Entersoft Service Management Φιλικό, Αποτελεσµατικό, Αξιόπιστο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Entersoft Service Management Φιλικό, Αποτελεσµατικό, Αξιόπιστο"

Transcript

1 Entersoft Service Management Φιλικό, Αποτελεσµατικό, Αξιόπιστο

2 Entersoft Service Management, µια πρωτοποριακή εφαρµογή Διαχείρισης Επαγγελµατικών Υπηρεσιών Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας Η παροχή ποιοτικών και ανταγωνιστικών υπηρεσιών service είναι µια πολύπλοκη και απαιτητική διαδικασία στην οποία εµπλέκονται άνθρωποι, διαδικασίες, τεχνολογία, γνώση και υποδοµή. Καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας είναι η διασφάλιση της ικανοποίησης του πελάτη, η ορθή διαχείριση του κόστους υπηρεσιών και οι δυνατότητες ανάπτυξης και σχεδιασµού νέων κερδοφόρων υπηρεσιών. Η καταγραφή των αναγκών των πελατών, η παρακολούθηση, αξιολόγηση και κοστολόγηση των υφιστάµενων παρεχόµενων υπηρεσιών, παρέχουν τις απαιτούµενες πληροφορίες στην εταιρεία ώστε να βελτιστοποιεί τις λειτουργίες της, να µπορεί να αναπτύξει νέα, προστιθέµενης αξίας προϊόντα υπηρεσιών, επιτυγχάνοντας τη διαφοροποίησή της και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της. Η Entersoft για τις ανάγκες του Service Management, έχει αναπτύξει λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσµα των αναγκών που αφορούν στην παροχή υπηρεσιών σε: Λειτουργικό επίπεδο - Operations, Οργάνωση και Διαχείριση Τακτικό επίπεδο - Πολιτικές χρεώσεων, Δεσµεύσεων, Μετρήσεις Αποτελεσµατικότητας Στρατηγικό επίπεδο - Διαµόρφωση νέων κερδοφόρων Προϊόντων Υπηρεσιών Βελτιστοποίηση Κόστους Το Entersoft Service Management επιτρέπει τον έλεγχο, µέτρηση και τη βελτιστοποίηση του κόστους διαχείρισης των προσφερόµενων υπηρεσιών. Η ευρύτητα των αυτοµατισµών που διαθέτει συντελεί καθοριστικά σε αυτό. Ο άψογος προγραµµατισµός των τεχνικών/συµβούλων ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή τοποθέτησή τους στο χρονοδιάγραµµα των υποθέσεων προς εξυπηρέτηση, η δυνατότητα ειδοποίησης του πιο άµεσα διαθέσιµου τεχνικού/συµβούλου ακόµα και µε SMS, για την αποφυγή άσκοπων µετακινήσεων, συµβάλλουν τόσο στη µείωση νεκρού χρόνου όσο και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Ο προϋπολογισµός και προγραµµατισµός αναπλήρωσης των αποθεµάτων ανταλλακτικών σύµφωνα µε τις ανάγκες της ροής εργασίας και των αντίστοιχων χρόνων παραλαβής, διατηρούν το κατάλληλο επίπεδο στοκ, ελαχιστοποιώντας το κόστος διατήρησής του. 41 % Κλήσεων ανά Ώρα :01-15:00 15:01-18:00 Μετά τις 18:01

3 Ο προϋπολογισµός και προγραµµατισµός αναπλήρωσης των αποθεµάτων ελαχιστοποιούν το κόστος διατήρησής του Ικανοποίηση του Πελάτη Η φροντίδα του πελάτη είναι όλο και πιο σηµαντική και συνδέεται άµεσα µε την αντίληψη της ποιότητας της υπηρεσίας ή του προϊόντος που έχει αγοραστεί. Η ταχύτητα της προώθησης ενός αιτήµατος, οι ακριβείς και ορθές απαντήσεις που λαµβάνει ο πελάτης τόσο για το αίτηµά του όσο και για το χρόνο που απαιτείται για την επίλυση του, έως την τελική επίλυσή του, ολοκληρώνει την ικανοποίηση του πελάτη. Διασφαλίζει το loyalty την πιστότητά του απέναντι στην επιχείρηση, ενώ παράλληλα φροντίζει τη «δια στόµατος» φήµη της εταιρείας, ως υπεύθυνη και αξιόπιστη. Η ευκολία ορισµού και αυτοµατοποίησης διαφόρων συνδυασµών υπηρεσιών, ακόµα και ανά περίπτωση, τυποποιεί τις διαδικασίες, µειώνει δραστικά τους χρόνους ανάµεσα στα στάδια εξυπηρέτησης, διατηρώντας ωστόσο τον απαιτούµενο έλεγχο αυτών των σταδίων. Έτσι, ο οργανισµός επικεντρώνεται στη γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Το Entersoft Service Management, αυτοµατοποιεί όλες τις εµπλεκόµενες διαδικασίες, από τη στιγµή της αναγγελίας ενός αιτήµατος εξυπηρέτησης, τη διαχείριση και παρακολούθησή του, τη λύση του και τιµολόγησή του, έως και την αξιολόγηση της ποιότητας απόκρισης και απόδοσης των προσφερόµενων υπηρεσιών. Αύξηση Αποδοτικότητας Ο κατάλληλος προγραµµατισµός των ενεργειών που απαιτούνται, η δυνατότητα άµεσης πρόσβασης των εµπλεκοµένων σε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, πελατών, υποθέσεων, σταδίων εξέλιξής τους και η ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας, αποτρέπουν την απώλεια χρόνου σε µη παραγωγικές δραστηριότητες. Η εφαρµογή φροντίζει για τις αλληλεπιδράσεις µεταξύ των σταδίων εξυπηρέτησης εξασφαλίζοντας την οµαλή ροή τους. Παράλληλα η διοίκηση µπορεί να γνωρίζει τη χρήση των διαθέσιµων πόρων, σε προσωπικό και υλικά, ανά υπόθεση εξυπηρέτησης, ώστε να αξιολογεί πηγές καθυστέρησης, κόστους αλλά και ευκαιριών. Διαχείριση Παραπόνων Το σύστηµα διαθέτει ολοκληρωµένη διαχείριση παραπόνων. Παρακολουθεί, καταγράφει και προωθεί το κάθε παράπονο ανάλογα µε το είδος και την κατηγορία του, δίνει στατιστικά στοιχεία για την περαιτέρω επεξεργασία τους, ενώ προσαρµόζεται για να υποστηρίζει τις διαδικασίες ISO της εταιρείας.

4 Τηλεφωνική Υποστήριξη Help Desk Διαχειρίζεται και καταγράφει όλες τις υποθέσεις υποστήριξης, κλήσεις και επικοινωνίες µε όλους τους δυνατούς τρόπους, τηλέφωνο, , fax, internet και SMS. Διαθέτει Βάση Γνώσης θεµάτων και επιλύσεων. Παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία των πελατών, το status και το επίπεδο υποστήριξης, καθώς και τα ανοιχτά θέµατα που έχει ο κάθε πελάτης. Παράλληλα παρέχει πλήθος στατιστικών στοιχείων όπως το µέσο χρόνο ανταπόκρισης και επίλυσης θεµάτων ανά πελάτη, ανά είδος, ανά τεχνικό, περιοχή, κ.ά.. Τηλεφωνική Υποστήριξη - Help Desk Υπηρεσίες Διάγνωσης και Επισκευής Service In House Service On Site Υποστήριξη λειτουργιών για mobile συσκευές (φορητές συσκευές) Διαχείριση Αποθεµάτων Ανταλλακτικών Παρεχόµενες Υπηρεσίες & Εγγυήσεις Υπηρεσίες Συµβούλων Συµβόλαια Παροχής Υπηρεσιών Service Level Agreements Όροι & τιµολογιακές πολιτικές χρεώσεων Τιµολόγηση υπηρεσιών βάσει όρων σύµβασης και αιτιολόγηση χρεώσεων βάσει όρων Τιµολόγηση πάγιων χρεώσεων και προβλέψεις χρηµατορροής από συµβάσεις Διαχείριση κύκλου ζωής σύµβασης µε ανανεώσεις & παραρτήµατα Με λειτουργίες για Διαχείριση Παραπόνων Διαχείριση Τεχνικής Βάσης Γνώσης & Επιλύσεων Ανάλυση Απολογιστικών Μετρήσεων, Service Analytics Ιστορικό ανά είδος Υπόθεσης, Κατάσταση, Τεχνικό Υπηρεσίες Συµβούλων Προσφέρει ολοκληρωµένη διαχείριση έργων και εργασιών, παρακολούθηση εσόδων, δαπανών, πληρωµών και εισπράξεων µέσα σε µία ενιαία βάση δεδοµένων για πρόσωπα, επαφές, πελάτες, προµηθευτές, στελέχη, συνεργάτες, πόρους και άλλα. Αυτοµατοποιεί τις διαδικασίες και την ροή εργασίας που ακολουθεί η εταιρεία µε την ενσωµάτωση των κανόνων της στο σύστηµα, επιτυγχάνοντας τον σωστό προγραµµατισµό των πόρων και των εργασιών. Οι καταχωρήσεις που αφορούν στο κάθε έργο µπορούν να λογιστικοποιούνται αυτόµατα, προσφέροντας άµεση εικόνα προβλέψεων χρηµατορροής για τη διοίκηση, ενώ το εξελιγµένο και πλούσιο ΜΙS reporting εξασφαλίζει πλήρη εικόνα εξέλιξης και ολοκλήρωσης του κάθε έργου.

5 Αριθµός και χρόνος υποθέσεων ανά πελάτη Χρόνος Υποθέσεων Αρ. Υποθέσεων ΠΕΛΑΤΗΣ Α ΠΕΛΑΤΗΣ Β ΠΕΛΑΤΗΣ Γ ΠΕΛΑΤΗΣ Δ ΠΕΛΑΤΗΣ Ε ΠΕΛΑΤΗΣ Ζ ΠΕΛΑΤΗΣ Θ Διαχείριση Αποθεµάτων & Ανταλλακτικών Παρέχει ολοκληρωµένη διαχείριση και αυτοµατοποίηση όλων των λειτουργιών και διαδικασιών για τη διαχείριση των ανταλλακτικών και των συσκευών. Τεχνικά χαρακτηριστικά, σχέδια και φωτογραφίες, συµβατότητες, εναλλακτικά ανταλλακτικά, οικονοµικά στοιχεία και διαθεσι- µότητα αποθεµάτων, αρχείο πρότυπων βλαβών και τρόποι αντιµετώπισής τους, αναλυτικές καρτέλες κινήσεων αλλά και παρακολούθησης των εγγυήσεών τους. Υπηρεσίες Διάγνωσης & Επισκευής Service in house - Service on Site Αυτόµατος ή επιλεκτικός προγραµµατισµός και ανάθεση εργασιών. Λειτουργεί σε γραφικό περιβάλλον ώστε να είναι φιλικό στη χρήση του και να διευκολύνει σηµαντικά το χρονο-προγραµµατισµό, τις αναθέσεις των εργασιών, τον έλεγχο του διαθέσιµου χρόνου ατόµων και οµάδων. Η διαχείριση του τεχνικού προσωπικού γίνεται µε προγραµµατισµό και ανάθεση εργασιών βάσει των εξειδικεύσεων και τους πρότυπους χρόνους αποπεράτωσης ανά εργασία και περιλαµβάνει απολογισµό των εργασιών. Με την παρακολούθηση των βλαβών ανά µηχάνηµα γνωρίζει άµεσα που βρίσκεται κάθε µηχάνηµα, ποιος τεχνικός το έχει αναλάβει, ποιο είναι το κόστος, τι είδους ανταλλακτικά απαιτούνται κ.λπ. Παρακολουθούνται και καταγράφονται όλες οι εργασίες service ανά µηχάνηµα και σειριακό αριθµό. Η Διαχείριση Βλαβών περιλαµβάνει αρχείο πρότυπων βλαβών, τρόπων αντιµετώπισης, προϋπολογισµό κόστους αντικατάστασης, τόσο των ανταλλακτικών όσο και της εργασίας. Υποστήριξη λειτουργιών για mobile συσκευές Η ολοκληρωµένη εξυπηρέτηση του πελάτη και η διαχείριση των προσφερό- µενων υπηρεσιών γίνεται από οποιοδήποτε σηµείο βρίσκεται ο εργαζόµενος, µε µια φορητή συσκευή. Η πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν στον πελάτη, συντελεί στον καλύτερο προγραµµατισµό και έλεγχο, παρέχοντας αναβαθµισµένη ποιότητα υπηρεσιών. Τεχνική Βάση Γνώσης & Επιλύσεων Η δηµιουργία της Βάσης Γνώσης για τα Εγχειρίδια Service και τις περιπτώσεις πιθανών βλαβών, η άµεση πρόσβαση ακόµα και αποµακρυσµένη των τεχνικών, µειώνει τους χρόνους απόκρισης στα ζητήµατα, προσφέροντας ταυτόχρονα ταχύτερη εξυπηρέτηση.

6 Το σύστηµα απευθύνεται σε επιχειρήσεις που παρέχουν Υπηρεσίες Υποστήριξης: Συµβουλευτικών Υπηρεσίων Τηλεπικοινωνιακών Συστηµάτων & Πληροφορικής Ηλεκτρονικών & Ηλεκτρονικών Συστηµάτων Ηλεκτρικών Εργαλείων & Συσκευών Ενοικίαση Μηχανηµάτων & Εξοπλισµού Συστηµάτων Θέρµανσης, Ψύξης και Κλιµατισµού Οικιακών & Επαγγελµατικών Συσκευών Εξοπλισµού Ξενοδοχείων και Εστίασης Ιατρικού, Εργαστηριακού και Επιστηµονικού εξοπλισµού Αυτοκινήτων, Γεωργικών και Χωµατουργικών Μηχανηµάτων Συµβόλαια Παροχής Υπηρεσιών Service Level Agreements Ορίζονται, διαχειρίζονται και παρακολουθούνται οι όροι κάθε συµβολαίου για συντήρηση και υποστήριξη στους καθορισµένους χρόνους ανταπόκρισης και επίλυσης, οι αντικαταστάσεις, τα υλικά συντήρησης και ανταλλακτικά, χρονοδιαγράµµατα συντήρησης, καθώς και η αξιολόγηση του συνολικού κόστους του κάθε συµβολαίου, σύµφωνα µε τις τιµολογιακές πολιτικές που το διέπουν. Το σύστηµα µπορεί να διακρίνει τις συµβατικές από τις εξωσυµβατικές υποθέσεις και να τις χειρίζεται ανάλογα. Η διάκριση των παρεχόµενων υπηρεσιών που προβλέπονται από το συµβόλαιο µε αυτές που δεν περιέχονται σε αυτό και η δυνατότητα επακριβούς αιτιολόγησής τους και τιµολόγησής τους, διασφαλίζει την αξιοπιστία της εταιρείας απέναντι στον πελάτη αλλά και προβλέψεις χρηµατορροής για τη διοίκηση. Η ολοκληρωµένη διαχείριση των προσφερόµενων υπηρεσιών βελτιστοποιεί το κόστος τους και προσανατολίζει την επιχείρηση στην ανάπτυξη και νέων κερδοφόρων προϊόντων-υπηρεσιών. Το σύστηµα υπολογίζει µε αυτόµατο τρόπο τον κύκλο ζωής των συµβολαίων και µπορεί να διαχειριστεί ανανεώσεις και παραρτή- µατα στα υπάρχοντα συµβόλαια, σε οποιαδήποτε χρονική στιγµή. Ηµέρες Συµβατικός χρόνος επίλυσης Υποθέσεων έναντι Πραγµατικού Τιµή στόχου Πραγµατική τιµή Υποθέσεις Εξυπηρέτησης Επιλύσεις ανά Τεχνικό Επιλύσεις Ανεπιτυχείς Τεχνικός Α Τεχνικός Β Τεχνικός Γ Τεχνικός Δ

7 Yποδοχή Υπόθεσης Δημιουργία Υπόθεσης Εξυπηρέτησης Προγραμματισμός Πόρων Μερικές επιχειρήσεις που αξιοποιούν τις λειτουργίες του Entersoft Service Management, ενισχύοντας την πελατοκεντρικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους, είναι: CPI A.E. Dixons Κωτσόβολος (DSGI) Infolex A.E. (Lexmark) INTERJET A.E. Παρακολούθηση Πορείας Υπόθεσης Εκτέλεση Εργασίας Διαχείρηση Ανταλλακτικών Mediterranean Nautilus Α.Ε. Mobile Technology A.E. SCAN Α.Β.Ε.Ε. VServices A.E. Άλφα Πρατηρίων Α.Ε. ΚΛΕΜΑΝ Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. Ενημέρωση Πελάτη Τιμολόγηση Υπόθεσης Service Analytics Entersoft Service Management Τεχνολογικά, βασίζεται πλήρως σε αρχιτεκτονική πολλών επιπέδων, n-tier και είναι ανεπτυγµένο σε Microsoft.NET. Διαθέτει ενσωµατω- µένο Report Generator αλλά παρέχει και ολοκλήρωση µε εφαρµογές Office. Υποστηρίζει τη χρήση barcode σε κάθε διαδικασία και επικοινωνεί εύκολα µε εξωτερικές πηγές και άλλες βάσεις δεδοµένων. Συνδέεται µε τηλεφωνικά κέντρα µέσω CTI και παρέχει αυτόµατη επικοινωνία και ενηµέρωση του πελάτη για την πορεία της υπόθεσής του µε fax, , SMS και µέσω internet, όπου ο πελάτης µπορεί να ενηµερωθεί online ή να εισάγει ένα καινούριο αίτηµα εξυπηρέτησης. Το Entersoft Service Management είναι ένα ολοκληρωµένο σύστηµα οργάνωσης και παρακολούθησης εργασιών εξυπηρέτησης, που αποσκοπεί στην παροχή αναβαθµισµένης ποιότητας υπηρεσιών, στον έλεγχο της αποτελεσµατικότητας και του κόστους, στη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Καλύπτει όλο το φάσµα των δραστηριοτήτων εξυπηρέτησης, Τηλεφωνική Υποστήριξη, Παροχή Υπηρεσιών Διάγνωσης & Επισκευών, Υπηρεσιών και Εγγυήσεων, Παροχή Συµβουλευτικών Υπηρεσιών, Διαχείριση Συµβολαίων Υπηρεσιών Υποστήριξης, µε ολοκληρωµένες λειτουργίες προστιθέµενης αξίας όπως, Διαχείριση Ανταλλακτικών, Διαχείριση Παραπόνων, Τεχνική Βάση Γνώσης & Επιλύσεων αλλά και πλούσια διοικητική πληροφόρηση µε προηγµένα Service Analytics εργαλεία. Φιλικό, Αποτελεσµατικό και Αξιόπιστο Το εξαιρετικά ευέλικτο και διαµορφώσιµο µοντέλο δηµιουργίας παρεχόµενων υπηρεσιών του Entersoft Service Management, ο ορισµός και δηµιουργία εξειδικευµένων και συνδυαστικών πακέτων παρεχόµενων υπηρεσιών µε πολλαπλά κριτήρια διαµόρφωσης, όπως βαθµός κρισιµότητας, ωρών αναγγελίας, απόστασης, αποδέκτη υπηρεσίας, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του που το καθιστούν φιλικό στον χρήστη, αποτελεσµατικό στον πελάτη και αξιόπιστο στην επιχείρηση.

8 SM-B-3000/05 10 Entersoft A.E. Service Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου GR Καλλιθέα T: F: Θεσσαλονίκη: Αντ. Τρίτση 21 GR Πυλαία T: F: Σόφια: Mladost 4 block 459, 1st floor, BG1715 Sofia T: F: info@entersoft.bg Βουκουρέστι: 13 George Galinescu Str., 4th floor, Bucharest T: F: info@entersoft.ro

Ταχύτερη & Αποτελεσματικότερη Επίλυση

Ταχύτερη & Αποτελεσματικότερη Επίλυση Ταχύτερη & Αποτελεσματικότερη Επίλυση Entersoft Mobile Service ολοκληρώνει τη λειτουργία του Entersoft Service Management Entersoft Service Management Το Entersoft Service Management καλύπτει όλο το φάσμα

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.20

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.20 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.20 «Sales Force Automation» - «Field Service» - «Merchandising» Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.18 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.14

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.14 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.14 «Sales Force Automation» και «Field Service» Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.12 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74 Καλλιθέα T:+30.210.9525.001

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Τι είναι Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Η Διαχείριση Εκτυπώσεων (Managed Print Services) είναι μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη outsource υπηρεσία, δηλαδή η ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.58

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.58 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.58 Merchandising XVan Field Service Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.50 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74 Καλλιθέα T:+30.210.9525.001

Διαβάστε περισσότερα

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός)

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός) 1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός) Περιγραφή Βραβείου Βραβεύονται συγκεκριμένες δράσεις ή προγράμματα που επιδρούν στη σκέψη, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.26

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.26 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.26 εφαρμογή «Merchandising» Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.24 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74 Καλλιθέα T:+30.210.9525.001 F:+30.210.9575.053

Διαβάστε περισσότερα

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός)

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός) 1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός) Περιγραφή Βραβείου Βραβεύονται συγκεκριμένες δράσεις ή προγράμματα που επιδρούν στη σκέψη, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ERP Τι Είναι - Χαρακτηριστικά Οφέλη από την Εφαρµογή τους 2. Μεθοδολογική Προσέγγιση Επιλογής & Υλοποίησης Συστηµάτων ERP

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.30

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.30 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.30 Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.28 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74 Καλλιθέα T:+30.210.9525.001 F:+30.210.9575.053 info@entersoft.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.24

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.24 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.24 «Sales Force Automation» - «Field Service» - «Merchandising» Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.22 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Αποδοτικότερες Πωλήσεις Αποτελεσματικό Field Marketing

Αποδοτικότερες Πωλήσεις Αποτελεσματικό Field Marketing Αποδοτικότερες Πωλήσεις Αποτελεσματικό Field Marketing Entersoft Mobile SFA αυτοματοποιεί τις διαδικασίες πωλήσεων & field marketing με τεχνολογίες αιχμής σε smartphones και tablets Ευελιξία και Αποδοτικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος!

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Το Galaxy Hotel αποτελεί τη λύση της SingularLogic για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων. 2 Λειτουργίες Front

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.10

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.10 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.10 «Sales Force Automation» και «Field Service» Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.8 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74 Καλλιθέα T:+30.210.9525.001

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Η LINK Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να καταστεί πυρήνας καινοτομικών λύσεων Τηλεματικής αναβαθμίζοντας καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Bundles & Modules MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5

Bundles & Modules MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5 Bundles & Mdules ΚΥΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ENTERPRISE SUITE ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5 Χρηματοοικονομικά Διαχείριση συναλλασσομένων (πελάτες - προμηθευτές - χρεώστες - πιστωτές) και ενδιάμεσων (πωλητές

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών 1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών Η Voiceland στα πλαίσια των επιχειρησιακών της λειτουργιών διαχειρίζεται τηλεπικοινωνιακά συστήματα μέσω των οποίων προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνίας στην πελατειακή της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Your Opinions Customer survey system

Your Opinions Customer survey system Customer survey system Στη σημερινή εποχή του έντονου εμπορικού ανταγωνισμού, είναι εμφανής η ανάγκη των επιχειρήσεων να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

CRM. Σηµειώσεις για το σεµινάριο Αθανάσιος Ν. Σταµούλης. Customer Relationship Management

CRM. Σηµειώσεις για το σεµινάριο Αθανάσιος Ν. Σταµούλης. Customer Relationship Management CRM Σηµειώσεις για το σεµινάριο Αθανάσιος Ν. Σταµούλης Customer Relationship Management Το Customer Relationship Management ή Marketing είναι µια συνολική πελατοκεντρική προσέγγιση που επιτρέπει τον εντοπισµό,

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών. Business Development Manager Mantis Hellas

Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών. Business Development Manager Mantis Hellas Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών Business Development Manager Mantis Hellas Βελτιστοποίηση απόδοσης επενδύσεων στο χώρο των Logistics ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Ανθρώπινο δυναμικό Εγκαταστάσεις Υποδομές

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Εστιατόρια, Ταβέρνες Παράδοση κατ οίκον Μπαρ, café Take away / πακέτο Βασικά πλεονεκτήµατα ifood Ασύρµατη παραγγελιοληψία Αυτοµατοποίηση στη διαχείριση των παραγγελιών

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριµένα τα τρία βασικά modules περιέχουν τα παρακάτω στοιχεία :

Συγκεκριµένα τα τρία βασικά modules περιέχουν τα παρακάτω στοιχεία : Insurance NET Η εφαρµογή Insurance Net βασίζεται σε ένα κεντρικό άξονα που αποτελείται από τα αρχεία Πελατών, Συνεργατών & Αποδείξεων. Όλες οι λειτουργίες είναι δοµηµένες επάνω στον κεντρικό άξονα των

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech CRM Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech.CRM Σύνοψη Το Natech.CRM αποτελεί μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή η οποία ενοποιεί: τις πωλήσεις την οργάνωση εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker.

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. 1 Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. Η αλυσίδα καταστημάτων Ok Anytime Markets, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, αναζητούσε λογισμικό το οποίο θα βελτίωνε

Διαβάστε περισσότερα

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών «Περιεχόµενα 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών 05 Χαρακτηριστικά Τι περιλαµβάνει το epolis 06 Πλεονεκτήµατα Λύσεις και οφέλη του προγράµµατος

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30 Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας Sales Factor Θέματα Παρουσίασης 1 Ποια είναι η Sales Factor 2 Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας 3 Ανθρώπινο Δυναμικό & Εξωτερικές Συνεργασίες 4 Οικονομικά Στοιχεία & Οφέλη Συνεργασίας 5 Πρόταση Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Αποδοτικό Data Center. «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία»

Αποδοτικό Data Center. «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία» Αποδοτικό Data Center «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία» To Data Center Το Data Center αποτελεί την καρδιά της μηχανογράφησης και της επεξεργασίας των Πληροφοριών, που έχουν πλέον θεμελιώδη θέση

Διαβάστε περισσότερα

ποτελεσματικότητα διαδικασίες sms ταχύτητα οργανόγραμμα ανάθεσηαρχειοθέτηση υτοματοποιημένη εκτέλεση ψηφιακή υπογραφή ISO ενημερώσεις διαγράμματα

ποτελεσματικότητα διαδικασίες sms ταχύτητα οργανόγραμμα ανάθεσηαρχειοθέτηση υτοματοποιημένη εκτέλεση ψηφιακή υπογραφή ISO ενημερώσεις διαγράμματα ργασίες διαδικασίες ειδικότητες παρατηρήσεις διαγράμματα οργανόγραμμα μειωμένο κόστος αποθήκευσης ανάθεσηαρχειοθέτηση email στατιστικά Ηλεκτρονική Διαχείριση Διαδικασιών υτοματοποιημένη εκτέλεση χρόνοι

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Το πρόγραµµα Digi-Retail απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, που ανεξάρτητα από τη νοµική τους µορφή, ασκούν οικονοµική δραστηριότητα στους τοµείς

Διαβάστε περισσότερα

ISO 9001 σε εργοληπτικές και άλλες επιχειρήσεις μηχανικών

ISO 9001 σε εργοληπτικές και άλλες επιχειρήσεις μηχανικών Συστήματα Πoιότητας ISO 9001 σε εργοληπτικές και άλλες επιχειρήσεις μηχανικών Γιώργος Σταμπουλής Χημικός Μηχανικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ενημέρωση για τη φύση, το περιεχόμενο, τον τρόπο εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Συστηµατική παρακολούθηση και καταγραφή όλων των φάσεων παραγωγής σε πραγµατικό χρόνο Το Σύστηµα Ιχνηλασιµότητας ICHNOS της εταιρείας Data & Control Systems είναι ένα ολοκληρωµένο σύστηµα το οποίο καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένη διαχείριση εκτυ ώσεων

Ολοκληρωµένη διαχείριση εκτυ ώσεων Ολοκληρωµένη διαχείριση εκτυ ώσεων Managed Print Services - MPS H 24PCσας δίνει την δυνατότητα να ελαχιστοποιήσετε σε αρκετά σημαντικό βαθμό τα συνολικά κόστη των εκτυπώσεων της εταιρείας σας μέσα απο

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Λιανικής με ετήσια ενοικίαση λογισμικού έκπτωση 50%

Τιμοκατάλογος Λιανικής με ετήσια ενοικίαση λογισμικού έκπτωση 50% Προσφορές έως 31/12/2018 Σημαντική Διευκρίνιση : Διευκρινίζουμε ότι οι παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν μόνο την αξία ενοικίασης ή αγοράς του λογισμικού. Για διάφορες τεχνικές εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε τη φήμη σας Γνωρίστε τους social-πελάτες σας

Διαχειριστείτε τη φήμη σας Γνωρίστε τους social-πελάτες σας Διαχειριστείτε τη φήμη σας Γνωρίστε τους social-πελάτες σας Με ποια επιχειρήματα το κάνει; Πως ενισχύονται οι θετικές αναφορές και πώς να αναστρέφονται οι αρνητικές; Πως μπορεί κανείς να διαχειρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Εξειδικευμένη Λύση Μηχανογράφησης για Επιχειρήσεις Ταχυμεταφορών Συμβατό με τα πιο γνωστά Περιφερειακά

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. Πληροφοριακά Συστήµατα: Κατηγορίες και Κύκλος Ζωής. Π.Σ. ιαχείρισης Πράξεων. Π.Σ. ιοίκησης. Κατηγορίες Π.Σ. Ο κύκλος ζωής Π.Σ.

Περιεχόµενα. Πληροφοριακά Συστήµατα: Κατηγορίες και Κύκλος Ζωής. Π.Σ. ιαχείρισης Πράξεων. Π.Σ. ιοίκησης. Κατηγορίες Π.Σ. Ο κύκλος ζωής Π.Σ. Πληροφοριακά Συστήµατα: Κατηγορίες και Κύκλος Ζωής Περιεχόµενα Κατηγορίες Π.Σ. ιαχείρισης Πράξεων ιοίκησης Υποστήριξης Αποφάσεων Έµπειρα Συστήµατα Ατόµων και Οµάδων Ο κύκλος ζωής Π.Σ. Ορισµός Φάσεις Χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.)

Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.) Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2_Egxeiridio_Poiothtas_v03 Σελίδα 1 από 16 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ σελίδα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΕΠΑ 3 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Εφαρμογής i-flow (i-flow HelpDesk Services)

Παρουσίαση Εφαρμογής i-flow (i-flow HelpDesk Services) Παρουσίαση Εφαρμογής i-flow (i-flow HelpDesk Services) Περιεχόμενα Παρουσίασης A. Εισαγωγή στην Εφαρμογή i-flow B. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εφαρμογής i-flow C. Λειτουργική Διαδικασία Εφαρμογής i-flow D.

Διαβάστε περισσότερα

Your Opinions Customer survey system

Your Opinions Customer survey system Customer survey system Στη σημερινή εποχή του έντονου εμπορικού ανταγωνισμού, είναι εμφανής η ανάγκη των επιχειρήσεων να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία PRIORITY & INTERAMERICAN:

Συνεργασία PRIORITY & INTERAMERICAN: Συνεργασία PRIORITY & INTERAMERICAN: GDPR, από τη θεωρία στην πράξη Δ. Στασινόπουλος PRIORITY, IT Governance Dep. Director 22Φεβρουάριου 2019 Σ.Μολίνου INTERAMERICAN, Information Security & Data Protection

Διαβάστε περισσότερα

O πελάτης στο επίκεντρο

O πελάτης στο επίκεντρο Ημερίδα ΕΕΤΤ Ποιότητα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών & Προστασία Καταναλωτών O πελάτης στο επίκεντρο Η εξυπηρέτηση του πελάτη κομβικό σημείο για την εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης Tom Στράτος, Διευθυντής Εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH. Natech.

Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH. Natech. Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH Natech. Τι είναι Το Natech.CRM είναι μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή που ενοποιεί τις πωλήσεις, την οργάνωση εργασιών,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PHARMATHEN ΑΒΕΕ... 3 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης

Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα και υψηλό κόστος, ανακαλύπτοντας τα οφέλη της υπηρεσίας ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft Dynamics NAV & Verticals

Microsoft Dynamics NAV & Verticals Microsoft Dynamics NAV & Verticals 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics NAV ERP Τι είναι; Το Enterprise Resource Planning (ERP) είναι μια λύση λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

ιαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ιαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Εφοδιαστική Αλυσίδα Εισαγωγικές

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρείες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Εταιρείες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Μέρος 13 Εταιρείες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Ανάπτυξη νέων προϊόντων-υπηρεσιών 13.1.1 Χρηµατοδότηση λειτουργίας Έρευνας & Ανάπτυξης (Ε&Α): A. εν υπάρχει προϋπολογισµός για Ε&Α. Η λειτουργία της

Διαβάστε περισσότερα

4 ο Συνέδριο e Business και Social Media World

4 ο Συνέδριο e Business και Social Media World 4 ο Συνέδριο e Business και Social Media World Του Παναγιώτη Πιέρρου, Διευθύνοντα Συμβούλου της My Call Center Οι περισσότεροι ειδικοί θα σας πουν: 1. SEO 2. Ευκολία στην χρήση για τον πελάτη 3. Corporate

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.22

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.22 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.22 «Sales Force Automation» - «Field Service» - «Merchandising» Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.20 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP Στρατηγική Επιλογή Οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης απαιτούν την ύπαρξη στρατηγικών στόχων και επιλογών, τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Κινητήριος δύναμη και των δύο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ (Συμβόλαιο Διασφάλισης Ποιότητας SLA)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ (Συμβόλαιο Διασφάλισης Ποιότητας SLA) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ (Συμβόλαιο Διασφάλισης Ποιότητας SLA) Η Εταιρία και ο αντισυμβαλλόμενος Χρήστης, συμφωνούν για την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών (από την πρώτη προς τον δεύτερο) εξ αυτών που αναφέρονται στην

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση κερδών μέσω της μετάβασης σε πελατοκεντρικό μοντέλο επιχείρησης

Αύξηση κερδών μέσω της μετάβασης σε πελατοκεντρικό μοντέλο επιχείρησης Αύξηση κερδών μέσω της μετάβασης σε πελατοκεντρικό μοντέλο επιχείρησης Παρουσίαση του CRM Customer Relationship Management Ιανουάριος 2005 Αντζέντα... Βελτίωση εταιρικής εικόνας Απόκτηση πολύτιμης γνώσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMAZE A.E. ΕΚΔΟΣΗ 02

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMAZE A.E. ΕΚΔΟΣΗ 02 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMAZE A.E. ΕΚΔΟΣΗ 02 Αθήνα, 26/5/2011 Σελίδα 2 από11 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... 4 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... 5 ΓΕΝΙΚΑ... 5 ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ E-INVOICING 1 η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα 1 η Ολοκληρωμένη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης βασισμένη στην Ελληνική Νομοθεσία και το Φορολογικό Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

LABORATORY INFORMATION MANAGEMENT SYSTEM

LABORATORY INFORMATION MANAGEMENT SYSTEM LABORATORY INFORMATION MANAGEMENT SYSTEM Σύστημα Διαχείρισης των Πληροφοριών του Εργαστηρίου (LIMS) Κωνσταντίνος Παπανώτας Τεχνικός Διευθυντής Εργαστηρίων Appert A.E. Επικεφαλής Αξιολογητής Ε.ΣΥ.Δ. LIMS

Διαβάστε περισσότερα

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FRANCHISE H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ CRM

ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ CRM Το απόλυτο εργαλείο για την οργάνωση, παρακολούθηση, διαχείριση και βελτιστοποίηση των πελατειακών σχέσεων της επιχείρησής σας! Το ANTYXSOFT CRM διατίθεται σε δύο εκδόσεις (Basic και Advanced) ενώ προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρόλος της Τεχνολογίας (Software) στον Συνεδριακό Τουρισµό. Αντώνης Σακελλαρόπουλος. Πρόεδρος & /νων Σύµβουλος PANASOFT A.E

Ο Ρόλος της Τεχνολογίας (Software) στον Συνεδριακό Τουρισµό. Αντώνης Σακελλαρόπουλος. Πρόεδρος & /νων Σύµβουλος PANASOFT A.E Ο Ρόλος της Τεχνολογίας (Software) στον Συνεδριακό Τουρισµό Αντώνης Σακελλαρόπουλος Πρόεδρος & /νων Σύµβουλος PANASOFT A.E Σκοπός Η ανάδειξη του σηµαντικού ρόλου που παίζει το εξειδικευµένο Software στην

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Επιχειρηματικά Οφέλη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Επιχειρηματικά Οφέλη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Επιχειρηματικά Οφέλη 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ (1) 2 Ένα διοικητικό στέλεχος πρέπει να είναι σε θέση να προσδιορίζει συγκεκριμένα και αναλυτικά τα επιχειρηματικά οφέλη που προκύπτουν στην επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

Ερεύνα ικανοποιήσης πελάτη για το Open Accounting και τις υπηρεσίες της Open System solutions

Ερεύνα ικανοποιήσης πελάτη για το Open Accounting και τις υπηρεσίες της Open System solutions Ερεύνα ικανοποιήσης πελάτη για το Open Accounting και τις υπηρεσίες της Open System solutions 1 Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ειδικά συστήματα κρατήσεων για την διεκπεραίωση των επιχειρησιακών αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Ημερομηνίες: 30/1/2018 Λευκωσία 6/2/2018 Λεμεσός Σε συνεργασία με: ΚΕΒΕ Η οργάνωση γραφείου, αποτελεί στοιχείο κρίσιμης σημασίας για την κάθε επιχείρηση, αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ κεφάλαιο 1 ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1. Εισαγωγή Μ έχρι αρκετά πρόσφατα, η έννοια του μάρκετινγκ των υπηρεσιών αποτελούσε μια έννοια χωρίς ιδιαίτερη αξία αφού, πρακτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Total Banking Solution

Total Banking Solution Natech CSB2 Total Banking Solution Σχεδιάστε την τραπεζική σας στρατηγική Η NATECH EINAI Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Οι τράπεζες δε δύνανται πλέον να επαναπαύονται σε τραπεζικές εφαρμογές του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα

Yuboto Company Profile. Yuboto Ltd Company Profile. Εταιρικό προφίλ της Yuboto (Mobile Marketing/Telecoms)

Yuboto Company Profile. Yuboto Ltd Company Profile. Εταιρικό προφίλ της Yuboto (Mobile Marketing/Telecoms) Yuboto Company Profile 1 Yuboto Ltd Company Profile Εταιρικό προφίλ της Yuboto (Mobile Marketing/Telecoms) Yuboto Mobile www.yuboto.com Marketing/Telecoms 2 Yuboto Company Profile 1. Η Εταιρεία Η Yuboto

Διαβάστε περισσότερα

Νέες τεχνολογίες εισάγονται ή χρησιµοποιούνται

Νέες τεχνολογίες εισάγονται ή χρησιµοποιούνται special report τoυ Γιώργου Φετοκάκη / gfetokakis@boussias.com Jobs scheduling Η χρυσή τοµή της αυτοµατοποίησης Μια λύση job scheduling πρέπει να είναι αρκετά περιεκτική. Πρέπει να υποστηρίζει την ενσωµάτωση

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Μεταφορικές Επιχειρήσεις Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Lets talk about CEX Customer experience

Lets talk about CEX Customer experience Lets talk about CEX Customer experience Μήπως η τελική εμπειρία του πελάτη έχει πολύ μεγάλο ρόλο στην επόμενη επιλογή του. Ποιοι είναι οι καθημερινοί παράγοντες που επηρεάζουν τον πελάτη άρα και τις πωλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΖΗΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΖΗΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΖΗΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΡΟΣΗΜΑ 1998 - Πιστοποίηση κατά ISO 9001 2002 Εγκαίνια νέων «οικολογικών» εγκαταστάσεων στα Σπάτα Αττικής 2003 - Πιστοποίηση Committed to Excellence του

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο Thesis... 02. Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03. Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04. Εκκρεμότητες... 08

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο Thesis... 02. Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03. Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04. Εκκρεμότητες... 08 Εισαγωγή... 01 Είσοδος στο Thesis... 02 Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03 Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04 Εκκρεμότητες... 08 Φάκελος Εγγράφων Συνεργάτη... 10 Αναζήτηση Εκκρεμοτήτων... 12 Πρότυπα Αιτήσεων...

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Δημήτριος Καρδαράς

Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Δημήτριος Καρδαράς «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ CRM ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» Ονοματεπώνυμο: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Δημήτριος Καρδαράς ΜΑΙΟΣ 2015 Η έννοια και οι βασικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Τρόποι και Μεθοδολογία Τεχνικής Υποστήριξης Υπολογιστικά Συστήματα Υπολογιστικό Σύστημα (Υ.Σ.) λέγεται μία πλήρης υπολογιστική

Διαβάστε περισσότερα

PYLON BUSINESS ACCOUNTING / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY

PYLON BUSINESS ACCOUNTING / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY PYLON BUSINESS ACCOUNTING / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Η Σύμβαση Παροχής Νέων Εκδόσεων & Υποστήριξης περιλαμβάνει την παροχή όλων των νέων

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες exray CRM Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες Προσφέρουμε ένα CRM πληροφοριακό σύστημα... που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εταιρείας σας, όχι η

Διαβάστε περισσότερα

Επιθεώρηση Εργασίας. Αναβαθμισμένες υπηρεσίες για όλους ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ

Επιθεώρηση Εργασίας. Αναβαθμισμένες υπηρεσίες για όλους ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ Επιθεώρηση Εργασίας Αναβαθμισμένες υπηρεσίες για όλους ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ ΣΏΜΑ ΕΠΙΘΕΏΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΤΑΜΕΊΟ ΜΕ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ. www.en-come.com

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ. www.en-come.com ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ / ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ / ΤΕΧΝΙΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ / ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΑΠΌΔΟΣΗΣ / ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΩΝ GR www.en-come.com ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.Ορισµοί 2. Στόχοι 3. Αρµοδιότητες Τµήµατος ιαχείρισης Παραπόνων 4. Κατηγοριοποίηση Παραπόνων 5. Θεσµικό Πλαίσιο Λειτουργίας Τµήµατος «Συνήγορος του

Διαβάστε περισσότερα

Αγορά. Η βιώσιµη ανάπτυξη της εταιρείας µας είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε το υπεύθυνο επιχειρείν

Αγορά. Η βιώσιµη ανάπτυξη της εταιρείας µας είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε το υπεύθυνο επιχειρείν Αγορά 12 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ 16 ΕΙΡΗΝΗ, ΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ 17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2 Σύντομη παρουσίαση των χαρακτηριστικών του λογισμικού Το HellasSoft G2 είναι ένα αλληλένδετο σύστημα παρακολούθησης των πόρων της επιχείρησης (ERP). Eίναι ανεπτυγμένο στη τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ escm ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ escm ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΠΜΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (Α.Μ. 2659) ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ escm ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΚΙΕΣ 30/10/2018 ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:30932 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ CPV: 72267000-4 Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής λογισμικού ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Υπηρεσίες αναβάθμισης λογισμικών Προϋπολογισμού 4.987,28 (Συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ποιότητας Έργων 6 η Διάλεξη. Δηµήτριος Τσέλιος Μεταπτυχιακό πρόγραµµα στη Διαχείριση Έργων και Προγραµµάτων

Διοίκηση Ποιότητας Έργων 6 η Διάλεξη. Δηµήτριος Τσέλιος Μεταπτυχιακό πρόγραµµα στη Διαχείριση Έργων και Προγραµµάτων 1 Διοίκηση Ποιότητας Έργων 6 η Διάλεξη Δηµήτριος Τσέλιος 29-04-2017 Μεταπτυχιακό πρόγραµµα στη Διαχείριση Έργων και Προγραµµάτων 2 Περιεχόµενα της 6 ης Διάλεξης Κόστος Ποιότητας Συνάρτηση Απώλειας Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα