φορτηγών και λεωφορείων.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "φορτηγών και λεωφορείων."

Transcript

1

2 Iveco Η Iveco, η επωνυµία της οποίας προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Industrial Vehicles Corporation, κατέχει ηγετική θέση σε διεθνές επίπεδο στην ανάπτυξη, παραγωγή και διανοµή µίας πλήρους γκάµας φορτηγών και λεωφορείων. Γκάµα Προϊόντων Προϊόντα της Iveco Η Iveco σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέµει στην αγορά οχήµατα ελαφριάς, µεσαίας και βαριάς κατηγορίας. Στην κατηγορία ελαφρών φορτηγών η Iveco διαθέτει το EcoDaily, σασί καµπίνα, van και διπλοκάµπινο, µε µικτό φορτίο από 2,8t έως 7,0t και µε κίνηση στους δύο και στους τέσσερις τροχούς. Η σειρά Eurocargo καλύπτει τη µεσαία κατηγορία φορτηγών, µε εκδόσεις σασί καµπίνας και διπλοκάµπινου, µικτό φορτίο από 7t έως 19t και µε κίνηση στους δύο και στους τέσσερις τροχούς. Τα µοντέλα Stralis και Trakker, διατίθενται ως πλαίσια φορτηγών και ως τράκτορες, µε µικτό φορτίο από 19t έως 72t. Αποτελούν τη βαριά σειρά φορτηγών της Iveco και καλύπτουν τις επαγγελµατικές ανάγκες για µετακινήσεις εντός και εκτός δρόµου. ιατίθενται σε διαξονικές, τριαξονικές και τετραξονικές εκδόσεις, µε κίνηση σε µερικούς ή όλους τους τροχούς. Ειδικά Οχήµατα Η Iveco διαθέτει τοµέα ειδικών οχηµάτων, την Iveco Special Vehicles, που ενσωµατώνει τρεις εταιρείες ειδικών κατηγοριών οχηµάτων: Την Iveco Astra, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή οχηµάτων εκτός δρόµου, που εργάζονται σε εργοτάξια, λατοµεία και ορυχεία, βαρέων οχηµάτων εντός και εκτός δρόµου, µεγάλων τρακτόρων για τη µεταφορά συµπαγών φορτίων και οχηµάτων διανοµής (και τεθωρακισµένων) για στρατιωτικές υπηρεσίες, σε εκδόσεις από 4x2 έως 8x8. Την Iveco Magirus, που είναι ο ηγέτης στην κατασκευή πυροσβεστικών οχηµάτων και την Iveco Defence Vehicles, η οποία προσφέρει µία πλήρη γκάµα εξειδικευµένων στρατιωτικών οχηµάτων µε δυνατότητα κίνησης σε µερικούς ή όλους τους τροχούς. Irisbus Εξυπηρέτηση Πελατών Η εταιρεία Irisbus είναι από τους κύριους κατασκευαστές οχηµάτων µεταφοράς επιβατών σε παγκόσµιο επίπεδο. Προσφέρει πλήρη γκάµα από µικρολεωφορεία, αστικά, σχολικά και υπεραστικά λεωφορεία καθώς και τουριστικά και πολυτελή πούλµαν. Ο τοµέας εξυπηρέτησης πελατών της Iveco είναι επικεντρωµένος στην παροχή εξυπηρέτησης µετά την πώληση στους πελάτες της σε όλο τον κόσµο.

3 Η γρήγορη διάθεση των ανταλλακτικών είναι εξασφαλισµένη µε 22 αποθήκες ανταλλακτικών που εξυπηρετούν τα σηµεία πώλησης των αντιπροσώπων. ιαγνωστικά εργαλεία βλαβών που δηµιουργήθηκαν από την Iveco, χρησιµοποιούνται από εκπαιδευµένους τεχνικούς για άµεση διάγνωση βλαβών στα οχήµατα. ιαγνωστικό λογισµικό, προσβάσιµο µέσω internet, διασφαλίζει τις πιο έγκυρες πληροφορίες για γρήγορη επισκευή σε όλα τα κέντρα service και τις εγκαταστάσεις των αντιπροσώπων. Iveco Capital Οι αξίες της Iveco Η Iveco Capital λειτουργεί σε 14 χώρες και παρέχει υποστήριξη στους πελάτες της Iveco σε όλες τις µεγάλες Ευρωπαϊκές Αγορές, παρέχοντας µία ποικιλία από ευέλικτα οικονοµικά προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασµένα για να βοηθούν τους ιδιοκτήτες στόλων φορτηγών να αποκοµίσουν το µέγιστο κέρδος από τη χρήση των φορτηγών τους. Υπάρχουν προς το παρόν περισσότεροι από πελάτες που υποστηρίζονται από µία σειρά οικονοµικών υπηρεσιών της Iveco Capital, π.χ. συµβόλαια ενοικίασης, χρηµατοδοτική µίσθωση, µίσθωση, αγορά µε ενοικίαση. Οι αξίες της Iveco είναι οι εξής: έσµευση Προσαρµόζουµε τις επαγγελµατικές πρακτικές µας, έτσι ώστε να έχουµε προσωπική αντίληψη των αναγκών των πελατών, µετόχων, εργαζοµένων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Για αυτό το σκοπό, στις καθηµερινές µας δραστηριότητες καθώς και στην επιδίωξή µας να είµαστε καινοτόµοι, αναζητούµε συνεχώς την αναβάθµιση των προϊόντων και των υπηρεσιών µας µε προτεραιότητα το κέρδος των πελατών µας και την προστασία και την ασφάλεια του περιβάλλοντος. Απόδοση Προσθέτουµε αξία στις επιχειρήσεις των πελατών µας. Πιστεύουµε ότι απόδοση των προϊόντων και των υπηρεσιών µας πρώτα απ όλα σηµαίνει να προσφέρουµε στους πελάτες µας αποδοτικά οχήµατα για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη των

4 επιχειρήσεών τους, έτσι ώστε η επιτυχία τους να είναι δική µας και το επίτευγµά µας να είναι δικό τους. Αξιοπιστία Είµαστε πιστοί στις υποσχέσεις µας. Θεωρούµε την αξιοπιστία ως µία αξία ζωής αµφίδροµη, ξεκινώντας από την εταιρεία µας προς τους πελάτες µας και το αντίστροφο. Οι άνθρωποι της Iveco δηµιουργούν και διαδίδουν τη φήµη της εταιρεία µας παρέχοντας αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες γρήγορα και οικονοµικά. Οµαδικό πνεύµα ιαχειριζόµαστε την αλλαγή µε το να αποτελούµε µία οµάδα µε τους αντιπροσώπους, τους προµηθευτές και τους πελάτες µας. Μιλάµε και ακούµε τους πελάτες, τους προµηθευτές και το εµπορικό µας δίκτυο, έτσι ώστε να µπορούµε να αντιληφθούµε και να χειριστούµε τις αλλαγές µε την προοπτική να επανεφεύρουµε το κοινό ανταγωνιστικό µας πλεονέκτηµα και να κάνουµε την επόµενη κίνησή µας, πάντα µπροστά από τον ανταγωνισµό. Ιστορία Η Iveco δηµιουργήθηκε το 1975 από την ένωση πέντε Ευρωπαϊκών εργοστασίων: Της Fiat, ενός από τους µεγαλύτερους κατασκευαστές οχηµάτων από τα τέλη του 19 ου αιώνα µε δικό της τοµέα επαγγελµατικών οχηµάτων. Της ΟΜ, ενός ιταλικού Οίκου κατασκευής επαγγελµατικών οχηµάτων που ενσωµατώθηκε στο group της Fiat το 1968, στον τοµέα επαγγελµατικών οχηµάτων. Της Unic, ενός γαλλικού Οίκου κατασκευής επαγγελµατικών οχηµάτων, ο οποίος για πολλά χρόνια λειτουργούσε ως τµήµα του group της Simca. Στα τέλη της δεκαετίας του 60 η Unic απορροφήθηκε στα επαγγελµατικά οχήµατα της Fiat. Της Lancia, του ιταλικού κατασκευαστή αυτοκινήτων και φορτηγών, µε κέντρο παραγωγής στο Bolzano. Η Lancia ενσωµατώθηκε στο group της Fiat το 1969 και το 1972 το Bolzano έγινε η έδρα της Lancia Special Vehicles, εµπλουτίζοντας τη σειρά επαγγελµατικών οχηµάτων της Fiat. Της Magirus, µίας γερµανικής εταιρείας που ειδικευόταν στην κατασκευή πυροσβεστικού εξοπλισµού, η οποία συγχωνεύθηκε τελικά µε την KHD (Klockner Humboldt Deutz) για να δηµιουργηθεί η Magirus Deutz µε έδρα το Ulm. To 1985, η συγχώνευση µε την Ford Βρετανίας δηµιούργησε την Iveco Ford Truck στο Ηνωµένο Βασίλειο. Αργότερα, το ίδιο έτος, συγχωνεύθηκε µε την Iveco και η Astra, ο ειδικός στην κατασκευή οχηµάτων για εργοτάξια και λατοµεία.

5 Το 1985 ήταν επίσης η χρονιά που η Iveco πραγµατοποίησε την πρώτη επένδυσή της στην Κίνα, δίνοντας άδεια στην κινεζική εταιρεία Yuejin να παράγει τοπικά το Daily. Το 1987 η Iveco άνοιξε το πρώτο γραφείο αντιπροσώπευσής της στην Κίνα, στη Nanjing, ως µέρος του φιλόδοξου προγράµµατος επενδύσεών της στην κινεζική αυτοκινητοβιοµηχανία που οδήγησε, το 1996, στην πρώτη συγχώνευση εταιρειών της Iveco στην Κίνα, η οποία σχηµάτισε τη Naveco. Το 1990, η Iveco απέκτησε το 60% της Ισπανικής εταιρείας φορτηγών Enasa, που παρήγαγε τότε τα φορτηγά Pegaso στο εργοστάσιό της στη Μαδρίτη και τη σειρά οχηµάτων Seddon Atkinson στο Oldham του Ηνωµένου Βασιλείου. Το 1991, ύστερα από πολλά χρόνια διαπραγµατεύσεων, εγκαινιάστηκε η πρώτη γραµµή παραγωγής του TurboDaily στη Βιοµηχανία Οχηµάτων της Nanjing στην Κίνα, θέτοντας σε κίνηση το φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραµµα της Iveco στην κινεζική αυτοκινητοβιοµηχανία. Το 1992, η Iveco απέκτησε το µεγαλύτερο κατασκευαστή οχηµάτων στην Aυστραλία, την International για να σχηµατίσει την Ital, η οποία αργότερα µετονοµάστηκε σε Iveco Trucks Australia Ltd. Το 1997, η Iveco ξεκινά δραστηριότητες στη Βραζιλία µε την παραγωγή οχηµάτων στα εργοστάσιά της, ιδιοκτησίας της Fiat από το 1969, στην Αργεντινή και µε εξαρτήµατα που παράγονταν τοπικά (στο Sete Lagoas) και στην Βενεζουέλα. Το 2003 δηµιουργήθηκε η Irisbus Iveco από τη συγχώνευση µεταξύ της Iveco και της Renault, φέρνοντας στην Iveco µία µεγάλη επιχείρηση στον τοµέα της µεταφοράς επιβατών µε βάση τη Λυών, στη Γαλλία. Το 2004, η Iveco υπέγραψε µία συµφωνία µε τη µεγαλύτερη αυτοκινητοβιοµηχανία της Κίνας, τη SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation), ξεκινώντας µία µακρόχρονη συνεργασία στον τοµέα επαγγελµατικών οχηµάτων της Κίνας. Το 2007, µε σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας της, η Iveco δηµιούργησε άλλη µία εταιρεία, τη SAVECO στη Ρωσία, που προήλθε από συγχώνευση µε την τοπική Samotlor, µε σκοπό την παραγωγή και διανοµή του Daily στις εκδόσεις σασί καµπίνα, διπλοκάµπινο, κλειστό (4x2 και 4x4) και µικρολεωφορείων.

6 Η Iveco και η βιώσιµη ανάπτυξη Η Iveco αναγνωρίζει ότι τα φορτηγά πρέπει να λειτουργούν µε σεβασµό στο περιβάλλον. Γι αυτό και παράγει οχήµατα και υπηρεσίες που προπορεύονται των απαιτήσεων της νοµοθεσίας ή της καθηµερινής πρακτικής. Η δέσµευση της Iveco για καινοτοµία φέρνει πολλά πρωτοπόρα προϊόντα στη χρήση των πελατών της, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Πολλές εκδόσεις των κινητήρων Sofim, Tector και Cursor είναι συµβατοί µε την Οδηγία EEV (Environmentally Enhanced Vehicle), την πιο αυστηρή στην Ευρώπη. Η Iveco είναι εδώ και καιρό πρωτοπόρος στα οχήµατα φυσικού αερίου, προσφέροντας µία ευρεία γκάµα φορτηγών (από το EcoDaily έως το Stralis) και αστικών λεωφορείων µε κινητήρα CNG. Σε αυτή τη σειρά προστίθεται τώρα και το νέο Eurocargo, µικτού φορτίου 7,5 έως 16 t. Είναι πολύ σηµαντικό να αναγνωρίσουµε ότι οι εκποµπές καυσαερίων των συγκεκριµένων οχηµάτων είναι πάρα πολύ χαµηλές ακόµα και σήµερα είναι περίπου στα επίπεδα που θα απαιτεί η Οδηγία Euro VI το 2014, ενώ οι εκποµπές διοξειδίου του άνθρακα είναι συγκρίσιµες µε αυτές των οχηµάτων που διαθέτουν κινητήρα diesel και µε πολύ χαµηλές εκποµπές καυσαερίων. Η πολιτική της Iveco είναι να προσφέρει οχήµατα µε εναλλακτική κίνηση που συµβαδίζουν µε τις περιβαλλοντικές συνθήκες, ειδικότερα στις αστικές περιοχές. Για εργασία µέσα και κοντά στο κέντρο της πόλης, το ηλεκτροκίνητο EcoDaily που διατίθεται στις εκδόσεις κλειστού φορτηγού και µικρολεωφορείου έχει µηδενικές εκποµπές καυσαερίων και διοξειδίου του άνθρακα και πολύ χαµηλή στάθµη θορύβου. Τα συγκεκριµένα οχήµατα είναι απολύτως κατάλληλα για 24η κυκλοφορία ενώ η κίνηση µε ηλεκτρική ενέργεια είναι πολύ πιο οικονοµική από τη χρήση άλλων καυσίµων. Επίσης, για κίνηση µέσα στην πόλη η Irisbus διαθέτει πετρελαιοκίνητα-ηλεκτρικά υβριδικά λεωφορεία καθώς και µόνο ηλεκτρικά που κυκλοφορούν σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης, τα υβριδικά λεωφορεία Citelis µε κίνηση πετρελαίου/ηλεκτρισµού είναι υπό κατασκευή. Για αποστολές κατά τις οποίες η χρήση των οχηµάτων είναι πιο σύνθετη ή που απαιτείται η κίνηση εκτός πόλης, το υβριδικό EcoDaily µε παράλληλη κίνηση ηλεκτρισµού/πετρελαίου θα είναι σύντοµα διαθέσιµο, µε απόδοση στο δρόµο και πληρότητα σε γκάµα συγκρινόµενη µε τις συµβατικές εκδόσεις, µε µειωµένη όµως εκποµπή καυσαερίων έως 30%. Οµοίως και το Eurocargo µε παράλληλη κίνηση πετρελαίου/ηλεκτρισµού είναι υπό δοκιµή από σηµαντικούς πελάτες µε σκοπό να κάνει σύντοµα την εµφάνισή του. Όπως τα οχήµατα διαθέτουν πιστοποίηση για τη µειωµένη επιβάρυνση του περιβάλλοντος έτσι και οι παραγωγικές διαδικασίες της Iveco διαθέτουν πιστοποίηση ISO για την περιβαλλοντική διαχείριση, µε τις περισσότερες Ευρωπαϊκές µονάδες της να έχουν ήδη την πιστοποίηση.

7 Ασφάλεια Η Iveco πιστεύει στην όσο το δυνατό περιορισµένη πιθανότητα ατυχήµατος και στη σηµασία των προληπτικών µέτρων ασφάλειας ως µέσο για την αποφυγή ατυχηµάτων. Προηγµένα Συστήµατα Βοήθειας του Οδηγού (Advanced Driver Assistance Systems) παρέχουν βοήθεια στον οδηγό για την εξασφάλιση σταθερότητας του οχήµατος, την ασφαλή αλλαγή λωρίδας στους αυτοκινητόδροµους, τη συχνή αλλαγή λωρίδων, τα οποία αποτελούν καινοτοµία της Iveco στην αγορά των επαγγελµατικών οχηµάτων.

logistics για έναν καλύτερο κόσμο!

logistics για έναν καλύτερο κόσμο! logistics για έναν καλύτερο κόσμο! περιεχόμενα Ο εφοδιαστικός Τομέας γίνεται παγκόσμιος, ο κόσμος μικραίνει... η Ekol αναπτύσσεται! Δημιουργώντας ένα Παγκοσμίου Φήμης Εμπορικό Σήμα στην Ευρώπη Σταθμοί

Διαβάστε περισσότερα

Ανεπίσηµη µετάφραση: το έγγραφο αυτό διατίθεται αποκλειστικά για ενηµέρωση. ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ανεπίσηµη µετάφραση: το έγγραφο αυτό διατίθεται αποκλειστικά για ενηµέρωση. ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ EL ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ανεπίσηµη µετάφραση: το έγγραφο αυτό διατίθεται αποκλειστικά για ενηµέρωση. ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Χάρτης πορείας για έναν Ενιαίο Ευρωπαϊκό Χώρο Mεταφορών Προς

Διαβάστε περισσότερα

DAF XF105. Το νέο πρότυπο

DAF XF105. Το νέο πρότυπο DAF XF105 Το νέο πρότυπο XF105: άνεση, ισχύς και απόδοση Κατασκευασμένο για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων Χαμηλό λειτουργικό κόστος, μεγαλύτερη ικανοποίηση του οδηγού και υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας: τα

Διαβάστε περισσότερα

Mε την ματιά των πρωταγωνιστών

Mε την ματιά των πρωταγωνιστών Mε την ματιά των πρωταγωνιστών Mε αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από το πρώτο τεύχος του Auto Τρίτη, ζητήσαμε από τις ελληνικές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, να μας μιλήσουν για την πορεία των εταιρειών τους

Διαβάστε περισσότερα

Αστικές Εµπορευµατικές Μεταφορές 1

Αστικές Εµπορευµατικές Μεταφορές 1 Αστικές Εµπορευµατικές Μεταφορές 1 Για την χρήση του ακόλουθου υλικού: Ο σκοπός του PORTAL είναι η επιτάχυνση της εφαρµογής των ευρηµάτων των ερευνητικών έργων της ΕΕ στον τοµέα των τοπικών και περιφερειακών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΡΟΠΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΙΕΙΣ ΥΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α. Τεχνική Έκθεση ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΑΛΥΝΑΣ

ΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΡΟΠΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΙΕΙΣ ΥΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α. Τεχνική Έκθεση ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΑΛΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Επιτροπή συγκροτηθείσα µε την ΥΠΕΚΑ/ΓΓΕΚΑ/ 6/21612/20.09.2011 Υπουργική Απόφαση,

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 1 Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2010 BSH ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ A.B.E. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 3 1. Εισαγωγή Σελίδα 4 2. Μήνυμα Διευθυνόντων Συμβούλων Σελίδα 5 Η εταιρεία 3. BSH Οικιακές Συσκευές A.B.E.: Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΆ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Για τη χρήση του παρακάτω υλικού: Σκοπός του έργου PORTAL είναι η επιτάχυνση της απορρόφησης των ερευνητικών αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

EL 1 EL ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Βρυξέλλες, 10.11.2010 COM(2010) 639 τελικό

EL 1 EL ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Βρυξέλλες, 10.11.2010 COM(2010) 639 τελικό EL EL EL ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 10.11.2010 COM(2010) 639 τελικό ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η METKA με μια ματιά. Τομείς Δραστηριοποίησης Ενεργειακά Έργα Υποδομές Άμυνα. Δραστηριότητες Ολοκληρωμένα Έργα (Turn-key) Βιομηχανική Παραγωγή

Η METKA με μια ματιά. Τομείς Δραστηριοποίησης Ενεργειακά Έργα Υποδομές Άμυνα. Δραστηριότητες Ολοκληρωμένα Έργα (Turn-key) Βιομηχανική Παραγωγή Περιεχόμενα 2 Η ΜΕΤΚΑ με μια ματιά 4 Η Εταιρεία Σήμερα 6 Τομείς Δραστηριοποίησης 8 Δραστηριότητες 10 Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις 12 Επιχειρηματική Αριστεία 14 Διεθνής Παρουσία 16 Ενεργειακά Έργα 22 Έργα

Διαβάστε περισσότερα

Διαµορφώνοντας νέες προοπτικές

Διαµορφώνοντας νέες προοπτικές Διαµορφώνοντας νέες προοπτικές Ετήσιος Απολογισµός 211 Διαµορφώνοντας νέες προοπτικές Ετήσιος Απολογισµός 211 Ετήσιος Απολογισμός 211 1 Σύντομο προφίλ Είμαστε ένας διεθνής Όμιλος διαφοροποιημένων ορυκτών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΔΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ. 2008 Έκθεση Αειφορίας ΑΓΕΤ Ηρακλής

ΚΛΑΔΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ. 2008 Έκθεση Αειφορίας ΑΓΕΤ Ηρακλής ΚΛΑΔΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ 2008 Έκθεση Αειφορίας ΑΓΕΤ Ηρακλής Η παρουσία της Lafarge στον κόσμο * Παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά δομικών υλικών, η Lafarge κατέχει κορυφαίες θέσεις στις αγορές Τσιμέντου, Σκυροδέματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Το Χθες, το Σήμερα και το Αύριο της Αυτοκίνησης

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Το Χθες, το Σήμερα και το Αύριο της Αυτοκίνησης ειδήσεις ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Το Χθες, το Σήμερα και το Αύριο της Αυτοκίνησης Επιστροφή στα παλαιά (οικονομικά για αυτοκίνητα 10ετίας και βάλε), παιχνίδια με τις λέξεις (γνήσια, πρώτης ή ποιότητας πρώτης τοποθέτησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Αυτοκινητοβιομηχανία-Οικονομική Κρίση και Συνεργεία Αυτοκινήτων ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ: ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Διαβάστε περισσότερα

INA. είναι γνήσια; είναι ΙΝΑ! πολλαπλασιαστές από την NGK. Προϊόντα DENSO στη γκάμα της εταιρίας μας ΤΕΥΧΟΣ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

INA. είναι γνήσια; είναι ΙΝΑ! πολλαπλασιαστές από την NGK. Προϊόντα DENSO στη γκάμα της εταιρίας μας ΤΕΥΧΟΣ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 ΤΕΥΧΟΣ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 INA είναι γνήσια; είναι ΙΝΑ! πολλαπλασιαστές από την NGK Προϊόντα DENSO στη γκάμα της εταιρίας μας Ο κατάλογος της Ιαπωνικής ενισχύεται σημαντικά με την επίτευξη συμφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Με Θέμα: Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων της FIAT HELLAS A.E. Δανιήλ Γεωργία Α.Μ.

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Με Θέμα: Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων της FIAT HELLAS A.E. Δανιήλ Γεωργία Α.Μ. ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Με Θέμα: Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων της FIAT HELLAS A.E. Δανιήλ Γεωργία Α.Μ. 11691 Επιβλέπουσα: ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ Αθήνα 2012 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar ΣΤΟΧΟΣ μας είναι ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΕ κάθε ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΕΡΓΟ. phoenix solar ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κρίκοι μιας ισχυρής αλυσίδας

Κρίκοι μιας ισχυρής αλυσίδας Κρίκοι μιας ισχυρής αλυσίδας Συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Χολέβα, Γενικό ιευθυντή Supply Chain σελ.6 Η γνώμη των προμηθευτών μας σελ.12 Κέντρα διανομής ξι στρατηγικά σημεία στη διακίνηση τσιμέντου σελ.14

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ 213 «Φιλοδοξία μας είναι να συμβάλουμε στην οικοδόμηση καλύτερων πόλεων και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της αστικοποίησης σήμερα και για τις επόμενες δεκαετίες. Η δέσμευσή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. φροντίζουμε για το μέλλον

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. φροντίζουμε για το μέλλον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2009 φροντίζουμε για το μέλλον Όραμα, Σκοπός, Αρχές και Αξίες Υπευθυνότητα για τους ανθρώπους μας Αναγνωρίζουμε την αξία των ανθρώπων μας και υποστηρίζουμε την ανάπτυξή τους προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Προφίλ. Μήνυμα Προέδρου

Εταιρικό Προφίλ. Μήνυμα Προέδρου Με τα είδη των αποβλήτων που παράγονται να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο η ικανότητά µας να προσαρµοζόµαστε στις εξειδικευµένες ανάγκες κάθε πελάτη προσφέροντας µεγάλη ποικιλία λύσεων είναι το κλειδί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Συνοδευτικό έγγραφο στην

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Συνοδευτικό έγγραφο στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες,, 4.10.2010 SEC(2010) 1151 C7-0317/10 ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Συνοδευτικό έγγραφο στην Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Διαµορφώνοντας νέες προοπτικές

Διαµορφώνοντας νέες προοπτικές Διαµορφώνοντας νέες προοπτικές Απολογισµός Βιώσιµης Ανάπτυξης 2011 Διαµορφώνοντας νέες προοπτικές Απολογισµός Βιώσιµης Ανάπτυξης 2011 Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης 2011 1 2 S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιος Απολογισμός Οικονομικός & Βιώσιμης Ανάπτυξης 2014

Ετήσιος Απολογισμός Οικονομικός & Βιώσιμης Ανάπτυξης 2014 Ετήσιος Απολογισμός Οικονομικές Καταστάσεις Πίνακας GRI Ετήσιος Απολογισμός Οικονομικός & Βιώσιμης Ανάπτυξης 2014 2014 Ετήσιος Απολογισμός Οικονομικός και Βιώσιμης Ανάπτυξης Ετήσιος Απολογισμός Οικονομικές

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφορεία: Βασικά κριτήρια Procura + Αναλυτική έκδοση

Λεωφορεία: Βασικά κριτήρια Procura + Αναλυτική έκδοση Λεωφορεία: Βασικά κριτήρια Procura + Αναλυτική έκδοση 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1 2 ΒΑΣΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ PROCURA + ΆΜΕΣΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 5 3 ΒΑΣΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ PROCURA + ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 6 4

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΘΟ ΟΣ S.W.O.T.: ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑ Ο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΜΕΘΟ ΟΣ S.W.O.T.: ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑ Ο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΜΕΘΟ ΟΣ S.W.O.T.: ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑ Ο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ των Κατερέλου ηµήτριου Α.Μ. 5984 Κατσαβαβάκη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση Μηχανήματα και προϊόντα νέας γενιάς «Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά», ενώ στη «γλώσσα» του επαγγελματία ξενοδόχου η ρήση αυτή μεταφράζεται ως η καθαριότητα είναι το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ & MOTOR OIL(ΕΛΛΑΣ) Πτυχιακή Εργασία των Σαρηγιαννίδου Ουρανίας (Α.Μ 6568) και Τεβρεντζίδου

Διαβάστε περισσότερα

1 Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2014 Mercedes-Benz Eλλάς

1 Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2014 Mercedes-Benz Eλλάς 1 Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2014 Mercedes-Benz Eλλάς 2 Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένως. Η τελειότητα έτσι, δεν είναι μία πράξη αλλά μία συνήθεια. Αριστοτέλης Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

Διαβάστε περισσότερα