Ασφάλειες Database Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ασφάλειες Database Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής"

Transcript

1 Ασφάλειες Database Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Εφαρµογή ιαχείρισης Ασφαλιστικού Γραφείου-Πρακτορείου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Γενικά Ταξινόµηση Εναλλαγή µεταξύ των ανοικτών παραθύρων Εξαγωγή εδοµένων Συνηµµένα Αρχεία Εµφανιζόµενες Στήλες 2. Πελάτες Αναζήτηση στην Λίστα Αποστολή SMS (γραπτών µηνυµάτων µέσω κινητού τηλεφώνου) Είσπραξη από Πελάτη Οικονοµική Καρτέλα Πελάτη 3.Ασφαλιστικες Εταιρείες Καθορισµός Ποσοστών Προµήθειας ανά Κλάδο Ασφάλισης Οικονοµική Καρτέλα Ασφαλιστικής Απόδοση Ασφαλίστρων (Πληρωµή σε Ασφαλιστική) 4.Πράκτορες - Συνεργάτες Καθορισµός Προµήθειας Συνεργάτη Οικονοµική Καρτέλα Συνεργάτη Πληρωµή σε Συνεργάτη 5.Συµβόλαια Είσπραξη Συµβολαίου Απόδοση Συµβολαίου Μαζική Εξόφληση Συµβολαίων Μαζική Απόδοση Συµβολαίων Αναζήτηση στην Λίστα Καταχώρηση/Μεταβολή Συµβολαίου Επαναφορά Συµβολαίου Ανανέωση Συµβολαίου Μαζική Ανανέωση Συµβολαίων ηµιουργία Αντιγράφου Παραλαβή Συµβολαίου Αντιστοίχιση Είσπραξης Χορήγηση Έκπτωσης 6.Ειδοποιήσεις 7.Ζηµιές

2 8.Ταµείο Είσπραξη Προκαταβολής Είσπραξη / Εξόφληση Συµβολαίου 9.Παράµετροι 10.Εγκατάσταση σε δίκτυο

3 1. Γενικά Ταξινόµηση Κάνοντας κλικ στην Επικεφαλίδα κάθε Στήλης στις Λίστες µπορείτε να ταξινοµήσετε την Λίστα µε βάσει αυτό το πεδίο. Πρώτο κλικ στην επικεφαλίδα της στήλης για «Αύξουσα Ταξινόµηση», πατήστε ξανά στην επικεφαλίδα της στήλης για «Φθίνουσα Ταξινόµηση». Εναλλαγή µεταξύ των ανοικτών παραθύρων Μπορείτε να εναλλάσσεστε µεταξύ των ανοικτών παραθύρων είτε από το µενού «Παράθυρα», είτε από την µπάρα που εµφανίζεται στο κάτω µέρος του κεντρικού παραθύρου.

4 Εξαγωγή εδοµένων Στις Λίστες των Πελατών και των Ασφαλιστηρίων Συµβολαίων έχετε την δυνατότητα εξαγωγής των στοιχείων που εµφανίζονται σε αρχείο HTML (Web Page), σε µορφή CSV καθώς και µεταβίβαση τους στο Excel. Για την επιτυχή µεταφορά των στοιχείων στο Excel επιλέγετε από το πρόγραµµα «Εξαγωγή-Εξαγωγή σε Excel», κατόπιν ανοίγεται το Excel και επιλέγεται «Ειδική Επικόλληση-Κείµενο». Συννηµένα Αρχεία Έχετε την δυνατότητα να ορίσετε συννηµένα αρχεία σε κάθε πελάτη (π.χ. ίπλωµα Οδήγησης, Ταυτότητα, Άδεια Κυκλοφορίας κ.α), στις Ασφαλιστικές Εταιρείες καθώς και στα Ασφαλιστήρια Συµβόλαια.

5 Εµφανιζόµενες Στήλες Στις Λίστες των Πελατών, των Ασφαλιστηρίων Συµβολαίων και των Ασφαλιστικών Εταιρειών έχετε την δυνατότητα να καθορίσετε τα πεδία (στήλες) που θα εµφανίζονται στην Λίστα. Επιλέξτε από την µπάρα «Πεδία Λίστας» και τσεκάρετε τα πεδία που θέλετε να εµφανίζονται. Ακόµα η εφαρµογή αποθηκεύει αυτόµατα το πλάτος των στηλών της λίστας και την επόµενη φόρα θα τις προσαρµόσει σύµφωνα µε τις επιλογές σας.

6 2.Πελάτες Ανοίγοντας την Λίστα «Πελάτες» µπορείτε να καταχωρήσετε νέο πελάτη, να τροποποιήσετε τα στοιχεία του ή να διαγράψετε έναν υπάρχον πελάτη εφόσον δεν έχει γίνει καµία κίνηση ταµειακή και δεν έχει καταχωρηθεί κανένα συµβόλαιο για αυτόν. Με δεξί κλικ στην λίστα Πελατών µπορείτε να καταχωρήσετε ένα Νέο Συµβόλαιο για τον Πελάτη και να εµφανίσετε/εκτυπώσετε την Καρτέλα του. Στην Καρτέλα Πελάτη εµφανίζονται τα Συµβόλαια, Οι Ταµειακές

7 Κινήσεις, Οι Ενεργές Ειδοποιήσεις καθώς και τα Ανείσπρακτα Συµβόλαια. Αναζήτηση στην Λίστα Μπορείτε να προβείτε σε Αναζήτηση Συµβολαίων µε βάσει τα κριτήρια που θέλετε χρησιµοποιώντας τα κριτήρια που εµφανίζονται στο πάνω µέρος του παραθύρου. Επιλέγοντας (τσεκάρετε) το κριτήριο που θέλετε ενεργοποιείται το πεδίο εισαγωγής όπου καταχωρείται ή επιλέγεται το κείµενο αναζήτησης. Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε ταυτόχρονα όσα κριτήρια θέλετε. Αποστολή SMS Μπορείτε να αποστείλετε µαζικά SMS προς τους πελάτες επιλέγοντας (τσεκάροντας) τους πελάτες που θέλετε από την λίστα. Εφαρµόζοντας για παράδειγµα το φίλτρο στο ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ «*ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» µπορείτε να εµφανίσετε τους πελάτες που έχουν την ονοµαστική τους εορτή και µαζικά να αποστείλετε ευχετήριο SMS.

8 Η εφαρµογή λαµβάνει από τον πελάτη τον αριθµό τηλεφώνου που έχει καταχωρηθεί στο πεδίο ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ στα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη. Σε περίπτωση µη έγκυρου αριθµού (π.χ. ο αριθµός κινητού δεν ξεκινά από 69.., σας εµφανίζει µήνυµα λάθους για τα µη έγκυρα κινητά. Για την αποστολή SMS µπορείτε να χρησιµοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή κινητού τηλεφώνου, αρκεί να την συνδέσετε µε τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Στο παράθυρο αποστολής των µηνυµάτων επιλέγεται από την αριστερή επάνω πλευρά την κατάλληλη συσκευή που έχετε συνδέσει. Η εφαρµογή θα σας ειδοποιήσει µε κατάλληλο µήνυµα αν υπάρχει λάθος σύνδεσης του κινητού σας τηλεφώνου στον υπολογιστή.

