Front OrExSys for the end-user Twinsoft

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Front OrExSys for the end-user. 2012 Twinsoft"

Transcript

1 Front OrExSys for the end-user

2 2 Front OrExSys for the end-user Πίνακας περιεχοµένων Foreword Μέρος I Εισαγωγή στο σύστηµα Αρχική οθόνη 5 2 Είσοδος στο σύστηµα 5 3 Έναρξη & Λήξη βάρδιας προσωπικού 6 4 Αναφορές - Κλείσιµο 7 5 Νυχτερινή λειτουργία 9 6 Επανεκτύπωση Ζ 10 7 Αλλαγή setup λειτουργίας 11 Μέρος II Λειτουργίες πλήκτρων σε οθόνες 13 1 Εισαγωγή 13 2 Επεξήγηση πλήκτρων 13 Μέρος III ιαδικασίες λήψης παραγγελίας 18 1 Κατάλογος - κατηγορίες 18 2 Προσδιοριστικά εξτρά 18 3 Μεγέθη ειδών 19 Μέρος IV ιαδικασίες εξόφλησης παραγγελίας 21 1 Υπολογισµός ρέστα 21 2 Έκπτωση ποσού 22 3 Έκδοση τιµολογίου 23 4 Μερική εξόφληση 24 Μέρος V Οθόνη πακέτου - Take away 26 1 Οθόνη πακέτου-takeaway 26 2 Ανάλυση τµηµάτων οθόνης 26 Μέρος VI Οθόνη Delivery 29 1 Σχεδιάγραµµα 29 2 Αναγνώριση κλήσης 29 3 Αναζήτηση πελάτη 30 4 Στοιχεία πελάτη 31 5 Πολλαπλά τηλέφωνα 32 6 Πολλαπλοί αποδέκτες 33 7 Σχόλια παραγγελίας 34

3 Περιεχόµενο 3 8 Προκαθορισµένα σχόλια 34 9 Ανάλυση τµηµάτων οθόνης στοιχείων παραγγελίας Αποστολή παραγγελίας Ακύρωση νέας παραγγελίας Εκκρεµή πακέτα Παλέτα εργαλείων στα εκκρεµή πακέτα Χρέωση σε διανοµέα Μεταφορά σε παραδοµένες παραγγελίες 40 Μέρος VII Οθόνη διαχείρισης τραπεζιών 42 1 Οθόνη διαχείρισης τραπεζιών 42 Index 0 3

4 Μέρος I

5 Εισαγωγή στο σύστηµα 1 Εισαγωγή στο σύστηµα 1.1 Αρχική οθόνη 5 Καλώς ήρθατε στο πρόγραµµα Front OrExSys. Η πρώτη οθόνη του Front OrExSys κρύβει κάποιες λειτουργίες που θα συναντήσετε παρακάτω στο κεφάλαιο. Η αρχική οθόνη χωρίζεται στο επάνω µέρος µε τα πλήκτρα επιλογής και στο κάτω µέρος όπου βρίσκεται το πληκτρολόγιο εισαγωγής του µυστικού κωδικού για τη πρόσβασή σας στο σύστηµα. 1.2 Είσοδος στο σύστηµα Για την είσοδο στο σύστηµα θα πρέπει να χρησιµοποιήσετε το πληκτρολόγιο και να εισάγετε το µυστικό κωδικό σας, ώστε να ενεργοποιηθούν τα διαθέσιµα πλήκτρα επιλογών στο επάνω µέρος της οθόνης. Για λόγους ασφάλειας, ο κωδικός δεν είναι ορατός κατά τη διαδικασία της πληκτρολόγησης.

6 6 Front OrExSys for the end-user Μετά τη καταχώρηση του κωδικού σας, πατήστε ΟΚ για να ενεργοποιηθούν τα πλήκτρα επιλογής. Ενδέχεται κάποια να παραµείνουν ανενεργά διότι ο κωδικός σας δεν έχει δικαίωµα πρόσβασης σε αυτά. Επιλέγξτε κάποιο ώστε να ολοκληρωθεί η πρόσβασή σας στο σύστηµα. 1.3 Έναρξη & Λήξη βάρδιας προσωπικού Η διαδικασία έναρξης και λήξης βάρδιας προσωπικού δεν είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που θέλετε να καταχωρείτε τις ώρες εργασίας του προσωπικού σας θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία. Αφού πληκτρολογήσετε το µυστικό σας κωδικό, πατήστε πρώτα το πλήκτρο επιβεβαίωσης ΟΚ και στη συνέχεια το πλήκτρο Είσοδος.

7 Εισαγωγή στο σύστηµα 7 Για να καταχωρίσετε τη λήξη σας τότε ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και πατάτε στη συνέχεια το πλήκτρο Έξοδος. Μετά τη διαδικασία έναρξης & λήξης εκτυπώνεται αναφορά επιβεβαίωσης της διαδικασίας. 1.4 Αναφορές - Κλείσιµο Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις αναφορές του προγράµµατος θα πρέπει ο κωδικός σας να έχει την ανάλογη εξουσιοδότηση. Ακολουθείστε τα βήµατα που περιγράφονται παραπάνω για την πληκτρολόγηση του µυστικού κωδικού σας και πατήστε στα πλήκτρα επιλογής το Reports. Με την επιλογή του πλήκτρου εµφανίζονται οι διαθέσιµες επιλογές αναφορών. Η αναφορά Χ εκτυπώνεται ανάλογα µε το φορολογικό µηχανισµό που έχετε εγκατεστηµένο. Σε περίπτωση που έχετε συνδεδεµένη ταµειακή µηχανή ή Α ΗΜΕ στο σύστηµά σας, τότε η αναφορά Χ εκτυπώνεται σε αυτά. Σε περίπτωση που έχετε ΕΑΦ ΣΣ τότε η αναφορά εκτυπώνεται στον εκτυπωτή που συνήθως βρίσκεται δίπλα στον υπολογιστή για την εκτύπωση των φορολογικών σας στοιχείων. Η αναφορά Ζ εκτυπώνεται ανάλογα µε το φορολογικό µηχανισµό που έχετε εγκατεστηµένο. Σε περίπτωση που έχετε συνδεδεµένη ταµειακή µηχανή ή Α ΗΜΕ στο σύστηµά σας, τότε η αναφορά Ζ εκτυπώνεται σε αυτά. Σε περίπτωση που έχετε ΕΑΦ ΣΣ τότε η αναφορά εκτυπώνεται στον εκτυπωτή που συνήθως βρίσκεται δίπλα στον υπολογιστή για την εκτύπωση των φορολογικών σας στοιχείων. Σε ορισµένους τύπους ΕΑΦ ΣΣ η εκτύπωση της αναφοράς Ζ γίνεται αυτόµατα και στο µηχανισµό. Για να εκτυπώσετε Ζ στο φορολογικό µηχανισµό σας, συµβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης του κατασκευαστή. Μέσα από την επιλογή Κλείσιµο µπορείτε να εκτελέσετε διαδικασίες κλεισίµατος βάρδιας, είσπραξης ταµείου, είσπραξης έναντι και εκτύπωσης διάφορων ταµειακών αναφορών Η επιλογή αυτή µπορεί να µην εµφανίζεται σε χειριστές που δεν έχουν την απαιτούµενη

8 8 Front OrExSys for the end-user εξουσιοδότηση. - Για είσπραξη έναντι πρέπει να επιλέγξετε το χειριστή, να πληκτρολογήσετε το ποσό για την έναντι είσπραξη και στη συνέχεια το πλήκτρο Είσπραξη για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. - Για ολική είσπραξη πρέπει να επιλέγξετε το χειριστή και να πατήστε το πλήκτρο Είσπραξη για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. - Για να εκτυπώσετε αναφορά τραπεζιών πατήστε το πλήκτρο Αναφορά τραπεζιών. - Για να εκτυπώσετε αναφορά παράδοσης ταµείου ανά χειριστή πατήστε του πλήκτρο Αναφορά ταµείου. - Για να εκτυπώσετε δικές σας (custom) αναφορές ανατρέξτε στο πλήκτρο Ειδικές αναφορές.

9 Εισαγωγή στο σύστηµα Νυχτερινή λειτουργία Τη νυχτερινή λειτουργία µπορείτε να την ενεργοποιήσετε όταν ο φωτισµός του χώρου εργασίας σας είναι αρκετά χαµηλός. Τα χρώµατα αυτοµάτα γίνονται σκούρα ώστε να εξαλειφθεί η έντονη αντίθεση της φωτεινής οθόνης. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πρέπει να κάνετε διπλό κλικ (double click) στο µέρος όπου φιλοξενείται το λογότυπο της εταιρείας σας ή εναλλακτικά η προκαθορισµένη εικόνα της εγκατάστασης.

10 10 Front OrExSys for the end-user Για να απενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία ακολουθήστε ξανά την ίδια διαδικασία. 1.6 Επανεκτύπωση Ζ Για να επανεκτυπώσετε µία αναφορά Ζ, πρέπει να κάνετε διπλό κλικ (double-click) στο λογότυπο Twinsoft και να πληκτρολογήσετε τον αριθµό Ζ που θέλετε. Η διαδικασία αυτή ισχύει µόνο για φορολογικούς µηχανισµούς τύπου ΕΑΦ ΣΣ και όχι ταµειακές µηχανές ή Α ΗΜΕ. Η εκτύπωση ολοκληρώνεται στον εκτυπωτή που συνήθως βρίσκεται δίπλα στον υπολογιστή σας. Ενδέχεται να µην έχετε πρόσβαση λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων.

11 Εισαγωγή στο σύστηµα Αλλαγή setup λειτουργίας Για να αλλάξετε το setup λειτουργίας πρέπει να κάνετε διπλό κλικ (double-click) στη περιοχή πληροφοριών της αρχικής οθόνης και να επιλέγξετε το επιθιµυτό setup. Πατήστε Έξοδος για να βγείτε. Ενδέχεται να µην έχετε πρόσβαση λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων.

12 Μέρος II

13 Λειτουργίες πλήκτρων σε οθόνες 2 Λειτουργίες πλήκτρων σε οθόνες 2.1 Εισαγωγή 13 Όλες οι οθόνες µοιράζονται τις ίδιες διαδικασίες για τη λήψη και µεταβολή των παραγγελιών. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες διαφορές που αυτές θα αναλυθούν όµως στα επόµενα κεφάλαια. Οι οθόνες για τη λήψη των παραγγελιών, είναι σχεδόν όµοιες µεταξύ τους και οι περισσότερες διαδικασίες είναι κοινές. Σε αυτό το κεφάλαιο θα αναλύσουµε τη λειτουργία των πλήκτρων που βρίσκονται στις 2 κάθετες παλέτες. 2.2 Επεξήγηση πλήκτρων Χρησιµοποιήστε το να διαγράψετε ένα είδος από τη λίστα της παραγγελίας. Η δυνατότητα αυτή είναι εφικτή µόνο στη περίπτωση που δεν έχει εκτυπωθεί/καταχωρηθεί το είδος. Πιό απλά όταν το χρώµα του είδους είναι µαύρο τότε η διαγραφή µπορείτε να το διαγράψετε. Ενδέχεται να µην έχετε δικαίωµα εκτέλεσης της διαδικασίας λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων. Το πλήκτρο έχει διπλή λειτουργία. Σε είδη που δεν έχουν εκτυπωθεί/καταχωρηθεί αυξάνει την ποσότητα κατά µία µονάδα. Σε είδη που έχουν καταχωρηθεί τότε αντιγράφει το είδος ή τα επιλεγµένα είδη στο τέλος της παραγγελίας. Το πλήκτρο έχει διπλή λειτουργία. Σε είδη που δεν έχουν εκτυπωθεί/καταχωρηθεί µειώνει την ποσότητα κατά µία µονάδα. Σε είδη που έχουν καταχωρηθεί τότε αντιγράφει το είδος ή τα επιλεγµένα είδη στο τέλος της παραγγελίας µε αρνητικό πρόσηµο. Η διαδικασία χρησιµοποιείται όταν θέλουµε να διορθώσουµε κάποια είδη στη παραγγελία. Ενδέχεται να µην έχετε δικαίωµα εκτέλεσης της διαδικασίας λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων. Για να δηλώσετε µια µεγάλη ποσότητα π.χ. 20. Η διαδικασία απαιτεί να πληκτρολογήσετε στο παράθυρο που θα ανοίξει τη ποσότητα που επιθυµείτε. Εφαρµόζεται µόνο σε είδη που δεν έχουν εκτυπωθεί/καταχωρηθεί. Για να κάνετε έκπτωση στη παραγγελία. Ανάλογα µε τη παραµετροποίηση του συστήµατός σας µπορείτε να κάνετε είτε έκπτωση βάσει αξίας είτε έκπτωση βάσει ποσοστού είτε αλλαγή τιµοκαταλόγου. Η εφαρµογή των εκπτώσεων ισχύει µόνο για τα είδη που έχετε επιλέξει ή για ολόκληρη τη παραγγελία αν δεν έχετε επιλέξει κανένα είδος. Ενδέχεται να µην έχετε δικαίωµα εκτέλεσης της διαδικασίας λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων. Αλλαγή της τιµής µονάδας του είδους που έχετε επιλέξει. Ενδέχεται να µην έχετε δικαίωµα εκτέλεσης της διαδικασίας λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων. Το πλήκτρο αυτό έχει 3 εφαρµοφές. - Αυτοπαράδοση, κέρασµα σε πελάτη - Αυτοπαράδοση, ιδιοκατανάλωση προσωπικού

14 14 Front OrExSys for the end-user - Καταστροφή προϊόντων Οι διαδικασίες είναι κοινές και συνδιαστικές. ηλαδή αφού επιλέξετε τα προϊόντα πατήστε το ανάλογο πλήκτρο στο δεξί µέρος της οθόνης σας για να εκτελέσετε την επιθυµή ενέργεια. Κατά την επιλογή είδους, του οποίου η ποσότητα είναι µεγαλύτερη της µονάδας τότε θα πρέπει να δηλώσετε σε πόσα από αυτά θα εφαρµοστεί η διαδικασία. Επιβεβαιώστε µε το πλήκτρο ΟΚ και ακυρώστε µε το πλήκτρο ΑΚΥΡΟ.

15 Λειτουργίες πλήκτρων σε οθόνες 15 Επεξήγηση πλήκτρων ενεργειών Κέρασµα επιλεγµένων ειδών σε πελάτη. Ιδιοκατανάλωση προσωπικού. Καταστροφή επιλεγµένων ειδών. Ενδέχεται να µην έχετε δικαίωµα εκτέλεσης της διαδικασίας λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων. Αναµονή παραγγελίας. Μπορείτε να βάλετε τη παραγγελία σε αναµονή ώστε να εξυπηρετήσετε τον επόµενο πελάτη. Η παραγγελία εµφανίζεται αυτόµατα εφ' όσον εξοφλήσετε τη νέα παραγγελία. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Το πλήκτρο εµφανίζεται µόνο στις οθόνες πακέτου & delivery. Εµφάνιση ώρα παραγγελία ανά είδος. Το πλήκτρο εµφανίζεται µόνο στην οθόνη τραπεζιών Οµαδοποίηση της αναλυτικής παραγγελίας. Το πλήκτρο εµφανίζεται µόνο στην οθόνη τραπεζιών.

16 16 Front OrExSys for the end-user Απενεργοποιεί/Ενεργοποιεί την αποστολή παραγγελίας στο φορολογικό στοιχείο. Ενδέχεται να µην έχετε δικαίωµα εκτέλεσης της διαδικασίας λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων. Για να απαγορεύσετε τη πώληση ειδών από όλους τους υπολογιστές και από όλα τα PDA. Αφού πατήσετε το πλήκτρο επιλέξτε το είδος από το κατάλογο. Θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το υπόλοιπο της ποσότητας που έχετε. Αν θέλετε άµεσως να απαγορεύσετε τη πώληση τότε βάλτε µηδενική ποσότητα και πατήστε ΟΚ, αλλιώς η απαγόρευση θα ισχύσει µόλις εξαντληθεί η ποσότητα που ορίσατε. Για να επιτρέψετε τη πώληση σε κάποιο µπλοκαρισµένο είδος επαναλάβετε τη διαδικασία. Πατήστε το πλήκτρο πίσω για να εµφανίσετε τη προηγούµενη οθόνη καταλόγου. Για να εµφανίσετε τα extra είδη ενός κύριου είδους. Έχει εφαρµογή αφού επιλέξετε πρώτα το κύριο είδος. Καταχωρήστε τον αριθµό κάρτας του πελάτη για να εφαρµόσετε εκπτωτικές ή προωθητικές ενέργειες στη παραγγελία. Ενδέχεται να µην έχετε δικαίωµα εκτέλεσης της διαδικασίας λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων. Χρησιµοποιείστε αυτό του πλήκτρο για να κλειδώσετε την οθόνη. Για να την ξεκλειδώσετε πρέπει να πληκτρολογήσετε έναν έγκυρο κωδικό χειριστή. Για να διαγράψετε ολόκληρη τη παραγγελία. Προσοχή η διαδικασία είναι οριστική και δεν υπάρχει τρόπος επανάκτησης της παραγγελίας. Ενδέχεται να µην έχετε δικαίωµα εκτέλεσης της διαδικασίας λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων. Για να εκτυπώσετε αναφορά λογαριασµού. Η αναφορά περιλαµβάνει όλη τη παραγγελία χωρίς τα εξτρά των ειδών. Μπορείτε να την εκτυπώσετε όσες φορές χρειάζεστε.

17 Μέρος III

18 18 Front OrExSys for the end-user 3 ιαδικασίες λήψης παραγγελίας 3.1 Κατάλογος - κατηγορίες Η διαδικασία λήψης παραγγελίας αποτελείται από 2 φάσεις και είναι ίδια σε όλες τις οθόνες. Η πρώτη είναι υποχρεωτική και αποτελείται από τις κατηγορίες και τα είδη που ανήκουν σε κάθε αυτές. Επιλέξτε την κατηγορία που θέλετε για να εµφανίσετε τα είδη που εµπεριέχονται σε αυτή. Για να προσθέσετε ένα είδος στη παραγγελία πρέπει να επιλέξετε ένα είδος. Πίνακας καταλόγου - κατηγορίες Η δεύτερη φάση είναι προαιρετική και αφορά το χαρακτηρισµό του κύριου είδους. Αν δηλαδή είναι µέτριος, έχει λίγο λάδι, πολύ αλάτι κτλ. Για να εµφανίσετε τα extra του επιλεγµένου είδους πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο Εξτρά, το οποίο βρίσκεται στη δεξιά κάθετη παλέτα. Ανάλογα µε τη ρύθµιση των ειδών σας ενδέχεται η εµφάνιση των εξτρά να γίνεται αυτόµατα µε την επιλογή του κύριου είδους. 3.2 Προσδιοριστικά εξτρά Για να προσδιορίσετε την ιδιότητα του extra µε κάποιο πρόθεµα π.χ. Λίγο, Πολύ, Χωρίς κ.λ.π. επιλέξτε πρώτα το πρόθεµα - προσδιοριστικό έξτρα είδους - και στη συνέχεια το εξτρά που θα το χαρακτηρίσει. Τα προσδιοριστικά των εξτρά ειδών εµφανίζονται κάτω από τα είδη. Παλέτα π ροσδιοριστικών εξτρά

19 ιαδικασίες λήψης παραγγελίας 19 Τα προσδιοριστικά πλήκτρα µπορούν να συµπεριφερθούν µε 2 τρόπους, ανάλογα τη παραµετροποίηση. Μπορούν να µένουν επιλεγµένα και να ισχύουν για κάθε επόµενο εξτρά που επιλέγετε ή να ισχύουν µόνο για το επόµενο εξτρά. Επιλέγοντας πάλι το προσδιοριστικό ακυρώνετε την ισχύ του. 3.3 Μεγέθη ειδών Κάποια είδη ενδέχεται να πωλούνται και σε άλλη µονάδα µέτρησης ή αλλιώς µέγεθος. Για να εµφανιστεί η παλέτα µε τις διαθέσιµες επιλογές πρέπει πρώτα να επιλέξετε το κύριο είδος και µετά το µέγεθος που χρειάζεστε. Παλέτα µεγεθών Η παλέτα µεγεθών εµφανίζεται κάτω από τα είδη του καταλόγου σας. Για να αλλάξετε το µέγεθος σε ένα µη εκτυπωµένο/καταχωρηµένο είδος, απλά επιλέξτε το νεό. Για να καταργήσετε το µέγεθος πρέπει να διαγράψετε το είδος και να το επιλέξετε πάλι.

20 Μέρος IV

21 ιαδικασίες εξόφλησης παραγγελίας 4 21 ιαδικασίες εξόφλησης παραγγελίας Η διαδικασία ανάλογα µε τη παραµετροποίηση µπορεί να γίνει σε ένα ή περισσότερα στάδια. Συνήθως για την οθόνη πακέτου επιλέγουµε την εξόφληση σε ένα στάδιο για περισσότερη ταχύτητα στις συναλλαγές. Το πλήκτρο καταχώρισης και εξόφλησης της παραγγελίας βρίσκεται στο κάτω µέρος της δεξιάς παλέτας. Παρακάτω θα αναλύσουµε όλα τα στάδια ένα-ένα. Εκτύπωση της παραγγελίας. Χρησιµοποιήστε αυτό το πλήκτρο για να καταχωρήσετε τη παραγγελία σας, ώστε αυτή να εκτυπωθεί. Έτσι σας δίνετε η δυνατότητα χωρίς να εξοφλήσετε τη παραγγελία να συµπληρώσετε περισσότερα είδη τα οποία κάθε φορά που πατάτε το πλήκτρο, η νέα εκτύπωση να περιλαµβάνει µόνο τα νέα είδη. Ενδέχεται στο σύστηµά σας να µην εµφανίζεται αυτό το πλήκτρο λόγω διαφορετικής παραµετροποίησης. Χρησιµοποιήστε αυτό το πλήκτρο για να εξοφλήσετε τη παραγγελία. Το πλήκτρο εµφανίζεται µόνο όταν έχετε συνδεδεµένο στο σύστηµα ταµειακή µηχανή ή Α ΗΜΕ. Ανάλογα µε τη παραµετροποίηση µπορεί η εξόφληση να µη γίνει αµέσως αλλά σε επόµενο στάδιο. Η απόδειξη εκτυπώνεται στο συνδεδεµένο ταµειακό σας σύστηµα. Χρησιµοποιήστε αυτό το πλήκτρο για να εξοφλήσετε τη παραγγελία. Το πλήκτρο εµφανίζεται µόνο όταν έχετε συνδεδεµένο στο σύστηµα φορολογικό µηχανισµό τύπου ΕΑΦ ΣΣ. Ανάλογα µε τη παραµετροποίηση µπορεί η εξόφληση να µη γίνει αµέσως αλλά σε επόµενο στάδιο. Η απόδειξη εκτυπώνεται στον εκτυπωτή που συνήθως βρίσκεται δίπλα στον υπολογιστή. Αν έχουµε επιλέξει κατά τη παραµετροποίηση του συστήµατος το κλείσιµο σε περισσότερα στάδια, τότε θα εµφανιστεί η οθόνη εξόφλησης. Η οθόνη περιλαµβάνει βασικές λειτουργίες όπως τρόποι εξόφλησης, εκπτώσεις, καταχώρηση ρέστα και έκδοση τιµολογίων. 4.1 Υπολογισµός ρέστα Για να υπολογίσετε τα ρέστα πρέπει να χρησιµοποιήσετε είτε το πληκτρολόγιο στο επάνω µέρος της οθόνης είτε τα έτοιµα ποσά που βρίσκονται στο κάτω µέρος της οθόνης σας, για να δηλώσετε τα χρήµατα που θα εισπράξετε. Το ποσό που θα δηλώσετε πρέπει να είναι µεγαλύτερο του συνόλου της παραγγελίας.

22 22 Front OrExSys for the end-user Στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο Μετρητά. Με κόκκινο χρώµα και αρνητικό πρόσηµο εµφανίζονται τα ρέστα του πελάτη. Για να υπολογίσετε ξανά τα ρέστα και να δηλώσετε άλλο ποσό είσπραξης, θα πρέπει να κάνετε διπλό κλικ (double-click) µέσα στο πίνακα καταχώρησης των τρόπων πληρωµής, επάνω στην ένδειξη που αφορά το ποσό είσπραξης. 4.2 Έκπτωση ποσού Για να κάνετε έκπτωση ποσού στο σύνολο της παραγγελίας θα πρέπει να χρησιµοποιήσετε είτε το πληκτρολόγιο στο επάνω µέρος της οθόνης είτε τα έτοιµα ποσά που βρίσκονται στο κάτω µέρος της οθόνης σας και να δηλώσετε τα χρήµατα που θέλετε να εισπράξετε. Προσοχή δεν δηλώνετε το ποσό έκπτωσης αλλά το ποσό που θα πάρετε από το πελάτη. Το ποσό που θα δηλώσετε πρέπει να είναι µικρότερο του συνόλου της παραγγελίας.

23 ιαδικασίες εξόφλησης παραγγελίας 23 Στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο Μετρητά. Για να υπολογίσετε ξανά τα ρέστα και να δηλώσετε άλλο ποσό είσπραξης, θα πρέπει να κάνετε διπλό κλικ (double-click) µέσα στο πίνακα καταχώρησης των τρόπων πληρωµής, επάνω στην ένδειξη που αφορά το ποσό είσπραξης. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία πρέπει να πατήστε είτε το πλήκτρο εξόφλησης, που βρίσκεται στο κάτω µέρος της δεξιάς παλέτας, είτε το πλήκτρο του αναλυτικού τιµολογίου. Ενδέχεται να µην έχετε πρόσβαση λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων. 4.3 Έκδοση τιµολογίου Για να εκδώσετε τιµολόγιο πρέπει πριν την εξόφληση της παραγγελίας να πατήσετε το πλήκτρο Αναλυτικό τιµολόγιο. Στη φόρµα καταχώρισης των στοιχείων του πελάτη θα πρέπει πρώτα να εισάγετε είτε το ΑΦΜ είτε την επωνυµία για αναζήτηση και να πατήσετε enter.

24 24 Front OrExSys for the end-user Για να ενεργοποιηθεί το πλήκτρο εκτύπωση πρέπει να συµπληρώσετε όλα τα πεδία. Σε περίπτωση που δεν έχετε στοιχεία για κάποιο από αυτά αντικαταστήστε το µε την τελεία (.). Το λογισµικό ελέγχει την εγκυρότητα του ΑΦΜ βάσει µαθηµατικού τύπου και σας ειδοποιεί για λανθασµένη καταχώρηση. Αν θέλετε να αγνοήσετε τον έλεγχο πληκτρολογείστε µία τελεία πριν το ΑΦΜ. Για να ολοκληρώσετε και να εκδώσετε το παραστατικό, πατήστε το πλήκτρο Εκτύπωση. 4.4 Μερική εξόφληση Η διαδικασία της µερικής εξόφλησης ξεκινάει µε την επιλογή των ειδών που θέλετε να εισπράξετε από το σύνολο της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η ποσότητα του επιλεγµένου είδους είναι µεγαλύτερη της µονάδας τότε θα πρέπει να δηλώσετε την ακριβή ποσότητα του είδους που θα εισπράξετε. Μπορείτε να ολοκληρώσετε είτε µε το πλήκτρο εξόφλησης είτε µε το πλήκτρο έκδοσης τιµολογίου. Τα επιλεγµένα είδη που συµµετέχουν στη µερική εξόφληση εξαφανίζονται από τη παραγγελία. Επαναλάβετε τη διαδικασία για τα υπόλοιπα είδη. Ενδέχεται η διαδικασία να µην είναι δυνατή λόγω άλλης παραµετροποίησης.

25 Μέρος V

26 26 Front OrExSys for the end-user 5 Οθόνη πακέτου - Take away 5.1 Οθόνη πακέτου-takeaway Χρησιµοποιήστε αυτή την οθόνη για να καταχωρήσετε παραγγελίες πακέτο (takeaway). Η παραγγελία ξεκινάει µε την επιλογή κάποιου είδους από το κατάλογό σας. 5.2 Ανάλυση τµηµάτων οθόνης Περιοχή πληροφοριών της τρέχουσας παραγγελίας. Ανάλογα µε την οθόνη εµφανίζονται πληροφορίες ενεργού τιµοκαταλόγου, του χειριστή της παραγγελίας και της ώρας που άνοιξε η παραγγελία. Πίνακας καταχώρησης παραγγελίας. Η περιοχή αυτή εµφανίζει τα είδη που επιλέγετε από το κατάλογό σας. Μπορείτε να κάνετε µαζικές αλλαγές στα είδη επιλέγοντάς τα.

27 Οθόνη πακέτου - Take away 27 Πίνακας όπου εµφανίζονται τα σύνολα της ενεργής παραγγελίας. Πίνακας εµφάνισης τελευταίων παραγγελιών. Στο πίνακα αυτό εµφανιζονται όλες οι παραγγελίες του χειριστή. Σε περίπτωση που ο χειριστής είναι ο Administrator του συστήµατος τότε εµφανίζονται οι παραγγελίες όλων των χειριστών µε τη σειρά που έχουν εκτελεστεί. Πλοήγηση σε προηγούµενες παραγγελίες Πλοήγηση σε επόµενες παραγγελίες Επαναφορά παραγγελίας Αντιγραφή ειδών. Θα πρέπει να επιλεξετε πρώτα τα είδη που θέλετε να αντιγράψετε και µετά να πητήσετε το πλήκτρο αντιγραφής. Πίνακας όπου εµφανίζεται ο α/α της παραγγελίας. Στο κουτάκι κάτω από το πλήκτρο πλοήγησης εµφανίζεται η κατάσταση σύνδεσης του υπολογιστή µε τη ταµειακή µηχανή σας. Σε περίπτωση που έχετε συνδεδεµένη ταµειακή µηχανή και δεν έχετε ένδειξη ΟΚ τότε πατήστε αυτό το πλήκτρο για να επανέλθει η σύνδεση. Ενδέχεται να µην έχετε δικαίωµα εκτέλεσης της διαδικασίας λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων.

28 Μέρος VI

29 Οθόνη Delivery 6 Οθόνη Delivery 6.1 Σχεδιάγραµµα 29 Η διαδικασία λήψης παραγγελίας αποτελείται από διάφορα στάδια τα οποία θα αναλύσουµε παρακάτω. Μελετήστε το παρακάτω σχεδιάγραµµα για να κατανοήσετε τη λειτουργία και τις διαδικασίες λήψης παραγγελίας. 6.2 Αναγνώριση κλήσης Το λογισµικό έχει ενσωµατωµένη διαδικασία αναγνώρισης των καλούντων αριθµών. Ενδέχεται όµως λόγω ασυµβατότητας του εξοπλισµού της τηλεφωνικής σας γραµµής η αναγνώριση να µην είναι εφικτή. Οι εισερχόµενες κλήσεις εµφανίζονται στο κάτω µέρος της οθόνης σας µε τη σειρά που αυτές έγιναν.

30 30 Front OrExSys for the end-user Αν ο αριθµός είναι ήδη καταχωρηµένος τότε θα εµφανιστεί και το όνοµα του καλούντος στην αναγνώριση. Για να δείτε τα πλήρη στοιχεία του καλούντος πατήστε τον αριθµό και στο επάνω µέρος της οθόνης σας θα εµφανιστούν τα στοιχεία του. Για να διαγράψετε ένα αριθµό από τη λίστα, επιλέξτε πρώτα τον αριθµό και µετά πατήστε το πλήκτρο Χ που βρίσκεται δίπλα. 6.3 Αναζήτηση πελάτη Για να κάνετε αναζήτηση κάποιου πελάτη πατήστε το πλήκτρο της αναζήτησης, το οποίο βρίσκεται στη δεξιά κάθετη παλέτα. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ενός πελάτη είτε βάσει τηλεφώνου, είτε βάσει ονόµατος είτε βάσει διεύθυνσης, επιλέγοντας το αντίστοιχο πλήκτρο στο πάνω µέρος της οθόνης αναζήτησης. Κατόπιν πληκτρολογείστε στο πεδίο αναζήτησης τα στοιχεία που χρειάζεστε.

31 Οθόνη Delivery 31 Όταν το χρώµα του πεδίου κατά την αναζήτηση είναι πράσινο, σηµαίνει υπάρχουν εγγραφές µε τα στοιχεία που πληκτρολογείτε, ενώ όταν είναι κόκκινο σηµαίνει ότι δεν υπάρχει αντιστοίχιση µε κανένα πελάτη. Επεξήγηση πλήκτρων Για να διαγράψετε ένα πελάτη από τη λίστα αναζήτησης. Για να βγείτε και να ακυρώσετε την αναζήτηση. Για να βγείτε επιλέγοντας το πελάτη. 6.4 Στοιχεία πελάτη Για να συµπληρώσετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία του πελάτη µπορείτε να χρησιµοποιήσετε το εικονικό πληκτρολόγιο ή το πληκτρολόγιο που είναι συνδεδεµένο µε τον υπολογιστή σας. Η συµπλήρωση των πεδίων είναι προαιρετική. Ο κάθε πελάτης µπορεί να έχει στη καρτέλα του πολλαπλά τηλέφωνα και πολλαπλούς αποδέκτες.

32 Front OrExSys for the end-user Πολλαπλά τηλέφωνα Υπάρχουν δύο τρόποι για να καταχωρήσετε επιπλέον τηλέφωνα σε κάποιο πελάτη. Ο πρώτος είναι όταν γνωρίζετε τα επιπλέον τηλέφωνά του και θέλετε να τα καταχωρήσετε όλα µαζί. Ο δεύτερος είναι αυτός που συµβαίνει πιο τακτικά, όταν η κλήση είναι από µη καταχωρηµένο αριθµό και τον καταχωρείτε ως νέο πελάτη. 1ος τρόπος: Στο πίνακα των πολλαπλών τηλεφώνων εισάγετε µία νέα γραµµή µε το κάτω βέλος του πληκτρολογίου σας και πληκτρολογείτε το αριθµό. Επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές χρειάζεστε. 2ος τρόπος: Αφού έχετε ξεκινήσει τη διαδικασία συµπλήρωσης των στοιχείων του νέου πελάτη, όταν πληκτρολογήσετε τη διεύθυνσή του, το σύστηµα θα εµφανίσει όλους τους πελάτες µε τα ίδια στοιχεία. Στη περίπτωση που ο νέος πελάτης είναι καταχωρηµένος µε άλλα στοιχεία επωνυµίας αλλά µε τα ίδια στοιχεία διεύθυνσης, τότε µπορείτε να προσθέσετε το τηλέφωνό του στα παλιά στοιχεία πατώντας το πλήκτρο + που βρίσκεται δίπλα στη λίστα των προτεινόµενων διευθύνσεων. Οι καταχωρήσεις των τηλεφώνων αποθηκεύονται αυτόµατα µε την συµπλήρωση και αποστολή της παραγγελίας. Μπορείτε εναλλακτικά να αποθηκεύσετε τα στοιχεία πατώντας το πλήκτρο της διαγραφής X που βρίσκεται στο κάτω µέρος της οθόνης, δίπλα στην αναγνώριση κλήσης.

33 Οθόνη Delivery Πολλαπλοί αποδέκτες Για να κατανοήσετε καλύτερα την έννοια των πολλαπλών αποδεκτών, υποθέστε ότι έχετε πελάτη την τράπεζα Eurobank, και θέλετε να καταχωρήσετε τα ονόµατα των υπαλλήλων της. Για να καταχωρήσετε ένα πολλαπλό αποδέκτη θα πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο που βρίσκεται δίπλα στην επωνυµία του πελάτη και να συµπληρώσετε τα στοιχεία. Σε παραγγελία που υπάρχει αποδέκτης η λίστα τον χρωµατίζει για να τον διακρίνετε ευκολότερα. Επεξήγηση πλήκτρων Για να εισάγετε νέο αποδέκτη. Για να διαγράψετε ένα αποδέκτη από τη λίστα.

34 34 Front OrExSys for the end-user Για να βγείτε και να ακυρώσετε την επιλογή. Για να αφαιρέσετε από τη παραγγελία τον αποδέκτη. Πρέπει πρώτα να επιλέξετε τη γραµµή που αναφέρετε στον αποδέκτη και µετά να πατήστε το πλήκτρο. Για να βγείτε επιλέγοντας τον αποδέκτη. 6.7 Σχόλια παραγγελίας Τα σχόλια που µπορείτε να αποθηκεύσετε σε κάθε παραγγελία, διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες. Σχόλια πελάτη: Αφορά σχόλια που συνοδεύουν και χαρακτηρίζουν το πελάτη. Τα σχόλια αυτά εκτυπώνονται τόσο στα θεωρηµένα παραστατικά (ΑΛΠ, Τ Α...) όσο και στις µη θεωρηµένες παραγγελίες. Τα σχόλια είναι µόνιµα και εµφανίζονται κάθε φορά που σας καλεί ο πελάτης. Μη εκτυπώσιµα σχόλια πελάτη: Η δεύτερη κατηγορία αφορά σχόλια για να χαρακτηρίζετε το πελάτη αλλά δε θέλετε να φαίνονται σε καµία εκτύπωση. Τα σχόλια είναι µόνιµα και εµφανίζονται κάθε φορά που σας καλεί ο πελάτης. Σχόλια παραγγελίας: Η τρίτη κατηγορία αφορά σχόλια που αφορούν µόνο τη συγκεκριµένη παραγγελία. 6.8 Προκαθορισµένα σχόλια Μπορείτε να δηµιουργήσετε λίστες µε προκαθορισµένα σχόλια, ώστε κατά τη στιγµή της παραγγελίας να µη χρειάζεται να τα πληκτρολογείτε. Η διαδικασία είναι απλή και ίδια για όλες τις κατηγορίες σχολίων που αναφέραµε νωρίτερα. Για να ανοίξει η λίστα µε τα προκαθορισµένα σχόλια πρέπει να κάνετε διπλό κλικ (double-click) στο πεδίο των σχολίων που θέλετε.

35 Οθόνη Delivery 35 Στο πεδίο Εισαγωγή νέου πληκτρολογείστε το σχόλιο και πατήστε enter στο πληκτρολόγιο. Το νέο σχόλιο θα προστεθεί στη λίστα µε τα παλιά σχόλια. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για να καταχωρήσετε επιπλέον σχόλια στη λίστα. Προσθέσετε ένα ή περισσότερα σχόλια στη παραγγελία από τη διαθέσιµη λίστα και ολοκληρώσετε µε το πλήκτρο Καταχώρηση. 6.9 Ανάλυση τµηµάτων οθόνης στοιχείων παραγγελίας Περιοχή πληροφοριών της τρέχουσας παραγγελίας. Ανάλογα µε την οθόνη εµφανίζονται πληροφορίες ενεργού τιµοκαταλόγου, του χειριστή της παραγγελίας και της ώρας που άνοιξε η παραγγελία. Πίνακας καταχώρησης παραγγελίας. Η περιοχή αυτή εµφανίζει τα είδη που επιλέγετε από το κατάλογό σας. Μπορείτε να κάνετε µαζικές αλλαγές στα είδη επιλέγοντάς τα. Πίνακας όπου εµφανίζονται τα σύνολα της ενεργής παραγγελίας.

36 36 Front OrExSys for the end-user Πίνακας εµφάνισης τελευταίων παραγγελιών. Στο πίνακα αυτό εµφανίζονται οι τελευταίες παραγγελίες του πελάτη. Πλοήγηση σε προηγούµενες παραγγελίες Πλοήγηση σε επόµενες παραγγελίες Επαναφορά παραγγελίας Αντιγραφή ειδών. Θα πρέπει να επιλεξετε πρώτα τα είδη που θέλετε να αντιγράψετε και µετά να πατήσετε το πλήκτρο αντιγραφής. Πίνακας όπου εµφανίζεται ο α/α της παραγγελίας. Στο κουτάκι κάτω από το πλήκτρο πλοήγησης εµφανίζεται η κατάσταση σύνδεσης του υπολογιστή µε τη ταµειακή µηχανή σας. Σε περίπτωση που έχετε συνδεδεµένη ταµειακή µηχανή και δεν έχετε ένδειξη ΟΚ τότε πατήστε αυτό το πλήκτρο για να επανέλθει η σύνδεση. Ενδέχεται να µην έχετε δικαίωµα εκτέλεσης της διαδικασίας λόγω περιορισµένων δικαιωµάτων Αποστολή παραγγελίας Αφού ολοκληρώσετε τα δύο στάδια της παραγγελίας - εισαγωγή στοιχείων και εισαγωγή παραγγελίας πατήστε επαναλαµβανόµενα το πλήκτρο παραγγελίας, που βρίσκεται στο κάτω µέρος της δεξιάς παλέτας.

37 Οθόνη Delivery 37 Σε αυτό το παράθυρο θα πρέπει να προκαθορίσετε το τρόπο τιµολόγησης της παραγγελίας, όταν αυτή ετοιµαστεί και χρεωθεί στο διανοµέα. Χωρίς κατάστηµα Παραγγελία Απόδειξη λιανικής Τιµολόγιο.Αποστολής Έξοδος 6.11 Επιλογή καταστήµατος για αποστολή παραγγελίας. Η επιλογή είναι διαθέσιµη όταν υπάρχει call center ενεργοποιηµένο στο σύστηµα. Χρέωση παραγγελίας χωρίς έκδοση παραστατικών Χρέωση παραγγελίας & έκδοση απόδειξης λιανικής Χρέωση παραγγελίας & έκδοση τιµολογίου δ.αποστολής Επιστροφή στη παραγγελία Ακύρωση νέας παραγγελίας Για να ακυρώσετε µία νέα παραγγελία θα πρέπει να πατήστε το πλήκτρο της διαγραφής Χ, το οποίο βρίσκεται στο κάτω µέρος της οθόνης στοιχείων πελάτη, δίπλα στην αναγνώριση κλήσεων. Αν βρίσκεστε ήδη µέσα στην οθόνη παραγγελίας, τότε θα πρέπει να επιστρέψετε στην οθόνη στοιχείων πελάτη µε το πλήκτρο της αναζήτησης πελάτη, που βρίσκεται στη δεξιά παλέτα. Η διαγραφή των ειδών δεν είναι υποχρεωτική Εκκρεµή πακέτα Η λίστα αυτή φιλοξενεί όλες τις ηµερήσιες παραγγελίες που έχετε καταχωρήσει στο delivery. Οι παραγγελίες χωρίζονται σε γραµµές και κάθε γραµµή περιλαµβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία αναγνώρισης του πελάτη. Επίσης για κάθε παραγγελία υπάρχουν ξεχωριστά χρονόµετρα για συνεχή ενηµέρωση της πορείας εκτέλεσης της παραγγελίας. Η κάθε παραγγελία χρωµατίζεται ανάλογα µε τη παραµετροποίηση για να υπενθυµίζει την κατάστασή της. Τα χρώµατα είναι παραµετρικά όπως επίσης και οι χρόνοι αλλαγής τους. Στο παράδειγµα που ακολουθεί το γαλάζιο χρώµα αφορά παραγγελίες που δεν έχουν ξεπεράσει το 1 λεπτό αναµονής στη λίστα, το κίτρινο χρώµα όσες έχουν ξεπεράσει το 1 λεπτό και το κόκκινο όσες έχουν υπερβεί τα 2 λεπτά καθυστέρησης.

38 Front OrExSys for the end-user Παλέτα εργαλείων στα εκκρεµή πακέτα Πλήκτρο πλοήγησης. Πλήκτρο πλοήγησης. Εµφανίζει τη λίστα µε τις παραγγελίες προς αποστολή. Είναι οι παραγγελίες που ακόµα δεν έχουν χρεωθεί σε διανοµέα. Οι παραγγελίες αυτές βρίσκονται εντός της επιχείρησης και είναι διαθέσιµες για οποιαδήποτε µεταβολή. Επίσης δεν έχει εκδοθεί κανένα φορολογικό παραστατικό. Εµφανίζει τις παραγγελίες που βρίσκονται σε αποστολή. Είναι οι παραγγελίες που έχουν χρεωθεί σε διανοµέα, έχουν εκδοθεί τα παραστατικά και για να γίνει οποιαδήποτε διόρθωση θα πρέπει να κάνετε επαναφορά στις παραγγελίες προς αποστολή. Εµφανίζει τις παραγγελίες που έχουν παραδοθεί. Για να εµφανιστεί κάποια παραγγελία σε αυτή τη λίστα θα πρέπει ο διανοµέας να δηλώσει την επιστροφή του χρησιµοποιώντας τη διαδικασία επιστροφής. Ταξινόµηση λίστας βάσει παραγγελίας.

39 Οθόνη Delivery 39 Ταξινόµηση λίστας βάσει περιοχής/διεύθυνσης. Εµφανίζει το περιεχόµενο της επιλεγµένης παραγγελίας. Επίσης µπορείτε να κάνετε διόρθωση ή επανεκτύπωση της παραγγελίας µέσω των αντίστοιχων πλήκτρων, που βρίσκονται στο κάτω µέρος. Μπορείτε να εκτυπώσετε πάλι είτε τη παραγγελία στους εκτυπωτές κουζίνας, είτε το φορολογικό παραστατικό. Σε περίπτωση που έχετε συνδεδεµένη ταµειακή θα εκτυπωθεί νέα απόδειξη και θα χρεωθεί στο Ζ. Σε περίπτωση που έχετε συνδεδεµένο µηχανισµό σήµανσης ΕΑΦ ΣΣ τότε θα ακυρωθεί η προηγούµενη απόδειξη και θα εκτυπωθεί νέα. Μπορείτε να επιλέξετε όσα προϊόντα θέλετε να εκτυπώσετε από τη λίστα µε τα είδη για να τα στείλετε είτε στους εκτυπωτές κουζίνας µε το πλήκτρο του εκτυπωτή είτε στο φορολογικό στοιχείο σας µε το πλήκτρο της ταµειακής. Μην επιλέξετε κανένα είδος από τη λίστα για να εκτυπώσετε ολόκληρη τη παραγγελία. Για να αλλάξετε το τρόπος έκδοσης παραστατικού. Ανατρέξτε στην ενότητα αποστολή παραγγελίας. Για να διορθώσετε την επιλεγµένη παραγγελία.

$ Προϊόντα Γράψτε τον κωδικό του προϊόντος και πατήστε Επεξεργασία. Κατόπιν γράψτε την περιγραφή του προϊόντος,την οµάδα,την µονάδα µέτρησης, την συσκευασία,τα πακέτα, την 2 η µονάδα µέτρησης, τις µερίδες,

Διαβάστε περισσότερα

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.)

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS > Οθόνη Εργασιών Οθόνη Εργασιών Με την είσοδό σας στην Εφαρμογή μεταφέρεστε στην κέντρικη οθόνη όπου μπορείτε να δείτε πάνω

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος.

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Βασικά Εταιρία: Στην καρτέλα εταιρία συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία, Φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή.

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Point of Sale (POS) > POS POS Εισαγωγή στην Εφαρμογή Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η παραμετροποίηση και η χρήση της γρήγορης καταχώρησης πωλήσεων, καθώς και της κατηγορίας λιανικής των ειδών. Περιεχόμενα Παραμετροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Περιεχόμενα Παραμετροποίηση Γρήγορης Καταχώρησης... 3 Γρήγορη Καταχώρηση... 4 Κατηγορία Λιανικής & Μαζική Ανάθεση Κατηγορίας στα είδη... 9 Γρήγορη Καταχώρηση Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:...

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:... Περιεχόμενα Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Δημιουργία Εταιρίας... 5 Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας:... 6 Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία:... 6 Καρτέλα Τράπεζα:... 7 Καρτέλα λογιστική:... 9 Καρτέλα e-mail info... 9 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

SmarTECPoS. Πως βάζω νέα είδη; Back Office Βασικό Είδη new Νέο Γενικά Κωδικός (είδους) Περιγραφή 1 Τμήμα Τιμή Αποθήκη Τιμή 1 Εστιατόριο Εκτυπωτής

SmarTECPoS. Πως βάζω νέα είδη; Back Office Βασικό Είδη new Νέο Γενικά Κωδικός (είδους) Περιγραφή 1 Τμήμα Τιμή Αποθήκη Τιμή 1 Εστιατόριο Εκτυπωτής SmarTECPoS. Πως βάζω νέα είδη; Back Office Βασικό Είδη new Νέο Γενικά Κωδικός (είδους) Περιγραφή 1 Τμήμα Τιμή Αποθήκη Τιμή 1 Εστιατόριο Εκτυπωτής (διαλέγω εκτυπωτή) Εμφάνιση Θέση (διαλέγω χρώμα γραμμάτων,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Ιούνιος 2009. Σελίδα - 1 -

Εγχειρίδιο Χρήστη. Ιούνιος 2009. Σελίδα - 1 - Εγχειρίδιο Χρήστη Ιούνιος 2009 Σελίδα - 1 - 1 Γενικά Η εφαρμογή Intelsoft Hotel (IS HOTEL) αφορά τη διαχείριση μίας μικρής ξενοδοχειακής μονάδας και επιτρέπει τη διαχείριση : των δωματίων και των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Έκδοση 1.2 Περιεχόμενα 1. Είσοδος και Έξοδος από το Σύστημα... 3 2. Βοήθεια... 3 3. Αλλαγή Συνθηματικού... 3 4. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ (P.O.S.)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ (P.O.S.) ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ (P.O.S.) σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα ΜΑΪΟΣ 2018 Περιεχόμενα Αρχικές ρυθμίσεις της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του Benzina που θα εγκατασταθεί είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Κάνοντας διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Παραμετροποίηση

Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Παραμετροποίηση Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Εάν αποφασιστεί η μετάβαση στο προτεινόμενο από τα ΕΛΠ λογιστικό σχέδιο, το ATLANTIS E.R.P. παρέχει αυτόματες εργασίες μετάβασης. Η μετάβαση στο νέο λογιστικό σχέδιο πρέπει να γίνει

Διαβάστε περισσότερα

1 Παραστατικών Πωλήσεων

1 Παραστατικών Πωλήσεων Version 2.4.0.0 Κινήσεις 1 Παραστατικών Πωλήσεων Κινήσεις Πωλήσεις Παραστατικά Πωλήσεων Στην αναζήτηση των παραστατικών πωλήσεων πραγµατοποιήθηκε προσθήκη ενός πλήκτρου το οποίο γίνεται ενεργό µόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

MEDIWARE L.I.S ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

MEDIWARE L.I.S ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ MEDIWARE L.I.S. 2006 ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ -1 -2 Προγραμματισμός Επισκέψεων. Με την επιλογή Προγραμματισμός Επισκέψεων ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να καταχωρίσει τις μελλοντικές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. Οταν τελειώσει η φόρτωση του προγράμματος, (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ) βλεπουμε την βασική

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων 1 Διαχει ριση Τηλεφωνικω ν Κλη σεων ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 3 ΔΟΜΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ... 3 ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ... 4 ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ... 5

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή Νέας εγγραφής Εσόδου Εξόδου και Άρθρου Γενικής Λογιστικής.... 4 1.1. Διαδικασία εισαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ιστοσελίδας VOLVO

Οδηγίες χρήσης ιστοσελίδας VOLVO Οδηγίες χρήσης ιστοσελίδας VOLVO Ρύποι & Τέλη - Προσφορές Η ιστοσελίδα (http://www.volvocalcprices.gr) δηµιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2010 ως εργαλείο για την εύρεση της τελικής προτεινόµενης Λιανικής τιµής

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ 2.1 Παραμετροποίηση Φόρμας Καταχώρησης Η δημιουργία φορμών δεν έχει σχέση μόνο με τη μορφή της οθόνης καταχώρησης, αλλά και με το ποια παραστατικά μπορούν να μετασχηματιστούν σε παραστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Συνεργείο Αυτοκινήτων Συνεργείο Αυτοκινήτων v2.102, Οκτώβριος 2015 Σύντοµες οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Το πρόγραµµα Συνεργείο Αυτοκινήτων έχει σκοπό τη διαχείριση και παρακολούθηση του πελατολογίου, των αυτοκινήτων και των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Meridian Order POS Έκδοση 1.0.0.67

Οδηγίες χρήσης Meridian Order POS Έκδοση 1.0.0.67 Οδηγίες χρήσης Meridian Order POS Έκδοση 1.0.0.67 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Meridian Order POS Για να πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση του Meridian Order POS θα πρέπει να έχετε τα παρακάτω: Ένα υπολογιστή με λειτουργικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING Το μενού του ALPHA WEB TRADING αποτελείται από τις εξής επιλογές: Το Προφίλ μου Πρόσθετος Κωδικός Ασφαλείας* Προσωπικές Πληροφορίες* Αλλαγή Ψευδωνύμου Αλλαγή Μυστικού

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων

Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 2 1.1. Κοινά Στοιχεία User Interface... 3 1.2. Σχέση δικαιωμάτων με User Interface... 4 1.3. Διαθέσιμα εργαλεία του περιβάλλοντος λειτουργίας (GUI)... 4 1.4. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Η έκδοση 3.20.21 του ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ υποστηρίζει την έκδοση της νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ, η οποία πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Οδοραµα mobile ΑΠΟΘΗΚΗ

Οδοραµα mobile ΑΠΟΘΗΚΗ Οδοραµα mobile ΑΠΟΘΗΚΗ Όπως βλέπετε, η αρχική οθόνη της εφαρµογής διαθέτει 9 κουµπιά τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε αυτό. Αρχίζοντας από πάνω αριστερά βλέπετε τα εξής: 1. Τιµολόγηση: Προβολή

Διαβάστε περισσότερα

Meridian v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης

Meridian v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης Meridian v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του Meridian είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Από τα περιεχόμενα του cd ή από το

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Πελάτες > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Λογιστικές Καρτέλα Πελάτη Στην Καρτέλα του Πελάτη εμφανίζονται αναλυτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Περιεχόμενα Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Βασικό... 4 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία... 5 Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ Lexicon Software POS Dynamics ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ Οδηγίες Χρήσης Lexicon Software Gonou Giota 2 58100 GIANNITSA web site: www.lexiconsoftware.gr e-mail: sales@lexiconsoftware.gr

Διαβάστε περισσότερα

RELEASE NOTES version 2.00

RELEASE NOTES version 2.00 RELEASE NOTES version 2.00 Αγαπητοί Συνεργάτες - Πελάτες, Στόχος της SingularLogic είναι η συνεχής βελτίωση των εφαρµογών της, ώστε να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν από τις δικές σας απαιτήσεις και

Διαβάστε περισσότερα

MicromediaFiscalServer v.1.1.

MicromediaFiscalServer v.1.1. MicromediaFiscalServer v.1.1. Ο MicromediaFiscalServer(MFS) επιτρέπει σε εµπορικές εφαρµογές να χρησιµοποιήσουν ταµειακή µηχανή σαν φορολογικό εκτυπωτή χωρίς να υλοποιήσουν άµεση επικοινωνία µε την ταµειακή.

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 7.0.1.0002 Εμπορικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

BakeMe v Βασικές Οδηγίες Χρήσης

BakeMe v Βασικές Οδηγίες Χρήσης BakeMe v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του BakeMe είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Από τα περιεχόμενα του cd ή από το φάκελο

Διαβάστε περισσότερα

eλογιστής Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής

eλογιστής Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής eλογιστής Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Εφαρµογή ιαχείρισης Λογιστικού Γραφείου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Γενικά Ταξινόµηση Εναλλαγή µεταξύ των ανοικτών παραθύρων Εξαγωγή εδοµένων Συνηµµένα Αρχεία Εµφανιζόµενες Στήλες

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από

Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από http://www.minoiki.com.gr/shop/cms.php?id_cms=7 Σελίδα 1 Αναβάθμιση 22-04-2013 Ver 2.0.1.86 1. Αντικατάσταση λειτουργίας πλήκτρου (Num Pad) με «Νέο Πελάτη»

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Pylon Entry Πελάτες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πελάτη... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία...

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης. Ασφάλεια Εφαρμογής Εναρμόνιση με τον κανονισμό GDRP. Data Communication A.E.

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης. Ασφάλεια Εφαρμογής Εναρμόνιση με τον κανονισμό GDRP. Data Communication A.E. Ασφάλεια Εφαρμογής Εναρμόνιση με τον κανονισμό GDRP Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) Η συμμόρφωση της εφαρμογής Premium HRM Μισθοδοσία της Data Communication με το GDPR Στις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Pylon Entry Πόροι Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πόρου... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Παραγγελίες. Πελατών. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία.

Παραγγελίες. Πελατών. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Κινήσεις > Παραγγελίες Παραγγελίες Πελατών Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία Πελάτης Είδη Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ)

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ) ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης 2.0.4.1.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ) Αρχική οθόνη Αφού κάνουμε login εμφανίζονται στην αρχική οθόνη τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΕΛΩΝ Τ.Α.Π. 1-1

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΕΛΩΝ Τ.Α.Π. 1-1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ OPEN TECHNOLOGY SERVICES 1-1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ... 1-1 1.1 Τι απαιτείται για τη δημιουργία Νέας Περιόδου... 1-1 1.2 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών»

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΥΣΗ POS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ POS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ProSystems HOSPITALITY SOLUTIONS ΓΕΥΣΗ POS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΥΣΤΕΜΣ ΑΕΒΕ Γ. ΣΕΦΕΡΗ 116-85100 ΡΟΔΟΣ - ΤΗΛ/ΦΑΞ. 2241066019, 2241066215 - www.prosystems.gr Γενικά Αριστερά

Διαβάστε περισσότερα

Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN

Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN Όπως βλέπετε, η αρχική οθόνη της εφαρµογής διαθέτει 9 κουµπιά τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε αυτό. Αρχίζοντας από πάνω αριστερά βλέπετε τα εξής: 1. Τιµολόγηση:

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr)

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Αποθήκη Αποθήκη Διαχείριση Αποθήκης Στη Διαχείριση Αποθήκης έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα είδη της αποθήκης σας,

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρµογή Βusiness. ιαδικασίες Μετασχηµατισµών Παραστατικών

Εφαρµογή Βusiness. ιαδικασίες Μετασχηµατισµών Παραστατικών Εφαρµογή Βusiness ιαδικασίες Μετασχηµατισµών Παραστατικών ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Μετασχηµατισµοί Παραστατικών... 4 1.1 Συνδεόµενα Παραστατικά (Έµµεση Οθόνη)...4 1.2 Μαζικοί Μετασχηµατισµοί...7 Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MODULE: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MODULE: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MODULE: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ VERSION CMS 4.0 ΕΚ ΟΣΗ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ 4.0.1-2009 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009 Το παρόν εγχειρίδιο διατίθεται µαζί µε την πλατφόρµα ηλεκτρονικού επιχειρείν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΝΟΤΗΤΑ 1...1 ΠΛΗΚΤΡΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2...3 ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...4 - Ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντιατρικό Λογισμικό

Οδοντιατρικό Λογισμικό Οδοντιατρικό Λογισμικό Με το παρόν εγχειρίδιο, θα μάθετε απλά και γρήγορα, τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής, ώστε να ξεκινήσετε άμεσα τη χρήση της, ενώ στην ενότητα για προχωρημένους χρήστες, θα ανακαλύψετε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET Αφού γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα FarmakoNet από το τμήμα Μηχανογράφησης της Δυναμικής, έχετε την δυνατότητα να στέλνετε ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 10-12-2009 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Εµφάνιση λίστας µε αποθηκευµένες αιτήσεις ή προσφορές Αλλαγή του username και password και άλλων στοιχείων Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ 1. Προετοιμασία Απογραφής Πριν από την διαδικασία Απογραφής θα πρέπει να προηγηθούν τα παρακάτω βήματα: α. Επανεκκίνηση Κάνετε έξοδο από το Farmakonet και επανεκκίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Λογιστικής. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Οδοραµα mobile ADD-ON ΑΓΟΡΕΣ

Οδοραµα mobile ADD-ON ΑΓΟΡΕΣ Οδοραµα mobile ADD-ON ΑΓΟΡΕΣ Όπως βλέπετε, η αρχική οθόνη της εφαρµογής διαθέτει 9 κουµπιά τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε αυτό. Αρχίζοντας από πάνω αριστερά βλέπετε τα εξής: 1. Τιµολόγηση: Προβολή

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 51 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3

Σελίδα 1 από 51 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3 Σελίδα 1 από 51 2015 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ Είδος Εγγράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΥΦ Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3 Σελίδα 2 από 51 Περιεχόμενα 1.0 Αυθεντικοποίηση χρηστών... 4 2.0

Διαβάστε περισσότερα

Αλέξανδρος Front Office

Αλέξανδρος Front Office Αλέξανδρος Front Office ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΕΤΟΥΣ & ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Αλέξανδρος Front Office Αμβροσία POS Αλέξανδρος Αμβροσία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ FRONT OFFICE 1. Ολοκληρώστε τις εκκρεμότητες

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Pylon Entry Είδη Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης...

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΝΟΥ «ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ»

ΜΕΝΟΥ «ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ» ΜΕΝΟΥ «ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ» Για τον έλεγχο των συνταγών (Χειρόγραφων και Ηλεκτρονικών) επιλέξτε από το μενού εργασιών το . ΓΕΝΙΚΑ Η οθόνη εργασίας αυτής της επιλογής προσφέρεται για:

Διαβάστε περισσότερα

1. Μετά την είσοδο στο SEPAnet, επιλέγουμε την ενότητα Δηλώσεις. Εμφανίζεται το βασικό μενού.

1. Μετά την είσοδο στο SEPAnet, επιλέγουμε την ενότητα Δηλώσεις. Εμφανίζεται το βασικό μενού. Οδηγίες τρόπου χρήσης της εφαρμογής για την έκδοση τιμολογίου εκτελωνιστικών υπηρεσιών στο SEPAnet. παροχής 1. Μετά την είσοδο στο SEPAnet, επιλέγουμε την ενότητα Δηλώσεις. Εμφανίζεται το βασικό μενού.

Διαβάστε περισσότερα

eorder Ηλεκτρονική Παραγγελιοληψία ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης

eorder Ηλεκτρονική Παραγγελιοληψία ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης eorder Ηλεκτρονική Παραγγελιοληψία ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ ΣΥΦΑ eοrder ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 1. Κάνουμε αποστολή παραγγελίας όπως έχουμε συνηθίσει από το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ VLT ΕΚΔΟΣΗ 1.0 Δεκέμβριος 2014 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ. Εγχειρίδιο Χρήσης. προγράμματος εξόφλησης λογαριασμών σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ. Εγχειρίδιο Χρήσης. προγράμματος εξόφλησης λογαριασμών σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ Εγχειρίδιο Χρήσης προγράμματος εξόφλησης λογαριασμών σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 Περιεχόμενα 01. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλειες Database Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής

Ασφάλειες Database Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Ασφάλειες Database Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Εφαρµογή ιαχείρισης Ασφαλιστικού Γραφείου-Πρακτορείου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Γενικά Ταξινόµηση Εναλλαγή µεταξύ των ανοικτών παραθύρων Εξαγωγή εδοµένων Συνηµµένα Αρχεία

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για τη χρήση του λογισµικού

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για τη χρήση του λογισµικού Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για τη χρήση του λογισµικού Πώς µπορώ να αποκτήσω κωδικούς πρόσβασης στο σύστηµα δήλωσης αυθαιρέτων; Οι κωδικοί πρόσβασης στην ηλεκτρονική εφαρµογή για τις δηλώσεις και βεβαιώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ DYMO LABEL V.8

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ DYMO LABEL V.8 Β.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ & ΣΙΑ ΟΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ 30, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΚ:14452 ΑΦΜ: 998587823, Δ.Ο.Υ. : ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΤΗΛ: 2102844831 ΦΑΞ: 2102828703 www.sigma-hellas.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Περιεχόμενα Εισαγωγή στην εφαρμογή... 2 Βασική Σελίδα (Activity)... 3 Ρυθμίσεις... 3 Πελάτες... 6 Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Αποθήκη... 11 Αναζήτηση προϊόντος...

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Cheetah - Print to Pay

Cheetah - Print to Pay Cheetah - Priint to Pay Cheetah - Print to Pay Σ ε λ 2 Περιεχόμενα 1. Καταχώρηση αίτησης... 4 2. Αναζήτηση πληροφοριών για τις εγγραφές Ρ2Ρ... 5 3. Πληρωμή & Αποστολή δικαιολογητικών για οριστικοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 26-2-2010 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Εµφάνιση λίστας µε αποθηκευµένες αιτήσεις ή προσφορές Αλλαγή του username και password και άλλων στοιχείων Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Εργαλεία > Παράμετροι Εφαρμογής Παράμετροι Εφαρμογής Γενικές Μηνύματα Σφαλμάτων χειρισμού: επιλέγετε το πεδίο

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Pylon Entry Προμηθευτές Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Προμηθευτή... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Εμπορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ DPS S 710

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ DPS S 710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ DPS S 710 Η επίδειξη των δυνατοτήτων του πρωτοκόλλου επικοινωνίας απαιτεί την εγκατάσταση του προγράμματος ECRFP. Για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ProSystems HOSPITALITY SOLUTIONS SPA ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΥΣΤΕΜΣ ΑΕΒΕ - ΛΕΩΦ. ΛΙΝ ΟΥ 138-85100 ΡΟ ΟΣ - ΤΗΛ/ΦΑΞ. 2241066019, 2241066215 - www.prosystems.gr Γενικά Στο

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Επιταγών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Επιταγών στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση της σειράς HyperΛογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site AstraΖeneca Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site Ταυτότητα Έκδοση κειμένου 1.0.0 Έκδοση λογισμικού 1.0.254006 Τελ. ενημέρωση Μάιος 2015 Copyright Copyright 2011 Entersoft A.E. Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Atlantis Orders on android

Atlantis Orders on android Atlantis Orders on android 1 Πίνακας περιεχομένων Σύντομη περιγραφή... 3 Αναλυτικότερα για τις παραγγελίες... 3 Περί συγχρονισμού... 4 Η πρώτη χρήση της συσκευής... 5 Για κανονική χρήση... 5 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Εγχειρίδιο Εφαρµογής Γραµµατειών Περιεχόμενα Πίνακας Εικόνων...3 1. Είσοδος στο σύστημα...5 2. Στοιχεία Γραμματείας...9 3. Μεταπτυχιακά Προγράμματα...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 2: Αρχική Καταχώρηση Συµβάσεων

Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 2: Αρχική Καταχώρηση Συµβάσεων ΦΟΡΕΑΣ: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΡΓΟ: «Υλοποίηση Πληροφοριακού συστήµατος για την Υποστήριξη του Έργου ιαχείρισης των ηµοσίων Ι.Ε.Κ.» Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 2: Αρχική Καταχώρηση Συµβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2

Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2 Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2 Αποθήκη... 6 Διαθεσιμότητα... 7 Προϊόντα με παραστατικά... 9 Πωλήσεις... 9 Έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης... 9 Τιμολόγιο... 11 Δελτίο αποστολής... 12 Αναφορές... 16

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων. ΚΕΠΥΟ και Ηλεκτρονικού Ισοζυγίου. στο InnovEra 3 R2 για τον RTC client

Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων. ΚΕΠΥΟ και Ηλεκτρονικού Ισοζυγίου. στο InnovEra 3 R2 για τον RTC client Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων ΚΕΠΥΟ και Ηλεκτρονικού Ισοζυγίου στο InnovEra 3 R2 για τον RTC client Μελίσσια, 12 Ιουλίου 2012 1. ιαδικασία Εξαγωγής Συγκεντρωτικής Κατάστασης ΚΕΠΥΟ - ΜΥΦ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων

Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων sevdesk Walkthrough Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων Πίνακας Διαχείρισης Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό

Διαβάστε περισσότερα

2. ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ: Γενική Λογιστική, Ταμειακή Κατηγορία, Καταχωρούμε την Υπηρεσία που έκανε τη δαπάνη.

2. ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ: Γενική Λογιστική, Ταμειακή Κατηγορία, Καταχωρούμε την Υπηρεσία που έκανε τη δαπάνη. Οδηγίες για Πρόγραµµα OTS σχετικά µε πληρωµές τιµολογίων. Α ΜΘ, /νση Οικονοµικού, Τµήµα Προϋπολογισµού. Βήµατα που πρέπει να κάνετε: 1. Κατανοµή (ΟΧΙ για Νοµούς). 2. Καταχώρηση της Υπηρεσίας που πραγµατοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα χρήστη : Εμπορικό όνομα πρακτορείου. Ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες έχετε πρόσβαση (δημιουργούνται από χρήστη επιπέδου «Διοίκηση»)

Όνομα χρήστη : Εμπορικό όνομα πρακτορείου. Ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες έχετε πρόσβαση (δημιουργούνται από χρήστη επιπέδου «Διοίκηση») 1-12-2015 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Αρχείο με αποθηκευμένες αιτήσεις, τιμολογήσεις, συμβόλαια, προ-συμβόλαια, εντολές πληρωμής, κλπ. Αλλαγή κωδικών πρόσβασης και ρυθμίσεων Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Εγχειρίδιο Χρήσης. για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Εγχειρίδιο Χρήσης για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ «ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ/ΜΕΛΕΤΗΣ/ΣΥΝΑΦΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ - Ανοικτές διαδικασίες με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή» Έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

AVS. Workshop. Εγχειρίδιο Χρήσης. Standard/Premium Edition AUTOMOTIVE

AVS. Workshop. Εγχειρίδιο Χρήσης. Standard/Premium Edition AUTOMOTIVE AVS AUTOMOTIVE Εγχειρίδιο Χρήσης Workshop Standard/Premium Edition Περιεχόμενα 1. Σχετικά με την εφαρμογή/βασικές Λειτουργίες...2 1.1. Εγκατάσταση Προγράμματος...3 1.2 Αρχική Οθόνη - Κύριο Μενού...5 1.2.1

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.0

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.0 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.0 2012 Τµήµα Οργάνωσης & Πληροφορικής - 1 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα