να το επιβεβαιώσουν. Δεν ξέρω γιατί απλά δεν έρχονται και να µιλήσουν σε σας (γέλιο) Επειδή έχετε µια έµφυτη κατανόηση ότι υπάρχει κάτι - υπάρχει ενέργεια, φυσικά - υπάρχει κάτι που προσελκύει κυριολεκτικά τις ενέργειες για να πάνε σε

28 ορισµένες κατευθύνσεις. Αυτό που ονοµάζουν µποζόνιο, πραγµατικά, είναι ένας ελκυστής, και προσελκύει ορισµένα µόρια των ενεργειών για να πάνε στην ύλη, για να διαµορφώσουν φυσική πραγµατικότητα. Καλά, η ερώτηση είναι, καταρχήν, γιατί µόνο ορισµένες ενέργειες κατόπιν πάνε στην ύλη; Γιατί όχι όλες; Τι συµβαίνει µε ορισµένες ενέργειες που το µποζόνιο τις προσελκύει στην ύλη; Πώς το µποζόνιο ή η ενέργεια καθορίζει εάν πρόκειται να πάει στην ύλη; Τί συµβαίνει στις ενέργειες που δεν πηγαίνουν στην ύλη; KATHY: Ναι, αυτή είναι µια καλύτερη ερώτηση. ADAMUS: Ναι, ξέρω. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) και... και τι συµβαίνει - α!, µεγάλη ερώτηση - τι συµβαίνει στις ενέργειες που πηγαίνουν στην ύλη αφού δεν µένουν εκεί για πάντα; Λοιπόν ποιά είναι η πίσω πόρτα που τις αφήνει να βγουν; Ενδιαφέρον. Τί πρόκειται να συµβεί µε αυτήν την µεγάλη ανακοίνωση για αυτό το µόριο - αυτό είναι πραγµατικά ένα στοιχείο - αλλά τι πρόκειται να συµβεί στους ερχόµενους µήνες καθώς συνεχίζουν να ερευνούν, κάποιος πρόκειται να συνειδητοποιήσει ότι πραγµατικά δεν λειτουργεί σύµφωνα µε την επιστηµονική µέθοδο. Το είδαν να λειτουργεί για µια στιγµή, και τώρα δεν λειτουργεί. Τι πρόκειται να κάνουν; Κρατούν το στόµα τους κλειστό εάν είναι έξυπνοι και εάν θέλουν να κρατήσουν την δουλειά τους! (γέλιο)"ω! ναι! Το παλαιό µόριο! Πάει πραγµατικά καλά, προϊστάµενε! Ναι κύριε - 99,9 τοις εκατό." Ωχχχ. Λοιπόν αυτό που πρόκειται να συµβεί είναι ότι αυτοί πρόκειται... ξαφνικά οι επιστηµονικές αρχές που χρησιµοποιούν και τα τυποποιηµένα πρότυπα επάνω στα οποία το βασίζουν όλο αυτό ξαφνικά δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Πρόκειται πραγµατικά να τους ρίξει. Πρόκειται να αναγκάσει µερικούς από αυτούς να τρελαθούν, επειδή σκέφτονται για αυτό πάρα πολύ, και δεν θα έπρεπε. Αλλά πρόκειται να συνειδητοποιήσουν ότι δεν λειτουργεί µε τον ίδιο τρόπο όλη την ώρα. Και για την επιστηµονική επικύρωση χρειάζεται να λειτουργήσει, αλλά δεν πρόκειται, επειδή, καταρχήν, δεν το θεωρούν αυτό για κάθε στοιχείο, για κάθε ενέργεια, για κάθε µόριο, για κάθε οτιδήποτε - µε µια µικρή εξαίρεση - όλα έχουν το αντίστοιχο τους, την σκιά του που υπάρχει σε µια διαφορετική σφαίρα. Δεν έρχονται µαζί, ως επί το πλείστον, στην ίδια σφαίρα. Έτσι εάν υπάρχει αυτό το µποζόνιο Higgs µέσα, πέστε, σε αυτήν την σφαίρα που µπορούν να προσδιορίσουν, δεν βλέπουν το άλλο µισό από αυτό - την σκοτεινή πλευρά του, η την πλευρά της σκιάς του ή το αντίθετό του. Όχι "σκοτάδι" όπως στο "κακό." Αυτό είναι εν ενεργεία όλη την ώρα. Μερικές φορές είναι µια αντιτιθέµενη δύναµη, µερικές φορές είναι συµπληρωµατική, αλλά πρέπει να το έχει αυτό, ως επί το πλείστον, και δεν το βλέπουν

29 Έτσι πρόκειται να τους συγχύσει και να τους περιπλέξει για αυτό που συµβαίνει πραγµατικά. Αλλά αυτό είναι καλό, επειδή πρόκειται επίσης να τους παρακινήσει για να πουν "τι συµβαίνει πραγµατικά εδώ;" Και πρόκειται να αρχίσουν να φθάνουν στην κατανόηση ότι τα πράγµατα δεν είναι γραµµικά, ότι η επιστηµονική µέθοδος ισχύει πραγµατικά σε µερικές περιπτώσεις, αλλά πρέπει να υπερβείτε τις παλαιές επιστηµονικές µεθόδους σε άλλες περιπτώσεις. Πρέπει να καταλάβετε έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης, νέα µαθηµατικά για τον κόσµο, έναν νέο τρόπο κατανόησης της ενέργειας και των µετακινήσεών της. Και µιλούν για αυτό το Higgs ότι είναι σε κάποιο πεδίο. Όχι, δεν είναι. Είναι παντού. Είναι ολόγυρα. Είναι ακριβώς εδώ. Είναι στην κοιλιά σας την στιγµή αυτή. Είναι παντού. Τι παρακινεί αυτό το µποζόνιο; Τι το αναγκάζει να είναι εκεί αρχικά; Τί είναι αυτό που το κάνει; Είναι σαν τροχονόµος, πραγµατικά. Επιβραδύνει τα πράγµατα στις κατάλληλες χρονικές στιγµές. Επιταχύνει ή αφήνει άλλη κυκλοφορία να περάσει. Αλλά γιατί; Γιατί; Και έως ότου ρωτήσουν πραγµατικά την ερώτηση στους εαυτούς τους θα σπαταλήσουν απλά άλλα δέκα δισεκατοµµύριο δολάρια. Η συνείδηση είναι η απάντηση. KATHY: "Είναι σαν ένα [ µη ακουόµενο ];" ADAMUS: Όχι. Όχι. KATHY: Δεν επηρεάζεται από τους επιστήµονες." ADAMUS:Όχι. Ναι και Όχι. Επιτρέψτε µου να µείνω στη πορεία εδώ. Εργάζοµαι κάτω από χρονική πίεση. Φτωχέ Cauldre, αυτός έχει µόνο τόσο πολύ χρόνο. Λοιπόν, αγαπητοί φίλοι, αυτό το µποζόνιο είναι σαν τροχονόµος και κατευθύνει τις ενέργειες, αλλά τι τις δηµιούργησε; Τί είναι αυτό που καθορίζει ποιες ενέργειες µπαίνουν στην ύλη, ποιες ενέργειες πηγαίνουν κάπου αλλού; Πού πηγαίνουν; Είναι η συνείδηση. Αλλά αυτό που έχει την µεγαλύτερη επίδραση στη συνείδηση είναι το πάθος πίσω από αυτή. Το πάθος πίσω από αυτήν. Και δεν είναι ενέργεια. Καθόλου, και δεν σκέφτεται, επειδή η σκέψη δεν έχει πάθος. Και να γιατί τόσοι πολλοί από σας τρέχουν σε κάποιο πρόβληµα. Σκέφτεστε πραγµατικά τον τρόπο σας, και µόνον εξαντλείτε τον εαυτό σας. Και υπάρχει πολύ λίγο άµεσο αποτέλεσµα από αυτό

SHOUD 9 "Η Διαύγεια Φέρνει Αποτελέσµατα" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

SHOUD 9 Η Διαύγεια Φέρνει Αποτελέσµατα - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe TO ΥΛΙΚΟ του ΠΟΡΦΥΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Η Σειρά e2012 SHOUD 9 "Η Διαύγεια Φέρνει Αποτελέσµατα" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 5 Μαΐου..2012 www.crimsoncircle.com

Διαβάστε περισσότερα

Φλωρεντία, 10 Δεκεμβρίου 1513 Προς τον: ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΒΕΤΤΟΡΙ, Πρέσβη της Φλωρεντίας στην Αγία Παπική Έδρα, Ρώμη. Εξοχώτατε Πρέσβη,

Φλωρεντία, 10 Δεκεμβρίου 1513 Προς τον: ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΒΕΤΤΟΡΙ, Πρέσβη της Φλωρεντίας στην Αγία Παπική Έδρα, Ρώμη. Εξοχώτατε Πρέσβη, (Ο Νικολό Μακιαβέλι, μέσα από μία επιστολή του, περιγράφει την ζωή του στο κτήμα του, στο οποίο είχε αποτραβηχτεί, μετά το 1513 που οι Μεδίκοι ανακατέλαβαν την εξουσία.) Φλωρεντία, 10 Δεκεμβρίου 1513 Προς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ. ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΟ Ο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ. ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΟ Ο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΟ Ο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, αγαπητέ Γιαννάκη, αγαπητέ Martin, σε ευχαριστώ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1420-1820

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1420-1820 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1420-1820 Διαταράξεις της µνήµης στην Ακρόπολη Στην Ακρόπολη των Αθηνών, την άνοιξη του 1936, ο Ζίγκµουντ Φρόυντ διαπίστωνε έκπληκτος ότι η πόλη πράγµατι υπήρχε και ότι

Διαβάστε περισσότερα

Ευάγγελος Αυδίκος Η αµηχανία µπροστά στον τοίχο: το Πρόγραµµα και οι κοινότητες των Τσιγγάνων Γεια σας. Εγώ είµαι καινούργιος στη Θεσσαλία οι εκατέρωθέν µου καθήµενοι προϋπήρξαν εµού. Να ξεκινήσω, λοιπόν,

Διαβάστε περισσότερα

SHOUD 7 "Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας" -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe

SHOUD 7 Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe SHOUD 7 "Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας" -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 3 Μαρτίου..2012 www.crimsoncircle.com Είµαι αυτό το Είµαι, και χαίροµαι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. 3.1 Εισαγωγή

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. 3.1 Εισαγωγή ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 3.1 Εισαγωγή Η Ελληνική Προεδρία πραγµατοποιείται σε µια κρίσιµη, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, περίοδο. Μια Ένωση που προετοιµάζει την µεγαλύτερη διεύρυνση στην

Διαβάστε περισσότερα

SHOUD 12 "Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή" - παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

SHOUD 12 Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή - παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Η Σειρά e2012 SHOUD 12 "Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή" - παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 4 Αυγούστου..2012 www.crimsoncircle.com < http://www.crimsoncircle.com/>

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.9.2001

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.9.2001 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.9.2001 ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Κωνσταντίνος Γείτονας): Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπασιάκος έχει το λόγο. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνοµίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας

Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνοµίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας ιάλεξη του Καθηγητή Νίκου Λυγερού στην Ηµερίδα της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Αξιωµατικών Αστυνοµίας Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνοµίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας Αθήνα, 05/12/2008

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 Ώρα έναρξης: 14:00 ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΑΚΟΣ.,

Διαβάστε περισσότερα

Φάλουν Ντάφα ιαλέξεις πάνω στον Νόµο του Φο. 1997 ιαλέξεις στις Ηνωµένες Πολιτείες

Φάλουν Ντάφα ιαλέξεις πάνω στον Νόµο του Φο. 1997 ιαλέξεις στις Ηνωµένες Πολιτείες 1 Φάλουν Ντάφα ιαλέξεις πάνω στον Νόµο του Φο 1997 ιαλέξεις στις Ηνωµένες Πολιτείες Λι Χονγκτζί Ελληνική µετάφραση από τα Αγγλικά Ιανουάριος 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ιδάσκοντας τον Φα στη Νέα Υόρκη... 1 ιδάσκοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Τα τελευταία χρόνια σημειώθηκε στην χώρα μας αισθητή άνοδος του βιοτικού επιπέδου και της κοινωνικής ευμάρειας. Παράλληλα όμως αυξήθηκαν τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Το πόνημα μου αυτό γράφτηκε σε στιγμές αγανάκτησης γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας.

