ΠΡΟΜΗΘΔΙΔ Δ.Κ.Α.Β. ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΜΟΤ ΣΩΝ ΚΣΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΩΝ ΣΟΤ ΕΚΑΒ (ΣΟΜΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΜΗΘΔΙΔ Δ.Κ.Α.Β. ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΜΟΤ ΣΩΝ ΚΣΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΩΝ ΣΟΤ ΕΚΑΒ (ΣΟΜΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ)"

Transcript

1 ΠΡΟΜΗΘΔΙΔ Δ.Κ.Α.Β. ΚΔΝΣΡΙΚΗ ΤΠΗΡΔΙΑ Δ.Κ.Α.Β. Υαλκίδα 03/06/2014 ΣΟΙΥΔΙΑ ΔΝΣΟΛΗ / ΓΙΑΚΗΡΤΞΗ Α/Α EΓΚΡΙΣΗΣ /6/2014 ΠΡΟΜΗΘΔΙΑ (όνομα είδοσς ή σπηρεζίας ) ΔΣΗΙΟ ΚΑΘΑΡΙΜΟ ΚΣΗΡΙΟΤ ΣΟΜΔΑ ΥΑΛΚΙΓΑ 205 η.μ ΓΑΠΔΓΑ (ΔΩΣΔΡΙΚΑ ΔΞΩΣΔΡΙΚΑ) 40 η.μ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΟΤΑΛΔΣΩΝ 24 η.μ ΓΙΑΦΑΝΟΙ ΤΑΛΟΠΙΝΑΚΔ (24η.μ,τ2 όυεις = 48.ημ) ΓΤΟ ΦΟΡΔ ΣΗΝ ΔΒΓΟΜΑΓΑ ΣΔΛΙΚΗ ΗΜΔΡΟΜΗΝΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΦΟΡΩΝ 12/6/2014 ΠΙΘΑΝΗ ΓΑΠΑΝΗ ΜΔ Φ.Π.Α ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΔ ΑΡΜΟΓΙΟ ΤΠΑΛΛΗΛΟ ΣΗΛΔΦΩΝΟ FAX ΑΡΜΟΓΙΟΙ ΤΠΑΛΛΖΛΟΙ: ΒΑΘΖ ΑΓΑΘΟ ΜΠΑΛΣΑ ΓΔΩΡΓΙΟ ΔΠΙΣΡΟΠΖ ΜΙΚΡΟΠΡΟΜΖΘΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΠΖΡΔΙΩΝ ΔΣΟΤ 2014 ΣΑΚΣΙΚΑ ΜΔΛΖ 1.ΜΠΟΤΣΑ ΘΔΟΦΙΛΟ 2.ΑΛΔΞΑΝΓΡΙΓΟΤ ΑΡΔΣΖ 3.ΚΟΝΣΙΝΟΠΟΤΛΟ ΔΛΔΤΘΔΡΙΟ ΑΝΑΠΛΖΡΩΜΑΣΙΚΑ ΜΔΛΖ 1.ΝΙΚΟΤ ΘΤΜΙΟ 2.ΚΩΝΣΑΝΣΟΠΟΤΛΟΤ ΕΩΖ 3.ΣΡΙΑΝΣΖ ΓΔΩΡΓΙΟ ΣΖΛΔΦΩΝΟ: ΦΑΞ: ΚΙΝΖΣΟ: g.mpaltas@ ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΜΟΤ ΣΩΝ ΚΣΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΩΝ ΣΟΤ ΕΚΑΒ (ΣΟΜΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ)

2 ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΜΟ ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΩΝ 1. Απολφμανςθ χϊρων και αντικειμζνων 2. Κακάριςμα τοίχων από αποτυπϊματα και λεκζδεσ 3. Ρόρτεσ, χειρολαβζσ 4. Φωτιςτικά, κάδρα 5. Γραφεία, διάδρομοι, χϊροι αναμονισ, κλιμακοςτάςια, ανελκυςτιρεσ, λουτρά, τουαλζτεσ, αποκικεσ, κοιτϊνεσ ιατρϊν, τθλεφωνικό κζντρο, αίκουςεσ διδαςκαλίασ, αμφικζατρο, γραφεία ςυνεργείου, χϊροσ επιςκευισ αςκενοφόρων οχθμάτων, κυρωρεία, χϊροσ μοτοςικλετϊν, υπόγειο, εξωτερικοί χϊροι (ΕΚΤΟΣ των ανιχνευτϊν πυραςφάλειασ και αεραγωγϊν κλιματιςμοφ, που γίνεται παρουςία τθσ Τεχνικισ Υπθρεςίασ). 6. Υαλοπίνακεσ κτιρίων 7. Δάπεδα (Σκοφπιςμα, Κακαριςμόσ γωνιϊν και ςοβατεπιϊν, Σφουγγάριςμα, Γυάλιςμα, Αφαίρεςθ - άπλωμα παρκετίνθσ όταν το κρίνει απαραίτθτο θ υπθρεςία) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΑΡΙΜΟ 1. Κοινόχρθςτοι χϊροι Α. Λουτρά, τουαλζτεσ B. Διάδρομοι Γ. Χϊροι αναμονισ Α. Λουτρά, τουαλζτεσ 1. Κακαρίηονται μζςα - ζξω οι λεκάνεσ και τα καπάκια των τουαλετϊν και απολυμαίνονται με ειδικό υγρό. 2. Κακαρίηονται οι νιπτιρεσ, οι βρφςεσ, οι ςαπουνοκικεσ και τα φωτιςτικά. 3. Κακαρίηονται οι κακρζπτεσ με ςπρζι. 4. Σκουπίηονται και ςφουγγαρίηονται τα δάπεδα με νερό και απολυμαντικό υγρό. 5. Κακαρίηονται τα πλακάκια τοπικά για τυχόν λερϊματα και προγραμματίηεται με τον υπεφκυνο supervisor, περιοδικά και πλζνονται όλα. 6. Εάν ηθτθκεί, ςυμπλθρϊνεται το χαρτί τουαλζτασ, ςαποφνι και γεμίηονται οι πετςετοκικεσ. Β. Διάδρομοι, Χϊροι αναμονισ 1. Ξεςκονίηονται τα ζπιπλα ςτουσ χϊρουσ αναμονισ, κακαρίηονται και γυαλίηονται τα πόδια και οι βάςεισ των τραπεηιϊν και των καναπζδων 2. Αδειάηονται τα καλάκια απορριμμάτων και τοποκετοφνται νζεσ νάχλον ςακοφλεσ εάν χρειάηεται 3. Ξεςκονίηονται οι πινακίδεσ, τα καπάκια φωτιςμοφ, με ιδιαίτερθ προςοχι κακαρίηονται οι διακόπτεσ των φϊτων

3 4. Οι ψφκτεσ των διαδρόμων κακθμερινά πλφςιμο με απορρυπαντικό & μία φορά τθν εβδομάδα με λυηοφορμίνθ. 5. Κακαρίηεται το ςοβατεπί 6. Σκουπίηονται και ςφουγγαρίηονται τα δάπεδα με νερό και απολυμαντικό υγρό 2. Εξοπλιςμόσ Γραφείων 1. Ξεςκονίηονται τα ζπιπλα γραφείων, τθλζφωνα, ςϊματα κερμάνςεωσ, βιβλιοκικεσ, Ηλεκτρονικοί Υπολογιςτζσ και περβάηια παρακφρων, χωρίσ να ανακατεφονται τα αντικείμενα ςτισ επιφάνειεσ. 2. Αδειάηονται τα καλάκια απορριμμάτων και τοποκετοφνται νζεσ νάχλον ςακοφλεσ εάν χρειάηεται. 3. Σκουπίηονται τα τηάμια των γραφείων με ειδικό υγρό κακαριςμοφ και χαρτί, για να αποφεφγονται τα ςτίγματα. 4. Με ιδιαίτερθ προςοχι κακαρίηονται οι διακόπτεσ των φϊτων, τα χεροφλια των ντουλαπιϊν και οι πόρτεσ. Τυχόν «δαχτυλιζσ» και «μουτηοφρεσ» αφαιροφνται. 5. Σκουπίηονται οι μοκζτεσ (λεκζδεσ τοπικόσ κακαριςμόσ) με θλεκτρικι ςκοφπα. Ιδιαίτερθ προςοχι δίνεται ςτισ γωνίεσ πίςω από τισ πόρτεσ και κάτω από τα γραφεία. 6. Με ιδιαίτερθ προςοχι ςκουπίηονται τα δάπεδα δίχωσ μοκζτα και μετά ςφουγγαρίηονται. 7. Κακαρίηονται και γυαλίηονται τα πόδια και οι βάςεισ των τραπεηιϊν, καρεκλϊν και πολυκρόνων. 8. Μαηεφονται τα φλιτηάνια και τα ποτιρια και τοποκετοφνται ςτθν κουηίνα. 3. Σθλεφωνικό Κζντρο 1. Οι τοίχοι του τθλεφωνικοφ - αςυρματικοφ κζντρου κα κακαρίηονται ανά μινα και οι υπόλοιποι τοίχοι του κτιρίου ανά τρίμθνο. Οι τοπικοί λεκζδεσ ςτουσ τοίχουσ κα κακαρίηονται με τθν εμφάνιςι τουσ. 2. Ο κακαριςμόσ ςτο τθλεφωνικό κζντρο κα γίνεται δφο φορζσ τθν εβδομάδα και κατά τισ ϊρεσ π.μ. και μ.μ.. Ο ζλεγχοσ τθσ κακαριότθτασ κα γίνεται κατά τακτά διαςτιματα από αρμόδια επιτροπι τθσ υπθρεςίασ. Σε περίπτωςθ που διαπιςτωκοφν παραλείψεισ ςτθν κακαριότθτα ο ανάδοχοσ είναι υποχρεωμζνοσ να αποςτείλει ςυνεργείο για τθν εκτζλεςθ τθσ εργαςίασ. 4. Εξωτερικοί χϊροι 1. Συγκζντρωςθ απορριμμάτων και απομάκρυνςθ αυτϊν. 2. Σκοφπιςμα πλφςιμο με νερό των πεηοδρομίων περιμετρικά των κτιρίων και του αςφαλτοςτρωμζνου χϊρου, όπωσ κα περιγράφεται αναλυτικά ςτον εκάςτοτε διαγωνιςμό. 3. Κακαριςμόσ εξωτερικϊν φωτιςτικϊν και πινακίδων. Στουσ χϊρουσ αυτοφσ ο εργολάβοσ αναλαμβάνει να προβαίνει ςε:

4 Α. πλιρθ κακαριςμό όλων των επιφανειϊν (δθλαδι δαπζδων, τοίχων, κυρϊν, παρακφρων, λουτρϊν, ειδϊν υγιεινισ κ.λπ.) Β. ςυγκζντρωςθ των απορριμμάτων από τουσ διαφόρουσ χϊρουσ του ΕΚΑΒ & απομάκρυνςθ αυτϊν. Γ. κάκε άλλθ εργαςία επιβαλλόμενθ για πλιρθ & ολοκλθρωμζνο κακαριςμό τουσ. Το ςφουγγάριςμα ςτουσ χϊρουσ αυτοφσ κα γίνεται 2 φορζσ τθν εβδομάδα(ςε ςυνεννόθςθ με τθν υπθρεςία). Το ςφουγγάριςμα κα γίνεται με κοινό απορρυπαντικό. Οι λεκάνεσ, τα μπάνια, οι νιπτιρεσ, τα λουτρά, μετά το πλφςιμο με απορρυπαντικό κα πρζπει να απολυμαίνονται με χλωρίνθ. Οι ψφκτεσ των διαδρόμων κακθμερινά πλφςιμο με απορρυπαντικό & μία φορά τθν εβδομάδα με λυηοφορμίνθ. Επίςθσ πλφςιμο των καλακιϊν αχριςτων μετά το άδειαςμά τουσ. Ζπιπλα γραφείου κα κακαρίηονται μία φορά τθν θμζρα. Ο γενικόσ κακαριςμόσ εγκαταςτάςεων γίνεται εβδομαδιαία. Επιςθμαίνεται ότι κακθμερινά γίνεται ζλεγχοσ και ςε περίπτωςθ ζκτακτθσ ανάγκθσ (λεκζσ, τςίχλα, ςκουπίδια κλπ), ειδοποιείται το τμιμα κακαριςμοφ και επιμελείται άμεςα τον κακαριςμό των κλιμακοςταςίων ΠΕΡΙΟΔΙΚΕ ΕΡΓΑΙΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1. Απολφμανςθ των τοίχων των λουτρϊν με αντιςθπτικό 2. Κακαρίηονται εςωτερικά τα τηάμια των γραφείων με ειδικό υγρό κακαριςμοφ, ζτςι ϊςτε να εξαλείφονται τα ςτίγματα. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ 1. Κακαριςμόσ των τηαμιϊν του κτιρίου εξωτερικά 2. Ελζγχονται τα υψθλά ςθμεία (τοίχοι, ςωλινεσ, γωνίεσ) για ςκόνεσ και αράχνεσ και κακαρίηονται 3. Ελζγχονται όλα τα περιηϊματα δαπζδου (ςοβατεπιά) για ςκόνεσ και κακαρίηονται είτε με το ειδικό εξάρτθμα τθσ θλεκτρικισ ςκοφπασ, είτε με πανί.

5 ΜΙΑ ΦΟΑ ΤΟ ΤΕΤΑΜΗΝΟ 1. Χρθςιμοποιείται ειδικό φφαςμα και ςπρζι για το γυάλιςμα των επίπλων 2. Με ιδιαίτερθ προςοχι ξεςκονίηονται τα κάδρα 3. Κακαρίηονται τα καλϊδια των τθλεφωνικϊν ςυςκευϊν 4. Υγρό πλφςιμο όλων των τοίχων 5. Κακαριςμόσ πλαιςίων παρακφρων ραγϊν κουφωμάτων 6. Κακαριςμόσ των περςίδων εςωτερικά των τηαμιϊν ΥΡΟΧΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ 1. Ο ανάδοχοσ να διακζτει πιςτοποιθτικό ποιότθτασ ISO το οποίο κα κατατεκεί μαηί με τθν προςφορά. 2. Ο Ανάδοχοσ υποχρεοφται να διακζτει όλα τα αναγκαία εργαλεία, ςκεφθ & υλικά κακαριςμοφ & ςυςκευαςίασ τα οποία κακορίηονται ωσ εξισ: απορρυπαντικό τοίχων, δαπζδων και ειδικϊν απορρυπαντικϊν για το δάπεδο χϊρου επιςκευισ αςκενοφόρων, απορρυπαντικό τηαμιϊν, απορρυπαντικό-απολυμαντικό ειδϊν υγιεινισ, χλωρίνθσ, ςακοφλεσ απορριμμάτων μεγάλεσ και μικρζσ, απαραιτιτωσ πρϊτθσ ποιότθτασ. 3. Μθχανιματα κακαριςμοφ τα οποία πρζπει να βρίςκονται ςε άριςτθ κατάςταςθ τόςο από άποψθ λειτουργίασ όςο και από εμφάνιςθ και να είναι όςο το δυνατό ακόρυβα. 4. Σε περίπτωςθ βλάβθσ των μθχανθμάτων ο ανάδοχοσ είναι υποχρεωμζνοσ να τα αντικαταςτιςει αμζςωσ ϊςτε θ εκτζλεςθ του αναλθφκζντοσ ζργου να είναι απρόςκοπτθ. Για τθ φφλαξθ των εργαλείων & υλικϊν κακαριότθτασ θ υπθρεςία παρζχει τον ανάλογο χϊρο που χρειάηεται. 5. Ο ανάδοχοσ υποχρεοφται να τθρεί όλουσ του Ελλθνικοφσ Νόμουσ τουσ ςχετικοφσ με τθν εργαςία (εργατικι Νομοκεςία) & τισ διατάξεισ για αμοιβζσ, ωράριο εργαςίασ, κοινωνικϊν παροχϊν, αποηθμιϊςεων, φόρων κλπ, κα ευκφνεται δε ζναντι των ελλθνικϊν αρχϊν για τθν τιρθςθ κάκε υποχρζωςθσ που προκφπτει από αυτζσ. Επίςθσ υποχρεοφται να εκπλθρϊνει όλεσ του τισ ςυναφείσ με τθν εργολαβία υποχρεϊςεισ απζναντι ςτο Δθμόςιο για κάκε τρίτο. 6. Ο ανάδοχοσ υποχρεοφται ςτθν άμεςθ αποκατάςταςθ κάκε είδουσ βλάβθσ ι ηθμίασ ι ελλείψεωσ που κα προκλθκεί κατά ι από τθν εκτζλεςθ του ζργου ςτο κτίριο, ςτισ εγκαταςτάςεισ, ςτα κινθτά πράγματα, μθχανιματα και εργαλεία, το προςωπικό τθσ υπθρεςίασ και ςε οποιονδιποτε τρίτο που κα βρίςκεται ςτο χϊρο τθσ υπθρεςίασ κακϊσ και ςτο προςωπικό του αναδόχου.

6 7. Υποχρεοφται να χρθςιμοποιεί προςωπικό που να γνωρίηει τθν Ελλθνικι γλϊςςα, να είναι υγιζσ, άριςτα εκπαιδευμζνο & ζμπειρο ςτο είδοσ τθσ παρεχόμενθσ εργαςίασ να είναι άψογο από πλευράσ ςυμπεριφοράσ απζναντι ςε τρίτουσ & ςτο προςωπικό του ιδρφματοσ & το οποίο να τθρεί πιςτά τισ εντολζσ των αρμοδίων οργάνων & τον κανονιςμό λειτουργίασ του ιδρφματοσ. 8. Να γνωςτοποιεί εγγράφωσ & εγκαίρωσ ςε κάκε μζλοσ του απαςχολοφμενου προςωπικοφ του ότι: ουδεμία εξάρτθςθ & εργαςιακι ι άλλθ νόμιμθ ςχζςθ ζχει με το ΕΚΑΒ, ζναντι αυτοφ του προςωπικοφ κα υπζχει αυτόσ (ο ανάδοχοσ) και μόνον όλεσ τισ εκ του νόμου και τθσ ςφμβαςθσ ποινικζσ ευκφνεσ και υποχρεϊςεισ. 9. Το ΕΚΑΒ διατθρεί το δικαίωμα να ελζγχει πλιρωσ τθν ςυμπεριφορά (του προςωπικοφ του Αναδόχου) εντόσ των χϊρων του ΕΚΑΒ, όπου πρζπει να τθρείται τάξθ και θςυχία, κακϊσ και να τθρεί θμεριςιο βιβλίο παρουςίασ προςωπικοφ. 10. Το προςωπικό είναι υποχρεωμζνο να δζχεται αδιαμαρτφρθτα οποιονδιποτε ζλεγχο τυχόν αποςκευϊν του κατά τθν ζξοδο του από τθν υπθρεςία. 11. Υποχρεοφται να τθρεί βιβλία επικοινωνίασ με τουσ αρμόδιουσ τθσ υπθρεςίασ με ςκοπό τθν αναγραφι ς αυτό των τυχόν παραλείψεων όςο και παραπόνων. 12. Υποχρεοφται να αποκακιςτά αμζςωσ κάκε ζλλειψθ και παράλειψθ ι πλθμμελι εργαςία που κα παρατθρείται και γνωςτοποιείται ς αυτόν από τουσ υπευκφνουσ τθσ υπθρεςίασ. Εάν ο ανάδοχοσ δεν φροντίηει ςφμφωνα με τα ανωτζρω για τθν αποκατάςταςθ τθσ ζλλειψθσ ι παράλειψθσ ι πλθμμελοφσ εργαςίασ, κα επιβάλλεται ποινικι ριτρα ποςοφ ζωσ και 50% τθσ μθνιαίασ δαπάνθσ ανάλογα με τθ βαρφτθτα τθσ πράξεωσ ι παραλείψεωσ κατά τθν ελεφκερθ κρίςθ των αρμοδίων οργάνων του ΕΚΑΒ παρακρατοφμενθ από τθ μθνιαία αμοιβι του. Σε περίπτωςθ υποτροπισ θ πιο πάνω ριτρα διπλαςιάηεται διατθροφςθσ (το ΕΚΑΒ) το δικαίωμα καταγγελίασ τθσ ςφμβαςθσ και κιρυξθσ του αναδόχου ζκπτωτου. 1. Ο Ανάδοχοσ πρζπει να τθρεί όλθ τθν Ελλθνικι Νομοκεςία και ιδιαίτερα τθν Εργατικι Νομοκεςία (μιςκοί, αςφάλιςθ, ωράριο εργαςίασ, κοινωνικζσ παροχζσ, αποηθμιϊςεισ, φόροι κλπ) και ευκφνεται αποκλειςτικά και μόνο αυτόσ ζναντι των αρμοδίων αρχϊν για τθν τιρθςθ αυτϊν και εκπλιρωςθ των υποχρεϊςεων που προκφπτουν απ αυτζσ. 2. Να χρθςιμοποιεί αποκλειςτικά προςωπικό το οποίο να είναι αςφαλιςμζνο. Να αντικακιςτά αμζςωσ και χωρίσ αντιρριςεισ κάκε μζλοσ του προςωπικοφ του, το οποίο κα κρικεί από τθν υπθρεςία «ωσ ακατάλλθλο» (για ανάρμοςτθ ςυμπεριφορά ι για οποιονδιποτε άλλο λόγο) μόλισ ειδοποιθκεί ςχετικά, ζςτω και προφορικά από τθν υπθρεςία.

7 3. Να τθρεί τισ κείμενεσ διατάξεισ ςχετικά με τθν αςφάλεια των εργαηομζνων και να είναι αποκλειςτικόσ και μόνοσ υπεφκυνοσ ποινικά και αςτικά για κάκε ατφχθμα που ικελε ςυμβεί ςτο προςωπικό του. 4. Διευκρινίηεται ρθτά ότι το ΕΚΑΒ δεν ζχει καμία αςτικι ι ποινικι ευκφνθ οφτε νομιμοποιείται πακθτικά απζναντι ςε αξιϊςεισ του προςωπικοφ του Αναδόχου. 5. Τπεφκυνοι επόπτεσ του Αναδόχου κα ελζγχουν κακθμερινά τον προγραμματιςμζνο κακαριςμό αν γίνεται, ςφμφωνα με τισ καταςτάςεισ ςυχνότθτασ κακαριςμοφ και τουσ όρουσ που ζχει κζςει ο εργοδότθσ. Οι επόπτεσ του Εργολάβου οφείλουν να ζχουν μζχρι τθ λιξθ τθσ ςφμβαςισ τουσ, αυτοπρόςωπθ παρουςία ςτουσ χϊρουσ του Εργοδότθ κακθμερινά, κακ όλο το χρόνο τθσ θμεριςιασ διάρκειασ του ζργου. 6. Σο προςωπικό κα φζρει ομοιόμορφθ κακαρι ςτολι (ενδυμαςία) εργαςίασ ίδια από πλευράσ ποιότθτασ & χρϊματοσ, ϊςτε θ εμφάνιςθ του να είναι άριςτθ & να τυγχάνει τθσ εγκρίςεωσ κακϊσ και ατομικι κάρτα με το ονοματεπϊνυμο του. Επίςθσ, το προςωπικό οφείλει να διατθρεί υψθλό επίπεδο ατομικισ υγείασ και υγιεινισ. Αλλαγζσ προςωπικοφ κα γίνονται μόνο ςε ςοβαρζσ περιπτϊςεισ, οι οποίεσ κα γνωςτοποιοφνται ςτθν Τπθρεςία. Σο ΕΚΑΒ κα ελζγχει τα ςτοιχεία ταυτότθτασ εάν αντιςτοιχοφν ςτο δθλοφμενο προςωπικό. ε περίπτωςθ απόκρυψθσ ι αλλοίωςθσ ςτοιχείων το ΕΚΑΒ διατθρεί το δικαίωμα διακοπισ τθσ ςφμβαςθσ. 7. Σο προςωπικό του ςυνεργείου κα χτυπάει κάρτα κατά τθν προςζλευςθ και αποχϊρθςθ και ςε περίπτωςθ που θ υπθρεςία δεν διακζτει ρολόι παρουςίασ προςωπικοφ, το προςωπικό κα υπογράφει ςτο βιβλίο παρουςίασ προςωπικοφ. Να γίνεται δε αυςτθρόσ ζλεγχοσ από τον κακ φλθν αρμόδιο τθσ υπθρεςίασ για το ωράριο του προςωπικοφ του ςυνεργείου. Επιςθμαίνουμε ότι ο Ρροϊςτάμενοσ του αρμοδίου τμιματοσ είναι υπεφκυνοσ για τθν παρακολοφκθςθ τθσ ορκισ εκτζλεςθσ των υποχρεϊςεων του ςυνεργείου που ζχει αναλάβει τον κακαριςμό του ΕΚΑΒ. 8. Ο ανάδοχοσ υποχρεοφται να τθρεί όλουσ τουσ κανόνεσ πυραςφάλειασ και αςφάλειασ ςτο χϊρο που κα δοκεί από τθν υπθρεςία για τθ φφλαξθ των πραγμάτων και υλικϊν του.

8 9. Ο ανάδοχοσ υποχρεοφται και εγγυάται ότι θ εργαςία κα εκτελείται με προςοχι, επιμζλεια και κα είναι υπεφκυνοσ ζναντι των Κρατικϊν Αρχϊν για τθν εξαςφάλιςθ τθσ κακαριότθτασ ςτουσ χϊρουσ που περιλαμβάνονται ςτθν παροφςα για όλο το χρόνο και για όλο το χρόνο εργαςίασ του, και για όλεσ τισ θμζρεσ τθσ εβδομάδασ και φζρει κάκε αςτικι και ποινικι ευκφνθ ςε περίπτωςθ ατυχιματοσ λόγω πλθμμελοφσ κακαριότθτασ των χϊρων. 10. Απαγορεφεται θ αναδοχι από άλλο πρόςωπο οποιονδιποτε δικαιωμάτων του εργολιπτθ που κα απορρζουν από τθ ςφμβαςθ που κα υπογραφεί και θ εκχϊρθςθ και ενεχυρίαςθ οποιονδιποτε απαιτιςεων του εργολιπτθ. Σζλοσ κα λθφκοφν υπόψθ πιςτοποιθτικά Νοςθλευτικϊν Ιδρυμάτων, Δθμοςίων Τπθρεςιϊν, Νομικϊν Προςϊπων και Οργανιςμϊν που κα βεβαιϊνουν ότι θ κακαριότθτα που του ζχει ανατεκεί εκτελείται κανονικά και χωρίσ προβλιματα. 11. Σε περίπτωςθ ζκτατου ςυμβάντοσ, ο ανάδοχοσ υποχρεοφται να διακζςει το αναγκαίο προςωπικό κακ όλθ τθ διάρκεια του 24 ϊρου. Ο ανάδοχοσ είναι υποχρεωμζνοσ να παρζχει όλα τα απαραίτθτα απορρυπαντικά προϊόντα για τθν κακαριότθτα των χϊρων. Αυτά κα πρζπει να είναι αποτελεςματικά και κα ελζγχονται για τθ ςφνκεςθ και τθν ποιότθτά τουσ από τθν υπθρεςία. Δεν κα αναδφουν δυςάρεςτεσ οςμζσ, δεν κα είναι τοξικά για τον άνκρωπο ι επιβλαβι για το περιβάλλον και δεν κα προκαλοφν φκορζσ βραχυχρόνια ι μακροχρόνια ςτισ εγκαταςτάςεισ και ςτον εξοπλιςμό τθσ υπθρεςίασ. Οι αναλογίεσ διάλυςθσ των κακαριςτικϊν προϊόντων κα τθροφνται όπωσ κακορίηονται από τθν εταιρεία παραγωγισ τουσ και ςφμφωνα με τισ υποδείξεισ των αρμοδίων τθσ υπθρεςίασ, ανάλογα με τθν ιδιαιτερότθτα κάκε χϊρου. Τα απορρυπαντικά προϊόντα με κακαριςτικζσ ιδιότθτεσ κα είναι εγκεκριμζνα από το Γενικό Χθμείο του Κράτουσ (ΓΧΚ). Τα απορρυπαντικά προϊόντα που ζχουν παράλλθλα κακαριςτικζσ και απολυμαντικζσ ιδιότθτεσ κα είναι εγκεκριμζνα και από το Γενικό Χθμείο του Κράτουσ (ΓΧΚ) και από τον Εκνικό Οργανιςμό Φαρμάκων (ΕΟΦ). Τα αναγκαία διαλφματα υποχλωριϊδουσ νατρίου (NaCLO 4% - 5%) παρζχονται από τον ανάδοχο και κα φζρουν ζγκριςθ είτε από το ΓΧΚ είτε από τον ΕΟΦ. Για τα προςφερόμενα απορρυπαντικά, κα προςκομιςκοφν (απαράβατοσ όροσ) από τουσ διαγωνιηόμενουσ ςτθν Τεχνικι Ρροςφορά εμπορικά φυλλάδια, φφλλα δεδομζνων αςφαλείασ (MSDS) κακϊσ και επικυρωμζνα αντίγραφα βεβαιϊςεων καταχϊρθςθσ από ΓΧΚ ι /και ΕΟΦ ςφμφωνα με τα προβλεπόμενα από τθν κείμενθ νομοκεςία.

9 Οι εταιρείεσ παραγωγισ αλλά και οι εταιρείεσ διάκεςθσ ι αντιπροςϊπευςθσ των απορρυπαντικϊν προϊόντων κα πρζπει υποχρεωτικά να ζχουν πιςτοποιθκεί τουλάχιςτον ςφμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2000 για τθν διαςφάλιςθ τθσ ποιότθτασ. Επιπλζον πιςτοποιιςεισ κα λαμβάνονται υπόψθ. Ριςτά αντίγραφα των πιςτοποιιςεων αυτϊν πρζπει να προςκομιςκοφν ςτθν Τεχνικι Ρροςφορά του ανάδοχου. Οι χϊροι ςτουσ οποίουσ κα χρθςιμοποιοφνται τα κακαριςτικά ι απολυμαντικά διαλφματα, ο τρόποσ εφαρμογισ τουσ, θ ςυχνότθτα εναλλαγισ τουσ κ.λ.π. κα κακορίηονται από τθν Επιτροπι παρακολοφκθςθσ. Ο ανάδοχοσ είναι υποχρεωμζνοσ να ςυμμορφϊνεται ςε οποιαδιποτε υπόδειξθ τθσ Επιτροπισ Νοςοκομειακϊν Λοιμϊξεων και τθσ Επιτροπισ Ελζγχου Κακαριότθτασ. Ανωτζρα βία Ο ανάδοχοσ δεν δφναται να επικαλεςκεί λόγο ανωτζρασ βίασ για τθ μθ εμπρόκεςμθ και ςφμφωνα με τουσ όρουσ τθσ ςυμβάςεωσ εκτζλεςθσ αυτισ, οφτε δφναται να απαλλαγεί από τισ υποχρεϊςεισ που τον βαρφνουν από τθ ςφμβαςθ, εάν δεν επικαλεςκεί και αποδείξει τα περιςτατικά τθσ ανωτζρασ βίασ, εντόσ 15 θμερϊν από τότε που ζλαβαν χϊρα τα περιςτατικά αυτά. Περιγραφι ζργου Το ζργο που κα αναλάβει ο εργολιπτθσ (ανάδοχοσ) κα περιλαμβάνει τουσ χϊρουσ που κα αναγράφονται αναλυτικά με τετραγωνικά επιφάνειασ ςε κάκε διαγωνιςμό που κα αφορά τθν κακαριότθτα (ΕΚΑΒ ΤΟΜΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ). Πςον αφορά ςτουσ χϊρουσ αυτοφσ (τουσ οποίουσ οι προςφζροντεσ κα πρζπει προθγουμζνωσ να ζχουν επιςκεφκεί ϊςτε να λάβουν επί τόπου πλιρθ γνϊςθ) επιςθμαίνεται ρθτά ότι: Α) Οι υπολογιςμοί των εμβαδϊν ςε (m 2 ) των ωσ άνω χϊρων πρζπει να κεωροφνται ωσ ενδεικτικοί (με κφριο ςκοπό τον προςδιοριςμό των χϊρων αυτϊν). Β) Συχόν αποκλίςεισ των πραγματικϊν εμβαδϊν από τισ τιμζσ των πινάκων ςτο Προςάρτθμα Β δεν ςυνεπάγεται επαφξθςθ του αντικειμζνου τθσ εργολαβίασ και ςυνεπϊσ οφτε τθσ αμοιβισ. Γ) Το ΕΚΑΒ διατθρεί το δικαίωμα: 1. είτε να αντικακιςτά οποιοδιποτε μζροσ, τμιμα, των ωσ άνω χϊρων με οποιουςδιποτε άλλουσ «αντίςτοιχουσ» (από άποψθ εμβαδϊν και απαιτιςεων κακαριςμοφ) 2. είτε να ανακζτει νζουσ (ι να αφαιρεί παλαιοφσ χϊρουσ) Οι μεταβολζσ αυτζσ κα διενεργοφνται: 1. με απλι ζγγραφθ εντολι του ΕΚΑΒ προσ τον Ανάδοχο (7 τουλάχιςτον θμζρεσ προ τθσ μεταβολισ) ςτθν οποία κα περιλαμβάνονται: 2. τόςο θ θμερομθνία ζναρξθσ του κακαριςμοφ τουσ

10 3. όςο και τα εμβαδά των χϊρων (βάςει αρχιτεκτονικϊν ςχεδίων) με αντίςτοιχθ βζβαια αυξομείωςθ του εργολθπτικοφ τιμιματοσ Δ) Η ορκι, πλιρθσ και προςικουςα κατά τα ανωτζρω εκτζλεςθ των εργαςιϊν κακαριςμοφ ςε όλουσ τουσ χϊρουσ κα πιςτοποιείται ςυνεχϊσ από αρμόδια επιτροπι παρακολοφκθςθσ και ελζγχου του κακαριςμοφ, που κα ςυγκροτείται ςτο ΕΚΑΒ και τθσ οποίασ οι παρατθριςεισ και διαπιςτϊςεισ κα αναγράφονται ςε ειδικό βιβλίο που κα τθρείται για το ςκοπό αυτό. Επίςθσ θ ορκι, πλιρθσ και προςικουςα εκτζλεςθ των ςυμβατικϊν υποχρεϊςεων του εργολάβου κα ελζγχεται περιοδικϊσ και από επιτροπι θ οποία κα ορίηεται με απόφαςθ του Δ/ντθ τθσ υπθρεςίασ. Ε) Η υπθρεςία διατθρεί δικαίωμα λφςεωσ τθσ υμβάςεωσ εφόςον καλυφκοφν κενζσ οργανικζσ κζςεισ του κλάδου κακαριότθτασ ι ρυκμιςτεί το κζμα διαφορετικά από το αρμόδιο Τπουργείο. Ο Ανάδοχοσ αποδζχεται ανεπιφφλακτα ότι θ ςχετικι λφςθ τθσ υμβάςεωσ δεν κεμελιϊνει ουδεμία αξίωςθ αποηθμιϊςεωσ ζναντι τθσ υπθρεςίασ από τον ίδιο, το προςωπικό του ι τυχόν υπεργολάβουσ του. Σ) Σα υλικά κακαριότθτασ επιλζγονται από το ΕΚΑΒ, ςφμφωνα με τισ προδιαγραφζσ και επιβαρφνουν τον Ανάδοχο. Ενδεικτικά αναφζρεται ςτο Προςάρτθμα Α εγκεκριμζνοσ κατάλογοσ υλικϊν κακαριςμοφ. Για οποιαδιποτε αλλαγι υλικϊν ο Ανάδοχοσ οφείλει να εξαςφαλίςει ζγγραφθ ςφμφωνθ γνϊμθ του ΕΚΑΒ. Σο ΕΚΑΒ διατθρεί το δικαίωμα αντικατάςταςθσ των υλικϊν με υλικά τθσ επιλογισ του. Ο ανάδοχοσ επικεωρείται και ελζγχεται από οριςκείςα επιτροπι και κάκε εξουςιοδοτθμζνο προσ τοφτο από το Δ.Σ. πρόςωπο για τθν διαπίςτωςθ τθσ ποιότθτασ των παρεχόμενων υπθρεςιϊν. Ζλεγχοσ μπορεί να διενεργθκεί χωρίσ προθγοφμενθ ειδοποίθςθ από μζλοσ τθσ Διοίκθςθσ. Ο ανάδοχοσ υποχρεοφται να δζχεται τον ανωτζρου ζλεγχο και να διευκολφνει τα όργανα που το αςκοφν. ΠΡΟΑΡΣΗΜΑ Α ΤΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΜΟΤ 1. Απορρυπαντικό (ph ουδζτερο) γενικισ χριςθσ. 2. Απορρυπαντικό (ph αλκαλικό) γενικισ χριςθσ. 3. Απορρυπαντικό (ph αλκαλικό) δφςκολων ρφπων. 4. Απορρυπαντικό (ph αλκαλικό) χϊρων υγιεινισ. 5. Απορρυπαντικό (ph όξινο) χϊρων υγιεινισ. 6. Διάλυμα υποχλωριϊδουσ νατρίου (4 5%).

11 7. Κακαριςτικό τηαμιϊν, κακρεπτϊν. 8. Κακαριςτικό χαλιϊν και μοκετϊν. 9. Κακαριςτικό γυαλιςτικό μεταλλικϊν επιφανειϊν. 10. Αφαλατικό γυαλιςτικό μεταλλικϊν επιφανειϊν. 11. Γυαλιςτικό ανοξείδωτων επιφανειϊν. 12. Μεταλλικι παρκετίνθ δαπζδων μαρμάρου-pvc. 13. Αυτογυάλιςτθ παρκετίνθ για δάπεδα από Linoleum. 14. Αφαιρετικό παρκετίνθσ δαπζδων μαρμάρου-pvc. 15. Αφαιρετικό παρκετίνθσ για δάπεδα μόνο από Linoleum. 16. Ειδικά απορρυπαντικά δφςκολων ρφπων για χϊρο επιςκευισ αςκενοφόρων. ΠΡΟΑΡΣΗΜΑ Β ΠΙΝΑΚΑ ΣΕΣΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΡΩΝ ΣΟΤ ΕΚΑΒ (ΣΟΜΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ) ΚΤΙΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΕΣΩΤΕΙΚΑ-ΕΞΩΤΕΙΚΑ) 205 ΑΡΟΘΗΚΗ ΦΙΑΛΩΝ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 5 ΕΡΙΦΑΝΕΙΑ W.C. 40 ΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΕΞΩΤΕΙΚΩΝ ΥΑΛΟΡΙΝΑΚΩΝ 24 ΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΕΣΩΤΕΙΚΩΝ ΥΑΛΟΡΙΝΑΚΩΝ 24

ΤΜΒΑΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΜΟΤ

ΤΜΒΑΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΜΟΤ ΤΜΒΑΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΜΟΤ Στα Τρίκαλα, ςιμερα 30 Μαϊου 2014 θμζρα Ραραςκευι, μεταξφ: 1. Του ΝΡΔΔ με τθν επωνυμία «Εκνικόσ Οργανιςμόσ Ραροχισ Υπθρεςιϊν Υγείασ» (Ε.Ο.Ρ.Υ.Υ.), που εδρεφει ςτο Μαροφςι

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΤΓΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΑΜΕΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟ. & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ιωάννινα, 11 /03/ 2016 Αριθ. Διακ. : 6 Ταχ. Δ/νςθ : Γ. ΧΑΤΗΘΚΩΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΜΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΜΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΜΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΜΒΑΗ ΠΟΟΤ 34.518,24 ΕΤΡΩ ΜΗ ΤΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΤ ΣΟΤ Φ.Π.Α. ΓΙΑ ΣΟΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΚΑΘΑΡΙΜΟ ΣΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΟΤ ΚΣΗΡΙΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ε.Κ.Α.Β. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 24/8/2012

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ε.Κ.Α.Β. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 24/8/2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ε.Κ.Α.Β. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 24/8/2012 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ / ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΕ 64/24-8- 2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδους ή υπηρεσίας ) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Εκδότθσ (Ρλιρθσ επωνυμία Ριςτωτικοφ Ιδρφματοσ. / ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΤΘΤΑ ΑΡΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ - ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΝΤΑΞΘΣ ΜΘΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΟΛΘΡΤΩΝ ΔΘΜΟΣΙΩΝ ΕΓΩΝ (Ε.Τ.Α.Α.-Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ (ΤΟΜΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ)

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ (ΤΟΜΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ε.Κ.Α.Β. Χαλκίδα 16/05/2014 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ / ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α/Α EΓΚΡΙΣΗΣ 3268 16/5/2014 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνοµα είδους ή υπηρεσίας ) ΕΤΗΣΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΧΑΛΚΙ ΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 1. Απολύμανση χώρων και αντικειμένων 2. Καθάρισμα τοίχων από αποτυπώματα και λεκέδες 3. Πόρτες,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ

ΣΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΣΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΙΜΟΤ - ΜΕΛΕΣΩΝ Ζργο : ΒΕΛΣΙΩΗ ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΩΝ ΕΝΕΡΓΗΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΣΙΚΗ ΠΤΡΟΠΡΟΣΑΙΑ Θζςθ :

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ. Τπόδειγμα 1: Μθνιαία ςυνοπτικι ζκκεςθ απλιρωτων και λθξιπροκζςμων υποχρεϊςεων Φορζα Κεντρικισ Διοίκθςθσ

ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ. Τπόδειγμα 1: Μθνιαία ςυνοπτικι ζκκεςθ απλιρωτων και λθξιπροκζςμων υποχρεϊςεων Φορζα Κεντρικισ Διοίκθςθσ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Τπόδειγμα 1: Μθνιαία ςυνοπτικι ζκκεςθ απλιρωτων και λθξιπροκζςμων υποχρεϊςεων Φορζα Κεντρικισ Διοίκθςθσ 3 ΤΠΟΔΕΚΓΜΑ 1 ΜΗΝΚΑΚΑ ΤΝΟΠΣΚΚΗ ΕΚΙΕΗ ΑΠΛΗΡΩΣΩΝ ΚΑΚ ΛΗΞΚΠΡΟΙΕΜΩΝ ΤΠΟΧΡΕΩΕΩΝ ΦΟΡΕΑ ΚΕΝΣΡΚΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ε.Κ.Α.Β. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 20/10/ /11/ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝ ΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩ Ν

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ε.Κ.Α.Β. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 20/10/ /11/ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝ ΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩ Ν ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ε.Κ.Α.Β. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 20/10/2015 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ / ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΕ 121/27-07-2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνοµα είδους ή υπηρεσίας ) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΥΞΗ ΡΟΧΕΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΥΞΗ ΡΟΧΕΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΑΤΙΑ ΥΡΟΥΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΡΑΑΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΡΟΣΩΡΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΙΣΗΣ ΓΑΦΕΙΟ ΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Θεςςαλονίκθ, 25 Οκτωβρίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΣΙΚΟΝ» ΕΚΘΕΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΙΑ ΕΡΩΣΗΜΑΣΟΛΟΓΙΩΝ ΑΘΕΝΩΝ ΣΩΝ ΕΞΩΣΕΡΙΚΩΝ ΙΑΣΡΕΙΩΝ ΦΕΒΡΟΤΑΡΙΟ 2012

ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΣΙΚΟΝ» ΕΚΘΕΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΙΑ ΕΡΩΣΗΜΑΣΟΛΟΓΙΩΝ ΑΘΕΝΩΝ ΣΩΝ ΕΞΩΣΕΡΙΚΩΝ ΙΑΣΡΕΙΩΝ ΦΕΒΡΟΤΑΡΙΟ 2012 ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΣΙΚΟΝ» ΕΚΘΕΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΙΑ ΕΡΩΣΗΜΑΣΟΛΟΓΙΩΝ ΑΘΕΝΩΝ ΣΩΝ ΕΞΩΣΕΡΙΚΩΝ ΙΑΣΡΕΙΩΝ ΦΕΒΡΟΤΑΡΙΟ 2012 ελίδα 1 από 24 ΤΝΟΨΗ ΤΜΠΕΡΑΜΑΣΩΝ 26% κακζσ εντυπϊςεισ από τθν τθλεφωνικι εξυπθρζτθςθ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελζςματα Ζρευνασ για τθν Απαςχολθςιμότθτα ςτθν Ελλάδα

Αποτελζςματα Ζρευνασ για τθν Απαςχολθςιμότθτα ςτθν Ελλάδα Αποτελζςματα Ζρευνασ για τθν Απαςχολθςιμότθτα ςτθν Ελλάδα Ιοφνιοσ 2017 Ταυτότθτα τθσ Ζρευνασ Η παροφςα ζρευνα διεξιχκθ το διάςτθμα Μαΐου - Ιουνίου 2017. Δείγμα: 180 επιχειριςεισ που δραςτθριοποιοφνται

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφζροντος για την Σελ.1 / 5

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφζροντος για την Σελ.1 / 5 πλζον ςυμφζρουςα προςφορά μόνο βάςει τιμισ Το Ν. 4412/2016 Δθμόςιεσ Συμβάςεισ Ζργων, Προμθκειϊν και Υπθρεςιϊν (προςαρμογι ςτισ Οδθγίεσ 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), Το υπ αρ. 19REQ004437713 εγκεκριμζνο αίτθμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ. Ακινα, 19 Ιουλίου 2018 Αρικ. Πρωτ.: ΔΣΔ Γ ΕΞ 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ. Ακινα, 19 Ιουλίου 2018 Αρικ. Πρωτ.: ΔΣΔ Γ ΕΞ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΣΕΛΩΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΚ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΣΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΙΩΝ ΣΜΗΜΑ Γ Ακινα, 19 Ιουλίου 2018 Αρικ. Πρωτ.: ΔΣΔ Γ 1111251 ΕΞ 2018 Σαχ. Δ/νςθ : Καρ. ερβίασ 10 ΠΡΟ: Ωσ προσ τον πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

Basic Implementation Monitoring. Version 1.0

Basic Implementation Monitoring. Version 1.0 Basic Implementation Monitoring Version 1.0 Ιοφλιοσ 2014 Περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 1 ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΟΠΟ ΣΟΤ ΕΡΓΑΛΕΙΟΤ... 2 ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΣΟΤ BASIC IMPLEMENTATION MONITORING... 3 ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...3

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 3649/14.05.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 3649/14.05. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

Ενθμερωτικό ζντυπο Αςφαλιςτικϊν Προγραμμάτων Κλάδου Αυτοκινιτων & Κλάδου Χερςαίων Οχθμάτων

Ενθμερωτικό ζντυπο Αςφαλιςτικϊν Προγραμμάτων Κλάδου Αυτοκινιτων & Κλάδου Χερςαίων Οχθμάτων Ενθμερωτικό ζντυπο Αςφαλιςτικϊν Προγραμμάτων Κλάδου Αυτοκινιτων & Κλάδου Χερςαίων Οχθμάτων 1. Βαςικά πακζτα Αςφάλιςθσ Αςτικισ Ευκφνθσ οχιματοσ & οδθγοφ Σα τιμολόγια των Ε.Ι.Χ., Φ.Ι.Χ., Φ.Ι.Χ. ΑΓΡΟΣΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Cloud Services

Epsilon Cloud Services 1 Περίλθψθ Το ςυγκεκριμζνο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήςει την κατανόηςη τησ λειτουργίασ και παραμετροποίηςησ του Epsilon Cloud Services ςτην εφαρμογή extra Λογιςτική Διαχείριςη. 2 2 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΟ MR FRANCE VALUE ASSISTANCE by Victory ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΟΤ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΛΤΨΗ ΑΣΣΙΚΗ

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΟ MR FRANCE VALUE ASSISTANCE by Victory ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΟΤ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΛΤΨΗ ΑΣΣΙΚΗ ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΟ MR FRANCE VALUE ASSISTANCE by Victory ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΟΤ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΛΤΨΗ ΑΣΣΙΚΗ 1. Όςοι πελάτεσ του προγράμματοσ «Mr.France Value Assistance by victory» φζρουν το ςυμβόλαιο

Διαβάστε περισσότερα

Tα ζντυπα που αναφζρονται πιο κάτω κακϊσ και άλλεσ ςχετικζσ πλθροφορίεσ είναι διακζςιμα ςτο Portal ςτθν προςωπικι ςελίδα του κακενόσ «My Portal».

Tα ζντυπα που αναφζρονται πιο κάτω κακϊσ και άλλεσ ςχετικζσ πλθροφορίεσ είναι διακζςιμα ςτο Portal ςτθν προςωπικι ςελίδα του κακενόσ «My Portal». Λευκωςία, 8 Φεβρουαρίου 2016 ΕΓΚΤΚΛΙΟΙ ΔΑΔ Φ.311.12/5/2016 Προσ όλο το Προςωπικό Συγκροτιματοσ Τράπεηασ Κφπρου Αγαπθτοί ςυνάδελφοι ΘΕΜΑ: ΧΕΔΙΟ ΕΘΕΛΟΤΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΗ Σε ςυνζχεια τθσ ανακοίνωςθσ του Διευκφνοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΤ ΠΡΟΜΗΘΕΤΣΗ

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΤ ΠΡΟΜΗΘΕΤΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΤΓΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΑΜΕΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΚΑΒ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νςθ : Μαβίλθ 33 Ρουρνάρι Ρυλαίασ

Διαβάστε περισσότερα

Αςκενοφόρων ΕΚΑΒ Ραράρτθμα Θεςςαλονίκθσ Μαβίλθ 33 Ρουρνάρι Ρυλαίασ Ημερομθνία, Ώρα και Τόποσ Αποςφράγιςθσ των Ρροςφορϊν

Αςκενοφόρων ΕΚΑΒ Ραράρτθμα Θεςςαλονίκθσ Μαβίλθ 33 Ρουρνάρι Ρυλαίασ Ημερομθνία, Ώρα και Τόποσ Αποςφράγιςθσ των Ρροςφορϊν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΤΓΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΑΜΕΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΚΑΒ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νςθ : Μαβίλθ 33 Ρουρνάρι Ρυλαίασ

Διαβάστε περισσότερα

Α. Λουτρά, τουαλέτες. Β. Κλιμακοστάσια

Α. Λουτρά, τουαλέτες. Β. Κλιμακοστάσια ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 1. Απολύµανση χώρων και αντικειµένων 2. Καθάρισµα τοίχων από αποτυπώµατα και λεκέδες 3. Πόρτες,

Διαβάστε περισσότερα

Σφςτθμα Διαχείριςθσ Αντλιοςταςίων. Διαφείπιςη ςτςσημάσων ύδπετςηρ Μονάδερ αςύπμασηρ μεσαυοπάρ ςημάσων Radio telemetry

Σφςτθμα Διαχείριςθσ Αντλιοςταςίων. Διαφείπιςη ςτςσημάσων ύδπετςηρ Μονάδερ αςύπμασηρ μεσαυοπάρ ςημάσων Radio telemetry Σφςτθμα Διαχείριςθσ Αντλιοςταςίων Διαφείπιςη ςτςσημάσων ύδπετςηρ Μονάδερ αςύπμασηρ μεσαυοπάρ ςημάσων Radio telemetry Η ςωςτι διαχείριςθ των υδάτινων πόρων αποτελεί ςτθ ςθμερινι εποχι επιτακτικι ανάγκθ,

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα χάρεσ ειςόδου Εξόδου Εξοπλιςμόσ Αζρα/ Νερό

Πλατφόρμα χάρεσ ειςόδου Εξόδου Εξοπλιςμόσ Αζρα/ Νερό Κακαριςμόσ Αίκουςασ Κακαριςμόσ Ψευδοροφισ Κακαριςμόσ Φίλτρων Κλιματιςτικϊν Κακαριςμόσ θμάνςεων Κατθγοριϊν Κακαριςμόσ Σοίχου πίςω από το ταμείο Κακαριςμόσ Ραφιϊν & Προϊόντων Αντικατάςταςθ Φκαρμζνων Σιμϊν

Διαβάστε περισσότερα

υχνά ερωτιματα προςωπικϊν δεδομζνων: Η προςζγγιςθ ενόσ δικθγόρου Χαρά Δαοφτθ, Δικηγόροσ Λαμπαδάριοσ και υνεργάτεσ 13 Μαΐου 2011

υχνά ερωτιματα προςωπικϊν δεδομζνων: Η προςζγγιςθ ενόσ δικθγόρου Χαρά Δαοφτθ, Δικηγόροσ Λαμπαδάριοσ και υνεργάτεσ 13 Μαΐου 2011 υχνά ερωτιματα προςωπικϊν δεδομζνων: Η προςζγγιςθ ενόσ δικθγόρου Χαρά Δαοφτθ, Δικηγόροσ Λαμπαδάριοσ και υνεργάτεσ 13 Μαΐου 2011 Profile του δικθγόρου που αςχολείται με τα προςωπικά δεδομζνα Ο δικθγόροσ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτηµα : Ε.Κ.Α.Β ΛΑΜΙΑΣ Ηµεροµηνία : 05-09-12 11-9-12 #3.247,20 # / 23-07-12

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτηµα : Ε.Κ.Α.Β ΛΑΜΙΑΣ Ηµεροµηνία : 05-09-12 11-9-12 #3.247,20 # / 23-07-12 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β Παράρτηµα : Ε.Κ.Α.Β ΛΑΜΙΑΣ Ηµεροµηνία : 05-09-12 ΣΤΟΙ- ΧΕΙΑ ΕΝΤΟ- ΛΗΣ/ ΙΑΚΗ- ΡΥΞΗΣ 1. Α.Ε. Γ7 / 23-07-12 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ανάδειξη συνεργείου καθαριότητας για το κτήριο του ΕΚΑΒ στην Άµφισσα

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικαςία Προγράμματοσ Ωρομζτρθςθσ. (v.1.0.7)

Διαδικαςία Προγράμματοσ Ωρομζτρθςθσ. (v.1.0.7) (v.1.0.7) 1 Περίλθψθ Σο ςυγκεκριμζνο εγχειρίδιο δθμιουργικθκε για να βοθκιςει τθν κατανόθςθ τθσ Διαδικαςίασ Προγράμματοσ Ωρομζτρθςθσ. Παρακάτω προτείνεται μια αλλθλουχία ενεργειϊν τθν οποία ο χριςτθσ πρζπει

Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή από την παρακράτηςη του φόρου ειςοδήματοσ των μιςθών, ςυντάξεων που χορηγοφνται ςε πρόςωπα με αναπηρία, βάςει των διατάξεων του ν.

Απαλλαγή από την παρακράτηςη του φόρου ειςοδήματοσ των μιςθών, ςυντάξεων που χορηγοφνται ςε πρόςωπα με αναπηρία, βάςει των διατάξεων του ν. Αρ. πρωτ.: Δ12Α 1023686 ΕΞ 3.2.2014 Απαλλαγή από την παρακράτηςη του φόρου ειςοδήματοσ των μιςθών, ςυντάξεων που χορηγοφνται ςε πρόςωπα με αναπηρία, βάςει των διατάξεων του ν.4172/2013 Αθήνα, 3 Φεβρουάριου

Διαβάστε περισσότερα

, , ,10

, , ,10 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Ε.Κ.Α.Β. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 19-07-2013 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 173/ 02-07-2013 172/ 02-07-2013 174/ 02-07-2013 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνοµα είδους ή υπηρεσίας) Καθαρισµός των χώρων στέγασης τοµέα Χανίων

Διαβάστε περισσότερα

Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν

Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν Ammon Ovis_Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν_ Ραδιοςτακμόσ Flash 96 1 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ Σο δείγμα περιλαμβάνει 332 τουρίςτεσ από 5 διαφορετικζσ θπείρουσ. Οι περιςςότεροι εξ αυτϊν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΔΙΑ ΕΦΑΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΙΚΗΣ ΘΕΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΣΤΑΔΙΑ ΕΦΑΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΙΚΗΣ ΘΕΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΑΔΙΑ ΕΦΑΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΙΚΗΣ ΘΕΜΟΜΟΝΩΣΗΣ 1) Αρχικά πρζπει να γίνει ζλεγχοσ του υποςτρϊματοσ για : ςκόνεσ, υγραςία, επιπεδότθτα. Ππου κρίνεται απαραίτθτο πρζπει να γίνεται κακαριςμόσ, υδροβολι,

Διαβάστε περισσότερα

2) Η βεβαίωςθ οφειλισ χορθγείται όταν μεταβιβάηεται ακίνθτο, υπό τισ παρακάτω προχποκζςεισ που πρζπει να ςυντρζχουν ςωρευτικά:

2) Η βεβαίωςθ οφειλισ χορθγείται όταν μεταβιβάηεται ακίνθτο, υπό τισ παρακάτω προχποκζςεισ που πρζπει να ςυντρζχουν ςωρευτικά: ΡΟΛ. 1084 Βεβαίωςθ οφειλισ για χρζθ προσ το Δθμόςιο. Ο ΥΦΥΡΟΥΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ζχοντασ υπόψθ: 1. Τισ διατάξεισ του άρκρου 26 του Ν. 1882/1990 (ΦΕΚ 43 Αϋ) και ειδικότερα τθσ παραγράφου 8 αυτοφ, όπωσ ιςχφουν,

Διαβάστε περισσότερα

Μίςκωςθ και εκμίςκωςθ αγακϊν. Θανάσης Παζαρλόγλου

Μίςκωςθ και εκμίςκωςθ αγακϊν. Θανάσης Παζαρλόγλου Μίςκωςθ και εκμίςκωςθ αγακϊν 1 Θανάσης Παζαρλόγλου Νομοκετικό πλαίςιο α) 11389/8-3-1993 απόφαςθ του Υπουργοφ Εςωτερικϊν «Ενιαίοσ κανονιςμόσ προμθκειϊν Οργανιςμϊν Τοπικισ Αυτοδιοίκθςθσ» (ΦΕΚ Βϋ 185). β)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β ΛΑΜΙΑΣ Ημερομηνία : 18-09-14

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β ΛΑΜΙΑΣ Ημερομηνία : 18-09-14 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β ΛΑΜΙΑΣ Ημερομηνία : 18-09-14 ΣΤΟΙ- ΧΕΙΑ ΕΝΤΟ- ΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗ- ΡΥΞΗΣ 1. Α.Ε. Γ23 / 18-09-14 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ανάδειξη συνεργείου καθαριότητας για το κτήριο του ΕΚΑΒ στη Λαμία

Διαβάστε περισσότερα

Θα ικελα να ρωτιςω αν υπάρχει θ πρόςκλθςθ ενδιαφζροντοσ ςτα αγγλικά;

Θα ικελα να ρωτιςω αν υπάρχει θ πρόςκλθςθ ενδιαφζροντοσ ςτα αγγλικά; Διευκρινίςεισ επί τησ Πρόςκληςησ Εκδήλωςησ Ενδιαφζροντοσ για την υλοποίηςη του ζργου «ΠΑΡΕΜΒΑΕΙ ΣΗΝ ΠΟΛΗ», ςτη θεματική «εράφειο Δημόςιο Κτίριο και Ψηφιακή Σζχνη» Αρ. Γεν.Πρωτ. 1976/ΕΤΤΑΠ 1919/01.06.2018

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο

Ημερομηνία δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ OIKON.ΔΙΟΙΚ.& ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αριθ. Διακ.: 365/14 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Σφντομεσ Οδθγίεσ Χριςθσ

Σφντομεσ Οδθγίεσ Χριςθσ Σφντομεσ Οδθγίεσ Χριςθσ Περιεχόμενα 1. Επαφζσ... 3 2. Ημερολόγιο Επιςκζψεων... 4 3. Εκκρεμότθτεσ... 5 4. Οικονομικά... 6 5. Το 4doctors ςτο κινθτό ςου... 8 6. Υποςτιριξθ... 8 2 1. Επαφζσ Στισ «Επαφζσ»

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χριςθσ τθσ διαδικτυακισ εφαρμογισ «Υποβολι και παρακολοφκθςθ τθσ ζγκριςθσ Εκπαιδευτικών Πακζτων»

Εγχειρίδιο Χριςθσ τθσ διαδικτυακισ εφαρμογισ «Υποβολι και παρακολοφκθςθ τθσ ζγκριςθσ Εκπαιδευτικών Πακζτων» Εγχειρίδιο Χριςθσ τθσ διαδικτυακισ εφαρμογισ «Υποβολι και παρακολοφκθςθ τθσ ζγκριςθσ Εκπαιδευτικών Πακζτων» Το Πλθροφοριακό Σφςτθμα τθσ δράςθσ «e-κπαιδευτείτε» ζχει ςτόχο να αυτοματοποιιςει τισ ακόλουκεσ

Διαβάστε περισσότερα

25. Ποια είναι τα ψυκτικά φορτία από εξωτερικζσ πθγζσ. Α) Τα ψυκτικά φορτία από αγωγιμότθτα. Β) Τα ψυκτικά φορτία από ακτινοβολία και

25. Ποια είναι τα ψυκτικά φορτία από εξωτερικζσ πθγζσ. Α) Τα ψυκτικά φορτία από αγωγιμότθτα. Β) Τα ψυκτικά φορτία από ακτινοβολία και 25. Ποια είναι τα ψυκτικά φορτία από εξωτερικζσ πθγζσ Α) Τα ψυκτικά φορτία από αγωγιμότθτα. Β) Τα ψυκτικά φορτία από ακτινοβολία και Γ) Τα ψυκτικά φορτία από είςοδο εξωτερικοφ αζρα. 26. Ποιζσ είναι οι

Διαβάστε περισσότερα

Κάκε δικαίωμα ςυνδζεται με τα άλλα και είναι όλα το ίδιο ςθμαντκά.

Κάκε δικαίωμα ςυνδζεται με τα άλλα και είναι όλα το ίδιο ςθμαντκά. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΙΑ ΤΑ ΔΙΙΚΑΙΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΙΔΙΙΟΥ Σε εύκολη γλώσσα «Δικαιϊματα» είναι κάτι που όλοι ζχουμε και πρζπει να μποροφμε να τα εφαρμόηουμε. Όλοι ζχουμε τα ίδια δικαιϊματα.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόςκληςη υποβολήσ οικονομικήσ προςφοράσ για την προμήθεια εξοπλιςμοφ κατοικιϊν ςε ζπιπλα

Πρόςκληςη υποβολήσ οικονομικήσ προςφοράσ για την προμήθεια εξοπλιςμοφ κατοικιϊν ςε ζπιπλα Ηράκλειο, 16/06/2017 Αρ. Πρωτ: Προσ:.. Πρόςκληςη υποβολήσ οικονομικήσ προςφοράσ για την προμήθεια εξοπλιςμοφ κατοικιϊν ςε ζπιπλα Η Εκπαιδευτικι Αναπτυξιακι ΠΛΟΗΓΟΣ ςτο πλαίςιο του προγράμματοσ «Προςωρινή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του ερωτιματοσ του με αρικμ. πρωτ. εις. ΕΔΕΥΑ 1893/

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του ερωτιματοσ του με αρικμ. πρωτ. εις. ΕΔΕΥΑ 1893/ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ ΚΙΝ:6977506705 Επί του ερωτιματοσ

Διαβάστε περισσότερα

Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα

Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα Γενικό Χθμείο του Κράτουσ Διεφκυνςθ Περιβάλλοντοσ Δρ. Διμθτρα Δανιιλ Χθμικά προϊόντα Οι χθμικζσ ουςίεσ υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2170/3.3.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2170/3.3. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ. Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016

Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ. Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016 Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016 3/4/2016 HELLAS PHARM 2016 1 Περιεχόμενα: PGEU και φαρμακεία, Πλαίςιο λειτουργίασ φαρμακείων,

Διαβάστε περισσότερα

H ιςτοςελίδα και οι υπθρεςίεσ τθσ Greenbull.gr ανανεϊκθκαν. Ανακαλφψτε τισ νζεσ υπθρεςίεσ μζςα ςτον παρακάτω ςφντομο οδθγό.

H ιςτοςελίδα και οι υπθρεςίεσ τθσ Greenbull.gr ανανεϊκθκαν. Ανακαλφψτε τισ νζεσ υπθρεςίεσ μζςα ςτον παρακάτω ςφντομο οδθγό. H ιςτοςελίδα και οι υπθρεςίεσ τθσ Greenbull.gr ανανεϊκθκαν. Ανακαλφψτε τισ νζεσ υπθρεςίεσ μζςα ςτον παρακάτω ςφντομο οδθγό. Αρχικι Κεντρικό μενοφ Κεντρικό μινυμα τθσ ιςτοςελίδασ Νζα Διάφορα (πρόςβαςθ ελεφκερθ

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτησ Αξιολόγηςησ 1.1: χολικόσ χώροσ, υλικοτεχνική υποδομή και οικονομικοί πόροι

Δείκτησ Αξιολόγηςησ 1.1: χολικόσ χώροσ, υλικοτεχνική υποδομή και οικονομικοί πόροι Δείκτησ Αξιολόγηςησ 1.1: χολικόσ χώροσ, υλικοτεχνική υποδομή και οικονομικοί πόροι ΣΟΜΕΑ 1: ΜΕΑ ΚΑΙ ΠΟΡΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΤ ΧΟΛΕΙΟΤ Περιγραφή: Ο ςυγκεκριμζνοσ δείκτθσ αναφζρεται ςτον βακμό που οι υπάρχοντεσ

Διαβάστε περισσότερα

(59.388,48 πλζον ΦΡΑ)

(59.388,48 πλζον ΦΡΑ) Ακινα : 11.09.2017 Αρ. Ρρωτ. : 20863 Σφμβαςθ για το ζργο «ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΡΗΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ» (59.388,48 πλζον ΦΡΑ) τθν Ακινα ςιμερα, 11/09/2017, ςτα γραφεία του Σεχνικοφ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ελέγχου Προσφορών Αφοφ πιςτοποιθκεί ο λογαριαςμόσ που δθμιουργιςατε ςτο πρόγραμμα ωσ Πάροχοσ Προςφορϊν, κα λάβετε ζνα e-mail με

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΔΙΟ ΤΜΦΩΝΗΣΙΚΟΤ ΓΙΑ ΣΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΕΧΝΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ (ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ & ΤΝΣΗΡΗΗ) ΑΠ ΜΟΝΗ ΣΟΠΛΟΤ

ΧΕΔΙΟ ΤΜΦΩΝΗΣΙΚΟΤ ΓΙΑ ΣΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΕΧΝΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ (ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ & ΤΝΣΗΡΗΗ) ΑΠ ΜΟΝΗ ΣΟΠΛΟΤ Ομάδα Λειτ. & υντ. Παλαιών Ζργων ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ:0060/16/5100 «Παροχι Τπθρεςιών Σεχνικισ Τποςτιριξθσ (Λειτουργίασ & υντιρθςθσ) του Αιολικοφ Πάρκου Μονι Σοπλοφ ςτθ θτεία Κριτθσ». ΧΕΔΙΟ ΤΜΦΩΝΗΣΙΚΟΤ ΓΙΑ ΣΗΝ ΠΑΡΟΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΣΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΚΕΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΣΙΜΟΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΣΙΡΙΩΝ ΤΝΑΝΠ

ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΣΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΚΕΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΣΙΜΟΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΣΙΡΙΩΝ ΤΝΑΝΠ ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΣΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΚΕΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΣΙΜΟΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΣΙΡΙΩΝ ΤΝΑΝΠ Ι. ΓΕΝΙΚΑ τθν παροφςα περιγράφονται οι τεχνικζσ προδιαγραφζσ για την προμήθεια έξι (06) κλιματιςτικών ςυςκευών

Διαβάστε περισσότερα

9ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β.

9ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. 9ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: EKAB Θεσσαλονίκης Ημερομηνία 11/09/2012 ΣΤΟΙΧ ΕΙΑ ΕΝΤΟ ΛΗΣ/ ΔΙΑΚ ΗΡΥΞ ΗΣ ΑΕ 357 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδος ή υπηρεσίας) 1) Καθαριότητα κτιρίου Τομέα Πιερίας (Κατερίνης ). Εσωτερικός

Διαβάστε περισσότερα

φμβαςη απευθείασ ανάθεςησ υπηρεςιών διαχείριςησ των δικτυακών ςυςκευών και των Virtualization περιβάλλοντοσ του ΣΕΕ για το ποςό των ,00 ΕΤΡΩ.

φμβαςη απευθείασ ανάθεςησ υπηρεςιών διαχείριςησ των δικτυακών ςυςκευών και των Virtualization περιβάλλοντοσ του ΣΕΕ για το ποςό των ,00 ΕΤΡΩ. Σεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδασ Αθήνα, 8/01/2018 Πρωτ. 496 φμβαςη απευθείασ ανάθεςησ υπηρεςιών διαχείριςησ των δικτυακών ςυςκευών και των Virtualization περιβάλλοντοσ του ΣΕΕ για το ποςό των 15.000,00 ΕΤΡΩ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικι Άςκθςθ Φοιτθτών Τμιματοσ Αγρονόμων και Τοπογράφων Μθχανικών ΑΠΘ

Πρακτικι Άςκθςθ Φοιτθτών Τμιματοσ Αγρονόμων και Τοπογράφων Μθχανικών ΑΠΘ ΑΠΘ/ΤΑΤΜ ΓΤΟ/ΚΦΧ/ΣΥΕ 7 ο Εξάμηνο Πρακτικι Άςκθςθ Φοιτθτών Τμιματοσ Αγρονόμων και Τοπογράφων Μθχανικών ΑΠΘ Ακαδθμαϊκι Χρονιά: 2011 2012 Γραφείο ΠΑ: Γ.Σ. Βζργοσ (Επιςτθμονικά Υπεφκυνοσ) Β.Ν. Γρθγοριάδθσ

Διαβάστε περισσότερα

Εφδοξοσ+ Συνδεκείτε ςτθν Εφαρμογι Φοιτθτϊν και μεταβείτε ςτθ ςελίδα «Ανταλλαγι Βιβλίων (Εφδοξοσ+)».

Εφδοξοσ+ Συνδεκείτε ςτθν Εφαρμογι Φοιτθτϊν και μεταβείτε ςτθ ςελίδα «Ανταλλαγι Βιβλίων (Εφδοξοσ+)». Εφδοξοσ+ Διαθζτοντασ βιβλία μζςω του «Εφδοξοσ+» Συνδεκείτε ςτθν Εφαρμογι Φοιτθτϊν και μεταβείτε ςτθ ςελίδα «Ανταλλαγι Βιβλίων (Εφδοξοσ+)». Εμφανίηεται θ λίςτα με όλα ςασ τα βιβλία. Από εδϊ μπορείτε: -

Διαβάστε περισσότερα

Σεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδασ

Σεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδασ Σεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδασ φμβαςη ανάθεςησ υπηρεςιϊν αςφαλειϊν - φφλαξησ του υπαιθρίου χϊρου ςτάθμευςησ αυτοκινήτων ιδιοκτηςίασ του ΣΕΕ, ςυνολικοφ ποςοφ πζντε χιλιάδων τριακοςίων πενήντα πζντε Ευρϊ (5.355

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΚΙΝ: ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΚΙΝ: ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1 - FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του υποβλθκζντοσ ςτθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ερωτιματοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. με αρ.πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: EKAB Θεςςαλονίκησ Ημερομηνία 03/12/2012 ΣΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: EKAB Θεςςαλονίκησ Ημερομηνία 03/12/2012 ΣΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: EKAB Θεςςαλονίκησ Ημερομηνία 03/12/2012 ΕΝΟΣΗΣΑ Α ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΗ ΣΟΙΧΕΙΑ ΕΝΣΟΛΗ/ ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδοσ ή υπηρεςίασ) ΣΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΦΟΡΩΝ ΠΙΘΑΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

FAX. Τηλ.: / ,00. ΦΑΞ:

FAX. Τηλ.: / ,00. ΦΑΞ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Ε.Κ.Α.Β. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 16-04-2013 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΑΚΗΡΥΞ ΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνοµα είδους ή υπηρεσίας) ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΜΟ ΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα Η Ζκδοση 2010 (Το παρόν διατίκεται μόνο ςε χριςτεσ λογιςμικοφ τθσ C.C.S. Α.Ε.)

Παράρτημα Η Ζκδοση 2010 (Το παρόν διατίκεται μόνο ςε χριςτεσ λογιςμικοφ τθσ C.C.S. Α.Ε.) Παράρτημα Η Ζκδοση 2010 (Το παρόν διατίκεται μόνο ςε χριςτεσ λογιςμικοφ τθσ C.C.S. Α.Ε.) Το ςυγκεκριμζνο βιβλιάριο ζχει δθμιουργθκεί και διατίκεται από τθν CCS ΑΕ μόνο για τουσ χριςτεσ τθσ Ελλάδασ και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΜΜΕΣΟΧΘ ΣΟ ΠΡΟΩΘΘΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΗΘΕ ΣΘΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-LIGHT PAINTING»

ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΜΜΕΣΟΧΘ ΣΟ ΠΡΟΩΘΘΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΗΘΕ ΣΘΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-LIGHT PAINTING» ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΜΜΕΣΟΧΘ ΣΟ ΠΡΟΩΘΘΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΗΘΕ ΣΘΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-LIGHT PAINTING» Η ανϊνυμθ εταιρία με τθν επωνυμία COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΡΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ (εφεξισ Cosmote), που εδρεφει ςτο Μαροφςι Αττικισ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί όροι διαμεταφοράσ εμπορευμάτων

Γενικοί όροι διαμεταφοράσ εμπορευμάτων Σελίδα 1 από 6 I. ΓENIKOI ΟΡΟΙ Aρκρο 1: Ιςχφσ Γενικϊν Όρων. α) Οι παρόντεσ Γενικοί Όροι ιςχφουν ςτισ ςυναλλαγζσ με εμπόρουσ για όλεσ τισ εργαςίεσ του Διαμεταφορζα που ςυνδζονται με τθν επιμζλεια τθσ μεταφοράσ.

Διαβάστε περισσότερα

«Κάνε Like ςτθ ςελίδα μασ και πάρτε μζροσ ςτθ μεγάλθ κλιρωςθ για να κερδίςετε!»

«Κάνε Like ςτθ ςελίδα μασ και πάρτε μζροσ ςτθ μεγάλθ κλιρωςθ για να κερδίςετε!» «Κάνε Like ςτθ ςελίδα μασ και πάρτε μζροσ ςτθ μεγάλθ κλιρωςθ για να κερδίςετε!» 1. Η εταιρεία με τθν επωνυμία Μπεκατϊροσ Σωκ. Μάριοσ, (ςτο εξισ αποκαλοφμενθ emspace.gr) διοργανϊνει κλιρωςθ με τίτλο «Κάνε

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια και σιγουριά για όλουσ τουσ πολίτεσ

Ασφάλεια και σιγουριά για όλουσ τουσ πολίτεσ Ασφάλεια και σιγουριά για όλουσ τουσ πολίτεσ 1. Πλιρθσ και μόνιμθ κατάργθςθ οποιουδιποτε επεμβατικοφ ι εγγυθτικοφ δικαιϊματοσ τρίτθσ χϊρασ που κα αφορά είτε το ςφνολο είτε τμιμα τθσ Κυπριακισ επικράτειασ.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χριςθσ: Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων Τροφίμων

Εγχειρίδιο Χριςθσ: Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων Τροφίμων Εγχειρίδιο Χριςθσ: Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων ΕΚΔΟΣΗ 1.0 Περιεχόμενα Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων...

Διαβάστε περισσότερα

MySchool Πρακτικζσ οδθγίεσ χριςθσ

MySchool Πρακτικζσ οδθγίεσ χριςθσ MySchool Πρακτικζσ οδθγίεσ χριςθσ 1) Δθμιουργία τμθμάτων (ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, Διαχείριςθ, Διαχείριςθ τμθμάτων) Το πρώτο που πρζπει να κάνουμε ςτο MySchool είναι να δθμιουργιςουμε τα τμιματα που υπάρχουν ςτο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΣΑΛΛΑΚΣΙΚΩΝ ΑΝΑΘΕΗ ΕΠΙΚΕΤΑΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΣΑΛΛΑΚΣΙΚΩΝ ΑΝΑΘΕΗ ΕΠΙΚΕΤΑΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΣΑΛΛΑΚΣΙΚΩΝ ΑΝΑΘΕΗ ΕΠΙΚΕΤΑΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ ΑΤΣΟΚΙΝΗΣΨΝ ΟΦΗΜΑΣΨΝ ΣΨΝ Ο.Σ.Α. 1 ΘΑΝΑΗ ΠΑΖΑΡΛΟΓΛΟΥ ΝΟΜΟΘΕΣΙΚΟ ΠΛΑΙΙΟ Ν.Δ. 2396/1953 (ΥΕΚ 117/Α ). Οικ. 3373/390/20-3-1975 Απόφαςη Τπουργού Προεδρίασ

Διαβάστε περισσότερα

Αςφάλεια & Υγεία ςτην Εργαςία

Αςφάλεια & Υγεία ςτην Εργαςία Αςφάλεια & Υγεία ςτην Εργαςία Ευδοξία Κατςικογιάννθ Χθμικόσ Μθχανικόσ Ε.Μ.Π. Επικεωρθτισ Αςφάλειασ & Υγείασ ςτθν Εργαςία Σϊμα Επικεϊρθςθσ Εργαςίασ (Σ.ΕΠ.Ε.) Υπουργείο Εργαςίασ, Κοινωνικισ Αςφάλιςθσ & Πρόνοιασ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 17 - Τέλη κυκλοφορίας

Άρθρο 17 - Τέλη κυκλοφορίας Άρθρο 17 - Τέλη κυκλοφορίας 1.Η παράγραφοσ 1 του άρκρου 20 του ν. 2948/2001 (ΦΕΚ 242 Αϋ), αντικακίςταται ωσ εξισ: 1. Τα ετιςια τζλθ κυκλοφορίασ που επιβάλλονται ςτα αυτοκίνθτα οχιματα, με τθν επιφφλαξθ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ Δ.Ε.Τ.Α. ΜΕΩ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΘΕΜΑ:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ Δ.Ε.Τ.Α. ΜΕΩ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΘΕΜΑ: ΠΑΝΟ ΗΤΓΟΤΡΘ - ΔΙΚΘΓΟΡΟ ΑΘΘΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΘ ΕΝΩΘ ΔΘΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΘΝΑ ΣΘΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ χζδιο προτεινομζνων αποφάςεων επί των κεμάτων τθσ θμερθςίασ διατάξεωσ τθσ ετιςιασ Σακτικισ Γενικισ υνζλευςθσ των μετόχων τθσ 17 θσ Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ. Ακινα, 19 Ιουλίου 2018 Αρικ. Πρωτ.: ΔΣΔ Γ ΕΞ 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ. Ακινα, 19 Ιουλίου 2018 Αρικ. Πρωτ.: ΔΣΔ Γ ΕΞ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΣΕΛΩΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΚ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΣΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΙΩΝ ΣΜΗΜΑ Γ Ακινα, 19 Ιουλίου 2018 Αρικ. Πρωτ.: ΔΣΔ Γ 1111251 ΕΞ 2018 Σαχ. Δ/νςθ : Καρ. ερβίασ 10 ΠΡΟ: Ωσ προσ τον πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «ΒΕΛΣΙΩΗ ΣΩΝ ΤΠΟΔΟΜΩΝ ΣΟΤ ΤΝΟΡΙΑΚΟΤ ΣΑΘΜΟΤ ΣΗ ΔΟΪΡΑΝΗ»

ΕΡΓΟ: «ΒΕΛΣΙΩΗ ΣΩΝ ΤΠΟΔΟΜΩΝ ΣΟΤ ΤΝΟΡΙΑΚΟΤ ΣΑΘΜΟΤ ΣΗ ΔΟΪΡΑΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΧΩΡΟΣΑΞΙΚΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΗ ΠΟΛΙΣΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΣΕΧΝΙΚΟΤ ΕΛΕΓΧΟΤ ΣΜΗΜΑ ΣΕΧΝΙΚΗΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΚΆ ΤΣΉΜΑΣΑ. 2 ο Εργαςτιριο Διαχείριςθ Διεργαςιϊν

ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΚΆ ΤΣΉΜΑΣΑ. 2 ο Εργαςτιριο Διαχείριςθ Διεργαςιϊν ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΚΆ ΤΣΉΜΑΣΑ 2 ο Εργαςτιριο Διαχείριςθ Διεργαςιϊν Τπόβακρο (1/3) τουσ παλαιότερουσ υπολογιςτζσ θ Κεντρικι Μονάδα Επεξεργαςίασ (Κ.Μ.Ε.) μποροφςε κάκε ςτιγμι να εκτελεί μόνο ζνα πρόγραμμα τουσ ςφγχρονουσ

Διαβάστε περισσότερα

φνκετα Τλικά: Χαρακτθριςμόσ και Ιδιότθτεσ

φνκετα Τλικά: Χαρακτθριςμόσ και Ιδιότθτεσ φνκετα Τλικά: Χαρακτθριςμόσ και Ιδιότθτεσ Διδάςκοντεσ: Α. Παϊπζτθσ, Κακθγθτισ, Δρ. Μθχ/γοσ Μθχανικόσ Ν. Μ. Μπάρκουλα, Αν. Κακθγιτρια, Δρ. Μθχ/γοσ Μθχανικόσ Εργαςτθριακι Τποςτιριξθ: Π. Αλαφογιάννθ, Τποψιφια

Διαβάστε περισσότερα

ΡΤΘΜΙΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΠΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΠΛΗΡΩΜΕ

ΡΤΘΜΙΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΠΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΠΛΗΡΩΜΕ ΡΤΘΜΙΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΠΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΠΛΗΡΩΜΕ ERASMUS + KEY ACTION 1 / MOBILITY ΔΗΜΗΣΡΙΟΤ ΔΗΜΗΣΡΑ Project Manager VET Sector/KA1 Airotel Stratos Vassilikos Hotel Παρασκευή, 26 επτεμβρίου 2014 1 ΠΡΟΧΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ)

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ) ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ) Το καταςτατικό που ακολουκεί αποτελεί γενικό υπόδειγμα. Τα καταςτατικά πρζπει να εξειδικευκοφν ανάλογα με τα εξισ: 1. Αν ιδρφονται μόνον από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Ε.Κ.Α.Β. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Ε.Κ.Α.Β. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Ε.Κ.Α.Β. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 10-06-2015 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 037 /6-3-15 038/ 6-3-15 039/ 6-3-15 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδους ή υπηρεσίας) ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΙΘΑΝΗ ΔΑΠΑΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

6. το Παράρτθμα Βϋ: υμπλθρωματικοί Γενικοί Όροι Διαγωνιςμοφ, Άρκρο 1.6.3, ςελίδα 10 του ςχεδίου διακιρυξθσ του παρόντοσ ζργου αναφζρεται «Παραςτατικό

6. το Παράρτθμα Βϋ: υμπλθρωματικοί Γενικοί Όροι Διαγωνιςμοφ, Άρκρο 1.6.3, ςελίδα 10 του ςχεδίου διακιρυξθσ του παρόντοσ ζργου αναφζρεται «Παραςτατικό υντάκτθσ : Θωμάσ Παπαπολφηοσ χόλιο: 1. Για τθν αποφυγι μεγάλου όγκου προςφοράσ και για τθ διευκόλυνςθ του ζργου τθσ επιτροπισ προτείνεται τα τεχνικά φυλλάδια, prospectus κλπ που απαιτοφνται να κατατεκοφν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΣΟ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΦΟΡΩΝ. για την προμήθεια «Εξοπλιςμοφ Γραφείων» ςυνολικοφ προχπολογιςμοφ ,00 ςυμπεριλαμβανομζνου ΦΠΑ

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΣΟ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΦΟΡΩΝ. για την προμήθεια «Εξοπλιςμοφ Γραφείων» ςυνολικοφ προχπολογιςμοφ ,00 ςυμπεριλαμβανομζνου ΦΠΑ Μη Κερδοςκοπικό ωματείο «Γιατροί του Κόςμου Ελληνική Αντιπροςωπεία» Ταχ. Διεφκυνςθ: Σαπφοφσ 12, Ακινα, 105 53 Τθλζφωνο: 210.32.13.150, Fax 210-32.13.850 Ηλεκτρονικι Διεφκυνςθ: www.mdmgreece.gr Ακινα, 20/09/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΙΑΓΩΓΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ & ΝΕΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΕΩΝ ΣΗΝ ΙΣΟΕΛΙΔΑ ΣΗ Δ.Δ.Ε. ΘΕΠΡΩΣΙΑ

ΟΔΗΓΙΕ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΙΑΓΩΓΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ & ΝΕΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΕΩΝ ΣΗΝ ΙΣΟΕΛΙΔΑ ΣΗ Δ.Δ.Ε. ΘΕΠΡΩΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΙΑΓΩΓΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ & ΝΕΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΕΩΝ ΣΗΝ ΙΣΟΕΛΙΔΑ ΣΗ Δ.Δ.Ε. ΘΕΠΡΩΣΙΑ ΕΙΑΓΩΓΗ Ο νζοσ δικτυακόσ τόποσ τθσ Δ.Δ.Ε. Θεςπρωτίασ παρζχει πλζον τθ δυνατότθτα τθσ καταχϊρθςθσ νζων, ειδιςεων και

Διαβάστε περισσότερα

Ακινα, 8 Αυγοφςτου 2019

Ακινα, 8 Αυγοφςτου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟΤ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠ/ΜΟΤ & ΔΗΜ.ΑΝΑΦΟΡΩΝ Ακινα, 8 Αυγοφςτου 2019

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Πράςινο Σαμείο/Τπ. ΠΕ.Κ.Α. Αςτικι Αναηωογόνθςθ 2012-2015 Αρ. Απόφαςθσ: 78.10/2014. ΧΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ: ΣΕΤΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΗΗ ΦΑΚΕΛΟ ΑΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΓΕΙΑ (ΦΑΤ)

ΕΡΓΟ: Πράςινο Σαμείο/Τπ. ΠΕ.Κ.Α. Αςτικι Αναηωογόνθςθ 2012-2015 Αρ. Απόφαςθσ: 78.10/2014. ΧΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ: ΣΕΤΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΗΗ ΦΑΚΕΛΟ ΑΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΓΕΙΑ (ΦΑΤ) 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΧΩΡΟΣΑΞΙΚΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΗ ΠΟΛΙΣΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΣΕΧΝΙΚΟΤ ΕΛΕΓΧΟΤ ΣΜΗΜΑ ΣΕΧΝΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ Κ. Μ. ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ: «Τλοποίθςθ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Γνωριμία με το λογιςμικό του υπολογιςτι

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Γνωριμία με το λογιςμικό του υπολογιςτι ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Γνωριμία με το λογιςμικό του υπολογιςτι Λογιςμικό (Software), Πρόγραμμα (Programme ι Program), Προγραμματιςτισ (Programmer), Λειτουργικό Σφςτθμα (Operating

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX:

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

φμβαςη για το ζργο «ΤΠΗΡΕΙΕ ΦΤΛΑΞΗ ΣΟΤ ΤΠΑΙΘΡΙΟΤ ΧΩΡΟΤ ΣΑΘΜΕΤΗ ΑΤΣΟΚΙΝΗΣΩΝ ΣΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΟΤ ΣΕΕ ΣΟ ΜΑΡΟΤΙ ΑΣΣΙΚΗ» (52.

φμβαςη για το ζργο «ΤΠΗΡΕΙΕ ΦΤΛΑΞΗ ΣΟΤ ΤΠΑΙΘΡΙΟΤ ΧΩΡΟΤ ΣΑΘΜΕΤΗ ΑΤΣΟΚΙΝΗΣΩΝ ΣΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΟΤ ΣΕΕ ΣΟ ΜΑΡΟΤΙ ΑΣΣΙΚΗ» (52. Αρ. Πρωτ.: 16599 Σεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδασ Ημ/νία: 6/7/2017 φμβαςη για το ζργο «ΤΠΗΡΕΙΕ ΦΤΛΑΞΗ ΣΟΤ ΤΠΑΙΘΡΙΟΤ ΧΩΡΟΤ ΣΑΘΜΕΤΗ ΑΤΣΟΚΙΝΗΣΩΝ ΣΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΟΤ ΣΕΕ ΣΟ ΜΑΡΟΤΙ ΑΣΣΙΚΗ» (52.008,64 πλζον ΦΠΑ) Στθν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Μπαλάγκασ Γιάννθσ Ειδικόσ ςυνεργάτθσ Δ.Ο.Ε. ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Με αφορμι απορίεσ και ερωτιματα ςυναδζλφων, που προζκυψαν από τα εκκακαριςτικά ςθμειϊματα που ζλαβαν, ςχετικά με τθ διαμόρφωςθ των

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΣΗΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΕΠΙΛΟΓΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΩΝ ΤΝΕΔΡΩΝ

ΚΡΑΣΗΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΕΠΙΛΟΓΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΩΝ ΤΝΕΔΡΩΝ ΕΠΙΛΟΓΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΩΝ ΤΝΕΔΡΩΝ ΚΡΑΣΗΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Οι φνεδροι κα πρζπει να διευκετιςουν οι ίδιοι τισ κρατιςεισ ξενοδοχείων. τα ξενοδοχεία Holiday Inn και Castelli θ Οργανωτικι Επιτροπι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΣΟ

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝΑΠΣΤΞΗ & ΣΟΤΡΙΜΟΤ Ανάβυςςοσ, 12 Ιανουαρίου 2016 ΙΕΚ ΑΝΑΒΤΟΤ Αρικμ. Πρωτ. 49 Δ/νςθ :49 Ο ΧΛΜ Λ. Ακθνϊν Σουνίου, Ανάβυςςοσ, Τ.Κ.: 19013 Ε-mail : iekana@mintour.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΜΩΝ 13/7/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΜΩΝ 13/7/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΜΩΝ 13/7/ ΗΜΑΝΣΙΚΗ ΒΕΛΣΙΩΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΟ Α ΠΕΝΣΑΜΗΝΟΤ ΚΑΣΑ 51 (318 ΕΚ. ΕΤΡΩ) ΣΑ ΤΓΚΡΙΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο ικανοποίηςησ των μελϊν του ΤΥΠΕΤ ςε ςχζςη με τισ προςφερόμενεσ υπηρεςίεσ

Ερωτηματολόγιο ικανοποίηςησ των μελϊν του ΤΥΠΕΤ ςε ςχζςη με τισ προςφερόμενεσ υπηρεςίεσ Προφίλ έρευνασ Η ζρευνα διεξιχκθ μεταξφ Μαΐου και Ιουνίου 2017 ςε όλθ τθν Ελλάδα για λογαριαςμό του ΣΤΠΕΣ. τθν ζρευνα ςυμμετείχαν 3.088 άτομα και είχαν τθν ακόλουκθ ςφνκεςθ Γενικά Συμπεράςματα Η ςυμμετοχι

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόςκλθςθ εκδιλωςθσ ενδιαφζροντοσ για τθν παροχι υπθρεςιϊν ςίτιςθσ του Εκνικοφ Κζντρου Αποκατάςταςθσ

ΘΕΜΑ: Πρόςκλθςθ εκδιλωςθσ ενδιαφζροντοσ για τθν παροχι υπθρεςιϊν ςίτιςθσ του Εκνικοφ Κζντρου Αποκατάςταςθσ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ 1 θ ΤΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣΣΙΚΗ Κλιον: 14-03 -2018 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΑΠΟΚΑΣΑΣΑΗ Αρ. Πρωτ.: 1803 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πλθροφορίεσ: Σςουκαλά Χριςτίνα Email: ekaprom1@eka-hosp.gr Σθλ: 2132015353,

Διαβάστε περισσότερα

-Η ςυςκευι που κρατάτε ςτα χζρια ςασ είναι ζτοιμθ προσ χριςθ. Τοποκετιςτε τισ μπαταριζσ ςτθν ςυςκευι με ςωςτι πολικότθτα.

-Η ςυςκευι που κρατάτε ςτα χζρια ςασ είναι ζτοιμθ προσ χριςθ. Τοποκετιςτε τισ μπαταριζσ ςτθν ςυςκευι με ςωςτι πολικότθτα. -Η ςυςκευι που κρατάτε ςτα χζρια ςασ είναι ζτοιμθ προσ χριςθ. Τοποκετιςτε τισ μπαταριζσ ςτθν ςυςκευι με ςωςτι πολικότθτα. Χρθςιμοποιείτε πάντα μόνο μπαταρίεσ ΑΑ λικίου για ςωςτι λειτουργία. Σοποκζτθςθ

Διαβάστε περισσότερα

Υπερβαίνοντασ τουσ Ενεργειακοφσ Στόχουσ μζςω αφξθςθσ τθσ Ενεργειακισ Απόδοςθσ Δθμόςιων Κτιρίων

Υπερβαίνοντασ τουσ Ενεργειακοφσ Στόχουσ μζςω αφξθςθσ τθσ Ενεργειακισ Απόδοςθσ Δθμόςιων Κτιρίων Υπερβαίνοντασ τουσ Ενεργειακοφσ Στόχουσ μζςω αφξθςθσ τθσ Ενεργειακισ Απόδοςθσ Δθμόςιων Κτιρίων Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων πολιτών Πζτροσ Χριςτοδουλίδησ Ειδικευμζνοσ Εμπειρογνώμονασ για κατοικίεσ και μη

Διαβάστε περισσότερα

Η διαδικαςία επιλογήσ μαθημάτων

Η διαδικαςία επιλογήσ μαθημάτων Η διαδικαςία επιλογήσ μαθημάτων 1. Ηθτιςτε από τθν Κοςμθτεία τθσ χολισ Οικονομικϊν Επιςτθμϊν και Διοίκθςθσ (Κτιριο ΟΕΔ02, 0 όροφοσ, γραφείο 027Α) τθν λίςτα με τα μακιματα αντιςτοιχίασ που ιδθ υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Δ/νση : Τ.Θ Αγ. Παρασκεσή Αττικής

Δ/νση : Τ.Θ Αγ. Παρασκεσή Αττικής Πραγματοποιηθζντεσ ζλεγχοι και επί τόπου μετρήςεισ των επιπζδων τησ ηλεκτρομαγνητικήσ ακτινοβολίασ ςτο περιβάλλον ςταθμών κεραιών ςε όλη τη χώρα κατά το ζτοσ 2010 Συγκεντρωτικά ςτοιχεία Θ Ελλθνικι Επιτροπι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΜΜΕΣΟΧΗ ΣΟ ΠΡΟΩΘΗΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΙΓΜΕ ΑΠΟΔΡΑΗ»

ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΜΜΕΣΟΧΗ ΣΟ ΠΡΟΩΘΗΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΙΓΜΕ ΑΠΟΔΡΑΗ» ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΜΜΕΣΟΧΗ ΣΟ ΠΡΟΩΘΗΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΙΓΜΕ ΑΠΟΔΡΑΗ» Η ανϊνυμθ εταιρία με τθν επωνυμία COSMOTE ΚΙΝΗΣΕ ΣΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕ ΑΕ (εφεξισ Cosmote), που εδρεφει ςτο Μαροφςι Αττικισ (Λ. Κθφιςίασ αρ.44)

Διαβάστε περισσότερα

Στάδια υποβολισ ενδιάμεςθσ αναφοράσ Κφριου Συγγραφζα (1/2)

Στάδια υποβολισ ενδιάμεςθσ αναφοράσ Κφριου Συγγραφζα (1/2) Στάδια υποβολισ ενδιάμεςθσ αναφοράσ Κφριου Συγγραφζα (1/2) Διόρκωςθ δομισ ςυγγράμματοσ (προςκικθ, αφαίρεςθ, αναδιάταξθ κεφαλαίων) Μεταφόρτωςθ ςτο πλθροφοριακό ςφςτθμα των απαραίτθτων αρχείων (αποδεκτά

Διαβάστε περισσότερα