στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών"

Transcript

1 ΜΑΪΟΣ 2011 τεύχος 34 Eνημερωτικό Περιοδικό Έντυπο KENTPOY ΠPOΩΘHΣEΩΣ ΠΩΛHΣEΩN A.E. Eπιμέλεια: Tμήμα Eξυπηρέτησης Πελατών alternative thinking Εναλλακτική σκέψη και πρακτική στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών Μεσούντος του 2011 και με τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες να επιδεινώνονται, αρχίζουμε να παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις προσαρμογής στην νέα αυτή πραγματικότητα. Ο νέος αυτός δρόμος που ίσως να πρέπει να πορευθούμε, χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση των στόχων, διαφορετική λύση των προβλημάτων, ίσως ακόμη και διαφορετική στόχευση. Στην B.T.L. επικοινωνία - σε ένα πολυσχιδή και απέραντο τόπο συνάντησης και επαφής με τον τελικό καταναλωτή ή χρήστη - η εναλλακτική σκέψη και πρακτική μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όταν τα budgets περιορίζονται και τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο απαιτητά χρειάζεται περισσότερη: * σκέψη * δουλειά * εμπειρία * εμμονή στους στόχους * διάθεση * εμπλοκή * προσπάθεια και σαφώς * εναλλακτική σκέψη Στις συνθήκες αυτές η επιλογή στρατηγικών συνεργασιών είναι απαραίτητη. Διαλέγουμε τους συνεργάτες μας που μπορούν να μας δώσουν περισσότερα και δεν έχουμε παρά να τους ζητήσουμε να κάνουν * περισσότερα.

2 NOKIA FIELD FORCE H ΝΟΚΙΑ HELLAS στην προσπάθειά της να ενισχύσει την εικόνα της στην αγορά και στο λιανεμπόριο, εμπιστεύθηκε το sales promotion center για τη δημιουργία field force team με έδρα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη της ομάδας, αφού επιλέχθηκαν και εκπαιδεύτηκαν με συντονισμένες διαδικασίες, επισκέπτονται τα καταστήματα λιανικής πώλησης κινητών τηλεφώνων σε όλη την Ελλάδα, αναπτύσσουν σχέσεις εμπιστοσύνης, ενημερώνουν - εκπαιδεύουν το προσωπικό τους και παρακολουθούν την πορεία των προϊόντων και της εταιρείας στα επιλεγμένα σημεία πώλησης με σημαντική επιτυχία. ΣΤΟΧΟΣ Η συνεργασία μας στην εκστρατεία «Η μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» (F.T.B.C. Hellas) συνέβαλε στο να ενημερωθούν χιλιάδες γυναίκες στη Βόρεια Ελλάδα, με σκοπό να εντάξουν την πρόληψη στην καθημερινότητά τους. Με το περίπτερο ενημέρωσης του «Στόχου» στα super markets ΜΑΣΟΥΤΗΣ ευαισθητοποιήσαμε όλες τις γυναίκες. Μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό, προτείναμε να γίνουν συνδρομήτριες στο γυναικείο περιοδικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα κυκλοφορήσει, τις συμβουλέψαμε για τα περίπτερα δωρεάν ψηλάφησης. SONY BRAND ACTIVATION Τεχνολογία s-force, monolithic design, motion flow, Bravia internet widgets είναι μάλλον άγνωστες λέξεις. Η υψηλή τεχνολογία όμως δεν μπορεί να είναι μόνο άγνωστες λέξεις. Η ομάδα brand activators της SONY ανέλαβε να τις κάνει πιο οικίες. Ειδικά εκπαιδευμένοι Brand Activators, καλούν τους καταναλωτές να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία Home Entertainment μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα shops-ina-shop της SONY, σε επιλεγμένα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών σε όλη την Ελλάδα. Οι Brand Activators έχουν τη συνολική ευθύνη του χώρου της SONY μέσα στο κατάστημα με αρμοδιότητες που εκτός από hosting και προώθηση πωλήσεων περιλαμβάνουν και δραστηριότητες merchandising. Στόχος της συνολικής ενέργειας αποτελεί το product awareness για το Home Entertainment και για τα προϊόντα αιχμής της SONY, την εξοικείωση των καταναλωτών με τη νέα τεχνολογία, καθώς και τη βελτίωση των σχέσεων με τους retailers. Επικεφαλής της ομάδας των brand activators είναι project manager και 2 supervisors, με αρμοδιότητες τόσο στο field, όσο και στο back office. Με ειδικά διαμορφωμένα reports γίνεται σε καθημερινή βάση το follow up, καθώς και η εξέλιξη και καθοδήγηση του project. Βασικό όπλο μας το διάσημο T-shirt «Στόχος», οι πωλήσεις του οποίου χρηματοδοτούν καινοτόμα αντικαρκινικά προγράμματα, βοηθούν στο να μην ξεχνάμε ότι «ο καρκίνος του στήθους μπορεί να καταπολεμηθεί και ότι είναι υπόθεση όλων μας».

3 Μία Lacta με το όνομα της αγάπης Πώς μετατρέπεται μία social media campaign σε below-the-line activity? H Lacta, για τη γιορτή των ερωτευμένων, διοργάνωσε big event στο ΤΗΕ ΜΑLL ATHENS το διάστημα 7-14/02. Το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και η συμμετοχή ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, με συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και face-to-face επικοινωνία με τους καταναλωτές. Η face-to-face επικοινωνία που έγινε σε ειδικά σχεδιασμένο σκηνικό από έμπειρες hostesses και με μοντέρνο μηχανισμό ήταν συνολικά έργο του sales promotion center. Με τη βοήθεια τεχνολογίας (laptop - software - επαγγελματικοί εκτυπωτές) κάθε επισκέπτης έγραφε στη Lacta που έπαιρνε δωρεάν το όνομα του / της αγαπημένου -νης για να την προσφέρει ως δώρο στη συνέχεια. Με τεχνολογία Bluetooth οι επισκέπτες ελάμβαναν μηνύματα για τις ώρες των συναυλιών, ενώ μπορούσαν να κάνουν download εδικό για την περίσταση wallpaper. ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ CONSUMER ENGAGEMENT PROMOTION FORCE Νέα μεγάλη συνεργασία βασισμένη στην αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη μεταξύ της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ και του sales promotion center βρίσκεται σε εξέλιξη. Μεγάλη ομάδα επιλεγμένη και εκπαιδευμένη με τα υψηλά standards της PHILIP MORRIS προσφέρει τις υπηρεσίες της, υποστηρίζοντας τα σήματα της εταιρείας σε σημεία πώλησης, events και festivals με στοχευμένες κάθε φορά λειτουργίες σε όλη την Ελλάδα με σημαντικά αποτελέσματα.

4 TASSIMO Customer Event Την πρώτη επίσημη παρουσίαση του συστήματος TASSIMO στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο THEOXENIA PALACE σε ~ 300 επίσημους προσκεκλημένους και διοικητικά στελέχη αλυσίδων ηλεκτρικών ειδών επιμελήθηκε το sales promotion center. Στο event που ακολούθησε την παρουσίαση οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα διαφορετικά ροφήματα TASSIMO, να ενημερωθούν με λεπτομέρειες για την αυτοματοποιημένη λειτουργία της μηχανής και να εξοικειωθούν μαζί της παρασκευάζοντας το δικό τους ρόφημα. Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία από το sales promotion center που περιελάμβανε την αρχική μελέτη του χώρου, το σχεδιασμό - παραγωγή υλικών και ειδικών κατασκευών, τη διακόσμηση του χώρου, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις έως και τη δημιουργία του μηχανισμού προσέγγισης - επικοινωνίας των προσκεκλημένων από τις 12 hostesses που πλαισίωσαν το event. NIKAS-HEINZ HOT DOG MOBILE Η συνεργασία HEINZ (σάλτσες) - ΝΙΚΑΣ (λουκάνικα Φραγκφούρτης) με την επιμέλεια και υλοποίηση του προγράμματος από το sales promotion center είχε σημαντική επιτυχία και έδωσε τα πιο νόστιμα hot dogs, τα οποία κάθε φορά γίνονται ανάρπαστα. Για 2η χρονιά το HOT DOG MOBILE συνεχίζει την περιοδεία του, κάνοντας ανά εβδομάδα στάση σε HYPER MARKETS μεγάλων αλυσίδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μία κινητή μονάδα παρασκευής hot dogs, η οποία λειτουργεί υπό την ομπρέλα και υποστήριξη των εταιριών ΗΕΙΝΖ & ΝΙΚΑΣ με πολύ νόστιμα αποτελέσματα. MASTERCARD: NEW BUSINESS Μετά από spec που διεξήχθη από τα headquarters στο Βέλγιο το sales promotion center ανέλαβε την below-the-line επικοινωνία της MasterCard στην Ελλάδα. Η συνεργασία αφορά στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την επικοινωνία BTL campaigns που έχουν στόχο την ενεργοποίηση των card owners MasterCard και Maestro (usage promotions) για μεγαλύτερη χρήση των καρτών σε επιλεγμένες αλυσίδες λιανεμπορίου. Άνεση, ταχύτητα, ασφάλεια έλεγχος στις αγορές: είναι το μήνυμα για τους καταναλωτές. Η πρώτη ενέργεια ήταν «on air» την περίοδο των εορτών και έγινε σε συνεργασία με τα καταστήματα adidas. Οι προωθητικές ενέργειες απαιτούν ειδικές συμφωνίες με επιλεγμένους retailers και φυσικά την αποδοχή των 17 τραπεζών που διακινούν τα σήματα της MasterCard στην Ελλάδα.

5 Εορταστική ατμόσφαιρα με χρώμα OREO Ένα μοναδικά OREO σκηνικό εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους κατά τη διάρκεια των γιορτών σε hypermarkets Αθήνας και Θεσσαλονίκης, δίνοντας χρώμα μπλε στις γιορτές. Με κεντρικό μήνυμα «Το OREO σας εύχεται χρόνια πολλά και μοναδικά!» οι καταναλωτές απόλαυσαν μπισκότα OREO σ ένα Χριστουγεννιάτικο μπλε σκηνικό με τους μικρότερους να έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μ έναν ασυνήθιστα μπλε Αγ. Βασίλη. Μικρά δώρα μαζί με τις εκτυπωμένες φωτογραφίες σε ειδική κορνίζα OREO συμπλήρωναν την εορταστική ατμόσφαιρα. AMITA ΕΥ ΖΗΝ ISS Με νέα ανανεωμένη διάθεση ξεκινούν τη φετινή τους διαδρομή οι λειτουργικοί χυμοί Amita Ευ Ζην. Η νέα στολή και το πρωτοποριακό stand σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από το sales promotion center στοχεύουν στην ενδυνάμωση της εικόνας και την ισχυροποίηση της επικοινωνίας των χυμών Ευ Ζην στο καταναλωτικό κοινό. KELLOGG S SAMPLING Νέα διάσταση συνεργασίας με την εταιρεία KELLOGG S. Έντονη υποστήριξη των προϊόντων με in store promotion και ακόμα πιο εντυπωσιακή παρουσία σε outdoor sampling events. Η νέα outdoor εμπειρία σε Cafés, Cinemas, Επιδείξεις Μόδας και Street samplings άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους φίλους. Και έπεται συνέχεια.

6 Δρόμου Δρώμενα Ο Δρόμος του Καλοκαιριού Άνοιξη, φως, χρώματα, ήλιος, σηματοδοτούν την άφιξη του καλοκαιριού και την αλλαγή της διάθεσής μας. Ο Δρόμος του Καλοκαιριού είναι το θέμα του β κύκλου των θεματικών events «Δρόμου Δρώμενα» που διοργανώνονται από το sales promotion center σε συνεργασία με τους δήμους υπό την αιγίδα των εμπορικών συλλόγων κάθε περιοχής. Μουσικό τόνο στο Δρόμο του Καλοκαιριού δίνει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός BEST FM 92,6 μεταδίδοντας ζωντανά μοντέρνα χορευτική μουσική. Οι εταιρείες - χορηγοί έχουν τη δυνατότητα προβολής και διεξαγωγής προωθητικών προγραμμάτων και interactive επικοινωνίας face-to-face με ένα ευρύ ενεργό καταναλωτικό κοινό. Υπάρχει επίσης δυνατότητα τοποθέτησης προωθητικού υλικού (π.χ. stands, banners, κλπ) σε σημεία που έχουν συμφωνηθεί. Τα «Δρόμου Δρώμενα» πραγματοποιούνται σε 3 διαφορετικές χρονικές περιόδους με διαφορετικό θέμα κάθε φορά: > Ο δρόμος του χορού (χειμώνας) > Ο δρόμος του καλοκαιριού (άνοιξη - καλοκαίρι) > Ο δρόμος του χαμένου θησαυρού (Φθινόπωρο) Σε κάθε περίοδο διεξάγονται 6 «Δρόμου Δρώμενα» τα οποία πλαισιώνονται από διάφορα happenings, αντίστοιχα κάθε φορά του θέματος και πραγματοποιούνται την ημέρα με την περισσότερη εμπορική κίνηση: Σάββατο (10:30-15:30) Β Κύκλος Ο Δρόμος του Καλοκαιριού Πρόγραμμα 14/05 Κηφισιά 21/05 Χαλάνδρι 28/05 Βουκουρεστίου 04/06 Πειραιάς 11/06 Ν. Σμύρνη 18/06 Γλυφάδα Δημιουργία Ελληνικών καλοκαιρινών σκηνικών στα οποία το κοινό έχει τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί και να στείλει τη φωτογραφία του σε όποιο αγαπημένο πρόσωπο επιλέξει. Για πληροφορίες συμμετοχής επικοινωνήστε με τον κ. Σταύρο Πούλο στο τηλέφωνο:

7 20 Συνέδριο Το sales promotion center στη διάρκεια του 2010 ολοκλήρωσε το προγραμματισμένο έργο βελτίωσης των υποδομών και μηχανισμών. Επίσης, ανασχηματίσθηκε η οργάνωση της εταιρείας με στόχο την αμεσότητα της επικοινωνίας και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών, ενισχύοντας έτσι τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας. Η πορεία αυτή καθώς και τα οικονομικά αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο ετήσιο τριήμερο συνέδριο που διοργανώθηκε στους Δελφούς. Στο συνέδριο, το οποίο παρακολούθησαν 72 στελέχη απ όλη την Ελλάδα και τις εταιρείες του δικτύου, αναπτύχθηκαν οι στόχοι του νέου έτους και βραβεύτηκαν στελέχη για τις επιτυχίες τους σε διάφορους τομείς. Goals 2010 ICAP Το sales promotion center αξιολογήθηκε από την ICAP Group και ανήκει στην κοινότητα των "STRONGEST COMPANIES IN GREECE" που περιλαμβάνει εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας με γρήγορο και εύληπτο τρόπο ότι η πιθανότητα να εμφανίσουν ασυνέπεια είναι πολύ μικρή.

8

Experiential Marketing

Experiential Marketing ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 τεύχος 36 Eνημερωτικό Περιοδικό Έντυπο KENTPOY ΠPOΩΘHΣEΩΣ ΠΩΛHΣEΩN A.E. Eπιμέλεια: Tμήμα Eξυπηρέτησης Πελατών Brand engagement Brand affinity Τελική επιλογή προϊόντος Διαδραστικότητα Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ υποψήφιε συνεργάτη,

Αγαπητέ υποψήφιε συνεργάτη, Franchise Proposal Αγαπητέ υποψήφιε συνεργάτη, Ξεκινώντας θεωρούμε σκόπιμο να σε ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που έδειξες για την εταιρία και τα καταστήματα T-bar. Μέσα από τις σελίδες αυτής της πρότασης

Διαβάστε περισσότερα

Διπλή Διάκριση: Best Workplace 2011 & CR Index 2010. καμπάνια Amstel, H Pilsener που άξιζε. Amstel Premium Pilsener. τεύχος 13

Διπλή Διάκριση: Best Workplace 2011 & CR Index 2010. καμπάνια Amstel, H Pilsener που άξιζε. Amstel Premium Pilsener. τεύχος 13 ΕΚΔΟΣΗ ΑΘΗΝΑÏΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ Διπλή Διάκριση: Best Workplace 2011 & CR Index 2010 Πρόγραμμα Συμβολαιακής ΚαλλιέρΓειας Κριθής Amstel Premium Pilsener H Pilsener που άξιζε την αναμονή Νέα θεματική καμπάνια

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Εισαγωγή στη Διαφήμιση Γιώργος Κοκκίνης Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή,

Διαβάστε περισσότερα

business technology news

business technology news business technology news Συνεχίζεται η πτώση του Δείκτη Οικονομικού Κλίματος στον τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ο Δείκτης Κλίματος των επιχειρήσεων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών το

Διαβάστε περισσότερα

Συνδιοργάνωση. www.selfserviceexcellenceawards.gr

Συνδιοργάνωση. www.selfserviceexcellenceawards.gr 2014 www.selfserviceexcellenceawards.gr Συνδιοργάνωση ΕΚΔΟΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Κ. ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΞΕΝΙΑ ΜΑΝΤΖΙΩΡΗ, xman@boussias.com ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΚΕΑ, kbousboukea@boussias.com

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Υπευθυνότητα Η Επιχειρηματική μας Επίδραση. στην Αγορά στο Περιβάλλον στους Εργαζόμενους στην Κοινωνία

Εταιρική Υπευθυνότητα Η Επιχειρηματική μας Επίδραση. στην Αγορά στο Περιβάλλον στους Εργαζόμενους στην Κοινωνία Εταιρική Υπευθυνότητα Η Επιχειρηματική μας Επίδραση στην Αγορά στο Περιβάλλον στους Εργαζόμενους στην Κοινωνία 1 Κοινωνικός Απολογισμός 2007 H WIND Hellas προχωρά στην έκδοση Κοινωνικού Απολογισμού, ο

Διαβάστε περισσότερα

Χαλάνδρι 2008. Αγαπητέ συνεργάτη,

Χαλάνδρι 2008. Αγαπητέ συνεργάτη, Επιστολή Προέδρου Χαλάνδρι 2008 Αγαπητέ συνεργάτη, Καλώς ήλθες κοντά μας. Από σήμερα αποτελείς κι εσύ ένα μέλος της Οικογένειάς μας και αυτό δεν είναι απλά μια όμορφη έκφραση, είναι η ουσία. Η Sprint κατόρθωσε

Διαβάστε περισσότερα

ÛÙ Ì Ù Franchise ÀappleËÚÂÛÈÒÓ. Στρατηγική επιλογή και όχι λύση ανάγκης η ένταξη σε ένα δίκτυο franchise. Νέες Επενδυτικές Προτάσεις

ÛÙ Ì Ù Franchise ÀappleËÚÂÛÈÒÓ. Στρατηγική επιλογή και όχι λύση ανάγκης η ένταξη σε ένα δίκτυο franchise. Νέες Επενδυτικές Προτάσεις 70 ƒ π Δ πƒπ ƒ À π π Aºπ ƒøª : ÚÔÎÏ ÛÂÈ & Î ÈÚ Â Ó appleù ÍË 70 ΠΛΗΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ www.franchise-success.gr ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ TEYXO ΤΕΥΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter. Από τις 24 έως και τις. Η «3η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών» εορτάστηκε με μία σειρά επιτυχημένων δραστηριοτήτων

Newsletter. Από τις 24 έως και τις. Η «3η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών» εορτάστηκε με μία σειρά επιτυχημένων δραστηριοτήτων Μ Ι Α Δ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Γ Ι Α Τ Α Μ Ε Λ Η Τ Ο Υ Ε Ι Ε Π ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 / ΤΕΥΧΟΣ 16 Η «3η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών» εορτάστηκε με μία σειρά επιτυχημένων δραστηριοτήτων Από

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter. Hεπένδυση στον πελάτη δεν σταματά ποτέ! Αυτό. Το ΕΙΕΠ υποδέχεται το 2011 καλωσορίζοντας

Newsletter. Hεπένδυση στον πελάτη δεν σταματά ποτέ! Αυτό. Το ΕΙΕΠ υποδέχεται το 2011 καλωσορίζοντας Μ Ι Α Δ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Γ Ι Α Τ Α Μ Ε Λ Η Τ Ο Υ Ε Ι Ε Π SPECIAL EDITION / ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 / ΤΕΥΧΟΣ 15 Το ΕΙΕΠ υποδέχεται το 2011 καλωσορίζοντας τα 11 νέα μέλη του Hεπένδυση στον πελάτη δεν σταματά

Διαβάστε περισσότερα

για ένα καλύτερο αύριο...σημερα!

για ένα καλύτερο αύριο...σημερα! για ένα καλύτερο αύριο...σημερα! Απολογισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011 Ομίλου Ideales ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 1. Αντί προλόγου 6 2. Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου 7 3. Λίγα λόγια για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : Θέμα: «Η προώθηση της επιχείρησης μέσω της διαφήμισης στο διαδίκτυο» (World Wide Web Marketing & Promotion)

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : Θέμα: «Η προώθηση της επιχείρησης μέσω της διαφήμισης στο διαδίκτυο» (World Wide Web Marketing & Promotion) ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : Θέμα: «Η προώθηση της επιχείρησης μέσω της διαφήμισης στο διαδίκτυο» (World Wide Web Marketing & Promotion) ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : Κ ος. Χ. Κυτάγιας ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Ανύσης Ιωάννης Α.Μ: 7032

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΡΚΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Recognizing Excellence in Sales

Recognizing Excellence in Sales 2014 Recognizing Excellence in Sales ΔΙΟΡΓΑΝΩΣ 2014 www.salesexcellenceawards.gr Κωνσταντίνος Πρωτονοτάριος Χριστίνα Καρτσιώτου ΔΙΟΡΓΑΝΩΣ ΧΟΡΓΟΣ ΣΥΓΧαρητηρια σε όλους όσους βραβεύθηκαν στα Sales Excellence

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ MARKETING ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση Websites Συστημάτων Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικός Απολογισμός 2005. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η προστιθέμενη «αξία» του ΟΤΕ

Κοινωνικός Απολογισμός 2005. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η προστιθέμενη «αξία» του ΟΤΕ Κοινωνικός Απολογισμός 2005 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η προστιθέμενη «αξία» του ΟΤΕ O Όμιλος ΟΤΕ Σταθερή τηλεφωνία Ο OTE είναι ο μεγαλύτερος πάροχος σταθερής τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα και ο βασικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΔΕΜΙΡΗ ΑΝΤΡΙΑΝΑ Α.Μ. 9558 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΣΥΡΜΑΚΕΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Σε εκατομμύρια ανέρχεται πλέον ο αριθμός των ανθρώπων σε ολόκληρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΑΕΚ 2.4.2.β «Υποστήριξη Επιχειρηματικών Ιδεών των σπουδαστών από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Σερρών» ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΕΑΕΚ 2.4.2.β «Υποστήριξη Επιχειρηματικών Ιδεών των σπουδαστών από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Σερρών» ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ των σπουδαστών από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ EIΣΑΓΩΓΗ Η επιρροή της διαφήμισης υπήρξε κι εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα αισθητή, τόσο σε οικονομικά και επιχειρηματικά πλαίσια, όσο και

Διαβάστε περισσότερα

Χριστός Ανέστη! ΤΕΥΧΟΣ 21 Ι ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011. www.coralgas.gr. Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL

Χριστός Ανέστη! ΤΕΥΧΟΣ 21 Ι ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011. www.coralgas.gr. Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL ΤΕΥΧΟΣ 21 Ι ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 www.coralgas.gr Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL ΥΓΙΕΙΝΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3 Ι Νέο Carousel φιαλών προπανίου 25 και 13 κιλών 4 Ι Στόχος: Μηδέν ατυχήματα ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. Ethos Sustainability Awards

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. Ethos Sustainability Awards ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Ethos Sustainability Awards 2015 Κατηγορίες Ethos Sustainability Awards 2015 Περιεχόμενα: Κορυφαίο Βραβείο: «Ethos Sustainability Award 2015» Α/Α Υποψηφιότητες 1 Roche Hellas / Πρόγραμμα Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Συνέντευξη με τον Γιώργο Μπένο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing σελ.12 Προϊόντα προστιθέμενης αξίας σελ.22 Νερό, κάνοντας πράξη την υπεύθυνη διαχείριση σελ.28 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γενική Διευθύντρια : ΜΑΡΑΖΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

News Μ Ι Α Δ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Γ Ι Α Τ Α Μ Ε Λ Η Τ Ο Υ Ε Ι Ε Π

News Μ Ι Α Δ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Γ Ι Α Τ Α Μ Ε Λ Η Τ Ο Υ Ε Ι Ε Π 14,5 News Μ Ι Α Δ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Γ Ι Α Τ Α Μ Ε Λ Η Τ Ο Υ Ε Ι Ε Π ΜΑΡ ΤΙΟΣ - Α ΠΡΙ ΛΙΟΣ 20 12 / ΤΕ ΥΧΟΣ 1 9 Με 17 επιτυχημένες δραστηριότητες ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της M ε μεγαλοπρέπεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Editorial 1 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Editorial 1 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Editorial 1 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Web Innovations 2 myfidelio.net Micros Channel Manager Loyalty Card Check-In Program mymicros.net New Products 4 E-Cylinder ServiceCall Fidelio Suite8

Διαβάστε περισσότερα

mμε κύρια χαρακτηριστικά την μεγάλη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των στελεχών του κλάδου, το Di me 14 Digital media awards

mμε κύρια χαρακτηριστικά την μεγάλη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των στελεχών του κλάδου, το Di me 14 Digital media awards ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Di me 14 Digital media awards Ανάδειξη καινοτομίας και βέλτιστων πρακτικών στα Ψηφιακά Μέσα Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση των Digital Media Awards, δεδομένης της αθρόας συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, 2006. Επόπτης-Καθηγητής: κος. Ταβλαρίδης Εµµανουήλ. Εισηγητές : Αλεξιάδου Ειρήνη Γουρζιώτης Κωνσταντίνος Μανδέλα Βασιλική

Θεσσαλονίκη, 2006. Επόπτης-Καθηγητής: κος. Ταβλαρίδης Εµµανουήλ. Εισηγητές : Αλεξιάδου Ειρήνη Γουρζιώτης Κωνσταντίνος Μανδέλα Βασιλική Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυµα Θεσσαλονίκης Σχολή ιοίκησης & Οικονοµίας Τµήµα EΜΠΟΡΙΑΣ & ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ πτυχιακή εργασία στο θεµατικό τοµέα του : EVENT MANAGEMENT Επόπτης-Καθηγητής: κος. Ταβλαρίδης Εµµανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Blue Dealer Conference Χριστίνα Αντωνίου

2 ο Blue Dealer Conference Χριστίνα Αντωνίου 2 Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Η Σ D A I K I N Ε Λ Λ Α Σ 02 ΜΑΙΟΣ 2010 Daikin Ελλάς Αγ. Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι Tηλ. 210-8761300 www.daikin.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ο Blue Dealer Conference...01

Διαβάστε περισσότερα

Direction. Ξεφυλλίζοντας 20 χρόνια!

Direction. Ξεφυλλίζοντας 20 χρόνια! Direction. Ξεφυλλίζοντας 20 χρόνια! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα Editorial 5 Το όραμά μας 6 Χρονολόγιο 8 Χαιρετισμοι Φορέων 14 Αναδρομή 22 ADBOOK 50 ad Project 54 Retail Project 58 CSR Project 62 COM Project

Διαβάστε περισσότερα