ΟΜΑΔΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΠΑΡΟΧΏΝ ΖΩΉΣ, ΜΌΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΉΣ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΆΤΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΜΑΔΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΠΑΡΟΧΏΝ ΖΩΉΣ, ΜΌΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΉΣ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΆΤΩΝ"

Transcript

1 ΟΜΑΔΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΠΑΡΟΧΏΝ ΖΩΉΣ, ΜΌΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΉΣ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΆΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ Ποσό καλύψεως κατ άτομο 42 Μηνιαίοι Μισθοί Ανώτατο ποσό καλύψεως για κάθε άτομο Χωρίς αποδεικτικά ασφαλισιμότητας Με αποδεικτικά ασφαλισιμότητας ΜΟΝΙΜΗ ΟΛΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ανώτατο ποσό καλύψεως για κάθε άτομο 42 Μηνιαίοι Μισθοί Χωρίς αποδεικτικά ασφαλισιμότητας Με αποδεικτικά ασφαλισιμότητας ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ Α. Θάνατος 70 Μηνιαίοι Μισθοί Β. Μόνιμη Ολική Ανικανότητα 42 Μηνιαίοι Μισθοί Γ. Μόνιμη Μερική Ανικανότητα Ποσοστό (%) των 42 Μηνιαίοι Μισθοί ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ Σε περίπτωση θανάτου του Ασφαλισμένου από ατύχημα ή ασθένεια η Εταιρεία θα καταβάλλει στον / στους δικαιούχους του ασφάλισμα ίσο με το ποσό που προβλέπεται στον Πίνακα Παροχών. Η παροχή αυτή δεν καλύπτει την αυτοκτονία κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους ασφάλισης. ΜΟΝΙΜΗ ΟΛΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Σε περίπτωση μόνιμης ολικής και συνεχούς ανικανότητας του ασφαλισμένου από ασθένεια που δεν του επιτρέπει να εξασκήσει οποιαδήποτε εργασία ή επάγγελμα με αμοιβή ή κέρδος και εφόσον η ασφάλισή του δεν έχει λήξει, παύει να ισχύει η Ασφάλεια Ζωής και η Τράπεζα θα καταβάλει το ασφάλισμα ίσο με το ποσό που προβλέπεται στο Πίνακα Παροχών. Το ασφάλισμα θα καταβληθεί σε 3 ισόποσες ετήσιες δόσεις.

2 Αν ο ασφαλισμένος αποβιώσει πριν λάβει το σύνολο ασφαλισμένου κεφαλαίου, τότε η Εταιρεία θα καταβάλει στον / στους δικαιούχους του το εναπομείναν κεφάλαιο του. Η καταβολή της αποζημίωσης θα γίνεται με την προϋπόθεση ότι η πιο πάνω ανικανότητα διήρκησε 12 συνεχείς μήνες και ακολουθεί να είναι ολική, συνεχής και μόνιμη στο τέλος του χρονικού αυτού διαστήματος. ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ 1. Απώλεια Ζωής από Ατύχημα Αν ο Ασφαλισμένος αποβιώσει σε αιτία που οφείλεται αποκλειστικά σε ατύχημα, η Εταιρεία θα καταβάλει στον / στους δικαιούχους του, ασφάλισμα ίσο με το ποσό που αναφέρεται στο Πίνακα Παροχών. 2. Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα Αν ο Ασφαλισμένος υποστεί μόνιμη ολική ανικανότητα από αιτία που οφείλεται αποκλειστικά σε ατύχημα και δεν του επιτρέπει να εξασκήσει οποιαδήποτε εργασία ή επάγγελμα με αμοιβή ή κέρδος για το οποίο έχει τα απαιτούμενα προσόντα, με βάση τη μόρφωση ειδίκευση ή πείρα του τότε η Εταιρεία θα καταβάλει ασφάλισμα ίσο με το ποσό που προβλέπεται στο Πίνακα Παροχών του Συμβολαίου. 3.Μόνιμη Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα Αν σωματική βλάβη που οφείλεται αποκλειστικά σε ατύχημα επιφέρει στον ασφαλισμένο, μέσα στα χρονικά όρια που καθορίζει το πρόγραμμα, μερική ανικανότητα, η Εταιρεία θα καταβάλει την αποζημίωση, που προβλέπεται με βάση τα ποσοστά επί του ποσού του Πίνακα Παροχών του συμβολαίου.

