«Βλάβη σε μονωτικό σύνδεσμο στο Σταθμό Εισόδου Δικτύου Διανομής, Βόρειας Λάρισας - Έκτακτη τροφοδότηση Βιομηχανικού πελάτη με CNG»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«Βλάβη σε μονωτικό σύνδεσμο στο Σταθμό Εισόδου Δικτύου Διανομής, Βόρειας Λάρισας - Έκτακτη τροφοδότηση Βιομηχανικού πελάτη με CNG»"

Transcript

1 «Βλάβη σε μονωτικό σύνδεσμο στο Σταθμό Εισόδου Δικτύου Διανομής, Βόρειας Λάρισας - Έκτακτη τροφοδότηση Βιομηχανικού πελάτη με CNG»

2 Προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση κρίσεων Τον Ιούνιο του 2018 στη Θεσσαλία, πραγματοποιήθηκε προληπτικός έλεγχος της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας προκειμένου να διαπιστωθεί η πληρότητα και η ασφάλεια του εξοπλισμού Άμεσης Επέμβασης CNG, από εκπροσώπους της Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δικτύου & Νέων Συνδέσεων, της Διεύθυνσης Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου, καθώς και της Διεύθυνσης Ποιότητας, Υγείας & Ασφάλειας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

3 Προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση κρίσεων Πραγματοποιήθηκε έλεγχος των Πιστοποιητικών του οχήματος μεταφοράς φιαλών CNG, του οχήματος μεταφοράς καμπίνας αποσυμπίεσης και του οχήματος μεταφοράς κατάλληλου εξοπλισμού του Εργολάβου CNG.

4 Προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση κρίσεων Επίσης, πραγματοποιήθηκε Δοκιμή Λειτουργίας της καμπίνας αποσυμπίεσης CNG με το βυτίο μεταφοράς CNG, για πιθανή διαρροή ή βλάβη στον καυστήρα, τους ρυθμιστές κ.α.

5 2 η Άσκηση Ετοιμότητας-Ασφάλειας Εφοδιασμού - Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στη Θεσσαλία, η 2η Άσκηση Ετοιμότητας- Ασφάλειας Εφοδιασμού για το έτος 2018 της ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Στην επιτυχία της συνέβαλαν το προσωπικό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και της αρμόδιας εργοληπτικής εταιρείας. Σκοπός της άσκησης που πραγματοποίησε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην περιοχή του Συκουρίου της Θεσσαλίας ήταν: η δοκιμασία και o έλεγχος της πληρότητας των σχεδίων έκτακτης ανάγκης, η απαιτούμενη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων δομών, τόσο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ όσο και με την ανάδοχο εργοληπτική εταιρεία Άμεσης Επέμβασης και την ανάδοχο εργοληπτική εταιρεία CNG, η βελτίωση του συντονισμού, της επικοινωνίας και του τρόπου διαχείρισης της πληροφορίας, η λειτουργία και η τροφοδοσία με συμπιεσμένο φυσικό αέριο CNG, η αποτελεσματική αντιμετώπιση του έκτακτου συμβάντος. Το σενάριο αφορούσε «Βλάβη σε μονωτικό σύνδεσμο σε χαλύβδινο αγωγό στο ΣΕΔΔ Βόρειας Λάρισας και την έκτακτη τροφοδότηση βιομηχανικού πελάτη με CNG»

6 2 η Άσκηση Ετοιμότητας-Ασφάλειας Εφοδιασμού - Στην Άσκηση Ετοιμότητας συμμετείχαν οι εξής Διευθύνσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Διεύθυνση Ανάπτυξης Δικτύου & Νέων Συνδέσεων Επικοινωνία με τις Αρχές Διοργάνωση και προγραμματισμός της Άσκησης Ετοιμότητας Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου Άμεσης Επέμβασης Καταγραφή εξοπλισμού οχημάτων Αναδόχου & εταιρείας Συγκέντρωση οπτικού και ηχητικού υλικού Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων Καταγραφή των δραστηριοτήτων της Άσκησης Διεύθυνση Ποιότητας, Υγείας & Ασφάλειας Καταγραφή ημερολογίου Συμβάντος Διεύθυνση Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου Εκτέλεση σεναρίου Άσκησης Ετοιμότητας

7 Η Διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύου & Νέων Συνδέσεων Θεσσαλίας ενημερώνει τον Γενικό Διευθυντή για την έναρξη της Άσκησης. Η Άσκηση ξεκίνησε στις 07:07 π.μ., όταν το Τηλεφωνικό Κέντρο Άμεσης Επέμβασης δέχτηκε κλήση από διερχόμενο πολίτη για έντονο θόρυβο & οσμή φυσικού αερίου εντός του Σταθμού Εισόδου Δικτύου Διανομής της Βόρειας Λάρισας. Στις 07:10 π.μ., το Τηλεφωνικό Κέντρο Άμεσης Επέμβασης μεταβιβάζει την κλήση στον ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει τον ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ (07:14 π.μ.). Το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι o Βιομηχανικός Πελάτης (εργοστάσιο EXALCO), ο οποίος τροφοδοτείται από το σταθμό IRI του οποίου η τροφοδοσία διακόπτεται, δεν δύναται να διακόψει την παραγωγική διαδικασία. Για τον λόγο αυτό, ο πελάτης θα τροφοδοτηθεί με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG )έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη.

8 Τόπος διεξαγωγής της άσκησης ΣΗΜΕΙΟ ΒΛΑΒΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

9 Στις 07:36 π.μ. προσέρχεται στον τόπο του συμβάντος ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ, ο οποίος ενημερώνει για την άφιξη του το Τηλεφωνικό Κέντρο (07:40 π.μ.) και πραγματοποιεί την αρχική αυτοψία. Τεχνικός της ΕΔΑ ΘΕΣΣ διαπιστώνει ότι υπάρχει ρήξη του μονωτικού συνδέσμου στο Σταθμό Εισόδου Βόρειας Λάρισας. Επιπλέον διαπιστώνει ότι υπάρχει διαρροή αερίου, και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της περιοχής.

10 Στις 07:46 π.μ. ο Τεχνικός ενημερώνει τον ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ότι για λόγους ασφάλειας πρέπει να διακοπεί η παροχή κλείνοντας τις κεντρικές βάνες. Στις 07:49 π.μ. ο Διευθυντής Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου Θεσσαλίας, μετά την ενημέρωση του Διευθυντή Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου, δίνει εντολή στον Υπεύθυνο Επιφυλακής να ενημερώσει τον Επιχειρησιακό Τεχνικό Επιφυλακής για να κλείσουν αρχικά, η βάνα Β34Α και στη συνέχεια οι βάνες Β4Α, Β2Α και Β43Α, και να οργανώσει την επέμβαση των ομάδων. Κατόπιν, ενημερώνει την Διευθύντρια Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων Θεσσαλίας για τις περιοχές και τους πελάτες που διακόπτονται και ζητά τη συνδρομή της για την ενημέρωση τους. Βάνα Β34Α Βάνα Β43Α

11 Βάνα Β36Α Βάνα B4Α Βάνα Β43Α Βάνα Β2Α Σημεία επεμβάσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, προκειμένου να κλείσουν οι κεντρικές βάνες.

12 Η Διευθύντρια Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων Θεσσαλίας ενημερώνεται κατόπιν επικοινωνίας, ότι το εργοστάσιο EXALCO δεν δύναται να διακόψει την παραγωγική διαδικασία. Κατόπιν, αφού ενημερωθεί σχετικά ο Διευθυντής Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου Θεσσαλίας και λάβει έγκριση από τον Δ/ντή Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου, καλεί την ανάδοχο εργοληπτική εταιρεία Άμεσης Επέμβασης CNG για την άμεση ανταπόκριση και την προμήθεια 1000Nm3 (διάρκεια 2-3 ώρες) στο ΙΡΙ (Επαρχιακή οδός Λάρισας Συκουρίου). Εργοστάσιο EXALCO ΙΡΙ 05-01

13 Επεμβάσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Στις 07:53 π.μ. αναχωρεί το όχημα μεταφοράς CNG αποτελούμενο από 78 φιάλες (συνολικής πίεσης 175bar και 2925m3), το όχημα μεταφοράς καμπίνας αποσυμπίεσης και το όχημα μεταφοράς του προσωπικού της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας. Βυτίο Μεταφοράς CNG Καμπίνα Αποσυμπίεσης

14 Οι τεχνικοί και ο Υπεύθυνος Μέσης Πίεσης μεταβαίνουν στο Σταθμό Εισόδου Δικτύου Διανομής Βόρειας Λάρισας με σκοπό να εκκινήσουν τις ενέργειες αποσυμπίεσης του δικτύου και αποκατάστασης της βλάβης.

15 Στις 08:30 π.μ. καταφθάνει στο σταθμό ΙΡΙ το προσωπικό του τομέα Συντήρησης της Διεύθυνσης Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου Θεσσαλίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και εκτελεί τις σχετικές ενέργειες για την τροφοδότηση του με CNG (εξαέρωση και άνοιγμα βανών για τοποθέτηση κατάλληλων ρακόρ-συνδέσμων για την τροφοδότηση με CNG). Στις 08:35 π.μ. επεμβαίνει η ομάδα Άμεσης Επέμβασης CNG της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας με το Όχημα Επιφυλακής STEEL, για την αποκατάσταση του προβλήματος.

16 Στις 08:50 π.μ. ξεκινούν οι προκαταρκτικές εργασίες για την τροφοδότηση με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG): Τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης στην είσοδο του ΙΡΙ Εκφόρτωση της καμπίνας αποσυμπίεσης στο έδαφος πλάι στο Σταθμό ΙΡΙ 05-01, με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Τοποθέτηση κατάλληλων εύκαμπτων συνδέσμων μεταξύ βυτίου-συστοιχίας φιαλών & καμπίνας αποσυμπίεσης. Τοποθέτηση κατάλληλων γειώσεων. Έλεγχοι και δοκιμές λειτουργίας του εξοπλισμού CNG.

17 Στις 08:50 π.μ. καταφθάνει στον τόπο επέμβασης, o Διευθυντής Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου Θεσσαλίας, ο Διευθυντής Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου και ο Υπεύθυνος Λειτουργίας Δικτύου Θεσσαλίας. Στις 08:56 π.μ. καταφθάνει στον τόπο του συμβάντος η Διευθύντρια Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων Θεσσαλίας η οποία ενημερώνει τον Διευθυντή Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων.

18 Στις 09:20 π.μ. ξεκινούν οι σχετικές εργασίες για την τροφοδότηση από την ανάδοχο εργοληπτική εταιρεία. Το συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG), αρχικά εισέρχεται στον αποσυμπιεστή με πίεση 100 bar για έλεγχο διαρροών και σταδιακά αυξάνεται η πίεση του έως τα 170 bar. Πραγματοποιείται η προθέρμανση του φυσικού αερίου με τους λέβητες αερίου, μέσω των εναλλακτών θερμότητας (νερό-φυσικό αέριο).

19 Στις 10:00 π.μ. ξεκινά η έναρξη τροφοδοσίας με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) στον Σταθμό Διανομής ΙΡΙ με πίεση εισόδου 16 bar και θερμοκρασία στους 15 C. H τροφοδότηση θα πραγματοποιηθεί για 1 περίπου ώρα. Στις 10:30 π.μ. η πίεση στο σημείο εισόδου του αποσυμπιεστή αγγίζει τα 170bar και η θερμοκρασία του φυσικού αερίου βρίσκεται στους 16,5 C.

20 Στις 11:00 π.μ. ο τεχνικός της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας διακόπτει βαθμιαία την τροφοδοσία στην καμπίνα αποσυμπίεσης μέσω της βαλβίδας, μειώνοντας την πίεση παροχής. Στο σημείο αυτό, η πίεση του συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) στο βυτίο μεταφοράς CNG αντιστοιχούσε σε 145 bar (αρχική πίεση 170 bar). Στις 11:08 π.μ. ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης του αγωγού.

21 Στις 11:08 π.μ., ο Διευθυντής Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου Θεσσαλίας δίνει εντολή στον Υπεύθυνο Λειτουργίας Δικτύου να προχωρήσει στις ενέργειες αποκατάστασης τροφοδοσίας του Δικτύου Διανομής και στην παύση τροφοδότησης του σταθμού IΡI με CNG. Η συνολική ποσότητα τροφοδότησης προσεγγίζει τα 350 m 3. Στις 11:20 π.μ. ο Επιχειρησιακός Τεχνικός καλεί το Τηλεφωνικό Κέντρο Άμεσης Επέμβασης για την ολοκλήρωση της επανατροφοδότησης του Δικτύου Διανομής και τη λήξη του συμβάντος. Στις 11:20 π.μ. ο Διευθυντής Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου Θεσσαλίας ενημερώνει τον Διευθυντή Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου, την Διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων Θεσσαλίας για την επιτυχή ολοκλήρωση της Άσκησης. Στις 11:25 π.μ. η Διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων Θεσσαλίας ενημερώνει τον Γενικό Διευθυντή για την επιτυχή ολοκλήρωση της Άσκησης.

22 Στην Άσκηση Ετοιμότητας-Ασφάλειας Εφοδιασμού τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και οδηγίες, ενώ επιπρόσθετα πραγματοποιήθηκαν όλες οι αναγκαίες προληπτικές ενέργειες και έλεγχοι του συστήματος διανομής φυσικού αερίου.

«Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Συμβολή των οδών Καπετάν Χάψα με επαρχιακή οδό Θέρμης-Τριαδίου, Θέρμη (ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ)

«Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Συμβολή των οδών Καπετάν Χάψα με επαρχιακή οδό Θέρμης-Τριαδίου, Θέρμη (ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ) «Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Συμβολή των οδών Καπετάν Χάψα με επαρχιακή οδό Θέρμης-Τριαδίου, Θέρμη (ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ) Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλίας

4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλίας 4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων Διεύθυνση Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων Διεύθυνση Λειτουργίας και Συντήρησης Δικτύου Λάρισα, 19.12.2018 1 Με απόλυτη επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλονίκης

4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλονίκης 4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων Διεύθυνση Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων Διεύθυνση Λειτουργίας και Συντήρησης Δικτύου Θεσσαλονίκη, 18.12.2018 1 Με απόλυτη επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

«Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Νικολάου Πλαστήρα 20Α, Σίνδος (ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Νικολάου Πλαστήρα 20Α, Σίνδος (ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Νικολάου Πλαστήρα 20Α, Σίνδος (ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, η 3η Άσκηση Ετοιμότητας

Διαβάστε περισσότερα

«Πυρκαγιά σε Σταθμό Διανομής» Πάρκο Αγίου Νικολάου, Καρδίτσα Δήμος Καρδίτσας

«Πυρκαγιά σε Σταθμό Διανομής» Πάρκο Αγίου Νικολάου, Καρδίτσα Δήμος Καρδίτσας «Πυρκαγιά σε Σταθμό Διανομής» Πάρκο Αγίου Νικολάου, Καρδίτσα Δήμος Καρδίτσας Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 στη Καρδίτσα, η 3η Άσκηση Ετοιμότητας για το έτος 2017 της

Διαβάστε περισσότερα

2 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016

2 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016 2 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016 «Ταυτόχρονη Έλλειψη αερίου λόγω θραύσης αγωγού» Συμβάν Νο 1 Τρίκαλα Πάρκο Ματσόπουλου Συμβάν Νο 2 Λάρισα Τερψιθέα 21 Οκτωβρίου 2016 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Συμβάν

Διαβάστε περισσότερα

«Βλάβες στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Λάρισας λόγω σεισμικής δόνησης»

«Βλάβες στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Λάρισας λόγω σεισμικής δόνησης» «Βλάβες στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Λάρισας λόγω σεισμικής δόνησης» Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 στη Λάρισα, η 2η Άσκηση Ετοιμότητας για το έτος

Διαβάστε περισσότερα

2 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016

2 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016 2 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016 «Ταυτόχρονη Έλλειψη αερίου λόγω θραύσης αγωγού» Συμβάν Νο 1 Oδός Θέτιδος - Δήμος Καλαμαριάς Συμβάν Νο 2 Oδός Αντώνη Τρίτση - Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου 19 Οκτωβρίου 2016 ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

3 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλίας

3 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλίας 3 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκη, 27.11.2018 1 Δομή Διαχείρισης Τοπικής/ Γενικής Κρίσης Υφιστάμενη δομή Διαχείρισης Τοπικής/ Γενικής Κρίσης Επικεφαλής Ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

3 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλονίκης

3 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλονίκης 3 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκη, 21.11.2018 1 Δομή Διαχείρισης Τοπικής/ Γενικής Κρίσης Υφιστάμενη δομή Διαχείρισης Τοπικής/ Γενικής Κρίσης Επικεφαλής Ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

4 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016

4 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016 4 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016 «ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΝΤΑΣΗΣ 6,2 R ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΣΗΡΟΥ» ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1 Με απόλυτη επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΈΣ ΤΙ ΜΟΡΦΉ ΑΕΡΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Η ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ (VIRTUAL

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές Ανάπτυξης, Στρατηγική & Ρυθμιστικό Πλαίσιο

Προοπτικές Ανάπτυξης, Στρατηγική & Ρυθμιστικό Πλαίσιο Προοπτικές Ανάπτυξης, Στρατηγική & Ρυθμιστικό Πλαίσιο 27.06.2018 11th SE Europe Energy Dialogue "Energy Market Transition and Energy Security in SE Europe MET Hotel, Thessaloniki Κύρια Επιχειρησιακά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Κ ΑΤΑ ΛΟ Γ Ο Σ Ε Π Ι ΚΟΥ Ρ Ι Κ Ω Ν Κ Α Ι Τ Ι Μ ΟΛΟ Γ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΥΠΗΡΕΣ Ι Ω Ν Ε Δ Α ΑΤ Τ Ι Κ Η Σ. Διεύθυνση Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων Διανομής

Κ ΑΤΑ ΛΟ Γ Ο Σ Ε Π Ι ΚΟΥ Ρ Ι Κ Ω Ν Κ Α Ι Τ Ι Μ ΟΛΟ Γ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΥΠΗΡΕΣ Ι Ω Ν Ε Δ Α ΑΤ Τ Ι Κ Η Σ. Διεύθυνση Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων Διανομής Κ ΑΤΑ ΛΟ Γ Ο Σ Ε Π Ι ΚΟΥ Ρ Ι Κ Ω Ν Κ Α Ι Τ Ι Μ ΟΛΟ Γ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΥΠΗΡΕΣ Ι Ω Ν Ε Δ Α ΑΤ Τ Ι Κ Η Σ Διεύθυνση Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων Διανομής Αθήνα, Δεκέμβριος 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή:... 3 Κεφάλαιο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Ανάπτυξης. Δικτύου Διανομής Θεσσαλονίκης & Δικτύου Διανομής Θεσσαλίας. για την περίοδο

Πρόγραμμα Ανάπτυξης. Δικτύου Διανομής Θεσσαλονίκης & Δικτύου Διανομής Θεσσαλίας. για την περίοδο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δικτύου Διανομής Θεσσαλονίκης & Δικτύου Διανομής Θεσσαλίας για την περίοδο 2019-2023 Φεβρουάριος 2019 1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 3 2. Περιγραφή Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου 4 3. Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Συνέδριο: «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2017»

Συνέδριο: «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2017» Συνέδριο: «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2017» Λεωνίδας Μπακούρας Γενικός Διευθυντής 24 Νοεμβρίου 2017 www.edathess.gr Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Από την 30/12/2016 και σύμφωνα με το ισχύον

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Α.Ε.

Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Α.Ε. Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Α.Ε. Μιχάλης Στεργιόπουλος Διευθυντής Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας 20 Νοεμβρίου 2017 Ημερίδα: «Επιπτώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Σεπτέμβριος 2018

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Σεπτέμβριος 2018 Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2018-2022 Σεπτέμβριος 2018 ΕΔΑ ΘΕΣΣ - Άδεια Διανομής & Άδεια Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ έχει το ρόλο της άσκησης των δραστηριοτήτων του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής Φυσικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΕΔΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΕΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΕΔΑ Περιεχόμενα Ι. Κριτήρια και αρχές εκπόνησης πλάνου συντήρησης ΙΙ. Πρόγραμμα Λειτουργίας και Συντήρησης δικτύου Xαμηλής και Mέσης πίεσης III. Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Ανάπτυξης. Δικτύου Διανομής Θεσσαλονίκης & Δικτύου Διανομής Θεσσαλίας. για την περίοδο

Πρόγραμμα Ανάπτυξης. Δικτύου Διανομής Θεσσαλονίκης & Δικτύου Διανομής Θεσσαλίας. για την περίοδο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δικτύου Διανομής Θεσσαλονίκης & Δικτύου Διανομής Θεσσαλίας για την περίοδο 2018-2022 Οκτώβριος 2017 1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 3 2. Υφιστάμενο Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου 4 3. Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Greece as Southeastern Europe & East Med Energy Gas Hub Ανάπτυξη των Δικτύων Διανομής Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας»

Greece as Southeastern Europe & East Med Energy Gas Hub Ανάπτυξη των Δικτύων Διανομής Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας» Greece as Southeastern Europe & East Med Energy Gas Hub Ανάπτυξη των Δικτύων Διανομής Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας» Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας 27 Σεπτεμβρίου 2017 Λεωνίδας Μπακούρας Γενικός Διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Η ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε στις 30.12.2016 και ασκεί τις δραστηριότητες του Διαχειριστή Δικτύου Διανοµής Φυσικού Αερίου εντός των γεωγραφικών περιοχών του Νοµού Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Σεπτέμβριος Πρόγραμμα Ανάπτυξης

Σεπτέμβριος Πρόγραμμα Ανάπτυξης Σεπτέμβριος 2019 Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2019-2023 Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2019-2023 Ανάπτυξη: Σημαντικό Επενδυτικό Πλάνο υποστηρίζοντας την ανάπτυξη της ΡΠΒ και δημιουργία αξίας Πρότυπη Επιχειρησιακή Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 31/03/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 3777 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 31/03/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 3777 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 31/03/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 3777 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ Τμήμα : Διοικητικό Οικονομικό ΠΡΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ Ταχ. Διευθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Οι Τεχνικές Προδιαγραφές για συντηρήσεις Εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου τίθενται σε Δημόσια Διαβούλευση προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΘΕΜΑΤΑ 1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ - ΣΙ ΕΡΩΤΗΡΙΑ 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΕΣΗ >25 mbar 3. ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΚΕΦ. 13 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

19REQ

19REQ Θέμα: Συντήρηση καυστήρων εγκαταστάσεων θέρμανσης σε κτίρια του Δήμου. Προϋπολογισμός: 2.498.60 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι η συντήρηση και επισκευή καυστήρων εγκαταστάσεων θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1. Η μέση μηνιαία θερμοκρασία του Ιανουαρίου 2017 ήταν 4 C

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Logano G125 WS. Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 7 747 018 861-07/2007 GR

Οδηγίες χρήσης. Logano G125 WS. Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 7 747 018 861-07/2007 GR Οδηγίες χρήσης Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου Logano G125 WS Για το χρήστη Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 7 747 018 861-07/2007 GR Περιεχόμενα 1 Για την ασφάλειά σας........................................

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ του Κωνσταντίνου Ε. Μαρούλη Γενικού Δντή Μεταφοράς. Διοικητικών και Οικονομικών του Διαχειριστή του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) Α.Ε Οκτώβριος

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ρ Α Ε Υ Π Α Ρ Ι Θ Μ. / Πλαίσιο Ανάπτυξης Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής με χρήση Συμπιεσμένου/Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ρ Α Ε Υ Π Α Ρ Ι Θ Μ. / Πλαίσιο Ανάπτυξης Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής με χρήση Συμπιεσμένου/Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Πειραιώς 132 118 54 Αθήνα Τηλ.: 210-3727400 Fax: 210-3255460 E-mail: info@rae.gr Web: www.rae.gr Α Π Ο Φ Α Σ Η Ρ Α Ε Υ Π Α Ρ Ι Θ Μ. / 2 0 1 8 Πλαίσιο Ανάπτυξης Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής με χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΑ Θεσσαλίας Α.Ε. Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Π.Α. Θεσσαλίας Α.Ε.

ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΑ Θεσσαλίας Α.Ε. Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Π.Α. Θεσσαλίας Α.Ε. Το Φυσικό Αέριο στην Θεσσαλία ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΑ Θεσσαλίας Α.Ε. Αναστάσιος Παππής Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Π.Α. Θεσσαλίας Α.Ε. Διασφάλιση βιώσιμης ανάπτυξης Η σημαντική επιβάρυνση του περιβάλλοντος από την ανθρώπινη δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε. ΔΕΔΑ

Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε. ΔΕΔΑ Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε. ΔΕΔΑ Κωνσταντίνος Γ. Διονυσόπουλος Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Ανάπτυξης και Χρηματοδοτήσεων Στρατηγική Ανάπτυξη Η βιωσιμότητα και η αειφορία αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Logano G125 ECO και Logano G125 ECO με καυστήρα Logatop BE ECO. Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου. Για το χρήστη

Οδηγίες χρήσης. Logano G125 ECO και Logano G125 ECO με καυστήρα Logatop BE ECO. Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου. Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Ειδικός λέβητας πετρελαίου/αερίου Logano G125 ECO και Logano G125 ECO με καυστήρα Logatop BE ECO Για το χρήστη Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 6 720 616 700-04/2007 GR Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Εκστρατείες Επιθεώρησης Εργοταξίων Μάιος - Ιούλιος 2012 και Απρίλιος - Ιούνιος 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Εκστρατείες Επιθεώρησης Εργοταξίων Μάιος - Ιούλιος 2012 και Απρίλιος - Ιούνιος 2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εκστρατείες Επιθεώρησης Εργοταξίων Μάιος - Ιούλιος 2012 και Απρίλιος - Ιούνιος 2013 Χωματουργικές Εργασίες - Κατασκευαστικές Εργασίες σε ίκτυα Παροχής Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας Το Τμήμα Επιθεώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝ

Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Σπουδαστής: Μαρίνος Ανδρέου Επιβλέπων Καθηγητής:Ματζινος Παναγιωτης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2013 Το υγραέριο LPG

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ρ Α Ε Υ Π Α Ρ Ι Θ Μ /

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ρ Α Ε Υ Π Α Ρ Ι Θ Μ / Πειραιώς 132 118 54 Αθήνα Τηλ.: 210-3727400 Fax: 210-3255460 E-mail: info@rae.gr Web: www.rae.gr Α Π Ο Φ Α Σ Η Ρ Α Ε Υ Π Α Ρ Ι Θ Μ. 6 4 3 / 2 0 1 8 Πλαίσιο Ανάπτυξης Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Logano GB125 με καυστήρα Logatop BE. Λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης. Για τον τεχνικό

Οδηγίες χρήσης. Logano GB125 με καυστήρα Logatop BE. Λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης. Για τον τεχνικό Οδηγίες χρήσης Λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης Logano GB125 με καυστήρα Logatop BE Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση. 6 720 618 175-03/2007 GR Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισµού. Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano G215 WS. 6302 6965 06/2003 GR Για το χειριστή

Οδηγίες χειρισµού. Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano G215 WS. 6302 6965 06/2003 GR Για το χειριστή 6302 6965 06/2003 GR Για το χειριστή Οδηγίες χειρισµού Ειδικός λέβητας θέρµανσης για πιεστικούς καυστήρες πετρελαίου/αερίου Logano G215 WS ιαβάστε προσεκτικά πριν το χειρισµό Περιεχόµενα 1 Για την ασφάλειά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων - Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιούνιος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα Τεχνική Έκθεση αφορά την εργασία ετήσιας συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET ΑΕΡΑ & ΝΕΡΟΥ ONE ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΜΠΑΣ / ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET

ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET ΑΕΡΑ & ΝΕΡΟΥ ONE ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΜΠΑΣ / ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET Εγχειρίδιο εγκατάστασης, χρήσης & συντήρησης ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET ΑΕΡΑ & ΝΕΡΟΥ ONE ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΜΠΑΣ / ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΜΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Η συσκευή η οποία έχετε επιλέξει,

Διαβάστε περισσότερα

Οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα των δικτύων διανομής και της λιανικής αγοράς Φυσικού Αερίου

Οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα των δικτύων διανομής και της λιανικής αγοράς Φυσικού Αερίου Οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα των δικτύων διανομής και της λιανικής αγοράς Φυσικού Αερίου Ιακωβίδου Ειρήνη Οικονομολόγος Ειδ. Επιστήμονας Συντονίστρια Ομάδας Διανομής και Λιανικής Αγοράς Φυσικού Αερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Νο : 7 ΤΙΤΛΟΣ : Αλλαγή φοράς περιστροφής τριφασικού κινητήρα

ΑΣΚΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Νο : 7 ΤΙΤΛΟΣ : Αλλαγή φοράς περιστροφής τριφασικού κινητήρα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΛ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕΛ. 25 1 ο ΕΚ-. Λάρισας Σχολική Χρονιά: 20.. 20.. Ονοματεπώνυμο μαθητή:. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ Ομάδα:. ΤΑΞΗ :. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ:. Ημερομηνία: / / 20... ΑΣΚΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε. Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Νομού Ξάνθης ενημερώνει: Εμείς και το ηλεκτρικό ρεύμα. Κίνδυνοι και μέτρα προστασίας

Καλώς ήλθατε. Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Νομού Ξάνθης ενημερώνει: Εμείς και το ηλεκτρικό ρεύμα. Κίνδυνοι και μέτρα προστασίας Καλώς ήλθατε Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Νομού Ξάνθης ενημερώνει: Εμείς και το ηλεκτρικό ρεύμα. Κίνδυνοι και μέτρα 1 Ηλεκτρικό ρεύμα και κίνδυνοι Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι βασικό και

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημόσια διαβούλευση της ΡΑΕ για την 1η αναθεώρηση του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου.

Θέμα: Δημόσια διαβούλευση της ΡΑΕ για την 1η αναθεώρηση του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου. Προς: ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Πειραιώς 132 11854 ΑΘΗΝΑ Θεσσαλονίκης, 25/10/2017 Θέμα: Δημόσια διαβούλευση της ΡΑΕ για την 1η αναθεώρηση του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου. Αξιότιμε

Διαβάστε περισσότερα

Θέτοντας το πλαίσιο για την εδραίωση του ΥΦΑ ως ναυτιλιακό καύσιμο στην Ανατολική Μεσόγειο

Θέτοντας το πλαίσιο για την εδραίωση του ΥΦΑ ως ναυτιλιακό καύσιμο στην Ανατολική Μεσόγειο Θέτοντας το πλαίσιο για την εδραίωση του ΥΦΑ ως ναυτιλιακό καύσιμο στην Ανατολική Μεσόγειο Μαρία Φωτιάδου Διευθύντρια Αναπτυξιακών Δραστηριοτήτων ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΕ Poseidon Med II: Το όχημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σκοποί και Στόχοι του Έργου. Χρήση Φυσικού Αερίου. Χαρακτηριστικά Σωληνώσεων. Ασφάλεια. Εκτίμηση Κόστους

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σκοποί και Στόχοι του Έργου. Χρήση Φυσικού Αερίου. Χαρακτηριστικά Σωληνώσεων. Ασφάλεια. Εκτίμηση Κόστους ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σκοποί και Στόχοι του Έργου Χρήση Φυσικού Αερίου Χαρακτηριστικά Σωληνώσεων Ασφάλεια Εκτίμηση Κόστους Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Χάρτες Διαδρομή Σωληνώσεων ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Και στα ορεινά έχουν δικαίωμα χρήσης φυσικού αερίου χάρη στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ Μαζί με το πρώτο χιόνι, ήρθε το φυσικό αέριο στην Ελασσόνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Και στα ορεινά έχουν δικαίωμα χρήσης φυσικού αερίου χάρη στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ Μαζί με το πρώτο χιόνι, ήρθε το φυσικό αέριο στην Ελασσόνα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Και στα ορεινά έχουν δικαίωμα χρήσης φυσικού αερίου χάρη στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ Μαζί με το πρώτο χιόνι, ήρθε το φυσικό αέριο στην Ελασσόνα Τελετή Τροφοδότησης Φυσικού αερίου 13.12.2018 Την πιο κρύα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ 23/9/14. ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Τμ. Προμηθειών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΑΘΗΝΑ 23/9/14. ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Τμ. Προμηθειών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλεφ : 213-20 88 715 Fax: 213-20 88 530 Πληροφορίες : Δ.Παρασκευοπούλου ΑΘΗΝΑ 23/9/14 ΑΡ.ΠΡΩΤ:16956 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:ΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ. Τα άτομα τα οποία θα χρησιμοποιούν τα εργαστήρια πρέπει:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ. Τα άτομα τα οποία θα χρησιμοποιούν τα εργαστήρια πρέπει: ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ Τα άτομα τα οποία θα χρησιμοποιούν τα εργαστήρια πρέπει: 1. Να έχουν εξασφαλίσει ενυπόγραφη έγκριση εισόδου (Επισυνάπτεται

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Πρακτικής για Πρατήρια και άλλους Χώρους Διανομής Υγραερίου Κίνησης. Γιατί & ποιος είναι ο κίνδυνος?

Κώδικας Πρακτικής για Πρατήρια και άλλους Χώρους Διανομής Υγραερίου Κίνησης. Γιατί & ποιος είναι ο κίνδυνος? Κώδικας Πρακτικής για Πρατήρια και άλλους Χώρους Διανομής Υγραερίου Κίνησης Γιατί & ποιος είναι ο κίνδυνος? Δρ Αθανάσιος Βαζούρας Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας www.mlsi.gov.cy/dli 1 Παρουσίαση Δρ Αθανάσιος

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κρίσιμος Ρόλος του Φυσικού Αερίου στον Μετασχηματισμό της Ελληνικής Ενεργειακής Αγοράς. Αναστάσιος Τόσιος Εμπορικός Διευθυντής

Ο Κρίσιμος Ρόλος του Φυσικού Αερίου στον Μετασχηματισμό της Ελληνικής Ενεργειακής Αγοράς. Αναστάσιος Τόσιος Εμπορικός Διευθυντής Ο Κρίσιμος Ρόλος του Φυσικού Αερίου στον Μετασχηματισμό της Ελληνικής Ενεργειακής Αγοράς Αναστάσιος Τόσιος Εμπορικός Διευθυντής 23 Νοεμβρίου 2018 Περιεχόμενα Η αγορά φ.α. στην Ελλάδα Η εξέλιξη της κατανάλωσης

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματισμοί και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου. Ενότητα 2

Αυτοματισμοί και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου. Ενότητα 2 Αυτοματισμοί και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου Ενότητα 2 Τι είναι το PLC ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 Τι είναι το PLC. 2.1 Πλεονεκτήματα των PLC. 2.2 Η δομή ενός PLC. 2.3 Τα PLC της αγοράς. 2.4 Αρχή λειτουργίας ενός PLC.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ έως 0,5bar Μέρος 1

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ έως 0,5bar Μέρος 1 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ έως 0,5bar Μέρος 1 Κανονισμός Διαδικασία υποβολής μελετών Τι είναι Εσωτερική Εγκατάσταση Ο μετρητής αερίου και συγκεκριμένα, η έξοδος του, αποτελεί το σημείο Παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Το set γρήγορης sυνaρμολόγηsης κυκλωμάtων θέρμaνsης KAS 1 γιa GB225. Παρελκόμενα. Για τον τεχνικό

Οδηγίες εγκατάστασης. Το set γρήγορης sυνaρμολόγηsης κυκλωμάtων θέρμaνsης KAS 1 γιa GB225. Παρελκόμενα. Για τον τεχνικό Οδηγίες εγκατάστασης Παρελκόμενα Το set γρήγορης sυνaρμολόγηsης κυκλωμάtων θέρμaνsης KAS 1 γιa GB225 Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση. 6 720 618 119-2008/02

Διαβάστε περισσότερα

ΔΠΜΣ: «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» Διαχείριση Ενεργειακών Πόρων

ΔΠΜΣ: «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» Διαχείριση Ενεργειακών Πόρων ΔΠΜΣ: «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» Διαχείριση Ενεργειακών Πόρων 12. Μελέτη Περίπτωσης: Ενεργειακή Επιθεώρηση σε Ξενοδοχειακή Μονάδα Καθηγητής Ιωάννης Ψαρράς e-mail: john@epu.ntua.gr Εργαστήριο Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ 1 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017 Περιεχόμενα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1...4 ΣΚΟΠΟΣ - ΟΡΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ...4 1.1 Σκοπός...4

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Αντλίας Θερμότητας Νερού χρήσης

Τιμοκατάλογος Αντλίας Θερμότητας Νερού χρήσης Bosch Compress 3000 DWFI/O Τιμοκατάλογος Αντλίας Θερμότητας Νερού χρήσης Bosch Compress 3000DWFI (+5 C / +35 C) Bosch Compress 3000DWFO (-10 C / +35 C) 1 Γενικά χαρακτηριστικά Θέρμανση νερού με τη βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικές Εγκαταστάσεις Αερίου για Βιομηχανική Χρήση

Εσωτερικές Εγκαταστάσεις Αερίου για Βιομηχανική Χρήση Εσωτερικές Εγκαταστάσεις Αερίου για Βιομηχανική Χρήση Νομοθετικό πλαίσιο: Υ.Α. Δ3/Α/5286/26-05-1997 «Κανονισμός εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου με πίεση λειτουργίας άνω των 50 mbar και μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες βιομάζας. BVG μέχρι 30 kw σελίδα 2. Λέβητες απόσταξης ξύλου. Εξαρτήματα BVG σελίδα 2. BVG-Lambda μέχρι 40 kw σελίδα 4

Λέβητες βιομάζας. BVG μέχρι 30 kw σελίδα 2. Λέβητες απόσταξης ξύλου. Εξαρτήματα BVG σελίδα 2. BVG-Lambda μέχρι 40 kw σελίδα 4 Λέβητες βιομάζας Λέβητες απόσταξης ξύλου BVG μέχρι 30 kw σελίδα 2 Εξαρτήματα BVG σελίδα 2 BVG-Lambda μέχρι 40 kw σελίδα 4 Εξαρτήματα BVG-Lambda σελίδα 5 Εγκαταστάσεις θέρμανσης με pellets BPH σελίδα 6

Διαβάστε περισσότερα

Χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου - αερίου

Χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου - αερίου Χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου - αερίου 870 010 1102 Οδηγίες εγκατάστασης λειτουργίας και συντήρησης BENTOIL χαλύβδινοι λέβητες Thermovent Hellas A.E. - 2 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ O πιεστικός χαλύβδινος λέβητας

Διαβάστε περισσότερα

Καυστήρας μπλε φλόγας. Οδηγίες χρήσης Logatop BE-A (2001/10) GR. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό

Καυστήρας μπλε φλόγας. Οδηγίες χρήσης Logatop BE-A (2001/10) GR. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό Καυστήρας μπλε φλόγας Οδηγίες χρήσης Logatop BE-A 6 720 818 766 (2001/10) GR Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό Πρόλογος Η συσκευή συμμορφώνεται με τις ισχύουσες διατάξεις των σχετικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο υδραυλικός τεύχος 1435 ΜΑΪΟΣ 2009 1

Ο υδραυλικός τεύχος 1435 ΜΑΪΟΣ 2009 1 Ο υδραυλικός τεύχος 1435 ΜΑΪΟΣ 2009 1 Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης στις εγκαταστάσεις των κεντρικών θερμάνσεων και οι τρόποι αποθέρμανσης. Του Παναγιώτη Φαντάκη (εκπαιδευτικός μηχανολόγος μηχανικός) www.fantakis.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Διεύθυνση : Τεχνικών Υπηρεσιών Πληροφορίες : Δ.Μπομπίτσης Τηλέφωνο : 2310672659 Fax : 2310672674 Σταυρούπολη 4-3-2014 Αρ. Mελέτης.: 51 Εργασία για «Συντήρηση και επισκευή Δημοτικού Κολυμβητηρίου» Προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

Επιδότηση για εγκατάσταση φυσικού αερίου MecPlan φυσικό αέριο - θέρμανση mecplan.gr Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος :00

Επιδότηση για εγκατάσταση φυσικού αερίου MecPlan φυσικό αέριο - θέρμανση mecplan.gr Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος :00 Επιδότηση απο 550 ως 3.500 ευρώ για εγκαταστάσεις φυσικού αερίου θέρμανσης. Επιδοτούμενο πρόγραμμα για την εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου σε κατοικίες και πολυκατοικίες, ανακοίνωσε η εταιρεία διανομής

Διαβάστε περισσότερα

Ανελκυστήρας μικρών φορτίων ZARGES με ανυψωτικό

Ανελκυστήρας μικρών φορτίων ZARGES με ανυψωτικό el Αρ. TP-TG-EL Ανελκυστήρας μικρών φορτίων ZARGES με ανυψωτικό μηχανισμό με ατέρμον συρματόσχοινο και διάταξη ανάσχεσης της TRACTEL Greifzug Καθημερινό πρόγραμμα ελέγχου με πρωτόκολλο ελέγχου Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Service Information. micrologic PREMIUM 127 & 135 Οδηγίες Εφαρμογής Άμεσου Καθαρισμού Ψεκασμού Πετρελαίου

Service Information. micrologic PREMIUM 127 & 135 Οδηγίες Εφαρμογής Άμεσου Καθαρισμού Ψεκασμού Πετρελαίου micrologic PREMIUM 127 & 135 Οδηγίες Εφαρμογής Άμεσου Καθαρισμού Ψεκασμού Πετρελαίου Με το Άμεσο Καθαριστικό Ψεκασμού Πετρελαίου (κωδ. 127 ή 135 ), το Σύστημα Αντάπτορα Ρύθμισης (κωδ. 13800) και το Σετ

Διαβάστε περισσότερα

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ italian technology - italian design Θέρμανση. Θερμική άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. PERFECTA Νέος εναλλάκτης ειδικά σχεδιασμένος για μέγιστη απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙ Α ΤΕΕ/ΤΚΜ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΑΡΡΟΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ

ΗΜΕΡΙ Α ΤΕΕ/ΤΚΜ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΑΡΡΟΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ ΗΜΕΡΙ Α ΤΕΕ/ΤΚΜ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΑΡΡΟΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΓΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

7 747 000 447 02/2006 GR

7 747 000 447 02/2006 GR 7 747 000 447 02/2006 GR Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Λέβητας για πιεστικό καυστήρα Logano GE615 Buderus Logano GE 615 Buderus Logano GE 615 Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα Περιεχόμενα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ARCGIS ΚΑΙ INNOVYZE INFOWATER ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ARCGIS ΚΑΙ INNOVYZE INFOWATER ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ http://www.hydroex.gr ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ARCGIS ΚΑΙ INNOVYZE INFOWATER ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Σπύρος Μίχας, Πολιτικός Μηχανικός, PhD, MSc Ελένη Γκατζογιάννη, Πολιτικός Μηχανικός, MSc Αννέτα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 821 /2018

ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 821 /2018 Πειραιώς 132 118 54 Αθήνα Τηλ.: 210-3727400 Fax: 210-3255460 E-mail: info@rae.gr Web: www.rae.gr ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 821 /2018 Καθορισμός μέγιστης τιμής ανά kwh για την υπηρεσία του Εικονικού Αγωγού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Γ.Ν Λιβαδειάς Γ.Ν Θηβών Νοσοκομειακή Μονάδα Θήβας Ταχ. Δ/νση: Θέση Κουμέρκι, Τ. Κ. 32 200, Θήβα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

7 747 002 162 08/2002 GR

7 747 002 162 08/2002 GR 7 747 002 162 08/2002 GR Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Ειδικός λέβητας αερίου Logano G234 Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Πρόλογος. Το σωστό καύσιμο Η συσκευή συμμορφώνεται με τις ισχύουσες διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΠΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ,00 συμπεριλαμβανομένου 23% Φ.Π.Α.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΠΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ,00 συμπεριλαμβανομένου 23% Φ.Π.Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΠΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 45.000,00 συμπεριλαμβανομένου 23% Φ.Π.Α. ΣΒ % Α/Α ΓΕΝΙΚΑ Η τροφοδοσία ιατρικού αέρα γίνεται μέσω του υφιστάμενου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΕΠΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΔΕΣΦΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΕΠΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΔΕΣΦΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΕΠΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΔΕΣΦΑ Η εταιρεία μας «ΔΕΠΑ Α.Ε.» εκτιμά ότι το υπό διαβούλευση σχέδιο έκτακτης ανάγκης αντικατοπτρίζει με συνάφεια τις προβλέψεις τόσο του ΕΚ 994/2010

Διαβάστε περισσότερα

6780 0590 03/99. Οδηγίες χειρισµού. Λέβητας αερίου µε εκµετάλλευση λανθάνουσας ενέργειας καυσαερίων. Logamax plus GB112-24/29/43/60

6780 0590 03/99. Οδηγίες χειρισµού. Λέβητας αερίου µε εκµετάλλευση λανθάνουσας ενέργειας καυσαερίων. Logamax plus GB112-24/29/43/60 6780 0590 03/99 Οδηγίες χειρισµού Λέβητας αερίου µε εκµετάλλευση λανθάνουσας ενέργειας καυσαερίων Logamax plus GB112-24/29/43/60 Αγαπητή πελάτισσα, αγαπητέ πελάτη, η κατασκευή και η παραγωγή του λέβητα

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά, τα σχόλια μας παρουσιάζονται στους δύο πίνακες που ακολουθούν.

Αναλυτικά, τα σχόλια μας παρουσιάζονται στους δύο πίνακες που ακολουθούν. Αθήνα, 5/02/209 Αριθμός Πρωτ.: ΕΠΑ / 462 / 5.009 Προς : Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) Υπόψη : Προέδρου της ΡΑΕ, Δρ. Νικόλαου Γ. Μπουλαξή Θέμα : Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΕ για τον Κανονισμό Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΝΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΝΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΝΟΙ 1 Διακόπτουν,ανοίγουν ή ρυθμίζουν την παροχή ενός σωλήνα q Τοποθετούνται σε όλα τα δίκτυα, κλάδους, σε θερμαντικά σώματα.. q 2 3 ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΝΤΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Επιτρέπουν την κίνηση ενός

Διαβάστε περισσότερα

Φάκελος Ασφάλειας & Υγείας (ΦΑΥ)

Φάκελος Ασφάλειας & Υγείας (ΦΑΥ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ & Μ.Ε ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ : ΕΡΓΟ : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΟΔΩΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες & Ηλεκτρομπόιλερ. Οδηγίες εγκατάστασης, λειτουργίας, χρήσης και συντήρησης

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες & Ηλεκτρομπόιλερ. Οδηγίες εγκατάστασης, λειτουργίας, χρήσης και συντήρησης ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες & Ηλεκτρομπόιλερ Οδηγίες εγκατάστασης, λειτουργίας, χρήσης και συντήρησης ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ Η τοποθέτηση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 12 Ιουνίου 2017 Αριθ. Πρωτ. : 2024 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο.Α.Κ. Α.Ε. ΕΡΓΟ: "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΑΚ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Διεύθυνση : 26 ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος Ταχ. Κωδ : 19009 Τηλέφωνο : 22940 77409 FAX : 22940 77428 Email : ikarafin@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προϊόντα. Πρόκειται για 2 διαφορετικά αυτόνομα συστήματα ηλεκτρονικών αναφλέξεων με ιονισμό (χωρίς Θερμοκόπια)

Νέα προϊόντα. Πρόκειται για 2 διαφορετικά αυτόνομα συστήματα ηλεκτρονικών αναφλέξεων με ιονισμό (χωρίς Θερμοκόπια) Νέα προϊόντα Πρόκειται για 2 διαφορετικά αυτόνομα συστήματα ηλεκτρονικών αναφλέξεων με ιονισμό (χωρίς Θερμοκόπια) Προσαρμόζονται στις περισσότερες συσκευές αερίου που απαιτείται ηλεκτρονική ανάφλεξη με

Διαβάστε περισσότερα

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ;

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ; Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 6 ου κεφαλαίου 1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; 197 1. τον κινητήριο άξονα ( περιστρέφεται με τις μισές στροφές του στροφάλου για 4-χρονο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Όλους τους ενδιαφερόμενους - ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΣ: Όλους τους ενδιαφερόμενους - ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣ: Όλους τους ενδιαφερόμενους - ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Πίνακα ανακοινώσεων και Γ ΚΛΑΔΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ιστοσελίδα ΠΒΚ ΔΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ TEXΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Τηλεφ 28210-26903 ΚΟΙΝ : ΠΒΚ/ Γ ΚΥΠ/ΔΕΓΚ/ΤΤΜ-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΦΩΤΗΣ Μηχανολόγος Μηχανικός, ΜΒΑ Επιθεωρητής Ασφάλειας & Υγείας Εργασίας ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 01/09/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αριθμός Πρωτ. : ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 01/09/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αριθμός Πρωτ. : ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 01/09/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αριθμός Πρωτ. : 10329 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ Τμήμα : Διοικητικό Οικονομικό Ταχ. Διευθ. : Π. Μπέμπη 10 Ταχ. Κώδ. : 46300 Φιλιάτες Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ STAGE I ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ VAPOURGUARD. Έκδοση 1.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ STAGE I ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ VAPOURGUARD. Έκδοση 1. ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ STAGE I ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ VAPOURGUARD ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Έκδοση 1.1 Φεβρουάριος 2017 Διατάξεις Η Ηλεκτρονικά Μετρητικά Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εκστρατεία Επιθεωρήσεων στη Μεταλλουργική Βιομηχανία Νοέμβριος 2017

ΘΕΜΑ: Εκστρατεία Επιθεωρήσεων στη Μεταλλουργική Βιομηχανία Νοέμβριος 2017 Λευκωσία, 27 Οκτωβρίου 2017 ΠΡΟΣ: ΑΠΟ: Όλους τους ενδιαφερόμενους Παναγιώτη Παναγή, Λειτουργό Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων ΘΕΜΑ: Εκστρατεία Επιθεωρήσεων στη Μεταλλουργική Βιομηχανία Σας ενημερώνουμε ότι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης 6720 647 950 09/2000 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρμολόγησης Δοχείο αδρανείας PL750 / 1000 / 1500 Να διαβάζονται προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση Πρόλογος Σημαντικές γενικές υποδείξεις χρήσης Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΙΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΙΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΙΕ Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ/ ΝΠΙΔ) καλεί τους ενδιαφερόμενους συντηρητές

Διαβάστε περισσότερα

Α ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Η ΟΛΘ ΑΕ διενεργεί Έρευνα Αγοράς, για την ανάθεση υπηρεσιών Συντήρησης

Α ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Η ΟΛΘ ΑΕ διενεργεί Έρευνα Αγοράς, για την ανάθεση υπηρεσιών Συντήρησης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την Ανάθεση Υπηρεσιών Συντήρησης Επισκευής & Επιφυλακής Λεβήτων Καυστήρων Θέρµανσης Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου της ΟΛΘ ΑΕ Η ΟΛΘ ΑΕ διενεργεί Έρευνα Αγοράς, για την

Διαβάστε περισσότερα

Μπακούρας Λεωνίδας. ιευθυντής Εµπορικών ραστηριοτήτων ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ΙΕΙΣ ΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Μπακούρας Λεωνίδας. ιευθυντής Εµπορικών ραστηριοτήτων ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ΙΕΙΣ ΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Επιχειρηµατικός σχεδιασµός 2009 2013 Τιµολογιακή πολιτική και διαµόρφωση τιµών ίκτυα φυσικού αερίου Εσωτερικές εγκαταστάσεις ιαχείριση Μελετών Πολεοδοµίας Μπακούρας Λεωνίδας ιευθυντής Εµπορικών ραστηριοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα: 18-11-16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 25324 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» ΑΦΜ 999100816 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Truma E-Kit. Οδηγίες λειτουργίας Να φυλάσσονται πάντα στο όχημα. Σελίδα 02

Truma E-Kit. Οδηγίες λειτουργίας Να φυλάσσονται πάντα στο όχημα. Σελίδα 02 Truma E-Kit EL Οδηγίες λειτουργίας Να φυλάσσονται πάντα στο όχημα Σελίδα 02 Truma E-Kit Πίνακας περιεχομένων Σύμβολα που χρησιμοποιούνται...2 Ενδεδειγμένη χρήση...2 Υποδείξεις ασφαλείας...2 Οδηγίες λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 06/12/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αριθμός Πρωτ. : ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 06/12/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αριθμός Πρωτ. : ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 06/12/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αριθμός Πρωτ. : 14830 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ Τμήμα : Διοικητικό Οικονομικό Ταχ. Διευθ. : Π. Μπέμπη 10 Ταχ. Κώδ. : 46300 Φιλιάτες Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ 15/01/2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων προκειμένου να συνάψει

Διαβάστε περισσότερα