ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Τού επαγγελματικού ςωματείου "Εργαζομένων Αρεταιείου Νοςοκομείου"

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Τού επαγγελματικού ςωματείου "Εργαζομένων Αρεταιείου Νοςοκομείου""

Transcript

1 -1- ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Τού επαγγελματικού ςωματείου "Εργαζομένων Αρεταιείου Νοςοκομείου" Άρθρο 1 ο Ιδρύεται επαγγελματικό ςωματεύο με την επωνυμύα "ωματεύο Εργαζομϋνων Αρεταιεύου Νοςοκομεύου" μ' ϋδρα την Αθόνα. Άρθρο 2 ο Σο ςωματεύο υπεραςπύζεται ςαν βαςικϋσ αρχϋσ την ενότητα του ςυνδικαλιςτικού κινόματοσ, την ανεξαρτηςύα του από τουσ εργοδότεσ και το κρϊτοσ και την οικονομικό του Αυτοδυναμύα. Άρθρο 3 ο ΚΟΠΟΙ του ωματεύου εύναι η διαφύλαξη και προαγωγό των εργαςιακών, οικονομικών, αςφαλιςτικών, ςυνδικαλιςτικών και κοινωνικών ςυμφερόντων των εργαζομϋνων. Η ανϊπτυξη του μορφωτικού τουσ επιπϋδου και η ςυνϋνωςη όλων των εργαζομϋνων του Ιδρύματοσ με ςτενούσ δεςμούσ αλληλεγγύησ και ςυναδελφικότητασ και η ϋνωςη του για την από κοινού διεκδύκηςη των αιτημϊτων. Η αλληλεγγύη και ο ςυνδυαςμόσ των προςπαθειών με ϊλλεσ εργαςιακϋσ ςυνδικαλιςτικϋσ οργανώςεισ και τούσ εργϊτεσ όλησ τησ Ελλϊδασ και όλου του κόςμου για την υπερϊςπιςη των δύκαιων αιτημϊτων. Η διεκδύκηςη, η κατοχύρωςη και η υπερϊςπιςη των ςυνδικαλιςτικών και δημοκρατικών ελευθεριών, καθώσ και η ενεργόσ ςυμμϋτοχη ςτουσ αγώνεσ για Ειρόνη, Εθνικό Ανεξαρτηςύα και για τα κοινϊ ςυμφϋροντα τησ εργατικόσ τϊξησ και γενικότερα όλων των εργαζομϋνων, για την κατϊργηςη τησ εκμετϊλλευςησ ανθρώπου από ϊνθρωπο. Η ςυμβολό ςτην εκπλόρωςη τησ αποςτολόσ και τον εκδημοκρατιςμό του Ιδρύματοσ με την ουςιαςτικό ςυνδικαλιςτικό εκπροςώπηςη των εργαζομϋνων ςτα όργανα που παύρνουν αποφϊςεισ. Άρθρο 4 ο ΜΕΑ ΠΡΟΩΘΗΗ ΣΩΝ ΚΟΠΩΝ Η επύτευξη των ςκοπών του ςωματεύου θα επιδιωχθεύ κύρια: α) Με την ςυςπεύρωςη και δραςτηριοπούηςη όλων των εργαζομϋνων του Νοςοκομεύου ςτο ωματεύο. β) Με το δικαύωμα υπογραφόσ ςυλλογικών ςυμβϊςεων. γ) Με την ςυνεχό ενημϋρωςη των μελών του, με την κυκλοφορύα εντύπων, με την οργϊνωςη διαλϋξεων, ςεμιναρύων, λϋςχησ, αναγνωςτηρύου, βιβλιοθόκησ ό ό,τι ϊλλου θα ςυμβϊλει ςτην ανύψωςη του μορφωτικού και πολιτιςτικού επιπϋδου των μελών και ςτην ανϊπτυξη τησ ταξικόσ, ςυνειδητοπούηςησ τουσ.

2 -2- δ) Με τη ςυμμετοχό τουσ ςε κϊθε μορφόσ ςυνδικαλιςτικό πϊλη και γενικότερα, ςτουσ αγώνεσ του λαού για την βελτύωςη τησ θϋςησ τουσ ό ςαν ϋκφραςη αλληλεγγύησ ςτουσ αγώνεσ όλων των εργαζομϋνων. ε) Με την ύδρυςη και λειτουργύα Παιδικού ταθμού ζ) Με τη θϋςπιςη καταναλωτικού η πιςτωτικού υνεταιριςμού. Με την δημιουργύα ειδικού κεφαλαύου για την εξυπηρϋτηςη ςκοπών αλληλεγγύησ και αλληλοβοόθειασ. Άρθρο 5ο ΜΕΛΗ ΩΜΑΣΕΙΟΤ Κϊθε εργαζόμενοσ ςτο Αρεταύειο Νοςοκομεύο που κατϋχει οργανικό θϋςη ανεξϊρτητα από κλϊδο, βαθμό, ειδικότητα, ηλικύα και εθνικότητα που ϋχει ςυμπληρώςει τισ νόμιμεσ χρονικϋσ προϋποθϋςεισ ςτη δουλειϊ του ϋχει δικαύωμα να γύνει μϋλοσ του ςωματεύου. Επιτρϋπεται η ςυμμετοχό του μϋλουσ ςε ςωματεύο του κλϊδου του ό τησ ειδικότητϊσ του. Σο υποψόφιο μϋλοσ εγγρϊφεται ςτο ςωματεύο μετϊ από αύτηςη που υποβϊλλει ςτο Δ.., το πούο υποχρεούται να αποφαςύςει ςτην πρώτη μετϊ την υποβολό τησ αύτηςησ ςυνεδρύαςό του. 'Εϊν το Δ.. απορρύψει την αύτηςη ό μϋςα ς' ϋνα μόνα από την υποβολό τησ δεν γνωςτοποιηθεύ απόφαςη του Δ.. για αποδοχό ό απόρριψη τησ αύτηςησ ςτον αιτούντα, αυτόσ ϋχει δικαύωμα, ανεξϊρτητα από τη δυνατότητα δικαςτηριακόσ προςφυγόσ, να προςφύγει ςτην πρώτη τακτικό ό ϋκτακτη Γενικό υνϋλευςη που αποφαςύζει ςχετικϊ. Η προςφυγό ςτη Γ.. δεν αναςτϋλλει τισ ςυνϋπειεσ τησ απόφαςησ τοο Δ.. μϋχρι την ανϊκληςό τησ από τη Γενικό υνϋλευςη ό απ' το Δικαςτόριο. Μϋλη ΔΕΝ μπορούν να γύνουν διευθυντικϊ ςτελϋχη του Ιδρύματοσ. Άρθρο 6 ο ΔΙΚΑΙΩΜΑΣΑ ΤΠΟΦΡΕΩΕΙ ΜΕΛΩΝ Σα μϋλη του ςωματεύου εύναι μεταξύ τουσ ιςότιμα, ϋχουν δικαύωμα να εκλϋγουν και να εκλϋγονται ς' όλα τα όργανα, εφόςον εύναι ταμειακϊ τακτοποιημϋνα. Έχουν το δικαύωμα του λόγου, του ελϋγχου, τησ κριτικόσ ςτισ Γενικϋσ υνελεύςεισ. Επύςησ ϋχουν το δικαύωμα τακτικόσ ενημϋρωςησ για όλη την πορεύα των υποθϋςεων του ςωματεύου, να λαμβϊνουν γνώςη και να παύρνουν αντύγραφα των βιβλύων του ςωματεύου. Κϊθε μϋλοσ μπορεύ να υποβϊλλει ϋγγραφεσ και προφορικϋσ προτϊςεισ προσ το Δ.. Τποχρεούνται με δικό τουσ φροντύδα να πληρώνουν τακτικϊ τη ςυνδρομό τουσ ςτο ςωματεύο καθώσ και κϊθε ϊλλο ϋκτακτο χρηματικό ποςό που ορύζεται κατϊ τισ διατϊξεισ του Καταςτατικού.

3 -3- Άρθρο 7 ο ΠΟΙΝΕ - Διαγραφό -μελών Μϋλοσ που η ςυμπεριφορϊ του εύναι αςυμβύβαςτη με τισ διατϊξεισ του καταςτατικού και του νόμου, που οι πρϊξεισ του μπορούν να επιφϋρουν βλϊβη ςτα ςυμφϋροντα των μελών του ςωματεύου, που δεν πειθαρχούν ςτισ αποφϊςεισ των οργϊνων του ςωματεύου ελϋγχεται από το Δ.. τη ςυνϋχεια προειδοποιεύται με ϋγγραφο του Δ., και τϋλοσ διαγρϊφεται με απόφαςό του, που ιςχύει μϋχρι τυχόν αντύθετη απόφαςη τησ Γεν. υνϋλευςησ ό του δικαςτηρύου. Σο Δ., τουλϊχιςτον 15 μϋρεσ πριν να εκδώςει απόφαςη διαγραφόσ μϋλουσ, υποχρεούται να καλϋςει το μϋλοσ που δικαιούται να εκθϋςει τισ απόψεισ του. ε περύπτωςη που το μϋλοσ αν και κλόθηκε αποδεδειγμϋνα δεν ϋλθει για να υπεραςπύςει εαυτό του το Δ. υμβούλιο προχωρεύ ςτη λόψη απόφαςησ. Σο διαγραμμϋνο μϋλοσ ϋχει δικαύωμα να προςφύγει κατϊ τησ απόφαςησ του Δ.. ςτην Γεν. υνϋλευςη με ϋγγραφό του. Σο Δ.. εύναι υποχρεωμϋνο να φϋρει την προςφυγό του διαγραμμϋνου μϋλουσ ςτην πρώτη Γεν. υνϋλευςη ςαν πρώτο θϋμα ημερόςιασ διϊταξησ. Σο διαγραμμϋνο μϋλοσ καλεύται να παραςταθεύ ς' αυτό τη Γενικό υνϋλευςη και να εκθϋςει ςύντομα τισ απόψεισ του. Ία παραπϊνω ιςχύουν ανεξϊρτητα από το δικαύωμα που ϋχει το μϋλοσ να προςφύγει ςτο Δικαςτόριο. Μϋλοσ που απολύθηκε από την επιχεύρηςη δεν διαγρϊφεται μϋχρι να εκδοθεύ αμετϊκλητη δικαςτικό απόφαςη. Διαγραμμϋνο μϋλοσ επανεγγρϊφεται μετϊ την ϊρςη των λόγων που επϋβαλαν την διαγραφό του. Άλλεσ ποινϋσ που μπορούν να επιβληθούν εύναι : α) Η επύπληξη β) η καταγγελύα μϋςω του τύπου. Άρθρο 8 ο ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΤ ΩΜΑΣΕΙΟΤ Σο ςωματεύο τηρεύ τα ακόλουθα βιβλύα, που αριθμούνται και θεωρούνται από τον Γραμματϋα του Πρωτοδικεύου τησ ϋδρασ του πριν αρχύςουν να χρηςιμοποιούνται, α) Μητρώου μελών, β) πρακτικών ςυνεδριϊςεων Δ.., γ) Σαμεύου, δ) Πρακτικών ςυνεδριϊςεων Γενικών υνελεύςεων.

4 -4- ε) περιουςύασ. Σηρεύ επύςησ γραμμϊτια ειςπρϊξεων και εντϊλματα πληρωμών που αριθμούνται και θεωρούνται από την ελεγκτικό επιτροπό πριν από τη χρηςιμοπούηςη τουσ. Άρθρο 9 ο ΠΟΡΟΙ Πόροι του ςωματεύου εύναι : α) Σο δικαύωμα εγγραφόσ και τησ μηνιαύασ ςυνδρομόσ των τακτικών μελών, οι υποχρεωτικϋσ ϋκτακτεσ ειςφορϋσ των τακτικών μελών, οι προαιρετικϋσ ειςφορϋσ των μελών. Δικαύωμα εγγραφόσ εύναι 50 δρχ. και η μηνιαύα ςυνδρομό ορύζεται ςε 30 δρχ. Σα. ποςϊ αυτϊ αυμομεινονται με απόφαςη τησ Γενικόσ υνϋλευςησ, β) Σα ειςοδόματα από την αξιοπούηςη τησ περιουςύασ του ςωματεύου. γ) Σα ϋςοδα από δωρεϋσ, κληρονομιϋσ, κληροδοςύεσ, όπωσ και από διϊφορεσ εκδηλώςεισ και εορτϋσ, ςε καμιϊ όμωσ περύπτωςη από πολιτικϊ κόμματα. δ) Οι νόμιμεσ επιχορηγόςεισ από ιδρύματα, υπηρεςύεσ και λοιπούσ οργανιςμούσ. Η εύςπραξη των ειςφορών των μελών του ςωματεύου δεν γύνεται με ςύςτημα παρακρϊτηςησ και απόδοςησ από τον εργοδότη. Σο ςωματεύο δικαιούται να ειςπρϊττει τισ ειςφορϋσ των μελών του και μϋςα ςτο χώρο εργαςύασ. Η περιουςύα του ςωματεύου η απαραύτητη για την ςτοιχειώδη λειτουργύα του εύναι κατϊ νόμο ακατϊςχετη. Άρθρο 10 ο Σο ωματεύο μπορεύ να ςυμμετϋχει με απόφαςη τησ Γ., ςε μια δευτεροβϊθμια οργϊνωςη με εκλεγμϋνουσ αντιπροςώπουσ. Σο δικαύωμα επιλογόσ του ωματεύου, για την εκπροςώπηςό τουσ ςτη δευτεροβϊθμια οργϊνωςη, ανόκει ςτο κϊθε μϋλοσ του υλλόγου. Σο ωματεύο αντιπροςωπεύεται ςτην τριτοβϊθμια ςυνδικαλιςτικό οργϊνωςη μϋςα από μια μόνο δευτεροβϊθμια οργϊνωςη. Άρθρο 11 ο Σα όργανα του ωματεύου εύναι : Γενικϊ όργανα: 1. Η Γενικό υνϋλευςη (Γ..) 2. Σο Διοικητικό υμβούλιο (Δ..), 3. Η ελεγκτικό επιτροπό ( Ε.Ε.) 4. 0ι αντιπρόςωποι ςτη δευτεροβϊθμια ςυνδικαλιςτικό οργϊνωςη 5. Οι αντιπρόςωποι ςε ϊλλα όργανα. Ειδικϊ όργανα : I. Σο Σριμελϋσ Προεδρεύο τησ Γ.. ( Π.Γ..). 2) Η τριμελόσ Εφορ. Επιτρ. Εκλογών και

5 -5-3) Οποιαδόποτε Επιτροπό για ςυγκεκριμϋνο θϋμα, οριζόμενη τη Γ.. ό το Δ.. Άρθρο 12 ο ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΙΟ Σο ςωματεύο διοικεύται από επταμελϋσ Δ.., του οπούου η θητεύα εύναι Διετόσ. Σο επταμελϋσ Δ.. ϋχει ιςϊριθμα αναπληρωματικϊ μϋλη από τουσ κατϊ ςειρϊ επιλαχόντεσ κϊθε ςυνδυαςμού κατ' αναλογύα τησ δυνϊμεωσ του ό ςε περύπτωςη ενιαύου ψηφοδελτύου τούσ κατϊ ςειρϊ επιτυχύασ. ε περύπτωςη κενώςεωσ ϋδρασ αυτό καλύπτεται από αναπληρωματικό του αντύςτοιχου ςυνδυαςμού. Εφόςον δεν υπϊρχει αναπληρωματικό μϋλοσ αυτού του ςυνδυαςμού διενεργούνται το ταχύτερο δυνατόν ςυμπληρωματικϋσ αρχαιρεςύεσ για το\ υπόλοιπο μϋχρι λόξεωσ τησ θητεύασ χρόνο. Μϋχρι τη διεξαγωγό των ςυμπληρωματικών αρχαιρεςιών το Δ.. λειτουργεύ με την απαιτούμενη καταςτατικό απαρτύα. Σο νεοεκλεγϋν Δ.. ςυνϋρχεται ςε πρώτη ςυνεδρύαςη μϋςα ςε οκτώ μϋρεσ από την, λόξη των εκλογών και εκλϋγει απο τα μϋλη του με μυςτικό ψηφοφορύα τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γεν. Γραμματϋα, τον Αναπλ. Γεν. Γραμματϋα και τον Σαμύα. Η πρώτη αυτό ςυνεδρύαςη του Δ.. ςυγκαλεύται με ευθύνη του πλειοψηφύςαντοσ ςυνδυαςμού και εϊν δεν υπϊρχουν ςυνδυαςμού του πλειοψηφούντοσ ςυμβούλου. Προεδρεύει ς' αυτό ο ςύμβουλοσ του πλειοψηφούντοσ ςυνδυαςμού που πόρε τουσ περιςςότερουσ ςταυρούσ προτύμηςησ. Μετϊ τη ςυγκρότηςη του ςε ςώμα, ςυνϋρχεται ςε κοινό ςυνεδρύαςη με το προηγούμενο Δ.. και παραλαμβϊνει τα ϋγγραφα και τα περιουςιακϊ ςτοιχεύα του ςωματεύου. Μετϊ την παρϊδοςη υπογρϊφεται πρακτικό παραλαβόσ και παρϊδοςησ. Μετϊ την πρϊξη αυτό λόγει οριςτικϊ η θητεύα του παλαιού Δ.. Άρθρο 13 ο ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ Σο Δ.. ςυνεδριϊζει τακτικϊ δύο φορϋσ τον μόνα, ϋκτακτα δε όταν κριθεύ αναγκαύο ό το ζητόςουν ϋγγραφα τουλϊχιςτον 4 ςύμβουλοι αναφϋροντεσ και τα θϋματα ημερόςιασ διϊταξησ. ' αυτό τη περύπτωςη ο Πρόεδροσ υποχρεούται να ςυγκαλϋςει το Δ.. μϋςα ςε δυο μϋρεσ, εκτόσ εϊν λόγω κατεπεύγοντοσ υπϊρχει ϊλλο αύτημα. Οι τακτικϋσ ςυνεδριϊςεισ του Δ.. γύνονται με πρόςκληςη του Προϋδρου. τισ προςκλόςεισ αναφϋρονται, ο χρόνοσ, ο τόποσ και τα θϋματα τησ ημερόςιασ διϊταξησ και γνωςτοποιούνται 48 τουλϊχιςτον ώρεσ νωρύτερα.

6 -6- ε κατεπεύγουςεσ περιπτώςεισ η ςυνεδρύαςη του Δ. μπορεύ να γύνει, μϋςα ςτην ύδια μϋρα, ύςτερα από βϋβαιη πρόςκληςη του Προϋδρου του προσ τα μϋλη. θϋματα ημερηςύασ διϊταξησ για την επομϋνη ςυνεδρύαςη μπορούν να προτεύνουν όλα τα μϋλη του Δ.. Σο υμβούλιο βρύςκεται ςε απαρτύα όταν εύναι παρόντεσ οι μιςού και ϋνασ, ςυμπεριλαμβανομϋνου του Προϋδρου ό του Αντιπροϋδρου. Εϊν δεν υπϊρχει ο απαιτούμενοσ για την απαρτύα αριθμόσ μελών, δηλαδό 4 μϋλη, ύςτερα και από τρύτη πρόςκληςη των μελών του Δ., ςε ςυνεδρύαςη, το Δ.. πρϋπει να προκηρύξει αρχαιρεςύεσ, αν προηγούμενα ϋχει εξαντληθεύ ο αριθμόσ, των αναπληρωματικών διοικ. ςυμβούλων. Οι αποφϊςεισ του Δ.. παύρνονται με φανερό ψηφοφορύα, εφ' όςον δεν προβλϋπεται αλλιώσ από το καταςτατικό ό τον νόμο, και με απόλυτη πλειοψηφύα των μελών που παραβρύςκονται. Η ψόφοσ του Προϋδρου ό προεδρεύοντοσ δεν εύναι διπλό. Θϋματα εκτόσ ημερόςιασ διϊταξησ μπορούν να ςυζητηθούν αν το ζητόςουν 4 τουλϊχιςτον μϋλη. Οι αποφϊςεισ του Δ.. καταχωρούνται ςτα πρακτικϊ και υπογρϊφονται από τον Πρόεδρο και τουσ ςυμβούλουσ που ςυμμετεύχαν ςτη ςυνεδρύαςη, αφού διαβαςτούν ςτην αρχό τησ επόμενησ ςυνεδρύαςησ. Σα μϋλη του Δ.. εύναι υπεύθυνα, προςωπικϊ και αλληλϋγγυα, απϋναντι ςτο ςωματεύο και μπορούν να ανακληθούν από την (τακτικό ό ϋκτακτη) Γενικό υνϋλευςη. Σο 1/10 των ταμειακϊ εντϊξει μελών του ςωματεύου μπορεύ να υποβϊλλει ςτη Γεν. υνϋλευςη θϋμα για ημερόςια διϊταξη, πρόταςη μομφόσ ό ανϊκληςη μϋλουσ ό μελών του Δ.: ε περύπτωςη, που θα καθαιρεθεύ ολόκληρο το Δ. η τόςοι ύμβουλοι που ο υπόλοιποσ αριθμόσ δεν αποτελεύ απαρτύα για τισ ςυνεδριϊςεισ του Δ.., ςτην ύδια Γεν. υνϋλευςη εκλϋγεται εφορευτικό επιτροπό για την ανϊδειξη νϋου Δ.. ό για ςυμπλόρωςη των κενών θϋςεων, ςύμφωνα με το κεφϊλαιο περύ αρχαιρεςιών. Tο Δ.. ϋχει αποφαςιςτικό χαρακτόρα. Διοικεύ το ςωματεύο με βϊςη τον νόμο και το καταςτατικό. Διαχειρύζεται την περιουςύα του ςωματεύου, εκτελεύ τισ αποφϊςεισ τησ Γ.. Προγραμματύζει και ςυντονύζει την δουλειϊ του ςωματεύου, βοηθούμενο από βοηθητικϋσ επιτροπϋσ που ϋχουν ςυμβουλευτικό χαρακτόρα. Άρθρο 14 ο ΚΑΘΗΚΟΝΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΤ - ΑΝΣΙΠΡΟΕΔΡΟΤ Ο Πρόεδροσ του Δ.. μαζύ με τον Αντιπρόεδρο και τον Γεν. Γραμματϋα εκπροςωπεύ το ςωματεύο ςτα δικαςτόρια και ς' όλεσ γενικϊ τισ

7 -7- κρατικϋσ Αρχϋσ, ςυγκαλεύ, προεδρεύει και διευθύνει, τισ ςυνεδριϊςεισ του Δ.., καταρτύζει με την βοόθεια του Γεν. Γραμματϋα την ημερόςια διϊταξη. Ελϋγχει για την πιςτό εκτϋλεςη των αποφϊςεων του Δ.. και των Γ.. Τπογρϊφει με τον Γ.Γ. όλα τα ϋγγραφα, τα πρακτικϊ του Δ.. και προςυπογρϊφει με τον ταμύα τα εντϊλματα πληρωμών. υντϊςςει τον απολογιςμό του Δ.. Μετϊ από κϊθε ςυνεδρύαςη του Δ.. κατανϋμει τισ εργαςύεσ ςτα μϋλη και ελϋγχει την πορεύα των εργαςιών. Σον Πρόεδρο, εφ' όςον απουςιϊζει για οποιοδόποτε λόγο, αναπληρώνει ο Αντιπρόεδροσ. Αν κωλύεται ο αντιπρόεδροσ αποφαςύζουν για την αναπλόρωςη του τα παρόντα μϋλη του Δ.. Ο Αντιπρόεδροσ βοηθϊ τον Πρόεδρο ςτην εκτϋλεςη των καθηκόντων του. Άρθρο 15 ο ΚΑΘΗΚΟΝΣΑ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΣΕΑ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ Γ.Γ. Ο Γεν. Γραμματϋασ διευθύνει το Γραφεύο από την ϊποψη του υπηρεςιακού μηχανιςμού του ωματεύου, φυλϊει τα αρχεύα και την ςφραγύδα, ευθύνεται για την τόρηςη του Μητρώου των μελών και την τακτικό ενημϋρωςό του. Ευθύνεται για την ςύνταξη των πρακτικών του Δ.., διεκπεραιώνει όλη την αλληλογραφύα, προςυπογρϊφει με τον πρόεδρο κϊθε ϋγγραφο του Δ. υμβουλύου, επιβλϋπει την τόρηςη του Πρωτοκόλλου των ειςερχομϋνων και εξερχομϋνων εγγρϊφων. Καταρτύζει με τον Πρόεδρο την ημερόςια διϊταξη κϊθε ςυνεδρύαςησ, φροντύζει για την ςυγκϋντρωςη ςτοιχεύων για τα θϋματα που θα ςυζητηθούν. υνυπογρϊφει με τον Πρόεδρο τον απολογιςμό του Δ.. Σον Γεν. Γραμματϋα απόντα ό κωλυόμενο αναπληρώνει ο Αναπληρωτόσ Γ.Γ. ο οπούοσ ςυνεργϊζεται και βοηθϊ τον Γ.Γ ςτην εκπλόρωςη των καθηκόντων του. Άρθρο 16 ο ΚΑΘΗΚΟΝΣΑ ΣΑΜΙΑ Ο Σαμύασ εύναι υπεύθυνοσ για την χρηματικό περιουςύα του ωματεύου και την υπόλοιπη κινητό περιουςύα. Ειςπρϊττει απ' ευθεύασ ο ύδιοσ τα χρόματα από τα μϋλη του ςωματεύου χρόματα που διατύθενται υπϋρ του ςωματεύου, Καταθϋτει ςτην Σρϊπεζα όλεσ τισ ειςπρϊξεισ, ςτο όνομα του ςωματεύου, μπορεύ όμωσ να κρατϊει για τισ τρϋχουςεσ δαπϊνεσ μϋχρι 10,000 δραχμϋσ. Για κϊθε ανϊληψη από την Σρϊπεζα απαιτεύται επιταγό που υπογρϊφεται από τον Πρόεδρο. Ενεργεύ τισ πληρωμϋσ για τισ ανϊγκεσ του ςωματεύου με εντϊλματα που ϋχουν και την υπογραφό του Προϋδρου, με βϊςη τισ αποφϊςεισ του Δ.. Όλα τα ςχετικϊ αποδεικτικϊ ϋγγραφα ϋχουν την ςφραγύδα, του ςωματεύου, εύναι αριθμημϋνα με αύξοντα αριθμό και υπογρϊφονται από τον Πρόεδρο.

8 -8- Τποβϊλλει ςτο Δ.. ό όταν ζητηθεύ ϋκθεςη για την κατϊςταςη του Σαμεύου. υντϊςςει τον ιςολογιςμό τησ διαχεύριςησ και τον προϋπολογιςμό του επόμενου ϋτουσ, τούσ οπούουσ υποβϊλλει για επικύρωςη ςτο Δ.. και ςτην Γ.. η οπούα και αποφαςύζει τελικϊ. Ο Σαμύασ εύναι υπεύθυνοσ για την ορθό τόρηςη και ενημϋρωςη του βιβλύου ειςπρϊξεων - πληρωμών και του βιβλύου κινητόσ και ακύνητησ περιουςύασ. Σϋλοσ ελϋγχεται από την εξελεγκτικό επιτροπό για την καλό διαχεύριςη τησ περιουςύασ του ςωματεύου. Άρθρο 17 ο ΒΟΗΘΗΣΙΚΕ ΕΠΙΣΡΟΠΕ Σο Διοικητικό υμβούλιο με πρωτοβουλύα δικό του ό μετϊ από αύτηςη των μελών του ςωματεύου δημιουργεύ βοηθητικϋσ επιτροπϋσ. Οι επιτροπϋσ αυτϋσ εύναι ολιγομελεύσ και δρουν πλϊι ςτο Δ.. ςαν βοηθητικϊ όργανα. ' αυτϋσ ςυμμετϋχει ελεύθερα κϊθε μϋλοσ του ςωματεύου, που μπορεύ να βοηθόςει με τον προβληματιςμό του και την πρακτικό δουλειϊ. Σο Δ.. καθορύζει τα ειδικότερα καθόκοντα των βοηθητικών επιτροπών, Άρθρο 18 ο ΕΛΕΓΚΣΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Η Γενικό υνϋλευςη του ςωματεύου ταυτόχρονα με την εκλογό του Δ., με το ύδιο εκλογικό ςύςτημα και για τον ύδιο χρόνο, εκλϋγει την ελεγκτικό επιτροπό, που αποτελεύται από τρύα τακτικϊ και δύο αναπληρωματικϊ μϋλη. Η Ε.Ε. ςτην πρώτη ςυνεδρύαςη μετϊ την εκλογό τησ εκλϋγει μεταξύ των μελών τησ τον Πρόεδρο που διευθύνει τισ εργαςύεσ τησ. Επιβλϋπει και εποπτεύει τισ διαχειριςτικϋσ πρϊξεισ του Δ., και ιδιαύτερα του Σαμύα, και ελϋγχει την νομιμότητα τουσ. Ερευνϊ αν οι πληρωμϋσ και οι ειςπρϊξεισ ϋγιναν κανονικϊ και αν τα απαραύτητα δικαιολογητικϊ υπϊρχουν. Δικαιούται να εξετϊζει ςχετικϊ με την οικονομικό κατϊςταςη ϋγγραφα και βιβλύα του ςωματεύου και να ελϋγχει το υπόλοιπο του ταμεύου. το τϋλοσ του ελϋγχου κϊθε διαχειριςτικού ϋτουσ ςυντϊςςεται ϋκθεςη για την διαχεύριςη του Δ.. και υπογρϊφεται, από όλα τα μϋλη αυτόσ. Σην ϋκθεςη υποβϊλλει ο Πρόεδροσ τησ Ε.Ε. ςτην Γ..

9 -9- Επύςησ τηρεύ βιβλύα πρακτικών ςτο οπούο καταχωρούνται όλεσ οι εκθϋςεισ τησ, που υποβϊλλονται ςτισ Γ.., και οι ςυνεδριϊςεισ τησ. Η Ε.Ε. ϋχει δικαύωμα να καλϋςει ϋκτακτο Δ.. για θϋματα τησ αρμοδιότητασ τησ. Άρθρο 19 ο ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ Η Γενικό υνϋλευςη εύναι το ανώτερο και κυρύαρχο όργανο, αρμόδιο ν' αποφαςύςει για όλα τα θϋματα που αφορούν το ςωματεύο, εκτόσ εϊν το παρόν καταςτατικό ορύζει ότι υπϊγονται ςτην αρμοδιότητα ϊλλου οργϊνου. ΣΑΚΣΙΚΗ Γεν. υνϋλευςη γύνεται μια φορϊ το χρόνο, ΕΚΣΑΚΣΗ όταν το κρύνει αναγκαύο το Δ.. ό το ζητόςει το 1/10 των ταμειακώσ εντϊξει μελών, με ϋγγραφη αύτηςη τουσ προσ το Δ.., όπου θα αναφϋρονται τα θϋματα που προτεύνονται για ςυζότηςη. την τελευταύα αυτό περύπτωςη το Δ.. εύναι υποχρεωμϋνο να ςυγκαλϋςει Γ.. μϋςα ςε 15 μϋρεσ. ε περύπτωςη που το Δ.. αδρανόςει τα μϋλη ενεργούν ςύμφωνα με το νόμο. Η ςύγκληςη, ο χρόνοσ, ο τόποσ και τα θϋματα των τακτικών Γ.. γνωςτοποιούνται ςτα μϋλη του ςωματεύου με τοιχοκολλόςεισ ανακοινώςεων ςτα γρϊφε ύα του ςωματεύου, ςτουσ πύνακεσ ανακοινώςεων και γενικϊ ςτουσ χώρουσ δουλειϊσ, τουλϊχιςτον (8) οκτώ μϋρεσ ενωρύτερα. Η πιο πϊνω γνωςτοπούηςη, χωρύσ τον χρονικό περιοριςμό, απαιτεύται και για την ϋκτακτη Γεν. υνϋλευςη. Η ςυμμετοχό ςτισ Γεν, υνελεύςεισ και ςτισ ψηφοφορύεσ γύνεται πϊντοτε αυτοπρόςωπα. Αποκλεύεται κϊθε ϊλλοσ τρόποσ. Σισ εργαςύεσ τησ Γ.. διευθύνει 3μελϋσ Προεδρεύο, που εκλϋγεται με ανϊταςη των χεριών κατϊ την ϋναρξη τησ Γ.. αμϋςωσ μόλισ διαπιςτωθεύ η απαρτύα από τον Πρόεδρο του Δ.. ό με μυςτικό ψηφοφορύα αν ϋτςι αποφαςύςει η Γ.. Για να γύνει ςυζότηςη και να ληφθεύ. απόφαςη κατϊ τισ υνελεύςεισ, απαιτεύται εφ' όςον δεν προβλϋπεται ειδικό απαρτύα, να εύναι παρόν ςτην Γεν. υνϋλευςη το 1/3 του όλου αριθμού των Σαμειακϊ εντϊξει μελών. Σαμειακϊ εντϊξει θεωρούνται τα μϋλη που ϋχουν εκπληρώςει τισ οικονομικϋσ τουσ υποχρεώςεισ μϋχρι τον προηγούμενο μόνα πριν το μόνα ϋναρξησ τησ οποιαδόποτε Γεν. υνϋλευςησ.

10 -10- Αν δεν υπϊρχει απαρτύα ςτην πρώτη Γ.. ορύζεται νϋα ςε 8-15 μϋρεσ. αυτόν χρειϊζεται να βρύςκεται το 1/4 των ταμειακϊ εντϊξει μελών. Αν και ς αυτό δεν υπϊρχει απαρτύα γύνεται νϋα μϋςα ςε 5 μϋρεσ ςτην οπούα υπϊρχει απαρτύα αν ς αυτόν βρύςκεται το 1/5 των ταμειακϊ εντϊξει μελών. ε επαναληπτικό Γ.. δεν εύναι δυνατόν να προςτεθούν νϋα θϋματα ςτην ημερόςια διϊταξη. Για τροποπούηςη του Καταςτατικού ό διϊλυςη του ωματεύου απαιτεύται η παρουςύα των μιςών ςυν ϋνα ταμειακϊ εντϊξει μελών και η πλειοψηφύα των 3/4 των παρόντων. Για μεταβολό του ςκοπού του ωματεύου απαιτεύται ομοφωνύα τησ Γ.. που βρύςκεται ςε απαρτύα τησ τροποπούηςησ του καταςτατικού. Οι αρχαιρεςύεσ για την εκλογό των οργϊνων και των αντιπροςώπων για τισ δευτεροβϊθμιεσ οργανώςεισ γύνονται με την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, ςε κϊθε ϊλλη περύπτωςη που δεν προβλϋπεται από το Καταςτατικό οι αποφϊςεισ τησ Γ.. παύρνονται με απόλυτη πλειοψηφύα των παρόντων μελών. Κϊθε ψηφοφορύα ςε Γ.. που αναφϋρεται ςε εκλογϋσ Γενικών οργϊνων του ωματεύου, και ςτην εκλογό εφορευτικόσ επιτροπόσ, θϋματα εμπιςτοςύνησ προσ την Διούκηςη, ϋγκριςη λογοδοςύασ, προςωπικϊ ζητόματα, κόρυξη απεργύασ ό όποιο ϊλλο ζότημα αποφαςύςει η Γ.. εύναι ϊκυρα, αν δεν γύνει μυςτικϊ. Απόφαςη τησ Γ.. αντύθετη με τον Νόμο η το Καταςτατικό ακυρώνεται μετϊ από αύτηςη μελών που εύναι τουλϊχιςτον το 1/50 των οικονομικϊ τακτοποιημϋνων μελών του ςωματεύου. Η αύτηςη γύνεται μϋςα ςε αποκλειςτικό προθεςμύα 30 ημερών από την λόξη τησ ςυνϋλευςησ, ςτο Ειρηνοδικεύο τησ περιφϋρειασ τησ ϋδρασ του ωματεύου. την τακτικό Γ.., που γύνεται κϊθε χρόνο, γύνεται ο απολογιςμόσ του Δ.. και τησ εφορευτικόσ Επιτροπόσ, ακολουθεύ ςυζότηςη και η υνϋλευςη κλεύνει με μυςτικό ψηφοφορύα για την ϋγκριςη ό όχι των απολογιςμών. Η Γενικό υνϋλευςη αποφαςύζει πϊντοτε με μυςτικό ψηφοφορύα ό με ανϊταςη του χεριού, ποτϋ δια βοόσ. Άρθρο 20 ο ΕΥΟΡΕΤΣΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ την εκλογοαπολςγιςτικό Γενικό υνϋλευςη εκλϋγεται 3μελόσ Εφορευτικό Επιτροπό με ιςϊριθμα αναπληρωματικϊ μϋλη για την διεξαγωγό των αρχαιρεςιών. Η εκλογό τησ Εφορευτικόσ Επιτροπόσ με το ςύςτημα τησ απλόσ αναλογικόσ και μυςτικϊ καθώσ και η διαλογό των ψηφοδελτύων, γύνεται από το προεδρεύο τησ Γεν. υνϋλευςησ, παρουςύα των υποψηφύων μελών τησ Εφορευτικόσ Επιτροπόσ.

11 -11- Η Εφορευτικό Επιτροπό, αναλαμβϊνει τα καθόκοντα τησ από την εκλογό τησ. Παραλαμβϊνει τα μητρώα, ςφραγύδεσ και καταρτύζει τουσ εκλογικούσ καταλόγουσ. Εκδύδει ανακούνωςη αμϋςωσ μετϊ την εκλογό τησ και γνωςτοποιεύ τον χρόνο υποβολόσ των υποψηφιοτότων, ο οπούοσ λόγει (3) τρεισ μϋρεσ πριν τισ αρχαιρεςύεσ και καλεύ όςουσ από τα μϋλη θϋλουν να υποβϊλουν υποψηφιότητα για το Δ.., την Ελεγκτικό Επιτροπό για Αντιπροςώπουσ τησ δευτεροβϊθμιασ οργϊνωςησ και για αντιπροςώπουσ ςε κϊθε ϊλλο όργανο ςυνδικαλιςτικό ό μη, αποφαςύςει η Γ.. Η υποψηφιότητα υποβϊλλεται το αργότερο τρεισ μϋρεσ πριν την ημερομηνύα των αρχαιρεςιών, με ϋγγραφο και κοινό δόλωςη, αν πρόκειται για ςυνδυαςμό και με ατομικό δόλωςη αν πρόκειται για μεμονωμϋνο υποψόφιο. Τποψηφιότητα δεν μπορούν να υποβϊλουν τα μϋλη τησ Εφορευτικόσ. Σουλϊχιςτον (24) εύκοςι τϋςςερισ ώρεσ πριν τισ αρχαιρεςύεσ η Εφορευτικό Επιτροπό ανακοινώνει επύςημα με τοιχοκόλληςη ςτα γραφεύα του ωματεύου ό ςε πύνακεσ ανακοινώςεων ςτο χώρο δουλειϊσ τουσ ςυνδυαςμούσ των υποψηφύων και τουσ τυχόν ανεξϊρτητουσ υποψηφύουσ και τυπώνει τα ψηφοδϋλτια. Ο αριθμόσ των υποψηφύων του κϊθε ςυνδυαςμού για το Δ.; δεν μπορεύ να υπερβαύνει το διπλϊςιο του αριθμού των μελών του Δ.. Σο ύδιο ιςχύει και για την Εξελεγκτικό Επιτροπό. Ο αριθμόσ των υποψηφύων για τουσ αντιπροςώπουσ δεν μπορεύ να ξεπερνϊει τουσ αντιπροςώπουσ που εύναι δυνατόν να εκλεγούν βϊςει του αριθμού των μελών του ςωματεύου. ε περύπτωςη ενιαύου ψηφοδελτύου ο αριθμόσ των υποψηφύων εύναι απεριόριςτοσ. Η Εφορευτικό Επιτροπό την ημϋρα των αρχαιρεςιών, προεδρευόμενη από δικαςτικό αντιπρόςωπο, φροντύζει για την τόρηςη τησ τϊξησ, διεξϊγει τισ αρχαιρεςύεσ βϊςει των νόμων, του καταςτατικού και του βιβλύου μητρώου των μελών, αποφαύνεται προςωρινϊ για κϊθε αμφιςβότηςη που προκύπτει ό ϋνςταςη που υποβϊλλεται. Μετϊ το τϋλοσ τησ ψηφοφορύασ κϊνει τη διαλογό των ψόφων και ανακοινώνει τα αποτελϋςματα, αφού αποφανθεύ επύ των ενςτϊςεων και ςυντϊςςει το πρακτικό των αρχαιρεςιών που υπογρϊφεται από όλα τα μϋλη τησ και ςτο οπούο επιςυνϊπτονται τα ονόματα των ψηφιςϊντων μελών. όλη τη διϊρκεια τησ διεξαγωγόσ των εκλογών μϋχρι και την ανακόρυξη των επιτυχόντων μπορεύ να παραβρύςκεται ανϊ ϋνασ αντιπρόςωποσ κϊδε ςυνδυαςμού ό μεμονωμϋνου.

12 -12- Άρθρο 21 ο ΕΚΛΟΓΕ Σα μϋλη του ωματεύου εκλϋγουν και εκλϋγονται, εφ' όςον ϋχουν εκπληρώςει τισ ταμειακϋσ τουσ υποχρεώςεισ, κατϊ το ϊρθρο 19 του παρόντοσ. Η εκλογό των οργϊνων του ςωματεύου γύνεται με το ςύςτημα τησ απλόσ αναλογικόσ. Η ψηφοφορύα γύνεται πϊντοτε με την επύδειξη τησ αςτυνομικόσ ταυτότητασ ό ϊλλου Δημοςύου ϋγγραφου και του εκλογικού ςυνδικαλιςτικού βιβλιαρύου. Μϋχρι εκδόςεωσ του εκλογικού ςυνδικαλιςτικού βιβλιαρύου, το μϋλοσ του ςωματεύου χρηςιμοποιεύ το αςφαλιςτικό βιβλιϊριο υγεύασ. Σα ςυνδικαλιςτικϊ ςτελϋχη προςτατεύονται ςύμφωνα με τον νόμο Άρθρο 22 ο ΑΠΕΡΓΙΑ Η απεργύα αποτελεύ δικαύωμα των εργαζομϋνων που αςκεύται από τισ ςυνδικαλιςτικϋσ οργανώςεισ ωσ μϋςο για την εκπλόρωςη των ςκοτών του ςωματεύου. Για την ϊςκηςη του δικαιώματοσ τησ απεργύασ απαιτεύται προειδοπούηςη του εργοδότη όπωσ ο Νόμοσ ορύζει (ό τησ ςυνδικαλιςτικόσ του οργϊνωςησ 24 τουλϊχιςτον ώρεσ πριν από την πραγματοπούηςη τησ). Η απεργύα ςτο ςωματεύο κηρύςςεται με απόφαςη τησ Γενικόσ υνϋλευςησ (βλ. αρθρ. 19) Για ολιγόωρεσ ςτϊςεισ, εφ'οςον δεν πραγματοποιούνται την ύδια μϋρα ό μϋςα ςτην ύδια εβδομϊδα, αρκεύ απόφαςη του διοικητικού ςυμβουλύου. τισ περιπτώςεισ που η απόφαςη για απεργύα ό ςτϊςεισ εργαςύασ λαμβϊνονται από τη Γενικό υνϋλευςη, αυτό μπορεύ να καθορύςει τισ μορφϋσ και τη χρονικό διϊρκεια ϊςκηςησ των παραπϊνω δικαιωμϊτων και να εξουςιοδοτόςει ςχετικϊ το Δ. για την υλοπούηςη με δικό του απόφαςη. Εργαζόμενοι ςτο ύδρυμα που δεν εύναι μϋλη τησ ςυνδικαλιςτικόσ οργϊνωςησ που κόρυξε την απεργύα μπορούν να λϊβουν μϋροσ ς αυτό. Η απεργύα δεν μπορεύ να αφορϊ αιτόματα διϊφορα από εκεύνα που γνωςτοποιόθηκαν. Άρθρο 23 ο ΕΩΣΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ (ΕΚΛ) Σο πρώτο Διοικητικό υμβούλιο που θα εκλεγεύ μετϊ την ϋγκριςη του παρόντοσ καταςτατικού εύναι υποχρεωμϋνο να ςυντϊξει και να υποβϊλει ςτη Γ.. για ψόφιςη τον Ε.Κ.Λ. μϋςα ςτο χρόνο τησ θητεύασ του.

13 -13- Άpθpο 24 ο To ωματεύο γιορτϊζει ταξικϊ την 1η Μϊη, γιορτό τησ εργατικόσ τϊξησ. Άρθρο 25 ο Σο ωματεύο ϋχει ςφραγύδα κυκλικό, με την επωνυμύα του ςωματεύου ςτην περιφϋρεια και ςτο κϋντρο το ϋτοσ ύδρυςησ Άρθρο 26 ο Κϊθε τι που δεν προβλϋπεται από το παρόν καταςτατικό καθορύζεται από τη Γ.. ςύμφωνα με το πνεύμα του παρόντοσ και τισ ςχετικϋσ διατϊξεισ του Αςτικού Κώδικα των ςχετικών νόμων και του Ε.Κ.Λ. Άρθρο 27 ο ε περύπτωςη. διϊλυςησ του ςωματεύου η περιουςύα του μεταβιβϊζεται ςε ϊλλο ομοειδϋσ ςωματεύο τησ περιοχόσ ό ςτη δευτεροβϊθμια οργϊνωςη που ανόκει το ςωματεύο με απόφαςη τησ Γ.. Άρθρο 28 ο ΜΕΣΑΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΣΑΞΗ To προςωρινό Διοικητικό υμβούλιο υποχρεούται να διενεργόςει αρχαιρεςύεσ για την εκλογό οργϊνων διοικόςεωσ εντόσ 4 μηνών από την εγγραφό ςτα βιβλύα ςωματεύων του Πρωτοδικεύου. Αθόνα ΣΑ ΜΕΛΗ ΟNΟMATEΠONYMΟΝ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΤΠΟΓΡΑΥΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΛΑΟΓΡΑΥΙΚΩΝ ΜΕΛΕΣΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΛΑΟΓΡΑΥΙΚΩΝ ΜΕΛΕΣΩΝ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ ΣΟΤ ΤΛΛΟΓΟΤ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΣΡΟ ΛΑΟΓΡΑΥΙΚΩΝ ΜΕΛΕΣΩΝ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ ΓΕΝΕΤΗ ΚΕΥΑΛΑΙΟ Α ΙΔΡΤΗ ΕΔΡΑ- ΕΠΩΝΤΜΙΑ 1. Ιδρύεται μη κερδοςκοπικόσ ςύλλογοσ με ϋδρα την Γενεύη : Case postale 1833 1227 Carouge 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΣΗΣΗ ΕΝΨΗ ΑΠΟΣΡΑΣΨΝ ΕΝΟΠΛΨΝ ΔΤΝΑΜΕΨΝ (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.)

ΑΝΕΞΑΡΣΗΣΗ ΕΝΨΗ ΑΠΟΣΡΑΣΨΝ ΕΝΟΠΛΨΝ ΔΤΝΑΜΕΨΝ (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.) ΑΝΕΞΑΡΣΗΣΗ ΕΝΨΗ ΑΠΟΣΡΑΣΨΝ ΕΝΟΠΛΨΝ ΔΤΝΑΜΕΨΝ (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.) ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ Ωρθρο 1 1.1 Ιδρύεται πανελλαδικό οργϊνωςη, μη κερδοςκοπικού χαρακτόρα, με την επωνυμύα «ΑΝΕΞΑΡΣΗΣΗ ΕΝΩΗ ΑΠΟΣΡΑΣΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΤΝΑΜΕΩΝ (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.)»

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Σημεύωμα για το Ειδικό Καθεςτώσ τησ Επιχειρηματικότητασ των Νϋων του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011, για το ϋτοσ 2011

Ενημερωτικό Σημεύωμα για το Ειδικό Καθεςτώσ τησ Επιχειρηματικότητασ των Νϋων του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011, για το ϋτοσ 2011 Ενημερωτικό Σημεύωμα για το Ειδικό Καθεςτώσ τησ Επιχειρηματικότητασ των Νϋων του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011, για το ϋτοσ 2011 Με το ειδικό καθεςτώσ ενιςχύςεων τησ Επιχειρηματικότητασ των Νϋων ενιςχύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΗ ΠΕΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ Ο.Π.Α. Α.Ε. Κληροδότημα «Φαύδωνα Γ. Χατζηγεωργύου»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΗ ΠΕΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ Ο.Π.Α. Α.Ε. Κληροδότημα «Φαύδωνα Γ. Χατζηγεωργύου» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΗ ΠΕΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ Ο.Π.Α. Α.Ε. Κληροδότημα «Φαύδωνα Γ. Χατζηγεωργύου» Ταχ. δ/νςη: Πατηςύων 80 Τ.Κ. Πόλη: 104 34 ΑΘΗΝΑ Ιςτοςελύδα: www.aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ρυθμύςεισ επύ θεμϊτων αξιοπούηςησ ανθρώπινου δυναμικού του Ν. 4210/2013 (ΥΕΚ 254/Α )

ΘΕΜΑ: Ρυθμύςεισ επύ θεμϊτων αξιοπούηςησ ανθρώπινου δυναμικού του Ν. 4210/2013 (ΥΕΚ 254/Α ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΜΕΣΑΡΡΤΘΜΙΗΚΑΙ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΚΑΣΑΣΑΗ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ Ταχ. Δ/νςη: Βας. Σοφύασ 15 106 74, Αθόνα Τηλϋφωνα: Α. Για θϋματα αδειών θϋςησ ςε αργύα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΒΑΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΛΙΚΟΤ ΣΟ ΔΙΚΣΤΟ ΠΡΑΚΣΟΡΩΝ ΣΗ ΟΠΑΠ

ΤΜΒΑΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΛΙΚΟΤ ΣΟ ΔΙΚΣΤΟ ΠΡΑΚΣΟΡΩΝ ΣΗ ΟΠΑΠ ΤΜΒΑΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΛΙΚΟΤ ΣΟ ΔΙΚΣΤΟ ΠΡΑΚΣΟΡΩΝ ΣΗ ΟΠΑΠ το Περιςτϋρι ςόμερα, την... μεταξύ των κϊτωθι ςυμβαλλομϋνων... ςυμφωνόθηκαν, ςυνομολογόθηκαν και ϋγιναν αμοιβαύα αποδεκτϊ τα εξόσ: ΠΡΟΟΙΜΙΟ Η Διεύθυνςη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΗ ΠΕΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ Ο.Π.Α. Α.Ε. Κληροδότημα Γεωργύασ Νικολακοπούλου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΗ ΠΕΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ Ο.Π.Α. Α.Ε. Κληροδότημα Γεωργύασ Νικολακοπούλου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΙΡΙΗ ΣΗ ΠΕΡΙΟΤΙΑ ΣΟΤ Ο.Π.Α. Α.Ε. Κληροδότημα Γεωργύασ Νικολακοπούλου Ταχ. δ/νςη: Πατηςύων 80 Τ.Κ. Πόλη: 104 34 ΑΘΗΝΑ Ιςτοςελύδα: www.aueb.gr Πληροφορύεσ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΤΚΛΙΟ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΩΝ αγωνιςτικόσ περιόδου

ΕΓΚΤΚΛΙΟ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΩΝ αγωνιςτικόσ περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπφρου Λοφη, 151 23 Μαροφςι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801950 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui Ave., 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ Για την ενςωμϊτωςη τησ Οδηγύασ 2013/48/ΕΕ του Ευρωπαώκού Κοινοβουλύου και Συμβουλύου τησ 22ασ Οκτωβρύου 2013 ςχετικϊ με το δικαύωμα πρόςβαςησ ςε δικηγόρο ςτο πλαύςιο ποινικόσ διαδικαςύασ και

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Υπηρεςία Έρευνασ Οικονομικού Εγκλήματοσ Ζητήματα από τη ςυμπλοκή ποινικήσ και διοικητικήσ ελεγκτικήσ διαδικαςίασ

Η νέα Υπηρεςία Έρευνασ Οικονομικού Εγκλήματοσ Ζητήματα από τη ςυμπλοκή ποινικήσ και διοικητικήσ ελεγκτικήσ διαδικαςίασ Πέτροσ Πανταζόπουλοσ, Δικηγόροσ, ΔΝ Η νέα Υπηρεςία Έρευνασ Οικονομικού Εγκλήματοσ Ζητήματα από τη ςυμπλοκή ποινικήσ και διοικητικήσ ελεγκτικήσ διαδικαςίασ 4η Διημερίδα ΕΕΝ Επίκαιρα Ζηηήμαηα Φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΣΙΚΗ ΕΝΟΣΗΣΑ: ΔΙΟΙΚΗΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΤΓΕΙΑ

ΘΕΜΑΣΙΚΗ ΕΝΟΣΗΣΑ: ΔΙΟΙΚΗΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΤΓΕΙΑ ΘΕΜΑΣΙΚΗ ΕΝΟΣΗΣΑ: ΔΙΟΙΚΗΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΤΓΕΙΑ 17/3/2015 : Πειθαρχική ευθύνη Νοζηλευηή ζηο Δημόζιο και ζηον Ιδιωηικό ηομέα (Γούλα Αγγελική, Γρηγοροπούλου Ασημίνα, Σαμπάνη Γεωργία, Καραλή Μαρία). ΝΟΗΛΕΤΣΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΕΛΕΤΘΕΡΕ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΕ

Α. ΕΛΕΤΘΕΡΕ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΕ OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπφρου Λοφη, 151 23 Μαροφςι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΣΗΜΑΣΑ ΕΠΙ ΣΟΤ ΤΠΟΓΡΑΥΕΝΣΟ ΤΜΥΩΝΗΣΙΚΟΤ

ΕΡΩΣΗΜΑΣΑ ΕΠΙ ΣΟΤ ΤΠΟΓΡΑΥΕΝΣΟ ΤΜΥΩΝΗΣΙΚΟΤ ΕΡΩΣΗΜΑΣΑ ΕΠΙ ΣΟΤ ΤΠΟΓΡΑΥΕΝΣΟ ΤΜΥΩΝΗΣΙΚΟΤ Ωσ νομικόσ ςύμβουλοσ του υλλόγου Π.Α..ΝΣ., κλόθηκα ανιδιοτελώσ να εκφρϊςω την γνώμη μου επύ του υπογραφϋντοσ ςυμφωνητικού και για το εϊν θα πρϋπει ο ύλλογόσ μασ,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΥΑΛΑΙΟ Z ΜΕΣΡΑ ΓΙΑ ΣΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΤΗ ΣΟΤ ΚΑΠΝΙΜΑΣΟ ΣΟΤ ΔΗΜΟΙΟΤ ΦΩΡΟΤ ΣΡΟΠΟΠΟΙΗΗ ΣΩΝ ΝΟΜΩΝ 3730/2008 ΚΑΙ 3370/2005

ΚΕΥΑΛΑΙΟ Z ΜΕΣΡΑ ΓΙΑ ΣΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΤΗ ΣΟΤ ΚΑΠΝΙΜΑΣΟ ΣΟΤ ΔΗΜΟΙΟΤ ΦΩΡΟΤ ΣΡΟΠΟΠΟΙΗΗ ΣΩΝ ΝΟΜΩΝ 3730/2008 ΚΑΙ 3370/2005 ΚΕΥΑΛΑΙΟ Z ΜΕΣΡΑ ΓΙΑ ΣΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΤΗ ΣΟΤ ΚΑΠΝΙΜΑΣΟ ΣΟΤ ΔΗΜΟΙΟΤ ΦΩΡΟΤ ΣΡΟΠΟΠΟΙΗΗ ΣΩΝ ΝΟΜΩΝ 3730/2008 ΚΑΙ 3370/2005 Κωδικοπούηςη Άρθρο 17 Νόμου 3868/2010 (ΥΕΚ 129Α /3.8.2010): Όπωσ ιςχύει: Άρθρο 1 Προςταςύα

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγϋλησ Οικονόμου Διϊλεξη 4. Δομ. Προγραμ. - Διϊλεξη 4

Βαγγϋλησ Οικονόμου Διϊλεξη 4. Δομ. Προγραμ. - Διϊλεξη 4 Βαγγϋλησ Οικονόμου Διϊλεξη 4 Δομ. Προγραμ. - Διϊλεξη 4 1 Περιεχόμενα Προτϊςεισ επανϊληψησ Προτϊςεισ Διακλϊδωςησ Δομ. Προγραμ. - Διϊλεξη 4 2 Προτάςεισ επανάληψησ Οι προτϊςεισ επανϊληψησ (iterative ό loop

Διαβάστε περισσότερα

ΤΠΟΜΝΗΜΑ. Επεξήγηςη Συντμήςεων: Α.Φ.= Αυτιςτικό Φάςμα - Π.Σ.= Παράλληλη Στήριξη

ΤΠΟΜΝΗΜΑ. Επεξήγηςη Συντμήςεων: Α.Φ.= Αυτιςτικό Φάςμα - Π.Σ.= Παράλληλη Στήριξη www.asperger.gr Κωνσταντινοσπόλεως 29 155.62 Χολαργός Τηλ. 210.6535666 info@asperger.gr Α.Π. 7331/7-7-2010 Χολαργόσ, 28 Ιουνύου 2010 ΤΠΟΜΝΗΜΑ Θέμα: «Κατάργηςη τησ παράνομησ και αντιςυνταγματικήσ εγκυκλίου

Διαβάστε περισσότερα

Θεςμική Αναμόρφωςη τησ Προ-πτωχευτικήσ Διαδικαςίασ Εξυγίανςησ Επιχειρήςεων

Θεςμική Αναμόρφωςη τησ Προ-πτωχευτικήσ Διαδικαςίασ Εξυγίανςησ Επιχειρήςεων Ενημερωτικό ημείωμα Θεςμική Αναμόρφωςη τησ Προ-πτωχευτικήσ Διαδικαςίασ Εξυγίανςησ Επιχειρήςεων -Σι προβλέπει η νομοθετική ρύθμιςη για την προ-πτωχευτική διαδικαςία εξυγίανςησ επιχειρήςεων; Με την προτεινόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Ποςϊ προοριζόμενα για αύξηςη μετοχικού κεφαλαύου

Ποςϊ προοριζόμενα για αύξηςη μετοχικού κεφαλαύου Ποςϊ προοριζόμενα για αύξηςη μετοχικού κεφαλαύου Αρθρο του κ. Γεωργύου τ. Αληφαντό Διδϊςκοντοσ ςτο ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩ, τ. Oρκωτού Eλεγκτό Λογιςτό υμβούλου ςτην Eταιρεύα Δικηγόρων POTAMITIS VEKRIS 1. Kαταθϋςεισ

Διαβάστε περισσότερα

Παθήςεισ του θυροειδή ςε άτομα με ςύνδρομο Down: Πληροφορίεσ για γονείσ και δαςκάλουσ. Τι είναι ο θυροειδήσ αδένασ;

Παθήςεισ του θυροειδή ςε άτομα με ςύνδρομο Down: Πληροφορίεσ για γονείσ και δαςκάλουσ. Τι είναι ο θυροειδήσ αδένασ; Παθήςεισ του θυροειδή ςε άτομα με ςύνδρομο Down: Πληροφορίεσ για γονείσ και δαςκάλουσ Τι είναι ο θυροειδήσ αδένασ; Dr. jennifer Dennis, Ιατρική Σύμβουλοσ του Συλλόγου για το Σύνδρομο Down (1993) Ο αδϋνασ

Διαβάστε περισσότερα

Εςωτερικόσ Κανονιςμόσ προμηθειών, μελετών, υπηρεςιών και ϋργων του κοινωφελούσ Ιδρύματοσ με την επωνυμύα «ΙΔΡΤΜΑ ΜΙΦΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ»

Εςωτερικόσ Κανονιςμόσ προμηθειών, μελετών, υπηρεςιών και ϋργων του κοινωφελούσ Ιδρύματοσ με την επωνυμύα «ΙΔΡΤΜΑ ΜΙΦΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ» Εςωτερικόσ Κανονιςμόσ προμηθειών, μελετών, υπηρεςιών και ϋργων του κοινωφελούσ Ιδρύματοσ με την επωνυμύα «ΙΔΡΤΜΑ ΜΙΦΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ» ΕΙΑΓΩΓΗ Σο κοινωφελϋσ ύδρυμα με την επωνυμύα «ΙΔΡΤΜΑ ΜΙΦΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ»

Διαβάστε περισσότερα

Υποχρεώςεισ των μαθητών κατϊ τη διϊρκεια τησ εξϋταςησ

Υποχρεώςεισ των μαθητών κατϊ τη διϊρκεια τησ εξϋταςησ Υποχρεώςεισ των μαθητών κατϊ τη διϊρκεια τησ εξϋταςησ Προςϋρχονται ςτισ αύθουςεσ μϋχρι τισ 8.00 Κατϊ την εύςοδο ςτην τϊξη, οι μαθητϋσ δεν επιτρϋπεται να ϋχουν: Βιβλύα Τετρϊδια Σημειώςεισ Blanco Κινητό

Διαβάστε περισσότερα

Υποςπγείο Οικονομίαρ,Ανάπτςξηρ & Τοςπισμού ΓΕΝ. Δ/ΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜ. ΤΠΗΡΕΙΩΝ Αθήνα, 26/10/2015 Δ/ΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΤΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΥΕΙΡΙΗ ΤΛΙΚΟΤ

Υποςπγείο Οικονομίαρ,Ανάπτςξηρ & Τοςπισμού ΓΕΝ. Δ/ΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜ. ΤΠΗΡΕΙΩΝ Αθήνα, 26/10/2015 Δ/ΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΤΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΥΕΙΡΙΗ ΤΛΙΚΟΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: 6ΦΞΟ4653Ο7-5ΡΕ ΑΔΑΜ: 15PROC003217962 Υποςπγείο Οικονομίαρ,Ανάπτςξηρ & Τοςπισμού ΓΕΝ. Δ/ΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜ. ΤΠΗΡΕΙΩΝ Αθήνα, 26/10/2015 Δ/ΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΤΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΥΕΙΡΙΗ ΤΛΙΚΟΤ Απ.Ππωη:19484/ΔΠΤ&ΔΤ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC 17PROC00199407 017-09- ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ Σμήμα Προμηθειών Σαχ. Δ/νςη: Πληροφορύεσ: Σηλϋφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώσ 11, 177 78 Σαύροσ Βαςιλικό Αναςτοπούλου 13 1306 483 13 1306 480 vanastopoulou@ekdd.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ 4 (ϊρθρα 5, 7, 8 και 13 τησ οδηγύασ) Στον Κώδικα Ποινικόσ Δικονομύασ προςτύθεται ϊρθρο 99 Β ωσ εξόσ:

ΑΡΘΡΟ 4 (ϊρθρα 5, 7, 8 και 13 τησ οδηγύασ) Στον Κώδικα Ποινικόσ Δικονομύασ προςτύθεται ϊρθρο 99 Β ωσ εξόσ: ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ Για την ενςωμϊτωςη τησ Οδηγύασ 2013/48/ΕΕ του Ευρωπαώκού Κοινοβουλύου και υμβουλύου τησ 22ασ Οκτωβρύου 2013 ςχετικϊ με το δικαύωμα πρόςβαςησ ςε δικηγόρο ςτο πλαύςιο ποινικόσ διαδικαςύασ και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΤΚΛΙΟ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΩΝ αγωνιςτικόσ περιόδου

ΕΓΚΤΚΛΙΟ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΩΝ αγωνιςτικόσ περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπφρου Λοφη, 151 23 Μαροφςι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801950 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui Ave., 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail:

Διαβάστε περισσότερα

Παρουςίαςη προςχεδίου π.δ. για την εναρμόνιςη τησ εθνικήσ νομοθεςίασ με την Ευρωπαΰκή Οδηγία 2013/59/ΕΤΡΑΣΟΜ του υμβουλίου

Παρουςίαςη προςχεδίου π.δ. για την εναρμόνιςη τησ εθνικήσ νομοθεςίασ με την Ευρωπαΰκή Οδηγία 2013/59/ΕΤΡΑΣΟΜ του υμβουλίου Παρουςίαςη προςχεδίου π.δ. για την εναρμόνιςη τησ εθνικήσ νομοθεςίασ με την Ευρωπαΰκή Οδηγία 2013/59/ΕΤΡΑΣΟΜ του υμβουλίου Δρ Ελευθερία Καρίνου www.eeae.gr www.eeae.gr Δομή π.δ. Κεφϊλαια: Α. Αντικεύμενο

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικόσ Μαγειρικόσ Τϋχνησ Αρχιμϊγειρασ (Chef) Β Εξϊμηνο

Τεχνικόσ Μαγειρικόσ Τϋχνησ Αρχιμϊγειρασ (Chef) Β Εξϊμηνο Τεχνικόσ Μαγειρικόσ Τϋχνησ Αρχιμϊγειρασ (Chef) Β Εξϊμηνο 1 Οριςμοί Ζννοια τησ Λογιςτικήσ Εύναι μϋςο παροχόσ οικονομικών πληροφοριών προσ διϊφορεσ ομϊδεσ ενδιαφερομϋνων για την πορεύα μιασ επιχεύρηςησ που

Διαβάστε περισσότερα

Το παζάρι των λοιμώξεων ςτον 'κατεχόμενο' κόςμο των χρηςτών

Το παζάρι των λοιμώξεων ςτον 'κατεχόμενο' κόςμο των χρηςτών Το παζάρι των λοιμώξεων ςτον 'κατεχόμενο' κόςμο των χρηςτών "Η κρυμϋνη και ξεχαςμϋνη μϊςτιγα". Αυτόσ όταν ο τύτλοσ του εξαιρετικού ντοκυμαντϋρ που φτιϊχτηκε από το ουηδικό ωματεύο χρηςτών για να φϋρει

Διαβάστε περισσότερα

Αθόνα, 5 Μαρτύου Ειςαγωγή ύμφωνα με τισ διατϊξεισ:

Αθόνα, 5 Μαρτύου Ειςαγωγή ύμφωνα με τισ διατϊξεισ: ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΚΠΟΝΗΗ ΜΕΛΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΙΚΟΤ ΦΕΔΙΟΤ, ΣΡΑΣΗΓΙΚΗ ΜΕΛΕΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΩΝ ΕΠΙΠΣΩΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΩΝ ΕΠΙΠΣΩΕΩΝ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΤ 1. Ειςαγωγή Αθόνα, 5 Μαρτύου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΓΙΚΟΣ ΦΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΦΑΡΩΓΗ ΓΙΑΒΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΛΛΑΓΑ

Ο ΟΓΙΚΟΣ ΦΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΦΑΡΩΓΗ ΓΙΑΒΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΛΛΑΓΑ Ο ΟΓΙΚΟΣ ΦΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΦΑΡΩΓΗ ΓΙΑΒΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΛΛΑΓΑ 1 Ο Σακχαρώδησ Διαβότησ (ΣΔ) εύναι μια μεταβολικό διαταραχό και αποτελεύ ϋνα από τα ςυχνότερα χρόνια νοςόματα και μια από τισ ςημαντικότερεσ αιτύεσ πρόωρησ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΣΟΚΟΛΛΟ ΤΝΕΡΓΑ ΙΑ Μυτιλήνη, Ιούλιοσ 2015

ΠΡΩΣΟΚΟΛΛΟ ΤΝΕΡΓΑ ΙΑ  Μυτιλήνη, Ιούλιοσ 2015 ΠΡΩΣΟΚΟΛΛΟ ΤΝΕΡΓΑΙΑ Μυτιλήνη, Ιούλιοσ 2015 Πρωτόκολλο υνεργαςίασ τησ Εφορείασ Αρχαιοτήτων Λέςβου με τουσ καθηγητέσ Ιςτορίασ τησ αρχαίασ αρχιτεκτονικήσ Δρ Giorgio Rocco και Δρ Monica Livadiotti τησ Πολυτεχνικήσ

Διαβάστε περισσότερα

ύλλογοι Γονϋων: μοχλού διεκδύκηςησ και προϊςπιςησ τησ δημόςιασ, δωρεϊν και ενιαύασ παιδεύασ προσ όφελοσ των παιδιών μασ ςτο παρόν και ςτο μϋλλον.

ύλλογοι Γονϋων: μοχλού διεκδύκηςησ και προϊςπιςησ τησ δημόςιασ, δωρεϊν και ενιαύασ παιδεύασ προσ όφελοσ των παιδιών μασ ςτο παρόν και ςτο μϋλλον. ύλλογοι Γονϋων: μοχλού διεκδύκηςησ και προϊςπιςησ τησ δημόςιασ, δωρεϊν και ενιαύασ παιδεύασ προσ όφελοσ των παιδιών μασ ςτο παρόν και ςτο μϋλλον. Ο θεςμικόσ τουσ ρόλοσ και η ςχϋςη τουσ με τουσ φορεύσ ΠΕΡΙΕΦΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Αδελφοπούηςη ςχολεύων Εκπαιδευτικϋσ επιςκϋψεισ: Προώποθϋςεισ, πρωτόκολλο ςυνεργαςύασ, ϋγκριςη μετακύνηςησ»

«Αδελφοπούηςη ςχολεύων Εκπαιδευτικϋσ επιςκϋψεισ: Προώποθϋςεισ, πρωτόκολλο ςυνεργαςύασ, ϋγκριςη μετακύνηςησ» «Αδελφοπούηςη ςχολεύων Εκπαιδευτικϋσ επιςκϋψεισ: Προώποθϋςεισ, πρωτόκολλο ςυνεργαςύασ, ϋγκριςη μετακύνηςησ» Xαρύκλεια Σερζητϊνου Δαςκϊλα, Τπεύθυνη Πολιτιςτικών Θεμϊτων 1 ΣΙ ΙΦΤΕΙ ΓΙΑ ΣΙ ΕΠΙΚΕΧΕΙ ΣΑ ΝΗΠ.

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ Σμόμα Προμηθειών Σαχ. Δ/νςη: Πληροφορύεσ: Σηλϋφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώσ 211, 177 78 Σαύροσ Βαςιλικό Αναςτοπούλου 213 1306 483 213 1306 480 vanastopoulou@ekdd.gr Αθόνα, 01/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

OPOI YMMETOXH ΔIAΓΩNIMOY «ΠΡΩΣΗ ΓΡΑΜΜΗ»

OPOI YMMETOXH ΔIAΓΩNIMOY «ΠΡΩΣΗ ΓΡΑΜΜΗ» OPOI YMMETOXH ΔIAΓΩNIMOY «ΠΡΩΣΗ ΓΡΑΜΜΗ» Η ανώνυμη εταιρύα με την επωνυμύα «ΕΙΔΗΕΙ ΝΣΟΣ ΚΟΜ ΑΝΩΝΤΜΗ ΣΗΛΕΟΠΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΦΗ ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΗ», που εδρεύει ςτο Ν. Υϊληρο Αττικόσ, οδόσ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΠΗΡΕΙΑΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ. ΘΕΜΑ: Προτάςεισ για τροποποίηςη του Π.Δ. 113/ Επαναξιολόγηςη των δομών του Τπουργείου.

ΤΠΗΡΕΙΑΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ. ΘΕΜΑ: Προτάςεισ για τροποποίηςη του Π.Δ. 113/ Επαναξιολόγηςη των δομών του Τπουργείου. ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΑΛΙΗ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΚΟΙΝ. ΑΥΑΛΙΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΑΛΙΗ Δ/ΝΗ ΔΙΑΔΟΦΙΚΗ Κ.Α. Πληροφορίεσ: Κ. Μαυρίδου Γ. Βαγενάσ Δ/νςη: ταδίου 29 Σαχ. Κωδ: 101

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟ ΠΡΟΥΙΛ ΣΟΤ ΕΘΕΛΟΝΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΩΠΙΚΟΣΗΣΕ ΣΟΤ ΕΘΕΛΟΝΣΙΜΟΤ

ΣΟ ΠΡΟΥΙΛ ΣΟΤ ΕΘΕΛΟΝΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΩΠΙΚΟΣΗΣΕ ΣΟΤ ΕΘΕΛΟΝΣΙΜΟΤ ΣΟ ΠΡΟΥΙΛ ΣΟΤ ΕΘΕΛΟΝΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΩΠΙΚΟΣΗΣΕ ΣΟΤ ΕΘΕΛΟΝΣΙΜΟΤ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΓΑΛΑΙΟ 1 Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 Ο ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΡΓΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Ο Αρχικϊ θϋςαμε κϊποια ερωτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟN-ΠΡΟΘΕΜΙΑ. Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2015 Αριθ. Πρωτ.:Δ.ΟΡΓ.Β.1131645ΕΞ2015

ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟN-ΠΡΟΘΕΜΙΑ. Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2015 Αριθ. Πρωτ.:Δ.ΟΡΓ.Β.1131645ΕΞ2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΡΓΑΝΩΗ ΣΜΗΜΑ Β -ΤΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Ψ3ΦΓ465ΦΘΕ-ΚΑ8. ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ Εξ. ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΡΟΘΕΜΙΑ. Αθόνα, 4 Μαρτύου 2016

ΑΔΑ: Ψ3ΦΓ465ΦΘΕ-ΚΑ8. ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ Εξ. ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΡΟΘΕΜΙΑ. Αθόνα, 4 Μαρτύου 2016 ΑΔΑ: Ψ3ΦΓ465ΦΘΕ-ΚΑ8 ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ Εξ. ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΡΟΘΕΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΕΩΣΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΑΝΑΤΓΚΡΟΣΗΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΙΓΟΝ. Ενδοομιλικϋσ υναλλαγϋσ (Transfer Pricing)

ΕΠΕΙΓΟΝ. Ενδοομιλικϋσ υναλλαγϋσ (Transfer Pricing) Tax-i 102 Flash update Νοέμβριος 2015 ΕΠΕΙΓΟΝ Ενδοομιλικϋσ υναλλαγϋσ (Transfer Pricing) Διενεργούνται Υορολογικού ϋλεγχοι ςε φακϋλουσ τεκμηρύωςησ χρόςεων 2008-2009 Επαπειλούμενο πρόςτιμο 10% επύ των ςυναλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

Απαντιςεισ ςε ερωτιματα υποψθφίων διαγωνιηομζνων

Απαντιςεισ ςε ερωτιματα υποψθφίων διαγωνιηομζνων Βραβείο Μεταφορών Δημητρίου Τςαμποφλα Πανελλήνιοσ Διαγωνιςμόσ φοιτητών και νζων αποφοίτων Ελληνικών Πανεπιςτημίων που διαθζτουν ςε Σχολζσ ή Τμήματά τουσ Τομζα ή Κατεφθυνςη Σπουδών Μεταφορών 1 οσ Ετήςιοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόςκληςη υποβολήσ προςφορών για προμήθεια προμήθεια Managed Switch, MiniGBIC Module, PatchCord

ΘΕΜΑ: Πρόςκληςη υποβολήσ προςφορών για προμήθεια προμήθεια Managed Switch, MiniGBIC Module, PatchCord ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ Σμήμα Προμηθειών Σαχ. Δ/νςη: Πληροφορύεσ: Σηλϋφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώσ 211, 177 78 Σαύροσ Αςημύνα Βελλινιϊτη 213 1306 369 213 1306 480 velliniati@ekdd.gr Αθόνα, 12/ 05 /2017 Α.Π.:

Διαβάστε περισσότερα

Τρίπολη Μάιος Γρηγόριος Σπυράκης MPA, Ph.D

Τρίπολη Μάιος Γρηγόριος Σπυράκης MPA, Ph.D Τρίπολη Μάιος 2016 Γρηγόριος Σπυράκης MPA, Ph.D Η ποιότητα τησ νοςοκομειακόσ περύθαλψησ ϋχει προςελκύςει το μεγαλύτερο μϋροσ του ενδιαφϋροντοσ όλων των εμπλεκομϋνων μερών. Υπϊρχουν τϋςςερεισ (4) βαςικού

Διαβάστε περισσότερα

οικονομικό επιβϊρυνςη (εϊν ϋχει ςυμπληρώςει το πλαφόν ό πότε μπορεύ να με δεχθεύ).

οικονομικό επιβϊρυνςη (εϊν ϋχει ςυμπληρώςει το πλαφόν ό πότε μπορεύ να με δεχθεύ). Ερωτήςεισ - Απαντήςεισ για τον Εθνικό Οργανιςμό Παροχήσ Υπηρεςιών Υγείασ υναδϋλφιςςεσ, υνϊδελφοι, Ο Ενιαύοσ Οργανιςμόσ Παροχόσ Τπηρεςιών Τγεύασ (Ε.Ο.Π.Τ.Τ.), τϋθηκε ςε λειτουργύα χωρύσ να δημιουργηθεύ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΑΡΟΤΙ, 06/06/2018. Αρ. Πρωτ.: ΔΑ4Β/Υ204/8 /οικ ΠΡΟ: Ωσ πύνακασ αποδεκτών

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΑΡΟΤΙ, 06/06/2018. Αρ. Πρωτ.: ΔΑ4Β/Υ204/8 /οικ ΠΡΟ: Ωσ πύνακασ αποδεκτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΤΓΕΙΑ Εθνικόσ Οργανιςμόσ Παροχόσ Τπηρεςιών Τγεύασ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΠΟΘΕΕΩΝ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΥΑΛΙΣΙΚΩΝ ΦΕΕΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΑΡΟΦΩΝ ΑΘΕΝΕΙΑ Ε ΕΙΔΟ Ε.Ε. Σαχ. Δ/νςη: Σαχ.

Διαβάστε περισσότερα

ςτην περύπτωςη που η μόνη αλλαγό αφορϊ ςτη Δημόςια Φρηματοδότηςη ανϊ ϋτοσ (2013, 2014).

ςτην περύπτωςη που η μόνη αλλαγό αφορϊ ςτη Δημόςια Φρηματοδότηςη ανϊ ϋτοσ (2013, 2014). Ειςαγωγή Για την ολοκλόρωςη μιασ πρϊξησ κρατικών ενιςχύςεων απαιτεύται το ςύνολο των δαπανών τησ να ςυμφωνεύ με την εγκεκριμϋνη δημόςια δαπϊνη όπωσ προκύπτει από το ςε ιςχύ Σεχνικό Δελτύο Πρϊξησ. ε περύπτωςη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Αύτηςη ERASMUS+ / Κινητικότητα Φοιτητών για Σπουδϋσ Ακαδημαώκό Έτοσ Α. Ατομικϊ ςτοιχεύα Επώνυμο: Ονοματεπώνυμο με λατινικούσ χαρακτόρεσ: Αριθμόσ Δελτύου Ταυτότητασ ό Διαβατηρύου:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗ 1Η ΕΛΙΔΑ ΘΕΜΑ A Α. Μονάδεσ 10 Μονάδεσ 5 Μονάδεσ 4 4 Ε. 1 Μονάδεσ 2 Ε. 2 Μονάδεσ 5 ΣΕΛΟ 1Η ΕΛΙΔA

ΑΡΧΗ 1Η ΕΛΙΔΑ ΘΕΜΑ A Α. Μονάδεσ 10 Μονάδεσ 5 Μονάδεσ 4 4 Ε. 1 Μονάδεσ 2 Ε. 2 Μονάδεσ 5 ΣΕΛΟ 1Η ΕΛΙΔA ΑΡΧΗ 1Η ΕΛΙΔΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΣΙΚΑ ΔΙΑΓΨΝΙΜΑΣΑ Β ΛΤΚΕΙΟΤ ΚΤΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΤ 2016 ΕΞΕΣΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΑΝΑΠΣΤΞΗ ΕΥΑΡΜΟΓΨΝ Ε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΙΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΑΝΑΣΟΛΙΜΟΤ ΠΟΤΔΨΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΚΗ ΤΝΟΛΟ ΕΛΙΔΨΝ:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Τ Ξ Η Ο ΑΡΧΗΓΟ ΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Τ Ξ Η Ο ΑΡΧΗΓΟ ΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΙΑ ΣΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΙΑ ΣΟΤ ΠΟΛΙΣΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΚΛΑΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤ ΔΤΝΑΜΙΚΟΤ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΣΤΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ 1 ο ΣΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνοπτικόσ οδηγόσ ςυνταξιοδοτικών ρυθμίςεων

Θέμα: Συνοπτικόσ οδηγόσ ςυνταξιοδοτικών ρυθμίςεων Αθόνα 14/6/2016 Προσ Τουσ Συλλόγουσ Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θέμα: Συνοπτικόσ οδηγόσ ςυνταξιοδοτικών ρυθμίςεων Συνϊδελφοι, Το Δ.Σ. τησ Δ.Ο.Ε. ςασ κοινοποιεύ ϋναν εξαιρετικϊ χρόςιμο οδηγό βαςιςμϋνο ςτα ερωτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Με τον όρο <<ΚΡΙΗ>>, περιγράφεται ςυνήθωσ μια απρόβλεπτη κατάςταςη, η οποία χαρακτηρίζεται από ένταςη και αναςφάλεια και μπορεί να αφορά το άτομο,

Με τον όρο <<ΚΡΙΗ>>, περιγράφεται ςυνήθωσ μια απρόβλεπτη κατάςταςη, η οποία χαρακτηρίζεται από ένταςη και αναςφάλεια και μπορεί να αφορά το άτομο, Με τον όρο , περιγράφεται ςυνήθωσ μια απρόβλεπτη κατάςταςη, η οποία χαρακτηρίζεται από ένταςη και αναςφάλεια και μπορεί να αφορά το άτομο, την οικογένεια, τον οργανιςμό, την κοινωνία, τουσ θεςμούσ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΕΤΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΑΜΕΙΟ. Αγύα Παραςκευό, Αριθμ. Πρωτ 1054 Βαθμόσ Προτεραιότητασ

ΕΤΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΕΤΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΑΜΕΙΟ. Αγύα Παραςκευό, Αριθμ. Πρωτ 1054 Βαθμόσ Προτεραιότητασ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ Π Α Ι Δ Α Γ Ω Γ Ι Κ Ο Ι Ν Σ Ι Σ Ο Τ Σ Ο ΕΠΑ 2007-2013\Ε.Π. Ε&ΔΒΜ\Α.Π.1-2-3 «χεδιαςμόσ και ανϊπτυξη προςβϊςιμου εκπαιδευτικού και εποπτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΑΝΣΙΚΕ ΑΛΛΑΓΕ Ε ΥΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΣΑ

ΗΜΑΝΣΙΚΕ ΑΛΛΑΓΕ Ε ΥΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΣΑ Tax-i 11 Flash update Αύγουστος 201 ΗΜΑΝΣΙΚΕ ΑΛΛΑΓΕ Ε ΥΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΣΑ ΠΕΡΙΕΦΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑ ελύδα ΘΕΜΑ ελύδα Κώδικασ Φορολογικόσ Διαδικαςύασ Νϋα προθεςμύα κατϊρτιςησ Φακϋλου Τεκμηρύωςησ Ενδοομιλικών Συναλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΙΑΓΩΓΗ ~ 1 ~ τυλιανού. 1 Σο ςχϋδιο μαθόματοσ ςυζητόθηκε με το ςύμβουλο του μαθόματοσ τησ Νϋασ Ελληνικόσ Γλώςςασ κ. Μϊριο

1. ΕΙΑΓΩΓΗ ~ 1 ~ τυλιανού. 1 Σο ςχϋδιο μαθόματοσ ςυζητόθηκε με το ςύμβουλο του μαθόματοσ τησ Νϋασ Ελληνικόσ Γλώςςασ κ. Μϊριο ΔΙΚΣΤΟ ΤΝΕΡΓΑΙΑ ΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ Οικείοσ επιθεωρητήσ: Δρ Ανδρέασ Κυθραιώτησ Α' ΔΗΜΟΣΙΚΟ ΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΙΟΤ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΗ ΤΝΑΝΣΗΗ ΔΙΕΤΘΤΝΣΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΈΩ ΔΤΟ (2) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 61Μ)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΈΩ ΔΤΟ (2) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 61Μ) 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ, ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΙΜΟΤ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2310 459101 Υαξ: +30 2310 459107 e-mail: centre@komvos.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 22411 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1412 30 Απριλίου 2012 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.1/9780 Υποχρεωτική αυτεπάγγελτη αναζήτηση πιστοποιητι κών βεβαιώσεων

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΙΜΟΤ ΣΑΜΕΙΟ ΑΡΦ/ΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛ/ΕΩΝ ΔΑΚ - ΣΜΗΜΑ ΜΕΛΕΣΩΝ ΕΡΓΟ: ΔΙΑΜΟΡΥΩΗ ΤΥΙΣΑΜΕΝΗ ΑΙΘΟΤΑ Ε ΠΩΛΗΣΗΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΣΑΠ ΣΟ ΝΕΟ ΑΡΦΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΤΕΙΟ ΠΕΛΛΑ ΦΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ EΩ ΣΡΙΩΝ (3) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ EΩ ΣΡΙΩΝ (3) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2313 331500 Υαξ: +30 2313 331502 e-mail: centre@komvos.edu.gr Θεςςαλονύκη,

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαςη «ΔΙΑΔΙΚΑΙΕ ΚΑΝΟΝΙΣΙΚΟΤ ΕΛΕΓΦΟΤ ΠΡΑΚΣΙΚΩΝ ΙΟΝΣΙΖΟΤΩΝ ΑΚΣΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ»

Απόφαςη «ΔΙΑΔΙΚΑΙΕ ΚΑΝΟΝΙΣΙΚΟΤ ΕΛΕΓΦΟΤ ΠΡΑΚΣΙΚΩΝ ΙΟΝΣΙΖΟΤΩΝ ΑΚΣΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ» ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ Αθόνα,.2018 Α.Π.: Απόφαςη «ΔΙΑΔΙΚΑΙΕ ΚΑΝΟΝΙΣΙΚΟΤ ΕΛΕΓΦΟΤ ΠΡΑΚΣΙΚΩΝ ΙΟΝΣΙΖΟΤΩΝ ΑΚΣΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ» Οι Τπουργού Παιδεύασ, Έρευνασ και Θρηςκευμϊτων,

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 1/2018 No ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 1/2018 No ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 5 & Βαλτετςύου Αθόνα, 04-0-208 Σαχ. Κώδικασ: 06 8 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 724 Σηλ. Επικοιν: 20 3898022, 005 Fax: 20-3898086

Διαβάστε περισσότερα

«Δυνατότητεσ και προοπτικϋσ του επαγγϋλματοσ που θϋλω να ακολουθόςω μϋςα από το Διαδύκτυο».

«Δυνατότητεσ και προοπτικϋσ του επαγγϋλματοσ που θϋλω να ακολουθόςω μϋςα από το Διαδύκτυο». «Δυνατότητεσ και προοπτικϋσ του επαγγϋλματοσ που θϋλω να ακολουθόςω μϋςα από το Διαδύκτυο». Επαγγελματικόσ Τομϋασ: Ιατρικό Συμμετϋχοντεσ: Χαώκϊλησ Δημότρησ Κεραμιδϊσ Δημότρησ Κατςικονούρησ Θανϊςησ Λαμπρόπουλοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL JUNIORS 2015 ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΝΔΙΟΡΓΑΝΩΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL JUNIORS 2015 ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΝΔΙΟΡΓΑΝΩΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL JUNIORS 2015 ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΝΔΙΟΡΓΑΝΩΗ ΚΑΣΗΓΟΡΙΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΕΩΝ I. JUNIORS OPEN II. JUNIORS FINAL *Υποχρεωτικά διοργανώςεισ και των 2 φύλλων I. ΟΡΟΙ ΤΝΔΙΟΡΓΑΝΩΗ ΣΟΤΡΝΟΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ: Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ. την με ςυνοπτικό διαδικαςύα επιλογό αναδόχου για την καταςκευό του ϋργου: Εκτιμώμενησ αξύασ 38.

ΦΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ: Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ. την με ςυνοπτικό διαδικαςύα επιλογό αναδόχου για την καταςκευό του ϋργου: Εκτιμώμενησ αξύασ 38. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΣΙΑ ΔΗΜΟ ΦΙΟΤ ΣΕΦΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΕΡΓΟ: ΕΩΣΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε.ΜΑΣΙΧΟΧΩΡΙΩΝ Ταχ. Διεύθυνςη: Οινοπύωνοσ 1 Χύοσ Ταχ. Κώδικασ: 82100 ΦΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ: ΑΣΑ Δ Ι Α Κ Η Ρ Τ Ξ Η Τ Ν Ο Π Σ Ι Κ Η Δ Ι Α Δ

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 2/2017 ΚΩΔ ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 2/2017 ΚΩΔ ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 51 & Βαλτετςύου Αθόνα, 15-02-2017 Σαχ. Κώδικασ: 106 81 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 39372 Σηλ. Επικοιν: 210 3898022, 005 Fax: 210-3898086

Διαβάστε περισσότερα

ΔΤΝΑΣΟΣΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΣΙΚΕ ΣΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΩΝ

ΔΤΝΑΣΟΣΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΣΙΚΕ ΣΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΩΝ ΔΤΝΑΣΟΣΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΣΙΚΕ ΣΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΩΝ Ιατρική και νζεσ προοπτικζσ Ιατρικό : ϋνα από τα πιο δημοφιλό και αγαπητϊ επαγγϋλματα ςτη χώρα μασ Η εικόνα του γιατρού όμωσ ϋχει αλλϊξει από αυτόν Σε αυτήν τα

Διαβάστε περισσότερα

και Νομοθετικό Πλαίςιο Προφορικήσ Εξέταςησ Δρ.Καββαδά Ευρυρδίκη Εκπαιδευτικόσ Α ΚΕΔΔΤ

και Νομοθετικό Πλαίςιο Προφορικήσ Εξέταςησ Δρ.Καββαδά Ευρυρδίκη Εκπαιδευτικόσ Α ΚΕΔΔΤ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕ ΕΞΕΣΑΕΙ και Νομοθετικό Πλαίςιο Προφορικήσ Εξέταςησ Δρ.Καββαδά Ευρυρδίκη Εκπαιδευτικόσ Α ΚΕΔΔΤ Μαθητϋσ που εξετϊζονται προφορικϊ 1. Μαθητϋσ με ειδικϋσ μαθηςιακϋσ δυςκολύεσ: (δυςλεξύα, δυςγραφύα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ EΩ ΠΕΝΣΕ (5) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 62Τ)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ EΩ ΠΕΝΣΕ (5) ΤΜΒΑΕΩΝ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 62Τ) 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2313331 500 Υαξ: +30 2313331 502 e-mail: centre@komvos.edu.gr Θεςςαλονύκη,

Διαβάστε περισσότερα

Στο λογιςμικό (software) περιλαμβϊνονται όλα τα προγράμματα του υπολογιςτό. Το Λογιςμικό χωρύζετε ςε δύο μεγϊλεσ κατηγορύεσ:

Στο λογιςμικό (software) περιλαμβϊνονται όλα τα προγράμματα του υπολογιςτό. Το Λογιςμικό χωρύζετε ςε δύο μεγϊλεσ κατηγορύεσ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2Ο Στο λογιςμικό (software) περιλαμβϊνονται όλα τα προγράμματα του υπολογιςτό. Το Λογιςμικό χωρύζετε ςε δύο μεγϊλεσ κατηγορύεσ: ςτο Λογιςμικό Συςτήματοσ (System Software), ςτο Λογιςμικό Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

Εντολζς του Λειτουργικοφ Συστήματος UNIX

Εντολζς του Λειτουργικοφ Συστήματος UNIX Παράδειγμα Δζνδρου Συστήματος Αρχείων Εντολζς του Λειτουργικοφ Συστήματος UNIX Στα παραδεύγματα που ακολουθούν υποθϋτουμε την παρακϊτω δενδρικό δομό Τμόμα Τεχνολογύασ Πληροφορικόσ και Τηλεπικοινωνιών ΤΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΤΦΛΙ, ΝΟΜΟ ΔΒΡΟΤ ΑΡ. ΠΡΧΣ.: 9314 ΓΗΜΟ ΟΤΦΛΙΟΤ ΠΔΡΙΛΗΦΗ ΓΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΓΙΑΓΧΝΙΜΟΤ

ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΤΦΛΙ, ΝΟΜΟ ΔΒΡΟΤ ΑΡ. ΠΡΧΣ.: 9314 ΓΗΜΟ ΟΤΦΛΙΟΤ ΠΔΡΙΛΗΦΗ ΓΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΓΙΑΓΧΝΙΜΟΤ ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΤΦΛΙ, 03-10-2018 ΝΟΜΟ ΔΒΡΟΤ ΑΡ. ΠΡΧΣ.: 9314 ΓΗΜΟ ΟΤΦΛΙΟΤ ΠΔΡΙΛΗΦΗ ΓΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΓΙΑΓΧΝΙΜΟΤ Ο Γήμορ Σοςθλίος θα διενεπγήζει ςνοπηικό Γιαγωνιζμό, με ζθπαγιζμένερ πποζθοπέρ και

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακασ τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών. Πλόρεσ ελληνικό περιβϊλλον (interface) για Διαχειριςτϋσ, Εκπαιδευτϋσ, Εκπαιδευόμενουσ

Πίνακασ τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών. Πλόρεσ ελληνικό περιβϊλλον (interface) για Διαχειριςτϋσ, Εκπαιδευτϋσ, Εκπαιδευόμενουσ Τλοποίηςη προγραμμάτων με την μέθοδο τησ τηλεκατάρτιςησ 1 Τλοπούηςη προγραμμϊτων με την μϋθοδο τησ τηλεκατϊρτιςησ δύναται να λϊβει χώρα μετϊ από πλόρωσ αιτιολογημϋνο αύτημα του Κλαδικού Υορϋα (Αναδόχου),

Διαβάστε περισσότερα

ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΤΦΛΙ, ΝΟΜΟ ΔΒΡΟΤ ΑΡ. ΠΡΧΣ.: 7295 ΓΗΜΟ ΟΤΦΛΙΟΤ ΠΔΡΙΛΗΦΗ ΓΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΓΙΑΓΧΝΙΜΟΤ

ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΤΦΛΙ, ΝΟΜΟ ΔΒΡΟΤ ΑΡ. ΠΡΧΣ.: 7295 ΓΗΜΟ ΟΤΦΛΙΟΤ ΠΔΡΙΛΗΦΗ ΓΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΓΙΑΓΧΝΙΜΟΤ ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΤΦΛΙ, 30-07-2018 ΝΟΜΟ ΔΒΡΟΤ ΑΡ. ΠΡΧΣ.: 7295 ΓΗΜΟ ΟΤΦΛΙΟΤ ΠΔΡΙΛΗΦΗ ΓΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΓΙΑΓΧΝΙΜΟΤ Ο Γήμορ Σοςθλίος θα διενεπγήζει ςνοπηικό Γιαγωνιζμό, με ζθπαγιζμένερ πποζθοπέρ και

Διαβάστε περισσότερα

1.ΕΘΝΙΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΣΙΚΕ ΠΑΡΑΔΟΕΙ ΓΙΑ ΣΟΝ ΣΟΚΕΣΟ

1.ΕΘΝΙΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΣΙΚΕ ΠΑΡΑΔΟΕΙ ΓΙΑ ΣΟΝ ΣΟΚΕΣΟ 1.ΕΘΝΙΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΣΙΚΕ ΠΑΡΑΔΟΕΙ ΓΙΑ ΣΟΝ ΣΟΚΕΣΟ Ο τοκετόσ εύναι ϋνα ςημαντικό κοινωνικό και ςυναιςθηματικό γεγονόσ όχι μόνο για τη γυναύκα, αλλϊ και για την οικογϋνειϊ τησ και ύςωσ και για ολόκληρη την

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοφών Αυλωνύτησ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΚΕΥΑΛΑΙΑΓΟΡΑ, Αντιπρόεδροσ ΜΑΪΟ 2016

Ξενοφών Αυλωνύτησ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΚΕΥΑΛΑΙΑΓΟΡΑ, Αντιπρόεδροσ ΜΑΪΟ 2016 Ξενοφών Αυλωνύτησ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΚΕΥΑΛΑΙΑΓΟΡΑ, Αντιπρόεδροσ ΜΑΪΟ 2016 Πϋρα από τισ ειςηγμϋνεσ... Ορθό εταιρικό διακυβϋρνηςη: Ο τρόποσ με τον οπούο οι εταιρύεσ διοικούνται και ελϋγχονται δεν εύναι μόνο αποτελεςματικόσ

Διαβάστε περισσότερα

Το Internet μασ βοηθϊ να αναζητϊμε τισ πληροφορύεσ που θϋλουμε και να επεξεργαζόμαςτε τα δεδομϋνα που μασ δύνονται. Μπορούμε να ψϊχνουμε και να

Το Internet μασ βοηθϊ να αναζητϊμε τισ πληροφορύεσ που θϋλουμε και να επεξεργαζόμαςτε τα δεδομϋνα που μασ δύνονται. Μπορούμε να ψϊχνουμε και να Το Internet μασ βοηθϊ να αναζητϊμε τισ πληροφορύεσ που θϋλουμε και να επεξεργαζόμαςτε τα δεδομϋνα που μασ δύνονται. Μπορούμε να ψϊχνουμε και να ερευνούμε τα ζητόματα που μασ αφορούν οποιαδόποτε ώρα και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Δ/ΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας ΜΕΓΑΡΑ αριθ. πρωτ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Δ/ΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας ΜΕΓΑΡΑ αριθ. πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Δ/ΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας ΜΕΓΑΡΑ 26-6-2017 αριθ. πρωτ.: 10698/26-6-2017 Ο Δήμος Μεγαρέων προκηρύσσει την με Δημόσιο Συνοπτικό Διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΤΦΛΙ, ΝΟΜΟ ΔΒΡΟΤ ΑΡ. ΠΡΧΣ.: 7294 ΓΗΜΟ ΟΤΦΛΙΟΤ ΠΔΡΙΛΗΦΗ ΓΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΓΙΑΓΧΝΙΜΟΤ

ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΤΦΛΙ, ΝΟΜΟ ΔΒΡΟΤ ΑΡ. ΠΡΧΣ.: 7294 ΓΗΜΟ ΟΤΦΛΙΟΤ ΠΔΡΙΛΗΦΗ ΓΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΓΙΑΓΧΝΙΜΟΤ ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΤΦΛΙ, 30-07- ΝΟΜΟ ΔΒΡΟΤ ΑΡ. ΠΡΧΣ.: 7294 ΓΗΜΟ ΟΤΦΛΙΟΤ ΠΔΡΙΛΗΦΗ ΓΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΓΙΑΓΧΝΙΜΟΤ Ο Γήμορ Σοςθλίος θα διενεπγήζει ςνοπηικό Γιαγωνιζμό, με ζθπαγιζμένερ πποζθοπέρ και κπιηήπιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟΤ ύκθωλα κε ηο άρζρο 117 ηοσ Ν4412/2016

ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟΤ ύκθωλα κε ηο άρζρο 117 ηοσ Ν4412/2016 ΔΛΛΖΝΗΚΖ ΓΖΜΟΚΡΑΣΗΑ ΠΔΡΗΦΔΡΔΗΑ ΖΠΔΗΡΟΤ ΓΔΝΗΚΖ ΓΗΔΤΘΤΝΖ ΑΝΑΠΣΤΞΗΑΚΟΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΗΜΟΤ, ΠΔΡΗΒΑΛΛΟΝΣΟ ΚΑΗ ΤΠΟΓΟΜΩΝ ΓΗΔΤΘΤΝΖ ΣΔΥΝΗΚΩΝ ΔΡΓΩΝ ΠΔΡΗΦΔΡΔΗΑΚΖ ΔΝΟΣΖΣΑ ΠΡΔΒΔΕΑ ΦΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ: 1 ΔΡΓΟ: Γηαγραμμίζεης ζηο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ςυμβιβαςμόσ ωσ αντικεύμενο τησ φορολογύασ χαρτοςόμου

Ο ςυμβιβαςμόσ ωσ αντικεύμενο τησ φορολογύασ χαρτοςόμου Ο ςυμβιβαςμόσ ωσ αντικεύμενο τησ φορολογύασ χαρτοςόμου Του κ. Δημητρύου Κ. Αδαμόπουλου Πρώην Δ/ντό Τελών και Ειδικών Φορολογιών Υπουργεύου Οικονομικών A. Eιςαγωγικϋσ παρατηρόςεισ Έχει διαπιςτωθεύ ότι καθημερινϊ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα,03/01/2017 Αριθ.Πρωτ.:611893

Αθήνα,03/01/2017 Αριθ.Πρωτ.:611893 Δ/ΝΣΗ: ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Πληροφορίες: ΞΥΝΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Τηλέφωνο: 2103382211 Fax: 2103616464 E-mail: xynariou@acci.gr Αθήνα,03/01/2017 Αριθ.Πρωτ.:611893

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΣΑΓΩΝΙΣΙΚΟΣΗΣΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΣΙΚΟΣΗΣΑ & ΚΑΙΝΟΣΟΜΙΑ» ΕΝΙΑΙΑ ΔΡΑΗ ΚΡΑΣΙΚΩΝ ΕΝΙΧΤΕΩΝ ΕΣΑΚ «ΕΡΕΤΝΩ ΔΗΜΙΟΤΡΓΩ ΚΑΙΝΟΣΟΜΩ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΣΑΓΩΝΙΣΙΚΟΣΗΣΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΣΙΚΟΣΗΣΑ & ΚΑΙΝΟΣΟΜΙΑ» ΕΝΙΑΙΑ ΔΡΑΗ ΚΡΑΣΙΚΩΝ ΕΝΙΧΤΕΩΝ ΕΣΑΚ «ΕΡΕΤΝΩ ΔΗΜΙΟΤΡΓΩ ΚΑΙΝΟΣΟΜΩ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΣΑΓΩΝΙΣΙΚΟΣΗΣΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΣΙΚΟΣΗΣΑ & ΚΑΙΝΟΣΟΜΙΑ» ΕΝΙΑΙΑ ΔΡΑΗ ΚΡΑΣΙΚΩΝ ΕΝΙΧΤΕΩΝ ΕΣΑΚ «ΕΡΕΤΝΩ ΔΗΜΙΟΤΡΓΩ ΚΑΙΝΟΣΟΜΩ» Π Ρ Ο Κ Η Ρ Τ Ξ Η Σαυτότητα τησ Δράςησ Βαςικόσ ςτόχοσ τησ ενιαύασ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΣΑΦΨΡΙ ΣΕΟ ΣΟ ΚΗΜΔΗ

ΚΑΣΑΦΨΡΙ ΣΕΟ ΣΟ ΚΗΜΔΗ ΚΑΣΑΦΨΡΙΣΕΟ ΣΟ ΚΗΜΔΗ ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΑΝΟΙΚΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΝΑΧΗ ΔΗΜΟΙΨΝ ΤΜΒΑΕΨΝ ΕΡΓΟΤ ΚΑΣΨ 1 ΣΨΝ ΟΡΙΨΝ ΣΟΤ Ν. 4412/2016 ΜΕ ΚΡΙΣΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΗ ΣΗΝ ΠΛΕΟΝ ΤΜΥΕΡΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΥΟΡΑ ΜΕ ΒΑΗ ΣΗΝ ΣΙΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 3/ MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 3/ MIS ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 51 & Βαλτετςύου Αθόνα, 19-12-2018 Σαχ. Κώδικασ: 106 81 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 1148 Σηλ. Επικοιν: 210 3898022, 018 Fax: 210-3898086

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΑΜΘ-Σχολό Διούκηςησ και Οικονομύασ-Τμόμα Λογιςτικόσ και Χρηματοοικονομικόσ Διδϊςκων : Αγγελϊκησ Γιώργοσ Εργαςτηριακόσ ςυνεργϊτησ : Σιώπη

ΤΕΙ ΑΜΘ-Σχολό Διούκηςησ και Οικονομύασ-Τμόμα Λογιςτικόσ και Χρηματοοικονομικόσ Διδϊςκων : Αγγελϊκησ Γιώργοσ Εργαςτηριακόσ ςυνεργϊτησ : Σιώπη ΤΕΙ ΑΜΘ-Σχολό Διούκηςησ και Οικονομύασ-Τμόμα Λογιςτικόσ και Χρηματοοικονομικόσ Διδϊςκων : Αγγελϊκησ Γιώργοσ Εργαςτηριακόσ ςυνεργϊτησ : Σιώπη Ευαγγελύα Καβϊλα Οκτώβριοσ 2018 Είδη Παραγώγων 1.Προθεςμιακ

Διαβάστε περισσότερα

Το τςάϊ ςυντροφιά ςτην δουλειά

Το τςάϊ ςυντροφιά ςτην δουλειά Το τςάϊ ςυντροφιά ςτην δουλειά Το τςϊώ μασ αρϋςει επειδό υπϊρχει ςε διϊφορεσ γεύςεισ, ςυν το ότι ϋχει τόςα οφϋλη για τον οργανιςμό μασ. Το θϋλουμε και ςτην δουλειϊ, αλλϊ κϊθε φορϊ το αναβϊλλουμε όχι για

Διαβάστε περισσότερα

Τπ αριθμ. 1/2018 ΚΩΔ: 2018/019 ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ

Τπ αριθμ. 1/2018 ΚΩΔ: 2018/019 ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΚΕΝΣΡΟ ΕΡΕΤΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΣΑ ΙΟΣΗΣΑ (Κ.Ε.Θ.Ι.) Σαχ. Δ/νςη : Φαριλϊου Σρικούπη αρ. 51 & Βαλτετςύου Αθόνα, 21-06-2018 Σαχ. Κώδικασ: 106 81 - Αθόνα Αριθμ. Πρωτ.: 495 Σηλ. Επικοιν: 210 3898022, 005 Fax: 210-3898086

Διαβάστε περισσότερα

Τρύτη Διϊλεξη Μοντϋλα Διαδικαςύασ Λογιςμικού Μϋροσ Α

Τρύτη Διϊλεξη Μοντϋλα Διαδικαςύασ Λογιςμικού Μϋροσ Α Τρύτη Διϊλεξη Μοντϋλα Διαδικαςύασ Λογιςμικού Μϋροσ Α Κύκλοσ Ζωόσ Λογιςμικού Μοντϋλο Διαδικαςύασ Λογιςμικού Διαδικαςύα Λογιςμικού Κριτόρια Αξιολόγηςησ Μοντϋλων Απλότητα και Σταθερότητα Απαιτόςεων Κύνδυνοι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγόσ πουδών 2014-2015

Οδηγόσ πουδών 2014-2015 Οδηγόσ πουδών 2014-2015 ΕΞ ΑΠΟΣΑΕΨ ΕΠΙΜΟΡΥΨΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Νεοελληνικό Λογοτεχνύα & Χηφιακϋσ Σεχνολογύεσ» ΚΕΝΣΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΕΡΓΑΣΗΡΙΟ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΙΛΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΙΨΑΝΝΙΝΨΝ Ειςαγωγικϊ τοιχεύα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Αρ. Πρωτ η Τγειον. Περιφ. ΑΣΣΙΚΗ Γ. Ν. Α. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΣΑ Αθήνα 18/04/2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Αρ. Πρωτ η Τγειον. Περιφ. ΑΣΣΙΚΗ Γ. Ν. Α. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΣΑ Αθήνα 18/04/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Αρ. Πρωτ. 10286 1 η Τγειον. Περιφ. ΑΣΣΙΚΗ Γ. Ν. Α. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΣΑ Αθήνα 18/04/2016 Προσ: Τη Διεύθυνση του νοσοκομείου Θέμα: "Τεχνικζσ προδιαγραφζσ για την ετήςια ςυντήρηςη του λογιςμικοφ

Διαβάστε περισσότερα

Case Studies. χρειάζεται να προςλάβουμε εμείσ άνθρωπο να ςυντηρεί τουσ servers». Επιτεύχθηκε μια επεκτϊςιμη λύςη με γρόγορη προςαρμογό των χρηςτών.

Case Studies. χρειάζεται να προςλάβουμε εμείσ άνθρωπο να ςυντηρεί τουσ servers». Επιτεύχθηκε μια επεκτϊςιμη λύςη με γρόγορη προςαρμογό των χρηςτών. Case Studies Εταιρεία: S&B Industrial Minerals Κλάδοσ: Εξόρυξη και Επεξεργαςύα ορυκτών και μεταλλευμϊτων Περιγραφή: Η S&B Industrial Minerals εύναι ϋνασ διεθνόσ όμιλοσ εταιρειών, που αξιοποιεύ τισ δυνατότητεσ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΔΙΑΓΨΝΙΜΟΤ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΝΑΧΗ ΔΗΜΟΙΨΝ ΤΜΒΑΕΨΝ ΜΕΛΕΣΨΝ ΜΕ ΚΡΙΣΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΗ ΣΗΝ ΠΛΕΟΝ ΤΜΥΕΡΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΥΟΡΑ ΜΕ ΒΑΗ ΣΗΝ

ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΔΙΑΓΨΝΙΜΟΤ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΝΑΧΗ ΔΗΜΟΙΨΝ ΤΜΒΑΕΨΝ ΜΕΛΕΣΨΝ ΜΕ ΚΡΙΣΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΗ ΣΗΝ ΠΛΕΟΝ ΤΜΥΕΡΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΥΟΡΑ ΜΕ ΒΑΗ ΣΗΝ ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΤΝΟΠΣΙΚΟΤ ΔΙΑΓΨΝΙΜΟΤ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΝΑΧΗ ΔΗΜΟΙΨΝ ΤΜΒΑΕΨΝ ΜΕΛΕΣΨΝ ΜΕ ΚΡΙΣΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΗ ΣΗΝ ΠΛΕΟΝ ΤΜΥΕΡΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΥΟΡΑ ΜΕ ΒΑΗ ΣΗΝ ΣΙΜΗ ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΔΤΒΟΙΑ ΓΗΜΟ ΚΤΡΟΤ ΣΔΥΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΤΘΤΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ Σμόμα: Προμηθειών. Σαχ. Δ/νςη: Πληροφορύεσ : Σηλϋφωνο: Fax:

ΔΙΕΤΘΤΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ Σμόμα: Προμηθειών. Σαχ. Δ/νςη: Πληροφορύεσ : Σηλϋφωνο: Fax: ΔΙΕΤΘΤΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ Σμόμα: Προμηθειών Σαχ. Δ/νςη: Πληροφορύεσ : Σηλϋφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώσ 211, 177 78 Σαύροσ Αςημύνα Βελλινιϊτη 213 1306 369 213 1306 480 vellliniati@ekdd.gr Αθόνα, 30/06/2017 Α.Π.:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Άρθρο 1

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Άρθρο 1 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Άρθρο 1 Ιδρύεται Σύλλογος με την ονομασία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΕΩ ΜΙΑ (1) ΤΜΒΑΗ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 61Σ)

ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΔΗΛΩΗ ΕΝΔΙΑΥΕΡΟΝΣΟ ΓΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΑΕΩΝ ΠΡΟ ΤΝΑΨΗ ΕΩ ΜΙΑ (1) ΤΜΒΑΗ ΜΙΘΩΗ ΕΡΓΟΤ ΙΔΙΩΣΙΚΟΤ ΔΙΚΑΙΟΤ (κωδ.: 61Σ) 1 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΚΕΝΣΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΑ Καραμαούνα 1, Πλατεύα κρα 55132 Καλαμαριϊ Θεςςαλονύκησ Σηλ.: +30 2313 331500 Υαξ: +30 2313 331502 e-mail: centre@komvos.edu.gr Θεςςαλονύκη,

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχοι και επύ τόπου μετρόςεισ των επιπϋδων των υψύςυχνων ηλεκτρομαγνητικών πεδύων ςτο περιβϊλλον ςταθμών κεραιών ςε όλη τη χώρα κατϊ το ϋτοσ 2015

Έλεγχοι και επύ τόπου μετρόςεισ των επιπϋδων των υψύςυχνων ηλεκτρομαγνητικών πεδύων ςτο περιβϊλλον ςταθμών κεραιών ςε όλη τη χώρα κατϊ το ϋτοσ 2015 Έλεγχοι και επύ τόπου μετρόςεισ των επιπϋδων των υψύςυχνων ηλεκτρομαγνητικών πεδύων ςτο περιβϊλλον ςταθμών κεραιών ςε όλη τη χώρα κατϊ το ϋτοσ 2015 Συγκεντρωτικϊ ςτοιχεύα Η Ελληνικό Επιτροπό Ατομικόσ Ενϋργειασ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΡΕΤΝΑ & ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ προσ ΣΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ τησ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΕΙΗΓΗΣΙΚΗ ΕΚΘΕΗ Για Σο ςχϋδιο Προεδρικού Διατϊγματοσ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΡΕΤΝΑ & ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ προσ ΣΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ τησ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΕΙΗΓΗΣΙΚΗ ΕΚΘΕΗ Για Σο ςχϋδιο Προεδρικού Διατϊγματοσ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΡΕΤΝΑ & ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ προσ ΣΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ τησ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΗΓΗΣΙΚΗ ΕΚΘΕΗ Για Σο ςχϋδιο Προεδρικού Διατϊγματοσ Προςαρμογή τησ ελληνικήσ νομοθεςίασ ςτην Οδηγία 2013/59/Ευρατόμ

Διαβάστε περισσότερα

υλλογικέσ διαπραγματεύςεισ και προςδιοριςτικοί παράγοντεσ τησ ανταγωνιςτικότητασ

υλλογικέσ διαπραγματεύςεισ και προςδιοριςτικοί παράγοντεσ τησ ανταγωνιςτικότητασ ΕΠΣΕΜΒΡΙΟ 2011 ΑΝΑΛΤΕΙ / 7 υλλογικέσ διαπραγματεύςεισ και προςδιοριςτικοί παράγοντεσ τησ ανταγωνιςτικότητασ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΡΓΕΙΣΗ ΕΡΕΤΝΗΣΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΚΡΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ ΜΕΣΑΧΗΜΑΣΙΜΟΤ Ειςήγηςη

Διαβάστε περισσότερα

Θϋμα: Άνιςη μεταχεύριςη των ανθρώπων με τετραπληγύα, απώλεια ακοόσ ό ϐραςησ ςτο νϋο νομοςχϋδιο ΕΑΕ.

Θϋμα: Άνιςη μεταχεύριςη των ανθρώπων με τετραπληγύα, απώλεια ακοόσ ό ϐραςησ ςτο νϋο νομοςχϋδιο ΕΑΕ. Αθόνα, 15 Μαύου 2014 Η παρακάτω επιςτολή, εςτάλη μέςω φαξ και μέςω email ςτον Προΰςτάμενο τησ Διεύθυνςησ Ειδικήσ Αγωγήσ κο Λολίτςα, την Τρίτη 14 Μααου 2014. Παρακαλούμε να ςτηρίξετε με την υπογραφή ςασ

Διαβάστε περισσότερα

Αιτιολογική Έκθεςη επί του Σχεδίου Νόμου για τισ Ανώνυμεσ Εταιρείεσ

Αιτιολογική Έκθεςη επί του Σχεδίου Νόμου για τισ Ανώνυμεσ Εταιρείεσ Αιτιολογική Έκθεςη επί του Σχεδίου Νόμου για τισ Ανώνυμεσ Εταιρείεσ Ι. Επί του νομοςχεδίου γενικά Με το προτεινόμενο νομοςχϋδιο επιδιώκεται η αναμόρφωςη του δικαύου τησ ανώνυμησ εταιρεύασ με νϋο νομοθϋτημα.

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΤΠΟΛΟΓΙΜΟ : ,00 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΣΑΤΑ

Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΤΠΟΛΟΓΙΜΟ : ,00 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΣΑΤΑ ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΑΡΚΑΓΙΑ ΓΗΜΟ ΣΡΙΠΟΛΗ ΔΡΓΟ: «ΑΦΑΛΣΟΣΡΩΔΙ ΟΓΩΝ ΣΗ Γ.Δ. ΛΔΒΙΓΙΟΤ» Αρ. Μελέτης: 169 / 2017 Αρ. Πρωτ.: 49216 ΠΡΟΤΠΟΛΟΓΙΜΟ : 28.983,00 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΣΑΤΑ ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΑΝΟΙΚΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα