Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή."

Transcript

1 Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Home > Point of Sale (POS) > POS POS Εισαγωγή στην Εφαρμογή Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή. Είσοδος: Στην επιλογή Είσοδος συμπληρώνετε το όνομα χειριστή και τον κωδικό χειριστή. Μπορείτε να συμπληρώσετε τα δύο αυτά πεδία με την χρήση του πλήκτρου με το εικονίδιο του πληκτρολογίου που βρίσκετε δεξιά των πεδίων. Θα σας εμφανίσει στην οθόνη το πληκτρολόγιο για να πληκτρολογήσετε τον κωδικό σας. Επιπλέον αν το όνομα και ο κωδικός περιλαμβάνουν μόνο αριθμούς μπορείτε να επιλέξετε από το αριθμητικό πληκτρολόγιο που βρίσκεται απο κάτω. Είσοδος με Κάρτα: Επιλέγετε είσοδο με κάρτα στην περίπτωση που διαθέτετε συσκευή ανάγνωσης καρτών. Η κάρτα είναι προσωπική και αφού την σύρετε στη συσκευή ανάγνωσης αναγνωρίζει τα στοιχεία και σας συνδέει αυτόματα με την εφαρμογή. Αυτόματη Είσοδος: Στην αυτόματη είσοδο βλέπετε τα ονόματα των χειριστών και επιλέγετε αυτό που επιθυμείτε για την είσοδο στην εφαρμογή. Τα ονόματα που εμφανίζονται είναι μόνο αυτά για τα οποία έχετε επιλέξει δυνατότητα αυτόματης εισόδου στα Στοιχεία Διαχείρισης προσωπικού στο POS Manager. Ρυθμίσεις Σύνδεσης: Επιλέγετε το Server είτε πληκτρολογώντας τον είτε επιλέγοντας από τη λίστα με τους servers που σας εμφανίζονται παρακάτω εφόσον πατήσετε το πλήκτρο αναζήτηση. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αποθήκευση του ονόματος χρήσης του κωδικού πρόσβασης καθώς και να εκτελέσετε έλεγχο δομής βάσης. (Ο Έλεγχος Δομής θα εκκινήσει πρίν μπούμε στην εφαρμογή αμέσως μόλις πατήσουμε είσοδο. Η διαδικασία αυτή δεν πρέπει να διακόπτεταί) Έξοδος: Επιλέγετε για Έξοδο από τον Pos. Εισαγωγή στην Εφαρμογή Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή. Είσοδος: Στην επιλογή Είσοδος συμπληρώνετε το όνομα χειριστή και τον κωδικό χειριστή. Μπορείτε

2 να συμπληρώσετε τα δύο αυτά πεδία με την χρήση του πλήκτρου με το εικονίδιο του πληκτρολογίου που βρίσκετε δεξιά των πεδίων. Θα σας εμφανίσει στην οθόνη το πληκτρολόγιο για να πληκτρολογήσετε τον κωδικό σας. Επιπλέον αν το όνομα και ο κωδικός περιλαμβάνουν μόνο αριθμούς μπορείτε να επιλέξετε από το αριθμητικό πληκτρολόγιο που βρίσκεται απο κάτω. Είσοδος με Κάρτα: Επιλέγετε είσοδο με κάρτα στην περίπτωση που διαθέτετε συσκευή ανάγνωσης καρτών. Η κάρτα είναι προσωπική και αφού την σύρετε στη συσκευή ανάγνωσης αναγνωρίζει τα στοιχεία και σας συνδέει αυτόματα με την εφαρμογή. Αυτόματη Είσοδος: Στην αυτόματη είσοδο βλέπετε τα ονόματα των χειριστών και επιλέγετε αυτό που επιθυμείτε για την είσοδο στην εφαρμογή. Τα ονόματα που εμφανίζονται είναι μόνο αυτά για τα οποία έχετε επιλέξει δυνατότητα αυτόματης εισόδου στα Στοιχεία Διαχείρισης προσωπικού στο POS Manager. Ρυθμίσεις Σύνδεσης: Επιλέγετε το Server είτε πληκτρολογώντας τον είτε επιλέγοντας από τη λίστα με τους servers που σας εμφανίζονται παρακάτω εφόσον πατήσετε το πλήκτρο αναζήτηση. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αποθήκευση του ονόματος χρήσης του κωδικού πρόσβασης καθώς και να εκτελέσετε έλεγχο δομής βάσης. (Ο Έλεγχος Δομής θα εκκινήσει πρίν μπούμε στην εφαρμογή αμέσως μόλις πατήσουμε είσοδο. Η διαδικασία αυτή δεν πρέπει να διακόπτεταί) Έξοδος: Επιλέγετε για Έξοδο από τον Pos. Οθόνη Εργασιών Με την είσοδό σας στην Εφαρμογή μεταφέρεστε στην κέντρικη οθόνη όπου μπορείτε να δείτε πάνω αριστερά το χειριστή, την ημερομηνία, και τη θέση από την οποία κάνατε είσοδο στην εφαρμογή, ενώ έχετε τις εξής δυνατότητες: Αναλυτικές οδηγίες σχεδίασης Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.) Manager: Στην εργασία Manager μπορείτε να δείτε κάποιες απο τις εκτυπώσεις που έχετε προεπιλέξει από το POS Manager. (Αυτό γίνεται επιλέγοντας την εκτυπώση που επιθυμείτε απο τις "Εκτυπώσεις" με δεξί κλικ και επιλέγοντας το "Προσθήκη στα αγαπημένα"). POS Manager: Επιλέγοντας POS Manager μεταφέρεστε στο POS Manager. Αποσύνδεση: Επιλέγετε Αποσύνδεση και εμφανίζεται η οθόνη εισόδου στην εφαρμογή για να εισέλθετε στην εφαρμογή με διαφορετικό κωδικό ή να βγείτε τελείως από την εφαρμογή. Μηνύματα: Επιλέγετε για αποστολή μηνυμάτων μεταξύ χειριστών Βοήθεια: Επιλέγετε για να δείτε την έκδοση της εφαρμογής σας. Έχετε επιπλέον τη δυνατότητα Υποστήριξης On Line επιλέγοντας το αντίστοιχο πλήκτρο. Έξοδος: Επιλέγετε για έξοδο απο την εφαρμογή.

3 Κινήσεις Από τις Κινήσεις έχετε τη δυνατότητα να κάνετε διάφορες εργασίες όπως: Κάνετε αναζήτηση των παραστατικών για το ημερομηνιακό διάστημα που επιθυμείτε, επιλέγετε το παραστατικό που θέλετε να επανεκδώσετε ή να μεταβάλλετε. Στη συνέχεια η εφαρμογή σας μεταφέρει στο παραστατικό, στην οθόνη έκδοσης για να επανεκδώσετε ή να μεταβάλλετε το παραστατικό. Κλείσιμο Αναμονής Επιλέγετε για να εκδόσετε παραστατικά που βρίσκονται σε αναμονή. Έκδοση Ακυρωτικού Επιλέγετε για να εκδώσετε ακυρωτικό για ένα παραστατικό. Κάνετε Αναζήτηση, επιλέγετε το παραστατικό που επιθυμείτε μεταφέρεστε στην οθόνη έκδοσης και πατάτε Έκδοση. Κλείσιμο Παραγγελίας Επιλέγετε για να κλείσετε παραγγελίες που έχετε καταχωρήσει. Διανομές Στην εργασία Διανομές έχετε μία σαφή εικόνα για το ποιες παραγγελίες έχει χρεωθεί κάθε διανομέας ώστε να ξέρετε τι ποσό θα πρέπει να φέρει στο ταμείο κατά την επιστροφή του από τις διανομές. Είδη σε εκκρεμότητα Επιλέγετε για να δείτε ποια είδη είναι ανεκτέλεστα και ποια είναι εκτελεσμένα. Είσπραξη Ανεξοφλήτων Επιλέγετε για να εισπράξετε ανεξόφλητες παραγγελίες. Αφού επιλέξετε την παραγγελία ή τμήμα της παραγγελίας, πατάτε είσπραξη και μεταφέρεστε στην οθόνη που εμφανίζει το εισπρακτέο ποσό και τα ρέστα. Αντ/ση Απ. Λιαν. σε Τιμ. Επιλέγετε για να συγκεντρώσετε Αποδείξεις Λιανικής Πώλησης σε τιμολόγιο. Επιλέγετε τις αποδείξεις που επιθυμείτε και πατάτε Έκδοση με Συγκέντρωση για να μεταφερθείτε στην Οθόνη έκδοσης και να πατήσετε Έκδοση. Εργασίες Από τις Εργασίες μπορείτε να εκτελέσετε διάφορες λειτουργίες όπως: Συρτάρι Επιλέγετε για να ανοίξετε το συρτάρι του συστήματος POS. Κλείσιμο Ημέρας (Ζ) Επιλέγετε για να εκτυπώσετε το Κλείσιμο Ημέρας (Ζ)

4 και στη συνέχεια εμφανίζεται το μήνυμα: ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ Ζ Επανέκδοση Ζ Επιλέγετε για Επανέκδοση του Ζ που επιθυμείτε και μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα αναζήτησης. Αναφορά Χ Επιλέγετε για εκτύπωση αναφοράς Χ. Έκδοση Ζ από ΕΑΦΔΣΣ Επιλέγετε για έκδοση Ζ από τον Φορολογικό Μηχανισμό σας Έκδοση Ζ από ΑΔΗΜΕ Επιλέγετε για έκδοση Ζ από τον ΑΔΗΜΕ Απογραφή Επιλέγετε Απογραφή για να απογράψετε τα είδη που έχετε στην Αποθήκη σας. Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε το είδος σκανάροντάς το με το Barcode Scanner. Για τις περιπτώσεις που το είδος είναι συσκευασμένο συμπληρώνετε αρχικά την Ποσότητα που έχετε σε συσκευασίες κατόπιν τα τεμάχια που περιλαμβάνει κάθε συσκευασία και στη συνέχεια συμπληρώνεται αυτόματα το πεδίο Ποσότητα που προκύπτει από τον τύπο Συσκευασίες x (τεμάχια / συσκευασία). Ποσότητα (Τεμάχια) Επιλέγοντας το πλήκτρο Χ που βρίσκεται δεξιά στο πεδίο εμφανίζεται η επιλογή Χωρίς Απογραφή Τεμαχίων όταν η απογραφή θα γίνει μόνο σε συκευασίες. Ποσότητα (Συσκευασίες) Επιλέγοντας το πλήκτρο Χ που βρίσκεται δεξιά στο πεδίο εμφανίζεται η επιλογή Χωρίς Απογραφή Συσκευασιών όταν η απογραφή θα γίνει μόνο σε τεμάχια. Στη συνέχεια πατάτε το πλήκτρο Καταχώρηση και στη συνέχεια Αποθήκευση. Παραλαβή Επιλέγετε για να κάνετε Παραλαβή Ειδών. Στην οθόνη Παραλαβή συμπληρώνετε τον Προμηθευτή από τον οποίο παραλαμβάνετε τα είδη, τα τεμάχια ανά συσκευασία και την ποσότητα των συσκευασιών και αυτόματα υπολογίζεται και συμπληρώνεται το πεδίο Ποσότητα (Τμχ.) Στην Επόμενη οθόνη συμπληρώνετε την Τιμή Λιανικής και αυτόματα εμφανίζεται η Τιμή Λιανικής με Φ.Π.Α. στο Ποσοστό Κέρδους συμπληρώνετε το ποσοστό κέρδους και αυτόματα εμφανίζεται το ποσοστό Markup. Επιπλέον έχετε τις επιλογές: α. να ενημερωθεί αυτόματα ο Τιμοκατάλογος Αγοράς β. να γίνει Ανατίμηση Λιανικής για τα υπάρχοντα αποθέματα γ. ή να δημιουργήσετε νέα τιμή λιανικής μόνο για το συγκεκριμένα είδη που μόλις παραλάβατε δ. ή να διατηρήσετε την τρέχουσα τιμή λιανικής και για τα είδη που μόλις παραλάβατε. Στη συνέχεια πατάτε Καταχώρηση και μπορείτε να δείτε συνοπτικά την κίνηση της παραλαβής.

5 Πρόταση Παραγγελίας Διαθεσιμότητα Κουζίνας* Επιλέγετε για να δείτε τη διαθεσιμότητα των ειδών της Κουζίνας. Τα είδη που θα δείτε στη λίστα αυτή είναι τα είδη που επιλέξει από το Pos Manager να συμμετέχουν στη διαθεσιμότητα κουζίνας. Στην οθόνη αυτή μπορείτε να δείτε τις ποσότητες που βρίσκονται σε παραγγελία και είναι ανεκτέλεστες. Επιπλέον ελέγχετε και την επάρκεια της κουζίνας. *Η συγκεκριμένη επιλογή ενεργοποιείται εφόσον διαθέτετε PRISMA Win Εστίαση. Πληρωμή/Είσπραξη Έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης αποδεικτικών για εισπράξεις και πληρωμές. Διαχείριση Πελατών Στη Διαχείριση Πελατών μπορείτε να δείτε τη λίστα των Πελατών σας. Στο σημείο αυτό μπορείτε να κάνετε Νέα Εγγραφή, Προβολή και Διαγραφή Πελάτη από τα αντίστοιχα πλήκτρα. Για να δείτε τα αναλυτικά στοιχεία κάθε Πελάτη αρκεί να επιλέξετε τον Πελάτη που επιθυμείτε με το πλήκτρο επιλογής και αυτόματα μεταφέρεστε στην καρτέλα του όπου μπορείτε να προσθέσετε ή να μεταβάλλετε στοιχεία όπως: τηλέφωνα, διεύθυνση, όροφος, κουδούνι,αποδέκτης της παραγγελίες και διάφορες σημειώσεις και ιδιαιτερότητες (αναφορικά με την παραγγελία του ή τη διεύθυνσή του κ.α.) Διαχείριση Αποθήκης Στη Διαχείριση Αποθήκης μπορείτε να δείτε τη λίστα των Ειδών σας. Στο σημείο αυτό μπορείτε να κάνετε Νέα Εγγραφή, Προβολή και Διαγραφή Είδους από τα αντίστοιχα πλήκτρα. Για να δείτε τα αναλυτικά στοιχεία κάθε Είδους αρκεί να επιλέξετε το Είδος που επιθυμείτε με το πλήκτρο επιλογής και αυτόματα μεταφέρεστε στην καρτέλα του όπου μπορείτε να προσθέσετε ή να μεταβάλλετε στοιχεία όπως: Στοιχεία Τιμολόγησης και Τιμοκατάλογο (Τιμή Αγοράς, Ποσοστό κέρδους το οποίο αφού το συμπληρώσετε αυτόματα ενημερώνεται το ποσοστό Markup η τιμή λιανικής η τιμή λιανικής με ΦΠΑ και η τιμή λιανικής με μειωμένο ΦΠΑ). Επιπλέον μπορείτε να καταχωρήσετε διάφορες σημειώσεις που αφορούν το είδος. Πωλήσεις Εστίαση Κάθε αίθουσα, μπορείτε πολύ εύκολα να την αλλάξετε ή να φτιάξετε μία καινούρια από το POS Room Designer. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα σενάριο λειτουργίας: Ας υποθέσουμε ότι στο τραπέζι 1 κάθονται 4 άτομα. Ο σερβιτόρος παίρνει την παραγγελία και στη συνέχεια την καταχωρείτε. Επιλέγετε το τραπέζι και εμφανίζεται η οθόνη για να καταχωρήσετε τα άτομα. Με το πλήκτρο + ο αριθμός αυξάνεται με το πλήκτρο - ο αριθμός μειώνεται. Με το πλήκτρο * εμφανίζεται το πληκτρολόγιο με τους αριθμούς για να επιλέξετε τον αριθμό των ατόμων. Συμπληρώνετε τα άτομα που είναι 4 και κατόπιν επιλέγετε Σερβιτόρος για να εμφανιστεί η οθόνη με τους σερβιτόρους και να επιλέξει. Στη συνέχεια επιλέγετε Κρατήσεις για να δείτε αν ο πελάτης είχε κάνει κράτηση ή αν το συγκεκριμένο τραπέζι είναι κρατημένο από άλλο πελάτη.

6 Καταχώρηση Παραγγελίας Επιλέγετε και καταχωρείτε τα είδη της παραγγελίας από τις κατηγορίες των ειδών. Σε κάποια είδη μπορείτε να επιλέξετε Τροποποιητές και να καταχωρήσετε τις προτιμήσεις του πελάτη π.χ.σουβλάκι κοτόπουλο χωρίς τζατζίκι Παράλληλα, στην οθόνη που απεικονίζεται η αίθουσα στο τραπέζι εμφανίζεται το ρολόι που σημαίνει ότι η παραγγελία ετοιμάζεται, η ώρα που δόθηκε η παραγγελία, καθώς και το όνομα του σερβιτόρου. Ο υπεύθυνος επιλέγοντας το τραπέζι μπορεί να κάνει Ανάκληση Παραγγελίας, να συμπληρώσει κάποια νέα παραγγελία για το συγκεκριμένο τραπέζι, να εκδόσει παραστατικό για το τραπέζι, να εισπράξει, να κάνει αντικατάσταση των αποδείξεων σε τιμολόγιο, να κόψει Δελτίο Επιστροφής και να αποδεσμεύσει το τραπέζι. Καθώς η παραγγελία εκτελείται, μπορείτε να επιλέξετε τα είδη από την παραγγελία για τα οποία θα κόψετε απόδειξη - τα επιλέγετε και πατάτε Έκδοση Η απόδειξη εκτυπώνεται, ενώ στην οθόνη που απεικονίζεται η αίθουσα εμφανίζεται τώρα και το ρολογάκι και το σηματάκι με τα χρήματα. Σημάνσεις Για να γίνει η είσπραξη, επιλέγετε το τραπέζι και εμφανίζονται οι εκκρεμείς αποδείξεις προς είσπραξη. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ολόκληρη την απόδειξη ή να την ανοίξετε και να επιλέξετε συγκεκριμένα είδη και ποσότητες για εισπράξετε. Πριν κάνετε την είσπραξη έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε λογαριασμό για τις αποδείξεις είδη που έχετε επιλέξει. Στη συνέχεια εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη που δείχνει το σύνολο, τα χρήματα που έδωσε ο πελάτης και τα ρέστα που πρέπει να πάρει. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε διάφορους τρόπους πληρωμής, με μετρητά, με πιστωτική κάρτα ή και με τα δύο μαζί μοιράζοντας το ποσό κ.α. Αφού γίνει και η είσπραξη από το τραπέζι, το σήμα με τα χρήματα παύει να εμφανίζεται και το τραπέζι αποδεσμεύεται αρκεί από το POS Manager στις Ρυθμίσεις της Εστίασης να έχετε επιλέξει την παράμετρο Αποδέσμευση τραπεζίου κατά την είσπραξη. Διαφορετικά όταν οι πελάτες αποχωρήσουν επιλέγετε το τραπέζι και πατάτε αποδέσμευση Οικονομικά Στοιχεία Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα της πλήρης εικόνας των οικονομικών στοιχείων. Ο υπεύθυνος μπορεί γρήγορα να δει επιλέγοντας το πλήκτρο Οικονομικά Στοιχεία. Κρατήσεις Η εφαρμογή σας προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης, γρήγορης και απλής διαχείρισης των Κρατήσεων

7 Ομαδοποίηση Τραπεζιών Επιλέγετε για ένωση τραπεζιών. Στη συνέχεια, επιλέγετε τα τραπέζια που επιθυμείτε να ενώσετε με ένα άγγισμα στο κάθε ένα και κατόπιν πατάτε και πάλι το πλήκτρο Ομαδοποίηση Τραπεζιών και αυτόματα εμφανίζεται η οθόνη για να ορίσετε τα άτομα και το σερβιτότο. ΣΗΜ. Στο τραπέζι, όπως θα δείτε, αναφέρονται όλα τα τραπέζια που επιλέξατε να ενωθούν. Σε περίπτωση που θέλουμε να ομαδοποιήσουμε τραπέζια τα οποία χρησιμοποιούνται ήδη θα πρέπει να επιλέξουμε το τραπέζι που επιθυμούμε και να πατήσουμε το πλήκτρο + πάνω δεξιά. Έπειτα επιλέγουμε τα επιπλέον τραπέζια που θα συμμετάσχουν στην ομαδοποίηση. Διαθεσιμότητα Κουζίνας Από την κεντρική οθόνη του POS επιλέγετε Διαθεσιμότητα Κουζίνας για να ορίσετε και να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα των ειδών στην κουζίνα σας Επιλέγετε την κατηγορία ειδών για την οποία θέλετε να ορίσετε διαθεσιμότητα π.χ. Κυνήγι και πατώντας πάνω στο είδος π.χ. Αγριογούρ. Στιφάδο μεταφέρεστε στην αντίστοιχη οθόνη για να ορίσετε τη συνολική ποσότητα που έχετε διαθέσιμη στην κουζίνα σας, την ποσότητα στην οποία επιθυμείτε η εφαρμογή να σας ενημερώσει για Περιορισμένη Διαθεσιμότητα και την ποσότητα στην οποία επιθυμείτε να εμφανίζεται η σήμανση Μη Διαθέσιμο. Αυτόματα ενημερώνονται και οι ποσότητες διαθεσιμότητας στο PRISMA Win Mobile, ώστε ο σερβιτόρος να βλέπει στο PDA τις διαθέσιμες ποσότητες την ώρα που λαμβάνει την παραγγελία από τον πελάτη. Όσο οι σερβιτόροι καταχωρούν παραγγελίες για το συγκεκριμένο πιάτο στο PDA, ενημερώνεται αυτόματα η διαθεσιμότητα και στο PRISMA Win Εστίαση. Εμφανίζονται λοιπόν οι ανεκτέλεστες ποσότητες που είναι σε παραγγελίες και είναι 3 και το διαθέσιμο υπόλοιπο μειώνεται σε 97 από 100. Όταν το διαθέσιμο υπόλοιπο είναι μικρότερο από αυτό που έχετε ορίσει σαv όριο ασφαλείας, στην οθόνη του POS σας εμφανίζεται η ένδειξη Περιορισμένη Διαθεσιμότητα και το συγκεκριμένο είδος εμφανίζεται με κόκκινα γράμματα στο PDA. π.χ. αν έχετε ορίσει Περιορισμένη Διαθεσιμότητα 5 και υπάρχουν μόνον 3 διαθέσιμα πιάτα, τότε το είδος εμφανίζεται με την ένδειξη Περιορισμένη Διαθεσιμότητα και συμβολίζεται με κίτρινη σημαία. Πωλήσεις Delivery* Στην κεντρική οθόνη επιλέγετε Delivery - Διανομές για να μεταφερθείτε στην οθόνη των πωλήσεων.

8 Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σενάριο λειτουργίας: Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει εμφανίζεται η οθόνη της εισερχόμενης κλήσης. Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει ξανακαλέσει στο κατάστημα τότε εμφανίζεται μόνο ο αριθμός τηλεφώνου του. Με ένα άγγιγμα στην οθόνη της εισερχόμενης κλήσης εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη για να επιλέξετε Νέος Πελάτης και να τον καταχωρήσετε. Στα Στοιχεία Πελάτη καταχωρείτε όλα τα στοιχεία που αφορούν τον Πελάτη όπως: τηλέφωνα από τα οποία καλεί συνήθως, διεύθυνση, όροφος, κουδούνι, αποδέκτης της παραγγελίες και διάφορες σημειώσεις όπως ιδιαιτερότητες αναφορικά με την παραγγελία του ή τη διεύθυνσή του κ.α.) Εφόσον καταχωρήσετε τα στοιχεία του Νέου πελάτη πατάτε Επιλογή και μεταφέρεστε στην οθόνη των Πωλήσεων για να καταχωρήσετε την Παραγγελία του. Επιλέγετε και καταχωρείτε τα είδη της παραγγελίας από τις κατηγορίες των ειδών. Σε κάποια είδη μπορείτε να επιλέξετε Τροποποιητές και να καταχωρήσετε τις προτιμήσεις του πελάτη π.χ.σουβλάκι κοτόπουλο χωρίς τζατζίκι. Μπορείτε, επιπλέον, να καταχωρήσετε παρατήρηση σε κάθε είδος, καθώς και παρατήρηση στο παραστατικό. Στη συνέχεια επιλέγετε Παραγγελία και η παραγγελία πηγαίνει στους εκτυπωτές της κουζίνας. Στην κατάσταση εμφανίζεται το εικονίδιο της παραγγελίας με το ρολόι που συμβολίζει ότι η παραγγελία έχει δοθεί στην κουζίνα και έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται. Όταν η παραγγελία είναι έτοιμη, με ένα άγγιγμα στο σύμβολο της κατάστασης εμφανίζεται η οθόνη με τα στοιχεία του πελάτη για να επιλέξετε είτε Έκδοση Παραστατικού, είτε Άνοιγμα Παραγγελίας για να κάνετε κάποια μετατροπή στην παραγγελία εάν είναι απαραίτητο. Επιλέγοντας Έκδοση Παραστατικού εμφανίζεται η οθόνη για να επιλέξετε παραστατικό στην περίπτωση που δεν έχετε ορίσει να έρχεται προεπιλεγμένο. Και μεταφέρεστε στην οθόνη των πωλήσεων και πατάτε Έκδοση για απόδειξη. Στη συνέχεια, εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη που δείχνει το σύνολο, τα χρήματα που έδωσε ο πελάτης και τα ρέστα που πρέπει να πάρει. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε διάφορους τρόπους πληρωμής, με μετρητά, με πιστωτική κάρτα ή και με τα δύο μαζί μοιράζοντας το ποσό κ.α. Ειδικά για τις πιτσαρίες η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα εκτός από τους τιμοκαταλόγους, να ορίσουν με έναν άλλο, πολύ απλό τρόπο, τις διαφορετικές τιμές στα είδη τους ανάλογα με το μέγεθος του είδους. Π.χ. στην ίδια πίτσα έχουμε 3 διαφορετικά μεγέθη αλλά και 2 τρόπους πώλησης (take away & delivery). Ξεκινώντας από την μεσαία καταχωρούμε και τις υπόλοιπες προσθέτοντας την επιπλέον αξία ανά μέγεθος. Η δυνατότητα αυτή ορίζετε από το POS Manager όπως δείχνει η εικόνα παρακάτω. Στην Αποθήκη στην επιλογή Ομάδες Επιπέδων Τιμών, Ποσοτήτων δημιουργείτε το είδος Πίτσα και στη συνέχεια ορίζετε τα διαφορετικά μεγέθη της και τους διαφορετικούς τρόπους πώλησης (π.χ. take away ή τραπέζι κ.α.) καθώς και τον Τύπο Υπολογισμού της τιμής. Όταν θα τιμολογήσετε θα έρθει αυτόματα η τιμή ανάλογα με την Πίτσα που θα επιλέξετε και τον τρόπο πώλησης. *Η συγκεκριμένη επιλογή ενεργοποιείται εφόσον διαθέτετε PRISMA Win Delivery

9 Πωλήσεις Retail* Στην κεντρική οθόνη επιλέγετε Κατάστημα Λιανικής για να μεταφερθείτε στην οθόνη των πωλήσεων. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σενάριο λειτουργίας: Κάνετε άμεση εύρεση προϊόντων με τη χρήση της οθόνης αφής. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα στην οθόνη της αναζήτησης να δείτε και την εικόνα του είδους πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε τα είδη με τη χρήση Barcode Scanner και αυτά θα εμφανιστούν αυτόματα στην οθόνη των πωλήσεων. Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν είναι ήδη καταχωρημένος, θα χρειαστεί να τον καταχωρήσετε επιλέγοντας το πλήκτρο Πελάτης Λιανικής που σας μεταφέρει στην καρτέλα νέου πελάτη. Τις ώρες αιχμής η εφαρμογή σάς δίνει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, τη στιγμή που εξυπηρετείτε έναν πελάτη και για κάποιο λόγο θέλετε να βάλετε σε αναμονή την έκδοση της απόδειξής του και να εξυπηρετήσετε τον επόμενο, επιλέγοντας Αναμονή μπορείτε να προχωρήσετε σε επόμενη έκδοση παραστατικού και να εξυπηρετήσετε τον επόμενο πελάτη μέχρι ο πρώτος να επιστρέψει στο ταμείο. Ξαναπατώντας το πλήκτρο Αναμονή μπορείτε να δείτε όλες τις εκκρεμείς αποδείξεις. Με διπλό άγγιγμα πάνω στη γραμμή του παραστατικού μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα είδη του και με το πλήκτρο επιλογής επιλέγετε το παραστατικό που επιθυμείτε να εκδώσετε. Και μεταφέρεστε στην οθόνη των πωλήσεων και πατάτε Έκδοση για απόδειξη ή Επιλογή Τρόπου Πληρωμής. Στη συνέχεια, εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη που δείχνει το σύνολο, τα χρήματα που έδωσε ο πελάτης και τα ρέστα που πρέπει να πάρει. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε διάφορους τρόπους πληρωμής, με μετρητά, με πιστωτική κάρτα ή και με τα δύο μαζί μοιράζοντας το ποσό κ.α. Επιπλέον λειτουργίες Στην οθόνη των πωλήσεων έχετε δυνατότητες όπως: Επιλογή Τύπου Παραστατικού Επιλογή ή Εισαγωγή νέου Πελάτη Αφαίρεση ειδών από την Παραγγελία Ορισμός Τρόπου Πληρωμής Παραγγελίες σε αναμονή για να καταχωρήσετε νέες Επιλογή έκπτωσης στο επιλεγμένο είδος Διαγραφή του επιλεγμένου είδους/παραστατικού.

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.)

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS > Οθόνη Εργασιών Οθόνη Εργασιών Με την είσοδό σας στην Εφαρμογή μεταφέρεστε στην κέντρικη οθόνη όπου μπορείτε να δείτε πάνω

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω μπορείτε να δείτε με απλά βήματα τις καθημερινές λειτουργίες που εκτελεί η επιχείρηση με τη βοήθεια της εφαρμογής

Παρακάτω μπορείτε να δείτε με απλά βήματα τις καθημερινές λειτουργίες που εκτελεί η επιχείρηση με τη βοήθεια της εφαρμογής Η εφαρμογή PRISMA Win Εστίαση αποτελεί ένα εξειδικευμένο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία του χώρου της εστίασης που συμβάλλει στην καθημερινή άψογή λειτουργία της επιχείρησής του, ενώ ταυτόχρονα του

Διαβάστε περισσότερα

Παραγγελίες. Πελατών. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία.

Παραγγελίες. Πελατών. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Κινήσεις > Παραγγελίες Παραγγελίες Πελατών Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία Πελάτης Είδη Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος.

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος. Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν σε όλες τις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από

Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από http://www.minoiki.com.gr/shop/cms.php?id_cms=7 Σελίδα 1 Αναβάθμιση 22-04-2013 Ver 2.0.1.86 1. Αντικατάσταση λειτουργίας πλήκτρου (Num Pad) με «Νέο Πελάτη»

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Pylon Entry Είδη Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης...

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Οδηγός Σύνδεσης Ταμειακών Μηχανών Online

MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Οδηγός Σύνδεσης Ταμειακών Μηχανών Online MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Οδηγός Σύνδεσης Ταμειακών Μηχανών Online Ρυθμίσεις Σύνδεσης Για Τον Οδηγό της Ταμειακής Εγκατάσταση του οδηγού της ταμειακής μηχανής. Από το μενού των Windows εκτελείτε

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN

Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN Όπως βλέπετε, η αρχική οθόνη της εφαρµογής διαθέτει 9 κουµπιά τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε αυτό. Αρχίζοντας από πάνω αριστερά βλέπετε τα εξής: 1. Τιµολόγηση:

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Περιεχόμενα Παραμετροποίηση Γρήγορης Καταχώρησης... 3 Γρήγορη Καταχώρηση... 4 Κατηγορία Λιανικής & Μαζική Ανάθεση Κατηγορίας στα είδη... 9 Γρήγορη Καταχώρηση Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ 4 PRISMA Win Point Of Sale Manager Table of Contents Foreword Part I Λίγα λόγια για το Pos Manager 7 9 Part II Είσοδος στην Εφαρµογή 11 Part III Πλήκτρα και Λειτουργίες 13 Part

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING Το μενού του ALPHA WEB TRADING αποτελείται από τις εξής επιλογές: Το Προφίλ μου Πρόσθετος Κωδικός Ασφαλείας* Προσωπικές Πληροφορίες* Αλλαγή Ψευδωνύμου Αλλαγή Μυστικού

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η παραμετροποίηση και η χρήση της γρήγορης καταχώρησης πωλήσεων, καθώς και της κατηγορίας λιανικής των ειδών. Περιεχόμενα Παραμετροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

eorder Ηλεκτρονική Παραγγελιοληψία ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης

eorder Ηλεκτρονική Παραγγελιοληψία ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης eorder Ηλεκτρονική Παραγγελιοληψία ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ ΣΥΦΑ eοrder ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 1. Κάνουμε αποστολή παραγγελίας όπως έχουμε συνηθίσει από το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2

Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2 Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2 Αποθήκη... 6 Διαθεσιμότητα... 7 Προϊόντα με παραστατικά... 9 Πωλήσεις... 9 Έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης... 9 Τιμολόγιο... 11 Δελτίο αποστολής... 12 Αναφορές... 16

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win POS Sync Merge Replication

PRISMA Win POS Sync Merge Replication ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Οδηγός Ρυθμίσεων Συγχρονισμού PRISMA Win POS Sync Merge Replication Η διαδικασία του συγχρονισμού γίνεται από τον Η/Υ που έχει το Back Office. Βασική προϋπόθεση για να ενεργοποιηθεί ο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Εισαγωγή γνωματεύσεων διαβητικών υλικών στο internet (eδαπυ) 1. Εισάγουμε τον κωδικό χρήστη και το συνθηματικό για να εισέλθουμε στην εφαρμογή https://apps.ika.gr/econsummedsuppl/faces/login.xhtml.

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα μπορείτε πλέον να αναζητήσετε πελάτες και από τα λοιπά τηλέφωνα που έχετε συμπληρώσει στην καρτέλα τους.

Τώρα μπορείτε πλέον να αναζητήσετε πελάτες και από τα λοιπά τηλέφωνα που έχετε συμπληρώσει στην καρτέλα τους. Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδοραµα mobile ADD-ON ΑΓΟΡΕΣ

Οδοραµα mobile ADD-ON ΑΓΟΡΕΣ Οδοραµα mobile ADD-ON ΑΓΟΡΕΣ Όπως βλέπετε, η αρχική οθόνη της εφαρµογής διαθέτει 9 κουµπιά τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε αυτό. Αρχίζοντας από πάνω αριστερά βλέπετε τα εξής: 1. Τιµολόγηση: Προβολή

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Pylon Entry Πελάτες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πελάτη... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία...

Διαβάστε περισσότερα

Meridian v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης

Meridian v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης Meridian v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του Meridian είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Από τα περιεχόμενα του cd ή από το

Διαβάστε περισσότερα

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του Benzina που θα εγκατασταθεί είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Κάνοντας διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για τη Megasoft!

Λίγα λόγια για τη Megasoft! Λίγα λόγια για τη Megasoft! Εταιρεία παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού Περισσότερα από 20 χρόνια στη σχεδίαση και την παραγωγή: Εφαρμογών Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης Εξειδικευμένων Εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ)

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ) ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης 2.0.4.1.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ) Αρχική οθόνη Αφού κάνουμε login εμφανίζονται στην αρχική οθόνη τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

https://b2b.elma-sa.gr

https://b2b.elma-sa.gr 1/6/2015 https://b2b.elma-sa.gr Εγχειρίδιο χρήσης για γρήγορα αποτελέσματα ΕΛΜΑ Α.Ε. Καραολή & Δημητρίου 2, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 56224, Τηλ: 2310 760808, 2310 706373,, Email: info@elma-sa.gr Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ Lexicon Software POS Dynamics ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ Οδηγίες Χρήσης Lexicon Software Gonou Giota 2 58100 GIANNITSA web site: www.lexiconsoftware.gr e-mail: sales@lexiconsoftware.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ OTC

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ OTC ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ OTC Βήμα 1ο Πατήστε το νέο εικονίδιο, για τη διαχείριση τιμών (χονδρικών/λιανικών) των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ (που υπάρχει πλέον στην κεντρική toolbar) και ανοίγει η ακόλουθη οθόνη ΕΛΕΓΧΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ. ΣΥΦΑ eοrder

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ. ΣΥΦΑ eοrder ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ ΣΥΦΑ eοrder 1. Κάνουμε αποστολή παραγγελίας όπως έχουμε συνηθίσει από το πρόγραμμα του φαρμακείου μας 2. Αυτόματα ανοίγει το πρόγραμμα eοrder και πατάμε

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Έκδοση 1.2 Περιεχόμενα 1. Είσοδος και Έξοδος από το Σύστημα... 3 2. Βοήθεια... 3 3. Αλλαγή Συνθηματικού... 3 4. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Η SUN A.E. παρουσιάζει την νέα online υπηρεσία της, e-rma, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς την SUN A.E.

Η SUN A.E. παρουσιάζει την νέα online υπηρεσία της, e-rma, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς την SUN A.E. Η SUN A.E. παρουσιάζει την νέα online υπηρεσία της, e-rma, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς την SUN A.E.: Την ηλεκτρονική καταχώρηση των προϊόντων και των λόγων επιστροφής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Ιούνιος 2009. Σελίδα - 1 -

Εγχειρίδιο Χρήστη. Ιούνιος 2009. Σελίδα - 1 - Εγχειρίδιο Χρήστη Ιούνιος 2009 Σελίδα - 1 - 1 Γενικά Η εφαρμογή Intelsoft Hotel (IS HOTEL) αφορά τη διαχείριση μίας μικρής ξενοδοχειακής μονάδας και επιτρέπει τη διαχείριση : των δωματίων και των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Εστιατόρια, Ταβέρνες Παράδοση κατ οίκον Μπαρ, café Take away / πακέτο Βασικά πλεονεκτήµατα ifood Ασύρµατη παραγγελιοληψία Αυτοµατοποίηση στη διαχείριση των παραγγελιών

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Λογιστικής. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual

Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 1 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ 2013. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Περιεχόμενα Σκοπός...

Διαβάστε περισσότερα

$ Προϊόντα Γράψτε τον κωδικό του προϊόντος και πατήστε Επεξεργασία. Κατόπιν γράψτε την περιγραφή του προϊόντος,την οµάδα,την µονάδα µέτρησης, την συσκευασία,τα πακέτα, την 2 η µονάδα µέτρησης, τις µερίδες,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΙΟΣ 2010 2 Περιεχόμενα Απογραφή Ειδών 3 Πωλήσεις- Αγορές 5 Παρακολούθηση Προγράμματος Εργασιών Αντιπροσώπων 6 Διαχείριση Αποθήκης 7 Έλεγχος Υπολοίπων 8 Μεταφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

που κάνει τη διαφορά!

που κάνει τη διαφορά! Ε Σ Τ Ι Α Σ Η το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και το όνομά της είναι συνδεδεμένο με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής,

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις Erprs Rsurc Plag T PrXss Ksk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις εντατικής λιανικής. ιαθέτει πολλά πλεονεκτήµατα για τη σωστή διαχείριση πιο εξειδικευµένων

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. Οταν τελειώσει η φόρτωση του προγράμματος, (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ) βλεπουμε την βασική

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Περιεχόμενα Εισαγωγή στην εφαρμογή... 2 Βασική Σελίδα (Activity)... 3 Ρυθμίσεις... 3 Πελάτες... 6 Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Αποθήκη... 11 Αναζήτηση προϊόντος...

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ FARMAKONET ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ 1) Θα πρέπει να κάνετε Κλείσιμο Έτους και να δουλεύετε στο τρέχον έτος.

Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ FARMAKONET ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ 1) Θα πρέπει να κάνετε Κλείσιμο Έτους και να δουλεύετε στο τρέχον έτος. Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ FARMAKONET ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ 1) Θα πρέπει να κάνετε Κλείσιμο Έτους και να δουλεύετε στο τρέχον έτος. 2) Η διαδικασία της απογραφής θα πρέπει να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί σε χρόνο που

Διαβάστε περισσότερα

BakeMe v Βασικές Οδηγίες Χρήσης

BakeMe v Βασικές Οδηγίες Χρήσης BakeMe v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του BakeMe είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Από τα περιεχόμενα του cd ή από το φάκελο

Διαβάστε περισσότερα

Front OrExSys for the end-user. 2012 Twinsoft

Front OrExSys for the end-user. 2012 Twinsoft Front OrExSys for the end-user 2 Front OrExSys for the end-user Πίνακας περιεχοµένων Foreword Μέρος I Εισαγωγή στο σύστηµα 0 5 1 Αρχική οθόνη 5 2 Είσοδος στο σύστηµα 5 3 Έναρξη & Λήξη βάρδιας προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Διαχείριση Εισπράξεων Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου 11

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ Απογραφή σημαίνει : 1. Καταμέτρηση (Καταγραφή) των διαθέσιμων υπολοίπων 2. Ενημέρωση της αποθήκης με τα σωστά υπόλοιπα 3. Υπολογισμός και Αποτύπωση των Ελλειμάτων και Πλεονασμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση εισπράξεων

Διαχείριση εισπράξεων Διαχείριση εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών... 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών... 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου... 10 Ακύρωση παραστατικού είσπραξης... 14 Αντιγραφή παραστατικού

Διαβάστε περισσότερα

Αφού ολοκληρώσετε την ενημέρωση των στοιχείων στις λίστες, μπορείτε να καταχωρήσετε τη διασάφηση εισαγωγής.

Αφού ολοκληρώσετε την ενημέρωση των στοιχείων στις λίστες, μπορείτε να καταχωρήσετε τη διασάφηση εισαγωγής. Καταχώρηση στοιχείων διασάφησης εισαγωγής Αφού ολοκληρώσετε την ενημέρωση των στοιχείων στις λίστες, μπορείτε να καταχωρήσετε τη διασάφηση εισαγωγής. Από το αρχικό μενού του συστήματος επιλέγετε Δηλώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργίας Ενεργειών

Δημιουργίας Ενεργειών Δημιουργίας Ενεργειών Περιεχόμενα Δημιουργία Ενεργειών (Επικοινωνίας, Ραντεβού)... 3 Καταχώρηση Επικοινωνίας και Ραντεβού... 4 Βασικά Στοιχεία... 7 Πεδία Χρήστη... 8 Υπομνήματα... 8 Μεταβολή Ενέργειας...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Εγχειρίδιο Χρήσης. για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Εγχειρίδιο Χρήσης για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ «ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ/ΜΕΛΕΤΗΣ/ΣΥΝΑΦΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ - Ανοικτές διαδικασίες με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή» Έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

SmarTECPoS. Πως βάζω νέα είδη; Back Office Βασικό Είδη new Νέο Γενικά Κωδικός (είδους) Περιγραφή 1 Τμήμα Τιμή Αποθήκη Τιμή 1 Εστιατόριο Εκτυπωτής

SmarTECPoS. Πως βάζω νέα είδη; Back Office Βασικό Είδη new Νέο Γενικά Κωδικός (είδους) Περιγραφή 1 Τμήμα Τιμή Αποθήκη Τιμή 1 Εστιατόριο Εκτυπωτής SmarTECPoS. Πως βάζω νέα είδη; Back Office Βασικό Είδη new Νέο Γενικά Κωδικός (είδους) Περιγραφή 1 Τμήμα Τιμή Αποθήκη Τιμή 1 Εστιατόριο Εκτυπωτής (διαλέγω εκτυπωτή) Εμφάνιση Θέση (διαλέγω χρώμα γραμμάτων,

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Pylon Entry Προμηθευτές Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Προμηθευτή... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Εμπορικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print 1 Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://app.europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password)

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Megasoft 2009

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Megasoft 2009 Εγχειρίδιο εγκατάστασης Megasoft 2009 Περιεχόμενα Εγκατάσταση Joomla, JoomFish και VirtueMart... 3 Αποστολή αρχείων Joomla στο Διακομιστή (Host)... 3 Εγκατάσταση Joomla... 4 Εγκατάσταση VirtueMart... 9

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση.

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. PEGASUS μ-elite ERP Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ATLANET II ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ATLANET II ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ 2017 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ATLANET II ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Εισαγωγή στην ενότητα Κλάδου Ζωής 3 Τιμολόγηση Κλάδου Ζωής 4 Έκδοση Προσφοράς 7 Καταχώρησης Αίτησης Ασφάλισης 8 Διαχείριση Εκκρεμοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων

Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων sevdesk Walkthrough Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων Πίνακας Διαχείρισης Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό

Διαβάστε περισσότερα

Οδοραµα mobile ΑΠΟΘΗΚΗ

Οδοραµα mobile ΑΠΟΘΗΚΗ Οδοραµα mobile ΑΠΟΘΗΚΗ Όπως βλέπετε, η αρχική οθόνη της εφαρµογής διαθέτει 9 κουµπιά τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε αυτό. Αρχίζοντας από πάνω αριστερά βλέπετε τα εξής: 1. Τιµολόγηση: Προβολή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Περιεχόμενα Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Βασικό... 4 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία... 5 Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

website guide B2B e-shop

website guide B2B e-shop website guide B2B e-shop Η ιστοσελίδα της Sun Electronics κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΑΦΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στο SEPAdesk

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΑΦΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στο SEPAdesk ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΑΦΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στο SEPAdesk Α. Καταχώρηση στοιχείων διασάφησης Για την διασφάλιση των δεδομένων του προγράμματος SEPAdesk, θα πρέπει να ορίσετε κωδικό πρόσβασης στον προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:...

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:... Περιεχόμενα Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Δημιουργία Εταιρίας... 5 Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας:... 6 Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία:... 6 Καρτέλα Τράπεζα:... 7 Καρτέλα λογιστική:... 9 Καρτέλα e-mail info... 9 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Meridian Order POS Έκδοση 1.0.0.67

Οδηγίες χρήσης Meridian Order POS Έκδοση 1.0.0.67 Οδηγίες χρήσης Meridian Order POS Έκδοση 1.0.0.67 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Meridian Order POS Για να πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση του Meridian Order POS θα πρέπει να έχετε τα παρακάτω: Ένα υπολογιστή με λειτουργικό

Διαβάστε περισσότερα

Table of Contents. Part I Λίγα λόγια για τον Pos Room Designer. Part II Αρχείο. Part III Αντικείµενα. Index. PRISMA Win Point Of Sale Room Designer

Table of Contents. Part I Λίγα λόγια για τον Pos Room Designer. Part II Αρχείο. Part III Αντικείµενα. Index. PRISMA Win Point Of Sale Room Designer 4 PRISMA Win Point Of Sale Room Designer Table of Contents Foreword 5 Part I Λίγα λόγια για τον Pos Room Designer 7 Part II Αρχείο 9 1 Αίθουσα... 9 2 Επιλογές... 9 3 Ιδιότητες... Αίθουσας 10 4 Ιδιότητες...

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ 2.1 Παραμετροποίηση Φόρμας Καταχώρησης Η δημιουργία φορμών δεν έχει σχέση μόνο με τη μορφή της οθόνης καταχώρησης, αλλά και με το ποια παραστατικά μπορούν να μετασχηματιστούν σε παραστατικά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ 1. Προετοιμασία Απογραφής Πριν από την διαδικασία Απογραφής θα πρέπει να προηγηθούν τα παρακάτω βήματα: α. Επανεκκίνηση Κάνετε έξοδο από το Farmakonet και επανεκκίνηση

Διαβάστε περισσότερα

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr ΚΟΥΦΕΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε. www.hatziyiannakis.gr sales@hatziyiannakis.gr / emporiko@hatziyiannakis.gr Β2Β HATZYIANNAKIS 01 Β2Β HATZIYIANNAKIS Επίκεντρο της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password) με

Διαβάστε περισσότερα

Atlantis Orders on android

Atlantis Orders on android Atlantis Orders on android 1 Πίνακας περιεχομένων Σύντομη περιγραφή... 3 Αναλυτικότερα για τις παραγγελίες... 3 Περί συγχρονισμού... 4 Η πρώτη χρήση της συσκευής... 5 Διαχείριση παραγγελιών... 6 Η πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΝΟΤΗΤΑ 1...1 ΠΛΗΚΤΡΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2...3 ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...4 - Ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Αρχική οθόνη... 3 2. Αρχική Οθόνη Πιστοποιημένου Χρήστη... 4 2.1. Οριστικοποίηση της Περιουσιακής Εικόνας... 5 2.2. Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός προετοιμασίας. για την αλλαγή. των συντελεστών ΦΠΑ

Οδηγός προετοιμασίας. για την αλλαγή. των συντελεστών ΦΠΑ Μελίσσια, 10 Ιουνίου 2010 Οδηγός προετοιμασίας για την αλλαγή των συντελεστών ΦΠΑ Εισαγωγή... 1 Δημιουργία εγγραφών... 2 1. Δημιουργία Ομάδων Καταχώρησης Ειδών ΦΠΑ... 2 2. Δημιουργία Γενικής Ομάδας Καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Έκδοση 3.2014.1

ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Έκδοση 3.2014.1 ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Έκδοση 3.2014.1 1. Δημιουργία Μεταβολή Καρτέλας Λογιστικής. Αν η καρτέλα έχει τύπο Λογιστικής και μορφή Κινούμενη, τότε ενεργοποιείται το πεδίο Αριθμός ΦΤΜ στην θέση του πεδίου Επάγγελμα.

Διαβάστε περισσότερα

SingularLogic more Sales Server. Οδηγίες Χρήσης

SingularLogic more Sales Server. Οδηγίες Χρήσης SingularLogic more Sales Server Οδηγίες Χρήσης Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 3 Εισαγωγή... 8 Σκοπός... 8 Βασικές Έννοιες... 8 Client... 8 Server... 8 Πωλητής... 8 Πελάτης... 8 Παραγγελία... 9 Μέτρηση (Merchandizing)...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ιστοσελίδας VOLVO

Οδηγίες χρήσης ιστοσελίδας VOLVO Οδηγίες χρήσης ιστοσελίδας VOLVO Ρύποι & Τέλη - Προσφορές Η ιστοσελίδα (http://www.volvocalcprices.gr) δηµιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2010 ως εργαλείο για την εύρεση της τελικής προτεινόµενης Λιανικής τιµής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΛΙΔΕΣ Εισαγωγή 2 Παρατηρήσεις τιμοκαταλόγου 2 Περιβάλλον Λειτουργίας 2 My Pos Standard Edition 3 My Pos Advance Edition 5 My Kiosk 7 My Orders 9 My Orders Compact Edition

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου...

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου... Δημιουργία πληρωμής Περιεχόμενα Δημιουργία πληρωμής μετρητών... 3 Πεδία Παραστατικού Πληρωμής... 4 Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων... 6 Καταχώρηση Αξιογράφου... 8 Αντιγραφή παραστατικού πληρωμής... 10 Ακύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Pylon Entry Πόροι Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πόρου... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET Αφού γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα FarmakoNet από το τμήμα Μηχανογράφησης της Δυναμικής, έχετε την δυνατότητα να στέλνετε ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ DPS S 710

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ DPS S 710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ DPS S 710 Η επίδειξη των δυνατοτήτων του πρωτοκόλλου επικοινωνίας απαιτεί την εγκατάσταση του προγράμματος ECRFP. Για

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Εντατικής Λιανικής & Ενηµερώσεις Η.Φ.Τ.Μ

ιαχείριση Εντατικής Λιανικής & Ενηµερώσεις Η.Φ.Τ.Μ ιαχείριση Εντατικής Λιανικής & Ενηµερώσεις Η.Φ.Τ.Μ ιαχείριση P.O.S Η διαχείριση P.O.S µηχανών Online, σας παρέχει τη δυνατότητα να συνδέσετε τους Η/Υ στους οποίους πραγµατοποιείτε τις κινήσεις λιανικής

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικά Συστήματα Πληροφορικής Ι. Γαβιώτης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ 25/10/2013 1

Επαγγελματικά Συστήματα Πληροφορικής Ι. Γαβιώτης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ 25/10/2013 1 Επαγγελματικά Συστήματα Πληροφορικής Ι. Γαβιώτης igaviotis@gmail.com ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ 25/10/2013 1 Βασικές έννοιες Η εφαρμογή αυτή διαχειρίζεται δοσοληψίες που αφορούν υλικά,

Διαβάστε περισσότερα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Η κεντρική οθόνη του προγράμματος. Ανά χρήστη υπάρχει δυνατότητα σχεδιασμού Menu Αρχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. MULTIPos. Νοέμβριος 2005 Αφοί ΠΑΓΚΑΛΙΔΗ ΑΕΒΕ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. MULTIPos. Νοέμβριος 2005 Αφοί ΠΑΓΚΑΛΙΔΗ ΑΕΒΕ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MULTIPos Νοέμβριος 2005 Αφοί ΠΑΓΚΑΛΙΔΗ ΑΕΒΕ Περιεχόμενα Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα...2 Κεφάλαιο 1 ο...6 Εισαγωγή στο Πρόγραμμα...6 1.1. Καρτέλες...7 1.1.1. Αποθήκη...7 1.1.1.1. Καρτέλες...7

Διαβάστε περισσότερα

Εκτέλεση-Χρήση Auto Moto Cube

Εκτέλεση-Χρήση Auto Moto Cube POWERED BY ACT Εκτέλεση-Χρήση Auto Moto Cube Version: 01 1 Μάιος 2017 Περιεχόμενα All in One 3 Καλάθι 13 2 All in One Η All in One αποτελεί μια ευέλικτη και εύχρηστη φόρμα δημιουργημένη να εξυπηρετεί πολλαπλές

Διαβάστε περισσότερα

Hotel Manager. Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων. Αναλυτικοί Πίνακες. Απλή Καταχώρηση. Οπτική Απεικόνιση

Hotel Manager. Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων. Αναλυτικοί Πίνακες. Απλή Καταχώρηση. Οπτική Απεικόνιση Hotel Manager Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων Απλή Καταχώρηση Αναλυτικοί Πίνακες Οπτική Απεικόνιση Περιεχόμενα: σελ. ΚΑΡΤΕΛΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ 3 ΣΗΜΕΡΑ 5 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 6 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 8 ΠΕΛΑΤΕΣ 11 ΝΕΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

MEDIWARE L.I.S ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

MEDIWARE L.I.S ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ MEDIWARE L.I.S. 2006 ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ -1 -2 Προγραμματισμός Επισκέψεων. Με την επιλογή Προγραμματισμός Επισκέψεων ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να καταχωρίσει τις μελλοντικές

Διαβάστε περισσότερα

εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Page 1 of 10 (εικόνα 1)

εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Page 1 of 10 (εικόνα 1) εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Οδηγίες δημιουργίας ειδικών παραστατικών και ηλεκτρονικής υποβολής κινήσεων στο σύστημα Ήφαιστος, για διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης. πολ.: 1018-30/01/2008 (Προσοχή οι οδηγίες αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ. Σημείωση : Ο ασθενής φεύγει πραγματικά από το κρεβάτι, μόνο όταν το Ιατρικό Εξιτήριο γίνει Διοικητικό από το Γραφείο Κίνησης.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ. Σημείωση : Ο ασθενής φεύγει πραγματικά από το κρεβάτι, μόνο όταν το Ιατρικό Εξιτήριο γίνει Διοικητικό από το Γραφείο Κίνησης. ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ Το Ιατρικό Εξιτήριο ουσιαστικά είναι εντολή ιατρού για έξοδο του ασθενή από το τμήμα νοσηλείας, σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνει είναι : Ημερομηνία εξόδου

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο Erprs Rsurc Plag T PrXss Ral είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο ολοκληρωµένη λύση στο τοµέα της εντατικής λιανικής. Το ολοκληρωµένο πακέτο αποτελείται από τη

Διαβάστε περισσότερα