Elite 3E. Κύρια πλεονεκτήματα:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Elite 3E. Κύρια πλεονεκτήματα:"

Transcript

1 Elite 3E Οι εταιρείες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών ακολουθούν έναν προβλέψιμο κύκλο δραστηριοτήτων που ξεκινά με την αναζήτηση νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας και ολοκληρώνεται με την ικανοποίηση του πελάτη για το αποτέλεσμα. Η ολοκληρωμένη οικογένεια εφαρμογών του Elite 3E περιλαμβάνει και βελτιστοποιεί όλες τις απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται για τη διαχείριση ενός επιτυχημένου γραφείου. Επειδή κάθε εταιρεία έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά, η λύση 3E της Elite δίνει στις εταιρείες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το περιβάλλον εργασίας τους. Η οικογένεια εφαρμογών Elite 3E Business Optimization Suite επιτρέπει το μετασχηματισμό των επιχειρηματικών δυνατοτήτων για την εξασφάλιση στρατηγικού πλεονεκτήματος. Το 3E δεν είναι μόνο μια νέα εφαρμογή λογισμικού. Είναι μια πλατφόρμα επιχειρηματικών διεργασιών, η οποία προσφέρει δυναμικές βασικές λειτουργίες οικονομικής και πρακτικής διαχείρισης, καθώς και ενσωματωμένες δυνατότητες ανάπτυξης εφαρμογών που ενσωματώνονται άψογα σε ένα σύστημα υψηλής απόδοσης. Κύρια πλεονεκτήματα: Σύστημα υψηλής απόδοσης που βασίζεται στο.net με εργαλεία για ανάπτυξη λογισμικού Πλήρης οικογένεια εφαρμογών με πρόσβαση μέσω περιβάλλοντος εργασίας που βασίζεται στον Ιστό Ενσωματωμένες λειτουργίες ροής εργασιών και συνεργασίας Ανάπτυξη λογισμικού που επιτρέπει στις εταιρείες την ενσωμάτωση μοναδικών διεργασιών Δυναμικές δυνατότητες ενσωμάτωσης για την ενσωμάτωση με άλλα συστήματα επιχειρήσεων Οικονομική διαχείριση και διαχείριση γραφείου Μια πλήρης οικογένεια εφαρμογών περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας ενσωματωμένες λειτουργίες διαχείρισης χρόνου και εξόδων, πληρωμών, γενικής λογιστικής, αγορών, διαχείρισης παγίων, εισπρακτέων, διενέξεων και άλλων. Όλες αυτές οι δυνατότητες παρέχονται μέσω μιας ομοιόμορφης εμπειρίας χρήστη που βασίζεται στον Ιστό, η οποία επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση και διαχείριση δραστηριοτήτων σε πολλά γραφεία σε παγκόσμια κλίμακα. Ροή εργασιών και συνεργασία Το 3E παρέχει ενσωματωμένες λειτουργίες ροής εργασιών και συνεργασίας σε κάθε οθόνη για ομαλή αυτοματοποίηση διεργασιών. Η συνεργασία δίνει τη δυνατότητα εισαγωγής περιεχομένων ad-hoc και σχολίων από άλλα άτομα Η ροή εργασιών είναι μια δομημένη σειρά βημάτων διεργασίας που διέπεται από επιχειρηματικούς κανόνες και επιτρέπει στις εταιρείες την αυτοματοποίηση διεργασιών σύμφωνα με την καθιερωμένη πολιτική. Ενσωματωμένη επιχειρηματική ευφυΐα Στο 3E έχουν ενσωματωθεί δυναμικές και ευέλικτες δυνατότητες επιχειρηματικής ευφυΐας, ώστε οι εταιρείες να μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα την οργάνωσή τους, σε απόλυτη αντιστοιχία με τους επιχειρηματικούς τους στόχους. Οι εταιρείες μπορούν να ορίσουν στόχους απόδοσης και να μετρήσουν τα αποτελέσματα σε πολυδιάστατη βάση με τη χρήση ευέλικτων εργαλείων μετρήσεων, αναφορών και ανάλυσης αποδοτικότητας.

2 Αρχιτεκτονική πλατφόρμας και ενσωμάτωσης Η πλατφόρμα 3E είναι σχεδιασμένη εξ αρχής με βάση το.net και προσφέρει μια πλήρη οικογένεια εργαλείων για την προώθηση αλλαγών και καινοτομιών. Οι λειτουργίες ταχείας ανάπτυξης εφαρμογών δίνουν στις εταιρείες τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των μοναδικών διεργασιών τους στις εφαρμογές 3E για τη βελτιστοποίηση της λύσης για τις ανάγκες τους. Οι δυναμικές δυνατότητες ενσωμάτωσης είναι σχεδιασμένες βάσει μιας αρχιτεκτονικής προσανατολισμένης στις υπηρεσίες (SOA), ώστε να επιτρέπεται η ενσωμάτωση με άλλα συστήματα επιχειρήσεων, όταν και όπου αυτό είναι απαραίτητο. Ρυθμίσεις Προτού οι χρήστες ξεκινήσουν τη χρήση του 3E, οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν ότι οι ρυθμίσεις θα αντιστοιχούν στους οργανωτικούς τους στόχους. Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες αρχικές ρυθμίσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν. Προσαρμογ ές IDE Γενική λογιστική Ρυθμίσεις εφαρμογών

3 Δείγμα ροής εργασιών Αναφορά Οι δυναμικές λειτουργίες αναφοράς του 3E ανακτούν δεδομένα βάσης δεδομένων για σκοπούς αναφοράς. Τα δεδομένα μπορούν να εξαχθούν σε ένα υπολογιστικό φύλλο, να αποθηκευτούν ως αρχείο.pdf ή να εκτυπωθούν.

4 Επισκόπηση διεργασίας διαχείρισης τιμολογίων 3E Ρυθμίσεις Οι διεργασίες ρύθμισης 3E δημιουργούν τη βάση για τις λειτουργίες κάθε λειτουργικής μονάδας, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης τιμολογίων. Καθώς τα υπόλοιπα μέρη του συστήματος βασίζονται στις πληροφορίες που καταχωρούνται στα βήματα των ρυθμίσεων, είναι σημαντικό να τηρείται η συνιστώμενη ακολουθία ρύθμισης. Οι σύμβουλοι της Elite συνεργάζονται στενά με οργανισμούς, προκειμένου να εξασφαλιστεί η καταλληλότητα των ρυθμίσεων για τις επιχειρηματικές τους ανάγκες. Παράκαμψη και ορισμός επιλογών συστήματος Οι (Επιλογές VB) ελέγχουν τη συμπεριφορά διάφορων παραμέτρων κάθε εφαρμογής στην πλατφόρμα 3E. Για παράδειγμα, ο ορισμός μιας συγκεκριμένης επιλογής χρέωσης σε «αληθής» μπορεί να ελέγξει αν ένα πλαίσιο ελέγχου (πεδίο) ορίζεται ως επιλεγμένο ή μη επιλεγμένο από προεπιλογή. Παρόλο που οι παρακάμψεις και οι επιλογές ορίζονται συνήθως μέσω του Πίνακα εργαλείων διαχείρισης 3E, ορίζονται συγκεκριμένα για τον έλεγχο κάθε εφαρμογής ξεχωριστά, όπως π.χ. οι εφαρμογές «Χρέωση», «Διενέξεις», «Πληρωμές» και «Εγγραφές».

5 Αναφορές Ανακτήστε γρήγορα καταχωρημένα δεδομένα με τη χρήση των δυναμικών εργαλείων αναφορών του 3E. Στο 3E, τα δεδομένα αναφορών μπορούν να προβληθούν στην εφαρμογή, να εξαχθούν σε υπολογιστικό φύλλο, να αποθηκευτούν ως αρχείο.pdf, να εκτυπωθούν ή να επανεκτυπωθούν, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Ανατρέξτε στην ενότητα αναφορών ενός πίνακα εργαλείων, για να προβάλετε υπάρχουσες αναφορές. Οντότητα Στο 3E, οι υπάλληλοι, οι πελάτες και οι προμηθευτές βασίζονται σε οντότητες. Οι οντότητες είναι πρόσωπα ή οργανισμοί που ενδέχεται να έχουν πολλούς ρόλους. Σε ορισμένα συστήματα, ένα πρόσωπο ή ένας οργανισμός ρυθμίζεται ξεχωριστά για κάθε ρόλο. Ωστόσο, στο 3E, η διεργασία οντότητας αποθηκεύει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που σχετίζονται με οποιοδήποτε πρόσωπο ή οργανισμό. Τα πλεονεκτήματα της οντότητας είναι η καταχώρηση αυτού του τύπου δεδομένων μόνο μία φορά και η αλλαγή ημερομηνίας σε ένα σημείο. Κύρια αρχεία Τρία κύρια στοιχεία παρέχουν τη βάση για τις συναλλαγές της διαχείρισης τιμολογίων: οι υπάλληλοι, οι πελάτες και οι υποθέσεις. Αυτά τα «κύρια αρχεία» πρέπει να ρυθμιστούν πριν από την καταχώρηση συναλλαγών στο σύστημα. Υπάλληλοι είναι τα πρόσωπα που θα παρακολουθούνται εντός του συστήματος. Σε νομικούς οργανισμούς, υπάλληλοι θεωρούνται κυρίως οι δικηγόροι, αλλά μπορεί να είναι οποιοδήποτε πρόσωπο εργάζεται για έναν οργανισμό. Πελάτες είναι τα πρόσωπα ή οι οργανισμοί, στους οποίους παρέχουν υπηρεσίες οι υπάλληλοι. Τέλος, Υποθέσεις είναι οι ξεχωριστές περιπτώσεις ή καταστάσεις, τις οποίες επεξεργάζονται οι υπάλληλοι για λογαριασμό των πελατών..

6 Καταχώρηση δεδομένων Το 3E επιτρέπει τη χρήση προσαρμοσμένων φορμών για τις καταχωρήσεις χρόνου και δαπανών, ώστε οι εταιρείες να μπορούν να αναφέρουν με ακρίβεια όλα τα έξοδα που θα συγκεντρωθούν κατά την εργασία για λογαριασμό των πελατών. Η ακριβής παρακολούθηση ενδέχεται να αυξήσει τα έσοδα. Οι φόρμες καρτών χρόνου παρακολουθούν το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ένας υπάλληλος εργάζεται σε κάθε υπόθεση, ενώ οι φόρμες δαπανών καταγράφουν τα έξοδα που σχετίζονται με την εργασία που πραγματοποιήθηκε όσον αφορά κάποια υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως τα έξοδα αντιγραφής, αποστολής και μετακινήσεων.

7 Χρέωση Καταχώρηση χρέωσης ονομάζεται οποιαδήποτε χρέωση σε πελάτη η οποία δεν αποτελεί αμοιβή βάσει χρόνου εργασίας ή δαπάνη (έξοδο ή καταβολή χρημάτων). Στα παραδείγματα χρεώσεων περιλαμβάνονται προκαταβολικές χρεώσεις, τόκοι, φόροι και άλλα. Οι καταχωρήσεις χρέωσης μπορούν να εισαχθούν μη αυτόματα ή να δημιουργηθούν αυτόματα (π.χ. με την ενημέρωση του τόκου). Οι τύποι χρέωσης χρησιμοποιούνται για την ταξινόμηση καταχωρήσεων χρέωσης κατά τη δημιουργία ή την καταχώρησή τους. Ο τύπος χρέωσης καθορίζει το είδος της χρέωσης, ώστε αυτή να ταξινομείται σωστά στο προτιμολόγιο ή/και στο τιμολόγιο του πελάτη. Δημιουργία προτιμολογίου Τα προτιμολόγια (proforma) μπορούν να δημιουργηθούν για την προβολή της συγκεντρωθείσας εργασίας στο σύστημα χρέωσης. Τα προτιμολόγια μπορούν να αποτελούνται από βασικές πληροφορίες σχετικά με μια υπόθεση, δηλαδή, μια λεπτομερή καταχώρηση όλων των δραστηριοτήτων όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση. Τα προτιμολόγια εκτυπώνονται συνήθως σε πρόχειρη μορφή, η οποία υπόκειται συχνά σε επεξεργασία πριν από την αποστολή του κανονικού τιμολογίου. Στο βασικό σύστημα είναι διαθέσιμο ένα τυπικό πρότυπο προτιμολογίου. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο προτιμολόγιο. Επεξεργασία προτιμολογίου Η λειτουργική μονάδα «Επεξεργασία προτιμολογίου» σάς δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε αλλαγές σε οποιαδήποτε καταχώρηση χρόνου, δαπάνης και χρέωσης στο προτιμολόγιο, ενώ, παράλληλα, διατηρείτε την ίδια εγγραφή προτιμολογίου. Μέσω αυτής της λειτουργικής μονάδας, μπορείτε να εκτελέσετε μεμονωμένες ή καθολικές προσαρμογές, επεξεργασίες ή οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές απαιτούνται από έναν οργανισμό. Αυτή η ολοκληρωμένη λειτουργική μονάδα έχει επίσης τη δυνατότητα προσθήκης νέων καταχωρήσεων και δημιουργίας ενός τελικού τιμολογίου. Δημιουργία τιμολογίου Τα τιμολόγια υπόκεινται σε επεξεργασία μόνο μέσω των διεργασιών «Επεξεργασία προτιμολογίου» ή «Ομαδικά προτιμολόγια». Με το 3E μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορους τύπους τιμολογίων: Κανονικά τιμολόγια, τιμολόγια προκαταβολών (σταθερή χρέωση) και χωριστά τιμολόγια... Επίσης, το σύστημα επιτρέπει την αντιστροφή τιμολογίων και την εκτύπωση αναφορών χρέωσης ή μετρήσεων. Αυτά τα τιμολόγια μπορούν να εκτυπωθούν οποιαδήποτε ημέρα του μήνα και οι εταιρείες μπορούν να προσαρμόσουν το αποτέλεσμα με τη χρήση διάφορων προτύπων. Εισπράξεις Εφαρμογή/ Αντιστροφή πληρωμών (πιστώσεων) Οι πιστώσεις είναι συναλλαγές που μειώνουν το υπόλοιπο των εισπρακτέων. Συνήθως, οι πιστώσεις είναι πληρωμές (εισπράξεις μετρητών) ή παραγραφές χρεών. Μέσω της λειτουργικής μονάδας «Εισπράξεις», μπορείτε να καταχωρήσετε πληρωμές, αχρεωστήτως καταβληθέντα (ή μη επιμερισμένες πιστώσεις), παραγραφές χρεών και αντιστροφές πληρωμών. Μπορείτε να εκτελέσετε αναφορές για όλες τις πληροφορίες πιστώσεων. Μηνιαίοι ισολογισμοί Η μηνιαία διευθέτηση των λογαριασμών γενικής λογιστικής εξασφαλίζει στις εταιρείες τη δημιουργία αναφορών διαχείρισης και οικονομικών καταστάσεων που αντιπροσωπεύουν με ακρίβεια τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, ανάλογα με τις απαιτήσεις οικονομικών αναφορών.

8 Πληρωμές Elite 3E Η εφαρμογή «Πληρωμές» του 3E παρέχει έναν δυναμικό, αποτελεσματικό και αξιόπιστο τρόπο επεξεργασίας συναλλαγών που αφορούν πληρωμές. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να προβάλλουν τράπεζες και προμηθευτές. Επεξεργαστείτε αποδείξεις, δημιουργήστε και επανεκτυπώστε επιταγές ή πληρωμές μέσω ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων, καθώς και εναρμονίστε τις τραπεζικές δραστηριότητες με τις δραστηριότητες συναλλαγών από μια εύχρηστη εφαρμογή που βασίζεται στον Ιστό. Τήρηση προμηθευτών/δικαιούχων Η διεργασία «Προμηθευτές» δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα δημιουργίας και επεξεργασίας εγγραφών κύριων αρχείων προμηθευτών. Αυτά χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία κύριων αρχείων δικαιούχων και, εν τέλει, για τη δημιουργία εντολών αγοράς, αποδείξεων και επιταγών για τον προμηθευτή. Η διεργασία «Τήρηση δικαιούχων» δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα δημιουργίας, επεξεργασίας και διαγραφής εγγραφών κύριων αρχείων δικαιούχων. Ο δικαιούχος είναι ένα ξεχωριστό κύριο αρχείο με τη δική του οντότητα και είναι διαφορετικό από αυτό του προμηθευτή. Οι πληροφορίες πληρωμής του δικαιούχου μπορούν να αποθηκευτούν στην οθόνη τήρησης δικαιούχου. Σύντομη καταχώρηση απόδειξης και Τήρηση αποδείξεων Απόδειξη είναι ένα αίτημα πληρωμής από έναν προμηθευτή που δημιουργείται ως εγγραφή στο σύστημα. Απόδειξη μπορεί να είναι ένα τιμολόγιο, ένα πιστωτικό τιμολόγιο, μια πίστωση προμηθευτή ή οποιοσδήποτε τύπος απόδειξης που καθορίζεται από το χρήστη. Η διεργασία «Σύντομη καταχώρηση απόδειξης» είναι σχεδιασμένη για ταχεία καταχώρηση. Η διαδικασία «Τήρηση αποδείξεων» δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα δημιουργίας, επεξεργασίας και διαγραφής αποδείξεων, καθώς και τη δυνατότητα προβολής λεπτομερειών ενημέρωσης. Οι προεξοφλημένες επιταγές και οι άμεσες επιταγές μπορούν να συνδεθούν με αποδείξεις στη διεργασία «Τήρηση αποδείξεων».

9 Διεργασία «Πληρωμές» Η διεργασία «Δημιουργία επιλεγμένων πληρωμών» συγκεντρώνει αποδείξεις για πληρωμή. Αποτελεί το πρώτο βήμα στην επεξεργασία πληρωμών. Από τη διεργασία «Δημιουργία επιλεγμένων πληρωμών», ένας χρήστης μπορεί να μεταβεί στη διεργασία «Επεξεργασία επιλεγμένων πληρωμών», όπου μπορεί να τροποποιήσει ποσά επιταγών ή να καταργήσει μια επιταγή από τη διεργασία «Πληρωμές». Στη διεργασία «Πληρωμές», ένας χρήστης μπορεί να επαληθεύσει ή να παρακάμψει τα πρώτα ψηφία του αριθμού επιταγής. Ορίστε επιλογές ηλεκτρονικών επιταγών και επιλέξτε μορφή κειμένου ή πρότυπο για εκτύπωση. Γενική λογιστική Elite 3E Η Γενική λογιστική 3E καταγράφει αποτελεσματικά και με ακρίβεια τη διαδικασία συναλλαγών που λαμβάνει χώρα στις λειτουργικές μονάδες «Διαχείριση τιμολογίου» και «Πληρωμές». Οι Καταχωρήσεις γενικής λογιστικής, οι Δραστηριότητες κλεισίματος μήνα και οι Μηνιαίες αναφορές είναι μερικές μόνο από τις λειτουργίες αυτής της εύχρηστης εφαρμογής που βασίζεται στον Ιστό. Καταχώρηση γενικής λογιστικής Η διεργασία «Καταχώρηση γενικής λογιστικής» χρησιμοποιείται για την καταγραφή επιχειρηματικών συναλλαγών και της χρηματικής αξίας τους σε ένα βιβλίο γενικής λογιστικής. Η διεργασία «Βιβλίο γενικής λογιστικής» περιέχει μια συλλογή εγγραφών που εμφανίζουν τις συναλλαγές και τη συσχετιζόμενη τιμή των συναλλαγών για λογαριασμούς ΓΛ που καθορίζονται στο Λογιστικό σχέδιο. Το Βιβλίο γενικής λογιστικής περιλαμβάνει όλους τους τύπους συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων και διάφορων καταχωρήσεων που δημιουργούνται αυτόματα από το σύστημα ή καταχωρούνται μη αυτόματα ή διορθώσεων στο υπόλοιπο (εκ νέου ταξινόμηση καταχωρήσεων) των λογαριασμών ΓΛ. Διεταιρική επεξεργασία Η ΓΛ Elite 3E υποστηρίζει τρεις επιλογές για αυτόματες διεταιρικές καταχωρήσεις: Καμία, Απλή, Λεπτομερής. Η επιλογή γίνεται στα πλαίσια της εγγραφής «Χρηματοοικονομικοί έλεγχοι» για την εταιρεία. Η απλή διεταιρική ισοσκέλιση επιτρέπει στην εταιρεία τη χρήση της λεγόμενης μεθόδου κεντρικού σημείου προς πολλαπλά άκρα ("hub and spoke"). Όλες οι διεταιρικές συναλλαγές ενημερώνονται στον ίδιο λογαριασμό και διαφέρουν μόνο στην τιμή του τμήματος μονάδας εντός του ΛΣ. Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα λογαριασμό, όπως καθορίζεται στη διεργασία «Ρύθμιση διεταιρικού λογαριασμού», η οποία μπορεί να καθοριστεί στην εφαρμογή «Άλλα». Η εταιρεία μπορεί να επιλέξει επίσης τον ορισμό διεταιρικών λογαριασμών μέσω της ενημέρωσης προέλευσης (γενικά, αυτή η πρακτική δεν συνιστάται). Η λεπτομερής διεταιρική ισοσκέλιση επιτρέπει σε κάθε οντότητα (συνήθως τη μονάδα) να φέρει ξεχωριστό υπόλοιπο για κάθε μονάδα στην οποία οφείλει χρήματα ή από την οποία τής οφείλονται χρήματα. Κατά τον ορισμό της Μονάδας ΓΛ, θα καταχωρηθεί ένα πεδίο διεταιρικού λογαριασμού (φυσικού λογαριασμού) ΓΛ. Όταν λαμβάνει χώρα μια διεταιρική συναλλαγή μεταξύ μιας άλλης μονάδας και αυτής της μονάδας, το σύστημα θα λάβει το λογαριασμό που έχει καθοριστεί στη «Ρύθμιση διεταιρικού λογαριασμού» και θα αντικαταστήσει τη φυσική τιμή του τμήματος με το διεταιρικό λογαριασμό ΓΛ. Με αυτόν τον τρόπο, δεν απαιτείται ο προκαθορισμός ενός πίνακα διεταιρικών λογαριασμών για κάθε δυνατή σχέση. Αντίθετα, το σύστημα θα δημιουργήσει μοναδικούς διεταιρικούς λογαριασμούς, όταν αυτό απαιτείται. Αυτοί οι λογαριασμοί θα είναι μοναδικοί, με βάση το συνδυασμό της τιμής της Μονάδας ΓΛ και του διεταιρικού λογαριασμού ΓΛ.

10 Επιμερισμοί ΓΛ Στους επιμερισμούς περιλαμβάνεται η συλλογή μιας δαπάνης ή μιας ομάδας δαπανών (ή εσόδων) από ένα μέρος του οργανισμού και ο επιμερισμός αυτών των ποσών σε ένα διαφορετικό μέρος του οργανισμού, με βάση προκαθορισμένα κριτήρια από πραγματικά ή στατιστικά υπόλοιπα. Έργο ΓΛ Το «Έργο ΓΛ» είναι ένα εργαλείο παρακολούθησης που καθορίζεται από την εταιρεία και χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της προόδου σε εργασίες και την παρακολούθηση πόρων. Όλες οι συναλλαγές από τις Καταχωρήσεις γενικής λογιστικής, τις Χρεώσεις και τις Πληρωμές έχουν τη δυνατότητα αναφοράς ανά έργο. Η «Διερεύνηση έργου ΓΛ» παρέχει διερευνητικές διαδικασίες σε επίπεδο έργου για το γρήγορο προσδιορισμό των αποτελεσμάτων ενός δεδομένου έργου. Εξαλείψεις ΓΛ Η εξάλειψη χρησιμοποιείται για την ομαδοποίηση λογαριασμών και την εξάλειψη υπολοίπων ΓΛ που δεν είναι κατάλληλα από τη σκοπιά του συνόλου της επιχείρησης. Αυτή η διεργασία ενοποιεί οικονομικά δεδομένα, όπως διεταιρικές συναλλαγές, μετατροπές νομίσματος και υπόλοιπα λογαριασμού. Η φόρμα «Εξάλειψη Καθορισμός» επιτρέπει σε ένα χρήστη να καθορίσει τις ομάδες εξάλειψης καταχωρήσεων γενικής λογιστικής που δημιουργούνται στην ενότητα «Εξάλειψη Δημιουργία». Η «Εξάλειψη Δημιουργία» μπορεί να εκτελεστεί πολλές φορές σε ένα μήνα. Μπορεί να αντιστραφεί αυτόματα, όπως είχε καθοριστεί και να επανεκτελεστεί εξ ολοκλήρου ή, αν εκτελεστεί χωρίς αντιστροφές, η δημιουργία θα επηρεάσει μόνο τις συναλλαγές που δεν είχαν εξαλειφθεί στο παρελθόν. Μπορεί να εκτελεστεί για ένα συγκεκριμένο Βιβλίο ΓΛ ή μια Μονάδα ΓΛ κ.λπ. Προσωρινός ισολογισμός Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει την απόκτηση προσωρινού ισολογισμού για όλους τους λογαριασμούς, ανά εύρος τμήματος, μοναδικό λογαριασμό ΓΛ ή οποιονδήποτε συνδυασμό χαρακτηριστικών λογαριασμού ΓΛ που χρησιμοποιούν πολλαπλά εύρη. Επισκόπηση εισπρακτέων 3E Η λειτουργική μονάδα «Εισπρακτέα» παρέχει ένα μοναδικό περιβάλλον εργασίας, όπου οι εταιρείες μπορούν να ελέγχουν ληξιπρόθεσμα τιμολόγια και να εποπτεύουν διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την ανάκτηση των σχετικών ποσών. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη δραστηριότητα «Εισπρακτέα» είναι διαθέσιμες σε ένα σημείο. Οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση σε στοιχεία χρέωσης και οικονομικά στοιχεία, καθώς και σε δεδομένα αναφορών πραγματικού χρόνου. Τα ληξιπρόθεσμα τιμολόγια μπορούν να γίνουν μέρος των στοιχείων εισπρακτέων, τα οποία μπορούν να παρακολουθούνται προσεκτικά μέσω προσαρμοσμένων ροών εργασιών. Αυτά τα στοιχεία εισπρακτέων δημιουργούνται βάσει διαμόρφωσης του Πίνακα ελέγχου εισπράξεων. Οι οργανωτικοί στόχοι κάθε εταιρείας μπορούν να αντιπροσωπεύονται μέσω διαμορφώσεων του πίνακα ελέγχου. Μετά τη δημιουργία στοιχείων εισπρακτέων, οι εταιρείες μπορούν να παρακολουθούν τη σχετική δραστηριότητα με τη χρήση της προτιμώμενης μεθόδου: ανά

11 τιμολόγιο, πελάτη, υπόθεση, πληρωτή κ.λπ. Προσαρμοσμένες ροές εργασιών για βοήθεια στα εισπρακτέα Παρακολούθηση επαφών και επικοινωνιών σχετικά με τα εισπρακτέα Προβολές ημερολογίου για τη διαχείριση ημερήσιων εργασιών εισπρακτόρων Άμεση πρόσβαση σε WIP, ενημερώσεις ταμειακών διαθέσιμων, τρέχοντα τιμολόγια Διαχείριση συμβάντων υποσχετικών πληρωμής και παραγραφών χρεών Αναφορές και μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο Δεν απαιτείται λογισμικό τρίτων Μία θέση για τη διεκπεραίωση εργασιών/ερευνών Ειδοποιήσεις σχετικά με σημαντική δραστηριότητα σε ενδιαφερόμενα μέρη Παρακολούθηση τιμολογίων εισπρακτέων με πολλούς τρόπους: Ανά τιμολόγιο Ανά πελάτη, υπόθεση Ανά πληρωτή Ανά ομάδα χρέωσης, διεύθυνση χρέωσης Επισκόπηση διενέξεων 3E Οι ισχυρές δυνατότητες αναζήτησης της ενότητας «Διενέξεις» του 3E λειτουργούν σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη δρομολόγηση ροής εργασιών, προσφέροντας ένα μοναδικό σημείο καταχώρησης για όλες τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Όταν η εταιρεία έχει έναν υποψήφιο νέο πελάτη ή υπόθεση, το προσωπικό της ενότητας «Διενέξεις» θα αναζητήσει τη βάση δεδομένων του οργανισμού για πιθανές διενέξεις μεταξύ υπάρχοντων πελατών/ζητημάτων και του υποψήφιου πελάτη/ζητήματος. Τα «Σχετικά μέρη» δημιουργούνται ως αποτέλεσμα ολοκληρωμένων αναζητήσεων στις «Διενέξεις». Με την καταγραφή των σχετικών μερών, το σύστημα δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης δυνητικών συγκρούσεων συμφερόντων. Με αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι κατά την ανάληψη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Επιπλέον, οι χρήστες της ενότητας «Διενέξεις» μπορούν να δημιουργήσουν μια αναφορά, η οποία αποστέλλεται στην επιτροπή νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας. Η επιτροπή νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας προσδιορίζει συνήθως αν υπάρχει ή όχι πιθανή διένεξη. Αν δεν υπάρχει διένεξη, τότε το τμήμα διενέξεων θα ενημερωθεί ώστε να εγκρίνει τον νέο πελάτη και να ξεκινήσει η εργασία επί των υποθέσεων του συγκεκριμένου πελάτη. Η αποτυχία κατάλληλης αξιολόγησης μιας νέας ευκαιρίας μπορεί να επιφέρει απώλεια επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, αξιώσεις λόγω αδικοπραξίας και αρνητική επίδραση στην εικόνα της εταιρείας. Η λύση της βελτιστοποιημένης ανάληψης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και ολοκληρωμένης λύσης αναζήτησης διενέξεων της εφαρμογής «Διενέξεις» του Elite 3E επιτρέπει στην εταιρεία την εύκολη αναγνώριση και αποτελεσματική επίλυση οποιουδήποτε κινδύνου διένεξης.

12 Κύρια χαρακτηριστικά Οι «Διενέξεις» του 3E είναι ένα ενσωματωμένο συστατικό στοιχείο της οικογένειας εφαρμογών 3E Business Optimization Suite, μιας δυναμικής πλατφόρμας επιχειρηματικών διεργασιών που είναι σχεδιασμένη ειδικά για εταιρείες παροχής νομικών και επαγγελματικών υπηρεσιών. Απλή λύση που βασίζεται στον Ιστό με την ίδια ισχυρή τεχνολογία μηχανής αναζήτησης που χρησιμοποιείται στην αξιόπιστη νομική έρευνα Westlaw. Ενσωματωμένες δυνατότητες ροής εργασιών που επιτρέπουν στις εταιρείες να βελτιστοποιούν, να αυτοματοποιούν και να παρακολουθούν την πρόοδο της διαδικασίας ανάληψης νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας από την αρχή έως το τέλος. Βελτιστοποιημένη διεργασία εισαγωγής, κατά την οποία οι χρήστες μπορούν να καταχωρούν γρήγορα τις πληροφορίες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός νέου πελάτη ή υπόθεσης. Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν μια αναζήτηση για διενέξεις σε εσωτερικές πληροφορίες, καθώς και σε εξωτερικές πηγές δεδομένων για την αποτελεσματική επίλυση δυνητικών συγκρούσεων συμφερόντων. Ο «Αναλυτής διενέξεων» μπορεί να δρομολογήσει όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης ή κάποια επιλεγμένα αποτελέσματα αναζήτησης για έγκριση διενέξεων, αντί για την αποστολή πλήρους έγγραφης αναφοράς. Οι χρήστες μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά μεταξύ τους για τον έλεγχο και την έγκριση αποτελεσμάτων αναζήτησης διενέξεων. Επισκόπηση εγγραφών 3E» Οι «Εγγραφές» του 3E είναι ένα εργαλείο που είναι πολύ καλύτερο από όλα τα παλαιότερα εργαλεία εγγραφών της Thomson Elite. Χάρη στα πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο με αναλύσεις αγοράς και σχόλια πελατών, προσφέρουμε έναν βελτιωμένο τρόπο διαχείρισης εγγραφών. Οι «Εγγραφές» του 3E προσφέρουν ευελιξία μέσω της δυνατότητας διαμόρφωσης, αντί μέσω των πολυάριθμων δυνατοτήτων προσαρμογής. Οι εταιρείες που το επιθυμούν, μπορούν να ενσωματώσουν την πάγια ιεραρχία που υπάρχει στο προϊόν Enterprise. Επίσης, δίνεται στις εταιρείες η δυνατότητα να ενσωματώσουν μια πάγια ή ευέλικτη δομή. Τα αρχεία μπορούν να αριθμηθούν αυτόματα ή μη αυτόματα, ανάλογα με τον αντίστοιχο τύπο αρχείου (έγγραφο, εισαγωγή, φάκελος ). Η «Διαχείριση εγγραφών» του 3E επιτρέπει στις εταιρείες να διαμορφώνουν διαδικασίες για φυσικές πληροφορίες. Στο ενοποιημένο περιβάλλον εργασίας διατίθεται πλήρης διαχείριση εγγραφών κύκλου ζωής φυσικών αρχείων, εγγράφων, εικόνων και σχετικών συνημμένων. Η «Διαχείριση εγγραφών» διαχειρίζεται κάθε μέρος της διεργασίας, όπως την αρχική δήλωση εγγραφής, την παρακράτηση, την πρόσβαση, τις αναστολές, τους ελέγχους, την αρχειοθέτηση και την απόρριψη/καταστροφή.

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Οδηγιών Αυτόματου Κλεισίματος Ισολογισμού στην εφαρμογή Business Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) > Αρχεία Αρχεία Εισαγωγή από αρχείο ASCII Με την εργασία αυτή έχετε την δυνατότητα να εισάγετε

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου...

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου... Δημιουργία πληρωμής Περιεχόμενα Δημιουργία πληρωμής μετρητών... 3 Πεδία Παραστατικού Πληρωμής... 4 Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων... 6 Καταχώρηση Αξιογράφου... 8 Αντιγραφή παραστατικού πληρωμής... 10 Ακύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αξιόγραφων

Διαχείριση Αξιόγραφων Διαχείριση Αξιόγραφων 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Διαχείρισης Αξιόγραφων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Διαχείριση Εισπράξεων Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου 11

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης.

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης. Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Eurofasma NEXT ιαχείριση Εταιριών - Παρακολούθηση Οµίλου Επιχείρησης ιαχείριση πολλαπλών εταιριών µε δυνατότητα οµαδοποίησης τους µέσω της συγκέντρωσής τους σε «περιοχές εργασίας».

Διαβάστε περισσότερα

Διατήρηση του Ε.Γ.Λ.Σ.

Διατήρηση του Ε.Γ.Λ.Σ. Διατήρηση του Ε.Γ.Λ.Σ. Εάν αποφασιστεί η συνέχιση λειτουργίας με το υπάρχον λογιστικό σχέδιο θα πρέπει να γίνουν οι εξής ενέργειες: Βήμα 1 ο - Άνοιγμα νέας χρήσης Το άνοιγμα της νέας χρήσης 2016 γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση εισπράξεων

Διαχείριση εισπράξεων Διαχείριση εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών... 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών... 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου... 10 Ακύρωση παραστατικού είσπραξης... 14 Αντιγραφή παραστατικού

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Οδηγιών Αυτόματου Κλεισίματος Ισολογισμού στην εφαρμογή extra Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Έκδοση 21.28 10/02/2016 Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Ελληνικά λογιστικά πρότυπα... 3 Παρακρατούμενοι φόροι... 3 Μαζικές πληρωμές... 3 Αναστολή πληρωμών... 3 Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε ΕΛΠ Βήμα 1ο - Άνοιγμα νέας χρήσης

Μετάβαση σε ΕΛΠ Βήμα 1ο - Άνοιγμα νέας χρήσης Μετάβαση σε ΕΛΠ Εάν αποφασιστεί η αλλαγή στο προτεινόμενο από τα ΕΛΠ λογιστικό σχέδιο, το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. παρέχει αυτόματες εργασίες μετάβασης οι οποίες πρέπει να γίνουν αφού προηγηθεί το άνοιγμα χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015 Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Εμπορική διαχείριση 3 Σύνδεση γραμμών παραστατικών αγορών/πωλήσεων/ειδών... 3 Παραστατικά Σύνθεσης... 3 Συναλλασσόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Αποθήκη o Διαχείριση αποθήκης (5 αποθ. χώροι) o Οργάνωση αποθήκης o Group Αποθηκών o Είδη

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν Enterprise Resource Planning Systems (ERP) για Μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ DC SCAN4YOU Η εφαρμογή WinEra ERP σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσετε παραστατικά γρήγορα, με ασφάλεια και με αυτοματοποιημένο

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Υποκαταστημάτων στα Έσοδα - Έξοδα

Διαχείριση Υποκαταστημάτων στα Έσοδα - Έξοδα Διαχείριση Υποκαταστημάτων στα Έσοδα - Έξοδα Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας παρακολούθησης Υποκαταστημάτων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση.

Διαβάστε περισσότερα

Σενάριο Χρήσης myschool

Σενάριο Χρήσης myschool Σενάριο Χρήσης ΦΟΡΕΙΣ Επιβεβαίωση των Στοιχείων του Φορέα Αρχικά, θα κληθείτε να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων του Φορέα σας. Επιλέγοντας την καρτέλα «Φορείς», από το μενού που βρίσκεται στο πάνω

Διαβάστε περισσότερα

Η-επιχειρείν και συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο

Η-επιχειρείν και συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο Κεφάλαιο 2 Η-επιχειρείν και συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο 2.1 ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας επιχείρησης που είναι σημαντικά για την κατανόηση του ρόλου των πληροφοριακών

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 51 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3

Σελίδα 1 από 51 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3 Σελίδα 1 από 51 2015 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ Είδος Εγγράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΥΦ Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3 Σελίδα 2 από 51 Περιεχόμενα 1.0 Αυθεντικοποίηση χρηστών... 4 2.0

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: 13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: 13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Περιεχόμενα ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: Γνώσεις Υποδομής... 13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Επιχείρηση και Πληροφοριακό Σύστημα Διοίκησης... 15 1.1 Επιχείρηση... 16 1.1.1 Τι είναι Οργανισμός και τι είναι επιχείρηση (μια πρώτη ιδέα) 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Οδηγίες Χρήσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΒΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Οδηγίες Χρήσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΒΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Ιούνιος 2009. Σελίδα - 1 -

Εγχειρίδιο Χρήστη. Ιούνιος 2009. Σελίδα - 1 - Εγχειρίδιο Χρήστη Ιούνιος 2009 Σελίδα - 1 - 1 Γενικά Η εφαρμογή Intelsoft Hotel (IS HOTEL) αφορά τη διαχείριση μίας μικρής ξενοδοχειακής μονάδας και επιτρέπει τη διαχείριση : των δωματίων και των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

TRAVIS TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ

TRAVIS TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ TRAVIS-V1-2012 TRAVIS Λογισμικό Διαχείρισης Παραβάσεων Φωτοεπισήμανσης Το σύστημα διαχείρισης παραβάσεων φωτοεπισήμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Έκδοση 21.28. 10/02/2016 Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Ελληνικά λογιστικά πρότυπα... 3 Παρακρατούμενοι φόροι... 3 Μαζικές πληρωμές... 3 Αναστολή πληρωμών... 3 Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (ΣΗΔΕ) ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (ΣΗΔΕ) ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (ΣΗΔΕ) ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Yπηρεσία υποστήριξης χρηστών τυ Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (helpdesk):

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείρισης Πρότυπων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής

Διαχείρισης Πρότυπων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής Διαχείρισης Πρότυπων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.Δημιουργία Πρότυπων εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής.... 4 1.1. Διαδικασία Δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Λογιστικής. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή της

Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή της Αναλυτική Λογιστική Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή της Λογιστικής Η Αναλυτική Λογιστική περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση Φορολογικής Βάσης λογαριασμών

Παρακολούθηση Φορολογικής Βάσης λογαριασμών Παρακολούθηση Φορολογικής Βάσης λογαριασμών Ο Νόμος 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα» Σύμφωνα με τις διατάξεις του του ν. 4308/2014 για τα «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα», το λογιστικό σύστημα κάθε οντότητας

Διαβάστε περισσότερα

1 Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών

1 Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών 1 Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών Τα Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση καταχωρήσεων βιβλιοθηκών. Τα περιεχόμενα των βιβλιοθηκών αυτών είναι έντυπα έγγραφα, όπως βιβλία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πρόλογος...13 Κεφάλαιο 1ο. Η Επιχείρηση ως Σύστημα...17

Περιεχόμενα Πρόλογος...13 Κεφάλαιο 1ο. Η Επιχείρηση ως Σύστημα...17 Περιεχόμενα Πρόλογος...13 Κεφάλαιο 1 ο. Η Επιχείρηση ως Σύστημα...17 1.1 Τι είναι Οργάνωση...17 1.1.1 Ορισμοί...18 1.1.2 Στελέχωση μιας Επιχείρησης...20 1.2 Μορφές Οργανισμών και Επιχειρήσεων...21 1.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Οδηγίες Χρήσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΒΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία ανοίγματος χρήσης και εργασιών τέλους χρήσης

Διαδικασία ανοίγματος χρήσης και εργασιών τέλους χρήσης Διαδικασία ανοίγματος χρήσης και εργασιών τέλους χρήσης Ροή εργασιών Διαδικασία ανοίγματος χρήσης Ενέργειες στην προηγούμενη χρήση πριν τη διαδικασία μεταφοράς υπολοίπου και λοιπών μεταβλητών Διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

Z. ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ACΑDEMIA FINANCIALS ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 219

Z. ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ACΑDEMIA FINANCIALS ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 219 Z. ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ACΑDEMIA FINANCIALS ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 219 1. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 219 2. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΑΡΙΘΜΟΔΕΙΚΤΕΣ... 220 3. ΕΡΓΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΣΤΟΥΣ... 221 4. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ...

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Τραπεζικών Λογαριασμών

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Τραπεζικών Λογαριασμών Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Τραπεζικών Λογαριασμών Οδηγίες Χρήσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Οδηγίες Χρήσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΒΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Γενικές παρατηρήσεις... 3 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 4 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.3 Ταξινόμηση... 6 3. Προσθήκη/επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Α ΜΕΡΟΣ. Πρόλογος των Συγγραφέων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Πληροφοριακά Συστήματα και Σύγχρονη Επιχείρηση

Περιεχόμενα Α ΜΕΡΟΣ. Πρόλογος των Συγγραφέων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Πληροφοριακά Συστήματα και Σύγχρονη Επιχείρηση Πρόλογος των Συγγραφέων... 21 Α ΜΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα 1.1 Εισαγωγή... 29 1.2 Σύστημα... 29 1.3 Πληροφοριακά Συστήματα... 31 1.3.1 Ορισμός του Πληροφοριακού Συστήματος... 31 1.3.2 Συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

EBS Version Entersoft Business Suite Entersoft CRM

EBS Version Entersoft Business Suite Entersoft CRM EBS Version 4.4.0.10 Entersoft Business Suite Entersoft CRM Νέα χαρακτηριστικά και επεκτάσεις Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή περιεχομένων έκδοσης 3 Entersoft ERP... 3 Entersoft ERP 4 Χρηματοοικονομικά...

Διαβάστε περισσότερα

SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου

SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου Σελίδα 1 από 40 SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου 1. SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου... 4 1.1. Γενικές αρχές του προσφερόμενου συστήματος... 4 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων Ενότητα 3 Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων 17 18 3.1 Εισαγωγή Μία βάση δεδομένων αποτελείται από δεδομένα για διάφορα θέματα τα οποία όμως σχετίζονται μεταξύ τους και είναι καταχωρημένα με συγκεκριμένο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας των αριθμοδεικτών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας των αριθμοδεικτών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία Αριθμοδείκτες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας των αριθμοδεικτών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΣΠΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΣΠΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΣΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο.Π.Σ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΈΚΔΟΣΗ 2.00 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑΓΩΝ Έκδοση Ημερομηνία Αιτιολογία Αλλαγής 01.00

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Περιεχόμενα Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Βασικό... 4 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία... 5 Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής

Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής 1 Περίληψη Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή Hyper

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Ιδιώτες Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Ιδιώτες Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Ιδιώτες Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί >

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ VLT ΕΚΔΟΣΗ 1.0 Δεκέμβριος 2014 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 1.Γενικές παρατηρήσεις... 4 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 5 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.2 Ταξινόμηση...

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων. Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίες Φοιτητή Σελίδα 1 / 10

Πίνακας Περιεχομένων. Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίες Φοιτητή Σελίδα 1 / 10 Πίνακας Περιεχομένων 1. Υπηρεσίες Φοιτητή... 3 1.1 Ακαδημαϊκή Δομή... 3 1.2 Καρτέλα Φοιτητή... 3 Σταθερή Διεύθυνση... 3 Επισκόπηση Διεύθυνσης... 3 Στοιχεία Ανεξάρτητα από Διεύθυνση... 4 1.3 Έλεγχος Κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποιη σεις για ενσωμα τωση του ΚΦΑΣ (Ν.4093/2012) στις εφαρμογε ς Atlantis E.R.P. και xline E.R.P.

Τροποποιη σεις για ενσωμα τωση του ΚΦΑΣ (Ν.4093/2012) στις εφαρμογε ς Atlantis E.R.P. και xline E.R.P. Τροποποιη σεις για ενσωμα τωση του ΚΦΑΣ (Ν.4093/2012) στις εφαρμογε ς Atlantis E.R.P. και xline E.R.P. Οι τροποποιήσεις που έγιναν στα προγράμματά μας ισχύουν μόνο για τα serial numbers εσωτερικού και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. Άρθρου 39β

Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. Άρθρου 39β Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. Άρθρου 39β Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Παραμετροποίηση εφαρμογής... 3 1 Εταιρείες που δεν εντάσσονται στο ειδικό καθεστώς - είναι λήπτες τιμολογίων από υποκείμενους που έχουν ενταχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΥΦ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΥΦ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1 2014 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ Είδος Εγγράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΥΦ Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1 Περιεχόμενα 1.0 Αυθεντικοποίηση χρηστών... 4 2.0 Αρχική Οθόνη... 6 1.1 Αλλαγή...

Διαβάστε περισσότερα

Για ποιους λόγους είναι απαραίτητη η μηχανογράφηση; Λόγω του όγκου της λογιστικής εργασίας. Των απαιτήσεων της φορολογικής νομοθεσίας

Για ποιους λόγους είναι απαραίτητη η μηχανογράφηση; Λόγω του όγκου της λογιστικής εργασίας. Των απαιτήσεων της φορολογικής νομοθεσίας Για ποιους λόγους είναι απαραίτητη η μηχανογράφηση; Λόγω του όγκου της λογιστικής εργασίας Των απαιτήσεων της φορολογικής νομοθεσίας Της διείσδυσης της πληροφορικής στην επιχείρηση και την εξάρτησή της

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης

Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Υπολογισμού Φορολογικής Αναμόρφωσης στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας»

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015), όπως ισχύει (ΦΕΚ Α 66, 30.6.2015 και ΦΕΚ Α 79, 14.7.2015) Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις 15 Ιουλίου 2015 1.

Διαβάστε περισσότερα

GenikiCourier Prestashop Module ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

GenikiCourier Prestashop Module ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GenikiCourier Prestashop Module ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ MODULE... 2 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...3 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 3 ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ (Configuration)... 4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...5 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

1. Μετά την είσοδο στο SEPAnet, επιλέγουμε την ενότητα Δηλώσεις. Εμφανίζεται το βασικό μενού.

1. Μετά την είσοδο στο SEPAnet, επιλέγουμε την ενότητα Δηλώσεις. Εμφανίζεται το βασικό μενού. Οδηγίες τρόπου χρήσης της εφαρμογής για την έκδοση τιμολογίου εκτελωνιστικών υπηρεσιών στο SEPAnet. παροχής 1. Μετά την είσοδο στο SEPAnet, επιλέγουμε την ενότητα Δηλώσεις. Εμφανίζεται το βασικό μενού.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Ιδιώτες Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Ιδιώτες Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Ιδιώτες Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί >

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή Νέας εγγραφής Εσόδου Εξόδου και Άρθρου Γενικής Λογιστικής.... 4 1.1. Διαδικασία εισαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε.

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε. Πολιτική ακύρωσης Για τον Πωλητή Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή, για παράδειγμα, εάν το προϊόν είναι τοποθετημένο σε λάθος μέρος ή κάνατε ένα λάθος κατά την καταχώρησή της αγγελίας.

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Μάνατζμεντ & Αποτελεσματική Παρακολούθηση Εισπράξεων Χρίστος Ιωάννου

Εσωτερικό Μάνατζμεντ & Αποτελεσματική Παρακολούθηση Εισπράξεων Χρίστος Ιωάννου Εσωτερικό Μάνατζμεντ & Αποτελεσματική Παρακολούθηση Εισπράξεων Χρίστος Ιωάννου 12 Δεκεμβρίου 2013 ΣΤΟΧΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 1.Κατανόηση Βασικών Αρχών Μάνατζμεντ & Λήψη Αποφάσεων. 2.Κατανόηση Συστήματος Εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι πληροφοριακό σύστημα

Τι είναι πληροφοριακό σύστημα Τι είναι πληροφοριακό σύστημα Ένας ορισμός είναι ότι ένα πληροφοριακό σύστημα είναι ένα σύνολο αλληλοσυνδεόμενων μερών που συνεργάζονται για τη συλλογή, επεξεργασία, αποθήκευση και διάχυση πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ Πίνακας περιεχομένων ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 5.1...2 1. Δημιουργία του αρχείου Excel για την υποβολή των βεβαιώσεων αποδοχών από επιχειρηματική δραστηριότητα... 3 Ο τρόπος δήλωσης της παρακράτησης...

Διαβάστε περισσότερα

TEI Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

TEI Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής TEI Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Μάθημα: Χρηματοοικονομική Λογιστική Ι 6 η Εισήγηση Διδάσκων: Αθανάσιος Μανδήλας Κανόνες λειτουργίας Χρέωσης και Πίστωσης Ίδια Κεφάλαια

Διαβάστε περισσότερα

EBS Version Entersoft Business Suite Entersoft CRM

EBS Version Entersoft Business Suite Entersoft CRM EBS Version 4.4.6.0 Entersoft Business Suite Entersoft CRM Νέα χαρακτηριστικά και επεκτάσεις Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή περιεχομένων έκδοσης 3 Entersoft ERP... 3 Entersoft ERP 4 Προϋπολογισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Δηµοσιοποιήσεις σύµφωνα µε το Παράρτηµα 1 της Απόφασης 9/459/2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως τροποποιήθηκε µε την Απόφαση 9/572/23.12.

Δηµοσιοποιήσεις σύµφωνα µε το Παράρτηµα 1 της Απόφασης 9/459/2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως τροποποιήθηκε µε την Απόφαση 9/572/23.12. Δηµοσιοποιήσεις σύµφωνα µε το Παράρτηµα 1 της Απόφασης 9/459/2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως τροποποιήθηκε µε την Απόφαση 9/572/23.12.2010 και την Απόφαση 26/606/22.12.2011 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαίες Συγκεντρωτικές ΜΥΦ

Μηνιαίες Συγκεντρωτικές ΜΥΦ ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. 1 Μηνιαίες Συγκεντρωτικές ΜΥΦ Οι µηνιαίες συγκεντρωτικές ΜΥΦ έρχονται να αντικαταστήσουν από 1/1/2014 τις ετήσιες καταστάσεις ΚΕΠΥΟ και περιλαµβάνουν: 1. Χονδρικές πωλήσεις, που υποβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα 1: Κριτήρια αναζήτησης προϋπολογισμών

Εικόνα 1: Κριτήρια αναζήτησης προϋπολογισμών 1. Διαδικασία καταχώρησης προϋπολογισμών από το web-rescom Αναλυτικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να εμφανίσετε, καταχωρήσετε ή και διορθώσετε τους ετήσιους και συνολικούς προϋπολογισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα. Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων

Ενότητα. Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων Ενότητα 3 Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων 2 3 3.1 Εισαγωγή Μία βάση δεδομένων αποτελείται από δεδομένα για διάφορα θέματα τα οποία όμως σχετίζονται μεταξύ τους και είναι καταχωρημένα με συγκεκριμένο τρόπο. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Πιστωτικού Ελέγχου e-mail: creditcontrol.gr@tnt.com Τηλέφωνο: 210-8905800

Διαβάστε περισσότερα

Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας

Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας Φάση 1 Φάση 1.1 Με την εκτέλεση του προγράμματος εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη Επιλογή των δύο checkbox τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου

Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Εκτύπωσης Γενικού Ημερολογίου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα, τα στελέχη της επιχείρησης θα έχουν την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης των εκκρεμών ενεργειών τους απ' όπου κι' αν βρίσκονται.

Παράλληλα, τα στελέχη της επιχείρησης θα έχουν την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης των εκκρεμών ενεργειών τους απ' όπου κι' αν βρίσκονται. On Σημαντικές εμπορικές και οικονομικές πληροφορίες, άμεσα διαθέσιμες τόσο στον επιχειρηματία για να παίρνει τις αποφάσεις του, όσο και σε στελέχη πωλήσεων για να έχουν την πλήρη εικόνα των πελατών που

Διαβάστε περισσότερα

AMI-Pay (GR-NSG), Μάρτιος Central Liquidity Management (CLM)

AMI-Pay (GR-NSG), Μάρτιος Central Liquidity Management (CLM) AMI-Pay (GR-NSG), Μάρτιος 2018 Central Liquidity Management (CLM) Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 2 Central Liquidity Management 3 Κοινές Υπηρεσίες AMI-Pay (GR-NSG), Μάρτιος 2018 2 Εισαγωγή (1/5) Οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά OptiplanFlex Η σειρά OptiplanFlex είναι µια προσεκτική προσέγγιση στις πραγµατικές ανάγκες του επιχειρηµατία και του διοικητικού στελέχους για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη λειτουργία. Βασισµένο πάνω σε τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK. Οδηγίες Χρήσεως. Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών Συναλλαγών

ALPHA BANK. Οδηγίες Χρήσεως. Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών Συναλλαγών ALPHA BANK Οδηγίες Χρήσεως Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών 06/11/2015 Σελίδα 1 από 16 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 2.1 Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Επιταγών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Επιταγών στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση της σειράς HyperΛογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Πολιτική απορρήτου Στο EURid δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία του απορρήτου σας. Στην Πολιτική Απορρήτου μας θα θέλαμε να κάνουμε σαφές ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε, για ποιον λόγο

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ» (ΕΣΗΔΗΣ) ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

«ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ» (ΕΣΗΔΗΣ) ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ «ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ» (ΕΣΗΔΗΣ) ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Έκδοση: 01.00 20/09/2013 Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...2 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ...3 1.1 Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση μοντέλου Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης.

Παρουσίαση μοντέλου Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης. Παρουσίαση μοντέλου Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης. Σελίδα 1 από 51 Περιεχόμενα 1. ΑΓΟΡΕΣ... 4 1.1 Παράμετροι.... 4 1.2 ιαθέσιμα παραστατικά.... 4 1.3 Στήλες γραμμών παραστατικών... 8 1.4 Συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Επεξεργασία πινάκων

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Επεξεργασία πινάκων Ενότητα 4 Επεξεργασία πινάκων 36 37 4.1 Προσθήκη πεδίων Για να εισάγετε ένα πεδίο σε ένα πίνακα που υπάρχει ήδη στη βάση δεδομένων σας, βάζετε τον κέρσορα του ποντικιού στο πεδίο πάνω από το οποίο θέλετε

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Υποκαταστήματος στην Γενική Λογιστική

Δημιουργία Υποκαταστήματος στην Γενική Λογιστική Δημιουργία Υποκαταστήματος στην Γενική Λογιστική Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας υποκαταστημάτων στην Γενική Λογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

4.1 Άνοιγμα υπάρχοντος βιβλίου εργασίας

4.1 Άνοιγμα υπάρχοντος βιβλίου εργασίας 4.1 Άνοιγμα υπάρχοντος βιβλίου εργασίας 4.1.1 Άνοιγμα υπάρχοντος βιβλίου εργασίας από βάση δεδομένων Όταν εκκινήσουμε τον Discoverer εμφανίζεται στην οθόνη μας το παράθυρο διαλόγου του βοηθητικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας αλλαγής λογαριασμού πληρωμών/ εντολών μεταξύ τραπεζών για Ιδιώτες

Κώδικας αλλαγής λογαριασμού πληρωμών/ εντολών μεταξύ τραπεζών για Ιδιώτες Κώδικας αλλαγής λογαριασμού πληρωμών/ εντολών μεταξύ τραπεζών για Ιδιώτες Πίνακας περιεχομένων 1. Εισαγωγή 2. Ερμηνείες (Για σκοπούς του κώδικα) 3. Βασικές πρόνοιες 4. Διαδικασία που Ακολουθείται από τους

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαίες συγκεντρωτικές ΜΥΦ

Μηνιαίες συγκεντρωτικές ΜΥΦ Μηνιαίες συγκεντρωτικές ΜΥΦ Εισαγωγή Ο υπολογισμός των μηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων ΜΥΦ γίνεται από ειδική οντότητα της εφαρμογής και συγκεντρώνει στοιχεία από το εμπορικό κύκλωμα, τη λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 e Prtcl-01 Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων Συνοπτική Παρουσίαση Το σύστημα e Prtcl-01 Το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική!

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Open Retail Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Συγκριτικα πλεονεκτηματα Ανακαλύψτε την υπεροχή του συστήματος εντατικής λιανικής Open Retail της Open System Solutions, σε 4 βήματα: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014. Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις

Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014. Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014 Η έκδοση 5.12.1.0, περιλαμβάνει : Νέα λειτουργικότητα Βελτιώσεις Δήλωση εργοδότη για λήξη σύμβασης ορισμένου χρόνου ή έργου (Ε7) xml αρχείο Δήλωση εργοδότη για λήξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα