Ψηφιακό τηλεφωνικό σύστημα ΙΡ-ΡΒΧ. Νέο ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ψηφιακό τηλεφωνικό σύστημα ΙΡ-ΡΒΧ. Νέο ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας"

Transcript

1 Ψηφιακό τηλεφωνικό σύστημα ΙΡ-ΡΒΧ Νέο ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας

2 Μία λύση ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες της επικοινωνίας σας σήμερα και στο μέλλον Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της απλής με τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης ΙΡ, το Ψηφιακό σύστημα KX-TDA100D, παρέχει τις λειτουργίες και την ευελιξία για τη διαχείριση όλων των επικοινωνιών της εταιρίας σας για το παρόν αλλά και το μέλλον. Ενσωματώνοντας μία εντυπωσιακή σειρά προηγμένων λειτουργιών σε ένα οικονομικό πακέτο, το KX-TDA100D με δυνατότητες ΙΡ σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων για την βελτίωση των επικοινωνιών της εταιρίας σας. Ασύρματες λύσεις σας δίνουν την ελευθερία να απαντάτε σε σημαντικές κλήσεις όταν είσαστε εκτός γραφείου ή όταν μετακινήστε εντός της εταιρίας, ενώ οι προηγμένες λειτουργίες call center επιτρέπουν εύκολη διανομή κλήσεων, τη διαχείριση κλήσεων και τον έλεγχο της εσωτερικής χρήσης του συστήματος, βελτιώνοντας την απόδοση της επικοινωνίας και επιτρέποντάς σας να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας πιο αποτελεσματικά.

3 Η δυνατότητα επέκτασης και οι ασύρματες λύσεις είναι το κλειδί για να συμβαδίσετε με τους γοργούς ρυθμούς εξέλιξης των σύγχρονων τηλεπικοινωνιών Το ψηφιακό σύστημα KX-TDA100D IP-PBX της Panasonic σας προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για επέκταση και ασύρματες λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας Δυνατότητες μελλοντικής επέκτασης Ασύρματο ακουστικό DECT Αποκλειστική συσκευή IP Κινητό τηλέφωνο Δίκτυο ΙΡ Απλή τηλεφωνική γραμμή Συσκευές με δυνατότητα επέκτασης Σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας όπως αυτή αναπτύσσεται, το σύστημα KX-TDA100D επιτρέπει τη σύνδεση ως και 128 απλών τηλεφωνικών εσωτερικών. Ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ασύρματων ακουστικών DECT. Δυνατότητες ΙΡ για αποτελεσματική επικοινωνία Η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της ΙΡ για απλοποιημένη επικοινωνία και βελτιωμένη παραγωγικότητα είναι βασική για κάθε επιχείρηση που έχει το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον. Το KX- TDA100D έχει δυνατότητες ΙΡ και παρέχει ένα ευέλικτο δίκτυο που μπορεί να διαχειριστεί φωνητικές επικοινωνίες και δεδομένα. Η ευέλικτη αρχιτεκτονική του υποστηρίζει σύγκλιση δικτύων ΙΡ και επιτρέπει να μεταβείτε σε δυνατότητες VoIP με τους δικούς σας ρυθμούς. Ασύρματες λύσεις επικοινωνίας Εξωτερικός χώρος Αποθήκη Κεντρικά γραφεία Εργοστάσιο Υποκατάστημα Ασύρματες Επικοινωνίες όταν είσαστε μακριά από το γραφείο σας Επειδή το ασύρματο σύστημα DECT μπορεί να μετατρέψει τα εσωτερικά σε ασύρματα ακόμα και οι μεγάλες εγκαταστάσεις μπορούν να μετατραπούν σε ζώνη επικοινωνίας βελτιώνοντας την κάλυψη και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κινείστε ελεύθερα. Ενσωμάτωση κινητών τηλεφώνων Το ΚΧ-TDA100D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο μπορούν να ενσωματωθούν κινητά τηλέφωνα. Έτσι, οι υπάλληλοι μπορούν να λαμβάνουν τις κλήσεις τους ακόμα και αν βρίσκονται εκτός γραφείου. Έτσι δεν χάνεται καμία κλήση, ασχέτως αν βρίσκονται εντός εταιρίας ή όχι.

4 Οι ασύρματες λειτουργίες βοηθούν στη βελτίωση Βολικές ασύρματες λύσεις βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας Εκτός από τις συμβατικές υπηρεσίες και ΙΡ, το ΚΧ-TDA100D παρέχει συνεχή, αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα με αδιάκοπτη μεταβίβαση σήματος μεταξύ των κυψελών (συνεχής ομιλία) και παράλληλη λειτουργία σταθερού και ασυρμάτου. Αφού οι υπάλληλοι μπορούν να λάβουν ή να πραγματοποιήσουν κλήσεις είτε βρίσκονται στο γραφείο τους είτε όχι, διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας και βελτιώνεται η παραγωγικότητα. Συνεχής, αξιόπιστη συνδεσιμότητα Η ομαλή, αυτόματη μεταγωγή ανάμεσα σε εγκατεστημένες κυψέλες επεκτείνει την κάλυψη για να εξασφαλίσει συνεχή και αδιάκοπη κάλυψη και πραγματική φορητότητα ακόμα και σε μεγάλες εγκαταστάσεις. Η υψηλή ποιότητα σύνδεσης διατηρείται όταν περπατάτε, αφού μεταφέρεται από τον έναν κυψελικό σταθμό στον άλλο, χωρίς να διακόπτονται οι σημαντικές επαγγελματικές σας συνομιλίες. Βελτιωμένη φορητότητα Με την παράλληλη λειτουργία ασύρματου και σταθερού εσωτερικού τηλεφώνου, (Wireless XDP Parallel) της Panasonic, μπορείτε να ρυθμίσετε το ακουστικό DECT ώστε να έχει τον ίδιο αριθμό εσωτερικού με το σταθερό σας τηλέφωνο για να μη χάνετε καμία κλήση ακόμα και αν είσαστε μακριά από τo γραφείο σας. Οι κλήσεις μεταφέρονται από το σταθερό τηλέφωνο του συστήματος στο ασύρματο ακουστικό DECT ή αντίστροφα. Πελάτης Αποθήκη Γραφείο Ισόγειο Φορητότητα ασυρμάτου Κλήση Εσωτερικό #200 Μεταφορά Γραφείο Στο γραφείο σας Αποθήκη Αίθουσα συναντήσεων Εσωτερικό #200 Σημείωση: Όταν χρησιμοποιείτε το ΚΧ-WT115, οι διαθέσιμες λειτουργίες περιορίζονται. Συνομιλίες Hands-free Συνδέστε τα προαιρετικά ακουστικά κεφαλής και απολαύστε την ευκολία και την ελευθερία της επικοινωνίας χωρίς τη χρήση του ακουστικού. Με τα προαιρετικά ακουστικά κεφαλής μπορείτε να απαντήσετε στις εισερχόμενες κλήσεις έχοντας τα χέρια σας ελεύθερα! Κυψέλη Επαναλήπτης Με χρήση επαναλήπτη η εμβέλεια μπορεί να αυξηθεί. KX-TDA0158 DPT I/F 8 κανάλια επικοινωνίας KX-TDA0155 DPT I/F 2 κανάλια επικοινωνίας KX-TDA0156 CS I/F 4 κανάλια επικοινωνίας KX-A405 Χωρητικότητα Συστήματος Κυψελικός Σταθµός Φορητός Σταθµός KX-A272 Σειρά KX-TCA / KX-WT115

5 της παραγωγικότητας Δυνατότητα επιλογής από την ποικιλία ασύρματων ακουστικών Τα ασύρματα ακουστικά της Panasonic, διαθέτουν τις τελευταίες λειτουργίες επικοινωνίας και σας παρέχουν αξιόπιστες και ευέλικτες δυνατότητες επικοινωνίας στο γραφείο σας. Επιλέξτε τις συσκευές που είναι καταλληλότερες για τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Ασύρματο εύκολη στη χρήση Αυτό το απλό μοντέλο με οθόνη μίας γραμμής διαθέτει μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη οπισθοφωτισμού 1.8 ιντσών και ένα απλό μενού που σας επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στις ευέλικτες λειτουργίες του ακουστικού. Σε αντίθεση με άλλα ασύρματα ακουστικά οικιακής χρήσης, αυτό το ακουστικό DECT μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε πολύ μεγάλους χώρους, χάρη στην συμβατότητά του με πολλαπλές ζώνες. Επίσης, διαθέτει λειτουργία μείωσης θορύβου, έτσι το άτομο με το οποίο συνομιλείτε, μπορεί να σας ακούσει καθαρά ακόμα και αν βρίσκεστε σε μέρος με θόρυβο. 1,8 ίντσες μονόχρωμη οθόνη LCD Πλήκτρα λειτουργιών Μείωση θορύβου Κατάλογος κλήσεων (στο ακουστικό) Έγχρωμη οθόνη και πολύ-λειτουργικός σχεδιασμός Με έγχρωμη οθόνη LCD για ευκολότερο έλεγχο της κατάστασης της γραμμής και της καταχώρισης τηλεφωνικού αριθμού, τα KX-TCA175/275 παρέχουν άνεση και ευελιξία, επιτρέποντάς σας να εκμεταλλεύεστε όλες τις λειτουργίες του τηλεφωνικού κέντρου με το πάτημα ενός πλήκτρου. Ευέλικτα πλήκτρα Έγχρωμη οθόνη LCD 1,5 Λειτουργία σε θορυβώδες σημείο* Επεξεργάσιμο πλήκτρο λειτουργιών Κουδουνισμός ομάδας Κατάλογος κλήσεων (PBX) Κουδουνισμός ακουστικών κεφαλής Δόνηση (KX-TCA275 μόνο) Αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει σε σκληρές συνθήκες Το KX-TCA364 πληροί τα αυστηρά πρότυπα IP64, είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό. Διαθέτει λαβή από καουτσούκ που απορροφά τους κραδασμούς και ενισχυμένο πλαστικό περίβλημα, το KX-TCA364 μπορεί να αντέξει σε δύσκολες συνθήκες. Ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό Ευέλικτα πλήκτρα Μονόχρωμη οθόνη LCD 1,5 *Αν ρυθμίσετε στο ON ο θόρυβος ακούγεται πιο χαμηλά. Λειτουργία σε θορυβώδες σημείο* Πλήκτρα λειτουργιών Κουδουνισμός ομάδας Κατάλογος κλήσεων PBX Δόνηση *IP64 συμβατότητα: Ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό.

6 Αποτελεσματική αναβάθμιση της επικοινωνίας εντ Η ενσωμάτωση κινητών τηλεφώνων βελτιώνει την ευελιξία της επιχείρησής σας Τα κινητά τηλέφωνα έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε στις επιχειρήσεις, μας βοηθούν να είμαστε σε επαφή με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας όταν βρισκόμαστε εκτός γραφείου. Το KX-TDA100D βοηθάει να κάνετε τη σύνδεση άψογη, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία ενσωμάτωσης κινητών τηλεφώνων για την αυτόματη επαναδρομολόγηση της κλήσης σας από το σταθερό σας εσωτερικό σε κινητό τηλέφωνο με ένα χαμηλότερο πάγιο κόστος. Ένας μόνο τηλεφωνικός αριθμός Όταν κάποιος σας καλεί, μπορεί να σας βρει σε έναν τηλεφωνικό αριθμό, είτε βρίσκεστε εντός είτε εκτός του γραφείου. Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να ενσωματωθούν στο KX-TDA100D έτσι ώστε οι εισερχόμενες κλήσεις να κουδουνίζουν ταυτόχρονα στο γραφείο σας και στο κινητό σας, οπότε μπορείτε να απαντήσετε από οποιοδήποτε τηλέφωνο. Ομάδα διανομής εισερχομένων κλήσεων μέχρι και 4 κινητά τηλέφωνα Tο KX-TDA100D σας επιτρέπει να ρυθμίσετε μία ομάδα Διανομής εισερχομένων κλήσεων (ICD) μέχρι και 4 κινητά τηλέφωνα. Οι κλήσεις προς τα εσωτερικά του γραφείου μπορούν να κουδουνίζουν ταυτόχρονα και στα κινητά τηλέφωνα. Αυτή η λειτουργία είναι βολική για τις ώρες που το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού απουσιάζει από το γραφείο. Πελάτης Πελάτης Κλήση μονού αριθμού Γραφείο Κλήση: Κλήση: Εξωτ. χώρος κινητής κινητής Αριθμός κινητού Σημείωση για το KX-TDA0920: Οι απλές εσωτερικές γραμμές (LCOT) που δεν υποστηρίζουν reverse circuit δεν υποστηρίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Ομάδα ICD Σημείωση: Απαιτείται το KX-TDA0920 (άδεια χρήσης) Οι αναλογικές γραμμές χωρίς αντίστροφη ανίχνευση κυκλώματος (reverse recruit) που έχουν ρυθμιστεί σε αναλογικές γραμμές (LCOT) δεν υποστηρίζουν αυτές τις λειτουργίες. Προώθηση από κινητό τηλέφωνο σε εσωτερικό Αφού απαντήσετε την κλήση που σας προωθήθηκε από το KX-TDA100D στο κινητό σας, μπορείτε να την προωθήσετε σε εσωτερικό στο γραφείο σας. Γραφείο Πελάτης Εξωτ. χώρος Μεταφορά σε εσωτερικό Κλήση: κινητής Αριθμός κινητού Σημείωση: Απαιτούνται KX-TDA0920, KX-TDA0190 και KX-TDA0192 ή TDA0194.

