Α.ΚΙ.Φ. Ανεξάρτητη Κίνηση Φαρμακοποιών. Ζούμε από το Φαρμακείο μας. Διασφαλίζουμε τη βιωσιμότητά του. akifattikis.blogspot.gr

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Α.ΚΙ.Φ. Ανεξάρτητη Κίνηση Φαρμακοποιών. Ζούμε από το Φαρμακείο μας. Διασφαλίζουμε τη βιωσιμότητά του. akifattikis.blogspot.gr"

Transcript

1 Α.ΚΙ.Φ. akifattikis.blogspot.gr Ανεξάρτητη Κίνηση Φαρμακοποιών Ζούμε από το Φαρμακείο μας Διασφαλίζουμε τη βιωσιμότητά του ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

2 «Ανεξάρτητοι, Ενωµένοι για τη δηµιουργία του Φαρµακείου του Αύριο, Σήµερα!» Μια πρωτότυπη και όχι µία ακόµη γενόσηµη, ενωτική και όχι αθροιστική, νέα και όχι ανανεωµένη και κυριότερα ανεξάρτητη και όχι κάθε φαρµακείο θα µετατραπεί σε εκλογικό κέντρο κάποιου Κόµµατος..., παράταξη ανάγκη ικανοποίησης των προσδοκιών ΟΛΩΝ των Φαρµακοποιών, δηµιουργήθηκε ενόψει των εκλογών της 27ης Νοεµβρίου 2016, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Φαρµακευτικό Σύλλογο Αττικής (ΦΣΑ). «Ανεξάρτητη Κίνηση Φαρµακοποιών» (Α.ΚΙ.Φ.), λοιπόν, το όνοµά της, µε το «Ανεξάρτητοι, Ενωµένοι για τη δηµιουργία του Φαρµακείου του Αύριο, Σήµερα!», στο µήνυµα του, να τα λέει ΟΛΑ... Α.ΚΙ.Φ.: «ΑΝΑΓΚΗ, Ανεξάρτητοι, Ενωµένοι για τη δηµιουργία του Φαρµακείου του Αύριο, σήµερα!» «Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Φαρµακείο βρίσκεται υπό διωγµό, εδώ και έξι χρόνια... Οι Φαρµακοποιοί οδηγούνται στην ανεργία ή γίνονται υπάλληλοι οικονοµικών συµφερόντων. Η ανεργία, οι απολύσεις, η µεγάλη µείωση των εισοδηµάτων των εργαζοµένων και των συνταξιούχων, έχει τεράστιο αντίκτυπο στην βιωσιµότητά µας και προσφέρει τη δυνατότητα στα τεράστια συµφέροντα που θέλουν να λεηλατήσουν ό,τι τους ενδιαφέρει από τον χώρο µας, τον χώρο του Φαρµακείου µας. Τόσα χρόνια έκαναν όλοι «κοινωνική πολιτική» στηριζόµενοι σε δικά µας χρήµατα που τα εξανέµισαν. Οι κυβερνήσεις διαδέχονται η µία την άλλη, χωρίς να ενδιαφέρονται ουσιαστικά για τον Σταθµό Υγείας, που είναι το Φαρµακείο, και τους εργαζόµενους σ αυτό. Το συνδικαλιστικό κίνηµα φάνηκε ανίσχυρο στα χτυπήµατα που δέχτηκε και χάθηκε µέσα στα συµφέροντα. «Ζούµε από το Φαρµακείο µας»

3 Όλα αυτά µας οδήγησαν, στο να δηµιουργήσουµε µία οµάδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ φαρµακοποιών, που µοναδικό σκοπό έχει να διεκδικήσει ΜΑΖΙ µε σας, την βιωσιµότητα του Ελληνικού Φαρµακείου! ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ για τη Μαχητικότητα και την Ειλικρίνεια, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι, πρώτα απ όλα βάζουµε την Βιωσιµότητα ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι, η µόνη και µοναδική φιλοδοξία µας είναι η ΣΤΗΡΙΞΗ του Φαρµακείου. «Όλοι µαζί µπορούµε να αναστηλώσουµε το Φαρµακείο» Μην αφήνετε τους άλλους δήθεν να παλεύουν για σας! Σας θέλουµε δίπλα µας! Είµαστε εδώ γιατί: * ΔΕΝ διαπραγµατευόµαστε το ιδιοκτησιακό καθεστώς, ΔΕΝ επιτρέπουµε τεχνάσµατα και το χάσιµο άλλης ύλης από το φαρµακείο µας. * ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ διασφάλιση ρευστότητας και σταθερές πληρωµές από τον ΕΟΠΥΥ σύµφωνα µε τη Συλλογική Σύµβαση (60 ηµέρες). ΕΞΟΦΛΗΣΗ σε όλες τις εκκρεµότητες των παλαιών Ταµείων (ληξιπροθέσµων) βάσει του ψηφισθέντα νόµου (5/11/2013). ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ Συλλογικές Συµβάσεις µε κάθε Ταµείο. Όχι άλλη χαµένη ρευστότητα λόγω συνδικαλιστικών λαθών! * ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ αύξηση της χρηµατοδότησης του ΕΟΠΥΥ και αποσύνδεση της από το ΑΕΠ. Η φαρµακευτική δαπάνη πρέπει να είναι επαρκής και όχι κάτω από 2,5 δισ.. * ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ την εφαρµογή του Νόµου για δίµηνη πίστωση από εταιρείες και 3µηνη από φαρµακαποθήκες, επιστροφή της έκπτωσης που κάποιοι την έδωσαν απλόχερα! Είναι οι ίδιοι που ως κρυφοί σύµβουλοι µαζί µε το Υπουργείο Υγείας νοµοθέτησαν τη σύσταση εταιρειών. * ΔΕΝ διαπραγµατευόµαστε τη σταθερή λιανική τιµή. ΜΗΣΥΦΑ µόνο από το φαρµακείο µας, δερµοκαλλυντικά από τον χώρο µας µε ειδική σήµανση σύµφωνα µε τον ΕΟΦ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ την κατοχύρωση σε συνεργασία µε τον ΕΟΦ στη βάση επιστηµονικών υγειονοµικών κριτηρίων, την διάθεση συµπληρωµάτων διατροφής από τα φαρµακεία.

4 * ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ενιαίο ωράριο λειτουργίας για όλα τα φαρµακεία. ΔΕΝ κάνουµε συµφωνίες µε Υπουργούς σε βάρος του φαρµακευτικού κλάδου! * ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ την κατάργηση του REBATE ή την επαναδιαπραγµάτευση του ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ. Η φοροεισπρακτική πολιτική οδηγεί σε έλλειψη ρευστότητας και κλείσιµο των φαρµακείων (Φόρος εισοδήµατος, συν 100% προκαταβολή φόρου και ασφαλιστικές εισφορές επί των κερδών 30,95%). * ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ η βιωσιµότητα του ΤΣΑΥ, η εξασφάλιση της σύνταξης και των µονοσυνταξιούχων, καθώς και η ενίσχυση όλων των συναδέλφων, µε επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών από το Ταµείο Αλληλεγγύης. * ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ηλεκτρονική πύλη στο site του ΦΣΑ και live chat για την καθηµερινή ενηµέρωση του φακέλου του κάθε φαρµακοποιού µε κωδικό και αριθµό µητρώου σε θέµατα οδηγιών και χρήσης της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης - τυχόν προβληµάτων - πληρωµών, κρατήσεων και περικοπών συνταγών, όλα σε ένα, έξυπνα και νοικοκυρεµένα! Online σύνδεση του Συλλόγου µε το Taxisnet για την έκδοση φορολογικών ενηµεροτήτων και αποστολή τους µε ηλεκτρονικό ταχυδροµείο. Λήψη αποφάσεων για κρίσιµα θέµατα π.χ. ωράριο από τα µέλη του ΦΣΑ µε ηλεκτρονική ψηφοφορία, διασφάλιση απορρήτου και διαφάνειας. * ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΜΕ ετήσιο έλεγχο από ορκωτούς λογιστές µε δηµοσιοποίηση των πορισµάτων και εκθέσεων σε όλα τα µέλη του Συλλόγου µας. Απαιτούµε Διαφάνεια Παντού! * ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΜΕ τη µέγιστη θητεία του Προέδρου του Δ.Σ. στις δύο 3ετίες. Ανανέωση του Δ.Σ, νέα πνοή, νέα οράµατα, νέες ιδέες στο Σύλλογό µας! * ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΜΕ και επιτέλους ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ το Ταµείο Αλληλεγγύης σε όσους έχουν πραγµατικά ανάγκη. Δεν επιτρέπεται κανένα φαρµακείο να απειλείται µε κλείσιµο για οικονοµικά προβλήµατα όταν λιµνάζουν εκατοµµύρια Ευρώ ως αποθεµατικό στον ΦΣΑ µε ελλιπή έλεγχο και διαχείριση. Είναι τα χρήµατα όλων µας, οι εισφορές µας, το Ταµείο µας! Το Ταµείο Αλληλεγγύης πρέπει να βοηθάει τους φαρµακοποιούς στην δύσκολη καθηµερινότητά τους. * ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ την επιδότηση θέσεων εργασίας από το Ταµείο Αλληλεγγύης σε υπάρχον Φαρµακείο για πρόσληψη Φαρµακοποιών. * ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τα χρήµατα των συναδέλφων µας και προτείνουµε την αξιοποίηση του υπάρχοντος κτηρίου του ΦΣΑ (λόγω της τριτοκοσµικής του κατάστασης) αντί για έρευνα ενοικίασης ή αγοράς νέου. Διαφάνεια παντού! * ΣΕΒΑΣΜΟΣ και δηµοσιοποίηση των αποφάσεων των Δ.Σ., των Γενικών Συνελεύσεων και εφαρµογή των αποφάσεων των Πειθαρχικών Συµβουλίων.

5 Δεν θέλουµε να ξανασυµβεί ότι και στην προηγούµενη 3ετία. Για να µην έχουµε εκτροπή από τις δηµοκρατικές διαδικασίες και σ αυτήν!!! * ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΜΕ νοµοθετική ρύθµιση για την πιστοποίηση µε σκοπό την ορθή και νόµιµη λειτουργία των e-shop καθώς και θέσπιση αυστηρών κανόνων ελέγχου. * ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ την επιστηµονικότατα και τη µοναδικότητα της γνώσης του φαρµακοποιού, µε επιµόρφωση. Θεσµοθέτηση και αναγνώριση επιστηµονικής µοριοδότησης µέσω συλλογικών ηµερίδων. * ΙΔΡΥΣΗ Συµβουλευτικής Οικονοµολογιστικής Επιτροπής και διοργάνωση σεµιναρίων από επιστήµονες που εξειδικεύονται σε οικονοµικά και νοµικά θέµατα που αφορούν το φαρµακείο, όπου θα απευθύνεται και θα ενηµερώνεται ο κάθε φαρµακοποιός. Η δαπάνη θα βαρύνει το Ταµείο Αλληλεγγύης. * ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την ευνοϊκή χρηµατοδότηση ή κεφαλαιακή ενίσχυση των φαρµακοποιών. * ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ των παροχών Πρωτοβάθµιας Υγείας. ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ την θέση µας στην κοινωνία, για να βρεθούµε ξανά δίπλα της και κυρίως στις ευπαθείς οµάδες και όχι απέναντι. Οι άσκοπες επαναστάσεις µας αποµάκρυναν. Συνεχίζουµε να διεκδικούµε µε αρχή και τέλος. Η κοινωνία πρέπει να µείνει µαζί µας. * ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ενωµένοι µε σχεδιασµό, υπευθυνότητα, ενιαία βροντερή φωνή, αρχή και τέλος. Οι εσωτερικές διασπάσεις είναι σπατάλη δυνάµεων, είναι αδιέξοδες και καταλήγουν να εξυπηρετούν τα συµφέροντα των εχθρών του επαγγέλµατος. * ΘΕΛΟΥΜΕ έναν ΦΣΑ που να συνεργάζεται µε τον ΠΦΣ. Έτσι µόνο οι φαρµακοποιοί όλης της Χώρας µπορούν να δικαιωθούν στους αγώνες τους. * ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ τις επιλογές µας. ΔΕΝ θέλουµε άλλη χαµένη 3ετία. ΔΕΝ ξεχνάµε ποιοί µας οδήγησαν στο σηµερινό ΧΑΟΣ του ωραρίου και στην καθηµερινή οικονοµική ασφυξία. Άραγε, η ρευστότητα που λείπει από το φαρµακείο µας, µήπως οφείλεται και σε αυτούς τους επαναστάτες, που στέρησαν 2+ µήνες ρευστότητας από τα Ταµεία µας; * ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ γιατί ΔΕΝ φοβόµαστε την Διαφάνεια, κάνουµε αυτοκριτική στα λάθη µας, ΔΕΝ πλειοδοτούµε τεχνητά σε αγωνιστικότητα. * ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στην ενιαία φωνή - ενιαία διεκδίκηση, στη διαφορετική νοοτροπία διαχείρισης των προβληµάτων του κλάδου µας, στην διεκδίκηση για τη λύση των προβληµάτων µας. Πρέπει να ξέρουµε πότε ξεκινάµε, πότε

6 σταµατάµε και ποτέ δεν ωθούµε τα µέλη µας στα άκρα χωρίς κρίση και σκοπό. * ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ για µία διοίκηση µε κατεύθυνση την ανάκαµψη και υπεράσπιση του συµφέροντος των µελών µας. Θα διεκδικούµε και θα αγωνιζόµαστε για την βιωσιµότητα του φαρµακείου µας! Το οφείλουµε σε µας και τις νέες γενιές φαρµακοποιών. * ΘΕΛΟΥΜΕ να σας αντικρίσουµε ξανά και την επόµενη 3ετία για τη συνέχιση της νέας πορείας για την βιωσιµότητα µας. * ΔΕΝ αγωνιζόµαστε για την δηµοσιότητα, αλλά για την καθηµερινότητα µας, τη ζωή µας, την επιστήµη µας, το φαρµακείο µας. * ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ της σωστής επιλογής. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ να ακουστούν οι φωνές µας. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ της Ευθύνης. Δώστε νόηµα και πνοή στα Φαρµακεία µας! * Δώσε την δύναµη µε την ψήφο σου στην Α.ΚΙ.Φ. να διεκδικήσει την επιβίωση µας. Δώσε τη στήριξή σου στην Α.ΚΙ.Φ. για να δώσει αξία και σεβασµό στις ανάγκες του φαρµακείου µας. Αλλάζουµε τον ΦΣΑ Διασφαλίζουµε τη βιωσιµότητά µας ΘΕΣΕΙΣ - ΑΞΙΕΣ - ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ * Καµία διαπραγµάτευση του ιδιοκτησιακού καθεστώς. Ένας αδειούχος φαρµακοποιός ανά φαρµακείο, σταθερή λιανική τιµή. * Αύξηση χρηµατοδότησης ΕΟΠΥΥ, αποσύνδεση από το ΑΕΠ, ώστε η χρηµατοδότηση να είναι επαρκής. * Διασφάλιση ρευστότητας µε εξασφάλιση πληρωµών ΕΟΠΥΥ βάσει Συλλογικής Σύµβασης (60 ηµέρες), άµεση αποπληρωµή ληξιπρόθεσµων, βάσει του νόµου που ψηφίστηκε στις 5/11/2013. «Όχι άλλη ρευστότητα χαµένη λόγω συνδικαλιστικών λαθών!!!». * Διασφάλιση εφαρµογής του Νόµου περί πίστωσης από εταιρείες 2 µήνες και επιστροφή της έκπτωσης. * Διακίνηση των ΜΗΣΥΦΑ και των συµπληρωµάτων διατροφής µόνο από τα φαρµακεία µας, διακίνηση και των δερµοκαλλυντικών µας µε ειδική σήµανση σύµφωνα µε τις προδιαγραφές του ΕΟΦ.

7 * Διεκδίκηση ενιαίου ωραρίου λειτουργίας ανεξαρτήτως αδειών. «Δεν κάνουµε κρυφές συµφωνίες µε Υπουργούς εις βάρος του κλάδου!!!». * Κατάργηση rebate ή επαναδιαπραγµάτευση του ποσοστού κέρδους. «Η φοροεισπρακτική πολιτική οδηγεί σε έλλειψη ρευστότητας και κλείσιµο των φαρµακείων». * Βιωσιµότητα και Διαφάνεια στο ΤΣΑΥ. Εξασφάλιση σύνταξης και για τους µονοσυνταξιούχους. * Επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών από το Ταµείο Αλληλεγγύης. * Ετήσια έκθεση ορκωτών λογιστών και δηµοσιοποίησή της στα µέλη µας. «Διαφάνεια παντού!!!». * Δηµιουργία ηλεκτρονικής πύλης στο site του ΦΣΑ µε τον προσωπικό φάκελο κάθε µέλους. Ενηµέρωση για πληρωµές, περικοπές, ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Σύνδεση µε Taxisnet. * Μέγιστη θητεία Προέδρου δύο 3ετίες. Aνανέωση του Δ.Σ. «Νέα πνοή, νέες ιδέες!!!». * Λειτουργία του Ταµείου Αλληλεγγύης µε πραγµατική στήριξη στα κόκκινα φαρµακεία και επιδότηση θέσεων εργασίας σε υπάρχον φαρµακείο για πρόσληψη φαρµακοποιών. «Εκατοµµύρια ευρώ αναξιοποίητα στο αποθεµατικό!!!». * Τήρηση πρακτικών και δηµοσιοποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ., δεσµευτικές συνελεύσεις, υλοποίηση των αποφάσεων της Γ.Σ. από το Δ.Σ. και των Πειθαρχικών Συµβουλίων του ΦΣΑ. «Για να µην έχουµε εκτροπή από τις δηµοκρατικές διαδικασίες και αυτή την τριετία!!!». * Πιστοποίηση, έλεγχος, προϋποθέσεις λειτουργίας των e-shop. * Ίδρυση Συµβουλευτικής Οικονοµολογιστικής Επιτροπής και διοργάνωση σεµιναρίων από επιστήµονες που εξειδικεύονται σε οικονοµικά και νοµικά θέµατα που αφορούν το φαρµακείο, όπου θα απευθύνεται και θα ενηµερώνεται ο κάθε φαρµακοποιός. Η δαπάνη θα βαρύνει το Ταµείο Αλληλεγγύης. ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ - ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ - ΤΑ ΜΗΣΥΦΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

8 Ανεξάρτητη Κίνηση Φαρμακοποιών (Α.ΚΙ.Φ.) Αρχαιρεσίες 27ης Νοεμβρίου 2016 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑ του ΑΔΑΜ ΓΚΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΝΤΑΚΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΥΤΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΥΝΤΖΑΝ ΡΟΥΣΛΑΝ του ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ ΝΟΥΣΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΣΑ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΚΑΣΙΑΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΚΑΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΧΑΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΦΣ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ ΓΚΑΡΑ ΕΥΔΟΞΙΑ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΑΣΙΑΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΝΤΑΚΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΥΤΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΥNΤΖΑΝ ΡΟΥΣΛΑΝ του ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ ΞΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΚΤΩΡ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑ του ΑΔΑΜ ΚΑΚΑΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΧΑΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΝΟΥΣΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Αλλάζουμε τον ΦΣΑ. Δεν διακινδυνεύουμε τα Φαρμακεία μας. Ενημερώνεστε από akifattikis.blogspot.gr

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ 21-22 ΜΑΡΤΙΟΥ HELLAS PHARM HELEXPO MAROUSSI

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ 21-22 ΜΑΡΤΙΟΥ HELLAS PHARM HELEXPO MAROUSSI Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ 21-22 ΜΑΡΤΙΟΥ HELLAS PHARM HELEXPO MAROUSSI Ο ρόλος του φαρμακείου στην διαμόρφωση μιας εθνικής πολιτικής φαρμάκου είναι ιδιαίτερα σημαντικός και πολυδιάστατος.

Διαβάστε περισσότερα

Από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο ήταν παρόντες οι Θ. Αμπατζόγλου, Α. Βαλτάς, Κ. Θεοδοσιάδης, Ι. Μακρυγιάννης και Ι. Παπαδόπουλος.

Από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο ήταν παρόντες οι Θ. Αμπατζόγλου, Α. Βαλτάς, Κ. Θεοδοσιάδης, Ι. Μακρυγιάννης και Ι. Παπαδόπουλος. Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2012! Χθες στις 3:30 το απόγευμα στο γραφείο του κου Κουτρουμάνη ξεκίνησε η συζήτηση για την κινητοποίησή μας. Παρόντες ήταν οι υπουργοί Εργασίας κος Κουτρουμάνης, Οικονομικών κος Σαχινίδης

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Φαρμακείων. Αθανάσιος Βοζίκης Λέκτορας Οικονοµικών της Υγείας Πανεπιστηµίου Πειραιώς

Βασικές Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Φαρμακείων. Αθανάσιος Βοζίκης Λέκτορας Οικονοµικών της Υγείας Πανεπιστηµίου Πειραιώς Βασικές Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Φαρμακείων Αθανάσιος Βοζίκης Λέκτορας Οικονοµικών της Υγείας Πανεπιστηµίου Πειραιώς Για τι θα συζητήσουµε... 1. Καλή χρονιά??? 2. Η φαρµακευτική δαπάνη και η

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ Ακοµµάτιστη, Ακηδεµόνευτη, Αδέσµευτη Παράταξη Με παρελθόν, παρόν αλλά και με όραμα για το μέλλον του ελληνικού φαρµακείου Με αξιοπιστία και συνέπεια στις αρχές της: Στη βιωσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005 Ημερομηνία Ανάρτησης: 14/11/2005 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π Ε Ι Ρ Α Ι Ω Σ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 59 & ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ ΤΗΛΕΦ (FAX) Τ.Θ Τ.Κ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π Ε Ι Ρ Α Ι Ω Σ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 59 & ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ ΤΗΛΕΦ (FAX) Τ.Θ Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Π Ε Ι Ρ Α Ι Ω Σ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 59 & ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ ΤΗΛΕΦ. 41.22.331-41.25.354-41.74.733 (FAX) Τ.Θ. 80267 - Τ.Κ. 185 32 ΝΟΜΟΣ ΙΔΡ. 3601/1928 ΑΦΜ 90251633 1 / 6 Αρ.Πρωτ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ 41 η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ 1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2015 και Προϋπολογισμός έτους 2016 2. Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής επί της

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικές οδηγίες για την καταχώρηση των γνωµατεύσεων στην νέα πύλη του e-δαπυ.

Αναλυτικές οδηγίες για την καταχώρηση των γνωµατεύσεων στην νέα πύλη του e-δαπυ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 1 Αναλυτικές οδηγίες για την καταχώρηση των γνωµατεύσεων στην νέα πύλη του e-δαπυ. (Σύµφωνα µε τα σχετικά έγγραφα του ΠΦΣ και του ΕΟΠΥΥ) 1. ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΥΛΗ e-δαπυ. Εισέρχεστε

Διαβάστε περισσότερα

Η σημερινή κατάσταση στα φαρμακεία και αναπτυξιακές δράσεις

Η σημερινή κατάσταση στα φαρμακεία και αναπτυξιακές δράσεις Η σημερινή κατάσταση στα φαρμακεία και αναπτυξιακές δράσεις Θεόδωρος Αμπατζόγλου π. πρόεδρος ΠΦΣ π. διοικητής ΙΚΑ & ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκη, 14 Οκτωβρίου 2017 1. Η Δαπάνη Υγείας και η Φαρμακευτική Δαπάνη επηρεάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Από τον ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιωάννη Κουκιάδη, αντιπρόεδρο της. Επιτροπής Νοµικών Θεµάτων και Εσωτερικής Αγοράς

Από τον ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιωάννη Κουκιάδη, αντιπρόεδρο της. Επιτροπής Νοµικών Θεµάτων και Εσωτερικής Αγοράς Από τον ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιωάννη Κουκιάδη, αντιπρόεδρο της Επιτροπής Νοµικών Θεµάτων και Εσωτερικής Αγοράς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση µε αφορµή την τροπολογία που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής της

Διαβάστε περισσότερα

Key Performance Indicators KPI s. Ξεκίνησαν μαζί..ποιός επιβίωσε;

Key Performance Indicators KPI s. Ξεκίνησαν μαζί..ποιός επιβίωσε; VS Ξεκίνησαν μαζί..ποιός επιβίωσε; Εποχή αλλαγών: Micro-Macro Περιβάλλον Συρρίκνωση εισοδημάτων Σημαντικά προβλήματα ρευστότητας Δυστοκία τραπεζικής χρηματοδότησης Ρυθμιστικό Πλαίσιο Ραγδαία αύξηση τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Ποιοι είμαστε; Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ν. Ξάνθης είναι δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση και ιδρύθηκε το 1948 με σκοπό την καλλιέργεια

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Νόµου για το ασφαλιστικό Ιανουάριος 2016

Πρόταση Νόµου για το ασφαλιστικό Ιανουάριος 2016 Πρόταση Νόµου για το ασφαλιστικό Ιανουάριος 2016 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΣΟ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΦΣΘ Ύψος ασφαλιστικών εισφορών Το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών των

Διαβάστε περισσότερα

Μετά την εισαγωγική του ομιλία, αναφέρθηκε ΠΡΩΤΑ στους... απόντες φαρμακοποιούς λέγοντας:

Μετά την εισαγωγική του ομιλία, αναφέρθηκε ΠΡΩΤΑ στους... απόντες φαρμακοποιούς λέγοντας: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Χθες 28 Δεκεμβρίου 2011 ο υπουργός Υγείας κος Λοβέρδος σε κοινή «δημόσια διαβούλευση» με τον υπουργό Εργασίας κο Κουτρουμάνη, παρουσία όλων των υγειονομικών κλάδων πλην του φαρμακευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Είναι γεγονός! Τολµήσαµε και συγκροτήσαµε µια νέα συλλογικότητα φιλοδοξώντας να δηµιουργήσουµε ένα νέο τοϖίο στο συνδικαλιστικό κίνηµα.

Είναι γεγονός! Τολµήσαµε και συγκροτήσαµε µια νέα συλλογικότητα φιλοδοξώντας να δηµιουργήσουµε ένα νέο τοϖίο στο συνδικαλιστικό κίνηµα. Η Περιφερειακή Ανεξάρτητη Ενωτική Κϊνηση (ΠΑΕΚ) ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που την τίµησαν µε την ψήφο τους Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι, Θέλουµε να σας ευχαριστήσουµε όλους αϖό καρδιάς για την µεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ! Η

Η ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ! Η Η ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ! Η Γενική Συνέλευση του ΤΑΠΙΛΤ- ΑΤ που θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου θα κρίνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ το μέλλον της επικουρικής μας σύνταξης Κυριακή 5/8, στο Κλειστό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΦΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

ΠΦΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Αθήνα, 27/1/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ. 224 ΝΠΔΔ ΠΡΟΣ Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας 1 / 10 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Θέμα : «Εκτέλεση και τιμολόγηση των αναλωσίμων και ιατροτεχνολογικών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΦΑΡΑΜΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ Συνάδελφοι Βρισκόμαστε στο ποιο κρίσιμο σημείο όσον αφορά την εξέλιξη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΑΣΙΣ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ ΚΛΑΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: ΦΑΡΜΑΚEIA (ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ)

ΣΤΟΧΑΣΙΣ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ ΚΛΑΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: ΦΑΡΜΑΚEIA (ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ) ΣΤΟΧΑΣΙΣ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ ΚΛΑΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: ΦΑΡΜΑΚEIA (ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ) Η συνεχής μείωση της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης μέχρι και το 2014, στο πλαίσιο της δημοσιονομικής προσαρμογής, σε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ κ. ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΠ. ΦΙΛΙΩΤΗ, ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΦΕΕ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΦΕΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ξενοδοχείο Divani Caravel

ΟΜΙΛΙΑ κ. ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΠ. ΦΙΛΙΩΤΗ, ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΦΕΕ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΦΕΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ξενοδοχείο Divani Caravel ΟΜΙΛΙΑ κ. ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΠ. ΦΙΛΙΩΤΗ, ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΦΕΕ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΦΕΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 Ξενοδοχείο Divani Caravel 1 Κύριε Υπουργέ, Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

TEYXOΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

TEYXOΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ TEYXOΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ολιγοήμερη παράταση από τον ΕΦΚΑ στην καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών Μικρή χρονική παράταση δόθηκε από τον ΕΦΚΑ για τους ασφαλισμένους με μπλοκάκι,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Φίλες και φίλοι συνάδελφοι, Οι εκλογές στους ιατρικούς συλλόγους στις 21 & 22 Οκτωβρίου πραγματοποιούνται σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες για τον κλάδο μας. Άστοχες πολιτικές προσθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙ Α. ΟΜΙΛΙΑ Προέδρου Ο.ΜΕ.. Άγγελου Ζησιµόπουλου

ΗΜΕΡΙ Α. ΟΜΙΛΙΑ Προέδρου Ο.ΜΕ.. Άγγελου Ζησιµόπουλου ΗΜΕΡΙ Α ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ «Εργασιακές Συγκρούσεις / Εργασιακές ιαπραγµατεύσεις» ΟΜΙΛΙΑ Προέδρου Ο.ΜΕ.. Άγγελου Ζησιµόπουλου Καληµέρα σας. Κατ αρχήν θέλω να συγχαρώ το ΕΑΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

«ιαφάνεια παντού - για τους πάντες - για τα πάντα»

«ιαφάνεια παντού - για τους πάντες - για τα πάντα» «ιαφάνεια παντού - για τους πάντες - για τα πάντα» ιαφάνεια. Ποια είναι η έννοιά της όταν αναφερόµαστε στη δηµόσια διοίκηση; Τι και ποιους αφορά; Πώς κατοχυρώνεται και πώς πρακτικά προωθείται; Μπορεί η

Διαβάστε περισσότερα

Οι βεβαιώσεις που έχουν εκδοθεί από την διαδικτυακή πύλη του ΕΟΠΥΥ - ΚΜΕΣ αφορούν σε:

Οι βεβαιώσεις που έχουν εκδοθεί από την διαδικτυακή πύλη του ΕΟΠΥΥ - ΚΜΕΣ αφορούν σε: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 8/1/2014 Αθήνα, ΝΠΔΔ Αριθμ. Πρωτ. 28 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Οι βεβαιώσεις που έχουν εκδοθεί από την διαδικτυακή πύλη του ΕΟΠΥΥ - ΚΜΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

και φαρμακευτική πολιτική Θεόδωρος Τρύφων Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας Αντιπρόεδρος ομίλου ELPEN

και φαρμακευτική πολιτική Θεόδωρος Τρύφων Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας Αντιπρόεδρος ομίλου ELPEN Ελληνική φαρμακοβιομηχανία και φαρμακευτική πολιτική Θεόδωρος Τρύφων Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας Αντιπρόεδρος ομίλου ELPEN Φαρμακευτική αγορά : Τρέχον περιβάλλον Πολύ χαμηλός κλειστός

Διαβάστε περισσότερα

Η αξιολόγηση της τεχνολογίας υγείας Είναι εφικτή η ανάπτυξη μηχανισμού σε εθνική κλίμακα;

Η αξιολόγηση της τεχνολογίας υγείας Είναι εφικτή η ανάπτυξη μηχανισμού σε εθνική κλίμακα; Η αξιολόγηση της τεχνολογίας υγείας Είναι εφικτή η ανάπτυξη μηχανισμού σε εθνική κλίμακα; Τα προβλήματα και οι μέθοδοι διαχείρισης της φαρμακευτικής πολιτικής Μ. Ολλανδέζος Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας

Διαβάστε περισσότερα

Κοινή επιστολή 9 ΦΣ προς Α.Λοβέρδο

Κοινή επιστολή 9 ΦΣ προς Α.Λοβέρδο Κοινή επιστολή 9 ΦΣ προς Α.Λοβέρδο Αξιότιμε κύριε υπουργέ, Δεν είχαμε την τύχη να κληθούμε στην τελευταία δημόσια διαβούλευση που έγινε στο Υπουργείο σας, με την συμμετοχή των υπολοίπων κλάδων στους οποίους

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης. Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%.

Πλήρης κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης. Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%. Για κάθε 100 ευρώ που πληρώνει ιδιωτική επιχείρηση για την πρόσληψη ανέργων, σε θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, απαλλάσσεται από τη φορολογία για 150. Νέο ΕΚΑΣ, µε κατώτερη σύνταξη στα 500 ευρώ για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Κυρίες και κύριοι

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Κυρίες και κύριοι ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ κου Μανώλη Αλιφιεράκη στην εκδήλωση με θέμα : «Κόκκινα» Επιχειρηματικά Δάνεια και οι δυνατότητες αντιμετώπισής τους. Δευτέρα 30-05-2016, ώρα 19.00 Κυρίες και κύριοι Με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 22/07/2019 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής: «η Τράπεζα»), σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική περιγραφή θεμάτων ημερήσιας διάταξης Σχέδια αποφάσεων

Συνοπτική περιγραφή θεμάτων ημερήσιας διάταξης Σχέδια αποφάσεων Συνοπτική περιγραφή θεμάτων ημερήσιας διάταξης Σχέδια αποφάσεων ΘΕΜΑ 1 Ο : Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) για την χρήση 2012, και των επ αυτών Εκθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερομηνία: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερομηνία: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Χαιρετισμός Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκας Τ. Κατσέλη στην Ετήσια

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερομηνία: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερομηνία: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Χαιρετισμός Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκας Τ. Κατσέλη στην Ετήσια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η προσέγγιση του θέματος της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Φ.Σ.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Πηγαίνετε στις «εφαρμογές», επιλέγετε e-δαπυ και αμέσως μετά επιλέγετε «e-δαπυ ΠΑΡΟΧΩΝ».

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Φ.Σ.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Πηγαίνετε στις «εφαρμογές», επιλέγετε e-δαπυ και αμέσως μετά επιλέγετε «e-δαπυ ΠΑΡΟΧΩΝ». 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. Μυλλέρου 1 & Αγησιλάου - 104 36 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5220955 ΦΑΞ. 210 5220721 Email: grfsa@otenet.gr Πληροφορίες : Νιάρχου Κατερίνα Αριθ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

32 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επιτροπής Νήσων της CRPM Κύπρος, 5 Νοεµβρίου 2012

32 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επιτροπής Νήσων της CRPM Κύπρος, 5 Νοεµβρίου 2012 32 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επιτροπής Νήσων της CRPM Κύπρος, 5 Νοεµβρίου 2012 Κυρίες και Κύριοι Σύνεδροι, Αγαπητοί Συνάδελφοι, Θα ήθελα και εγώ µε τη σειρά µου να σας καλωσορίσω στην 32 η Ετήσια Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Νοέμβριος 2010 Αριθμός φύλλου 644

Νοέμβριος 2010 Αριθμός φύλλου 644 Νοέμβριος 2010 Αριθμός φύλλου 644 Επιχειρησιακή σύμβαση Σ.Υ.Ε.Τ.Ε - Ε.Τ.Ε 2009 Συνάδελφοι, Μέσα σε ένα κλίμα ύφεσης και αμφισβήτησης των Συλλογικών Συμβάσεων και των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ. Αθήνα, 18 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ. Αθήνα, 18 Ιουνίου 2014 Αθήνα, 18 Ιουνίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Στο πλαίσιο της μεγάλης διάρκειας συνάντησης (4 ωρών) που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 70 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 24100

ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 70 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 24100 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΠΔΔ ΝΔ 171/1945 ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 70 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 24100 Καλαμάτα 30-8-2012 Προς Τα μέλη του ΦΣΜ Απόφαση Έκτακτης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ για τις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας της 10 ης Απριλίου 2011 ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ για τις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας της 10 ης Απριλίου 2011 ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Δ.Α.Κ.Ε. ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Επιστημόνων Γεωτεχνικών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ για τις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας της 10 ης Απριλίου 2011 ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Αγαπητοί συνάδελφοι, Στις

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ

ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ Αγαπητοί συνάδελφοι Οι βασικές θέσεις περιγράφηκαν στα τρία προηγούμενα άρθρα. Για άλλη μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Α. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2009 Είναι η μοναδική διέξοδος για να επέλθει στην οικονομία και την αγορά ένα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ Ημερομηνία Ανάρτησης: 27/01/2012 Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑ ΠΥΛΗ E-ΔΑΠΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑ ΠΥΛΗ E-ΔΑΠΥ Αθήνα, 24/2/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ. 577 ΝΠΔΔ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑ ΠΥΛΗ E-ΔΑΠΥ H εφαρμογή η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον ΕΟΠΥΥ παρουσίασε αρκετά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοφανής στην ιστορία του τόπου η μη εκπροσώπηση των

Πρωτοφανής στην ιστορία του τόπου η μη εκπροσώπηση των Πρωτοφανής στην ιστορία του τόπου η μη εκπροσώπηση των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του νέου ΕΦΚΑ. επιστολή της ΓΣΕΕ προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργου Κουτρουμάνη, στο 2 ο Συνέδριο Κοινωνικής Ασφάλισης του Economist

Θέμα: Ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργου Κουτρουμάνη, στο 2 ο Συνέδριο Κοινωνικής Ασφάλισης του Economist ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 Θέμα: Ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργου Κουτρουμάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: Να καταθέσει εγγράφως η ελληνική κυβέρνηση ότι εκβιάστηκε για το ιδιοκτησιακ Πέμπτη, 26 Ιανουάριος :11

ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: Να καταθέσει εγγράφως η ελληνική κυβέρνηση ότι εκβιάστηκε για το ιδιοκτησιακ Πέμπτη, 26 Ιανουάριος :11 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Να καταθέσει εγγράφως η ελληνική κυβέρνηση ότι εκβιάστηκε για τις άδειες τωνφαρμακείων σε μη φαρμακοποιούς, αποφάσισε η Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μετά από Αναφορά του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΕΤΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 Βασικές προϋποθέσεις συγχωνεύσεων: Η μη αλλοίωση της μετοχικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαπραγματεύσεις, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και κοινωνικός διάλογος σε καιρούς κρίσης. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Διαπραγματεύσεις, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και κοινωνικός διάλογος σε καιρούς κρίσης. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Διαπραγματεύσεις, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και κοινωνικός διάλογος σε καιρούς κρίσης 1 Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Μερικά απλά λόγια για την κρίση Η κρίση ξεκίνησε στις ΗΠΑ το 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΛΥΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΔΙΚΤΥΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΛΥΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΔΙΚΤΥΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΛΥΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Τερζής Αναστάσιος, Πτυχίο Φαρμακευτικής ΑΠΘ M.B.A., ΠΑΜΑΚ M.Sc, Κλινική Φαρμακολογία και Θεραπευτική ΔΠΘ Πρόεδρος ΦΣ Έβρου, Γραμματέας ΣΥ.ΦΑ. Έβρου Βόλος,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΣ Αθήνα, 6/3/2006 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΣ Η ΑΣ για να καλύψει µια ανάγκη αµφίδροµης επικοινωνίας µε τους εργαζόµενους στην Εθνική Τράπεζα, προχώρησε το προηγούµενο

Διαβάστε περισσότερα

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου 2017 Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Για ένα σωματείο που θα είναι οργανωτής στον αγώνα απέναντι σε εργοδοσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑ ΠΥΛΗ E-ΔΑΠΥ. (Επικαιροποίηση: )

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑ ΠΥΛΗ E-ΔΑΠΥ. (Επικαιροποίηση: ) 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. Μυλλέρου 1 & Αγησιλάου - 104 36 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5220955 ΦΑΞ. 210 5220721 Email: grfsa@otenet.gr Πληροφορίες : Νιάρχου Κατερίνα Αριθ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

SIGNIFICANT PRIORITIES OF HEALTH-CARE REFORM AND THE GREEK PHARMACEUTICAL INDUSTRY

SIGNIFICANT PRIORITIES OF HEALTH-CARE REFORM AND THE GREEK PHARMACEUTICAL INDUSTRY SIGNIFICANT PRIORITIES OF HEALTH-CARE REFORM AND THE GREEK PHARMACEUTICAL INDUSTRY Theodoros Tryfon President, Panhellenic Union of Pharmaceutical Industries MAY 14 2015 Vice president ELPEN Τα χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική περιγραφή θεμάτων ημερήσιας διάταξης Σχέδια αποφάσεων

Συνοπτική περιγραφή θεμάτων ημερήσιας διάταξης Σχέδια αποφάσεων Συνοπτική περιγραφή θεμάτων ημερήσιας διάταξης Σχέδια αποφάσεων ΘΕΜΑ 1 Ο : Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) για την χρήση 2013, και των επ αυτών Εκθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 4 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ Ενηµέρωση Προβλήµατα λειτουργίας Ε.Ε. Ν.Α ΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Συνάδελφοι, συγνώµη για την καθυστέρηση αλλά πληρώναµε τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Αριστερό ενωτικό ψηφοδέλτιο

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Αριστερό ενωτικό ψηφοδέλτιο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Αριστερό ενωτικό ψηφοδέλτιο ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ 26,27ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Αριστερό ενωτικό ψηφοδέλτιο Ενάντια στην πασαρέλα (14) υποψηφίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ και ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ και ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ και ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΥΠΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗ (ΝΑΙ/) ΑΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΗΧΑΝΑΓΝ ΩΣΙΜΗ ΜΟΡΦΗ (π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική περιγραφή θεμάτων ημερήσιας διάταξης Σχέδια αποφάσεων

Συνοπτική περιγραφή θεμάτων ημερήσιας διάταξης Σχέδια αποφάσεων Συνοπτική περιγραφή θεμάτων ημερήσιας διάταξης Σχέδια αποφάσεων ΘΕΜΑ 1 Ο : Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) για την χρήση 2016, και των επ αυτών Εκθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

Το αποτέλεσµα είναιµεγάλη επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισµού

Το αποτέλεσµα είναιµεγάλη επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισµού Σύστηµα παρακολούθησης της διακίνησης φαρµάκων και υγειονοµικών υλικών, µε στόχο τον εξορθολογισµό τωνδηµόσιων δαπανών, την αναβάθµιση της δυνατότητας διοικητικής παρέµβασης και εν τέλει, µέσα από την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Χανιά, Απρίλιος 2014

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Χανιά, Απρίλιος 2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Χανιά, Απρίλιος 2014 Τον Αύγουστο του 2010, ενεργοί πολίτες των Χανίων προχωρήσαμε στη δημιουργία της ανεξάρτητης δημοτικής μας κίνησης με επικεφαλής τον Τάσο Βάμβουκα. Με διαφορετικές αφετηρίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Ομιλία του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Ομιλία του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Ομιλία του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου Οι συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προβλέπουν την σύγκλιση του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Καθιέρωση ποσού επιστροφής από ιδιωτικά φαρμακεία υπέρ των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης

Καθιέρωση ποσού επιστροφής από ιδιωτικά φαρμακεία υπέρ των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης Ενόψει της εφαρμογής του Νόμου 3918/2011 για τις "Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις", επαναδημοσιεύουμε προς ενημέρωσή σας το άρθρο 34 που αφορά στο ποσό επιστροφής από ιδιωτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ Π.Ι.Σ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ Π.Ι.Σ. Προς τον Πρόεδρο του Π.Ι.Σ. Βόλος, 31/10/2017 κύριο Μιχαήλ Βλασταράκο Αρ.Πρωτ.: 001342 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ Π.Ι.Σ. Κύριε πρόεδρε, ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας (Ι.Σ.Μ.) στο Δ.Σ. της 30 ης Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΦΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ

ΠΦΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 2/2/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ. 310 ΝΠΔΔ ΠΡΟΣ Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας 1 / 5 Ενημερωτικό Σημείωμα Σχετικά με τα νεότερα δεδομένα που αφορούν τα

Διαβάστε περισσότερα

«ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

«ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με την επωνυμία «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «η Εταιρεία») κατ άρθρο 13 παρ. 10 του Κ.Ν. 2190/1920 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, ενόψει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 31/12/2015

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 31/12/2015 ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 31/12/2015 Συμμόρφωση προς τις απαιτήσεις των διατάξεων των άρθρων 80 έως 87 του Ν. 4261/2014 Σύμφωνα με το άρθρο 88 του Ν. 4261/2014, τα ιδρύματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 και ώρα 19.00μμ στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 και ώρα 19.00μμ στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα. Βόλος 24/3/09 Αριθ.πρωτ 5021 Φ5,1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Καλούνται όλα τα μέλη του ΦΣΜ στην Ά ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή 3 Απριλίου 2009 και ώρα 21.30μμ στα γραφεία του Συλλόγου μας

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΦΙΛΙΩΤΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΦΕΕ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΦΙΛΙΩΤΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΦΕΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΦΙΛΙΩΤΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΦΕΕ ΣΤΟ 6 ο ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. «ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΣΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΜΩΝ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο. 85 Αθήνα, 21 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο. 85 Αθήνα, 21 Ιουλίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο. 85 Αθήνα, 21 Ιουλίου 2015 Συνάδελφοι, Συμπληρώσαμε ήδη είκοσι μέρες Τραπεζικής αργίας και capital controls. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και οι αρνητικές επιπτώσεις έχουν διαμορφώσει ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αγαπητές συναδέλφισσες/συνάδελφοι Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και συναίσθηση ευθύνης σας απευθύνουμε αυτόν τον πρώτο χαιρετισμό για τις επερχόμενες εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

Με ρυθμό χελώνας και μετά από πιέσεις πληρωνόμαστε με απαράδεκτη καθυστέρηση. Για ακόμη μια φορά θέλω να δηλώσω πως οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν.

Με ρυθμό χελώνας και μετά από πιέσεις πληρωνόμαστε με απαράδεκτη καθυστέρηση. Για ακόμη μια φορά θέλω να δηλώσω πως οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν. Λίγο πριν την αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και λίγο μετά από άλλη μια δραματική επίσκεψη της τροίκας στη χώρα μας όπου αναδείχθηκε το δυσθεώρητο έλλειμμα του ΕΟΠΥΥ, ο αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ) ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΥΕ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Η παράταξή μας τους τελευταίους μήνες επιδιώκει επικαιροποίηση των κωδίκων, για να

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ««PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE»

Διαβάστε περισσότερα

Πόπη Χαραμή - Φαρμακοποιός Σύμβουλος Marketing & Επικοινωνίας

Πόπη Χαραμή - Φαρμακοποιός Σύμβουλος Marketing & Επικοινωνίας ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Πόπη Χαραμή - Φαρμακοποιός Σύμβουλος Marketing & Επικοινωνίας ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ας δράσουμε έγκαιρα Χρειάζονται άλματα πιο γρήγορα απ τη φθορά! Πόπη Χαραμή - Φαρμακοποιός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

TEYXOΣ 2 ΜΑΙΟΣ/ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

TEYXOΣ 2 ΜΑΙΟΣ/ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 TEYXOΣ 2 ΜΑΙΟΣ/ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 Τρίτη 31 Μαΐου: Έκδοση ΦΕΚ ορισμού μελών του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Δημοσιεύεται στο υπ αριθμόν 274 Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η απόφαση του υφυπουργού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ηράκλειο, 29 Ιουλίου 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Η Εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ, στα πλαίσια των υποχρεώσεών της που απορρέουν από τον κανονισµό λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. 03-11-2013. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΣΕΛ 3 2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 ο Ιδρύεται σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων με έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ Ε.Σ.Υ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης Διευθύνων Σύμβουλος GENESIS Pharma

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ Ε.Σ.Υ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης Διευθύνων Σύμβουλος GENESIS Pharma ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ Ε.Σ.Υ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ Κωνσταντίνος Ευριπίδης Διευθύνων Σύμβουλος GENESIS Pharma Το ΕΣΥ πρέπει να αναγεννηθεί όχιαπλάνααλλάξει Οι αλλαγές των

Διαβάστε περισσότερα

Άµεσα Φορολογικά Κίνητρα & Επενδύσεις;

Άµεσα Φορολογικά Κίνητρα & Επενδύσεις; ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15/11/2017, The MET HOTEL Άµεσα Φορολογικά Κίνητρα & Επενδύσεις; Δηµήτρης Πανοζάχος Msc Οικονοµολόγος - Φοροτεχνικός Σύµβουλος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύµβουλος «ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε.» Ενισχύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Xpress. Βέροια. Απρίλιος 2015

Xpress. Βέροια. Απρίλιος 2015 Xpress Βέροια Απρίλιος 2015 Τι είναι το Φαρμακείο; Το Φαρμακείο είναι στοιχείο της δομής της πρωτοβάθμιας υγείας, που επιτρέπει στον φαρμακοποιό να πραγματώσει τον κοινωνικό του σκοπό δηλαδή την μείωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ Τα Συµπεράσµατα του 1ου Συνεδρίου και οι Θέσεις των Ασθενών για το ΕΣΥ 2012: Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών Τον Νοέµβριο του 2012 πραγµατοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

15 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ

15 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ 1 15 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2011 ROYAL OLYMPIC ATHENS 2 Κυρίες και κύριοι, Καταρχάς κύριε Πρόεδρε δηλώνω φαρµακοποιός, επάγγελµα που µε υπερηφάνεια υπηρετώ, αλλά δεν σας

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση. Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ & International Society of Pharmacoeconomics and Outcomes Research, Greek Chapter

Διοργάνωση. Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ & International Society of Pharmacoeconomics and Outcomes Research, Greek Chapter Διοργάνωση Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ & International Society of Pharmacoeconomics and Outcomes Research, Greek Chapter Η Ε.Ε.Φα.Μ. ιδρύθηκε το 1990 Από τότε συμβάλλει στη συνεχή μετάλλαξη

Διαβάστε περισσότερα

Ένα δηλαδή ολοκληρωμένο σχέδιο ενεργειών ούτως ώστε: 3. Να θωρακίσει το επάγγελμα μας από ενδεχόμενες μελλοντικές απειλές

Ένα δηλαδή ολοκληρωμένο σχέδιο ενεργειών ούτως ώστε: 3. Να θωρακίσει το επάγγελμα μας από ενδεχόμενες μελλοντικές απειλές Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Οι προτάσεις μας, που αποτελούν και τους στόχους της παράταξης για την επόμενη τριετία εντάσσονται σε ένα στρατηγικό σχέδιο δράσης με Άξονες έργου, Στόχους, Προτάσεις. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (παραλαβή ταμείου) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (παραλαβή ταμείου) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (παραλαβή ταμείου) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2011-2014 Στις 15/2/2012, η ταμίας του νέου ΔΣ του ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ παρέλαβε το Ταμείο από την προκάτοχό της με τα παρακάτω στοιχεία που συνέθεταν την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου KΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΚΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Α. ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΥΥ: Ένας χρόνος λειτουργίας. Προβλήµατα και οφέλη

ΕΟΠΥΥ: Ένας χρόνος λειτουργίας. Προβλήµατα και οφέλη ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΟΠΥΥ: Ένας χρόνος λειτουργίας. Προβλήµατα και οφέλη Κυριάκος Σουλιώτης Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Υγείας Πανεπιστήµιο Πελοποννήσου Φωτεινή Γιαλαµά Υποψήφια Διδάκτωρ,

Διαβάστε περισσότερα

Η προσπάθεια ξεκίνησε!

Η προσπάθεια ξεκίνησε! Συνάδελφε, φίλε μηχανικέ, οι Μηχανικοί Ενάντια στην Κρίση είμαστε μηχανικοί αρνούμενοι τις παλιές κομματικές τοποθετήσεις στις γνωστές παρατάξεις του ΤΕΕ προεκτάσεις των πολιτικών παρατάξεων των φιλομνημονιακών

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΛΥΔΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΑΤΕ

ΑΜΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΑΤΕ 15-3-2011 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, η κυβέρνηση μετά και τις αποφάσεις της έκτακτης συνόδου της ΕΕ στις Βρυξέλες (παράταση μνημονίου, μείωση επιτοκίου, ξεπούλημα περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου αξίας

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.) Διοργάνωση 27.03-29.03.2015. Ξενοδοχείο Μοντάνα. Καρπενήσι

Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.) Διοργάνωση 27.03-29.03.2015. Ξενοδοχείο Μοντάνα. Καρπενήσι 2o Συνέδριο Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος 27.03-29.03.2015 Ξενοδοχείο Μοντάνα Καρπενήσι Διοργάνωση Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.) Χαιρετισμός προέδρου Αγαπητοί συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλες καθυστερήσεις πληρωμών από ασφαλιστικά ταμεία

Μεγάλες καθυστερήσεις πληρωμών από ασφαλιστικά ταμεία ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΦΕΣΗΣ Ο Δεκάλογος των Προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Φαρμακείο 1. Μεγάλος αριθμός φαρμακείων 3. Μεγάλες καθυστερήσεις πληρωμών από ασφαλιστικά ταμεία 2. 4. 5. 6. 7. 8.

Διαβάστε περισσότερα

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η ανοιχτή συζήτηση για τη Δικηγορική Καθημερινότητα

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η ανοιχτή συζήτηση για τη Δικηγορική Καθημερινότητα Μια προεκλογική συγκέντρωση έξω από τα συνηθισμένα έλαβε χώρα στην αίθουσα τελετών του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ της Υγείας. Μαρίκα Λάμπρου Γενική Διευθύντρια Επιχειρηματικός Τομέας Integrator

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ της Υγείας. Μαρίκα Λάμπρου Γενική Διευθύντρια Επιχειρηματικός Τομέας Integrator Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ της Υγείας Μαρίκα Λάμπρου Γενική Διευθύντρια Επιχειρηματικός Τομέας Integrator Υγεία στην Ελλάδα: ο Μεγάλος Ασθενής Πολιτική, κοινωνική, οικονομική κατάσταση Έκρηξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤ - ΟΤΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε. Ημερολόγιο

ΠΕΤ - ΟΤΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε. Ημερολόγιο Ημερολόγιο Το δικό μας ημερολόγιο Η ΠΕΤ ΟΤΕ συνεχίζοντας την παράδοση να βγάζει κάθε χρόνο ημερολόγιο σας παραδίδει και φέτος τη δουλειά της με μια εντελώς ξεχωριστή θεματολογία. Παρακολουθώντας την επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα