When I discover who I am, I ll be free. Ralph Ellison, Invisible Man

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "When I discover who I am, I ll be free. Ralph Ellison, Invisible Man"

Transcript

1

2

3 When I discover who I am, I ll be free. Ralph Ellison, Invisible Man

4 02_Liberta Who, Where, Why

5 WHO WHERE WHY Liberta. Feel Free. H Liberta ξεκίνησε την λειτουργία της πριν 30 χρόνια ως αντιπρόσωπος οίκων του εξωτερικού στον τομέα των επίπλων με έδρα την Πάτρα. Σύντομα αναπτύχθηκε στην χονδρική πώληση επίπλων και διακόσμησης με ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα Brands της ελληνικής αγοράς. Σήμερα η Liberta έχοντας ακολουθήσει μια έντονα ανοδική πορεία στην αγορά, έχει καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες εταιρίες στην χονδρική πώληση επίπλων και διακόσμησης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Βασικός άξονας της λειτουργίας της είναι η ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, πάντα με προτεραιότητα το value for money και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Η Liberta πιστεύει στην αξία των ανθρώπων και την δυναμική της ομάδας, πιστεύει στις ανθρώπινες σχέσεις και αυτό επιδιώκει με όλους τους συνεργάτες μέσα και έξω από την εταιρία. Είναι το στοιχείο που δίνει την προστιθέμενη αξία σε ότι κάνουμε, αποτελεί την εγγύηση για το μέλλον και είναι ο κρίκος μιας γερής αλυσίδας μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και συνεργάτες μας σε όλα τα επίπεδα.

6 04_Liberta Structure

7 Η επιτυχία χρειάζεται σχεδιασμό. Η Liberta δραστηριοποιείται ως εισαγωγέας αλλά και ως αντιπρόσωπος μεγάλων μονάδων παραγωγής και γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού. Η επιτυχία της στηρίχτηκε στο συνδυασμό των δυο αυτών δράσεων και των σημαντικών συνεργασιών που ανέπτυξε. Με αυτό τον τρόπο μπορεί και παρέχει πλήρη υποστήριξη σε όλες τις ανάγκες του πελατολογίου της. Η διαρκής βελτίωση της επιχειρηματικής της δράσης έφερε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία της InTheBox, ενός εξειδικευμένου brand στον τομέα της διακόσμησης, που έρχεται να συμπληρώσει το σύνολο των δραστηριοτήτων της Liberta.

8 06_Liberta Philosophy PHILO SOPHY Το βλέμμα στο στόχο! Η φιλοσοφία της Liberta είναι να δημιουργεί στο χώρο του easy & smart living. Να ξεφεύγει από τον όρο προϊόντα και να επενδύει στον όρο concept. Να προσφέρει μια μεγάλη και πλήρη γκάμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε χώρου, οικιακού ή επαγγελματικού. Οι ποιοτικές conceptual λύσεις σε συνδυασμό με το υψηλό value for money των προϊόντων, αποτελούν τις βασικές παραμέτρους της επιχειρηματικής μας δράσης.

9

10 08_Liberta Team LIBER TEAM WINS! Teamwork makes the dream work. Το ανθρώπινο δυναμικό της Liberta αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαιά της. Ένα κεφάλαιο στο οποίο συνεχώς επενδύει. Μια ομάδα που διαρκώς εκπαιδεύει, εξειδικεύει και εξελίσσει. Είναι οι άνθρωποι που σχεδιάζουν και θέτουν σε εφαρμογή τη στρατηγική της εταιρείας και συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της. Στη Liberta έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους, με τις κατάλληλες δεξιότητες, στις κατάλληλες θέσεις πάντα στην κατάλληλη στιγμή.

11

12 10_Liberta Strategy LIBERTA ΑΛΥΣΙΔΕΣ BRANDS IN THE BOX ΕΞΑΓΩΓΕΣ Maison ipuro Homeworks Emporio A clear and targeted roadmap. Η Liberta έχει σχεδιάσει έναν οδικό χάρτη ανάπτυξης που τον ακολουθεί πιστά. Στρατηγική της εταιρίας είναι η διαρκής πρόοδος μέσω της συνεχούς εξέλιξης με νέες δράσεις και καινοτόμες προσεγγίσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, οι οποίες διαχωρίζονται σε τέσσερις βασικούς τομείς: Μεγάλες αλυσίδες Ανάπτυξη νέων brands Ανάπτυξη νέων προϊόντων και συνεργασιών Εξαγωγές Αυτή η προσέγγιση, ταιριάζει απόλυτα με την αρχή μας ως ταξιδιώτες του κόσμου. Από κάθε μεριά της γης φέρνουμε πίσω τα πιο ιδιαίτερα design & concept ώστε να εμπνέουμε τους πελάτες μας με μοναδικά και προσιτά προϊόντα. Οι πελάτες μας επιλέγουν: Γιατί προσφέρουμε νέα συλλογή κάθε χρόνο παρακολουθώντας τις νέες τάσεις. Γιατί οι τιμές μας είναι προσιτές για κάθε budget. Γιατί διαθέτουμε το κορυφαίο after sales service. Οι πελάτες μας ακολουθούν πιστά την πορεία μας. Αυτό είναι το αποτέλεσμα 30 και πλέον ετών συνέπειας και αφιέρωσης από τους ανθρώπους της Liberta.

13

14 12_Liberta Strategy / Big Box STRATEGY BIG BOX Big boxes, great experience! Η Liberta από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της επεδίωξε και κατάφερε να αποτελέσει στρατηγικό partner για μερικές από τις σημαντικότερες αλυσίδες λιανικών πωλήσεων στον τομέα του επίπλου. Αυτό ήταν αποτέλεσμα του επαγγελματισμού, της συνέπειας, της αξιοπιστίας, των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών αλλά και κυρίως των καινοτόμων προϊοντικών προτάσεων με υψηλό value for money στην βάση της αποκλειστικότητας. Σήμερα η Liberta, έχοντας την πολυετή εμπειρία από τις επιτυχημένες συνεργασίες της με τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης, έχει εξελιχθεί δυναμικά σε όλους τους τομείς. Μαζί με τους πελάτες συνεργάτες σχεδιάζει το μέλλον για μια από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές, μια αγορά που αποτελεί πρόκληση αλλά και κίνητρο για διαρκή βελτίωση και ανάπτυξη.

15

16 14_Liberta Strategy / Three Pillars STRATEGY THREEE PILLARS Brands of success. Τα brands της Liberta αποτελούν τρεις διαφορετικές προτάσεις, τρία διαφορετικά concepts. Αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπορική πρόταση που καλύπτει όλο το εύρος της αγοράς. Έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσαρμόζονται σε διαφορετικές ανάγκες και μεγέθη για να μπορούν έτσι να καλύψουν κάθε πόλη και περιοχή ανεξάρτητα γεωγραφικού σημείου και μεγέθους. Έτσι η Liberta έχει αναπτύξει για κάθε brand, τρεις τύπους καταστημάτων, τρεις ολοκληρωμένες προτάσεις: Corner Stores City Stores Concept Stores ( τ.μ.) ( τ.μ.) (> 400 τ.μ.) Στόχος μας είναι η βιώσιμη ανάπτυξη όλων των brands και αυτό μας κάνει επιλεκτικούς. Εστιάζουμε σε δυναμικούς συνεργάτες με όραμα και όρεξη για δουλειά. Επιλέγουμε κομβικά σημεία με εμπορική αξία που εγγυώνται την απόδοση της επένδυσης και συνεργάτες που μπορούν να εκπροσωπήσουν ουσιαστικά το brand και τις αξίες του.

17

18 16_Liberta Strategy / Identify Brands STRATEGY IDENTIFY BRANDS Η εξειδίκευση φέρνει το αποτέλεσμα. Μaison concept & object Exclusive limited collection με ιδιαίτερες προτάσεις, μοναδικό design και conceptual προσέγγιση. Homeworks great ideas, affordable prices Oλοκληρωμένες οικονομικές προτάσεις με άποψη και στυλ στην φιλοσοφία room ready to go. Emporio commercial values Έξυπνα επιλεγμένη προϊοντική γκάμα που δίνει την δυνατότητα για δυνατά promo με ασυναγώνιστες τιμές. Στη Liberta, το δίκτυο μας έχει να κάνει με τη συνεργασία! Η στρατηγική μας βασίζεται στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους κατά τόπους συνεργάτες μας που έχουν εμπειρία και την γνώση στην αγορά τους και που μπορούν να προωθήσουν την ιδέα κάθε brand. Διερευνούμε συνεχώς νέες ευκαιρίες με στόχο την διαρκή ανάπτυξη του δικτύου μας.

19

20 18_Liberta Strategy / In The Box STRATEGY DECO ΙnΤheΒox Dream objects for dream concepts. Η InTheBox προσφέρει μία μεγάλη και πλήρη προϊοντική γκάμα η οποία υπηρετεί με μοναδικό τρόπο τις Ευρωπαϊκές τάσεις στην διακόσμηση και το design. Ένας ζωντανός οργανισμός που ανανεώνεται συνεχώς με καινούργια προϊόντα και συλλογές. Είναι μία αυτόνομη δραστηριότητα που όμως συνδυάζεται με δημιουργικό τρόπο με τις συλλογές του Maison αλλά και του Homeworks και δημιουργούν τις ιδανικές conceptual προτάσεις που κάνουν τα brands να ξεχωρίζουν. Ευφάνταστοι συνδυασμοί διαφορετικών αντικειμένων που προσδίδουν στον χώρο προσωπικότητα, ισορροπημένη αντίθεση, ύφος, χρώμα και άποψη. Ολοκληρωμένες δομημένες προτάσεις, μια αφηγηματική διαδικασία, μια συνταγή αξεπέραστη, ένα αποτέλεσμα μοναδικό!

21

22 20_Liberta Strategy / Exports STRATEGY EXL PORTS Αν καθίσουμε μαζί, θα ταξιδέψουμε μαζί. Η ανάπτυξη της Liberta σε αγορές του εξωτερικού μέσω των εξαγωγών είναι ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρίας. Με στοχευμένες ενέργειες τα τελευταία χρόνια, έχει κατορθώσει να εξάγει τα προϊόντα της σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες με μεγάλη επιτυχία. Οι εξαγωγές αποτελούν πλέον ένα σημαντικό κομμάτι των πωλήσεων και υποστηρίζονται από εξειδικευμένους ανθρώπους σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. Οι συνεργάτες μας στο εξωτερικό από την πρώτη στιγμή έχουν αγκαλιάσει τα νέα brands που αναπτύσσει η εταιρία και έχουν ξεκινήσει ήδη να διαμορφώνουν κατάλληλα τα καταστήματα τους για να υποδεχτούν τα νέα concepts. Παράλληλα η Liberta αναπτύσσει νέες προϊοντικές προτάσεις που κουμπώνουν πλήρως στις απαιτήσεις των αγορών του εξωτερικού κάτι που δίνει προστιθέμενη αξία στην συνεργασία και ώθηση για δυναμική ανάπτυξη.

23

24 22_Liberta Support SUPER PORT We service you! Υποστήριξη και υπηρεσίες είναι λέξεις που αποκτούν νόημα και περιεχόμενο στον οργανισμό της Liberta. Όλο το προσωπικό είναι εστιασμένο στην υποστήριξη των πελατών μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Τίποτα δεν τελειώνει αν ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος. Μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες διαδικασίες που στηρίζονται στην εμπειρία, την καθημερινή τριβή με την πραγματικότητα και την αλληλεπίδραση με τους πελάτες, η Liberta υποστηρίζει αποτελεσματικά τους πελάτες της σε κάθε στάδιο έως και τον τελικό καταναλωτή: Λήψη, ανάλυση και ολοκλήρωση παραγγελιών. Έλεγχος της εξέλιξης των παραγγελιών. Οργάνωση των μεταφορών και παραδόσεων. After sales service.

25

26 24_Liberta Services / Digital WE DIGITAL YOU ONTIME Η b2b ψηφιακή πλατφόρμα είναι ένα επιπλέον εργαλείο εξυπηρέτησης των πελατών της Liberta. Προσφέρει άμεση online πληροφόρηση σε ένα εύχρηστο περιβάλλον χρήσης ώστε οι συνεργάτες μας να είναι συνδεδεμένοι μαζί μας σε 24ωρη βάση.

27

28 26_Liberta Products PROUD UCTS Λύσεις που συνθέτουν σειρές. Προτάσεις που υπηρετούν concept. Μια ατελείωτη γραμμή παραγωγής. Γεμάτη φαντασία, δημιουργικότητα, πρακτικότητα, λύσεις και... concept! Με επιλεγμένες λύσεις και συνεργασίες με μεγάλα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο που μοιράζονται το όραμα και το στρατηγικό σχεδιασμό μας με συνέπεια ώστε να επιτυγχάνουν πάντα τους στόχους μας. Πρότυπα σχέδια, καινοτόμες λύσεις, συνδυασμοί υλικών γεμάτοι φαντασία και αφοσίωση στη λεπτομέρεια. Κάθε προϊόν έχει μία πολύ όμορφη ιστορία να αφηγηθεί γεμάτη χρώματα, υφές και εμμονή στην άνεση και την πρακτικότητα. Ένα παζλ, μια τελική εικόνα, αμέτρητα concept! Αυτός είναι ο τρόπος της LIBERTA.