7 ός και εκτός γραφείου Επιπρόσθετες δυνατότητες για βελτίωση της ασύρματης επικοινωνίας Αν το τηλέφωνό σας είναι απασχολημένο ή αν δεν μπορείτε να απαντήσετε, το KX-TDA100D θα σας ενημερώσει ότι κάποιος σας έχει αφήσει μήνυμα. Ενσωματωμένα φωνητικά μηνύματα Η προαιρετική κάρτα ESVM διασφαλίζει ότι θα απολαμβάνετε την αποδοτικότητα και την ευχρηστία του φωνητικού ταχυδρομείου χωρίς να προσθέσετε ξεχωριστό σύστημα φωνητικού ταχυδρομείου. Ρυθμίστε τη θυρίδα σας ηχογραφώντας το δικό σας μήνυμα χαιρετισμού, το οποίο θα αναπαράγεται όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε το τηλέφωνό σας. Τα μηνύματα των καλούντων ηχογραφούνται απευθείας στην προσωπική σας θυρίδα, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε οι ίδιοι τα προσωπικά σας μηνύματα. Πελάτης Κλήση προωθημένη στο Voice Mail Φωνητικό μήνυμα Προηγμένα ηλεκτρονικά μηνύματα είναι διαθέσιμα όταν συνδυάζεται με το KX- TVM50/200 Μπορείτε να ρυθμίσετε το προαιρετικό KX-TVM50/200 να σας ενημερώνει μέσω όταν λαμβάνετε νέα μηνύματα. Μπορείτε έπειτα να συνδέεστε με τη θυρίδα σας από μακριά και να ακούτε τα μηνύματά σας. Τα ηχητικά αρχεία σε φορμά WAV μπορούν επίσης να επισυνάπτονται σε . Μπορείτε να προωθείτε τα μηνύματα μέσω και σε άλλους και να κρατάτε εφεδρικά αντίγραφα στον υπολογιστή σας. Πελάτης Ειδοποίηση νέου μηνύματος Εξωτ. χώρος Εξωτ. χώρος Προώθηση WAV Κάρτα ESVM Ενσωµατωµένο ESVM (Ενισχυµένο απλό φωνητικό ταχυδροµείο) Εξωτερικές λύσεις Αριθµός θυρών Μεγ. 8* Μεγ. 6 Μεγ. 24 Φωνητική αποθήκευση Μεγ. 8 ώρες* Μεγ. 8 ώρες Μεγ ώρες Αριθµός θυρίδων Μεγ. Εσωτερικά Μεγ. 64 Μεγ Αριθµός µηνυµάτων Μεγ. 1000* Απεριόριστα Απεριόριστα Ηλεκτρονικό µήνυµα - Ναι Ναι * Σε περίπτωση που χρησιµοποιείτε 2 κάρτες KX-TDA0194 Κοινόχρηστη λειτουργία μέχρι και για 8 PBX Μπορείτε να ρυθμίσετε κεντρικό φωνητικό ταχυδρομείο (KX-TVM50/200) μέχρι και για 8 συστήματα IP PBX σε δίκτυο. Οι χρήστες εσωτερικών από κάθε σημείο μπορούν να ρυθμίσουν τις συσκευές τους να προωθούν κλήσεις, όταν είναι κατειλημμένα ή δεν μπορούν να απαντήσουν, στο κεντρικό σύστημα φωνητικών μηνυμάτων και να έχουν πρόσβαση στα μηνύματα με τους κωδικούς πρόσβασης VM.

8 Η μείωση του κόστους είναι πάντα προτεραιότητά Η υιοθέτηση συστήματος με δυνατότητα ΙΡ υποστηρίζει την ένωση φωνής και δεδομένων Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τη σύγκλιση φωνής και δεδομένων, αυτό το σύστημα ΙΡ διευκολύνει την ομαλή μετάβαση σε VoIP επιτρέποντας αρμονική λειτουργία φωνής και δεδομένων στο ίδιο δίκτυο, διασφαλίζοντας μελλοντική ευελιξία. Πλεονεκτήματα του VoIP Το VoIP, όπου τα συμπιεσμένα φωνητικά πακέτα δεδομένων αποστέλλονται μέσω δικτύων δεδομένων ΙΡ που χρησιμοποιούν τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα δεδομένων για να παρακάμψει το αναλογικό κύκλωμα και να αποφύγει το κόστος που σχετίζεται με τις κλήσεις PSTN. Επίσης, το VoIP επιτρέπει τη χρήση πιο προηγμένων λύσεων και εφαρμογών. Το VoIP είναι μία ιδανική λύση για επικοινωνία στον ίδιο αλλά και σε διαφορετικούς χώρους όπως και ανάμεσα στους υπαλλήλους όπου και αν βρίσκονται, επιτρέποντας τους να εργαστούν σε ένα ευέλικτο περιβάλλον, μειώνοντας παράλληλα το κόστος. Το σύστημα αυτό υποστηρίζει ενοποίηση συστημάτων που βασίζεται σε H.323 εκτός από την συνδεσιμότητα ISDN QSIG. Χαμηλότερο κόστος επικοινωνίας και εγκατάστασης Εγκαθιστώντας το KX-TDA100D και χρησιμοποιώντας την υπηρεσία γραμμής ΙΡ της τηλεφωνικής σας εταιρίας, θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος ανάμεσα στα κεντρικά και τα υποκαταστήματα της εταιρίας σας. Μειώνεται επίσης το κόστος εγκατάστασης, καθώς με την εγκατάσταση του KX- TDA100D στα κεντρικά γραφεία σας δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλο κέντρο στο υποκατάστημα. Κεντρικά γραφεία Υποκαταστήματα Κεντρικά Αποκλειστικές συσκευές IP Εξαιρετική ευελιξία κατά τις αλλαγές στη χωροταξία του γραφείου Υποκαταστήματα Χρησιμοποιώντας τηλέφωνα IP ως εσωτερικά δεν χρειάζεται να αλλάζετε τις ρυθμίσεις κάθε φορά που αλλάζετε τη διάταξη του γραφείου σας, όπως απαιτείται συνήθως. Μετακινήστε απλώς το τηλέφωνο και συνδέστε το στο LAN για εύκολη και γρήγορη χρήση. Γραφείο 2F PoE Switch Αποκλειστικές συσκευές IP 1F PoE Switch

9 μας Βελτιωμένη διαχείριση επικοινωνίας Καθώς το KX-TDA100D ενσωματώνει λειτουργίες ελέγχου των επιπέδων πρόσβασης και αυτόματα επιλέγει τον καταλληλότερο φορέα, η διαχείριση της επικοινωνίας μπορεί να βελτιωθεί κατά πολύ. Υπηρεσίες φραγής (TRS) για έλεγχο επιπέδου πρόσβασης Οι υπηρεσίες φραγής TRS σας βοηθούν να αποτρέψετε την πραγματοποίηση μη εξουσιοδοτημένων (υπεραστικών κλήσεων). Κάθε εσωτερικό προγραμματίζεται να ανήκει σε μία από τις 7 κατηγορίες φραγών. Κάθε κατηγορία φραγών έχει προγραμματιστεί να έχει μία κλάση περιορισμού κλήσης για τις λειτουργίες ημέρας, νύχτας, μεσημεριανού και διαλείμματος. Οι λειτουργίες επιλογής οικονομικότερου παρόχου (ARS) πάντα κάνουν τη σωστή επιλογή Αν είστε συνδρομητές σε πολλούς παρόχους, η λειτουργία επιλογής οικονομικότερου παρόχου δρομολογεί κάθε κλήση σας μέσω του λιγότερου ακριβού παρόχου, χωρίς να χρειάζεται να καλείτε τον κωδικό για κάθε πάροχο σε κάθε σας κλήση ή να θυμάστε ποιον πάροχο να χρησιμοποιείτε για κάθε προορισμό. Πάροχοι Ελαχιστοποίηση κόστους Επίπεδο 1 (Διεύθυνση) καμμία φραγή Επίπεδο 2 (Γραμματεία) φραγή διεθνών κλήσεων Επίπεδο 3 (Προσωπικό) Φραγή υπεραστικών κλήσεων Επίπεδο 0 (Υποδοχή) μόνο αστικές κλήσεις Με τη λειτουργία Call Accounting μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα της χρήσης του κέντρου σας Η λειτουργία CA είναι μια βολική εφαρμογή που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό και στο κόστος των κλήσεων μέσω πλοηγού δικτύου.

10 Οι πελάτες σας θα είναι πάντα ευχαριστημένοι Σας βοηθάμε να παρέχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών Οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι το κλειδί για όλες τις επιχειρήσεις. Οι βελτιωμένες λειτουργίες εξυπηρέτησης πελατών σας εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες σας θα εξυπηρετηθούν και θα μείνουν ικανοποιημένοι. Δυνατότητες μικρού call centre Με τις έξυπνες λειτουργίες διαχείρισης κλήσεων, το KX-TDA100D μπορεί να γίνει ο πυρήνας ενός αποδοτικού call centre για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας. Χρησιμοποιήστε το για αυτόματη διανομή των εισερχομένων κλήσεων όπως επιθυμείτε. Οι κλήσεις μπορούν να μπαίνουν σε ουρά ενώ η ομάδα σας είναι απασχολημένη στο τηλέφωνο ενώ κατά την αναμονή των καλούντων μπορούν να αναπαράγονται ηχογραφημένα μηνύματα ή μουσική, μέχρι να απαντηθεί η κλήση τους. Αν η κλήση δεν απαντηθεί ή όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες, κατά την αναμονή μπορεί να αναπαράγονται προ-ηχογραφημένα μηνύματα ή μουσική. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα εφεδρικό εσωτερικό ως προορισμό υπερχείλισης για κλήσεις που δεν έχουν απαντηθεί εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. Το σύστημα παρέχει μια πλειάδα τύπων διανομής κλήσεων. Η αποτελεσματική χρήση των διαφορετικών τύπων η Ομοιόμορφη κατανομή κλήσεων (UCD), η δρομολόγηση κλήσεων σε εσωτερικό κατά προτεραιότητα και ο ταυτόχρονος κουδουνισμός μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειρίζεστε τις κλήσεις σας πιο αποτελεσματικά. Χαρακτηριστικά ομάδας Κλήση VIP (Προτεραιότητα Απάντησης) Επιλογή Clip Ουρά αναμονής Χαρακτηριστικά Αντιπροσώπου Log-in / Log-out Έτοιμος / Ανέτοιμος Wrap up Χαρακτηριστικά Διαχειριστή Απεικόνιση δραστηριοτήτων ομάδας σε πραγματικό χρόνο Στατιστικά Διαχείριση αντιπροσώπου μέσω DSS Απεικόνιση κατάστασης αντιπροσώπου Απομακρυσμένη σύνδεση / αποσύνδεση αντιπροσώπου μέσω DSS Αυτόματη απάντηση από κεφαλόφωνο Το προαιρετικό Σύστημα Επεξεργασίας Φωνής παρέχει έξυπνη δρομολόγηση κλήσεων Όταν το προαιρετικό Σύστημα Επεξεργασίας Φωνής ΚΧ-TVM50/200 είναι εγκατεστημένο, οι κλήσεις που δεν μπορούν να απαντηθούν αμέσως μπαίνουν σε σειρά και απαντούνται με ένα φιλικό μήνυμα καλωσορίσματος. Τα μηνύματα είναι προ-ηχογραφημένα και μπορούν να ενημερώνουν τους καλούντες ότι βρίσκονται σε σειρά προτεραιότητας και η κλήση τους θα απαντηθεί αμέσως μόλις κάποιος αντιπρόσωπος απελευθερωθεί. Τα μηνύματα επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να ενημερώνουν τους καλούντες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρησή σας ή για κάποια προωθητική ενέργειά σας. Απάντηση κλήσης Ηχογραφημένο μήνυμα καλωσορίσματος Αναπαραγωγή μενού αυτόματης τηλεφωνήτριας Εμπορικό τμήμα Επιλογή ψηφίου; Χειριστής Καμμία επιλογή ψηφίου Τμήμα εξυπηρέτησης Οθόνη προβολής Αναγνώρισης κλήσεων σε Απλές τηλεφωνικές συσκευές, Αποκλειστικές Ψηφιακές συσκευές και σε Αποκλειστικές συσκευές ΙΡ Το KX-TDA100D είναι συμβατό με τη λειτουργία Caller ID, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει τις πληροφορίες του καλούντος στην οθόνη απλών τηλεφωνικών συσκευών που υποστηρίζουν Caller ID, σε Αποκλειστικές ψηφιακές συσκευές και σε Αποκλειστικές συσκευές ΙΡ. Οι Αποκλειστικές συσκευές με οθόνη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στο ιστορικό κλήσεων, για τις τελευταίες 100 κλήσεις. Το σύστημα μπορεί να αποθηκεύσει εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις. Η επανάκληση των εισερχομένων κλήσεων που έχουν καταχωρηθεί είναι πολύ εύκολη.

11 Σύνδεση για τη δημιουργία ενός συστήματος που βελτιώνει τις επικοινωνίες σας Αποκλειστική συσκευή ΙΡ Απλή τηλεφωνική συσκευή Δίκτυο IP Ασύρματη λύση CTI Server Φαξ H τεχνολογία CTI συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της με τους υπολογιστές, παρέχοντας δυναμικές βελτιώσεις στην παραγωγικότητα. Η σειρά ΚΧ-TDA100D υποστηρίζει ενσωμάτωση CTI μέσω των δύο κυρίαρχων πρωτόκολλων TAPI & CSTA. Αποκλειστική ψηφιακή τηλεφωνική συσκευή Σύστημα ανοίγματος θύρας Μουσική στην αναμονή Υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής από εξωτερική πηγή κατά την αναμονή. Στο σύστημα μπορούν να συνδεθούν ως και 16 θυροτηλέφωνα. Αν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι, το προκαθορισμένο εσωτερικό θα κουδουνίζει και ο χρήστης του εσωτερικού μπορεί να μιλήσει στον επισκέπτη απαντώντας την κλήση. Αν συνδεθεί προαιρετικό σύστημα ανοίγματος θύρας, ο χρήστης του εσωτερικού μπορεί να ανοίξει την πόρτα στον επισκέπτη. Σύστημα Αναγγελίας Ο χρήστης ενός εσωτερικού μπορεί να κάνει φωνητική αναγγελία σε πολλούς προορισμούς ταυτόχρονα, μέσω των ενσωματωμένων ηχείων των αποκλειστικών συσκευών ή/και των εξωτερικών μεγαφώνων.

12 Σειρά Αποκλειστικών Συσκευών IP KX-ΝΤ346 Oπισθοφωτιζόμενη οθόνη 6 γραμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία 2 θύρες Ethernet (100 Base-T) Power-Over-Ethernet (PoE) Μονάδα Bluetooth (Προαιρετική: KX-NT307) Υπομονάδα 12 επιπλέον πλήκτρων (Προαιρετική: KX-ΝΤ303) KX-ΝT343 Οπισθοφωτιζόμενη οθόνη 3 γραμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία 2 θύρες Ethernet (100 Base-T) Power-Over-Ethernet (PoE) Μονάδα Bluetooth (Προαιρετική: KX-NT307) Υπομονάδα 12 επιπλέον πλήκτρων (Προαιρετική: KX-ΝΤ303) KX-ΝT321 Οθόνη LCD 1 γραμμής 8 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία 2 θύρες Ethernet (100 Base-T) Power-Over-Ethernet (PoE) Σειρά Ψηφιακών Αποκλειστικών Συσκευών IP KX-DT346 Oπισθοφωτιζόμενη οθόνη LCD 6 γραμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία Μονάδα Bluetooth (Προαιρετική: KX-NT307) Υπομονάδα 12 επιπλέον πλήκτρων (Προαιρετική: KX-NT303) Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Προαιρετική: KX-DT390) Μονάδα USB (Προαιρετική: KX-DT301) Προαιρετικά αξεσουάρ Υπομονάδες επιπλέον πλήκτρων KX-NT303 Μονάδα 12 επιπλέον προγραμματιζόμενων πλήκτρων (Συμβατή μόνο με KX-NT346/343/KX-DT346/343) Υπομονάδα Bluetooth KX-NT307 (Συμβατό μόνο με KX-NT400/366/346/343 και KX-DT346/343) Η σύνδεση του KX-NT307 σας επιτρέπει να συνδέσετε ακουστικό Bluetooth για να συνομιλείτε χωρίς να κρατάτε το ακουστικό (Απάντηση/τερματισμός κλήσης/συνομιλία) KX-DT343 Οπισθοφωτιζόμενη οθόνη LCD 3 γραμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία Μονάδα Bluetooth (Προαιρετική: KX-NT307) Υπομονάδα 12 επιπλέον πλήκτρων (Προαιρετική: KX-NT303) Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Προαιρετική: KX-DT390) Μονάδα USB (Προαιρετική: KX-DT301) KX-DT333 Οθόνη LCD 3 γραμμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Προαιρετική: KX-DT390) Κονσόλα DSS KX-DT390 Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Συμβατή μόνο με KX-DT346/343/333/321) Μονάδα USB KX-DT301 (Συμβατή μόνο με KX- DT346/343) KX-DT321 Οθόνη LCD 1 γραμμής 8 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Προαιρετική: KX-DT390) Η Intertech Α.Ε. δεν ευθύνεται για πιθανά τυπογραφικά λάθη σ αυτόν τον κατάλογο Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η σχεδίαση ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση. Σήματα κατατεθέντα και εμπορικά σήματα Τα Microsoft, Windows και Outlook είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Η επωνυμία και τα λογότυπα Bluetooth είναι ιδιοκτησία της Bluetooth SIG, Inc και οποιαδήποτε χρήση τους από την Panasonic γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και ονόματα ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Σημαντική πληροφορία Προφυλάξεις ασφαλείας: διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης πριν χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα. Ορισμένα μοντέλα δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες. Οι εικόνες που παρουσιάζουν την οθόνη της μονάδας βάσης και τις λυχνίες είναι σύνθετες. Τα βάρη και οι διαστάσεις δίνονται κατά προσέγγιση. Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι συσκευές ενδέχεται να υπόκεινται σε κανονισμούς και νομοθεσίες περί εξαγωγών. Σφραγίδα συνεργάτη International Technologies Κεντρικά Γραφεία: Αφροδίτης 24, ΕΛΛΗΝΙΚΟ Τηλ. Κέντρο: , Panafax: Υποκ/μα Β. Ελλάδας: Πολυτεχνείου 31 6ος όροφος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλ. Κέντρο: , Panafax: INSYSPBDA

Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP

Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP Σειρά KX-NCP Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP Οι δικτυακές τηλεπικοινωνιακές πλατφόρμες της Panasonic (KX-NCP) αποτελούν προηγμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Δικτυακή τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα. Κάθε κλήση έχει σημασία! KX-NCP500 και KX-NCP1000 Ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις

Δικτυακή τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα. Κάθε κλήση έχει σημασία! KX-NCP500 και KX-NCP1000 Ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις Δικτυακή τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα KX-NCP500 και KX-NCP1000 Ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις Οι δικτυακές τηλεπικοινωνιακές πλατφόρμες αποτελούν προηγμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Τηλεφωνικών Προϊόντων 2013 DECT FAX ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Κατάλογος Τηλεφωνικών Προϊόντων 2013 DECT FAX ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Κατάλογος Τηλεφωνικών Προϊόντων 2013 DECT FAX ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Τεχνολογία Τηλεφωνικών Προϊόντων Premium Quality Η ιδέα Premium Quality της Panasonic αποτελεί τη βάση για το σχεδιασμό όλων των νέων μας

Διαβάστε περισσότερα

Panasonic ideas for life

Panasonic ideas for life Panasonic ideas for life Προηγμένα Τηλεφωνικά Κέντρα ΚΧ-ΤEΑ308 Ι ΚΧ-ΤES824 Η καλύτερη λύση για την επικοινωνία σας Για τις επικοινωνίες φωνής, το τηλεφωνικό σας σύστημα παραμένει το κύριο και βασικό εργαλείο

Διαβάστε περισσότερα

OpenIP your mind. Promelit OpenIP extra Small. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας

OpenIP your mind. Promelit OpenIP extra Small. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας OpenIP your mind. Promelit OpenIP extra Small Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας Ανοίξτε νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας. Η σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Title Title Title Title Title

Title Title Title Title Title Title Title Title Title Title Η Avaya είναι παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα, τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών. Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την δημιουργία, την επέκταση και συντήρηση εταιρικών

Διαβάστε περισσότερα

SL1000. Έξυπνη Επικοινωνία για Μικρές Επιχειρήσεις. www.nec-unifi ed.com. Energy Saving Product. Green

SL1000. Έξυπνη Επικοινωνία για Μικρές Επιχειρήσεις. www.nec-unifi ed.com. Energy Saving Product. Green SL1000 Έξυπνη Επικοινωνία για Μικρές Επιχειρήσεις www.nec-unifi ed.com Green Office Energy Saving Product Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή: Γιατί να επιλέξετε το SL1000; 4 Συσκευές του SL1000: Εύχρηστες δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

OpenIP your mind. Promelit OpenIP. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας

OpenIP your mind. Promelit OpenIP. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας OpenIP your mind. Promelit OpenIP Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας OpenIP your mind. Ανοίξτε νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας. Η σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να είναι σε θέση ν αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D 1. MIA ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1.1 Εισαγωγή Το TC206D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο που χρησιµοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός CHEVROLET MYLINK Συνοπτικός οδηγός Το Chevrolet MyLink είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενισχύει την οδηγική σας εμπειρία. Λειτουργεί με απλή συνδεσιμότητα, ένα smartphone και μια υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Αναγνώριση Αναμονή και Κράτηση Απόκρυψη Αριθμού Απόρριψη Εισερχόμενων με Απόκρυψη Αριθμού Υπηρεσία Συνδιάσκεψης Προώθηση Φραγή Ειδοποίηση μέσω SMS Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα. καταγραφής συνομιλιών διαχείρισης κλήσεων. www.matelcom.gr

Συστήματα. καταγραφής συνομιλιών διαχείρισης κλήσεων. www.matelcom.gr Συστήματα καταγραφής συνομιλιών διαχείρισης κλήσεων www.matelcom.gr προηγμένες εφαρμογές καταγραφής & λύσεις Όποια και αν είναι η εφαρμογή σας έχουμε τη λύση Προηγμένες Εφαρμογές Η Matelcom παρουσιάζει

Διαβάστε περισσότερα

SOPHO IPC 100. H προηγμένης τεχνολογίας IP-PBX, τηλεπικοινωνιακή λύση, για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις

SOPHO IPC 100. H προηγμένης τεχνολογίας IP-PBX, τηλεπικοινωνιακή λύση, για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις SOPHO IPC 100 H προηγμένης τεχνολογίας IP-PBX, τηλεπικοινωνιακή λύση, για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις...φέρνει την απλότητα στον κόσμο των επιχειρησιακών επικοινωνιών Απλότητα Η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Model (Eπεκτάσιµα τηλεφωνικά κέντρα) Κατάλογος λειτουργιών 1. SMDR (Προαιρετική λειτουργία σύνδεσης µε PC) 2. υνατότητα επέκτασης από 208 σε 416 3. Προ-ηχογραφηµένα µηνύµατα

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο. Εταιρικό Ιστορικό Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά εταιρικά σχήματα στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Από το 1976 η εταιρία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C

Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Διακοπή ρεύματος-τροφοδοσίας συσκευής Σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος η εξωτερική γραμμή 1 συνδέεται αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ipecsmg Media Gateway Σύστημα τηλεπικοινωνιών για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

ipecsmg Media Gateway Σύστημα τηλεπικοινωνιών για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. ipecsmg Media Gateway Σύστημα τηλεπικοινωνιών για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. ipecsmg Media Gateway Σύστημα τηλεπικοινωνιών ipecs MG της LG-ERICSSON Ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 10-06-2014 και ώρα 10:00 π.μ. ΝΑΙ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 10-06-2014 και ώρα 10:00 π.μ. ΝΑΙ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» Ν.Π.Δ.Δ. ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ Τ.Κ. 12461 TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 23-5-2014 ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ. : 213 2046170-171 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 6226 /

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Λειτουργίες νέων τηλεφωνικών συσκευών Τα τηλεφωνικά κέντρα που απαρτίζουν το νέο δίκτυο φωνής προσφέρουν προηγµένες υπηρεσίες στους τελικούς χρήστες. Οι υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικά κέντρα TS 208, 308, 416

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικά κέντρα TS 208, 308, 416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικά κέντρα TS 208, 308, 416 Αν το περίβληµα της συσκευής καταστραφεί για οποιοδήποτε λόγο αποσυνδέστε αµέσως το καλώδιο τροφοδοσίας και επιστρέψτε τη συσκευή στο κατάστηµα που την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Epson EB-1400Wi Series ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Προβάλετε εικόνες έως και: Δημιουργία σχολίων από πολλούς χρήστες Εκτυπώστε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ,

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Τηλεφωνητής Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Χρήσιμες Συμβουλές: Τηλεφωνητής Η Vodafone σου παρέχει την υπηρεσία Vodafone Business Connect Voicemail ώστε όποιος σε καλεί στον επαγγελματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ. Θέμα πτυχιακής: Voice over IP. Ονοματεπώνυμο: Κόκκαλη Αλεξάνδρα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ. Θέμα πτυχιακής: Voice over IP. Ονοματεπώνυμο: Κόκκαλη Αλεξάνδρα ΠΤΥΧΙΑΚΗ Θέμα πτυχιακής: Voice over IP Ονοματεπώνυμο: Κόκκαλη Αλεξάνδρα Εισαγωγή στην Υπηρεσία Voice over IP Το Voice over IP (VoIP) είναι μια καινούργια τεχνολογία η οποία προσφέρει φωνητική συνομιλία

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή!

Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή! Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή! Σύντομος Οδηγός Νέα εποχή με Cyta Κινητή Η Cyta Κινητή σάς καλωσορίζει και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε οφέλη καρτοκινητής σε κινητή συμβολαίου: ευελιξία, ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης KX-TDE100 KX-TDE200/KX-TDE600

Οδηγίες Χρήσης KX-TDE100 KX-TDE200/KX-TDE600 Tηλεφωνικό κέντρο ολοκληρωμένου IP Οδηγίες Χρήσης KX-TDE100 KX-TDE200/KX-TDE600 Μοντέλο Ευχαριστούμε που επιλέξατε τηλεφωνικό κέντρο της Panasonic. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26. www.teletechnika.gr

KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26. www.teletechnika.gr KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26 1 I. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Στις οδηγίες που ακολουθούν, οι επεξηγήσεις δίνονται με την παρακάτω μορφή. Επικεφαλίδα Δίνεται η λειτουργία και ο κωδικός ενεργοποίησής της.

Διαβάστε περισσότερα

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας Ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία επικοινωνίας Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας και εντυπωσιάστε με το μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας

Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας Η πλατφόρμα Unified Communications (UC), βασισμένη σε τεχνολογίες της Microsoft, χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1. Εισαγωγή...3. 2. Εσωτερικές κλήσεις...3. 3. Εξωτερικές κλήσεις...3 3.1. Αστικές κλήσεις...3 3.2. Υπεραστικές - Διεθνείς κλήσεις...

Περιεχόμενα. 1. Εισαγωγή...3. 2. Εσωτερικές κλήσεις...3. 3. Εξωτερικές κλήσεις...3 3.1. Αστικές κλήσεις...3 3.2. Υπεραστικές - Διεθνείς κλήσεις... Περιεχόμενα. Εισαγωγ...3 2. Εσωτερικές κλσεις...3 3. Εξωτερικές κλσεις...3 3.. Αστικές κλσεις...3 3.2. Υπεραστικές - Διεθνείς κλσεις...3 4. Συντομευμένες κλσεις...3 5. Προσωριν διακοπ κλσης...5 5.. Εναλλαγ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικά Κέντρα. Promelit ipecs. Promelit ipecs η λύση στην επικοινωνία. Τεχνολογίες Επικοινωνίας

Τηλεφωνικά Κέντρα. Promelit ipecs. Promelit ipecs η λύση στην επικοινωνία. Τεχνολογίες Επικοινωνίας Τηλεφωνικά Κέντρα Promelit ipecs Promelit ipecs η λύση στην επικοινωνία Τεχνολογίες Επικοινωνίας Ήρθε η λύση ipecs Εύκολη επικοινωνία με τους άλλους, βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και της

Διαβάστε περισσότερα

...δώστε χρώμα στην επικοινωνία σας!

...δώστε χρώμα στην επικοινωνία σας! CATALOGUE 2012...δώστε χρώμα στην επικοινωνία σας! www.soundstar.gr Aσύρματα Dect D 101 O C 401 Ασύρματο ψηφιακό τηλέφωνο DECT, με 1 συσκευή. Φωτιζόμενη οθόνη Αλφαριθμητική οθόνη 12 ψηφίων. 5 μελωδίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta 1. Εισαγωγή 2. Δημιουργία Λογαριασμού πρόσβασης στην ιστοσελίδα My Cyta 3. Διαχείριση των υπηρεσιών 3.1 Προσθήκη αριθμού ευρυζωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης T110 Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης crypto ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ LCD ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤO CISCO IP PHONE 7912

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤO CISCO IP PHONE 7912 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤO CISCO IP PHONE 7912 ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Περιεχόμενα 1. Επισκόπηση του τηλεφώνου 3 1.1. Κουμπιά και υλικό 3 1.2. Μενού εφαρμογών..4 1.3. Γραμμές

Διαβάστε περισσότερα

Η προηγµένης τεχνολογίας IP-PBX τηλεπικοινωνιακή λύση SOPHO IPC 100

Η προηγµένης τεχνολογίας IP-PBX τηλεπικοινωνιακή λύση SOPHO IPC 100 Η προηγµένης τεχνολογίας IP-PBX τηλεπικοινωνιακή λύση SOPHO IPC 100 Σύστηµα Φωνητικού Ταχυδροµείου (Voice Mail) και Σύστηµα Αυτόµατης Απάντησης (Voice Response System) Οδηγίες Χρήσης Πλήκτρα λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση.

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση. Promatrix 8000 Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας Σταθερή εγκατάσταση Deutsch Pr o m a t r i x 8000 Το Promatrix 8000 παράγει εκπληκτική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ CALL CENTER

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ CALL CENTER ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ CALL CENTER Τι ακριβώς είναι η «τηλεργασία»? Παρακάτω ακολουθεί ένα παράδειγμα για πρόγραμμα απομακρυσμένης εργασίας, ενός τμήματος call center ή της εξυπηρέτησης πελατών μιας

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Από το χαρτί στις ψηφιακές ευκολίες

Από το χαρτί στις ψηφιακές ευκολίες Από το χαρτί στις ψηφιακές ευκολίες Μετατροπή της παραδοσιακής λειτουργίας ενός Σ.Ε.Κ. 2 Σ.Ε.Κ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΟΡΩΠΙΟΥ) Μετατροπή της παραδοσιακής λειτουργίας ενός Σ.Ε.Κ. Τα Σχολικά Εργαστηριακά

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

για την επιχείρησή σας Λύση Χωρίς Συμβιβασμούς SOLO SMALL BUSINESS GATEWAY

για την επιχείρησή σας Λύση Χωρίς Συμβιβασμούς SOLO SMALL BUSINESS GATEWAY SOLO SMALL BUSINESS GATEWAY Το SOLO Small Business Gateway είναι ένα λογισμικό που έρχεται να καλύψει όλες τις βασικές ψηφιακές ανάγκες σας. Ενσωματώνει ένα σύγχρονο Τηλεφωνικό Κέντρο και ένα πλήρη Server

Διαβάστε περισσότερα

ADVANCE LINE. Επώνυµα Συστήµατα

ADVANCE LINE. Επώνυµα Συστήµατα ADVANCE LINE Επώνυµα Συστήµατα Ασφαλείας & Επικοινωνίας ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 Branded Security & Communication Systems CATALOGUE 2015 NEC SL-1000 NEC SL-1000 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 CATALOGUE 2015 81 Επώνυμα Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Στο φάκελο αυτό περιέχονται αναλυτικές οδηγίες χρήσεως του τηλεφωνικού σας κέντρου τόσο για τις απλές, όσο και για τις ειδικές τηλεφωνικές συσκευές.

Στο φάκελο αυτό περιέχονται αναλυτικές οδηγίες χρήσεως του τηλεφωνικού σας κέντρου τόσο για τις απλές, όσο και για τις ειδικές τηλεφωνικές συσκευές. Αγαπητέ Πελάτη, Συγχαρητήρια για την επιλογή σας! Το τηλεφωνικό κέντρο της, που επιλέξατε είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας του και η εταιρεία µας ( ΗΧΩ ΕΠΕ ) πάντα πρόθυµη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE

Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE Στον Προσωπικό σου Τηλεφωνητή µπορούν να αποθηκευτούν µέχρι και 30 µηνύµατα διάρκειας έως και 3 λεπτών το καθένα. Μπαίνοντας στον Προσωπικό σου Τηλεφωνητή µε τον ειδικό

Διαβάστε περισσότερα

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται 1 Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται Επιχειρήσεις με περισσότερα από ένα σημεία παρουσίας (καταστήματα, γραφεία) πολύ συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΟΣ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια συστήματος καθορισμού σειράς προτεραιότητας για τις ανάγκες του τμήματος επειγόντων περιστατικών του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Το Ασύρματο Δίκτυο TETRA. Αντωνίου Βρυώνα (Α.Μ. 1019)

Το Ασύρματο Δίκτυο TETRA. Αντωνίου Βρυώνα (Α.Μ. 1019) Το Ασύρματο Δίκτυο TETRA Αντωνίου Βρυώνα (Α.Μ. 1019) Περίληψη Γενικά Χαρακτηριστικά Τι είναι το TETRA Γενικά στοιχεία Αρχιτεκτονική δικτύου Πρωτόκολλο TETRA Υπηρεσίες TETRA Κλήσεις DMO δικτύου TETRA Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com Æ ıªœæ ÆØ Æ ı! Ακολουθεί μια αναλυτική περιγραφή των (παλαιών και νέων) δυνατοτήτων των συστημάτων, αποφεύγοντας δυσνόητους τεχνικούς όρους. Ο στόχος είναι να γίνει κατανοητή, κυρίως, από το εμπορικό σας

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 3905 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/81

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 3905 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/81 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 3905 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/81 15/05/2014 Περιεχόμενα ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. Μοντέλο: CDX-PH201-ET15. Σύστημα οπτικού χειρισμού-προγραμματισμού του τηλεφωνικού κέντρου

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. Μοντέλο: CDX-PH201-ET15. Σύστημα οπτικού χειρισμού-προγραμματισμού του τηλεφωνικού κέντρου ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Μοντέλο: CDX-PH201-ET15 Χαρακτηριστικά: Σύστημα οπτικού χειρισμού-προγραμματισμού του τηλεφωνικού κέντρου 12 προγραμματιζόμενα πλήκτρα DSS ( Έλεγχος εξωτερικών και εσωτερικών γραμμών) 13

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το PC-TEL. Επιγραμματικά θα μπορούσαμε να δώσουμε την αποτελεσματικότητα της χρήσης του συγκεκριμένου προγράμματος:

Τι είναι το PC-TEL. Επιγραμματικά θα μπορούσαμε να δώσουμε την αποτελεσματικότητα της χρήσης του συγκεκριμένου προγράμματος: Τι είναι το Η ntafyl Hellas ABEE δημιούργησε ένα νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Διαχείρισης των κλήσεων τηλεφωνικού Κέντρου, με σκοπό να καλύψει το κενό της πληροφόρησης του κόστους, που προκύπτει απ την χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογή λειτουργιών Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας

Προσαρμογή λειτουργιών Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας Αυτόματο Σύστημα Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης Προσαρμογή λειτουργιών Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας Κωνσταντίνος Φίλης, COSMOTE ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Υφιστάμενη Διαχείριση Κλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Προμήθειας ΙΡ Τηλεφωνικού Κέντρου, IP τηλεφωνικών συσκευών και λοιπών ειδών τηλεφωνίας και τηλεομοιοτυπίας για τον Δήμο Βέροιας

Μελέτη Προμήθειας ΙΡ Τηλεφωνικού Κέντρου, IP τηλεφωνικών συσκευών και λοιπών ειδών τηλεφωνίας και τηλεομοιοτυπίας για τον Δήμο Βέροιας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Μελέτη Προμήθειας ΙΡ Τηλεφωνικού Κέντρου, IP τηλεφωνικών συσκευών και λοιπών ειδών τηλεφωνίας και τηλεομοιοτυπίας για

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Plantronics M70 -M90. Εγχειρίδιο χρήσης

Σειρά Plantronics M70 -M90. Εγχειρίδιο χρήσης Σειρά Plantronics M70 -M90 Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Λίγα λόγια για τον αγοραστή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας* 4 Επιλογή γλώσσας 5 Σύζευξη 6 Επισκόπηση ακουστικού 7 Η ασφάλεια προέχει 7 Χειρισμός 8 Απάντηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΣΕΦΕΡΗ 8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 542-50 ΤΗΛ. 031-330177 & 330-185 FAX. 031-330187 teletechnika@the.forthnet.gr

Γ. ΣΕΦΕΡΗ 8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 542-50 ΤΗΛ. 031-330177 & 330-185 FAX. 031-330187 teletechnika@the.forthnet.gr 8 FT48-200 Οδηγίες χρήσεως 1 Γενικά Οι παρακάτω σελίδες παρουσιάζουν την ειδική τηλεφωνική συσκευή FT48. Οι οδηγίες χωρίζονται σε τρία κεφάλαια. 1. Περιγραφή των μερών της συσκευής (έως σελ. 2. Μενού της

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Εµπνευσµένη σχεδίαση. Εντυπωσιακές δυνατότητες.

Εµπνευσµένη σχεδίαση. Εντυπωσιακές δυνατότητες. Εµπνευσµένη σχεδίαση. Εντυπωσιακές δυνατότητες. Το Orpheus συνδυάζει την κοµψότητα µε την ασφάλεια. Οι λιτές γραµµές, ο επίπεδος σχεδιασµός και η πρόσοψη από γυαλί καθιστούν το πληκτρολόγιο του µοναδικό,

Διαβάστε περισσότερα

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα εµπορικά σήµατα της Nokia Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

KX-PRW110 KX-PRW120. Οδηγός εφαρμογής Smartphone Connect. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με Smartphone Connect. Αρ. μοντέλου

KX-PRW110 KX-PRW120. Οδηγός εφαρμογής Smartphone Connect. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με Smartphone Connect. Αρ. μοντέλου Οδηγός εφαρμογής Smartphone Connect Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με Smartphone Connect Αρ. μοντέλου KX-PRW110 KX-PRW120 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Στο παρόν έντυπο επεξηγείται

Διαβάστε περισσότερα

Unified Communications. Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014. Angelo Gentili Business Development Manager. www.partnernet.gr

Unified Communications. Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014. Angelo Gentili Business Development Manager. www.partnernet.gr Unified Communications Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014 Angelo Gentili Business Development Manager www.partnernet.gr Καλώς Ορίσατε Οι οργανισμοί σήμερα καλούνται να καλύψουν όλο και περισσότερες ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

6.1 Επεκτείνοντας το δίκτυο 6.2 Επιλεγόμενες τηλεφωνικές γραμμές modems Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα Βασική χρήση

6.1 Επεκτείνοντας το δίκτυο 6.2 Επιλεγόμενες τηλεφωνικές γραμμές modems Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα Βασική χρήση 6.1 Επεκτείνοντας το δίκτυο Τοπικά δίκτυα (LAN): επικοινωνία με περιορισμένη απόσταση κάλυψης (μικρή εμβέλεια) Δίκτυα Ευρείας Περιοχής (WAN): επικοινωνία σε ευρύτερη γεωγραφική κάλυψη. Από την άποψη του

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT8 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Οδηγίες Λειτουργίας Σας ευχαριστούµε που χρησιµοποιείτε το έξυπνο σύστηµα συναγερµού της εταιρίας µας. Τα προϊόντα µας είναι ιδανικά για οικογένειες, τράπεζας, µικρές

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων 1 Διαχει ριση Τηλεφωνικω ν Κλη σεων ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 3 ΔΟΜΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ... 3 ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ... 4 ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ... 5

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: υνατότητα ανοικτής ακρόασης & οµιλίας υνατότητα κλήσης τριών αριθµών µε το πάτηµα ενός κουµπιού υνατότητα κλίσης 10 αριθµών µε το πάτηµα δύο κουµπιών

Διαβάστε περισσότερα

Για παράδειγµα ένα µήνυµα το οποίο θα ενηµερώνει τον καταναλωτή ότι πρόκειται να λήξει η πίστωσή του δε θα σβήνεται από την οθόνη, αλλά ένα µήνυµα

Για παράδειγµα ένα µήνυµα το οποίο θα ενηµερώνει τον καταναλωτή ότι πρόκειται να λήξει η πίστωσή του δε θα σβήνεται από την οθόνη, αλλά ένα µήνυµα ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΚΤΥOY ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ -.. ΕΡΓΟ: «Πιλοτικό Σύστηµα Τηλεµέτρησης και ιαχείρισης της Ζήτησης Παροχών Ηλεκτρικής Ενέργειας Οικιακών και Μικρών Εµπορικών Καταναλωτών και Εφαρµογής Έξυπνων

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή μόντεμ ασύρματου δικτύου ADSL2+ N300 DGN2200v4

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή μόντεμ ασύρματου δικτύου ADSL2+ N300 DGN2200v4 Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόντα NETGEAR. Η NETGEAR συνιστά να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τους επίσημους πόρους υποστήριξης της NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Ασφάλεια βίντεο IP Λύση όλα σε ένα Το Bosch Video Management System (VMS) διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα IP και ψηφιακού βίντεο και ήχου,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600 ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή 3 2.Κεντρική Μονάδα Ελέγχου και Τροφοδοσίας IMS SC 600 4 2.1 Δείκτες στην Πάνω Όψη 4 2.2 Δείκτες στην Πίσω Όψη 5 3. ΙMS SC 600Β Μονάδα Συνέδρου 6 4.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή παρουσίασης προϊόντων και ηλεκτρονικής λήψης παραγγελιών. Συνδυάζοντας την τεχνολογία του ipad της Apple με τις ορθές πρακτικές marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα