στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών"

Transcript

1 ΜΑΪΟΣ 2011 τεύχος 34 Eνημερωτικό Περιοδικό Έντυπο KENTPOY ΠPOΩΘHΣEΩΣ ΠΩΛHΣEΩN A.E. Eπιμέλεια: Tμήμα Eξυπηρέτησης Πελατών alternative thinking Εναλλακτική σκέψη και πρακτική στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών Μεσούντος του 2011 και με τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες να επιδεινώνονται, αρχίζουμε να παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις προσαρμογής στην νέα αυτή πραγματικότητα. Ο νέος αυτός δρόμος που ίσως να πρέπει να πορευθούμε, χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση των στόχων, διαφορετική λύση των προβλημάτων, ίσως ακόμη και διαφορετική στόχευση. Στην B.T.L. επικοινωνία - σε ένα πολυσχιδή και απέραντο τόπο συνάντησης και επαφής με τον τελικό καταναλωτή ή χρήστη - η εναλλακτική σκέψη και πρακτική μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όταν τα budgets περιορίζονται και τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο απαιτητά χρειάζεται περισσότερη: * σκέψη * δουλειά * εμπειρία * εμμονή στους στόχους * διάθεση * εμπλοκή * προσπάθεια και σαφώς * εναλλακτική σκέψη Στις συνθήκες αυτές η επιλογή στρατηγικών συνεργασιών είναι απαραίτητη. Διαλέγουμε τους συνεργάτες μας που μπορούν να μας δώσουν περισσότερα και δεν έχουμε παρά να τους ζητήσουμε να κάνουν * περισσότερα.

2 NOKIA FIELD FORCE H ΝΟΚΙΑ HELLAS στην προσπάθειά της να ενισχύσει την εικόνα της στην αγορά και στο λιανεμπόριο, εμπιστεύθηκε το sales promotion center για τη δημιουργία field force team με έδρα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη της ομάδας, αφού επιλέχθηκαν και εκπαιδεύτηκαν με συντονισμένες διαδικασίες, επισκέπτονται τα καταστήματα λιανικής πώλησης κινητών τηλεφώνων σε όλη την Ελλάδα, αναπτύσσουν σχέσεις εμπιστοσύνης, ενημερώνουν - εκπαιδεύουν το προσωπικό τους και παρακολουθούν την πορεία των προϊόντων και της εταιρείας στα επιλεγμένα σημεία πώλησης με σημαντική επιτυχία. ΣΤΟΧΟΣ Η συνεργασία μας στην εκστρατεία «Η μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» (F.T.B.C. Hellas) συνέβαλε στο να ενημερωθούν χιλιάδες γυναίκες στη Βόρεια Ελλάδα, με σκοπό να εντάξουν την πρόληψη στην καθημερινότητά τους. Με το περίπτερο ενημέρωσης του «Στόχου» στα super markets ΜΑΣΟΥΤΗΣ ευαισθητοποιήσαμε όλες τις γυναίκες. Μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό, προτείναμε να γίνουν συνδρομήτριες στο γυναικείο περιοδικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα κυκλοφορήσει, τις συμβουλέψαμε για τα περίπτερα δωρεάν ψηλάφησης. SONY BRAND ACTIVATION Τεχνολογία s-force, monolithic design, motion flow, Bravia internet widgets είναι μάλλον άγνωστες λέξεις. Η υψηλή τεχνολογία όμως δεν μπορεί να είναι μόνο άγνωστες λέξεις. Η ομάδα brand activators της SONY ανέλαβε να τις κάνει πιο οικίες. Ειδικά εκπαιδευμένοι Brand Activators, καλούν τους καταναλωτές να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία Home Entertainment μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα shops-ina-shop της SONY, σε επιλεγμένα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών σε όλη την Ελλάδα. Οι Brand Activators έχουν τη συνολική ευθύνη του χώρου της SONY μέσα στο κατάστημα με αρμοδιότητες που εκτός από hosting και προώθηση πωλήσεων περιλαμβάνουν και δραστηριότητες merchandising. Στόχος της συνολικής ενέργειας αποτελεί το product awareness για το Home Entertainment και για τα προϊόντα αιχμής της SONY, την εξοικείωση των καταναλωτών με τη νέα τεχνολογία, καθώς και τη βελτίωση των σχέσεων με τους retailers. Επικεφαλής της ομάδας των brand activators είναι project manager και 2 supervisors, με αρμοδιότητες τόσο στο field, όσο και στο back office. Με ειδικά διαμορφωμένα reports γίνεται σε καθημερινή βάση το follow up, καθώς και η εξέλιξη και καθοδήγηση του project. Βασικό όπλο μας το διάσημο T-shirt «Στόχος», οι πωλήσεις του οποίου χρηματοδοτούν καινοτόμα αντικαρκινικά προγράμματα, βοηθούν στο να μην ξεχνάμε ότι «ο καρκίνος του στήθους μπορεί να καταπολεμηθεί και ότι είναι υπόθεση όλων μας».

3 Μία Lacta με το όνομα της αγάπης Πώς μετατρέπεται μία social media campaign σε below-the-line activity? H Lacta, για τη γιορτή των ερωτευμένων, διοργάνωσε big event στο ΤΗΕ ΜΑLL ATHENS το διάστημα 7-14/02. Το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και η συμμετοχή ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, με συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και face-to-face επικοινωνία με τους καταναλωτές. Η face-to-face επικοινωνία που έγινε σε ειδικά σχεδιασμένο σκηνικό από έμπειρες hostesses και με μοντέρνο μηχανισμό ήταν συνολικά έργο του sales promotion center. Με τη βοήθεια τεχνολογίας (laptop - software - επαγγελματικοί εκτυπωτές) κάθε επισκέπτης έγραφε στη Lacta που έπαιρνε δωρεάν το όνομα του / της αγαπημένου -νης για να την προσφέρει ως δώρο στη συνέχεια. Με τεχνολογία Bluetooth οι επισκέπτες ελάμβαναν μηνύματα για τις ώρες των συναυλιών, ενώ μπορούσαν να κάνουν download εδικό για την περίσταση wallpaper. ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ CONSUMER ENGAGEMENT PROMOTION FORCE Νέα μεγάλη συνεργασία βασισμένη στην αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη μεταξύ της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ και του sales promotion center βρίσκεται σε εξέλιξη. Μεγάλη ομάδα επιλεγμένη και εκπαιδευμένη με τα υψηλά standards της PHILIP MORRIS προσφέρει τις υπηρεσίες της, υποστηρίζοντας τα σήματα της εταιρείας σε σημεία πώλησης, events και festivals με στοχευμένες κάθε φορά λειτουργίες σε όλη την Ελλάδα με σημαντικά αποτελέσματα.

4 TASSIMO Customer Event Την πρώτη επίσημη παρουσίαση του συστήματος TASSIMO στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο THEOXENIA PALACE σε ~ 300 επίσημους προσκεκλημένους και διοικητικά στελέχη αλυσίδων ηλεκτρικών ειδών επιμελήθηκε το sales promotion center. Στο event που ακολούθησε την παρουσίαση οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα διαφορετικά ροφήματα TASSIMO, να ενημερωθούν με λεπτομέρειες για την αυτοματοποιημένη λειτουργία της μηχανής και να εξοικειωθούν μαζί της παρασκευάζοντας το δικό τους ρόφημα. Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία από το sales promotion center που περιελάμβανε την αρχική μελέτη του χώρου, το σχεδιασμό - παραγωγή υλικών και ειδικών κατασκευών, τη διακόσμηση του χώρου, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις έως και τη δημιουργία του μηχανισμού προσέγγισης - επικοινωνίας των προσκεκλημένων από τις 12 hostesses που πλαισίωσαν το event. NIKAS-HEINZ HOT DOG MOBILE Η συνεργασία HEINZ (σάλτσες) - ΝΙΚΑΣ (λουκάνικα Φραγκφούρτης) με την επιμέλεια και υλοποίηση του προγράμματος από το sales promotion center είχε σημαντική επιτυχία και έδωσε τα πιο νόστιμα hot dogs, τα οποία κάθε φορά γίνονται ανάρπαστα. Για 2η χρονιά το HOT DOG MOBILE συνεχίζει την περιοδεία του, κάνοντας ανά εβδομάδα στάση σε HYPER MARKETS μεγάλων αλυσίδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μία κινητή μονάδα παρασκευής hot dogs, η οποία λειτουργεί υπό την ομπρέλα και υποστήριξη των εταιριών ΗΕΙΝΖ & ΝΙΚΑΣ με πολύ νόστιμα αποτελέσματα. MASTERCARD: NEW BUSINESS Μετά από spec που διεξήχθη από τα headquarters στο Βέλγιο το sales promotion center ανέλαβε την below-the-line επικοινωνία της MasterCard στην Ελλάδα. Η συνεργασία αφορά στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την επικοινωνία BTL campaigns που έχουν στόχο την ενεργοποίηση των card owners MasterCard και Maestro (usage promotions) για μεγαλύτερη χρήση των καρτών σε επιλεγμένες αλυσίδες λιανεμπορίου. Άνεση, ταχύτητα, ασφάλεια έλεγχος στις αγορές: είναι το μήνυμα για τους καταναλωτές. Η πρώτη ενέργεια ήταν «on air» την περίοδο των εορτών και έγινε σε συνεργασία με τα καταστήματα adidas. Οι προωθητικές ενέργειες απαιτούν ειδικές συμφωνίες με επιλεγμένους retailers και φυσικά την αποδοχή των 17 τραπεζών που διακινούν τα σήματα της MasterCard στην Ελλάδα.

5 Εορταστική ατμόσφαιρα με χρώμα OREO Ένα μοναδικά OREO σκηνικό εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους κατά τη διάρκεια των γιορτών σε hypermarkets Αθήνας και Θεσσαλονίκης, δίνοντας χρώμα μπλε στις γιορτές. Με κεντρικό μήνυμα «Το OREO σας εύχεται χρόνια πολλά και μοναδικά!» οι καταναλωτές απόλαυσαν μπισκότα OREO σ ένα Χριστουγεννιάτικο μπλε σκηνικό με τους μικρότερους να έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μ έναν ασυνήθιστα μπλε Αγ. Βασίλη. Μικρά δώρα μαζί με τις εκτυπωμένες φωτογραφίες σε ειδική κορνίζα OREO συμπλήρωναν την εορταστική ατμόσφαιρα. AMITA ΕΥ ΖΗΝ ISS Με νέα ανανεωμένη διάθεση ξεκινούν τη φετινή τους διαδρομή οι λειτουργικοί χυμοί Amita Ευ Ζην. Η νέα στολή και το πρωτοποριακό stand σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από το sales promotion center στοχεύουν στην ενδυνάμωση της εικόνας και την ισχυροποίηση της επικοινωνίας των χυμών Ευ Ζην στο καταναλωτικό κοινό. KELLOGG S SAMPLING Νέα διάσταση συνεργασίας με την εταιρεία KELLOGG S. Έντονη υποστήριξη των προϊόντων με in store promotion και ακόμα πιο εντυπωσιακή παρουσία σε outdoor sampling events. Η νέα outdoor εμπειρία σε Cafés, Cinemas, Επιδείξεις Μόδας και Street samplings άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους φίλους. Και έπεται συνέχεια.

6 Δρόμου Δρώμενα Ο Δρόμος του Καλοκαιριού Άνοιξη, φως, χρώματα, ήλιος, σηματοδοτούν την άφιξη του καλοκαιριού και την αλλαγή της διάθεσής μας. Ο Δρόμος του Καλοκαιριού είναι το θέμα του β κύκλου των θεματικών events «Δρόμου Δρώμενα» που διοργανώνονται από το sales promotion center σε συνεργασία με τους δήμους υπό την αιγίδα των εμπορικών συλλόγων κάθε περιοχής. Μουσικό τόνο στο Δρόμο του Καλοκαιριού δίνει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός BEST FM 92,6 μεταδίδοντας ζωντανά μοντέρνα χορευτική μουσική. Οι εταιρείες - χορηγοί έχουν τη δυνατότητα προβολής και διεξαγωγής προωθητικών προγραμμάτων και interactive επικοινωνίας face-to-face με ένα ευρύ ενεργό καταναλωτικό κοινό. Υπάρχει επίσης δυνατότητα τοποθέτησης προωθητικού υλικού (π.χ. stands, banners, κλπ) σε σημεία που έχουν συμφωνηθεί. Τα «Δρόμου Δρώμενα» πραγματοποιούνται σε 3 διαφορετικές χρονικές περιόδους με διαφορετικό θέμα κάθε φορά: > Ο δρόμος του χορού (χειμώνας) > Ο δρόμος του καλοκαιριού (άνοιξη - καλοκαίρι) > Ο δρόμος του χαμένου θησαυρού (Φθινόπωρο) Σε κάθε περίοδο διεξάγονται 6 «Δρόμου Δρώμενα» τα οποία πλαισιώνονται από διάφορα happenings, αντίστοιχα κάθε φορά του θέματος και πραγματοποιούνται την ημέρα με την περισσότερη εμπορική κίνηση: Σάββατο (10:30-15:30) Β Κύκλος Ο Δρόμος του Καλοκαιριού Πρόγραμμα 14/05 Κηφισιά 21/05 Χαλάνδρι 28/05 Βουκουρεστίου 04/06 Πειραιάς 11/06 Ν. Σμύρνη 18/06 Γλυφάδα Δημιουργία Ελληνικών καλοκαιρινών σκηνικών στα οποία το κοινό έχει τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί και να στείλει τη φωτογραφία του σε όποιο αγαπημένο πρόσωπο επιλέξει. Για πληροφορίες συμμετοχής επικοινωνήστε με τον κ. Σταύρο Πούλο στο τηλέφωνο:

7 20 Συνέδριο Το sales promotion center στη διάρκεια του 2010 ολοκλήρωσε το προγραμματισμένο έργο βελτίωσης των υποδομών και μηχανισμών. Επίσης, ανασχηματίσθηκε η οργάνωση της εταιρείας με στόχο την αμεσότητα της επικοινωνίας και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών, ενισχύοντας έτσι τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας. Η πορεία αυτή καθώς και τα οικονομικά αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο ετήσιο τριήμερο συνέδριο που διοργανώθηκε στους Δελφούς. Στο συνέδριο, το οποίο παρακολούθησαν 72 στελέχη απ όλη την Ελλάδα και τις εταιρείες του δικτύου, αναπτύχθηκαν οι στόχοι του νέου έτους και βραβεύτηκαν στελέχη για τις επιτυχίες τους σε διάφορους τομείς. Goals 2010 ICAP Το sales promotion center αξιολογήθηκε από την ICAP Group και ανήκει στην κοινότητα των "STRONGEST COMPANIES IN GREECE" που περιλαμβάνει εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας με γρήγορο και εύληπτο τρόπο ότι η πιθανότητα να εμφανίσουν ασυνέπεια είναι πολύ μικρή.

8

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Project: Λανσάρισμα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge στα Public. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Public

Ermis PR. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Project: Λανσάρισμα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge στα Public. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Public Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. 1. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής

Ermis Media. 1. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ με De AGOSTINI

Συνεργασία ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ με De AGOSTINI business pleasure Η επαγγελματική πορεία μας είναι σχετική μόνο με το κέρδος ή το οικονομικό όφελος; Η εργασία μας έχει σαν κίνητρο και αποτέλεσμα μόνο την αμοιβή, το prim ή το bonus; Δεν το πιστεύουμε!

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E4.ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Τίτλος Συμμετοχής:ΜΑΣΟΥΤΗΣ «ΕΔΩ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ» Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΜΑΣΟΥΤΗΣ. Εταιρία/Πελάτης:ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Ermis Media. Κατηγορία: E4.ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Τίτλος Συμμετοχής:ΜΑΣΟΥΤΗΣ «ΕΔΩ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ» Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΜΑΣΟΥΤΗΣ. Εταιρία/Πελάτης:ΜΑΣΟΥΤΗΣ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση 2016

Εταιρική Παρουσίαση 2016 Εταιρική Παρουσίαση 2016 Η εταιρία Σκοπός Αξίες & Φιλοσοφία Πορεία και Υποδομή Πιστοποιήσεις Υπηρεσίες Διαδικασίες Υλοποίησης Έργου Μεθοδολογία Ανάπτυξης Έργου Συνεργασίες Εφαρμογές Πελατολόγιο Η εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

PARTICIPATING OPTIONS

PARTICIPATING OPTIONS Ι5 >Ι8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ9 MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ PARTICIPATING OPTIONS Take a Stand to the right section Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του IOO% Hotel Show συνεχίζεται και εξελίσσεται: Ο επισκέπτης της έκθεσης έχει

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε3 Υπαίθρια Διαφήμιση. Τίτλος Συμμετοχής: Μετράμε ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα για να απολαύσουμε τον ROBBIE WILLIAMS

Ermis Media. Κατηγορία: Ε3 Υπαίθρια Διαφήμιση. Τίτλος Συμμετοχής: Μετράμε ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα για να απολαύσουμε τον ROBBIE WILLIAMS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου 26 28 Ιουλίου 2018 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στο μικρό και πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου ένα μουσικό φεστιβάλ, με καλεσμένους νέους και γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής. Σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Google Developers Group

Google Developers Group Η Φετινή Διοργάνωση Ο ενδυναμωμένος και ενιαίος πλέον Εθνικός Εκθεσιακός Φορέας ΔΕΘ - HELEXPO A.E. ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του και παρά τη δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα και

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για:

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για: Η Ιδέα Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πιστό στην αποστολή του και στους στόχους του για την προώθηση του επαγγέλματος των Πωλήσεων, την συνεχή ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα Πωλήσεων, την εκπαίδευση σε Τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Retail - Trade Marketing (In store activations) Τίτλος Συμμετοχής: adidas - Play Harden

Ermis Direct. Κατηγορία: Ενέργειες Retail - Trade Marketing (In store activations) Τίτλος Συμμετοχής: adidas - Play Harden Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing Services

Digital Marketing Services Digital Marketing Services ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1: Διαγωνισμός τύπου "POST" με πληρωμένη διαφήμιση στο www.facebook.com/skroutz.com.cy (με 90+ χιλιάδες ενεργούς followers). Τα δώρα του διαγωνισμού τα παρέχει η διαφημιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

CASE STUDY ΕΡΓΟΥ BIZEGATE FOR BLACKBERRY ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ACTMEDIA Α.Ε

CASE STUDY ΕΡΓΟΥ BIZEGATE FOR BLACKBERRY ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ACTMEDIA Α.Ε CASE STUDY ΕΡΓΟΥ BIZEGATE FOR BLACKBERRY ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ACTMEDIA Α.Ε REGATE A.E. Αγίου Αθανασίου 17, Παιανία, Τηλ: 210-66.90.941, info@regate.gr ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Σύνοψη Έργου... 3 2. Παρουσίαση Πελάτη...

Διαβάστε περισσότερα

Δέκα χρόνια τώρα, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου τη ζούμε με χαρά. Βήμα βήμα, όλοι μαζί, χαρά-ζουμε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Δέκα χρόνια τώρα, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου τη ζούμε με χαρά. Βήμα βήμα, όλοι μαζί, χαρά-ζουμε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού. O 10 oς Αγώνας δρόμου και συμβολικός Περίπατος Greece Race for the Cure τελεί Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου 10 χρόνια Greece Race for the Cure Δέκα χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής.

Ermis Media. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: MAC SHOP ON LINE DIGITAL BUS SHELTER. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ON LINE SHOP MAC COSMETICS

Ermis Media. Κατηγορία: OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: MAC SHOP ON LINE DIGITAL BUS SHELTER. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ON LINE SHOP MAC COSMETICS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου.

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Ιδιαίτερος Σχεδιασμός και ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας Μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας με 2 καταστήματα στην Αττική, το 2017

Διαβάστε περισσότερα

...Χτίζοντας την Επικοινωνία του Μέλλοντος 24 04-2012

...Χτίζοντας την Επικοινωνία του Μέλλοντος 24 04-2012 ...Χτίζοντας την Επικοινωνία του Μέλλοντος 24 04-2012 Interactive Νew Media Solution All-in-one marketing-oriented system, το οποίο περιλαμβάνει: Digital Signage & Interactive Touch Screens (Σε σημεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ τεύχη ONLINE Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Ελλάδα + 20.

ΕΝΤΥΠΟ τεύχη ONLINE Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Ελλάδα + 20. ΕΝΤΥΠΟ 80.000 τεύχη 60.000 Ελλάδα + 20.000 Κύπρο ONLINE 400.000 Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Τριμηνιαία ΔΩΡΕΑΝ διανομή Πανελλαδικά σε 650 επιλεγμένα φαρμακεία και

Διαβάστε περισσότερα

E-SHOP.GR Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

E-SHOP.GR Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ E-SHOP.GR Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Ιανουάριος 2006-1 - AGENDA E-shop.gr με μια ματιά Πληροφορική:μια κλασσική αγορά Καινοτομία στην e-shop.gr Αποτελέσματα/Συμπεράσματα - 2

Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Θέλοντας να διαδώσουμε το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης και εμπνευσμένοι από την τεράστια επιτυχία διαφόρων εκστρατειών που πραγματοποιούνται διεθνώς με σκοπό την επαγρύπνηση

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA / ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: Λανσάρισμα του FIBRE ONE στην Ελλάδα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA / ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: Λανσάρισμα του FIBRE ONE στην Ελλάδα Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας βρέθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αλλεργιολόγοι βρίσκονταν

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ CONSUMER BEHAVIOUR Καταναλωτική Συμπεριφορά : Διεπιστημονικό Πεδίο Βασικά περιλαμβάνεται στο επιστημονικό πεδίο του MARKETING! Βασική επιδίωξη του Marketing είναι η αύξηση της ζήτησης,

Διαβάστε περισσότερα

Experiential Marketing

Experiential Marketing ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 τεύχος 36 Eνημερωτικό Περιοδικό Έντυπο KENTPOY ΠPOΩΘHΣEΩΣ ΠΩΛHΣEΩN A.E. Eπιμέλεια: Tμήμα Eξυπηρέτησης Πελατών Brand engagement Brand affinity Τελική επιλογή προϊόντος Διαδραστικότητα Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τα Social Media της εταιρίας Καλλυντικών Avon «γεννήθηκαν» τον Απρίλιο του 2010. Δημιουργήθηκε η επίσημη σελίδα της Avon στο facebook και ταυτόχρονα

Διαβάστε περισσότερα

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο 25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο Εισαγωγή Η έκθεση με μια ματιά Στατιστικά Επισκεπτών Στοιχεία Εκθετών Διαφημιστική Καμπάνια Παράλληλες εκδηλώσεις 2 Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία επτά χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum

Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum 1 Transparent LCD showcase Διάφανη LCD βιτρίνα Η LCD βιτρίνα είναι ένας πολύπλευρος και ελκυστικός τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας ή κάποιο προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum

Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum Interactive floor system - Διαδραστικό σύστημα δαπέδου Το διαδραστικό σύστημα προβολής δαπέδου είναι μια ολοκληρωμένη λύση με υλικό και λογισμικό, το οποίο μετατρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Όλη η Ελλάδα Κοντά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines. Εταιρία/Πελάτης: Carat

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Όλη η Ελλάδα Κοντά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines. Εταιρία/Πελάτης: Carat Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Τίτλος Συμμετοχής: Δίψα για μουσική. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Βίκος Cola

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Τίτλος Συμμετοχής: Δίψα για μουσική. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Βίκος Cola Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Tirage 100.000 τεύχη Διμηνιαία έκδοση

Tirage 100.000 τεύχη Διμηνιαία έκδοση Tirage 100.000 τεύχη Διμηνιαία έκδοση ΔΩΡΕΑΝ διανομή Πανελλαδικά, σε 500 επιλεγμένα φαρμακεία Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Ελεγχόμενη ΔΩΡΕΑΝ διάθεση απευθείας στον

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects,

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις)

Ermis Digital. 1.Τι ζητήθηκε από τον πελάτη - Backround, Στόχοι, Ανάγκες της μάρκας (μέγιστο 100 λέξεις) Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Business Simulation. The international Business Simulation for tomorrow s leaders

Business Simulation. The international Business Simulation for tomorrow s leaders Business Simulation The international Business Simulation for tomorrow s leaders Περιεχόµενα Τάσεις της αγοράς Κερδίζοντας µε το Storewars Τι είναι το Storewars Τιλένεοιπελάτεςµας Γιατί να συµµετάσχει

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης μεγάλη αύξηση είχαμε στα είδη ένδυσης και υπόδησης (από την 10η

Επίσης μεγάλη αύξηση είχαμε στα είδη ένδυσης και υπόδησης (από την 10η Τεύχος 6 (ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ) Απρίλιος 2013 Ετήσια Έρευνα 2012 Ηλεκτρονικού Εμπορίου του ELTRUN / ΟΠΑ Ετήσια Έρευνα 2012 Ηλεκτρονικού Εμπορίου του ELTRUN / ΟΠΑ Η λύση της Altec Software για το ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Η Καλύτερη Μουσική του Σήμερα Τα Αγαπημένα του Χθές. 24 years radio history

