Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2007

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2007"

Transcript

1 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου του ιευθύνων Συµβούλου και του Οικονοµικού ιευθυντή 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου επί των ενοποιηµένων οικονοµικών 3-6 καταστάσεων Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών επί των ενοποιηµένων οικονοµικών 7-9 καταστάσεων Ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου επί των ξεχωριστών οικονοµικών καταστάσεων της Εταιρείας Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών επί των ξεχωριστών οικονοµικών καταστάσεων της Εταιρείας Ξεχωριστές οικονοµικές καταστάσεις της Εταιρείας (1)

2 ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι ιοικητικό Συµβούλιο Αγαθοκλής Κωνσταντίνου (Πρόεδρος) Ανδρέας Κωνσταντίνου ( ιευθύνων Σύµβουλος) Ανδρέας Αναστασίου (Εκτελεστικός Σύµβουλος) Μάριος Σπύρου (Εκτελεστικός Σύµβουλος) Ανδρέας Γρηγορίου (Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος) Γραµµατέας Εταιρείας Ανδρέας Αναστασίου Λεωφόρος Ποσειδώνος Πάφος Κύπρος Εγγεγραµµένο γραφείο Λεωφόρος Ποσειδώνος Πάφος Κύπρος (1)

3 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου, του ιευθύνων Συµβούλου και του Οικονοµικού ιευθυντή Σύµφωνα µε το άρθρο 9 του περί των Προϋποθέσεων ιαφάνειας Νόµο, εµείς τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου και ο ιευθύνων Σύµβουλος και Οικονοµικός ιευθυντής της Constantinou Bros Hotels Public Company Limited επιβεβαιώνουµε ότι, εξ όσων γνωρίζουµε: (α) οι ετήσιες οικονοµικές καταστάσεις: (ι) Καταρτίσθηκαν σύµφωνα µε τα εφαρµοστέα λογιστικά πρότυπα και σύµφωνα µε τις διατάξεις του εδαφίου (4) και (ιι) Παρέχουν αληθινή και δίκαιη εικόνα των στοιχείων του ενεργητικού και παθητικού, της οικονοµικής κατάστασης και του κέρδους ή ζηµιών της εταιρείας και των επιχειρήσεων που περιλαµβάνονται στους ενοποιηµένους λογαριασµούς ως σύνολο και (β) η έκθεση συµβούλων παρέχει δίκαιη ανασκόπηση των εξελίξεων και της απόδοσης της επιχείρησης καθώς και της θέσης της εταιρείας και των επιχειρήσεων που περιλαµβάνονται στους ενοποιηµένους λογαριασµούς ως σύνολο, µαζί µε περιγραφή των κυριοτέρων κινδύνων και αβεβαιοτήτων που αντιµετωπίζουν. Μέλη του ιοικητικού Συµβουλίου Ονοµατεπώνυµο Υπογραφή Αγαθοκλής Κωνσταντίνου, Πρόεδρος Ανδρέας Κωνσταντίνου, ιευθύνων Σύµβουλος Μάριος Σπύρου, Εκτελεστικός Σύµβουλος Ανδρέας Γρηγορίου, Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος Ανδρέας Αναστασίου, Εκτελεστικός Σύµβουλος και Οικονοµικός ιευθυντής Πάφος 23 Απριλίου 2008 (2)

4 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου επί των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων 1 Το ιοικητικό Συµβούλιο παρουσιάζει την έκθεσή του µαζί µε τις ελεγµένες ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις του Συγκροτήµατος για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου. Κύριες δραστηριότητες 2 Οι κύριες δραστηριότητες του Συγκροτήµατος, που δεν έχουν αλλάξει από τον προηγούµενο χρόνο, είναι η ιδιοκτησία και διαχείριση των πιο κάτω ξενοδοχείων στην Πάφο: Athena Beach Hotel, ξενοδοχείο 4 αστέρων, δυναµικότητας 430 δωµατίων Athena Royal Beach Hotel, ξενοδοχείο 4 αστέρων δυναµικότητας 162 δωµατίων Pioneer Beach Hotel, ξενοδοχείο 4 αστέρων, δυναµικότητας 255 δωµατίων Paphian Bay Hotel, ξενοδοχείο 3 αστέρων, δυναµικότητας 219 δωµατίων Oι θυγατρικές εταιρείες που µαζί µε την Εταιρεία αποτελούν το Συγκρότηµα παρουσιάζονται στην σηµείωση 23 των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων. Ανασκόπηση των εξελίξεων, της τρέχουσας κατάστασης και της επίδοσης των δραστηριοτήτων του Συγκροτήµατος 3 Το κέρδος από εργασίες για το έτος ανήλθε σε σε σύγκριση µε κέρδος ύψους για το αντίστοιχο προηγούµενο έτος. Η αύξηση του κέρδους οφείλεται κυρίως στην αύξηση των εισοδηµάτων λόγω αυξηµένης πληρότητας των ξενοδοχείων. Τα χρηµατοδοτικά έξοδα για το έτος ανήλθαν σε σε σύγκριση µε τα χρηµατοδοτικά έξοδα ύψους του προηγούµενου έτους. Η αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στη συναλλαγµατική ζηµιά από Ιαπωνικά Γεν και Ευρώ, καθώς επίσης και στη σηµαντική αύξηση των τόκων πληρωτέων η οποία προέκυψε από την µετατροπή των δανείων κατά την διάρκεια του έτους σε Ευρώ και Κυπριακές λίρες από Ελβετικά Φράγκα και Ιαπωνικά Γεν, νοµίσµατα των οποίων τα δάνεια φέρουν πιο ψηλά επιτόκια. Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας δεν αναµένει οποιεσδήποτε σηµαντικές αλλαγές στις δραστηριότητες του Συγκροτήµατος για το προσεχές µέλλον πέραν αυτών που αναφέρονται στην προβλεπόµενη εξέλιξη του Συγκροτήµατος πιο κάτω. Κυριότεροι κίνδυνοι και αβεβαιότητες 4 Τα αποτελέσµατα του Συγκροτήµατος επηρεάζονται σε µεγάλο βαθµό από το ύψος και την ποιότητα του τουριστικού ρεύµατος προς την Κύπρο. Οι κυριότεροι χρηµατοοικονοµικοί κίνδυνοι και αβεβαιότητες που αντιµετωπίζει το Συγκρότηµα παρουσιάζονται στην Σηµείωση 3 των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων. (3)

5 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου επί των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων (συνέχεια) Προβλεπόµενη εξέλιξη του Συγκροτήµατος 5 Το ιοικητικό Συµβούλιο και η ιεύθυνση λαµβάνοντας υπόψη την γενική πολιτική και οικονοµική αστάθεια που επικρατεί τόσο στην Ευρώπη αλλά και στην Κύπρο, εκτιµά ότι δεν µπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη αναµενόµενων αποτελεσµάτων για το έτος 2008 αλλά οι ενδείξεις για την τουριστική κίνηση της καλοκαιρινής περιόδου δεν παρουσιάζουν στο παρόν στάδιο σηµαντικά στοιχεία ανάκαµψης σε σύγκριση µε την περσινή χρονιά. Αποτελέσµατα 6 Τα αποτελέσµατα του Συγκροτήµατος για το έτος παρουσιάζονται στη σελίδα 10. Το ιοικητικό Συµβούλιο δεν εισηγείται την πληρωµή µερίσµατος και το καθαρό κέρδος για το έτος µεταφέρεται στα αποθεµατικά. Μερίσµατα 7 Στις 5 Ιουλίου πληρώθηκε µέρισµα για το έτος ύψους το οποίο λογίστηκε στο συµφέρον µετόχων ως διανοµή των κερδών που κρατήθηκαν στο έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου. Μετοχικό κεφάλαιο 8 εν υπήρχαν αλλαγές στο µετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας. ιοικητικό Συµβούλιο 9 Τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου στις 31 εκεµβρίου και την ηµεροµηνία αυτής της έκθεσης παρουσιάζονται στη σελίδα 1. Όλοι τους ήταν µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου για ολόκληρο το έτος. 10 Σύµφωνα µε το Καταστατικό της Εταιρείας οι κύριοι Ανδρέας Αναστασίου και Μάριος Σπύρου αποχωρούν, είναι όµως επανεκλέξιµοι και προσφέρονται για επανεκλογή. 11 εν υπήρχαν σηµαντικές αλλαγές στην κατανοµή των αρµοδιοτήτων ή στην αποζηµίωση του ιοικητικού Συµβουλίου. (4)

6 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου επί των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων (συνέχεια) Συµµετοχή Συµβούλων στο κεφάλαιο της Εταιρείας 12 Τα ποσοστά συµµετοχής στο κεφάλαιο της Εταιρείας που κατέχουν µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου, η σύζυγος και τα ανήλικα τέκνα τους, καθώς και εταιρείες στις οποίες κατέχουν άµεσα ή έµµεσα τουλάχιστον 20% των µετοχών µε δικαίωµα ψήφου υπολογιζόµενο σύµφωνα µε τους κανονισµούς του Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου, στις 31 εκεµβρίου και στις 23 Απριλίου 2008 ήταν: Ποσοστό συµµετοχής % Αγαθοκλής Κωνσταντίνου 0,00 Ανδρέας Κωνσταντίνου 86,87 Ανδρέας Γρηγορίου 0,00 Ανδρέας Αναστασίου 0,00 Μάριος Σπύρου 0,00 Μέτοχοι που κατέχουν πέραν του 5% του κεφαλαίου της Εταιρείας 13 Στις 23 Απριλίου 2008 οι ακόλουθοι µέτοχοι κατείχαν πέραν του 5% του εκδοθέντος µετοχικού κεφαλαίου: Ποσοστό % Ανδρέας Κωνσταντίνου 86,87 Στις 12 Ιουλίου ο ιευθύνων Σύµβουλος της Εταιρείας κος Ανδρέας Κωνσταντίνου έκανε ηµόσια Πρόταση για απόκτηση µέχρι και 100% του εκδοµένου µετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Constantinou Bros Hotels Public Company Limited (η «Εταιρεία») αλλά όχι λιγότερο από το 50% συν µια µετοχή του εκδοµένου µετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Η ηµόσια πρόταση έληξε επιτυχώς στις 2 Οκτωβρίου. Το συνολικό ποσοστό αποδοχής της ηµόσιας Πρότασης από τους µετόχους της Εταιρείας ανήλθε σε 51.87%, µετοχές και η συνολική συµµετοχή του Προτείνοντα έφθασε το 86,87% του µετοχικού κεφαλαίου. Κώδικας Εταιρικής ιακυβέρνησης 14 Το ιοικητικό Συµβούλιο έχει µελετήσει τις πρόνοιες του Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης που έχει εκδοθεί από το Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου και έχει αποφασίσει ότι δεν θα εφαρµόσει τον Κώδικα στο άµεσο µέλλον. (5)

7 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου επί των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων (συνέχεια) Συµβάσεις µε µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου και συνδεόµενα πρόσωπα 15 Πέραν των συναλλαγών και των υπολοίπων µε τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου και τα συνδεόµενα πρόσωπα που αναφέρονται στη σηµείωση 24 των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων δεν υπήρχε οποιαδήποτε άλλη σηµαντική σύµβαση µε την Εταιρεία ή τις εξαρτηµένες της στις 31 εκεµβρίου στην οποία Σύµβουλοι ή συνδεόµενα πρόσωπα είχαν ουσιώδες συµφέρον. Συνδεδεµένα πρόσωπα περιλαµβάνουν τη σύζυγο, τα ανήλικα τέκνα και εταιρείες στις οποίες ο Σύµβουλος κατέχει άµεσα ή έµµεσα τουλάχιστο 20% του δικαιώµατος ψήφου σε γενική συνέλευση. Γεγονότα µεταγενέστερα του ισολογισµού 16 Με την εισαγωγή του Ευρώ ως του επίσηµου νοµίσµατος της Κυπριακής ηµοκρατίας από την 1 Ιανουαρίου 2008, το νόµισµα λειτουργίας του Συγκροτήµατος έχει αλλάξει από Κυπριακές Λίρες σε Ευρώ. Ως αποτέλεσµα, η οικονοµική κατάσταση του Συγκροτήµατος την 1 Ιανουαρίου 2008 έχει µετατραπεί σε Ευρώ µε βάση το οριστικό κλείδωµα της ισοτιµίας 1 = Υποκαταστήµατα 17 Το Συγκρότηµα δεν λειτουργούσε µέσω οποιονδήποτε υποκαταστηµάτων κατά τη διάρκεια του έτους. Ελεγκτές 18 Οι Ανεξάρτητοι Ελεγκτές, PricewaterhouseCoopers Limited, έχουν εκδηλώσει επιθυµία να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Ψήφισµα που να εξουσιοδοτεί τους Συµβούλους να καθορίσουν την αµοιβή τους θα κατατεθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση. Με Εντολή του ιοικητικού Συµβουλίου Ανδρέας Κωνσταντίνου ιευθύνων Σύµβουλος Πάφος, 23 Απριλίου 2008 (6)

8 Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών Προς τα Mέλη της Constantinou Bros Hotels Public Company Limited 2005 Cyprus Export Award for Services PricewaterhouseCoopers Limited City House 58 Grivas Dighenis Avenue CY-8047 Paphos P O Box CY-8103 Paphos, Cyprus Telephone: Facsimile: Έκθεση επί των Ενοποιηµένων Οικονοµικών Καταστάσεων Έχουµε ελέγξει τις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις της Constantinou Bros Hotels Public Company Limited ( η Εταιρεία ) και των θυγατρικών της (το Συγκρότηµα ) στις σελίδες 10 µέχρι 50, που αποτελούνται από τον ενοποιηµένο ισολογισµό στις 31 εκεµβρίου, και την ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων, την ενοποιηµένη κατάσταση αλλαγών στα ίδια κεφάλαια και την ενοποιηµένη κατάσταση ταµειακών ροών για το έτος που έληξε την ηµεροµηνία αυτή, και περίληψη των σηµαντικών λογιστικών αρχών και άλλες επεξηγηµατικές σηµειώσεις. Ευθύνη του ιοικητικού Συµβουλίου για τις Οικονοµικές Καταστάσεις Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας είναι υπεύθυνο για την ετοιµασία και δίκαιη παρουσίαση αυτών των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης όπως αυτά υιοθετήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και τις απαιτήσεις του περί Εταιρειών Νόµου της Κύπρου, Κεφ Η ευθύνη αυτή περιλαµβάνει: σχεδιασµό, εφαρµογή και τήρηση εσωτερικού ελέγχου σχετικού µε την ετοιµασία και τη δίκαιη παρουσίαση οικονοµικών καταστάσεων απαλλαγµένων από ουσιώδη λάθη και παραλείψεις, είτε οφειλοµένων σε απάτη είτε σε λάθος επιλογή και εφαρµογή καταλλήλων λογιστικών αρχών και υπολογισµό λογιστικών εκτιµήσεων που είναι λογικές υπό τις περιστάσεις. Ευθύνη των Ελεγκτών Η δική µας ευθύνη είναι να εκφράσουµε γνώµη πάνω σ αυτές τις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις µε βάση τον έλεγχό µας. ιενεργήσαµε τον έλεγχό µας σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Ελέγχου. Τα Πρότυπα αυτά απαιτούν όπως συµµορφωνόµαστε µε δεοντολογικές απαιτήσεις και όπως προγραµµατίζουµε και διενεργούµε τον έλεγχο για να πάρουµε λογικές διαβεβαιώσεις κατά πόσο οι οικονοµικές καταστάσεις είναι απαλλαγµένες από ουσιώδη λάθη και παραλείψεις Board Members: Phidias K Pilides (CEO), Dinos N Papadopoulos (Deputy CEO), Tassos I Televantides (Deputy CEO), Panikos N Tsiailis, Christakis Santis, Stephos D Stephanides, Costas L Hadjiconstantinou, George Foradaris, Costas M Nicolaides, Angelos M Loizou, Vasilis Hadjivassiliou, Androulla S Pittas, Savvas C Michail, Costas L Mavrocordatos, Christos M Themistocleous, Panicos Kaouris, Nicos A Neophytou, George M Loizou, Pantelis G Evangelou, Liakos M Theodorou, Stelios Constantinou, Tassos Procopiou, Andreas T Constantinides, Theo Parperis, Constantinos Constantinou, Petros C Petrakis, Philippos C Soseilos, Evgenios C Evgeniou, Christos Tsolakis, Nicos A Theodoulou, Nikos T Nikolaides, Cleo A Papadopoulou, Marios S Andreou, Nicos P Chimarides, Aram Tavitian, Constantinos Taliotis, Stavros A Kattamis, Yiangos A Kaponides, Tasos N Nolas, Chrysilios K Pelekanos, Eftychios Eftychiou, George C Lambrou, Chris Odysseos Directors of Operations: Adrian Ioannou, Androulla Aristidou, Achilleas Chrysanthou, George Skapoullaros, Bambos A Charalambous, Demetris V Psaltis, Constantinos L Kapsalis, Stelios A Violaris (7) Offices: Nicosia, Limassol, Larnaca, Paphos PricewaterhouseCoopers Ltd is a private company, Registered in Cyprus (Reg. No )

9 Ευθύνη των Ελεγκτών (συνέχεια) Ένας έλεγχος συνεπάγεται την εκτέλεση διαδικασιών για τη λήψη ελεγκτικής µαρτυρίας για ποσά και άλλες γνωστοποιήσεις στις οικονοµικές καταστάσεις. Οι διαδικασίες που επιλέγονται εξαρτώνται από την κρίση του ελεγκτή, περιλαµβανοµένης της εκτίµησης των κινδύνων ουσιωδών λαθών και παραλείψεων των οικονοµικών καταστάσεων, είτε οφειλοµένων σε απάτη είτε σε λάθος. Κάνοντας αυτές τις εκτιµήσεις κινδύνων, ο ελεγκτής λαµβάνει υπόψη του τον εσωτερικό έλεγχο που σχετίζεται µε την ετοιµασία και τη δίκαιη παρουσίαση των οικονοµικών καταστάσεων της οικονοµικής οντότητας για να σχεδιάσει ελεγκτικές διαδικασίες που είναι κατάλληλες υπό τις περιστάσεις, αλλά όχι µε σκοπό την έκφραση γνώµης επί της αποτελεσµατικότητας του εσωτερικού ελέγχου της οικονοµικής οντότητας. Ένας έλεγχος περιλαµβάνει επίσης την αξιολόγηση της καταλληλότητας των λογιστικών αρχών που χρησιµοποιήθηκαν και της λογικότητας των λογιστικών εκτιµήσεων που έγιναν από το ιοικητικό Συµβούλιο, καθώς και την αξιολόγηση της γενικής παρουσίασης των οικονοµικών καταστάσεων. Πιστεύουµε ότι η ελεγκτική µαρτυρία που έχουµε λάβει είναι επαρκής και κατάλληλη για να παράσχει µια βάση για την ελεγκτική µας γνώµη. Γνώµη Κατά τη γνώµη µας, οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις δίνουν αληθινή και δίκαιη εικόνα της οικονοµικής κατάστασης του Συγκροτήµατος στις 31 εκεµβρίου, και της χρηµατοοικονοµικής επίδοσης και των ταµειακών ροών του για το έτος που έληξε την ηµεροµηνία αυτή σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης όπως αυτά υιοθετήθηκαν από την ΕΕ και τις απαιτήσεις του περί Εταιρειών Νόµου της Κύπρου, Κεφ Έκθεση επί Άλλων Νοµικών Απαιτήσεων Σύµφωνα µε τις απαιτήσεις του περί Εταιρειών Νόµου, Κεφ. 113, αναφέρουµε τα πιο κάτω: Έχουµε πάρει όλες τις πληροφορίες και εξηγήσεις που θεωρήσαµε αναγκαίες για σκοπούς του ελέγχου µας. Κατά τη γνώµη µας, έχουν τηρηθεί από την Εταιρεία κατάλληλα λογιστικά βιβλία. Οι οικονοµικές καταστάσεις της Εταιρείας συµφωνούν µε τα λογιστικά βιβλία. Κατά τη γνώµη µας και από όσα καλύτερα έχουµε πληροφορηθεί και σύµφωνα µε τις εξηγήσεις που µας δόθηκαν, οι οικονοµικές καταστάσεις παρέχουν τις απαιτούµενες από τον περί Εταιρειών Νόµο, Κεφ. 113, πληροφορίες µε τον απαιτούµενο τρόπο. Κατά τη γνώµη µας, οι πληροφορίες που δίνονται στην έκθεση του ιοικητικού Συµβουλίου στις σελίδες 3 µέχρι 6 συνάδουν µε τις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις. (8)

10 Άλλο Θέµα Αυτή η έκθεση, περιλαµβανοµένης και της γνώµης, ετοιµάστηκε για τα µέλη της Εταιρείας ως σώµα και µόνο σύµφωνα µε το Άρθρο 156 του περί Εταιρειών Νόµου, Κεφ. 113 και για κανένα άλλο σκοπό. ίνοντας αυτή τη γνώµη δεν αποδεχόµαστε ή αναλαµβάνουµε ευθύνη για οποιονδήποτε άλλο σκοπό ή προς οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο στη γνώση του οποίου αυτή η έκθεση δυνατόν να περιέλθει. PricewaterhouseCoopers Limited Chartered Accountants Πάφος, 23 Απριλίου 2008 (9)

11 Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου Σηµ. Συµπληρωµατικές πληροφορίες σε Ευρώ Πωλήσεις Κόστος πωληθέντων υπηρεσιών και αγαθών ( ) ( ) ( ) ( ) Μικτό κέρδος Άλλα έσοδα εκµετάλλευσης Άλλα κέρδη καθαρά Έξοδα πωλήσεων και προώθησης ( ) ( ) ( ) ( ) Έξοδα διοικητικής λειτουργίας ( ) ( ) ( ) ( ) Κέρδος εργασιών Χρηµατοδοτικά έξοδα 9 ( ) ( ) ( ) ( ) Κέρδος πριν τη φορολογία Φορολογία 10 ( ) (58.470) ( ) (99.902) Καθαρό κέρδος για το έτος ========== ========== ========== ========== Κέρδος ανά µετοχή που αναλογεί στους µετόχους της Εταιρείας κατά την διάρκεια του έτους (σεντς ανά µετοχή) - Βασικό και πλήρως κατανεµηµένο 12 0,58 1,07 1,00 1,84 ========== ========== ========== ========== Οι σηµειώσεις στις σελίδες 10 µέχρι 50 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος αυτών των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων. (10)

12 Ενοποιηµένος ισολογισµός στις 31 εκεµβρίου Σηµ. Περιουσιακά στοιχεία Συµπληρωµατικές πληροφορίες σε Ευρώ Μη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία Ακίνητα, εγκαταστάσεις και εξοπλισµός Κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία Αποθέµατα Εµπορικά και άλλα εισπρακτέα Φορολογία επιστρεπτέα Ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα Σύνολο περιουσιακών στοιχείων ========== ========== ========== ========== Ίδια κεφάλαια και υποχρεώσεις Κεφάλαιο και αποθεµατικά Μετοχικό κεφάλαιο Αποθεµατικό υπέρ το άρτιο Αποθεµατικά δίκαιης αξίας Κέρδη που κρατήθηκαν Μη βραχυπρόθεσµες υποχρεώσεις ανεισµός Αναβαλλόµενες φορολογικές υποχρεώσεις Βραχυπρόθεσµες υποχρεώσεις Εµπορικοί και άλλοι πιστωτές ανεισµός Σύνολο υποχρεώσεων Σύνολο ιδίων κεφαλαίων και υποχρεώσεων ========== ========== ========== ========== Στις 23 Απριλίου 2008 το ιοικητικό Συµβούλιο της Constantinou Bros Hotels Public Company Limited ενέκρινε αυτές τις οικονοµικές καταστάσεις για έκδοση. Ανδρέας Κωνσταντίνου, ιευθύνων Σύµβουλος Αγαθοκλής Κωνσταντίνου, Πρόεδρος Οι σηµειώσεις στις σελίδες 10 µέχρι 50 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος αυτών των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων. (11)

13 Ενοποιηµένη κατάσταση αλλαγών στα ίδια κεφάλαια για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου Αποθεµατικό υπέρ το άρτιο (1) Αποθεµατικά δίκαιης αξίας γης και ξενοδοχειακών κτιρίων Σηµ. Μετοχικό κεφάλαιο Κέρδη που κρατήθηκαν (2) Σύνολο Υπόλοιπο την 1 Ιανουαρίου Μεταφορά αποσβέσεων - µεικτή - - ( ) Μεταφορά αποσβέσεων - φόρος (33.586) - Αναβαλλόµενος φόρος στην επανεκτίµηση Έκτακτη εισφορά για την άµυνα επί της λογιζόµενης διανοµής µερίσµατος (43.674) (43.674) Καθαρή (ζηµία)/κέρδος που αναγνωρίστηκε στα ίδια κεφάλαια - - ( ) (6.838) Καθαρό κέρδος για το έτος Σύνολο αναγνωρισµένων κερδών για το έτος - - ( ) Μέρισµα για το ( ) ( ) Υπόλοιπο την 31 εκεµβρίου /1 Ιανουαρίου ========== ========== ========== ========= ========== Μεταφορά αποσβέσεων - µεικτή - - ( ) Μεταφορά αποσβέσεων - φόρος (53.833) - Αναβαλλόµενος φόρος στην επανεκτίµηση Καθαρή (ζηµιά)/κέρδος που αναγνωρίστηκε στα ίδια κεφάλαια - - ( ) Καθαρό κέρδος για το έτος Σύνολο αναγνωρισµένων κερδών για το έτος - - ( ) Μέρισµα για το ( ) ( ) Υπόλοιπο την 31 εκεµβρίου ========== ========== ========== ========= ========== (1) Το αποθεµατικό υπέρ το άρτιο δεν είναι διαθέσιµο για διανοµή υπό µορφή µερίσµατος (2) Από την 1 Ιανουαρίου 2003, εταιρείες που δεν διανέµουν 70% των κερδών τους µετά τη φορολογία, όπως προσδιορίζονται από τον περί Εκτάκτου Εισφοράς για την Άµυνα της ηµοκρατίας Νόµο, κατά τη διάρκεια των δύο ετών από το τέλος του φορολογικού έτους στο οποίο τα κέρδη αναφέρονται, θα θεωρείται πως έχουν διανέµει αυτό το ποσό σαν µέρισµα. Έκτακτη αµυντική εισφορά προς 15% θα είναι πληρωτέα πάνω σε αυτή τη λογιζόµενη διανοµή µερίσµατος στην έκταση που οι µέτοχοι (άτοµα και εταιρείες) κατά το τέλος της περιόδου των δύο ετών από το τέλος του φορολογικού έτους στο οποίο τα κέρδη αναφέρονται, είναι φορολογικοί κάτοικοι Κύπρου. Το ποσό της λογιζόµενης διανοµής µερίσµατος µειώνεται µε οποιοδήποτε πραγµατικό µέρισµα ήδη διανεµήθηκε για το έτος στο οποίο τα κέρδη αναφέρονται. Αυτή η έκτακτη αµυντική εισφορά καταβάλλεται από την Εταιρεία για λογαριασµό των µετόχων. Οι σηµειώσεις στις σελίδες 10 µέχρι 50 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος αυτών των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων (12)

14 Ενοποιηµένη κατάσταση ταµειακών ροών για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου Σηµ. Συµπληρωµατικές πληροφορίες σε Ευρώ Ροή µετρητών από εργασίες Κέρδος πριν τη φορολογία Αναπροσαρµογές για: Αποσβέσεις ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού ιαγραφή ακινήτων εγκαταστάσεων και εξοπλισµού Πιστωτικούς τόκους 6 ( ) ( ) ( ) ( ) Χρεωστικούς τόκους Συναλλαγµατικοί ζηµιές/(κέρδη) από δανεισµό ( ) ( ) Συναλλαγµατικές ζηµιές από δάνεια εισπρακτέα Αλλαγές στο κεφάλαιο κίνησης: Αποθέµατα (9.008) (15.391) Εµπορικά και άλλα εισπρακτέα Εµπορικοί και άλλοι πιστωτές ( ) ( ) Μετρητά που προήλθαν από εργασίες Φορολογία που πληρώθηκε ( ) ( ) ( ) ( ) Καθαρά µετρητά από εργασίες Ροή µετρητών από επενδυτικές δραστηριότητες Αγορά ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού 14 ( ) ( ) ( ) ( ) Τόκοι που εισπράχτηκαν Αποπληρωµές δανείων από συγγενικά µέρη 24 (δ) Καθαρά µετρητά από/(για) επενδυτικές δραστηριότητες ( ) ( ) Ροή µετρητών από χρηµατοδοτικές δραστηριότητες Πληρωµές µακροπρόθεσµου δανεισµού ( ) ( ) ( ) ( ) Τόκοι που πληρώθηκαν ( ) ( ) ( ) ( ) Μερίσµατα που πληρώθηκαν στους µετόχους της Εταιρείας ( ) ( ) ( ) ( ) Καθαρά µετρητά για χρηµατοδοτικές δραστηριότητες ( ) ( ) ( ) ( ) Καθαρή µείωση στα µετρητά και τραπεζικά παρατραβήγµατα ( ) ( ) ( ) ( ) Μετρητά και τραπεζικά παρατραβήγµατα στην αρχή του έτους Μετρητά και τραπεζικά παρατραβήγµατα στο τέλος του έτους ========= ========= ========== ========= Οι σηµειώσεις στις σελίδες 10 µέχρι 50 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος αυτών των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων. (13)

15 Σηµειώσεις στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 1 Γενικές πληροφορίες Χώρα συστάσεως Η Εταιρεία συστάθηκε µε έδρα την Κύπρο ως ιδιωτική εταιρεία περιορισµένης ευθύνης σύµφωνα µε τις πρόνοιες του περί Εταιρειών Νόµου, Κεφ. 113 και τον εκέµβριο του 1999 µετατράπηκε σε δηµόσια εταιρεία. Τον Ιούνιο του 2000 οι µετοχές της Εταιρεία εισήχθηκαν στο Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου. Το εγγεγραµµένο γραφείο και η διεύθυνση εργασίας της Εταιρείας είναι στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 77, 8042 Πάφος, Κύπρος, όπου είναι και ο τόπος εργασιών της. Κύριες δραστηριότητες Η κύρια δραστηριότητα του Συγκροτήµατος, που δεν έχει αλλάξει από το προηγούµενο χρόνο, είναι η ιδιοκτησία και διαχείριση των πιο κάτω ξενοδοχείων στην Πάφο: Athena Beach Hotel, ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, δυναµικότητας 440 δωµατίων Pioneer Beach Hotel, ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, δυναµικότητας 255 δωµατίων Athena Royal Beach Hotel, ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων δυναµικότητας 162 δωµατίων Paphian Bay Hotel, ξενοδοχείο τριών αστέρων δυναµικότητας 219 δωµατίων. 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών Οι κυριότερες λογιστικές αρχές που εφαρµόστηκαν στην κατάρτιση αυτών των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων εκτίθενται πιο κάτω. Αυτές οι αρχές έχουν εφαρµοστεί µε συνέπεια για όλα τα έτη που παρουσιάζονται σε αυτές τις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις εκτός από όπου δηλώνεται διαφορετικά. Βάση ετοιµασίας Οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις της Constantinou Bros Hotels Public Company Limited έχουν καταρτιστεί σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης ( ΠΧΠ) όπως αυτά υιοθετήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και τις απαιτήσεις του περί Εταιρειών Νόµου, Κεφ. 113, της Κύπρου και τους περί Αξιών και Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόµους και Κανονισµούς. Οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις έχουν καταρτιστεί µε βάση την αρχή του ιστορικού κόστους όπως έχει τροποποιηθεί µε την εκτίµηση σε δίκαιη αξία της γης και των κτιρίων. Η κατάρτιση των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων σύµφωνα µε τα ΠΧΠ απαιτεί τη χρήση ορισµένων σηµαντικών λογιστικών εκτιµήσεων και την άσκηση κρίσης από τη διεύθυνση στη διαδικασία εφαρµογής των λογιστικών αρχών του Συγκροτήµατος. (14)

16 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Bάση ετοιµασίας (συνέχεια) Οι τοµείς που απαιτούν µεγαλύτερου βαθµού κρίση ή είναι πιο πολύπλοκοι, ή τοµείς όπου οι παραδοχές και οι υπολογισµοί έχουν σηµαντική επίδραση στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις παρουσιάζονται στη Σηµείωση 4. Υιοθέτηση καινούργιων και αναθεωρηµένων ΠΧΠ Κατά το τρέχον έτος το Συγκρότηµα υιοθέτησε όλα τα καινούργια και αναθεωρηµένα ΠΧΠ τα οποία σχετίζονται µε τις εργασίες του και είναι εφαρµόσιµα για λογιστικές περιόδους που αρχίζουν την 1 Ιανουαρίου. Η υιοθέτηση αυτή δεν έχει επιφέρει σηµαντικές αλλαγές στις λογιστικές αρχές του Συγκροτήµατος. Η υιοθέτηση του ΠΧΠ 7 "Χρηµατοοικονοµικά Μέσα: Γνωστοποιήσεις" και η συµπληρωµατική αναθεώρηση του ΛΠ1, "Παρουσίαση Οικονοµικών Καταστάσεων Γνωστοποιήσεις Κεφαλαίων", εισάγουν νέες γνωστοποιήσεις σχετικά µε χρηµατοοικονοµικά µέσα και το κεφάλαιο και δεν έχουν οποιαδήποτε επίδραση στην ταξινόµηση και την αποτίµηση στις οικονοµικές καταστάσεις του Συγκροτήµατος ή στις γνωστοποιήσεις που σχετίζονται µε τη φορολογία και τους εµπορικούς και άλλους πιστωτές. Κατά την ηµεροµηνία έγκρισης αυτών των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων τα πιο κάτω ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης ( ΠΧΠ) και Ερµηνείες από το IFRIC είχαν εκδοθεί αλλά δεν είχαν τεθεί ακόµη σε εφαρµογή: Πρότυπα που τίθεται σε ισχύ για το έτος που λήγει στις 31 εκεµβρίου 2008: - ΙFRIC Ερµηνεία 11 ΠΧΠ 2 Συναλλαγές σε µετοχές του Συγκροτήµατος και Ίδιες Μετοχές (Ισχύει από 1 Μαρτίου ) - IFRIC Ερµηνεία 12 Συµφωνίες για Παραχώρηση Υπηρεσιών (Ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2008)*. - IFRIC Ερµηνεία 14 ΛΠ19 Το Όριο για Περιουσιακό Στοιχείο Καθορισµένων Παροχών, Ελάχιστες Απαιτήσεις Χρηµατοδότησης και Αλληλεπίδραση τους (Ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2008)*. (15)

17 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Πρότυπα που τίθενται σε ισχύει για το έτος που λήγει στις 31 εκεµβρίου 2009: - ΠΧΠ 8 Λειτουργικοί Τοµείς (Ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2009). - ΛΠ 23 Αναθεώρηση Κόστος ανεισµού (Ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2009)* - IFRIC Ερµηνεία 13 Προγράµµατα Πιστών Πελατών (Ισχύει από 1 Ιουλίου 2008)*. - ΛΠ 1 (Αναθεωρηµένο ) Παρουσίαση Οικονοµικών Καταστάσεων (Ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2009)*. - ΛΠ 2 Παροχές που εξαρτώνται από την Αξία των Μετοχών (Τροποποίηση 2008: Προϋποθέσεις Κατοχύρωσης και Ακυρώσεις) (Ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2009)*. - ΛΠ 32 Χρηµατοοικονοµικά Μέσα: Παρουσίαση και ΛΠ 1, Παρουσίαση Οικονοµικών Καταστάσεων (Τροποποίηση 2008 Χρηµατοοικονοµικά Μέσα που Υπόκεινται σε ικαιώµατα Προαίρεσης Πώλησης και Υποχρεώσεις που προκύπτουν στην Ρευστοποίηση) (Ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2009) *. Πρότυπα που τίθενται σε ισχύει για το έτος που λήγει στις 31 εκεµβρίου 2010: - ΠΧΠ 3 (Αναθεώρηση 2008) Συνενώσεις Επιχειρήσεων (Ισχύει για συνενώσεις επιχειρήσεων για τις οποίες η ηµεροµηνία απόκτησης είναι την ή µετά την έναρξη της πρώτης ετήσιας περιόδου αναφοράς που αρχίζει την ή µετά την 1 Ιουλίου 2009)*. - ΛΠ 27 (Αναθεώρηση 2008) Ενοποιηµένες και Ξεχωριστές Οικονοµικές Καταστάσεις (Ισχύει από 1 Ιουλίου 2009) * * εν έχουν ακόµη υιοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση. To ιοικητικό Συµβούλιο αναµένει πως η υιοθέτηση αυτών των λογιστικών προτύπων σε µελλοντικές περιόδους δεν θα έχει σηµαντική επίδραση στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις του Συγκροτήµατος. Βάση ενοποίησης Οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις περιλαµβάνουν τις οικονοµικές καταστάσεις της Constantinou Bros Hotels Public Company Limited (η Εταιρεία ) και των εξαρτηµένων της εταιρειών που µαζί αναφέρονται ως το Συγκρότηµα. (α) Εξαρτηµένες εταιρείες Οι εξαρτηµένες εταιρείες είναι όλες οι οντότητες (συµπεριλαµβανοµένων εταιρειών ειδικού καθεστώτος) στις οποίες το Συγκρότηµα άµεσα ή έµµεσα, κατέχει περισσότερες από το 50% των µετοχών µε δικαίωµα ψήφου, ή έχει τη δύναµη, µε οποιονδήποτε άλλο τρόπο, να ελέγχει τις χρηµατοοικονοµικές και λειτουργικές αρχές τους. (16)

18 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Βάση ενοποίησης (συνέχεια) Η ύπαρξη και επιρροή ενδεχοµένων δικαιωµάτων ψήφου, τα οποία µπορούν στο παρόν στάδιο να εξασκηθούν ή να µετατραπούν σε δικαιώµατα ψήφου λαµβάνεται υπόψη όταν καθορίζεται κατά πόσο το Συγκρότηµα ελέγχει µια άλλη εταιρεία. Οι εξαρτηµένες εταιρείες περιλαµβάνονται στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις από την ηµεροµηνία κατά την οποία ο έλεγχος µεταφέρεται στο Συγκρότηµα µέχρι την ηµεροµηνία που παύει ο έλεγχος. Η εξαγορά των εξαρτηµένων εταιρειών λογίζεται µε βάση την λογιστική µέθοδο της αγοράς. Το κόστος µιας εξαγοράς υπολογίζεται ως η δίκαιη αξία των περιουσιακών στοιχείων που παραχωρούνται, ίδια κεφάλαια που εκδόθηκαν και υποχρεώσεις που προέκυψαν ή αναλήφθηκαν κατά την ηµεροµηνία της ανταλλαγής πλέον κόστα που σχετίζονται άµεσα µε την εξαγορά. Αναγνωρίσιµα περιουσιακά στοιχεία και υποχρεώσεις και ενδεχόµενες υποχρεώσεις που αναλήφθηκαν σε συνένωση επιχειρήσεων υπολογίζονται αρχικά σε δίκαιες αξίες κατά την ηµεροµηνία εξαγοράς ασχέτως τυχών συµφερόντων µειοψηφίας. Το πλεόνασµα του κόστους εξαγοράς πέραν της δίκαιης αξίας του µεριδίου του Συγκροτήµατος στα αναγνωρίσιµα καθαρά περιουσιακά στοιχεία λογίζεται ως υπεραξία. Εάν το κόστος της εξαγοράς είναι µικρότερο της δίκαιης αξίας των καθαρών περιουσιακών στοιχείων της εξαρτηµένης που αποκτάται, η διαφορά αναγνωρίζεται κατευθείαν στο λογαριασµό αποτελεσµάτων. Όλες οι συναλλαγές και υπόλοιπα µεταξύ των εταιρειών του Συγκροτήµατος, καθώς επίσης και οποιαδήποτε µη πραγµατοποιηθέντα κέρδη πάνω σε αυτές τις συναλλαγές απαλείφονται. Ζηµιές που δεν πραγµατοποιήθηκαν επίσης απαλείφονται αλλά θεωρείται σαν δείχτης αποµείωσης στην αξία του περιουσιακού στοιχείου που µεταφέρθηκε. Όπου χρειάζεται, οι λογιστικές αρχές των εξαρτηµένων εταιρειών έχουν διαφοροποιηθεί για να συνάδουν µε τις λογιστικές αρχές που εφαρµόζει το Συγκρότηµα. (β) Συναλλαγές και συµφέρον µειοψηφίας Το Συγκρότηµα εφαρµόζει την αρχή που οι συναλλαγές µε συµφέρον µειοψηφίας χειρίζονται ως συναλλαγές µε µέρη εκτός του Συγκροτήµατος. Κέρδη και ζηµιές από πώληση συµφέρον µειοψηφίας αναγνωρίζονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. Υπεραξία που προκύπτει από αγορές από συµφέρον µειοψηφίας, είναι η διαφορά µεταξύ του κόστους εξαγοράς και της λογιστικής αξίας του σχετικού µεριδίου των καθαρών περιουσιακών στοιχείων της εξαρτηµένης εταιρείας που αποκτήθηκε. (17)

19 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Αναγνώριση εισοδηµάτων Ο κύκλος εργασιών του Συγκροτήµατος προέρχεται από ξενοδοχειακές δραστηριότητες. Το εισόδηµα αποτελείται από τη δίκαιη αξία πώλησης για προϊόντα και υπηρεσίες µετά την αφαίρεση Φόρου Προστιθέµενης Αξίας, άλλων φόρων και εκπτώσεων. Τα έσοδα του Συγκροτήµατος αναγνωρίζονται ως εξής: (α) Πωλήσεις υπηρεσιών Οι πωλήσεις υπηρεσιών αναγνωρίζονται στη λογιστική περίοδο που προσφέρονται οι υπηρεσίες µε αναφορά στη συµπλήρωση της συγκεκριµένης συναλλαγής υπολογισµένη µε βάση τις υπηρεσίες που προσφέρθηκαν ως αναλογία των συνολικών υπηρεσιών που θα προσφερθούν. (β) Πωλήσεις αγαθών Οι πωλήσεις αγαθών αναγνωρίζονται όταν σηµαντικοί κίνδυνοι και οφέλη ιδιοκτησίας των αγαθών έχουν µεταφερθεί στον πελάτη. Αυτό γίνεται συνήθως όταν το Συγκρότηµα έχει πωλήσει ή παραδώσει τα αγαθά στον πελάτη, ο πελάτης έχει αποδεχθεί τα αγαθά και η αποπληρωµή των σχετικών εισπρακτέων ποσών είναι εύλογα εξασφαλισµένη. (γ) Πιστωτικοί τόκοι Οι πιστωτικοί τόκοι αναγνωρίζονται κατά αναλογία χρόνου χρησιµοποιώντας τη µέθοδο του πραγµατικού επιτοκίου. (δ) Εισόδηµα από ενοίκια Το εισόδηµα από ενοίκια αναγνωρίζεται σύµφωνα µε τη σταθερή µέθοδο κατά τη διάρκεια της περιόδου µίσθωσης. Ανάλυση κατά τοµέα Ένας τοµέας δραστηριότητας είναι το σύνολο περιουσιακών στοιχείων και δραστηριοτήτων που συµβάλλουν στην παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών που υπόκεινται σε διαφορετικούς κινδύνους και αποδόσεις από ότι άλλοι τοµείς. Ένας γεωγραφικός τοµέας παρέχει προϊόντα ή υπηρεσίες σε ένα συγκεκριµένο οικονοµικό περιβάλλον το οποίο υπόκειται σε κινδύνους και αποδόσεις διαφορετικούς από τοµείς που δραστηριοποιούνται σε άλλο οικονοµικό περιβάλλον. (18)

20 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Ωφελήµατα υπαλλήλων Το Συγκρότηµα και οι υπάλληλοι συνεισφέρουν στο Κυβερνητικό Ταµείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων µε βάση τους µισθούς των υπαλλήλων. Επιπρόσθετα, αριθµός υπαλλήλων του Συγκροτήµατος συµµετέχει στο ταµείο προνοίας ξενοδοχειακών υπαλλήλων και συντεχνιακά ταµεία ιατρικής περίθαλψης στα οποία το Συγκρότηµα και οι υπάλληλοι συνεισφέρουν. Όλα τα σχέδια στα οποία συµµετέχουν οι υπάλληλοι του Συγκροτήµατος είναι καθορισµένων συνεισφορών. Οι συνεισφορές του Συγκροτήµατος αναγνωρίζονται στην περίοδο που σχετίζονται και περιλαµβάνονται στο κόστος προσωπικού. Το Συγκρότηµα δεν έχει επιπρόσθετες υποχρεώσεις αφού πληρωθούν οι συνεισφορές. Προπληρωµένες συνεισφορές αναγνωρίζονται ως περιουσιακό στοιχείο στο βαθµό που είναι εφικτή η επιστροφή µετρητών ή µείωση των µελλοντικών πληρωµών. Μετατροπή ξένου νοµίσµατος (α) Νόµισµα λειτουργίας και παρουσίασης Τα στοιχεία που περιλαµβάνονται στις οικονοµικές καταστάσεις της κάθε εταιρείας του Συγκροτήµατος αποτιµούνται χρησιµοποιώντας το νόµισµα του κύριου οικονοµικού περιβάλλοντος µέσα στο οποίο λειτουργεί το Συγκρότηµα ( το νόµισµα λειτουργίας ). Οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις παρουσιάζονται σε Κυπριακές λίρες (), το οποίο είναι το νόµισµα λειτουργίας και παρουσίασης του Συγκροτήµατος. Οι συµπληρωµατικές πληροφορίες παρουσιάζονται σε ευρώ σύµφωνα µε την παράγραφο 57 του ΛΠ21 Οι επιδράσεις Μεταβολών των Τιµών Συναλλάγµατος χρησιµοποιώντας ως τιµή συναλλάγµατος την ισοτιµία που εκδόθηκε από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου κατά την ηµεροµηνία του ισολογισµού του τρέχοντος έτους (δηλαδή Κ1= 1,7086) στις 31 εκεµβρίου τόσο για το τρέχον έτος όσο και για τα συγκριτικά ποσά. (β) Συναλλαγές και υπόλοιπα Συναλλαγές σε ξένο νόµισµα καταχωρούνται στο νόµισµα λειτουργίας µε βάση τις τιµές συναλλάγµατος που ισχύουν την ηµεροµηνία της συναλλαγής. Συναλλαγµατικά κέρδη και ζηµιές που προκύπτουν από την εξόφληση τέτοιων συναλλαγών και από τη µετατροπή µε τη συναλλαγµατική ισοτιµία που ισχύει στο τέλος του έτους χρηµατικών περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων που είναι σε ξένα νοµίσµατα αναγνωρίζονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. (19)

21 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Φορολογία Οι τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις και περιουσιακά στοιχεία για την τρέχουσα και τις προηγούµενες περιόδους υπολογίζονται µε βάση το ποσό που αναµένεται ότι θα πληρωθεί ή θα ανακτηθεί από τις φορολογικές αρχές χρησιµοποιώντας φορολογικούς συντελεστές και νοµοθεσίες που είχαν θεσπιστεί ή ουσιαστικά θεσπιστεί µέχρι την ηµεροµηνία του ισολογισµού. Γίνεται πλήρης πρόβλεψη για αναβαλλόµενη φορολογία, χρησιµοποιώντας τη µέθοδο υποχρέωσης, πάνω σε όλες τις προσωρινές διαφορές που προκύπτουν µεταξύ της φορολογικής βάσης των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων και της λογιστικής τους αξίας στις οικονοµικές καταστάσεις. Η αναβαλλόµενη φορολογία υπολογίζεται χρησιµοποιώντας φορολογικούς συντελεστές και νοµοθεσίες που έχουν θεσπιστεί ή ουσιαστικά θεσπιστεί µέχρι την ηµεροµηνία του ισολογισµού και αναµένεται ότι θα ισχύουν όταν οι σχετικές αναβαλλόµενες φορολογικές απαιτήσεις πραγµατοποιηθούν ή όταν οι αναβαλλόµενες φορολογικές υποχρεώσεις διακανονιστούν. Αναβαλλόµενες φορολογικές απαιτήσεις αναγνωρίζονται στην έκταση που είναι πιθανόν ότι µελλοντικά φορολογητέα κέρδη θα είναι διαθέσιµα έναντι των οποίων οι προσωρινές διαφορές µπορούν να χρησιµοποιηθούν. ιανοµή µερισµάτων Η διανοµή των µερισµάτων στους µετόχους της Εταιρείας αναγνωρίζεται ως υποχρέωση στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις του Συγκροτήµατος στο έτος όπου τα µερίσµατα εγκρίνονται από τους µετόχους της Εταιρείας. Ακίνητα, εγκαταστάσεις και εξοπλισµός Η γη και τα ξενοδοχειακά κτίρια παρουσιάζονται σε δίκαιη αξία, µε βάση εκτιµήσεις από εξωτερικούς ανεξάρτητους εκτιµητές, µείον µεταγενέστερες αποσβέσεις για κτίρια. Οι συσσωρευµένες αποσβέσεις την ηµεροµηνία της επανεκτίµησης διαγράφονται έναντι της µικτής λογιστικής αξίας του περιουσιακού στοιχείου και η καθαρή αξία αναπροσαρµόζεται στην επανεκτιµηµένη αξία του περιουσιακού στοιχείου. Οι επανεκτιµήσεις γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήµατα έτσι ώστε τα ποσά που εµφανίζονται στον ισολογισµό να µην διαφέρουν σηµαντικά από τις δίκαιες αξίες κατά την ηµεροµηνία του ισολογισµού. (20)

22 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Ακίνητα, εγκαταστάσεις και εξοπλισµός (συνέχεια) Όλα τα άλλα στοιχεία ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού παρουσιάζονται σε ιστορικό κόστος µείον αποσβέσεις. Το ιστορικό κόστος περιλαµβάνει δαπάνες που σχετίζονται άµεσα µε την απόκτηση στοιχείων ακινήτων εγκαταστάσεων και εξοπλισµού. Αυξήσεις στη λογιστική αξία που προκύπτουν από επανεκτίµηση της γης και των κτιρίων, πιστώνονται στα αποθεµατικά δίκαιης αξίας στα ίδια κεφάλαια. Μειώσεις που αντισταθµίζουν προηγούµενες αυξήσεις του ιδίου περιουσιακού στοιχείου χρεώνονται έναντι των αποθεµατικών δίκαιης αξίας στα ίδια κεφάλαια. Όλες οι άλλες µειώσεις χρεώνονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. Κάθε χρόνο η διαφορά µεταξύ των αποσβέσεων µε βάση την επανεκτιµηµένη λογιστική αξία του περιουσιακού στοιχείου που χρεώθηκαν στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων και των αποσβέσεων µε βάση το αρχικό κόστος του περιουσιακού στοιχείου µεταφέρεται από τα αποθεµατικά δίκαιης αξίας στα κέρδη που κρατήθηκαν. Η γη δεν αποσβένεται. Οι αποσβέσεις για άλλα στοιχεία ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού υπολογίζονται χρησιµοποιώντας τη σταθερή µέθοδο ώστε να κατανεµηθεί το κόστος ή η επανεκτιµηµένη αξία µείον η υπολειµµατική αξία του κάθε στοιχείου ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού στο διάστηµα της εκτιµηµένης ωφέλιµης ζωής τους. Τα ετήσια ποσοστά απόσβεσης είναι ως εξής: Ξενοδοχειακά κτίρια 1 Άλλα κτίρια 3 Εγκαταστάσεις και µηχανήµατα 5 Οχήµατα Έπιπλα και εξοπλισµός Ρουχισµός, γυαλικά και σκεύη κουζίνας 33 Ηλεκτρονικοί υπολογιστές 20 Λογισµικά προγράµµατα 20 Κτίρια υπό κατασκευή τίποτε Η υπολειµµατική αξία και οι ωφέλιµες ζωές αναθεωρούνται και προσαρµόζονται σε κάθε ηµεροµηνία ισολογισµού εάν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο. Η λογιστική αξία ενός στοιχείου ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµoύ µειώνεται αµέσως στο ανακτήσιµο ποσό, εάν η λογιστική αξία υπερβαίνει το υπολογιζόµενο ανακτήσιµο ποσό. % απάνες για επιδιορθώσεις και συντήρηση ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµoύ χρεώνονται στη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων στο έτος που προκύπτουν. (21)

23 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Ακίνητα, εγκαταστάσεις και εξοπλισµός (συνέχεια) Το κόστος σηµαντικών ανακαινίσεων και άλλες µεταγενέστερες δαπάνες περιλαµβάνονται στην λογιστική αξία του περιουσιακού στοιχείου ή ανάλογα αναγνωρίζονται ως ξεχωριστό περιουσιακό στοιχείο µόνο όταν είναι πιθανό πως θα προκύψουν µελλοντικά οικονοµικά οφέλη στο Συγκρότηµα σε σχέση µε το περιουσιακό στοιχείο και το κόστος του µπορεί να υπολογιστεί αξιόπιστα. Κέρδη και ζηµιές από διάθεση ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού προσδιορίζονται µε τη σύγκριση των εισπράξεων µε τη λογιστική αξία και περιλαµβάνονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. Στην περίπτωση διάθεσης επανεκτιµηµένων περιουσιακών στοιχείων τα ποσά που περιλαµβάνονται στα αποθεµατικά δίκαιης αξίας µεταφέρονται στα κέρδη που κρατήθηκαν. Οι χρεωστικοί τόκοι επί δανείων για χρηµατοδότηση της κατασκευής ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισµού κεφαλαιοποιούνται κατά τη διάρκεια της περιόδου που χρειάζεται να συµπληρωθεί και ετοιµαστεί το περιουσιακό στοιχείο για τη σκοπευόµενη χρήση του. Όλα τα άλλα έξοδα δανεισµού διαγράφονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων στο έτος που προκύπτουν. Μισθώσεις Μισθώσεις όπου σηµαντικό µέρος των κινδύνων και ανταµοιβών της ιδιοκτησίας παραµένουν µε τον εκµισθωτή, ταξινοµούνται ως λειτουργικές µισθώσεις. Πληρωµές που αφορούν λειτουργικές µισθώσεις (µετά την αφαίρεση κινήτρων που εισπράχθηκαν από τον εκµισθωτή) χρεώνονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων σύµφωνα µε τη σταθερή µέθοδο στο διάστηµα της περιόδου µίσθωσης. Αποµείωση στην αξία µη χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων Τα περιουσιακά στοιχεία µε απεριόριστη ωφέλιµη ζωή δεν αποσβένονται αλλά ελέγχονται κάθε χρόνο για αποµείωση στην αξία. Τα περιουσιακά στοιχεία που αποσβένονται ελέγχονται για αποµείωση στην αξία, όταν γεγονότα ή αλλαγές στις περιστάσεις δείχνουν πως η λογιστική αξία µπορεί να µην είναι ανακτήσιµη. Ζηµιά αποµείωσης αναγνωρίζεται για τη διαφορά της λογιστικής αξίας και του ανακτήσιµου ποσού του περιουσιακού στοιχείου. Το ανακτήσιµο ποσό είναι το µεγαλύτερο της δίκαιης αξίας του περιουσιακού στοιχείου µείον έξοδα πωλήσεως και της αξίας λόγω χρήσης. Για σκοπούς προσδιορισµού της αποµείωσης, τα περιουσιακά στοιχεία οµαδοποιούνται στα µικρότερα επίπεδα για τα οποία υπάρχουν ξεχωριστές, αναγνωρίσιµες ταµειακές ροές (µονάδες δηµιουργίας ταµειακών ροών). Μη χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία εκτός της υπεραξίας τα οποία έχουν υποστεί αποµείωση ελέγχονται για πιθανή αντιστροφή της αποµείωσης σε κάθε ηµεροµηνία ισολογισµού. (22)

24 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Επενδύσεις Το Συγκρότηµα ταξινοµεί τις επενδύσεις του στις ακόλουθες κατηγορίες: χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων, δάνεια και εισπρακτέα, επενδύσεις διακρατούµενες µέχρι τη λήξη και χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία διαθέσιµα προς πώληση. Η ταξινόµηση των επενδύσεων εξαρτάται από το σκοπό για τον οποίο αποκτήθηκε η επένδυση. Η ιεύθυνση αποφασίζει την κατάλληλη ταξινόµηση των επενδύσεων κατά την αρχική αναγνώριση και επαναξιολογεί αυτήν την ταξινόµηση σε κάθε ηµεροµηνία ισολογισµού. (α) Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων Αυτή η κατηγορία έχει δύο υποκατηγορίες: χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία προς εµπορία και αυτά που ορίστηκαν σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων κατά την αρχική αναγνώριση. Ένα χρηµατοοικονοµικό περιουσιακό στοιχείο ταξινοµείται στην υποκατηγορία προς εµπορία αν αγοράστηκε κυρίως για σκοπούς πώλησης σε βραχυπρόθεσµη βάση. Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που ορίστηκαν σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων κατά την αρχική αναγνώριση είναι εκείνα η απόδοση των οποίων αξιολογείται µε βάση τη δίκαιη αξία, σύµφωνα µε τη στοιχειοθετηµένη επενδυτική στρατηγική του Συγκροτήµατος. Πληροφορίες µε βάση τη δίκαιη αξία σχετικά µε αυτά τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία παρέχονται εσωτερικά στα βασικά διοικητικά στελέχη του Συγκροτήµατος. Τα περιουσιακά στοιχεία στην κατηγορία αυτή ταξινοµούνται ως κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία αν είναι προς εµπορία ή αναµένεται να πωληθούν µέσα σε δώδεκα µήνες από την ηµεροµηνία του ισολογισµού. Το Συγκρότηµα δεν κατείχε τέτοια περιουσιακά στοιχεία κατά την διάρκεια του έτους. (β) άνεια και εισπρακτέα Τα δάνεια και εισπρακτέα είναι µη-παράγωγα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία µε σταθερές ή προσδιορίσιµες πληρωµές που δεν εµπορεύονται σε ενεργή αγορά και για τα οποία δεν υπάρχει πρόθεση για εµπορία του εισπρακτέου. Τα δάνεια και εισπρακτέα περιλαµβάνονται στα κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία, εκτός αν έχουν λήξη που υπερβαίνει τους δώδεκα µήνες από την ηµεροµηνία του ισολογισµού. Αυτά ταξινοµούνται ως µη-κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία. (23)

25 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Επενδύσεις (συνέχεια) (γ) Επενδύσεις διακρατούµενες µέχρι τη λήξη Οι επενδύσεις διακρατούµενες µέχρι τη λήξη είναι µη-παράγωγα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία µε σταθερές ή προσδιορίσιµες πληρωµές και µε σταθερή λήξη, τις οποίες η διεύθυνση του Συγκροτήµατος έχει τη θετική πρόθεση και δυνατότητα να κρατήσει µέχρι τη λήξη τους. Το Συγκρότηµα δεν κατείχε τέτοιες επενδύσεις κατά τη διάρκεια του έτους. (δ) Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία διαθέσιµα προς πώληση Τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία διαθέσιµα προς πώληση είναι µηπαράγωγα, τα οποία είτε ορίζονται στην κατηγορία αυτή ή δεν έχουν ταξινοµηθεί σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία. Περιλαµβάνονται στα µη-κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία εκτός εάν η διεύθυνση προτίθεται να πωλήσει τις επενδύσεις µέσα σε δώδεκα µήνες από την ηµεροµηνία του ισολογισµού. Το Συγκρότηµα δεν κατείχε τέτοια περιουσιακά στοιχεία κατά την διάρκεια του έτους. Αγορές και πωλήσεις επενδύσεων µε βάση συµβόλαιο κανονικής παράδοσης αναγνωρίζονται κατά την ηµεροµηνία που διεξάγεται η συναλλαγή, που είναι η ηµεροµηνία κατά την οποία το Συγκρότηµα δεσµεύεται να αγοράσει ή να πωλήσει το περιουσιακό στοιχείο. Οι επενδύσεις αναγνωρίζονται αρχικά σε δίκαιη αξία, πλέον το κόστος συναλλαγής για όλα τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που δεν παρουσιάζονται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων. Οι επενδύσεις διαγράφονται όταν το δικαίωµα να εισπραχθούν χρηµατικές ροές από τις επενδύσεις έχει λήξει, ή έχει µεταφερθεί και το Συγκρότηµα έχει ουσιαστικά µεταφέρει σηµαντικά ρίσκα και οφέλη ιδιοκτησίας. Τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία διαθέσιµα προς πώληση και χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων, παρουσιάζονται µετέπειτα σε δίκαιη αξία. Τα δάνεια και εισπρακτέα και οι επενδύσεις διακρατούµενες µέχρι τη λήξη παρουσιάζονται σε αποσβεσµένο κόστος χρησιµοποιώντας τη µέθοδο του πραγµατικού επιτοκίου. Πραγµατοποιηθέντα και µη πραγµατοποιηθέντα κέρδη και ζηµιές που προέρχονται από αλλαγές στη δίκαιη αξία των χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων περιλαµβάνονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων στην περίοδο που προκύπτουν. Μη πραγµατοποιηθέντα κέρδη ή ζηµιές που προκύπτουν από αλλαγές στη δίκαιη αξία των χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων διαθέσιµων προς πώληση αναγνωρίζονται στα ίδια κεφάλαια. Όταν χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία διαθέσιµα προς πώληση πωληθούν ή υποστούν αποµείωση στην αξία, οι συσσωρευµένες αναπροσαρµογές στη δίκαιη αξία συµπεριλαµβάνονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. (24)

26 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Επενδύσεις (συνέχεια) Η δίκαιη αξία των επενδύσεων που διαπραγµατεύονται σε µια ενεργή αγορά βασίζεται στη χρηµατιστηριακή τιµή προσφοράς. Εάν η αγορά για ένα χρηµατοοικονοµικό περιουσιακό στοιχείο δεν είναι ενεργή όπως επίσης και για µη εισηγµένες µετοχές, το Συγκρότηµα προσδιορίζει τη δίκαιη αξία χρησιµοποιώντας µεθόδους αποτίµησης. Οι µέθοδοι αποτίµησης περιλαµβάνουν τη χρήση πρόσφατων συναλλαγών που έγιναν σε καθαρά εµπορική βάση, αναφορά σε παρόµοιους τίτλους και µεθόδους προεξοφληµένων ταµειακών ροών κάνοντας µέγιστη χρήση δεδοµένων της αγοράς και ελάχιστη χρήση εσωτερικών δεδοµένων του Συγκροτήµατος. Σε περιπτώσεις που η δίκαιη αξία των επενδύσεων δεν µπορεί να επιµετρηθεί αξιόπιστα τότε οι επενδύσεις αυτές επιµετρώνται σε κόστος. Το Συγκρότηµα αξιολογεί σε κάθε ηµεροµηνία ισολογισµού κατά πόσον υπάρχει αντικειµενική απόδειξη ότι ένα χρηµατοοικονοµικό περιουσιακό στοιχείο ή µια οµάδα χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων, έχει υποστεί αποµείωση στην αξία. Στην περίπτωση µετοχικών τίτλων που ταξινοµήθηκαν ως διαθέσιµοι προς πώληση, µια σηµαντική ή παρατεταµένη µείωση στη δίκαιη αξία της µετοχής κάτω από το κόστος της λαµβάνεται υπόψη ως ένδειξη πιθανής αποµείωσης στην αξία. Αν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις για χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία διαθέσιµα προς πώληση η συσσωρευµένη ζηµιά η οποία προσδιορίζεται ως η διαφορά µεταξύ του κόστους απόκτησης και της παρούσας δίκαιης αξίας, µείον ζηµιών αποµείωσης του περιουσιακού στοιχείου που προηγουµένως αναγνωρίστηκαν στα αποτελέσµατα, µεταφέρεται από τα ίδια κεφάλαια και αναγνωρίζεται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. Οι ζηµιές αποµείωσης που αναγνωρίστηκαν στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων για µετοχικούς τίτλους δεν αντιστρέφονται µέσω της κατάστασης λογαριασµού αποτελεσµάτων. Αποθέµατα Τα αποθέµατα εµφανίζονται στην τιµή κόστους ή στην καθαρή ρευστοποιήσιµη αξία, όποια από τις δύο είναι χαµηλότερη. Η τιµή κόστους καθορίζεται µε τη µέθοδο του µέσου σταθµικού κόστους. Η καθαρή ρευστοποιήσιµη αξία είναι η υπολογιζόµενη τιµή πώλησης κατά τη συνήθη πορεία των εργασιών, µείον έξοδα διάθεσης. (25)

27 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Εµπορικά εισπρακτέα Τα εµπορικά εισπρακτέα αναγνωρίζονται αρχικά σε δίκαιη αξία και µετέπειτα παρουσιάζονται σε αποσβεσµένο κόστος χρησιµοποιώντας τη µέθοδο του πραγµατικού επιτοκίου, µείον πρόνοιας για αποµείωση της αξίας. Η πρόνοια για αποµείωση καθορίζεται όταν υπάρχει αντικειµενική ένδειξη πως το Συγκρότηµα δεν θα είναι σε θέση να εισπράξει τα συνολικά ποσά σύµφωνα µε τους αρχικούς όρους των εισπρακτέων. Το ποσό της πρόνοιας είναι η διαφορά µεταξύ της λογιστικής αξίας και της ανακτήσιµης αξίας του εισπρακτέου η οποία είναι η παρούσα αξία των υπολογιζόµενων µελλοντικών ταµειακών ροών, προεξοφληµένων µε το πραγµατικό επιτόκιο. Το ποσό της πρόβλεψης αναγνωρίζεται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. Μετοχικό κεφάλαιο Οι συνήθεις µετοχές ταξινοµούνται ως ίδια κεφάλαια. Προβλέψεις Οι προβλέψεις αναγνωρίζονται όταν το Συγκρότηµα έχει µια παρούσα νοµική ή τεκµαρτή υποχρέωση που προκύπτει από γεγονότα που έχουν προηγηθεί, είναι πιθανό να υπάρξει ροή περιουσιακών στοιχείων για εξόφληση αυτής της υποχρέωσης, και το ποσό της υποχρέωσης µπορεί να υπολογιστεί αξιόπιστα. ανεισµός Ο δανεισµός αναγνωρίζεται αρχικά σε δίκαιη αξία µετά την αφαίρεση του κόστους συναλλαγής. Ο δανεισµός παρουσιάζεται µετέπειτα σε αποσβεσµένο κόστος. Οποιαδήποτε διαφορά µεταξύ των εισπράξεων (µετά την αφαίρεση του κόστους συναλλαγής) και της αξίας εξόφλησης αναγνωρίζεται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων κατά τη διάρκεια του δανείου χρησιµοποιώντας τη µέθοδο του πραγµατικού επιτοκίου. Ο δανεισµός ταξινοµείται ως βραχυπρόθεσµη υποχρέωση εκτός εάν το Συγκρότηµα έχει το δικαίωµα άνευ όρων, να αναβάλλει την αποπληρωµή της υποχρέωσης για τουλάχιστο δώδεκα µήνες µετά την ηµεροµηνία του ισολογισµού. Ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα Τα ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα αποτελούνται από µετρητά στο ταµείο και καταθέσεις στην τράπεζα µείον τραπεζικά παρατραβήγµατα. Στον ισολογισµό, τα τραπεζικά παρατραβήγµατα περιλαµβάνονται στο δανεισµό στις βραχυπρόθεσµες υποχρεώσεις. (26)

Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις. Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσειςτηςμητρικήςεταιρείας

Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις. Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσειςτηςμητρικήςεταιρείας Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίου 2 5 ΔήλωσηΔιοικητικούΣυμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Unifast Finance & Investments Public Company Limited

Unifast Finance & Investments Public Company Limited Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΔήλωσητωνμελώντουΔιοικητικούΣυμβουλίου 2 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίου 3 5 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίουπερίΕταιρικήςΔιακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2006

Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2006 Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ελεγκτών 3 4

Διαβάστε περισσότερα

Amathus Public Limited

Amathus Public Limited Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΔήλωσητωνμελώντουΔιοικητικούΣυμβουλίουκαιτουοικονομικού διευθυντήτηςεταιρείαςγιατησύνταξητωνενοποιημένων

Διαβάστε περισσότερα

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και των υπευθύνων της Εταιρείας για

Διαβάστε περισσότερα

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2-6 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 7

Διαβάστε περισσότερα

Apollo Investment Fund Public Company Limited

Apollo Investment Fund Public Company Limited Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου2005 Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίου 2 6 Έκθεσηελεγκτών 7 8 Κατάστασηλογαριασμούαποτελεσμάτων 9 Ισολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΕΚ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΔΕΚ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 1 Κατάσταση εσόδων και εξόδων 2 Κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 3

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2-3 Έκθεση Ανεξάρτητου ελεγκτή 4-6 Κατάσταση λογαριασµού

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις 31 Οκτωβρίου2010

Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις 31 Οκτωβρίου2010 Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις 31 Οκτωβρίου Περιεχόμενα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΔήλωσητωνμελώντουΔιοικητικούΣυμβουλίουκαιτουυπεύθυνου σύνταξηςτωνενοποιημένωνκαιξεχωριστώνοικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 5

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 4 Έκθεση ελεγκτών 5 6 Ενοποιηµένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009

Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 28 Απριλίου 2009 Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κύριοι Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 Επισυνάπτονται οι Συνοπτικές Ενδιάµεσες Οικονοµικές

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2007

Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2007 Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2007 Περιεχόµενα Σελίδα Συνοπτική ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων 1 Συνοπτικός ενοποιηµένος ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008 Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008 Περιεχόµενα Συνοπτική κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων εξαµηνίας 2 Σελίδα Συνοπτικός ισολογισµός 3 Συνοπτική

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

27 Απριλίου Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Κύριοι

27 Απριλίου Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Κύριοι 27 Απριλίου 2010 Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κύριοι Επισυνάπτονται οι Συνοπτικές Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις της Cytrustees Investment Public Co Ltd για την 1 η τριµηνία που έληξε στις 31

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 5 Έκθεση Ανεξάρτητου Ελεγκτή 6 8 Ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αξιωµατούχοι και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 Σελίδα Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 Εκθεση ελεγκτών 3-4 Κατάσταση αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε την 31 Μαρτίου 2011

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε την 31 Μαρτίου 2011 Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε την 31 Μαρτίου 2011 Περιεχόµενα Σελίδα Ενδιάµεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήµατος τριµηνίας 2 Ενδιάµεσος συνοπτικός ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενοποιηµένος συνοπτικός λογαριασµός αποτελεσµάτων 3 Ενοποιηµένος συνοπτικός ισολογισµός 4 Ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3 Έκθεση Ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

L.P. Transbeton Public Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα

L.P. Transbeton Public Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 4 Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών 5 7 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση

Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Επισυνάπτεται ανακοίνωση 0044/00000227/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση SAFS HOLDINGS PUBLIC LTD SAFS Attachment: 1. SAFS ANNOUNCEMENT Regulated Publication Date: 05/11/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Crowe Horwath Horwath D S P Limited Member Crowe Horwath Internatl 82 Nikou Pattichi Street, 1s Maritania Building P.O.Box 56430, 3306 Lima Tel. 357.25.340.097 Fax 357.25.340.155 www.crowehorwath.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Αξιωµατούχοι και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 Εκθεση ιοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Προς όλα τα µέλη του Συνδέσµου Τεχνική Εγκύκλιος Αρ. 29

Προς όλα τα µέλη του Συνδέσµου Τεχνική Εγκύκλιος Αρ. 29 Προς όλα τα µέλη του Συνδέσµου Τεχνική Εγκύκλιος Αρ. 29 Από τις Επιτροπές Λογιστικών και Ελεγκτικών Προτύπων 22 Οκτωβρίου 2007 Θέµα: 1. ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης ( ΠΧΠ) όπως αυτά υιοθετήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙ Η ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙ Η ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙ Η ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Συνοπτικός λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Διευθυντή Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία 26 Ιουλίου 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Tours (Holdings) Public Limited σε προγραμματισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 25 Αυγούστου 2011 Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2011 Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας, σε συνεδρία του που έγινε χτές 24 Αυγούστου 2011, ενέκρινε τις µη

Διαβάστε περισσότερα

SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD

SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενδιάμεση έκθεση διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

K + G Complex Public Company Limited

K + G Complex Public Company Limited Μη ελεγμένες συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις Περιεχόμενα Σελίδα ήλωση των μελών του ιοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας για

Διαβάστε περισσότερα

Eurocredit Retail Services Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006. Περιεχόµενα

Eurocredit Retail Services Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006. Περιεχόµενα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 3 Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών 4 5 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2007

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2007 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου, του Γενικού ιευθυντή και του Οικονοµικού

Διαβάστε περισσότερα

0058/ /el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση CONSTANTINOU BROS HOTELS PUBLIC COMPANY LTD CBH

0058/ /el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση CONSTANTINOU BROS HOTELS PUBLIC COMPANY LTD CBH 0058/00017176/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση CONSTANTINOU BROS HOTELS PUBLIC COMPANY LTD Αποφάσεις Συνεδρίας Διοικητικού Συμβουλίου Σας αποστέλλουμε ανακοίνωση της εταιρείας Constantinou Bros Hotels PLC,

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA TRUSTEES LIMITED ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1

ALPHA TRUSTEES LIMITED ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 0 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3 Έκθεση ελεγκτών 4 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων 5 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 Συνοπτικές ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση Μελών Διοικητικού Συμβουλίου 2 Συνοπτική κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων εξαμηνίας

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ARISTO DEVELOPERS PLC ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007

ARISTO DEVELOPERS PLC ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Συνοπτική ενοποιημένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές ενοποιημένες ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2009

Συνοπτικές ενοποιημένες ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2009 Συνοπτικές ενοποιημένες ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας για την σύνταξη των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2-4 Έκθεση ελεγκτών 5-6 Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για το έτος που έληξε 31 Δεκεμβρίου 2010 Καθορισμός σύγκλισης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

Θέμα: Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για το έτος που έληξε 31 Δεκεμβρίου 2010 Καθορισμός σύγκλισης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 21 Απριλίου, 2011 Θέμα: Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για το έτος που έληξε 31 Δεκεμβρίου Καθορισμός σύγκλισης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Στη συνεδρίαση του στις 21 Απριλίου 2011 το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

A.V Theatrical Limited

A.V Theatrical Limited Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2010 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2-3 Κατάσταση συνολικών εισοδημάτων 4 Ισολογισμός 5

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2005 PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος

Διαβάστε περισσότερα

DISPLAY ART PLC. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα

DISPLAY ART PLC. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 4 Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

CLR Investment Fund Public Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005

CLR Investment Fund Public Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 5 ήλωση ιοικητικού Συµβουλίου 6 Έκθεση ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και των υπευθύνων της Εταιρείας για

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited

Cytrustees Investment Public Company Limited Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 8 Έκθεση Ανεξάρτητων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 2 Κατάσταση εσόδων και

Διαβάστε περισσότερα

KANIKA HOTELS PLC ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010

KANIKA HOTELS PLC ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση Έκθεση Διαχείρισης 1-2 Δήλωση των Μελών του

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2006 PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2016

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2016 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπεύθυνων της Εταιρείας για την σύνταξη των συνοπτικών ενδιάμεσων

Διαβάστε περισσότερα

0121/ /el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Constantinou Bros Properties Plc CBAM

0121/ /el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Constantinou Bros Properties Plc CBAM 0121/00017180/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Constantinou Bros Properties Plc Αποφάσεις Συνεδρίας Διοικητικού Συμβουλίου Σας αποστέλλουμε ανακοίνωση της εταιρείας Constantinou Bros Properties Plc, για

Διαβάστε περισσότερα

Amathus Navigation Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004

Amathus Navigation Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Πρόσκληση Eτήσιας Γενικής Συνέλευσης ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι Χαιρετισµός του Προέδρου του ιοικητικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Επεξηγηµατική κατάσταση 1-2 Μη ελεγµένη ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείµενο της εξαµηνιαίας έκθεσης που ετοιµάστηκε µε βάση το ιεθνές λογιστικό πρότυπο 34.

Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείµενο της εξαµηνιαίας έκθεσης που ετοιµάστηκε µε βάση το ιεθνές λογιστικό πρότυπο 34. ZRP- Εξαµηνιαία Αποτελέσµατα της Εταιρείας (29/08/2011) ια της παρούσης σας πληροφορούµε ότι, το ιοικητικό Συµβούλιο της Α. Ζορπάς & Υιοί ηµόσια Λτδ, σε συνεδρίασή του η οποία πραγµατοποιήθηκε την 28 η

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010

Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 25 Αυγούστου 2010 Της Εταιρείας: DIMCO PLC Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας, σε συνεδρία του που έγινε στις 24 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2014

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2014 Περιεχόμενα Σελίδα Ενδιάμεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήματος ενιαμηνίας 2 Ενδιάμεσος συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited

Cytrustees Investment Public Company Limited Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2006 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Δήλωση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου 2 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 3 8 Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Tours

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Tours Διευθυντή Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία 29 Ιουλίου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Tours (Holdings) Public Limited σε προγραμματισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA TRUSTEES LIMITED ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3. Έκθεση ανεξάρτητων ελεγκτών 4 & 5

ALPHA TRUSTEES LIMITED ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3. Έκθεση ανεξάρτητων ελεγκτών 4 & 5 0 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3 Έκθεση ανεξάρτητων ελεγκτών 4 & 5 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

KARAOLIS GROUP PUBLIC LTD

KARAOLIS GROUP PUBLIC LTD Α.Φ.Τ.: 12108699F ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περιεχόµενα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 'Εκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2010

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2010 0 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση συνολικών εσόδων 1 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση μεταβολών στα ίδια κεφάλαια 2 Ενδιάμεση ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

R.E. ANODUS TWO LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

R.E. ANODUS TWO LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

KERVERUS IT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου 2013 μέχρι 30 Ιουνίου 2013

KERVERUS IT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου 2013 μέχρι 30 Ιουνίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου μέχρι ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και των υπεύθυνων της Εταιρείας για

Διαβάστε περισσότερα

Unigrowth Investments Public Ltd

Unigrowth Investments Public Ltd Unigrowth Investments Public Ltd Εξαµηνιαία 2010 και Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις για την περίοδο 01 Ιανουαρίου 2010 µέχρι 30 Ιουνίου 2010 Επιθυµούµε να σας πληροφορήσουµε ότι σε σηµερινή του συνεδρία,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2011 0 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση συνολικών εσόδων 1 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση οικονομικής θέσης 2 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και των υπευθύνων της Εταιρείας για

Διαβάστε περισσότερα

Woodland Designs Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005. Περιεχόµενα

Woodland Designs Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005. Περιεχόµενα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 3 Έκθεση ελεγκτών 4 5 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Ενοποιημένη κατάσταση αποτελεσμάτων και λοιπών συνολικών εσόδων 1 Ενοποιημένη κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 2

Διαβάστε περισσότερα

OPTIONS CASSOULIDES PLC

OPTIONS CASSOULIDES PLC ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2009 µέχρι 30 Σεπτεµβρίου 2009 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΧΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΙΣΧΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση Έκθεση Διαχείρισης 1 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων

Διαβάστε περισσότερα

Πανδώρα Επενδύσεις Λίµιτεδ. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα. Σελίδα

Πανδώρα Επενδύσεις Λίµιτεδ. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα. Σελίδα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2003 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 4 Έκθεση ελεγκτών 5 6 Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΗΜΟΣΙΑ ΛΤ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΗΜΟΣΙΑ ΛΤ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτικός ενοποιηµένος λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτική ενοποιηµένη κατάσταση αναγνωρισµένων κερδοζηµίων

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited

Cytrustees Investment Public Company Limited Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Δήλωση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου 2 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 3 8 Έκθεση Ανεξάρτητων

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2015

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2015 Περιεχόμενα Σελίδα Ενδιάμεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήματος ενιαμηνίας 2 Ενδιάμεσος συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited

Cytrustees Investment Public Company Limited Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την ενιάµηνο που έληξε την 30 Σεπτεµβρίου 2013 Περιεχόµενα Σελίδα Ενδιάµεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήµατος εξαµηνίας 2 Ενδιάµεσος συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτική Ενοποιημένη Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων 1 Συνοπτική Ενοποιημένη Κατάσταση Συνολικών Εσόδων 2 Συνοπτική Ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το εννιάµηνο που έληξε στις 30 Σεπτεµβρίου 2010

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για το εννιάµηνο που έληξε στις 30 Σεπτεµβρίου 2010 1 ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Περιεχόµενα 1 Ενδιάµεση ενοποιηµένη κατάσταση συνολικών εσόδων 2 Ενδιάµεση ενοποιηµένη κατάσταση οικονοµικής θέσης

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited

Cytrustees Investment Public Company Limited Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 8 Έκθεση Ανεξάρτητων

Διαβάστε περισσότερα

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Jumbo Trading Limited

Jumbo Trading Limited Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2009 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2-3 Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών 4-6 Κατάσταση λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 0072/00020716/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση UNIGROWTH INVESTMENTS PUBLIC LTD UNI Attachments: 1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Green Dot (Cyprus) Public Co Limited

Green Dot (Cyprus) Public Co Limited Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2008 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2-4 Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών 5-7 Κατάσταση λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON EUROPE PLC. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 23 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009

EPSILON EUROPE PLC. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 23 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 23 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. 1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Περιεχόμενα 1 Συνοπτική Ενδιάμεση Ενοποιημένη Κατάσταση Λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

ASTRA SELF DRIVE CARS LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006

ASTRA SELF DRIVE CARS LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 0 ASTRA SELF DRIVE CARS LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτικός µη ελεγµένος ενοποιηµένος λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτικός µη ελεγµένος ενοποιηµένος ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

KARKOTIS MANUFACTURING AND TRADING PUBLIC LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 IOYNIOΥ 2012

KARKOTIS MANUFACTURING AND TRADING PUBLIC LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 IOYNIOΥ 2012 KARKOTIS MANUFACTURING AND TRADING PUBLIC LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 IOYNIOΥ 2012 KARKOTIS MANUFACTURING AND TRADING PUBLIC LIMITED 1 ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

DOME - ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2016

DOME - ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2016 0025/00017134/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση DOME INVESTMENTS PUBLIC COMPANY LTD DOME ΕΙΔΕ ΕΠΙΣΥΝΗΜΕΝΟ DOME - ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2016 Attachments: 1. DOME - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 1ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

GNOMON PLIROFORIKI (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2015

GNOMON PLIROFORIKI (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

K + G Complex Public Company Limited

K + G Complex Public Company Limited Μη ελεγμένες συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΗΜΟΣΙΑ ΛΤ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΗΜΟΣΙΑ ΛΤ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτικός ενοποιηµένος λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτική ενοποιηµένη κατάσταση αναγνωρισµένων κερδοζηµίων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ 0 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση συνολικών εσόδων 1 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση οικονομικής θέσης

Διαβάστε περισσότερα

Της Εταιρείας: SAFS HOLDINGS PUBLIC LIMITED Θέμα: Προκαταρκτικά αποτελέσματα για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010

Της Εταιρείας: SAFS HOLDINGS PUBLIC LIMITED Θέμα: Προκαταρκτικά αποτελέσματα για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 Της Εταιρείας: SAFS HOLDINGS PUBLIC LIMITED Θέμα: Προκαταρκτικά αποτελέσματα για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, σε συνεδρία του που έγινε στις 31 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα