Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση"

Transcript

1 Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας.

2 Οδηγός χρήσης του Norton AntiVirus Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συμφωνία με την άδεια χρήσης. Έκδοση τεκμηρίωσης 18.0 Copyright 2010 Symantec Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η επωνυμία Symantec, το λογότυπο Symantec και οι επωνυμίες Norton, SONAR, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 και Norton SystemWorks είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Symantec Corporation ή των θυγατρικών της στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Η επωνυμία Windows είναι εμπορικό σήμα της Microsoft Corporation. Τμήματα αυτού του προϊόντος Πνευματικά δικαιώματα[ ] Glyph & Cog, LLC. Άλλες επωνυμίες ενδέχεται να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Το προϊόν το οποίο περιγράφεται σε αυτό το έγγραφο διανέμεται με άδειες χρήσης που περιορίζουν τη χρήση, την αντιγραφή, τη διανομή και την απομεταγλώττιση / ανακατασκευή του. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή οποιουδήποτε μέρους του παρόντος εγγράφου με καμία μορφή χωρίς την προηγούμενη γραπτή εξουσιοδότηση της Symantec Corporation και των δικαιοπαρόχων της, εάν υπάρχουν. Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΡΗΤΗΣ 'Η ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗΣ, ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ Ή ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΚΥΡΕΣ. Η SYMANTEC CORPORATION ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ Ή ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA Τυπώθηκε στη Δημοκρατία της Τσεχίας

3 Περιεχόµενα Κεφάλαιο 1 Επισκόπηση... 5 Πληροφορίες για το Norton AntiVirus... 5 Κεφάλαιο 2 Εγκατάσταση... 7 Πριν ξεκινήσετε... 7 Εγκατάσταση του Norton AntiVirus... 7 Αν δεν εμφανιστεί το αρχικό παράθυρο... 8 Κεφάλαιο 3 Έναρξη... 9 Έναρξη του Norton AntiVirus... 9 Ενεργοποίηση του προϊόντος Δημιουργία λογαριασμού Norton Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου Αντιμετώπιση των ενδείξεων κατάστασης συστήματος Παρακολούθηση της κατάστασης προστασίας μιας λειτουργίας Για περισσότερες πληροφορίες Κεφάλαιο 4 Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών Χρήση του Norton Bootable Recovery Tool, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του προϊόντος Λήψη του Norton Bootable Recovery Tool Τεχνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη Ευρετήριο Γρήγορη εγκατάσταση... 30

4 4 Περιεχόµενα

5 Επισκόπηση 1 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Πληροφορίες για το Norton AntiVirus Πληροφορίες για το Norton AntiVirus Το Norton AntiVirus προστατεύει τον υπολογιστή σας από ιούς, προγράμματα, ιούς τύπου bot και worm και πολλά άλλα χωρίς να τον επιβραδύνει ή να σας ενοχλεί. Για ταχύτερες, λιγότερο συχνές σαρώσεις, η έξυπνη τεχνολογία εντοπίζει και στοχεύει μόνο αρχεία που βρίσκονται σε κίνδυνο. Η Προστασία από θέματα ευπάθειας σας αποτρέπει τις απειλές να εκμεταλλεύονται κενά ασφαλείας στο λογισμικό του υπολογιστή σας. Οι Ενημερώσεις παλμού που εκτελούνται κάθε 5 με 15 λεπτά καθώς επίσης και οι έλεγχοι ασφάλειας σε πραγματικό χρόνο εξασφαλίζουν συνεχή, ενημερωμένη προστασία από τις πιο πρόσφατες απειλές. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα προστασίας από ιούς, το Norton AntiVirus προσφέρει εύχρηστες επεξηγήσεις απειλών και πληροφορίες σχετικά με τη χρήση πόρων της CPU και της μνήμης. Σας βοηθάει να αποφύγετε μελλοντικές μολύνσεις και να εξασφαλίσετε s την ταχεία λειτουργία του υπολογιστή σας.

6 6 Επισκόπηση Πληροφορίες για το Norton AntiVirus

7 Εγκατάσταση 2 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Πριν ξεκινήσετε 1 Εγκατάσταση του Norton AntiVirus 1 Αν δεν εμφανιστεί το αρχικό παράθυρο Πριν ξεκινήσετε Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να κλείσετε όλα τα ανοιχτά προγράμματα στον υπολογιστή και να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Το Norton AntiVirus περιέχει ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Εάν έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας άλλα προγράμματα προστασίας από ιούς, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα παράθυρο κατάργησης εγκατάστασης που σας βοηθάει να τα καταργήσετε. Η Symantec συνιστά να καταργήσετε όλα τα άλλα προγράμματα προστασίας από ιούς. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στο παράθυρο κατάργησης εγκατάστασης. Εγκατάσταση του Norton AntiVirus Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Norton AntiVirus από CD, μονάδα USB ή από ένα αρχείο που λαμβάνετε από το Internet.

8 8 Εγκατάσταση Αν δεν εμφανιστεί το αρχικό παράθυρο Εγκατάσταση του Norton AntiVirus 1 Πραγματοποιήστε μία από τις παρακάτω ενέργειες: 1 Εάν εκτελείτε εγκατάσταση από CD, τοποθετήστε το CD στην οπτική μονάδα. Στα Windows Vista ή Windows XP, επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton AntiVirus. Στα Windows 7, κάντε κλικ στην επιλογή ΕκκίνησηεγκατάστασηςNorton και έπειτα επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton AntiVirus. 1 Αν εκτελείτε εγκατάσταση από μονάδα USB, συνδέστε τη μονάδα USB στη θύρα USB. Στα Windows Vista ή Windows XP, πατήστε Εκκίνηση εγκατάστασης Norton και στη συνέχεια πατήστε Εγκατάσταση του Norton AntiVirus. Στα Windows 7, κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμαφακέλουγιαπροβολή αρχείων, κάντε διπλό κλικ στοstart.exe και επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton AntiVirus. 1 Εάν κάνατε λήψη αντιγράφου του Norton AntiVirus, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο λήψης. 2 Στη σελίδα εγκατάστασης του Norton AntiVirus, πληκτρολογήστε το Κλειδί προϊόντος αν σας ζητηθεί. 3 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επιλογέςεγκατάστασης, εξετάστε τις επιλογές και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ. 4 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Άδεια χρήσης τελικού χρήστη, διαβάστε την άδεια και κάντε κλικ στο Κλείσιμο. 5 Αφού διαβάσετε την άδεια χρήσης, κάντε κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Αν δεν εμφανιστεί το αρχικό παράθυρο Μερικές φορές η οπτική μονάδα δίσκου του υπολογιστή δεν εκτελεί αυτόματα κάποιο CD. Έναρξη της εγκατάστασης από το CD του προϊόντος 1 Στην επιφάνεια εργασίας κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο ΟΥπολογιστήςμου. 2 Στο παράθυρο ΟΥπολογιστήςμου, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο της οπτικής μονάδας δίσκου. 3 Στη λίστα των αρχείων, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Start.exe και έπειτα επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton AntiVirus.

9 Έναρξη 3 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Έναρξη του Norton AntiVirus 1 Ενεργοποίηση του προϊόντος 1 Δημιουργία λογαριασμού Norton 1 Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου 1 Αντιμετώπιση των ενδείξεων κατάστασης συστήματος 1 Παρακολούθηση της κατάστασης προστασίας μιας λειτουργίας 1 Για περισσότερες πληροφορίες Έναρξη του Norton AntiVirus Ανατρέξτε στην ενότητα Αντιμετώπιση των ενδείξεων κατάστασης συστήματος στη σελίδα 14 Το Norton AntiVirus προστατεύει τον υπολογιστή στον οποίο έχει εγκατασταθεί. Δεν χρειάζεται να εκτελέσετε εκκίνηση του προγράμματος για να ενεργοποιήσετε την προστασία. Μπορείτε να εκκινήσετε το Norton AntiVirus ανά πάσα στιγμή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ή να πραγματοποιήσετε προληπτική συντήρηση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του προγράμματος από το κύριο παράθυρο. Έναρξη του Norton AntiVirus 4 Πραγματοποιήστε μία από τις παρακάτω ενέργειες: 1 Στην περιοχή ειδοποιήσεων των Windows, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Norton AntiVirus. 1 Στη γραμμή εργασιών των Windows, κάντε κλικ στις επιλογές Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Norton AntiVirus > Norton AntiVirus.

10 10 Έναρξη Ενεργοποίηση του προϊόντος Ενεργοποίηση του προϊόντος Αν δεν ενεργοποιήσατε το προϊόν σας κατά την εγκατάσταση, εμφανίζεται τακτικά ένα μήνυμα ειδοποίησης για ενεργοποίηση μέχρι να το ενεργοποιήσετε. w Η ενεργοποίηση του προϊόντος περιορίζει την πειρατεία λογισμικού και διασφαλίζει ότι χρησιμοποιείτε γνήσιο λογισμικό της Symantec. Η ενεργοποίηση του προϊόντος Norton συνοδεύεται από συνδρομή συγκεκριμένης περιόδου. Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε τη συνδρομή σας, ώστε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Norton AntiVirus. Πρέπει να ενεργοποιήσετε το προϊόν εντός της χρονικής περιόδου που ορίζεται από την ειδοποίηση, διαφορετικά το προϊόν σας θα σταματήσει να λειτουργεί. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το προϊόν σας απευθείας από την ειδοποίηση ενεργοποίησης ή από το κύριο παράθυρο. Για την ενεργοποίηση απαιτούνται μόνο λίγα λεπτά. Κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης εμφανίζεται το παράθυρο Λογαριασμός Norton. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό Norton και να δηλώσετε το προϊόν σας. Μπορείτε επίσης να προβάλλετε λεπτομέρειες, όπως το Κλειδί προϊόντος, την ημερομηνία εγγραφής σας και πρόσφατες ενημερώσεις για το προϊόν. Αν παραλείψετε το παράθυρο Λογαριασμός Norton, το προϊόν ενεργοποιείται αλλά το Κλειδί προϊόντος δεν αποθηκεύεται στο λογαριασμό Norton. Μπορείτε να εκτυπώσετε το Κλειδί προϊόντος για μελλοντική χρήση, αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά το προϊόν. Ενεργοποίηση του προϊόντος σας από την ειδοποίηση 1 Στην ειδοποίηση, κάντε ένα από τα εξής: 1 Αν αγοράσατε έκδοση συνδρομής ενός προϊόντος λιανικής πώλησης ή αν υπήρχε εγκατεστημένο το προϊόν στον υπολογιστή σας, επιλέξτε Άμεση ενεργοποίηση. 1 Αν θέλετε να ανανεώσετε τη συνδρομή του προϊόντος σας, επιλέξτε Ανανέωση τώρα. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή του προϊόντος σας από οποιονδήποτε λογαριασμό χρήστη που δεν είναι διαχειριστής. 2 Κάντε κλικ στο ΟΚ. 3 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ενεργοποιήσετε ή να πραγματοποιήσετε ανανέωση του προϊόντος σας. 4 Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.