Η Καλύτερη Μουσική του Σήμερα Τα Αγαπημένα του Χθές. 24 years radio history Η Καλύτερη Μουσική του Σήμερα Τα Αγαπημένα του Χθές 24 years radio history Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο ραδιοφωνικός σταθμός Kiss Fm ιδρύθηκε το 1993. Είναι ένας απο τους κορυφαίους Μουσικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς, με

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: #getouthere. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: #getouthere. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. πρακτικά δημιουργήσαμε μια νέα μορφή εξωτερικής διαφήμισης ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του retail

Ermis Media. πρακτικά δημιουργήσαμε μια νέα μορφή εξωτερικής διαφήμισης ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του retail Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Επικοινωνήσουμε το μήνυμα μας σε λεωφορεία (πίσω μέρος) αλλά και στο αττικό μετρό (panels και ειδικές κατασκευές ).

Ermis Media. Επικοινωνήσουμε το μήνυμα μας σε λεωφορεία (πίσω μέρος) αλλά και στο αττικό μετρό (panels και ειδικές κατασκευές ). Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Γοργύρας 1, 1ος όροφος ΤΚ. 83200 Καρλόβασι, Σάμος ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ κιν. 698 740 5252 τηλ. 2273 400308 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ /E-MAIL www.graphdays.com

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 9: Ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ. Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 9-1

Κεφάλαιο 9: Ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ. Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 9-1 Κεφάλαιο 9: Ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 9-1 Μαθησιακοί στόχοι Ορίστε το ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ και τα συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Magic Storyboard, a new Digital touch! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE VDSL

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Magic Storyboard, a new Digital touch! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE VDSL Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

Χαρτογραφώντας τη δυναμική των big data: Η αξία των συνεργατικών πρακτικών. Με την επιστημονική επιμέλεια:

Χαρτογραφώντας τη δυναμική των big data: Η αξία των συνεργατικών πρακτικών. Με την επιστημονική επιμέλεια: 13ο Συνέδριο ECR: Ανοίγοντας νέες προοπτικές Χαρτογραφώντας τη δυναμική των big data: Η αξία των συνεργατικών πρακτικών Με την επιστημονική επιμέλεια: Πηγές δεδομένων στο σύγχρονο λιανεμπόριο Προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε!

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Φεβρουάριος 2011 ενημέρωση #02 Η μηνιαία free press «ασφαλίζομαι», διοργανώνει ημερίδες για την ιδιωτική ασφάλιση με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Δύο μεγάλες εκθέσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING. Τίτλος Συμμετοχής: EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2015/16. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΛΟΥΞ

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING. Τίτλος Συμμετοχής: EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2015/16. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΛΟΥΞ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail

Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail MEDIA KIT 2015 Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail Το περιοδικό MARKET TODAY ξεκινά την εκδοτική του πορεία, με στόχο να φέρει πιο κοντά τον κλάδο της μικρής και της οργανωμένης λιανικής, με τη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FRANCHISE H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Τίτλος Συμμετοχής: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ /ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Ermis Media. Κατηγορία: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Τίτλος Συμμετοχής: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ /ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

THE HOTEL DESIGN WORKSHOP

THE HOTEL DESIGN WORKSHOP ΑΘHΝΑ ΣΑΝΤΟΡIΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗ ΡOΔΟΣ ΗΡAΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙA THE HOTEL DESIGN WORKSHOP ΜYΚΟΝΟΣ Πώς να προδιαγράψετε ένα επιτυχηµένο ξενοδοχείο από τον σχεδιασµό µέχρι την πώληση! BY ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100% HOTEL WORKSHOPS;

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM «ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM Ταυτότητα έρευνας Μέγεθος δείγματος: 400 συνεντεύξεις Ημερομηνία διεξαγωγής: Μάρτιος 2015 Κάλυψη: Επιλογή δείγματος:

Διαβάστε περισσότερα

review 2ΑΥΡΑ Olbinski

review 2ΑΥΡΑ Olbinski review ΤΕΥΧΟΣ 5 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2005 Eνημερωτική έκδοση της Garamond design. Κασομούλη 85, 117 44 Αθήνα, Τ. 210 9012795, 210 9012798, F. 210 9013771, E-Μail: garamond@ath.forthnet.gr, Website: www.garamond.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct HAPPY BEER YEAR!

Ermis Direct HAPPY BEER YEAR! Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δώρα από το Ροβανιέμι. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παιχνίδια Μουστάκας

Ermis Media. Κατηγορία: Media Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δώρα από το Ροβανιέμι. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παιχνίδια Μουστάκας Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

GREEKGUIDE.COM OUR EXPERIENCE. YOUR TRIP. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM

GREEKGUIDE.COM OUR EXPERIENCE. YOUR TRIP. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΣΕΛ. 3 // ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΤI EINAI; To GREEKGUIDE.COM είναι ένα ισχυρό τουριστικό brand που στεγάζει κάτω από την ομπρέλα του: Website Ταξιδιωτικά mobile apps για

Διαβάστε περισσότερα

chinaexportworld.com

chinaexportworld.com Ο νέος τρόπος εισόδου στην αγορά της Κίνας chinaexportworld.com Τι χρειάζεται ένας Έλληνας παραγωγός για να τοποθετήσει τα προϊόντα του στην αγορά της Κίνας; Να επισκεφτεί την Κίνα - να μάθει...κινέζικα

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Στοιχεία Συμμετοχής

Γενικά Στοιχεία Συμμετοχής Γενικά Στοιχεία Συμμετοχής Κατηγορία: Σχεδιασμός Περιπτέρων - Δομών Τίτλος Συμμετοχής: Robbie Williams Main Pavilion Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Corporate Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 2017 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Όμιλος Viva Ο Όμιλος εταιρειών Viva είναι μια από τις κυρίαρχες ελληνικές εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας και αποτελείται από τη Viva Wallet

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. To λανσάρισμα είχε ως αποκορύφωμα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξήχθη στις 13 Νοεμβρίου 2016.

Ermis Media. To λανσάρισμα είχε ως αποκορύφωμα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξήχθη στις 13 Νοεμβρίου 2016. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε μέλος του Interiors from Greece!

Γίνε μέλος του Interiors from Greece! 2018 1 Το σημαντικότερο market place εταιριών και προϊόντων επίπλου, αρχιτεκτονικής και διακόσμησης To INTERIORS FROM GREECE, είναι μια διεθνής σύγχρονη επικοινωνιακή πλατφόρμα, η οποία προωθεί παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή.

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Occassions of AB Equity Campaign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AB Equity

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Occassions of AB Equity Campaign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AB Equity Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δημιουργία FB, Marks & Spencer Food / FOX

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δημιουργία FB, Marks & Spencer Food / FOX Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

The SMS Marketing Guide for

The SMS Marketing Guide for The SMS Marketing Guide for Οδηγός για αποτελεσματικές Χριστουγεννιάτικες SMS καμπάνιες YUBOTO ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Christmas Mobile Facts Ξέρετε ότι... 7 στις 10 retail

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Integrated Multi-Platform Campaign 2. Services, Corporate Image & Sponsorships

Ermis Digital. Κατηγορία: Integrated Multi-Platform Campaign 2. Services, Corporate Image & Sponsorships Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. To Red Bull είναι το πιο δημοφιλές ενεργειακό ποτό στον κόσμο και άρρηκτα συνδεδεμένο με τη δράση και την «εμπειρία».

Ermis Media. To Red Bull είναι το πιο δημοφιλές ενεργειακό ποτό στον κόσμο και άρρηκτα συνδεδεμένο με τη δράση και την «εμπειρία». Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE TV

Ermis Media. Κατηγορία: ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE TV Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΠΡΟΪΟΝΤΑ TICKET NEWS Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η Edenred συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις.

Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις. Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις. Alpha Bank Gold Business Banking. Γνωρίστε σήµερα τη νέα Υπηρεσία. Alpha Bank Gold Business Banking σηµαίνει για εσάς και για την Επιχείρησή σας αναγνώριση,

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: De Longhi Μοbile campaign Υγρασία. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): De Longhi Αφυγραντήρες

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: De Longhi Μοbile campaign Υγρασία. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): De Longhi Αφυγραντήρες Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SPONSORSHIP PROGRAMS

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SPONSORSHIP PROGRAMS ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΛΙΔΑ OFFICIAL O3 IOO% HOTEL DESIGN AWARDS O4 EVENTS O5 OFFICIAL Σ Τ Ο Χ Ο Σ Μέγιστη προβολή και τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα