Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο"

Transcript

1 Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Σου ωματείου Εκελοντϊν Αιμοδοτϊν Ν. Ροδόπθσ (που εδρεφει ςτθν Κομοτθνι) Κδρυςθ- Επωνυμία - ζδρα Άρθρο 1ο Ιδρφεται ωματείο μθ κερδοςκοπικό χαρακτιρα με τθν επωνυμία: ωματείο Εκελοντϊν Αιμοδοτϊν Ροδόπθσ με ζδρα τθν Κομοτθνι. κοποί του ωματείου είναι: Άρθρο 2ο α) Η διάδοςθ τθσ Ιδζασ τθσ Εκελοντικισ Αιμοδοςίασ β) Η Εκελοντικι ςυλλογι και θ δωρεάν προςφορά αίματοσ ςε οποιοδιποτε πάςχοντα ςυνάνκρωπο ζχει ανάγκθ, εφόςον δεν μπορεί να καλυφκεί αυτι από το ςυγγενικό του περιβάλλον. γ) Η προςζλκυςθ νζων Εκελοντϊν Αιμοδοτϊν και θ ζνταξι τουσ ςτο ωματείο. δ) Η ανάπτυξθ πνεφματοσ ςυναδζλφωςθσ και αλλθλεγγφθσ μεταξφ των μελϊν. ε) Η παροχι ανκρωπιςτικισ βοικειασ ςτισ αναπτυςςόμενεσ χϊρεσ. ςτ) Η ανάπτυξθ δραςτθριοτιτων που ςτοχεφουν ςτθν καταπολζμθςθ τθσ φτϊχειασ, ςτουσ πλθκυςμοφσ των αναπτυςςομζνων χωρϊν. Επίτευξθ ςκοπϊν - Μζςα Άρθρο 3ο Η πραγματοποίθςθ των παραπάνω ςκοπϊν κα επιτευχκεί: α) Με επιςτθμονικζσ διαλζξεισ και ςεμινάρια, β) Με τθν κυκλοφορία ειδικϊν εντφπων, τθν δθμιουργία διαφόρων εκκζςεων και τθν αξιοποίθςθ των Μζςων Μαηικισ Ενθμζρωςθσ. γ) Με τθ ςυνεργαςία, τόςο με τθν Πολιτεία, όςο και με άλλουσ Φορείσ όπωσ Νομαρχίεσ, Διμουσ, Νοςοκομεία, Εκκλθςία κλπ. και δ) Με τθ ςυνεργαςία με άλλεσ ςυγγενείσ Εκελοντικζσ Οργανϊςεισ και Φορείσ, ςε εκνικι και παγκόςμια κλίμακα. Σο ωματείο λειτουργεί πάνω από ςφνορα, πολιτικζσ, φυλετικζσ και κρθςκευτικζσ πεποικιςεισ. Για τθν πραγματοποίθςθ των ανωτζρων ςκοπϊν, το ωματείο μπορεί να ςυγκροτεί επιτροπζσ που με διαλζξεισ, επιςκζψεισ, εκδόςεισ εντφπων και διάφορεσ ςχετικζσ δραςτθριότθτεσ κα επιδιϊκουν τθν πλατφτερθ διάδοςθ τθσ ιδζασ τθσ Εκελοντικισ Αιμοδοςίασ. Μζλθ-Δικαιϊματα-Τποχρεϊςεισ Άρθρο 4ο

2 Σακτικά μζλθ του ωματείου μποροφν να γίνουν όλοι όςοι ζχουν τα θλικιακά όρια που κάκε φορά ορίηει θ Πολιτεία και τα οποία ςιμερα είναι 18 ζωσ 62 ετϊν. Η εγγραφι γίνεται μετά από ζγγραφθ αίτθςθ του ενδιαφερομζνου προσ το Δ. του ωματείου ςτθν οποία κα δθλϊνει ότι αποδζχεται χωρίσ καμία επιφφλαξθ τισ διατάξεισ του παρόντοσ καταςτατικοφ και τισ αποφάςεισ των Γενικϊν υνελεφςεων και αφοφ πρϊτα ζχει υποςτεί τθν αναγκαία Ιατρικι εξζταςθ και προςφζρει εκελοντικά αίμα, ζςτω και μία φορά, για το ωματείο. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο, ςτθν πρϊτθ ςυνεδρίαςθ, αποφαςίηει για τθν αποδοχι ιτθν απόρριψθ τθσ αίτθςθσ. Εάν θ αίτθςθ απορριφκεί από το Διοικθτικό υμβοφλιο, ο ενδιαφερόμενοσ ζχει το δικαίωμα να προςφφγει ςτθν πρϊτθ τακτικι ι ζκτακτθ Γενικι υνζλευςθ θ οποία αποφαςίηει οριςτικά για τθν αποδοχι ι απόρριψθ τθσ αίτθςθσ. Σο κάκε τακτικό μζλοσ πρζπει υποχρεωτικά να δίνει, τουλάχιςτον δφο φορζσ το χρόνο αίμα. Αν αδικαιολόγθτα δεν δϊςει, τότε το Δ.. ζχει το δικαίωμα να τον διαγράψει και το μζλοσ το δικαίωμα να προςφφγει ςτθν πρϊτθ Γενικι υνζλευςθ. Άρθρο 5ο Σα μζλθ διακρίνονται ςε Σακτικά, Επίτιμα και Αρωγά. Σακτικά μζλθ του ωματείου είναι οι εν ενζργεια εκελοντζσ αιμοδότεσ και οι εκελοντζσ αιμοδότεσ οι οποίοι για λόγουσ υγείασ και όχι θλικίασ, δεν αιμοδοτοφν. Η αδυναμία τουσ να αιμοδοτιςουν, πρζπει να πιςτοποιείται από ιατρό. Επίτιμα μζλθ του ωματείου μποροφν να ανακθρυχκοφν από τθ Γενικι υνζλευςθ, μετά από πρόταςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου ι αντιπροςϊπου, φυςικά ι νομικά πρόςωπα τα οποία πρόςφεραν εξαιρετικά πολφτιμεσ Τπθρεςίεσ ςτο ωματείο. Αρωγά μζλθ είναι τα τακτικά μζλθ τα οποία για λόγουσ θλικίασ ι με τθν κζλθςι τουσ, ςταμάτθςαν να αιμοδοτοφν. Όςοι προςφζρουν δωρεζσ, για τθν προαγωγι των ςκοπϊν του ωματείου, μποροφν με τθν ίδια διαδικαςία να ανακθρυχκοφν Δωρθτζσ ι ευεργζτεσ. Άτομα τα οποία για λόγουσ Τγείασ ι θλικίασ δεν μποροφν να γίνουν τακτικά μζλθ και τα οποία αγωνίηονται για θν επιτυχία των ςκοπϊν του ωματείου, μετά από απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, ονομάηονται Αρωγά. Σα τακτικά μζλθ μετζχουν ςτισ Γενικζσ υνελεφςεισ με δικαίωμα λόγου και ψιφου και μποροφν να εκλζγουν και να εκλζγονται. Σα επίτιμα και αρωγά μζλθ, μποροφν να μετζχουν ςτισ Γενικζσ υνελεφςεισ με δικαίωμα μόνο λόγου. Δεν ζχουν δικαίωμα ψιφου και οφτε εκλζγουν, οφτε εκλζγονται. ε περίπτωςθ προβλθμάτων και διενζξεων μεταξφ μελϊν του Διοικθτικοφ υμβουλίου ι μεταξφ του ωματείου και άλλου ωματείου, τότε αυτζσ διευκετοφνται με παρζμβαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου τθσ Π.Ο..Ε.Α. Διαγραφι μζλουσ Άρθρο 6ο Κάκε τακτικό μζλοσ ζχει δικαίωμα να αποχωριςει οποτεδιποτε από το ωματείο, αφοφ υποβάλει ςχετικι αίτθςθ διαγραφισ.

3 Κάκε μζλοσ που αντιδρά ςτισ επιδιϊξεισ και τουσ ςκοποφσ του ωματείου ι παρεμβάλει εμπόδια ςτθν υλοποίθςθ των αποφάςεων του Διοικθτικοφ υμβουλίου ι των Γενικϊν υνελεφςεων ι θ διαγωγι του είναι αςυμβίβαςτθ με τα ςυμφζροντα του ωματείου ι παραβαίνει όρο ι όρουσ του παρόντοσ καταςτατικοφ, υποβάλλεται ςε πεικαρχικζσ κυρϊςεισ, ανάλογα με τθ βαρφτθτα τθσ πράξθσ του, με απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, θ οποία επικυρϊνεται από τθ Γενικι υνζλευςθ και θ οποία αποφαςίηει οριςτικά. ε όλεσ τισ ανωτζρω περιπτϊςεισ το πεικαρχικά διωκόμενο μζλοσ καλείται ςε απολογία και μζςα ςε τριάντα (30) θμζρεσ από τθν επίδοςθ του εγγράφου, είναι υποχρεωμζνο να απαντιςει εγγράφωσ, ςε διαφορετικι περίπτωςθ κεωρείται ότι αποδζχεται τισ κατθγορίεσ, ΟΙ πεικαρχικζσ ποινζσ είναι : α) Γραπτι επίπλθξθ β) Προςωρινι αποβολι μζχρι ζνα ζτοσ γ) Οριςτικι διαγραφι, θ οποία επιβάλλεται με απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου και για τθν οποία αποφαςίηει οριςτικά θ Γενικι υνζλευςθ. Η ιδιότθτα του μζλουσ Σακτικοφ, Επίτιμου και Αρωγοφ - είναι ανεπίδεκτθ αντιπροςϊπευςθσ και οφτε μεταβιβάηεται, οφτε κλθρονομείται. Όργανα Διοίκθςθσ Άρθρο 7ο Όργανα Διοίκθςθσ είναι: 1) Η Γενικι υνζλευςθ των μελϊν, που είναι το ανϊτατο, κυρίαρχο και αποφαςιςτικό όργανο, 2) Σο Επταμελζσ (7) Διοικθτικό υμβοφλιο και θ τριμελισ (3) Ελεγκτικι Επιτροπι. Γενικι υνζλευςθ Άρθρο 8 Οι Γενικζσ υνελεφςεισ των μελϊν του ωματείου διακρίνονται ςε τακτικζσ και ζκτακτεσ. Σακτικι γίνεται μία φορά το ζτοσ, μζςα ςτο Αϋ τρίμθνο. Ζκτακτθ γίνεται μετά από απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου ι μετά από ζγγραφθ αίτθςθ του 1/5 τουλάχιςτον των μελϊν και ςτθν οποία κα αναγράφονται τα κζματα για τα οποία ηθτείται θ ςφγκλιςι τουσ. Οι ζκτακτεσ Γενικζσ υνελεφςεισ ςυγκαλοφνται μζςα ςε δεκαπζντε (15) θμζρεσ από τθν θμερομθνία τθσ απόφαςθσ του Δ.. ι τθν πρωτοκόλλθςθ τθσ ζγγραφθσ αίτθςθσ του 1/5 τουλάχιςτον των μελϊν. Η Γενικι υνζλευςθ ςυγκαλείται από τον Πρόεδρο του Διοικθτικοφ υμβουλίου. Ο Πρόεδροσ ςτζλνει ατομικι πρόςκλθςθ ςε όλα τα μζλθ, ςτθν οποία ορίηει τθν θμερομθνία, τθν ϊρα, τθ διεφκυνςθ και τα προσ ςυηιτθςθ κζματα τθσ Γενικισ υνζλευςθσ. Η πρόςκλθςθ ςτζλνεται τουλάχιςτον οκτϊ (8) θμζρεσ πριν τθ Γενικι υνζλευςθ. Άρθρο 9ο 1. Η Γενικι υνζλευςθ βρίςκεται ςε απαρτία: α) Κατά τθν πρϊτθ Γενικι υνζλευςθ όταν παραβρίςκεται το 50% ςυν ζνασ των μελϊν.

4 β) Αν κατά τθν πρϊτθ Γενικι υνζλευςθ δεν υπάρχει απαρτία, ςυγκαλείται νζα Γενικι υνζλευςθ, μετά από επτά (7) θμζρεσ το νωρίτερο και δεκαπζντε (15) θμζρεσ το αργότερο με τα ίδια κζματα και θ οποία βρίςκεται ςε απαρτία ανεξάρτθτα από τον αρικμό των μελϊν που παραβρίςκονται.. 2. Οι αποφάςεισ τθσ Γενικισ υνζλευςθσ παίρνονται με απόλυτθ πλειοψθφία των παρόντων μελϊν εκτόσ από τισ αρχαιρεςίεσ που παίρνονται όπωσ ορίηουν τα άρκρα 11 και 12 του παρόντοσ καταςτατικοφ. 3. Κάκε ψθφοφορία ςτθ Γενικι υνζλευςθ που αφορά αρχαιρεςίεσ ι εκλογι κάκε μορφισ ςυλλογικϊν οργάνων, κζμα εμπιςτοςφνθσ, ζγκριςθ λογοδοςίασ, προςωπικά ηθτιματα, επιβολι πεικαρχικϊν ποινϊν, αλλαγι επωνυμίασ, είναι ζγκυρθ εφόςον παίρνεται με μυςτικι ψθφοφορία. Κάκε ψθφοφορία πάνω ςε άλλα ηθτιματα γίνεται με ανάταςθ του χεριοφ ι με οποιοδιποτε άλλο τρόπο, ποτζ όμωσ δια βοισ. 4. φμφωνα με το άρκρο 5 του παρόντοσ καταςτατικοφ ςτισ Γενικζσ υνελεφςεισ, εκτόσ από τα τακτικά μζλθ, μποροφν να παραβρίςκονται τα επίτιμα και τα αρωγά με δικαίωμα μόνο λόγου και όχι ψιφου. Σθν ϊρα των ψθφοφοριϊν τα επίτιμα και αρωγά μζλθ αποχωροφν από τθν αίκουςα. Απόφαςθ Γενικισ υνζλευςθσ μπορεί να ακυρωκεί αν ςτθ υνζλευςθ, τθν ϊρα τθσ ψθφοφορίασ, παραβρζκθκαν άτομα, επίτιμα ι αρωγά μζλθ και θ παρουςία τουσ μποροφςε να επθρεάςει το αποτζλεςμα 5. Αν πρόκειται για διάλυςθ του ωματείου ι τροποποίθςθ του παρόντοσ καταςτατικοφ, ςυγκαλείται, ειδικά γι? αυτό το ςκοπό, Γενικι υνζλευςθ που βρίςκεται ςε απαρτία αν παραβρίςκονται τα 2/3 των μελϊν και θ απόφαςθ παίρνεται με πλειοψθφία των 3/4 των παρόντων μελϊν. 6. Κανζνα μζλοσ, που για οποιοδιποτε λόγο κωλφεται να παραβρεκεί ςτθ Γενικι υνζλευςθ δεν μπορεί να εκπροςωπθκεί από άλλο μζλοσ. Απαγορεφεται δθλαδι θ αντιπροςϊπευςθ και με ζγγραφθ εξουςιοδότθςθ. Άρθρο 10ο 1. Η Γενικι υνζλευςθ είναι το ανϊτατο όργανο του ωματείου, ςυγκροτείται από τα μζλθ και επιλαμβάνεται για όλα τα ηθτιματα του ωματείου. α) Διενεργεί ζλεγχο των Διοικθτικϊν και Οικονομικϊν πράξεων του Δ.. β) Εγκρίνει ι απορρίπτει το Διοικθτικό και Οικονομικό απολογιςμό του προθγοφμενου Οικονομικοφ ζτουσ και τον προχπολογιςμό του επόμενου ζτουσ. γ) Εκλζγει κάκε τρίτο ζτοσ, 7μελζσ Δ.., 3μελι ελεγκτικι επιτροπι και τουσ αντιπροςϊπουσ για τθν Π.Ο..Ε.Α. και για άλλουσ Φορείσ. δ) Σροποποιεί ςφμφωνα με τουσ ςχετικοφσ νόμουσ το παρόν καταςτατικό. ε) Αποφαςίηει για κάκε ηιτθμα που δεν προβλζπεται από το παρόν καταςτατικό. ςτ) ε περίπτωςθ που κάποιο μζλοσ προςφφγει ςτθ Γενικι υνζλευςθ για απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, θ Γενικι υνζλευςθ εγκρίνει ι απορρίπτει τθν απόφαςθ του Δ.. 2. τισ τακτικζσ Γενικζσ υνελεφςεισ εκλζγεται τριμελζσ Προεδρείο, το οποίο και προεδρεφει ςτθ Γενικι υνζλευςθ. τισ ζκτακτεσ Γενικζσ υνελεφςεισ προεδρεφει ο Πρόεδροσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου.

5 τθν τακτικι Γενικι υνζλευςθ μπαίνουν για ζλεγχο και ζγκριςθ των μελϊν: α) Ο Διοικθτικόσ απολογιςμόσ του Δ.. β) Ο Οικονομικόσ απολογιςμόσ του προθγοφμενου ζτουσ και ο προχπολογιςμόσ του επόμενου ζτουσ. γ) Η ζκκεςθ τθσ Ελεγκτικισ Επιτροπισ για τθν Οικονομικι Διαχείριςθ. δ) Κάκε άλλο κζμα που υποβάλλεται από το Δ.. ι μζλοσ και θ Γενικι υνζλευςθ αποφαςίηει να ςυηθτθκεί. Σα πρακτικά τθσ Γενικισ υνζλευςθσ υπογράφονται απϋ το Προεδρείο τθσ. Εφορευτικι Επιτροπι- Αρχαιρεςίεσ Άρθρο 11ο 1. Οι αρχαιρεςίεσ για τθν ανάδειξθ Διοικθτικοφ υμβουλίου, Ελεγκτικισ Επιτροπισ, Αντιπροςϊπων για τθν Πανελλινια Ομοςπονδία υλλόγων Εκελοντϊν Αιμοδοτϊν κακϊσ και αντιπροςϊπων για τυχόν άλλα όργανα, γίνονται κάκε τρία χρόνια με ψθφοδζλτια και μυςτικι ψθφοφορία. Οι αρχαιρεςίεσ διενεργοφνται από τριμελι Εφορευτικι Επιτροπι. Η Εφορευτικι Επιτροπι εκλζγεται από τθ Γενικι υνζλευςθ με μυςτικι ψθφοφορία, αν οι υποψθφιότθτεσ είναι περιςςότερεσ από τζςςερισ. Κατά τθν εκλογι τθσ τριμελοφσ εφορευτικισ επιτροπισ εκλζγεται και ζνασ αναπλθρωματικόσ για τθν αναπλιρωςθ τακτικοφ μζλουσ ςε περίπτωςθ ανωτζρασ βίασ. Αν οι υποψθφιότθτεσ είναι τζςςερισ, τότε εκλζγονται, τα τρία τακτικά μζλθ και ο αναπλθρωματικόσ, από τθν Γενικι υνζλευςθ με ψθφοφορία δια ανατάςεωσ τθσ χειρόσ. 2.Οι υποψιφιοι για μζλθ του Δ.., Ελεγκτικισ Επιτροπισ και για Αντιπρόςωποι ςτθν Ομοςπονδία κατακζτουν ζγγραφθ αίτθςθ ςτθν Εφορευτικι Επιτροπι. τθν αίτθςθ αναγράφονται: Όνομα, επϊνυμο, πατρϊνυμο, επικυμία για υποψθφιότθτα ςτο Διοικθτικό υμβοφλιο, Ελεγκτικι Επιτροπι, αντιπροςϊπου για Π.Ο..Ε.Α κλπ, αρικμόσ ταυτότθτασ, Δ/νςθ κατοικίασ, θμερομθνία τελευταίασ αιμοδοςίασ ςε περίπτωςθ υποψθφιότθτασ για το Δ.. και όποια άλλα ςτοιχεία ηθτοφνται. Η εφορευτικι επιτροπι παραλαμβάνει τισ αιτιςεισ των υποψθφίων, ελζγχει τθν ορκότθτα των ςτοιχείων και επιβεβαιϊνει τθν θμερομθνία τθσ τελευταίασ αιμοδοςίασ από το Δελτίο του εκελοντι αιμοδότθ του κάκε υποψιφιου για το Διοικθτικό υμβοφλιο. Μετά τον ζλεγχο των αιτιςεων των υποψθφίων, καταρτίηει το ψθφοδζλτιο με αλφαβθτικι ςειρά, ανακοινϊνει τα ονόματα των υποψθφίων ςτθ Γενικι υνζλευςθ, αναρτά το ψθφοδζλτιο ςτο χϊρο τθσ ςυνεδρίαςθσ, πριν τθν ζναρξθ τθσ ψθφοφορίασ. Συχόν ζνςταςθ από κάποιον υποψιφιο, ο οποίοσ για οποιοδιποτε λόγο δεν ςυμπερι- λαμβάνεται ςτο ψθφοδζλτιο, εξετάηεται αμζςωσ από τθν Γενικι υνζλευςθ, θ οποία αποφαςίηει οριςτικά. Παραλαμβάνει από το Δ.. τισ καταςτάςεισ των μελϊν που ζχουν δικαίωμα ψιφου, τθν ψθφοδόχο (κάλπθ), τθ ςφραγίδα του ωματείου, το βιβλίο πρακτικϊν των Γενικϊν υνελεφςεων και ότι άλλο απαιτείται για τθν ομαλι διεξαγωγι των αρχαιρεςιϊν και ςτθ ςυνζχεια τυπϊνει τα ψθφοδζλτια. 3.Σο κάκε μζλοσ, εκλογζασ, βάηει μζχρι τόςουσ ςταυροφσ προτίμθςθσ όςο είναι το 50% των εδρϊν του οργάνου ι των αντιπροςϊπων. Σο κλάςμα ςτρογγυλοποιείται προσ τα πάνω. Βάηει δθλαδι, μζχρι τζςςερισ ςταυροφσ προτίμθςθσ για το Διοικθτικό υμβοφλιο, μζχρι δφο ςταυροφσ για τθν

6 ελεγκτικι επιτροπι, μζχρι ζνα ςταυρό για αντιπροςϊπουσ για τθν Πανελλινια Ομοςπονδία, αν οι αντιπρόςωποι είναι δφο, μζχρι δφο ςταυροφσ, αν οι αντιπρόςωποι είναι τρεισ ι τζςςερισ κ.ο.κ. 4.Κανζνα μζλοσ τθσ εφορευτικισ επιτροπισ δεν μπορεί να είναι υποψιφιοσ ςτισ εκλογζσ, για κανζνα αξίωμα. Άρθρο 12ο 1.Η ψθφοφορία διεξάγεται μετά το τζλοσ τθσ Γενικισ υνζλευςθσ και επιτρζπεται με τθν επίδειξθ τθσ αςτυνομικισ ταυτότθτασ. Η εφορευτικι επιτροπι τθρεί πρωτόκολλο ψθφοφορίασ ςτο οποίο αναγράφονται το ονοματεπϊνυμο, όνομα πατζρα, αρικμόσ ταυτότθτασ και θ Δ/νςθ κατοικίασ. Σο πρωτόκολλο κλείνει ςτο τζλοσ τθσ ψθφοφορίασ με πρακτικό που υπογράφεται από τον Πρόεδρο και τα μζλθ τθσ εφορευτικισ επιτροπισ. Ο κάκε ψθφοφόροσ παίρνει ζνα ψθφοδζλτιο και το φάκελο που μονογράφει και ςφραγίηει, εκείνθ τθν ϊρα ο Πρόεδροσ τθσ εφορευτικισ επιτροπισ. Κατά τθν ψθφοφορία και τθν καταμζτρθςθ των ψιφων δικαιοφνται να παρίςταται οι υποψιφιοι, χωρίσ όμωσ να παρεμβαίνουν και να δθμιουργοφν προβλιματα ςτθν διαδικαςία. ε διαφορετικι περίπτωςθ θ εφορευτικι επιτροπι μπορεί να αποβάλει τον υποψιφιο από το χϊρο τθσ ψθφοφορίασ. 2. Μετά το τζλοσ τθσ ψθφοφορίασ γίνεται θ καταμζτρθςθ των φακζλων. Αν οι φάκελοι είναι περιςςότεροι από αυτοφσ που ψιφιςαν, τότε καταςτρζφονται ςτθν τφχθ τόςοι φάκελοι όςοι είναι περιςςότεροι από τουσ ψθφίςαντεσ, αφοφ πρϊτα ελεγχκεί αν όλοι οι φάκελοι που βρζκθκαν ςτθν κάλπθ είναι μόνο γραμμζνοι και ςφραγιςμζνοι από τον Πρόεδρο τθσ εφορευτικισ επιτροπισ. Αν οι φάκελοι είναι λιγότεροι απ όςουσ ψιφιςαν, τότε θ καταμζτρθςθ ςυνεχίηεται με τουσ φακζλουσ που βρζκθκαν και τα αποτελζςματα είναι ζγκυρα. 3. Μετά τθν καταμζτρθςθ των φακζλων ακολουκεί το άνοιγμά τουσ και θ καταμζτρθςθ των ψιφων για κάκε υποψιφιο. Σο κάκε ψθφοδζλτιο παίρνει αφξοντα αρικμό και μονογράφεται από τον Πρόεδρο τθσ εφορευτικισ επιτροπισ. 4. Η ακυρότθτα ψθφοδελτίου κρίνεται με απόφαςθ τθσ εφορευτικισ επιτροπισ ςφμφωνα με τισ διατάξεισ των Νόμων περί εκλογισ βουλευτϊν. Συχόν ενςτάςεισ που κα υποβλθκοφν εξετάηονται από τθν εφορευτικι επιτροπι αμζςωσ και είτε γίνονται αποδεκτζσ, είτε απορρίπτονται. Οι ενςτάςεισ καταχωροφνται ςτο πρακτικό των αρχαιρεςιϊν και θ απόρριψι τουσ ι θ αποδοχι τουσ αναφζρεται αιτιολογθμζνα. 5. ε ιςοψθφία δφο ι και περιςςότερων υποψθφίων, γίνεται κλιρωςθ από τθν εφορευτικι επιτροπι για τθν κατάταξι τουσ ςε ςειρά εκλογισ. τθν κλιρωςθ ο Πρόεδροσ τθσ εφορευτικισ επιτροπισ οφείλει να καλζςει τουσ ιςοψθφιςαντεσ, αν παραβρίςκονται. 6. Μετά τθν καταμζτρθςθ θ εφορευτικι επιτροπι ανακοινϊνει τα αποτελζςματα. Επιτυχόντεσ οι υποψιφιοι που ζλαβαν τισ περιςςότερεσ ψιφουσ. Για το Δ.. εκλζγονται οι πρϊτοι επτά (7) ςε ψιφουσ, για τθν ελεγκτικι επιτροπι οι τρεισ (3) πρϊτοι ςε ψιφουσ κλπ. Οι υπόλοιποι, με τθν ςειρά εκλογι τουσ, κεωροφνται αναπλθρωματικοί. Άρθρο 13ο Σο απερχόμενο Διοικθτικό υμβοφλιο παραδίδει μζςα ςε δϊδεκα (12) θμζρεσ ςτο νζο Δ.., τα βιβλία, το ταμείο και όλα τα περιουςιακά ςτοιχεία του ωματείου. Για τθν παράδοςθ υπογράφεται ςχετικό πρωτόκολλο. Μζχρι τθν παράδοςθ του απερχόμενο Δ.. χειρίηεται μόνο τα επείγοντα κζματα.