Το πόνημα μου αυτό γράφτηκε σε στιγμές αγανάκτησης γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας. ΠΡΟΛΟΓΟΣ Το πόνημα μου αυτό γράφτηκε σε στιγμές αγανάκτησης γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας. Πρόλογος Εδώ και δύο χρόνια, περίπου, ζούμε τον εφιάλτη της χρεοκοπίας. Σήμερα όμως, η χώρα μας έχει φτάσει

Διαβάστε περισσότερα

Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν

Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ, μέχρι και στα δικά σας περίχωρα του Γαλαξία, υπάρχουν πολλές πνευματικές δυνάμεις που εργάζονται για τον Δημιουργό. Υπάρχουν εμπνευσμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΟΚΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ 1 2 Το θέµα µας είναι ο Αναρχισµός. Τι είναι ο Αναρχισµός; Μια διδασκαλία για την πολιτική. Σαν πολιτική διδασκαλία διαθέτει απόψεις για το πολιτικό πρόβληµα, για

Διαβάστε περισσότερα

Μια νύχτα που σκάλιζα τα πράγµατά µου βρήκα ένα σηµείω-

Μια νύχτα που σκάλιζα τα πράγµατά µου βρήκα ένα σηµείω- ÚfiÏÔÁÔ Μια νύχτα που σκάλιζα τα πράγµατά µου βρήκα ένα σηµείω- µα του πατέρα µου µεταξύ άλλων µουσικολόγου, µουσικοσυνθέτη, συγγραφέα και διανοούµενου το οποίο θεώρησα αναγκαίο να παραθέσω εδώ. Άλλωστε,

Διαβάστε περισσότερα

...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης

...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης ...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 Αγαπητό μου ημερολόγιο Δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ, από χθες που έχουμε έρθει στη κατασκήνωση ασχολούμαστε με τη γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ( 1 )

Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ( 1 ) Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ( 1 ) του Κ.Γκ.Γιούνγκ Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές τι πιστεύω για το θάνατο, γι αυτό το τελείωμα της ανθρώπινης ύπαρξης. Ο θάνατος είναι απλά γνωστός ως το τέλος. Είναι η τελεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ. Λαµία 28-6-2013 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ. Λαµία 28-6-2013 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ Λαµία 28-6-2013 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συµβουλίου µε ενηµέρωση από τον

Διαβάστε περισσότερα

Π A Γ KOΣ MIA HMEPA Π OIHΣ H Σ. Ο YΣΣEAΣ EΛYTHΣ (1911-1996) Nοµπελ Λογοτεχνιασ 1979

Π A Γ KOΣ MIA HMEPA Π OIHΣ H Σ. Ο YΣΣEAΣ EΛYTHΣ (1911-1996) Nοµπελ Λογοτεχνιασ 1979 Ο YΣΣEAΣ EΛYTHΣ (1911-1996) Nοµπελ Λογοτεχνιασ 1979 Ο καηµός του θανάτου τόσο µε πυρπόλησε, που η λάµψη µου επέστρεψε στον ήλιο. Κείνος µε πέµπει τώρα µέσα στην τέλεια σύνταξη της πέτρας και του αιθέρος,

Διαβάστε περισσότερα

Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Πνευματική Ανατομική. Μάθημα 3ο ~ 16.12.2015 Εργασία με το Κόλον

Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Πνευματική Ανατομική. Μάθημα 3ο ~ 16.12.2015 Εργασία με το Κόλον Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας Πνευματική Ανατομική Μάθημα 3ο ~ 16.12.2015 Εργασία με το Κόλον Άννα: Κάνουμε δήλωση πρόθεσης για το σώμα μας. Ας φέρουμε τα χέρια στην καρδιά ακουμπώντας στην καρδιά. Τιμώ

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 2005

Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 2005 Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 25 Για τους /τις εκπαιδευτικούς που υπέβαλαν αίτηση υποψηφιότητας για τη θέση Σχολικού Συμβούλου υπάρχουν μας διατέθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΠΘ, για τα έτη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΤΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΤΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΤΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Κατά τη συνεδρίαση της 6ης Ιουνίου 2007, το ιοικητικό Συµβούλιο της αποφάσισε να αυξήσει το ελάχιστο επιτόκιο προσφοράς για τις πράξεις κύριας αναχρηµατοδότησης

Διαβάστε περισσότερα

«Το στίγµα του Εφιάλτη»

«Το στίγµα του Εφιάλτη» /νση ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, 2008-2009 (Ειδική διάκριση) «Το στίγµα του Εφιάλτη» Κοµµάτια Από Τα Κοµµάτια Της Ζωής Μου Ειρήνη Παραχεράκη Λύκειο «Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα» Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΩΝΑΣ. 427 π.χ. - 347 π.χ.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ. 427 π.χ. - 347 π.χ. ΠΛΑΤΩΝΑΣ 427 π.χ. - 347 π.χ. Έργα Ίωνας, Ευθύφρων, Απολογία, Κρίτων, Φαίδων, Χαρµίδης, Λάχης, Γοργίας, Κρατύλος, Ευθύδηµος, Μένων, Συµπόσιον, Φαίδρος, Πολιτεία, Θεαίτητος, Παρµενίδης, Σοφιστής, Πολιτικός,

Διαβάστε περισσότερα

2. Γιατί η Υπέρυθρη Θέρµανση είναι ο πλέον φυσικός και υγιεινός τρόπος θέρµανσης;

2. Γιατί η Υπέρυθρη Θέρµανση είναι ο πλέον φυσικός και υγιεινός τρόπος θέρµανσης; Εισαγωγή στην Υπέρυθρη Θέρµανση 1. Τι είναι η Υπέρυθρη Θέρµανση; Η Υπέρυθρη Θέρµανση είναι µια καινοτόµος τεχνολογία εκποµπής υπέρυθρης θερµότητας, στο ίδιο µήκος κύµατος µε αυτή που εκπέµπει ο ήλιος,

Διαβάστε περισσότερα

Στο Δηµόσιο Σχολείο «µας»...

Στο Δηµόσιο Σχολείο «µας»... Στο Δηµόσιο Σχολείο «µας»... Κανείς από όσους εµπλέκονται στο ηµόσιο Σχολείο (Πολιτεία, ΟΛΜΕ, ΕΛΜΕ και απλοί καθηγητές) δεν ενδιαφέρθηκε ΠΟΤΕ για τον «καλό» µαθητή... Όλο το ηµόσιο Σχολείο ήταν από πάντα

Διαβάστε περισσότερα

Βουλευτικές Εκλογές 2011

Βουλευτικές Εκλογές 2011 Πολίτης ή πελάτης; Είναι αλήθεια, ότι το πολιτικό σύστημα αποτυγχάνει σημαντικά να ανταποκριθεί στις σημερινές προκλήσεις. Το ρουσφέτι, η αναξιοκρατία, η συναλλαγή και τα παζάρια, απαξιώνουν την πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα

Αλέξανδρος Δελμούζος (1880 1956) Σκληρός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, το 1907 στην Ιένα. 1. Οδοιπορικό

Αλέξανδρος Δελμούζος (1880 1956) Σκληρός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, το 1907 στην Ιένα. 1. Οδοιπορικό Αλέξανδρος Δελμούζος (1880 1956) Σκληρός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, το 1907 στην Ιένα 1. Οδοιπορικό Ο Αλέξανδρος Δελμούζος γεννήθηκε στα Σάλωνα στα 1880. Πόλη γνωστή στο πανελλήνιο από την Πενταγιώτισσα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr Τοποθέτηση στη Βουλή της Αντιπροέδρου της Α..Ε..Υ., έσποινας Σπανού για το

Διαβάστε περισσότερα

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Πυρήνας Αντάρτικου Πόλης

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Πυρήνας Αντάρτικου Πόλης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Πυρήνας Αντάρτικου Πόλης ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Προς τον αναρχικό χώρο i) Το κάλεσμα Κάθε κάλεσμα δράσης, όπως ο «Μαύρος Δεκέμβρης», είναι μία απόπειρα συντονισμού των δυνάμεων μας. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ένας περίπατος στη Μονή Καισαριανής

Ένας περίπατος στη Μονή Καισαριανής Ένας περίπατος στη Μονή Καισαριανής Ένας περίπατος στη Μονή Καισαριανής Το Μάιο του 2008 το Υπουργείο Πολιτισμού εγκαινίασε το θεσμό «Περιβάλλον και Πολιτισμός» με στόχο την ανάδειξη των άρρηκτων δεσμών

Διαβάστε περισσότερα

O ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΕΙΟ ΧΩΡΟ

O ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΕΙΟ ΧΩΡΟ O ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΕΙΟ ΧΩΡΟ Του Αλέκου Χαραλαµπόπουλου - Ιεροκλή, µάζεψε το υνί και φέρτο στην αποθήκη, εγώ πάω τα άλογα στον σταύλο, είπε η Ναυσικά, η γυναίκα του Ιεροκλή. - Ναυσικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Συντρόφισσες και σύντροφοι, Εύχομαι σε

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κου Θανάση Σκορδά στο CapitalVision 2012

Ομιλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κου Θανάση Σκορδά στο CapitalVision 2012 Ομιλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κου Θανάση Σκορδά στο CapitalVision 2012 Κυρίες, κύριοι, Η έννοια της ανάπτυξης είναι τόσο πολυφορεμένη στο σύγχρονο πολιτικό λεξιλόγιο, που αν δεν δώσουμε, ο καθένας από

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λέξους Μανταλέξους

Ο Λέξους Μανταλέξους Ο Λέξους Μανταλέξους ο Γαϊδάρ και ο Λεξουλίνος βρίσκουν τα ονόματα των ψαριών 2 παιδική ιστορία γνώσεων γιατί το λέμε έτσι; για παιδιά 6 12 ετών ΣωτήρηςΑθηναίος athi@24grammata.com www.24grammata.com 1

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓ.ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ, ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓ.ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ, ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓ.ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ, ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 19.12.2000 _ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Κωνσταντίνος Γείτονας)_: Εδώ ήταν. Μισό λεπτό, κύριε Μπασιάκο, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ...11 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...23 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ...37 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ...57 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΜΠΤΟ...74 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΤΟ...91

Διαβάστε περισσότερα

Όταν το μάθημα της πληροφορικής γίνεται ανθρωποκεντρικό μπορεί να αφορά και την εφηβεία.

Όταν το μάθημα της πληροφορικής γίνεται ανθρωποκεντρικό μπορεί να αφορά και την εφηβεία. Όταν το μάθημα της πληροφορικής γίνεται ανθρωποκεντρικό μπορεί να αφορά και την εφηβεία. Στόχος μας : να χρησιμοποιήσουμε τον υπολογιστή και το διαδίκτυο για να αντλήσουμε σωστές πληροφορίες, να τις επεξεργαστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κεφάλαιο 1: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕ 1.1. Ύψος του φιλέ Κεφάλαιο 2: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ 2.1. Παίκτης µε τεχνητό πόδι

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό εργαλείο. για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας. τη σεξουαλική εκμετάλλευση

Πρακτικό εργαλείο. για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας. τη σεξουαλική εκμετάλλευση Πρακτικό εργαλείο για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση Ιούνιος 2013 Στα πλαίσια της επαγγελματικής σας ιδιότητας ενδέχεται

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Ο όρος διαλεκτική γεννιέται από τους περίφημους Διάλογους του Πλάτωνα και διαμέσου της ιστορίας της φιλοσοφικής σκέψης υφίσταται σημαντικές μεταβολές, σημαίνοντας από μέθοδο της διαίρεσης, λογική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ! ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ! ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1 Απόστολος Πιερρής ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ! ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ πόλιν δὲ μικρὰν καὶ ἄδοξον παραλαβὼν ἔνδοξον καὶ μεγάλην ἀπεργάσασθαι 14 Ιανουαρίου 2015 2 Η χώρα έχει ναυαγήσει.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση - παρέμβαση του Υπουργού Δ.Μ.&Η.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση - παρέμβαση του Υπουργού Δ.Μ.&Η.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 18 Ιουνίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ: 12234

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ: 12234 12234 Ένας δηµόσιος χώρος αποτελεί ένα κύτταρο στο δοµηµένο ιστό της πόλης. Δεν πρέπει µόνο να είναι ευδιάκριτος αλλά και να εντάσσεται πλήρως. Οφείλει να ανασυντάσσει την εικόνα της πόλης η οποία είναι

Διαβάστε περισσότερα

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δημιουργώντας κοινωνικό κεφάλαιο την εποχή της κρίσης

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δημιουργώντας κοινωνικό κεφάλαιο την εποχή της κρίσης Κατερίνα Παναγοπούλου Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, πρόεδρος του σωματείου γυναικών «Καλλιπάτειρα». Πρώτο βραβείο «Γυναίκα και Αθλητισμός» 2012 για την Ευρώπη. Δημιουργώντας κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα

Απλές λύσεις για άµεση έξοδο από την κρίση. Μέσα σε λίγες ηµέρες µπορεί να σωθεί η Ελλάδα. Αρκεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να δουν τι συµβαίνει.

Απλές λύσεις για άµεση έξοδο από την κρίση. Μέσα σε λίγες ηµέρες µπορεί να σωθεί η Ελλάδα. Αρκεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να δουν τι συµβαίνει. Απλές λύσεις για άµεση έξοδο από την κρίση Μέσα σε λίγες ηµέρες µπορεί να σωθεί η Ελλάδα. Αρκεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να δουν τι συµβαίνει. Στα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας της η Ελλάδα έχει γεµίσει

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο πινάκων. Ασκήσεις και υπομνήματα

Ευρετήριο πινάκων. Ασκήσεις και υπομνήματα Ευρετήριο πινάκων Ασκήσεις και υπομνήματα Ανάγνωση, για να ταυτιστεί και να προβάλει τα συναισθήματά του Ανακαλύψτε την προέλευση των πιστεύω σας Απαλή μουσική ως φάρμακο για τις εντάσεις και την απογοήτευση

Διαβάστε περισσότερα

Τα Απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη

Τα Απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη Τα Απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη Το πλήρες κείμενο: Μεταγραφή από το πρωτότυπο του Γιάννη Βλαχογιάννη, επεξεργασμένη από τον καθηγητή Γιάννη Καζάζη. Αδελφοί αναγνώστες! Επειδή έλαβα αυτείνη την αδυναμία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ ΘΕΜΑ: ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ Ο σίδηρος παρά το γεγονός, ότι αποτελεί υλικό γνωστό ήδη από τους προϊστορικούς χρόνους, άρχισε να χρησιµοποιείται ευρέως και ουσιαστικά σε αρχιτεκτονικές

Διαβάστε περισσότερα

AMEA_ENOTHTA_3 2/12/2008 16:48 ÂÏ 1

AMEA_ENOTHTA_3 2/12/2008 16:48 ÂÏ 1 AMEA_ENOTHTA_3 2/12/2008 16:48 ÂÏ 1 AMEA_ENOTHTA_3 2/12/2008 16:48 ÂÏ 64 AMEA_ENOTHTA_3 2/12/2008 16:48 ÂÏ 65 «Επικοινωνία και Αυτισµός» Συντονίστρια: Κορίνα θεοδωρακάκη ηµοσιογράφος ρ/σ ΛΑΜΨΗ 92,3 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: Ενηµερωτικό σηµείωµα για το πρόβληµα της παράνοµης υλοτοµίας και ειδικά αυτό της καυσοξύλευσης

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: Ενηµερωτικό σηµείωµα για το πρόβληµα της παράνοµης υλοτοµίας και ειδικά αυτό της καυσοξύλευσης 1 Ιωάννης Κέκερης ασοπόνος Επίτιµος Πρόεδρος Ένωσης ασοπόνων Μακεδονίας Θράκης Μέλος.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης ασοπόνων και ιαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: Αρναία 16/12/2012 Κα Πρόεδρο Ειδικής

Διαβάστε περισσότερα

Από το σχολείο της ενσωμάτωσης στο σχολείο της βίας: όψεις και προσλήψεις του νεοναζιστικού φαινόμενου στο χώρο της εκπαίδευσης

Από το σχολείο της ενσωμάτωσης στο σχολείο της βίας: όψεις και προσλήψεις του νεοναζιστικού φαινόμενου στο χώρο της εκπαίδευσης Από το σχολείο της ενσωμάτωσης στο σχολείο της βίας: όψεις και προσλήψεις του νεοναζιστικού φαινόμενου στο χώρο της εκπαίδευσης Θα ξεκινήσω από τρία πρόσφατα περιστατικά που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο

Διαβάστε περισσότερα

8 Μάρτη. Η βία κατά των γυναικών

8 Μάρτη. Η βία κατά των γυναικών 8 Μάρτη 8 Μάρτη πριν από λίγες μέρες. Για ακόμα μια φορά αντιμετωπίστηκε ως μέρα γιορτής. Διαφημίσεις Ηondos center. Ανακοινώσεις από «ευαισθητοποιημένους» σε θέματα ισότητας. Οι επιφανειακές αναφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Δεν υπήρξε ένοπλη επαναστατική ενέργεια ίσως τα τελευταία είκοσι

Διαβάστε περισσότερα

Πολύ συχνά λαμβάνω email με τις εξής ερωτήσεις:

Πολύ συχνά λαμβάνω email με τις εξής ερωτήσεις: Πολύ συχνά λαμβάνω email με τις εξής ερωτήσεις: 4. Μπορείτε να με συστήσετε σε κάποιον που να γνωρίζει την Τέχνη για να με αναλάβει; 5. Μένω. γνωρίζετε κάποιον στην περιοχή μου που να μπορεί να με διδάξει;

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Ψαριωτών

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Ψαριωτών ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Ψαριωτών Κιάτο, 23 Ιουνίου 2012 Σημειώσεις εισήγησης Έλσας Σταματοπούλου **********

Διαβάστε περισσότερα

ΧΙΙΙ Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας

ΧΙΙΙ Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας ΧΙΙΙ Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας Στο Προτεινόμενο Σχέδιο Αξιολόγησης ο ρόλος της Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Ε.Ε.Υ) είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Οι αρμοδιότητες της Ε.Ε.Υ έχουν αναβαθμιστεί ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας

Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας Ανωριμότητα Προκαταλήψεις- Στερεότυπα Απουσία ανθρωπιστικής παιδείας Ημιμάθεια Έλλειψη έμπρακτης χριστιανικής ζωής ΣΤΟΧΟΙ Να αρχίσουν να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν τα δικά

Διαβάστε περισσότερα

Εκείνα τα χαράματα που σημάδεψαν την αρχή του τέλους

Εκείνα τα χαράματα που σημάδεψαν την αρχή του τέλους 31 Μαΐου 1941 y ες μου μια ιστορία, κοριτσάκι. Πες μου την ιστο- για εκείνο το κορίτσι και τα αγάλματα. Πες «Πρία μου αυτά που δεν ξέρω» με παρακαλάει κι ένα αδιόρατο χαμόγελο εμφανίζεται δειλά στα χείλη

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση Δημάρχου Γ. Πατούλη. για τεχνικό πρόγραμμα 2010

Τοποθέτηση Δημάρχου Γ. Πατούλη. για τεχνικό πρόγραμμα 2010 Τοποθέτηση Δημάρχου Γ. Πατούλη για τεχνικό πρόγραμμα 2010 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι Η διοίκηση του Δήμου φέρνει σήμερα προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ''ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ'' ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΛΑΟΥΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΤΑ ΧΑΝΤΑΜ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Διήγημα με τίτλο: «Τι σημαίνει ελευθερία;»

ΓΑΝΤΑ ΧΑΝΤΑΜ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Διήγημα με τίτλο: «Τι σημαίνει ελευθερία;» 2 O ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΝΤΑ ΧΑΝΤΑΜ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 5 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διήγημα με τίτλο: «Τι σημαίνει ελευθερία;» 1 ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; Όταν παλεύεις για την ελευθερία σου είναι κάτι ωραίο, όταν πεθαίνεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Γενικές πληροφορίες Πού βρίσκομαι;

ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Γενικές πληροφορίες Πού βρίσκομαι; ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γενικές πληροφορίες Πού βρίσκομαι; Ονομάζομαι Ροβήρος Άνθρωπος και είμαι ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ. Αυτή είναι η κύρια ιδιότητά μου ή, τέλος πάντων, γι αυτό θέλω να με θυμούνται οι επόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου. Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία:

Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου. Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία: Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία: Η µεγάλη πλειοψηφία των διδασκόντων (73,5) δεν επιλέγει ως ερώτηµα την διατύπωση ορισµών εκ µέρους των

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ και το συνάδελφο γιατί θέτει ένα θέμα το οποίο βέβαια, όπως

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ και το συνάδελφο γιατί θέτει ένα θέμα το οποίο βέβαια, όπως ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε. Ευχαριστώ και το συνάδελφο γιατί θέτει ένα θέμα το οποίο βέβαια, όπως ξέρει, έχει απαντηθεί στη Βουλή το προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Σοφία Γιουρούκου, Ψυχολόγος Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια

Σοφία Γιουρούκου, Ψυχολόγος Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Γιουρούκου, Ψυχολόγος Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια Η αντίδραση στο άγχος είναι μία φυσιολογική, ζωτική αντίδραση στην απειλή. Το άγχος είναι ένα συναίσθημα δυσθυμίας που προέρχεται από την υποκειμενική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2005 ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Καληµέρα, χρόνια πολλά, δεν τα έχουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΑΕΚ 2. http://autismanadomisi.uoa.gr Ι ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙ Ι «H ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ (ΕΙ ΙΚΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ) N. MAΚΡΗ, ATTΙΚΗΣ TK 190 05

ΕΠΕΑΕΚ 2. http://autismanadomisi.uoa.gr Ι ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙ Ι «H ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ (ΕΙ ΙΚΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ) N. MAΚΡΗ, ATTΙΚΗΣ TK 190 05 Αναβάθµιση του θεσµού της Εκπαίδευσης ατόµων µε αυτισµό στην Α/βάθµια και Β/βάθµια Εκπαίδευση. Μέτρο 1.1 Βελτίωση των συνθηκών ένταξης στο εκπαιδευτικό σύστηµα Ατόµων Ειδικών Κατηγοριών Ενέργεια 1.1.4

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ. ιπλωµατική Εργασία.

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ. ιπλωµατική Εργασία. ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ιπλωµατική Εργασία «Η ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ» του ΤΣΟΛΑΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Επιβλέπων Καθηγητής:

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγµή στο πιο κρίσιµο σταυροδρόµι µετά τη µεταπολίτευση.

Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγµή στο πιο κρίσιµο σταυροδρόµι µετά τη µεταπολίτευση. Η οµιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα Συντρόφισσες και σύντροφοι, Επιτρέψτε µου να ξεκινήσω από µια θεµελιακή, κατά τη γνώµη µου, διαπίστωση: Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγµή στο πιο κρίσιµο

Διαβάστε περισσότερα

Παραμονή Παγκόσμιας Ημέρας Αντικαταναλωτισμού*, 28 Νοεμβρίου 2008

Παραμονή Παγκόσμιας Ημέρας Αντικαταναλωτισμού*, 28 Νοεμβρίου 2008 Ο ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Παραμονή Παγκόσμιας Ημέρας Αντικαταναλωτισμού*, 28 Νοεμβρίου 2008 Η χρονική συγκυρία δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Πέντε λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα της τελευταίας μου

Διαβάστε περισσότερα

Β ΚΥΚΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΕΙΜΕΝΟ Μάριος Πλωρίτης Νέοι, ναρκωτικά, βία

Β ΚΥΚΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΕΙΜΕΝΟ Μάριος Πλωρίτης Νέοι, ναρκωτικά, βία Επαναληπτικά Θέµατα ΟΕΦΕ 2006 1 Β ΚΥΚΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΟ Μάριος Πλωρίτης Νέοι, ναρκωτικά, βία Εκείνο που, φοβάµαι, µας απασχολεί σχετικά λιγότερο, είναι το πρόβληµα που βρίσκεται µέσα στο σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

Ασυντήρητες και επικίνδυνες οικοδομές

Ασυντήρητες και επικίνδυνες οικοδομές Ασυντήρητες και επικίνδυνες οικοδομές Στα τελευταία πέντε χρόνια έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά πτώσης τμημάτων οικοδομών, κυρίως μπαλκονιών από πολυώροφες οικοδομές και είναι πραγματικά θαύμα το

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες Επιχειρήσεις»

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες Επιχειρήσεις» ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή σε ολομέλεια για να συνεδριάσει υπό την προεδρία του Ε Αντιπροέδρου αυτής κ.

συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή σε ολομέλεια για να συνεδριάσει υπό την προεδρία του Ε Αντιπροέδρου αυτής κ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ϞΔ Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 Αθήνα, σήμερα στις 24 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.08 συνήλθε στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. του κ.θανάση Κουτίνα, χηµικού, καθηγητή Πανεπιστηµίου Πατρών

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. του κ.θανάση Κουτίνα, χηµικού, καθηγητή Πανεπιστηµίου Πατρών ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ του κ.θανάση Κουτίνα, χηµικού, καθηγητή Πανεπιστηµίου Πατρών Για τα εναλλακτικά καύσιµα αρχίσαµε να συζητάµε µετά την µεγάλη πετρελαϊκή κρίση της δεκαετίας του '70, συγκεκριµένα µετά

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 183 «για την αναθεώρηση της (αναθεωρηµένης) σύµβασης για την προστασία της µητρότητας,»

ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 183 «για την αναθεώρηση της (αναθεωρηµένης) σύµβασης για την προστασία της µητρότητας,» ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 183 «για την αναθεώρηση της (αναθεωρηµένης) σύµβασης για την προστασία της µητρότητας,» Η γενική Συνδιάσκεψη της ιεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, που συγκλήθηκε στη Γενεύη από το ιοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/10/2005. Η Αλκη Ζέη για την ιδώ Σωτηρίου: Η θεία µου η ιδώ αγαπηµένη των Τούρκων

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/10/2005. Η Αλκη Ζέη για την ιδώ Σωτηρίου: Η θεία µου η ιδώ αγαπηµένη των Τούρκων ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/10/2005 Η Αλκη Ζέη για την ιδώ Σωτηρίου: Η θεία µου η ιδώ αγαπηµένη των Τούρκων Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΛΕΦΤΟΓΙΑΝΝΗ Η φωτογραφία του έξυπνου, χαµογελαστού προσώπου της ιδώς Σωτηρίου µε τον κλασικό

Διαβάστε περισσότερα

Να µαστε λοιπόν µε καφέ και τσιγάρα στης φίλης µου της Ρίτας,

Να µαστε λοιπόν µε καφέ και τσιγάρα στης φίλης µου της Ρίτας, ΠEPIEXOMENA Χοντρός... 37 Γείτονες...44 Η ιδέα... 52 Δεν είναι αυτοί ο άντρας σου...58 Είστε γιατρός;...67 Ο πατέρας... 77 Δεν είπε κανείς τίποτα... 80 Εξήντα εκτάρια...100 Τι γίνεται στην Αλάσκα;... 116

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ. Ένας χρόνος θύελλα

ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ. Ένας χρόνος θύελλα ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ Ένας χρόνος θύελλα Στη μνήμη του αδελφού μου, Βαγγέλη, που η αγάπη του θα ζεσταίνει πάντα την ψυχή μου. ΤΟ ΞΕΣΠασμα x Τ ο παρατεταμένο χτύπημα της συσκευής του τηλεφώνου επάνω στο

Διαβάστε περισσότερα

προβλήματα, εγώ θέλω να είμαι συγκεκριμένος. Έχω μπροστά μου και σας την αναφέρω την

προβλήματα, εγώ θέλω να είμαι συγκεκριμένος. Έχω μπροστά μου και σας την αναφέρω την ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ:...Αγαπητοί συνάδελφοι, η πραγματικότητα ποια είναι; Είναι ότι από τη θέσπιση του Συντάγματος του 75 και του αντίστοιχου εκτελεστικού νόμου 998/1979 έχουμε πάνω από εξήντα νομοθετικές

Διαβάστε περισσότερα

περισσότερο από το γεγονός του ότι αυτό δεν ήταν τότε ένα ζήτηµα έγκρισης του ίδιου του κοινοβουλευτισµού αλλά κριτικής στην αστική εξουσία.

περισσότερο από το γεγονός του ότι αυτό δεν ήταν τότε ένα ζήτηµα έγκρισης του ίδιου του κοινοβουλευτισµού αλλά κριτικής στην αστική εξουσία. Οµιλία του Αµαντέο Μπορντίγκα, εκπροσώπου της Αριστερής Αποχικής Φράξιας του Ιταλικού Σοσιαλιστικού Κόµµατος, στο 2 ο Συνέδριο της Κοµµουνιστικής ιεθνούς Η Αριστερή Φράξια του Ιταλικού Σοσιαλιστικού Κόµµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Θράκη - Θεσσαλονίκη

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Θράκη - Θεσσαλονίκη μάθημα τάξη τόπος ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Γ Λυκείου Θράκη - Θεσσαλονίκη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΕΩΝ 2015 Απ' τη συμμετοχή μου στη δράση "Μαθητικές Διαδρομές" (εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη) κέρδισα

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική Παρουσίαση. Ελλάδα

Συνοπτική Παρουσίαση. Ελλάδα Ελλάδα Συνοπτική Παρουσίαση Η θρησκευτική ελευθερία προστατεύεται από το Σύνταγμα και άλλους νόμους και πολιτικές, με κάποιους περιορισμούς. Γενικώς, η κυβέρνηση σεβάστηκε εμπράκτως τη θρησκευτική ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο αν τους αφήσουµε!

Μόνο αν τους αφήσουµε! Μόνο αν τους αφήσουµε! Η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η επανεµφάνιση του φασιστικού κινδύνου Της Χριστίνας Ζιάκα 1. Εισαγωγή Μια µετά την άλλη οι δηµοσκοπήσεις από την αρχή του 2012 πιστοποιούσαν την ανοδική

Διαβάστε περισσότερα

Το σύμπαν μέσα στο οποίο αναδύεστε

Το σύμπαν μέσα στο οποίο αναδύεστε ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΗ Το σύμπαν μέσα στο οποίο αναδύεστε Στέλνουμε χαιρετισμούς. Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε αυτήν την ευκαιρία να μιλήσουμε με σας ξανά και να παράσχουμε τις πληροφορίες που είμαστε έτοιμοι να

Διαβάστε περισσότερα

Οι σκοποί αυτοί καθορίζουν και τους στόχους του οργανισμού που είναι:

Οι σκοποί αυτοί καθορίζουν και τους στόχους του οργανισμού που είναι: Ομιλία Δ.Λιντζέρη στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής 25-09-2013 Ο ΕΟΦ εκ του ιδρυτικού του νόμου Ν1316/83 έχει ως πρώτιστο σκοπό την προστασία και βελτίωση της δημόσιας υγείας καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Συνεχίζουμε με την με αριθμό 715/45/27-4-2010 Επίκαιρη Ερώτηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέξη Τσίπρα

Διαβάστε περισσότερα

Το ολοκαύτωμα της Κάσου

Το ολοκαύτωμα της Κάσου Το ολοκαύτωμα της Κάσου Το βρίκιον Άρης, 1881 Κολοβός Γεώργιος Ερευνητής Συγγραφέας Πτυχιούχος Διοίκησης Ναυτιλιακών και Μεταφορικών Επιχειρήσεων Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, Πλατεία Ελευθερίας 1 85100, Ρόδος, 2241046301, 2241046336 FAX: 2241043987, dontas@rhodes.gr, www.rhodes.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, Πλατεία Ελευθερίας 1 85100, Ρόδος, 2241046301, 2241046336 FAX: 2241043987, dontas@rhodes.gr, www.rhodes. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/2012 Της 2 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής ιαβούλευσης την 22 η Οκτωβρίου 2012 Σήµερα 22 Οκτωβρίου 2012, ηµέρα ευτέρα και ώρα 18:00 στη Ρόδο στην αίθουσα του ηµοτικού Συµβουλίου του ηµαρχιακού

Διαβάστε περισσότερα

Κος ΓΚΑΙΤΛΙΧ: Ευχαριστώ πολύ κυρία Πρόεδρε. Θα επιχειρήσω μέσα σε περίπου 10 με 15 λεπτά να συνοψίσω αυτά που συζητήθηκαν στο δικό μας workshop, το

Κος ΓΚΑΙΤΛΙΧ: Ευχαριστώ πολύ κυρία Πρόεδρε. Θα επιχειρήσω μέσα σε περίπου 10 με 15 λεπτά να συνοψίσω αυτά που συζητήθηκαν στο δικό μας workshop, το Κος ΓΚΑΙΤΛΙΧ: Ευχαριστώ πολύ κυρία Πρόεδρε. Θα επιχειρήσω μέσα σε περίπου 10 με 15 λεπτά να συνοψίσω αυτά που συζητήθηκαν στο δικό μας workshop, το οποίο κράτησε κι αυτό τρεις και πλέον ώρες, άρα είμαι

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για το εκπαιδευτικό σενάριο: ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για το εκπαιδευτικό σενάριο: ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για το εκπαιδευτικό σενάριο: ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ Σελίδα 1. Στόχος σ' αυτήν τη δραστηριότητα είναι να διερευνήσεις πού οφείλονται: Οι εκλείψεις, τόσο της Σελήνης όσο και του Ηλίου. Πριν όµως συνεχίσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Μια νέα φωτεινή σελίδα της ιστορίας μας

Μια νέα φωτεινή σελίδα της ιστορίας μας 1 Μια νέα φωτεινή σελίδα της ιστορίας μας Ο Γράμμος και το Βίτσι, η Πίνδος και η Κορυτσά θα μείνουν οι αιώνιοι μάρτυρες μιας υπέροχης θυσίας. Στις άγριες και απόκρημνες κορφές της Πίνδου και του Γράμμου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΠΡΟΕ ΡΟΣ: ΛΕΩΝΙ ΑΣ ΚΑΡΑΜΠΕΚΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Καληµέρα σας. Κυρίες και κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

Ενώνουμε δυνάμεις. Δείγματα Γραφής. Δυναμικά μπροστά ΑΝΔΡΕΑΣ Ζ. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. Βουλευτής

Ενώνουμε δυνάμεις. Δείγματα Γραφής. Δυναμικά μπροστά ΑΝΔΡΕΑΣ Ζ. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. Βουλευτής Ενώνουμε δυνάμεις Δείγματα Γραφής Δυναμικά μπροστά ΑΝΔΡΕΑΣ Ζ. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ Βουλευτής Συναγωνιστή συναγωνίστρια, Οι βουλευτικές εκλογές στις 22 Μαίου είναι σημαντικές για τον κάθε πολίτη, σημαντικές για την

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΡΟΣΙΣΜΟΣ

ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΡΟΣΙΣΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων έργα "εκ του µηδενός" σε ιστορικά πλαίσια 2 Με τη χρήση συστηµάτων δροσισµού ο στόχος είναι να µειωθεί

Διαβάστε περισσότερα

Βιοπολιτική: Μία Νέα Διάσταση της Έννοιας του Κέρδους

Βιοπολιτική: Μία Νέα Διάσταση της Έννοιας του Κέρδους Βιοπολιτική: Μία Νέα Διάσταση της Έννοιας του Κέρδους Δρ. Αγνή Βλαβιανού-Αρβανίτη Πρόεδρος και Ιδρύτρια Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής Ελλάς Η παγκόσμια οικονομία έφθασε σε ένα σημείο που αναθεωρεί εκ

Διαβάστε περισσότερα

Παραμύθια. που γράφτηκαν από εκπαιδευόμενους / ες του πρώτου επιπέδου κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας

Παραμύθια. που γράφτηκαν από εκπαιδευόμενους / ες του πρώτου επιπέδου κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας Παραμύθια που γράφτηκαν από εκπαιδευόμενους / ες του πρώτου επιπέδου κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας Εισαγωγή Κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 οι εκπαιδευόμενοι

Διαβάστε περισσότερα