3 ΆΜΕΣΗ ΙΑΤΡΙΚΉ ΒΟΉΘΕΙΑ Το έντυπο αυτό δεν αποτελεί συμβόλαιο: Σκοπός του είναι να εξηγήσει γενικά τον τρόπο λειτουργίας του Προγράμματος και να ενημερώσει για τις προσφερόμενες παροχές. Το πρωτότυπο Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο όπου αναφέρονται με λεπτομέρειες οι όροι ασφάλισης βρίσκεται στό γραφείο προσωπικού ΑΜΕΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η Τράπεζα σε συνεργασία με την INTERAMERICAN ΥΓΕΙΑΣ σας προσφέρει Άμεση Βοήθεια, 24 ώρες το 24ωρο. 1.Υγειονομική μεταφορά παθόντος Σε περίπτωση ξαφνικής ασθενείας ή τραυματισμού από ατύχημα του ασφαλισμένου, ενώ αυτός βρίσκεται μακριά από τον τόπο της μόνιμης διαμονής του στην Ελλάδα, η ΙΝΤΕRAMERICΑΝ ΥΓΕΙΑΣ με δικά της μέσα (ασθενοφόρα αυτοκίνητα, υγειονομικά ελικόπτερα, αεροπλάνα κλπ.) ή με μέσα τρίτων, αναλαμβάνει την ασφαλή και υπεύθυνη μεταφορά του από το Κέντρο Υγείας, Νοσοκομείο ή Κλινική όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στο κατάλληλο για την περίπτωση πλησιέστερο προς τον τόπο του περιστατικού ή της μόνιμης διαμονής του Νοσοκομείο. Η μεταφορά οργανώνεται αποκλειστικά και μόνο με ιατρικά κριτήρια και υπό την προϋπόθεση ότι συμφωνούν ο συντονιστής γιατρός της ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCΑΝ ΥΓΕΙΑΣ με το γιατρό που επελήφθη του περιστατικού. Επιπλέον της μεταφοράς του (ασφαλισμένου) παθόντος, η ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCΑΝ ΥΓΕΙΑΣ αναλαμβάνει την οργάνωση και τα έξοδα για τον επαναπατρισμό των συνταξιδευόντων μη παθόντων εξαρτωμένων μελών της οικογένειας του. 2.Χορήγηση εισιτηρίου μετάβασης και επιστροφής στενού συγγενούς του παθόντος, για να αναλάβει τη φροντίδα ανηλίκων παιδιών Σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή τραυματισμού από ατύχημα, αν συνοδοί του παθόντος ασφαλισμένου είναι τα ανήλικα παιδιά του (μέχρι 15 ετών) τα οποία δεν έχουν άλλο συνοδό πλην του παθόντος, απαιτείται δε τουλάχιστον δωδεκάωρη παραμονή του παθόντος στο νοσοκομείο, η ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ θα αναλάβει να χορηγήσει σε ένα στενό συγγενή του ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής στον τόπο διαμονής του στην Ελλάδα με αεροπλάνο ή άλλο μεταφορικό μέσο, για να αναλάβει τη φροντίδα των ανήλικων παιδιών ή θα φροντίσει για τον άμεσο και ασφαλή επαναπατρισμό τους με ειδική συνοδό.

4 3.Χορήγηση εισιτηρίου μεταβίβασης και επιστροφής στενού συγγενούς του παθόντος στον τόπο νοσηλείας του Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος νοσηλευθεί σε Νοσοκομείο για ξαφνική ασθένεια ή ατύχημα και προβλέπεται η νοσηλεία του να διαρκέσε περισσότερο από δέκα (10) ημέρες, η ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCΑΝ ΥΓΕΙΑΣ θα χορηγήσει σε ένα στενό συγγενή του ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής στον τόπο μόνιμης διαμονής του στην Ελλάδα, με αεροπλάνο ή άλλο μεταφορικό μέσο προκειμένου να τον επισκεφθεί στο Νοσοκομείο εφ' όσον βεβαίως δεν συνοδεύεται από κάποιον άλλο συγγενή του. 4.Μεταφορά Σορού Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου η INTERAMERICAN ΥΓΕΙΑΣ αναλαμβάνει, επιπλέον της διεκπεραίωσης όλων των απαιτούμενων διαδικασιών, την οργάνωση και τα έξοδα έως 885,00 για μεταφορά της σορού εντός Ελλάδας και μέχρι ποσού 2.350,00 από το εξωτερικό στην Ελλάδα. 5.Χορήγηση εισιτηρίου πρόωρης επιστροφής και επαναμεταβίβαση στον τόπο του ταξιδιού Σε περίπτωση θανάτου στην Ελλάδα στενού συγγενούς του ασφαλισμένου (γονείς, σύζυγος, αδέλφια, παιδιά) ενώ αυτός απουσιάζει σε ταξίδι, η INTERAMERICAN ΥΓΕΙΑΣ θα του χορηγήσει εισιτήριο για την πρόωρη επιστροφή του στην Ελλάδα καθώς και την επαναμεταβίβαση, εντός (8) οκτώ ημερών, στον τόπο του ταξιδιού του. 6. Παροχή εγγύησης για την άρση της προσωρινής κράτησης του ασφαλισμένου Σε περίπτωση που επιβληθεί στον ασφαλισμένο προσωρινή κράτηση πέραν των 24 ωρών για τροχαίο ατύχημα που προκλήθηκε από υπαιτιότητα του, η INTERAMERICAN ΥΓΕΙΑΣ τον διευκολύνει, παρέχοντας εγγύηση μέχρ ποσού Ευρώ 5.869,41, με εγγυητική επιστολή είτε της βίας της Εταιρείας, είτε Τράπεζας κατ' εντολή της Εταιρείας για την άρση της προσωρινής κράτησης αυτού. 7. Παροχή ιατρικών συμβουλών Η ΙΝΤΕRΑΜΕRICAN ΥΓΕΙΑΣ παρέχει στους ασφαλισμένους της μέσω του Συντονιστικού της Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην Ελλάδα και σε 24ωρη βάση, ιατρικές συμβουλές σχετικά με κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας που μπορεί να οδηγήσει ή όχι σε υγειονομική μεταφορά, πληροφορίες υγειονομικής φύσεως (εμβολιασμοί, προληπτικά μέτρα) καθώς και πληροφορίες υγειονομικής εξυπηρέτησης (εφημερεύοντα Νοσοκομεία, ιατροί κλπ.).

5 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το έντυπο δεν αποτελεί συμβόλαιο. Οι προαναφερόμενες παροχές διέπονται από τους ορούς των Ομαδικών Αοφαλιστηρίων Συμβολαίων που έχουν συναφθεί μεταξύ της Τράπεζας ΕUROBANΚ ERGASIAS ΑΕ και της ΙΝΤERAMERICAN ΥΓΕΙΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το Συντονιστικό Κέντρο της ΙΝΤΕRAΜΕRΙCΑΝ ΥΓΙΕΑΣ λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Σε περίπτωση ανάγκης τηλεφωνήστε: Η ασφάλιση που παρέχεται από το παραπάνω Ομαδικό Ασφαλιστήριο καλύπτει ολόκληρο το 24ωρο τον ασφαλισμένο (18-70 ετών). Η κάλυψη κάθε ασφαλισμένου αρχίζει από την επομένη ημέρα που γνωστοποιήθηκαν εγγράφως στην ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCΑΝ ΥΓΕΙΑΣ, τα στοιχεία του, και διαρκεί ένα (1) έτος. Δεν καλύπτονται περιστατικά που οφείλονται σε χρήση ναρκωτικών, μέθη, απόπειρα αυτοκτονίας, νευρολογικές παθήσεις, λοιμώδεις νόσους, προϋπάρχουσες ασθένειες εγκυμοσύνη μεγαλύτερη των 5 μηνών, επαγγελματική συμμετοχή σε αγώνες ή άθλημα, πόλεμο, πολιτικές ταραχές, τρομοκρατικές ενέργειες. ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ Ανώτατο καταβαλλόμενο ποσό για Δωμάτιο και Τροφή ημερησίως : α. Στην Ελλάδα 147 β. Εκτός Ελλάδας 293 Ανώτατο καταβαλλόμενο ποσό ημερησίως για νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας Ανώτατος αριθμός ημερών νοσηλείας στην μονάδα εντατικής θεραπείας παρακολούθησης Δαπάνες εκτός Νοσοκομείου Εκπιπτόμενο ποσό για κάθε ημερολογιακό έτος Περίοδος συσσώρευσης του εκπιπτόμενου ποσού μήνες

6 Ιατρικές επισκέψεις χωρίς επιμέρους όριο Διαγνωστικές εργαστηριακές εξετάσεις Φάρμακα Λοιπές δαπάνες εκτός Νοσοκομείου χωρίς επιμέρους όριο χωρίς επιμέρους όριο Συμμετοχή στα δικαιούμενα έξοδα: Εταιρεία 75% Υπάλληλος ή εξαρτώμενο μέλος 25% (*) Παροχές Μ η τ ρ ό τ η τ α ς Επίδομα για Φυσιολογικό Τοκετό 750 Επίδομα για Αποβολή 264 Επίδομα επιπλέον για Καισαρική Τομή Η Καισαρική Τομή θα αποζημιώνεται σαν οποιαδήποτε νοσηλεία μέχρι του ποσού (*) Η συμμετοχή που παρέχει η Εταιρεία για έξοδα Διαγνωστικών και Εργαστηριακών Εξετάσεων είναι 75%, μόνο όταν αυτά πραγματοποιούνται σε συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα. Για το τρέχον έτος το συμβεβλημένο διαγνωστικό Κέντρο είναι η "ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Διεθνή Διαγνωστικά Κέντρα" Σε περίπτωση που τα πιο πάνω έξοδα (Διαγνωστικών και Εργαστηριακών Εξετάσεων) πραγματοποιούνται σε άλλα Διαγνωστικά Κέντρα, το ποσοστό συμμετοχής που παρέχει η Τράπεζα είναι 60%. Αν όμως οι διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις πραγματοποιηθούν σε πόλη όπου δεν υπάρχει συμβεβλημένο Διαγνωστικό Κέντρο θα καταβάλλεται το 75% των δικαιούμενων αυτών εξόδων. Αν οι Διαγνωστικές και Εργαστηριακές Εξετάσεις πραγματοποιηθούν σε πόλη, που δεν είναι τόπος της μόνιμης διαμονής του υπαλλήλου, υπάρχει όμως στην πόλη αυτή συμβεβλημένο Διαγνωστικό Κέντρο και δεν γίνεται η χρήση του, τότε το ποσοστό που θα συμμετέχει η Τράπεζα θα είναι 60% των εξόδων αυτών.

7 ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, Η Ιατροφαρμακευτικη Περίθαλψη βοηθά στην αντιμετώπιση μεγάλων εξόδων, για θεραπεία ασθενειών ή ατυχημάτων. Η παροχή καλύπτει σχεδόν όλα τα αναγκαία ιατρικά έξοδα άσχετα αν αυτά δημιουργούνται μέσα ή έξω από το Νοσοκομείο. Η Εταιρεία θα αποδίδει το ποσοστό (%) των αναγνωρισμένων εξόδων, όπως αυτό αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών, αφού συμπληρωθεί το εκπιπτόμενο ποσό. Ο όρος "αναγνωρισμένα" έξοδα σημαίνει έξοδα που πραγματοποιήθηκαν, από τον υπάλληλο (ή από τα προστατευόμενα μέλη του, εφόσον αυτά καλύπτονται από το πρόγραμμα αυτό), μετά από σύσταση γιατρού και μέχρι του ανώτατου ορίου αποζημίωσης για κάθε ένα άτομο που δικαιούται παροχής, όπως αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών. Αν ο δικαιούχος κάνει χρήση άλλου ασφαλιστικού φορέα δημοσίου ή ιδιωτικού, ανεξάρτητα αν πρόκειται για έξοδα που πραγματοποιήθηκαν μέσα ή έξω από το νοσοκομείο και ο φορέας αυτός αποδώσει στον δικαιούχο τουλάχιστον το 25% των δικαιουμένων εξόδων, τότε η Τράπεζα θα καταβάλλει το 90% του ποσού που υπολείπεται αυτών των εξόδων. Τα προστατευόμενα μέλη (σύζυγοι και παιδιά) καλύπτονται μόνο από τις παροχές της Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης. Τα ανώτατα όρια ηλικίας για τα προστατευόμενα μέλη είναι: για τον/την σύζυγο μέχρι 65 χρόνων, για τα παιδιά μέχρι 19 χρόνων η εφόσον σπουδάζουν σε ανώτερη η ανώτατη σχολή και συντηρούνται από τον γονέα, μέχρι τα 25 χρόνια τους. ΠΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΣΤΕ 1. Απαιτούμενα Δικαιολογητικά Σε κάθε αίτημα αποζημίωσης χρησιμοποιείτε το συνημμένο ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ της EUROLIFE ERB AEAZ. Μαζί με το έντυπο υποβολής, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την απόδοση δαπάνης είναι τα ακόλουθα: Όταν πρόκειται για δαπάνες που έγιναν εντός Νοσοκομείου Εισιτήριο εξιτήριο Νοσοκομείου, στο οποίο θα αναγράφεται η αιτία της νοσηλείας και το όνομα του ασθενή. Πρωτότυπη απόδειξη παροχής υπηρεσιών με ανάλυση των δαπανών νοσηλείας καθώς και η εξοφλητική απόδειξη. Πρωτότυπες αποδείξεις χειρουργών, βοηθών χειρουργών, αναισθησιολόγων (εφόσον οι αμοιβές τους δεν περιλαμβάνονται στο Τιμολόγιο του Νοσοκομείου). Αποδείξεις φαρμάκων με τα αντίστοιχα κουπόνια και αν χρησιμοποιήθηκαν ειδικά υλικά, τα τιμολόγια αγοράς τους. Σε περίπτωση που γίνει χρήση υπηρεσιών αποκλειστικής νοσοκόμου, οι αποδείξεις που εκδίδει, θα πρέπει να είναι θεωρημένες είτε από την Εφορία είτε από την Προϊσταμένη του Νοσοκομείου που νοσηλεύθηκε ο δικαιούμενος τη δαπάνη.

8 Όταν πρόκειται για δαπάνες που έγιναν εκτός Νοσοκομείου Επίσκεψη ιατρού: Πρωτότυπες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών του ιατρού, είτε θεωρημένες από την Εφορία είτε αθεώρητες βάσει φορολογικού κώδικα, στις οποίες θα αναγράφεται η πάθηση και το όνομα του ασθενή. Διαγνωστικές εξετάσεις: Πρωτότυπες αποδείξεις του Διαγνωστικού Κέντρου στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι εργαστηριακές ή απεικονιστικές εξετάσεις, μαζί με το παραπεμπτικό του γιατρού για τις εξετάσεις αυτές, αναγράφοντας το όνομα του ασθενή. Στην περίπτωση ηλεκτρονικού παραπεμπτικού μέσω ΕΟΠΥΥ, θα πρέπει να αποστέλλεται φωτοτυπία του ηλεκτρονικού παραπεμπτικού. Αγορά φαρμάκων: Αποδείξεις του φαρμακείου, μαζί με τη συνταγή του γιατρού στην οποία να αναγράφεται το όνομα του ασθενή, τα κουπόνια των φαρμάκων καθώς και τη συνοδευτική ανάλυση του φαρμακείου. Σε περίπτωση που πρόκειται για συνταγογράφηση φαρμακοτεχνικού σκευάσματος ή ομοιοπαθητικού φαρμάκου πρέπει να συνοδεύεται από αναλυτική συνταγή του θεράποντα ιατρού με απαραίτητη τη σφράγιση της απόδειξης του φαρμακείου για το ότι πρόκειται είτε για σκεύασμα είτε για ομοιοπαθητικό φάρμακο. Φυσικοθεραπείες: Σε περίπτωση φυσικοθεραπειών, κρίνεται απαραίτητο το παραπεμπτικό του θεράποντα ιατρού στο οποίο θα αναγράφεται το είδος και το πλήθος των φυσικοθεραπειών, το όνομα του ασθενή και η φύση της πάθησης. Στις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών του φυσικοθεραπευτή πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός των συνεδριών που αφορά στη χρέωση. Όταν πρόκειται για παροχές μητρότητας Επίδομα Φυσιολογικού τοκετού ή Καισαρικής τομής _ Βεβαίωση του Νοσοκομείου / Μαιευτηρίου για τη νοσηλεία και το είδος του τοκετού _ Αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης Έξοδα καισαρικής τομής _ Ισχύουν τα προαναφερόμενα για τις δαπάνες εντός νοσοκομείου Επίδομα αποβολής _ Βεβαίωση του Νοσοκομείου / Μαιευτηρίου για την αποβολή _ Αντίγραφο του πορίσματος της ιστολογικής εξέτασης Απόδοση δαπανών για αγορά γυαλιών, κρυστάλλων (ή φακών επαφής) : _ Συνταγή του οφθαλμίατρου. _ Πρωτότυπη απόδειξη αγοράς γυαλιών, κρυστάλλων ή φακών επαφής. _ Σε περίπτωση που γίνει χρήση άλλου ασφαλιστικού φορέα: πρωτότυπη βεβαίωση του κυρίως ασφαλιστικού φορέα που θα υπέχει θέση πιστοποιητικού για φορολογική χρήση και αντίγραφα της συνταγής του

9 οφθαλμιάτρου και της απόδειξης αγοράς γυαλιών, κρυστάλλων ή φακών επαφής. Απόδοση δαπανών για οδοντιατρικές εργασίες: _ Λεπτομερής γνωμάτευσης του θεράποντα οδοντιάτρου για το είδος των εργασιών. _ Πρωτότυπη απόδειξη παροχής υπηρεσιών του οδοντίατρου. _ Σε περίπτωση που γίνει χρήση άλλου ασφαλιστικού φορέα: Πρωτότυπη βεβαίωση του κυρίως ασφαλιστικού φορέα που θα υπέχει θέση πιστοποιητικού για φορολογική χρήση και αντίγραφα της λεπτομερούς γνωμάτευσης του θεράποντα οδοντιάτρου για το είδος των εργασιών και της απόδειξης παροχής υπηρεσιών του οδοντίατρου. 2. Χρόνος υποβολής των δικαιολογητικών Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλονται στην Eurolife Erb το αργότερο μέσα σε 60 ημέρες από την ημερομηνία που έγιναν τα έξοδα. Παρακαλώ φροντίστε, οι αποδείξεις και τα δικαιολογητικά να είναι σωστά συμπληρωμένα, ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος με την επιστροφή για τη διόρθωση τους. 3. Δαπάνες στο εξωτερικό 4. Χρήση του Κύριου Ασφαλιστικού Φορέα (EOΠΥΥ κ.λ.π.) ή άλλου ασφαλιστικού φορέα Σε περίπτωση ιατρικών δαπανών εκτός Ελλάδος, οι πρωτότυπες αποδείξεις και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ελληνική Πρεσβεία ή το Ελληνικό Προξενείο ή από τοπική αρχή που έχει σχετική εξουσιοδότηση και να είναι μεταφρασμένα στην Ελληνική γλώσσα εκτός και αν οι δαπάνες έχουν πραγματοποιηθεί σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Η.Π.