11 Έναρξη Δημιουργία λογαριασμού Norton 11 Ενεργοποίηση του προϊόντος από το κύριο παράθυρο 1 Στο κύριο παράθυρο του Norton AntiVirus, κάντε ένα από τα εξής: 1 Αν αγοράσατε έκδοση συνδρομής ενός προϊόντος λιανικής πώλησης, κάντε κλικ στην επιλογή Άμεση ενεργοποίηση. 1 Αν το προϊόν ήταν ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στην επιλογή Άμεση ηλεκτρονική ενεργοποίηση. 1 Αν θέλετε να ανανεώσετε τη συνδρομή του προϊόντος σας, επιλέξτε Ανανέωση. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή του προϊόντος σας από οποιονδήποτε λογαριασμό χρήστη που δεν είναι διαχειριστής. 2 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ενεργοποιήσετε ή να δηλώσετε το προϊόν σας. 3 Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος. Πληροφορίες σχετικά με προβλήματα κατά την ενεργοποίηση Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε με τους διακομιστές της Symantec για να ενεργοποιήσετε το προϊόν σας, ελέγξτε πρώτα τη σύνδεσή σας στο Internet. Πρέπει στη συνέχεια να ελέγξετε αν διαθέτετε λογισμικό γονικού ελέγχου, εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας ή μέσω της υπηρεσίας παροχής Internet που χρησιμοποιείτε, το οποίο μπορεί να εμποδίζει τη σύνδεση. Ενδέχεται να παρουσιαστεί πρόβλημα συνδεσιμότητας εάν χρησιμοποιείτε λογισμικό γονικού ελέγχου. Αν υποπτεύεστε ότι το λογισμικό γονικού ελέγχου εμποδίζει τη σύνδεση, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους ώστε να μην εμποδίζουν τη διαδικασία ενεργοποίησης. Για να αλλάξετε τη ρύθμιση των παραμέτρων, πρέπει να συνδεθείτε με δικαιώματα διαχειριστή στο λογισμικό γονικού ελέγχου ή στο Internet μέσω της υπηρεσίας παροχής Internet που χρησιμοποιείτε. Αν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης για να συνδεθείτε στο Internet, θα πρέπει να ρυθμίσετε τις παραμέτρους που αφορούν τις ρυθμίσεις διαμεσολαβητή. Μπορείτε να αλλάξετε τις Ρυθμίσεις διαμεσολαβητή δικτύου στην ενότητα Διάφορες ρυθμίσεις. Δημιουργία λογαριασμού Norton Ο λογαριασμός Norton αποθηκεύει το Κλειδί προϊόντος και τα στοιχεία χρέωσης του προϊόντος σας. Μπορείτε να δηλώσετε το προϊόν σας στο λογαριασμό Norton. Επίσης, ο λογαριασμός Norton σας βοηθάει να κάνετε τα εξής: 1 Να έχετε πρόσβαση στο κλειδί προϊόντος και σε άλλες πληροφορίες του προϊόντος, όταν τα χρειάζεστε. 1 Να εκτελέσετε επανεγκατάσταση του προϊόντος Norton. 1 Να αγοράζετε επιπλέον κλειδιά προϊόντος για το σπίτι ή το γραφείο. 1 Να εντοπίζετε και να εκτελείτε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του προϊόντος, χρησιμοποιώντας το Norton Update Center.

12 12 Έναρξη Δημιουργία λογαριασμού Norton 1 Να αποθηκεύετε ηλεκτρονικές παραγγελίες και να ενημερώνετε τις πληροφορίες χρέωσης. Για να δημιουργήσετε λογαριασμό Norton, πρέπει να συνδέσετε τον υπολογιστή στο Internet. Αν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης για να συνδεθείτε στο Internet, θα πρέπει να ρυθμίσετε τις παραμέτρους που αφορούν τις ρυθμίσεις διαμεσολαβητή. Μπορείτε να αλλάξετε τις Ρυθμίσεις διαμεσολαβητή δικτύου στην ενότητα Διάφορες ρυθμίσεις. w Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε λογαριασμό Norton κατά την ενεργοποίηση του προϊόντος σας. Όταν δημιουργήσετε το λογαριασμό Norton από το προϊόν, το προϊόν σας καταχωρείται στο λογαριασμό σας. Εάν έχετε ήδη ένα λογαριασμό Norton, μπορείτε να παρέχετε την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο παράθυρο Λογαριασμός Norton του προϊόντος σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δηλώσετε το προϊόν σας και να το προσθέσετε στη λίστα προϊόντων Norton, στο λογαριασμό Norton που έχετε ήδη. Αν αναβαθμίσετε το προϊόν στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση που έχετε δηλώσει, εξακολουθεί να είναι καταχωρημένο στον ίδιο Λογαριασμό Norton. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις ίδιες πιστοποιήσεις σύνδεσης του Λογαριασμού Norton. Τα προϊόντα Symantec πριν από το έτος κατασκευής 2006 δεν εμφανίζονται στο λογαριασμό Norton. Δημιουργία Λογαριασμού Norton από τη σελίδα του Λογαριασμού Norton στο Web 1 Στο κύριο παράθυρο του Norton AntiVirus, επιλέξτε Λογαριασμός. 2 Στη σελίδα στο Web με τίτλο Λογαριασμός Norton που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφείτε τώρα. 3 Στη σελίδα Εγγραφή στο λογαριασμό Norton στο Web, καταχωρήστε τις λεπτομερείς πληροφορίες του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή. Δημιουργία λογαριασμού Norton και δήλωση του προϊόντος σας μετά την ενεργοποίηση 1 Στο κύριο παράθυρο του Norton AntiVirus, επιλέξτε Λογαριασμός. 2 Στο παράθυρο Ενεργοποίηση - Λογαριασμός Norton, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας. 3 Στο παράθυρο Δημιουργία λογαριασμού Norton, εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο Επόμενο. Τα στοιχεία του προϊόντος σας αποθηκεύονται στο λογαριασμό Norton μόνο αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. 4 Πραγματοποιήστε μία από τις παρακάτω ενέργειες: 1 Για να επιβεβαιώσετε το λογαριασμό Norton, κάντε κλικ στο Τέλος. 1 Για να συνδεθείτε στο λογαριασμό Norton και να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες προϊόντων σας, μεταβείτε στη διεύθυνση

13 Έναρξη Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου 13 Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου Όταν εκκινείτε το Norton AntiVirus, ανοίγει το κύριο παράθυρο. Από το κύριο παράθυρο αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, τις επιλογές, τη Βοήθεια και την Υποστήριξη του Norton AntiVirus. Για να εξερευνήσετε το κύριο παράθυρο Ανατρέξτε στην ενότητα Έναρξη του Norton AntiVirus στη σελίδα 9 1 Εκκινήστε το Norton AntiVirus. 2 Στο επάνω μέρος του κύριου παραθύρου, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που θέλετε να εξερευνήσετε. Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Ρυθμίσεις Σας επιτρέπει να προβάλλετε τις Ρυθμίσεις υπολογιστή, τις Ρυθμίσεις δικτύου και τις Διάφορες ρυθμίσεις Απόδοση Σας επιτρέπει να προβάλλετε και να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του συστήματος Σχόλια Σας επιτρέπει να υποβάλετε σχόλια για την εμπειρία σας με το προϊόν Norton. Λογαριασμός Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις πληροφορίες για το προϊόν Norton από μία τοποθεσία. Υποστήριξη Σας παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες για τις υπηρεσίες Κέντρο βοήθειας του Norton, Υποστήριξη με ένα κλικ για το Norton, Προγράμματα εκμάθησης και Πληροφορίες για το Norton AntiVirus 3 Στο κέντρο του παραθύρου, επιλέξτε την επιλογή στο παράθυρο κατηγοριών που θέλετε να εξερευνήσετε. Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Προστασία του υπολογιστή Σας βοηθάει να προστατεύσετε τα δεδομένα του υπολογιστή σας από ιούς και άλλες απειλές. Network Protection Σας βοηθάει να προστατεύσετε το σύστημά σας από απειλές στο δίκτυο

14 14 Έναρξη Αντιμετώπιση των ενδείξεων κατάστασης συστήματος 4 Στο κάτω μέρος του κύριο παραθύρου, κάντε κλικ στις επιλογές που θέλετε να εξερευνήσετε, στο Κέντρο ελέγχου του Norton AntiVirus. Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Χάρτης δραστηριότητας Σας παρέχει πρόσβαση στον παγκόσμιο χάρτη με τα σημεία όπου παρατηρείται έντονη παρουσία ηλεκτρονικού εγκλήματος και εμφανίζει τις πιο πρόσφατες απειλές. Ηλεκτρονική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Norton Online Backup ή να αποκτήσετε πρόσβαση στην κατάσταση της ηλεκτρονικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. w Αυτές οι επιλογές ενδέχεται να μην διατίθενται σε ορισμένες εκδόσεις του Norton AntiVirus. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως να μην έχετε πρόσβαση σε αυτήν την επιλογή. Αντιμετώπιση των ενδείξεων κατάστασης συστήματος Το Norton AntiVirus εμφανίζει την συνολική κατάσταση προστασίας του υπολογιστή σας ως Κατάσταση συστήματος στο πάνω μέρος του κύριου παραθύρου. Όταν η Κατάσταση συστήματος απαιτεί προσοχή ή βρίσκεται σε κίνδυνο, μπορείτε να ενεργήσετε κατάλληλα ώστε να βελτιώσετε την Κατάσταση συστήματος. Η προστασία του υπολογιστή σας βασίζεται στα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Για να βελτιώσετε την κατάσταση προστασίας, βεβαιωθείτε ότι τα εγκατεστημένα προγράμματα είναι ενημερωμένα. Η ένδειξη Κατάσταση συστήματος εμφανίζει τις παρακάτω καταστάσεις: Ασφαλές Δηλώνει ότι ο υπολογιστής και οι δραστηριότητές σας προστατεύονται από απειλές, κινδύνους και βλάβες. Προσοχή Δηλώνει ότι ο υπολογιστής και οι δραστηριότητές σας απαιτούν προσοχή. Ενεργήστε κατάλληλα για να βελτιώσετε την κατάσταση προστασίας σας. Σε κίνδυνο Δηλώνει ότι ο υπολογιστής και οι δραστηριότητές σας βρίσκονται σε κίνδυνο. Ενεργήστε αμέσως για να βελτιώσετε την κατάσταση προστασίας σας.

15 Έναρξη Παρακολούθηση της κατάστασης προστασίας μιας λειτουργίας 15 Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις ενδείξεις της Κατάστασηςσυστήματος απευθείας από το κύριο παράθυρο. Αντιμετώπιση των ενδείξεων Κατάστασης συστήματος από το κύριο παράθυρο 1 Στο κύριο παράθυρο του Κέντρου ελέγχου του Norton AntiVirus, πατήστε Άμεση επιδιόρθωση. 2 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Παρακολούθηση της κατάστασης προστασίας μιας λειτουργίας Το κύριο παράθυρο του Norton AntiVirus λειτουργεί ως διασύνδεση διαχείρισης ασφαλείας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις κύριες λειτουργίες και να παρακολουθείτε την απόδοση του υπολογιστή σας από το κύριο παράθυρο. Κάποιες φορές, ίσως να θέλετε να απενεργοποιήσετε μία επιλογή για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Σε αυτήν την περίπτωση, η κατάσταση του συστήματός σας αλλάζει σε Προσοχή ή Σε κίνδυνο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να παραβλέψετε την κατάσταση προστασίας μιας συγκεκριμένης λειτουργίας, ώστε να διατηρηθεί η συνολική καλή κατάσταση του συστήματος. Για παράδειγμα, η Προστασία προγράμματος περιήγησης πρέπει να απενεργοποιηθεί για περιορισμένο χρόνο και η κατάσταση του συστήματος πρέπει να είναι Ασφαλής. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να παραβλέψετε την κατάσταση προστασίας της λειτουργίας Προστασία προγράμματος περιήγησης και έπειτα να απενεργοποιήσετε την επιλογή. Όταν παραβλέπετε την κατάσταση προστασίας μιας λειτουργίας, δεν επηρεάζεται η συνολική Κατάσταση συστήματος. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την κατάσταση προστασίας της λειτουργίας που παραβλέφθηκε. Μπορείτε να παραβλέπετε ή να παρακολουθείτε την κατάσταση προστασίας μόνο επιλεγμένων λειτουργιών που διατίθενται στο κύριο παράθυρο. Οι λειτουργίες είναι οι εξής: 1 Antivirus 1 Προστασία από προγράμματα spyware 1 Προστασία SONAR 1 Πρόληψη εισβολής 1 Προστασία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας 1 Προστασία προγράμματος περιήγησης Παρακολούθηση της κατάστασης προστασίας μιας λειτουργίας 1 Στο κύριο παράθυρο του Norton AntiVirus, μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη λειτουργία που θέλετε να παραβλέψετε ή να παρακολουθήσετε.

16 16 Έναρξη Για περισσότερες πληροφορίες 2 Κάντε ένα από τα ακόλουθα: 1 Για να παραβλέψετε την κατάσταση προστασίας μιας λειτουργίας που επηρεάζει τη γενικότερη καλή κατάσταση του υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο Παράβλεψη. 1 Για να παρακολουθήσετε την κατάσταση προστασίας μιας λειτουργίας που έχει αγνοηθεί, κάντε κλικ στην επιλογή Παρακολούθηση. Για περισσότερες πληροφορίες Πρόσβαση στη Βοήθεια Η τεκμηρίωση προϊόντος σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε το Norton AntiVirus. Μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε στον υπολογιστή σας και στην τοποθεσία της Symantec στο Web. Η επιλογή Βοήθεια είναι διαθέσιμη για όλες τις δυνατότητες του προϊόντος Norton. Η επιλογή Βοήθεια παρέχει συνδέσμους για πληροφορίες που σας βοηθούν με τις συγκεκριμένες εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η ηλεκτρονική βοήθεια παρέχει έναν οδηγό για όλες τις λειτουργίες του προϊόντος. Πρόσβαση στη Βοήθεια 1 Στο επάνω μέρος του κύριου παραθύρου, επιλέξτε Υποστήριξη. 2 Στο αναπτυσσόμενο μενού, πατήστε Βοήθεια. 3 Στο παράθυρο Βοήθεια, στο αριστερό τμήμα, κάντε κλικ σε μια καρτέλα. Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Περιεχόμενα Εμφανίζει τη Βοήθεια κατά θέμα Ευρετήριο Εμφανίζει όλες τις λέξεις-κλειδιά για τα θέματα της Βοήθειας σε αλφαβητική σειρά Αναζήτηση Ανοίγει ένα πλαίσιο αναζήτησης στο οποίο μπορείτε να πληκτρολογήσετε μία λέξη ή φράση Εκτύπωση ενός θέματος της Βοήθειας 1 Στο παράθυρο Βοήθεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Περιεχόμενα. 2 Στη λίστα Περιεχόμενα, επιλέξτε το θέμα που θέλετε να εκτυπώσετε και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση. 3 Επιλέξτε αν θέλετε να εκτυπώσετε μόνο το επιλεγμένο θέμα ή το θέμα και όλα τα υποθέματά του. 4 Κάντε κλικ στο ΟΚ. Πρόσβαση στην τοποθεσία της Symantec στο Web Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην τοποθεσία της Symantec στο Web από το προϊόν σας ή από ένα πρόγραμμα περιήγησης.

17 Έναρξη Για περισσότερες πληροφορίες 17 Πρόσβαση στην τοποθεσία της Symantec στο Web από το πρόγραμμα περιήγησης 1 Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Web. 2 Επισκεφτείτε την εξής διεύθυνση URL:

18 18 Έναρξη Για περισσότερες πληροφορίες

19 Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών 4 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Χρήση του Norton Bootable Recovery Tool, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του προϊόντος 1 Λήψη του Norton Bootable Recovery Tool Χρήση του Norton Bootable Recovery Tool, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του προϊόντος w Εάν η εγκατάσταση του προϊόντος σας απέτυχε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Norton Bootable Recovery Tool που βρίσκεται στο δίσκο του προϊόντος. Με το εργαλείο Norton Bootable Recovery Tool μπορείτε να ελέγξετε τον υπολογιστή για τυχόν κινδύνους που μπορεί να εμποδίσουν την επιτυχή εγκατάσταση. Πρέπει να είστε σε θέση να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας από τη συσκευή USB ώστε να χρησιμοποιήσετε μία έκδοση USB του Norton Bootable Recovery Tool. Χρήση του Norton Bootable Recovery Tool, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του προϊόντος 1 Τοποθετήστε το μέσο του προϊόντος στη μονάδα. 2 Κλείστε όλα τα προγράμματα και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή. 3 Όταν εμφανιστεί το μήνυμα Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση του υπολογιστή από το CD, DVD ή USB, πατήστε το πλήκτρο Enter. 4 Στο παράθυρο NortonBootableRecoveryTool, επιλέξτε τη γλώσσα και έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί OK. 5 Πληκτρολογήστε το κλειδί προϊόντος Norton και, αν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο Αποδέχομαι την άδεια χρήσης. 6 Κάντε κλικ στην επιλογή Έναρξη σάρωσης. 7 Μετά την ολοκλήρωση της σάρωσης, αφαιρέστε το μέσο από τη μονάδα και εκτελέστε επανεκκίνηση του υπολογιστή.

20 20 Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών Λήψη του Norton Bootable Recovery Tool Λήψη του Norton Bootable Recovery Tool w w Εάν η εγκατάσταση του προϊόντος σας απέτυχε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του Norton Recovery Tool. Με το εργαλείο Norton Bootable Recovery Tool μπορείτε να ελέγξετε τον υπολογιστή για τυχόν κινδύνους που μπορεί να εμποδίσουν την επιτυχή εγκατάσταση. Η λήψη περιλαμβάνει έναν εύχρηστο οδηγό που σας επιτρέπει να εκτελέσετε λήψη του οδηγού για τον υπολογιστή σας ή να δημιουργήσετε ένα CD, DVD ή συσκευή USB με δυνατότητα εκκίνησης. Πρέπει να είστε σε θέση να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας από τη συσκευή USB ώστε να χρησιμοποιήσετε μία έκδοση USB του Norton Bootable Recovery Tool. Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να κλείσετε όλα τα ανοιχτά προγράμματα στον υπολογιστή και να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Πρέπει να διαθέτετε ένα Κλειδί προϊόντος για να χρησιμοποιήσετε το Norton Bootable Recovery Tool. Οι χρήστες δοκιμαστικών εκδόσεων πρέπει να δημιουργήσουν Λογαριασμό Norton ώστε να λάβουν ένα Κλειδί προϊόντος, ώστε να χρησιμοποιήσουν το Norton Bootable Recovery Tool. Λήψη του Norton Bootable Recovery Tool Wizard από το Internet 1 Επισκεφτείτε την εξής διεύθυνση URL: 2 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Λήψη του Norton Bootable Recovery Tool Wizard; από το Norton AntiVirus 1 Στο κύριο παράθυρο του Norton AntiVirus, στο παράθυρο Προστασία υπολογιστή, πατήστε Σάρωση τώρα. 2 Στο παράθυρο Σάρωση υπολογιστή, κάντε ένα από τα εξής: 1 Πατήστε Γρήγορη σάρωση. 1 Πατήστε Πλήρης σάρωση συστήματος. 3 Στο κάτω μέρος του παραθύρου σάρωσης, δίπλα στην επιλογή Αν θεωρείτε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν κίνδυνοι, πατήστε κάντε κλικ εδώ. 4 Στο παράθυρο Norton Rescue Tools, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη του Norton Bootable Recovery Tool. 5 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

21 Τεχνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη Πληροφορίες για την υποστήριξη Εάν έχετε Norton 360, Norton Internet Security ή Norton AntiVirus ή Norton AntiVirus Classic, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην Υποστήριξη μέσα από το προϊόν, αφού το εγκαταστήσετε. Ανατρέξτε στην ενότητα "Υποστήριξη με ένα κλικ" για περισσότερες λεπτομέρειες. Για όλα τα άλλα προϊόντα, για να βρείτε απάντηση σε ερωτήματα ή ζητήματα, υπάρχουν δύο επιλογές υποστήριξης. Οι λεπτομέρειες για κάθε επιλογή εξηγούνται στη σχετική ενότητα: 1 Αυτο-βοήθεια w 1 Επικοινωνία με την υποστήριξη Η παροχή υποστήριξης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη γλώσσα και το προϊόν. Πρόσβαση στην Υποστήριξη με ένα κλικ Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για τα Norton 360, Norton Internet, Security Norton AntiVirus και Norton AntiVirus Classic. Η Υποστήριξη με ένα κλικ σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη μέσω του προϊόντος και παρέχει εργαλεία για αυτόματη διάγνωση και επίλυση συνηθισμένων προβλημάτων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε λύσεις ή να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση στην υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, καθώς και να έχετε δωρεάν υποστήριξη μέσω συνομιλίας ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Πρόσβαση στην Υποστήριξη με ένα κλικ w 1 Στο κύριο παράθυρο, κάντε κλικ στην επιλογή Υποστήριξη 2 Στην αναπτυσσόμενη λίστα, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη υποστήριξης. Η διαθέσιμες μορφές υποστήριξης ποικίλλουν, ανάλογα με την περιοχή. Σε ορισμένες χώρες ισχύουν κανονικές χρεώσεις τηλεφώνου και Internet. Για αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με την υποστήριξη, μεταβείτε στη διεύθυνση:

22 22 Τεχνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη Πληροφορίες για την Αυτο-βοήθεια Πληροφορίες για την Αυτο-βοήθεια Η τοποθεσία της Symantec στο Web περιέχει απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες απορίες των πελατών. Από την τοποθεσία μας στο Web μπορείτε να: 1 Βρείτε βοήθεια για τη συνδρομή σας, τις λήψεις σας, την ενεργοποίηση του προϊόντος σας και άλλα μη τεχνικά ζητήματα. 1 Κάνετε αναζήτηση στους Πόρους υποστήριξης για βοήθεια σε τεχνικά ζητήματα, όπως είναι η εγκατάσταση, η ρύθμιση παραμέτρων ή η αντιμετώπιση σφαλμάτων με τα προϊόντα Norton. 1 Βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες απειλές από ιούς και τα εργαλεία κατάργησης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία υποστήριξης της Symantec στο Web στη διεύθυνση: Επιλέξτε τη χώρα σας ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στην Εξυπηρέτηση πελατών, στο Τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης και στη Βοήθεια αντιμετώπισης προγραμμάτων spyware και ιών. Επικοινωνία με την υποστήριξη w Εκτός από τη χρήση της Αυτο-βοήθειας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον αντιπρόσωπο υποστήριξης μέσω συνομιλίας, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή τηλεφώνου. Η διαθέσιμες μορφές υποστήριξης ποικίλλουν, ανάλογα με την περιοχή. Σε ορισμένες χώρες ισχύουν κανονικές χρεώσεις τηλεφώνου και Internet. Για αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με την υποστήριξη, μεταβείτε στη διεύθυνση: Ακολουθεί επισκόπηση των παροχών υποστήριξης: Συνομιλία Ζωντανή συνομιλία με αντιπρόσωπο της υποστήριξης. Για πιο σύνθετα τεχνικά ζητήματα, η συνομιλία παρέχει την επιλογή να επιτραπεί σε έναν αντιπρόσωπο της υποστήριξης να συνδεθεί από απόσταση στον υπολογιστή σας και να επιλύσει το πρόβλημά σας. Η υποστήριξη μέσω συνομιλίας είναι δωρεάν, με εξαίρεση την υπηρεσία επίλυσης προβλημάτων με ιούς και προγράμματα spyware. Ηλεκτρονική αλληλογραφία Υποβάλετε το ερώτημά σας στην τοποθεσία μας στο Web και λάβετε απάντηση μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Η υποστήριξη ηλεκτρονικής αλληλογραφίας έχει πιο αργή ανταπόκριση από τη συνομιλία ή το τηλέφωνο. Η υποστήριξη ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είναι δωρεάν. Τηλέφωνο Μιλήστε ζωντανά με αντιπρόσωπο της υποστήριξης.

23 Τεχνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη Πολιτική υποστήριξης 23 Για να επικοινωνήσετε με έναν αντιπρόσωπο της υποστήριξης, επισκεφθείτε την τοποθεσία υποστήριξης της Symantec στο Web: Αρχικά εμφανίζεται η επιλογή ηλεκτρονικής υποστήριξης και μετά ακολουθούν οι επιλογές επικοινωνίας, όπου μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο υποστήριξης που προτιμάτε. Πολιτική υποστήριξης Όταν η Symantec ανακοινώνει ότι ένα προϊόν δεν διατίθεται πλέον στην αγορά ή δεν θα πωλείται, η τηλεφωνική υποστήριξη διακόπτεται έξι μήνες μετά την ανακοίνωση τερματισμού. Τεχνικές πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά ενδέχεται να διατίθενται ακόμα στην τοποθεσία υποστήριξης στο Web, στην παρακάτω διεύθυνση: Η Symantec διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την πολιτική υποστήριξής της ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Μπορείτε να προβάλλετε την πιο πρόσφατη έκδοση της πολιτικής υποστήριξης στην παρακάτω διεύθυνση URL: Πληροφορίες σχετικά με τη διατήρηση της συνδρομής σας σε ισχύ Η διάρκεια της Περιόδου συνδρομής διαφέρει ανάλογα με το προϊόν της Symantec. Για να εξακολουθείτε να έχετε αδιάκοπη προστασία, πρέπει να διατηρείτε ενημερωμένη τη συνδρομή σας. Εάν δεν ανανεώσετε τη συνδρομή σας, δεν θα λαμβάνετε ενημερώσεις οποιουδήποτε είδους και το λογισμικό δεν θα λειτουργεί πλέον. Όταν εκτελείτε το LiveUpdate προς το τέλος της περιόδου συνδρομής, σας ζητείται να εγγραφείτε με μία συμβολική χρέωση. Για ανανέωση, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Όταν ανανεώνετε τη συνδρομή σας, οι ενημερώσεις ορισμών και οι νέες λειτουργίες προϊόντος είναι διαθέσιμες για όλη την περίοδο συνδρομής. Έχετε υπόψη ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ενδέχεται να προστίθενται, να τροποποιούνται ή να αφαιρούνται λειτουργίες. Παγκόσμια εξυπηρέτηση και υποστήριξη Οι λύσεις παγκόσμιας εξυπηρέτησης και υποστήριξης διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κατά τόπους γραφεία της Symantec, συμβουλευτείτε τις παρακάτω πληροφορίες και διευθύνσεις. Για να επικοινωνήσετε με κάποιο γραφείο Υποστήριξης, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία στο Web και επιλέξτε τη γλώσσα σας.

24 24 Τεχνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη ClubNorton Περιοχή Πληροφορίες επικοινωνίας Βόρεια Αμερική Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική Λατινική Αμερική 1 Symantec Corporation 555 International Way Springfield, OR Η.Π.Α. 1 Symantec Australia Level 2, 1 Julius Avenue North Ryde, NSW 2113 Σίντνεϋ Αυστραλία 1 Symantec Ltd PO Box 5689 Blanchardstown Δουβλίνο 15 Ιρλανδία 1 Symantec Brasil Sevico e Suporte Symantec Av. Dr. Chucri Zaidan, 920, 14º andar CEP Σάο Πάολο Βραζιλία 1 Υποστήριξη πορτογαλικής γλώσσας: 1 Υποστήριξη ισπανικής γλώσσας: ClubNorton Το ClubNorton είναι ένα κέντρο πληροφοριών για την ασφάλεια στο Internet. Σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε μία ασφαλή, απολαυστική και παραγωγική εμπειρία στους πελάτες της Norton με τον υπολογιστή τους. Το ClubNorton εγγυάται μία καλή εμπειρία, ανεξάρτητα αν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή για τη διαχείριση των οικονομικών σας, αν κάνετε ηλεκτρονικές αγορές ή διαμοιράζετε τις τελευταίες ψηφιακές σας φωτογραφίες στους φίλους και την οικογένειά σας. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε με συνέπεια τα κατάλληλα

25 Τεχνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη ClubNorton 25 εργαλεία και τις πληροφορίες, ώστε να διατηρούμε τους πελάτες μας ενημερωμένους. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση URL και επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας από το αναπτυσσόμενο μενού:

26 26 Τεχνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη ClubNorton

27 Ευρετήριο C CD εγκατάσταση προϊόντος από 8 ClubNorton συμβουλές ασφαλείας 24 N Norton AntiVirus έναρξη 9 δήλωση 11 εικονίδιο 9 ενεργοποίηση 10 κύριο παράθυρο 13 Norton Bootable Recovery Tool χρήση 19 Norton Bootable Recovery Tool Wizard εκτέλεση λήψης 20 Α Αυτο-βοήθεια 22 Β Βοήθεια εκτύπωση 16 πρόσβαση 16 Ε ένδειξη κατάστασης ασφαλείας προβολή 15 Ένδειξη κατάστασης συστήματος αντιμετώπιση 14 εγκατάσταση από CD 7 από USB 7 από αντίγραφο που έχει ληφθεί 7 προβλήματα 8, ενεργοποίηση αντιμετώπιση προβλημάτων 11 διαδικασία 10 ειδοποιήσεις 10 προβλήματα 11 ενημερωτικό δελτίο 24 Κ κύριο παράθυρο Internet 13 Αφήστε τα σχόλιά σας 13 Βοήθεια και υποστήριξη 13 επιλογές 13 λειτουργίες 13 Λογαριασμός Norton 13 Υπολογιστής 13 Υποστήριξη 13 Λ Λογαριασμός Norton δημιουργία 11 Ο οδηγίες εγκατάστασης 7 Π Πληροφορίες για το Norton AntiVirus 5 Πολιτική υποστήριξης 23

28 28 Ευρετήριο Σ Σαρώσεις Norton Bootable Recovery Tool 19 συνδρομή διατήρηση 23 Τ Τεχνική υποστήριξη από τη Symantec 16 για το Norton AntiVirus 16 Τοποθεσία της Symantec στο Web 16 πρόσβαση από το πρόγραμμα περιήγησής σας 16 Υ υπολογιστής κατάσταση προστασίας 15 Υποστήριξη Αυτο-βοήθεια 21 επικοινωνία 22 παγκόσμια εξυπηρέτηση 23 Τηλέφωνο 22 Υποστήριξη με ένα κλικ 21

29

30 Γρήγορη εγκατάσταση Το Norton AntiVirus περιλαμβάνει ενημερώσεις προστασίας και νέες δυνατότητες προϊόντος, όπως αυτές καθίστανται διαθέσιμες κατά την περίοδο ισχύος της ανανεώσιμης συνδρομής. Με αυτή την υπηρεσία αποκτάτε το δικαίωμα χρήσης του προϊόντος σε έναν υπολογιστή ή σε έναν καθορισμένο αριθμό υπολογιστών, κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής, η οποία ξεκινά από τη στιγμή της αρχικής εγκατάστασης. Αυτή η υπηρεσία, η οποία ανανεώνεται, περιλαμβάνει ενημερώσεις προστασίας και νέες δυνατότητες προϊόντος, όπως αυτές καθίστανται διαθέσιμες κατά την περίοδο της ισχύος της, με την αποδοχή της Άδειας χρήσης της Symantec, η οποία συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το προϊόν και επιπλέον είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: Κατά την περίοδο συνδρομής μπορεί να προστίθενται, να τροποποιούνται ή να αφαιρούνται λειτουργίες προϊόντος. Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να κλείσετε όλα τα ανοιχτά προγράμματα στον υπολογιστή και να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Εγκατάσταση του Norton AntiVirus Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Norton AntiVirus από CD, μονάδα USB ή από ένα αρχείο που λαμβάνετε από το Internet. Εγκατάσταση του Norton AntiVirus 1 Πραγματοποιήστε μία από τις παρακάτω ενέργειες: Εάν εκτελείτε εγκατάσταση από CD, τοποθετήστε το CD στην οπτική μονάδα. Στα Windows Vista ή Windows XP, επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton AntiVirus. Στα Windows 7, κάντε κλικ στην επιλογή Εκκίνηση εγκατάστασης Norton και έπειτα επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton AntiVirus. Αν εκτελείτε εγκατάσταση από μονάδα USB, συνδέστε τη μονάδα USB στη θύρα USB. Στα Windows Vista ή Windows XP, πατήστε Εκκίνηση εγκατάστασης Norton και στη συνέχεια πατήστε Εγκατάσταση του Norton AntiVirus. Στα Windows 7, κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα φακέλου για προβολή αρχείων, κάντε διπλό κλικ στοstart.exe και επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton AntiVirus. Εάν κάνατε λήψη αντιγράφου του Norton AntiVirus, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο λήψης. 2 Στη σελίδα εγκατάστασης του Norton AntiVirus, πληκτρολογήστε το κλειδί προϊόντος. 3 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επιλογές εγκατάστασης, εξετάστε τις επιλογές και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ. 4 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Άδεια χρήσης τελικού χρήστη και διαβάστε την άδεια χρήσης. 5 Αφού διαβάσετε την άδεια χρήσης, κάντε κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Τα προϊόντα Norton από τη Symantec προστατεύουν τους καταναλωτές από παραδοσιακές απειλές με antivirus, antispam και προστασία από spyware. Προστατεύουν επίσης από bots, παράλληλες λήψεις αρχείων και κλοπή ταυτότητας, ενώ δεν επιβαρύνουν τους πόρους του συστήματος. Επιπλέον, η Symantec παρέχει υπηρεσίες όπως online backup και PC Tuneup και είναι αξιόπιστη πηγή οικογενειακής ασφάλειας online. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ σε μια από τις παρακάτω συνδέσεις: Antivirus Antispam Προστασία από spyware Online Backup Πνευματικά δικαιώματα 2010 Symantec Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Οι επωνυμίες Symantec και Norton και το λογότυπο της Symantec είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Symantec Corporation ή των θυγατρικών της στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Άλλες επωνυμίες ενδέχεται να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. PN:

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση TM Norton AntiVirus Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του Norton Internet Security

Οδηγός χρήσης του Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας.

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton TM AntiVirus Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του Norton 360

Οδηγός χρήσης του Norton 360 Οδηγός χρήσης Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας. Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton 360TM Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Οδηγός χρήσης. Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Norton. AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton. AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton TM AntiVirus Εγχειρίδιο προϊόντος Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο προϊόντος

Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton Internet Security Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συμφωνία

Διαβάστε περισσότερα

Norton Security. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton Security. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton Security Εγχειρίδιο προϊόντος Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET NOD32 Antivirus παρέχει κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Internet Security είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 Η ευπάθεια του διακοµιστή MicroServer της Xerox πιθανόν να µην επιτρέψει την πρόσβαση στην υπηρεσία. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003 Ευπάθεια στον διακοµιστή http στο σύστηµα ESS / Ελεγκτή δικτύου θα µπορούσε να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Αναθεώρηση 11/16 TM401 Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Όλη η τεχνική τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: www.promega.com/protocols/ Επισκεφτείτε

Διαβάστε περισσότερα

HP Workspace. Οδηγός χρήσης

HP Workspace. Οδηγός χρήσης HP Workspace Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η ονομασία Google Drive είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η ονομασία Windows είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008 Η ευπάθεια του διακοµιστή διαδικτύου MicroServer της Xerox ενδέχεται να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης για Mac

Οδηγός Χρήσης για Mac Οδηγός Χρήσης για Mac Περιεχόμενα Γρήγορο Ξεκίνημα... 1 Χρήση του Εργαλείου εκ νέου Διαμόρφωσης Mac... 1 Εγκατάσταση του λογισμικού FreeAgent... 4 Aσφαλής αφαίρεση μονάδων δίσκου... 9 Διαχείριση των μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Αυτός ο οδηγός περιγράφει την γρήγορη εγκατάσταση με τον οδηγό Smart Wizard της NETGEAR καθώς και την εγκατάσταση μεμονωμένου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Smart Security Premium είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

Norton AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton AntiVirus Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton AntiVirus Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας συμφωνίας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσιών του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση 5 Επικοινωνία Μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του υπολογιστή είναι η επικοινωνία με άλλους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα ή ολόκληρες ομάδες, να ζητήσετε αποδεικτικά που θα εξασφαλίζουν ότι

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1 Εκτύπωση online 4.0 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

TRUST AMI MOUSE 150T OPTICAL WEB SCROLL

TRUST AMI MOUSE 150T OPTICAL WEB SCROLL 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο προορίζεται για τους χρήστες του TRUST AMI MOUSE 150T OPTICAL WEB SCROLL. Το ποντίκι αυτό σας προσφέρει πλήρη έλεγχο της οθόνης σας. Αν µετακινήσετε τη µπίλια θα µετακινηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...2 Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στα εγχειρίδια... 2 Αποποίηση ευθυνών... 3 Σημειώσεις... 3 Τι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα