Οδηγίες φύλαξης: Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγίες φύλαξης: Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος."

Transcript

1 icewave Οδηγίες Instructions

2 Σκοπός της χρήσης της συσκευής (ενδείξεις χρήσης): Το IceWave μειώνει: τον μυοσκελετικό πόνο, τον πόνο στο γόνατο, σε συγκεκριμένο σημείο, σε ολόκληρο το σώμα, στο κεφάλι, την ισχιαλγία και τον πόνο στη ράχη. Περιγραφή της συσκευής: Το IceWave είναι μια συσκευή φωτοθεραπείας που ενεργοποιείται από τη θερμότητα του σώματος. Όταν τοποθετείται στο δέρμα, σας ανακουφίζει από τον πόνο. Οδηγίες τοποθέτησης: Τοποθετήστε ένα λευκό και ένα σκουρόχρωμο επίθεμα στο σώμα, σε ένα από τα σημεία τοποθέτησης που φαίνονται στις εικόνες. Εφαρμόστε τα επιθέματα σε καθαρό και στεγνό δέρμα που δεν παρουσιάζει βλάβη. Μπορείτε να φοράτε τα επιθέματα έως και 12 ώρες προτού τα απορρίψετε. Αφαιρέστε το κάλυμμα από το αυτοκόλλητο, χρησιμοποιώντας την αυτοκόλλητη πλευρά ιατρικού τύπου του επιθέματος για να στερεώσετε το επίθεμα. Αφαιρέστε το μισό αυτοκόλλητο μόνο, μέχρι να βρεθεί ένα αποτελεσματικό σημείο τοποθέτησης. Αντιμετώπιση προβλημάτων: Εναλλάξτε τα συνιστώμενα σημεία τοποθέτησης, έως ότου επιτευχθεί ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Οδηγίες φύλαξης: Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος. Οδηγίες απόρριψης: Τα επιθέματα της LifeWave μπορούν να απορριφθούν με τα κοινά απόβλητα. Αντενδείξεις: Να μη χρησιμοποιείται σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. YΓενικές προειδοποιήσεις και προφυλάξεις: Αφαιρέστε το αμέσως εάν αισθανθείτε δυσφορία ή ερεθισμό στο δέρμα. Να ενυδατώνεστε καλά, ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. Μην ξαναχρησιμοποιείτε το επίθεμα αφότου το αφαιρέσετε από το δέρμα. Για εξωτερική χρήση μόνο. Να μην καταπίνεται. Να μη χρησιμοποιείται επάνω σε τραύματα ή σε δέρμα που έχει υποστεί βλάβη. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, δερματική πάθηση ή έχετε εμφυτευμένη ηλεκτρονική συσκευή, ζητήστε τη γνώμη επαγγελματία υγείας προτού το χρησιμοποιήσετε. Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε παιδιά.

3 Purpose of the device (indications for use): IceWave reduces: Musculoskeletal pain, knee pain, pain in specific location, whole body pain, head pain, sciatic nerve pain and back pain. Description of the device: IceWave is a phototherapy device that is activated by body heat. When placed on the skin, it produces pain relief effects. Setup instructions: Place one white and one tan patch on the body, using one of the locations shown. Apply the patches to clean, dry, undamaged skin. Patches may be worn for up to 12 hours before discarding. Remove the liner from the adhesive backing using the medical grade adhesive side of the patch to secure patch placement. Only remove half of the patch backing until an effective placement site has been located. Troubleshooting: Alternate between recommended locations until a successful outcome is reached. Storage instructions: Store in a cool, dark place. Disposal instructions: LifeWave patches can be disposed of in general waste. Contraindications: Do not use if pregnant or nursing. YGeneral warnings and precautions: Remove immediately if you feel discomfort or skin irritation. Keep well hydrated while using this product. Do not reuse patch once removed from the skin. For external use only. Do not ingest. Do not use on wounds or damaged skin. Ask a health professional before using if you have a health condition, skin condition or using an implanted electronic device. Not suitable for use on children.

4 Μέθοδος του ρολογιού/σταυρού Η μέθοδος του ρολογιού/σταυρού δημιουργήθηκε για να παρέχει γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά τον μη ειδικό, εντοπισμένο μυοσκελετικό πόνο. Εκτελέστε τα παρακάτω βήματα, έως ότου περιοριστεί σημαντικά ο πόνος ή/και αυξηθεί η κινητικότητα. Αφαιρέστε το μισό αυτοκόλλητο μόνο, ενώ μετακινείτε το επίθεμα για τη μείωση του πόνου. Όταν βρείτε τη σωστή θέση, αφαιρέστε και τα δύο μισά του αυτοκόλλητου προτού επικολλήσετε το επίθεμα. ΒΗΜΑ 1 Τοποθετήστε ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα απευθείας στο σημείο που πονάτε περισσότερο. ΒΗΜΑ 2 Τοποθετήστε το ΛΕΥΚΟ επίθεμα περίπου πέντε εκατοστά ΠΙΟ ΠΑΝΩ από το ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. ΒΗΜΑ 3 Μετακινήστε το ΛΕΥΚΟ επίθεμα από τη θέση 12:00 του ρολογιού στη θέση 3:00. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

5 ΒΗΜΑ 4 Μετακινήστε το ΛΕΥΚΟ επίθεμα από τη θέση 3:00 του ρολογιού στη θέση 6:00. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ/ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΗΜΑ 5 Μετακινήστε το ΛΕΥΚΟ επίθεμα από τη θέση 6:00 του ρολογιού στη θέση 9:00. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. ΒΗΜΑ 6 Μετακινήστε το ΛΕΥΚΟ επίθεμα, έτσι ώστε να είναι παράλληλο με το ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα. Αυτό ονομάζεται «εγκλεισμός» του πόνου. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. ΒΗΜΑ 7 Επαναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία ξεκινώντας από το ΒΗΜΑ 1, με εξαίρεση ότι θα τοποθετήσετε το ΛΕΥΚΟ επίθεμα απευθείας στο σημείο του πόνου και θα μετακινήσετε το ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα, όπως περιγράφεται.

6 Σημεία τοποθέτησης για ανακούφιση από τον πόνο σε όλο το σώμα ΒΗΜΑ 1 Τοποθετήστε ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα στο κάτω μέρος του ΔΕΞΙΟΥ ποδιού και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στο ίδιο σημείο του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ποδιού, όπως φαίνεται στην εικόνα. Τώρα πάρτε ένα δεύτερο σετ επιθεμάτων IceWave και ακολουθήστε τα επόμενα βήματα. ΒΗΜΑ 2 Τοποθετήστε ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα στον ΔΕΞΙ καρπό και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στο ίδιο σημείο του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ καρπού, όπως φαίνεται στην εικόνα. Αυτό το σημείο βρίσκεται στην κοίλανση του καρπού, στη βάση του αντίχειρα. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. ΒΗΜΑ 3 Τοποθετήστε ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα στο πίσω μέρος του ΔΕΞΙΟΥ χεριού και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στο ίδιο σημείο του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ χεριού, όπως φαίνεται στην εικόνα. Αυτό το σημείο βρίσκεται σε απόσταση τριών δακτύλων από την πτυχή του καρπού. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

7 ΒΗΜΑ 4 Τοποθετήστε ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα στο εσωτερικό μέρος του αγκώνα του ΔΕΞΙΟΥ χεριού και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στο ίδιο σημείο, στο εσωτερικό μέρος του αγκώνα του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ χεριού, όπως φαίνεται στην εικόνα. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. ΒΗΜΑ 5 Τοποθετήστε ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα σε ευθεία με τον λαιμό, στο επάνω μέρος της ΔΕΞΙΑΣ ωμοπλάτης και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στο ίδιο σημείο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ωμοπλάτης, όπως φαίνεται στην εικόνα. ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ

8 Σημεία τοποθέτησης για ανακούφιση από τον πονοκέφαλο ΒΗΜΑ 1 Τοποθετήστε ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα στο ΔΕΞΙ χέρι και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στο ίδιο σημείο του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ χεριού, όπως φαίνεται στην εικόνα. Αυτό το σημείο βρίσκεται στο δέρμα ανάμεσα στη βάση του αντίχειρα και στη βάση του δείκτη. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. ΒΗΜΑ 2 Τοποθετήστε ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα στο πίσω μέρος του ΔΕΞΙΟΥ χεριού και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στο ίδιο σημείο του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ χεριού, όπως φαίνεται στην εικόνα. Αυτό το σημείο βρίσκεται σε απόσταση τριών δακτύλων από την πτυχή του καρπού. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. ΒΗΜΑ 3 Τοποθετήστε ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα σε ευθεία με τον λαιμό, στο επάνω μέρος της ΔΕΞΙΑΣ ωμοπλάτης και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στο ίδιο σημείο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ωμοπλάτης, όπως φαίνεται στην εικόνα.

9 ΒΗΜΑ 4 Τοποθετήστε ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα στη ΔΕΞΙΑ πλευρά του λαιμού και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στο ίδιο σημείο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ πλευράς του λαιμού, όπως φαίνεται στην εικόνα. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. ΒΗΜΑ 5 Τοποθετήστε ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα στον ΔΕΞΙ κρόταφο και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στο ίδιο σημείο του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ κροτάφου, όπως φαίνεται στην εικόνα. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΒΗΜΑ 6 Τοποθετήστε ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα στο μέτωπο, ακριβώς επάνω από το ΔΕΞΙ μάτι και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στο ίδιο σημείο επάνω από το ΑΡΙΣΤΕΡΟ μάτι, όπως φαίνεται στην εικόνα.

10 Περισσότερα σημεία τοποθέτησης για την ανακούφιση από τον πόνο Πόνος στο γόνατο ΒΗΜΑ 1 Τοποθετήστε ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ του γονάτου και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ του γονάτου, όπως φαίνεται στην εικόνα. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. ΒΗΜΑ 2 Τοποθετήστε ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στην επώδυνη περιοχή και ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα πιο πάνω από το ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα, όπως φαίνεται στην εικόνα. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, ακολουθήστε τα βήματα 3 έως 6 της ενότητας μεθόδου του ρολογιού.

11 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ Πόνος στη ράχη Τοποθετήστε ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στην επώδυνη περιοχή και ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα πιο πάνω από το ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα, όπως φαίνεται στην εικόνα. Εάν ο πόνος δεν μειωθεί σε 10 δευτερόλεπτα, ακολουθήστε τα βήματα 3 έως 6 της ενότητας μεθόδου του ρολογιού/σταυρού. Οσφυαλγία «Εγκλείστε» τον πόνο, τοποθετώντας ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα ΔΕΞΙΑ της επώδυνης περιοχής και ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα ΑΡΙΣΤΕΡΑ της επώδυνης περιοχής, όπως φαίνεται στην εικόνα. Πόνος που αντανακλά κάτω στο πόδι Τοποθετήστε ένα ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ επίθεμα στην επώδυνη περιοχή και ένα ΛΕΥΚΟ επίθεμα στο ΕΠΑΝΩ μέρος του ποδιού, όπου αντανακλάται ο πόνος, όπως φαίνεται στην εικόνα.

12 The Clock / Cross Method The Clock/Cross Method was developed to provide fast and effective results for non-specific, localized musculoskeletal pain. Move through the steps below until the pain has been substantially reduced and/or mobility has increased. Only remove half of the adhesive, while moving a patch around to reduce pain. Once you ve found the right position, remove both halves of the adhesive before affixing a patch. STEP 1 Place a TAN patch directly on the point where you have the most pain. STEP 2 Place the WHITE patch about two inches ABOVE the TAN patch. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step. STEP 3 Move the WHITE patch from the 12 O'Clock position to the 3 O'Clock position. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step.

13 STEP 4 Move the WHITE patch from the 3 O'Clock position to the 6 O'Clock position. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step. CLOCK / CROSS METHOD STEP 5 Move the WHITE patch from the 6 O'Clock position to the 9 O'Clock position. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step. STEP 6 Move the WHITE patch so that it is parallel to the TAN patch. This is called bracketing the pain. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step. STEP 7 Repeat the entire process starting at STEP 1, except place the WHITE patch directly on the pain point and move the TAN patch around as described.

14 Placements for Whole Body Pain Relief STEP 1 Place a WHITE patch on the bottom of the RIGHT foot, and a TAN patch on the same point on the LEFT foot, as shown. Now take a second set of IceWave patches and follow the next steps. STEP 2 Place a WHITE patch on the RIGHT wrist, and a TAN patch on the same point on the LEFT wrist, as shown. This point is located in the depression of the wrist, at the base of the thumb. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step. STEP 3 Place a WHITE patch on the back of the RIGHT arm, and a TAN patch on the same point on the LEFT arm, as shown. This point is located three finger widths from the crease of the wrist. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step.

15 STEP 4 Place a WHITE patch inside the elbow of the RIGHT arm, and a TAN patch on the same point inside the elbow of the LEFT arm, as shown. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step. STEP 5 Place a WHITE patch inline with the neck at the top of the RIGHT shoulder blade, and a TAN patch on the same point on the LEFT shoulder blade, as shown. WHOLE BODY PAIN RELIEF

16 Placements for Head Pain Relief STEP 1 Place a WHITE patch on the RIGHT hand, and a TAN patch on the same point on the LEFT hand, as shown. This point is located in the webbing, between the base of the thumb and the base of the index finger. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step. STEP 2 Place a WHITE patch on the back of the RIGHT arm, and a TAN patch on the same point on the LEFT arm, as shown. This point is located three finger widths from the crease of the wrist. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step. STEP 3 Place a WHITE patch inline with the neck at the top of the RIGHT shoulder blade, and a TAN patch on the same point on the LEFT shoulder blade, as shown.

17 STEP 4 Place a WHITE patch on the RIGHT side of the neck, and a TAN patch on the same point on the LEFT side of the neck, as shown. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step. STEP 5 Place a WHITE patch on the RIGHT temple and a TAN patch on the same point on the LEFT temple, as shown. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step. HEAD PAIN RELIEF STEP 6 Place a WHITE patch on the forehead just above the RIGHT eye, and a TAN patch on the same point above the LEFT eye, as shown.

18 More Placements for Pain Relief Knee Pain STEP 1 Place a WHITE patch on the OUTSIDE of the knee and a TAN patch on the INSIDE of the knee, as shown. If the pain is not reduced in 10 seconds, move to the next step. STEP 2 Place a TAN patch on the painful area and a WHITE patch above the TAN patch, as shown. If the pain is not reduced in 10 seconds, follow steps 3 through 6 in the Clock Method section.

19 Back Pain Place a TAN patch on the painful area and a WHITE patch above the TAN patch, as shown. If the pain is not reduced in 10 seconds, follow steps 3 through 6 in The Clock/Cross Method section. Lower Back Pain Bracket the pain by placing a WHITE patch to the RIGHT of the painful area, and a TAN patch to the LEFT of the painful area, as shown. Pain that Radiates Down the Leg Place a TAN patch on the painful area, and a WHITE patch on TOP of the foot where the pain radiates down to, as shown. MORE PLACEMENTS

20 M Κατασκευάζεται από τη: LifeWave Europe, Ltd. Raheen Ind. Est., Athenry, Co. Galway, IRL Τηλ.: +353 (0) M Manufactured by: LifeWave Europe, Ltd. Raheen Ind. Est., Athenry, Co. Galway, IRL Tel: +353 (0) L-505 IW02IB-EUR-EL

Mica Radiator Καλοριφέρ Mica

Mica Radiator Καλοριφέρ Mica Mica Radiator Καλοριφέρ Mica Models / Μοντέλα: TKRMC-15 / TKRMC-20 EN GR INSTRUCTIONS MANUAL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EN ENGLISH 3 GR ΕΛΛΗΝΙΚΑ 8 2 ENGLISH Congratulations on your purchase of this Portable Electric

Διαβάστε περισσότερα

Oil Radiator Καλοριφέρ Λαδιού

Oil Radiator Καλοριφέρ Λαδιού Oil Radiator Καλοριφέρ Λαδιού Model / Μοντέλο KOR-09 KOR-12 KOR-14 EN GR INSTRUCTIONS MANUAL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EN ENGLISH 3 GR ΕΛΛΗΝΙΚΑ 6 2 ENGLISH PLEASE READ AND SAVE THESE IMPORTANT INSTRUCTIONS Safety

Διαβάστε περισσότερα

SRMH-15 / SRMH-20. Compact Mica radiator heater Compact καλοριφέρ Mica INSTRUCTION MANUAL ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ

SRMH-15 / SRMH-20. Compact Mica radiator heater Compact καλοριφέρ Mica INSTRUCTION MANUAL ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ SRMH-15 / SRMH-20 Compact Mica radiator heater Compact καλοριφέρ Mica GB GR INSTRUCTION MANUAL ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ENGLISH Congratulations on your purchase of this Portable Electric Appliance. Please read the

Διαβάστε περισσότερα

LG-P720. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Quick start guide ΕΛΛΗΝΙΚΑ. www.lg.com

LG-P720. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Quick start guide ΕΛΛΗΝΙΚΑ. www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 801 11 200 900 ή από κινητό στο: 210 4800564 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Quick start guide LG-P720 P/N : MBM00000000 (1.0) www.lg.com Wi-Fi

Διαβάστε περισσότερα

IAN 73868 AIRBRUSH SET PABK 60 A1 AIRBRUSH SET ΣΕΤ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ-AIRBRUSH AIRBRUSH-SET. Operation and Safety Notes. Υποδείξεις χειρισμού και ασφαλείας

IAN 73868 AIRBRUSH SET PABK 60 A1 AIRBRUSH SET ΣΕΤ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ-AIRBRUSH AIRBRUSH-SET. Operation and Safety Notes. Υποδείξεις χειρισμού και ασφαλείας AIRBRUSH SET PABK 60 A1 AIRBRUSH SET Operation and Safety Notes ΣΕΤ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ-AIRBRUSH Υποδείξεις χειρισμού και ασφαλείας AIRBRUSH-SET Bedienungs- und Sicherheitshinweise IAN 73868 73868_par_Airbrush_Set_Cover_GB-IE-CY.indd

Διαβάστε περισσότερα

LAVATHERM 86580IH EN User manual 2 EL Οδηγίες Χρήσης 24

LAVATHERM 86580IH EN User manual 2 EL Οδηγίες Χρήσης 24 LAVATHERM 86580IH EN User manual 2 EL Οδηγίες Χρήσης 24 2 www.aeg.com CONTENTS 1. SAFETY INSTRUCTIONS...................................................... 3 2. PRODUCT DESCRIPTION.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο αποκωδικοποιητή / Set-Top Box Manual. NovaBox HD 831. www.nova.gr

Εγχειρίδιο αποκωδικοποιητή / Set-Top Box Manual. NovaBox HD 831. www.nova.gr Εγχειρίδιο αποκωδικοποιητή / Set-Top Box Manual NovaBox HD 831 www.nova.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.... 2 Αποθήκευση... 2 Συντήρηση... 2 Χειρισμός... 2 Περιβαλοντολογικά θέματα... 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

RKI-26/RKO-26. Μονάδα δαπέδου-οροφής Εγχειρίδιο Χρήσης Floor Ceiling Unit Owner s Manual. Μοντέλα:

RKI-26/RKO-26. Μονάδα δαπέδου-οροφής Εγχειρίδιο Χρήσης Floor Ceiling Unit Owner s Manual. Μοντέλα: Μοντέλα: RKI-26/RKO-26 Μονάδα δαπέδου-οροφής Εγχειρίδιο Χρήσης Floor Ceiling Unit Owner s Manual 66129901376 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το σύστημα κλιματισμού INVENTOR. Για να χρησιμοποιήσετε σωστά

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες χρήσης

Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες χρήσης Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες χρήσης Q1244 (C/S/V) Q1044 (C/S/V) Q844 (C/S/V) Register your product at www.samsung.com/global/register Κωδικός:Q1244-01641K-Ger Αγγλικά Προφυλάξεις Ασφάλειας Συγχαρητήρια για

Διαβάστε περισσότερα

Εμφύτευση Κεντρικής Γραμμής. Implanted Central Lines (Ports):

Εμφύτευση Κεντρικής Γραμμής. Implanted Central Lines (Ports): Εμφύτευση Κεντρικής Γραμμής Τι Πρέπει Να Γνωρίζετε Implanted Central Lines (Ports): What You Need To Know Εισαγωγή *Η εμφύτευση κεντρικής γραμμής ίσως να είναι αναπόσπαστο μέρος της θεραπείας σας. Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

SOLAR WATER HEATERS TECHNICAL MANUAL ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INSTALLATION, MAINTENANCE AND USE INSTRUCTIONS. συντηρησησ και χρησησ

SOLAR WATER HEATERS TECHNICAL MANUAL ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INSTALLATION, MAINTENANCE AND USE INSTRUCTIONS. συντηρησησ και χρησησ SOLAR WATER HEATERS ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ TECHNICAL MANUAL ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INSTALLATION, MAINTENANCE AN USE INSTRUCTIONS οδηγιεσ τοποθετησησ, συντηρησησ και χρησησ What you should know about the solar

Διαβάστε περισσότερα

IAN 93482 PRESSURE WASHER PHD 150 C2 ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ PRESSURE WASHER HOCHDRUCKREINIGER. Translation of original operation manual

IAN 93482 PRESSURE WASHER PHD 150 C2 ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ PRESSURE WASHER HOCHDRUCKREINIGER. Translation of original operation manual PRESSURE WASHER PHD 150 C2 PRESSURE WASHER Translation of original operation manual ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ Μετάφραση των αυθεντικών οδηγιών λειτουργίας HOCHDRUCKREINIGER Originalbetriebsanleitung

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης IWD 7085 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα

Οδηγίες χρήσης IWD 7085 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Ελληνικά, 1 English,13 Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις Πρώτος κύκλος πλυσίματος Τεχνικά στοιχεία Συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

MODELLING AND ENGRAVING SET PMGS 12 B2

MODELLING AND ENGRAVING SET PMGS 12 B2 MODELLING AND ENGRAVING SET PMGS 12 B2 MODELLING AND ENGRAVING SET Operation and Safety Notes Translation of original operation manual ΣΕΤ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΚΡΑΒΟΥΡΑΣ Υποδείξεις χειρισμού και ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΩΝ PROJECTORS..

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΩΝ PROJECTORS.. ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΩΝ PROJECTORS.. ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.. 1. Τι να αγοράσω? Σκέτη λάµπα ή λάµπα µε το κέλυφος στέγασης-module? Projector lamp only or

Διαβάστε περισσότερα

Installation, use and maintenance instructions. Oil burner. One stage operation 3742693 G3X 450 M1 2902604 (1)

Installation, use and maintenance instructions. Oil burner. One stage operation 3742693 G3X 450 M1 2902604 (1) Installation, use and maintenance instructions Oδηγίες εγκατάστασης, χρήσης και συντήρησης GB GR Oil burner Καυστήρες Πετρελαίου One stage operation Μονοβάθμιοι CODE - Κ ΙΚΟΣ MODEL - ΜΟΝΤΕΛΟ TYPE - ΤΥΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε τις παρακάτω δραστηριότητες / You can enjoy the following activities on our premises:

Στο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε τις παρακάτω δραστηριότητες / You can enjoy the following activities on our premises: Στο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε τις παρακάτω δραστηριότητες / You can enjoy the following activities on our premises: 1. ΜΑΣΑΖ / MASSAGE Προσφέρουμε μασάζ με αιθέρια έλαια, massage στα πόδια και massage

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα θέλετε να πείτε... στα Aγγλικά

Όλα όσα θέλετε να πείτε... στα Aγγλικά Όλα όσα θέλετε να πείτε... στα Aγγλικά Ελληνοαγγλικός οδηγός φράσεων, ορολογιών, παρουσιάσεων για τον κόσμο των επιχειρήσεων BLP BLP Business Linguistic Publication Ltd Το περιεχόμενο του παρόντος εγχειριδίου

Διαβάστε περισσότερα

PLEASE KEEP THIS INSTRUCTION LEAFLET IN A SAFE PLACE. Important recommendations

PLEASE KEEP THIS INSTRUCTION LEAFLET IN A SAFE PLACE. Important recommendations Important recommendations Safety instructions Please read these instructions carefully before first use. This product has been designed for domestic use only. Any commercial use, inappropriate use or failure

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DEANXIT ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 1. WHAT DEANXIT IS AND WHAT IT IS USED FOR

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DEANXIT ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 1. WHAT DEANXIT IS AND WHAT IT IS USED FOR Φύλλο Οδηγιών Χρήσης: Πληροφορίες για το χρήστη Patient Information Leaflet: Information for the user Deanxit επικαλυμμένα δισκία Flupentixol (as dihydrochloride) + melitracen (as hydrochloride) Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας HV 2.015 / 2.022 HV 4.022 / 4.030 / 4.040 HV 4.055 / 4.075 / 4.110 HV 4.150 / 4.185 / 4.220. V 2012/03A-V01.

Οδηγίες Λειτουργίας HV 2.015 / 2.022 HV 4.022 / 4.030 / 4.040 HV 4.055 / 4.075 / 4.110 HV 4.150 / 4.185 / 4.220. V 2012/03A-V01. Οδηγίες Λειτουργίας HV 2.015 / 2.022 HV 4.022 / 4.030 / 4.040 HV 4.055 / 4.075 / 4.110 HV 4.150 / 4.185 / 4.220 V 2012/03A-V01.4 ελληνικά Περιεχόμενα 1 Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας...5 2 Σχεδιασμός Συστήματος...8

Διαβάστε περισσότερα

Νοσηλεία των αγαπημένων σας προσώπων, τώρα στο...σπίτι σας!

Νοσηλεία των αγαπημένων σας προσώπων, τώρα στο...σπίτι σας! Support Line: 77 77 6 300 Fax: 22 02 96 15 Website: www.medigence.com.cy 113 Prodromos Str., 1st Floor, 2064 Strovolos, Nicosia, Cyprus Γραμμή Στήριξης: 77 77 6 300 Φαξ: 22 02 96 15 Ιστοσελίδα: www.medigence.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

MINISTRY OF EDUCATION, LIFELONG LEARNING AND RELIGIOUS AFFAIRS CENTRE FOR THE GREEK LANGUAGE. Thessaloniki

MINISTRY OF EDUCATION, LIFELONG LEARNING AND RELIGIOUS AFFAIRS CENTRE FOR THE GREEK LANGUAGE. Thessaloniki MINISTRY OF EDUCATION, LIFELONG LEARNING AND RELIGIOUS AFFAIRS CENTRE FOR THE GREEK LANGUAGE Guide to the examination for the certificate of attainment in Greek Thessaloniki 1 This booklet was written

Διαβάστε περισσότερα

BIM Development for Cultural Heritage Management

BIM Development for Cultural Heritage Management National Technical University of Athens School of Rural & Surveying Engineering Lab of Photogrammetry Politecnico di Milano School of Architecture B.E.S.T Department BIM Development for Cultural Heritage

Διαβάστε περισσότερα

Save. save Programme. Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο Machine room-less lifts

Save. save Programme. Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο Machine room-less lifts Save save Programme Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο Machine room-less lifts save Programme Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο 3 Εγκαταστάσεις IGV IGV Installations Οι ανελκυστήρες SAVE Programme είναι η νέα

Διαβάστε περισσότερα

1 The chart below is used for a first approach of the appropriate

1 The chart below is used for a first approach of the appropriate Βίντσια Άγκυρας Windlasses LEWMAR Η πιό πλήρης σειρά στα βίντσια άγκυρας The most complete windlass series Πώς γίνεται η επιλογή του κατάλληλου εργάτη? Όσα αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα αποτελούν μία

Διαβάστε περισσότερα

Γυναίκες εν πλω. Πέντε γυναίκες διαφορετικές, δυναμικές και αποφασιστικές μιλούν για την επιλογή τους να αφιερώσουν τη ζωή τους στη θάλασσα.

Γυναίκες εν πλω. Πέντε γυναίκες διαφορετικές, δυναμικές και αποφασιστικές μιλούν για την επιλογή τους να αφιερώσουν τη ζωή τους στη θάλασσα. γυνή&θάλασσα Από τη Βάλια Νούσια Φωτογραφίες: Παναγιώτα Καραστεργίου By Valia Nousia Photos: Panagiota Karastergiou Γυναίκες εν πλω Πέντε γυναίκες διαφορετικές, δυναμικές και αποφασιστικές μιλούν για την

Διαβάστε περισσότερα

Σκαθάρια. Ants Mύγες. Flies

Σκαθάρια. Ants Mύγες. Flies ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ INSECT SCREENS SHADING SYSTEMS Dragonflies Lizards Kάµπ Mosquitoes Mερµήγκ Butterflies Flies Hot Bees Insects Bees onflies Eλικοπτεράκια Eλικοπτεράκια Insects Heat Wave

Διαβάστε περισσότερα

Φορητή συσκευή αναπαραγωγής µουσικής Σειρά VGF-AP1. Ïδηγίες χρήσης

Φορητή συσκευή αναπαραγωγής µουσικής Σειρά VGF-AP1. Ïδηγίες χρήσης Φορητή συσκευή αναπαραγωγής µουσικής Σειρά VGF-AP1 Ïδηγίες χρήσης Εµπορικά σήµατα Τα VAIO,, SonicStage, VAIO music transfer, Open MG, ATRAC, ATRAC3, ATRAC3plus και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εµπορικά

Διαβάστε περισσότερα

Η εργασία που ακολουθεί αποτελεί απάντηση της κυρίας Φράγκου στην παρακάτω παρατήρηση που είχε κάνει ο καθηγητής κος Larry Field σε παλαιότερο άρθρο:

Η εργασία που ακολουθεί αποτελεί απάντηση της κυρίας Φράγκου στην παρακάτω παρατήρηση που είχε κάνει ο καθηγητής κος Larry Field σε παλαιότερο άρθρο: Η εργασία που ακολουθεί αποτελεί απάντηση της κυρίας Φράγκου στην παρακάτω παρατήρηση που είχε κάνει ο καθηγητής κος Larry Field σε παλαιότερο άρθρο: Προς το συντάκτη της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής

Διαβάστε περισσότερα