9 Είσπραξη από Πελάτη Με δεξί κλικ στον επιλεγµένο πελάτη, στην λίστα πελατών, επιλέγουµε «Νέα Είσπραξη» και εµφανίζεται το παράθυρο καταχώρησης είσπραξης. Τύπος Είσπραξης: Εξόφληση / Έναντι. Όταν έχουµε καταχωρήσει το Συµβόλαιο και η είσπραξη από τον πελάτη αφορά συγκεκριµένο συµβόλαιο τότε επιλέγουµε ως τύπο είσπραξης «Εξόφληση / Έναντι». Πατώντας το κουµπί «Αναζήτηση» στα Συµβόλαια επιλέγουµε το συγκεκριµένο συµβόλαιο. Η εφαρµογή αυτόµατα µας προτείνει το υπόλοιπο προς είσπραξη του συγκεκριµένου συµβολαίου. Αν η είσπραξη µας αφορά µερική εξόφληση του (έναντι) πληκτρολογούµε το ποσό που λαµβάνουµε. Στην περίπτωση αυτή το συµβόλαιο δεν εµφανίζεται εξοφληµένο, εισπραχθέν χαρακτηρίζεται όταν θα εισπραχθεί ολόκληρο το ποσό ή προβούµε σε χορήγηση έκπτωσης για το υπόλοιπο. Προκαταβολή. Στην περίπτωση που εισπράττουµε από τον πελάτη ένα ποσό προκαταβολής για συµβόλαιο που δεν έχουµε εκδώσει ακόµα, επιλέγουµε ως τύπο είσπραξης «Προκαταβολή». Το κουµπί «Αναζήτηση» στα Συµβόλαια γίνεται ανενεργό. Την είσπραξη αυτή µπορούµε να την αντιστοιχίσουµε µε το συµβόλαιο, όταν αυτό καταχωρηθεί, από την «Μεταβολή Συµβολαίου» στην καρτέλα «Οικ. Στοιχεία».

10 Χρηµατικό ιαθέσιµο: Επιλέγουµε τον τρόπο είσπραξης από τον πελάτη, π.χ. ΜΕΤΡΗΤΑ, ΕΠΙΤΑΓΗ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ κ.α. (Η δηµιουργία Χρηµατικών ιαθεσίµων γίνεται από τους Παραµέτρους της εφαρµογής) Οικονοµική Καρτέλα Πελάτη Με δεξί κλικ στον επιλεγµένο πελάτη, στην λίστα πελατών, επιλέγουµε «Οικονοµική Καρτέλα Πελάτη» και εµφανίζεται η καρτέλα πελάτη. Μπορούµε να δούµε και να εκτυπώσουµε τα συµβόλαια του πελάτη, τα ανείσπρακτα συµβόλαια, τις ειδοποιήσεις που έχουµε καταχωρήσει για αυτόν τον πελάτη καθώς και τις κινήσεις ταµείου. Στην καρτέλα πελάτη µπορούµε να επιλέξουµε τα πεδία των συµβολαίων που θέλουµε να εµφανίζονται, πατώντας στο κουµπί «Πεδία Εµφάνισης» στην µπάρα εργασιών. Ακόµα µπορούµε άµεσα πατώντας το κουµπί «Άνοιγµα Συµβολαίου» η µε διπλό κλικ στο συµβόλαιο να το ανοίξουµε προς τροποποίηση.

11 3.Ασφαλιστικές Εταιρείες Επιλέγοντας «Ασφαλιστικές» εµφανίζεται η Λίστα των Ασφαλιστικών Εταιρειών. Μπορείτε να καταχωρήσετε, τροποποιήσετε ή να διαγράψετε εταιρείες. Ακόµα έχετε την επιλογή να δείτε την Καρτέλα της κάθε εταιρείας καθώς και να καταχωρήσετε µία νέα πληρωµή µε δεξί κλικ.

12 Καθορισµός Ποσοστών Προµήθειας ανά Κλάδο Ασφάλισης Μπορείτε να ορίσετε ανά Ασφαλιστική Εταιρεία και ανά κλάδο ασφάλισης το ποσοστό προµήθειας σας. Κατά την καταχώρηση του συµβολαίου η εφαρµογή ελέγχει και υπολογίζει αυτόµατα την προµήθεια σας (έχετε την δυνατότητα να την αλλάξετε).

13 Οικονοµική Καρτέλα Ασφαλιστικής Με δεξί κλικ στην επιλεγµένη ασφαλιστική εταιρεία, επιλέγουµε «Οικονοµική Καρτέλα Ασφαλιστικής» και εµφανίζεται η καρτέλα της. Μπορούµε να δούµε και να εκτυπώσουµε τη λίστα µε τα συµβόλαια της ασφαλιστικής, τα συµβόλαια προς απόδοση καθώς και τις κινήσεις ταµείου. Στην καρτέλα ασφαλιστικής µπορούµε να επιλέξουµε τα πεδία των συµβολαίων που θέλουµε να εµφανίζονται, πατώντας στο κουµπί «Πεδία Εµφάνισης» στην µπάρα εργασιών. Ακόµα µπορούµε άµεσα πατώντας το κουµπί «Άνοιγµα Συµβολαίου» η µε διπλό κλικ στο συµβόλαιο να το ανοίξουµε προς τροποποίηση.

14 Απόδοση Ασφαλίστρων (Πληρωµή σε Ασφαλιστική) Με δεξί κλικ στην επιλεγµένη ασφαλιστική, επιλέγουµε «Πληρωµή στην Ασφαλιστική» και εµφανίζεται το παράθυρο καταχώρησης πληρωµής. Συµβόλαια. Πατώντας το κουµπί «Αναζήτηση» στα Συµβόλαια επιλέγουµε τα συµβόλαια προς απόδοση. Μπορούµε να επιλέξουµε ένα η περισσότερα συµβόλαια προς απόδοση. Η εφαρµογή αυτόµατα µας προτείνει το ποσό που πρέπει να αποδώσουµε βάσει του πεδίου των συµβολαίων [ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ]. Τα επιλεγµένα συµβόλαια αυτόµατα χαρακτηρίζονται αποδοθέντα. Χρηµατικό ιαθέσιµο. Επιλέγουµε τον τρόπο πληρωµής στην Ασφαλιστική, π.χ. ΜΕΤΡΗΤΑ, ΕΠΙΤΑΓΗ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ κ.α. (Η δηµιουργία Χρηµατικών ιαθεσίµων γίνεται από τους Παραµέτρους της εφαρµογής)

15 4. Πράκτορες Συνεργάτες Επιλέγοντας «Πράκτορες» ή «Συνεργάτες» εµφανίζεται η Λίστα της επιλογής σας. Μπορείτε να καταχωρήσετε, τροποποιήσετε ή να διαγράψετε και να δείτε την Καρτέλα µε τα Ασφαλιστήρια Συµβόλαια. Καθορισµός Προµήθειας Συνεργάτη Κατά την εισαγωγή ενός νέου συνεργάτη µπορούµε να ορίσουµε την συµφωνία προµήθειας του µε 2 τρόπους. Ποσοστό επι των καθαρών ασφαλίστρων

16 Συµφωνηµένη αξιακή προµήθεια Κατά την καταχώρηση συµβολαίου και επιλέγοντας τον συνεργάτη η εφαρµογή θα υπολογίσει την κατάλληλη προµήθεια ανάλογα µε τον ορισµό που έχουµε κάνει (έχετε την δυνατότητα να την αλλάξετε). Οικονοµική Καρτέλα Συνεργάτη Επιλέγουµε τον Συνεργάτη και από την µπάρα εργασιών πατάµε το κουµπί «Καρτέλα» συνεργάτη. και εµφανίζεται η καρτέλα του

17 Μπορούµε να δούµε και να εκτυπώσουµε τη λίστα µε τα συµβόλαια του συνεργάτη καθώς και τις κινήσεις ταµείου. Στην καρτέλα Συνεργάτη µπορούµε να επιλέξουµε τα πεδία των συµβολαίων που θέλουµε να εµφανίζονται, πατώντας στο κουµπί «Πεδία Εµφάνισης» στην µπάρα εργασιών. Ακόµα µπορούµε άµεσα πατώντας το κουµπί «Άνοιγµα Συµβολαίου» η µε διπλό κλικ στο συµβόλαιο να το ανοίξουµε προς τροποποίηση. Πληρωµή Συνεργάτη Από το ταµείο πατάµε στην λίστα εργασιών το κουµπί «Πληρωµή» και εµφανίζεται το παράθυρο καταχώρησης πληρωµής.

18 Πληρωµή σε. Επιλέγουµε «Συνεργάτη». Στο πεδίο ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΜΜΕΝΟΣ εµφανίζονται οι καταχωρηµένοι Συνεργάτες µας. Χρηµατικό ιαθέσιµο. Επιλέγουµε τον τρόπο πληρωµής στην Ασφαλιστική, π.χ. ΜΕΤΡΗΤΑ, ΕΠΙΤΑΓΗ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ κ.α. (Η δηµιουργία Χρηµατικών ιαθεσίµων γίνεται από τους Παραµέτρους της εφαρµογής)

19 5.Συµβόλαια Στην Λίστα «Συµβόλαια» µπορείτε εκτός του να καταχωρήσετε τροποποιήσετε ή να διαγράψετε τα Συµβόλαια να προβείτε και σε αναζήτηση µε κριτήρια. Από εδώ µπορείτε εύκολα µε δεξί κλικ να καταχωρήσετε αυτόµατα την Είσπραξη του Συµβολαίου καθώς και την Απόδοση στην Ασφαλιστική Εταιρεία του ποσού.