7 Διοικθτικό υμβοφλιο Άρθρο 14ο 1. Σο ωματείο διοικείται από 7μελζσ Διοικθτικό υμβοφλιο που εκλζγεται κάκε τρία (3) χρόνια, με μυςτικι ψθφοφορία από τθ Γενικι υνζλευςθ των μελϊν. Οι αρχαιρεςίεσ διενεργοφνται το Αϋ τρίμθνο, κάκε τρίτου ζτουσ. Εκλζγονται κατά ςειρά επιτυχίασ εκείνοι που ζλαβαν τουσ περιςςότερουσ ςταυροφσ προτίμθςθσ. Οι επτά πρϊτοι αποτελοφν το Διοικθτικό υμβοφλιο και οι υπόλοιποι είναι αναπλθρωματικοί, κατά ςειρά προτίμθςθσ. Εξερχόμενο μζλοσ κάποιου οργάνου αντικακίςταται από το πρϊτο αναπλθρωματικό μζλοσ. ε περίπτωςθ παραίτθςθσ δευτζρου μζλουσ, αυτό αντικακίςταται, από το δεφτερο αναπλθρωματικό μζλοσ κ.ο.κ. Επιτρζπεται θ αντικατάςταςθ μζχρι τριϊν (3) μελϊν του Διοικθτικοφ υμβουλίου και όλων των μελϊν τθσ ελεγκτικισ επιτροπισ. Αν δεν υπάρχουν αναπλθρωματικά μζλθ ι ζχουν αντικαταςτακεί τα τρία τακτικά μζλθ του Δ.., το Διοικθτικό υμβοφλιο μπορεί να λειτουργεί με λιγότερα μζλθ, όχι όμωσ κάτω από τζςςερα (4). Αν μείνουν λιγότερα από τζςςερα (4), τότε ςυγκαλείτε ζκτακτθ Γενικι υνζλευςθ και εκλζγει τουσ αντικαταςτάτεσ των μελϊν του Δ.. που αποχϊρθςαν, θ κθτεία των οποίων λιγει με τθν λιξθ τθσ τριετίασ. 2. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο ςυγκαλείται, μζςα ςε (10) θμζρεσ από τθν εκλογι του, από τον πλειοψθφίςαντα ςφμβουλο και ςυγκροτείται ςε ςϊμα. Εκλζγει μεταξφ των μελϊν του, τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματζα, του Αναπλθρωτι Γενικό Γραμματζα, τον Σαμία και τον Ζφορο. Δφο ιδιότθτεσ δεν μπορεί να ςυμπζςουν ςτο ίδιο πρόςωπο, εκτόσ αν δεν υπάρχει ενδιαφερόμενοσ. ε καμία περίπτωςθ δεν μποροφν να ςυμπζςουν ςτο ίδιο πρόςωπο θ ιδιότθτα του Προζδρου και του Αντιπροζδρου, του Προζδρου και του Αντιπροζδρου με του Γενικοφ Γραμματζα και του Προζδρου και του Γενικοφ Γραμματζα με τον Σαμία. 3. Σα μζλθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου είναι υπεφκυνα, αλλθλζγγυα για τθν εκπλιρωςθ των υποχρεϊςεων τουσ που απορρζουν από το καταςτατικό και τισ αποφάςεισ των Γενικϊν υνελεφςεων. 4. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο ςυνεδριάηει τακτικά μία φορά το μινα μετά από πρόςκλθςθ του Προζδρου και του Γενικοφ Γραμματζα, ζκτακτα δε, από τον Πρόεδρο, όταν παραςτεί ανάγκθ. Αν το ηθτιςουν ζγγραφα τουλάχιςτον τρία (3) μζλθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, γράφοντασ και τα κζματα τθσ θμεριςιασ διάταξθσ, ο Πρόεδροσ είναι υποχρεωμζνοσ να ςυγκαλζςει ζκτακτο υμβοφλιο το αργότερο μζςα ςε δεκαπζντε (15) θμζρεσ. 5. Σο Διοικθτικό υμβοφλιο βρίςκεται ςε απαρτία όταν είναι παρόντα τζςςερα (4) μζλθ και παραβρίςκεται και ο Πρόεδροσ ι ο Αντιπρόεδροσ. Οι αποφάςεισ παίρνονται με πλειοψθφία των παρόντων. ε περίπτωςθ ιςοψθφίασ υπεριςχφει θ ψιφοσ του Προζδρου ι του προεδρεφοντοσ. Κακικοντα Διοικθτικοφ υμβουλίου Άρθρο 15ο Σο Διοικθτικό υμβοφλιο είναι το εκτελεςτικό όργανο του ωματείου και ζχει τα παρακάτω κακικοντα και δικαιϊματα, εκτόσ από αυτά που αναφζρονται ςε άλλεσ διατάξεισ του παρόντοσ καταςτατικοφ.

8 1. Εφαρμόηει το καταςτατικό και εκτελεί τισ αποφάςεισ των Γενικϊν υνελεφςεων. 2. υντάςςει, ο Πρόεδροσ με το Γενικό Γραμματζα, το Διοικθτικό απολογιςμό και μετά τθν ζγκριςι του από το Διοικθτικό υμβοφλιο, τον υποβάλει για ζγκριςθ ςτθ Γενικι υνζλευςθ. 3. Αποφαςίηει για τθν εγγραφι του ωματείου ςε Ζνωςθ, Ομοςπονδία υλλόγων Εκελοντϊν Αιμοδοτϊν και ςε οποιαδιποτε άλλθ οργάνωςθ με ςκοποφσ παρεμφερείσ με του ωματείου. Οποιοδιποτε μζλοσ του ωματείου μπορεί να προςφφγει ςτθν πρϊτθ Γενικι υνζλευςθ και να ηθτιςει τθν ακφρωςθ τθσ απόφαςθσ αυτισ. 4. Μζλοσ του Δ.. που απουςιάηει αδικαιολόγθτα από τρεισ (3) τακτικζσ ςυνεχείσ ςυνεδριάςεισ, καλείται ζγγραφα από τον Πρόεδρο να εξθγιςει τουσ λόγουσ τθσ απουςίασ του μζςα ςε προκεςμία τριϊν (3) θμερϊν από τθν θμερομθνία επίδοςθσ του εγγράφου. Αν το μζλοσ αυτό αρνθκεί να εξθγιςει τουσ λόγουσ ι θ εξιγθςθ που κα δϊςει δεν είναι ικανοποιθτικι, αντικακίςταται με απόφαςθ του Δ.. με τον πρϊτο αναπλθρωματικό. 5. Σο Δ.. μπορεί με απόφαςθ του να ςυντάςςει κανονιςμό λειτουργίασ των ςυνεδριάςεϊν του. Κακικοντα Προζδρου Άρθρο 16ο Ο πρόεδροσ εκπροςωπεί το ωματείο ενϊπιον όλων των Κρατικϊν ι άλλων αρχϊν κακϊσ και απζναντι τρίτων, για όλα τα κζματα. Μαηί με το Γενικό Γραμματζα, καταρτίηει τθν θμεριςια διάταξθ και ςυγκαλεί το Διοικθτικό υμβοφλιο. Προεδρεφει ςτισ ςυνεδριάςεισ του Διοικθτικοφ υμβουλίου και διευκφνει τισ ςυηθτιςεισ. Τπογράφει μαηί με το Γενικό Γραμματζα όλα τα ζγγραφα του ωματείου, Τπογράφει, μαηί με το Γενικό Γραμματζα και τον ταμία, τα εντάλματα πλθρωμϊν και ειςπράξεων. Τπογράφει, με το Γενικό Γραμματζα και όλα τα μζλθ του Δ.., τα πρακτικά των ςυνεδριάςεων του Δ.. ε περίπτωςθ χιρευςθσ τθσ κζςθσ του Προζδρου (κάνατοσ, παραίτθςθ κλπ) ςυνζρχεται ζκτακτα το Δ.. μζςα ςε δεκαπζντε (15) θμζρεσ, ςυγκαλοφμενο από τον Αντιπρόεδρο και εκλζγει το νζο Πρόεδρο που θ κθτεία του λιγει με τθ λιξθ τθσ κθτείασ του Διοικθτικοφ υμβουλίου. το Δ.. ςυμμετζχει και το πρϊτο αναπλθρωματικό μζλοσ το οποίο κάλυψε τθν κενι κζςθ ςτο Δ.. ε περίπτωςθ που ο Αντιπρόεδροσ δεν ςυγκαλζςει το Δ.., μζςα ςτθν παραπάνω προκεςμία, τότε αυτό ςυγκαλείται από το μεγαλφτερο ςε θλικία μζλοσ του Δ.. και θ εκλογι του νζου Προζδρου είναι νόμιμθ. Κακικοντα Αντιπροζδρου Άρθρο 17ο Ο Αντιπρόεδροσ αναπλθρϊνει τον Πρόεδρο ςε όλα τα κακικοντα και δικαιϊματά του, όταν αυτόσ, για οποιοδιποτε λόγο απουςιάηει ι κωλφεται. Κακικοντα Γενικοφ Γραμματζα Άρθρο 18ο Ο Γενικόσ Γραμματζασ διευκφνει το γραφείο του ωματείου. Φυλάςςει τα αρχεία και τθν ςφραγίδα του ωματείου, διεξάγει τθν αλλθλογραφία, καταρτίηει με τον Πρόεδρο τθν θμεριςια διάταξθ των

9 ςυνεδριάςεων του Δ.. και των Γενικϊν υνελεφςεων, ςυντάςςει και ςυνυπογράφει με τον Πρόεδρο όλα τα ζγγραφα του ωματείου, εντάλματα ειςπράξεων και πλθρωμϊν, τα πρακτικά των ςυνεδριάςεων του Δ.. και των εκτάκτων Γ.. Σθρεί το πρωτόκολλο και το Μθτρϊο Μελϊν του ωματείου. Άρθρο 19ο Κακικοντα Αναπλθρωτι Γενικοφ Γραμματζα Ο Αναπλθρωτισ Γενικόσ Γραμματζασ ςυνεργάηεται με το Γενικό Γραμματζα, τον βοθκάει ςτθν εκτζλεςθ των κακθκόντων του και τον αναπλθρϊνει αν απουςιάηει για οποιοδιποτε λόγο. Κακικοντα Σαμία Άρθρο 20ο Ο Σαμίασ ειςπράττει με διπλότυπεσ ι τριπλότυπεσ αποδείξεισ, που φζρουν τθ ςφραγίδα του ωματείου, όλα τα ζςοδα του ωματείου. Ενεργεί κάκε πλθρωμι βάςει ενταλμάτων που εκδίδονται μετά από ζγκριςθ τθσ ςχετικισ δαπάνθσ από το Διοικθτικό υμβοφλιο. Σα εντάλματα υπογράφονται από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματζα. Οι εγκρίςεισ των δαπανϊν υποχρεωτικά αναγράφονται ςτα πρακτικά των ςυνεδριάςεων του Διοικθτικοφ υμβουλίου. Κατακζτει ςε κοινό λογαριαςμό, ςτο όνομά του, του Προζδρου και του Γενικοφ Γραμματζα, ςε αναγνωριςμζνθ Σράπεηα, όλα τα ζςοδα του ωματείου. Κρατεί ςτα χζρια του ζνα ποςό για τρζχουςεσ και τυχόν επείγουςεσ ανάγκεσ. Σο ανϊτατο φψοσ του ποςοφ αυτοφ κακορίηεται με απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου. Ο Σαμίασ τθρεί το βιβλίο Σαμείου και φυλάςςει όλα τα δικαιολογθτικά ειςπράξεων και πλθρωμϊν. Τποβάλλει ςτο Δ.., κάκε εξάμθνο και ζκτακτα όταν το ηθτιςει το Δ.. λεπτομερι κατάςταςθ εςόδων-εξόδων. Κάκε χρόνο ο ταμίασ υποβάλλει υποχρεωτικά για ζγκριςθ ςτθ Γενικι υνζλευςθ τον απολογιςμό του προθγουμζνου ζτουσ και τον προχπολογιςμό του επομζνου. Όταν ο Σαμίασ απουςιάηει ι κωλφεται αναπλθρϊνεται από ζνα μζλοσ του Διοικθτικοφ υμβουλίου. Ο Σαμίασ μπορεί να υποδείξει ςτο Δ.. τον αναπλθρωτι του. Αναπλθρωτισ Σαμίασ δεν μπορεί να είναι, ςε καμία περίπτωςθ, ο Πρόεδροσ ι ο Γενικόσ Γραμματζασ. Κακικοντα Εφόρου Άρθρο 21ο Ο Ζφοροσ διαχειρίηεται και ςυντθρεί τθν ακίνθτθ περιουςία του ωματείου. Σθρεί τα βιβλία μθτρϊου και απογραφισ και τουσ τίτλουσ ιδιοκτθςίασ, κάκε περιουςιακοφ ςτοιχείου. Διενεργεί κάκε τζλοσ του ζτουσ απογραφι των περιουςιακϊν ςτοιχείων. Είναι υποχρεωμζνοσ να αναφζρει ςτο Δ.. κάκε απϊλεια ι βλάβθ αντικειμζνου. Επιβλζπει για τθν τάξθ και ευκοςμία ςτα γραφεία του ωματείου. Με απόφαςθ του Διοικθτικοφ υμβουλίου, ςτον Ζφορο μπορεί να ανατεκοφν και άλλα κακικοντα π.χ. καλλιτεχνικζσ εκδθλϊςεισ, οργάνωςθ εκδρομϊν, διαλζξεων κλπ. Πόροι του ωματείου Άρθρο 22ο Πόροι του ωματείου είναι: 1) Ειςφορζσ και οι δωρεζσ των μελϊν, 2) οι Επιχορθγιςεισ του Δθμοςίου, Οργανιςμϊν Σοπικισ Αυτοδιοίκθςθσ, Ιδιωτϊν και Οργανιςμϊν Δθμοςίου και Ιδιωτικοφ Δικαίου 3) κλθροδοτιματα, οικονομικζσ ενιςχφςεισ, τόκοι κεφαλαίων και 4) κάκε άλλθ νόμιμθ

10 πρόςοδοσ. Σο διαχειριςτικό ζτοσ αρχίηει τθν 1θ Ιανουαρίου και λιγει τθν 31θ Δεκεμβρίου κάκε ζτουσ. Ο προχπολογιςμόσ, ο ιςολογιςμόσ και ο απολογιςμόσ ςυντάςςονται για το ίδιο χρονικό διάςτθμα. Αν θ Γενικι υνζλευςθ είναι εκλογοαπολογιςτικι, τότε, ο Οικονομικόσ απολογιςμόσ ςυντάςςεται μζχρι τθν θμερομθνία τθσ Γενικισ υνζλευςθσ, θμερομθνία εκλογισ δθλαδι, του νζου Διοικθτικοφ υμβουλίου. Άρθρο 23ο Ελεγκτικι Επιτροπι Ο οικονομικόσ ζλεγχοσ και θ εποπτεία του Διοικθτικοφ υμβουλίου αςκείται από τριμελι ελεγκτικι επιτροπι που εκλζγεται μαηί με το Δ.. Η κθτεία τθσ είναι τριετισ και λιγει μαηί με τθ κθτεία του Δ.. Η ελεγκτικι επιτροπι εποπτεφει και ελζγχει, μόνο τθν οικονομικι διαχείριςθ του ωματείου, τα ζςοδα που πραγματοποιικθκαν, τισ δαπάνεσ που ζγιναν και κάκε ζτοσ υποβάλλει τθν ζκκεςι τθσ ςτθ Γενικι υνζλευςθ. τθ διάκεςι τθσ τίκενται από τθ Διοίκθςθ τα βιβλία διαχείριςθσ και όλα τα δικαιολογθτικά κακϊσ και τα πρακτικά των ςυνεδριάςεων του Δ.. που εγκρίκθκαν οι ςχετικζσ δαπάνεσ. Η ελεγκτικι επιτροπι ςτθν πρϊτθ μετά τθν εκλογι τθσ ςυνεδρίαςθ, εκλζγει τον Πρόεδρό τθσ. Βρίςκεται ςε απαρτία όταν είναι παρόντα δφο (2) από τα μζλθ τθσ. Εκτόσ από τα τακτικά τθσ μζλθ εκλζγονται και ιςάρικμα αναπλθρωματικά, που καλοφνται κατά ςειρά επιτυχίασ, ςε περίπτωςθ χιρευςθσ κζςθσ τακτικοφ μζλουσ. Επιτροπζσ Άρθρο 24ο Σο Δ.. μπορεί να ςυςτιςει ειδικά τμιματα ι Επιτροπζσ που κα λειτουργοφν υπό τθν εποπτεία του για τθν ταχφτερθ και αποτελεςματικότερθ πραγματοποίθςθ των ςκοπϊν του ωματείου. Επίςθσ μπορεί να ςυντάςςει ειδικοφσ κανονιςμοφσ. Βιβλία του ωματείου Σο ωματείο τθρεί τα παρακάτω βιβλία: α) Βιβλίο Γενικϊν υνελεφςεων β) Βιβλίο πρακτικϊν των ςυνεδριάςεων του Δ.. γ) Πρωτόκολλο αλλθλογραφίασ δ) Βιβλίο Σαμείου (εςόδων-εξόδων) ε) Γενικό Μθτρϊο των μελϊν Άρθρο 25ο ςτ) Βιβλίο Μθτρϊου και απογραφισ περιουςιακϊν ςτοιχείων. η) Πρακτικϊν υνεδριάςεων Ελεγκτικισ Επιτροπισ Επίςθσ δφναται να τθρθκεί, μετά από απόφαςθ του Δ.., οποιοδιποτε άλλο βιβλίο κρικεί απαραίτθτο για τθν εφρυκμθ λειτουργία του ωματείου. Άρθρο 26ο

11 Διάλυςθ του ωματείου Σο ωματείο διαλφεται όταν μείνουν λιγότερα από είκοςι (20) μζλθ ι αν ςυντρζχουν οι λόγοι που ορίηονται από τισ ςχετικζσ διατάξεισ του Αςτικοφ Κϊδικα. Για διάλυςθ του ωματείου με απόφαςθ των μελϊν, εφαρμόηεται θ παράγραφοσ πζντε (5) του άρκρου εννζα (9) του παρόντοσ καταςτατικοφ. Άρθρο 27ο Σο ωματείο ζχει ςφραγίδα ςτρογγυλι που εικονίηει φιάλθ αίματοσ, μζςα ςε δφο χζρια, γφρω τθσ φζρει κλαδιά δάφνθσ και φζρει περιμετρικά τθν επωνυμία του «ΩΜΑΣΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΣΕ ΑΙΜΟΔΟΣΕ ΡΟΔΟΠΗ» ζτοσ ιδρφςεωσ Άρθρο 28ο Σο παρόν καταςτατικό αποτελείται από εικοςιοκτϊ (28) άρκρα, διαβάςτθκε, ςυηθτικθκε και ψθφίςτθκε κατ άρκρο και ςτο ςφνολο του, ςφμφωνα με το άρκρο 9 παράγραφοσ 5 του παρόντοσ καταςτατικοφ, από τα μζλθ του ωματείου ςτθ Γενικι υνζλευςθ που πραγματοποιικθκε ςτθ Κομοτθνι 30 Αυγοφςτου Αποτελεί τροποποίθςθ του καταςτατικοφ του ωματείου ΕΘΕΛΟΝΣΕ ΑΙΜΟΔΟΣΕ ΡΟΔΟΠΗ, που εγκρίκθκε από το Πρωτοδικείο ΡΟΔΟΠΗ και καταχωρικθκε ςτο βιβλίο Αναγνωριςμζνων ςωματείων με αφξοντα αρικμό εκκζςεωσ 141/79. Ο Πρόεδροσ τθσ Γ.. Ο Γραμματζασ Σο Μζλοσ Χατηθακαναςίου Γεϊργιοσ Μανταηισ Δθμιτριοσ Καρακλάνθσ Ακανάςιοσ

ΧΟΛΙΑ ΣΟΤ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΠΙ ΣΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ΣΗ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. ΣΗ 10 θσ ΙΟΤΝΙΟΤ (Νόμοσ 3884/2010)

ΧΟΛΙΑ ΣΟΤ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΠΙ ΣΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ΣΗ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. ΣΗ 10 θσ ΙΟΤΝΙΟΤ (Νόμοσ 3884/2010) ΧΟΛΙΑ ΣΟΤ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΠΙ ΣΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ΣΗ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΣΗ 29 θσ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΣΗ 10 θσ ΙΟΤΝΙΟΤ 2011 (Νόμοσ 3884/2010) 1. Τποβολι και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του με αρικμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ JEANNE D ARC. Άρθρο 1 ο. Επωνυμία. Άρθρο 2 ο

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ JEANNE D ARC. Άρθρο 1 ο. Επωνυμία. Άρθρο 2 ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ JEANNE D ARC Άρθρο 1 ο Επωνυμία Το Σωματείο με τθν επωνυμία «Σφλλογοσ Γονζων και Κθδεμόνων των μακθτϊν τθσ Ελλθνογαλλλικισ Σχολισ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ. Κεφάλαιο Α Ίδρυςθ Επωνυμία Ζδρα - Σιμα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ. Κεφάλαιο Α Ίδρυςθ Επωνυμία Ζδρα - Σιμα ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ Κεφάλαιο Α Ίδρυςθ Επωνυμία Ζδρα - Σιμα Άρκρο 1 ο Συνιςτάται επιςτθμονικό, μθ κερδοςκοπικό ςωματείο με τθν επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Κ.Α.)»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ. Του Σωματείου με τθν επωνυμία «Πανελλήνιοσ ύλλογοσ Αςθενών με Ψωρίαςη και Ψωριαςική Αρθρίτιδα» και τον διακριτικό τίτλο «Επιδζρμια»

ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ. Του Σωματείου με τθν επωνυμία «Πανελλήνιοσ ύλλογοσ Αςθενών με Ψωρίαςη και Ψωριαςική Αρθρίτιδα» και τον διακριτικό τίτλο «Επιδζρμια» ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ Του Σωματείου με τθν επωνυμία «Πανελλήνιοσ ύλλογοσ Αςθενών με Ψωρίαςη και Ψωριαςική Αρθρίτιδα» και τον διακριτικό τίτλο «Επιδζρμια» Α ΜΕΡΟ ΤΣΑΗ, ΕΔΡΑ, ΚΟΠΟ, ΜΕΑ, ΠΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1: ΙΔΡΤΗ-ΕΠΩΝΤΜΙΑ-ΕΔΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επιδιϊκει τθ ςυνδιαλλαγι του υλλόγου με δθμόςιουσ και ιδιωτικοφσ φορείσ και οργανιςμοφσ, για κζματα που αφοροφν άμεςα ι ζμμεςα τον κλάδο.

Επιδιϊκει τθ ςυνδιαλλαγι του υλλόγου με δθμόςιουσ και ιδιωτικοφσ φορείσ και οργανιςμοφσ, για κζματα που αφοροφν άμεςα ι ζμμεςα τον κλάδο. Άρκρο 1 ο : Παραμζνει ωσ ζχει. Άρκρο 2 ο : Η πρώτθ παράγραφοσ του ιδθ υπάρχοντοσ άρκρου διαμορφώνεται ωσ εξισ. «κοπόσ του.εκ.ε. είναι να αποτελεί το ςυλλογικό φορζα αντιπροςϊπευςθσ των επαγγελματιϊν εκτιμθτϊν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 3649/14.05.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 3649/14.05. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΤΣΗΜΑΣΟ ΑΡΧΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΤΣΗΜΑΣΟ ΑΡΧΑΙΡΕΙΩΝ ΕΝΔΟΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑΚΟ ΔΙΚΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΗ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΤΣΗΜΑΣΟ ΑΡΧΑΙΡΕΙΩΝ Εγχειρίδιο διαχειριςτι Πάτρα, Δεκζμβριοσ 2011 το κάτω μζροσ ςτο μενοφ τθσ ςελίδασ διαχείριςθσ, υπάρχει θ επιλογι αρχαιρεςίεσ. Χρθςιμοποιϊντασ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΘΜΟ ΙΩΑΝΝΙΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΘΕΜΑ : «Ζγκριςη του Σαμειακοφ Απολογιςμοφ και Ιςολογιςμοφ ζτουσ 2017

Διαβάστε περισσότερα

OMIΛOΣ EΠIXEIPHΣEΩN KPEATOΣ

OMIΛOΣ EΠIXEIPHΣEΩN KPEATOΣ Π Ρ Ο Κ Λ Η Η Σων μετόχων τθσ Ανϊνυμθσ Εταιρείασ με τθν επωνυμία ΚΡΕΣΑ ΦΑΡΜ ΑΝΩΝΤΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΑΡ. Μ.Α.Ε. 11867/06/Β/86/38 ε Σακτικι Γενικι υνζλευςθ φμφωνα με το νόμο και το καταςτατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΘΜΟ ΣΡΙΚΚΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από τα πρακτικά τησ με αριθ. 22/2014 τακτικήσ ςυνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ του Δήμου Σρικκαίων.

ΔΘΜΟ ΣΡΙΚΚΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από τα πρακτικά τησ με αριθ. 22/2014 τακτικήσ ςυνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ του Δήμου Σρικκαίων. ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ NOMO ΣΡΙΚΑΛΩΝ ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΔΘΜΟ ΣΡΙΚΚΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από τα πρακτικά τησ με αριθ. 22/2014 τακτικήσ ςυνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ του Δήμου Σρικκαίων.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ)

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ) ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ) Το καταςτατικό που ακολουκεί αποτελεί γενικό υπόδειγμα. Τα καταςτατικά πρζπει να εξειδικευκοφν ανάλογα με τα εξισ: 1. Αν ιδρφονται μόνον από

Διαβάστε περισσότερα

Πρόςκληςη Εκδήλωςησ Ενδιαφζροντοσ. για την πλήρωςη πζντε (5) θζςεων τησ Επιτροπήσ Ηθικήσ και Δεοντολογίασ του ΕΚΕΒΕ Φλζμιγκ

Πρόςκληςη Εκδήλωςησ Ενδιαφζροντοσ. για την πλήρωςη πζντε (5) θζςεων τησ Επιτροπήσ Ηθικήσ και Δεοντολογίασ του ΕΚΕΒΕ Φλζμιγκ Πρόςκληςη Εκδήλωςησ Ενδιαφζροντοσ για την πλήρωςη πζντε (5) θζςεων τησ Επιτροπήσ Ηθικήσ και Δεοντολογίασ του ΕΚΕΒΕ Φλζμιγκ Το Διοικθτικό Συμβοφλιο του ΕΚΕΒΕ Φλζμιγκ, ςφμφωνα με απόφαςθ τθσ 210θσ/22.11.2018

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Εκδότθσ (Ρλιρθσ επωνυμία Ριςτωτικοφ Ιδρφματοσ. / ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΤΘΤΑ ΑΡΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ - ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΝΤΑΞΘΣ ΜΘΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΟΛΘΡΤΩΝ ΔΘΜΟΣΙΩΝ ΕΓΩΝ (Ε.Τ.Α.Α.-Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΘΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ

ΕΘΝΘΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ ΕΘΝΘΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΣΑΚΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ τθσ 19θσ Απριλίου 2013, θμζρα Παραςκευι και ϊρα 13:00 (Α Επαναλθπτικι Γ.. τθσ 24θσ Απριλίου 2013, θμζρα Σετάρτθ και ϊρα 13:00 & Β Επαναλθπτικι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΤΠΡΙΟ ΤΝΔΕΜΟ ΝΟΗΛΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΩΝ CYPRUS NURSES AND MIDWIVES ASSOCIATION

ΠΑΓΚΤΠΡΙΟ ΤΝΔΕΜΟ ΝΟΗΛΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΩΝ CYPRUS NURSES AND MIDWIVES ASSOCIATION ΠΑΓΚΤΠΡΙΟ ΤΝΔΕΜΟ ΝΟΗΛΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΩΝ CYPRUS NURSES AND MIDWIVES ASSOCIATION Ταγμαηάπσος Ποςλίος, 1 Διαμ. 101, 1101 Λεςκωζία, Τ. Θ. 24015 Κύππορ Τηλ : + 357 22 771994 Φαξ : +357 22 771989 Email: cy.n.a@cytanet.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΘΜΟ ΙΩΑΝΝΙΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΘΕΜΑ : «Ζγκριςη του Σαμειακοφ Απολογιςμοφ και Ιςολογιςμοφ ζτουσ 2017

Διαβάστε περισσότερα

Επί του υπ αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2186/

Επί του υπ αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2186/ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705, e-mail :pzygouris@gmail.com Επί του υπ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ ΣΗ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΕΡΩΣΗΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΣΗΕΙ ΓΙΑ ΣΟΤ ΜΕΣΟΧΟΤ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ ΣΗ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΕΡΩΣΗΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΣΗΕΙ ΓΙΑ ΣΟΤ ΜΕΣΟΧΟΤ ΕΘΝΙΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ ΣΗ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΕΡΩΣΗΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΣΗΕΙ ΓΙΑ ΣΟΤ ΜΕΣΟΧΟΤ Α. Πρόςβαςθ ςε πλθροφόρθςθ 1. Πϊσ μπορϊ να ενθμερωκϊ ςχετικά με τθν Ημεριςια Διάταξθ τθσ Σακτικισ

Διαβάστε περισσότερα

Ν. 2716/1999 Τίτλοσ:Ανάπτυξη και εκςυγχρονιςμόσ των υπηρεςιϊν ψυχικήσ υγείασ και άλλεσ διατάξεισ.

Ν. 2716/1999 Τίτλοσ:Ανάπτυξη και εκςυγχρονιςμόσ των υπηρεςιϊν ψυχικήσ υγείασ και άλλεσ διατάξεισ. Ν. 2716/1999 Τίτλοσ:Ανάπτυξη και εκςυγχρονιςμόσ των υπηρεςιϊν ψυχικήσ υγείασ και άλλεσ διατάξεισ. Αρθρο: 12 Τίτλοσ Αρθρου: Κοινωνικοί Συνεταιριςμοί Περιοριςμζνθσ Ευκφνθσ (Κοι.Σ.Π.Ε.) Κείμενο Αρθρου 1.

Διαβάστε περισσότερα

Δθμοκρατία και ςυμμετοχι ςτα ςχολεία μασ: ο ρόλοσ των μακθτικϊν κοινοτιτων

Δθμοκρατία και ςυμμετοχι ςτα ςχολεία μασ: ο ρόλοσ των μακθτικϊν κοινοτιτων Δθμοκρατία και ςυμμετοχι ςτα ςχολεία μασ: ο ρόλοσ των μακθτικϊν κοινοτιτων Προτάςεισ μακθτϊν μακθτριϊν που ςυμμετείχαμε ςτθ ςυνάντθςθ τθσ 6.5.2017, ςτθ Θεςςαλονίκθ Φτιάξτε μια παρουςίαςθ ι ζνα μικρό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

φντομη Παρουςίαςη epr.gr

φντομη Παρουςίαςη epr.gr φντομη Παρουςίαςη epr.gr Ζνα νζο διαδικτυακό εργαλείο που ζρχεται να αλλάξει τα δεδομζνα τθσ εταιρικισ επικοινωνίασ Ιοφνιοσ 2009 - Ζκδοςθ 1.3 Σι είναι το epr.gr To epr.gr αποτελεί τθν πρϊτθ διαδικτυακι

Διαβάστε περισσότερα

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Στθ ΓϋΛυκείου οι Ομάδεσ Προςανατολιςμοφ είναι τρεισ:

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Στθ ΓϋΛυκείου οι Ομάδεσ Προςανατολιςμοφ είναι τρεισ: Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Στθ ΓϋΛυκείου οι Ομάδεσ Προςανατολιςμοφ είναι τρεισ: 1. Ομάδα Ανκρωπιςτικών Σπουδών 2. Ομάδα Οικονομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών & Παιδαγωγικών Σπουδών 3. Ομάδα Θετικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ. (ςφμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2 β του κ.ν. 2190/1920, όπωσ ιςχφει) ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ

ΠΡΟΚΛΗΗ. (ςφμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2 β του κ.ν. 2190/1920, όπωσ ιςχφει) ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΗ (ςφμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2 β του κ.ν. 2190/1920, όπωσ ιςχφει) ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ NEUROSOFT ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΟΓΙΜΙΚΟΤ ΣΗΝ ΕΣΗΙΑ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Φραγκοφδθ 11 και Αλ.Πάντου TK 101 63 Καλλικζα Αττικισ Πλθρ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ. Τπόδειγμα 1: Μθνιαία ςυνοπτικι ζκκεςθ απλιρωτων και λθξιπροκζςμων υποχρεϊςεων Φορζα Κεντρικισ Διοίκθςθσ

ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ. Τπόδειγμα 1: Μθνιαία ςυνοπτικι ζκκεςθ απλιρωτων και λθξιπροκζςμων υποχρεϊςεων Φορζα Κεντρικισ Διοίκθςθσ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Τπόδειγμα 1: Μθνιαία ςυνοπτικι ζκκεςθ απλιρωτων και λθξιπροκζςμων υποχρεϊςεων Φορζα Κεντρικισ Διοίκθςθσ 3 ΤΠΟΔΕΚΓΜΑ 1 ΜΗΝΚΑΚΑ ΤΝΟΠΣΚΚΗ ΕΚΙΕΗ ΑΠΛΗΡΩΣΩΝ ΚΑΚ ΛΗΞΚΠΡΟΙΕΜΩΝ ΤΠΟΧΡΕΩΕΩΝ ΦΟΡΕΑ ΚΕΝΣΡΚΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Γνωςτοποίθςθ οικιοκελοφσ ςυμμόρφωςθσ τθσ Εταιρείασ με τον Κϊδικα Εταιρικισ Διακυβζρνθςθσ (ςελ. 2)

1.1 Γνωςτοποίθςθ οικιοκελοφσ ςυμμόρφωςθσ τθσ Εταιρείασ με τον Κϊδικα Εταιρικισ Διακυβζρνθςθσ (ςελ. 2) Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Κώδικασ Εταιρικισ Διακυβζρνθςθσ 1.1 Γνωςτοποίθςθ οικιοκελοφσ ςυμμόρφωςθσ τθσ Εταιρείασ με τον Κϊδικα Εταιρικισ Διακυβζρνθςθσ (ςελ. 2) 1.2 Αποκλίςεισ από το Κϊδικα Εταιρικισ Διακυβζρνθςθσ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΙΔΗ ΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ - ΤΠΗΡΕ ΙΕ ΣΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗ Η - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕ ΤΠΗΡΕ ΙΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ»

«ΕΙΔΗ ΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ - ΤΠΗΡΕ ΙΕ ΣΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗ Η - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕ ΤΠΗΡΕ ΙΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» Αποφάςεισ Tησ Σακτικήσ Γενικήσ υνζλευςησ τησ 29-06-2017 των μετόχων τησ Ανώνυμησ Εταιρείασ με την επωνυμία «ΕΙΔΗΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑ - ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ - ΤΠΗΡΕΙΕ ΣΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕ ΤΠΗΡΕΙΕ

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ χζδιο προτεινομζνων αποφάςεων επί των κεμάτων τθσ θμερθςίασ διατάξεωσ τθσ ετιςιασ Σακτικισ Γενικισ υνζλευςθσ των μετόχων τθσ 17 θσ Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΘΜΟ ΙΩΑΝΝΙΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΘΕΜΑ : «Ζγκριςη του Σαμειακοφ Απολογιςμοφ και Ιςολογιςμοφ ζτουσ 2017

Διαβάστε περισσότερα

Απόςπαςμα Πρακτικών. Ζκτακτου Διοικητικοφ Συμβουλίου τησ 24 ησ Μαρτίου 2016

Απόςπαςμα Πρακτικών. Ζκτακτου Διοικητικοφ Συμβουλίου τησ 24 ησ Μαρτίου 2016 Μη Κερδοςκοπικό Σωματείο «Γιατροί του Κόςμου Ελληνική Αντιπροςωπεία» Σαχ. Διεφκυνςθ: απφοφσ 12, Ακινα, 105 53 Σθλζφωνο: 210.32.13.150 / Fax 210-32.13.850 Θλ/νικι Διεφκυνςθ: www.mdmgreece.gr Ακινα, 28/03/2016

Διαβάστε περισσότερα

Τποδιευκυντζσ ςχολικών μονάδων

Τποδιευκυντζσ ςχολικών μονάδων Τποδιευκυντζσ ςχολικών μονάδων ΕΙΗΓΗΣΕ Γρηγόρησ Ζερβόσ Υποδ/ντήσ 31 ου Δημ. Σχολ. Περιςτερίου Γιάννησ Γκουντζλασ Υποδ/ντήσ 14 ου Δημ. Σχολ. Χαϊδαρίου ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΟΙΚΗΗ ΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Διευκυντισ Τποδιευκυντισ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2118/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2118/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίεσ υποβολήσ Ηλεκτρονικήσ Αίτηςησ για υμμετοχή ςτην Προςκοπική Εκπαίδευςη

Οδηγίεσ υποβολήσ Ηλεκτρονικήσ Αίτηςησ για υμμετοχή ςτην Προςκοπική Εκπαίδευςη Οδηγίεσ υποβολήσ Ηλεκτρονικήσ Αίτηςησ για υμμετοχή ςτην Προςκοπική Εκπαίδευςη Ειςαγωγή Σο παρόν κείμενο ζχει ςκοπό να εξθγιςει με απλό τρόπο, τθ χριςθ του προγράμματοσ e-εκπαίδευςθ, από τον Αρχθγό υςτιματοσ

Διαβάστε περισσότερα

3. Σισ διατάξεισ του άρκρου 14 του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ 45/Αϋ/9.3.1999) «Κφρωςθ του Κϊδικα Διοικθτικισ Διαδικαςίασ και άλλεσ διατάξεισ».

3. Σισ διατάξεισ του άρκρου 14 του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ 45/Αϋ/9.3.1999) «Κφρωςθ του Κϊδικα Διοικθτικισ Διαδικαςίασ και άλλεσ διατάξεισ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΟΙΚΘΣΙΚΟ ΣΟΜΕΑ ΑΝΩΣΑΣΘ ΕΚΠΑΙΔΕΤΘ ΔΙΕΤΘΤΝΘ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ ΑΝΩΣΑΣΘ ΠΑΝΕΠΙΣΘΜΙΑΚΘ ΕΚΠΑΙΔΕΤΘ ΣΜΘΜΑ Α ΑΝΩΣΕΡΟΤ ΔΙΔΑΚΣΙΚΟΤ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΣΑΣΗ ΤΝΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΑ (Α..Γ.Μ.Ε.) Βερανηζρου 22, 6οσ όροφοσ, , ΤΗΛ ΦΑΞ : , ,

ΑΝΩΣΑΣΗ ΤΝΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΑ (Α..Γ.Μ.Ε.) Βερανηζρου 22, 6οσ όροφοσ, , ΤΗΛ ΦΑΞ : , , ΑΝΩΣΑΣΗ ΤΝΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΑ (Α..Γ.Μ.Ε.) Βερανηζρου 22, 6οσ όροφοσ, 104 32, ΤΗΛ ΦΑΞ : 210 3835093, 210 3845434, ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΗ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ Το Συνζδριο τθσ ΑΣΓΜΕ, που ζγινε ςτισ

Διαβάστε περισσότερα

Θζμα 3o: Σφνταξθ ζκκεςθσ υλοποίθςθσ προχπολογιςμοφ για το Βϋ τρίμθνο του 2014. (Αρ. απόφαςθσ 218/2014)

Θζμα 3o: Σφνταξθ ζκκεςθσ υλοποίθςθσ προχπολογιςμοφ για το Βϋ τρίμθνο του 2014. (Αρ. απόφαςθσ 218/2014) ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ ΑΡΟΣΡΑΣΜΑ ΑΡΟ ΤΟ ΑΙΘ. 29/2014 ΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΙΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΡΙΤΟΡΗΣ τθν μίνκθ και ςτο Δθμοτικό κατάςτθμα ςιμερα τθν (16 θ ) του μθνόσ Ιουλίου του ζτουσ 2014 θμζρα τθσ εβδομάδοσ Σετάρτθ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΣΑ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ

ΘΕΜΑΣΑ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΠΡΟΚΛΗΗ ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ "Γ.Ε. ΔΗΜΗΣΡΙΟΤ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ" ΚΑΙ δ.τ. " Γ.Ε. ΔΗΜΗΣΡΙΟΤ Α.Ε.Ε." Ε ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΣΗΝ 30 η ΑΠΡΙΛΙΟΤ 2014 Aρ.M.A.E. 15353/06/B/87/07

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΣΙΚΟ ΤΝΕΔΡΙΑΕΩ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ

ΠΡΑΚΣΙΚΟ ΤΝΕΔΡΙΑΕΩ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΠΡΑΚΣΙΚΟ ΤΝΕΔΡΙΑΕΩ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ το Διμο Ν. Ηρακλείου Αττικισ ςιμερα τθ 16 θ Μαΐου 2017, θμζρα τθσ εβδομάδοσ Σρίτθ και ϊρα 10:00 π.μ., ζλαβε χϊρα φςτερα από πρόςκλθςθ του Προζδρου του Διοικθτικοφ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2170/3.3.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2170/3.3. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

Έρεσνα για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Έρεσνα για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Έρεσνα για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Ιανοσάριος 2016 2 ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ ΕΡΕΤΝΑ Η ζρευνα πραγματοποιικθκε ςτο ςφνολο τθσ επικράτειασ. Σο δείγμα ανιλκε ςε 930 άτομα, άνδρεσ και γυναίκεσ, 18

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Εγγραφζσ Μαθητών Ρ.Ε. Ριερίασ για το ςχολικό ζτοσ 2015-2016-Πρια Φοίτηςησ»

ΘΕΜΑ: «Εγγραφζσ Μαθητών Ρ.Ε. Ριερίασ για το ςχολικό ζτοσ 2015-2016-Πρια Φοίτηςησ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ Π.Ε. & Δ.Ε. Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΠΙΕΡΙΑ Σαχ. Δ/νςθ : Π. Σςαλδάρθ 8 Σ.Κ. Πόλθ : 60100 Κατερίνθ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΜΑ: Προκιρυξθ ΔΚΕΝΕΡΓΕΚΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΙΕΜΑ: Προκιρυξθ ΔΚΕΝΕΡΓΕΚΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Εθνικόν και Καποδιζηριακόν Πανεπιζηήμιον Αθηνών ΟΡΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16/06/2016 ΥΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΜΗΜΑ ΣΟΤΡΚΙΚΩΝ ΠΟΤΔΩΝ ΚΑΙ ΤΓΥΡΟΝΩΝ ΑΙΑΣΙΚΩΝ ΠΟΤΔΩΝ Διεύθσνση: Καπλανών

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ελέγχου Προσφορών Αφοφ πιςτοποιθκεί ο λογαριαςμόσ που δθμιουργιςατε ςτο πρόγραμμα ωσ Πάροχοσ Προςφορϊν, κα λάβετε ζνα e-mail με

Διαβάστε περισσότερα

Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα

Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα Γενικό Χθμείο του Κράτουσ Διεφκυνςθ Περιβάλλοντοσ Δρ. Διμθτρα Δανιιλ Χθμικά προϊόντα Οι χθμικζσ ουςίεσ υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΣΗΣΕΟ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ

ΑΝΑΡΣΗΣΕΟ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΑΝΑΡΣΗΣΕΟ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Φραγκοφδθ 11 και Αλ.Πάντου TK 101 63 Καλλικζα Αττικισ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΓΓΠΠ και το ζργο CivPro του ευρωπαϊκοφ προγράμματοσ INTERREG IVC

Η ΓΓΠΠ και το ζργο CivPro του ευρωπαϊκοφ προγράμματοσ INTERREG IVC Η ΓΓΠΠ και το ζργο CivPro του ευρωπαϊκοφ προγράμματοσ INTERREG IVC 1. τα 30 χρόνια ιςτορίασ του κεςμοφ των ευρωπαϊκϊν προγραμμάτων INTERREG, θ Γενικι Γραμματεία Πολιτικισ Προςταςίασ είναι η πρϊτη κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

2) Η βεβαίωςθ οφειλισ χορθγείται όταν μεταβιβάηεται ακίνθτο, υπό τισ παρακάτω προχποκζςεισ που πρζπει να ςυντρζχουν ςωρευτικά:

2) Η βεβαίωςθ οφειλισ χορθγείται όταν μεταβιβάηεται ακίνθτο, υπό τισ παρακάτω προχποκζςεισ που πρζπει να ςυντρζχουν ςωρευτικά: ΡΟΛ. 1084 Βεβαίωςθ οφειλισ για χρζθ προσ το Δθμόςιο. Ο ΥΦΥΡΟΥΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ζχοντασ υπόψθ: 1. Τισ διατάξεισ του άρκρου 26 του Ν. 1882/1990 (ΦΕΚ 43 Αϋ) και ειδικότερα τθσ παραγράφου 8 αυτοφ, όπωσ ιςχφουν,

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 17 - Τέλη κυκλοφορίας

Άρθρο 17 - Τέλη κυκλοφορίας Άρθρο 17 - Τέλη κυκλοφορίας 1.Η παράγραφοσ 1 του άρκρου 20 του ν. 2948/2001 (ΦΕΚ 242 Αϋ), αντικακίςταται ωσ εξισ: 1. Τα ετιςια τζλθ κυκλοφορίασ που επιβάλλονται ςτα αυτοκίνθτα οχιματα, με τθν επιφφλαξθ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΕΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΧΟΛΙΚΕ ΕΠΙΣΡΟΠΕ

ΝΟΜΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΕΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΧΟΛΙΚΕ ΕΠΙΣΡΟΠΕ ΝΟΜΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΕΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΧΟΛΙΚΕ ΕΠΙΣΡΟΠΕ Με το Ν.1566/85 (Δομι και λειτουργία τθσ πρωτοβάκμιασ και δευτεροβάκμιασ εκπαίδευςθσ και άλλεσ διατάξεισ) και με μεταγενζςτερα νομοκετιματα, ζγιναν ςχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΩΜΑΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΤΜΑΣΩΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΤ ΩΜΑΣΕΙΟΤ ΤΝΔΕΜΟΑΝΘΡΩΠΙΣΩΝΚΤΠΡΟΤ (CYPRUSHUMANISTASSOCIATION)

Ο ΠΕΡΙ ΩΜΑΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΤΜΑΣΩΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΤ ΩΜΑΣΕΙΟΤ ΤΝΔΕΜΟΑΝΘΡΩΠΙΣΩΝΚΤΠΡΟΤ (CYPRUSHUMANISTASSOCIATION) Ο ΠΕΡΙ ΩΜΑΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΤΜΑΣΩΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΤ ΩΜΑΣΕΙΟΤ ΤΝΔΕΜΟΑΝΘΡΩΠΙΣΩΝΚΤΠΡΟΤ (CYPRUSHUMANISTASSOCIATION) 1. Σε αυτό το Καταςτατικό Ζγγραφο:- 1.1. Οι λζξεισ που αναφζρονται ςτθν πρϊτθ ςτιλθ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΥ0ΟΞΘΩ-ΖΓΞ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

ΑΔΑ: ΒΙΥ0ΟΞΘΩ-ΖΓΞ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΜΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΩΣΕΡΙΚΟΤ Φραγκοφδθ 11 και Αλ.Πάντου

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΙΔΗ ΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ - ΤΠΗΡΕ ΙΕ ΣΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗ Η - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕ ΤΠΗΡΕ ΙΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ»

«ΕΙΔΗ ΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ - ΤΠΗΡΕ ΙΕ ΣΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗ Η - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕ ΤΠΗΡΕ ΙΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» Αποφάςεισ Tησ Σακτικήσ Γενικήσ υνζλευςησ τησ 29-06-2018 των μετόχων τησ Ανώνυμησ Εταιρείασ με την επωνυμία «ΕΙΔΗΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑ - ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ - ΤΠΗΡΕΙΕ ΣΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕ ΤΠΗΡΕΙΕ

Διαβάστε περισσότερα

4o Τοσρνοσά Basket Σηελετών Επιτειρήζεων 2013-2014 Δήλωζη Σσμμεηοτής

4o Τοσρνοσά Basket Σηελετών Επιτειρήζεων 2013-2014 Δήλωζη Σσμμεηοτής 4o Τοσρνοσά Basket Σηελετών Επιτειρήζεων 2013-2014 Δήλωζη Σσμμεηοτής 4o Τουρνουά Basket Στελεχϊν Επιχειριςεων 2013-2014 Σελ. 1 / 7 Σηοιτεία Αθληηών Ομάδας: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χριςθσ: Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων Τροφίμων

Εγχειρίδιο Χριςθσ: Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων Τροφίμων Εγχειρίδιο Χριςθσ: Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων ΕΚΔΟΣΗ 1.0 Περιεχόμενα Εφαρμογι Αιτιςεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προςωπικοφ των Επιχειριςεων...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ. Απόςπαςμα πρακτικοφ τησ με αριθμό 31ησ τακτικήσ ςυνεδρίαςησ τησ 14 ησ Νοεμβρίου Θζμα 1ο ημερήςιασ διάταξησ.

ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ. Απόςπαςμα πρακτικοφ τησ με αριθμό 31ησ τακτικήσ ςυνεδρίαςησ τησ 14 ησ Νοεμβρίου Θζμα 1ο ημερήςιασ διάταξησ. ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΕΡΡΩΝ ΔΘΜΟ ΕΡΡΩΝ «ΟΡΓΑΝΙΜΟ ΠΡΟΧΟΛΙΚΘ ΑΓΩΓΘ ΚΟΙΝΩΝΙΚΘ ΠΟΛΙΣΙΚΘ ΚΑΙ ΑΘΛΘΣΙΜΟΤ ΔΘΜΟΤ ΕΡΡΩΝ» Απόςπαςμα πρακτικοφ τησ με αριθμό 31ησ τακτικήσ ςυνεδρίαςησ τησ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίεσ χρήςησ τησ εφαρμογήσ Διαχείριςησ αιτήςεων εγγραφήσ ςτο Μητρϊο Ελεγκτϊν Δόμηςησ

Οδηγίεσ χρήςησ τησ εφαρμογήσ Διαχείριςησ αιτήςεων εγγραφήσ ςτο Μητρϊο Ελεγκτϊν Δόμηςησ Οδηγίεσ χρήςησ τησ εφαρμογήσ Διαχείριςησ αιτήςεων εγγραφήσ ςτο Μητρϊο Ελεγκτϊν Δόμηςησ 1. Ειςαγωγή φμφωνα με το ν. 4030/2011 (ΦΕΚ Α' 249), όπωσ αυτόσ τροποποιικθκε από το άρκρο 156 του ν. 4389/2016 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Tα ζντυπα που αναφζρονται πιο κάτω κακϊσ και άλλεσ ςχετικζσ πλθροφορίεσ είναι διακζςιμα ςτο Portal ςτθν προςωπικι ςελίδα του κακενόσ «My Portal».

Tα ζντυπα που αναφζρονται πιο κάτω κακϊσ και άλλεσ ςχετικζσ πλθροφορίεσ είναι διακζςιμα ςτο Portal ςτθν προςωπικι ςελίδα του κακενόσ «My Portal». Λευκωςία, 8 Φεβρουαρίου 2016 ΕΓΚΤΚΛΙΟΙ ΔΑΔ Φ.311.12/5/2016 Προσ όλο το Προςωπικό Συγκροτιματοσ Τράπεηασ Κφπρου Αγαπθτοί ςυνάδελφοι ΘΕΜΑ: ΧΕΔΙΟ ΕΘΕΛΟΤΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΗ Σε ςυνζχεια τθσ ανακοίνωςθσ του Διευκφνοντα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χριςθσ τθσ διαδικτυακισ εφαρμογισ «Υποβολι και παρακολοφκθςθ τθσ ζγκριςθσ Εκπαιδευτικών Πακζτων»

Εγχειρίδιο Χριςθσ τθσ διαδικτυακισ εφαρμογισ «Υποβολι και παρακολοφκθςθ τθσ ζγκριςθσ Εκπαιδευτικών Πακζτων» Εγχειρίδιο Χριςθσ τθσ διαδικτυακισ εφαρμογισ «Υποβολι και παρακολοφκθςθ τθσ ζγκριςθσ Εκπαιδευτικών Πακζτων» Το Πλθροφοριακό Σφςτθμα τθσ δράςθσ «e-κπαιδευτείτε» ζχει ςτόχο να αυτοματοποιιςει τισ ακόλουκεσ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικαςία Διαχείριςθσ Στθλϊν Βιβλίου Εςόδων - Εξόδων. (v.1.0.7)

Διαδικαςία Διαχείριςθσ Στθλϊν Βιβλίου Εςόδων - Εξόδων. (v.1.0.7) Διαδικαςία Διαχείριςθσ Στθλϊν Βιβλίου Εςόδων - Εξόδων (v.1.0.7) 1 Περίληψη Το ςυγκεκριμζνο εγχειρίδιο δθμιουργικθκε για να βοθκιςει τθν κατανόθςθ τθσ διαδικαςίασ διαχείριςθσ ςτθλών βιβλίου Εςόδων - Εξόδων.

Διαβάστε περισσότερα

υμφωνικθκαν, ςυνομολογικθκαν και ζγιναν αμοιβαίωσ αποδεκτά τα κάτωκι:

υμφωνικθκαν, ςυνομολογικθκαν και ζγιναν αμοιβαίωσ αποδεκτά τα κάτωκι: ΙΔΙΩΣΙΚΟ ΤΜΦΩΝΗΣΙΚΟ ΜΕΣΑΒΙΒΑΗ ΠΟΟΣΩΝ ΤΜΜΕΣΟΧΗ ΕΣΕΡΟΡΡΤΘΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ «ΓΕΩΡΓΑΣΟ ΠΙΕΡΡΟ ΚΑΙ ΙΑ Ε.Ε.» ΚΑΙ ΣΡΟΠΟΠΟΙΗΗ ΣΟΤ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟΤ ΣΗ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΣΑΙΡΕΙΑ το Αργοςτόλι ςιμερα 23/4/2018 μεταξφ

Διαβάστε περισσότερα

Εςωτερικόσ Κανονιςμόσ Εθνικοφ Μετςοβίου Πολυτεχνείου για την αξιοποίηςη εφευρζςεων

Εςωτερικόσ Κανονιςμόσ Εθνικοφ Μετςοβίου Πολυτεχνείου για την αξιοποίηςη εφευρζςεων Εςωτερικόσ Κανονιςμόσ Εθνικοφ Μετςοβίου Πολυτεχνείου για την αξιοποίηςη εφευρζςεων κοπόσ Άρκρο 1. Ο Κανονιςμόσ για τθν αξιοποίθςθ εφευρζςεων ρυκμίηει τα δικαιϊματα του ΕΜΠ ςε πολυτεχνικζσ εφευρζςεισ, τθ

Διαβάστε περισσότερα

B.Δ. 11 OKTΩBPIOY/7 NOEMBPIOY 1957 (ΦEK A/225)

B.Δ. 11 OKTΩBPIOY/7 NOEMBPIOY 1957 (ΦEK A/225) B.Δ. 11 OKTΩBPIOY/7 NOEMBPIOY 1957 (ΦEK A/225) "Σχετικά με την τροποποίηςη και κωδικοποίηςη των διατάξεων περί Iατρικών Συλλόγων και των Πειθαρχικών Συμβουλίων του A.N. 1565/1939". Ζχοντασ υπόψθ τθ διάταξθ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΤΘΜΙΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΠΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΠΛΗΡΩΜΕ

ΡΤΘΜΙΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΠΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΠΛΗΡΩΜΕ ΡΤΘΜΙΕΙ ΓΙΑ ΣΗΝ ΤΠΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΠΛΗΡΩΜΕ ERASMUS + KEY ACTION 1 / MOBILITY ΔΗΜΗΣΡΙΟΤ ΔΗΜΗΣΡΑ Project Manager VET Sector/KA1 Airotel Stratos Vassilikos Hotel Παρασκευή, 26 επτεμβρίου 2014 1 ΠΡΟΧΡΗΜΑΣΟΔΟΣΗΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ: ΕΚΤΓΧΡΟΝΙΜΟ ΣΘ ΕΠΙΜΕΛΘΣΘΡΙΑΚΘ ΝΟΜΟΘΕΙΑ

ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ: ΕΚΤΓΧΡΟΝΙΜΟ ΣΘ ΕΠΙΜΕΛΘΣΘΡΙΑΚΘ ΝΟΜΟΘΕΙΑ ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ: ΕΚΤΓΧΡΟΝΙΜΟ ΣΘ ΕΠΙΜΕΛΘΣΘΡΙΑΚΘ ΝΟΜΟΘΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α` Οριςμοί, ςκοπόσ, μζλθ, αρμοδιότθτεσ Άρκρο 1: Οριςμοί Για τισ ανάγκεσ του παρόντοσ, ιςχφουν οι κάτωκι οριςμοί: (α) ωσ Επιμελθτιρια νοοφνται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΤΧ9-Τ5Ε. ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΑΔΑ: Βακμόσ Αςφαλείασ: Να διατθρθκεί μζχρι: Βακμόσ Προτεραιότθτασ:

ΑΔΑ: Β4ΤΧ9-Τ5Ε. ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΑΔΑ: Βακμόσ Αςφαλείασ: Να διατθρθκεί μζχρι: Βακμόσ Προτεραιότθτασ: ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΘΚΕΤΜΑΣΩΝ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΘΣΙΜΟΤ ------- ΔΙΕΤΘΤΝΘ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΣΙΜΙΚΘ ΕΚΠΑΙΔΕΤΘ ΣΜΘΜΑ Βϋ ------- Σαχ. Δ/νςθ : Ανδρζα Παπανδρζου 37 Σ.Κ. Πόλθ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγϊνεσ κα διζπονται από τουσ κανόνεσ όπωσ αυτοί ορίηονται ςτουσ Κανόνεσ Αγϊνων Ιςτιοπλοΐασ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγϊνεσ κα διζπονται από τουσ κανόνεσ όπωσ αυτοί ορίηονται ςτουσ Κανόνεσ Αγϊνων Ιςτιοπλοΐασ. Η Ελλθνικι κλάςθ Dragon ςε ςυνεργαςία με τον Ναυτικό Πμιλο Ελλάδοσ και υπό τθν αιγίδα τθσ Ελλθνικισ Ιςτιοπλοϊκισ Ομοςπονδίασ, κα διοργανώςει τουσ ακόλουκουσ αγώνεσ το 2011 1. ΚΤΠΕΛΛΟ ΝΑΤΣΙΛΙΑ - MARITIME

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ

ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΘΜΟ ΙΩΑΝΝΙΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από το πρακτικό με αριθ.30/2018 υνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ ΘΕΜΑ : «Ζγκριςη του Σαμειακοφ Απολογιςμοφ και Ιςολογιςμοφ ζτουσ 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕ ΒΑΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΗ ΝΟΗΛΕΤΣΙΚΗ. Φιλιοποφλου Ειρινθ

ΕΦΑΡΜΟΓΕ ΒΑΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΗ ΝΟΗΛΕΤΣΙΚΗ. Φιλιοποφλου Ειρινθ ΕΦΑΡΜΟΓΕ ΒΑΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΗ ΝΟΗΛΕΤΣΙΚΗ Φιλιοποφλου Ειρινθ Προςθήκη νζων πεδίων Ασ υποκζςουμε ότι μετά τθ δθμιουργία του πίνακα αντιλαμβανόμαςτε ότι ζχουμε ξεχάςει κάποια πεδία. Είναι ζνα πρόβλθμα το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Πωσ δθμιουργώ φακζλουσ;

Πωσ δθμιουργώ φακζλουσ; Πωσ δθμιουργώ φακζλουσ; Για να μπορζςετε να δθμιουργιςετε φακζλουσ ςτο χαρτοφυλάκιό ςασ ςτο Mahara κα πρζπει να μπείτε ςτο ςφςτθμα αφοφ πατιςετε πάνω ςτο ςφνδεςμο Mahara profiles από οποιοδιποτε ςελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Α..Ι.. ΕΚΔΟ Η 3 ΙΟΤΝΙΟ

Α..Ι.. ΕΚΔΟ Η 3 ΙΟΤΝΙΟ ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ Α..Ι.. ΕΚΔΟΗ 3 ΙΟΤΝΙΟ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κανονισμός Λειτουργίας Α..Ι.. 1. ΕΙΑΓΩΓΗ... 3 ΑΟΦΙΜΕΙΞΕΟΡ ΦΘΥ ΡΤΓΑΟΩΥΘΥ Α.Υ.Ι.Υ... 3 ΥΜΡΣΡΥ ΦΘΥ ΡΤΓΑΟΩΥΘΥ Α.Υ.Ι.Υ.... 3 ΕΔΤΑ ΦΘΥ ΡΤΓΑΟΩΥΘΥ Α.Υ.Ι.Υ....

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX:

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705, e-mail :pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θεςςαλονίκθ, 12/01/2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Αρ. Πρωτ.: 462. Πρόεδροσ Ευςτράτιοσ Μαλτζηοσ Κακθγθτισ Πακολογίασ Αλεξανδροφπολθ

Θεςςαλονίκθ, 12/01/2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Αρ. Πρωτ.: 462. Πρόεδροσ Ευςτράτιοσ Μαλτζηοσ Κακθγθτισ Πακολογίασ Αλεξανδροφπολθ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδροσ Ευςτράτιοσ Μαλτζηοσ Αλεξανδροφπολθ Α Αντιπρόεδροσ Απόςτολοσ Χατηθτόλιοσ Β Αντιπρόεδροσ Γεϊργιοσ Νταλζκοσ Λάριςα Γενικόσ Γραμματζασ Δθμιτριοσ Ραπάηογλου Αναπλ.Κακθγ. Πακολογίασ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Διενζργειασ τθσ εκλογικισ διαδικαςίασ για τθν ανάδειξθ του Κοςμιτορα ςτθ χολι Επιςτθμϊν Τγείασ (.Ε.Τ.)

ΣΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Διενζργειασ τθσ εκλογικισ διαδικαςίασ για τθν ανάδειξθ του Κοςμιτορα ςτθ χολι Επιςτθμϊν Τγείασ (.Ε.Τ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΚΡΗΣΗ ΣΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ Διενζργειασ τθσ εκλογικισ διαδικαςίασ για τθν ανάδειξθ του Κοςμιτορα ςτθ χολι Επιςτθμϊν Τγείασ (.Ε.Τ.) ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΗ ΣΟ ΟΡΘΟ/26.11.2013 Πρακτικό 3

Διαβάστε περισσότερα

Σφντομεσ Οδθγίεσ Χριςθσ

Σφντομεσ Οδθγίεσ Χριςθσ Σφντομεσ Οδθγίεσ Χριςθσ Περιεχόμενα 1. Επαφζσ... 3 2. Ημερολόγιο Επιςκζψεων... 4 3. Εκκρεμότθτεσ... 5 4. Οικονομικά... 6 5. Το 4doctors ςτο κινθτό ςου... 8 6. Υποςτιριξθ... 8 2 1. Επαφζσ Στισ «Επαφζσ»

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α υπ αρικμ. πρωτ. 2429/ ωσ εξισ:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α υπ αρικμ. πρωτ. 2429/ ωσ εξισ: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίεσ ζναρξησ-κατάθεςησ πτυχιακήσ εργαςίασ

Οδηγίεσ ζναρξησ-κατάθεςησ πτυχιακήσ εργαςίασ Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Σ.Σ. ΣΜΗΜΑ ΚΛΩΣΟΫΦΑΝΣΟΤΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Σ.Ε. Οδηγίεσ ζναρξησ-κατάθεςησ πτυχιακήσ εργαςίασ Εσωτερικός Κανονισμός Α.Ε.Ι. Πειραιά Σ.Σ. (Φ.Ε.Κ. 3257/20.12.2013) Οδθγίεσ ζναρξθσ - κατάκεςθσ πτυχιακισ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ ΚΟΝΔΤΛΙΩΝ ΈΡΕΤΝΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ

ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ ΚΟΝΔΤΛΙΩΝ ΈΡΕΤΝΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ ΚΟΝΔΤΛΙΩΝ ΈΡΕΤΝΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΤΠΟΣΗΡΙΞΗ ΑΝΑΡΣΗΣΕΟ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ Σαχ. Δ/νση : Αγ. Σπσρίδωνος, 122 43 ΑΙΓΑΛΕΩ Σηλέυωνο : 210 5385174 Ημερομηνία: 26-02-19 E-mail : elke@uniwa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΤ ΔΙΕΠΕΙ ΣΑ ΩΜΑΣΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕ ΣΟΤ ΤΠΟΥΡΕΩΕΙ

ΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΤ ΔΙΕΠΕΙ ΣΑ ΩΜΑΣΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕ ΣΟΤ ΤΠΟΥΡΕΩΕΙ ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Σ.Σ. ΥΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΙΚΗ ΚΑΙ ΥΡΗΜΑΣΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΣΤΥΙΑΚΗ ΕΡΓΑΙΑ με θέμα: ΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΤ ΔΙΕΠΕΙ ΣΑ ΩΜΑΣΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕ ΣΟΤ ΤΠΟΥΡΕΩΕΙ της ησλιανής Νηένηε Α.Μ.: 15129

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη Εφαρμογών Σε Προγραμματιςτικό Περιβάλλον

Ανάπτυξη Εφαρμογών Σε Προγραμματιςτικό Περιβάλλον Γραπτι Εξζταςθ ςτο μάκθμα Ανάπτυξη Εφαρμογών Σε Προγραμματιςτικό Περιβάλλον Όνομα: Επϊνυμο: Τμιμα: Ημερομθνία: 20/02/11 Θζμα 1 ο Α. Να χαρακτθρίςετε κακεμιά από τισ παρακάτω προτάςεισ ωσ Σωςτι (Σ) ι Λάκοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ Δ.Ε.Τ.Α. ΜΕΩ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΘΕΜΑ:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ Δ.Ε.Τ.Α. ΜΕΩ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΘΕΜΑ: ΠΑΝΟ ΗΤΓΟΤΡΘ - ΔΙΚΘΓΟΡΟ ΑΘΘΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΘ ΕΝΩΘ ΔΘΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΘΝΑ ΣΘΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

1) Αλζξανδροσ Ηαβόσ του Δθμθτρίου και τθσ Νίνασ, κακθγθτισ μακθματικόσ, κάτοικοσ Αττικισ,

1) Αλζξανδροσ Ηαβόσ του Δθμθτρίου και τθσ Νίνασ, κακθγθτισ μακθματικόσ, κάτοικοσ Αττικισ, ΠΡΑΚΣΙΚΟ ΙΔΡΤΕΩ ΚΑΙ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟ ΑΣΙΚΗ ΕΣΑΙΡΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΚΟΠΙΚΗ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ "ΙΝΣΙΣΟΤΣΟ ΜΕΣΑΝΑΣΕΤΣΙΚΗ ΠΟΛΙΣΙΚΗ" ΚΑΙ ΣΟ ΔΙΑΚΡΙΣΙΚΟ ΣΙΣΛΟ "Ι.ΜΕ.ΠΟ." τθν Ακινα ςιμερα τθν 19 θ Iανουαρίου 2011 αυτοί που υπογράφουν

Διαβάστε περισσότερα

Θζμα : «Ρυθμίςεισ εξυπηρζτηςησ δανείων.»

Θζμα : «Ρυθμίςεισ εξυπηρζτηςησ δανείων.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ TΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΣΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ Κεντρικι Τπθρεςία Ακαδθμίασ 40 101.74 ΑΘΗΝΑ Σθλ. Κζντρο : 213.2116.100 Ακινα, 19.1.2012 Αρικμ.Πρωτ.: 16136 Διεφκυνςθ : Δ6 Εξυπθρζτθςθσ Δανείων τεγαςτικϊν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΓΦΩΝΕΤΕΙ - ΚΑΣΑΡΓΗΕΙ ΥΟΡΕΩΝ ΣΟΤ ΔΗΜΟΙΟΤ

ΤΓΦΩΝΕΤΕΙ - ΚΑΣΑΡΓΗΕΙ ΥΟΡΕΩΝ ΣΟΤ ΔΗΜΟΙΟΤ ΤΓΦΩΝΕΤΕΙ - ΚΑΣΑΡΓΗΕΙ ΥΟΡΕΩΝ ΣΟΤ ΔΗΜΟΙΟΤ ΤΝΕΔΡΙΑΗ ΔΙΤΠΟΤΡΓΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ 01/06/2011 Γραφείο Αντιπροζδρου τθσ Κυβζρνθςθσ http://antiproedros.gov.gr/en, office@antiproedros.gov.gr ΣΙ ΒΡΗΚΑΜΕ Μετά από 5 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινίηεται ότι δεν επιτρζπεται θ Εξζταςθ του Τποψθφίου ςε περιςςότερεσ από μία Επιτροπζσ.

Διευκρινίηεται ότι δεν επιτρζπεται θ Εξζταςθ του Τποψθφίου ςε περιςςότερεσ από μία Επιτροπζσ. ΔΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ, ΔΡΔΤΝΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΔΤΜΑΣΩΝ ----- ΠΔΡΙΦΔΡΔΙΑΚΗ Γ/ΝΗ ΠΡΩΣΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΓΔΤΣΔΡΟΒΑΘΜΙΑ ΔΚΠΑΙΓΔΤΗ ΘΔΑΛΙΑ ΓΙΔΤΘΤΝΗ Γ/ΘΜΙΑ ΔΚΠΑΙΓΔΤΗ ΣΡΙΚΑΛΩΝ Σρίκαλα,17-05 -2018 Σαχ. Γ/νση: Μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟ ΣΟΜΕΑ ΑΝΩΣΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ ΑΝΩΣΑΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΣΜΗΜΑ Α ΑΝΩΣΕΡΟΤ ΔΙΔΑΚΣΙΚΟΤ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟ ΣΟΜΕΑ ΑΝΩΣΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ ΑΝΩΣΑΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΣΜΗΜΑ Α ΑΝΩΣΕΡΟΤ ΔΙΔΑΚΣΙΚΟΤ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονο γραφείο. Αυτοματιςμόσ γραφείου Μάθημα 1 ο 29/6/2015

Σύγχρονο γραφείο. Αυτοματιςμόσ γραφείου Μάθημα 1 ο 29/6/2015 Αυτοματιςμόσ γραφείου Μάθημα 1 ο Μαΰργιώτησ Αντώνησ Σύγχρονο γραφείο Δεν είναι απλϊσ ςφνολο από καρζκλεσ, γραφεία και μθχανζσ Αποτελεί χϊρο όπου οι ςφγχρονοι εργαηόμενοι περνοφν το περιςςότερο χρόνο τουσ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΘΗΑΤΡΟΦΤΛΑΚΙΟΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ Ι) ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΛΟΓΙΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΗ ΠΡΟ: Αποδζκτεσ Πίνακα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΘΗΑΤΡΟΦΤΛΑΚΙΟΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ Ι) ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΛΟΓΙΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΗ ΠΡΟ: Αποδζκτεσ Πίνακα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΗΜΟΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΣΙΚΗ Ακινα, 27 Δεκεμβρίου 2018. ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΗΡΙΟ ΣΟΤ ΚΡΑΣΟΤ Αρ. πρωτ. 2/94863/ΔΛΓΚ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΘΗΑΤΡΟΦΤΛΑΚΙΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

Qualifiers: Ο μζγιςτοσ αρικμόσ ςυμμετοχϊν ςε κάκε qualifier είναι 128. Δίνεται θ δυνατότθτα ςτισ ομάδεσ να επιλζξουν ςε ποιο από τα 2 qualifiers

Qualifiers: Ο μζγιςτοσ αρικμόσ ςυμμετοχϊν ςε κάκε qualifier είναι 128. Δίνεται θ δυνατότθτα ςτισ ομάδεσ να επιλζξουν ςε ποιο από τα 2 qualifiers Qualifiers: Ο μζγιςτοσ αρικμόσ ςυμμετοχϊν ςε κάκε qualifier είναι 128. Δίνεται θ δυνατότθτα ςτισ ομάδεσ να επιλζξουν ςε ποιο από τα 2 qualifiers επικυμοφν να διαγωνιςτοφν κατά τθ διάρκεια τθσ ςυμπλιρωςθσ

Διαβάστε περισσότερα

Εφδοξοσ+ Συνδεκείτε ςτθν Εφαρμογι Φοιτθτϊν και μεταβείτε ςτθ ςελίδα «Ανταλλαγι Βιβλίων (Εφδοξοσ+)».

Εφδοξοσ+ Συνδεκείτε ςτθν Εφαρμογι Φοιτθτϊν και μεταβείτε ςτθ ςελίδα «Ανταλλαγι Βιβλίων (Εφδοξοσ+)». Εφδοξοσ+ Διαθζτοντασ βιβλία μζςω του «Εφδοξοσ+» Συνδεκείτε ςτθν Εφαρμογι Φοιτθτϊν και μεταβείτε ςτθ ςελίδα «Ανταλλαγι Βιβλίων (Εφδοξοσ+)». Εμφανίηεται θ λίςτα με όλα ςασ τα βιβλία. Από εδϊ μπορείτε: -

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΙΚΗ ΕΣΑΙΡΙΩΝ. 3. φςταςη Ομόρρυθμησ Εταιρίασ. Δρ. Ιωάννησ Ντόκασ

ΛΟΓΙΣΙΚΗ ΕΣΑΙΡΙΩΝ. 3. φςταςη Ομόρρυθμησ Εταιρίασ. Δρ. Ιωάννησ Ντόκασ ΛΟΓΙΣΙΚΗ ΕΣΑΙΡΙΩΝ 3. φςταςη Ομόρρυθμησ Εταιρίασ Δρ. Ιωάννησ Ντόκασ 1 Διαδικαςία και ζξοδα φςταςησ Ο.Ε 1.Υπογραφι Καταςτατικοφ 2. Υποβολι Καταςτατικοφ ςτθν αρμόδια ΔΟΥ και πλθρωμι του φόρου ςυγκζντρωςθσ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του ερωτιματοσ του με αρικμ. πρωτ. εις. ΕΔΕΥΑ 1893/

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του ερωτιματοσ του με αρικμ. πρωτ. εις. ΕΔΕΥΑ 1893/ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ ΚΙΝ:6977506705 Επί του ερωτιματοσ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ. Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016

Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ. Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016 Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016 3/4/2016 HELLAS PHARM 2016 1 Περιεχόμενα: PGEU και φαρμακεία, Πλαίςιο λειτουργίασ φαρμακείων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΩΝ ΣΟΠΙΚΩΝ ΚΑΣΗΓΟΡΙΩΝ ΓΤΝΑΙΚΩΝ Ε..ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΤ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΩΝ ΣΟΠΙΚΩΝ ΚΑΣΗΓΟΡΙΩΝ ΓΤΝΑΙΚΩΝ Ε..ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΤ 2015-2016 Αγ.Ιωάννθσ ζντθ 21 Αυγοφςτου 2015 Αρ.πρωτ. 21149 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΩΝ ΣΟΠΙΚΩΝ ΚΑΣΗΓΟΡΙΩΝ ΓΤΝΑΙΚΩΝ Ε..ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΤ 2015-2016 Σφμφωνα με τισ διατάξεισ του καταςτατικοφ τθσ Ε.Σ.ΡΕ.Δ.Α,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΗ Η ΤΦΤΠΟΤΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Ζχοντασ υπόψθ: β) του ν. 4174/2013 (Αϋ 170) «Φορολογικζσ διαδικαςίεσ και άλλεσ διατάξεισ»,

ΑΠΟΦΑΗ Η ΤΦΤΠΟΤΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Ζχοντασ υπόψθ: β) του ν. 4174/2013 (Αϋ 170) «Φορολογικζσ διαδικαςίεσ και άλλεσ διατάξεισ», ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ 1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΠΟΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΙΠΡΑΞΕΩΝ ΣΜΗΜΑΣΑ Α - Ε Σαχ. Δ/νςθ : Καρ. ερβίασ 10 Σαχ. Κϊδικασ : 10184 Ακινα Σθλζφωνο : 210 3635007

Διαβάστε περισσότερα

Προχποκζςεισ ςυμμετοχισ και κριτιρια επιλογισ για το μάκθμα ΠΑ0801 Π.Α. ςτο πλαίςιο του Προγράμματοσ ΕΣΠΑ. Π.Α. εκτόσ του Προγράμματοσ ΕΣΠΑ

Προχποκζςεισ ςυμμετοχισ και κριτιρια επιλογισ για το μάκθμα ΠΑ0801 Π.Α. ςτο πλαίςιο του Προγράμματοσ ΕΣΠΑ. Π.Α. εκτόσ του Προγράμματοσ ΕΣΠΑ Προχποκζςεισ ςυμμετοχισ και κριτιρια επιλογισ για το μάκθμα ΠΑ0801 Π.Α. ςτο πλαίςιο του Προγράμματοσ ΕΣΠΑ Ώρεσ Π.Α. και δραςτθριότθτεσ φοιτθτϊν/τριϊν Ενδεικτικά χρονοδιαγράμματα Π.Α. Π.Α. εκτόσ του Προγράμματοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΕΠΕΝΔΤΣΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ

ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΕΠΕΝΔΤΣΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΣΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΙΚΗ ΑΦΑΛΙΗ ΤΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΤΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ (Σ.Ε.Α.Τ.Φ.Ε.-ΝΠΙΔ) Καθολικός διάδοχος του τ. Σομέα Ε.Α.Τ.Φ.Ε. του τ. Ν.Π.Δ.Δ. Σ.Ε.Α.Ι.Σ. ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΕΠΕΝΔΤΣΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ 2015 Χαλκοκονδφλθ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΙΑΚΟ ΣΟΤΡΝΟΤΑ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟΤ ΜΑΪΟ - ΙΟΤΝΙΟ 2012. 1. Προκθρφςςεται και διεξάγεται ςτα Γιάννινα Εργαςιακό Τουρνουά Ποδοςφαίρου.

ΕΡΓΑΙΑΚΟ ΣΟΤΡΝΟΤΑ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟΤ ΜΑΪΟ - ΙΟΤΝΙΟ 2012. 1. Προκθρφςςεται και διεξάγεται ςτα Γιάννινα Εργαςιακό Τουρνουά Ποδοςφαίρου. Ιωάννινα, 4 Μαΐου 2012 ΕΡΓΑΙΑΚΟ ΣΟΤΡΝΟΤΑ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟΤ ΜΑΪΟ - ΙΟΤΝΙΟ 2012 ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΕΡΓΑΙΑΚΟΤ ΣΟΤΡΝΟΤΑ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟΤ 1. Προκθρφςςεται και διεξάγεται ςτα Γιάννινα Εργαςιακό Τουρνουά Ποδοςφαίρου. 2. Το Τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΛΟΠΟΙΗΗ ΧΕΔΙΟΤ ΚΑΣΑ ΣΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΤΓΗ 2010-2011.

ΕΡΓΟ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΛΟΠΟΙΗΗ ΧΕΔΙΟΤ ΚΑΣΑ ΣΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΤΓΗ 2010-2011. ΕΡΓΟ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΛΟΠΟΙΗΗ ΧΕΔΙΟΤ ΚΑΣΑ ΣΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΤΓΗ 2010-2011. ΟΜΑΔΑ 5η: «Θέςπιςη υςτηματικοφ Προγράμματοσ Επιβολήσ υμμόρφωςησ με τισ Τποχρεώςεισ Τποβολήσ Δηλώςεων ΑΠΑΦ» ΕΚΘΕΗ ΠΡΟΟΔΟΤ ΣΑΔΙΟ ΤΛΟΠΟΙΗΗ ΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα