Ψηφιακό τηλεφωνικό σύστημα ΙΡ-ΡΒΧ. Νέο ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ψηφιακό τηλεφωνικό σύστημα ΙΡ-ΡΒΧ. Νέο ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας"

Transcript

1 Ψηφιακό τηλεφωνικό σύστημα ΙΡ-ΡΒΧ Νέο ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας

2 Μία λύση ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες της επικοινωνίας σας σήμερα και στο μέλλον Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της απλής με τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης ΙΡ, το Ψηφιακό σύστημα KX-TDA100D, παρέχει τις λειτουργίες και την ευελιξία για τη διαχείριση όλων των επικοινωνιών της εταιρίας σας για το παρόν αλλά και το μέλλον. Ενσωματώνοντας μία εντυπωσιακή σειρά προηγμένων λειτουργιών σε ένα οικονομικό πακέτο, το KX-TDA100D με δυνατότητες ΙΡ σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων για την βελτίωση των επικοινωνιών της εταιρίας σας. Ασύρματες λύσεις σας δίνουν την ελευθερία να απαντάτε σε σημαντικές κλήσεις όταν είσαστε εκτός γραφείου ή όταν μετακινήστε εντός της εταιρίας, ενώ οι προηγμένες λειτουργίες call center επιτρέπουν εύκολη διανομή κλήσεων, τη διαχείριση κλήσεων και τον έλεγχο της εσωτερικής χρήσης του συστήματος, βελτιώνοντας την απόδοση της επικοινωνίας και επιτρέποντάς σας να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας πιο αποτελεσματικά.

3 Η δυνατότητα επέκτασης και οι ασύρματες λύσεις είναι το κλειδί για να συμβαδίσετε με τους γοργούς ρυθμούς εξέλιξης των σύγχρονων τηλεπικοινωνιών Το ψηφιακό σύστημα KX-TDA100D IP-PBX της Panasonic σας προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για επέκταση και ασύρματες λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας Δυνατότητες μελλοντικής επέκτασης Ασύρματο ακουστικό DECT Αποκλειστική συσκευή IP Κινητό τηλέφωνο Δίκτυο ΙΡ Απλή τηλεφωνική γραμμή Συσκευές με δυνατότητα επέκτασης Σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας όπως αυτή αναπτύσσεται, το σύστημα KX-TDA100D επιτρέπει τη σύνδεση ως και 128 απλών τηλεφωνικών εσωτερικών. Ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ασύρματων ακουστικών DECT. Δυνατότητες ΙΡ για αποτελεσματική επικοινωνία Η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της ΙΡ για απλοποιημένη επικοινωνία και βελτιωμένη παραγωγικότητα είναι βασική για κάθε επιχείρηση που έχει το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον. Το KX- TDA100D έχει δυνατότητες ΙΡ και παρέχει ένα ευέλικτο δίκτυο που μπορεί να διαχειριστεί φωνητικές επικοινωνίες και δεδομένα. Η ευέλικτη αρχιτεκτονική του υποστηρίζει σύγκλιση δικτύων ΙΡ και επιτρέπει να μεταβείτε σε δυνατότητες VoIP με τους δικούς σας ρυθμούς. Ασύρματες λύσεις επικοινωνίας Εξωτερικός χώρος Αποθήκη Κεντρικά γραφεία Εργοστάσιο Υποκατάστημα Ασύρματες Επικοινωνίες όταν είσαστε μακριά από το γραφείο σας Επειδή το ασύρματο σύστημα DECT μπορεί να μετατρέψει τα εσωτερικά σε ασύρματα ακόμα και οι μεγάλες εγκαταστάσεις μπορούν να μετατραπούν σε ζώνη επικοινωνίας βελτιώνοντας την κάλυψη και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κινείστε ελεύθερα. Ενσωμάτωση κινητών τηλεφώνων Το ΚΧ-TDA100D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο μπορούν να ενσωματωθούν κινητά τηλέφωνα. Έτσι, οι υπάλληλοι μπορούν να λαμβάνουν τις κλήσεις τους ακόμα και αν βρίσκονται εκτός γραφείου. Έτσι δεν χάνεται καμία κλήση, ασχέτως αν βρίσκονται εντός εταιρίας ή όχι.

4 Οι ασύρματες λειτουργίες βοηθούν στη βελτίωση Βολικές ασύρματες λύσεις βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας Εκτός από τις συμβατικές υπηρεσίες και ΙΡ, το ΚΧ-TDA100D παρέχει συνεχή, αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα με αδιάκοπτη μεταβίβαση σήματος μεταξύ των κυψελών (συνεχής ομιλία) και παράλληλη λειτουργία σταθερού και ασυρμάτου. Αφού οι υπάλληλοι μπορούν να λάβουν ή να πραγματοποιήσουν κλήσεις είτε βρίσκονται στο γραφείο τους είτε όχι, διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας και βελτιώνεται η παραγωγικότητα. Συνεχής, αξιόπιστη συνδεσιμότητα Η ομαλή, αυτόματη μεταγωγή ανάμεσα σε εγκατεστημένες κυψέλες επεκτείνει την κάλυψη για να εξασφαλίσει συνεχή και αδιάκοπη κάλυψη και πραγματική φορητότητα ακόμα και σε μεγάλες εγκαταστάσεις. Η υψηλή ποιότητα σύνδεσης διατηρείται όταν περπατάτε, αφού μεταφέρεται από τον έναν κυψελικό σταθμό στον άλλο, χωρίς να διακόπτονται οι σημαντικές επαγγελματικές σας συνομιλίες. Βελτιωμένη φορητότητα Με την παράλληλη λειτουργία ασύρματου και σταθερού εσωτερικού τηλεφώνου, (Wireless XDP Parallel) της Panasonic, μπορείτε να ρυθμίσετε το ακουστικό DECT ώστε να έχει τον ίδιο αριθμό εσωτερικού με το σταθερό σας τηλέφωνο για να μη χάνετε καμία κλήση ακόμα και αν είσαστε μακριά από τo γραφείο σας. Οι κλήσεις μεταφέρονται από το σταθερό τηλέφωνο του συστήματος στο ασύρματο ακουστικό DECT ή αντίστροφα. Πελάτης Αποθήκη Γραφείο Ισόγειο Φορητότητα ασυρμάτου Κλήση Εσωτερικό #200 Μεταφορά Γραφείο Στο γραφείο σας Αποθήκη Αίθουσα συναντήσεων Εσωτερικό #200 Σημείωση: Όταν χρησιμοποιείτε το ΚΧ-WT115, οι διαθέσιμες λειτουργίες περιορίζονται. Συνομιλίες Hands-free Συνδέστε τα προαιρετικά ακουστικά κεφαλής και απολαύστε την ευκολία και την ελευθερία της επικοινωνίας χωρίς τη χρήση του ακουστικού. Με τα προαιρετικά ακουστικά κεφαλής μπορείτε να απαντήσετε στις εισερχόμενες κλήσεις έχοντας τα χέρια σας ελεύθερα! Κυψέλη Επαναλήπτης Με χρήση επαναλήπτη η εμβέλεια μπορεί να αυξηθεί. KX-TDA0158 DPT I/F 8 κανάλια επικοινωνίας KX-TDA0155 DPT I/F 2 κανάλια επικοινωνίας KX-TDA0156 CS I/F 4 κανάλια επικοινωνίας KX-A405 Χωρητικότητα Συστήματος Κυψελικός Σταθµός Φορητός Σταθµός KX-A272 Σειρά KX-TCA / KX-WT115

5 της παραγωγικότητας Δυνατότητα επιλογής από την ποικιλία ασύρματων ακουστικών Τα ασύρματα ακουστικά της Panasonic, διαθέτουν τις τελευταίες λειτουργίες επικοινωνίας και σας παρέχουν αξιόπιστες και ευέλικτες δυνατότητες επικοινωνίας στο γραφείο σας. Επιλέξτε τις συσκευές που είναι καταλληλότερες για τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Ασύρματο εύκολη στη χρήση Αυτό το απλό μοντέλο με οθόνη μίας γραμμής διαθέτει μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη οπισθοφωτισμού 1.8 ιντσών και ένα απλό μενού που σας επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στις ευέλικτες λειτουργίες του ακουστικού. Σε αντίθεση με άλλα ασύρματα ακουστικά οικιακής χρήσης, αυτό το ακουστικό DECT μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε πολύ μεγάλους χώρους, χάρη στην συμβατότητά του με πολλαπλές ζώνες. Επίσης, διαθέτει λειτουργία μείωσης θορύβου, έτσι το άτομο με το οποίο συνομιλείτε, μπορεί να σας ακούσει καθαρά ακόμα και αν βρίσκεστε σε μέρος με θόρυβο. 1,8 ίντσες μονόχρωμη οθόνη LCD Πλήκτρα λειτουργιών Μείωση θορύβου Κατάλογος κλήσεων (στο ακουστικό) Έγχρωμη οθόνη και πολύ-λειτουργικός σχεδιασμός Με έγχρωμη οθόνη LCD για ευκολότερο έλεγχο της κατάστασης της γραμμής και της καταχώρισης τηλεφωνικού αριθμού, τα KX-TCA175/275 παρέχουν άνεση και ευελιξία, επιτρέποντάς σας να εκμεταλλεύεστε όλες τις λειτουργίες του τηλεφωνικού κέντρου με το πάτημα ενός πλήκτρου. Ευέλικτα πλήκτρα Έγχρωμη οθόνη LCD 1,5 Λειτουργία σε θορυβώδες σημείο* Επεξεργάσιμο πλήκτρο λειτουργιών Κουδουνισμός ομάδας Κατάλογος κλήσεων (PBX) Κουδουνισμός ακουστικών κεφαλής Δόνηση (KX-TCA275 μόνο) Αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει σε σκληρές συνθήκες Το KX-TCA364 πληροί τα αυστηρά πρότυπα IP64, είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό. Διαθέτει λαβή από καουτσούκ που απορροφά τους κραδασμούς και ενισχυμένο πλαστικό περίβλημα, το KX-TCA364 μπορεί να αντέξει σε δύσκολες συνθήκες. Ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό Ευέλικτα πλήκτρα Μονόχρωμη οθόνη LCD 1,5 *Αν ρυθμίσετε στο ON ο θόρυβος ακούγεται πιο χαμηλά. Λειτουργία σε θορυβώδες σημείο* Πλήκτρα λειτουργιών Κουδουνισμός ομάδας Κατάλογος κλήσεων PBX Δόνηση *IP64 συμβατότητα: Ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό.

6 Αποτελεσματική αναβάθμιση της επικοινωνίας εντ Η ενσωμάτωση κινητών τηλεφώνων βελτιώνει την ευελιξία της επιχείρησής σας Τα κινητά τηλέφωνα έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε στις επιχειρήσεις, μας βοηθούν να είμαστε σε επαφή με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας όταν βρισκόμαστε εκτός γραφείου. Το KX-TDA100D βοηθάει να κάνετε τη σύνδεση άψογη, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία ενσωμάτωσης κινητών τηλεφώνων για την αυτόματη επαναδρομολόγηση της κλήσης σας από το σταθερό σας εσωτερικό σε κινητό τηλέφωνο με ένα χαμηλότερο πάγιο κόστος. Ένας μόνο τηλεφωνικός αριθμός Όταν κάποιος σας καλεί, μπορεί να σας βρει σε έναν τηλεφωνικό αριθμό, είτε βρίσκεστε εντός είτε εκτός του γραφείου. Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να ενσωματωθούν στο KX-TDA100D έτσι ώστε οι εισερχόμενες κλήσεις να κουδουνίζουν ταυτόχρονα στο γραφείο σας και στο κινητό σας, οπότε μπορείτε να απαντήσετε από οποιοδήποτε τηλέφωνο. Ομάδα διανομής εισερχομένων κλήσεων μέχρι και 4 κινητά τηλέφωνα Tο KX-TDA100D σας επιτρέπει να ρυθμίσετε μία ομάδα Διανομής εισερχομένων κλήσεων (ICD) μέχρι και 4 κινητά τηλέφωνα. Οι κλήσεις προς τα εσωτερικά του γραφείου μπορούν να κουδουνίζουν ταυτόχρονα και στα κινητά τηλέφωνα. Αυτή η λειτουργία είναι βολική για τις ώρες που το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού απουσιάζει από το γραφείο. Πελάτης Πελάτης Κλήση μονού αριθμού Γραφείο Κλήση: Κλήση: Εξωτ. χώρος κινητής κινητής Αριθμός κινητού Σημείωση για το KX-TDA0920: Οι απλές εσωτερικές γραμμές (LCOT) που δεν υποστηρίζουν reverse circuit δεν υποστηρίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Ομάδα ICD Σημείωση: Απαιτείται το KX-TDA0920 (άδεια χρήσης) Οι αναλογικές γραμμές χωρίς αντίστροφη ανίχνευση κυκλώματος (reverse recruit) που έχουν ρυθμιστεί σε αναλογικές γραμμές (LCOT) δεν υποστηρίζουν αυτές τις λειτουργίες. Προώθηση από κινητό τηλέφωνο σε εσωτερικό Αφού απαντήσετε την κλήση που σας προωθήθηκε από το KX-TDA100D στο κινητό σας, μπορείτε να την προωθήσετε σε εσωτερικό στο γραφείο σας. Γραφείο Πελάτης Εξωτ. χώρος Μεταφορά σε εσωτερικό Κλήση: κινητής Αριθμός κινητού Σημείωση: Απαιτούνται KX-TDA0920, KX-TDA0190 και KX-TDA0192 ή TDA0194.

7 ός και εκτός γραφείου Επιπρόσθετες δυνατότητες για βελτίωση της ασύρματης επικοινωνίας Αν το τηλέφωνό σας είναι απασχολημένο ή αν δεν μπορείτε να απαντήσετε, το KX-TDA100D θα σας ενημερώσει ότι κάποιος σας έχει αφήσει μήνυμα. Ενσωματωμένα φωνητικά μηνύματα Η προαιρετική κάρτα ESVM διασφαλίζει ότι θα απολαμβάνετε την αποδοτικότητα και την ευχρηστία του φωνητικού ταχυδρομείου χωρίς να προσθέσετε ξεχωριστό σύστημα φωνητικού ταχυδρομείου. Ρυθμίστε τη θυρίδα σας ηχογραφώντας το δικό σας μήνυμα χαιρετισμού, το οποίο θα αναπαράγεται όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε το τηλέφωνό σας. Τα μηνύματα των καλούντων ηχογραφούνται απευθείας στην προσωπική σας θυρίδα, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε οι ίδιοι τα προσωπικά σας μηνύματα. Πελάτης Κλήση προωθημένη στο Voice Mail Φωνητικό μήνυμα Προηγμένα ηλεκτρονικά μηνύματα είναι διαθέσιμα όταν συνδυάζεται με το KX- TVM50/200 Μπορείτε να ρυθμίσετε το προαιρετικό KX-TVM50/200 να σας ενημερώνει μέσω όταν λαμβάνετε νέα μηνύματα. Μπορείτε έπειτα να συνδέεστε με τη θυρίδα σας από μακριά και να ακούτε τα μηνύματά σας. Τα ηχητικά αρχεία σε φορμά WAV μπορούν επίσης να επισυνάπτονται σε . Μπορείτε να προωθείτε τα μηνύματα μέσω και σε άλλους και να κρατάτε εφεδρικά αντίγραφα στον υπολογιστή σας. Πελάτης Ειδοποίηση νέου μηνύματος Εξωτ. χώρος Εξωτ. χώρος Προώθηση WAV Κάρτα ESVM Ενσωµατωµένο ESVM (Ενισχυµένο απλό φωνητικό ταχυδροµείο) Εξωτερικές λύσεις Αριθµός θυρών Μεγ. 8* Μεγ. 6 Μεγ. 24 Φωνητική αποθήκευση Μεγ. 8 ώρες* Μεγ. 8 ώρες Μεγ ώρες Αριθµός θυρίδων Μεγ. Εσωτερικά Μεγ. 64 Μεγ Αριθµός µηνυµάτων Μεγ. 1000* Απεριόριστα Απεριόριστα Ηλεκτρονικό µήνυµα - Ναι Ναι * Σε περίπτωση που χρησιµοποιείτε 2 κάρτες KX-TDA0194 Κοινόχρηστη λειτουργία μέχρι και για 8 PBX Μπορείτε να ρυθμίσετε κεντρικό φωνητικό ταχυδρομείο (KX-TVM50/200) μέχρι και για 8 συστήματα IP PBX σε δίκτυο. Οι χρήστες εσωτερικών από κάθε σημείο μπορούν να ρυθμίσουν τις συσκευές τους να προωθούν κλήσεις, όταν είναι κατειλημμένα ή δεν μπορούν να απαντήσουν, στο κεντρικό σύστημα φωνητικών μηνυμάτων και να έχουν πρόσβαση στα μηνύματα με τους κωδικούς πρόσβασης VM.

8 Η μείωση του κόστους είναι πάντα προτεραιότητά Η υιοθέτηση συστήματος με δυνατότητα ΙΡ υποστηρίζει την ένωση φωνής και δεδομένων Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τη σύγκλιση φωνής και δεδομένων, αυτό το σύστημα ΙΡ διευκολύνει την ομαλή μετάβαση σε VoIP επιτρέποντας αρμονική λειτουργία φωνής και δεδομένων στο ίδιο δίκτυο, διασφαλίζοντας μελλοντική ευελιξία. Πλεονεκτήματα του VoIP Το VoIP, όπου τα συμπιεσμένα φωνητικά πακέτα δεδομένων αποστέλλονται μέσω δικτύων δεδομένων ΙΡ που χρησιμοποιούν τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα δεδομένων για να παρακάμψει το αναλογικό κύκλωμα και να αποφύγει το κόστος που σχετίζεται με τις κλήσεις PSTN. Επίσης, το VoIP επιτρέπει τη χρήση πιο προηγμένων λύσεων και εφαρμογών. Το VoIP είναι μία ιδανική λύση για επικοινωνία στον ίδιο αλλά και σε διαφορετικούς χώρους όπως και ανάμεσα στους υπαλλήλους όπου και αν βρίσκονται, επιτρέποντας τους να εργαστούν σε ένα ευέλικτο περιβάλλον, μειώνοντας παράλληλα το κόστος. Το σύστημα αυτό υποστηρίζει ενοποίηση συστημάτων που βασίζεται σε H.323 εκτός από την συνδεσιμότητα ISDN QSIG. Χαμηλότερο κόστος επικοινωνίας και εγκατάστασης Εγκαθιστώντας το KX-TDA100D και χρησιμοποιώντας την υπηρεσία γραμμής ΙΡ της τηλεφωνικής σας εταιρίας, θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος ανάμεσα στα κεντρικά και τα υποκαταστήματα της εταιρίας σας. Μειώνεται επίσης το κόστος εγκατάστασης, καθώς με την εγκατάσταση του KX- TDA100D στα κεντρικά γραφεία σας δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλο κέντρο στο υποκατάστημα. Κεντρικά γραφεία Υποκαταστήματα Κεντρικά Αποκλειστικές συσκευές IP Εξαιρετική ευελιξία κατά τις αλλαγές στη χωροταξία του γραφείου Υποκαταστήματα Χρησιμοποιώντας τηλέφωνα IP ως εσωτερικά δεν χρειάζεται να αλλάζετε τις ρυθμίσεις κάθε φορά που αλλάζετε τη διάταξη του γραφείου σας, όπως απαιτείται συνήθως. Μετακινήστε απλώς το τηλέφωνο και συνδέστε το στο LAN για εύκολη και γρήγορη χρήση. Γραφείο 2F PoE Switch Αποκλειστικές συσκευές IP 1F PoE Switch

9 μας Βελτιωμένη διαχείριση επικοινωνίας Καθώς το KX-TDA100D ενσωματώνει λειτουργίες ελέγχου των επιπέδων πρόσβασης και αυτόματα επιλέγει τον καταλληλότερο φορέα, η διαχείριση της επικοινωνίας μπορεί να βελτιωθεί κατά πολύ. Υπηρεσίες φραγής (TRS) για έλεγχο επιπέδου πρόσβασης Οι υπηρεσίες φραγής TRS σας βοηθούν να αποτρέψετε την πραγματοποίηση μη εξουσιοδοτημένων (υπεραστικών κλήσεων). Κάθε εσωτερικό προγραμματίζεται να ανήκει σε μία από τις 7 κατηγορίες φραγών. Κάθε κατηγορία φραγών έχει προγραμματιστεί να έχει μία κλάση περιορισμού κλήσης για τις λειτουργίες ημέρας, νύχτας, μεσημεριανού και διαλείμματος. Οι λειτουργίες επιλογής οικονομικότερου παρόχου (ARS) πάντα κάνουν τη σωστή επιλογή Αν είστε συνδρομητές σε πολλούς παρόχους, η λειτουργία επιλογής οικονομικότερου παρόχου δρομολογεί κάθε κλήση σας μέσω του λιγότερου ακριβού παρόχου, χωρίς να χρειάζεται να καλείτε τον κωδικό για κάθε πάροχο σε κάθε σας κλήση ή να θυμάστε ποιον πάροχο να χρησιμοποιείτε για κάθε προορισμό. Πάροχοι Ελαχιστοποίηση κόστους Επίπεδο 1 (Διεύθυνση) καμμία φραγή Επίπεδο 2 (Γραμματεία) φραγή διεθνών κλήσεων Επίπεδο 3 (Προσωπικό) Φραγή υπεραστικών κλήσεων Επίπεδο 0 (Υποδοχή) μόνο αστικές κλήσεις Με τη λειτουργία Call Accounting μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα της χρήσης του κέντρου σας Η λειτουργία CA είναι μια βολική εφαρμογή που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό και στο κόστος των κλήσεων μέσω πλοηγού δικτύου.

10 Οι πελάτες σας θα είναι πάντα ευχαριστημένοι Σας βοηθάμε να παρέχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών Οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι το κλειδί για όλες τις επιχειρήσεις. Οι βελτιωμένες λειτουργίες εξυπηρέτησης πελατών σας εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες σας θα εξυπηρετηθούν και θα μείνουν ικανοποιημένοι. Δυνατότητες μικρού call centre Με τις έξυπνες λειτουργίες διαχείρισης κλήσεων, το KX-TDA100D μπορεί να γίνει ο πυρήνας ενός αποδοτικού call centre για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας. Χρησιμοποιήστε το για αυτόματη διανομή των εισερχομένων κλήσεων όπως επιθυμείτε. Οι κλήσεις μπορούν να μπαίνουν σε ουρά ενώ η ομάδα σας είναι απασχολημένη στο τηλέφωνο ενώ κατά την αναμονή των καλούντων μπορούν να αναπαράγονται ηχογραφημένα μηνύματα ή μουσική, μέχρι να απαντηθεί η κλήση τους. Αν η κλήση δεν απαντηθεί ή όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες, κατά την αναμονή μπορεί να αναπαράγονται προ-ηχογραφημένα μηνύματα ή μουσική. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα εφεδρικό εσωτερικό ως προορισμό υπερχείλισης για κλήσεις που δεν έχουν απαντηθεί εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. Το σύστημα παρέχει μια πλειάδα τύπων διανομής κλήσεων. Η αποτελεσματική χρήση των διαφορετικών τύπων η Ομοιόμορφη κατανομή κλήσεων (UCD), η δρομολόγηση κλήσεων σε εσωτερικό κατά προτεραιότητα και ο ταυτόχρονος κουδουνισμός μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειρίζεστε τις κλήσεις σας πιο αποτελεσματικά. Χαρακτηριστικά ομάδας Κλήση VIP (Προτεραιότητα Απάντησης) Επιλογή Clip Ουρά αναμονής Χαρακτηριστικά Αντιπροσώπου Log-in / Log-out Έτοιμος / Ανέτοιμος Wrap up Χαρακτηριστικά Διαχειριστή Απεικόνιση δραστηριοτήτων ομάδας σε πραγματικό χρόνο Στατιστικά Διαχείριση αντιπροσώπου μέσω DSS Απεικόνιση κατάστασης αντιπροσώπου Απομακρυσμένη σύνδεση / αποσύνδεση αντιπροσώπου μέσω DSS Αυτόματη απάντηση από κεφαλόφωνο Το προαιρετικό Σύστημα Επεξεργασίας Φωνής παρέχει έξυπνη δρομολόγηση κλήσεων Όταν το προαιρετικό Σύστημα Επεξεργασίας Φωνής ΚΧ-TVM50/200 είναι εγκατεστημένο, οι κλήσεις που δεν μπορούν να απαντηθούν αμέσως μπαίνουν σε σειρά και απαντούνται με ένα φιλικό μήνυμα καλωσορίσματος. Τα μηνύματα είναι προ-ηχογραφημένα και μπορούν να ενημερώνουν τους καλούντες ότι βρίσκονται σε σειρά προτεραιότητας και η κλήση τους θα απαντηθεί αμέσως μόλις κάποιος αντιπρόσωπος απελευθερωθεί. Τα μηνύματα επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να ενημερώνουν τους καλούντες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρησή σας ή για κάποια προωθητική ενέργειά σας. Απάντηση κλήσης Ηχογραφημένο μήνυμα καλωσορίσματος Αναπαραγωγή μενού αυτόματης τηλεφωνήτριας Εμπορικό τμήμα Επιλογή ψηφίου; Χειριστής Καμμία επιλογή ψηφίου Τμήμα εξυπηρέτησης Οθόνη προβολής Αναγνώρισης κλήσεων σε Απλές τηλεφωνικές συσκευές, Αποκλειστικές Ψηφιακές συσκευές και σε Αποκλειστικές συσκευές ΙΡ Το KX-TDA100D είναι συμβατό με τη λειτουργία Caller ID, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει τις πληροφορίες του καλούντος στην οθόνη απλών τηλεφωνικών συσκευών που υποστηρίζουν Caller ID, σε Αποκλειστικές ψηφιακές συσκευές και σε Αποκλειστικές συσκευές ΙΡ. Οι Αποκλειστικές συσκευές με οθόνη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στο ιστορικό κλήσεων, για τις τελευταίες 100 κλήσεις. Το σύστημα μπορεί να αποθηκεύσει εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις. Η επανάκληση των εισερχομένων κλήσεων που έχουν καταχωρηθεί είναι πολύ εύκολη.

11 Σύνδεση για τη δημιουργία ενός συστήματος που βελτιώνει τις επικοινωνίες σας Αποκλειστική συσκευή ΙΡ Απλή τηλεφωνική συσκευή Δίκτυο IP Ασύρματη λύση CTI Server Φαξ H τεχνολογία CTI συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της με τους υπολογιστές, παρέχοντας δυναμικές βελτιώσεις στην παραγωγικότητα. Η σειρά ΚΧ-TDA100D υποστηρίζει ενσωμάτωση CTI μέσω των δύο κυρίαρχων πρωτόκολλων TAPI & CSTA. Αποκλειστική ψηφιακή τηλεφωνική συσκευή Σύστημα ανοίγματος θύρας Μουσική στην αναμονή Υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής από εξωτερική πηγή κατά την αναμονή. Στο σύστημα μπορούν να συνδεθούν ως και 16 θυροτηλέφωνα. Αν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι, το προκαθορισμένο εσωτερικό θα κουδουνίζει και ο χρήστης του εσωτερικού μπορεί να μιλήσει στον επισκέπτη απαντώντας την κλήση. Αν συνδεθεί προαιρετικό σύστημα ανοίγματος θύρας, ο χρήστης του εσωτερικού μπορεί να ανοίξει την πόρτα στον επισκέπτη. Σύστημα Αναγγελίας Ο χρήστης ενός εσωτερικού μπορεί να κάνει φωνητική αναγγελία σε πολλούς προορισμούς ταυτόχρονα, μέσω των ενσωματωμένων ηχείων των αποκλειστικών συσκευών ή/και των εξωτερικών μεγαφώνων.

12 Σειρά Αποκλειστικών Συσκευών IP KX-ΝΤ346 Oπισθοφωτιζόμενη οθόνη 6 γραμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία 2 θύρες Ethernet (100 Base-T) Power-Over-Ethernet (PoE) Μονάδα Bluetooth (Προαιρετική: KX-NT307) Υπομονάδα 12 επιπλέον πλήκτρων (Προαιρετική: KX-ΝΤ303) KX-ΝT343 Οπισθοφωτιζόμενη οθόνη 3 γραμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία 2 θύρες Ethernet (100 Base-T) Power-Over-Ethernet (PoE) Μονάδα Bluetooth (Προαιρετική: KX-NT307) Υπομονάδα 12 επιπλέον πλήκτρων (Προαιρετική: KX-ΝΤ303) KX-ΝT321 Οθόνη LCD 1 γραμμής 8 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία 2 θύρες Ethernet (100 Base-T) Power-Over-Ethernet (PoE) Σειρά Ψηφιακών Αποκλειστικών Συσκευών IP KX-DT346 Oπισθοφωτιζόμενη οθόνη LCD 6 γραμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία Μονάδα Bluetooth (Προαιρετική: KX-NT307) Υπομονάδα 12 επιπλέον πλήκτρων (Προαιρετική: KX-NT303) Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Προαιρετική: KX-DT390) Μονάδα USB (Προαιρετική: KX-DT301) Προαιρετικά αξεσουάρ Υπομονάδες επιπλέον πλήκτρων KX-NT303 Μονάδα 12 επιπλέον προγραμματιζόμενων πλήκτρων (Συμβατή μόνο με KX-NT346/343/KX-DT346/343) Υπομονάδα Bluetooth KX-NT307 (Συμβατό μόνο με KX-NT400/366/346/343 και KX-DT346/343) Η σύνδεση του KX-NT307 σας επιτρέπει να συνδέσετε ακουστικό Bluetooth για να συνομιλείτε χωρίς να κρατάτε το ακουστικό (Απάντηση/τερματισμός κλήσης/συνομιλία) KX-DT343 Οπισθοφωτιζόμενη οθόνη LCD 3 γραμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία Μονάδα Bluetooth (Προαιρετική: KX-NT307) Υπομονάδα 12 επιπλέον πλήκτρων (Προαιρετική: KX-NT303) Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Προαιρετική: KX-DT390) Μονάδα USB (Προαιρετική: KX-DT301) KX-DT333 Οθόνη LCD 3 γραμμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Προαιρετική: KX-DT390) Κονσόλα DSS KX-DT390 Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Συμβατή μόνο με KX-DT346/343/333/321) Μονάδα USB KX-DT301 (Συμβατή μόνο με KX- DT346/343) KX-DT321 Οθόνη LCD 1 γραμμής 8 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Προαιρετική: KX-DT390) Η Intertech Α.Ε. δεν ευθύνεται για πιθανά τυπογραφικά λάθη σ αυτόν τον κατάλογο Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η σχεδίαση ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση. Σήματα κατατεθέντα και εμπορικά σήματα Τα Microsoft, Windows και Outlook είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Η επωνυμία και τα λογότυπα Bluetooth είναι ιδιοκτησία της Bluetooth SIG, Inc και οποιαδήποτε χρήση τους από την Panasonic γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και ονόματα ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Σημαντική πληροφορία Προφυλάξεις ασφαλείας: διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης πριν χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα. Ορισμένα μοντέλα δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες. Οι εικόνες που παρουσιάζουν την οθόνη της μονάδας βάσης και τις λυχνίες είναι σύνθετες. Τα βάρη και οι διαστάσεις δίνονται κατά προσέγγιση. Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι συσκευές ενδέχεται να υπόκεινται σε κανονισμούς και νομοθεσίες περί εξαγωγών. Σφραγίδα συνεργάτη International Technologies Κεντρικά Γραφεία: Αφροδίτης 24, ΕΛΛΗΝΙΚΟ Τηλ. Κέντρο: , Panafax: Υποκ/μα Β. Ελλάδας: Πολυτεχνείου 31 6ος όροφος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλ. Κέντρο: , Panafax: INSYSPBDA

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται 1 Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται Επιχειρήσεις με περισσότερα από ένα σημεία παρουσίας (καταστήματα, γραφεία) πολύ συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic.

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Οδηγίες χρήσης Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής Αρ. μοντέλου KX-PRX150GR Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Διαβάστε το παρόν έντυπο και φυλάξτε το για να το συμβουλεύεστε

Διαβάστε περισσότερα

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα βήµατα στη σελ. 9.

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα βήµατα στη σελ. 9. TG7511GR(gr-gr).book Page 1 Monday, February 15, 2010 4:16 PM Οδηγίες χρήσης Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο Αρ. µοντέλου KX-TG7511GR Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Τεύχος 1.2 EL Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM, της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης 4 Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 5250

Οδηγός χρήσης Nokia 5250 Οδηγός χρήσης Nokia 5250 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Πληροφορίες για τη συσκευή 7 Υπηρεσίες δικτύου 8 Εύρεση βοήθειας 10 Βοήθεια στη συσκευή 10 Υποστήριξη 10 Ενηµερώσεις λογισµικού

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset A420/A420A Ð Ã. Εσωτ. 1. 23.04. 10:53 Menu. ª Ρυθμίσεις ήχου. â Ανάκληση τηλ. καταλόγου

Gigaset A420/A420A Ð Ã. Εσωτ. 1. 23.04. 10:53 Menu. ª Ρυθμίσεις ήχου. â Ανάκληση τηλ. καταλόγου Gigaset A420/A420A 1 Επισκόπηση ασύρματου ακουστικού 1 Κατάσταση φόρτισης μπαταριών 2 Σύμβολο αυτ.τηλεφωνητή (μόνο στο A420A) 3 Ένδειξη ισχύος λήψης 4 Πλήκτρα οθόνης 1 5 Πλήκτρο τερματισμού και 2 ενεργ./απενεργ.

Διαβάστε περισσότερα

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη.

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη. Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη. ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ VIERA & ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ VIERA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ Γιατί να σπαταλάτε το χρόνο σας αναζητώντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και µέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωµα ή ξεκλείδωµα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ www.e-gramateas.gr Υπηρεσία γραμματειακής υποστήριξης με 150 το μήνα τελική τιμή με ΦΠΑ Με την υπηρεσία της ηλεκτρονικής Γραμματείας

Διαβάστε περισσότερα

GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. A580 IP IP A580

GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. A580 IP IP A580 GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. A580 IP IP A580 Σύντομη παρουσίαση φορητού ακουστικού 15 14 13 12 11 10 9 8 Ð ΕΣΩΤ. 1 V 10.10.08 07:15 Þ Μενού Πλήκτρα φορητού ακουστικού 1 Οθόνη στην κατάσταση αναμονής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Τεύχος 3.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή (2 η Έκδοση) Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών o Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Ιούλιος 2009 Περιεχόμενα \ Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets Android Guide Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το νο1 λειτουργικό για smartphones και tablets Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για smartphones και tablets Ρυθμίστε σωστά την Android συσκευή σας Έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

Energy. Intelligent. Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV!

Energy. Intelligent. Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV! Intelligent Ιούνιος 2011 Energy Έξυπνες και αποδοτικές λύσεις διαχείρισης ενέργειας από την παραγωγή έως την τελική διανομή Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV! Το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τρέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )»

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site

Διαβάστε περισσότερα

Manual Turbo-X. G580 Octacore. Smartphone G580

Manual Turbo-X. G580 Octacore. Smartphone G580 Manual Turbo-X G580 Octacore Smartphone G580 Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα 1 ΒΑΣΙΚΑ... 4 1.1 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ... 4 1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 1.3 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 7 1.3.1 Προσοχή...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Έναρξη χρήσης 4 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Φόρτιση του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη. Έναρξη. Τοποθέτηση Χαρτιού. Αντιμετώπιση Προβλημάτων

Οδηγός Χρήστη. Έναρξη. Τοποθέτηση Χαρτιού. Αντιμετώπιση Προβλημάτων Οδηγός Χρήστη Έναρξη Τοποθέτηση Χαρτιού Αντιμετώπιση Προβλημάτων Για πληροφορίες που δεν υπάρχουν σε αυτό το εγχειρίδιο, ανατρέξτε στα αρχεία HTML/PDF στο παρεχόμενο CD-ROM. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

11.12. 11:56 Εσωτ. MENU

11.12. 11:56 Εσωτ. MENU Gigaset AS180/AS280 Σύντομη παρουσίαση φορητού ακουστικού 1 Κατάσταση φόρτισης των μπαταριών 2 Πλήκτρα οθόνης 3 Πλήκτρο μηνυμάτων αναβοσβήνει: υπάρχουν νέα μηνύματα 4 AS180: h Πλήκτρο τηλεφωνικού καταλόγου

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset A380. Τι μπορείτε να βρείτε και πού. U Με u μετακίνηση προς τα επάνω/ T Μετακίνηση του κέρσορα με u

Gigaset A380. Τι μπορείτε να βρείτε και πού. U Με u μετακίνηση προς τα επάνω/ T Μετακίνηση του κέρσορα με u Gigaset A380 1 Κατάσταση φόρτισης των μπαταριών 2 Πλήκτρα οθόνης 3 Πλήκτρο μηνυμάτων αναβοσβήνει: όταν όταν υπάρχουν νέα μηνύματα 4 Πλήκτρο ανοικτής συνομιλίας 5 Πλήκτρο ελέγχου (u) 6 Πλήκτρο απάντησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Ελευθέριος Αθ. Παπαθανασίου Καθηγητής Επιχειρηµατικής Πληροφορικής. Τµήµα Οργάνωσης και ιοίκησης Επιχειρήσεων Οικονοµικό Πανεπιστήµιο Αθηνών 1.

Διαβάστε περισσότερα

Το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφόρησης για την εσωτερική αγορά. Δημιουργία του IMI: οδηγός για τον πρώτο χρήστη σε μια αρχή

Το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφόρησης για την εσωτερική αγορά. Δημιουργία του IMI: οδηγός για τον πρώτο χρήστη σε μια αρχή Το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφόρησης για την εσωτερική αγορά Δημιουργία του IMI: οδηγός για τον πρώτο χρήστη σε μια αρχή EL Η Άμεση Ευρώπη είναι μια υπηρεσία που σας βοηθά να βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συστηµάτων. Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές

Οδηγός Συστηµάτων. Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές Οδηγός Συστηµάτων Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Σύστηµα µόνο ψύξης Σύστηµα αντλίας

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Pandora m University System Σύστημα Παροχής Υπηρεσιών μέσω δικτύου GSM ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Pandora m University System Σύστημα Παροχής Υπηρεσιών μέσω δικτύου GSM ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Πανεπιστήμιο Αιγαίου ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Pandora m University System Σύστημα Παροχής Υπηρεσιών μέσω δικτύου GSM ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ των ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VPCE

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VPCE Εγχειρίδιο χρήσης Προσωπικός Υπολογιστής Σειρά VPCE n 2 Περιεχόµενα Πριν από τη χρήση... 4 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή VAIO... 5 Θέματα εργονομίας... 7 Πρώτα βήματα... 9 Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Moov/Navman Spirit Εγχειρίδιο υλικού

Σειρά Moov/Navman Spirit Εγχειρίδιο υλικού Σειρά Moov/Navman Spirit Εγχειρίδιο υλικού Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ Πρόκειται για το σύμβολο προειδοποίησης ασφαλείας. Χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις

Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις Διαχείριση αρχείων Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις 44444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εξοικονόμηση χώρου Αύξηση αποδοτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ &ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ &ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ &ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Internet Banking. Ίσως ο πιο εξελιγμένος τρόπος επικοινωνίας και συναλλαγών για την παροχή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών από τις

Διαβάστε περισσότερα