20 Είσπραξη Συµβολαίου Με την επιλογή «Είσπραξη Συµβολαίου» µπορούµε να χαρακτηρίσουµε ένα συµβόλαιο ότι έχει εισπραχθεί και ταυτόχρονα είτε να καταχωρήσουµε και την είσπραξη είτε όχι. Εµφανίζεται το ακόλουθο µήνυµα: Επιλέγοντας «Ναι» θα χαρακτηριστεί το συµβόλαιο ως εισπραγµένο. Ακολουθεί το παρακάτω µήνυµα: Επιλέγοντας «Ναι» θα εµφανιστεί η φόρµα επιλογής χρηµατικού διαθεσίµου και ηµεροµηνίας είσπραξης. Πατώντας το πλήκτρο «ΟΚ» δηµιουργείται η είσπραξη του συµβολαίου.

21 Απόδοση Συµβολαίου Με την επιλογή «Απόδοση Συµβολαίου» µπορούµε να χαρακτηρίσουµε ένα συµβόλαιο ότι έχει αποδοθεί και ταυτόχρονα είτε να καταχωρήσουµε και την πληρωµή της ασφαλιστικής είτε όχι. Εµφανίζεται το ακόλουθο µήνυµα: Επιλέγοντας «Ναι» θα χαρακτηριστεί το συµβόλαιο ως αποδοµένο. Ακολουθεί το παρακάτω µήνυµα: Επιλέγοντας «Ναι» θα εµφανιστεί η φόρµα επιλογής χρηµατικού διαθεσίµου και ηµεροµηνίας πληρωµής. Πατώντας το πλήκτρο «ΟΚ» δηµιουργείται η πληρωµή στην ασφαλιστική εταιρεία.

22 Μαζική Εξόφληση Συµβολαίων Μπορούµε µαζικά να εξοφλήσουµε τα συµβόλαια ενός πελάτη µας µέσα από το «Ταµείο» και επιλέγοντας το εικονίδιο «Είσπραξη». Στην φόρµα είσπραξης µπορούµε να αναζητήσουµε και να επιλέξουµε µαζικά περισσότερα από ένα ανεξόφλητα συµβόλαια. Η εφαρµογή θα µας προτείνει το συνολικό πόσο που αντιστοιχεί στα επιλεγµένα συµβόλαια του πελάτη. Μαζική Απόδοση Συµβολαίων Μπορούµε µαζικά να αποδώσουµε τα συµβόλαια µιας ασφαλιστικής µέσα από το «Ταµείο» και επιλέγοντας το εικονίδιο «Πληρωµή». Στην φόρµα πληρωµής µπορούµε να αναζητήσουµε και να επιλέξουµε µαζικά περισσότερα από ένα συµβόλαια που αφορούν την ασφαλιστική στην οποία κάνουµε την πληρωµή. Η εφαρµογή θα µας προτείνει το συνολικό πόσο που αντιστοιχεί στα επιλεγµένα συµβόλαια.

23 Αναζήτηση στην Λίστα Μπορείτε να προβείτε σε Αναζήτηση Συµβολαίων µε βάσει τα κριτήρια που θέλετε χρησιµοποιώντας τα κριτήρια που εµφανίζονται στο πάνω µέρος του παραθύρου. Επιλέγοντας (τσεκάρετε) το κριτήριο που θέλετε ενεργοποιείται το πεδίο εισαγωγής όπου καταχωρείται ή επιλέγεται το κείµενο αναζήτησης. Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε ταυτόχρονα όσα κριτήρια θέλετε. Καταχώρηση/Μεταβολή Συµβολαίου Πακέτα Κάλυψης. Κατά την καταχώρηση ενός νέου συµβολαίου έχουµε την δυνατότητα, εφόσον θέλουµε να καταχωρούµε τις καλύψεις του συµβολαίου, να ορίσουµε πακέτα κάλυψης για εύκολη και γρήγορη καταχώρηση. Τα πακέτα κάλυψης µπορούµε να τα δηµιουργήσουµε από το µενού «Επιλογές Πακέτα Κάλυψης»

24 Πρόσθετες Πράξεις. Για να καταχωρήσουµε µια πρόσθετη πράξη επιλέγουµε «Μεταβολή Συµβολαίου» και από την καρτέλα «Προσθ. Πράξεις» καταχωρούµε µε αρνητικά ποσά αφαιρετική πράξη και µε θετικά ποσά προσθετική πρόσθετη πράξη. Ακύρωση Συµβολαίου. Για να ακυρώσουµε ένα συµβόλαιο αρκεί να συµπληρώσουµε στην καρτέλα «Γενικά Στοιχεία», «Ηµεροµηνία Ακύρωσης». Με την ενέργεια αύτη θα δηµιουργηθεί ακυρωτικό (συµψηφιστικό) συµβόλαιο και αυτοµάτως το συµβόλαιο θα χαρακτηριστεί «Ακυρωµένο».

25 Επαναφορά Συµβολαίου Με δεξί κλικ επάνω σε ακυρωµένο συµβόλαιο δίνεται η δυνατότητα της επαναφοράς του. Με την ενέργεια αυτή θα διαγραφεί το ακυρωτικό συµβόλαιο, µε αποτέλεσµα το αρχικό συµβόλαιο να µεταβεί σε κανονική κατάσταση από ακυρωµένο. Επαναφορά του συµβολαίου γίνεται και µε διαγραφή του ακυρωτικού συµβολαίου.

26 Ανανέωση Συµβολαίου Με δεξί κλικ σε µη ακυρωµένο συµβόλαιο δίνεται η δυνατότητα της εύκολης ανανέωσης του. Με την ενέργεια αυτή θα δηµιουργηθεί αυτοµάτως από την εφαρµογή ένα ανανεωτήριο συµβόλαιο και θα σας εµφανιστεί η φόρµα καταχώρησης του. Αφού ελέγξετε / τροποποιήσετε τα πεδία που θέλετε πατήστε το κουµπί Καταχώρηση.

27 Μαζική Ανανέωση Συµβολαίων Με τη «Μαζική Έκδοση Ανανεωτηρίων» δηµιουργούνται αυτόµατα από την εφαρµογή ανανεωτηρια συµβόλαια που παραµένουν εκκρεµεί µέχρι να τα ελέγξετε και να τα οριστικοποιήσετε. Για την έκδοση των ανανεώσεων µαζικά τσεκάρουµε τα συµβόλαια που θέλουµε από την Λίστα Συµβολαίων και επιλέγουµε «Μαζική Έκδοση Ανανεωτηρίων». Τα προς οριστικοποίηση συµβόλαια µπορούµε να τα προβάλουµε/τροποποιήσουµε/διαγράψουµε από την επιλογή «Ανανεώσεις».

28 ηµιουργία Αντιγράφου Με δεξί κλικ σε µη ακυρωµένο συµβόλαιο δίνεται η δυνατότητα της εύκολης δηµιουργίας αντιγράφου. Με την ενέργεια αυτή θα δηµιουργηθεί αυτοµάτως από την εφαρµογή ένα ακριβές αντίγραφο του επιλεγµένου συµβολαίου και θα σας εµφανιστεί η φόρµα καταχώρησης του. Αφού ελέγξετε / τροποποιήσετε τα πεδία που θέλετε πατήστε το κουµπί Καταχώρηση.

29 Παραλαβή Συµβολαίου Με δεξί κλικ στο επιλεγµένο συµβόλαιο µπορούµε εύκολα να το χαρακτηρίσουµε ότι το έχει παραλάβει ο πελάτης Για να καταχωρήσουµε επιπλέον στοιχεία παραλαβής ανοίγουµε το συµβόλαιο προς µεταβολή και από την καρτέλα «Οικ.Στοιχεία» πατάµε το κουµπί δίπλα από την «Το Συµβόλαιο παρελήφθηκε». Στο παράθυρο που ανοίγει µπορούµε να καταχωρήσουµε ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ, ΠΑΡΑ ΟΥΣ, ΣΧΟΛΙΑ.

30 Αντιστοίχιση Είσπραξης Για να αντιστοιχίσουµε µια είσπραξη µε ένα συγκεκριµένο συµβόλαιο ακολουθούµε τη εξής διαδικασία. Από την µεταβολή συµβολαίου και την καρτέλα «Οικ. Στοιχεία» πατάµε το κουµπί «Αντιστοίχιση Είσπραξης». Μας εµφανίζονται όλες οι εισπράξεις από τον συγκεκριµένο πελάτη που δεν έχουµε ήδη αντιστοιχίσει µε το συµβόλαιο αυτό. Επιλέγουµε την είσπραξη που θέλουµε να αντιστοιχίσουµε και πατάµε το κουµπί «Επιλογή Είσπραξης».

31 Χορήγηση Έκπτωσης Για να χορηγήσουµε έκπτωση ενός ποσού σε συγκεκριµένο συµβόλαιο µε δεξί κλικ στη λίστα συµβολαίων επιλέγουµε «Χορήγηση Έκπτωσης» Στην φόρµα καταχώρησης είσπραξης εισάγουµε το ποσό της έκπτωσης.

32 Εναλλακτικά την ίδια διαδικασία µπορούµε να ακολουθήσουµε και από το ταµείο, επιλέγοντας πελάτη, χρηµατικό διαθέσιµο το «ΕΚΠΤΩΣΗ», το συµβόλαιο που θέλουµε για έκπτωση και το ποσό. Σηµείωση πως η ΕΚΠΤΩΣΗ αποτελεί είδος είσπραξης για το συµβόλαιο και το θέτει σε κατάσταση «ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΕ» εφόσον το σύνολο των εισπράξεων µαζί µε την ΕΚΠΤΩΣΗ ισούται µε τα µικτά ασφάλιστρα του συµβολαίου.

33 6.Ειδοποιήσεις Μπορείτε να διαχειριστείτε τις Ειδοποιήσεις για κάθε Πελάτη. Οι ενεργές Ειδοποιήσεις εµφανίζονται στην Καρτέλα του Πελάτη. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε τις Ειδοποιήσεις επιλέγοντας «Εκτυπώσεις-Ειδοποιήσεις» από την βασική µπάρα του προγράµµατος.

34 7.Ζηµιές Από εδώ µπορείτε να εµφανίσετε όλα τα πινάκια ζηµιών που έχετε καταχωρήσει και να τα διαχειριστείτε.

35 Οι ζηµιές που αντιστοιχούν σε κάθε πελάτη φαίνονται συνοπτικά στη καρτέλα του πελάτη στη καρτέλα «Ζηµιές».

36 8.Ταµείο Εµφανίζονται όλες οι κινήσεις Ταµειακές και µη που αφορούν Πελάτες/Ασφαλιστικές/Συνεργάτες. Μπορείτε να επιλέξετε την προβολή µόνο χρηµατικών κινήσεων ή µη χρηµατικών κινήσεων. Επίσης µπορείτε να επιλέξετε Τύπο Κίνησης (Εισπράξεις από Πελάτες Πληρωµές σε Ασφαλιστικές Πληρωµές σε Συνεργάτες). Μπορείτε να συνδυάσετε τα παραπάνω φίλτρα µαζί µε Ηµεροµηνία Κίνησης, Ασφαλιστική Εταιρεία, Συνεργάτη, Πελάτη. Κατά την καταχώρηση ενός νέου Συµβολαίου χρεώνεται ο Πελάτης µε το ποσό της Συνολικής Αξίας, και πιστώνεται η Ασφαλιστική Εταιρεία µε το ποσό της «ΠΛΗΡΩΤΕΑΣ ΑΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» καθώς και ο τυχόν Συνεργάτης µε το ποσό της προµηθείας του. Αντίστοιχα κατά την Είσπραξη του Συµβολαίου από τον Πελάτη θα πιστωθεί ο Πελάτης µε το ποσό της Συνολικής Αξίας είσπραξης, κατά την Απόδοση της Αξίας στην Ασφαλιστική (Πληρωµή) θα χρεωθεί η Ασφαλιστική και κατά την Πληρωµή στον Συνεργάτη θα χρεωθεί ο Συνεργάτης µε το ποσό της προµήθειας. Οι Ταµειακές Κινήσεις εµφανίζουν Ταµειακό ιαθέσιµο στο πεδίο «ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ_ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ_ ΙΑΘΕΣΙΜΟΥ». Οι µη Ταµειακές Κινήσεις που φανερώνουν την Απαίτηση από τον Πελάτη ή την Υποχρέωση προς την Ασφαλιστική/Συνεργάτη δεν διαθέτουν Ταµειακό ιαθέσιµο.

37 Ακόµα από το «Ταµείο» µπορείτε να αναζητήσετε και να εκτυπώσετε ξανά απόδειξη είσπραξης η πληρωµής. Τέλος µπορείτε για καλύτερη παρακολούθηση του Ταµείου σας να µεταφέρετε ποσά από ένα χρηµατικό διαθέσιµο σε κάποιο άλλο, π.χ. µεταφορά από «ΜΕΤΡΗΤΑ» σε λογαριασµό Τραπέζης «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ EUROBANK». Η κίνηση αυτή δεν επηρεάζει Πελάτες/Ασφαλιστικές/Συνεργάτες, µόνο τα χρηµατικά σας ιαθέσιµα. Για να δείτε την κίνηση ενός συγκεκριµένου Ταµειακό ιαθεσίµου επιλέξτε το από την λίστα «Χρηµατικό ιαθέσιµο». Είσπραξη Προκαταβολής Για να καταχωρήσουµε µια είσπραξη προκαταβολής από πελάτη µας για συµβόλαιο που δεν έχουµε καταχωρήσει ακόµα, ακολουθούµε την εξής διαδικασία: 1. Επιλέγουµε καταχώρηση «Νέας Είσπραξης» 2. Επιλέγουµε ΤΥΠΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ «Προκαταβολή» 3. Επιλέγουµε ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΙΑΘΕΣΙΜΟ και ΠΟΣΟ και καταχωρούµε την είσπραξη. Σηµείωση πως την είσπραξη αυτή µπορούµε να την αντιστοιχίσουµε εκ των υστέρων µε συγκεκριµένο συµβόλαιο, µετά την καταχώρηση του, από την Μεταβολή Συµβολαίου.

38 9.Παράµετροι Εδώ µπορείτε να καθορίσετε τα εξής: Οµάδες Πελατών. Οµαδοποίηση Πελατών σύµφωνα µε τις Ανάγκες σας. Καταστάσεις Ασφαλειών. Αν θέλετε να οµαδοποιήσετε τα Συµβόλαια σύµφωνα µε δικές σας «Καταστάσεις» για εύκολη Αναζήτηση. Κλάδοι Ασφάλισης. Χρηµατικά ιαθέσιµα. Μπορείτε να καταχωρήσετε όλα τα χρηµατικά διαθέσιµα που θέλετε να παρακολουθείτε, π.χ. τους Τραπεζικούς Λογαριασµούς για τις πληρωµές, µετρητά, επιταγές, γραµµάτια. Καταστάσεις Πληρωµών. Αν θέλετε να οµαδοποιήσετε τα Συµβόλαια σύµφωνα µε εναλλακτικές «Καταστάσεις Πληρωµών» για εύκολη παρακολούθηση και Αναζήτηση. Χρήστες. Καθορίζεται τους Χρήστες και τους Κωδικούς τους για εισαγωγή στο πρόγραµµα. Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιµη µόνο στον χρήστη «Admin».

39 Στην καρτέλα Υποχρεωτικά Πεδία ορίζεται επιπλέον πεδία των Πελατών και των Συµβολαίων που πρέπει να συµπληρωθούν. Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιµη µόνο στον χρήστη «Admin». Στην καρτέλα Φόρµες εκτύπωσης µπορείτε να επιλέξετε διαφορετική φόρµα εκτύπωσης τόσο για τις εισπράξεις όσο και για τις πληρωµές.

40 10. Εγκατάσταση σε δίκτυο Για εγκατάσταση του Ασφάλειες Database σε δίκτυο ακολουθήστε τα παρακάτω βήµατα: Εγκαταστήστε την εφαρµογή στον server (κεντρικό υπολογιστή) Καθορίστε ως κοινόχρηστο τον φάκελο εγκατάστασης, συνήθως C:\Ασφάλειες Database Στα τερµατικά του δικτύου καθορίστε ένα δίσκο δικτύου (Network Drive) µε τον κοινόχρηστο φάκελο που επιλέξατε στο προηγούµενο βήµα. Στα τερµατικά του δικτύου εκτελέστε το αρχείο \client_setup\ asfaleies_setup_client.exe από τον δίσκο δικτύου που επιλέξατε στο προηγούµενο βήµα. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. Τώρα µπορείτε να εκτελείτε το Ασφάλειες Database από το εκτελέσιµο αρχείο asfaleies.exe. Για εύκολη εκκίνηση µπορείτε να δηµιουργήσετε µια συντόµευση του asfaleies.exe στην επιφάνεια εργασίας. Σηµείωση πως οι κωδικοί των αδειών χρήσης θα πρέπει να εγκατασταθούν σε όλα τα τερµατικά του δικτυού που θα χρησιµοποιούν την εφαρµογή.

eλογιστής Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής

eλογιστής Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής eλογιστής Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Εφαρµογή ιαχείρισης Λογιστικού Γραφείου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Γενικά Ταξινόµηση Εναλλαγή µεταξύ των ανοικτών παραθύρων Εξαγωγή εδοµένων Συνηµµένα Αρχεία Εµφανιζόµενες Στήλες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print. Σε όλους τους συνεργάτες στέλνεται το login και το password με την υπογραφή της σύμβασης Ανοίγει η οθόνη με τις επιλογές: Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής

Σύλλογος Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Σύλλογος Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Εφαρμογή Διαχείρισης Συλλόγων - Σωματείων Καταχώρηση Νέου Μέλους Στην Φόρμα Καταχώρησης Νέου Μέλους τα πεδία με αστερίσκο και με έντονη γραφή είναι υποχρεωτικά για την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print. Σε όλους τους συνεργάτες στέλνεται το login και το password με την υπογραφή της σύμβασης Ανοίγει η οθόνη με τις επιλογές: Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ DYNAMICS NAV INNOVERA ERP

Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ DYNAMICS NAV INNOVERA ERP Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ DYNAMICS NAV INNOVERA ERP Για να κλείσουµε µία χρήση στο InnovEra ακολουθούµε τα παρακάτω βήµατα: Από το κεντρικό µενού επιλέγουµε διαδοχικά «Οικονοµική ιαχείριση», «Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Γνωριµία µε τη Microsoft Access

Γνωριµία µε τη Microsoft Access Γνωριµία µε τη Microsoft Access ηµιουργία νέας βάσης δεδοµένων Έναρξη - Προγράµµατα - Microsoft Access - ηµιουργία νέας βάσης δεδοµένων µε χρήση Κενής βάσης δεδοµένων - ΟΚ Επιλέγουµε Φάκελο και στο Όνοµα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για το Βιβλίο Κοστολογίου στα Γ κατηγορίας βιβλία

Οδηγίες για το Βιβλίο Κοστολογίου στα Γ κατηγορίας βιβλία Οδηγίες για το Βιβλίο Κοστολογίου στα Γ κατηγορίας βιβλία Για τις οικοδοµικές εταιρίες στις οποίες τηρούµε βιβλίο Κοστολογίου θα πρέπει να ακολουθήσουµε τα παρακάτω βήµατα: 1. Από το menu Παράµετροι &

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password) με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print 1 Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://app.europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password)

Διαβάστε περισσότερα

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 26-2-2010 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Εµφάνιση λίστας µε αποθηκευµένες αιτήσεις ή προσφορές Αλλαγή του username και password και άλλων στοιχείων Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 10-12-2009 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Εµφάνιση λίστας µε αποθηκευµένες αιτήσεις ή προσφορές Αλλαγή του username και password και άλλων στοιχείων Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής One View

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής One View Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής One View ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Προκειμένου να συνδεθείτε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα One View, θα πρέπει να επισκεφθείτε στην σελίδα oneview.generali.gr και να προχωρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εικονίδια ιαχείρισης Φορολογικών ηλώσεων. ηµιουργία Φορολογούµενου. ηµιουργία και υπολογισµός του εντύπου ΕΣΠ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εικονίδια ιαχείρισης Φορολογικών ηλώσεων. ηµιουργία Φορολογούµενου. ηµιουργία και υπολογισµός του εντύπου ΕΣΠ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εικονίδια ιαχείρισης Φορολογικών ηλώσεων ηµιουργία Φορολογούµενου ηµιουργία και υπολογισµός του εντύπου Ε1 ηµιουργία και υπολογισµός του εντύπου Ε2 ηµιουργία και υπολογισµός του εντύπου Ε3

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Pylon Entry Πόροι Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πόρου... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες κλεισίµατος Ισολογισµού Οικονοµικές Αναφορές

Οδηγίες κλεισίµατος Ισολογισµού Οικονοµικές Αναφορές Οδηγίες κλεισίµατος Ισολογισµού Οικονοµικές Αναφορές Για να κάνουµε κλείσιµο ισολογισµού και να υπολογίσουµε τις έτοιµες Οικονοµικές Αναφορές, θα πρέπει να ακολουθήσουµε τα παρακάτω βήµατα. 1. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Συνεργείο Αυτοκινήτων Συνεργείο Αυτοκινήτων v2.102, Οκτώβριος 2015 Σύντοµες οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Το πρόγραµµα Συνεργείο Αυτοκινήτων έχει σκοπό τη διαχείριση και παρακολούθηση του πελατολογίου, των αυτοκινήτων και των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 2: Αρχική Καταχώρηση Συµβάσεων

Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 2: Αρχική Καταχώρηση Συµβάσεων ΦΟΡΕΑΣ: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΡΓΟ: «Υλοποίηση Πληροφοριακού συστήµατος για την Υποστήριξη του Έργου ιαχείρισης των ηµοσίων Ι.Ε.Κ.» Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 2: Αρχική Καταχώρηση Συµβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Έκδοση 1.2 Περιεχόμενα 1. Είσοδος και Έξοδος από το Σύστημα... 3 2. Βοήθεια... 3 3. Αλλαγή Συνθηματικού... 3 4. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα χρήστη : Εμπορικό όνομα πρακτορείου. Ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες έχετε πρόσβαση (δημιουργούνται από χρήστη επιπέδου «Διοίκηση»)

Όνομα χρήστη : Εμπορικό όνομα πρακτορείου. Ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες έχετε πρόσβαση (δημιουργούνται από χρήστη επιπέδου «Διοίκηση») 1-12-2015 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Αρχείο με αποθηκευμένες αιτήσεις, τιμολογήσεις, συμβόλαια, προ-συμβόλαια, εντολές πληρωμής, κλπ. Αλλαγή κωδικών πρόσβασης και ρυθμίσεων Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αξιόγραφων

Διαχείριση Αξιόγραφων Διαχείριση Αξιόγραφων 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Διαχείρισης Αξιόγραφων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

2. ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ: Γενική Λογιστική, Ταμειακή Κατηγορία, Καταχωρούμε την Υπηρεσία που έκανε τη δαπάνη.

2. ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ: Γενική Λογιστική, Ταμειακή Κατηγορία, Καταχωρούμε την Υπηρεσία που έκανε τη δαπάνη. Οδηγίες για Πρόγραµµα OTS σχετικά µε πληρωµές τιµολογίων. Α ΜΘ, /νση Οικονοµικού, Τµήµα Προϋπολογισµού. Βήµατα που πρέπει να κάνετε: 1. Κατανοµή (ΟΧΙ για Νοµούς). 2. Καταχώρηση της Υπηρεσίας που πραγµατοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας υπολογισμού και αυτόματης υποβολής της Αναλυτικής Περιοδικής

Διαβάστε περισσότερα

Στην συνέχεια και στο επόµενο παράθυρο η εφαρµογή µας ζητάει να εισάγουµε το Username και το Password το οποίο σας έχει δοθεί από τον ΕΛΚΕ.

Στην συνέχεια και στο επόµενο παράθυρο η εφαρµογή µας ζητάει να εισάγουµε το Username και το Password το οποίο σας έχει δοθεί από τον ΕΛΚΕ. 1. Πρόσβαση Οδηγίες προγράµµατος διαχείρισης ανάλυσης χρόνου εργασίας (Time Sheet) Για να ξεκινήσετε την εφαρµογή, από την κεντρική σελίδα του ΕΛΚΕ (www.elke.aua.gr) και το µενού «ιαχείριση», Time Sheet

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6 η OUTLOOK EXPRESS III ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ 6 η OUTLOOK EXPRESS III ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 6 η OUTLOOK EXPRESS III ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ψάχνετε να βρείτε ένα µήνυµα από τα πολλά που έχετε, πώς θα το καταφέρετε αυτό εύκολα και γρήγορα; Θέλετε τα µηνύµατά σας να εµφανίζονται µε βάση την ηµεροµηνία

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργίας Ενεργειών

Δημιουργίας Ενεργειών Δημιουργίας Ενεργειών Περιεχόμενα Δημιουργία Ενεργειών (Επικοινωνίας, Ραντεβού)... 3 Καταχώρηση Επικοινωνίας και Ραντεβού... 4 Βασικά Στοιχεία... 7 Πεδία Χρήστη... 8 Υπομνήματα... 8 Μεταβολή Ενέργειας...

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Περιεχόμενα Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Βασικό... 4 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία... 5 Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Cheetah - Print to Pay

Cheetah - Print to Pay Cheetah - Priint to Pay Cheetah - Print to Pay Σ ε λ 2 Περιεχόμενα 1. Καταχώρηση αίτησης... 4 2. Αναζήτηση πληροφοριών για τις εγγραφές Ρ2Ρ... 5 3. Πληρωμή & Αποστολή δικαιολογητικών για οριστικοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Οδηγός Ρυθµίσεων Συγχρονισµού PrismaWin Pos Sync

MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Οδηγός Ρυθµίσεων Συγχρονισµού PrismaWin Pos Sync MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Οδηγός Ρυθµίσεων Συγχρονισµού PrismaWin Pos Sync Ρυθµίσεις Συγχρονισµού Pos Sync Η διαδικασία του συγχρονισµού γίνεται από τον Η/Υ που έχει το BackOffice. Βασική προϋπόθεση για

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Επεξεργασία Προσφορών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Επεξεργασία Προσφορών Εγχειρίδιο Χρήσης Επεξεργασία Προσφορών ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ONEVIEW Μπορείτε από το µενού των Προσφορών του OneView να αντιγράψετε µία ήδη υπάρχουσα προσφορά που έχετε δηµιουργήσει και θέλετε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή και επεξεργασία δεδοµένων

Εισαγωγή και επεξεργασία δεδοµένων Μάθηµα 4 Εισαγωγή και επεξεργασία δεδοµένων Εισαγωγή δεδοµένων σε πίνακα 1. Ανοίγουµε το παράθυρο του πίνακα Υπάλληλοι σε προβολή φύλλου δεδοµένων. 2. Η κενή γραµµή, η οποία υπάρχει πάντα στον πίνακα,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ DC SCAN4YOU Η εφαρμογή WinEra ERP σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσετε παραστατικά γρήγορα, με ασφάλεια και με αυτοματοποιημένο

Διαβάστε περισσότερα

Αρχική σελίδα. Κατάσταση. Άµεση πρόσβαση

Αρχική σελίδα. Κατάσταση. Άµεση πρόσβαση Αρχική σελίδα Με την εισαγωγή σας στο λογισμικό ανταλλαγών (Cyclos), βρίσκεστε στην αρχική σελίδα, µέσω της οποίας μπορείτε να έχετε άµεση πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες και πληροφορίες για το λογαριασµό

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης εφαρµογής διαβίβασης εντολών Χ.Α.Α. µέσω της EUROCORP Χρηµατιστηριακής Σελίδα 1 από 11

Οδηγίες εγκατάστασης εφαρµογής διαβίβασης εντολών Χ.Α.Α. µέσω της EUROCORP Χρηµατιστηριακής Σελίδα 1 από 11 Οδηγίες εγκατάστασης εφαρµογής διαβίβασης εντολών Χ.Α.Α. µέσω της EUROCORP Χρηµατιστηριακής Σελίδα 1 από 11 Οδηγίες εγκατάστασης - σύνδεσης προγράµµατος Σε έναν browser (π.χ. Internet Explorer) πληκτρολογείστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντιατρικό Τμήμα ΕΚΠΑ. Ηλεκτρονικός Φάκελος διαχείρισης ασθενών - φοιτητών

Οδοντιατρικό Τμήμα ΕΚΠΑ. Ηλεκτρονικός Φάκελος διαχείρισης ασθενών - φοιτητών Οδοντιατρικό Τμήμα ΕΚΠΑ Ηλεκτρονικός Φάκελος διαχείρισης ασθενών - φοιτητών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ } Είσοδος χειριστή στην εφαρμογή 4 } Καταχώρηση νέου ασθενούς 5 } Αναζήτηση ασθενούς 6 } Επιλογή ασθενούς 7 } Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Θα συµπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία που βρίσκονται µε έντονα γράµµατα για να δηµιουργήσετε την νέα εταιρεία.

Θα συµπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία που βρίσκονται µε έντονα γράµµατα για να δηµιουργήσετε την νέα εταιρεία. Αρχίστε αµέσως το πρόγραµµα xline Γενική Λογιστική. Βήµα 1 ο ηµιουργία Εταιρείας Από την Οργάνωση\Γενικές Παράµετροι\ ιαχείριση εταιρειών θα δηµιουργήσετε την νέα σας εταιρεία, επιλέγοντας µέσω των βηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Grand Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. Σας καλοσωρίζουμε στο σύστημα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Αποστολής Αιτήσεων (συντομ. ΗΤΑΑ) της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Secure With Cromar Web Version 1.0

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Secure With Cromar Web Version 1.0 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Secure With Cromar Web Version 1.0 Πρόσβαση http://www.cromar.gr/securewithcromar/main.html Εκπαιδευτικά Video: http://www.cromar.gr/pages.php?p_id=145 Εισαγωγή... 3 Διαθεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 5 ΕΡΕΥΝΕΣ... 8

ΟΜΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 5 ΕΡΕΥΝΕΣ... 8 Εγχειρίδιο Χρήσης Συστήµατος Έρευνες Στατιστικών Στοιχείων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΜΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 Λογική Ανάλυση Χρήσης Εφαρµογής... 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 5 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ... 6 Επεξεργασία Ερώτησης... 7 ιαγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε αµέσως το πρόγραµµα xline Εσόδων Εξόδων.

Αρχίστε αµέσως το πρόγραµµα xline Εσόδων Εξόδων. Αρχίστε αµέσως το πρόγραµµα xline Εσόδων Εξόδων. Βήµα 1 ο ηµιουργία Εταιρείας Από την Οργάνωση\Γενικές Παράµετροι\ ιαχείριση εταιρειών θα δηµιουργήσετε την νέα σας εταιρεία, επιλέγοντας µέσω των βηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Στόλου Οχηµάτων

ιαχείριση Στόλου Οχηµάτων ιαχείριση Στόλου Οχηµάτων 1-1 ιαχείριση Στόλου Οχηµάτων Περιεχόµενα 0 2 Κεφάλαιο 1 Είσοδος - Λειτουργικότητα Εφαρµογής 1 Επανακαθορισµός... Βάσης εδοµένων 2 2 Γραµµή... Ενηµέρωσης (Κυλιόµενο Μήνυµα) 3

Διαβάστε περισσότερα

Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN

Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN Όπως βλέπετε, η αρχική οθόνη της εφαρµογής διαθέτει 9 κουµπιά τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε αυτό. Αρχίζοντας από πάνω αριστερά βλέπετε τα εξής: 1. Τιµολόγηση:

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Ethniki Cyprus Rate User Manual

Ethniki Cyprus Rate User Manual MANUAL Ethniki Cyprus Rate User Manual Περιεχόµενα Λίγα λόγια για την εφαρµογή Εγκατάσταση και είσοδος στην εφαρµογή Νέος χρήστης / Αίτηση εγγραφής Ήδη εγγεγραµµένος χρήστης Καταχώρηση στοιχείων ασφαλιστή

Διαβάστε περισσότερα

MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Οδηγός Σύνδεσης Ταμειακών Μηχανών Online

MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Οδηγός Σύνδεσης Ταμειακών Μηχανών Online MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Οδηγός Σύνδεσης Ταμειακών Μηχανών Online Ρυθμίσεις Σύνδεσης Για Τον Οδηγό της Ταμειακής Εγκατάσταση του οδηγού της ταμειακής μηχανής. Από το μενού των Windows εκτελείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ 2.58

ΝΕΕΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ 2.58 ΝΕΕΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ 2.58 Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1. Νέα Δυνατότητα. Αλλαγή του τρόπου υπολογισμού και δημιουργίας των διακανονισμών των οφειλών του νόμου 4257/2014 βάσει της διευκρινιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλιστικών Εργασιών

Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλιστικών Εργασιών Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλιστικών Εργασιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. HOME PAGE DASHBOARD ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ σελ. 4 2. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ σελ. 6 3. ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ σελ. 21 4. ΠΕΛΑΤΕΣ σελ. 25 5. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ σελ. 27 6.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκµάθησης

Οδηγός γρήγορης εκµάθησης Οδηγός γρήγορης εκµάθησης -1- -2- Το B-symbolaio σε βήµατα Α. ηµιουργία καρτέλας νέου Πελάτη Β. ηµιουργία καρτέλας Συµβολαίου Γ. ηµιουργία Κειµένου Συµβολαίου από Υποδείγµατα. ηµιουργία Κειµένου Συµβολαίου

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Το Ηλεκτρονικό Ταχυδροµείο (e-mail) είναι ένα σύστηµα που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ανταλλάξει µηνύµατα αλλά και αρχεία µε κάποιον άλλο

Το Ηλεκτρονικό Ταχυδροµείο (e-mail) είναι ένα σύστηµα που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ανταλλάξει µηνύµατα αλλά και αρχεία µε κάποιον άλλο Το Ηλεκτρονικό Ταχυδροµείο (e-mail) είναι ένα σύστηµα που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ανταλλάξει µηνύµατα αλλά και αρχεία µε κάποιον άλλο χρήστη µέσω υπολογιστή άνετα γρήγορα και φτηνά. Για να

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΕΛΩΝ Τ.Α.Π. 1-1

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΕΛΩΝ Τ.Α.Π. 1-1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ OPEN TECHNOLOGY SERVICES 1-1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ... 1-1 1.1 Τι απαιτείται για τη δημιουργία Νέας Περιόδου... 1-1 1.2 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρµογή EXTRA. ιαδικασία ιαχείρισης Εκτύπωσης Ισοζυγίου Γενικού - Αναλυτικών Καθολικών

Εφαρµογή EXTRA. ιαδικασία ιαχείρισης Εκτύπωσης Ισοζυγίου Γενικού - Αναλυτικών Καθολικών Εφαρµογή EXTRA ιαδικασία ιαχείρισης Εκτύπωσης Ισοζυγίου Γενικού - Αναλυτικών Καθολικών Το συγκεκριµένο εγχειρίδιο δηµιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του Benzina που θα εγκατασταθεί είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Κάνοντας διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρµογή ClassWeb δίνει στους διδάσκοντες χρήστες του συστήµατος τη δυνατότητα πρόσβασης µέσω του ιαδικτύου σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως:

Η εφαρµογή ClassWeb δίνει στους διδάσκοντες χρήστες του συστήµατος τη δυνατότητα πρόσβασης µέσω του ιαδικτύου σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως: 1. Υπηρεσία ClassWeb 1.1. Γενικά Η εφαρµογή ClassWeb δίνει στους διδάσκοντες χρήστες του συστήµατος τη δυνατότητα πρόσβασης µέσω του ιαδικτύου σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως: εµφάνιση στατιστικών στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 7.0.1.0002 Εμπορικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Εγχειρίδιο Χρήσης. για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Εγχειρίδιο Χρήσης για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ «ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ/ΜΕΛΕΤΗΣ/ΣΥΝΑΦΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ - Ανοικτές διαδικασίες με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή» Έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Pylon Entry Είδη Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης...

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΑΔΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΑΔΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΑΔΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η Υπηρεσία διαχείρισης αιτήσεων & αδειών προσωπικού δίνει τη δυνατότητα στους συναλλασσόμενους με τη Διοικητική Υπηρεσία του Ιδρύματος να

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα

CARDISOFT. User Guide. ClassWeb VERSION 1.1. [February] [2007] Cardisoft Ανώνυµη Εταιρία Παραγωγής Λογισµικού

CARDISOFT. User Guide. ClassWeb VERSION 1.1. [February] [2007] Cardisoft Ανώνυµη Εταιρία Παραγωγής Λογισµικού Cardisoft Ανώνυµη Εταιρία Παραγωγής Λογισµικού Μοναστηρίου 60, 54627 Θεσσαλονίκη, Τηλ 2310 567840, Fax 2310 514220, www.cardisoft.gr CARDISOFT User Guide ClassWeb VERSION 1.1 [February] [2007] Greece Monastiriou

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Κοινών Επιχειρήσεων

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Κοινών Επιχειρήσεων ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Κοινών Επιχειρήσεων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ Α. Π.. ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 3 Οδηγός Εισόδου στην Ηλεκτρονική Υποβολή ΑΠ 5 ιαχείριση Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ιστοσελίδας VOLVO

Οδηγίες χρήσης ιστοσελίδας VOLVO Οδηγίες χρήσης ιστοσελίδας VOLVO Ρύποι & Τέλη - Προσφορές Η ιστοσελίδα (http://www.volvocalcprices.gr) δηµιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2010 ως εργαλείο για την εύρεση της τελικής προτεινόµενης Λιανικής τιµής

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Αρχική οθόνη... 3 2. Αρχική Οθόνη Πιστοποιημένου Χρήστη... 4 2.1. Οριστικοποίηση της Περιουσιακής Εικόνας... 5 2.2. Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία menu. To πρόγραµµα ακολουθεί µια κοινή και φιλική προς τον χρήστη φιλοσοφία menu σε όλες τις ενότητες της εφαρµογής. Όπως βλέπετε και στις πιο κάτω εικόνες, παρ όλο που αναφέρονται σε διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών»

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑ «ΕΙΣΡΟΕΣ»

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑ «ΕΙΣΡΟΕΣ» ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ 2014-2020 ΕΝΟΤΗΤΑ «ΕΙΣΡΟΕΣ» 1η Έκδοση: 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΙΡΟΩΝ... 4 2.1.

Διαβάστε περισσότερα

Συμμόρφωση με τις πρόσφατες αλλαγές στην διάθεση ανανεώσεων συμβολαίων στο Insurance.Office

Συμμόρφωση με τις πρόσφατες αλλαγές στην διάθεση ανανεώσεων συμβολαίων στο Insurance.Office Συμμόρφωση με τις πρόσφατες αλλαγές στην διάθεση ανανεώσεων συμβολαίων στο Insurance.Office Περιεχόμενα Γιατί ειδοποιητήρια πληρωμών;... 2 Μενού Ειδοποιήσεων... 3 Δημιουργία Ειδοποίησης πληρωμής... 3 Η

Διαβάστε περισσότερα

YourSMS User s Manual

YourSMS User s Manual YourSMS User s Manual Contents Πίνακας περιεχομένων Κεντρική οθόνη... 2 Αποστολές... 3 Αποστολή μοναδικού μηνύματος... 3 Αποστολή μαζικού μηνύματος σε ομάδα παραληπτών... 4 Αποστολή μαζικού προγραμματισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής

Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής 1 Περίληψη Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή Hyper

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή.

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α1. Σκοπός εφαρμογής Α2. Είσοδος στην Εφαρμογή Α3. Γενικές λειτουργίες... 3 Β. ΕΠΙΛΟΓΕΣ Β1.Αιτήσεις...

Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α1. Σκοπός εφαρμογής Α2. Είσοδος στην Εφαρμογή Α3. Γενικές λειτουργίες... 3 Β. ΕΠΙΛΟΓΕΣ Β1.Αιτήσεις... 0 Περιεχόμενα Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 2 Α1. Σκοπός εφαρμογής... 2 Α2. Είσοδος στην Εφαρμογή... 2 Α3. Γενικές λειτουργίες... 3 Β. ΕΠΙΛΟΓΕΣ... 3 Β1.Αιτήσεις... 3 Β1.1. Υποβολή αίτησης... 3 Β1.2 Αιτήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Διαχείριση Εισπράξεων Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου 11

Διαβάστε περισσότερα

Manual. Εκλογές 15μελούς Σχολείου v4.0 Module καταχώρησης ψηφοδελτίων από την Εφορευτική Επιτροπή

Manual. Εκλογές 15μελούς Σχολείου v4.0 Module καταχώρησης ψηφοδελτίων από την Εφορευτική Επιτροπή Manual Εκλογές 15μελούς Σχολείου v4.0 Module καταχώρησης ψηφοδελτίων από την Εφορευτική Επιτροπή Χρήστος Μουρατίδης Πειραιάς 2019 Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 3 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ... 4 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α.

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α. ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ/ΠΛΗΡΩΝΩ-ΤΥΠΩΝΩ ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Τ.Π./Π.Τ. Σελίδα 1 από 53 Περιεχόμενα Α. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ... 6 Β. ΧΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Επιταγών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Επιταγών στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση της σειράς HyperΛογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Υπόδειγµα 1: Πλήρης κυριότητα σε διαµέρισµα µε µία αποθήκη χωρίς χιλιοστά στο οικόπεδο και µία θέση στάθµευσης µε χιλιοστά στο οικόπεδο

Υπόδειγµα 1: Πλήρης κυριότητα σε διαµέρισµα µε µία αποθήκη χωρίς χιλιοστά στο οικόπεδο και µία θέση στάθµευσης µε χιλιοστά στο οικόπεδο Υπόδειγµα 1: Πλήρης κυριότητα σε διαµέρισµα µε µία αποθήκη χωρίς χιλιοστά στο οικόπεδο και µία θέση στάθµευσης µε χιλιοστά στο οικόπεδο Για την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης αρχικά στην σελίδα του κτηµατολογίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Οικοδοµοτεχνικών Έργων

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Οικοδοµοτεχνικών Έργων ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Οικοδοµοτεχνικών Έργων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ Α.Π.. ΟΙΚ/ΚΟΥ ΕΡΓΟΥ 3 Οδηγός Εισόδου στην Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. 5 ιαχείριση Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET Αφού γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα FarmakoNet από το τμήμα Μηχανογράφησης της Δυναμικής, έχετε την δυνατότητα να στέλνετε ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακού Συστήµατος ΛΑΕΚ. Για τους Εισηγητές. Εγχειρίδιο Χρήσης. AbiTECH A.E. Έκδοση 1.0. εκέµβριος 2012. Κηφισίας & Ευβοίας 3, 151 25 Μαρούσι

Πληροφοριακού Συστήµατος ΛΑΕΚ. Για τους Εισηγητές. Εγχειρίδιο Χρήσης. AbiTECH A.E. Έκδοση 1.0. εκέµβριος 2012. Κηφισίας & Ευβοίας 3, 151 25 Μαρούσι Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήµατος ΛΑΕΚ Για τους Εισηγητές Έκδοση 1.0 εκέµβριος 2012 AbiTECH A.E. Κηφισίας & Ευβοίας 3, 151 25 Μαρούσι Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Τηλ Κέντρο.: 210 Συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου

Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Εκτύπωσης Γενικού Ημερολογίου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Οδοραµα mobile ΑΠΟΘΗΚΗ

Οδοραµα mobile ΑΠΟΘΗΚΗ Οδοραµα mobile ΑΠΟΘΗΚΗ Όπως βλέπετε, η αρχική οθόνη της εφαρµογής διαθέτει 9 κουµπιά τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε αυτό. Αρχίζοντας από πάνω αριστερά βλέπετε τα εξής: 1. Τιµολόγηση: Προβολή

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

ErmisWIN v 2.0.1.7 & 8.0.0.12 Οδηγίες Τέλους Έτους ( 31/12/2014 )

ErmisWIN v 2.0.1.7 & 8.0.0.12 Οδηγίες Τέλους Έτους ( 31/12/2014 ) ErmisWIN v 2.0.1.7 & 8.0.0.12 Οδηγίες Τέλους Έτους ( 31/12/2014 ) Αγαπητοί κύριοι, Θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τους χειριστές του προγράµµατος ErmisWIN για

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου...

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου... Δημιουργία πληρωμής Περιεχόμενα Δημιουργία πληρωμής μετρητών... 3 Πεδία Παραστατικού Πληρωμής... 4 Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων... 6 Καταχώρηση Αξιογράφου... 8 Αντιγραφή παραστατικού πληρωμής... 10 Ακύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρµογή Βusiness. ιαδικασίες Μετασχηµατισµών Παραστατικών

Εφαρµογή Βusiness. ιαδικασίες Μετασχηµατισµών Παραστατικών Εφαρµογή Βusiness ιαδικασίες Μετασχηµατισµών Παραστατικών ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Μετασχηµατισµοί Παραστατικών... 4 1.1 Συνδεόµενα Παραστατικά (Έµµεση Οθόνη)...4 1.2 Μαζικοί Μετασχηµατισµοί...7 Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ERGO-FINANCES ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΩΝ

ERGO-FINANCES ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ERGO-FINANCES ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΩΝ Το πρόγραµµα έχει σχεδιαστεί για την οικονοµική παρακολούθηση των Εργων. Ο χρήστης µπορεί, καταχωρώντας µε απλό τρόπο τις πραγµατοποιούµενες κινήσεις (π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες...

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... Περιεχόμενα 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 6 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Μέσω της διαδικτυακής πύλης του

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων Ενότητα 3 Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων 17 18 3.1 Εισαγωγή Μία βάση δεδομένων αποτελείται από δεδομένα για διάφορα θέματα τα οποία όμως σχετίζονται μεταξύ τους και είναι καταχωρημένα με συγκεκριμένο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Manual Χρήσης της εφαρμογής PK Data Software 1.2

Manual Χρήσης της εφαρμογής PK Data Software 1.2 Manual Χρήσης της εφαρμογής PK ipad Σας προσκαλούμε στο πιο σύγχρονο εργαλείο τιμολόγησης των ασφαλιστικών πακέτων της Εθνικής Ασφαλιστικής για tablet. Created & Developed by: PK Data Software 1.2 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Καταχώρησης Αποδείξεων µε απλά βήµατα

Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Καταχώρησης Αποδείξεων µε απλά βήµατα Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Καταχώρησης Αποδείξεων µε απλά βήµατα Βήµα 1 Έναρξη Λειτουργίας Εφαρµογής Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης έχει την δυνατότητα ο χρήστης µέσα από ένα ευέλικτο υποσύστηµα να

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις -> Ενσωματωμένες -> Νέες Μισθολογικές Εκτυπώσεις -> Νέα Μηνιαία Κατάσταση (3 γραμμές) Α3 (Οριζόντια) Α/Α 1037

Εκτυπώσεις -> Ενσωματωμένες -> Νέες Μισθολογικές Εκτυπώσεις -> Νέα Μηνιαία Κατάσταση (3 γραμμές) Α3 (Οριζόντια) Α/Α 1037 Εκτυπώσεις -> Ενσωματωμένες -> Νέες Μισθολογικές Εκτυπώσεις -> Νέα Μηνιαία Κατάσταση (3 γραμμές) Α3 (Οριζόντια) Α/Α 1037 Πρόκειται για εκτύπωση που απεικονίζει μία ή περισσότερες μισθοδοσίες μηνός, είτε

Διαβάστε περισσότερα