ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΕΩ ΜΙΑ (1) ΤΜΒΑΗ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 61Σ)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΕΩ ΜΙΑ (1) ΤΜΒΑΗ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 61Σ)"

Transcript

1 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: Υαξ: Θεςςαλονύκη, Aρ. Πρωτ.: 1620 ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΕΩ ΜΙΑ (1) ΤΜΒΑΗ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 61Σ) Το Κϋντρο Ελληνικόσ Γλώςςασ (εφεξόσ: ΚΕΓ), ΝΠΙΔ του Υπουργεύου Πολιτιςμού, Παιδεύασ & Θρηςκευμϊτων, εύναι υπεύθυνοσ φορϋασ υλοπούηςησ τησ Πρϊξησ «Διαμόρφωςη Μεθοδολογίασ Ψηφιακήσ Διαμόρφωςησ των ςχολικών βιβλίων και έντυπου εκπαιδευτικού υλικού για τα Γλωςςικά μαθήματα, Ψηφιακή Διαμόρφωςη των ςχολικών βιβλίων για τα Γλωςςικά μαθήματα, Αναζήτηςη και Προςαρμογή πρόςθετου Εκπαιδευτικού υλικού για τα μαθήματα τησ Ελληνικήσ Γλώςςασ» ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΡΑΞΗ, ςτουσ άξονεσ προτεραιότητασ του Επιχειρηςιακού Προγράμματοσ «Εκπαίδευςη και Δια Βίου Μάθηςη», ςύμφωνα με την υπ' αριθμ / Απόφαςη Ένταξησ ςτο Επιχειρηςιακό Πρόγραμμα «Εκπαύδευςη και Δια Βύου Μϊθηςη» του Υπουργεύου Πολιτιςμού, Παιδεύασ & Θρηςκευμϊτων, όπωσ τροποποιόθηκε μεταγενϋςτερα. Η Πρϊξη ςυγχρηματοδοτεύται από την Ευρωπαώκό Ένωςη (Ευρωπαώκό Κοινωνικό Ταμεύο) και το Ελληνικό Δημόςιο. Το ΚΕΓ, λαμβϊνοντασ υπόψη τισ υποχρεώςεισ που απορρϋουν για την υλοπούηςη τησ ανωτϋρω Πρϊξησ, προτύθεται να απαςχολόςει εξειδικευμϋνο επιςτημονικό προςωπικό με ςυμβϊςεισ ανϊθεςησ ϋργου, για ςυγκεκριμϋνο χρονικό διϊςτημα. Για το ςκοπό αυτό, καλεύ τουσ ενδιαφερόμενουσ να υποβϊλουν φϊκελο υποψηφιότητασ ςτην παρούςα πρόςκληςη ενδιαφϋροντοσ.

2 ΠΕΡΙΓΡΑΥΗ ΣΟΤ ΕΡΓΟΤ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗ ΤΜΒΑΗ: 2 Το ΚΕΓ ενδιαφϋρεται ςτο πλαύςιο του ϋργου «Διαμόρφωςη Μεθοδολογύασ Ψηφιακόσ Διαμόρφωςησ των ςχολικών βιβλύων και ϋντυπου εκπαιδευτικού υλικού για τα Γλωςςικϊ μαθόματα, Ψηφιακό Διαμόρφωςη των ςχολικών βιβλύων για τα Γλωςςικϊ μαθόματα, Αναζότηςη και Προςαρμογό πρόςθετου Εκπαιδευτικού υλικού για τα μαθόματα τησ Ελληνικόσ Γλώςςασ» να απαςχολόςει ϋωσ ϋναν (1) ςυνεργϊτη ςτο ακόλουθο παραδοτϋο: «Πρόςθετο ψηφιακό υλικό για τη διδαςκαλύα τησ Ελληνικόσ Γλώςςασ: Ψηφιοπούηςη Αρχεύου Γεωργακϊ» (Π4.3.7) με διϊρκεια απαςχόληςησ από ϋναν μόνα ϋωσ και τη λόξη τησ Πρϊξησ και με ϋργο ϋωσ τρεισ ανθρωπομόνεσ. Διευκρινύζεται ότι ϋνασ ανθρωπομόνασ κοςτολογεύται ςτα 1.400,00 ευρώ. Το αντικείμενο απαςχόληςησ του ςυνεργάτη που θα επιλεγεί για τον κωδικό θέςησ 61Τ-001 αφορά μεταξύ άλλων: τη διαχεύριςη ηλεκτρονικών περιβαλλόντων για την ανϊρτηςη και επεξεργαςύα πολυμεςικού εκπαιδευτικού υλικού ςχετικϊ με τη διαμόρφωςη ιςτοςελύδασ για τη δημώδη ελληνικό γραμματεύα καθώσ και την επιμϋλεια, τεχνικό και γλωςςικό, των ψηφιακών κειμϋνων (αρχεύα όχου, εικόνασ, κλπ.) των περιβαλλόντων αυτών. Όποιοσ/-α επιλεγεύ θα απαςχοληθεύ με ςύμβαςη ανϊθεςησ ϋργου. Θα ϋχει την υποχρϋωςη να ςυνεργϊζεται με το προςωπικό του ΚΕΓ, που απαςχολεύται ςτο ύδιο ϋργο και με τον Επιςτημονικό Υπεύθυνο του ϋργου, του οπούου οφεύλει να ακολουθεύ τισ υποδεύξεισ για την καλό εκτϋλεςη του ϋργου. Το ϋργο θα υλοποιεύται ςε χώρο που θα υποδεύξει ο Επιςτημονικόσ Υπεύθυνοσ του ϋργου, κατϊ προτεραιότητα ςτουσ χώρουσ και ςτισ εγκαταςτϊςεισ του Κ.Ε.Γ. ςτη Θεςςαλονύκη. Προςοχό: α) Το Κϋντρο Ελληνικόσ Γλώςςασ δεν αναλαμβϊνει δϋςμευςη ωσ προσ τη ςύναψη ςύμβαςησ, για λόγουσ που ςχετύζονται με την πορεύα ανϊπτυξησ του φυςικού αντικειμϋνου του ϋργου. Επύςησ, ϋχει το δικαύωμα να μην προχωρόςει ςτη ςύναψη ςύμβαςησ αν για οποιοδόποτε λόγο διακοπεύ το πρόγραμμα ό η χρηματοδότηςό του. β) Για την υπογραφό ςύμβαςησ ϋργου ςτη ςυγκεκριμϋνη ςυγχρηματοδοτούμενη Πρϊξη, απαραύτητη προώπόθεςη εύναι η μη υπϋρβαςη των μηνιαύων ορύων αμοιβών από παρϊλληλη απαςχόληςη ςε ϊλλεσ ςυγχρηματοδοτούμενεσ Πρϊξεισ που υλοποιεύ το Κϋντρο Ελληνικόσ Γλώςςασ. Η πληρωμό των ςυνεργατών καταβϊλλεται μετϊ την ϋκδοςη των προβλεπόμενων από τον Κώδικα Υορολογικόσ Απεικόνιςησ υναλλαγών παραςτατικών ςτοιχεύων. ΑΡΙΘΜΟ ΤΝΕΡΓΑΣΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣΗΣΕ: Στο ϋργο θα απαςχοληθεύ: Έωσ ϋνασ (1) φιλόλογοσ, απόφοιτοσ Σμόματοσ Υιλολογύασ (61Τ-001). ΠΡΟΟΝΣΑ: Ο ςυνεργϊτησ θα πρϋπει να πληρού ςυγκεκριμϋνα τυπικϊ και ουςιαςτικϊ προςόντα, τα οπούα περιγρϊφονται ακολούθωσ:

3 Υιλόλογοσ, απόφοιτοσ Σμόματοσ Υιλολογύασ (κωδικόσ θϋςησ: 61Σ-001) 1. Πτυχύο Τμόματοσ Φιλολογύασ (ό ιςότιμοσ τύτλοσ Πανεπιςτημύου του εξωτερικού αναγνωριςμϋνοσ από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., εφόςον πρόκειται για ϋλληνεσ υπηκόουσ). 2. Μεταπτυχιακόσ τύτλοσ ςπουδών ςε ΜΠΣ Τμόματοσ Φιλολογύασ (ό ιςότιμοσ τύτλοσ Πανεπιςτημύου του εξωτερικού αναγνωριςμϋνοσ από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., εφόςον πρόκειται για ϋλληνεσ υπηκόουσ). 3. Συμμετοχό ςε ερευνητικϊ προγρϊμματα ςχετικϊ με τη ςϊρωςη κειμϋνων τησ ελληνικόσ γραμματεύασ και την τεκμηρύωςό τουσ ό/και τη δημιουργύα ψηφιακών μαθημϊτων ςτη δευτεροβϊθμια ό/και ςτην τριτοβϊθμια εκπαύδευςη. 4. Πιςτοποιημϋνη γνώςη χρόςησ Η/Υ. 5. Πολύ καλό γνώςη τησ αγγλικόσ γλώςςασ. Επιπλϋον προςόντα που θα ςυνεκτιμηθούν: 6. Συμμετοχό ςε προγρϊμματα δημιουργύασ ό διαχεύριςησ εκπαιδευτικών εργαλεύων/περιβαλλόντων και υποςτόριξησ εκπαιδευτικών ςτη χρόςη τουσ. 7. Συμμετοχό ςτα προγρϊμματα του Ψηφιακού Σχολεύου για την ψηφιακό διαμόρφωςη ςχολικών εγχειριδύων και την επιμϋλειϊ τουσ. 8. Καλό γνώςη μιασ εκ των τριών γλωςςών, γερμανικόσ, γαλλικόσ ό ιταλικόσ. 3 Πύνακασ μοριοδότηςησ (κωδικόσ θϋςησ 61Σ-001) α/α Α. ΣΙΣΛΟΙ ΠΟΤΔΩΝ/ΠΟΤΔΕ Κριτόριο Μϋγιςτη Βαθμολογύα Α1. Πτυχύο Τμόματοσ Φιλολογύασ (ό ιςότιμοσ τύτλοσ Πανεπιςτημύου του εξωτερικού αναγνωριςμϋνοσ από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., εφόςον 10 πρόκειται για ϋλληνεσ υπηκόουσ) Α2. Μεταπτυχιακόσ τύτλοσ ςπουδών ςε ΜΠΣ Τμόματοσ Φιλολογύασ (ό ιςότιμοσ τύτλοσ Πανεπιςτημύου του εξωτερικού αναγνωριςμϋνοσ 10 από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., εφόςον πρόκειται για ϋλληνεσ υπηκόουσ) Α3. Πιςτοποιημϋνη γνώςη χρόςησ Η/Υ 10 Β. ΕΡΓΑΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 40 Β1. Συμμετοχό ςε ερευνητικϊ προγρϊμματα ςχετικϊ με τη ςϊρωςη κειμϋνων τησ ελληνικόσ γραμματεύασ και την τεκμηρύωςό τουσ ό/και τη δημιουργύα ψηφιακών μαθημϊτων ςτη δευτεροβϊθμια ό/και ςτην τριτοβϊθμια εκπαύδευςη (Για κϊθε ερευνητικό πρόγραμμα 10 μόρια με μϋγιςτο όριο τα 20 μόρια) Β2. Συμμετοχό ςε προγρϊμματα δημιουργύασ ό διαχεύριςησ εκπαιδευτικών εργαλεύων/περιβαλλόντων και υποςτόριξησ 10 εκπαιδευτικών ςτη χρόςη τουσ Β3. Συμμετοχό ςτα προγρϊμματα του Ψηφιακού Σχολεύου για την ψηφιακό διαμόρφωςη ςχολικών εγχειριδύων και την επιμϋλειϊ 10 τουσ Γ. ΞΕΝΕ ΓΛΩΕ 18 Γ1. Πολύ καλό γνώςη τησ αγγλικόσ γλώςςασ

4 4 Γ2. Καλό γνώςη μιασ εκ των τριών γλωςςών, γερμανικόσ, γαλλικόσ ό 8 ιταλικόσ Δ. ΤΝΕΝΣΕΤΞΗ 22 Δ1. Συνϋντευξη κατϊ την οπούα εξετϊζεται η εμπειρύα και γνώςη του υποψόφιου ςχετικϊ με τη διαχεύριςη περιβαλλόντων ανϊρτηςησ 22 και επεξεργαςύασ πολυμεςικού εκπαιδευτικού υλικού καθώσ και την επιμϋλεια (τεχνικό και γλωςςικό) ψηφιακών κειμϋνων. Σύνολο Βαθμολογύασ Κριτηρύων Ομϊδων Α-Δ 110 Οι υποψόφιοι μπορούν να καταθϋτουν οποιοδόποτε ςυναφϋσ προσ το αντικεύμενο τησ πρόςκληςησ ςτοιχεύο που μπορεύ να βοηθόςει ςτη διαμόρφωςη ορθόσ γνώμησ για την εμπειρύα, τισ γνώςεισ και την καταλληλότητϊ τουσ. Σημειώνεται ότι εφόςον οι τύτλοι ςπουδών τριτοβϊθμιασ εκπαύδευςησ (προπτυχιακού και μεταπτυχιακού), οι οπούοι αποτελούν απαραύτητο τυπικό προςόν, ϋχουν χορηγηθεύ από Ιδρύματα του εξωτερικού, πρϋπει να ςυνοδεύονται από πιςτοποιητικϊ αναγνώριςησ και ιςοτιμύασ του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (πρώην ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α.). Η ςυμμετοχό ςε επιμορφωτικϊ προγρϊμματα (με την ιδιότητα του επιμορφωτό) και ςε ϋρευνεσ ό ερευνητικϊ προγρϊμματα αποδεικνύεται με ςχετικό ςύμβαςη ό πιςτοποιητικό/βεβαύωςη του αρμόδιου φορϋα υλοπούηςησ. Προκειμϋνου για τισ δημοςιεύςεισ βιβλύων και ϊρθρων απαιτούνται η ςελύδα τύτλου, η ςελύδα περιεχομϋνων ό/και η ςελύδα που φϋρει το όνομα του ςυγγραφϋα/ /μεταφραςτό ό ςχετικό βεβαύωςη του εκδότη-επιμελητό. Εφόςον πρόκειται για ψηφιακό υλικό, απαιτεύται αναφορϊ ςτο ηλεκτρονικό περιβϊλλον ςτο οπούο ϋχει αναρτηθεύ το υλικό (καταγραφό του URL). Η ανακούνωςη ςε ςυνϋδριο ό ημερύδα αποδεικνύεται με βεβαύωςη από την αρμόδια οργανωτικό επιτροπό ό τον φορϋα διοργϊνωςησ (από την οπούα προκύπτει η ςυμμετοχό του αιτούντοσ με ανακούνωςη) ό με προςκόμιςη του προγρϊμματοσ εργαςιών του ςυνεδρύου / τησ ημερύδασ. Η επαγγελματικό εμπειρύα αποδεικνύεται με αντύγραφο ςχετικών ςυμβϊςεων ό βεβαύωςη από τον εργοδότη. Η πιςτοποιημϋνη γνώςη χειριςμού Η/Υ αποδεικνύεται εύτε: (α) με πιςτοποιητικϊ Πληροφορικόσ ό γνώςησ χειριςμού Η/Υ που εκδύδονται από φορεύσ οι οπούοι πιςτοποιούνται από τον Οργανιςμό Επαγγελματικόσ Εκπαύδευςησ και Κατϊρτιςησ (Ο.Ε.Ε.Κ.), εύτε (β) με βεβαύωςη από εργοδότη/επιβλϋποντα καθηγητό. Η πιςτοποιημϋνη γνώςη ξϋνησ γλώςςασ αποδεικνύεται με την προςκόμιςη του τύτλου ςπουδών ξϋνησ γλώςςασ, εφόςον αυτόσ εύναι αναγνωριςμϋνοσ από τον ΑΣΕΠ για την πρόςληψη ςτο ελληνικό δημόςιο. Όςον αφορϊ ςτην ϊριςτη γνώςη μιασ ξϋνησ γλώςςασ (επύπεδο Γ2), (α) οι απόφοιτοι ξενόγλωςςων τμημϊτων επιςυνϊπτουν φωτοτυπύα του πτυχύου του ξενόγλωςςου τμόματοσ και (β) οι κϊτοχοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τύτλων Ιδρυμϊτων του εξωτερικού επιςυνϊπτουν τον πρωτότυπο τύτλο Ιδρύματοσ του εξωτερικού ςυνοδευόμενο από την επύςημη μετϊφραςό του ςτην ελληνικό. Οι ϊρρενεσ υποψόφιοι πρϋπει να ϋχουν εκπληρώςει τισ ςτρατιωτικϋσ τουσ υποχρεώςεισ ό να ϋχουν απαλλαγεύ νόμιμα από αυτϋσ ό αποδεδειγμϋνα να ϋχουν αναβολό από τον Στρατό για χρονικό διϊςτημα ύςο ό μεγαλύτερο τησ απαςχόληςησ με ςύμβαςη ανϊθεςησ ϋργου. ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ:

5 Για την κατϊθεςη τησ πρόταςόσ τουσ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα ςχετικϊ ϋντυπα ("Έντυπο Πρόταςησ Υποψηφιότητασ"), εύτε από την ιςτοςελύδα του ΚΕΓ ( ςτην επιλογό "Ανακοινώςεισ-Προκηρύξεισ") εύτε από τα γραφεύα του ΚΕΓ, Καραμαούνα 1 (Πλατεύα Σκρα), Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκη. Οι υποψόφιοι/-εσ, ςτον φϊκελο που θα καταθϋςουν, υποβϊλλουν: (α)-έντυπο Πρόταςησ Τποψηφιότητασ (ςύμφωνα με το υπόδειγμα που διατύθεται), (β)-βιογραφικό ημεύωμα και (γ)-τα απαραύτητα δικαιολογητικϊ (απλό φωτοτυπύα). Σε περύπτωςη κατϊ την οπούα υπϊρχει αναντιςτοιχύα προςόντων, βαθμολογιών ό οποιωνδόποτε ϊλλων ςτοιχεύων μεταξύ του ςυμπληρωμϋνου Εντύπου Πρόταςησ Υποψηφιότητασ και του Βιογραφικού Σημειώματοσ, υπεριςχύουν και λαμβϊνονται υπόψη μόνο τα ςτοιχεύα που δηλώνονται ςτο Έντυπο. Σε περύπτωςη κατϊ την οπούα δεν υποβϊλλονται κϊποια από τα δικαιολογητικϊ που επικαλεύται ςτην αύτηςό του ο/η υποψόφιοσ/-α, θεωρεύται ότι δεν υποβλόθηκαν και, επομϋνωσ, δεν λαμβϊνονται υπόψη. Η πληρότητα των δικαιολογητικών πρϋπει να υφύςταται κατϊ την υποβολό τησ πρόταςησ υποψηφιότητασ. Προςόντα που δεν αποδεικνύονται με τα αντύςτοιχα πιςτοποιητικϊ δε λαμβϊνονται υπόψη. Σα αντύγραφα τύτλων ςπουδών, πιςτοποιόςεων και βεβαιώςεων απαςχόληςησ, καθώσ και κϊθε ϊλλο ςτοιχεύο που θα τεκμηριώνει τα ςτοιχεύα τησ ϋντυπησ πρόταςησ, ςυνυποβϊλλονται (μαζύ με το Έντυπο Πρόταςησ Τποψηφιότητασ και το βιογραφικό ςημεύωμα) ςτον φϊκελο υποψηφιότητασ του κϊθε υποψηφύου. Σα ανωτϋρω κατατύθενται ό αποςτϋλλονται ταχυδρομικϊ (ΕΛΣΑ ό courier) ςτην ακόλουθη διεύθυνςη (Προςοχό: το εξωτερικό μϋροσ του φακϋλου αναγρϊφεται η ϋνδειξη που ακολουθεύ): 5 Κϋντρο Ελληνικόσ Γλώςςασ Καραμαούνα 1 (Πλατεύα κρα) Καλαμαριϊ, Θεςςαλονύκη "Για την Πρόςκληςη Εκδόλωςησ Ενδιαφϋροντοσ κωδ. 61Σ" Σε περύπτωςη κατϊ την οπούα η πρόταςη κατατύθεται ιδιοχεύρωσ από τον υποψόφιο ό από νόμιμα εξουςιοδοτημϋνο πρόςωπο, ο αρμόδιοσ υπϊλληλοσ παραλαβόσ των Προτϊςεων δεν παρϋχει οδηγύεσ (ό καθ οιονδόποτε τρόπο ςυμβουλϋσ) για τον τρόπο ςυμπλόρωςησ των εντύπων, επιμελεύται, όμωσ, τα Έντυπα Πρόταςησ Τποψηφιότητασ να εύναι υπογεγραμμϋνα. Δεν γίνονται δεκτέσ και απορρίπτονται: (α)-προτϊςεισ που αποςτϋλλονται με FAX ό . (β)-προτϊςεισ που δεν ϋχουν χρηςιμοποιόςει το προβλεπόμενο από την πρόςκληςη Έντυπο Πρόταςησ Υποψηφιότητασ.

6 6 ΠΡΟΘΕΜΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ: Από 04 Αυγούςτου 2015 ϋωσ και 24 Αυγούςτου Θα αξιολογηθούν μόνο οι αιτόςεισ υποψηφύων που θα κατατεθούν ό θα αποςταλούν ταχυδρομικϊ µε ςυςτημϋνη επιςτολό, ςτη διεύθυνςη Κϋντρο Ελληνικόσ Γλώςςασ, Καραμαούνα 1 (Πλατεύα Σκρα), Καλαμαριϊ, Θεςςαλονύκη. Στην περύπτωςη ταχυδρομικόσ αποςτολόσ, το εμπρόθεςμο τησ αύτηςησ κρύνεται από την ημερομηνύα τησ ταχυδρομικόσ ςόμανςησ (των ΕΛΤΑ ό τησ εταιρύασ courier) που φϋρει ο φϊκελοσ αποςτολόσ. Μη εμπρόθεςμη υποβολό τησ αύτηςησ επιφϋρει την ακυρότητα τησ ανωτϋρω υποβαλλόμενησ αύτηςησ. ΕΚΔΟΗ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΩΝ: Τα αποτελϋςματα τησ παρούςασ πρόςκληςησ δημοςιοποιούνται με καταχώρηςό τουσ ςτην ηλεκτρονικό ςελύδα του ΚΕΓ ( ςτην επιλογό «Ανακοινώςεισ-Προκηρύξεισ») και παρϊλληλα γύνεται ανϊρτηςό τουσ ςτον Πύνακα Ανακοινώςεων ςτα γραφεύα του ΚΕΓ για διϊςτημα πϋντε (5) εργϊςιμων ημερών από την ϋκδοςό τουσ. ΕΝΣΑΕΙ Τυχόν ενςτϊςεισ υποβϊλλονται ςτο ΚΕΓ ιδιοχεύρωσ ό με εξουςιοδοτημϋνο πρόςωπο ό ταχυδρομικϊ (ΕΛΤΑ ό courier). Στην περύπτωςη ταχυδρομικόσ αποςτολόσ, ο φϊκελοσ θα πρϋπει να φϋρει την ϋνδειξη «Ένςταςη. Πρόςκληςη με Κωδικό:..». Το εμπρόθεςμο τησ ϋνςταςησ κρύνεται από την ημερομηνύα τησ ταχυδρομικόσ ςόμανςησ που φϋρει ο φϊκελοσ αποςτολόσ. Μη εμπρόθεςμη υποβολό επιφϋρει την ακυρότητα τησ ανωτϋρω υποβληθεύςησ ϋνςταςησ και τη μη εξϋταςη τησ. Οι ενςτϊςεισ υποβϊλλονται εντόσ ςφραγιςμϋνου φακϋλου διϊςταςησ Α4 ςτη διεύθυνςη: Κϋντρο Ελληνικόσ Γλώςςασ, Καραμαούνα 1 (Πλατεύα Σκρα), Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ, υπόψη τησ Επιτροπόσ Ενςτϊςεων, μϋςα ςτην αποκλειςτικό προθεςμύα τριών (3) εργϊςιμων ημερών από την επόμενη τησ ανϊρτηςησ των αποτελεςμϊτων ςτην ιςτοςελύδα του ΚΕΓ. Εϊν η τελευταύα ημϋρα τησ ανωτϋρω προθεςμύασ υποβολόσ των ενςτϊςεων εύναι Σϊββατο ό ημϋρα αργύασ των Δημοςύων Υπηρεςιών ςτην ϋδρα του ΚΕΓ, τότε η προθεςμύα παρατεύνεται αυτοδικαύωσ μϋχρι και την πρώτη εργϊςιμη ημϋρα μετϊ την αργύα. Ενςτϊςεισ που περιϋρχονται ςτην υπηρεςύα με οποιονδόποτε τρόπο μετϊ την παρϋλευςη τησ ανωτϋρω προθεςμύασ θεωρούνται εκπρόθεςμεσ, λαμβϊνουν αριθμό πρωτοκόλλου, αλλϊ δεν εξετϊζονται. Επύςησ, υπενθυμύζεται το δικαύωμα πρόςβαςησ των υποψηφύων ςτουσ ατομικούσ φακϋλουσ και ςτα ατομικϊ φύλλα αξιολόγηςησ/βαθμολόγηςησ των υπολούπων υποψηφύων καθώσ και των προώποθϋςεων αςκόςεώσ του. Σημειώνεται ότι το δικαύωμα τησ πρόςβαςησ ςτα ατομικϊ φύλλα αξιολόγηςησ των ϊλλων υποψηφύων, αςκεύται υπϋρ του αιτούντοσ υπό τον όρο τόρηςησ των προβλεπομϋνων ςτο υπό ςτοιχεύα Γ/ΕΞ/4163-1/ ϋγγραφο τησ Αρχόσ Προςταςύασ Δεδομϋνων Προςωπικού Χαρακτόρα, ότοι όταν ςυντρϋχει ςτο πρόςωπό του το ϋννομο ςυμφϋρον τησ υπερϊςπιςησ των δικαιωμϊτων του ενώπιον των αρμοδύων δικαςτηρύων. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΛΗΡΟΥΟΡΗΗ:

7 Η παρούςα πρόςκληςη εκδόλωςησ ενδιαφϋροντοσ θα δημοςιευθεύ ςτον ιςτοχώρο του ΚΕΓ ( Για αναλυτικϋσ πληροφορύεσ ςχετικϊ με την υποβολό υποψηφιοτότων, τη ςυμπλόρωςη των αιτόςεων, το επιςτημονικό περιεχόμενο του ϋργου και ϊλλεσ διαδικαςτικϋσ διευκρινύςεισ μπορεύτε να απευθύνεςτε ςτον κ. Βαςιλειϊδη Βαςύλη, τηλ: (και από τισ μ. ϋωσ τισ μ.μ. Για περαιτϋρω πληροφορύεσ για το Επιχειρηςιακό Πρόγραμμα «Εκπαύδευςη και Δια Βύου Μϊθηςη», το θεςμικό πλαύςιο υλοπούηςησ των πρϊξεων που εντϊςςονται ςτο εν λόγω Ε.Π., τουσ νομικούσ κανόνεσ που διϋπουν το ϋργο και ϊλλα ςχετικϊ ζητόματα μπορεύτε να απευθύνεςτε ςτον κ. Γεώργιο Βλϊχο, τηλ: (και 7 Ο Πρόεδροσ του Κϋντρου Ελληνικόσ Γλώςςασ Καθηγητόσ Ι.Ν. Καζϊζησ

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΕΩ ΣΡΙΩΝ (3) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 61)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΕΩ ΣΡΙΩΝ (3) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 61) 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: + 2310 459101 Υαξ: + 2310 459107 e-mail: centre@komvos.edu.gr Θεςςαλονύκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΈΩ ΜΙΑ (1) ΤΜΒΑΗ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 84Ε)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΈΩ ΜΙΑ (1) ΤΜΒΑΗ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 84Ε) 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ, ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΙΜΟΤ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2310 459101 Υαξ: +30 2310 459107 e-mail: centre@komvos.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ EΩ ΣΡΙΩΝ (3) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ EΩ ΣΡΙΩΝ (3) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2313 331500 Υαξ: +30 2313 331502 e-mail: centre@komvos.edu.gr Θεςςαλονύκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΈΩ ΔΤΟ (2) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 54Λ)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΈΩ ΔΤΟ (2) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 54Λ) 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ, ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΙΜΟΤ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2310 459101 Υαξ: +30 2310 459107 e-mail: centre@komvos.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΈΩ ΔΤΟ (2) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 61Μ)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΈΩ ΔΤΟ (2) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 61Μ) 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ, ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΙΜΟΤ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2310 459101 Υαξ: +30 2310 459107 e-mail: centre@komvos.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΈΩ ΟΚΣΩ (8) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 54Κ)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΈΩ ΟΚΣΩ (8) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 54Κ) 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ, ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΙΜΟΤ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2310 459101 Υαξ: +30 2310 459107 e-mail: centre@komvos.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ EΩ ΠΕΝΣΕ (5) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 62Τ)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ EΩ ΠΕΝΣΕ (5) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 62Τ) 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2313331 500 Υαξ: +30 2313331 502 e-mail: centre@komvos.edu.gr Θεςςαλονύκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΈΩ ΔΕΚΑΣΕΑΡΩΝ (14) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 62Κ)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΈΩ ΔΕΚΑΣΕΑΡΩΝ (14) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 62Κ) 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ, ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΙΜΟΤ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2310 459101 Υαξ: +30 2310 459107 e-mail: centre@komvos.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΨΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΨΝ ΠΡΟ ΤΝΑΧΗ EΨ ΣΡΙΨΝ (3) ΤΜΒΑΕΨΝ ΜΙΘΨΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΨΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 84Θ)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΨΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΨΝ ΠΡΟ ΤΝΑΧΗ EΨ ΣΡΙΨΝ (3) ΤΜΒΑΕΨΝ ΜΙΘΨΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΨΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 84Θ) 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΨΝ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΨΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2310 459101 Υαξ: +30 2310 459107 e-mail: centre@komvos.edu.gr Θεςςαλονύκη, 05-12-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΕΩ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 54Ρ)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΕΩ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 54Ρ) ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: + 23 4591 Υαξ: + 23 4597 e-mail: centre@komvos.edu.gr Θεςςαλονύκη, -11-14 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ EΩ ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ (19) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 62)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ EΩ ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ (19) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 62) 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2310 459101 Υαξ: +30 2310 459107 e-mail: centre@komvos.edu.gr Θεςςαλονύκη, -11-14

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγόσ πουδών 2014-2015

Οδηγόσ πουδών 2014-2015 Οδηγόσ πουδών 2014-2015 ΕΞ ΑΠΟΣΑΕΨ ΕΠΙΜΟΡΥΨΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Νεοελληνικό Λογοτεχνύα & Χηφιακϋσ Σεχνολογύεσ» ΚΕΝΣΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΕΡΓΑΣΗΡΙΟ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΙΛΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΙΨΑΝΝΙΝΨΝ Ειςαγωγικϊ τοιχεύα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΗ ΠΕΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ Ο.Π.Α. Α.Ε. Κληροδότημα «Φαύδωνα Γ. Χατζηγεωργύου»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΗ ΠΕΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ Ο.Π.Α. Α.Ε. Κληροδότημα «Φαύδωνα Γ. Χατζηγεωργύου» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΗ ΠΕΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ Ο.Π.Α. Α.Ε. Κληροδότημα «Φαύδωνα Γ. Χατζηγεωργύου» Ταχ. δ/νςη: Πατηςύων 80 Τ.Κ. Πόλη: 104 34 ΑΘΗΝΑ Ιςτοςελύδα: www.aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΕΤΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΑΜΕΙΟ. Αγύα Παραςκευό, Αριθμ. Πρωτ 1054 Βαθμόσ Προτεραιότητασ

ΕΤΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΕΤΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΑΜΕΙΟ. Αγύα Παραςκευό, Αριθμ. Πρωτ 1054 Βαθμόσ Προτεραιότητασ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ Π Α Ι Δ Α Γ Ω Γ Ι Κ Ο Ι Ν Σ Ι Σ Ο Τ Σ Ο ΕΠΑ 2007-2013\Ε.Π. Ε&ΔΒΜ\Α.Π.1-2-3 «χεδιαςμόσ και ανϊπτυξη προςβϊςιμου εκπαιδευτικού και εποπτικού

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 2/2017 ΚΩΔ ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 2/2017 ΚΩΔ ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 51 & Βαλτετςύου Αθόνα, 15-02-2017 Σαχ. Κώδικασ: 106 81 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 39372 Σηλ. Επικοιν: 210 3898022, 005 Fax: 210-3898086

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 1/ MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 1/ MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 51 & Βαλτετςύου Αθόνα, 27 Ιουνύου 2017 Σαχ. Κώδικασ: 106 81 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 40005 Σηλ. Επικοιν: 210 3898022, 005 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 2/2016 MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 2/2016 MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 51 & Βαλτετςύου Αθόνα, 5 Οκτωβρύου2016 Σαχ. Κώδικασ: 106 81 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 38865 Σηλ. Επικοιν: 210 3898022, 005 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΗ ΠΕΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ Ο.Π.Α. Α.Ε. Κληροδότημα Γεωργύασ Νικολακοπούλου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΗ ΠΕΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ Ο.Π.Α. Α.Ε. Κληροδότημα Γεωργύασ Νικολακοπούλου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΗ ΠΕΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ Ο.Π.Α. Α.Ε. Κληροδότημα Γεωργύασ Νικολακοπούλου Ταχ. δ/νςη: Πατηςύων 80 Τ.Κ. Πόλη: 104 34 ΑΘΗΝΑ Ιςτοςελύδα: www.aueb.gr Πληροφορύεσ:

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 2/ MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 2/ MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Πινδϊρου 2 Αθόνα, 26-02-2019 Σαχ. Κώδικασ: 106 71 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 121 Σηλ. Επικοιν: 210 3898022, 005 Fax: 210-3898086 E-mail: kethi@kethi.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 1/ MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 1/ MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 51 & Βαλτετςύου Αθόνα, 21-01-2019 Σαχ. Κώδικασ: 106 81 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 029 Σηλ. Επικοιν: 210 3898022, 005 Fax: 210-3898086

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 1/2018 ΚΩΔ: 2018/019 ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 1/2018 ΚΩΔ: 2018/019 ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 51 & Βαλτετςύου Αθόνα, 21-06-2018 Σαχ. Κώδικασ: 106 81 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 495 Σηλ. Επικοιν: 210 3898022, 005 Fax: 210-3898086

Διαβάστε περισσότερα

Αθόνα, 5 Μαρτύου Ειςαγωγή ύμφωνα με τισ διατϊξεισ:

Αθόνα, 5 Μαρτύου Ειςαγωγή ύμφωνα με τισ διατϊξεισ: ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΚΠΟΝΗΗ ΜΕΛΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΙΚΟΤ ΦΕΔΙΟΤ, ΣΡΑΣΗΓΙΚΗ ΜΕΛΕΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΩΝ ΕΠΙΠΣΩΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΩΝ ΕΠΙΠΣΩΕΩΝ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΤ 1. Ειςαγωγή Αθόνα, 5 Μαρτύου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Αύτηςη ERASMUS+ / Κινητικότητα Φοιτητών για Σπουδϋσ Ακαδημαώκό Έτοσ Α. Ατομικϊ ςτοιχεύα Επώνυμο: Ονοματεπώνυμο με λατινικούσ χαρακτόρεσ: Αριθμόσ Δελτύου Ταυτότητασ ό Διαβατηρύου:

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 1/2018 No ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 1/2018 No ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 5 & Βαλτετςύου Αθόνα, 04-0-208 Σαχ. Κώδικασ: 06 8 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 724 Σηλ. Επικοιν: 20 3898022, 005 Fax: 20-3898086

Διαβάστε περισσότερα

Μαθήματα που πλαιςιώνουν το Πιςτοποιητικό Παιδαγωγικήσ και Διδακτικήσ Επάρκειασ (ΠΠΔΕ) για το ακ. έτοσ 2016/17

Μαθήματα που πλαιςιώνουν το Πιςτοποιητικό Παιδαγωγικήσ και Διδακτικήσ Επάρκειασ (ΠΠΔΕ) για το ακ. έτοσ 2016/17 Μαθήματα που πλαιςιώνουν το Πιςτοποιητικό Παιδαγωγικήσ και Διδακτικήσ Επάρκειασ (ΠΠΔΕ) για το ακ. έτοσ 2016/17 Απόκτηςη Πιςτοποιητικού Παιδαγωγικήσ και Διδακτικήσ Επάρκειασ Σύμφωνα με τον Ν.3848/2010 ϊρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 3/ MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 3/ MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 51 & Βαλτετςύου Αθόνα, 19-12-2018 Σαχ. Κώδικασ: 106 81 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 1148 Σηλ. Επικοιν: 210 3898022, 018 Fax: 210-3898086

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 1/2016 MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 1/2016 MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 51 & Βαλτετςύου Αθόνα, 15 Ιουνύου 2016 Σαχ. Κώδικασ: 106 81 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 30560 Σηλ. Επικοιν: 210 3898022, 005 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (κωδ.: 62Θ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (κωδ.: 62Θ) 1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Καραμαούνα 1, Πλατεία Σκρα 55132 Καλαμαριά Θεσσαλονίκης Τηλ.: +30 2310 459101 Φαξ: +30 2310 459107 e-mail: centre@komvos.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργεύο Παιδεύασ, Δια Βύου Μϊθηςησ και Θρηςκευμϊτων

Υπουργεύο Παιδεύασ, Δια Βύου Μϊθηςησ και Θρηςκευμϊτων Υπουργεύο Παιδεύασ, Δια Βύου Μϊθηςησ και Θρηςκευμϊτων Απόφοιτοι Σεχνικόσ Εκπαύδευςησ (και αντίςτοιχών δομών τησ Ειδικήσ Αγωγήσ) ϋλλειψη πρακτικόσ εμπειρύασ ΔΤΚΟΛΙΑ ςτην εύρεςη ικανοποιητικόσ ΘΕΗ ΕΡΓΑΙΑ?

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΚΙΝΗΣΙΚΟΣΗΣΑ ΕΠΙΜΟΡΥΩΗ ΑΚΑΔ.ΕΣΟΤ ΣΟ ΠΛΑΙΙΟ ΣΟΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΟ ERASMUS+

ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΚΙΝΗΣΙΚΟΣΗΣΑ ΕΠΙΜΟΡΥΩΗ ΑΚΑΔ.ΕΣΟΤ ΣΟ ΠΛΑΙΙΟ ΣΟΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΟ ERASMUS+ ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΚΙΝΗΣΙΚΟΣΗΣΑ ΕΠΙΜΟΡΥΩΗ ΑΚΑΔ.ΕΣΟΤ 2014-2015 ΣΟ ΠΛΑΙΙΟ ΣΟΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΟ ERASMUS+ Στα πλαύςια τού προγρϊμματοσ Erasmus+, προβλϋπεται η κινητικότητα ςτο εξωτερικό διδακτικού και διοικητικού προςωπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΤΚΛΙΟ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΩΝ αγωνιςτικόσ περιόδου

ΕΓΚΤΚΛΙΟ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΩΝ αγωνιςτικόσ περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπφρου Λοφη, 151 23 Μαροφςι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801950 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui Ave., 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail:

Διαβάστε περισσότερα

ςτην περύπτωςη που η μόνη αλλαγό αφορϊ ςτη Δημόςια Φρηματοδότηςη ανϊ ϋτοσ (2013, 2014).

ςτην περύπτωςη που η μόνη αλλαγό αφορϊ ςτη Δημόςια Φρηματοδότηςη ανϊ ϋτοσ (2013, 2014). Ειςαγωγή Για την ολοκλόρωςη μιασ πρϊξησ κρατικών ενιςχύςεων απαιτεύται το ςύνολο των δαπανών τησ να ςυμφωνεύ με την εγκεκριμϋνη δημόςια δαπϊνη όπωσ προκύπτει από το ςε ιςχύ Σεχνικό Δελτύο Πρϊξησ. ε περύπτωςη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΠΗΡΕΙΑΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ. ΘΕΜΑ: Προτάςεισ για τροποποίηςη του Π.Δ. 113/ Επαναξιολόγηςη των δομών του Τπουργείου.

ΤΠΗΡΕΙΑΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ. ΘΕΜΑ: Προτάςεισ για τροποποίηςη του Π.Δ. 113/ Επαναξιολόγηςη των δομών του Τπουργείου. ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΑΛΙΗ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΚΟΙΝ. ΑΥΑΛΙΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΑΛΙΗ Δ/ΝΗ ΔΙΑΔΟΦΙΚΗ Κ.Α. Πληροφορίεσ: Κ. Μαυρίδου Γ. Βαγενάσ Δ/νςη: ταδίου 29 Σαχ. Κωδ: 101

Διαβάστε περισσότερα

Η διδασκαλία του μαθήματος της Γλώσσας στο Γυμνάσιο

Η διδασκαλία του μαθήματος της Γλώσσας στο Γυμνάσιο Τπουργείο Παιδείασ και Πολιτιςμού Διεύθυνςη Μέςησ Εκπαίδευςησ Η διδασκαλία του μαθήματος της Γλώσσας στο Γυμνάσιο εμινάρια Υιλολόγων επτέμβριοσ 2014 Η Ομάδα Γλώςςασ: Γεωργία Κούμα, ΕΜΕ, Ειρήνη Ροδοςθένουσ,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΤΘΤΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ Σμόμα: Προμηθειών. Σαχ. Δ/νςη: Πληροφορύεσ : Σηλϋφωνο: Fax:

ΔΙΕΤΘΤΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ Σμόμα: Προμηθειών. Σαχ. Δ/νςη: Πληροφορύεσ : Σηλϋφωνο: Fax: ΔΙΕΤΘΤΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ Σμόμα: Προμηθειών Σαχ. Δ/νςη: Πληροφορύεσ : Σηλϋφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώσ 211, 177 78 Σαύροσ Αςημύνα Βελλινιϊτη 213 1306 369 213 1306 480 vellliniati@ekdd.gr Αθόνα, 30/06/2017 Α.Π.:

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Σημεύωμα για το Ειδικό Καθεςτώσ τησ Επιχειρηματικότητασ των Νϋων του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011, για το ϋτοσ 2011

Ενημερωτικό Σημεύωμα για το Ειδικό Καθεςτώσ τησ Επιχειρηματικότητασ των Νϋων του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011, για το ϋτοσ 2011 Ενημερωτικό Σημεύωμα για το Ειδικό Καθεςτώσ τησ Επιχειρηματικότητασ των Νϋων του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011, για το ϋτοσ 2011 Με το ειδικό καθεςτώσ ενιςχύςεων τησ Επιχειρηματικότητασ των Νϋων ενιςχύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΒΑΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΛΙΚΟΤ ΣΟ ΔΙΚΣΤΟ ΠΡΑΚΣΟΡΩΝ ΣΗ ΟΠΑΠ

ΤΜΒΑΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΛΙΚΟΤ ΣΟ ΔΙΚΣΤΟ ΠΡΑΚΣΟΡΩΝ ΣΗ ΟΠΑΠ ΤΜΒΑΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΛΙΚΟΤ ΣΟ ΔΙΚΣΤΟ ΠΡΑΚΣΟΡΩΝ ΣΗ ΟΠΑΠ το Περιςτϋρι ςόμερα, την... μεταξύ των κϊτωθι ςυμβαλλομϋνων... ςυμφωνόθηκαν, ςυνομολογόθηκαν και ϋγιναν αμοιβαύα αποδεκτϊ τα εξόσ: ΠΡΟΟΙΜΙΟ Η Διεύθυνςη

Διαβάστε περισσότερα

**************** Η ΤΓΧΡΟΝΗ ΜΟΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΗ ΔΕΤΣΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ:

**************** Η ΤΓΧΡΟΝΗ ΜΟΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΗ ΔΕΤΣΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ: Σελίδα1 ΚΑΝΕΛΛΑΣΟΤ ΒΙΒΗ Γ., 2009, «Η ςύγχρονη μουςικό παιδεύα ςτη δευτεροβϊθμια εκπαύδευςη, η περύπτωςη των μουςικών ςχολεύων», Πρακτικά 2 ου επιςτημονικού ςυνεδρίου «Μουςική Παιδεία & Μουςικά Σχολεία:

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 4/ MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΨΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 4/ MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΨΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΨΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 51 & Βαλτετςύου Αθόνα, 22-12-2016 Σαχ. Κώδικασ: 106 81 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 39163 Σηλ. Επικοιν: 210 3898022, 005 Fax: 210-3898086

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Υπηρεςία Έρευνασ Οικονομικού Εγκλήματοσ Ζητήματα από τη ςυμπλοκή ποινικήσ και διοικητικήσ ελεγκτικήσ διαδικαςίασ

Η νέα Υπηρεςία Έρευνασ Οικονομικού Εγκλήματοσ Ζητήματα από τη ςυμπλοκή ποινικήσ και διοικητικήσ ελεγκτικήσ διαδικαςίασ Πέτροσ Πανταζόπουλοσ, Δικηγόροσ, ΔΝ Η νέα Υπηρεςία Έρευνασ Οικονομικού Εγκλήματοσ Ζητήματα από τη ςυμπλοκή ποινικήσ και διοικητικήσ ελεγκτικήσ διαδικαςίασ 4η Διημερίδα ΕΕΝ Επίκαιρα Ζηηήμαηα Φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΤΚΛΙΟ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΩΝ αγωνιςτικόσ περιόδου

ΕΓΚΤΚΛΙΟ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΩΝ αγωνιςτικόσ περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπφρου Λοφη, 151 23 Μαροφςι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801950 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui Ave., 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΤ ΦΟΛΕΙΟΤ ΠΡΟ ΣΟΤ ΓΟΝΕΙ. - Θέςη υπεύθυνου προςώπου για την ςυμπλήρωςη του ερωτηματολογίου: Ερωτηματολόγιο

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΤ ΦΟΛΕΙΟΤ ΠΡΟ ΣΟΤ ΓΟΝΕΙ. - Θέςη υπεύθυνου προςώπου για την ςυμπλήρωςη του ερωτηματολογίου: Ερωτηματολόγιο ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΤ ΦΟΛΕΙΟΤ ΠΡΟ ΣΟΤ ΓΟΝΕΙ Γενικέσ Πληροφορίεσ για το ςχολείο/τον οργανιςμό - Όνομα του ςχολείου: - Διεύθυνςη: - Είδοσ Σχολείου: - Δημοτικό Σχολεύο - Δημοτικό Σχολεύο Ειδικόσ Εκπαύδευςησ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης των Εργαλείων Αναγνώρισης Χαρισματικών Μαθητών στα Μαθηματικά

Εγχειρίδιο Χρήσης των Εργαλείων Αναγνώρισης Χαρισματικών Μαθητών στα Μαθηματικά Εγχειρίδιο Χρήσης των Εργαλείων Αναγνώρισης Χαρισματικών Μαθητών στα Μαθηματικά ΕΓΦΕΙΡΙΔΙΟ ΦΡΗΗ ΕΡΓΑΛΕΙΨΝ ΑΝΑΓΝΨΡΙΗ ΕΙΑΓΨΓΗ Η ύπαρξη ϋγκυρων και αξιόπιςτων εργαλεύων αναγνώριςησ χαριςματικών μαθητών κρύνεται

Διαβάστε περισσότερα

OPOI YMMETOXH ΔIAΓΩNIMOY «ΠΡΩΣΗ ΓΡΑΜΜΗ»

OPOI YMMETOXH ΔIAΓΩNIMOY «ΠΡΩΣΗ ΓΡΑΜΜΗ» OPOI YMMETOXH ΔIAΓΩNIMOY «ΠΡΩΣΗ ΓΡΑΜΜΗ» Η ανώνυμη εταιρύα με την επωνυμύα «ΕΙΔΗΕΙ ΝΣΟΣ ΚΟΜ ΑΝΩΝΤΜΗ ΣΗΛΕΟΠΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΦΗ ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΗ», που εδρεύει ςτο Ν. Υϊληρο Αττικόσ, οδόσ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Νηπιαγωγείου. Δρ Ζωή Καραμπατζάκη, Σχολική Σύμβουλος 21 ης Περιφέρειας Π.Α.

Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Νηπιαγωγείου. Δρ Ζωή Καραμπατζάκη, Σχολική Σύμβουλος 21 ης Περιφέρειας Π.Α. Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Νηπιαγωγείου Δρ Ζωή Καραμπατζάκη, Σχολική Σύμβουλος 21 ης Περιφέρειας Π.Α. Γιατύ νϋο Πρόγραμμα; Επειδό η λογικό πορεύα των προγραμμϊτων ςπουδών εύναι η επικαιροπούηςη και η βελτύωςη,

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.12.15 21:25:07 EET Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΕΛΕΤΘΕΡΕ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΕ

Α. ΕΛΕΤΘΕΡΕ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΕ OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπφρου Λοφη, 151 23 Μαροφςι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ρυθμύςεισ επύ θεμϊτων αξιοπούηςησ ανθρώπινου δυναμικού του Ν. 4210/2013 (ΥΕΚ 254/Α )

ΘΕΜΑ: Ρυθμύςεισ επύ θεμϊτων αξιοπούηςησ ανθρώπινου δυναμικού του Ν. 4210/2013 (ΥΕΚ 254/Α ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΜΕΣΑΡΡΤΘΜΙΗΚΑΙ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΚΑΣΑΣΑΗ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ Ταχ. Δ/νςη: Βας. Σοφύασ 15 106 74, Αθόνα Τηλϋφωνα: Α. Για θϋματα αδειών θϋςησ ςε αργύα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΤΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΑ HELLENIC CHAPTER OF INTERNATIONAL ASSOCIATION OF HYDROGEOLOGISTS-IAH

ΔΙΟΡΓΑΝΩΗ.  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΤΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΑ HELLENIC CHAPTER OF INTERNATIONAL ASSOCIATION OF HYDROGEOLOGISTS-IAH ΔΙΟΡΓΑΝΩΗ ΤΝΔΕΜΟ ΓΕΩΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΛΛΕΙΟΛΟΓΩΝ ΚΤΠΡΟΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΤΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΑ HELLENIC CHAPTER OF INTERNATIONAL ASSOCIATION OF HYDROGEOLOGISTS-IAH ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙ Ο ΑΘΗΝΩΝ ΤΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΙΑ, ΚΟΙΝΨΝΙΚΗ ΑΥΑΛΙΗ & ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΚΟΙΝΟΣΙΚΨΝ & ΑΛΛΨΝ ΠΟΡΨΝ

ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΙΑ, ΚΟΙΝΨΝΙΚΗ ΑΥΑΛΙΗ & ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΚΟΙΝΟΣΙΚΨΝ & ΑΛΛΨΝ ΠΟΡΨΝ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΙΑ, ΚΟΙΝΨΝΙΚΗ ΑΥΑΛΙΗ & ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΚΟΙΝΟΣΙΚΨΝ & ΑΛΛΨΝ ΠΟΡΨΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΕΥΑΡΜΟΓΗ ΤΓΦΡΗΜΑΣΟΔΟΣΟΤΜΕΝΨΝ ΕΝΕΡΓΕΙΨΝ ΕΚΣ ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΨΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΣΗ ΤΜΜΕΣΟΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΧΗ ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ. Ο Δόμαρχοσ Σροιζηνύασ Μεθϊνων. Προκηρύςςει

ΠΕΡΙΛΗΧΗ ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ. Ο Δόμαρχοσ Σροιζηνύασ Μεθϊνων. Προκηρύςςει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΗΜΟ ΣΡΟΙΖΗΝΙΑ-ΜΕΘΑΝΨΝ ΣΗΛ: 22980 42211, 43738 ΥΑΞ: 22980 42440 Email: dhmostr@otenet.gr Website: www.dimostrizinias-methanon.gr ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ Αρ. Μελέτησ: 111/2016 Αρ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ Για την ενςωμϊτωςη τησ Οδηγύασ 2013/48/ΕΕ του Ευρωπαώκού Κοινοβουλύου και Συμβουλύου τησ 22ασ Οκτωβρύου 2013 ςχετικϊ με το δικαύωμα πρόςβαςησ ςε δικηγόρο ςτο πλαύςιο ποινικόσ διαδικαςύασ και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΣΟΚΟΛΛΟ ΤΝΕΡΓΑ ΙΑ Μυτιλήνη, Ιούλιοσ 2015

ΠΡΩΣΟΚΟΛΛΟ ΤΝΕΡΓΑ ΙΑ  Μυτιλήνη, Ιούλιοσ 2015 ΠΡΩΣΟΚΟΛΛΟ ΤΝΕΡΓΑΙΑ Μυτιλήνη, Ιούλιοσ 2015 Πρωτόκολλο υνεργαςίασ τησ Εφορείασ Αρχαιοτήτων Λέςβου με τουσ καθηγητέσ Ιςτορίασ τησ αρχαίασ αρχιτεκτονικήσ Δρ Giorgio Rocco και Δρ Monica Livadiotti τησ Πολυτεχνικήσ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΗΜΑ ΚΑΣΑΓΡΑΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΩΝ ΚΑΣΑΡΣΙΗ ΣΟ ΠΛΑΙΙΟ ΣΗ ΠΡΟΚΛΗΗ Β

ΤΣΗΜΑ ΚΑΣΑΓΡΑΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΩΝ ΚΑΣΑΡΣΙΗ ΣΟ ΠΛΑΙΙΟ ΣΗ ΠΡΟΚΛΗΗ Β ΤΣΗΜΑ ΚΑΣΑΓΡΑΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΩΝ ΚΑΣΑΡΣΙΗ ΣΟ ΠΛΑΙΙΟ ΣΗ ΠΡΟΚΛΗΗ Β Από 25 Υεβρουαρύου 2013, η διαδικαςύα καταγραφόσ και διαχεύριςησ των προγραμμϊτων κατϊρτιςησ τησ πρόςκληςησ Β υλοποιεύται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΣΑΓΩΝΙΣΙΚΟΣΗΣΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΣΙΚΟΣΗΣΑ & ΚΑΙΝΟΣΟΜΙΑ» ΕΝΙΑΙΑ ΔΡΑΗ ΚΡΑΣΙΚΩΝ ΕΝΙΧΤΕΩΝ ΕΣΑΚ «ΕΡΕΤΝΩ ΔΗΜΙΟΤΡΓΩ ΚΑΙΝΟΣΟΜΩ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΣΑΓΩΝΙΣΙΚΟΣΗΣΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΣΙΚΟΣΗΣΑ & ΚΑΙΝΟΣΟΜΙΑ» ΕΝΙΑΙΑ ΔΡΑΗ ΚΡΑΣΙΚΩΝ ΕΝΙΧΤΕΩΝ ΕΣΑΚ «ΕΡΕΤΝΩ ΔΗΜΙΟΤΡΓΩ ΚΑΙΝΟΣΟΜΩ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΣΑΓΩΝΙΣΙΚΟΣΗΣΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΣΙΚΟΣΗΣΑ & ΚΑΙΝΟΣΟΜΙΑ» ΕΝΙΑΙΑ ΔΡΑΗ ΚΡΑΣΙΚΩΝ ΕΝΙΧΤΕΩΝ ΕΣΑΚ «ΕΡΕΤΝΩ ΔΗΜΙΟΤΡΓΩ ΚΑΙΝΟΣΟΜΩ» Π Ρ Ο Κ Η Ρ Τ Ξ Η Σαυτότητα τησ Δράςησ Βαςικόσ ςτόχοσ τησ ενιαύασ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΙΓΟΝ. Ενδοομιλικϋσ υναλλαγϋσ (Transfer Pricing)

ΕΠΕΙΓΟΝ. Ενδοομιλικϋσ υναλλαγϋσ (Transfer Pricing) Tax-i 102 Flash update Νοέμβριος 2015 ΕΠΕΙΓΟΝ Ενδοομιλικϋσ υναλλαγϋσ (Transfer Pricing) Διενεργούνται Υορολογικού ϋλεγχοι ςε φακϋλουσ τεκμηρύωςησ χρόςεων 2008-2009 Επαπειλούμενο πρόςτιμο 10% επύ των ςυναλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγϋλησ Οικονόμου Διϊλεξη 5 ΠΙΝΑΚΕΣ. Δομ. Προγραμ. - Διϊλεξη 5 1

Βαγγϋλησ Οικονόμου Διϊλεξη 5 ΠΙΝΑΚΕΣ. Δομ. Προγραμ. - Διϊλεξη 5 1 Βαγγϋλησ Οικονόμου Διϊλεξη 5 ΠΙΝΑΚΕΣ Δομ. Προγραμ. - Διϊλεξη 5 1 Περιεχόμενα Πύνακεσ Αλφαριθμητικϊ Σκοπόσ μαθόματοσ: Να αναγνωρίζετε πότε είναι απαραίτητη η χρήςη του τύπου του πίνακα, Να δώςετε παραδείγματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟ ΕΥΑΡΜΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΑΛΙΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΟΔΗΓΟ ΕΥΑΡΜΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΑΛΙΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΑΛΙΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΟΔΗΓΟ ΕΥΑΡΜΟΓΗ της υπ αριθμ. Δ23/οικ.30299/2377 ΚΤΑ (ΥΕΚ Β 2089/7-7-2016) «Καθορισμός των όρων

Διαβάστε περισσότερα

Πειραιώσ 211, Σαύροσ Διονυςύα γούρου

Πειραιώσ 211, Σαύροσ Διονυςύα γούρου ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ Σμόμα Προμηθειών Σαχ. Δ/νςη: Πληροφορύεσ: Σηλϋφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώσ 211, 177 78 Σαύροσ Διονυςύα γούρου 213 1306 208 213 1306 480 dsgourou@ekdd.gr Αθόνα, 15/12/2017 Α.Π.: 8764

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΥΑΛΑΙΟ Z ΜΕΣΡΑ ΓΙΑ ΣΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΤΗ ΣΟΤ ΚΑΠΝΙΜΑΣΟ ΣΟΤ ΔΗΜΟΙΟΤ ΦΩΡΟΤ ΣΡΟΠΟΠΟΙΗΗ ΣΩΝ ΝΟΜΩΝ 3730/2008 ΚΑΙ 3370/2005

ΚΕΥΑΛΑΙΟ Z ΜΕΣΡΑ ΓΙΑ ΣΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΤΗ ΣΟΤ ΚΑΠΝΙΜΑΣΟ ΣΟΤ ΔΗΜΟΙΟΤ ΦΩΡΟΤ ΣΡΟΠΟΠΟΙΗΗ ΣΩΝ ΝΟΜΩΝ 3730/2008 ΚΑΙ 3370/2005 ΚΕΥΑΛΑΙΟ Z ΜΕΣΡΑ ΓΙΑ ΣΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΤΗ ΣΟΤ ΚΑΠΝΙΜΑΣΟ ΣΟΤ ΔΗΜΟΙΟΤ ΦΩΡΟΤ ΣΡΟΠΟΠΟΙΗΗ ΣΩΝ ΝΟΜΩΝ 3730/2008 ΚΑΙ 3370/2005 Κωδικοπούηςη Άρθρο 17 Νόμου 3868/2010 (ΥΕΚ 129Α /3.8.2010): Όπωσ ιςχύει: Άρθρο 1 Προςταςύα

Διαβάστε περισσότερα

Εςωτερικόσ Κανονιςμόσ προμηθειών, μελετών, υπηρεςιών και ϋργων του κοινωφελούσ Ιδρύματοσ με την επωνυμύα «ΙΔΡΤΜΑ ΜΙΦΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ»

Εςωτερικόσ Κανονιςμόσ προμηθειών, μελετών, υπηρεςιών και ϋργων του κοινωφελούσ Ιδρύματοσ με την επωνυμύα «ΙΔΡΤΜΑ ΜΙΦΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ» Εςωτερικόσ Κανονιςμόσ προμηθειών, μελετών, υπηρεςιών και ϋργων του κοινωφελούσ Ιδρύματοσ με την επωνυμύα «ΙΔΡΤΜΑ ΜΙΦΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ» ΕΙΑΓΩΓΗ Σο κοινωφελϋσ ύδρυμα με την επωνυμύα «ΙΔΡΤΜΑ ΜΙΦΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΣΑΚΣΙΚΟΤ ΑΝΟΙΚΣΟΤ (ΔΙΕΘΝΗ) ΔΙΑΓΨΝΙΜΟΤ

ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΣΑΚΣΙΚΟΤ ΑΝΟΙΚΣΟΤ (ΔΙΕΘΝΗ) ΔΙΑΓΨΝΙΜΟΤ Μϋροσ Γ: Τποδεύγματα και Πύνακεσ υμμόρφωςησ ΕΡΓΟ ΕΠΑ: «Χηφιακϋσ δρϊςεισ Επιμελητηρύου Δωδεκανόςου για την ενύςχυςη τησ ανταγωνιςτικότητασ των Επιχειρόςεων» Τποϋργα: Τποϋργο 1: «Ολοκληρωμϋνο περιβϊλλον

Διαβάστε περισσότερα

Θεςμική Αναμόρφωςη τησ Προ-πτωχευτικήσ Διαδικαςίασ Εξυγίανςησ Επιχειρήςεων

Θεςμική Αναμόρφωςη τησ Προ-πτωχευτικήσ Διαδικαςίασ Εξυγίανςησ Επιχειρήςεων Ενημερωτικό ημείωμα Θεςμική Αναμόρφωςη τησ Προ-πτωχευτικήσ Διαδικαςίασ Εξυγίανςησ Επιχειρήςεων -Σι προβλέπει η νομοθετική ρύθμιςη για την προ-πτωχευτική διαδικαςία εξυγίανςησ επιχειρήςεων; Με την προτεινόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Υποςπγείο Οικονομίαρ,Ανάπτςξηρ & Τοςπισμού ΓΕΝ. Δ/ΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜ. ΤΠΗΡΕΙΩΝ Αθήνα, 26/10/2015 Δ/ΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΤΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΥΕΙΡΙΗ ΤΛΙΚΟΤ

Υποςπγείο Οικονομίαρ,Ανάπτςξηρ & Τοςπισμού ΓΕΝ. Δ/ΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜ. ΤΠΗΡΕΙΩΝ Αθήνα, 26/10/2015 Δ/ΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΤΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΥΕΙΡΙΗ ΤΛΙΚΟΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: 6ΦΞΟ4653Ο7-5ΡΕ ΑΔΑΜ: 15PROC003217962 Υποςπγείο Οικονομίαρ,Ανάπτςξηρ & Τοςπισμού ΓΕΝ. Δ/ΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜ. ΤΠΗΡΕΙΩΝ Αθήνα, 26/10/2015 Δ/ΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΤΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΥΕΙΡΙΗ ΤΛΙΚΟΤ Απ.Ππωη:19484/ΔΠΤ&ΔΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Χηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και ςχετικϋσ υπηρεςύεσ για την Πρωτοβϊθμια και Δευτεροβϊθμια Εκπαύδευςη

ΘΕΜΑ: Χηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και ςχετικϋσ υπηρεςύεσ για την Πρωτοβϊθμια και Δευτεροβϊθμια Εκπαύδευςη ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΔΤΜΑΣΩΝ ----- ΔΝΙΑΙΟ ΓΙΟΙΚΗΣΙΚΟ ΣΟΜΔΑ Π/ΘΜΙΑ & Γ/ΘΜΙΑ ΔΚΠ/Η Γ/ΝΗ ΠΟΤΓΩΝ Π/ΘΜΙΑ ΔΚΠ/Η Γ/ΝΗ ΠΟΤΓΩΝ Γ/ΘΜΙΑ ΔΚΠ/Η ----- Σατ. Γ/νζη: Ανδρέα Παπανδρέοσ 37 Σ.Κ. Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α9ΚΚ-8 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΜΙΑ 04/01/2011 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΗ. Αθόνα, 31 Δεκεμβρύου 2010 Αριθμ. Πρωτ. : ΤΑΠ/Υ.19.

ΑΔΑ: 4Α9ΚΚ-8 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΜΙΑ 04/01/2011 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΗ. Αθόνα, 31 Δεκεμβρύου 2010 Αριθμ. Πρωτ. : ΤΑΠ/Υ.19. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΜΙΑ 04/01/2011 ΑΔΑ: 4Α9ΚΚ-8 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΣΡΩΗ & ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΗΜΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΗ & ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΝΑΠΣΤΞΗ. ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Απολυτόριεσ Εξετϊςεισ Ημερόςιων Γενικών Λυκεύων. Εξεταζόμενο Μϊθημα: Νεοελληνική Γλώςςα, Ημ/νύα: 14 Μαύου 2010. Ενδεικτικέσ Απαντήςεισ Θεμάτων

Απολυτόριεσ Εξετϊςεισ Ημερόςιων Γενικών Λυκεύων. Εξεταζόμενο Μϊθημα: Νεοελληνική Γλώςςα, Ημ/νύα: 14 Μαύου 2010. Ενδεικτικέσ Απαντήςεισ Θεμάτων Απολυτόριεσ Εξετϊςεισ Ημερόςιων Γενικών Λυκεύων Εξεταζόμενο Μϊθημα: Νεοελληνική Γλώςςα, Ημ/νύα: 14 Μαύου 2010 Ενδεικτικέσ Απαντήςεισ Θεμάτων Α1 Σε μια ανϊλυςη ςχετικϊ με την αυτομόρφωςη, η ςυγγραφϋασ πραγματεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΑΚΩΝ Αθόνα, 31 Ιουλύου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΑΚΩΝ Αθόνα, 31 Ιουλύου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΑΚΩΝ Αθόνα, 31 Ιουλύου 2017 ΤΣΗΜΑΣΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ Αριθμ. Πρωτ.:2/59160/0004 ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΤΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΤΣΟΣΕΛΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 22411 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1412 30 Απριλίου 2012 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.1/9780 Υποχρεωτική αυτεπάγγελτη αναζήτηση πιστοποιητι κών βεβαιώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακασ τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών. Πλόρεσ ελληνικό περιβϊλλον (interface) για Διαχειριςτϋσ, Εκπαιδευτϋσ, Εκπαιδευόμενουσ

Πίνακασ τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών. Πλόρεσ ελληνικό περιβϊλλον (interface) για Διαχειριςτϋσ, Εκπαιδευτϋσ, Εκπαιδευόμενουσ Τλοποίηςη προγραμμάτων με την μέθοδο τησ τηλεκατάρτιςησ 1 Τλοπούηςη προγραμμϊτων με την μϋθοδο τησ τηλεκατϊρτιςησ δύναται να λϊβει χώρα μετϊ από πλόρωσ αιτιολογημϋνο αύτημα του Κλαδικού Υορϋα (Αναδόχου),

Διαβάστε περισσότερα

Απαντιςεισ ςε ερωτιματα υποψθφίων διαγωνιηομζνων

Απαντιςεισ ςε ερωτιματα υποψθφίων διαγωνιηομζνων Βραβείο Μεταφορών Δημητρίου Τςαμποφλα Πανελλήνιοσ Διαγωνιςμόσ φοιτητών και νζων αποφοίτων Ελληνικών Πανεπιςτημίων που διαθζτουν ςε Σχολζσ ή Τμήματά τουσ Τομζα ή Κατεφθυνςη Σπουδών Μεταφορών 1 οσ Ετήςιοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΙΦΕΙΑ ΑΝΑΘΕΣΟΤΑ ΑΡΦΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΨΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΗ ΣΑ ΕΓΓΡΑΥΑ. Εθνικό Κϋντρο Δημόςιασ Διούκηςησ και Αυτοδιούκηςησ (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.)

ΣΟΙΦΕΙΑ ΑΝΑΘΕΣΟΤΑ ΑΡΦΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΨΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΗ ΣΑ ΕΓΓΡΑΥΑ. Εθνικό Κϋντρο Δημόςιασ Διούκηςησ και Αυτοδιούκηςησ (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΠΕΡΙΛΗΧΗ ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΔΗΜΟΙΟΤ ΔΙΕΘΝΟΤ ΑΝΟΙΚΣΟΤ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΔΙΑΓΨΝΙΜΟΤ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΥΟΡΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗΡΙΟ ΚΑΣΑΚΤΡΨΗ ΣΗΝ ΠΛΕΟΝ ΤΜΥΕΡΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΥΟΡΑ ΒΑΕΙ ΣΙΜΗ ΓΙΑ ΣΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΦΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΡΕΤΝΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΨΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΡΕΤΝΑ & ΣΕΦΝΟΛΟΓΙΑ Αγ. Παραςκευή, Α.Π. : Δ.β.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΡΕΤΝΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΨΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΡΕΤΝΑ & ΣΕΦΝΟΛΟΓΙΑ Αγ. Παραςκευή, Α.Π. : Δ.β. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΡΕΤΝΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΨΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΡΕΤΝΑ & ΣΕΦΝΟΛΟΓΙΑ Αγ. Παραςκευή, 01.12.2016 Α.Π. : Δ.β./271/13914 ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ & ΣΕΦΝ. ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ Σμήμα Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΑΡΟΤΙ, 06/06/2018. Αρ. Πρωτ.: ΔΑ4Β/Υ204/8 /οικ ΠΡΟ: Ωσ πύνακασ αποδεκτών

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΑΡΟΤΙ, 06/06/2018. Αρ. Πρωτ.: ΔΑ4Β/Υ204/8 /οικ ΠΡΟ: Ωσ πύνακασ αποδεκτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΤΓΕΙΑ Εθνικόσ Οργανιςμόσ Παροχόσ Τπηρεςιών Τγεύασ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΠΟΘΕΕΩΝ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΥΑΛΙΣΙΚΩΝ ΦΕΕΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΑΡΟΦΩΝ ΑΘΕΝΕΙΑ Ε ΕΙΔΟ Ε.Ε. Σαχ. Δ/νςη: Σαχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΘΕΑΛΙΑ ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΜΕΣΑΠΣΤΦΙΑΚΩΝ ΠΟΤΔΩΝ. Κανονιζμός μεηαπηυχιακών ζπουδών ΠΘ 1

ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΘΕΑΛΙΑ ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΜΕΣΑΠΣΤΦΙΑΚΩΝ ΠΟΤΔΩΝ. Κανονιζμός μεηαπηυχιακών ζπουδών ΠΘ 1 ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΘΕΑΛΙΑ ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΜΕΣΑΠΣΤΦΙΑΚΩΝ ΠΟΤΔΩΝ Κανονιζμός μεηαπηυχιακών ζπουδών ΠΘ 1 ΠΕΡΙΕΦΟΜΕΝΑ ελύδα Α. ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 4 Άρθρο 1. Ειςαγωγό 4 1.Αποςτολό 4 2.τόχοι 4 3. Γενικϋσ Διατϊξεισ 4-5 4. Μεταπτυχιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΑΝΣΙΚΕ ΑΛΛΑΓΕ Ε ΥΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΣΑ

ΗΜΑΝΣΙΚΕ ΑΛΛΑΓΕ Ε ΥΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΣΑ Tax-i 11 Flash update Αύγουστος 201 ΗΜΑΝΣΙΚΕ ΑΛΛΑΓΕ Ε ΥΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΣΑ ΠΕΡΙΕΦΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑ ελύδα ΘΕΜΑ ελύδα Κώδικασ Φορολογικόσ Διαδικαςύασ Νϋα προθεςμύα κατϊρτιςησ Φακϋλου Τεκμηρύωςησ Ενδοομιλικών Συναλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΓΙΚΟΣ ΦΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΦΑΡΩΓΗ ΓΙΑΒΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΛΛΑΓΑ

Ο ΟΓΙΚΟΣ ΦΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΦΑΡΩΓΗ ΓΙΑΒΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΛΛΑΓΑ Ο ΟΓΙΚΟΣ ΦΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΦΑΡΩΓΗ ΓΙΑΒΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΛΛΑΓΑ 1 Ο Σακχαρώδησ Διαβότησ (ΣΔ) εύναι μια μεταβολικό διαταραχό και αποτελεύ ϋνα από τα ςυχνότερα χρόνια νοςόματα και μια από τισ ςημαντικότερεσ αιτύεσ πρόωρησ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΠΟΜΝΗΜΑ. Επεξήγηςη Συντμήςεων: Α.Φ.= Αυτιςτικό Φάςμα - Π.Σ.= Παράλληλη Στήριξη

ΤΠΟΜΝΗΜΑ. Επεξήγηςη Συντμήςεων: Α.Φ.= Αυτιςτικό Φάςμα - Π.Σ.= Παράλληλη Στήριξη www.asperger.gr Κωνσταντινοσπόλεως 29 155.62 Χολαργός Τηλ. 210.6535666 info@asperger.gr Α.Π. 7331/7-7-2010 Χολαργόσ, 28 Ιουνύου 2010 ΤΠΟΜΝΗΜΑ Θέμα: «Κατάργηςη τησ παράνομησ και αντιςυνταγματικήσ εγκυκλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Αρ. Πρωτ η Τγειον. Περιφ. ΑΣΣΙΚΗ Γ. Ν. Α. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΣΑ Αθήνα 18/04/2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Αρ. Πρωτ η Τγειον. Περιφ. ΑΣΣΙΚΗ Γ. Ν. Α. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΣΑ Αθήνα 18/04/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Αρ. Πρωτ. 10286 1 η Τγειον. Περιφ. ΑΣΣΙΚΗ Γ. Ν. Α. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΣΑ Αθήνα 18/04/2016 Προσ: Τη Διεύθυνση του νοσοκομείου Θέμα: "Τεχνικζσ προδιαγραφζσ για την ετήςια ςυντήρηςη του λογιςμικοφ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΔΙΑΓΨΝΙ ΜΟΤ ΤΜΥΨΝΑ ΜΕ ΣΟ ΑΡΘΡΟ 117 ΣΟΤ Ν.4412/2016 ΓΙΑ ΣΗ ΤΝΑΧΗ ΔΗΜΟ ΙΨΝ ΤΜΒΑ ΕΨΝ ΕΡΓΟΤ ΚΑΣΨ1 ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ ΣΟΤ Ν

ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΔΙΑΓΨΝΙ ΜΟΤ ΤΜΥΨΝΑ ΜΕ ΣΟ ΑΡΘΡΟ 117 ΣΟΤ Ν.4412/2016 ΓΙΑ ΣΗ ΤΝΑΧΗ ΔΗΜΟ ΙΨΝ ΤΜΒΑ ΕΨΝ ΕΡΓΟΤ ΚΑΣΨ1 ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ ΣΟΤ Ν ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Β ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΔΙΑΓΨΝΙΜΟΤ ΤΜΥΨΝΑ ΜΕ ΣΟ ΑΡΘΡΟ 117 ΣΟΤ Ν.4412/2016 ΓΙΑ ΣΗ ΤΝΑΧΗ ΔΗΜΟΙΨΝ ΤΜΒΑΕΨΝ ΕΡΓΟΤ ΚΑΣΨ 1 ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ ΣΟΤ Ν. 4412/2016 ΜΕ ΚΡΙΣΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΗ ΣΗΝ ΠΛΕΟΝ ΤΜΥΕΡΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΗΜΟ ΓΔΚΑΣΗ Γεζκάηη, ΓΙΔΤΘΤΝΗ ΣΔΥΝΙΚΩΝ ΤΠΗΡΔΙΩΝ Απιθ. Ππωη ΓΗΜΟΤ ΓΡΔΒΔΝΩΝ

ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΗΜΟ ΓΔΚΑΣΗ Γεζκάηη, ΓΙΔΤΘΤΝΗ ΣΔΥΝΙΚΩΝ ΤΠΗΡΔΙΩΝ Απιθ. Ππωη ΓΗΜΟΤ ΓΡΔΒΔΝΩΝ ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΗΜΟ ΓΔΚΑΣΗ Γεζκάηη, 03-12- 2018 ΓΙΔΤΘΤΝΗ ΣΔΥΝΙΚΩΝ ΤΠΗΡΔΙΩΝ Απιθ. Ππωη. 8733 ΓΗΜΟΤ ΓΡΔΒΔΝΩΝ Τασ. Δ/νζη : Διοικηηήπιο Τασ, Κώδικαρ : 51100, Γπεβενά Πληποθοπίερ :Εςθ. Καπαζηέπγιορ Τηλέθωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑ ΙΑ, ΚΟΙΝΨΝΙΚΗ Α ΥΑΛΙ Η & ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΙΑΦΕΙΡΙ Η ΚΟΙΝΟΣΙΚΨΝ & ΑΛΛΨΝ ΠΟΡΨΝ

ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑ ΙΑ, ΚΟΙΝΨΝΙΚΗ Α ΥΑΛΙ Η & ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΙΑΦΕΙΡΙ Η ΚΟΙΝΟΣΙΚΨΝ & ΑΛΛΨΝ ΠΟΡΨΝ ΑΔΑ: ΨΞΗΛΛ-Α28 INFORMATICS ΕΠΙΧΕΙΡΗ ΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΣΤΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.08.28 15:52:55 EEST Reason: Location:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΚΑΝΟΝΕ ΝΕΟΤ ΣΙΜΟΛΟΓΙΟΤ ΑΠΡΙΛΙΟ 2015

ΔΟΜΗ ΚΑΝΟΝΕ ΝΕΟΤ ΣΙΜΟΛΟΓΙΟΤ ΑΠΡΙΛΙΟ 2015 Ι. ΓΕΨΓΡΑΥΙΚΕ ΠΕΡΙΟΦΕ Για την χρόςη του Σιμολογύου Αυτοκινότων, η χώρα χωρύζεται ςτισ παρακϊτω γεωγραφικϋσ περιοχϋσ: 1. ΑΣΣΙΚΗ & ΝΗΙΑ ΑΡΓΟΑΡΨΝΙΚΟΤ 2. ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ 3. ΑΦΑΪΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΒΟΙΨΣΙΑ-ΕΤΒΟΙΑ 4. ΚΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΗ- ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑΣΑΞΕΙ ΣΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜMΑΣΕΙΑ ΩΜΑΣΟ ΔΙΩΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ ΕΓΚΛΗΜΑΣΟ (.Δ.Ο.Ε.) ΣΟΤ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΗ- ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑΣΑΞΕΙ ΣΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜMΑΣΕΙΑ ΩΜΑΣΟ ΔΙΩΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ ΕΓΚΛΗΜΑΣΟ (.Δ.Ο.Ε.) ΣΟΤ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΨΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΑΚΨΝ Αθόνα, 29 Ιουνύου 2017 ΤΣΗΜΑΣΨΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ Αριθμ. Πρωτ.: 2/ 40342 /0004 ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΤΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΨΝ ΑΤΣΟΣΕΛΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΑΝΘΡΨΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΙΑΓΩΓΗ ~ 1 ~ τυλιανού. 1 Σο ςχϋδιο μαθόματοσ ςυζητόθηκε με το ςύμβουλο του μαθόματοσ τησ Νϋασ Ελληνικόσ Γλώςςασ κ. Μϊριο

1. ΕΙΑΓΩΓΗ ~ 1 ~ τυλιανού. 1 Σο ςχϋδιο μαθόματοσ ςυζητόθηκε με το ςύμβουλο του μαθόματοσ τησ Νϋασ Ελληνικόσ Γλώςςασ κ. Μϊριο ΔΙΚΣΤΟ ΤΝΕΡΓΑΙΑ ΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ Οικείοσ επιθεωρητήσ: Δρ Ανδρέασ Κυθραιώτησ Α' ΔΗΜΟΣΙΚΟ ΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΙΟΤ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΗ ΤΝΑΝΣΗΗ ΔΙΕΤΘΤΝΣΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΑΝΟΙΚΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑ ΙΑ ΓΙΑ ΣΗ ΤΝΑΧΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΨΝ ΔΗΜΟ ΙΨΝ ΤΜΒΑ ΕΨΝ ΜΕΛΕΣΨΝ ΚΑΣΨ ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ1 ΣΟΤ Ν

ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΑΝΟΙΚΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑ ΙΑ ΓΙΑ ΣΗ ΤΝΑΧΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΨΝ ΔΗΜΟ ΙΨΝ ΤΜΒΑ ΕΨΝ ΜΕΛΕΣΨΝ ΚΑΣΨ ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ1 ΣΟΤ Ν ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Β' ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΑΝΟΙΚΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΣΗ ΤΝΑΧΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΨΝ ΔΗΜΟΙΨΝ ΤΜΒΑΕΨΝ ΜΕΛΕΣΨΝ ΚΑΣΨ ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ 1 ΣΟΤ Ν. 4412/2016 ΜΕ ΚΡΙΣΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΗ ΣΗΝ ΠΛΕΟΝ ΤΜΥΕΡΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΥΟΡΑ ΒΑΕΙ ΒΕΛΣΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΙΘ. 1123/2017

ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΙΘ. 1123/2017 ΕΛΛΗΝΘΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΘΑ ΠΕΡ.ΑΝΑΣΟΛΘΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΘΑ - ΘΡΑΚΗ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΘΟΤ Δ/ΝΗ ΣΕΥΝΘΚΩΝ ΤΠΗΡΕΘΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΙΘ. 1123/2017 ΕΡΓΟ: "Καηαζκευή παιδικών χαρών " ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟ : 400.000,00 με ΦΠΑ ΠΡΟΕΛΕΤΗ ΠΘΣΩΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΣΤΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ. Περιεχόμενα 1 ΓΕΝΙΚΑ ΣΟΙΧΕΙΑ... 11

ΕΠΙΧΕΙΡΗΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΣΤΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ. Περιεχόμενα 1 ΓΕΝΙΚΑ ΣΟΙΧΕΙΑ... 11 Περιεχόμενα ΤΝΟΧΗ ΠΡΟΚΛΗΗ... 4 ΤΝΣΟΜΟΓΡΑΥΙΕ... 6 1 ΓΕΝΙΚΑ ΣΟΙΧΕΙΑ... 11 1.1 ΟΙΣΜΟΙ... 11 1.2 ΣΚΟΡΟΣ ΤΘΣ ΔΑΣΘΣ... 14 1.3 ΣΥΝΟΡΤΙΚΘ ΡΕΙΓΑΦΘ ΤΘΣ ΔΑΣΘΣ... 14 1.3.1 Αντικείμενο τησ δράςησ... 14 1.3.2 Αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνςη Οδικόσ Αςφϊλειασ και Περιβϊλλοντοσ

Διεύθυνςη Οδικόσ Αςφϊλειασ και Περιβϊλλοντοσ Διεύθυνςη Οδικόσ Αςφϊλειασ και Περιβϊλλοντοσ Πρόταςη αναμόρφωςησ θεςμικού πλαιςύου χορόγηςησ αδειών ςε υποψόφιουσ οδηγούσ: για τη διαςφϊλιςη τησ ποιότητασ και τησ διαφϊνειασ των διαδικαςιών την ενύςχυςη

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ Σμόμα Προμηθειών Σαχ. Δ/νςη: Πληροφορύεσ: Σηλϋφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώσ 211, 177 78 Σαύροσ Βαςιλικό Αναςτοπούλου 213 1306 483 213 1306 480 vanastopoulou@ekdd.gr Αθόνα, 01/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΑΝΟΙΚΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑ ΙΑ ΓΙΑ ΣΗ ΤΝΑΧΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΨΝ ΔΗΜΟ ΙΨΝ ΤΜΒΑ ΕΨΝ ΕΡΓΟΤ ΚΑΣΨ1 ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ ΣΟΤ Ν

ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΑΝΟΙΚΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑ ΙΑ ΓΙΑ ΣΗ ΤΝΑΧΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΨΝ ΔΗΜΟ ΙΨΝ ΤΜΒΑ ΕΨΝ ΕΡΓΟΤ ΚΑΣΨ1 ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ ΣΟΤ Ν ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Β ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΑΝΟΙΚΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΣΗ ΤΝΑΧΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΨΝ ΔΗΜΟΙΨΝ ΤΜΒΑΕΨΝ ΕΡΓΟΤ ΚΑΣΨ 1 ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ ΣΟΤ Ν. 4412/2016 ΜΕ ΚΡΙΣΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΗ ΣΗΝ ΠΛΕΟΝ ΤΜΥΕΡΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΥΟΡΑ ΜΕ ΒΑΗ ΣΗΝ ΣΙΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΟΙΚΣΟ ΔΙΑΓΨΝΙΜΟ ΜΕ ΣΗ ΦΡΗΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΠΛΕΙΣΗΡΙΑΜΟΤ

ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΟΙΚΣΟ ΔΙΑΓΨΝΙΜΟ ΜΕ ΣΗ ΦΡΗΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΠΛΕΙΣΗΡΙΑΜΟΤ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΟΙΚΣΟ ΔΙΑΓΨΝΙΜΟ (ΜΕ ΣΗ ΦΡΗΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΠΛΕΙΣΗΡΙΑΜΟΤ) ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΔΙΕΘΝΟΤ ΑΝΟΙΚΣΟΤ ΔΙΑΓΨΝΙΜΟΤ ΜΕ ΣΗ ΦΡΗΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΠΛΕΙΣΗΡΙΑΜΟΤ ΓΙΑ ΣΗ ΜΙΘΨΗ ΣΡΙΨΝ(3) ΤΣΗΜΑΣΨΝ ΑΤΣΟΜΕΣΑΓΓΙΗ Αναθϋτουςα Αρχό :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΣΨΝ ΠΡΟΣΕΡΨΝ ΑΙΡΕΙΜΟΣΗΣΕ Πρόοδοσ εκπλήρωςησ Ιανουάριοσ 2018 ΕΠ «ΜΕΣΑΡΡΤΘΜΙΗ, ΔΗΜΟΙΟΤ ΣΟΜΕΑ»

ΕΚ ΣΨΝ ΠΡΟΣΕΡΨΝ ΑΙΡΕΙΜΟΣΗΣΕ Πρόοδοσ εκπλήρωςησ Ιανουάριοσ 2018 ΕΠ «ΜΕΣΑΡΡΤΘΜΙΗ, ΔΗΜΟΙΟΤ ΣΟΜΕΑ» ΑΙΡΕΙΜΟΣΗΣΕ Πρόοδοσ εκπλήρωςησ Ιανουάριοσ 2018 ΕΠ «ΜΕΣΑΡΡΤΘΜΙΗ, ΔΗΜΟΙΟΤ ΣΟΜΕΑ» Εθνική Αρχή υντονιςμού Ειδικό Τπηρεςύα τρατηγικόσ, χεδιαςμού και Αξιολόγηςησ Σμάρω Ζηςοπούλου Σταυρούλα Πελεκάςη 1 Ειςαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ: Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ. την με ςυνοπτικό διαδικαςύα επιλογό αναδόχου για την καταςκευό του ϋργου: Εκτιμώμενησ αξύασ 38.

ΦΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ: Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ. την με ςυνοπτικό διαδικαςύα επιλογό αναδόχου για την καταςκευό του ϋργου: Εκτιμώμενησ αξύασ 38. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΣΙΑ ΔΗΜΟ ΦΙΟΤ ΣΕΦΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΕΡΓΟ: ΕΩΣΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε.ΜΑΣΙΧΟΧΩΡΙΩΝ Ταχ. Διεύθυνςη: Οινοπύωνοσ 1 Χύοσ Ταχ. Κώδικασ: 82100 ΦΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ: ΑΣΑ Δ Ι Α Κ Η Ρ Τ Ξ Η Τ Ν Ο Π Σ Ι Κ Η Δ Ι Α Δ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΑΝΟΙΚΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΣΗ ΤΝΑΧΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΨΝ ΔΗΜΟΙΨΝ ΤΜΒΑΕΨΝ ΜΕΛΕΣΨΝ ΑΝΨ ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ ΣΟΤ Ν. 4412/ ΜΕ ΚΡΙΣΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΗ ΣΗΝ ΠΛΕΟΝ ΤΜΥΕΡΟΤΑ

ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΑΝΟΙΚΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΣΗ ΤΝΑΧΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΨΝ ΔΗΜΟΙΨΝ ΤΜΒΑΕΨΝ ΜΕΛΕΣΨΝ ΑΝΨ ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ ΣΟΤ Ν. 4412/ ΜΕ ΚΡΙΣΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΗ ΣΗΝ ΠΛΕΟΝ ΤΜΥΕΡΟΤΑ ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΑΝΟΙΚΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΣΗ ΤΝΑΧΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΨΝ ΔΗΜΟΙΨΝ ΤΜΒΑΕΨΝ ΜΕΛΕΣΨΝ ΑΝΨ ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ ΣΟΤ Ν. 4412/2016 1 ΜΕ ΚΡΙΣΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΗ ΣΗΝ ΠΛΕΟΝ ΤΜΥΕΡΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΥΟΡΑ ΒΑΕΙ ΒΕΛΣΙΣΗ ΦΕΗ ΠΟΙΟΣΗΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (κωδ.: 62Ζ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (κωδ.: 62Ζ) 1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Καραμαούνα 1, Πλατεία Σκρα 55132 Καλαμαριά Θεσσαλονίκης Τηλ.: +30 23 4591 Φαξ: +30 23 4597 e-mail: centre@komvos.edu.gr Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχοι και επύ τόπου μετρόςεισ των επιπϋδων των υψύςυχνων ηλεκτρομαγνητικών πεδύων ςτο περιβϊλλον ςταθμών κεραιών ςε όλη τη χώρα κατϊ το ϋτοσ 2015

Έλεγχοι και επύ τόπου μετρόςεισ των επιπϋδων των υψύςυχνων ηλεκτρομαγνητικών πεδύων ςτο περιβϊλλον ςταθμών κεραιών ςε όλη τη χώρα κατϊ το ϋτοσ 2015 Έλεγχοι και επύ τόπου μετρόςεισ των επιπϋδων των υψύςυχνων ηλεκτρομαγνητικών πεδύων ςτο περιβϊλλον ςταθμών κεραιών ςε όλη τη χώρα κατϊ το ϋτοσ 2015 Συγκεντρωτικϊ ςτοιχεύα Η Ελληνικό Επιτροπό Ατομικόσ Ενϋργειασ

Διαβάστε περισσότερα