CLR Investment Fund Public Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "CLR Investment Fund Public Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005"

Transcript

1 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 5 ήλωση ιοικητικού Συµβουλίου 6 Έκθεση ελεγκτών 7 8 Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων 9 Ενοποιηµένος ισολογισµός 10 Ενοποιηµένη κατάσταση αλλαγών στα ίδια κεφάλαια 11 Ενοποιηµένη κατάσταση ταµειακών ροών 12 Σηµειώσεις στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 13 38

2 ιοικητικό συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι ιοικητικό συµβούλιο Βύρων Κρανιδιώτης Πρόεδρος Αιµίλιος Παντελίδης Πάνος Παπακόκκινος Πανίκος Χαραλαµπίδης Κώστας Τουµπουρής Βαγγέλης Συκοπετρίτης (διορίστηκε 17 Φεβρουαρίου 2006) Ανδρέας Κούλινος (διορίστηκε 17 Φεβρουαρίου 2006) Γενικός ιευθυντής Ανδρέας Κούλινος (διορίστηκε 21 Μαρτίου 2006) Γραµµατέας Εταιρείας Λύσανδρος Λυσανδρίδης Εγγεγραµµένο γραφείο CLR House Λεωφόρος Βύρωνος Λευκωσία Κύπρος F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (1)

3 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 1 Το ιοικητικό Συµβούλιο παρουσιάζει την έκθεσή του µαζί µε τις ελεγµένες ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις του Συγκροτήµατος για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου. Κύριες δραστηριότητες 2 Οι κυριότερες δραστηριότητες του Συγκροτήµατος, που δεν έχουν αλλάξει από τον προηγούµενο χρόνο, είναι οι επενδύσεις σε αξίες εισηγµένες στο Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου, σε στρατηγικές επενδύσεις και επιχειρηµατικές συµµετοχές σε ιδιωτικές εταιρείες. Ανασκόπηση των εξελίξεων της τρέχουσας κατάστασης και της επίδοσης των δραστηριοτήτων του Συγκροτήµατος 3 Η καθαρή ζηµιά του Συγκροτήµατος για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου είναι (: ). Το Συγκρότηµα κατάφερε να πραγµατοποιήσει κέρδος από πώληση χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων (: Ζηµιά ) και να µειώσει τη ζηµιά από την αποτίµηση των χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων από το σε το. Στις 31 εκεµβρίου το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του Συγκροτήµατος ήταν (: ) και τα ίδια κεφάλαια ήταν (: ). Η οικονοµική κατάσταση, η εξέλιξη και επίδοση του Συγκροτήµατος όπως παρουσιάζεται στις οικονοµικές καταστάσεις είναι βελτιωµένη, επηρεάζεται άµεσα από το περιβάλλον και την Κυπριακή οικονοµία και αναµένεται το 2006 να έχει συντηρητικά ανοδική πορεία. Για το 2006 το Συγκρότηµα στοχεύει στην ποιοτική στήριξη των επενδύσεων που κατέχει σε ιδιωτικές εταιρείες και την επικερδή έξοδο, όπου προσφέρονται τέτοιες δυνατότητες. Κυριότεροι κίνδυνοι και αβεβαιότητες 4 Οι κυριότεροι κίνδυνοι και αβεβαιότητες που αντιµετωπίζει το Συγκρότηµα παρουσιάζονται στις Σηµειώσεις 3 και 4 των οικονοµικών καταστάσεων. Προβλεπόµενη εξέλιξη του Συγκροτήµατος 5 Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας δεν αναµένει οποιεσδήποτε σηµαντικές αλλαγές ή εξελίξεις στις δραστηριότητες του Συγκροτήµατος για το προσεχές µέλλον. Αποτελέσµατα 6 Τα ενοποιηµένα αποτελέσµατα του Συγκροτήµατος για το έτος παρουσιάζονται στη σελίδα 9. Η καθαρή ζηµιά για το έτος µεταφέρεται στα αποθεµατικά. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (2)

4 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου (συνέχεια) Μετοχικό κεφάλαιο 7 εν υπήρχαν αλλαγές στο µετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας. ιοικητικό συµβούλιο 8 Τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου στις 31 εκεµβρίου και την ηµεροµηνία αυτής της έκθεσης παρουσιάζονται στη σελίδα 1. Κατά τη διάρκεια του έτους και µέχρι την ηµεροµηνία αυτής της έκθεσης υπήρξαν οι ακόλουθες αλλαγές στο ιοικητικό Συµβούλιο: Ηµεροµηνία διορισµού Ηµεροµηνία παραίτησης Ντίνος Κιττής - 24 Ιανουαρίου Βύρων Κρανιδιώτης 24 Ιανουαρίου - Αλεξάνδρα Γαλανού - 5 Απριλίου Αντώνης Βούρος - 25 Απριλίου Λάµπρος Παναγιωτίδης - 6 Μαΐου Κώστας Τουµπουρής 20 Ιουλίου - Βαγγέλης Συκοπετρίτης 17 Φεβρουαρίου Ανδρέας Κούλινος 17 Φεβρουαρίου Οι κ.κ. Κώστας Τουµπουρής, Βαγγέλης Συκοπετρίτης και Ανδρέας Κούλινος θα παραιτηθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση και εφόσον είναι εκλέξιµοι προσφέρονται για επανεκλογή. 10 Σύµφωνα µε τις πρόνοιες του καταστατικού της Εταιρείας οι κ.κ. Πάνος Παπακόκκινος και Πανίκος Χαραλαµπίδης αποχωρούν είναι όµως εκλέξιµοι και προσφέρονται για επανεκλογή. 11 Στις 21 Μαρτίου 2006 ο κ. Ανδρέας Κούλινος διορίστηκε Γενικός ιευθυντής της Εταιρείας στη θέση του κ. Γιώργου Μουσκίδη που παραιτήθηκε στις 20 Οκτωβρίου. 12 εν υπήρχαν άλλες σηµαντικές αλλαγές στην κατανοµή των αρµοδιοτήτων ή στην αποζηµίωση του ιοικητικού Συµβουλίου. 13 Στις 25 Αυγούστου ο Γραµµατέας της Εταιρείας κ. Ανδρέας Ανδρέου παραιτήθηκε και στη θέση του διορίστηκε ο κ. Λύσανδρος Λυσανδρίδης. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (3)

5 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου (συνέχεια) Συµφέροντα Συµβούλων στο κεφάλαιο της Εταιρείας 14 Τα ποσοστά συµµετοχής στο κεφάλαιο της Εταιρείας που κατέχουν, άµεσα ή έµµεσα, µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου σύµφωνα µε των περί Αξιών και Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόµων και Κανονισµών στις 31 εκεµβρίου και 30 µέρες πριν την ηµεροµηνία της ειδοποίησης προς σύγκληση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης είναι ως ακολούθως: Ποσοστό συµµετοχής % Κώστας Τουµπουρής(1) 7,32 Αιµίλιος Παντελίδης 0,02 Πανίκος Χαραλαµπίδης 0,01 Βύρων Κρανιδιώτης 0,01 Πάνος Παπακόκκινος 0,00 Βαγγέλης Συκοπετρίτης 0,02 Ανδρέας Κούλινος 0,01 (1) Το ποσοστό του κ. Κώστα Τουµπουρή περιλαµβάνει την άµεση και έµµεση συµµετοχή του που προκύπτει από το ποσοστό που κατέχει ο ίδιος και η σύζυγος του στη CLR Capital Public Limited, στην οποία είναι µέλος του ιοικητικού Συµβουλίου. Κυριότεροι µέτοχοι 15 Στις 31 εκεµβρίου και κατά την περίοδο µεταξύ 1 Ιανουαρίου 2006 και 30 ηµερών πριν από την ειδοποίηση προς σύγκληση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης ο πιο κάτω µέτοχος κατείχε κατά κυριότητα πέραν του 5% του εκδοθέντος κεφαλαίου της Εταιρείας: Ποσοστό συµµετοχής % CLR Capital Public Limited 27,44 Κώδικας Εταιρικής ιακυβέρνησης 16 Λόγω της φύσης της ως οργανισµού επενδύσεων η Εταιρεία δεν υιοθέτησε τις διατάξεις του Κώδικα εταιρικής διακυβέρνησης που προτάθηκε από το Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου επειδή πολλές εργασίες διεκπεραιώνονται από τους διαχειριστές της, CLR Securities & Financial Services Limited, που είναι ΚΕΠΕΥ εποπτευόµενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (4)

6 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου (συνέχεια) Συµβάσεις µε Συµβούλους και συνδεδεµένα πρόσωπα 17 Εκτός από τη συµφωνία δανείου µε τη CLR Properties Limited, εταιρεία η οποία ελέγχεται από τον κ. Κώστα Τουµπουρή και τη συµφωνία διαχείρισης χαρτοφυλακίου µε τη CLR Securities & Financial Services Limited η οποία είναι εξολοκλήρου θυγατρική της CLR Capital Public Limited που ο κ. Κώστας Τουµπουρής είναι κύριος µέτοχος, δεν υπήρχε οποιαδήποτε άλλη σηµαντική σύµβαση µε την Εταιρεία στην οποία Σύµβουλος ή συνδεδεµένα πρόσωπα είχαν σηµαντικό συµφέρον. Γεγονότα µεταγενέστερα του ισολογισµού 18 εν υπήρξαν σηµαντικά γεγονότα µεταγενέστερα του ισολογισµού. Υποκαταστήµατα 19 Η Εταιρεία δε λειτουργούσε µέσω οποιονδήποτε υποκαταστηµάτων κατά τη διάρκεια του έτους. Ελεγκτές 20 Οι ελεγκτές, PricewaterhouseCoopers Limited, έχουν εκδηλώσει την επιθυµία να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Ψήφισµα που να εξουσιοδοτεί τους Συµβούλους να καθορίσουν την αµοιβή τους θα κατατεθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση. Με Εντολή του ιοικητικού Συµβουλίου Βύρων Κρανιδιώτης Πρόεδρος Λευκωσία 17 Απριλίου 2006 F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (5)

7 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου Σύµφωνα µε το άρθρο 140(1) του περί Αξιών και Χρηµατιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόµο, εµείς τα µέλη του διοικητικού Συµβουλίου και οι υπεύθυνοι για την σύνταξη των οικονοµικών καταστάσεων της για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου µε βάση τη γνώµη µας που είναι προϊόν επιµελούς και ευσυνείδητης εργασίας, δηλώνουµε ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις είναι αληθή και πλήρη. Μέλη ιοικητικού Συµβουλίου Bύρων Κρανιδιώτης, Πρόεδρος Αιµίλιος Παντελίδης, Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος Κώστας Τουµπουρής, Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος Πάνος Παπακόκκινος, Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος Πανίκος Χαραλαµπίδης, Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος Βαγγέλης Συκοπετρίτης, Μη Εκτελεστικός Σύµβουλος Ανδρέας Κούλινος, Εκτελεστικός Σύµβουλος F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (6)

8 Έκθεση ελεγκτών προς τους µετόχους της PricewaterhouseCoopers Limited Julia House 3 Themistocles Dervis Street CY-1066 Nicosia P O Box CY-1591 Nicosia, Cyprus Telephone: Facsimile: Έκθεση επί των οικονοµικών καταστάσεων 1 Έχουµε ελέγξει τις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις της CLR Investment Fund Public Limited και των εξαρτηµένων της (το Συγκρότηµα) στις σελίδες 9 µέχρι 38, που αποτελούνται από τον ενοποιηµένο ισολογισµό στις 31 εκεµβρίου και την ενοποιηµένη κατάσταση αποτελεσµάτων, την ενοποιηµένη κατάσταση αλλαγών στα ίδια κεφάλαια και την ενοποιηµένη κατάσταση ταµειακών ροών για το έτος που έληξε την ηµεροµηνία αυτή, και τις σχετικές σηµειώσεις. Αυτές οι οικονοµικές καταστάσεις είναι ευθύνη του ιοικητικού Συµβουλίου της Εταιρείας. Η δική µας ευθύνη είναι να εκφράσουµε γνώµη πάνω σ αυτές τις οικονοµικές καταστάσεις µε βάση τον έλεγχό µας. Η έκθεση αυτή γίνεται αποκλειστικά προς τα µέλη της Εταιρείας, ως σώµα, σύµφωνα µε το Άρθρο 156 του περί Εταιρειών Νόµου, Κεφ Η ελεγκτική µας εργασία έχει αναληφθεί ώστε να µπορέσουµε να εκθέσουµε στα µέλη της Εταιρείας εκείνα τα θέµατα που απαιτούνται από εµάς σε µια έκθεση ελεγκτή και για κανένα άλλο σκοπό. Στο µέγιστο βαθµό που επιτρέπεται από το νόµο, δεν αποδεχόµαστε ή αναλαµβάνουµε ευθύνη προς οποιονδήποτε εκτός της Εταιρείας και τα µέλη της Εταιρείας ως σώµα, για την ελεγκτική µας εργασία, για αυτή την έκθεση, ή για τις γνώµες που έχουµε σχηµατίσει. 2 ιενεργήσαµε τον έλεγχό µας σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Ελέγχου. Τα Πρότυπα αυτά απαιτούν όπως προγραµµατίζουµε και διενεργούµε τον έλεγχο για να πάρουµε λογικές διαβεβαιώσεις κατά πόσο οι οικονοµικές καταστάσεις δεν έχουν ουσιώδη λάθη. Ένας έλεγχος περιλαµβάνει την εξέταση, πάνω σε δειγµατοληπτική βάση, αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζουν τα ποσά και άλλες πληροφορίες στις οικονοµικές καταστάσεις. Ένας έλεγχος περιλαµβάνει επίσης την αξιολόγηση των λογιστικών αρχών που χρησιµοποιήθηκαν, των σηµαντικών υπολογισµών που έγιναν από το ιοικητικό Συµβούλιο καθώς και την αξιολόγηση της γενικής παρουσίασης των οικονοµικών καταστάσεων. Πιστεύουµε ότι ο έλεγχός µας παρέχει µια λογική βάση για τη γνώµη µας. Board Members: Phidias K Pilides (CEO), Dinos N Papadopoulos (Deputy CEO), Tassos I Televantides, Panikos N Tsiailis, Christakis Santis, Stephos D Stephanides, Costas L Hadjiconstantinou, George Foradaris, Costas M Nicolaides, Angelos M Loizou, Vasilis Hadjivassiliou, Androulla S Pittas, Savvas C Michail, Costas L Mavrocordatos, Christos M Themistocleous, Panicos Kaouris, Nicos A Neophytou, George M Loizou, Timothy D Osburne, Pantelis G Evangelou, Liakos M Theodorou, Stelios Constantinou, Tassos Procopiou, Andreas T Constantinides, Theo Parperis, Constantinos Constantinou, Petros C Petrakis, Philippos C Soseilos, Evgenios C Evgeniou, Christos Tsolakis, Nicos A Theodoulou, Nikos T Nikolaides, Cleo A Papadopoulou, Marios S Andreou, Nicos P Chimarides, Aram Tavitian, Constantinos Taliotis, Stavros A Kattamis Directors of Operations: Adrian Ioannou, Androulla Aristidou, Achilleas Chrysanthou, George Skapoullaros, Bambos A Charalambous, Chris Odysseos, Demetris V Psaltis, Constantinos L Kapsalis Offices: Nicosia, Limassol, Larnaca, Paphos PricewaterhouseCoopers Ltd is a private company, Registered in Cyprus (Reg. No )

9 3 Κατά τη γνώµη µας, οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις δίνουν αληθινή και δίκαιη εικόνα της οικονοµικής κατάστασης του Συγκροτήµατος στις 31 εκεµβρίου και της χρηµατοοικονοµικής επίδοσης και των ταµειακών ροών του για το έτος που έληξε την ηµεροµηνία αυτή σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης όπως αυτά υιοθετήθηκαν από την Ε.Ε. και τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης όπως αυτά εκδόθηκαν από το Συµβούλιο ιεθνών Λογιστικών Προτύπων και τις απαιτήσεις του περί Εταιρειών Νόµου, Κεφ. 113, της Κύπρου. 4 Χωρίς να εκφράζουµε επιφύλαξη στη γνώµη µας, επισύρουµε την προσοχή στην Σηµείωση 14 των οικονοµικών καταστάσεων η οποία αναφέρεται στην αβεβαιότητα που υπάρχει σε σχέση µε την είσπραξη της οφειλής προς την εξαρτηµένη εταιρεία Europrofit Capital Investors Public Limited ύψους από την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. Κατόπιν νοµικών συµβουλών και εφόσον έχει ήδη κινηθεί αγωγή από την Europrofit Capital Investors Public Limited εναντίον της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας πιστεύει πως δε χρειάζεται οποιαδήποτε πρόνοια στο παρόν στάδιο. Έκθεση επί άλλων νοµικών απαιτήσεων 5 Σύµφωνα µε τις απαιτήσεις του περί Εταιρειών Νόµου, Κεφ. 113, αναφέρουµε τα πιο κάτω: Έχουµε πάρει όλες τις πληροφορίες και εξηγήσεις που θεωρήσαµε αναγκαίες για σκοπούς του ελέγχου µας. Κατά τη γνώµη µας, έχουν τηρηθεί από την Εταιρεία κατάλληλα λογιστικά βιβλία. Οι οικονοµικές καταστάσεις της Εταιρείας συµφωνούν µε τα λογιστικά βιβλία. Κατά τη γνώµη µας και από όσα καλύτερα έχουµε πληροφορηθεί και σύµφωνα µε τις εξηγήσεις που µας δόθηκαν οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις παρέχουν τις απαιτούµενες από τον περί Εταιρειών Νόµο, Κεφ. 113, πληροφορίες µε τον απαιτούµενο τρόπο. Κατά τη γνώµη µας, οι πληροφορίες που δίνονται στην έκθεση του ιοικητικού Συµβουλίου στις σελίδες 2 µέχρι 5 συνάδουν µε τις οικονοµικές καταστάσεις. PricewaterhouseCoopers Limited Chartered Accountants Λευκωσία, 17 Απριλίου 2006 F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (8)

10 Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου Σηµ. Εισοδήµατα Μερίσµατα εισπρακτέα Πιστωτικοί τόκοι Άλλα έσοδα Κέρδος/(ζηµιά) από πώληση χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων ( ) Ζηµιά δίκαιης αξίας χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων ( ) ( ) ( ) Αποµείωση στην αξία δανείων και εισπρακτέων ( ) ( ) Απόσβεση υπεραξίας εξαρτηµένης εταιρείας 9 - ( ) Έξοδα διοικητικής λειτουργίας 5 ( ) ( ) Ζηµιά από εργασίες ( ) ( ) Χρηµατοδοτικά έξοδα 6 ( ) ( ) Μερίδιο αποτελεσµάτων συνδεδεµένων εταιρειών ( ) Ζηµιά πριν τη φορολογία ( ) ( ) Φορολογία 7 (8.261) (43.005) Ζηµιά για το έτος πριν το συµφέρον µειοψηφίας ( ) ( ) Συµφέρον µειοψηφίας 17 - ( ) Ζηµιά για το έτος που αναλογεί στους µετόχους της Εταιρείας ( ) ( ) ========== ========== Ζηµιά ανά µετοχή - (σεντ) 8 (1,07) (4,90) ========== ========== Οι σηµειώσεις στις σελίδες 13 µέχρι 38 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος αυτών των οικονοµικών καταστάσεων. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (9)

11 Ενοποιηµένος ισολογισµός στις 31 εκεµβρίου Σηµ. Περιουσιακά στοιχεία Επενδύσεις σε συνδεδεµένες εταιρείες Επενδυτικά δάνεια Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων Άλλα δάνεια και εισπρακτέα Φορολογία επιστρεπτέα Ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα Σύνολο περιουσιακών στοιχείων =========== =========== Ίδια κεφάλαια και υποχρεώσεις Κεφάλαιο και αποθεµατικά Μετοχικό κεφάλαιο Συσσωρευµένες ζηµιές ( ) ( ) Υποχρεώσεις Πιστωτές Τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις ανεισµός Σύνολο υποχρεώσεων Σύνολο ιδίων κεφαλαίων και υποχρεώσεων =========== =========== Στις 17 Απριλίου 2006 το ιοικητικό Συµβούλιο της ενέκρινε αυτές τις οικονοµικές καταστάσεις για έκδοση. Βύρων Κρανιδιώτης, Πρόεδρος Κώστας Τουµπουρής, Σύµβουλος Οι σηµειώσεις στις σελίδες 13 µέχρι 38 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος αυτών των οικονοµικών καταστάσεων. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (10)

12 Ενοποιηµένη κατάσταση αλλαγών στα ίδια κεφάλαια για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου Σηµ. Μετοχικό Συσσωρευµένες κεφάλαιο ζηµιές (1) Σύνολο Υπόλοιπο την 1 Ιανουαρίου ( ) Ζηµιά έτους πριν το συµφέρον µειοψηφίας - ( ) ( ) Συµφέρον µειοψηφίας 17 - ( ) ( ) Μερίδιο αποτελεσµάτων µειοψηφίας προηγούµενων ετών - ( ) ( ) Υπόλοιπο την 31 εκεµβρίου / 1 Ιανουαρίου ( ) Ζηµιά έτους - ( ) ( ) Υπόλοιπο την 31 εκεµβρίου ( ) =========== ============ =========== (1) Από την 1 Ιανουαρίου 2003, εταιρείες που δεν διανέµουν 70% των κερδών τους µετά τη φορολογία, όπως προσδιορίζονται από τον περί Εκτάκτου Εισφοράς για την Άµυνα της ηµοκρατίας Νόµο, κατά τη διάρκεια των δύο ετών από το τέλος του φορολογικού έτους στο οποίο τα κέρδη αναφέρονται, θα θεωρείται πως έχουν διανέµει αυτό το ποσό σαν µέρισµα. Έκτακτη αµυντική εισφορά προς 15% θα είναι πληρωτέα πάνω σε αυτή τη λογιζόµενη διανοµή µερίσµατος στην έκταση που οι µέτοχοι (άτοµα και εταιρείες) κατά το τέλος της περιόδου των δύο ετών από το τέλος του φορολογικού έτους στο οποίο τα κέρδη αναφέρονται, είναι φορολογικοί κάτοικοι Κύπρου. Το ποσό της λογιζόµενης διανοµής µερίσµατος µειώνεται µε οποιοδήποτε πραγµατικό µέρισµα ήδη διανεµήθηκε για το έτος στο οποίο τα κέρδη αναφέρονται. Αυτή η έκτακτη αµυντική εισφορά καταβάλλεται από την Εταιρεία για λογαριασµό των µετόχων. Οι σηµειώσεις στις σελίδες 13 µέχρι 38 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος αυτών των οικονοµικών καταστάσεων. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (11)

13 Ενοποιηµένη κατάσταση ταµειακών ροών για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου Ροή µετρητών από εργασίες Ζηµιά πριν τη φορολογία ( ) ( ) Αναπροσαρµογές για: Μερίσµατα εισπρακτέα ( ) ( ) Πιστωτικούς τόκους ( ) ( ) Χρεωστικούς τόκους Απόσβεση υπεραξίας Μερίδιο αποτελέσµατος συνδεδεµένων εταιρειών 10 ( ) Πρόνοια για αποµείωση στην αξία επενδυτικών δανείων Αρνητική υπεραξία από αγορά εξαρτηµένης - (29.205) ( ) ( ) Αλλαγές στο κεφάλαιο κίνησης: Εισπρακτέα και δάνεια ( ) Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων ( ) Πιστωτές Μετρητά που (χρησιµοποιήθηκαν σε)/προήλθαν από εργασίες ( ) ( ) Φορολογία που πληρώθηκε (26.116) (48.690) Μερίσµατα που εισπράχτηκαν Τόκοι που εισπράχτηκαν Σηµ. Καθαρά µετρητά από/(για) εργασίες ( ) Ροή µετρητών από επενδυτικές δραστηριότητες Αγορά εξαρτηµένων εταιρειών - ( ) Εισπράξεις από πώληση συνδεδεµένων εταιρειών Αγορά συνδεδεµένων εταιρειών 10 - ( ) Εισπράξεις από αποπληρωµές επενδυτικών δάνειων Επενδυτικά δάνεια που παραχωρήθηκαν 11 ( ) ( ) Καθαρά µετρητά από/(για) επενδυτικές δραστηριότητες ( ) Ροή µετρητών από χρηµατοδοτικές δραστηριότητες Εισπράξεις/(πληρωµές) από δάνεια ( ) Τόκοι που πληρώθηκαν ( ) - Καθαρά µετρητά (για)/από χρηµατοδοτικές δραστηριότητες ( ) Καθαρή µείωση στα µετρητά και τραπεζικά παρατραβήγµατα ( ) ( ) Μετρητά και τραπεζικά παρατραβήγµατα στην αρχή του έτους ( ) Μετρητά και τραπεζικά παρατραβήγµατα στο τέλος του έτους 15 ( ) ( ) =========== =========== Οι σηµειώσεις στις σελίδες 13 µέχρι 38 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος αυτών των οικονοµικών καταστάσεων. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (12)

14 Σηµειώσεις στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 1 Γενικές πληροφορίες Χώρα συστάσεως Η Εταιρεία συστάθηκε στην Κύπρο ως ιδιωτική εταιρεία περιορισµένης ευθύνης σύµφωνα µε τις πρόνοιες του περί Εταιρειών Νόµου, Κεφ. 113 και µετατράπηκε σε δηµόσια στις 9 εκεµβρίου Στις 14 Σεπτεµβρίου 2000 οι Μετοχές και τα ικαιώµατα Αγοράς Μετοχών της Εταιρείας εισήχθησαν στο Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου. Το εγγεγραµµένο γραφείο και η διεύθυνση εργασίας της Εταιρείας είναι στην Λεωφόρο Βύρωνος 26, CLR House, Λευκωσία, Κύπρος. Κύριες δραστηριότητες Οι κύριες δραστηριότητες της Εταιρείας, που δεν έχουν αλλάξει από τον προηγούµενο χρόνο, είναι οι επενδύσεις σε αξίες εισηγµένες στο Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου, οι στρατηγικές επενδύσεις και οι επιχειρηµατικές συµµετοχές σε ιδιωτικές εταιρείες. Συµφωνία διαχείρισης επενδύσεων και γενικού διαχειριστή Την 1 η Σεπτεµβρίου 2003 το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας σύναψε συµφωνία µε τη CLR Securities & Financial Services Limited για τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου της Εταιρείας. Για τις υπηρεσίες αυτές η Εταιρεία συµφώνησε να καταβάλλει τα πιο κάτω δικαιώµατα: - ετήσια αµοιβή 0,15% πάνω στο εκδοθέν ονοµαστικό κεφάλαιο της Εταιρείας, το οποίο θα υπολογίζεται και θα καταβάλλεται κάθε τρίµηνο πλέον Φ.Π.Α. - ετήσια αµοιβή 0,65% επί του µέσου καθαρού ενεργητικού της Εταιρείας το οποίο θα υπολογίζεται και θα καταβάλλεται κάθε τρίµηνο πλέον Φ.Π.Α. - 10% επί της ετήσιας αύξησης της εσωτερικής αξίας της Εταιρείας πέραν του 6,5% για κάθε οικονοµικό έτος (πριν τη καταβολή φόρων) πλέον Φ.Π.Α. Επίσης η Εταιρεία χρεώνεται ποσοστό 0,52% επί της αξίας των συναλλαγών που διενεργούνται. Η CLR Securities & Financial Services Limited ανέλαβε επιπρόσθετα την τήρηση µητρώου µετόχων και την παροχή λογιστικών και διοικητικών υπηρεσιών. Η CLR Securities & Financial Services Limited είναι εξολοκλήρου εξαρτηµένη εταιρεία της CLR Capital Public Limited. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (13)

15 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών Οι κυριότερες λογιστικές αρχές που εφαρµόστηκαν στην κατάρτιση αυτών των οικονοµικών καταστάσεων εκτίθενται πιο κάτω. Αυτές οι αρχές έχουν εφαρµοστεί µε συνέπεια για όλα τα έτη που παρουσιάζονται σε αυτές τις οικονοµικές καταστάσεις εκτός από όπου δηλώνεται διαφορετικά. Βάση ετοιµασίας Οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις της έχουν καταρτιστεί σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης ( ΠΧΠ) όπως αυτά υιοθετήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης ( ΠΧΠ) όπως αυτά εκδόθηκαν από το Συµβούλιο ιεθνών Λογιστικών Προτύπων (Σ ΛΠ). Οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις συνάδουν και µε τα δύο αυτά πλαίσια πληροφόρησης επειδή κατά το χρόνο ετοιµασίας τους όλα τα εφαρµόσιµα ΠΧΠ που εκδόθηκαν από το Σ ΛΠ έχουν υιοθετηθεί από την ΕΕ µέσω της διαδικασίας υιοθέτησης που καθορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Επιπρόσθετα οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις έχουν καταρτιστεί σύµφωνα µε τις απαιτήσεις του περί Εταιρειών Νόµου, Κεφ. 113, της Κύπρου. Οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις έχουν καταρτιστεί µε βάση την αρχή του ιστορικού κόστους όπως έχει τροποποιηθεί µε την εκτίµηση σε δίκαιη αξία των χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων. Η κατάρτιση των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων σύµφωνα µε τα ΠΧΠ απαιτεί τη χρήση ορισµένων σηµαντικών λογιστικών εκτιµήσεων και την άσκηση κρίσης από τη διεύθυνση στη διαδικασία εφαρµογής των λογιστικών αρχών του Συγκροτήµατος. Οι τοµείς που απαιτούν µεγαλύτερου βαθµού κρίση ή είναι πιο πολύπλοκοι ή τοµείς όπου οι παραδοχές και οι υπολογισµοί έχουν σηµαντική επίδραση στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις παρουσιάζονται στη Σηµείωση 4. Ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις Οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις περιλαµβάνουν τις οικονοµικές καταστάσεις της ιθύνουσας εταιρείας (η Εταιρεία ), των εξαρτηµένων της και το καθαρό συµφέρον των συνδεδεµένων εταιρειών που όλες µαζί αναφέρονται ως το Συγκρότηµα. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (14)

16 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) - Εξαρτηµένες εταιρείες Οι εξαρτηµένες εταιρείες είναι όλες οι οντότητες στις οποίες το Συγκρότηµα κατέχει πέραν του 50% των δικαιωµάτων ψήφου ή µε άλλο τρόπο ελέγχει. Οι οικονοµικές καταστάσεις των εξαρτηµένων εταιρειών ενοποιούνται από την ηµέρα κατά την οποία το Συγκρότηµα αποκτά το δικαίωµα ελέγχου και παύουν να ενοποιούνται την ηµέρα κατά την οποία το Συγκρότηµα παύει να έχει δικαίωµα ελέγχου. Οι εξαγορές εξαρτηµένων εταιρειών λογιστικοποιούνται µε τη µέθοδο της εξαγοράς. Η υπέρβαση του κόστους µιας εξαγοράς και της δίκαιης αξίας των καθαρών αναγνωρίσιµων περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης που αποκτήθηκε αναγνωρίζεται ως υπεραξία. Το κόστος της εξαγοράς αντιπροσωπεύει τη δίκαιη αξία της αντιπαροχής που δόθηκε κατά την ηµεροµηνία απόκτησης και περιλαµβάνει έξοδα που αφορούν άµεσα την εξαγορά. Εισοδήµατα, κέρδη και υπόλοιπα που δηµιουργούνται από συναλλαγές µεταξύ των εταιρειών του Συγκροτήµατος δεν συµπεριλαµβάνονται στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις. Στην ετοιµασία των ενοποιηµένων οικονοµικών καταστάσεων ακολουθήθηκαν οµοιόµορφες λογιστικές αρχές. Το συµφέρον µειοψηφίας φαίνεται ξεχωριστά στον ενοποιηµένο ισολογισµό και ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. - Συνδεδεµένες εταιρείες Οι συνδεδεµένες εταιρείες είναι όλες οι οντότητες στις οποίες το Συγκρότηµα ασκεί σηµαντική επιρροή και που γενικά συνοδεύεται από ένα µερίδιο µεταξύ 20% και 50% στα δικαιώµατα ψήφου αλλά τις οποίες δεν ελέγχει. Οι επενδύσεις σε συνδεδεµένες εταιρείες αρχικά αναγνωρίζονται σε κόστος και µετέπειτα λογίζονται µε τη µέθοδο της καθαρής θέσης. Η επένδυση το Συγκρότηµα σε συνδεδεµένες εταιρείες περιλαµβάνει υπεραξία (µετά την αφαίρεση συσσωρευµένων ζηµιών αποµείωσης) που προέκυψε κατά την απόκτηση. Το µερίδιο του Συγκροτήµατος στο κέρδος ή τη ζηµιά των συνδεδεµένων εταιρειών µετά την απόκτηση αναγνωρίζεται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων και το µερίδιο του Συγκροτήµατος στην κίνηση των αποθεµατικών µετά την απόκτηση αναγνωρίζεται στα αποθεµατικά. Οι συσσωρευµένες κινήσεις µετά την απόκτηση αναπροσαρµόζονται έναντι της λογιστικής αξίας της επένδυσης. Όταν το µερίδιο του Συγκροτήµατος στη ζηµιά της συνδεδεµένης εταιρείας ισούται ή υπερβαίνει του συµφέροντος στη συνδεδεµένη εταιρεία, συµπεριλαµβανοµένων άλλων µη εξασφαλισµένων εισπρακτέων, το Συγκρότηµα δεν αναγνωρίζει περαιτέρω ζηµιές, εκτός εάν έχει αναλάβει υποχρεώσεις ή έχει κάνει πληρωµές εκ µέρους της συνδεδεµένης εταιρείας. Κέρδη που δεν πραγµατοποιήθηκαν σε συναλλαγές µεταξύ του Συγκροτήµατος και των συνδεδεµένων του απαλείφονται στην έκταση του συµφέροντος του Συγκροτήµατος στις συνδεδεµένες εταιρείες. Ζηµιές που δεν πραγµατοποιήθηκαν επίσης απαλείφονται, εκτός αν η συναλλαγή φανερώνει αποµείωση στην αξία του περιουσιακού στοιχείου που µεταφέρθηκε. Όπου χρειάζεται, οι λογιστικές αρχές των συνδεδεµένων εταιρειών έχουν διαφοροποιηθεί για να συνάδουν µε τις λογιστικές αρχές που εφαρµόζει το Συγκρότηµα. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (15)

17 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) - Άλλες επιχειρηµατικές συµµετοχές Στις επενδύσεις διαθέσιµες προς πώληση περιλαµβάνονται επενδύσεις σε ιδιωτικές εταιρείες όπου το ποσοστό συµµετοχής ξεπερνά το 20%. Παρόλο το ποσοστό συµµετοχής και την αντιπροσώπευση σε ορισµένες περιπτώσεις στο διοικητικό συµβούλιο, αυτές οι επιχειρηµατικές συµµετοχές αποτελούν αναπόσπαστο µέρος του χαρτοφυλακίου επενδύσεων του Συγκροτήµατος. Το Συγκρότηµα αποκτά τις επενδύσεις αυτές µε σκοπό την πώληση και την πραγµατοποίηση κέρδους και δεν έχει ανάµειξη στην καθηµερινή διεύθυνση και διαχείριση των δραστηριοτήτων των εταιρειών αυτών. Τέτοιες επενδύσεις ταξινοµούνται στις επενδύσεις διαθέσιµες προς πώληση καθώς το Συγκρότηµα έχει την πρόθεση και είναι σε θέση να τις πωλήσει χωρίς οποιαδήποτε επίπτωση στις δραστηριότητες του. Αντίθετα οι συνδεδεµένες και εξαρτηµένες εταιρείες είναι στρατηγικές επενδύσεις και αποτελούν αναπόσπαστο µέρος και προέκταση των δραστηριοτήτων του Συγκροτήµατος. Υιοθέτηση καινούργιων και αναθεωρηµένων ΠΧΠ Κατά το τρέχον έτος το Συγκρότηµα υιοθέτησε όλα τα καινούργια και αναθεωρηµένα ΠΧΠ τα οποία σχετίζονται µε τις εργασίες της και είναι εφαρµόσιµα για λογιστικές περιόδους που αρχίζουν την 1 Ιανουαρίου. Η υιοθέτηση αυτή δεν έχει επιφέρει σηµαντικές αλλαγές στις λογιστικές αρχές του Συγκροτήµατος εκτός από όσα αναφέρονται πιο κάτω: (α) (β) Η υιοθέτηση των ΠΧΠ3, ΛΠ36 και ΛΠ38 είχε ως αποτέλεσµα την αλλαγή της λογιστικής αρχής για την υπεραξία. Μέχρι τις 31 εκεµβρίου, η υπεραξία αποσβενόταν µε βάση τη σταθερή µέθοδο σε περίοδο πέντε χρόνων και ελεγχόταν για ένδειξη αποµείωσης σε κάθε ηµεροµηνία ισολογισµού. Το Συγκρότηµα σταµάτησε την απόσβεση της υπεραξίας από την 1 Ιανουαρίου. Από το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου και µετέπειτα, η υπεραξία ελέγχεται για αποµείωση σε χρονιαία βάση κάθε 31 εκεµβρίου και όποτε υπάρχει ένδειξη αποµείωσης. Το ΛΠ39 και το ΛΠ 39 (Αναθεώρηση) Επιλογή της Εύλογης Αξίας είχαν ως αποτέλεσµα την αλλαγή της λογιστικής αρχής σχετικά µε την ταξινόµηση των χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων. Όλες οι αλλαγές στις λογιστικές αρχές έχουν γίνει σύµφωνα µε τις µεταβατικές πρόνοιες του σχετικού λογιστικού προτύπου. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (16)

18 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Υιοθέτηση καινούργιων και αναθεωρηµένων ΠΧΠ (συνέχεια) Κατά την ηµεροµηνία έγκρισης αυτών των οικονοµικών καταστάσεων τα πιο κάτω λογιστικά πρότυπα είχαν εκδοθεί αλλά δεν είχαν τεθεί ακόµη σε εφαρµογή: ΛΠ 19 (Αναθεώρηση) Παροχές σε Εργαζόµενους (ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2006). ΛΠ 39 (Αναθεώρηση) Αντισταθµίσεις Ταµειακών Ροών για Προβλεπόµενες Ενδοεταιρικές Πράξεις (ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2006). ΛΠ 39 και ΠΧΠ 4 (Αναθεώρηση) Συµβόλαια Χρηµατοοικονοµικών Εγγυήσεων (ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2006). ΛΠ 21 (Αναθεώρηση) Καθαρή Επένδυση σε ραστηριότητα στο Εξωτερικό (ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2006). ΠΧΠ 1 (Αναθεώρηση) Πρώτη Εφαρµογή των ιεθνών Προτύπων Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης και ΠΧΠ 6 (Αναθεώρηση) Έρευνα και Αξιολόγηση Ορυκτών Πόρων (ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2006). ΠΧΠ 6 Έρευνα και Αξιολόγηση Ορυκτών Πόρων (ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2006). ΠΧΠ 7 Χρηµατοοικονοµικά Μέσα: Γνωστοποιήσεις και ΛΠ 1 Παρουσίαση Οικονοµικών Καταστάσεων Γνωστοποιήσεις για Κεφάλαιο (ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2007). IFRIC 4 Ο Προσδιορισµός εάν µια συµφωνία εµπεριέχει Μίσθωση (ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2006). IFRIC 5 ικαιώµατα σε Συµµετοχές σε Ταµεία Θέσης εκτός Λειτουργίας Αποκατάστασης και Περιβαλλοντικής Αποκατάστασης (ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2006). IFRIC 6 Υποχρεώσεις που προκύπτουν από Συµµετοχή σε Συγκεκριµένη Αγορά Απώλειες από Ηλεκτρικό και Ηλεκτρονικό Εξοπλισµό (ισχύει για λογιστικές περιόδους που αρχίζουν από 1 εκεµβρίου ). IFRIC 7 Εφαρµογή της Μεθόδου Επαναδιατύπωσης µε βάση το ΛΠ 29 Χρηµατοοικονοµική Πληροφόρηση για Υπερπληθωριστικές Οικονοµίες (ισχύει για λογιστικές περιόδους που αρχίζουν από 1 Μαρτίου 2006). IFRIC 8 Έκταση του ΠΧΠ 2 (ισχύει για λογιστικές περιόδους που αρχίζουν από 1 Μαΐου 2006). IFRIC 9 Επαναξιολόγηση Ενσωµατωµένων Παραγώγων (ισχύει για λογιστικές περιόδους που αρχίζουν από 1 Ιουνίου 2006). To ιοικητικό Συµβούλιο αναµένει πως η υιοθέτηση αυτών των λογιστικών προτύπων (όσων θα είναι εφαρµόσιµων για τις εργασίες του Συγκροτήµατος) σε µελλοντικές περιόδους, δεν θα έχει σηµαντική επίδραση στις οικονοµικές καταστάσεις του Συγκροτήµατος. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (17)

19 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Αναγνώριση εισοδηµάτων Τα έσοδα του Συγκροτήµατος αναγνωρίζονται ως εξής: (α) Πιστωτικοί τόκοι Οι πιστωτικοί τόκοι από χρεόγραφα, καταθέσεις και επενδυτικά δάνεια αναγνωρίζονται κατά αναλογία χρόνου χρησιµοποιώντας τη µέθοδο του πραγµατικού επιτοκίου. (β) Πιστωτικά µερίσµατα Τα πιστωτικά µερίσµατα αναγνωρίζονται όταν αποδειχθεί το δικαίωµα του Συγκροτήµατος να εισπράξει. Μετατροπή ξένου νοµίσµατος (α) Νόµισµα λειτουργίας και παρουσίασης Τα στοιχεία που περιλαµβάνονται στις οικονοµικές καταστάσεις των Εταιρειών του Συγκροτήµατος αποτιµούνται χρησιµοποιώντας το νόµισµα του κύριου οικονοµικού περιβάλλοντος µέσα στο οποίο λειτουργεί η κάθε εταιρεία ( το νόµισµα λειτουργίας ). Οι ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις παρουσιάζονται σε Κυπριακές λίρες (), το οποίο είναι το νόµισµα λειτουργίας και παρουσίασης της Εταιρείας. (β) Συναλλαγές και υπόλοιπα Συναλλαγές σε ξένο νόµισµα καταχωρούνται στο νόµισµα λειτουργίας µε βάση τις τιµές συναλλάγµατος που ισχύουν την ηµεροµηνία της συναλλαγής. Συναλλαγµατικά κέρδη και ζηµιές που προκύπτουν από την εξόφληση τέτοιων συναλλαγών και από τη µετατροπή µε τη συναλλαγµατική ισοτιµία που ισχύει στο τέλος του έτους χρηµατικών περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων που είναι σε ξένα νοµίσµατα αναγνωρίζονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. (γ) Εταιρείες Συγκροτήµατος Φορολογία Όλες οι Εταιρείες του Συγκροτήµατος έχουν την Κυπριακή λίρα () ως νόµισµα λειτουργίας και παρουσίασης. Οι τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις και περιουσιακά στοιχεία για την τρέχουσα και τις προηγούµενες περιόδους υπολογίζονται µε βάση το ποσό που αναµένεται ότι θα πληρωθεί ή θα ανακτηθεί από τις φορολογικές αρχές χρησιµοποιώντας φορολογικούς συντελεστές και νοµοθεσίες που είχαν θεσπιστεί ή ουσιαστικά θεσπιστεί µέχρι την ηµεροµηνία του ισολογισµού. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (18)

20 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Φορολογία (συνέχεια) Γίνεται πλήρης πρόβλεψη για αναβαλλόµενη φορολογία, χρησιµοποιώντας τη µέθοδο υποχρέωσης, πάνω σε όλες τις προσωρινές διαφορές που προκύπτουν µεταξύ της φορολογικής βάσης των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων και της λογιστικής τους αξίας στις οικονοµικές καταστάσεις. Η αναβαλλόµενη φορολογία υπολογίζεται χρησιµοποιώντας φορολογικούς συντελεστές και νοµοθεσίες που έχουν θεσπιστεί ή ουσιαστικά θεσπιστεί µέχρι την ηµεροµηνία του ισολογισµού και αναµένεται ότι θα ισχύουν όταν οι σχετικές αναβαλλόµενες φορολογικές απαιτήσεις πραγµατοποιηθούν ή όταν οι αναβαλλόµενες φορολογικές υποχρεώσεις διακανονιστούν. Αναβαλλόµενες φορολογικές απαιτήσεις αναγνωρίζονται στην έκταση που είναι πιθανόν ότι µελλοντικά φορολογητέα κέρδη θα είναι διαθέσιµα έναντι των οποίων οι προσωρινές διαφορές µπορούν να χρησιµοποιηθούν. εν προκύπτει αναβαλλόµενη φορολογία για επενδύσεις σε θυγατρικές και συνδεδεµένες εταιρείες επειδή τα κέρδη από πώληση αξιών δεν φορολογούνται. ιανοµή µερισµάτων Η διανοµή µερισµάτων στους µετόχους της Εταιρείας αναγνωρίζεται ως υποχρέωση στις οικονοµικές καταστάσεις στο έτος που τα µερίσµατα εγκρίνονται από τους µετόχους της Εταιρείας. Υπεραξία Η υπεραξία αντιπροσωπεύει την υπέρβαση του κόστους µιας εξαγοράς σε σχέση µε τη δίκαιη αξία των καθαρών αναγνωρίσιµων περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης που αποκτήθηκε κατά την ηµεροµηνία της εξαγοράς. Η υπεραξία που προκύπτει από την αγορά εξαρτηµένων εταιρειών περιλαµβάνεται στα άϋλα περιουσιακά στοιχεία. Η υπεραξία που προκύπτει από την αγορά συνδεδεµένων εταιρειών περιλαµβάνεται στις επενδύσεις σε συνδεδεµένες εταιρείες. Η υπεραξία ελέγχεται για αποµείωση σε χρονιαία βάση και παρουσιάζεται στην τιµή κόστους µείον συσσωρευµένες ζηµιές αποµείωσης. Κέρδη και ζηµιές από την πώληση µιας συνδεδεµένης εταιρείας περιλαµβάνουν τη λογιστική αξία της υπεραξίας η οποία σχετίζεται µε αυτή την πώληση. Η υπεραξία καταµερίζεται στις µονάδες δηµιουργίας ταµειακών ροών για σκοπούς ελέγχου για αποµείωση. Αποµείωση στην αξία περιουσιακών στοιχείων Τα περιουσιακά στοιχεία µε απεριόριστη ωφέλιµη ζωή δεν αποσβένονται αλλά ελέγχονται κάθε χρόνο για αποµείωση στην αξία. Τα περιουσιακά στοιχεία που αποσβένονται ελέγχονται για αποµείωση στην αξία, όταν γεγονότα ή αλλαγές στις περιστάσεις δείχνουν πως η λογιστική αξία µπορεί να µην είναι ανακτήσιµη. Ζηµιά αποµείωσης αναγνωρίζεται για τη διαφορά της λογιστικής αξίας και του ανακτήσιµου ποσού του περιουσιακού στοιχείου. Το ανακτήσιµο ποσό είναι το µεγαλύτερο της δίκαιης αξίας του περιουσιακού στοιχείου µείον έξοδα πωλήσεως και της αξίας λόγω χρήσης. Για σκοπούς προσδιορισµού της αποµείωσης, τα περιουσιακά στοιχεία οµαδοποιούνται στα µικρότερα επίπεδα για τα οποία υπάρχουν ξεχωριστές, αναγνωρίσιµες ταµειακές ροές (µονάδες δηµιουργίας ταµειακών ροών). F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (19)

21 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Επενδύσεις Το Συγκρότηµα ταξινοµεί τις επενδύσεις του στις ακόλουθες κατηγορίες: χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων και επενδυτικά δάνεια. Η ταξινόµηση των επενδύσεων εξαρτάται από το σκοπό για τον οποίο αποκτήθηκε η επένδυση. Η ιεύθυνση αποφασίζει την κατάλληλη ταξινόµηση των επενδύσεων κατά την αρχική αναγνώριση και επαναξιολογεί αυτήν την ταξινόµηση σε κάθε ηµεροµηνία ισολογισµού. (α) Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων Αυτή η κατηγορία έχει δύο υποκατηγορίες: χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία προς εµπορία και αυτά που ορίστηκαν σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων κατά την αρχική αναγνώριση. Ένα χρηµατοοικονοµικό περιουσιακό στοιχείο ταξινοµείται στην υποκατηγορία προς εµπορία αν αγοράστηκε κυρίως για σκοπούς πώλησης σε βραχυπρόθεσµη βάση. Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που ορίστηκαν σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων κατά την αρχική αναγνώριση είναι εκείνα η απόδοση των οποίων αξιολογείται µε βάση τη δίκαιη αξία, σύµφωνα µε τη στοιχειοθετηµένη επενδυτική στρατηγική του Συγκροτήµατος. Πληροφορίες µε βάση τη δίκαιη αξία σχετικά µε αυτά τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία παρέχονται εσωτερικά στα βασικά διοικητικά στελέχη του Συγκροτήµατος. Τα περιουσιακά στοιχεία στην κατηγορία αυτή ταξινοµούνται ως κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία αν είναι προς εµπορία ή αναµένεται να πωληθούν µέσα σε δώδεκα µήνες από την ηµεροµηνία του ισολογισµού. (β) Επενδυτικά δάνεια Τα επενδυτικά δάνεια είναι µη-παράγωγα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία µε σταθερές ή προσδιορίσιµες πληρωµές που δεν εµπορεύονται σε ενεργή αγορά και για τα οποία δεν υπάρχει πρόθεση για εµπορία του εισπρακτέου. Τα επενδυτικά δάνεια περιλαµβάνονται στα κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία, εκτός αν έχουν λήξη που υπερβαίνει τους δώδεκα µήνες από την ηµεροµηνία του ισολογισµού. Αυτά ταξινοµούνται ως µη-κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία. Αγορές και πωλήσεις χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων µε βάση συµβόλαιο κανονικής παράδοσης αναγνωρίζονται κατά την ηµεροµηνία που διεξάγεται η συναλλαγή, που είναι η ηµεροµηνία κατά την οποία το Συγκρότηµα δεσµεύεται να αγοράσει ή να πωλήσει το περιουσιακό στοιχείο. Τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία αναγνωρίζονται αρχικά σε δίκαιη αξία, πλέον το κόστος συναλλαγής. Τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία διαγράφονται όταν το δικαίωµα να εισπραχθούν χρηµατικές ροές από τις επενδύσεις έχει λήξει, ή έχει µεταφερθεί και το Συγκρότηµα έχει ουσιαστικά µεταφέρει σηµαντικά ρίσκα και οφέλη ιδιοκτησίας. Τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων, παρουσιάζονται µετέπειτα σε δίκαιη αξία. Τα επενδυτικά δάνεια παρουσιάζονται σε αποσβεσµένο κόστος χρησιµοποιώντας τη µέθοδο του πραγµατικού επιτοκίου. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (20)

22 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Επενδύσεις (συνέχεια) Πραγµατοποιηθέντα και µη πραγµατοποιηθέντα κέρδη και ζηµιές που προέρχονται από αλλαγές στη δίκαιη αξία των χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων περιλαµβάνονται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων στην περίοδο που προκύπτουν. Η δίκαιη αξία των χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων που διαπραγµατεύονται σε µια ενεργή αγορά βασίζεται στη χρηµατιστηριακή τιµή προσφοράς. Εάν η αγορά για ένα χρηµατοοικονοµικό περιουσιακό στοιχείο δεν είναι ενεργή όπως επίσης και για µη εισηγµένες µετοχές, το Συγκρότηµα προσδιορίζει τη δίκαιη αξία χρησιµοποιώντας µεθόδους αποτίµησης. Οι µέθοδοι αποτίµησης περιλαµβάνουν τη χρήση πρόσφατων συναλλαγών που έγιναν σε καθαρά εµπορική βάση, αναφορά σε παρόµοιους τίτλους και µεθόδους προεξοφληµένων ταµειακών ροών κάνοντας µέγιστη χρήση δεδοµένων της αγοράς και ελάχιστη χρήση εσωτερικών δεδοµένων του Συγκροτήµατος. Το Συγκρότηµα αξιολογεί σε κάθε ηµεροµηνία ισολογισµού κατά πόσον υπάρχει αντικειµενική απόδειξη ότι ένα χρηµατοοικονοµικό περιουσιακό στοιχείο ή µια οµάδα χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων, έχει υποστεί αποµείωση στην αξία. Στην περίπτωση µετοχικών τίτλων που ταξινοµήθηκαν ως διαθέσιµοι προς πώληση, µια σηµαντική ή παρατεταµένη µείωση στη δίκαιη αξία της µετοχής κάτω από το κόστος της λαµβάνεται υπόψη ως ένδειξη πιθανής αποµείωσης στην αξία. Αν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις για χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία διαθέσιµα προς πώληση η συσσωρευµένη ζηµιά η οποία προσδιορίζεται ως η διαφορά µεταξύ του κόστους απόκτησης και της παρούσας δίκαιης αξίας, µείον ζηµιών αποµείωσης του περιουσιακού στοιχείου που προηγουµένως αναγνωρίστηκαν στα αποτελέσµατα, µεταφέρεται από τα ίδια κεφάλαια και αναγνωρίζεται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. Οι ζηµιές αποµείωσης που αναγνωρίστηκαν στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων για µετοχικούς τίτλους δεν αντιστρέφονται µέσω της κατάστασης λογαριασµού αποτελεσµάτων. Στις επενδύσεις που ορίστηκαν σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων κατά την αρχική αναγνώριση περιλαµβάνονται επενδύσεις σε ιδιωτικές εταιρείες όπου το ποσοστό συµµετοχής ξεπερνά το 20%. Παρόλο το ποσοστό συµµετοχής και την αντιπροσώπευση σε ορισµένες περιπτώσεις στο διοικητικό συµβούλιο, αυτές οι επιχειρηµατικές συµµετοχές αποτελούν αναπόσπαστο µέρος του χαρτοφυλακίου επενδύσεων του Συγκροτήµατος. Το Συγκρότηµα αποκτά τις επενδύσεις αυτές µε σκοπό την πώληση και την πραγµατοποίηση κέρδους και δεν έχει ανάµειξη στην καθηµερινή διεύθυνση και διαχείριση των δραστηριοτήτων των εταιρειών αυτών. Τέτοιες επενδύσεις ταξινοµούνται στην κατηγορία αυτήν καθώς το Συγκρότηµα έχει την πρόθεση και είναι σε θέση να τις πουλήσει χωρίς οποιαδήποτε επίπτωση στις δραστηριότητες του. Αντίθετα οι συνδεδεµένες και εξαρτηµένες εταιρείες είναι στρατηγικές επενδύσεις και αποτελούν αναπόσπαστο µέρος και προέκταση των δραστηριοτήτων του Συγκροτήµατος. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (21)

23 2 Περίληψη σηµαντικών λογιστικών αρχών (συνέχεια) Εισπρακτέα Τα εισπρακτέα αναγνωρίζονται αρχικά σε δίκαιη αξία και µετέπειτα παρουσιάζονται σε αποσβεσµένο κόστος χρησιµοποιώντας τη µέθοδο του πραγµατικού επιτοκίου, µείον πρόνοιας για αποµείωση της αξίας. Η πρόνοια για αποµείωση καθορίζεται όταν υπάρχει αντικειµενική ένδειξη πως το Συγκρότηµα δεν θα είναι σε θέση να εισπράξει τα συνολικά ποσά σύµφωνα µε τους αρχικούς όρους των εισπρακτέων. Το ποσό της πρόνοιας είναι η διαφορά µεταξύ της λογιστικής αξίας και της ανακτήσιµης αξίας του εισπρακτέου η οποία είναι η παρούσα αξία των υπολογιζόµενων µελλοντικών ταµειακών ροών, προεξοφληµένων µε το πραγµατικό επιτόκιο. Το ποσό της πρόβλεψης αναγνωρίζεται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων. Μετοχικό κεφάλαιο Οι συνήθεις µετοχές ταξινοµούνται ως ίδια κεφάλαια. ανεισµός Ο δανεισµός αναγνωρίζεται αρχικά σε δίκαιη αξία µετά την αφαίρεση του κόστους συναλλαγής. Ο δανεισµός παρουσιάζεται µετέπειτα σε αποσβεσµένο κόστος. Οποιαδήποτε διαφορά µεταξύ των εισπράξεων (µετά την αφαίρεση του κόστους συναλλαγής) και της αξίας εξόφλησης αναγνωρίζεται στην κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων κατά τη διάρκεια του δανείου χρησιµοποιώντας τη µέθοδο του πραγµατικού επιτοκίου. Ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα Τα ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα αποτελούνται από καταθέσεις στην τράπεζα και τραπεζικά παρατραβήγµατα. Στον ισολογισµό τα τραπεζικά παρατραβήγµατα περιλαµβάνονται στο δανεισµό στις βραχυπρόθεσµες υποχρεώσεις. Ανάλυση κατά τοµέα Τα εισοδήµατα του Συγκροτήµατος είναι από επενδύσεις εισηγµένες στο Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου και από άλλες στρατηγικές επενδύσεις και επιχειρηµατικές συµµετοχές σε ιδιωτικές εταιρείες κυρίως στην Κύπρο. Λόγω του γεγονότος ότι οι δραστηριότητες του Συγκροτήµατος δεν έχουν σηµαντικά διαφορετικούς βαθµούς κινδύνου και απόδοσης µε βάση τις πρόνοιες του ιεθνούς Λογιστικού Προτύπου ΛΠ14 οι διοικητικοί σύµβουλοι δε θεωρούν ότι υπάρχουν ξεχωριστοί τοµείς δραστηριότητας ή γεωγραφικοί τοµείς για τους οποίους πρέπει να παρουσιαστούν πληροφορίες. Συγκριτικές πληροφορίες Όπου χρειάζεται τα συγκριτικά ποσά έχουν αναπροσαρµοστεί για να συνάδουν µε τις αλλαγές στην παρουσίαση στο τρέχον έτος. Προηγουµένως το Συγκρότηµα παρουσίαζε επενδύσεις ύψους ως επενδύσεις διαθέσιµες προς πώληση. Η ιεύθυνση πιστεύει πως η παρουσίαση τους στα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων αποτελεί δικαιότερη παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Συγκροτήµατος επειδή αποκτήθηκαν µε σκοπό την πώληση και την πραγµατοποίηση κέρδους και αποτελούν αναπόσπαστο µέρος του χαρτοφυλακίου επενδύσεων του Συγκροτήµατος. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (22)

24 3 ιαχείριση χρηµατοοικονοµικού κινδύνου (1) Παράγοντες χρηµατοοικονοµικού κινδύνου Οι εργασίες του Συγκροτήµατος το εκθέτουν σε κίνδυνο τιµής αγοράς, κίνδυνο επιτοκίου, πιστωτικό κίνδυνο, κίνδυνο ρευστότητας και συναλλαγµατικό κίνδυνο που προκύπτουν από τα χρηµατοοικονοµικά µέσα που κατέχει. Η πολιτική που εφαρµόζει το Συγκρότηµα στη διαχείριση αυτών των κινδύνων εξηγείται πιο κάτω: (i) Κίνδυνος τιµής αγοράς Ο κίνδυνος τιµής αγοράς είναι ο κίνδυνος να διακυµανθεί η αξία των χρηµατοοικονοµικών µέσων εξαιτίας αλλαγών στις τιµές της αγοράς. Τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων υπόκεινται σε κίνδυνο τιµής αγοράς λόγω αβεβαιότητας ως προς τις µελλοντικές τιµές των επενδύσεων. Το Συγκρότηµα διαχειρίζεται τον κίνδυνο της τιµής αγοράς µε την όσο το δυνατό µεγαλύτερη διασπορά του χαρτοφυλακίου επενδύσεων, τις επιλεγµένες τοποθετήσεις και ρευστοποιήσεις όταν αυτό θεωρείται αναγκαίο. (ii) Κίνδυνος επιτοκίου Ο κίνδυνος επιτοκίου είναι ο κίνδυνος η αξία των χρηµατοοικονοµικών µέσων να διακυµαίνεται εξαιτίας αλλαγών στα επιτόκια της αγοράς. Τα έσοδα και ροή µετρητών από εργασίες επηρεάζονται από αλλαγές στα επιτόκια της αγοράς, εφόσον το Συγκρότηµα έχει σηµαντικά περιουσιακά στοιχεία που φέρουν τόκο. Το Συγκρότηµα εκτίθεται σε κίνδυνο επιτοκίου αναφορικά µε το δανεισµό του. Ο δανεισµός σε κυµαινόµενα επιτόκια εκθέτει το Συγκρότηµα σε κίνδυνο επιτοκίου που αφορά τις ταµειακές ροές. Ο δανεισµός σε σταθερά επιτόκια εκθέτει το Συγκρότηµα σε κίνδυνο επιτοκίου που αφορά τη δίκαιη αξία. Η διεύθυνση του Συγκροτήµατος παρακολουθεί τις διακυµάνσεις στα επιτόκια σε συνεχή βάση και ενεργεί ανάλογα (iii) Πιστωτικός κίνδυνος Ο πιστωτικός κίνδυνος προκύπτει όταν η αδυναµία των συµβαλλοµένων µερών να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους θα µπορούσε να µειώσει το ποσό των µελλοντικών ταµειακών εισροών από χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία κατά την ηµεροµηνία του ισολογισµού. Το Συγκρότηµα εφαρµόζει αποτελεσµατικούς ελέγχους και διαδικασίες έτσι που να ελαχιστοποιείται αυτός ο κίνδυνος και όπου εντοπίζεται να λαµβάνει µέτρα για εξασφάλιση του λαβείν του Συγκροτήµατος. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (23)

25 3 ιαχείριση χρηµατοοικονοµικού κινδύνου (συνέχεια) (1) Παράγοντες χρηµατοοικονοµικού κινδύνου (συνέχεια) (iv) Κίνδυνος ρευστότητας Ο κίνδυνος ρευστότητας είναι ο κίνδυνος που προκύπτει όταν η λήξη των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων δε συµπίπτουν. Όταν οι λήξεις δε συµπίπτουν, η αποδοτικότητα µπορεί να αυξηθεί αλλά ταυτόχρονα µπορεί να αυξηθεί ο κίνδυνος ζηµιών. Το Συγκρότηµα εφαρµόζει διαδικασίες µε σκοπό την ελαχιστοποίηση τέτοιων ζηµιών. (v) Συναλλαγµατικός κίνδυνος Ο συναλλαγµατικός κίνδυνος είναι ο κίνδυνος η αξία των χρηµατοοικονοµικών µέσων να κυµαίνεται λόγω αλλαγών στις συναλλαγµατικές ισοτιµίες. Ο συναλλαγµατικός κίνδυνος προκύπτει όταν µελλοντικές εµπορικές συναλλαγές και τα αναγνωρισµένα περιουσιακά στοιχεία και υποχρεώσεις είναι σε νόµισµα διαφορετικό από το νόµισµα λειτουργίας του Συγκροτήµατος. Στο τέλος του έτους το Συγκρότηµα δεν είχε σηµαντικά υπόλοιπα σε ξένα νοµίσµατα. Η ιεύθυνση παρακολουθεί τις διακυµάνσεις στις συναλλαγµατικές ισοτιµίες σε συνεχή βάση και ενεργεί ανάλογα. (2) Εκτίµηση δίκαιων αξιών Η δίκαιη αξία των χρηµατοοικονοµικών µέσων που εµπορεύονται σε ενεργείς αγορές, όπως τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που αποτιµούνται σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων, βασίζεται στις χρηµατιστηριακές τιµές την ηµεροµηνία του ισολογισµού. Η χρηµατιστηριακή τιµή που χρησιµοποιείται για τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που κατέχει το Συγκρότηµα είναι η τιµή προσφοράς. Η δίκαιη αξία των χρηµατοοικονοµικών µέσων τα οποία δεν εµπορεύονται σε ενεργείς αγορές καθορίζεται χρησιµοποιώντας διάφορες µεθόδους αποτίµησης αξιών. Το Συγκρότηµα χρησιµοποιεί διάφορες µεθόδους όπως µεθόδους προεξοφληµένων ταµειακών ροών και κάνει παραδοχές µε βάση τις συνθήκες της αγοράς κατά την ηµεροµηνία του ισολογισµού. Η ονοµαστική αξία µείον υπολογιζόµενες πιστωτικές προσαρµογές για χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία και υποχρεώσεις µε λήξη εντός ενός έτους θεωρείται ότι προσεγγίζει τις δίκαιες αξίες τους. Η δίκαιη αξία των χρηµατοοικονοµικών υποχρεώσεων για σκοπούς γνωστοποίησης υπολογίζεται µε την προεξόφληση των µελλοντικών συµβατικών ταµειακών ροών χρησιµοποιώντας το τρέχον επιτόκιο της αγοράς που είναι διαθέσιµο στο Συγκρότηµα για παρόµοια χρηµατοοικονοµικά µέσα. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (24)

26 4 Σηµαντικοί λογιστικοί υπολογισµοί και εκτιµήσεις Οι λογιστικοί υπολογισµοί και εκτιµήσεις αξιολογούνται σε συνεχή βάση και βασίζονται στην ιστορική εµπειρία και σε άλλους παράγοντες, συµπεριλαµβανοµένων προσδοκιών σχετικά µε µελλοντικά γεγονότα που πιστεύεται ότι είναι λογικά σύµφωνα µε τις περιστάσεις. (α) Σηµαντικοί λογιστικοί υπολογισµοί και παραδοχές Το Συγκρότηµα κάνει υπολογισµούς και παραδοχές σε σχέση µε το µέλλον. Ως αποτέλεσµα οι λογιστικοί υπολογισµοί σπανίως ισούνται µε τα πραγµατικά αποτελέσµατα. Οι υπολογισµοί και οι παραδοχές που πιθανόν να προκαλέσουν ουσιώδες αναπροσαρµογές στη λογιστική αξία περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων κατά το επόµενο οικονοµικό έτος παρουσιάζονται πιο κάτω. (i) Φορολογία Για τον προσδιορισµό της πρόβλεψης για εταιρικό φόρο απαιτούνται σηµαντικές εκτιµήσεις. Για συγκεκριµένες συναλλαγές και υπολογισµούς, ο προσδιορισµός της τελικής φορολογίας είναι αβέβαιος. Το Συγκρότηµα αναγνωρίζει υποχρεώσεις για προβλεπόµενα φορολογικά ζητήµατα µε βάση υπολογισµούς για το κατά πόσο θα προκύψει επιπρόσθετη φορολογία. Όπου το τελικό φορολογικό αποτέλεσµα αυτών των ζητηµάτων διαφέρει από το ποσό που έχει αρχικά αναγνωριστεί οι διαφορές επηρεάζουν την πρόβλεψη για εταιρικό φόρο και αναβαλλόµενη φορολογία στην περίοδο που έγινε ο προσδιορισµός. Αν το τελικό αποτέλεσµα σε σχέση µε αβέβαια φορολογικά ζητήµατα που αναφέρονται στη σηµείωση 23(β) έχει αρνητική έκβαση το Συγκρότηµα θα έπρεπε να αυξήσει τις τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις κατά 2 εκατοµµύρια. (ii) ίκαιη αξία χρηµατοοικονοµικών µέσων Η δίκαιη αξία των χρηµατοοικονοµικών µέσων που δεν διαπραγµατεύονται σε χρηµατιστήρια, προσδιορίζεται χρησιµοποιώντας µεθόδους αποτίµησης. Το Συγκρότηµα ασκεί κρίση για την επιλογή διαφόρων µεθόδων αποτίµησης και κάνει υποθέσεις οι οποίες βασίζονται κυρίως στην κατάσταση της αγοράς σε κάθε ηµεροµηνία ισολογισµού. Το Συγκρότηµα έχει χρησιµοποιήσει τη µέθοδο προεξοφληµένων ταµειακών ροών για διάφορα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία που δεν διαπραγµατεύονται σε χρηµατιστήρια. Αν το προεξοφλητικό επιτόκιο που χρησιµοποιήθηκε στην προεξόφληση ταµειακών ροών και ο αναµενόµενος ρυθµός ανάπτυξης είχε διαφορά 10% από τους υπολογισµούς της ιεύθυνσης, η λογιστική αξία των χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων που ορίστηκαν σε δίκαιη αξία µέσω των αποτελεσµάτων κατά την αρχική αναγνώριση, θα ήταν 1,7 εκατοµµύρια ψηλότερη ή 1,3 εκατοµµύρια χαµηλότερη. F:\C\CI14501\ASSURANCE\FS\_CONS.doc (25)

Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις. Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσειςτηςμητρικήςεταιρείας

Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις. Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσειςτηςμητρικήςεταιρείας Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίου 2 5 ΔήλωσηΔιοικητικούΣυμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2006

Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2006 Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ελεγκτών 3 4

Διαβάστε περισσότερα

Unifast Finance & Investments Public Company Limited

Unifast Finance & Investments Public Company Limited Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΔήλωσητωνμελώντουΔιοικητικούΣυμβουλίου 2 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίου 3 5 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίουπερίΕταιρικήςΔιακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

Apollo Investment Fund Public Company Limited

Apollo Investment Fund Public Company Limited Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου2005 Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίου 2 6 Έκθεσηελεγκτών 7 8 Κατάστασηλογαριασμούαποτελεσμάτων 9 Ισολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αξιωµατούχοι και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 Σελίδα Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 Εκθεση ελεγκτών 3-4 Κατάσταση αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3 Έκθεση Ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ELMONTE HOLDINGS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Αξιωµατούχοι και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 Εκθεση ιοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009

Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 28 Απριλίου 2009 Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κύριοι Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 Επισυνάπτονται οι Συνοπτικές Ενδιάµεσες Οικονοµικές

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2-3 Έκθεση Ανεξάρτητου ελεγκτή 4-6 Κατάσταση λογαριασµού

Διαβάστε περισσότερα

Amathus Public Limited

Amathus Public Limited Έκθεσηκαιοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΔήλωσητωνμελώντουΔιοικητικούΣυμβουλίουκαιτουοικονομικού διευθυντήτηςεταιρείαςγιατησύνταξητωνενοποιημένων

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 4 Έκθεση ελεγκτών 5 6 Ενοποιηµένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

27 Απριλίου Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Κύριοι

27 Απριλίου Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Κύριοι 27 Απριλίου 2010 Χρηµατιστήριο Αξιών Κύπρου ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κύριοι Επισυνάπτονται οι Συνοπτικές Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις της Cytrustees Investment Public Co Ltd για την 1 η τριµηνία που έληξε στις 31

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008 Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008 Περιεχόµενα Συνοπτική κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων εξαµηνίας 2 Σελίδα Συνοπτικός ισολογισµός 3 Συνοπτική

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2007

Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2007 Έκθεση και εξαµηνιαίες συνοπτικές ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2007 Περιεχόµενα Σελίδα Συνοπτική ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων 1 Συνοπτικός ενοποιηµένος ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Eurocredit Retail Services Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006. Περιεχόµενα

Eurocredit Retail Services Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006. Περιεχόµενα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 3 Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών 4 5 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις 31 Οκτωβρίου2010

Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις 31 Οκτωβρίου2010 Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις 31 Οκτωβρίου Περιεχόμενα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΔήλωσητωνμελώντουΔιοικητικούΣυμβουλίουκαιτουυπεύθυνου σύνταξηςτωνενοποιημένωνκαιξεχωριστώνοικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 5 Έκθεση Ανεξάρτητου Ελεγκτή 6 8 Ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε την 31 Μαρτίου 2011

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε την 31 Μαρτίου 2011 Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε την 31 Μαρτίου 2011 Περιεχόµενα Σελίδα Ενδιάµεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήµατος τριµηνίας 2 Ενδιάµεσος συνοπτικός ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενοποιηµένος συνοπτικός λογαριασµός αποτελεσµάτων 3 Ενοποιηµένος συνοπτικός ισολογισµός 4 Ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 5

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited

Cytrustees Investment Public Company Limited Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 8 Έκθεση Ανεξάρτητων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΕΚ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΔΕΚ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 1 Κατάσταση εσόδων και εξόδων 2 Κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 3

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited

Cytrustees Investment Public Company Limited Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2006 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Δήλωση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου 2 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 3 8 Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

L.P. Transbeton Public Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα

L.P. Transbeton Public Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 4 Έκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών 5 7 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση

Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Επισυνάπτεται ανακοίνωση 0044/00000227/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση SAFS HOLDINGS PUBLIC LTD SAFS Attachment: 1. SAFS ANNOUNCEMENT Regulated Publication Date: 05/11/2012

Διαβάστε περισσότερα

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2006 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου και των υπευθύνων της Εταιρείας για

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2014

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2014 Περιεχόμενα Σελίδα Ενδιάμεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήματος ενιαμηνίας 2 Ενδιάμεσος συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 Συνοπτικές ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση Μελών Διοικητικού Συμβουλίου 2 Συνοπτική κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων εξαμηνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 25 Αυγούστου 2011 Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2011 Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας, σε συνεδρία του που έγινε χτές 24 Αυγούστου 2011, ενέκρινε τις µη

Διαβάστε περισσότερα

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013

DIAKINISIS PORT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Ενοποιημένη κατάσταση αποτελεσμάτων και λοιπών συνολικών εσόδων 1 Ενοποιημένη κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 2

Διαβάστε περισσότερα

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2007

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2007 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου του ιευθύνων Συµβούλου και του Οικονοµικού

Διαβάστε περισσότερα

ELGEKA (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ELGEKA (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON EUROPE PLC. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 23 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009

EPSILON EUROPE PLC. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 23 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 23 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD

SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενδιάμεση έκθεση διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΧΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΙΣΧΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση Έκθεση Διαχείρισης 1 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων

Διαβάστε περισσότερα

K + G Complex Public Company Limited

K + G Complex Public Company Limited Μη ελεγμένες συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις Περιεχόμενα Σελίδα ήλωση των μελών του ιοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας για

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2015

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2015 Περιεχόμενα Σελίδα Ενδιάμεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήματος ενιαμηνίας 2 Ενδιάμεσος συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

Woodland Designs Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005. Περιεχόµενα

Woodland Designs Limited. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005. Περιεχόµενα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 3 Έκθεση ελεγκτών 4 5 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005

Constantinou Bros Hotels Public Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2005 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2-6 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 7

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA TRUSTEES LIMITED ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1

ALPHA TRUSTEES LIMITED ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 0 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3 Έκθεση ελεγκτών 4 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων 5 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Europrofit Capital Investors Public Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2009

Europrofit Capital Investors Public Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2009 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 7

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Crowe Horwath Horwath D S P Limited Member Crowe Horwath Internatl 82 Nikou Pattichi Street, 1s Maritania Building P.O.Box 56430, 3306 Lima Tel. 357.25.340.097 Fax 357.25.340.155 www.crowehorwath.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2005 PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος

Διαβάστε περισσότερα

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Διευθυντή Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία 26 Ιουλίου 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Tours (Holdings) Public Limited σε προγραμματισμένη

Διαβάστε περισσότερα

A.V Theatrical Limited

A.V Theatrical Limited Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2010 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2-3 Κατάσταση συνολικών εισοδημάτων 4 Ισολογισμός 5

Διαβάστε περισσότερα

Apollo Investment Fund Plc. Σελίδα

Apollo Investment Fund Plc. Σελίδα ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ΕΝ ΙΑΜΕΣΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2 ΕΝ ΙΑΜΕΣΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3 ΕΝ ΙΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΑ Ι ΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. 1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Περιεχόμενα 1 Συνοπτική Ενδιάμεση Ενοποιημένη Κατάσταση Λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

0089/ /el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD FBI

0089/ /el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD FBI 0089/00025061/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU-FROU BISCUITS) PUBLIC LTD Εγκριση των συνοπτικών μη ελεγμένων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων του Συγκροτήματος για την εξαμηνία

Διαβάστε περισσότερα

R.E. ANODUS TWO LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

R.E. ANODUS TWO LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείµενο της εξαµηνιαίας έκθεσης που ετοιµάστηκε µε βάση το ιεθνές λογιστικό πρότυπο 34.

Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείµενο της εξαµηνιαίας έκθεσης που ετοιµάστηκε µε βάση το ιεθνές λογιστικό πρότυπο 34. ZRP- Εξαµηνιαία Αποτελέσµατα της Εταιρείας (29/08/2011) ια της παρούσης σας πληροφορούµε ότι, το ιοικητικό Συµβούλιο της Α. Ζορπάς & Υιοί ηµόσια Λτδ, σε συνεδρίασή του η οποία πραγµατοποιήθηκε την 28 η

Διαβάστε περισσότερα

KERVERUS IT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου 2013 μέχρι 30 Ιουνίου 2013

KERVERUS IT (CY) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου 2013 μέχρι 30 Ιουνίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου μέχρι ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περίοδος από 1 Ιανουαρίου μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2016

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2016 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπεύθυνων της Εταιρείας για την σύνταξη των συνοπτικών ενδιάμεσων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ

Διαβάστε περισσότερα

ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU FROU BISCUITS) PUBLIC LTD ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Επεξηγηµατική κατάσταση 1-2 Μη ελεγµένη ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2010

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2010 0 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση συνολικών εσόδων 1 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση μεταβολών στα ίδια κεφάλαια 2 Ενδιάμεση ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτική Ενοποιημένη Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων 1 Συνοπτική Ενοποιημένη Κατάσταση Συνολικών Εσόδων 2 Συνοπτική Ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited

Cytrustees Investment Public Company Limited Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την ενιάµηνο που έληξε την 30 Σεπτεµβρίου 2013 Περιεχόµενα Σελίδα Ενδιάµεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήµατος εξαµηνίας 2 Ενδιάµεσος συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2011 0 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση συνολικών εσόδων 1 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση οικονομικής θέσης 2 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές ενοποιημένες ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2009

Συνοπτικές ενοποιημένες ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2009 Συνοπτικές ενοποιημένες ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας για την σύνταξη των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

CLR INVESTMENT FUND PUBLIC LIMITED

CLR INVESTMENT FUND PUBLIC LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενδιάµεση έκθεση διαχείρισης 2-4 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείμενο της Εξαμηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης, η οποία ετοιμάστηκε με βάση το Διεθνές Λογιστικό Πρότυπο 34.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείμενο της Εξαμηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης, η οποία ετοιμάστηκε με βάση το Διεθνές Λογιστικό Πρότυπο 34. 31 Αυγούστου 2015 Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέμα: Έγκριση και Δημοσιοποίηση Εξαμηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης της εταιρείας Sea Star Capital Plc (η «Εταιρεία») για το πρώτο εξάμηνο του

Διαβάστε περισσότερα

HARVEST CAPITAL MANAGEMENT PUBLIC LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

HARVEST CAPITAL MANAGEMENT PUBLIC LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Διαβάστε περισσότερα

PHC Franchised Restaurants Public Limited (πρώην PHC Franchised Restaurants Limited) Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004

PHC Franchised Restaurants Public Limited (πρώην PHC Franchised Restaurants Limited) Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 4 Έκθεση ελεγκτών 5 6 Ενοποιηµένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

OPTIONS CASSOULIDES PLC

OPTIONS CASSOULIDES PLC ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2009 µέχρι 30 Σεπτεµβρίου 2009 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010

Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 25 Αυγούστου 2010 Της Εταιρείας: DIMCO PLC Θέµα: Προκαταρκτικά αποτελέσµατα για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας, σε συνεδρία του που έγινε στις 24 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

GNOMON PLIROFORIKI (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2015

GNOMON PLIROFORIKI (CYPRUS) LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

CLR INVESTMENT FUND PUBLIC LIMITED

CLR INVESTMENT FUND PUBLIC LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενδιάμεση έκθεση διαχείρισης 3-5 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Της Εταιρείας: SAFS HOLDINGS PUBLIC LIMITED Θέμα: Προκαταρκτικά αποτελέσματα για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010

Της Εταιρείας: SAFS HOLDINGS PUBLIC LIMITED Θέμα: Προκαταρκτικά αποτελέσματα για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 Της Εταιρείας: SAFS HOLDINGS PUBLIC LIMITED Θέμα: Προκαταρκτικά αποτελέσματα για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, σε συνεδρία του που έγινε στις 31 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για το έτος που έληξε 31 Δεκεμβρίου 2010 Καθορισμός σύγκλισης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

Θέμα: Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για το έτος που έληξε 31 Δεκεμβρίου 2010 Καθορισμός σύγκλισης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 21 Απριλίου, 2011 Θέμα: Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για το έτος που έληξε 31 Δεκεμβρίου Καθορισμός σύγκλισης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Στη συνεδρίαση του στις 21 Απριλίου 2011 το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

EMF Investors Limited

EMF Investors Limited Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου 2015 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2-3 Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 4-5 Κατάσταση συνολικών

Διαβάστε περισσότερα

K + G Complex Public Company Limited

K + G Complex Public Company Limited Μη ελεγμένες συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2006 PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα 1ης Τριμηνίας βλέπε επισυνημμένη ανακοίνωση

Αποτελέσματα 1ης Τριμηνίας βλέπε επισυνημμένη ανακοίνωση Αποτελέσματα 1ης Τριμηνίας βλέπε επισυνημμένη ανακοίνωση 0005/00016109/el Τριμηνιαία Οικονομική Έκθεση CYTRUSTEES INVESTMENT PUBLIC COMPANY LTD CYTR Attachments: 1. Αποτελέσματα 1ης τριμηνίας 2016 2. Ενδιάμεσες

Διαβάστε περισσότερα

TELLURION TWO LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

TELLURION TWO LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 2 Κατάσταση εσόδων και

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και Οικονομικές Καταστάσεις για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2005

Έκθεση και Οικονομικές Καταστάσεις για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2005 Έκθεση και Οικονομικές Καταστάσεις για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2005 Περιεχόμενα Σελίδες Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 2 Δήλωση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου 3 Έκθεση Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙ Η ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙ Η ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙ Η ΛΙΜΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Συνοπτικός λογαριασµός αποτελεσµάτων 1 Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

2/8/2007 6:58:41 PM ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

2/8/2007 6:58:41 PM ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2/8/2007 6:58:41 PM 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Επεξηγηματική κατάσταση 1 & 2 Συνοπτική ενοποιημένη κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων 3 Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ZRP- Ανακοίνωση Εξαμηνιαίων Αποτελεσμάτων του 2012 (31/08/2012)

ZRP- Ανακοίνωση Εξαμηνιαίων Αποτελεσμάτων του 2012 (31/08/2012) ZRP- Ανακοίνωση Εξαμηνιαίων Αποτελεσμάτων του 2012 (31/08/2012) Δια της παρούσης σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Α. Ζορπάς & Υιοί Δημόσια Λτδ, σε συνεδρίασή του η οποία πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited

Cytrustees Investment Public Company Limited Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 31 Δεκεμβρίου Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Δήλωση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου 2 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 3 8 Έκθεση Ανεξάρτητων

Διαβάστε περισσότερα

DISPLAY ART PLC. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα

DISPLAY ART PLC. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και επαγγελµατικοί σύµβουλοι 1 ήλωση των µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 4 Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Διαφάνεια Κύπρος Λίμιτεδ

Διαφάνεια Κύπρος Λίμιτεδ Έκθεση και οικονομικές καταστάσεις 30 Ιουνίου 2012 Περιεχόμενα Σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 2-3 Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 4-5 Κατάσταση συνολικών

Διαβάστε περισσότερα

Woolworth (Cyprus) Properties Public Limited (πρώηνf.w. Woolworth & Co. (Cyprus) Limited) Έκθε ση και οποι ημέ κον ομι κατ αστ άσε 31 Δε

Woolworth (Cyprus) Properties Public Limited (πρώηνf.w. Woolworth & Co. (Cyprus) Limited) Έκθε ση και οποι ημέ κον ομι κατ αστ άσε 31 Δε Έκθεσηκαιενοποιημένεςοικονομικέςκαταστάσεις 31 Δεκεμβρίου2005 Περιεχόμενα Σελίδα ΔιοικητικόΣυμβούλιοκαιάλλοιαξιωματούχοι 1 ΔήλωσητωνμελώντουΔιοικητικούΣυμβουλίου 2 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίου 3 8 ΈκθεσηΔιοικητικούΣυμβουλίουπερίΕταιρικήςΔιακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited

Cytrustees Investment Public Company Limited Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 ήλωση µελών του ιοικητικού Συµβουλίου 2 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 3 8 Έκθεση Ανεξάρτητων

Διαβάστε περισσότερα

ARISTO DEVELOPERS PLC ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007

ARISTO DEVELOPERS PLC ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 30 Ιουνίου 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Συνοπτική ενοποιημένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Πανδώρα Επενδύσεις Λίµιτεδ. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα. Σελίδα

Πανδώρα Επενδύσεις Λίµιτεδ. Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα. Σελίδα Έκθεση και οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2003 Περιεχόµενα Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 4 Έκθεση ελεγκτών 5 6 Ενοποιηµένη κατάσταση λογαριασµού

Διαβάστε περισσότερα

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012

GATEDOOR HOLDINGS LTD. ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA TRUSTEES LIMITED ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3. Έκθεση ανεξάρτητων ελεγκτών 4 & 5

ALPHA TRUSTEES LIMITED ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3. Έκθεση ανεξάρτητων ελεγκτών 4 & 5 0 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2007 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι 1 Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 2 & 3 Έκθεση ανεξάρτητων ελεγκτών 4 & 5 Κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 19 Απριλίου 2011

Λευκωσία, 19 Απριλίου 2011 Λευκωσία, 19 Απριλίου 2011 Θέμα : Τελικά Αποτελέσματα Με την παρούσα σας πληροφορούμε ότι, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας CLR Investment Fund Public Limited, σε συνεδρία του την Τρίτη 19 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

Amathus Navigation Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004

Amathus Navigation Company Limited. Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου 2004 Έκθεση και ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις 31 εκεµβρίου Περιεχόµενα Πρόσκληση Eτήσιας Γενικής Συνέλευσης ιοικητικό Συµβούλιο και άλλοι αξιωµατούχοι Χαιρετισµός του Προέδρου του ιοικητικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

K + G Complex Public Company Limited

K + G Complex Public Company Limited Μη ελεγμένες συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εξαμηνία που έληξε στις Περιεχόμενα Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υπευθύνων της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

KARAOLIS GROUP PUBLIC LTD

KARAOLIS GROUP PUBLIC LTD Α.Φ.Τ.: 12108699F ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Περιεχόµενα ιοικητικό Συµβούλιο και Επαγγελµατικοί Σύµβουλοι Έκθεση ιοικητικού Συµβουλίου 'Εκθεση Ανεξάρτητων Ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα