Επιδιϊκει τθ ςυνδιαλλαγι του υλλόγου με δθμόςιουσ και ιδιωτικοφσ φορείσ και οργανιςμοφσ, για κζματα που αφοροφν άμεςα ι ζμμεςα τον κλάδο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Επιδιϊκει τθ ςυνδιαλλαγι του υλλόγου με δθμόςιουσ και ιδιωτικοφσ φορείσ και οργανιςμοφσ, για κζματα που αφοροφν άμεςα ι ζμμεςα τον κλάδο."

Transcript

1 Άρκρο 1 ο : Παραμζνει ωσ ζχει. Άρκρο 2 ο : Η πρώτθ παράγραφοσ του ιδθ υπάρχοντοσ άρκρου διαμορφώνεται ωσ εξισ. «κοπόσ του.εκ.ε. είναι να αποτελεί το ςυλλογικό φορζα αντιπροςϊπευςθσ των επαγγελματιϊν εκτιμθτϊν και πραγματογνωμόνων, που αναλαμβάνουν εκτιμθτικό ζργο, τόςο από φορείσ του Δθμοςίου όςο και του Ιδιωτικοφ Σομζα. Αναλαμβάνει κάκε είδουσ πρωτοβουλίεσ για τθ διεκδίκθςθ και επίλυςθ των προβλθμάτων που αντιμετωπίηει ο κλάδοσ τθσ Εκτιμθτικισ Επιςτιμθσ ςτθν Ελλάδα, περιφρουρϊντασ τα επαγγελματικά, οικονομικά, εργαςιακά και κοινωνικά ςυμφζροντα των μελϊν του υλλόγου και των Εκτιμθτϊν εν γζνει, παρζχοντάσ τουσ υποςτιριξθ ςτα κάτωκι:» Σο υπόλοιπο κείμενο του άρκρου παραμζνει ωσ ζχει. Άρκρο 3 ο «ΜΕΑ ΠΡΑΓΜΑΣΟΠΟΙΗΕΩ ΚΟΠΩΝ»: Μετά το τζλοσ του κειμζνου του ιδθ υπάρχοντοσ άρκρου, προςτίκενται τα κάτωκι: Επιδιϊκει τθ ςυνδιαλλαγι του υλλόγου με δθμόςιουσ και ιδιωτικοφσ φορείσ και οργανιςμοφσ, για κζματα που αφοροφν άμεςα ι ζμμεςα τον κλάδο. Αναηθτά τρόπουσ για τθν εποικοδομθτικι ςυνεργαςία των μελϊν τθσ με ςυναφείσ ενϊςεισ διαφόρων κλάδων τθσ οικονομικισ ηωισ του τόπου και προωκεί τθ ςυνεργαςία αυτι. υμμετζχει ςε εκνικζσ ι διεκνείσ Επιτροπζσ, υμβοφλια, υνδιαςκζψεισ, Εκκζςεισ και Εκδθλϊςεισ που ζχουν ςχζςθ με τουσ ςκοποφσ τθσ. Εκδίδει βιβλία και ζντυπα επαγγελματικοφ, επιμορφωτικοφ και εκτιμθτικοφ ενδιαφζροντοσ, τα οποία ςυμβάλλουν ςτθν επαγγελματικι κατάρτιςθ και ενθμζρωςθ των μελϊν του για τα κζματα του κλάδου. Μεταφράηει τα Ευρωπαϊκά Εκτιμθτικά Πρότυπα (EVS) ςτθν ελλθνικι γλϊςςα και τα διανζμει ςτα μζλθ του.

2 Ενθμερϊνει τα μζλθ του για τισ εξελίξεισ που λαμβάνουν χϊρα ςτον κλάδο τθσ Εκτιμθτικισ και προωκεί τθν πρακτικι εφαρμογι τουσ κατά τθν άςκθςθ των κακθκόντων τουσ. Δθμιουργεί δικτυακό τόπο, μζςω του οποίου ενθμερϊνονται τα μζλθ του υλλόγου και θ κοινι γνϊμθ για τισ δραςτθριότθτεσ του υλλόγου και τισ εξελίξεισ ςτο χϊρο τθσ Εκτιμθτικισ. Παρεμβαίνει ςε κάκε δίκθ που το αποτζλεςμά τθσ αφορά αμζςωσ ι εμμζςωσ τα μζλθ τθσ και το χϊρο τθσ Εκτιμθτικισ εν γζνει. Πραγματοποιεί οιαδιποτε δραςτθριότθτα που ςυμβάλλει ςτθ μελζτθ, ανάπτυξθ και διάδοςθ τθσ Εκτιμθτικισ Επιςτιμθσ ςτθν Ελλάδα.» Άρκρο 4 ο : Προςτίκεται νζο άρκρο με τίτλο «ΕΙΟΔΟ ΠΡΟΧΩΡΗΗ -ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ» και το κάτωκι περιεχόμενο: «Η διαδικαςία εγγραφισ τακτικϊν μελϊν προβλζπει τθν υποβολι προσ το Διοικθτικό υμβοφλιο ζντυπθσ ι θλεκτρονικισ αίτθςθσ, με τθν οποία ο υποψιφιοσ: εκφράηει τθν περί εγγραφισ του βοφλθςθ, αναφζρει τα τυπικά και ουςιαςτικά προςόντα του, ομοφ με ςυνθμμζνα αποδεικτικά εκπαίδευςθσ και εργαςιακισ εμπειρίασ του. προςκομίηει απόδειξθ εγγραφισ ςε οικείο επιμελθτιριο εφόςον προβλζπεται από τθν ιςχφουςα νομοκεςία για τθν άςκθςθ του επαγγζλματόσ του, δθλϊνει ότι αποδζχεται, χωρίσ καμία επιφφλαξθ, το παρόν Καταςτατικό και τον Κϊδικα Δεοντολογίασ των Εκτιμθτϊν. Σα ωσ άνω τυπικά και ουςιαςτικά προςόντα που απαιτείται να ζχει ο υποψιφιοσ προσ ζνταξθ ςτο φλλογο, παρατίκενται εκτενϊσ και αναλυτικϊσ ςτον Κανονιςμό Ειςδοχισ Μελϊν του.εκ.ε. Σα υποψιφια προσ ζνταξθ μζλθ πρζπει να ζχουν πλιρθ ικανότθτα για δικαιοπραξία.

3 Η ιδιότθτα μζλουσ είναι προςωποπαγισ και αποκτάται από τθν θμζρα εγγραφισ ςτο Μθτρϊο Μελϊν του υλλόγου. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο, ςτισ δφο (2) πρϊτεσ ςυνεδριάςεισ του μετά τθν υποβολι τθσ αίτθςθσ, με απόφαςι του εγκρίνει τθν εγγραφι του αιτοφντοσ ωσ μζλοσ του υλλόγου ι απορρίπτει τθν αίτθςθ. ε περίπτωςθ ζγκριςθσ τθσ αιτιςεωσ, εγγράφει τον αιτοφντα ςτο μθτρϊο Μελϊν του υλλόγου. Αν θ αίτθςθ απορριφκεί με αιτιολογθμζνθ απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, ο ενδιαφερόμενοσ δικαιοφται να προςφφγει Ενϊπιον τθσ πρϊτθσ τακτικισ ι ζκτακτθσ Γενικισ υνζλευςθσ, προκειμζνου να ηθτιςει από εκείνθ να αποφαςίςει ςε δεφτερο βακμό για τθν αποδοχι ι όχι τθσ αιτιςεϊσ του. Η απορριπτικι απόφαςθ κοινοποιείται/γνωςτοποιείται ςτον αιτοφντα εγγράφωσ, δι οιονδιποτε πρόςφορο τρόπο. Δε δφναται να εγγραφεί ωσ μζλοσ του υλλόγου όποιοσ ςτερικθκε των πολιτικϊν του δικαιωμάτων και για όςο χρόνο διαρκεί θ ςτζρθςθ αυτι, κακϊσ και όποιοσ καταδικάςτθκε αμετάκλθτα για τα αδικιματα τθσ εςχάτθσ προδοςίασ, τθσ ανκρωποκτονίασ εκ προκζςεωσ, τθσ καταςκοπείασ, τθσ κλοπισ, τθσ λθςτείασ, τθσ απάτθσ, τθσ υπεξαίρεςθσ, τθσ δόλιασ χρεοκοπίασ, τθσ πακθτικισ και ενεργθτικισ δωροδοκίασ, αδικθμάτων που ςτρζφονται κατά τθσ γενετιςιασ ελευκερίασ, πλαςτογραφίασ, παραχάραξθσ, απιςτίασ και εκβίαςθσ. Η αμετάκλθτθ καταδίκθ οιουδιποτε μζλουσ του υλλόγου για οποιοδιποτε από τα ωσ άνω αδικιματα ςυνεπάγεται τθν αυτοδίκαιθ ζκπτωςι του από τθν ιδιότθτα του μζλουσ. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο του υλλόγου είναι υποχρεωμζνο να προχωριςει ςτθ διαγραφι του μζλουσ κατά τθν πρϊτθ ςυνεδρίαςι του.» Άρκρο 5 ο : Σο υπ αρικμ. 4 άρκρο του υπάρχοντοσ καταςτατικοφ, γίνεται 5 ο και ζχει τθν ονομαςία «ΜΕΛΗ», με το εξισ περιεχόμενο: «Σα μζλθ του υλλόγου διακρίνονται ςε: Σακτικά: όςοι αςκοφν το επάγγελμα του εκτιμθτι, δθλαδι αςχολοφνται με τθν εκπόνθςθ εκτιμιςεων ςε ςτακερι επαγγελματικι βάςθ, διακζτουν τα απαραίτθτα

4 τυπικά και ουςιαςτικά προςόντα που ζχει κεςπίςει ο φλλογοσ και αποδζχονται τισ αρχζσ λειτουργίασ και τον Κϊδικα Δεοντολογίασ των Εκτιμθτϊν. Δόκιμα: όςοι διακζτουν τα απαραίτθτα τυπικά προςόντα, αλλά δε διακζτουν τθν απαιτοφμενθ εκτιμθτικι εμπειρία και αποδζχονται τισ αρχζσ λειτουργίασ και τον Κϊδικα Δεοντολογίασ των Εκτιμθτϊν. Σα δόκιμα μζλθ δεν ζχουν δικαίωμα ψιφου ςτισ Γενικζσ υνελεφςεισ του.εκ.ε., κακϊσ και τα δικαιϊματα του εκλζγειν και του εκλζγεςκαι ςτισ αρχαιρεςίεσ του υλλόγου. Επίτιμα: πρόςωπα που ζχουν προςφζρει εξαιρετικζσ υπθρεςίεσ ςτο.εκ.ε., ςτθν πολιτεία, ςτθν κοινωνία και ςτθν προϊκθςθ τθσ Εκτιμθτικισ Επιςτιμθσ ςτθν Ελλάδα. Η ανάδειξθ των επίτιμων μελϊν προτείνεται από το Διοικθτικό υμβοφλιο του.εκ.ε ι από το 1/5 τουλάχιςτον των τακτικϊν και ταμειακϊσ τακτοποιθμζνων μελϊν και αποφαςίηεται από τθ Γενικι υνζλευςθ. Σα επίτιμα μζλθ παρίςτανται ςτισ ςυνεδριάςεισ των Γενικϊν υνελεφςεων, διατυπϊνουν απόψεισ και κρίςεισ, αλλά δε διακζτουν δικαίωμα ψιφου, εκλζγειν και εκλζγεςκαι.» Άρκρο 6 ο : Σο ιδθ υπάρχον άρκρο υπ αρικμ 5 γίνεται άρκρο 6 ο, με τον τίτλο «ΔΙΚΑΙΩΜΑΣΑ ΜΕΛΩΝ» και το εξισ περιεχόμενο: Κάκε τακτικό και ταμειακϊσ τακτοποιθμζνο μζλοσ ζχει δικαίωμα να λαμβάνει μζροσ ςτισ δραςτθριότθτεσ του υλλόγου, να ςυμμετζχει ςτισ Γενικζσ υνελεφςεισ, να ψθφίηει, να εκλζγει και να εκλζγεται ςτα όργανα του υλλόγου. Να υποβάλλει γραπτζσ προτάςεισ προσ το Διοικθτικό υμβοφλιο και προφορικζσ προσ τθ Γενικι υνζλευςθ, οι οποίεσ κεωρεί ότι ςυντελοφν ςτθν εκπλιρωςθ των ςκοπϊν του υλλόγου. Να ςυμμετζχει ςτισ εκδθλϊςεισ και ςτισ επιςτθμονικζσ δραςτθριότθτεσ αυτοφ. Να αξιϊνει τθν πραγματοποίθςθ των ςκοπϊν του υλλόγου. Να λαμβάνει κάκε ζντυπο ι άλλο υλικό που εκδίδει ο φλλογοσ.

5 Να απολαφει όλα τα ωφελιματα και κάκε δικαίωμα που απορρζει από τθν ιδιότθτά του ωσ μζλουσ του.εκ.ε. Να αποχωριςει από αυτό ελεφκερα, με αίτθςθ για διαγραφι του από το μθτρϊο των Μελϊν του υλλόγου, ζχοντασ όμωσ υποχρζωςθ να καταβάλει τθ/τισ ςυνδρομζσ του θμερολογιακοφ ζτουσ, εντόσ του οποίου ζγινε θ αίτθςθ διαγραφισ, μετά από ςχετικι γνωςτοποίθςθ προσ το Διοικθτικό υμβοφλιο, θ οποία πρζπει να λάβει χϊρα τρεισ τουλάχιςτον μινεσ πριν από τθ λιξθ οποιουδιποτε ζτουσ και ιςχφει για τθ λιξθ αυτοφ. Σα παραιτθκζντα μζλθ δφνανται να επανεγγραφοφν, εφόςον ακολουκιςουν τθ διαδικαςία που προβλζπεται ςτο παρόν Καταςτατικό για τα νζα μζλθ και καταβάλουν τισ ςυνδρομζσ τουσ από το ζτοσ παραίτθςθσ μζχρι και τθν επανεγγραφι τουσ. Σα επίτιμα και δόκιμα μζλθ δε ςυμμετζχουν ςε όργανα που απαιτείται εκλογι, οφτε ψθφίηουν κατά τισ αρχαιρεςίεσ. υμμετζχουν, όμωσ, ςε επιςτθμονικά όργανα επιτροπζσ και απολαμβάνουν όλων των υπόλοιπων δικαιωμάτων των τακτικϊν μελϊν. Κατά τισ ςυνεδριάςεισ των Γενικϊν υνελεφςεων, δφνανται να ςυμμετζχουν και να εκφράηουν τισ απόψεισ τουσ, αλλά δε δφνανται να ψθφίηουν και να εκλζγονται. Όλα τα δικαιϊματα που απορρζουν από το νόμο και το παρόν Καταςτατικό. Άρκρο 7 ο : Σο ιδθ υπάρχον άρκρο υπ αρικμ 6 γίνεται άρκρο 7 ο, με τον τίτλο «ΤΠΟΧΡΕΩΕΙ ΜΕΛΩΝ» και το εξισ περιεχόμενο: Σα μζλθ του.εκ.ε υποχρεοφνται: Να ςυμβάλλουν ςτθν εκπλιρωςθ των ςκοπϊν του υλλόγου Να εναρμονίηονται και να τθροφν τισ διατάξεισ του παρόντοσ Καταςτατικοφ και των διατάξεων περί ςωματείων. Να ςυμμορφϊνονται με τισ αποφάςεισ τθσ Γενικισ υνζλευςθσ και του Διοικθτικοφ υμβουλίου και τυχόν εςωτερικϊν Κανονιςμϊν ι Κανόνων.

6 Να καταβάλουν τθ δαπάνθ εγγραφισ και τθν ετιςια ςυνδρομι τουσ ςτο φλλογο. θμ. Σα μζλθ που διαγράφονται και επανεγγράφονται προτοφ παρζλκει ζνα ζτοσ δεν υποχρεοφνται να επανακαταβάλλουν τθ δαπάνθ εγγραφισ τουσ. θμ. Σα επίτιμα μζλθ δεν υποβάλλονται ςε καμία οικονομικι επιβάρυνςθ. Να προςφζρουν τισ επιςτθμονικζσ τουσ γνϊςεισ για τθν πραγματοποίθςθ των ςκοπϊν του υλλόγου. Να αναλαμβάνουν και να εκτελοφν προκφμωσ κάκε εργαςία που τουσ ανατίκεται ςτο πλαίςιο επίτευξθσ των ςκοπϊν του υλλόγου. Να προςζρχονται ανελλιπϊσ ςτισ Γενικζσ υνελεφςεισ και τισ λοιπζσ ςυγκεντρϊςεισ του υλλόγου. Να τθροφν όλεσ τισ υποχρεϊςεισ που προβλζπονται ρθτά και αναλυτικά ςτον Κϊδικα Δεοντολογίασ των Εκτιμθτϊν, τον οποίο κάκε μζλοσ του υλλόγου, ζχει αποδεχκεί δίχωσ επιφφλαξθ, άμα τθ εγγραφι του ςτο φλλογο. ΑΡΘΡΟ 8 ο : Σο ιδθ υπάρχον υπ αρικμ. 9 άρκρο του Καταςτατικοφ, μεταβάλλεται ςε 8 ο, με τον τίτλο «ΠΟΡΟΙ του.εκ.ε.» και το εξισ περιεχόμενο: «Πόροι του.εκ.ε. κεωροφνται: Οι τακτικζσ ετιςιεσ ςυνδρομζσ των μελϊν του υλλόγου και θ δαπάνθ εγγραφισ τουσ. Οι ζκτακτεσ ςυνδρομζσ των μελϊν. Σα ζςοδα από τθν οργάνωςθ πάςθσ φφςεωσ εκδθλϊςεων και δραςτθριοτιτων που αναπτφςςει. θμ. Σο φψοσ των υπό ςτοιχεία α και β ποςϊν κακορίηονται με απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, θ οποία πρζπει να τφχει τθσ εγκρίςεωσ τθσ πρϊτθσ Σακτικισ ι Ζκτακτθσ Γενικισ υνζλευςθσ. τθν περίπτωςθ που το φψοσ τθσ ζκτακτθσ ειςφοράσ προβλζπεται να υπερβεί το τριπλάςιο τθσ ετιςιασ ςυνδρομισ, μζςα ςτον ίδιο χρόνο, τθ ςχετικι απόφαςθ λαμβάνει θ Γενικι υνζλευςθ.

7 Οι τόκοι κατακζςεων και οι αποδόςεισ τυχόν επενδφςεων του υλλόγου. Οι δωρεζσ, οι κλθροδοςίεσ, οι κλθρονομιζσ και κάκε άλλθ οικονομικι ενίςχυςθ ι πρόςοδοσ που αποκτάται χωρίσ όρουσ. Οι δωρεζσ, οι κλθροδοςίεσ και οι κλθρονομιζσ γίνονται αποδεκτζσ με απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου και πάντοτε με το ευεργζτθμα τθσ απογραφισ. Δωρεζσ διεκνϊν οργανιςμϊν Δωρεζσ δθμόςιων και ιδιωτικϊν επιχειριςεων εςωτερικοφ και εξωτερικοφ που παρζχονται για τθν ςτιριξθ του ςκοποφ του υλλόγου Δωρεζσ, κλθρονομιζσ, κλθροδοςίεσ, επιχορθγιςεισ ι κάκε άλλου είδουσ παροχζσ που υποχρεϊνουν το φλλογο ςε ενζργειεσ αντίκετεσ με τουσ ςκοποφσ του ι με τισ οποίεσ επιδιϊκεται θ με κάκε τρόπο παρζμβαςθ και ζλεγχοσ τθσ λειτουργίασ του υλλόγου, δε γίνονται δεκτζσ.» Άρκρο 9 ο : Σο περιεχόμενό του άρκρου 10, αφοφ μεταβλθκεί ςε άρκρο 9, με τον τίτλο «Οικονομικι Διαχείριςθ», διαμορφϊνεται ωσ εξισ: «Η διαχείριςθ των οικονομικϊν του.εκ.ε. ενεργείται βάςει του προχπολογιςμοφ εςόδων εξόδων που ςυντάςςεται από το Διοικθτικό υμβοφλιο και εγκρίνεται από τθ Γενικι υνζλευςθ. Ο προχπολογιςμόσ αναφζρεται ςτο χρονικό διάςτθμα από 1 Ιουνίου ζωσ 31 Μαϊου κάκε ζτουσ. Μζχρι τθσ εγκρίςεωσ του προχπολογιςμοφ του επόμενου οικονομικοφ ζτουσ, οι ειςπράξεισ και οι πλθρωμζσ δφνανται να πραγματοποιοφνται βάςει του προχπολογιςμοφ του προθγοφμενου οικονομικοφ ζτουσ. Ο ιςολογιςμόσ και ο απολογιςμόσ κάκε ζτουσ, κακϊσ και θ ζκκεςθ τθσ Ελεγκτικισ Επιτροπισ, υποβάλλονται υποχρεωτικά προσ ζγκριςθ ςτθ Γενικι υνζλευςθ, εντόσ τριϊν (3) μθνϊν από τθ λιξθ του οικονομικοφ ζτουσ. Οι πόροι του υλλόγου ειςπράττονται αφοφ εκδοκεί για κάκε περίπτωςθ διπλότυπο γραμματίου είςπραξθσ, ςφραγιςμζνο με τθν επίςθμθ ςφραγίδα του υλλόγου, το

8 οποίο γραμμάτιο υπογράφεται από τον Σαμία του Διοικθτικοφ υμβουλίου ι τον εκτελοφντα χρζθ Σαμία, ςε περίπτωςθ κωλφματοσ του τελευταίου. Από τουσ πόρουσ του.εκ.ε., χρθματικό ποςό ζωσ πεντακόςια (500,00 ) υρϊ διατθρείται ςτο Σαμείο του υλλόγου και το υπόλοιπο ποςό κατατίκεται ςε τραπεηικό λογαριαςμό Σαμιευτθρίου ι Όψεωσ, ςτον οποίο αποκλειςτικόσ δικαιοφχοσ τυγχάνει το νομικό πρόςωπο του υλλόγου. Οποιαδιποτε τραπεηικι ςυναλλαγι δφναται να διενεργθκεί από όςουσ νομιμοποιοφνται ρθτϊσ προσ τοφτο, ιτοι ι από τον Πρόεδρο ι τον Αντιπρόεδρο ι το Γενικό Γραμματζα ι τον Σαμία του υλλόγου. Ο φλλογοσ δφναται να πραγματοποιεί θλεκτρονικζσ διατραπεηικζσ ςυναλλαγζσ μζςω των υπθρεςιϊν E- BANKING. Σουσ κωδικοφσ για τισ υπθρεςίεσ αυτζσ κατζχουν αποκλειςτικά ο Πρόεδροσ και ο Σαμίασ του Διοικθτικοφ υμβουλίου του υλλόγου και μόνον αυτοί δφνανται και νομιμοποιοφνται να κάνουν χριςθ τουσ, εκτόσ αν ο Πρόεδροσ εξουςιοδοτιςει εγγράφωσ ζτερο μζλοσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου προσ τοφτο. Οι πλθρωμζσ του.εκ.ε. ενεργοφνται με εντάλματα πλθρωμισ και επιταγζσ που υπογράφονται από όςουσ νομιμοποιοφνται ρθτϊσ προσ τοφτο, ιτοι ι από τον Πρόεδρο ι τον Αντιπρόεδρο ι το Γενικό Γραμματζα ι τον Σαμία του υλλόγου. ε ζκτακτεσ περιπτϊςεισ, ο Πρόεδροσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, με τθ ςφμφωνθ γνϊμθ του Σαμία και του Γενικοφ Γραμματζα, μπορεί να πραγματοποιιςει δαπάνθ μζχρι του ποςοφ των εκατόν πενιντα (150,00 ) υρϊ και να ηθτιςει εκ των υςτζρων τθ ςχετικι ζγκριςθ. Μζροσ τθσ χρθματικισ περιουςίασ του υλλόγου μπορεί με απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου να επενδυκεί ςε χρεόγραφα και με απόφαςθ τθσ Γενικισ υνζλευςθσ ςε ακίνθτα. Σο ςφνολο των εςόδων του υλλόγου από κάκε πθγι κα διατίκεται για τθν εξυπθρζτθςθ των ςκοπϊν του.»

9 Άρκρο 10 ο : Προςτίκεται άρκρο υπ αρικμ. 10, με τον τίτλο «ΑΡΧΑΙΡΕΙΕ» και το κάτωκι περιεχόμενο: «Οι αρχαιρεςίεσ για τθν εκλογι του Διοικθτικοφ υμβουλίου, τθσ Ελεγκτικισ Επιτροπισ και του Πεικαρχικοφ υμβουλίου γίνονται τακτικά κάκε τρία (3) χρόνια. Κατά τθ ςυνεδρίαςθ αυτι τθσ Γενικισ υνζλευςθσ, εκλζγονται θ Εφορευτικι Επιτροπι και οι αναπλθρωτζσ των μελϊν τθσ. Σα τακτικά μζλθ του.εκ.ε. που τυγχάνουν ταμειακϊσ ενιμερα και δεν ζχουν άλλο κϊλυμα από τα προβλεπόμενα ςτο παρόν, δφνανται να κζςουν υποψθφιότθτα για τα ςυλλογικά όργανα του υλλόγου, υποβάλλοντασ ςχετικι αίτθςθ προσ το Διοικθτικό υμβοφλιο, εντόσ προκεςμίασ που ορίηεται από εκείνο. Σαμειακϊσ ενιμερα κεωροφνται τα μζλθ που ζχουν καταβάλει τισ ειςφορζσ των πζντε (5) τελευταίων ετϊν, άλλωσ, αν τυγχάνουν εγγεγραμμζνα ςτο μθτρϊο του υλλόγου για μικρότερο χρονικό διάςτθμα, τισ ειςφορζσ των ετϊν κατά τα οποία τυγχάνουν εγγεγραμμζνα. Η αίτθςθ υποψθφιότθτασ που υποβάλλεται μόνον από τα ταμειακϊσ ενιμερα τακτικά μζλθ οφείλει να ςυνοδεφεται από υπεφκυνθ διλωςθ του ενδιαφερομζνου, ςτθν οποία να δθλϊνει ότι ζχει ελλθνικι ικαγζνεια, δεν τελεί ςε ςτζρθςθ πολιτικϊν δικαιωμάτων, δεν ζχει καταδικαςτεί αμετάκλθτα για κακοφργθμα ι βαρφ πλθμμζλθμα, το οποίο ςχετίηεται με τθ δραςτθριότθτα που αναφζρεται ςτο παρόν καταςτατικό. Απαγορεφεται ρθτϊσ να κζςουν υποψθφιότθτα ςτα υλλογικά όργανα του υλλόγου, μζλθ του που ςυμμετζχουν ςτα ςυλλογικά όργανα άλλων επαγγελματικϊν υλλόγων ι επιμορφωτικϊν ινςτιτοφτων ςυναφοφσ αντικειμζνου με τθν Εκτιμθτικι. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο του υλλόγου υποχρεοφται ςτθν ζγγραφθ πρόςκλθςθ τθσ Γενικισ υνζλευςθσ κατά τθν οποία κα διενεργθκοφν οι αρχαιρεςίεσ, να ανακοινϊςει ςτα μζλθ, πζραν τθσ προκιρυξθσ των αρχαιρεςιϊν, τον κατάλογο των υποψιφιων μελϊν του Διοικθτικοφ υμβουλίου, τθσ Ελεγκτικισ Επιτροπισ και του Πεικαρχικοφ υμβουλίου.

10 Σο Διοικθτικό υμβοφλιο του υλλόγου μετά τθν ολοκλιρωςθ τθσ ςφνταξθσ των ψθφοδελτίων για τα ςυλλογικά όργανα, τα αποςτζλλει ςε όλα τα μζλθ του, μαηί με τθ ςχετικι προκιρυξθ, 15 τουλάχιςτον θμερολογιακζσ θμζρεσ πριν από τθ διενζργεια των αρχαιρεςιϊν. τθν προκιρυξθ αναφζρονται θ θμερομθνία, θ ϊρα ζναρξθσ και θ ϊρα λιξθσ των αρχαιρεςιϊν. Σα ονόματα των υποψθφίων για το Διοικθτικό υμβοφλιο, τθν Ελεγκτικι Επιτροπι και το Πεικαρχικό υμβοφλιο καταχωροφνται αλφαβθτικϊσ ςε διαφορετικά ψθφοδζλτια για το κάκε όργανο και γνωςτοποιοφνται εγκαίρωσ ςτα μζλθ του υλλόγου. Με μυςτικι ψθφοφορία, τα μζλθ του υλλόγου εκλζγουν τα αιρετά μζλθ, ςθμειϊνοντασ ςτα αριςτερά του ονόματοσ με ςταυρό τα πρόςωπα τθσ προτιμιςεϊσ τουσ, ιτοι ζωσ τρεισ (3) για το Διοικθτικό υμβοφλιο και ζωσ δφο (2) για τθν Ελεγκτικι Επιτροπι και το Πεικαρχικό υμβοφλιο κατ ανϊτατο όριο. Επιτυχόντεσ ανακθρφςςονται αυτοί που με τθ ςειρά ζχουν λάβει τισ περιςςότερεσ ψιφουσ. Οι επτά (7) πρϊτοι ςε ψιφουσ από τουσ υποψθφίουσ για τθν ςτελζχωςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου του υλλόγου αποτελοφν το Διοικθτικό υμβοφλιο και οι επόμενοι τρεισ (3) είναι αναπλθρωματικά μζλθ του. Οι τρεισ (3) πρϊτοι ςε ψιφουσ από τουσ υποψθφίουσ για τθν ςτελζχωςθ τθσ Ελεγκτικισ Επιτροπισ του υλλόγου αποτελοφν τθν Ελεγκτικι Επιτροπι και οι επόμενοι δφο (2) είναι αναπλθρωματικά μζλθ τθσ. Οι τρεισ (3) πρϊτοι ςε ψιφουσ από τουσ υποψθφίουσ για τθν ςτελζχωςθ του Πεικαρχικοφ υμβουλίου του υλλόγου αποτελοφν το Πεικαρχικό υμβοφλιο και οι επόμενοι δφο (2) είναι αναπλθρωματικά μζλθ του. ε περίπτωςθ ιςοψθφίασ δφο υποψιφιων μελϊν για οποιοδιποτε από τα ωσ άνω όργανα του υλλόγου, διενεργείται από τθν εφορευτικι επιτροπι κλιρωςθ, προκειμζνου να κατανεμθκοφν αντίςτοιχα οι κζςεισ.

11 Παρζχεται θ δυνατότθτα εξ αποςτάςεωσ ςυμμετοχισ των μελϊν ςτθν ψθφοφορία, με τθν άςκθςθ του δικαιϊματοσ ψιφου με θλεκτρονικά μζςα. Για το λόγο αυτό ο φλλογοσ πρζπει ζχει ςτθ διάκεςθ των μελϊν του εκ των προτζρων τα ςχετικά ψθφοδζλτια ςε θλεκτρονικι μορφι μζςω τθσ ιςτοςελίδασ του. Οι ψιφοι των μελϊν που ψθφίηουν θλεκτρονικά υπολογίηεται για το ςχθματιςμό τθσ πλειοψθφίασ, όςον αφορά ςτισ αποφάςεισ των Γενικϊν υνελεφςεων, μόνο εφόςον περιζλκουν ςτο φλλογο μζχρι τθ λιξθ τθσ οριςμζνθσ ϊρασ για τθν ψθφοφορία. ε κάκε περίπτωςθ πρζπει να διαςφαλίηεται θ ανωνυμία τθσ ψιφου. χετικά με τθν ψθφοφορία μζςω θλεκτρονικοφ ταχυδρομείου, κατά τθν εγγραφι του κάκε μζλουσ ι και ςε μεταγενζςτερο χρόνο, το μζλοσ δθλϊνει ςτο φλλογο οριςμζνθ θλεκτρονικι διεφκυνςθ, από τθν οποία και μόνο κα μπορεί να αςκεί το δικαίωμα ψιφου του, ψθφίηοντασ για τθν εκλογι των μελϊν του Διοικθτικοφ υμβουλίου, τθσ Ελεγκτικισ Επιτροπισ και του Πεικαρχικοφ υμβουλίου. Αν επικυμεί να χρθςιμοποιεί διαφορετικι θλεκτρονικι διεφκυνςθ από εκείνθ που είχε δθλϊςει αρχικά, κα το γνωςτοποιεί με διλωςι του προσ το ωματείο. Σα μζλθ ψθφίηουν αποςτζλλοντασ τισ ψιφουσ τουσ ςε ειδικι θλεκτρονικι διεφκυνςθ που κα δθμιουργείται για το ςκοπό των εκλογϊν. Μόνο θ εφορευτικι επιτροπι κα ζχει πρόςβαςθ ςε αυτόν τον κωδικό, ο οποίοσ κα επιτρζπει τθν ανάγνωςθ των s που κα αποςτζλλονται ςτθ ςυγκεκριμζνθ θλεκτρονικι διεφκυνςθ. Η αποςτολι των ψιφων μπορεί να λαμβάνει χϊρα μόνο κατά το χρονικό διάςτθμα κατά το οποίο ζχει οριςτεί ότι κα διεξάγεται θ ςχετικι ψθφοφορία. Δε κα λαμβάνονται υπόψθ οι ψιφοι των μελϊν που δεν ζχουν δικαίωμα ςυμμετοχισ και ειδικότερα των μθ ταμειακϊσ ενιμερων. ε περίπτωςθ που διαπιςτωκεί ότι ζνα μζλοσ ζχει ψθφίςει δφο φορζσ χρθςιμοποιϊντασ περιςςότερουσ τρόπουσ (μζςω θλεκτρονικοφ ταχυδρομείου ι αυτοπροςϊπωσ) και οι δφο ψιφοι κα λογίηονται ωσ μία άκυρθ ψιφοσ, θ οποία και κα προςμετράται ςτα άκυρα ψθφοδζλτια.» Άρκρο 11 ο : Προςτίκεται άρκρο υπ αρικμ 11, με τον τίτλο «ΕΦΟΡΕΤΣΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ» και το κάτωκι περιεχόμενο:

12 «Σισ αρχαιρεςίεσ διενεργεί θ εφορευτικι επιτροπι, θ οποία λαμβάνει τα κατάλλθλα μζτρα για τθν ομαλι διεξαγωγι και το αδιάβλθτο αυτϊν. Η εφορευτικι επιτροπι είναι κατ ελάχιςτον τριμελισ και εκλζγεται από το ςϊμα τθσ Γενικισ υνζλευςθσ διϋ ανατάςεωσ τθσ χειρόσ, ζπειτα είτε από πρόταςθ είτε αυτοπρόταςθ. Κατά τθν εκλογι ορίηονται από τθ Γενικι υνζλευςθ και ιςάρικμοι αναπλθρωτζσ των μελϊν τθσ Εφορευτικισ επιτροπισ. Κατά τθν εκλογι ορίηεται ο Πρόεδροσ, ο Γραμματζασ και το μζλοσ/ μζλθ τθσ Εφορευτικισ Επιτροπισ. Εκλζξιμα μζλθ είναι τακτικά μζλθ του υλλόγου, ενιλικεσ Ζλλθνεσ πολίτεσ με πλιρθ δικαιοπρακτικι ικανότθτα, με πλιρθ πολιτικά δικαιϊματα, οι οποίοι ζχουν εκπλθρϊςει τισ λθξιπρόκεςμεσ οικονομικζσ υποχρεϊςεισ τουσ προσ το φλλογο, ζωσ και τθν θμζρα υποβολισ τθσ υποψθφιότθτάσ τουσ. Η Εφορευτικι Επιτροπι κατά τθ διεξαγωγι των αρχαιρεςιϊν: - Παραλαμβάνει τον κατάλογο των ενιμερων ταμειακά τακτικϊν μελϊν που ζχουν το δικαίωμα του εκλζγειν - Δίδει τουσ φακζλουσ και τα ψθφοδζλτια ( ζνα για τθν εκλογι του Διοικθτικοφ υμβουλίου, ζνα για τθν Ελεγκτικι Επιτροπι και ζνα για τθν εκλογι του Πεικαρχικοφ υμβουλίου ςτον εκλογζα, αφοφ ελζγξει το δικαίωμα τθσ ψιφου και τα ςτοιχεία του. - Επιβλζπει τθν ψθφοφορία, ϊςτε να τθρθκεί θ μυςτικότθτα τθσ - Παραλαμβάνει τουσ ςφραγιςμζνουσ φακζλουσ, οι οποίοι υπογράφονται και ςφραγίηονται από τον Πρόεδρό τθσ και τουσ επιςτρζφει ςτον ψθφοφόρο για τθ ρίψθ ςτισ αντίςτοιχεσ κάλπεσ. - Καλεί τον ψθφοφόρο να υπογράφει τουσ ςχετικοφσ καταλόγουσ των εκλογϊν και του επιςτρζφει τα ςχετικά ζγγραφα διαπίςτωςθσ ταυτότθτασ και ενθμερότθτασ (όςων κατζβαλαν τθ ςυνδρομι τθν θμζρα των αρχαιρεςιϊν)

13 - Μετά τθν οριςκείςα ϊρα λιξθσ τθσ ψθφοφορίασ, αποςφραγίηει τισ κάλπεσ, καταμετρά τισ ψιφουσ και ςυντάςςει ςχετικό πρακτικό. - υντάςςει ςχετικό ςυγκεντρωτικό πίνακα - πρακτικό, ανακοινϊνει το αποτζλεςμα και το παραδίδει ςτον υποψιφιο που ζλαβε τισ περιςςότερεσ ψιφουσ, υπογράφοντασ το ςχετικό πρωτόκολλο. - υντάςςει πίνακα, ςτον οποίο καταγράφονται οι υποψιφιοι κατά ςειρά επιτυχίασ και ορίηονται τόςο οι εκλεγμζνοι όςο και οι επιλαχόντεσ, που κεωροφνται, κατά τθ ςειρά επιτυχίασ τουσ, αναπλθρωματικοί των εκλεγζντων μελϊν του νζου Διοικθτικοφ υμβουλίου, τθσ Ελεγκτικισ Επιτροπισ και του Πεικαρχικοφ υμβουλίου. - Σα ψθφοδζλτια που διανζμονται ςτα τακτικά μζλθ περιζχουν λεξικογραφικά τα επϊνυμα και τα ονόματα των υποψθφίων μελϊν του Διοικθτικοφ υμβουλίου, τθσ Ελεγκτικισ Επιτροπισ, του Πεικαρχικοφ υμβουλίου. Η χριςθ χειρόγραφων ψθφοδελτίων απαγορεφεται με ποινι ακυρότθτασ. - Αποδελτιϊνει και καταγράφει τα αποτελζςματα τθσ θλεκτρονικισ ψθφοφορίασ και ςυντάςςει το ςχετικό πρακτικό. Σο εκλογικό υλικό φυλάςςεται ςτα γραφεία του υλλόγου ςε ιδιαίτερο χϊρο, με τθν ευκφνθ τθσ Εφορευτικισ Επιτροπισ και του Διοικθτικοφ υμβουλίου για χρονικό διάςτθμα ζξι (6) μθνϊν. Η ιδιότθτα του μζλουσ τθσ εφορευτικισ επιτροπισ είναι αςυμβίβαςτθ με τθν ιδιότθτα του υποψιφιου μζλουσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, τθσ Ελεγκτικισ Επιτροπισ, του Πεικαρχικοφ υμβουλίου ι με το πρόςωπο το οποίο αφορά θ διενεργοφμενθ μυςτικι ψθφοφορία.» Άρκρο 12 ο : Σα ιδθ υπάρχοντα υπ αρικμ. 11 και 12 άρκρα του Καταςτατικοφ, ενϊνονται ςε ζνα με αρικμό 12 και τίτλο «ΤΓΚΛΗΗ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΑΠΑΡΣΙΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ» και το εξισ περιεχόμενο: «Η Γενικι υνζλευςθ είναι το ανϊτατο διοικθτικό όργανο ςτου υλλόγου

14 Σθ Γενικι υνζλευςθ απαρτίηουν όλα τα ταμειακϊσ τακτοποιθμζνα τακτικά μζλθ του.εκ.ε. που παρίςτανται αυτοπροςϊπωσ μετά ψιφου και τα λοιπά μζλθ του μετά λόγου και άνευ ψιφου. Σακτικό μζλοσ που κωλφεται να παρευρεκεί ςε αυτιν, μπορεί να εκπροςωπθκεί με όλα τα δικαιϊματά του από άλλο τακτικό μζλοσ, προσ το οποίο χορθγεί ςχετικι ζγγραφθ εξουςιοδότθςθ, θ οποία κατατίκεται ςτο Προεδρείο τθσ Γενικισ υνζλευςθσ και ςτθν οποία εξουςιοδότθςθ ορίηονται ρθτϊσ τα κζματα ςτα οποία επικυμεί το μζλοσ να αντιπροςωπευκεί. Μζλοσ δφναται να εκπροςωπεί ςτισ Γενικζσ υνελεφςεισ ζωσ δφο το πολφ άλλα τακτικά μζλθ. Σισ θμζρεσ ςυγκλιςεωσ των Γενικϊν υνελεφςεων, το Διοικθτικό υμβοφλιο μεριμνά ϊςτε να κακίςταται δυνατι θ εκπλιρωςθ των ταμειακϊν υποχρεϊςεων από τα μζλθ. Οι τακτικζσ και ζκτακτεσ Γενικζσ υνελεφςεισ ςυγκαλοφνται από το Διοικθτικό υμβοφλιο του ωματείου με πρόςκλθςθ που υπογράφεται από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματζα, ςτθν οποία αναφζρονται ο τόποσ, ο χρόνοσ και τα κζματα προσ ςυηιτθςθ. Η πρόςκλθςθ αναρτάται ςτθν επίςθμθ ιςτοςελίδα του υλλόγου τουλάχιςτον 15 θμερολογιακζσ θμζρεσ πριν από τθν θμζρα που ςυγκαλείται θ Γενικι υνζλευςθ. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο δφναται επίςθσ να κοινοποιιςει τθν πρόςκλθςθ μζςω θλεκτρονικοφ ταχυδρομείου ςτα μζλθ του. Μία φορά το χρόνο ςυγκαλείται από το Διοικθτικό υμβοφλιο θ ετιςια Σακτικι Απολογιςτικι Γενικι υνζλευςθ. Ζκτακτθ Γενικι υνζλευςθ δφναται να ςυγκλθκεί από το Διοικθτικό υμβοφλιο όταν παραςτεί ανάγκθ ι όταν ηθτθκεί τοφτο από το 1/5 τουλάχιςτον των ταμειακϊσ τακτοποιθμζνων μελϊν του υλλόγου, με ζγγραφθ αίτθςι τουσ προσ το Διοικθτικό υμβοφλιο, ςτθν οποία εκκζτουν αναλυτικϊσ τουσ λόγουσ για τουσ οποίουσ ηθτοφν τθ ςφγκλθςθ Ζκτακτθσ Γενικισ υνζλευςθσ.

15 Σο Διοικθτικό υμβοφλιο οφείλει ςτθν περίπτωςθ αυτι να ςυγκαλζςει τθν Ζκτακτθ Γενικι υνζλευςθ εντόσ τριάντα (30) θμερολογιακϊν θμερϊν από τθ λιψθ τθσ ςχετικισ αιτιςεωσ, με ζγγραφθ ειδοποίθςθ των μελϊν και με ςχετικι ανάρτθςθ ςτθν θλεκτρονικι ςελίδα του υλλόγου. Η Γενικι υνζλευςθ δε δφναται να λάβει απόφαςθ για κζματα που δεν αναγράφονται ςτθν πρόςκλθςθ. Πικανι τζτοια απόφαςθ κακίςταται αυτοδικαίωσ άκυρθ. Μζλθ του υλλόγου που δεν τυγχάνουν τακτοποιθμζνα ταμειακϊσ, λαμβάνουν μζροσ ςε αυτζσ μόνον εφόςον πριν από τθν ζναρξι τουσ τακτοποιθκοφν. Εφόςον κατά τθν θμζρα ςφγκλθςθσ τθσ Γενικισ υνζλευςθσ διαπιςτωκεί ότι τα παρόντα ταμειακϊσ ενιμερα μζλθ του υλλόγου είναι λιγότερα από τα μιςά, θ Γενικι υνζλευςθ αναβάλλεται για επτά θμζρεσ. Κατά τθ νζα εξ αναβολισ θμερομθνία, απαρτία κεωρείται ότι υπάρχει εφόςον ςυγκεντρϊνονται όχι λιγότερα των είκοςι (20) μελϊν. Δεν επιτρζπεται θ προςκικθ νζων κεμάτων ςτισ προςκλιςεισ για τισ Επαναλθπτικζσ Γενικζσ υνελεφςεισ. Όταν ςυνζρχεται θ Γενικι υνζλευςθ, εκλζγει με ανάταςθ των χειρϊν τον Πρόεδρό τθσ, το Γραμματζα και ζνα μζλοσ τθσ, κακϊσ και τθν Εφορευτικι Επιτροπι, ζαν προβλζπονται αρχαιρεςίεσ. Οι αποφάςεισ των Γενικϊν υνελεφςεων λαμβάνονται φςτερα από μυςτικι ψθφοφορία ι ονομαςτικι κλιςθ ι με ανάταςθ χειρόσ, όπωσ ο Νόμοσ και το παρόν καταςτατικό ορίηουν ειδικότερα ι όπωσ το ςϊμα αποφαςίςει, μετά από ειςιγθςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου. Ποτζ δε λαμβάνονται αποφάςεισ διά βοισ. Σα πρακτικά ςυνεδριάςεωσ των Γενικϊν υνελεφςεων υπογράφονται από τον Πρόεδρο, το Γραμματζα και το μζλοσ αυτϊν και παραδίδονται ςτο Γενικό Γραμματζα του Διοικθτικοφ υμβουλίου του υλλόγου προσ φφλαξθ.

16 Κατ εξαίρεςθ, με μυςτικι ψθφοφορία με ςφραγιςμζνο φάκελο λαμβάνονται οι αποφάςεισ ςτισ κάτωκι περιπτϊςεισ: - Θεμάτων Εμπιςτοςφνθσ - Προςωπικϊν κεμάτων - Ζγκριςθσ λογοδοςίασ και - Εκλογισ ι αποχϊρθςθσ εκπροςϊπων του υλλόγου ςε άλλα όργανα ι ενϊςεισ - Πεικαρχικοφ Ελζγχου» Άρκρο 13 ο : Σο ιδθ υπάρχον υπ αρικμ. 13 άρκρο του Καταςτατικοφ, μετονομάηεται ςε «ΑΠΟΚΛΕΙΣΙΚΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣΗΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ» και το εξισ περιεχόμενο: «Εκτόσ από τα κατά το Νόμο και τα λοιπά κζματα που αναφζρονται ςτο παρόν Καταςτατικό, ανικουν αποκλειςτικά ςτθν αρμοδιότθτα τθσ Γενικισ υνζλευςθσ: Η ζγκριςθ τθσ εκκζςεωσ πεπραγμζνων του Διοικθτικοφ υμβουλίου. Η ζγκριςθ του οικονομικοφ απολογιςμοφ διαχείριςθσ τθσ ετιςιασ παρελκοφςθσ οικονομικισ χριςθσ, θ οποία υποβάλλεται από τθν Ελεγκτικι Επιτροπι ςτθ Γενικι υνζλευςθ. Η ζγκριςθ του προχπολογιςμοφ τθσ ετιςιασ χριςθσ του επόμενου οικονομικοφ ζτουσ, θ οποία υποβάλλεται από το Διοικθτικό υμβοφλιο ςτθ Γενικι υνζλευςθ. Η απαλλαγι των μελϊν του Διοικθτικοφ υμβουλίου από κάκε ευκφνθ. Η παφςθ μελϊν του Διοικθτικοφ υμβουλίου και του Πεικαρχικοφ υμβουλίου από το αξίωμά τουσ. Η απόφαςθ, αμετάκλθτα, ςε περίπτωςθ απορριπτικισ αποφάςεωσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, ςε αίτθςθ για εγγραφι μζλουσ του υλλόγου.

17 Η τροποποίθςθ του καταςτατικοφ και θ ερμθνεία αυτοφ, θ μεταβολι του ςκοποφ και τζλοσ θ διάλυςθ του υλλόγου. Η τελικι ζγκριςθ του κακοριςμοφ των οικονομικϊν υποχρεϊςεων των μελϊν του υλλόγου. Η απόκτθςθ ι θ εκποίθςθ ακίνθτθσ περιουςίασ και θ εν γζνει μεταβολι των περιουςιακϊν ςτοιχείων του υλλόγου. Η εξζταςθ παραπόνων κατά του Διοικθτικοφ υμβουλίου. Για τισ Ζκτακτεσ Γενικζσ υνελεφςεισ και τθν απαρτία τουσ, ιςχφουν όςα ορίηονται και για τισ τακτικζσ.» Άρκρο 14 ο : Σο ιδθ υπάρχον υπ αρικμ. 14 άρκρο του Καταςτατικοφ, μετονομάηεται ςε «ΤΓΚΡΟΣΗΗ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΕΩΝ» και το εξισ περιεχόμενο: «Ο.ΕΚ.Ε. διοικείται από επταμελζσ (7μελζσ) Διοικθτικό υμβοφλιο, το οποίο εκλζγεται για τριετι κθτεία και απαρτίηεται από ζναν (1) Πρόεδρο, ζναν (1) Αντιπρόεδρο, ζνα (1) Γενικό Γραμματζα, ζναν (1) Σαμία και τρεισ (3) υμβοφλουσ- Μζλθ. Εκτόσ των ωσ άνω, εκλζγονται και τρία (3) αναπλθρωματικά μζλθ, κατά τθ ςειρά τθσ εκλογισ τουσ. Μζλθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου μποροφν να εκλεγοφν μόνο τακτικά μζλθ του.εκ.ε, ελλθνικισ ικαγζνειασ, ταμειακϊσ τακτοποιθμζνα και με πλιρθ ικανότθτα για δικαιοπραξία. Σα μζλθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου είναι ελεφκερα επανεκλζξιμα. Η πρϊτθ ςυνεδρίαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου γίνεται ζπειτα από πρόςκλθςθ των εκλεγζντων κατά τισ αρχαιρεςίεσ από τον πλειονοψθφιςαντα, ςτον οποίο ζχει παραδοκεί το ςχετικό πρακτικό των εκλογϊν από τον Πρόεδρο τθσ εφορευτικισ επιτροπισ.

18 Κατά τθ ςυνεδρίαςθ, είτε υποβάλλονται υποψθφιότθτεσ εκλογισ για τθν ανάλθψθ κζςθσ ςτο Διοικθτικό υμβοφλιο, είτε γίνονται προτάςεισ με τθν αποδοχι των προτεινόμενων. Η εκλογι γίνεται με μυςτικι ψθφοφορία για κάκε μζλοσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου και ςυντάςςεται το ςχετικό πρακτικό, το οποίο και παραδίδεται μαηί με το πρακτικό των αρχαιρεςιϊν ςτο Γενικό Γραμματζα για καταχϊρθςθ ςτο Βιβλίο Πρακτικϊν υνεδριάςεων του Διοικθτικοφ υμβουλίου. Ακολοφκωσ, το Διοικθτικό υμβοφλιο ςυνζρχεται ςε ςϊμα κατά τθν 1 θ ςυνεδρίαςθ μετά τισ αρχαιρεςίεσ. τθν ςυνεδρίαςθ αυτι, ο νζοσ Πρόεδροσ καλεί και το απερχόμενο Διοικθτικό υμβοφλιο να παραδϊςει ςτο νζο Προεδρείο τα κλειδιά, τισ ςφραγίδεσ, τα βιβλία, το αρχείο και τθν περιουςία του υλλόγου με πρωτόκολλο παράδοςθσ παραλαβισ, που περιζχει απογραφι όλων αυτϊν των ςτοιχείων και υπογράφεται και από τα δφο προεδρεία. Κατά τθ διαδικαςία ςυγκρότθςθσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου ςε ςϊμα και τθσ κατανομισ αξιωμάτων, ςε περίπτωςθ ιςοψθφίασ δφο ι περιςςοτζρων υμβοφλων, λαμβάνει χϊρα κλιρωςθ. Οι ιδιότθτεσ του Προζδρου, του Αντιπροζδρου, του Γενικοφ Γραμματζα και του Σαμία δεν επιτρζπεται να ςυμπίπτουν ςτο ίδιο πρόςωπο. Οι υπθρεςίεσ κάκε μζλουσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου παρζχονται χωρίσ αμοιβι. Δικαιολογοφνται μόνον ζξοδα κινιςεωσ, παραςτάςεωσ και οδοιπορικά, τα οποία εγκρίνονται από τθ Γενικι υνζλευςθ και αναγράφονται ςτον προχπολογιςμό του ζτουσ τθσ πραγματοποίθςισ τουσ. Οι ςυνεδριάςεισ του Διοικθτικοφ υμβουλίου είναι ανοικτζσ ςτα μζλθ του υλλόγου. ε εξαιρετικζσ περιπτϊςεισ, είναι κλειςτζσ, αν θ απόφαςθ λθφκεί από το Διοικθτικό υμβοφλιο, με πλειοψθφία των 2/3 των παρόντων μελϊν του. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο είναι ςε απαρτία όταν είναι παρόντα τουλάχιςτον τζςςερα από τα μζλθ του.

19 Κάκε μζλοσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου δφναται να εξουςιοδοτιςει άλλο μζλοσ αυτοφ, όπωσ ςυμμετάςχει για λογαριαςμό του ςε ςυνεδρίαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου και ςτισ ψθφοφορίεσ. Κανζνα μζλοσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου δεν μπορεί να είναι πλθρεξοφςιοσ περιςςότερων του ενόσ μελϊν. Η εξουςιοδότθςθ παρζχεται μόνον εγγράφωσ. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο του.εκ.ε. ςυνεδριάηει τακτικά μεν ζξι (6) φορζσ το χρόνο (ιτοι μία ανά δίμθνο), εκτάκτωσ δε κάκε φορά που κρίνεται αναγκαίο από τον Πρόεδρο ι ζπειτα από ζγγραφθ αίτθςθ τουλάχιςτον τριϊν (3) μελϊν του προσ τον Πρόεδρο. Για κάκε ςυνεδρίαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, τα μζλθ ειδοποιοφνται πζντε (5) τουλάχιςτον θμερολογιακζσ θμζρεσ νωρίτερα με οιονδιποτε πρόςφορο τρόπο, ςτθν οποία ειδοποίθςθ αναφζρονται και τα κζματα τθσ θμερθςίασ διατάξεωσ. ε ζκτακτεσ περιπτϊςεισ, τα μζλθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου καλοφνται και κατά τθν ίδια θμζρα τθσ ςυνεδριάςεωσ, με οποιοδιποτε πρόςφορο μζςο και τρόπο. Κατά τουσ μινεσ Ιοφλιο και Αφγουςτο δε ςυγκαλοφνται τακτικζσ ςυνεδριάςεισ. ε περίπτωςθ απουςίασ ι κωλφματοσ του Προζδρου, αναπλθρϊνεται ςτα κακικοντά του από τον Αντιπρόεδρο ι από τον πρεςβφτερο από τουσ παριςτάμενουσ υμβοφλουσ. ε κάκε ςυνεδρίαςθ λαμβάνει χϊρα από το Γενικό Γραμματζα ανάγνωςθ των πρακτικϊν τθσ προθγοφμενθσ ςυνεδρίαςθσ και υπογράφονται αυτά από τα μζλθ που ςυμμετείχαν ςτθ ςυνεδρίαςθ. Σα απόντα μζλθ τθσ προθγοφμενθσ ςυνεδρίαςθσ υπογράφουν ότι ζλαβαν γνϊςθ. Κάκε μζλοσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου δφναται να προτείνει κζματα προσ ςυηιτθςθ. Οι αποφάςεισ του Διοικθτικοφ υμβουλίου λαμβάνονται με απόλυτθ πλειοψθφία των παρόντων μελϊν, εκτόσ αν από το Νόμο ι το παρόν Καταςτατικό ορίηεται διαφορετικά. Μζλοσ που αρνείται να ψθφίςει, κεωρείται ότι καταψθφίηει τθν

20 πρόταςθ. ε περίπτωςθ ιςοψθφίασ, υπεριςχφει θ ψιφοσ του Προζδρου ι του Προεδρεφοντοσ τθ ςυνεδρίαςθ. ε περίπτωςθ που ςυηθτθκεί κζμα που αφορά μζλοσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, αυτό καλείται μεν κανονικά, αλλά δε ςυμμετζχει ςτθ ςυνεδρίαςθ και δε λαμβάνει μζροσ ςε επιγενόμενθ ψθφοφορία. Οι αποφάςεισ του Διοικθτικοφ υμβουλίου λαμβάνονται διά φανερισ ψθφοφορίασ, εκτόσ αν ηθτθκεί μυςτικι ψθφοφορία από δφο παριςτάμενα ςτθ ςυνεδρίαςθ μζλθ. Απόφαςθ επί κζματοσ μπορεί να λθφκεί και χωρίσ ςυνεδρίαςθ, αν όλα τα μζλθ δθλϊνουν γραπτά τθ ςυναίνεςι τουσ ςε κάποια πρόταςθ με οποιονδιποτε πρόςφορο τρόπο. Σα μζλθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου είναι προςωπικϊσ και αλλθλεγγφωσ υπεφκυνα για τθν εκπλιρωςθ των υποχρεϊςεϊν τουσ. Δεν ευκφνονται για αποφάςεισ που ελιφκθςαν ςε ςυνεδρίαςθ κατά τθν οποία δε ςυμμετείχαν ι αν διαφϊνθςαν και θ διαφωνία τουσ ζχει καταγραφεί ςτα πρακτικά τθσ ςυνεδριάςεωσ. Με απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, θ οποία λαμβάνεται με πλειοψθφία των δφο τρίτων των μελϊν του, κάκε μζλοσ του μπορεί να παυκεί αν απουςιάηει επί τρεισ ςυνεχείσ ςυνεδριάςεισ, εφόςον από τθν απουςία του, ανεξάρτθτα από τουσ λόγουσ ςτουσ οποίουσ οφείλεται, βλάπτεται ςφμφωνα με τθν κρίςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, θ ομαλι λειτουργία τθσ Διοικιςεωσ του υλλόγου, εκτόσ αν κωλφεται για ςοβαροφσ λόγουσ και το κϊλυμα γνωςτοποιείται εγκαίρωσ ςτον Πρόεδρο. Μζλοσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου που απουςίαηε ςε περιςςότερεσ από μιςζσ τακτικζσ ι ζκτακτεσ ςυνεδριάςεισ που πραγματοποιικθκαν κατά τθ διάρκεια ενόσ θμερολογιακοφ ζτουσ, εκπίπτει αυτοδικαίωσ από τθ κζςθ του. Σθ κζςθ κάκε μζλουσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου που απϊλεςε τθν ιδιότθτά του για οιαδιποτε αιτία, λαμβάνει ο πρϊτοσ επιλαχϊν, ςφμφωνα με τισ τελευταίεσ αρχαιρεςίεσ. ε περίπτωςθ παραίτθςθσ ι ζκπτωςθσ τόςων μελϊν του Διοικθτικοφ υμβουλίου και των αναπλθρωματικϊν τουσ, ϊςτε να μθν μπορεί να ςυγκροτθκεί το Διοικθτικό

21 υμβοφλιο ςε ςϊμα, τθ Διοίκθςθ του υλλόγου αναλαμβάνει προςωρινι Διοικοφςα Επιτροπι και διενεργοφνται αρχαιρεςίεσ. Με τθν επιφφλαξθ τθσ περιπτϊςεωσ που ορίηεται ςτθν παράγραφο 2 του άρκρου 94 του Α.Κ., το Διοικθτικό υμβοφλιο μπορεί να παυκεί φςτερα από απόφαςθ τθσ Γενικισ υνζλευςθσ, θ οποία λαμβάνεται με πλειοψθφία από τα 2/3 των παριςτάμενων μελϊν.» Άρκρο 15 ο : Σο ιδθ υπάρχον υπ αρικμ. 15 άρκρο του Καταςτατικοφ, μετονομάηεται ςε «ΑΡΜΟΔΙΟΣΗΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ» και το εξισ περιεχόμενο: «Σο Διοικθτικό υμβοφλιο: Διοικεί το.εκ.ε. Αποφαςίηει τθν εγγραφι νζων μελϊν. Διά του Προζδρου και του Γενικοφ Γραμματζα του, ςυγκαλεί τισ ςυνεδριάςεισ των Γενικϊν υνελεφςεων και ευκφνεται για τθν προπαραςκευι όλων των κεμάτων που υπάγονται ςε αυτζσ. Εκτελεί τισ αποφάςεισ των Γενικϊν υνελεφςεων. Ζχει τθν επιμζλεια τθσ τθριςεωσ των διατάξεων του παρόντοσ Καταςτατικοφ. Καταρτίηει και υπογράφει ςυμβάςεισ με τισ οποίεσ ο φλλογοσ αποκτά δικαιϊματα ι αναλαμβάνει υποχρεϊςεισ. Διαχειρίηεται τθν περιουςία του υλλόγου. Αποφαςίηει τθ διάκεςθ των δαπανϊν για τθν πραγματοποίθςθ των ςκοπϊν του υλλόγου. Προςδιορίηει και ιεραρχεί τα κζματα που υλοποιεί ο.εκ.ε. Κακορίηει το φψοσ και το δικαίωμα εγγραφισ των μελϊν του υλλόγου κακϊσ και τισ ζκτακτεσ ειςφορζσ και γενικϊσ αναπροςαρμόηει τα χρθματικά ποςά που αναφζρονται ςτο Καταςτατικό ςε νζα δεδομζνα, με πλειοψθφία 5/7 των μελϊν του,

22 θ οποία απόφαςθ πρζπει οπωςδιποτε να τφχει τθσ εγκρίςεωσ τθσ πρϊτθσ Σακτικισ ι Ζκτακτθσ Γενικισ υνζλευςθσ. Ενθμερϊνει, ςφμφωνα με το νόμο, τισ κρατικζσ Αρχζσ για κζματα που οι νόμοι επιβάλλουν. υνιςτά ομάδεσ εργαςίασ και επιτροπζσ, με ι χωρίσ αμοιβι, από μζλθ ι μθ μζλθ του υλλόγου, για τθν εξζταςθ και προϊκθςθ των ςκοπϊν του, των οποίων επιβλζπει και ςυντονίηει τθ δραςτθριότθτα. Αποφαςίηει για τθν πρόςλθψθ και απαςχόλθςθ προςωπικοφ με ςυμβάςεισ εργαςίασ οριςμζνου ι αορίςτου χρόνου και για τθ ςφναψθ με τρίτα πρόςωπα ςυμβάςεων ζργου και δθμιουργεί μόνιμεσ ι επί τοφτο ομάδεσ εργαςίασ. Διοργανϊνει ςεμινάρια, επιμορφωτικζσ διαλζξεισ και ψυχαγωγικζσ εκδθλϊςεισ. Ιδρφει γραφεία και εκτόσ τθσ ζδρασ του υλλόγου με τθν ωσ άνω πλειοψθφία. Μεριμνά για τθν ζκδοςθ περιοδικϊν και ενθμερωτικϊν εντφπων. Προτείνει τα επίτιμα μζλθ του.εκ.ε. ςτθ Γενικι υνζλευςθ. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο οφείλει να φροντίηει για τθν τακτικι τιρθςθ και ενθμζρωςθ του Βιβλίου Μθτρϊου των μελϊν του υλλόγου, το οποίο πρζπει να περιζχει: α. τα πλιρθ ςτοιχεία των μελϊν β. τθν θμεροχρονολογία εγγραφισ και εξόδου των μελϊν και γ. τισ ςχετικζσ με κάκε μζλοσ αποφάςεισ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, τθσ Γενικισ υνζλευςθσ και του Πεικαρχικοφ υμβουλίου. Αποφαςίηει για τθν άςκθςθ αγωγϊν και προςφυγϊν για τθν προάςπιςθ των ςυμφερόντων του υλλόγου ι για τθν απόκρουςθ τζτοιων, ςτρεφόμενων κατά του νομικοφ προςϊπου του υλλόγου, κακϊσ και για κάκε ζνδικο μζςο ι παραίτθςθ από αυτό και για κάκε δικαιοπραξία που αφορά τα ςυμφζροντα του υλλόγου. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο δφναται με ςυγκεκριμζνεσ αποφάςεισ του, οι οποίεσ υπόκεινται ςε ανάκλθςθ, να μεταβιβάηει οριςμζνεσ από τισ παραπάνω αρμοδιότθτζσ του ςτον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γενικό Γραμματζα και τον Σαμία, ορίηοντασ ςυγχρόνωσ και ςε ποιουσ από αυτοφσ τισ μεταβιβάηει, αν ενεργοφν

23 από κοινοφ ωσ Διοικοφςα Επιτροπι ι χωριςτά ο κακζνασ κακϊσ και τθν ζκταςθ των αρμοδιοτιτων αυτϊν. Επιλαμβάνεται κάκε κζματοσ που ςχετίηεται με το.εκ.ε.» Άρκρο 16 ο : Σο περιεχόμενο του ιδθ υπάρχοντοσ υπ αρικμ. 16 άρκρου του Καταςτατικοφ, υπό τον τίτλο «ΑΡΜΟΔΙΟΣΗΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΤ», διαμορφϊνεται ωσ εξισ: «Ο Πρόεδροσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου: υγκαλεί - ομοφ με το Γενικό Γραμματζα - προεδρεφει και διευκφνει τισ ςυνεδριάςεισ του Διοικθτικοφ υμβουλίου. ε περίπτωςθ απουςίασ του, τισ ςυνεδριάςεισ διευκφνει ο Αντιπρόεδροσ και ςε περίπτωςθ απουςίασ και του τελευταίου, το πρεςβφτερο από τα παριςτάμενα μζλθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου. Δίνει λόγο ςε όςουσ το ηθτοφν με τθ ςειρά και τον αφαιρεί από τουσ ομιλθτζσ που βρίςκονται εκτόσ κζματοσ ι απρεποφν. Θζτει τα ηθτιματα ςε ψθφοφορία. υγκαλεί ομοφ με το Γενικό Γραμματζα τισ Γενικζσ υνελεφςεισ ςε τακτικζσ ι ζκτακτεσ ςυνεδριάςεισ. Εκπροςωπεί το.εκ.ε. δικαςτικϊσ και εξωδίκωσ, Ενϊπιον των τρίτων ι κρατικϊν αρχϊν, εκτόσ αν για ςυγκεκριμζνθ περίπτωςθ αποφαςίςει διαφορετικά το Διοικθτικό υμβοφλιο ι θ Γενικι υνζλευςθ. υνομολογεί και υπογράφει ςυμβάςεισ, εκτελϊντασ αποφάςεισ του Διοικθτικοφ υμβουλίου. Αναλαμβάνει, διαχειρίηεται και εκτελεί όςεσ αρμοδιότθτεσ του αναλογοφν ςφμφωνα με το άρκρο 9 του παρόντοσ καταςτατικοφ περί «Οικονομικισ Διαχείριςθσ» Ελζγχει τα βιβλία του Σαμείου. Καλεί τθν ελεγκτικι Επιτροπι για ζλεγχο των οικονομικϊν του υλλόγου.

24 Μετά από ςφμφωνθ γνϊμθ τθσ πλειοψθφίασ των μελϊν του Διοικθτικοφ υμβουλίου, διορίηει και παφει το βοθκθτικό προςωπικό του υλλόγου. Φροντίηει για τθν τιρθςθ και εφαρμογι του παρόντοσ καταςτατικοφ, τυχόν εςωτερικϊν κανονιςμϊν του υλλόγου, των αποφάςεων των Γενικϊν υνελεφςεων και του Διοικθτικοφ υμβουλίου, λαμβάνοντασ κάκε απαραίτθτο μζτρο προσ εξαςφάλιςθ των ςυμφερόντων του υλλόγου, ακόμθ και χωρίσ απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, ζαν από τθν αναβολι κινδυνεφουν ςοβαρά τα ςυμφζροντά του υλλόγου. Αποφαςίηει τθν ανάκεςθ αρμοδιοτιτων του ςτον Αντιπρόεδρο ι ςε οποιοδιποτε ζτερο μζλοσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου. Ενεργεί οποιαδιποτε πράξθ δεν ανατίκεται ςε άλλο μζλοσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου ι ςε άλλο όργανο του υλλόγου.» Άρκρο 17 ο : Προςτίκεται νζο άρκρο υπ αρικμ. 17 ο του Καταςτατικοφ, υπό τον τίτλο «ΑΡΜΟΔΙΟΣΗΣΕ ΑΝΣΙΠΡΟΕΔΡΟΤ» και το εξισ περιεχόμενο: «Ο Αντιπρόεδροσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου: αναπλθρϊνει κακ ολοκλθρία τον Πρόεδρο ςτισ περιπτϊςεισ απουςίασ ι κωλφματοσ του δεφτερου. αναλαμβάνει τμιμα των αρμοδιοτιτων του Προζδρου, ςτθν περίπτωςθ κατά τθν οποία ο δεφτεροσ του εκχωριςει εγγράφωσ. αυτοδικαίωσ καταλαμβάνει τθ κζςθ του Προζδρου για τον υπολειπόμενο χρόνο τθσ κθτείασ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, ςε περίπτωςθ παραιτιςεωσ του Προζδρου από το αξίωμά του ι αποχωριςεϊσ του για οποιονδιποτε λόγο. τθν περίπτωςθ κωλφματοσ ι αρνιςεωσ αυτοφ, τθ κζςθ του καταλαμβάνει ο πρεςβφτεροσ από τα παριςτάμενα μζλθ.» Άρκρο 18 ο : Σο ιδθ υπάρχον υπ αρικμ. 17 άρκρο του Καταςτατικοφ υπό τον τίτλο «ΑΡΜΟΔΙΟΣΗΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤ ΓΡΑΜΜΑΣΕΑ», μεταβάλλεται ςε 18 ο, αλλά το περιεχόμενό του παραμζνει ωσ ζχει.

25 Άρκρο 19 ο : Σο ιδθ υπάρχον υπ αρικμ. 18 άρκρο του Καταςτατικοφ, μεταβάλλεται ςε 19, υπό τον τίτλο «ΑΡΜΟΔΙΟΣΗΣΕ ΣΑΜΙΑ» και το εξισ περιεχόμενο: «Ο Σαμίασ του Διοικθτικοφ υμβουλίου του.εκ.ε.: Ζχει τθ διαχείριςθ των οικονομικϊν του υλλόγου. Αναλαμβάνει, διαχειρίηεται και εκτελεί όςεσ αρμοδιότθτεσ του αναλογοφν ςφμφωνα με το άρκρο 9 του παρόντοσ καταςτατικοφ περί «Οικονομικισ Διαχείριςθσ» Θζτει ςτθ διάκεςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, του Προζδρου του Διοικθτικοφ υμβουλίου, τθσ Ελεγκτικισ Επιτροπισ και τθσ Γενικισ υνελεφςεωσ κάκε ςτοιχείο που κα του ηθτθκεί και αφορά τθν οικονομικι κατάςταςθ του.εκ.ε. Σθρεί τα βιβλία που ορίηει ο νόμοσ και το παρόν Καταςτατικό. Τποβάλλει κάκε τρίμθνο ςυνοπτικι περιγραφι των οικονομικϊν του υλλόγου και ενθμερϊνει το Διοικθτικό υμβοφλιο αναφορικά με τθν ανταπόκριςθ ςτα προβλεπόμενα του Προχπολογιςμοφ που ζχει εγκρικεί από τθ Γενικι υνζλευςθ του υλλόγου. υντάςςει τον ετιςιο Ιςολογιςμό και τον Προχπολογιςμό του επομζνου ζτουσ και τουσ υποβάλλει προσ ζγκριςθ ςτο Διοικθτικό υμβοφλιο. Είναι υπόλογοσ και ζχει ποινικζσ και αςτικζσ ευκφνεσ για κάκε απϊλεια χρθμάτων ι πλθρωμι χωρίσ ζνταλμα ι απόδειξθ. Τπζχει πάντοτε τθν ευκφνθ τθσ χρθςτισ οικονομικισ διαχείριςθσ των πόρων του υλλόγου, ςφμφωνα με τισ αποφάςεισ του Διοικθτικοφ υμβουλίου. Μεριμνά για τθν είςπραξθ των ετιςιων ςυνδρομϊν και τθρεί ενιμερο το Διοικθτικό υμβοφλιο για τισ λθξιπρόκεςμεσ. Τπζρβαςθ των ορίων του προχπολογιςμοφ επιτρζπεται μόνο αν το επιβάλλουν ειδικζσ περιςτάςεισ, οπότε τοφτο εγκρίνεται από το Διοικθτικό υμβοφλιο και θ ευκφνθ τθσ υπζρβαςθσ αναλαμβάνεται από αυτό.

26 ε περίπτωςθ απουςίασ του ι κωλφματόσ του, αναπλθρϊνεται από ζναν από τουσ υμβοφλουσ που ορίηεται από το Διοικθτικό υμβοφλιο.» ΗΜ. Σο ιδθ υπάρχον υπ αρικ, 19 άρκρο υπό τον τίτλο «ΕΚΛΟΓΗ ΑΙΡΕΣΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΟΤ.ΕΚ.Ε. καταργείται, κακϊσ το περιεχόμενό του περιλαμβάνεται ςτο άρκρο υπό τον τίτλο «ΑΡΧΑΙΡΕΙΕ» Άρκρο 20 ο : Σο ιδθ υπάρχον υπ αρικμ. 20 άρκρο του Καταςτατικοφ, μετονομάηεται ςε «ΤΓΚΡΟΣΗΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΕΩΝ - ΑΡΜΟΔΙΟΣΗΣΕ ΕΛΕΓΚΣΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ» και το εξισ περιεχόμενο: «Η Ελεγκτικι Επιτροπι αποτελείται από τρία (3) τακτικά και δφο (2) αναπλθρωματικά μζλθ του υλλόγου, τα οποία εκλζγονται ζπειτα από αρχαιρεςίεσ, που διεξάγονται ταυτόχρονα με τισ αρχαιρεςίεσ εκλογισ του Διοικθτικοφ υμβουλίου και του Πεικαρχικοφ υμβουλίου. Η κθτεία τθσ είναι τριετισ. τθν πρϊτθ ςυνεδρίαςι τθσ μετά τθν εκλογι, εκλζγει τον Πρόεδρό τθσ, ο οποίοσ διευκφνει τισ εργαςίεσ τθσ. Σα πρακτικά τθσ εκλογισ του Προζδρου υποβάλλονται ςτο Διοικθτικό υμβοφλιο και καταχωροφνται ςτα πρακτικά του τελευταίου. ε περίπτωςθ παραίτθςθσ μζλουσ τθσ, ορίηεται εισ εκ των επιλαχόντων κατά τισ αρχαιρεςίεσ και κατά τθ ςειρά επιτυχίασ τουσ. Σα μζλθ τθσ δε δφνανται να είναι ταυτόχρονα και μζλθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου ι το Πεικαρχικοφ υμβουλίου. Εποπτεφει και ελζγχει τισ οικονομικζσ διαχειριςτικζσ και λοιπζσ πράξεισ του Διοικθτικοφ υμβουλίου και του Σαμία, κυρίωσ δε επιβλζπει αν αυτζσ ςυμφωνοφν με τισ διατάξεισ του Νόμου, του παρόντοσ Καταςτατικοφ και τισ αποφάςεισ τθσ Γενικισ υνζλευςθσ. Αςκεί τα κακικοντά τθσ ςυλλογικά και ζχει απόλυτθ πρωτοβουλία ζρευνασ και ελζγχου. Δικαιοφται να εξετάηει τα ςχετικά με τθν οικονομικι κατάςταςθ ζγγραφα και βιβλία του υλλόγου και να ελζγχει το ταμείο και τα αποκεματικά του υλλόγου.

27 Σθρεί Βιβλίο Πρακτικϊν, ςτο οποίο καταχωροφνται οι ςχετικζσ εκκζςεισ τθσ προσ τθ Γενικι υνζλευςθ. Ελζγχει τθν οικονομικι κατάςταςθ του υλλόγου και ςυντάςςει ςχετικι ζκκεςθ, τθν οποία κζτει υπόψθ τθσ Γενικισ υνζλευςθσ των μελϊν, το αργότερο εντόσ δφο (2) μθνϊν από τθ λιξθ του οικονομικοφ ζτουσ. Ο ζλεγχοσ αυτόσ ενεργείται μετά από παραγγελία ι αυτεπαγγζλτωσ οποτεδιποτε. Τποχρεωτικά διενεργείται ζλεγχοσ πάντοτε κατά τθ λιξθ του οικονομικοφ ζτουσ, προκειμζνου με ςχετικι ζκκεςθ που ανακοινϊνεται ςτα μζλθ του υλλόγου πζντε (5) τουλάχιςτον θμζρεσ πριν από τθ ςφγκλθςθ τθσ Γενικισ υνζλευςθσ, να τεκοφν υπόψθ του υλλόγου τα πορίςματα. Η Ελεγκτικι Επιτροπι, ςε περίπτωςθ διαπίςτωςθσ διαχειριςτικϊν ανωμαλιϊν, με ζγγραφο που απευκφνεται προσ το Διοικθτικό υμβοφλιο, αιτείται τθ ςφγκλθςθ τθσ Γενικισ υνελεφςεωσ, προκειμζνου να κζςει υπόψθ τθσ τα πορίςματα. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο, ςτθν περίπτωςθ αυτι, οφείλει να ςυγκαλζςει Γενικι υνζλευςθ εντόσ είκοςι (20) θμερολογιακϊν θμερϊν.» Άρκρο 21 ο : Σα ιδθ υπάρχοντα υπ αρικμ. 7 (Πεικαρχικόσ Ζλεγχοσ) και 8 (Διαγραφι Μελϊν) άρκρα του Καταςτατικοφ καταργοφνται και το περιεχόμενό τουσ εντάςςεται ςτο υπ αρικμ. 21 Άρκρο, υπό τον τίτλο «ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ» και το εξισ περιεχόμενο: Α. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Ο πεικαρχικόσ ζλεγχοσ των μελϊν του υλλόγου αςκείται από Πεικαρχικό υμβοφλιο, το οποίο απαρτίηεται από τρία (3) τακτικά και δφο (2) αναπλθρωματικά μζλθ. Σα μζλθ του Πεικαρχικοφ υμβουλίου πρζπει είτε να διακζτουν αποδεδειγμζνθ πενταετι τουλάχιςτον εναςχόλθςθ με τθν εκτιμθτικι και να τυγχάνουν μζλθ του Μθτρϊου Πιςτοποιθμζνων Εκτιμθτϊν του Τπουργείου Οικονομικϊν ( εφόςον αυτό υφίςταται) είτε να είναι κάτοχοι διεκνοφσ ι ευρωπαϊκισ αναγνϊριςθσ εκτιμθτικισ.

28 Σο Πεικαρχικό υμβοφλιο εκλζγεται με μυςτικι ψθφοφορία από τθ Γενικι υνζλευςθ κάκε τρία (3) ζτθ, ταυτόχρονα με τισ αρχαιρεςίεσ για τθν ανάδειξθ των μελϊν του Διοικθτικοφ υμβουλίου και τθσ Ελεγκτικισ Επιτροπισ. ε εξαιρετικζσ περιπτϊςεισ, το Πεικαρχικό υμβοφλιο κατά τθν κρίςθ τουπαραπζμπει πεικαρχικά παραπτϊματα ςτθ Γενικι υνζλευςθ, κακϊσ και όταν ο πεικαρχικόσ ζλεγχοσ αςκείται ςε μζλοσ του ίδιου του Πεικαρχικοφ υμβουλίου. ε κάκε περίπτωςθ και ανεξάρτθτα από τθ ςε αυτό το άρκρο περιγραφόμενθ διαδικαςία, θ Γενικι υνζλευςθ ζχει το δικαίωμα να αποφαςίςει τθ διαγραφι μζλουσ από το φλλογο για ςπουδαίο λόγο, ςφμφωνα με τισ διατάξεισ του άρκρου 88 εδ. 2 ΑΚ. Β. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΣΩΜΑΣΑ Η διαδικαςία του πεικαρχικοφ ελζγχου κινείται αυτεπαγγζλτωσ από το ίδιο το Πεικαρχικό υμβοφλιο ι κατόπιν ςχετικισ καταγγελίασ ι κατόπιν απόφαςθσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου ι τθσ Γενικισ υνζλευςθσ: Για ενζργειεσ ι παραλείψεισ που υποδθλϊνουν ςυμπεριφορά αςυμβίβαςτθ προσ τθν ιδιότθτα του μζλουσ του υλλόγου ι βλαπτικι των ςυμφερόντων και των ςκοπϊν του. Για ενζργειεσ ι παραλείψεισ που ςυνιςτοφν παράβαςθ του παρόντοσ Καταςτατικοφ, των διατάξεων του Νόμου, των αποφάςεων των Γενικϊν υνελεφςεων, του Διοικθτικοφ υμβουλίου και των κανόνων Δεοντολογίασ των Εκτιμθτϊν. Για τυχόν ςυνδρομι ςτο πρόςωπο μζλουσ των ςτοιχείων και προχποκζςεων που προβλζπονται ωσ γενικοί λόγοι που κωλφουν τθν εγγραφι του ωσ μζλοσ του υλλόγου. Για ςυμπεριφορά που απάδει ςτουσ ςκοποφσ του υλλόγου ι είναι αντίκετθ με τισ υποχρεϊςεισ του μζλουσ ι δυςφθμεί το φλλογο και τα μζλθ τθσ Διοίκθςθσ αυτοφ Για κακι ςυμπεριφορά προσ άλλα μζλθ ι υπαλλιλουσ ι ςυνεργάτεσ του υλλόγου Για οποιαδιποτε ςοβαρι παράβαςθ των υποχρεϊςεων που υπζχει το μζλοσ για τθν εκπλιρωςθ κοινϊν ςκοπϊν. Για ςυμπεριφορά που αντιτίκεται ςτισ αρχζσ τθσ Εκτιμθτικισ, οι οποίεσ αναφζρονται ρθτϊσ και ενδελεχϊσ ςτουσ Κανόνεσ Δεοντολογίασ των Εκτιμθτϊν, κακϊσ και ςτα Ευρωπαϊκά Εκτιμθτικά Πρότυπα (EVS) και ςτα Διεκνι Εκτιμθτικά Πρότυπα (IVS). Για αποδεδειγμζνθ αμζλεια κατά τθν εκτζλεςθ των κακθκόντων του εκτιμθτοφ μζλουσ, ακόμα και όταν δεν αποτελεί βαρφτερθ ποινικϊσ κολάςιμθ πράξθ.

29 τισ ωσ άνω περιπτϊςεισ, το Πεικαρχικό υμβοφλιο δφναται να αποφαςίςει για τθν ποινι που κα του επιβλθκεί, λαμβάνοντασ αποφάςεισ με απόλυτθ πλειοψθφία. Γ. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕ ΠΟΙΝΕ Ο πεικαρχικόσ ζλεγχοσ ςυνίςταται: Α. τθν ζγγραφθ επίπλθξθ Β. τθν προςωρινι αποβολι από το.εκ.ε για χρονικό διάςτθμα μζχρι ενόσ ζτουσ Γ. τθν οριςτικι διαγραφι από το.εκ.ε. Η επιβολι τθσ ποινισ τθσ οριςτικισ διαγραφισ αποφαςίηεται ςε κάκε περίπτωςθ, αν το μζλοσ: - Επί πζντε ςυνεχόμενα ζτθ δεν εκπλθρϊςει τισ οικονομικζσ υποχρεϊςεισ προσ το φλλογο. Η παράλειψθ καταβολισ των ςυνδρομϊν αυτϊν ςυνεπάγεται τθ διαγραφι του με απόφαςθ του Πεικαρχικοφ υμβουλίου, εφόςον το ηθτιςει το Διοικθτικό υμβοφλιο, μετά από - δι οιονδιποτε πρόςφορο τρόπο - ειδοποίθςθ του μζλουσ και προκεςμία δεκαπζντε (15) θμερϊν για τθν τακτοποίθςθ των οφειλϊν του, από τθ λιψθ τθσ ειδοποίθςθσ. - Παφςει να πλθροί τισ προχποκζςεισ εγγραφισ του ςτο φλλογο - Αν καταδικαςτεί αμετάκλθτα για κάποιο από τα αδικιματα που προβλζπονται ςτο άρκρο 4 του παρόντοσ καταςτατικοφ. Μζλοσ που διαγράφεται επανεγγράφεται με απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου αν ζχουν εκλείψει οι λόγοι διαγραφισ του ι αυτοί που απομζνουν είναι ιδθ αςιμαντοι. Η διαγραφι μζλουσ δε ςυνεπάγεται επιςτροφι των κάκε φφςεωσ καταβολϊν αυτοφ προσ το φλλογο. Δ. ΕΞΑΙΡΕΗ ΜΕΛΩΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ Μζλοσ του Πεικαρχικοφ υμβουλίου εξαιρείται από τθν ψθφοφορία για τθν επιβολι πεικαρχικισ ποινισ, αν με το πρόςωπο που κρίνεται:

30 Α. υνδζεται με ςυγγζνεια μζχρι τετάρτου βακμοφ Β. Ζχει ιδιαίτερθ ζχκρα ι φιλία Γ. Ζχει ηθτθκεί θ εξαίρεςι του και ζχει ςυναινζςει το Πεικαρχικό υμβοφλιο. τισ ωσ άνω περιπτϊςεισ το Πεικαρχικό υμβοφλιο καλεί κατά ςειρά επιτυχίασ το αναπλθρωματικό μζλοσ να καταλάβει τθ κζςθ του εξαιρεκζντοσ μζλουσ. Οι διατάξεισ του Κϊδικα Πολιτικισ Δικονομίασ για τθν εξαίρεςθ των δικαςτικϊν λειτουργϊν, ιςχφουν αναλογικά και για τα μζλθ του Πεικαρχικοφ υμβουλίου. Η αίτθςθ εξαίρεςθσ επιδίδεται ςτον Πρόεδρο του Πεικαρχικοφ υμβουλίου Όταν ηθτείται θ εξαίρεςθ ολοκλιρου του Πεικαρχικοφ υμβουλίου ι τόςων από τα μζλθ του ϊςτε να μθν κακίςταται εφικτι θ νόμιμθ ςυγκρότθςι του, θ αίτθςθ υποβάλλεται ςτο Διοικθτικό υμβοφλιο του υλλόγου. ε περίπτωςθ παραδοχισ τθσ αιτιςεωσ, αν δεν υπολείπεται επαρκισ αρικμόσ για τθν αναςυγκρότθςθ του Πεικαρχικοφ υμβουλίου, θ υπόκεςθ παραπζμπεται ςτθ Γενικι υνζλευςθ. Ε. ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΤ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ. Μετά από απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, κατόπιν υποβολισ ςε αυτό καταγγελίασ κατά μζλουσ του υλλόγου ι διαπίςτωςθσ οποιουδιποτε παραπτϊματοσ από το ίδιο το Διοικθτικό υμβοφλιο ι τθ Γενικι υνζλευςθ ι το Πεικαρχικό υμβοφλιο, παραπζμπεται το πεικαρχικό παράπτωμα ςτθν πρϊτθ ςυνεδρίαςθ του Πεικαρχικοφ υμβουλίου, το οποίο αποφαίνεται αιτιολογθμζνα μζςα ςε δεκαπζντε (15) θμζρεσ, αν κα αςκθκεί πεικαρχικι δίωξθ ι όχι. ε καταφατικι περίπτωςθ, το Πεικαρχικό υμβοφλιο αςκεί πρωτοβάκμια πεικαρχικι δικαιοδοςία. ε διάςτθμα τεςςάρων μθνϊν το αργότερο από τθν ζναρξθ τθσ πεικαρχικισ δίωξθσ το Πεικαρχικό υμβοφλιο οφείλει να εκδϊςει οριςτικι απόφαςθ. Αν για τθν ίδια πράξθ ζχει αςκθκεί ποινικι δίωξθ, το Πεικαρχικό υμβοφλιο δεν κωλφεται να εξετάςει τθν ίδια πράξθ και δικαιοφται να αναςτείλει, κατά τθν κρίςθ του, τθν πεικαρχικι δίωξθ, ζωσ τθν ζκδοςθ αμετάκλθτθσ απόφαςθσ από τα ποινικά

31 Δικαςτιρια. Η ακωωτικι ι καταδικαςτικι απόφαςθ του Δικαςτθρίου αποτελεί δεδικαςμζνο για το Πεικαρχικό υμβοφλιο. Σα πεικαρχικά παραπτϊματα κρίνονται και τιμωροφνται από το Πεικαρχικό υμβοφλιο, με τθν επιβολι πεικαρχικισ ποινισ, ανεξάρτθτα από ενδεχόμενθ ποινικι ευκφνθ ι άλλθ ςυνζπεια ςφμφωνα με τθν κείμενθ νομοκεςία. Σα πεικαρχικά παραπτϊματα παραγράφονται μετά από τριετία από τθν τζλεςι τουσ, θ κίνθςθ όμωσ τθσ πεικαρχικισ διαδικαςίασ κακϊσ και θ κίνθςθ ενδεχόμενθσ ποινικισ δίωξθσ διακόπτει τθν παραγραφι. Σο Πεικαρχικό υμβοφλιο δφναται με απόφαςι του να διατάξει τθν αναςτολι τθσ πεικαρχικισ δίωξθσ, εφόςον εκκρεμεί ποινικι δίωξθ και μζχρι το τζλοσ αυτισ. τθν περίπτωςθ αυτι ο χρόνοσ παραγραφισ του πεικαρχικοφ παραπτϊματοσ δε ςυμπλθρϊνεται προτοφ περάςει ζνα ζτοσ από τθν τελεςιδικία τθσ απόφαςθσ του αρμοδίωσ επιλθφκζντασ ποινικοφ δικαςτθρίου. Σο Πεικαρχικό υμβοφλιο ενεργεί κάκε αναγκαία εξζταςθ με κάποιο από τα μζλθ του, το οποίο ορίηεται ωσ ειςθγθτισ. Ο ειςθγθτισ ζχει τθν εξουςία να καλεί και να εξετάηει μάρτυρεσ ενόρκωσ. Πεικαρχικι ποινι δεν επιβάλλεται πριν απολογθκεί ι κλθκεί εμπροκζςμωσ προσ απολογία και δεν εμφανιςτεί το μζλοσ που διϊκεται πεικαρχικά. Ο Πρόεδροσ του Πεικαρχικοφ υμβουλίου είναι υποχρεωμζνοσ να καλεί το μζλοσ που διϊκεται πεικαρχικά με κλιςθ, θ οποία του κοινοποιείται με οιονδιποτε πρόςφορο τρόπο, προκειμζνου να λάβει γνϊςθ του κατθγορθτθρίου, το οποίο ςυνετάγθ από τον ειςθγθτι. Η προκεςμία για απολογία δεν μπορεί να είναι μεγαλφτερθ των δζκα (10) θμερολογιακϊν θμερϊν και μικρότερθ των τριϊν από τθν κοινοποίθςθ τθσ κλιςθσ προσ απολογία. Κανζνα μζλοσ του υλλόγου δε δφναται να τιμωρθκεί πεικαρχικά χωρίσ απολογία. τθν περίπτωςθ αδικαιολόγθτθσ παράλειψθσ υποβολισ τθσ απολογίασ εντόσ τθσ ταχκείςασ από το Πεικαρχικό υμβοφλιο προκεςμίασ, το Πεικαρχικό υμβοφλιο

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 3649/14.05.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 3649/14.05. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Σου ωματείου Εκελοντϊν Αιμοδοτϊν Ν. Ροδόπθσ (που εδρεφει ςτθν Κομοτθνι) Κδρυςθ- Επωνυμία - ζδρα Άρθρο 1ο Ιδρφεται ωματείο μθ κερδοςκοπικό χαρακτιρα με τθν επωνυμία: ωματείο Εκελοντϊν

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΛΙΑ ΣΟΤ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΠΙ ΣΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ΣΗ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. ΣΗ 10 θσ ΙΟΤΝΙΟΤ (Νόμοσ 3884/2010)

ΧΟΛΙΑ ΣΟΤ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΠΙ ΣΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ΣΗ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. ΣΗ 10 θσ ΙΟΤΝΙΟΤ (Νόμοσ 3884/2010) ΧΟΛΙΑ ΣΟΤ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΠΙ ΣΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ΣΗ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΣΗ 29 θσ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΣΗ 10 θσ ΙΟΤΝΙΟΤ 2011 (Νόμοσ 3884/2010) 1. Τποβολι και

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ χζδιο προτεινομζνων αποφάςεων επί των κεμάτων τθσ θμερθςίασ διατάξεωσ τθσ ετιςιασ Σακτικισ Γενικισ υνζλευςθσ των μετόχων τθσ 17 θσ Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ. Κεφάλαιο Α Ίδρυςθ Επωνυμία Ζδρα - Σιμα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ. Κεφάλαιο Α Ίδρυςθ Επωνυμία Ζδρα - Σιμα ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ Κεφάλαιο Α Ίδρυςθ Επωνυμία Ζδρα - Σιμα Άρκρο 1 ο Συνιςτάται επιςτθμονικό, μθ κερδοςκοπικό ςωματείο με τθν επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Κ.Α.)»

Διαβάστε περισσότερα

2) Η βεβαίωςθ οφειλισ χορθγείται όταν μεταβιβάηεται ακίνθτο, υπό τισ παρακάτω προχποκζςεισ που πρζπει να ςυντρζχουν ςωρευτικά:

2) Η βεβαίωςθ οφειλισ χορθγείται όταν μεταβιβάηεται ακίνθτο, υπό τισ παρακάτω προχποκζςεισ που πρζπει να ςυντρζχουν ςωρευτικά: ΡΟΛ. 1084 Βεβαίωςθ οφειλισ για χρζθ προσ το Δθμόςιο. Ο ΥΦΥΡΟΥΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ζχοντασ υπόψθ: 1. Τισ διατάξεισ του άρκρου 26 του Ν. 1882/1990 (ΦΕΚ 43 Αϋ) και ειδικότερα τθσ παραγράφου 8 αυτοφ, όπωσ ιςχφουν,

Διαβάστε περισσότερα

Tα ζντυπα που αναφζρονται πιο κάτω κακϊσ και άλλεσ ςχετικζσ πλθροφορίεσ είναι διακζςιμα ςτο Portal ςτθν προςωπικι ςελίδα του κακενόσ «My Portal».

Tα ζντυπα που αναφζρονται πιο κάτω κακϊσ και άλλεσ ςχετικζσ πλθροφορίεσ είναι διακζςιμα ςτο Portal ςτθν προςωπικι ςελίδα του κακενόσ «My Portal». Λευκωςία, 8 Φεβρουαρίου 2016 ΕΓΚΤΚΛΙΟΙ ΔΑΔ Φ.311.12/5/2016 Προσ όλο το Προςωπικό Συγκροτιματοσ Τράπεηασ Κφπρου Αγαπθτοί ςυνάδελφοι ΘΕΜΑ: ΧΕΔΙΟ ΕΘΕΛΟΤΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΗ Σε ςυνζχεια τθσ ανακοίνωςθσ του Διευκφνοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ JEANNE D ARC. Άρθρο 1 ο. Επωνυμία. Άρθρο 2 ο

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ JEANNE D ARC. Άρθρο 1 ο. Επωνυμία. Άρθρο 2 ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ JEANNE D ARC Άρθρο 1 ο Επωνυμία Το Σωματείο με τθν επωνυμία «Σφλλογοσ Γονζων και Κθδεμόνων των μακθτϊν τθσ Ελλθνογαλλλικισ Σχολισ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ. Του Σωματείου με τθν επωνυμία «Πανελλήνιοσ ύλλογοσ Αςθενών με Ψωρίαςη και Ψωριαςική Αρθρίτιδα» και τον διακριτικό τίτλο «Επιδζρμια»

ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ. Του Σωματείου με τθν επωνυμία «Πανελλήνιοσ ύλλογοσ Αςθενών με Ψωρίαςη και Ψωριαςική Αρθρίτιδα» και τον διακριτικό τίτλο «Επιδζρμια» ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ Του Σωματείου με τθν επωνυμία «Πανελλήνιοσ ύλλογοσ Αςθενών με Ψωρίαςη και Ψωριαςική Αρθρίτιδα» και τον διακριτικό τίτλο «Επιδζρμια» Α ΜΕΡΟ ΤΣΑΗ, ΕΔΡΑ, ΚΟΠΟ, ΜΕΑ, ΠΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1: ΙΔΡΤΗ-ΕΠΩΝΤΜΙΑ-ΕΔΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόςκληςη Εκδήλωςησ Ενδιαφζροντοσ. για την πλήρωςη πζντε (5) θζςεων τησ Επιτροπήσ Ηθικήσ και Δεοντολογίασ του ΕΚΕΒΕ Φλζμιγκ

Πρόςκληςη Εκδήλωςησ Ενδιαφζροντοσ. για την πλήρωςη πζντε (5) θζςεων τησ Επιτροπήσ Ηθικήσ και Δεοντολογίασ του ΕΚΕΒΕ Φλζμιγκ Πρόςκληςη Εκδήλωςησ Ενδιαφζροντοσ για την πλήρωςη πζντε (5) θζςεων τησ Επιτροπήσ Ηθικήσ και Δεοντολογίασ του ΕΚΕΒΕ Φλζμιγκ Το Διοικθτικό Συμβοφλιο του ΕΚΕΒΕ Φλζμιγκ, ςφμφωνα με απόφαςθ τθσ 210θσ/22.11.2018

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ)

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ) ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ) Το καταςτατικό που ακολουκεί αποτελεί γενικό υπόδειγμα. Τα καταςτατικά πρζπει να εξειδικευκοφν ανάλογα με τα εξισ: 1. Αν ιδρφονται μόνον από

Διαβάστε περισσότερα

Επί του υπ αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2186/

Επί του υπ αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2186/ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705, e-mail :pzygouris@gmail.com Επί του υπ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του με αρικμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΤΣΗΜΑΣΟ ΑΡΧΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΤΣΗΜΑΣΟ ΑΡΧΑΙΡΕΙΩΝ ΕΝΔΟΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑΚΟ ΔΙΚΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΤΣΗΜΑΣΟ ΑΡΧΑΙΡΕΙΩΝ Εγχειρίδιο διαχειριςτι Πάτρα, Δεκζμβριοσ 2011 το κάτω μζροσ ςτο μενοφ τθσ ςελίδασ διαχείριςθσ, υπάρχει θ επιλογι αρχαιρεςίεσ. Χρθςιμοποιϊντασ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Φραγκοφδθ 11 και Αλ.Πάντου TK 101 63 Καλλικζα Αττικισ Πλθρ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΣΑ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

ΘΕΜΑΣΑ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΠΡΟΚΛΗΗ ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ "Γ.Ε. ΔΗΜΗΣΡΙΟΤ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ" ΚΑΙ δ.τ. " Γ.Ε. ΔΗΜΗΣΡΙΟΤ Α.Ε.Ε." Ε ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΣΗΝ 30 η ΑΠΡΙΛΙΟΤ 2014 Aρ.M.A.E. 15353/06/B/87/07

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Εκδότθσ (Ρλιρθσ επωνυμία Ριςτωτικοφ Ιδρφματοσ. / ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΤΘΤΑ ΑΡΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ - ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΝΤΑΞΘΣ ΜΘΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΟΛΘΡΤΩΝ ΔΘΜΟΣΙΩΝ ΕΓΩΝ (Ε.Τ.Α.Α.-Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΘΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ

ΕΘΝΘΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ ΕΘΝΘΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΣΑΚΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ τθσ 19θσ Απριλίου 2013, θμζρα Παραςκευι και ϊρα 13:00 (Α Επαναλθπτικι Γ.. τθσ 24θσ Απριλίου 2013, θμζρα Σετάρτθ και ϊρα 13:00 & Β Επαναλθπτικι

Διαβάστε περισσότερα

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Στθ ΓϋΛυκείου οι Ομάδεσ Προςανατολιςμοφ είναι τρεισ:

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Στθ ΓϋΛυκείου οι Ομάδεσ Προςανατολιςμοφ είναι τρεισ: Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Στθ ΓϋΛυκείου οι Ομάδεσ Προςανατολιςμοφ είναι τρεισ: 1. Ομάδα Ανκρωπιςτικών Σπουδών 2. Ομάδα Οικονομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών & Παιδαγωγικών Σπουδών 3. Ομάδα Θετικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ ΣΗ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΕΡΩΣΗΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΣΗΕΙ ΓΙΑ ΣΟΤ ΜΕΣΟΧΟΤ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ ΣΗ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΕΡΩΣΗΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΣΗΕΙ ΓΙΑ ΣΟΤ ΜΕΣΟΧΟΤ ΕΘΝΙΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ ΣΗ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΕΡΩΣΗΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΣΗΕΙ ΓΙΑ ΣΟΤ ΜΕΣΟΧΟΤ Α. Πρόςβαςθ ςε πλθροφόρθςθ 1. Πϊσ μπορϊ να ενθμερωκϊ ςχετικά με τθν Ημεριςια Διάταξθ τθσ Σακτικισ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του ερωτιματοσ του με αρικμ. πρωτ. εις. ΕΔΕΥΑ 1893/

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του ερωτιματοσ του με αρικμ. πρωτ. εις. ΕΔΕΥΑ 1893/ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ ΚΙΝ:6977506705 Επί του ερωτιματοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΕΠΕΝΔΤΣΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ

ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΕΠΕΝΔΤΣΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΣΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΙΚΗ ΑΦΑΛΙΗ ΤΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΤΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ (Σ.Ε.Α.Τ.Φ.Ε.-ΝΠΙΔ) Καθολικός διάδοχος του τ. Σομέα Ε.Α.Τ.Φ.Ε. του τ. Ν.Π.Δ.Δ. Σ.Ε.Α.Ι.Σ. ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΕΠΕΝΔΤΣΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ 2015 Χαλκοκονδφλθ

Διαβάστε περισσότερα

Ν. 2716/1999 Τίτλοσ:Ανάπτυξη και εκςυγχρονιςμόσ των υπηρεςιϊν ψυχικήσ υγείασ και άλλεσ διατάξεισ.

Ν. 2716/1999 Τίτλοσ:Ανάπτυξη και εκςυγχρονιςμόσ των υπηρεςιϊν ψυχικήσ υγείασ και άλλεσ διατάξεισ. Ν. 2716/1999 Τίτλοσ:Ανάπτυξη και εκςυγχρονιςμόσ των υπηρεςιϊν ψυχικήσ υγείασ και άλλεσ διατάξεισ. Αρθρο: 12 Τίτλοσ Αρθρου: Κοινωνικοί Συνεταιριςμοί Περιοριςμζνθσ Ευκφνθσ (Κοι.Σ.Π.Ε.) Κείμενο Αρθρου 1.

Διαβάστε περισσότερα

OMIΛOΣ EΠIXEIPHΣEΩN KPEATOΣ

OMIΛOΣ EΠIXEIPHΣEΩN KPEATOΣ Π Ρ Ο Κ Λ Η Η Σων μετόχων τθσ Ανϊνυμθσ Εταιρείασ με τθν επωνυμία ΚΡΕΣΑ ΦΑΡΜ ΑΝΩΝΤΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΡ. Μ.Α.Ε. 11867/06/Β/86/38 ε Σακτικι Γενικι υνζλευςθ φμφωνα με το νόμο και το καταςτατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ Δ.Ε.Τ.Α. ΜΕΩ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΘΕΜΑ:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ Δ.Ε.Τ.Α. ΜΕΩ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΘΕΜΑ: ΠΑΝΟ ΗΤΓΟΤΡΘ - ΔΙΚΘΓΟΡΟ ΑΘΘΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΘ ΕΝΩΘ ΔΘΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΘΝΑ ΣΘΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ. Τπόδειγμα 1: Μθνιαία ςυνοπτικι ζκκεςθ απλιρωτων και λθξιπροκζςμων υποχρεϊςεων Φορζα Κεντρικισ Διοίκθςθσ

ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ. Τπόδειγμα 1: Μθνιαία ςυνοπτικι ζκκεςθ απλιρωτων και λθξιπροκζςμων υποχρεϊςεων Φορζα Κεντρικισ Διοίκθςθσ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Τπόδειγμα 1: Μθνιαία ςυνοπτικι ζκκεςθ απλιρωτων και λθξιπροκζςμων υποχρεϊςεων Φορζα Κεντρικισ Διοίκθςθσ 3 ΤΠΟΔΕΚΓΜΑ 1 ΜΗΝΚΑΚΑ ΤΝΟΠΣΚΚΗ ΕΚΙΕΗ ΑΠΛΗΡΩΣΩΝ ΚΑΚ ΛΗΞΚΠΡΟΙΕΜΩΝ ΤΠΟΧΡΕΩΕΩΝ ΦΟΡΕΑ ΚΕΝΣΡΚΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ. (ςφμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2 β του κ.ν. 2190/1920, όπωσ ιςχφει) ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ

ΠΡΟΚΛΗΗ. (ςφμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2 β του κ.ν. 2190/1920, όπωσ ιςχφει) ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΗ (ςφμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2 β του κ.ν. 2190/1920, όπωσ ιςχφει) ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ NEUROSOFT ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΟΓΙΜΙΚΟΤ ΣΗΝ ΕΣΗΙΑ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

φντομη Παρουςίαςη epr.gr

φντομη Παρουςίαςη epr.gr φντομη Παρουςίαςη epr.gr Ζνα νζο διαδικτυακό εργαλείο που ζρχεται να αλλάξει τα δεδομζνα τθσ εταιρικισ επικοινωνίασ Ιοφνιοσ 2009 - Ζκδοςθ 1.3 Σι είναι το epr.gr To epr.gr αποτελεί τθν πρϊτθ διαδικτυακι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΘΜΟ ΙΩΑΝΝΙΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΘΕΜΑ : «Ζγκριςη του Σαμειακοφ Απολογιςμοφ και Ιςολογιςμοφ ζτουσ 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΣΗΣΕΟ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ

ΑΝΑΡΣΗΣΕΟ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΑΝΑΡΣΗΣΕΟ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Φραγκοφδθ 11 και Αλ.Πάντου TK 101 63 Καλλικζα Αττικισ

Διαβάστε περισσότερα

3. Σισ διατάξεισ του άρκρου 14 του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ 45/Αϋ/9.3.1999) «Κφρωςθ του Κϊδικα Διοικθτικισ Διαδικαςίασ και άλλεσ διατάξεισ».

3. Σισ διατάξεισ του άρκρου 14 του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ 45/Αϋ/9.3.1999) «Κφρωςθ του Κϊδικα Διοικθτικισ Διαδικαςίασ και άλλεσ διατάξεισ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΟΙΚΘΣΙΚΟ ΣΟΜΕΑ ΑΝΩΣΑΣΘ ΕΚΠΑΙΔΕΤΘ ΔΙΕΤΘΤΝΘ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ ΑΝΩΣΑΣΘ ΠΑΝΕΠΙΣΘΜΙΑΚΘ ΕΚΠΑΙΔΕΤΘ ΣΜΘΜΑ Α ΑΝΩΣΕΡΟΤ ΔΙΔΑΚΣΙΚΟΤ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χριςθσ: Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων Τροφίμων

Εγχειρίδιο Χριςθσ: Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων Τροφίμων Εγχειρίδιο Χριςθσ: Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων ΕΚΔΟΣΗ 1.0 Περιεχόμενα Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων...

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2170/3.3.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2170/3.3. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ93Χ-Ζ3Ζ Ακινα,23 Σεπτεμβρίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΕΚ/ΤΜ.Β/Φ.4.1/10/οικ

ΑΔΑ: ΒΛ93Χ-Ζ3Ζ Ακινα,23 Σεπτεμβρίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΕΚ/ΤΜ.Β/Φ.4.1/10/οικ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΜΕΣΑΡΡΤΘΜΙΗ & ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΚΑΣΑΣΑΗ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ ΑΔΑ: ΒΛ93Χ-Ζ3Ζ Ακινα,23 Σεπτεμβρίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΕΚ/ΤΜ.Β/Φ.4.1/10/οικ. 25699 ΠΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Θζμα 3o: Σφνταξθ ζκκεςθσ υλοποίθςθσ προχπολογιςμοφ για το Βϋ τρίμθνο του 2014. (Αρ. απόφαςθσ 218/2014)

Θζμα 3o: Σφνταξθ ζκκεςθσ υλοποίθςθσ προχπολογιςμοφ για το Βϋ τρίμθνο του 2014. (Αρ. απόφαςθσ 218/2014) ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ ΑΡΟΣΡΑΣΜΑ ΑΡΟ ΤΟ ΑΙΘ. 29/2014 ΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΙΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΡΙΤΟΡΗΣ τθν μίνκθ και ςτο Δθμοτικό κατάςτθμα ςιμερα τθν (16 θ ) του μθνόσ Ιουλίου του ζτουσ 2014 θμζρα τθσ εβδομάδοσ Σετάρτθ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΥ0ΟΞΘΩ-ΖΓΞ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

ΑΔΑ: ΒΙΥ0ΟΞΘΩ-ΖΓΞ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΜΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΩΣΕΡΙΚΟΤ Φραγκοφδθ 11 και Αλ.Πάντου

Διαβάστε περισσότερα

B.Δ. 11 OKTΩBPIOY/7 NOEMBPIOY 1957 (ΦEK A/225)

B.Δ. 11 OKTΩBPIOY/7 NOEMBPIOY 1957 (ΦEK A/225) B.Δ. 11 OKTΩBPIOY/7 NOEMBPIOY 1957 (ΦEK A/225) "Σχετικά με την τροποποίηςη και κωδικοποίηςη των διατάξεων περί Iατρικών Συλλόγων και των Πειθαρχικών Συμβουλίων του A.N. 1565/1939". Ζχοντασ υπόψθ τθ διάταξθ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίεσ για την πρόςβαςη των δικαιοφχων ςτο ΟΠΣΑΑ

Οδηγίεσ για την πρόςβαςη των δικαιοφχων ςτο ΟΠΣΑΑ Οδηγίεσ για την πρόςβαςη των δικαιοφχων ςτο ΟΠΣΑΑ 1. Ειςαγωγή Για κάκε Δικαιοφχο που κα πρζπει να ζχει πρόςβαςθ ςτο ΟΠΣΑΑ τθσ περιόδου 2014-2020, απαιτείται η εγγραφή του Φορζα ςτο Σφςτημα Διαχείριςησ

Διαβάστε περισσότερα

Η διαδικαςία επιλογήσ μαθημάτων

Η διαδικαςία επιλογήσ μαθημάτων Η διαδικαςία επιλογήσ μαθημάτων 1. Ηθτιςτε από τθν Κοςμθτεία τθσ χολισ Οικονομικϊν Επιςτθμϊν και Διοίκθςθσ (Κτιριο ΟΕΔ02, 0 όροφοσ, γραφείο 027Α) τθν λίςτα με τα μακιματα αντιςτοιχίασ που ιδθ υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΗ Η ΤΦΤΠΟΤΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Ζχοντασ υπόψθ: β) του ν. 4174/2013 (Αϋ 170) «Φορολογικζσ διαδικαςίεσ και άλλεσ διατάξεισ»,

ΑΠΟΦΑΗ Η ΤΦΤΠΟΤΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Ζχοντασ υπόψθ: β) του ν. 4174/2013 (Αϋ 170) «Φορολογικζσ διαδικαςίεσ και άλλεσ διατάξεισ», ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ 1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΠΟΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΙΠΡΑΞΕΩΝ ΣΜΗΜΑΣΑ Α - Ε Σαχ. Δ/νςθ : Καρ. ερβίασ 10 Σαχ. Κϊδικασ : 10184 Ακινα Σθλζφωνο : 210 3635007

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χριςθσ τθσ διαδικτυακισ εφαρμογισ «Υποβολι και παρακολοφκθςθ τθσ ζγκριςθσ Εκπαιδευτικών Πακζτων»

Εγχειρίδιο Χριςθσ τθσ διαδικτυακισ εφαρμογισ «Υποβολι και παρακολοφκθςθ τθσ ζγκριςθσ Εκπαιδευτικών Πακζτων» Εγχειρίδιο Χριςθσ τθσ διαδικτυακισ εφαρμογισ «Υποβολι και παρακολοφκθςθ τθσ ζγκριςθσ Εκπαιδευτικών Πακζτων» Το Πλθροφοριακό Σφςτθμα τθσ δράςθσ «e-κπαιδευτείτε» ζχει ςτόχο να αυτοματοποιιςει τισ ακόλουκεσ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίεσ χρήςησ τησ εφαρμογήσ Διαχείριςησ αιτήςεων εγγραφήσ ςτο Μητρϊο Ελεγκτϊν Δόμηςησ

Οδηγίεσ χρήςησ τησ εφαρμογήσ Διαχείριςησ αιτήςεων εγγραφήσ ςτο Μητρϊο Ελεγκτϊν Δόμηςησ Οδηγίεσ χρήςησ τησ εφαρμογήσ Διαχείριςησ αιτήςεων εγγραφήσ ςτο Μητρϊο Ελεγκτϊν Δόμηςησ 1. Ειςαγωγή φμφωνα με το ν. 4030/2011 (ΦΕΚ Α' 249), όπωσ αυτόσ τροποποιικθκε από το άρκρο 156 του ν. 4389/2016 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίεσ υποβολήσ Ηλεκτρονικήσ Αίτηςησ για υμμετοχή ςτην Προςκοπική Εκπαίδευςη

Οδηγίεσ υποβολήσ Ηλεκτρονικήσ Αίτηςησ για υμμετοχή ςτην Προςκοπική Εκπαίδευςη Οδηγίεσ υποβολήσ Ηλεκτρονικήσ Αίτηςησ για υμμετοχή ςτην Προςκοπική Εκπαίδευςη Ειςαγωγή Σο παρόν κείμενο ζχει ςκοπό να εξθγιςει με απλό τρόπο, τθ χριςθ του προγράμματοσ e-εκπαίδευςθ, από τον Αρχθγό υςτιματοσ

Διαβάστε περισσότερα

4o Τοσρνοσά Basket Σηελετών Επιτειρήζεων 2013-2014 Δήλωζη Σσμμεηοτής

4o Τοσρνοσά Basket Σηελετών Επιτειρήζεων 2013-2014 Δήλωζη Σσμμεηοτής 4o Τοσρνοσά Basket Σηελετών Επιτειρήζεων 2013-2014 Δήλωζη Σσμμεηοτής 4o Τουρνουά Basket Στελεχϊν Επιχειριςεων 2013-2014 Σελ. 1 / 7 Σηοιτεία Αθληηών Ομάδας: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΘΜΟ ΙΩΑΝΝΙΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΘΕΜΑ : «Ζγκριςη του Σαμειακοφ Απολογιςμοφ και Ιςολογιςμοφ ζτουσ 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2118/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2118/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

Θζμα : «Ρυθμίςεισ εξυπηρζτηςησ δανείων.»

Θζμα : «Ρυθμίςεισ εξυπηρζτηςησ δανείων.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ TΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΣΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ Κεντρικι Τπθρεςία Ακαδθμίασ 40 101.74 ΑΘΗΝΑ Σθλ. Κζντρο : 213.2116.100 Ακινα, 19.1.2012 Αρικμ.Πρωτ.: 16136 Διεφκυνςθ : Δ6 Εξυπθρζτθςθσ Δανείων τεγαςτικϊν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΤΠΡΙΟ ΤΝΔΕΜΟ ΝΟΗΛΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΩΝ CYPRUS NURSES AND MIDWIVES ASSOCIATION

ΠΑΓΚΤΠΡΙΟ ΤΝΔΕΜΟ ΝΟΗΛΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΩΝ CYPRUS NURSES AND MIDWIVES ASSOCIATION ΠΑΓΚΤΠΡΙΟ ΤΝΔΕΜΟ ΝΟΗΛΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΩΝ CYPRUS NURSES AND MIDWIVES ASSOCIATION Ταγμαηάπσος Ποςλίος, 1 Διαμ. 101, 1101 Λεςκωζία, Τ. Θ. 24015 Κύππορ Τηλ : + 357 22 771994 Φαξ : +357 22 771989 Email: cy.n.a@cytanet.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ. Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016

Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ. Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016 Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016 3/4/2016 HELLAS PHARM 2016 1 Περιεχόμενα: PGEU και φαρμακεία, Πλαίςιο λειτουργίασ φαρμακείων,

Διαβάστε περισσότερα

Τποδιευκυντζσ ςχολικών μονάδων

Τποδιευκυντζσ ςχολικών μονάδων Τποδιευκυντζσ ςχολικών μονάδων ΕΙΗΓΗΣΕ Γρηγόρησ Ζερβόσ Υποδ/ντήσ 31 ου Δημ. Σχολ. Περιςτερίου Γιάννησ Γκουντζλασ Υποδ/ντήσ 14 ου Δημ. Σχολ. Χαϊδαρίου ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΟΙΚΗΗ ΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Διευκυντισ Τποδιευκυντισ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΙΚΑ ΑΣΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΙΚΑ ΑΣΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΗ ΣΜΗΜΑ ΜΗΣΡΩΟΤ 210 4177241-5 FAX 210-4190850 ΑΣΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΗ ΠΡΟ 1. Αίτθςθ και ζντυπο εγγραφισ που χορθγοφνται από το Τμιμα Μθτρϊου. 2. Αςτυνομικι Ταυτότθτα ι Διαβατιριο Ε.Ε. (φωτοτυπία). Για Αλλοδαποφσ

Διαβάστε περισσότερα

2. Θ παρ. 1 του άρκρου 4 του ν. 3190/1955 αντικακίςταται ωσ εξισ:

2. Θ παρ. 1 του άρκρου 4 του ν. 3190/1955 αντικακίςταται ωσ εξισ: Άρθρο 1 1. Το άρκρο 2 του ν. 3190/1955 αντικακίςταται ωσ εξισ: «Άρκρο 2 - Επωνυμία 1. Θ επωνυμία τθσ εταιρείασ περιοριςμζνθσ ευκφνθσ ςχθματίηεται είτε από το όνομα ενόσ ι περιςςότερων εταίρων είτε από

Διαβάστε περισσότερα

Ευκφνεσ μελϊν διοίκθςθσ από εταιρικζσ φορολογικζσ υποχρεϊςεισ

Ευκφνεσ μελϊν διοίκθςθσ από εταιρικζσ φορολογικζσ υποχρεϊςεισ Ευκφνεσ μελϊν διοίκθςθσ από εταιρικζσ φορολογικζσ υποχρεϊςεισ Κϊςτασ Καλλιντζρθσ Εταίροσ 14 th Athens Tax Forum 19.04.18 Θζματα προσ ςυηιτθςθ Υποκειμενικι Ευκφνθ Ποινικι Ευκφνθ [3-9] Αλλθλζγγυα Ευκφνθ

Διαβάστε περισσότερα

Εςωτερικόσ Κανονιςμόσ Εθνικοφ Μετςοβίου Πολυτεχνείου για την αξιοποίηςη εφευρζςεων

Εςωτερικόσ Κανονιςμόσ Εθνικοφ Μετςοβίου Πολυτεχνείου για την αξιοποίηςη εφευρζςεων Εςωτερικόσ Κανονιςμόσ Εθνικοφ Μετςοβίου Πολυτεχνείου για την αξιοποίηςη εφευρζςεων κοπόσ Άρκρο 1. Ο Κανονιςμόσ για τθν αξιοποίθςθ εφευρζςεων ρυκμίηει τα δικαιϊματα του ΕΜΠ ςε πολυτεχνικζσ εφευρζςεισ, τθ

Διαβάστε περισσότερα

Qualifiers: Ο μζγιςτοσ αρικμόσ ςυμμετοχϊν ςε κάκε qualifier είναι 128. Δίνεται θ δυνατότθτα ςτισ ομάδεσ να επιλζξουν ςε ποιο από τα 2 qualifiers

Qualifiers: Ο μζγιςτοσ αρικμόσ ςυμμετοχϊν ςε κάκε qualifier είναι 128. Δίνεται θ δυνατότθτα ςτισ ομάδεσ να επιλζξουν ςε ποιο από τα 2 qualifiers Qualifiers: Ο μζγιςτοσ αρικμόσ ςυμμετοχϊν ςε κάκε qualifier είναι 128. Δίνεται θ δυνατότθτα ςτισ ομάδεσ να επιλζξουν ςε ποιο από τα 2 qualifiers επικυμοφν να διαγωνιςτοφν κατά τθ διάρκεια τθσ ςυμπλιρωςθσ

Διαβάστε περισσότερα

Σχζδιο Νόμου ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. Άρθρο 1. Αντικείμενο και Πεδίο Εφαρμογισ

Σχζδιο Νόμου ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. Άρθρο 1. Αντικείμενο και Πεδίο Εφαρμογισ Σχζδιο Νόμου «Τηλεοπτική κάλυψη ςτο ςφνολο τησ ελληνικήσ επικράτειασ μέςω τησ εξαςφάλιςησ τησ πρόςβαςησ των μόνιμων κατοίκων των περιοχϊν εκτόσ κάλυψησ ςτουσ ελληνικοφσ τηλεοπτικοφσ ςταθμοφσ ελεφθερησ

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυςη των επιλεγμζνων Επιχειρηςιακϊν Προγραμμάτων ςτο πλαίςιο του SURF-NATURE

Ανάλυςη των επιλεγμζνων Επιχειρηςιακϊν Προγραμμάτων ςτο πλαίςιο του SURF-NATURE Ανάλυςη των επιλεγμζνων Επιχειρηςιακϊν Προγραμμάτων ςτο πλαίςιο του SURF-NATURE Περίληψη Η βιοποικιλότθτα ζχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 50 χρόνια ςυγκριτικά με τισ αλλαγζσ που παρατθροφνται ςε όλθ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ελέγχου Προσφορών Αφοφ πιςτοποιθκεί ο λογαριαςμόσ που δθμιουργιςατε ςτο πρόγραμμα ωσ Πάροχοσ Προςφορϊν, κα λάβετε ζνα e-mail με

Διαβάστε περισσότερα

Εφδοξοσ+ Συνδεκείτε ςτθν Εφαρμογι Φοιτθτϊν και μεταβείτε ςτθ ςελίδα «Ανταλλαγι Βιβλίων (Εφδοξοσ+)».

Εφδοξοσ+ Συνδεκείτε ςτθν Εφαρμογι Φοιτθτϊν και μεταβείτε ςτθ ςελίδα «Ανταλλαγι Βιβλίων (Εφδοξοσ+)». Εφδοξοσ+ Διαθζτοντασ βιβλία μζςω του «Εφδοξοσ+» Συνδεκείτε ςτθν Εφαρμογι Φοιτθτϊν και μεταβείτε ςτθ ςελίδα «Ανταλλαγι Βιβλίων (Εφδοξοσ+)». Εμφανίηεται θ λίςτα με όλα ςασ τα βιβλία. Από εδϊ μπορείτε: -

Διαβάστε περισσότερα

digi-lodge Οδθγίεσ Συμπλιρωςθσ του Αιτιματοσ Εκταμίευςθσ του Πλθροφοριακοφ Συςτιματοσ

digi-lodge Οδθγίεσ Συμπλιρωςθσ του Αιτιματοσ Εκταμίευςθσ του Πλθροφοριακοφ Συςτιματοσ Οδθγίεσ Συμπλιρωςθσ του Αιτιματοσ Εκταμίευςθσ του Πλθροφοριακοφ Συςτιματοσ Ιοφνιοσ 2011 : οδηγίες ζσμπλήρωζης αιηήμαηος εκηαμίεσζης Περιεχόμενα 1 Στοιχεία Αιτιματοσ Εκταμίευςθσ... 3 2 Επεξεργαςία αιτιματοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΙΟΣΗΣΑ Ο.Ι.Τ.Ε. Προώκθςθ και ενίςχυςθ τθσ ςυμμετοχισ των γυναικών ςτα όργανα εκπροςώπθςθσ των ςυνδικαλιςτικών οργανώςεων των εργαηομζνων

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΙΟΣΗΣΑ Ο.Ι.Τ.Ε. Προώκθςθ και ενίςχυςθ τθσ ςυμμετοχισ των γυναικών ςτα όργανα εκπροςώπθςθσ των ςυνδικαλιςτικών οργανώςεων των εργαηομζνων ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΙΟΣΗΣΑ Ο.Ι.Τ.Ε. Προώκθςθ και ενίςχυςθ τθσ ςυμμετοχισ των γυναικών ςτα όργανα εκπροςώπθςθσ των ςυνδικαλιςτικών οργανώςεων των εργαηομζνων 12 Ιουνίου 2013, ώρα 18:00, Γραφεία ΧΕΝ Ελλάδος(Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣΣΙΚΗ N. 19/11/2014 Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΤΡΟΙ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣΣΙΚΗ N. 19/11/2014 Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΤΡΟΙ» ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΤΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΤΓΕΙΑ 1 θ ΤΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣΣΙΚΗ N. Κθφιςιά 19/11/2014 Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΤΡΟΙ» Αρικ. πρωτ.: 18437 Δ/ΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/νςθ:

Διαβάστε περισσότερα

Κανονιςμόσ Πρακτικήσ Άςκηςησ Σμήματοσ Λογοθεραπείασ ΣΕΙ Πάτρασ

Κανονιςμόσ Πρακτικήσ Άςκηςησ Σμήματοσ Λογοθεραπείασ ΣΕΙ Πάτρασ Σ ΕΦΝΟΛΟΓ ΙΚΟ ΕΚ ΠΑΙΔΕΤΣΙΚ Ο ΙΔΡΤΜ Α ΠΑΣΡΑ ΦΟΛΗ ΕΠΑΓ Γ ΕΛΜ ΑΣ ΩΝ ΤΓΕΙΑ ΚΑΙ Π ΡΟΝΟΙΑ Σ Μ ΗΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠ ΕΙΑ Τηλ: 2610 362474 E-mail: logotherapeia@teipat.gr Fax: 2610.331335 Γ ΡΑΥΕΙΟ Π ΡΑΚΣΙΚΗ ΑΚΗΗ Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Εναλλακτικόσ τουριςμόσ

Εναλλακτικόσ τουριςμόσ Εναλλακτικόσ τουριςμόσ Η Πράξθ «ΕΝΑΛΛΑΚΣΙΚΟ ΣΟΤΡΙΜΟ» εντάςςεται ςτο Επιχειρθςιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιςτικότθτα και Επιχειρθματικότθτα» και προκθρφχκθκε ςφμφωνα με τθν ΕΤΠΟΣ/Α2/Ε02/2371/9-8-2011 Κοινι υπουργικι

Διαβάστε περισσότερα

digi-lodge Κείμενα Οδθγιών Συμπλιρωςθσ του Αιτιματοσ Προκαταβολισ του Πλθροφοριακοφ Συςτιματοσ Οδθγίεσ ςυμπλιρωςθσ τθσ online αίτθςθσ

digi-lodge Κείμενα Οδθγιών Συμπλιρωςθσ του Αιτιματοσ Προκαταβολισ του Πλθροφοριακοφ Συςτιματοσ Οδθγίεσ ςυμπλιρωςθσ τθσ online αίτθςθσ Κείμενα Οδθγιών Συμπλιρωςθσ του Αιτιματοσ Προκαταβολισ του Πλθροφοριακοφ Συςτιματοσ Οδθγίεσ ςυμπλιρωςθσ τθσ online αίτθςθσ Σεπτζμβριοσ 2010 Περιεχόμενα 1 Στοιχεία αιτιματοσ προκαταβολισ... 3 2 Επεξεργαςία

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΙΔΗ ΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ - ΤΠΗΡΕ ΙΕ ΣΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗ Η - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕ ΤΠΗΡΕ ΙΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ»

«ΕΙΔΗ ΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ - ΤΠΗΡΕ ΙΕ ΣΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗ Η - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕ ΤΠΗΡΕ ΙΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» Αποφάςεισ Tησ Σακτικήσ Γενικήσ υνζλευςησ τησ 29-06-2017 των μετόχων τησ Ανώνυμησ Εταιρείασ με την επωνυμία «ΕΙΔΗΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑ - ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ - ΤΠΗΡΕΙΕ ΣΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕ ΤΠΗΡΕΙΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ειςαγωγή μαθητών και ςχετικζσ ρυθμίςεισ ςτα Πρότυπα Πειραματικά χολεία (Π.Π..) για το ςχολικό ζτοσ 2013-2014»

ΘΕΜΑ: «Ειςαγωγή μαθητών και ςχετικζσ ρυθμίςεισ ςτα Πρότυπα Πειραματικά χολεία (Π.Π..) για το ςχολικό ζτοσ 2013-2014» Μαροφςι, 12/03/2013 ΘΕΜΑ: «Ειςαγωγή μαθητών και ςχετικζσ ρυθμίςεισ ςτα Πρότυπα Πειραματικά χολεία (Π.Π..) για το ςχολικό ζτοσ 2013-2014» Η ΔΙΟΙΚΟΤΑ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΠΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΣΙΚΩΝ ΧΟΛΕΙΩΝ (Δ.Ε.Π.Π..) Ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

Στάδια υποβολισ ενδιάμεςθσ αναφοράσ Κφριου Συγγραφζα (1/2)

Στάδια υποβολισ ενδιάμεςθσ αναφοράσ Κφριου Συγγραφζα (1/2) Στάδια υποβολισ ενδιάμεςθσ αναφοράσ Κφριου Συγγραφζα (1/2) Διόρκωςθ δομισ ςυγγράμματοσ (προςκικθ, αφαίρεςθ, αναδιάταξθ κεφαλαίων) Μεταφόρτωςθ ςτο πλθροφοριακό ςφςτθμα των απαραίτθτων αρχείων (αποδεκτά

Διαβάστε περισσότερα

«Κάνε Like ςτθ ςελίδα μασ και πάρτε μζροσ ςτθ μεγάλθ κλιρωςθ για να κερδίςετε!»

«Κάνε Like ςτθ ςελίδα μασ και πάρτε μζροσ ςτθ μεγάλθ κλιρωςθ για να κερδίςετε!» «Κάνε Like ςτθ ςελίδα μασ και πάρτε μζροσ ςτθ μεγάλθ κλιρωςθ για να κερδίςετε!» 1. Η εταιρεία με τθν επωνυμία Μπεκατϊροσ Σωκ. Μάριοσ, (ςτο εξισ αποκαλοφμενθ emspace.gr) διοργανϊνει κλιρωςθ με τίτλο «Κάνε

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας

Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας Συνέλευση Τμήματος 01-11-2017 Απόφαση Συγκλήτου Συνεδρία 23-11-2017 Αθήνα 2017 Άρκρο 1 Εκπόνθςθ Μεταδιδακτορικισ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α υπ αρικμ. πρωτ. 2429/ ωσ εξισ:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α υπ αρικμ. πρωτ. 2429/ ωσ εξισ: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 17 - Τέλη κυκλοφορίας

Άρθρο 17 - Τέλη κυκλοφορίας Άρθρο 17 - Τέλη κυκλοφορίας 1.Η παράγραφοσ 1 του άρκρου 20 του ν. 2948/2001 (ΦΕΚ 242 Αϋ), αντικακίςταται ωσ εξισ: 1. Τα ετιςια τζλθ κυκλοφορίασ που επιβάλλονται ςτα αυτοκίνθτα οχιματα, με τθν επιφφλαξθ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΣΑΣΗ ΤΝΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΑ (Α..Γ.Μ.Ε.) Βερανηζρου 22, 6οσ όροφοσ, , ΤΗΛ ΦΑΞ : , ,

ΑΝΩΣΑΣΗ ΤΝΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΑ (Α..Γ.Μ.Ε.) Βερανηζρου 22, 6οσ όροφοσ, , ΤΗΛ ΦΑΞ : , , ΑΝΩΣΑΣΗ ΤΝΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΑ (Α..Γ.Μ.Ε.) Βερανηζρου 22, 6οσ όροφοσ, 104 32, ΤΗΛ ΦΑΞ : 210 3835093, 210 3845434, ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΗ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ Το Συνζδριο τθσ ΑΣΓΜΕ, που ζγινε ςτισ

Διαβάστε περισσότερα

Για τουσ ςκοποφσ του παρόντοσ ιςχφουν οι ακόλουκοι οριςμοί:

Για τουσ ςκοποφσ του παρόντοσ ιςχφουν οι ακόλουκοι οριςμοί: Νομοςχζδιο για την εναρμόνιςη του νομοθετικοφ πλαιςίου προσ τισ διατάξεισ τησ Οδηγίασ 2014/55/ΕΕ του Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου τησ 16ησ Απριλίου 2014, για την ζκδοςη ηλεκτρονικών τιμολογίων

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικαςία κατάκεςθσ διπλωματικϊν εργαςιϊν και διδακτορικϊν διατριβϊν ςτο Τμιμα Φιλολογίασ και ςτθ Βιβλιοκικθ (ΒΚΠ) 1. Γραμματεία Τμιματοσ Φιλολογίασ

Διαδικαςία κατάκεςθσ διπλωματικϊν εργαςιϊν και διδακτορικϊν διατριβϊν ςτο Τμιμα Φιλολογίασ και ςτθ Βιβλιοκικθ (ΒΚΠ) 1. Γραμματεία Τμιματοσ Φιλολογίασ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Διαδικαςία κατάκεςθσ διπλωματικϊν εργαςιϊν και διδακτορικϊν διατριβϊν ςτο Τμιμα Φιλολογίασ και ςτθ Βιβλιοκικθ (ΒΚΠ) 1 Σφμφωνα με τον Κανονιςμό Π.Μ.Σ «Κοραήσ» του Τμήματοσ

Διαβάστε περισσότερα

Δθμοκρατία και ςυμμετοχι ςτα ςχολεία μασ: ο ρόλοσ των μακθτικϊν κοινοτιτων

Δθμοκρατία και ςυμμετοχι ςτα ςχολεία μασ: ο ρόλοσ των μακθτικϊν κοινοτιτων Δθμοκρατία και ςυμμετοχι ςτα ςχολεία μασ: ο ρόλοσ των μακθτικϊν κοινοτιτων Προτάςεισ μακθτϊν μακθτριϊν που ςυμμετείχαμε ςτθ ςυνάντθςθ τθσ 6.5.2017, ςτθ Θεςςαλονίκθ Φτιάξτε μια παρουςίαςθ ι ζνα μικρό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

ΡΤΘΜΙΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΠΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΠΛΗΡΩΜΕ

ΡΤΘΜΙΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΠΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΠΛΗΡΩΜΕ ΡΤΘΜΙΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΠΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΠΛΗΡΩΜΕ ERASMUS + KEY ACTION 1 / MOBILITY ΔΗΜΗΣΡΙΟΤ ΔΗΜΗΣΡΑ Project Manager VET Sector/KA1 Airotel Stratos Vassilikos Hotel Παρασκευή, 26 επτεμβρίου 2014 1 ΠΡΟΧΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ. ΑΦΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΤΚΣΕΡΕΤΕΙ ΣΑ ΚΑΣΑΛΤΜΑΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΤ ΣΤΠΟΤ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ: Ιανουάριοσ επτζμβριοσ 2017 (προςωρινά ςτοιχεία)

ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ. ΑΦΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΤΚΣΕΡΕΤΕΙ ΣΑ ΚΑΣΑΛΤΜΑΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΤ ΣΤΠΟΤ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ: Ιανουάριοσ επτζμβριοσ 2017 (προςωρινά ςτοιχεία) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΣΙΣΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάσ, 29 Δεκεμβρίου 217 ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ ΑΦΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΤΚΣΕΡΕΤΕΙ ΣΑ ΚΑΣΑΛΤΜΑΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΤ ΣΤΠΟΤ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ: Ιανουάριοσ επτζμβριοσ 217 (προςωρινά ςτοιχεία)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφζροντος για την Σελ.1 / 5

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφζροντος για την Σελ.1 / 5 πλζον ςυμφζρουςα προςφορά μόνο βάςει τιμισ Το Ν. 4412/2016 Δθμόςιεσ Συμβάςεισ Ζργων, Προμθκειϊν και Υπθρεςιϊν (προςαρμογι ςτισ Οδθγίεσ 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), Το υπ αρ. 19REQ004437713 εγκεκριμζνο αίτθμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΘΜΟ ΙΩΑΝΝΙΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΘΕΜΑ : «Ζγκριςη του Σαμειακοφ Απολογιςμοφ και Ιςολογιςμοφ ζτουσ 2017

Διαβάστε περισσότερα

Θζμα: «Καθοριςμόσ βιβλίων καταχώρηςησ ειςπρακτζων και επιςτρεπτζων ποςών κατά τισ διατάξεισ του άρθρου 30 του ν.4174/2013, όπωσ ιςχφει»

Θζμα: «Καθοριςμόσ βιβλίων καταχώρηςησ ειςπρακτζων και επιςτρεπτζων ποςών κατά τισ διατάξεισ του άρθρου 30 του ν.4174/2013, όπωσ ιςχφει» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΟΔΩΝ Ι. ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ (e-εφαρμογζσ) ΙΙ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΗ 1. ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΟΔΗΜΑΣΟ (Δ12)

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΩΜΑΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΤΜΑΣΩΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΤ ΩΜΑΣΕΙΟΤ ΤΝΔΕΜΟΑΝΘΡΩΠΙΣΩΝΚΤΠΡΟΤ (CYPRUSHUMANISTASSOCIATION)

Ο ΠΕΡΙ ΩΜΑΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΤΜΑΣΩΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΤ ΩΜΑΣΕΙΟΤ ΤΝΔΕΜΟΑΝΘΡΩΠΙΣΩΝΚΤΠΡΟΤ (CYPRUSHUMANISTASSOCIATION) Ο ΠΕΡΙ ΩΜΑΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΤΜΑΣΩΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΤ ΩΜΑΣΕΙΟΤ ΤΝΔΕΜΟΑΝΘΡΩΠΙΣΩΝΚΤΠΡΟΤ (CYPRUSHUMANISTASSOCIATION) 1. Σε αυτό το Καταςτατικό Ζγγραφο:- 1.1. Οι λζξεισ που αναφζρονται ςτθν πρϊτθ ςτιλθ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΤΧ9-Τ5Ε. ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΑΔΑ: Βακμόσ Αςφαλείασ: Να διατθρθκεί μζχρι: Βακμόσ Προτεραιότθτασ:

ΑΔΑ: Β4ΤΧ9-Τ5Ε. ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΑΔΑ: Βακμόσ Αςφαλείασ: Να διατθρθκεί μζχρι: Βακμόσ Προτεραιότθτασ: ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΘΚΕΤΜΑΣΩΝ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΘΣΙΜΟΤ ------- ΔΙΕΤΘΤΝΘ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΣΙΜΙΚΘ ΕΚΠΑΙΔΕΤΘ ΣΜΘΜΑ Βϋ ------- Σαχ. Δ/νςθ : Ανδρζα Παπανδρζου 37 Σ.Κ. Πόλθ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Εγγραφζσ Μαθητών Ρ.Ε. Ριερίασ για το ςχολικό ζτοσ 2015-2016-Πρια Φοίτηςησ»

ΘΕΜΑ: «Εγγραφζσ Μαθητών Ρ.Ε. Ριερίασ για το ςχολικό ζτοσ 2015-2016-Πρια Φοίτηςησ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ Π.Ε. & Δ.Ε. Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΠΙΕΡΙΑ Σαχ. Δ/νςθ : Π. Σςαλδάρθ 8 Σ.Κ. Πόλθ : 60100 Κατερίνθ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικαζία Διατείριζης Εκηύπωζης Ιζοζσγίοσ Γενικού - Αναλσηικών Καθολικών. (v )

Διαδικαζία Διατείριζης Εκηύπωζης Ιζοζσγίοσ Γενικού - Αναλσηικών Καθολικών. (v ) Διαδικαζία Διατείριζης Εκηύπωζης Ιζοζσγίοσ Γενικού - Αναλσηικών Καθολικών (v.1. 0.7) 1 Περίλθψθ Το ςυγκεκριμζνο εγχειρίδιο δθμιουργικθκε για να βοθκιςει τθν κατανόθςθ τθσ διαδικαςίασ διαχείριςθσ Εκτφπωςθσ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίεσ ζναρξησ-κατάθεςησ πτυχιακήσ εργαςίασ

Οδηγίεσ ζναρξησ-κατάθεςησ πτυχιακήσ εργαςίασ Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Σ.Σ. ΣΜΗΜΑ ΚΛΩΣΟΫΦΑΝΣΟΤΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Σ.Ε. Οδηγίεσ ζναρξησ-κατάθεςησ πτυχιακήσ εργαςίασ Εσωτερικός Κανονισμός Α.Ε.Ι. Πειραιά Σ.Σ. (Φ.Ε.Κ. 3257/20.12.2013) Οδθγίεσ ζναρξθσ - κατάκεςθσ πτυχιακισ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΜΑ: Προκιρυξθ ΔΚΕΝΕΡΓΕΚΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΙΕΜΑ: Προκιρυξθ ΔΚΕΝΕΡΓΕΚΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Εθνικόν και Καποδιζηριακόν Πανεπιζηήμιον Αθηνών ΟΡΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16/06/2016 ΥΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΜΗΜΑ ΣΟΤΡΚΙΚΩΝ ΠΟΤΔΩΝ ΚΑΙ ΤΓΥΡΟΝΩΝ ΑΙΑΣΙΚΩΝ ΠΟΤΔΩΝ Διεύθσνση: Καπλανών

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Εντφπων Intrastat και Ανακεφαλαιωτικοφ Πίνακα

Δημιουργία Εντφπων Intrastat και Ανακεφαλαιωτικοφ Πίνακα Δημιουργία Εντφπων Intrastat και Ανακεφαλαιωτικοφ Πίνακα 1 Περίληψη Το ςυγκεκριμζνο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήςει την κατανόηςη τησ διαδικαςίασ δημιουργίασ Εντφπων Intrastat και Ανακεφαλαιωτικοφ

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Φ.Α.Σ. Τι αλλάζει Τι σας αυορά. Σεμινάριο, Ακινα 24/1/2014 Ιωάννθσ Τριανταφφλλου Φοροτεχνικόσ Σφμβουλοσ

Κ.Φ.Α.Σ. Τι αλλάζει Τι σας αυορά. Σεμινάριο, Ακινα 24/1/2014 Ιωάννθσ Τριανταφφλλου Φοροτεχνικόσ Σφμβουλοσ Κ.Φ.Α.Σ. Τι αλλάζει Τι σας αυορά Σεμινάριο, Ακινα 24/1/2014 Ιωάννθσ Τριανταφφλλου Φοροτεχνικόσ Σφμβουλοσ Καταςτάςεισ πελατών και προμθκευτών 2 Καταςτάςεισ πελατών και προμθκευτών Υπόχρεοι Υποβολισ Όλοι

Διαβάστε περισσότερα

Ρφκμιςθ του επαγγζλματοσ του διαχειριςτι αφερεγγυότθτασ

Ρφκμιςθ του επαγγζλματοσ του διαχειριςτι αφερεγγυότθτασ Ρφκμιςθ του επαγγζλματοσ του διαχειριςτι αφερεγγυότθτασ Ο ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Ζχοντασ υπόψθ: 1. Σισ διατάξεισ: α) Σθσ παραγράφου 22 τθσ υποπαραγράφου Γ3 τθσ παραγράφου Γϋ του άρκρου 2 του ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΤΝΗ Μερικζσ οικονομικζσ όψεισ. Βαςίλθσ Θ. Ράπανοσ

ΑΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΤΝΗ Μερικζσ οικονομικζσ όψεισ. Βαςίλθσ Θ. Ράπανοσ ΑΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΤΝΗ Μερικζσ οικονομικζσ όψεισ Βαςίλθσ Θ. Ράπανοσ 1 Οικονομία και Δικαιοςφνθ Όπωσ τονίηεται με ζμφαςθ από πολλζσ εμπειρικζσ μελζτεσ, θ καλι λειτουργία τθσ Δικαιοςφνθσ αποτελεί κρίςιμο παράγοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΞΗ ΡΟΓΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΑΚΤΗΑ ΣΕ ΕΡΙΒΛΕΡΟΝΤΕΣ ΦΟΕΙΣ ΓΙΑ 27.948 ΘΕΣΕΙΣ ΡΛΗΟΥΣ ΑΡΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΝΑΞΗ ΡΟΓΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΑΚΤΗΑ ΣΕ ΕΡΙΒΛΕΡΟΝΤΕΣ ΦΟΕΙΣ ΓΙΑ 27.948 ΘΕΣΕΙΣ ΡΛΗΟΥΣ ΑΡΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΞΗ ΡΟΓΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΑΚΤΗΑ ΣΕ ΕΡΙΒΛΕΡΟΝΤΕΣ ΦΟΕΙΣ ΓΙΑ 27.948 ΘΕΣΕΙΣ ΡΛΗΟΥΣ ΑΡΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΡΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ - ΚΑΤΗΓΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Αποδεικτικό Ενθμερότθτασ άρκρου 12 ν. 4174/2013 (ΦΕΚ 170 Α ), όπωσ ιςχφει». ΑΠΟΦΑΗ Ο ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΣΕΑ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΟΔΩΝ

ΘΕΜΑ: «Αποδεικτικό Ενθμερότθτασ άρκρου 12 ν. 4174/2013 (ΦΕΚ 170 Α ), όπωσ ιςχφει». ΑΠΟΦΑΗ Ο ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΣΕΑ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΟΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΟΔΩΝ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΠΟΛΙΣΙΚΗ ΕΙΠΡΑΞΕΩΝ - ΣΜΗΜΑ Α Σαχ. Δ/νςθ : Καρ. ερβίασ 10

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. χολι Χοροφ Αντιγόνθ Βοφτου - Πολιτικι Διαχείριςθσ Cookie 1

Περιεχόμενα. χολι Χοροφ Αντιγόνθ Βοφτου - Πολιτικι Διαχείριςθσ Cookie 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Ειςαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 2. Γενικέσ Πληροφορίεσ για τα Cookies... 2 2.1 Οριςμόσ... 2 2.2 Χρήςη... 3 2.3 Τφποι... 3 2.4 Έλεγχοσ... 3 3. Cookies Σχολήσ... 4 3.1 Ειςαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ: ΕΚΤΓΧΡΟΝΙΜΟ ΣΘ ΕΠΙΜΕΛΘΣΘΡΙΑΚΘ ΝΟΜΟΘΕΙΑ

ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ: ΕΚΤΓΧΡΟΝΙΜΟ ΣΘ ΕΠΙΜΕΛΘΣΘΡΙΑΚΘ ΝΟΜΟΘΕΙΑ ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ: ΕΚΤΓΧΡΟΝΙΜΟ ΣΘ ΕΠΙΜΕΛΘΣΘΡΙΑΚΘ ΝΟΜΟΘΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α` Οριςμοί, ςκοπόσ, μζλθ, αρμοδιότθτεσ Άρκρο 1: Οριςμοί Για τισ ανάγκεσ του παρόντοσ, ιςχφουν οι κάτωκι οριςμοί: (α) ωσ Επιμελθτιρια νοοφνται

Διαβάστε περισσότερα

Οδθγία 2014/95/ΕΕ Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τθσ 22/10/14. Ημερομθνία Δθμοςίευςθσ ςτθν Εφθμερίδα Ε.Ε.: 15/11/14

Οδθγία 2014/95/ΕΕ Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τθσ 22/10/14. Ημερομθνία Δθμοςίευςθσ ςτθν Εφθμερίδα Ε.Ε.: 15/11/14 Οδθγία 2014/95/ΕΕ Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τθσ 22/10/14 Ημερομθνία Δθμοςίευςθσ ςτθν Εφθμερίδα Ε.Ε.: 15/11/14 Δθμοςιοποίθςθ μθ χρθματοοικονομικών πλθροφοριών Ημερομθνία Εφαρμογισ τθσ Ευρωπαϊκισ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΣΙΚΟ ΤΝΕΔΡΙΑΕΩ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ

ΠΡΑΚΣΙΚΟ ΤΝΕΔΡΙΑΕΩ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΠΡΑΚΣΙΚΟ ΤΝΕΔΡΙΑΕΩ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ το Διμο Ν. Ηρακλείου Αττικισ ςιμερα τθ 16 θ Μαΐου 2017, θμζρα τθσ εβδομάδοσ Σρίτθ και ϊρα 10:00 π.μ., ζλαβε χϊρα φςτερα από πρόςκλθςθ του Προζδρου του Διοικθτικοφ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΙΚΗ ΕΣΑΙΡΙΩΝ. 3. φςταςη Ομόρρυθμησ Εταιρίασ. Δρ. Ιωάννησ Ντόκασ

ΛΟΓΙΣΙΚΗ ΕΣΑΙΡΙΩΝ. 3. φςταςη Ομόρρυθμησ Εταιρίασ. Δρ. Ιωάννησ Ντόκασ ΛΟΓΙΣΙΚΗ ΕΣΑΙΡΙΩΝ 3. φςταςη Ομόρρυθμησ Εταιρίασ Δρ. Ιωάννησ Ντόκασ 1 Διαδικαςία και ζξοδα φςταςησ Ο.Ε 1.Υπογραφι Καταςτατικοφ 2. Υποβολι Καταςτατικοφ ςτθν αρμόδια ΔΟΥ και πλθρωμι του φόρου ςυγκζντρωςθσ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ ΦΟΡΕΑ (ΑΕΟ*) τθσ Ευρωπαϊκισ Ζνωςθσ

ΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ ΦΟΡΕΑ (ΑΕΟ*) τθσ Ευρωπαϊκισ Ζνωςθσ ΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ ΦΟΡΕΑ (ΑΕΟ*) τθσ Ευρωπαϊκισ Ζνωςθσ Συνεργαςία Τελωνείων Επιχειριςεων για τθν αςφάλεια τθσ εφοδιαςτικισ αλυςίδασ και για τθ διευκόλυνςθ του εμπορίου * Authorised Economic

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διευκρινιςεισ ςχετικά με το ωράριο των εκπαιδευτικϊν»

ΘΕΜΑ: «Διευκρινιςεισ ςχετικά με το ωράριο των εκπαιδευτικϊν» ΠΡΟ ΣΗΝ ΔΟΕ ΘΕΜΑ: «Διευκρινιςεισ ςχετικά με το ωράριο των εκπαιδευτικϊν» Σφμφωνα με το άρκρο 13 του ν.1566/1985 και ςυγκεκριμζνα με τθν παράγραφο 7 (όπωσ αυτι αντικαταςτάκθκε με τθν παράγραφο 3 του άρκρου

Διαβάστε περισσότερα