ελληνικό σινεμά απ το α ως το.gr

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ελληνικό σινεμά απ το α ως το.gr"

Transcript

1 ελληνικό σινεμά απ το α ως το.gr πρόταση παροχής διαδικτυακού περιεχομένου μια ιστοσελίδα για ν αγαπήσουμε το νέο ελληνικό σινεμά παραγωγή: Heretic Creative Producers

2 κεντρική ιδέα / concept Το νέο ελληνικό σινεμά είναι το ένα από τα πιο εξελισσόμενα κι επιτυχημένα προϊόντα πολιτισμού της χώρας σήμερα. Αναγνωρισμένο πια διεθνώς, βραβευμένο, πολυσυζητημένο, βρίσκεται σε διαρκώς ανατροφοδοτούμενο διάλογο με το εξωτερικό. Οχι όμως αρκετά με το ελληνικό κοινό. Κι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δώσουμε το λόγο στο κοινό. Σε νέους αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που υποστηρίζουν ή υποτιμούν το ελληνικό σινεμά, που το (ανα)γνωρίζουν επιλεκτικά ή το αγνοούν. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που θα βοηθήσει τους Ελληνες αλλά και τους ξένους θεατές να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τον νέο ελληνικό κινηματογράφο, τη ζωντάνια και τη δύναμή του και θα τους εμπλέξει στη θέαση αλλά ακόμα και στη δημιουργία του. Εναν ιστότοπο που να συνδιαμορφώνει άποψη και όχι να επιβάλλει, που να αφουγκράζεται το καινούργιο και να το γεφυρώνει με το παλιό. Που να μη χαρίζεται, να κρίνει με γνώση και αγάπη, να αξιοποιεί και να προβάλλει το νέο και υποσχόμενο. Παράλληλα, θα μπορούν να ανατρέχουν σε αυτόν όσοι ασχολούνται με την έρευνα και αναζητούν αρχειακό ή άλλο υλικό, επαγγελματίες του χώρου, δημοσιογράφοι, εντός και εκτός Ελλάδος. Η ιδέα μας είναι αυτός ο ιστότοπος ν αποτελείται αποκλειστικά από videos, μικρής διάρκειας, έως 3 λεπτών το πολύ που ν ανανεώνονται δύο φορές την εβδομάδα. Τα videos αυτά θα κινούνται σε δύο άξονες: ένας reedited υλικού που έχει ήδη παράγει η Δημόσια τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια και νέο υλικό που θα παραχθεί ειδικά για την νέα πλατφόρμα. Με τη βασική του ιδέα και τις προεκτάσεις αυτής, το site, ως πρόταση, καλύπτει δύο άξονες της προκήρυξης: τον Κωδ. 04 (Διαδικτυακό προϊόν για τις τέχνες) και τον Κωδ. 06 (Διαδικτυακό προϊόν έρευνας αρχείου με δημιουργική χρήση αρχειακού υλικού).

3 τα βασικά συστατικά: reedited υλικό Videos που θ αξιοποιούν τις πολυετείς συνεντεύξεις της Μαρίας Κατσουνάκη για την κρατική τηλεόραση, με όλους τους εκπροσώπους του σύγχρονου ελληνικού σινεμά, από τον Μιχάλη Κακογιάννη μέχρι τον Γιώργο Λάνθιμο κι ακόμα παραπέρα. Τα videos αυτά (52 συνολικά, ένα για κάθε εβδομάδα του χρόνου), θα ξαναμονταριστούν ώστε να συνδέουν το περιεχόμενο από πολλές συνεντεύξεις μαζί, θεματικά. Για παράδειγμα: «Θα μείνω ή θα φύγω; 5 Ελληνες σκηνοθέτες απαντούν». Ή, «Η ελληνική οικογένεια μέσα από το νέο ελληνικό σινεμά». Τα videos αυτά θ αποτελούν τα θεμέλια του site και της εμπλοκής του με το κοινό: με τρόπο ενδιαφέροντα, κατανοητό και ερεθιστικό, θα παρουσιάζουν στους αναγνώστες/θεατές πώς σκέφτονται, από τι επηρεάζονται και ποιους στόχους έχουν οι άνθρωποι που διαμορφώνουν το σύγχρονο ελληνικό σινεμά. νέο υλικό Από την άλλη πλευρά, θα είναι videos που θα παραχθούν εξαρχής για το site, νέο υλικό με τη μορφή «μαθημάτων ελληνικού σινεμά», σύντομες βιντεοσυνεντεύξεις (52 συνολικά, ένα για κάθε εβδομάδα του χρόνου), όπου, με μια συγκεκριμένη δομή, άνθρωποι του ελληνικού κινηματογράφου θα κάνουν ένα ολιγόλεπτο «μάθημα», είτε πρόκειται για ένα κομμάτι της σύγχρονης παραγωγής (π.χ. «Ο Αγγελος Φραντζής μιλά για το DIY», «Ο Θύμιος Μπακατάκης μιλά για το ελληνικό φως»), είτε πρόκειται για ένα σημαντικό άνθρωπο του ελληνικού σινεμά (π.χ. «Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης μιλά για τον Γιώργο Πανουσόπουλο»). Τα videos αυτά θα έχουν μια μελετημένη και προγραμματισμένη δομή, ώστε παρακολουθώντας τα με τη σειρά, ο αναγνώστης/θεατής να κερδίσει μια ολοκληρωμένη βασική γνώση του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου. δίγλωσση ύλη, προσβάσιμη σε ΑμεΑ Μια και το ελληνικό σινεμά τα τελευταία χρόνια έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της διεθνούς κινηματογραφικής κοινότητας και του κοινού άλλων χωρών, το site θα πρέπει να είναι δίγλωσσο, για να βρει αναγνώστες και στο εξωτερικό. Τα videos και τα συνοδευτικά τους κείμενα θα είναι μεταφρασμένα/υποτιτλισμένα στα αγγλικά, ώστε να προσκαλούν τους ξένους αναγνώστες να τα γνωρίσουν και να τα απολαύσουν. Παράλληλα, συμβάλλοντας στις προσπάθειες της κοινότητας κωφών κι ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία και την προθυμία τους να συμμετέχουν στην εξέλιξη του ελληνικού πολιτισμού, φροντίζουμε ώστε τα videos να είναι υποτιτλισμένα και στα ελληνικά για να μπορούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες τόσο να παρακολουθούν τις δράσεις του site, όσο και να συμμετέχουν σε αυτές. ατζέντα Το site θα έχει ως σταθερή ύλη και την ατζέντα του μήνα, η οποία θα αποτελεί ένα ημερολόγιο όχι μόνο των δράσεων του site, αλλά και οποιασδήποτε άλλης αφορμής έχει το κοινό να έρθει σ επαφή με το ελληνικό σινεμά: εξόδους ταινιών, παρουσιάσεις, λανσαρίσματα, φεστιβάλ κτλ.

4 παράλληλες δράσεις Η βασική ύλη του site και το κεντρικό του concept μπορεί να επεκταθεί σε άλλους τομείς, από μεταφορά του σε τηλεοπτική εκπομπή, μέχρι εξέλιξη σε events. Για παράδειγμα, μέρος των «μαθημάτων σινεμά» θα μπορούν να γυρίζονται παρουσία κοινού μαθητών σχολείου, που θα παρακολουθούν ζωντανά μια πιο εκτεταμένη συνέντευξη «μάθημα», η οποία μετά θ ανεβαίνει μονταρισμένη σε μια πιο σύντομη εκδοχή στο site και, κατά περίπτωση και ολόκληρη ως μια ειδική παροχή του site για τους αναγνώστες του. Αυτές οι «ανοιχτές συζητήσεις με το κοινό», θα μπορούσαν να διοργανώνονται μια φορά κάθε μήνα για τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, δηλαδή από τα 52, συνολικά, νέα videos, τα 9 να γίνουν παρουσία κοινού, με μεγαλύτερη διάρκεια. Ετσι, η νεότερη γενιά όχι απλώς θα μπορεί, με επισκέψεις στο site, να ενημερώνεται, να καλλιεργείται και να εκπαιδεύεται, αλλά παίρνοντας ενεργά μέρος στις σχολικές συναντήσεις θα έχει ζωντανά ερεθίσματα για ν ασχοληθεί και να παθιαστεί με το ενεργό ελληνικό σινεμά. διαδραστικότητα: social media και «ένα λεπτό μαζί» Ιδιαίτερα σημαντική και απαραίτητη είναι η προώθηση του διαδραστικού χαρακτήρα του project : μέσα από κανάλια κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κτλ) και video platforms (youtube, vimeo κτλ), οι αναγνώστες και θεατές θα τροφοδοτούνται με υλικό και με ερεθίσματα για να βλέπουν, σχολιάζουν, αξιολογούν, παρακολουθούν το site. Σ αυτήν την κατεύθυνση θα λειτουργεί στο site το τμήμα «Ενα Λεπτό Μαζί». Προκειμένου οι θεατές/αναγνώστες να νιώσουν ότι το νέο ελληνικό σινεμά είναι μέρος της δικής τους σκέψης και ζωής, θα μπορούν να συμμετέχουν πραγματικά στη δημιουργία του: να στέλνουν τα δικά τους videos, φτιαγμένα με εύχρηστα μέσα, μικρές κάμερες ή κινητά τηλέφωνα.

5 Αυτά τα videos θα έχουν το χρονικό περιορισμό του ενός λεπτού και θα υποβάλλονται στο site, με μορφή διαγωνισμού. Αναγγελίες μπορούν να γίνονται κάθε δίμηνο, ώστε να υπάρχει ο χρόνος ν ανταποκριθούν οι ενδιαφερόμενοι. Ετσι, οι ίδιοι οι χρήστες, εκμεταλλευόμενοι τα υλικά του site, θα το τροφοδοτούν με τις δικές τους ταινίες, τις οποίες οι ίδιοι και η υπόλοιπη κινηματογραφική κοινότητα θα βλέπουν και θ αξιολογούν, κάνοντας ένα πρώτο, μικρό βήμα συνεισφοράς στο νέο ελληνικό σινεμά. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, ένας επώνυμος Ελληνας δημιουργός θα παρουσιάζει τη δική του συμμετοχή στο «Ενα Λεπτό Μαζί», προσφέροντας στο project όχι μόνο έναν ακόμα πιο ελκυστικό χαρακτήρα και δημοσιότητα, αλλά και πολύτιμη εμπειρία. Επιπλέον, ως μέσο προσέλκυσης συμμετοχών και ως δίαυλος επικοινωνίας με τους νέους που θέλουν ν ασχοληθούν επαγγελματικά με το σινεμά, το «Ενα Λεπτό Μαζί» θα χρησιμοποιήσει και τις ελληνικές σχολές κινηματογράφου, που θα ενημερώσουν τους σπουδαστές τους, θα τους καθοδηγήσουν σχετικά και θα τους κινητοποιήσουν ώστε να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, στήνοντας ακόμα και ειδικά αφιερώματα, π.χ. «την Τρίτη, 8 Μαρτίου, Ενα Λεπτό Μαζί με τη Σχολή Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης». χρηματοδοτικό πλάνο, δυνατότητες χορηγιών Τόσο ο κορμός του site όσο και τα δημιουργικά παρακλάδια του ανοίγουν μια πληθώρα δυνατοτήτων για χορηγικές/διαφημιστικές συμφωνίες. Συνδυάζοντας τα αντικείμενα του κινηματογράφου και του πολιτισμού μ ένα κοινό απ τη μια πλευρά νεανικό (12 18, μαθητές που ενδιαφέρονται για τις τέχνες και είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με τα νέα μέσα και την τεχνολογία) κι από την άλλη πλευρά ενήλικο, καταναλωτικό με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, το site μπορεί να προσελκύσει: - προϊόντα που συνδέονται με τον κινηματογράφο (μπύρα Fischer, σοκολάτα Lacta) - κινηματογραφικές σχολές (Αριστοτέλειο, Σταυράκου, SAE Athens, ΙΕΚ ΑΚΜΗ κτλ) - Ιδρύματα Πολιτισμού (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Ιδρυμα Ωνάση, ΙΟΜ κτλ) - Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας - Παροχείς internet (Forthnet, Cyta κτλ) - Νεανικά προϊόντα (Milko, Coca Cola) - Προϊόντα τεχνολογίας (Sony, i-storm) - Ξένους φορείς ελληνικού ενδιαφέροντος (ΜΜΕ ομογένειας, φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου του εξωτερικού)

6 interactive wireframe ελληνικό σινεμά απ το α ως το.gr

7 user experience scenario (η διαδρομή του χρήστη, από το πρώτο ερέθισμα στο τελικό αποτέλεσμα)

8 κατάσταση προτεινόμενων βασικών συντελεστών και δήλωση ενδιαφέροντος/ δέσμευσης αυτών

9 αναλυτικός προϋπολογισμός

10 βιογραφικό σημείωμα και εργογραφία των βασικών συντελεστών της παραγωγής (σκηνοθέτη, σεναριογράφου, παραγωγού, ηθοποιών, παρουσιαστή/ών, developer κλπ) HERETIC Creative Producers Η Heretic είναι μια νέα εταιρία παραγωγής που ιδρύθηκε στην Αθήνα από τους παραγωγούς Γιώργο Καρναβά και Κωνσταντίνο Κοντοβράκη. Με μεγάλη προηγούμενη εμπειρία σε πολλούς τομείς του οπτικοακουστικού χώρου και μεγαλύτερο πάθος για ταλαντούχους ανθρώπους, η Heretic τοποθετεί στο επίκεντρό της τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, τρέφει αγάπη για τις νέες, αιρετικές ιδέες και θέτει σαν στόχο τη συσπείρωσή όλων των παραπάνω σε μια δημιουργική κυψέλη. Ο Γιώργος Καρναβάς και ο Κωνσταντίνος Κοντοβράκης έχουν ολοκληρώσει μέχρι σήμερα τις εξής κινηματογραφικές παραγωγές: Wasted Youth (2011) του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και του Jan Vogel Το Αγόρι Τρώει το Φαγητό του Πουλιού (2012) του Εκτορα Λυγίζου Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά (2013) της Ελίνας Ψύκου Να Κάθεσαι και να Κοιτάς του Γιώργου Σερβετά (2013) Για Πάντα (2014) της Μαργαρίτας Μαντά (σε αποπεράτωση) RADIAL Η Radial σχεδιάζει και αναπτύσσει websites, οργανώνει online καμπάνιες και δημιουργεί εταιρικές ταυτότητες από το 2003 έχοντας αναγνωριστεί πολλές φορές για το έργο της. Η δύναμη της Radial στηρίζεται στην συστράτευση της αισθητικής με την τεχνογνωσία και στην εκλεκτική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας της νέας ψηφιακής εποχής. Oλες οι υπηρεσίες που προσφέρονται, σχεδιάζονται και υλοποιούνται από μια οργανωμένη ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στην ηλεκτρονική επικοινωνία και εξαιρετική διάθεση για δημιουργικές συνεργασίες. Ενδεικτικοί πελάτες: Περισσότερες πληροφορίες:

11 Μαρία Κατσουνάκη Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται με τη δημοσιογραφία από το 1984, στην αρχή στην εφημερίδα «Εθνος» και από το 1987 στην «Καθημερινή». Ειδικεύτηκε στο πολιτιστικό ρεπορτάζ αναλαμβάνοντας τη θέση της αρχισυντάκτριας του πολιτιστικού τμήματος από το 1992 έως το Εδώ και επτά χρόνια είναι αρθρογράφος της «Καθημερινής», διατηρώντας παράλληλα τη σχέση της με την κριτική κινηματογράφου. Από το 2000 μέχρι τις αρχές του 2012 παρουσίαζε στην ΕΤ1 εκπομπή για τον Ελληνικό Κινηματογράφο. Το 2007 βραβεύτηκε από το Ιδρυμα Μπότση για την προβολή και προώθηση του πολιτισμού μέσα από τα ΜΜΕ. Γιώργος Κρασσακόπουλος Ιδρυτικό μέλος του κινηματογραφικού site Flix.gr, κριτικός κινηματογράφου στο εβδομαδιαίο free press Athens Voice και μέλος της ομάδας Προγράμματος του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Προϋπηρεσία στο Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας, στον μηνιαίο και καθημερινό Τύπο, στην κινηματογραφική διανομή στους τομείς publicity & marketing (Odeon, Playtime), στην τηλεόραση ως κινηματογραφικός συντάκτης (ΕΡΤ). Μανώλης Κρανάκης Ιδρυτικό μέλος του κινηματογραφικού site Flix.gr. Προϋπηρεσία ως κριτικός κινηματογράφου στο Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ, στον μηνιαίο και καθημερινό Τύπο, στην κινηματογραφική διανομή στο τμήμα του publicity & marketing (Rosebud), στην τηλεόραση (NOVA). Πόλυ Λυκούργου Ιδρυτικό μέλος του κινηματογραφικού site Flix.gr και κριτικός κινηματογράφου στη Nova. Προϋπηρεσία στο Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας, στον μηνιαίο και καθημερινό Τύπο (Εθνος, BHMagazino) και στην τηλεόραση ως κινηματογραφική συντάκτρια (ΑΝΤ1 και το «Εχει Γούστο» της ΕΡΤ). Λήδα Γαλανού Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιστορία στο Deree και Κριτική Κινηματογράφου στο City University του Λονδίνου. Εργάστηκε στο Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ και στις Νύχτες Πρεμιέρας κι έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες διανομής Odeon, Playtime και Audiovisual. Ιδρυτικό μέλος της εταιρείας επικοινωνίας και προώθησης ταινιών, θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών, ArtAche. Είναι η κριτικός κινηματογράφου της Εφημερίδας των Συντακτών και συνιδιοκτήτρια και συντάκτης του Flix.gr.

12 συνοπτικό πλάνο προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ολόκληρη η ύλη του site, καθώς θ αποτελείται αποκλειστικά από videos, θα στηρίζεται σε video platforms: θα έχει τα δικά του κανάλια σε youtube και/ή vimeo, έτοιμα να χτίσουν το κοινό τους με τη συμμετοχή των χρηστών. Ενδεχομένως θα μπορούσε να υπάρχει και ειδικό αποκλειστικό υλικό, διαθέσιμο μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη στην πλατφόρμα. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει σταθερή τροφοδότηση των social media (facebook, twitter κτλ) του ίδιου του site, από τη δική του εργασιακή ομάδα, που θα ενημερώνει τους χρήστες, θα τους προσκαλεί να συμμετάσχουν στις δράσεις και τις συναντήσεις που διοργανώνει το site, αλλά και θα τους προσφέρουν ειδική μεταχείριση, όπως διαγωνισμούς, κινηματογραφικά δώρα κτλ. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του site θα συνδεθούν με αντίστοιχες πλατφόρμες συναφών μέσων, από το Flix.gr και, φυσικά, τη ΝΕΡΙΤ, μέχρι ελληνικές εταιρείες παραγωγής, το ελληνικό κέντρο κινηματογράφου, φεστιβάλ, αλλά και αντίστοιχους επαγγελματίες και φορείς του εξωτερικού.

13 επισύναψη σχετικής βιβλιογραφίας τεκμηρίωσης της τεχνικής λύσης που προτείνεται, όπως επίσης και η παράθεση παραδειγμάτων επιτυχούς εφαρμογής της διεθνώς.

14 υπεύθυνη δήλωση

15

Έρευνα σχετικά µε το συµµετοχικό βίντεο στην εκπαίδευση στην Ελλάδα

Έρευνα σχετικά µε το συµµετοχικό βίντεο στην εκπαίδευση στην Ελλάδα Co-funded by the Lifelong Learning Programme of the European Union Έρευνα σχετικά µε το συµµετοχικό βίντεο στην εκπαίδευση στην Ελλάδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή

Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Μαριάνθη Καρατζά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Καλών Πρακτικών Ηλεκτρονικής Συμμετοχής

Οδηγός Καλών Πρακτικών Ηλεκτρονικής Συμμετοχής Οδηγός Καλών Πρακτικών Ηλεκτρονικής Συμμετοχής www.eparticipation.eu Ο παρών οδηγός είναι αποτέλεσμα του χρηματοδοτούμενου έργου Interreg IVC ecitizen II Towards citizen-centered egovernment in European

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2014-2015. Γνώση, Παιδεία, Δημιουργία!

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2014-2015. Γνώση, Παιδεία, Δημιουργία! ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2014-2015 Γνώση, Παιδεία, Δημιουργία! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 Οι Σωστές Επιλογές Σπουδών 7 Η Επιλογή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας 10 Γενικότερα Θέματα Σπουδών 12 Υποτροφίες 13 Διαμονή/Φοιτητική Ζωή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ Μ.Δ.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ MARKETING ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ Μ.Δ.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ MARKETING ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ Μ.Δ.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ MARKETING ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ: ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ & ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα Σκέψης: Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Τεχνολογία

Ομάδα Σκέψης: Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Τεχνολογία Ομάδα Σκέψης: Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Τεχνολογία Think Tank Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science Α κύκλος κειμένων THE HELLENIC ALUMNI 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 03

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΑΕΚ 2.4.2.β «Υποστήριξη Επιχειρηματικών Ιδεών των σπουδαστών από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Σερρών» ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΕΑΕΚ 2.4.2.β «Υποστήριξη Επιχειρηματικών Ιδεών των σπουδαστών από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Σερρών» ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ των σπουδαστών από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ EIΣΑΓΩΓΗ Η επιρροή της διαφήμισης υπήρξε κι εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα αισθητή, τόσο σε οικονομικά και επιχειρηματικά πλαίσια, όσο και

Διαβάστε περισσότερα

Συγκριτική μελέτη των τρόπων διαφήμισης στο διαδίκτυο.

Συγκριτική μελέτη των τρόπων διαφήμισης στο διαδίκτυο. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας. Σχολή: Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα: Διαχείριση Πληροφοριών. Π τυ χ ιακ ή Ερ γασία Θέμα: Συγκριτική μελέτη των τρόπων διαφήμισης στο διαδίκτυο. Επιμέλεια εργασίας:

Διαβάστε περισσότερα

mμε κύρια χαρακτηριστικά την μεγάλη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των στελεχών του κλάδου, το Di me 14 Digital media awards

mμε κύρια χαρακτηριστικά την μεγάλη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των στελεχών του κλάδου, το Di me 14 Digital media awards ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Di me 14 Digital media awards Ανάδειξη καινοτομίας και βέλτιστων πρακτικών στα Ψηφιακά Μέσα Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση των Digital Media Awards, δεδομένης της αθρόας συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

editorial «Χάθηκε» η Βαλκανιάδα πληροφορικής νέων, ελλείψει χρημάτων!

editorial «Χάθηκε» η Βαλκανιάδα πληροφορικής νέων, ελλείψει χρημάτων! editorial «Χάθηκε» η Βαλκανιάδα πληροφορικής νέων, ελλείψει χρημάτων! Το δεύτερο τρίμηνο σημαδεύτηκε από την ματαίωση της 3ης Βαλκανικής Ολυμπιάδας Πληροφορικής Νέων 2009, που είχε προγραμματιστεί να γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΜ- ΒΟΥΛΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

ΟΜΑΔΑ ΣΥΜ- ΒΟΥΛΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΥΜ- ΒΟΥΛΩΝ by www.designobsession.gr, 2010 ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 «Δεν χρειάζεται να είσαι γέρος για να είσαι σοφός» Παροιμία της αφρικανικής φυλής

Διαβάστε περισσότερα

Συνδιοργανωτές: Divani Caravel 14 Μαΐου 2015

Συνδιοργανωτές: Divani Caravel 14 Μαΐου 2015 Divani Caravel Πίνακας Περιεχομένων Περιεχόμενα Σελίδα Εισαγωγή 3 HR Conference 4 Ανάλυση Θεματολογίας 5 HR 8 Σε ποιους απευθύνεται 17 Διοργάνωση 18 Χορηγικό Πρόγραμμα 22 Συγκριτικός Πίνακας Χορηγιών 26

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Εισαγωγή στη Διαφήμιση Γιώργος Κοκκίνης Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Αθήνα 31 Δεκεμβρίου 2010

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Αθήνα 31 Δεκεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Αθήνα 31 Δεκεμβρίου 2010 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ α.π. 521111 Δ/ΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Συντάκτες : Ε. Δημοπούλου,Ε. Στυλιδιάδη, Α. Βαρελά Τηλ.: 1328, 1078,100

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗ&ΜΜΕ

ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗ&ΜΜΕ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗ&ΜΜΕ Ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 http://www.infomm.teipat.gr Πύργος, Νοέμβριος 2011 Πίνακας περιεχομένων Πρόλογος...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : Θέμα: «Η προώθηση της επιχείρησης μέσω της διαφήμισης στο διαδίκτυο» (World Wide Web Marketing & Promotion)

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : Θέμα: «Η προώθηση της επιχείρησης μέσω της διαφήμισης στο διαδίκτυο» (World Wide Web Marketing & Promotion) ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : Θέμα: «Η προώθηση της επιχείρησης μέσω της διαφήμισης στο διαδίκτυο» (World Wide Web Marketing & Promotion) ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : Κ ος. Χ. Κυτάγιας ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Ανύσης Ιωάννης Α.Μ: 7032

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας από. το τμήμα Β2α. 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2012-2013 ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας από. το τμήμα Β2α. 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2012-2013 ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας από το τμήμα Β2α 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2012-2013 ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γενικός Διευθυντής : ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ/ντής

Διαβάστε περισσότερα

Tα 5 βασικά Σημεία της σωστής Λειτουργίας της Ομάδας Μεγάλων Οδηγών

Tα 5 βασικά Σημεία της σωστής Λειτουργίας της Ομάδας Μεγάλων Οδηγών Tα 5 βασικά Σημεία της σωστής Λειτουργίας της Ομάδας Μεγάλων Οδηγών - 5 βασικά Σημεία της σωστής Λειτουργίας της Ομάδας των Μεγάλων Οδηγών -- Στόχος του κλάδου Μεγάλων Οδηγών είναι η διαπαιδαγώγηση του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

H Αξία της Πιστοποίησης

H Αξία της Πιστοποίησης Issue 8, Mάρτιος 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Editorial 02 Tανέατης ECDL Ελλάς 03 > City & Guilds, Είμαστε στον αέρα! > ECDL Expert in Progress > Νέες Υπηρεσίες από την ECDL Ελλάς ΤαΝέα τωνθυγατρικών 05 Cover Story

Διαβάστε περισσότερα

T.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ. ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

T.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ. ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ T.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ONLINE MARKETING KAI TΩΝ SOCIAL MEDIA ΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΟΜΗ Α.Μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΩ INTERNET»

ΘΕΜΑ : «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΩ INTERNET» Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ &ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ T.E.I. OF EPIRUS SCHOOL OF MANAGEMENT AND ECONOMICS DEPARTMENT OF COMMUNICATION, INFORMATICS AND MANAGEMENT ΘΕΜΑ :

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β1α. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Teleworld ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β1α. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Teleworld ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β1α ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Teleworld ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γενικός Διευθυντής : ΑΔΡΑΣΚΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Δ/ντρια Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης.»

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης.» ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ανάλυση ιστοσελίδων εταιρειών δερμοκαλλυντικών προϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.» ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση Ελληνικών News Sites

Αξιολόγηση Ελληνικών News Sites Human Computer Interaction Αξιολόγηση Ελληνικών News Sites Ζεϊµπέκης ηµήτρης Παλιανόπουλος Γιάννης Παπαθεοδώρου Βασίλης Πάτρα, 2002 1. Εισαγωγή 2. Κριτήρια αξιολόγησης 3. Αξιολόγηση News Sites 3.1 Ελευθεροτυπία

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Προώθησης και Προβολής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για την τριετία 2014-2015-2016

Στρατηγική Προώθησης και Προβολής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για την τριετία 2014-2015-2016 Στρατηγική Προώθησης και Προβολής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για την τριετία 2014-2015-2016 Με στόχο τον έγκαιρο προγραμματισμό και την υλοποίηση του ετήσιου προγράμματος δράσεων και μετά από πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από απόσταση

Εκπαίδευση από απόσταση Εκπαίδευση από απόσταση ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2007 Εκπαίδευση από απόσταση Πίνακας περιεχομένων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ...0 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...1 ΤΥΠΙΚΗ, ΜΗ ΤΥΠΙΚΗ ΚΑΙ ΆΤΥΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...1 ΤΥΠΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ...2 ΜΗ ΤΥΠΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ...2

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. - Project ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. - Project ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - Project ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3,4,5 ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ...5,6,7 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ...8,9,10 ΤΜΗΜΑ ΜΕΣΩΝ...10,11,13,14 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ...14,15

Διαβάστε περισσότερα

1 Στοιχεία δημοσίευσης στο τέλος του κειμένου.

1 Στοιχεία δημοσίευσης στο τέλος του κειμένου. Προτάσεις Οπτικοακουστικής Παιδείας στο χώρο της Τυπικής Εκπαίδευσης Ιδιαιτερότητες, αιτήματα και οργανωτικές δυσκολίες που συνεπάγονται οι επικρατέστερες διατυπωμένες προτάσεις και αναζήτηση συνθετικής

Διαβάστε περισσότερα

ΦEΣTIBAΛ KINHMATOΓPAΦOY ΘEΣΣAΛONIKHΣ. Πλατεία Aριστοτέλους 10 Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7 Θεσσαλονίκη 546 23 Aθήνα 117 42

ΦEΣTIBAΛ KINHMATOΓPAΦOY ΘEΣΣAΛONIKHΣ. Πλατεία Aριστοτέλους 10 Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7 Θεσσαλονίκη 546 23 Aθήνα 117 42 Αριθμ. Πρωτ.: ΦΚΘ/298/22.08.2014 Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 ΦEΣTIBAΛ KINHMATOΓPAΦOY ΘEΣΣAΛONIKHΣ Διεύθυνση Θεσσαλονίκης: Διεύθυνση Aθηνών: Πλατεία Aριστοτέλους 10 Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7

Διαβάστε περισσότερα