29

30 28_Liberta Logistics LOGI STICS Οργάνωση, εξοπλισμός, συγχρονισμός, αποτέλεσμα. Η Liberta δίνει μεγάλη έμφαση στην υποδομή που αποτελεί την βάση για την προσφορά άριστων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Για τον λόγο αυτό έχει ακολουθήσει μία πορεία συνεχούς επένδυσης στον τομέα των Logistics. Σήμερα διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κέντρο Logistics τ.μ. στην Αττική το οποίο επιτρέπει την διαχείριση και διακίνηση χιλιάδων κωδικών ημερησίως, σε εκατοντάδες πελάτες, είτε αυτό αφορά ένα απλό κιβώτιο είτε ένα πλήρες container. Η δέσμευση της Liberta για αξιόπιστες παραδόσεις χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις είναι κάτι που κάνει πράξη όλα τα χρόνια και αυτό αποτελεί την σφραγίδα των επιτυχημένων διαχρονικά σχέσεων με όλους τους πελάτες της.

31

32 30_Liberta Showroom SHOW THE ROOM Για να καθοδηγήσεις, πρέπει να εμπνεύσεις. Μια ζωντανή πηγή έμπνευσης, γεμάτη από ιδέες και νέα concepts τα οποία αναπτύσσονται και αποτυπώνουν το DNA της Liberta. Δείχνει σε όλους τους συνεργάτες αλλά και όσους εργάζονται στην εταιρία τον δρόμο προς το μέλλον, τον δρόμο της συνεχούς εξέλιξης.

33

34

35

36

When I discover who I am, I ll be free. Ralph Ellison, Invisible Man

When I discover who I am, I ll be free. Ralph Ellison, Invisible Man When I discover who I am, I ll be free. Ralph Ellison, Invisible Man 02_Liberta Who, Where, Why WHO WHERE WHY Liberta. Feel Free. H Liberta ξεκίνησε την λειτουργία της πριν 30 χρόνια ως αντιπρόσωπος οίκων

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου.

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Ιδιαίτερος Σχεδιασμός και ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας Μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας με 2 καταστήματα στην Αττική, το 2017

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕIΡΙΑ EXPERT Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε.

Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε. Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε. TOP Electronic Components Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ιστορία Η εταιρία TOP Electronic Components Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική. 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες. 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία

2 Εισαγωγή. 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική. 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες. 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία 3 Εταιρική Παρουσίαση 2014 Περιεχόμενα 2 Εισαγωγή 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία 6 Οι λύσεις μας, Ειδικές Υπηρεσίες Ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30 Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Επιμέλεια & Παρουσίαση: Μηνόπουλος Σίμος, Κιλκίς, Ιανουάριος 2015 Εισαγωγή Το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας, είναι κατά την προσωπική μου άποψη, μια ολοκληρωμένη πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ενότητα 3: Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Σχέδιο Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά)

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ενότητα 3: Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Σχέδιο Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ενότητα 3: Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Σχέδιο Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» Οι τάσεις για το 2016/2017 είναι μοναδικές και φαίνεται να διαφοροποιούνται από τις καθαρά vintage γραμμές που μας επηρέασαν τις προηγούμενες χρονιές.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Το έργο «Ολοκληρωµένα προγράµµατα, πρωτοβουλίες και δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων εξωστρέφειας» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310 47 47 92 Email broker@infotrust.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Πως ξεκινήσαμε Η Pelopac σήμερα Προϊόντα Ελιές Πιπεριές Μεζέδες / Antipasti Tapenades/Dips

Διαβάστε περισσότερα

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση»

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Digital Signage «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Θέλετε αποτελεσματικότερη επικοινωνία; Ψάχνετε για ένα νέο τρόπο για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των πελατών σας για αυτό που πουλάτε; Το Digital Signage

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Μονοπάτια Απασχολησιμότητας Ικανότητες & Δεξιότητες εργαζομένων στις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις

Μονοπάτια Απασχολησιμότητας Ικανότητες & Δεξιότητες εργαζομένων στις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις Μονοπάτια Απασχολησιμότητας Ικανότητες & Δεξιότητες εργαζομένων στις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις 30 Μαρτίου 2015 Εισηγητής : B.Αϊβαζίδης MSc, PhDc Χαρακτηριστικά του σημερινού εργασιακού περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο λόγος που ξεχωρίσατε και βραβευτήκατε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας;

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο λόγος που ξεχωρίσατε και βραβευτήκατε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας; Π. ΓΕΩΡΓΟΛΙΟΣ «Το βραβείο του ΕΒΕΑ είναι μεγάλη ευθύνη» (14/7 1:22 μμ) Βραβεύτηκε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας. Ο κ. Παναγιώτης Πέτρος Γεωργολιός, διευθύνων σύμβουλος της IMC, εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί πρέπει να αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα?

Γιατί πρέπει να αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα? Γιατί πρέπει να αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα? Πρώτα απ όλα, πρέπει όλοι να στηρίζουμε τις ελληνικές παραγωγικές μονάδες για να πάμε μπροστά σαν χώρα και να μειώσουμε την ανεργία που μαστίζει την χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα

πολυκαταστήματα attica

πολυκαταστήματα attica πολυκαταστήματα attica οι σημαντικότεροι προορισμοί μόδας στην Ελλάδα με 5 σημεία πώλησης σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. 2 Αθήνα: attica City Link 2005 3 Αθήνα: attica City Link 2005 επί των οδών Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση 2016

Εταιρική Παρουσίαση 2016 Εταιρική Παρουσίαση 2016 Η εταιρία Σκοπός Αξίες & Φιλοσοφία Πορεία και Υποδομή Πιστοποιήσεις Υπηρεσίες Διαδικασίες Υλοποίησης Έργου Μεθοδολογία Ανάπτυξης Έργου Συνεργασίες Εφαρμογές Πελατολόγιο Η εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά REFLEXIS RETAIL: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Μιας Πετυχημένης Κουλτούρας Εξυπηρέτησης Πελατών

Δημιουργία Μιας Πετυχημένης Κουλτούρας Εξυπηρέτησης Πελατών Δημιουργία Μιας Πετυχημένης Κουλτούρας Εξυπηρέτησης Πελατών Όταν η κουλτούρα της επιχείρησης είναι ακατάλληλη «τρώει» την στρατηγική εξυπηρέτησης για πρόγευμα, μεσημεριανό και δείπνο! Peter Drucker Αναπτύξετε

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοπιστία Παροχές Στρατηγική Ανάπτυξη. Ο ισολογισμός και η καινοτόμες ταξιδιωτικές. ευελιξία της εταιρείας λύσεις που προσφέρουν

Αξιοπιστία Παροχές Στρατηγική Ανάπτυξη. Ο ισολογισμός και η καινοτόμες ταξιδιωτικές. ευελιξία της εταιρείας λύσεις που προσφέρουν ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Στην εταιρία μας ενσωματώνονται οι αξίες της ευελιξίας, η υπευθυνότητα και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών έχει ως αποτέλεσμα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ακεραιότητα και υπευθυνότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

Τμηματοποίηση αγοράς. Έννοια, κριτήρια, είδη

Τμηματοποίηση αγοράς. Έννοια, κριτήρια, είδη Τμηματοποίηση αγοράς Έννοια, κριτήρια, είδη Τμηματοποίηση της αγοράς Η κατάτμηση της συνολικής ανομοιογενούς αγοράς ενός προϊόντος σε επιμέρους ομοιογενή τμήματα και η εξυπηρέτηση κάθε τμήματος μέσω της

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

shaping the world of life sciences life sciences good to know you

shaping the world of life sciences life sciences good to know you shaping the world of life sciences good to know you life sciences Best Workplaces 2013 Greece profile H Randstad είναι ένας από τους μεγαλύτερως παρόχους στελέχωσης και υπηρεσίων Ανθρώπινου Δυναμικού παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας.

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Ποιοί Είμαστε Η My Company Finance αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας My Company Projects, η οποία έχει στο σύνολο της 6.000 ενεργούς πελάτες στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΤEΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΤEΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤEΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ Ιούνιος 2011 Οι Εξαιρετικές οργανώσεις επιτυγχάνουν να διατηρήσουν τα υψηλά επίπεδα απόδοσης που ικανοποιούν τις προσδοκίες των ενδιαφερομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Μελέτες Home Theater Για τους λάτρεις του κινηματογράφου Η Acoustic Design, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Dedicated Home Theater.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Design. Κατηγορία: Design / Digital design. Τίτλος Συμμετοχής: Coco-Mat e-commerce website. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Coco-Mat

Ermis Design. Κατηγορία: Design / Digital design. Τίτλος Συμμετοχής: Coco-Mat e-commerce website. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Coco-Mat Ermis Design Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Το όραμά μας: «να εξελίσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό λογισμικό στον αγροτικό τομέα»

Το όραμά μας: «να εξελίσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό λογισμικό στον αγροτικό τομέα» Το όραμά μας: «να εξελίσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό λογισμικό στον αγροτικό τομέα» Το όραμά μας: «να εξελίσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό λογισμικό στον αγροτικό τομέα» 2 Εταιρεία Η Winagro αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τον Γιώργο... Αγαπητοί Συνεργάτες,

Μετά τον Γιώργο... Αγαπητοί Συνεργάτες, Μετά τον Γιώργο... Αγαπητοί Συνεργάτες, Ο Νέος Κατάλογος 2016 έχει για την επιχείρησή μας και τα στελέχη της ξεχωριστή σημασία. Αυτός είναι ο πρώτος κατάλογος που εκδίδεται μετά την ξαφνική απώλεια του

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είµαστε Onpower ΚΕΝ Onpower

Ποιοι είµαστε Onpower ΚΕΝ Onpower COMPANY PROFILE Ποιοι είµαστε Η Onpower είναι µια ταχέως αναπτυσσόµενη εταιρία µε έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. ηµιουργήθηκε το 2016 από έµπειρα στελέχη της αγοράς µε σκοπό να προσφέρει εµπορικές υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist.

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist. Diplomat Group Ιστορικό: Η Diplomat ήταν Οικογενειακή Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ισραήλ με Κατασκευές & Εξαγωγές και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον χώρο των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Όραμα. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales services) H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών

Όραμα. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales services) H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρία Η Δέλτα Μάρμαρα είναι μια σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων απ όλο τον κόσμο. Με την μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, αλλά και τα τελευταίας

Διαβάστε περισσότερα

Ότι δεν μετριέται, δεν βελτιώνεται. Peter Drucker

Ότι δεν μετριέται, δεν βελτιώνεται. Peter Drucker Ότι δεν μετριέται, δεν βελτιώνεται Peter Drucker Η Εταιρεία Η Seven Red Lines ιδρύθηκε το 2017 και δραστηριοποιείται στη διάθεση υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής και ειδικότερα σε θέματα Διαχείρισης Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Your global. distributor!

Your global. distributor! Your global distributor! G L O B A L G L O B A L D I S T R I B U T I O N D I S T R I B U T I O N Famous Brands Global Distribution Ltd! Ανάµεσα στο όραµα και το συµφέρον σας! H FB Global Distribution Ltd,

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Τι είναι σημαντικό για εσάς; CROP BOTTOM 117325 GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σχεδιασμός (Design) ως Εργαλείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης και Επιχειρηματικής Πρακτικής

Ο Σχεδιασμός (Design) ως Εργαλείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης και Επιχειρηματικής Πρακτικής Ο Σχεδιασμός (Design) ως Εργαλείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης και Επιχειρηματικής Πρακτικής Νεοκλής Στάμκος Διευθυντής Έργου microstars Project, ΚΕΠΑ Δραστηριότητες του ΚΕΠΑ Στα πλαίσια της αποστολής του

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδες Παραγωγών προκλήσεις και ευκαιρίες. Οργάνωση της παραγωγής Η αναγκαιότητα που δεν συμβαίνει

Ομάδες Παραγωγών προκλήσεις και ευκαιρίες. Οργάνωση της παραγωγής Η αναγκαιότητα που δεν συμβαίνει Ομάδες Παραγωγών προκλήσεις και ευκαιρίες Οργάνωση της παραγωγής Η αναγκαιότητα που δεν συμβαίνει Τι είναι ομάδα παραγωγών Ένωση παραγωγών αγροτικών προϊόντων για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων που

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Η ανθρώπινη διάσταση της εφοδιαστικής αλυσίδας Jungheinrich Hellas. Μαρία Γούσιου Sofitel, 22 Οκτωβρίου 2013

Η ανθρώπινη διάσταση της εφοδιαστικής αλυσίδας Jungheinrich Hellas. Μαρία Γούσιου Sofitel, 22 Οκτωβρίου 2013 Η ανθρώπινη διάσταση της εφοδιαστικής αλυσίδας Jungheinrich Hellas Μαρία Γούσιου Sofitel, 22 Οκτωβρίου 2013 60 χρόνια Jungheinrich (1953 2013) Ορόσημα του ομίλου Jungheinrich Ίδρυση της H.Jungheinrich

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ LEADER ΟΙ ATHLETES ΤΗΣ NIKE. Αναζητήστε αυτό το σύμβολο για συμβουλές συντονισμού του σεμιναρίου! ΕΜΠΝΕΥΣΤΕ

ΟΔΗΓΟΣ LEADER ΟΙ ATHLETES ΤΗΣ NIKE. Αναζητήστε αυτό το σύμβολο για συμβουλές συντονισμού του σεμιναρίου! ΕΜΠΝΕΥΣΤΕ ΟΙ ATHLETES ΤΗΣ NIKE Αναζητήστε αυτό το σύμβολο για συμβουλές συντονισμού του σεμιναρίου! ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΙ ATHLETES ΤΗΣ NIKE Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ. ΤΑ ΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ Συγχαρητήρια! Ανήκετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 1 Στρατηγική Στρατηγική είναι ο καθορισμός των βασικών μακροπρόθεσμων στόχων και σκοπών μιας επιχείρησης, η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

«Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017

«Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017 16 ο Βήμα Μεταπτυχιακού Φοιτητή «Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017 Νίκη Φουρλή Οι εταιρείες του σήμερα και του μέλλοντος.. Σήμερα, οι περισσότερες εταιρείες θέτουν τα θεμέλια

Διαβάστε περισσότερα

21/02/2018. Καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν συνδέονται και εργάζονται σε όλον τον κόσμο

21/02/2018. Καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν συνδέονται και εργάζονται σε όλον τον κόσμο Καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν συνδέονται και εργάζονται σε όλον τον κόσμο 1 Η Xerox στον Κόσμο 35.000+ εργαζόμενοι και 5.000 συνεργάτες σε 160 χώρες #1 σε όλες τις κλαδικές εκθέσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή. «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT

Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή. «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT Roadmap to Growth Θεσσαλονίκη, 3 Μαΐου 2012 Κυρίες & Κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (SMART SPECIALIZATION)

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (SMART SPECIALIZATION) ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (SMART SPECIALIZATION) Κοκκινοπλίτης Κωνσταντίνος Kokkinoplitis Konstantinos is Expert to DG Regio, European Commission in Innovation

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας συνδυάζοντας την εμπειρία των ανθρώπων μας με καινοτόμεςλύσειςκαι υπηρεσίες υψηλήςποιότητας

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας συνδυάζοντας την εμπειρία των ανθρώπων μας με καινοτόμεςλύσειςκαι υπηρεσίες υψηλήςποιότητας ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας συνδυάζοντας την εμπειρία των ανθρώπων μας με καινοτόμεςλύσειςκαι υπηρεσίες υψηλήςποιότητας ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com. NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Ουσιαστική Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων. 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο

Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων. 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο Εφαρμογή συνεργατικών και καινοτόμων εκπαιδευτικών τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

«Επενδύουμε στο αύριο του Αγροτικού Τομέα»

«Επενδύουμε στο αύριο του Αγροτικού Τομέα» «Επενδύουμε στο αύριο του Αγροτικού Τομέα» Ιωάννης Π. Κουφουδάκης - Διευθύνων σύμβουλος 23 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών Ρόδος Σεπτέμβριος 2016 H ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου οφείλει

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε.

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε. WEB SOLUTIONS Δώστε σήμερα ώθηση στην επιχείρηση σας, αποκτώντας μια δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο, αξιοποιώντας τις ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που σας προσφέρει η fosetico. Διαφέρουμε από

Διαβάστε περισσότερα

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r w w w. e m p h a s i s. c o m. g r Η emphasis είναι μέλος του ομίλου εταιρειών ARTION και έχει σαν αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών marketing. Κύριο συστατικό της emphasis αποτελεί η βαθιά

Διαβάστε περισσότερα

Η Fresh Line είναι Ready Business. Vodafone Power to you

Η Fresh Line είναι Ready Business. Vodafone Power to you Η Fresh Line είναι Ready Business Vodafone Power to you Η Fresh Line είναι µια εξαγωγική εταιρία όπου η πλειοψηφία των εργαζοµένων µας είναι συνέχεια εν κινήσει. Μας ήταν λοιπόν απαραίτητο ένα αξιόπιστο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποιος από τους παρακάτω δεν συνιστά για μια εταιρεία λόγο τμηματοποίησης των αγορών της;

1. Ποιος από τους παρακάτω δεν συνιστά για μια εταιρεία λόγο τμηματοποίησης των αγορών της; 1. Ποιος από τους παρακάτω δεν συνιστά για μια εταιρεία λόγο τμηματοποίησης των αγορών της; A. Προσφέρει στις εταιρείες μια ευκαιρία αύξησης των κερδών τους B. Είναι ευκολότερο για τις εταιρείες να στοχεύσουν

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτομία & Εξωστρέφεια: Από τη Στρατηγική Σκέψη στον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό

Καινοτομία & Εξωστρέφεια: Από τη Στρατηγική Σκέψη στον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό Καινοτομία & Εξωστρέφεια: Από τη Στρατηγική Σκέψη στον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό Είμαστε εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Μάνατζμεντ και Διαχείρισης Έργων σε πέντε επιχειρηματικούς τομείς: 1.

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Εισαγωγή-χαιρετισμός Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Το 2015 ήταν μια ιστορική και εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας, για τον λαό μας, για όλους

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Επιχειρηματικότητα Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Τι είναι επιχειρηματικότητα; Επιχειρηματικότητα είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2009 ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! Παρέα με τον GADGETAKIA, τον Mr. CHEAPMAN, τον Mr. PRACTICAL, τον GAMER, τον DESIGN FREAK, τον Mr. IDIMON, τον Mr. DISPISTO, τον PC SPECIALIST

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

19_05_2016. Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα. End to End value added services for your Customer. Εξυπηρετώντας πολλαπλά σημεία λιανικής σε αστικό περιβάλλον

19_05_2016. Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα. End to End value added services for your Customer. Εξυπηρετώντας πολλαπλά σημεία λιανικής σε αστικό περιβάλλον End to End value added services for your Customer Εξυπηρετώντας πολλαπλά σημεία λιανικής σε αστικό περιβάλλον Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα Managing Partner 19_05_2016 Αποστολή Να προσφέρει στους πελάτες το ανταγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

quality design experience

quality design experience quality design experience company The Small Design Factory Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό την κατασκευή συρόμενων πορτών ντουλάπας, την εισαγωγή και χονδρική διάθεση βιομηχανικών προφίλ αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση Η πορεία μας μέχρι σήμερα Ανανέωση brand και νέο positioning: Sprider Stores: η καλύτερη αναλογία ποιότητας - τιμής Αναβάθμιση συστήματος logistics 2006 2009 2010 2004

Διαβάστε περισσότερα

Honeybee Digital Videomarketing

Honeybee Digital Videomarketing Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το ΕΣΠΑ 2014-2020 επιλέγοντας τα πακέτα υπηρεσιών της Honeybee Digital Videomarketing Δράση: Αναβάθμιση Πολύ Μικρών & Μικρών Υφιστάμενων Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη των Ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Ταυτότητα του Hellenic Memories Travel Services Μια επιχείρηση συνεπής με την ιστορία και τις υπηρεσίες. Το Hellenic Memories Travel Services δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

τομείς δραστηριότητας η Διάδρασις δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς άξονες:

τομείς δραστηριότητας η Διάδρασις δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς άξονες: Διάδρασις Ο.Ε. Υπηρεσίες Συμβουλευτικής & Πληροφορικής Ζήνωνος 18 104 37 Αθήνα 210 5233244 - info@diadrasis.gr - www.diadrasis.gr Εταιρική Παρουσίαση ποιοι είμαστε η Διάδρασις είναι εταιρία που δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, στην εκδήλωση «Καινοτομία, Έρευνα και Ανάπτυξη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Πολιτικής»

Ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, στην εκδήλωση «Καινοτομία, Έρευνα και Ανάπτυξη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Πολιτικής» ελτίο Τύπου Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2009 Ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, στην εκδήλωση «Καινοτομία, Έρευνα και Ανάπτυξη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Πολιτικής» Κυρίες και κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Έρευνα αγοράς θεωρείται κάθε οργανωμένη προσπάθεια συλλογής, επεξεργασίας και ανάλυσης πληροφοριών σχετικών με την αγορά που δραστηριοποιείται μια επιχείρηση. Αυτές οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Χαράλαµπος Δηµ.Αµπατζόγλου. «60 χρόνια στο πλευρό του φαρµακοποιού»

Χαράλαµπος Δηµ.Αµπατζόγλου. «60 χρόνια στο πλευρό του φαρµακοποιού» Χαράλαµπος Δηµ.Αµπατζόγλου «60 χρόνια στο πλευρό του φαρµακοποιού» Ελληνική σειρά οπτικών διαβάσματος & ηλίου E163 E161 Με υψηλή ευκρίνεια Με βέλτιστη οπτική ποιότητα ασφαιρικών φακών Με σύστημα Flex εύκαμπτου

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Τι είναι η Οργάνωση και Διοίκηση των Πωλήσεων:

Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Τι είναι η Οργάνωση και Διοίκηση των Πωλήσεων: Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Τι είναι η Οργάνωση και Διοίκηση των Πωλήσεων: Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες της επιχείρησης είναι αυτή των πωλήσεων, καθώς αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα