Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης."

Transcript

1

2 Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης. Στον Οδηγό που κρατάτε στα χέρια σας υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την εισαγωγή, νοσηλεία και εξιτήριο του παιδιού σας από το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ευχόμαστε καλή ανάρρωση! περιεχόμενα για την εισαγωγή σας σελ. 4-5 & 6-7 για τη διαμονή σας σελ. 8-9 & για το εξιτήριό σας σελ γενικές πληροφορίες σελ & 16-17

3 Καλώς ήρθατε! Από τη στιγμή της ίδρυσης του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ το 1978 ήταν εμφανής η ανάγκη συνέχισης της παρακολούθησης και της φροντίδας των παιδιών που είχαν γεννηθεί εδώ, εξασφαλίζοντας όχι μόνο τη συνέχιση της σχέσης οικογένειας - παιδιού - ΜΗΤΕΡΑ, αλλά και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας παροχών υγείας, πράγμα που ζητούσαν οι ίδιοι οι γονείς. Έτσι, η Παιδιατρική Κλινική λειτούργησε από το 2003 προσφέροντας παιδιατρική περίθαλψη και σε εξωτερικούς ασθενείς καθ όλο το 24ωρο, αλλά και σε νοσηλευομένους για όλες σχεδόν τις παιδιατρικές και παιδοχειρουργικές υποειδικότητες. Από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της, το ιατρικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής απαρτίσθηκε από γενικούς παιδιάτρους με υψηλό αίσθημα ευθύνης, γνώσεις και εμπειρίες από προηγούμενη εργασία σε μεγάλα κέντρα του εξωτερικού, καθώς και από παιδιάτρους εξειδικευμένους στις παιδιατρικές υποειδικότητες, όπως η παιδιατρική ενδοκρινολογία, η γαστρεντερολογία, η καρδιολογία, η αλλεργιολογία, η πνευμονολογία, η νευρολογία, η ρευματολογία, αλλά και η δημιουργία του πρωτοποριακού Τμήματος Εφηβικής Ιατρικής που καλύπτει ηλικίες Πρέπει να σημειωθεί ότι και το νοσηλευτικό προσωπικό, αποτελούμενο από νοσηλευτές ΠΕ και ΤΕ είναι επαρκέστατο και με συνεχή μετεκπαίδευση για την άρτια φροντίδα των μικρών ασθενών. Φυσικά η Παιδιατρική Κλινική αποδίδει σημασία στον ψυχικό κόσμο των παιδιών με την παρουσία ειδικής ψυχολόγου, αλλά και με την συμβολή μουσικοθεραπευτριών και νηπιαγωγών για την απασχόληση των μικρών ασθενών κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους. Τέλος, η διαιτολόγος-διατροφολόγος είναι σε συνεχή διάθεση της Κλινικής για την σύνθεση ειδικών διαιτητικών παρεμβάσεων σε νοσηλευομένους με παθήσεις όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, οι νεφροπάθειες, η κοιλιοκάκη, ινοκυστική νόσος, κλπ. Παράλληλα, οι παιδοχειρουργικές κλινικές στελεχώθηκαν και επιστημονικά καταξιωμένους ιατρούς, όπως καρδιοχειρουργούς, νευροχειρουργούς, οφθαλμιάτρους, ΩΡΛαρυγγολόγους και ορθοπεδικούς. Αξιόλογη επίσης είναι η συμβολή της εξαιρετικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων και Βρεφών, καθώς και της Καρδιοχειρουργικής και πολυδύναμης ΜΕΘ. Υποχρέωση όλων των εργαζομένων στην Παιδιατρική Κλινική είναι η έγκαιρη διάγνωση και η θεραπεία των παιδιών που μας εμπιστεύονται οι γονείς τους και η όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υγείας τους και επιστροφή στο σπίτι και στο σχολείο. Αποβλέπουμε στα παραπάνω και προσπαθούμε να αποδώσουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

4 Οδηγός Ασθενών Παιδιατρικής Κλινικής για την εισαγωγή σας Προγραμματισμένη εισαγωγή Η προσέλευση των παιδιών γίνεται στα Εξωτερικά Ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής (επίπεδο «0»). Το νοσηλευτικό προσωπικό θα σας συνοδεύσει στο Γραφείο Κίνησης για τη διαδικασία εισαγωγής και στη συνέχεια, κατόπιν συνεννοήσεως με το Θεράποντα Ιατρό σας, θα ενημερωθείτε για το χρόνο διενέργειας του προεγχειρητικού ελέγχου (όταν και αν απαιτείται). Επείγουσα εισαγωγή Θα προσέλθετε στα Εξωτερικά Ιατρεία της Παιδιατρικής (επίπεδο «0»). Από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό προσωπικό θα επακολουθήσει εκτίμηση του προβλήματος για την καλύτερη αντιμετώπισή του και χωρίς καθυστερήσεις στα επείγοντα περιστατικά. Ακολουθεί η λήψη του ιστορικού του ασθενούς από τον ιατρό, οπότε και μπορεί να σας ζητηθούν προηγούμενες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις. Στη συνέχεια, ακολουθείται η διαδικασία εισαγωγής και με συνοδεία νοσηλευτικού προσωπικού, θα κατευθυνθείτε στην Παιδιατρική Κλινική.

5 4/5 Ενημέρωση για τα δωμάτια νοσηλείας Πριν την εισαγωγή, θα ενημερωθείτε για τα δωμάτια νοσηλείας. Οι κατηγορίες δωματίων που διαθέτει η Παιδιατρική Κλινική, είναι: Εάν επιθυμείτε την αλλαγή της θέσης νοσηλείας που είχατε δηλώσει κατά την εισαγωγή, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε ανώτερη θέση, ο λογαριασμός θα χρεωθεί σύμφωνα με το τιμολόγιο της θέσης στην οποία μεταφερθήκατε. Για την εισαγωγή, πρέπει να έχετε μαζί σας (τουλάχιστον ενός εκ των δυο γονέων κηδεμόνων) απεικονιστικές εξετάσεις (αν υπάρχουν) αποδεικτικό στοιχείο ασφάλισης προβλέπει η ασφαλιστική σας εταιρεία Yγεία (που σας χορηγήθηκε σε προηγούμενη επίσκεψή σας στο ΜΗΤΕΡΑ)

6 Οδηγός Ασθενών Παιδιατρικής Κλινικής για την εισαγωγή σας Ασφαλιστική κάλυψη Παρακαλείσθε να είστε ενήμεροι σχετικά με τις καλύψεις του συμβολαίου σας από τον ασφαλιστικό σας φορέα πριν την εισαγωγή του παιδιού στην Παιδιατρική Κλινική. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τον αριθμό του ασφαλιστικού του συμβολαίου. του ασφαλιστικού φορέα, μπορείτε να πάρετε τηλεφωνώντας στο Λογιστήριο Προσωπικά αντικείμενα για το παιδί, παντόφλες, αγαπημένα του αντικείμενα Κλινική παρέχει βρεφικό γάλα και πάνες με σχετική επιβάρυνση) Η Παιδιατρική Κλινική δεν διαθέτει χώρους φύλαξης για τα προσωπικά σας αντικείμενα και δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας χρημάτων, τιμαλφών ειδών ή οποιωνδήποτε άλλων αντικειμένων κατά τη διάρκεια της παραμονής σας σε αυτή.

7 Γι αυτό προτείνουμε να αφήσετε τα τιμαλφή σας σπίτι. Σε περίπτωση που χρειάζεστε να αφήσετε προσωπικά αντικείμενα αξίας στους χώρους φύλαξης του ΜΗΤΕΡΑ παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τομεάρχη της Κλινικής (Τ ). εισαγωγή Ο Θεράπων Ιατρός θα σας ενημερώσει εάν είναι απαραίτητο το παιδί σας να μην έχει καταναλώσει φαγητό ή υγρά πριν από την εισαγωγή του. κάρτα Υγεία Κατά την εισαγωγή σας, θα σας δοθεί η κάρτα Yγεία, η οποία θα φέρει το ονοματεπώνυμό σας και έναν αυστηρά προσωπικό κωδικό. Η κάρτα Yγεία λειτουργεί ως ταυτότητα διασφαλίζοντας τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας, εξασφαλίζει πολλαπλά προνόμια και μοναδικές υπηρεσίες υγείας για εσάς και την οικογένειά σας, ενώ ελαχιστοποιεί το χρόνο αναμονής σε κάθε συναλλαγή σας με τα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (αρκεί μόνο η επίδειξη της κάρτας σας για να έχετε άμεση πρόσβαση και αυτόματη αναγνώριση από όλα τα μηχανογραφικά συστήματα του Ομίλου μας). 6/7 Φαρμακευτική αγωγή Σε περίπτωση που το παιδί λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, παρακαλούμε ενημερώστε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, πριν την εισαγωγή του στην Παιδιατρική Κλινική, για το είδος και τη δοσολογία της. Μαζί με την κάρτα θα σας δοθεί ενημερωτικό έντυπο το οποίο περιγράφει τις παροχές και τα προνόμια που έχετε ως κάτοχός της.

8 Οδηγός Ασθενών Παιδιατρικής Κλινικής για τη νοσηλεία σας Για μια άνετη διαμονή στην Παιδιατρική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ, η Προϊσταμένη και το νοσηλευτικό προσωπικό, βρίσκονται στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστείτε. Τα δωμάτιά μας, προσφάτως ανακαινισμένα, διαθέτουν σύγχρονο ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό και είναι διαμορφωμένα για να προσφέρουν άνετη και ζεστή φιλοξενία στους μικρούς μας ασθενείς αλλά και σε σας. Από το δωμάτιο μπορείτε να επικοινωνείτε με την Προϊσταμένη του ορόφου πατώντας το κόκκινο κουμπί της τηλεφωνικής συσκευής. Εάν επιθυμείτε την παρουσία αποκλειστικής νοσοκόμας, μπορείτε να το ζητήσετε από την Προϊσταμένη του ορόφου, η οποία θα το φροντίσει και θα σας ενημερώσει για το κόστος. Στόχος του ΜΗΤΕΡΑ είναι η προώθηση της στην ποιότητα και ποικιλία των πρώτων υλών και όλα τα γεύματα παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις του, κάτω από άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Παιδιατρικής Κλινικής έχει διαμορφωθεί ειδικό παιδικό μενού με μεγάλη ποικιλία επιλογών και αναλόγως με την ηλικία και την πάθηση, για να καλύψει τις γευστικές απαιτήσεις των μικρών μας ασθενών. Το τελικό γεύμα καθορίζεται πάντα σε συνεννόηση με το Θεράποντα Ιατρό. Ώρες γευμάτων Πρωινό 08:00 Μεσημεριανό 12:45 Βραδινό 18:30 Επιπλέον, παρέχονται κύρια γεύματα και στο συνοδό, εφόσον το επιθυμεί. Η τραπεζοκόμος του ορόφου είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση.

9 Χρήσιμη ενημέρωση Πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του μικρού ασθενούς δίνονται αποκλειστικά στον προσωπικό Παιδίατρο, στους γονείς ή στον κηδεμόνα, για την εξασφάλιση του ιατρικού απορρήτου. 8/9 Ψυχαγωγία για τους μικρούς μας φίλους Οι χώροι των Εξωτερικών Ιατρείων και της Παιδιατρικής Κλινικής του ΜΗΤΕΡΑ, είναι ειδικά διαμορφωμένοι, ώστε ο μικρός νοσηλευόμενος να νιώθει οικειότητα και ασφάλεια. Τοιχογραφίες με παιδικούς ήρωες, παιχνίδια και ζεστά παιδικά χρώματα στους χώρους, δημιουργούν ένα περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά και τους γονείς, που δεν θυμίζει νοσοκομείο, προάγοντας έτσι την καλύτερη ψυχολογική διάθεση των μικρών μας ασθενών. Στο κεντρικό σαλόνι της Παιδιατρικής Κλινικής, φιλοξενείται ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος με κουκλοθέατρο, αυτοκινητόδρομους, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλες κατασκευές για την απασχόληση των μικρών ασθενών, ενώ η βιβλιοθήκη της Παιδιατρικής Κλινικής, διαθέτει πλούσια συλλογή παιδικών βιβλίων για όλες τις ηλικίες. Η Παιδαγωγός και η Μουσικοθεραπεύτρια της Παιδιατρικής Κλινικής, απασχολούν δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη και ευχάριστη απασχόληση κατά τη διαμονή τους κοντά μας. Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ αποδίδει μεγάλη σημασία στο συναίσθημα ασφάλειας των παιδιών, που εξασφαλίζεται από την παρουσία των προσφιλών προσώπων δίπλα τους. Ετσι, σε όλα τα δωμάτια διατίθεται καναπές-κρεβάτι, για την άνετη διανυκτέρευσή σας δίπλα στο παιδί. Ασφάλεια του ΜΗΤΕΡΑ στοχεύει στο να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους μικρούς μας ασθενείς, τους επισκέπτες και το προσωπικό. Όλο το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων και πραγματοποιεί τακτικές ασκήσεις ασφαλείας. Σε περίπτωση που περιέλθει στην αντίληψή σας οποιοδήποτε δυνητικά επιζήμιο για την ασφάλεια του παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα την Προϊσταμένη του ορόφου σας.

10 Οδηγός Ασθενών Παιδιατρικής Κλινικής για τη νοσηλεία σας Τηλέφωνα Στο κομοδίνο σας, υπάρχει τηλεφωνική συσκευή με δυνατότητα κλήσης αριθμών εντός και εκτός της Παιδιατρικής Κλινικής του ΜΗΤΕΡΑ. Για να καλέσετε εντός της Παιδιατρικής Κλινικής του ΜΗΤΕΡΑ, καλείτε απ ευθείας το εσωτερικό τηλέφωνο που επιθυμείτε. Για εξωτερική γραμμή, καλείτε πρώτα το «0». Όλες οι κλήσεις προς αριθμούς εκτός ΜΗΤΕΡΑ χρεώνονται στο λογαριασμό σας. Ο αριθμός τηλεφώνου του δωματίου σας αναγράφεται πάνω στην τηλεφωνική σας συσκευή. Χρήσιμα τηλέφωνα για την παραμονή σας στην Παιδιατρική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ, θα βρείτε στο τέλος του Οδηγού. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, παρακαλούμε καλέστε στο εσωτερικό τηλέφωνο Τηλεόραση Για την ψυχαγωγία του παιδιού σας αλλά και τη δική σας, κατά τη διάρκεια παραμονής σας στην Παιδιατρική Κλινική, το ΜΗΤΕΡΑ διαθέτει στα δωμάτια τηλεοράσεις καναλιών. Επίσης, προσφέρεται (χωρίς χρέωση) υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA (13 κανάλια). Υπηρεσίες Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε ασύρματο Internet Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ΜΗΤΕΡΑ. Σε περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Προϊσταμένη του ορόφου σας. Επισκεπτήριο Οι ώρες επισκεπτηρίου είναι ελεύθερες για τους άμεσους συγγενείς των νοσηλευομένων παιδιών.

11 Προστασία από Λοιμώξεις Τα χέρια ως φορείς βακτηριδίων, αποτελούν ένα σημαντικό τρόπο μετάδοσης λοιμώξεων μεταξύ ασθενών. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τακτικά τα ειδικά απολυμαντικά χεριών που υπάρχουν σε όλους τους χώρους της Παιδιατρικής Κλινικής. Αποφύγετε επισκέψεις από φίλους και συγγενικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν κάποιο σύμπτωμα λοίμωξης (όπως βήχα, φτέρνισμα, πυρετό ή άλλες λοιμώξεις) και περιορίστε τον αριθμό επισκεπτών για την ασφάλεια του παιδιού. Για την αποτροπή λοιμώξεων, δεν επιτρέπεται η είσοδος και το επισκεπτήριο παιδιών κάτω των 12 ετών. Στο επίπεδο «Β» του ΜΗΤΕΡΑ, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την απασχόλησή τους από εξειδικευμένο προσωπικό. Ώρες Λειτουργίας Παιδικού Σαλονιού Σάββατο 10:00-20:00 Κυριακή 10:00-22:00 (χωρίς φύλαξη από προσωπικό του ΜΗΤΕΡΑ) Η γνώμη σας είναι απαραίτητη της ποιότητας και η διαρκής αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στο δωμάτιό σας, με τις εντυπώσεις, σχόλια και τις παρατηρήσεις σας και να το τοποθετήσετε μέσα στο Κουτί Εντυπώσεων που βρίσκεται δίπλα από το γραφείο της Προϊσταμένης, στον όροφο που νοσηλεύεται το παιδί σας. σε καμία περίπτωση, δεν θα επηρεάσει την ποιότητα της φροντίδας που θα λάβει το παιδί σας κατά τη διάρκεια της παραμονής ή σε επόμενη εισαγωγή του στην Παιδιατρική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ. Όλες οι έγγραφες παρατηρήσεις των ασθενών (εσωτερικών ή εξωτερικών), συνοδών και επισκεπτών διαχειρίζονται με απόλυτη εχεμύθεια και υπευθυνότητα. Η Παιδιατρική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ και το προσωπικό της παραμένουν στη διάθεσή σας προσφέροντας τις υπηρεσίες τους, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες το χρόνο. Για οποιοδήποτε θέμα τυχόν ανακύψει κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού σας, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα την Προϊσταμένη της Παιδιατρικής Κλινικής. 10/11

12 Οδηγός Ασθενών Παιδιατρικής Κλινικής για το εξιτήριό σας Τρόποι Πληρωμής Μετά την οριστικοποίηση του εξιτηρίου σας από το Θεράποντα Ιατρό σας, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς από το Λογιστήριο Ασθενών για την τακτοποίηση του λογαριασμού σας. Τα νοσήλια εξοφλούνται την ημέρα εξόδου του νοσηλευόμενου ασθενή από τις 8:00 έως τις 14:00. Κατά τις Κυριακές ή αργίες δίνεται προκαταβολή του συνολικού τιμολογίου στο Ταμείο της Παιδιατρικής Κλινικής στο επίπεδο «0». Η εξόφληση γίνεται σε εργάσιμες ημέρες. Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες, μετρητά και επιταγές ημέρας καθώς και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ΜΗΤΕΡΑ. Σας ενημερώνουμε ότι στο επίπεδο «1» του ΜΗΤΕΡΑ, υπάρχει υποκατάστημα Τράπεζας με ΑΤΜ συνδεδεμένο με το Επιστρέφοντας στο σπίτι Ακολουθείστε με ακρίβεια τις οδηγίες που θα πάρετε από τον Ιατρό της Παιδιατρικής Κλινικής, ιδιαίτερα στη δοσολογία φαρμάκων και τη διάρκεια της θεραπευτικής αγωγής. Οι Ιατροί της Παιδιατρικής Κλινικής είναι σε επαφή και ενημερώνουν τους παιδιάτρους σας σχετικά με την αγωγή και την πορεία της νοσηλείας. Μετά την έξοδο του παιδιού από το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, ενημερώστε τον παιδίατρό σας, στον οποίο θα απευθύνεστε για κάθε πρόβλημα του παιδιού που σας απασχολεί. Χρήσιμα Τηλέφωνα Παιδιατρικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ Εξωτερικά Ιατρεία Γραφείο Προϊσταμένης - Τομεάρχη

13 12/13 Υπηρεσία «ΜΗΤΕΡΑ στο σπίτι» Η νέα υπηρεσία του ΜΗΤΕΡΑ, προσφέρει λύση σε όσους έχουν ανάγκη για φροντίδα και παρακολούθηση στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού τους. Με διακριτικότητα και άνεση, χωρίς περιορισμό χρόνου μετακίνησης των γονέων, η υπηρεσία ΜΗΤΕΡΑ στο σπίτι προσφέρει φροντίδα υψηλού επιπέδου με: σε άμεση και συνεχή επικοινωνία με τον Θεράποντα Ιατρό, συνεχή έλεγχο ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών & συνεργασία με όλα τα Τμήματα του Μαιευτηρίου, για ολοκληρωμένη υποστήριξη & 24ωρη κάλυψη Φάκελος Ασθενών - Ιατρικό Αρχείο Η Παιδιατρική Κλινική - κατόπιν αιτήματός σας στο Τμήμα Ιατρικού Αρχείου (2 ος όροφος), σας παραδίδει αντίγραφο του Ιατρικού Φακέλου του παιδιού σας, μετά από 3 εργάσιμες ημέρες. Για διευκόλυνσή σας, καλέστε στο (Ώρες λειτουργίας: 8:00-14:30). Για την προστασία του ιατρικού απορρήτου, αντίγραφα του Ιατρικού Φακέλου παραδίδονται στους γονείς μόνο με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή με νόμιμη εξουσιοδότηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά στο ή όλο το 24ωρο στο 1051.

14 Οδηγός Ασθενών Παιδιατρικής Κλινικής γενικές πληροφορίες Παρεκκλήσι Στον προαύλιο χώρο του ΜΗΤΕΡΑ, απέναντι από το φυλάκιο της Υπηρεσίας Ασφαλείας, βρίσκεται όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει την πίστη του και να προσευχηθεί. Όπως και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο θρησκευτικής λατρείας ο απόλυτος σεβασμός είναι επιβεβλημένος. η δυνατότητα διεξαγωγής όλων των μυστηρίων, κατόπιν σχετικής άδειας από τη Μητρόπολη Αττικής. Κάπνισμα Με βάση τις νέες διατάξεις απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του ΜΗΤΕΡΑ. Στάθμευση Στο MHTΕΡΑ λειτουργεί καθημερινές και Σαββατοκύριακα και σε 24ωρη βάση ιδιωτικός, φυλασσόμενος, υπόγειος χώρος στάθμευσης. Επίσης, παρακείμενα του ΜΗΤΕΡΑ υπάρχουν επιπλέον ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των νοσηλευόμενων και των επισκεπτών. Για τις χρεώσεις παρακαλούμε απευθυνθείτε στους υπευθύνους των χώρων στάθμευσης.

15 14/15 Πρόσβαση στο ΜΗΤΕΡΑ Το ΜΗΤΕΡΑ βρίσκεται επί της οδού Ερυθρού Σταυρού στο Μαρούσι και είναι προσβάσιμο με ταξί, αυτοκίνητο ή λεωφορείο. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου και υπάρχουν στάσεις αρκετών γραμμών αστικών λεωφορείων ακριβώς έξω από τις εγκαταστάσεις μας. Τα λεωφορεία που κάνουν στάση στη Λεωφόρο Κηφισίας είναι: A7 550 Π. Φάληρο - Κηφισιά Ε14 Σύνταγμα - Υπουργείο Παιδείας Τοπική Συγκοινωνία ΗΣΑΠ

16 Οδηγός Ασθενών Παιδιατρικής Κλινικής Καταστήματα Τράπεζα & ΑΤΜ Υποκατάστημα τράπεζας λειτουργεί στο ισόγειο του Μαιευτηρίου. Το Μηχάνημα Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) αναλήψεων και καταθέσεων μετρητών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Βιβλιοπωλείο Κατάστημα γνωστής αλυσίδας βιβλιοπωλείων βρίσκεται δίπλα από την Τράπεζα και διαθέτει μεγάλη ποικιλία βιβλίων καθώς και Hμερήσιο Tύπο. Κομμωτήριο Β 3158 Λειτουργεί οργανωμένο κομμωτήριο το οποίο παρέχει κατόπιν ραντεβού, υπηρεσίες κομμωτικής και περιποίησης νυχιών τόσο στους νοσηλευόμενους -στο δωμάτιό τους ή στο χώρο του κομμωτηρίου- όσο και στους επισκέπτες. Ανθοπωλείο Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Γραφείο Υποδοχής και διαθέτει μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, ανθοδέσμες και ευχετήριες κάρτες. Καφεστιατόριο - Μπαρ Λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Στο εστιατόριο, σερβίρονται όλα τα γεύματα, με μεγάλη ποικιλία στο μενού, καθώς και όλων των ειδών τα ροφήματα. Κατάστημα Βρεφικής & Γυναικείας Ένδυσης Κατάστημα με βρεφικά είδη για την περιποίηση και ένδυση των νεογέννητων, της εγκύου και της λεχωίδας. Κατάστημα με Είδη Δώρων (για τη Μητέρα & το Παιδί) Υπόγειος χώρος στάθμευσης Β 3179

17 Χρήσιμα τηλέφωνα 16/17 Τηλεφωνικό Κέντρο 3838 Εξωτερικά Ιατρεία Παιδιατρικής 3404/3563/3654/3403 (Πληροφορίες-Υποδοχή) Λογιστήριο Παιδιατρικής Κλινικής 3757/3780 Ασφάλεια 3139 ΜΗΤΕΡΑ στο σπίτι 3295/1051 * Εάν καλέσετε εκτός Μαιευτηρίου πληκτρολογήσετε ΧΧΧ και τα 3 τελευταία ψηφία από το κάθε τμήμα

18

19

20 Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι, Αθήνα T: Φ: Ε: 11/2011 artime.gr

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης. περιεχόμενα για την εισαγωγή σας σελ. 4-5 & 6-7 για τη νοσηλεία σας σελ. 8-9 & 10-11 & 12-13 για τo εξιτήριό σας σελ. 14-15 γενικές πληροφορίες σελ. 16-17 & 18-19 Καλώς ήρθατε! Στο ΜΗΤΕΡΑ έχουμε δημιουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

Eσείς & το ΜΗΤΕΡΑ. Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής

Eσείς & το ΜΗΤΕΡΑ. Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής Eσείς & το ΜΗΤΕΡΑ περιεχόμενα για την εισαγωγή σας σελ. 4-5 & 6-7 για τη νοσηλεία σας σελ. 8-9 & 10-11 & 12-13 για τo εξιτήριό σας σελ. 14-15 γενικές πληροφορίες σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδο του παιδιού σας από το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδο του παιδιού σας από το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδο του παιδιού σας από το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ Σας καλωσορίζουμε στο ΜΗΤΕΡΑ! Στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, αγκαλιάζουμε τους μικρούς ασθενείς και είμαστε δίπλα τους όποτε μας χρειαστούν,

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Σας καλωσορίζουμε στο ΜΗΤΕΡΑ! Όποιος και αν είναι ο λόγος που σας έφερε κοντά μας, με την είσοδό σας στη Γυναικολογική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Σας καλωσορίζουμε στο ΜΗΤΕΡΑ Η Γενική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ είναι μια σύγχρονη πολυδύναμη Κλινική, που ανταποκρίνεται πλήρως στο σύνολο των αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Πίνακας περιεχομένων Πρόσβαση στην κλινική... 3 Χάρτης... 3 Συγκοινωνία... 3 Χρήσιμα Τηλέφωνα... 3 Γενικές Παροχές...

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Σας καλωσορίζουμε στο ΜΗΤΕΡΑ Η γέννηση του παιδιού σας είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή σας! Τη μοιραζόμαστε μαζί σας με πολλή

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τους γονείς

Πληροφορίες για τους γονείς Πληροφορίες για τους γονείς Νοσοκομείο παίδων "Η Αγια Σοφία" Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου 115 27 Γουδή Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο : 213-2013000 e-mail : info@paidon-agiasofia.gr Αγαπητοί Γονείς Το Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

KAΛΩΣ HPΘATE ΣTO ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΗΤΩ

KAΛΩΣ HPΘATE ΣTO ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΗΤΩ KAΛΩΣ HPΘATE ΣTO ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΗΤΩ Καλώς ορίσατε στο Μαιευτήριο «Λητώ» Αγαπητή φίλη, Το Μαιευτήριο «Λητώ» γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1970. Το όνομά του συμβολίζει την ευγονία, την απόκτηση πολλών και ικανών

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμος. Οδηγός Πληροφοριών

Χρήσιμος. Οδηγός Πληροφοριών Χρήσιμος Οδηγός Πληροφοριών Διαδικασία Εισαγωγής στο Μαιευτήριο Καλώς ήλθατε στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην πιο σύγχρονη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική!

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νοσοκομεία Ιατρικά Κέντρα Αθήνας METROPOLITAL HOSPITAL Επικοινωνία Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου & Ελ. Βενιζέλου 1, 18547 Ν. Φάληρο - Τηλ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες προς νοσηλευόµενους

Oδηγίες προς νοσηλευόµενους Oδηγίες προς νοσηλευόµενους Ο Ευρωκλής και η Νίκη σας δίνουν οδηγίες για τη διαµονή σας στην κλινική περιεχόµενα Διαδικασίες εισαγωγής...4 Τι θα πρέπει να γνωρίζετε κατά την διαµονή σας στην Ευρωκλινική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ 1. Εξαιρέσεις ασθενών ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Η κλινική ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ είναι παθολογική χρόνιων παθήσεων συνεπώς δεν γίνονται δεκτοί ασθενείς

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Το Κέντρο βρίσκεται στη Λευκωσία, πλησίον του Μακάρειου Νοσοκοµείου, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως 32, στο Στρόβολο.

Το Κέντρο βρίσκεται στη Λευκωσία, πλησίον του Μακάρειου Νοσοκοµείου, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως 32, στο Στρόβολο. Εισαγωγή Το ενηµερωτικό αυτό βιβλιάριο θα είναι χρήσιµο σ εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πάρετε την θεραπεία σας ως εσωτερικός ασθενής. Περιλαµβάνει πληροφορίες,

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο!

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Ο Όμιλος Όμιλος Ευρωκλινικής VIP services Σημείο Εξυπηρέτησης Νοσηλευομένων Ασθενών (Σημείο Ε.Ν.Α.) Προσωπικός Οδηγός για κάθε ασθενή Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ασθενών. Μάθετε για. την εισαγωγή παραμονή και έξοδό σας από το ΥΓΕΙΑ

Οδηγός ασθενών. Μάθετε για. την εισαγωγή παραμονή και έξοδό σας από το ΥΓΕΙΑ Οδηγός ασθενών Μάθετε για την παραμονή και έξοδό σας από το ΥΓΕΙΑ Εάν καλείτε μέσα από το ΥΓΕΙΑ Εάν καλείτε έξω από το ΥΓΕΙΑ Τηλεφωνικό Κέντρο Γραφείο Κίνησης Υποδοχή & Εξυπηρέτηση ασθενών Λογιστήριο Ασθενών

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας

Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2 Όμιλος Υγεία Metropolitan Επείγοντα Περιστατικά (επισκέψεις & διαγνωστικές) Υγεία Γενική Κλινική Μητέρα (επισκέψεις) Παίδων Μητέρα Επείγοντα Περιστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας. Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας

Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας. Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας Το Ιατρικό Ψυχικού εντάχθηκε στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών τον Οκτώβριο του 1997, προκειμένου να εξασφαλίσει, σε μία

Διαβάστε περισσότερα

συνδρομητικο προγραμμα εξωτερικων ιατρειων

συνδρομητικο προγραμμα εξωτερικων ιατρειων συνδρομητικο προγραμμα εξωτερικων ιατρειων για ενήλικες Ονοματεπώνυμο συνδρομητή Ημερομηνία έναρξης προγράμματος Ημερομηνία λήξης προγράμματος Υπογραφή συνδρομητή Σφραγίδα παρόχου για παιδιά Ονοματεπώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες,

Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες, Οδηγός Πολιτών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 03 Η φιλοξενία στην κλινική 05 Επισκεπτήριο 06 Οικονομική κάλυψη νοσηλείας 07 Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη Πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο/αίτηση εγγράφων 09 Δικαιώματα νοσηλευόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας

Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας Καλωσόρισμα Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες, Η Διοίκηση και το προσωπικό της Μονάδας Νάουσας του Γ.Ν. Ημαθίας σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Benefit Club

Advanced Benefit Club Advanced Benefit Club 2015 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 800 800 99 99 (χωρίς χρέωση από σταθερό) 210 61 27 722 (από κινητό) 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τι είναι το Advanced Benefit Club (ABC);

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Euro Park

Ξενοδοχείο Euro Park Ξενοδοχείο Euro Park Αστρίς Παραλία 64002 Θάσος Τηλ. 2593051171 Φαξ. 2593055040 Email. info@europark.gr www.europark.gr Κατάλογος Υπηρεσιών του Ξενοδοχείου Αγαπητοί µας επισκέπτες, Σας καλωσορίζουµε θερµά

Διαβάστε περισσότερα

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α (συμπληρώνεται από τους προϊσταμένους των Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας) ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΤΑ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ Σε περίπτωση προγραμματισμένης ή έκτακτης νοσηλείας Σας συστήνουμε να ανατρέξετε στον Οδηγό Μέλους Κανονισμό Παροχών του Ταμείου μέσω του οποίου θα λάβετε κάθε αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ είναι ο μεγαλύτερος ΟΜΙΛΟΣ στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα, και ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα Τμήμα: Εκπαίδευσης Χώρα: Ελλάδα Γιατί το Medical Easy είναι Μοναδικό! Εξαιρετικά Ανταγωνιστικό Ασφάλιστρο. Αναδεικνύει τον ρόλο του Συνεργάτη ως Συμβούλου και όχι ως χειριστή διαδικασιών: Χωρίς ανάμειξή

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές).

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νοσηλεία-Διαγνωστικές εξετάσεις «Family Plus» - «Ότι καλύτερο» Παροχές-Εξετάσεις 1) Απεριόριστες προγραμματισμένες ΙΑΤΡΙΚΕΣ επισκέψεις πανελλαδικά (άνω των 5.000 ιατρών όλων των ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ Χαρίστε στο µωρό σας την αφοσίωσή σας χωρίς καµία έγνοια! Καλωσορίζουµε το νέο µέλος της οικογένειάς σας, προσφέροντάς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ. - Ε.Σ.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΥ (ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο.-Ε.Σ.Υ.) Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ Αν χρειάζεστε μετατροπείς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. (εσωτ. 9).

ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ Αν χρειάζεστε μετατροπείς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. (εσωτ. 9). Αγαπητοί πελάτες! Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το Ξενοδοχείο Kosmitis για τις διακοπές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγκαταστάσεις και οι παροχές του ξενοδοχείου μας προορίζονται αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. 2 Περιεχόμενα... 2 Περιεχόμενα... 3 ΚΑΛΥΨΕΙΣ... 4 ΠΡΟΣΒΑΣΗ... 4 Ώρες λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό.

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Στην Eurolife ERB Ασφαλιστική πιστεύουµε ότι η υγεία, το πιο πολύτιµο αγαθό, αξίζει την πιο ολοκληρωµένη

Διαβάστε περισσότερα

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016 MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 Βοηθάμε όσους μας εμπιστεύονται να ζουν πιο ήρεμα 10 to Zen Θέλω ένα πρόγραμμα Υγείας Σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές μου και της οικογένειάς μου 24/7 όπου και να βρίσκομαι σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π το όποιο λειτουργεί 24ώρες/365 μέρες): 1. Δωρεάν επίσκεψη σε: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό, ΩΡΛ, Νευροχειρουργό.

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές 10 λόγοι για να επιλέξετε την Αθηναϊκή Mediclinic: 1. Είναι μία ποιοτική και οικονομική κλινική, προσιτή σε όλους 2. Συνεργάζεται με τον Δημόσιο

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Γ.Ν.Θ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια!

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! Το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτό το ερωτηματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 o Ερωτηµατολόγιο για την ανταποκρισιµότητα των παρεχοµένων υπηρεσιών υγείας

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 o Ερωτηµατολόγιο για την ανταποκρισιµότητα των παρεχοµένων υπηρεσιών υγείας ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 o Ερωτηµατολόγιο για την ανταποκρισιµότητα των παρεχοµένων υπηρεσιών υγείας ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ 1. Με βάση διαφορετικές πλευρές της υγείας σας σήµερα, όπως τις περιγράψατε προηγουµένως, πού θα τοποθετούσατε

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των ασφαλισμένων μας με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο.

Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των ασφαλισμένων μας με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο. Γραφείο Αναπλ. Γενικού Δ/ντή κ. Ηρακλή Δασκαλόπουλου Προς Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο, Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2016 Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τα μέλη των οικογενειών τους

Παροχές Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τα μέλη των οικογενειών τους Παροχές Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τα μέλη των οικογενειών τους Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά: basic, premium, παιδικό.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά: basic, premium, παιδικό. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή!

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Η 1η direct ασφάλιση Ασφάλιση υγείας απλή, προσιτή και εγγυημένη! Η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στη χώρα μας, από την INTERAMERICAN, φροντίζει τώρα και

Διαβάστε περισσότερα

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό Department: Sales Department Country: Greece Generali Hellas Medical Easy Νοσοκομειακό Generali Hellas Athens March, 0 Medical Easy Νοσοκομειακό Ας το γνωρίσουμε!!!! Generali Hellas Athens March, 0 Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

Η νοσοκομειακή περίθαλψη παρέχεται σε θεραπευτήρια της χώρας και του εξωτερικού.

Η νοσοκομειακή περίθαλψη παρέχεται σε θεραπευτήρια της χώρας και του εξωτερικού. Νοσοκομειακή Περίθαλψη Η νοσοκομειακή περίθαλψη παρέχεται σε θεραπευτήρια της χώρας και του εξωτερικού. Νοσηλεία στην Ελλάδα {googleads left} α) Η Νοσοκομειακή περίθαλψη περιλαμβάνει τη νοσηλεία του πάσχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Ασφάλιση Προσωπικού ατυχήματος. Ασφάλιση σοβαρών ασθενειών

Ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Ασφάλιση Προσωπικού ατυχήματος. Ασφάλιση σοβαρών ασθενειών Good.. newsletter Αγαπητοί πελάτες, Η δέσµευσή µου την στιγµή που επιλέξαµε παρέα το συµβόλαιο της νοσοκοµειακής σας περίθαλψης ήταν να είµαι παρόν σε κάθε συµβουλή αλλά και ενηµέρωση. Συγκεντρώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2015-16

ΟΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2015-16 ΟΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2015-16 Αγαπητοί Γονείς, Oι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.) έχουν σαν σκοπό να εξυπηρετούν τους εργαζομένους γονείς και να εξασφαλίζουν στο παιδί ασφαλή διαμονή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRSTHEALTH ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CHECK UP ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ασφαλιστική Αγορά. Κινείται µεταξύ Υγείας και Υγείας

Η Ασφαλιστική Αγορά. Κινείται µεταξύ Υγείας και Υγείας Η Ασφαλιστική Αγορά 2 Κινείται µεταξύ Υγείας και Υγείας Οι Αιτίες 3 Τεράστια ανάγκη κάλυψης από την κοινωνία Η κατανόηση εκ µέρους των ατόµων ότι πρέπει να κινηθούν µόνοι τους Μπορούν να βρουν προγράµµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών)

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1 (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 2 Η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Greek Rights and Responsibilities Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Περιεχόμενα Η Περίθαλψη της Υγείας σας Τα Δικαιώματα & οι Υποχρεώσεις σας...3 Πρόσβαση Έχετε το δικαίωμα σε υγειονομική

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας!

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Νοσοκομειακή Περίθαλψη Το πρόγραμμα σας εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο.

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Μετά από προτροπές πολλών μας μελών για δημιουργία προγράμματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης μας, είχε

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ)

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Ειδικό πρόγραμμα υγείας Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Βραβεία & Διακρίσεις Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ Best International Hospital Award 2016 Best Workplace 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ»

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» I. Ιατρικές Επισκέψεις ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» 1. Σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων του δικτύου Χωρίς χρέωση του ασφαλισμένου 2. Σε ιατρούς εκτός δικτύου σε περιοχές όπου στο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Full, Άμεση Ιατρική Βοήθεια»

Θέμα: «Full, Άμεση Ιατρική Βοήθεια» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Προς Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2016 Θέμα: «Full, Άμεση Ιατρική Βοήθεια» Αγαπητοί Συνεργάτες, Πριν από ενάμιση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» «Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη» Προσερχόμενοι στο νοσοκομείο να έχετε πάντοτε μαζί σας το ΑΜΚΑ σας και το βιβλιάριο υγείας

Διαβάστε περισσότερα

Εξ-ασφαλίζουμε την Υγεία σας

Εξ-ασφαλίζουμε την Υγεία σας Έκδοση: Απρίλιος 2016 Allianz Ελλάδος Λ. Αθηνών 110, Κτίριο Γ' 104 42 Αθήνα Κέντρο Επικοινωνίας: 210 69 99 999 www.allianz.gr Allianz Ελλάδος Προσωπικές Λύσεις Εξασφαλίζουμε την Υγεία σας Προστατέψτε το

Διαβάστε περισσότερα

Νεογνολογικό Τμήμα. Μέλη ΔΕΠ. Καθηγήτρια Α. Μαλαμίτση - Πούχνερ. Επ. Καθηγήτρια Ν. Ιακωβίδου. Επ. Καθηγήτρια Θ. Μπούτσικου. Λέκτωρ Ζ.

Νεογνολογικό Τμήμα. Μέλη ΔΕΠ. Καθηγήτρια Α. Μαλαμίτση - Πούχνερ. Επ. Καθηγήτρια Ν. Ιακωβίδου. Επ. Καθηγήτρια Θ. Μπούτσικου. Λέκτωρ Ζ. Νεογνολογικό Τμήμα Μέλη ΔΕΠ Καθηγήτρια Α. Μαλαμίτση - Πούχνερ Επ. Καθηγήτρια Ν. Ιακωβίδου Επ. Καθηγήτρια Θ. Μπούτσικου Λέκτωρ Ζ. Ηλιοδρομίτη Προϊσταμένη Μαία Σ. Παλιάτσιου upadate swfobject.embedswf('/plugins/content/avreloaded/mediaplayer.swf','avreloaded0','400','

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ {Εδώ περιγράφονται όλα όσα ισχύουν και πρέπει να έχετε υπόψη σας για την ισχύ του Ασφαλιστηρίου σας. Οι όροι αυτοί εφαρμόζονται μαζί με τους Ειδικούς Όρους των καλύψεων του Ασφαλιστηρίου σας}

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αρ. Πρωτ.: 10197 Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΣ Επιθεωρήσεις και τις λοιπές Μονάδες Παραγωγής Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις, Υποκαταστήματα, Περιφερειακούς Τομείς. Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας 3: Αριθμός νοσηλευθέντων ανασφάλιστων και κόστος νοσηλείας...

Πίνακας 3: Αριθμός νοσηλευθέντων ανασφάλιστων και κόστος νοσηλείας... ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πίνακας 1: Αριθμητικά στοιχεία υπηρεσιών ανά τομέα.... Σελ. 2 Πίνακας 2.: Αριθμός εξετασθέντων, χειρουργικών επεμβάσεων, εργαστηριακών εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ 1, Ποια από τις προτάσεις αυτές είναι σωστή; α, Τα εμβόλια χορηγούνται στους ξένους με βάση τις οδηγίες WHO. β, Οι δόσεις εμβολίου συμπεριλαμβάνουν το πνευμονιοκοκκικό και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟ / ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟ / ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟ / ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Στην Κηφισιά, σήμερα, την μεταξύ αφενός μεν, των α) Ονοματεπώνυμο περιθαλπόμενου:. του. και της, με ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ... και β) Ονοματεπώνυμο συγγενούς:... του.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 21-23/04/2016, ΑΘΗΝΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 21-23/04/2016, ΑΘΗΝΑ Θέρμη, 16/03/2016 ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Βασικά σημεία Ημερομηνία αναχώρησης: Πέμπτη, 21/04/2016 Ημερομηνία επιστροφής: Σάββατο, 23/04/2016 Συμμετέχουν: Μαθητές Γ Γυμνασίου Πόλη/Χώρα: Αθήνα, Ελλάδα Συνολικό

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία.

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ: - Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες - Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2011 ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση διαχείρισης των αποζημιώσεων των Ομαδικών Συμβολαίων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Εισαγωγή Η προστασία των δικαιωμάτων των ασθενών αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα διασφάλισης του επιπέδου φροντίδας για την υγεία των πολιτών. Τα ανθρώπινα δικαιώματα στον τομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016»

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Διεύθυνση Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας Προς: Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 8 Ιουνίου 2016 ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σε συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η κάρτα Dental Card

Τι είναι η κάρτα Dental Card Τι είναι η κάρτα Dental Card Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών που εξυπηρετούν την αρχή του υγιούς ανταγωνισμού, η οποία σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της αυξημένης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κατ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων εώς 5 ετών Πλαίσιο Προγράμματος 1. Το Πρόγραμμα «Κατ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων εώς 5 ετών» υπόκειται στο Πολυδύναμο Δ.Κ.Λ. το οποίο στεγάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης

Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης Αν έχετε µια επείγουσα κατάσταση απειλητική για τη ζωή, πηγαίνετε στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκοµείου ή καλέστε αµέσως το 911. Ο/η

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1. ζ) Ομώνυμο εργαστήριο της κλινικής που περιλαμβάνει εργαστήριο ισοτόπων

Άρθρο 1. ζ) Ομώνυμο εργαστήριο της κλινικής που περιλαμβάνει εργαστήριο ισοτόπων Εσωτερικός κανονισμός της Β Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής και Ειδικής Νοσολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Άρθρο 1 Γνωστικό Αντικείμενο 1. Η Β Προπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝΑΝΕΟΥΜΕΝΗ Το Πρόγραμμα Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής Ετησίως Ανανεούμενη προσφέρει το συμφωνημένο κεφάλαιο στους δικούς σας ανθρώπους, σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΓεΣΥ

Βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΓεΣΥ Βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΓεΣΥ 1. Ποιες υπηρεσίες φροντίδας υγείας καλύπτονται από το ΓεΣΥ; Από 01/06/2019: Φροντίδα υγείας από προσωπικούς ιατρούς Φροντίδα υγείας από ειδικούς ιατρούς

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Τι είναι Το 360Care είναι το νέο, Συνδροµητικό Πρόγραµµα Υγείας από τον Όµιλο της Ευρωκλινικής. Με µόνο µια πληρωµή στην αρχή του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΙΣΙΝΑ ΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΠΡΩ ΙΝΟ ΝΩΡΙΣ ΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΙΣΙΝΑ ΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΠΡΩ ΙΝΟ ΝΩΡΙΣ ΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΑΠΩ ΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩ Ν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΓIΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔ ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Δ ΕΙΠΝΟ ΕΙΔ Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔ ΙΚΕΣ Δ ΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας Λίστας Φειρουργείου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙ».

Σρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας Λίστας Φειρουργείου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙ». Σρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας Λίστας Φειρουργείου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙ». Με την υπ αριθμ. Α3α/οικ.4121/19-1-2017 εγκύκλιο (ΑΔΑ: ΧΟΥ345ΥΤΟ-ΝΓΥ) του Υπουργείου Υγείας, καθορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση Υπ. Υγείας Υ1α/Γ.Π.OLK.76785/ (ΦΕΚ 3758/ τεύχος Β')

Απόφαση Υπ. Υγείας Υ1α/Γ.Π.OLK.76785/ (ΦΕΚ 3758/ τεύχος Β') Απόφαση Υπ. Υγείας Υ1α/Γ.Π.OLK.76785/12.10.2017 (ΦΕΚ 3758/25.10.2017 τεύχος Β') Ιατρικός έλεγχος προσωπικού, διατροφή και κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων στους δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 21-23/04/2016, ΚΑΒΑΛΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 21-23/04/2016, ΚΑΒΑΛΑ Θέρμη, 16/03/2016 ΕΚΔΡΟΜΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Βασικά σημεία Ημερομηνία αναχώρησης: Πέμπτη, 21/04/2016 Ημερομηνία επιστροφής: Σάββατο, 23/04/2016 Συμμετέχουν: Μαθητές Α Λυκείου Πόλη/Χώρα: Καβάλα, Ελλάδα Συνολικό

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 12 ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12.1. Το Ταµείο εγκρίνει στα άµεσα µέλη του και στα έµµεσα µέλη της ιδίας οικογενείας που πάσχουν από ιδιαίτερα σοβαρή ασθένεια, τη µετάβαση σε ενδεδειγµένα θεραπευτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Διαχωρισμός Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας απο Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας - Ο ρόλος των μονάδων ημερήσιας νοσηλείας (Μ.Η.Ν.

Διαχωρισμός Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας απο Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας - Ο ρόλος των μονάδων ημερήσιας νοσηλείας (Μ.Η.Ν. Πράξης Καρδιολόγων Διαχωρισμός Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας απο Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας - Ο ρόλος των μονάδων ημερήσιας νοσηλείας (Μ.Η.Ν.) στην καρδιολογία Γεώργιος Κορωνιώτης - Καρδιολόγος Υποστράτηγος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Λ. Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36, 115 26 Αθήνα 210 7454000 ATLANTIKI@ATLANTIKI.GR ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Προστασία οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 4 _ 2018 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 86791 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 86791 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 86791 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013 ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Για την ενημέρωση των πελατών μας, ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2012 Πρόγραμμα Προνομίων Sicuro win win win!

Καλοκαίρι 2012 Πρόγραμμα Προνομίων Sicuro win win win! Καλοκαίρι 2012 Πρόγραμμα Προνομίων Sicuro win win win! Αγαπητοί φίλοι μας, Τα προνόμια που μπορείτε να αποκομίσετε σε κάθε επαφή σας με το γραφείο μας είναι πολλά. Δημιουργήσαμε το πρόγραμμα loyalty (εμπιστοσύνης)

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Από το 2005, η Οργάνωση μας σε συνεργασία με την Alpha Ασφαλιστική, προσφέρει την ευκαιρία στα μέλη της να συμμετέχουν σε ομαδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΠΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΠΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΠΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις πιο συχνές εργασίες που μπορείτε ή πρέπει να κάνετε στο σχολείο μας και αφορούν μαθητές, γονείς και παλαιούς μαθητές. Α) Παραλαβή απολυτηρίου.

Διαβάστε περισσότερα