Α. ή Καναδά και έχουν εκδοθεί στην Αγγλική γλώσσα. Σε περίπτωση που προηγηθεί χρήση Ασφαλιστικού Φορέα, ο υπάλληλος πρέπει προσκομίσει στην ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. φωτοτυπίες των πρωτότυπων αποδείξεων ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης καθώς και όλων των δικαιολογητικών που υποβλήθηκαν μαζί με την πρωτότυπη βεβαίωση που εκδίδει ο φορέας για την εφορία. Πληροφορίες, εξυπηρέτηση και παραλαβή δικαιολογητικών: ΕRB ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.E.M.A. Πανεπιστημίου & Κοραή ΤΚ 10564, Αθήνα κα. Oικονόμου Ελπίδα τηλέφωνο: / εσωτ: eoikonomou@eurolife.gr)

10 ΕΥΡΕΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Καλυπτόμενες Δαπάνες Δωμάτιο και Τροφή σε Νοσοκομείο ή Κλινική, μέχρι του ανωτάτου ποσού που αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών. Αν ο υπάλληλος ή εξαρτώμενο μέλος του, μετά από εντολή του γιατρού, εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως αυτή περιγράφεται από τον Νόμο, θα καταβάλλονται ημερησίως τα πράγματι γενόμενα έξοδα μέχρι το ανώτατο όριο και τον αριθμό ημερών νοσηλείας, που αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών. Στις καλυπτόμενες Δαπάνες στα πλαίσια νοσηλείας εντός νοσοκομείου καλύπτονται (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) Δαπάνες για την ιατρική παρακολούθηση Δαπάνες χειρουργείου, χειρουργών, ιατρών, αναισθησιολόγων Δαπάνες νοσοκομειακής περίθαλψης (π.χ. φαρμάκων, οξυγόνου, επιδέσμων, χυτών γύψινων κ.λ.π.), Δαπάνες για τη χρήση του ιατρικού εξοπλισμού του νοσοκομείου (πχ υποστηρικτικών μηχανημάτων καρδιάς και πνευμόνων) ενδοφλέβια διαλύματα, ενέσεις και οροί, ακτινογραφίες, ηλεκτροκαρδιογραφήματα, σπινθηρογραφήματα και άλλες εξετάσεις, όταν αυτές σχετίζονται με την κύρια (βασική) αιτία της νοσηλείας, Δαπάνες αισθητικών χειρουργικών επεμβάσεων εξαιτίας ατυχήματος Έξοδα μεταφοράς με Νοσοκομειακό αυτοκίνητο για διαδρομές σε Νοσοκομείο και από το Νοσοκομείο. Προσφερόμενες υπηρεσίες από αδειούχο νοσοκόμο, που δεν έχει καμία συγγένεια με τον υπάλληλο ούτε μένει στην ίδια κατοικία. Θεραπείες με βελονισμό ή ομοιοπαθητική και ομοιοπαθητικά φάρμακα. Έξοδα χειρουργού οδοντίατρου που προσφέρει τις υπηρεσίες του για αποκατάσταση τραύματος των φυσικών δοντιών, συνεπεία ατυχήματος και μέσα σε διάστημα έξι (6) μηνών από την ημέρα που συνέβη το ατύχημα, με την προϋπόθεση ότι έχει ειδοποιήσει την Eurolife Erb ΑΕΑΖ μέσα σε διάστημα 5 ημερών για το εν λόγω ατύχημα. Στην περίθαλψη αυτή περιλαμβάνεται η αντικατάσταση των φυσικών αυτών δοντιών καθώς και οι απαιτούμενες ακτινογραφίες μέσα στο προαναφερθέν χρονικό διάστημα. Διάφορες θεραπείες όπως χημειοθεραπείες ή ακτινοθεραπείες Επίσης καταβάλλονται δαπάνες για τις παρακάτω υπηρεσίες και εφόδια: Οξυγόνο και ενοίκιο των απαιτούμενων συσκευών για την παροχή του. Εργαστηριακές εξετάσεις, αναλύσεις, ακτινογραφίες, αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες καθώς και ένα Pap-test κάθε ημερολογιακό έτος. Έξοδα φυσιοθεραπευτή που δεν είναι συγγενής με τον υπάλληλο. Έξοδα αγοράς φαρμάκων, εφόσον χορηγούνται με συνταγή γιατρού, χειρουργικά εξαρτήματα, μετάγγιση αίματος και πλάσματος. Τεχνητά μέλη και μάτια, όταν αυτά είναι απαραίτητα συνεπεία ατυχήματος ή ασθενείας το οποίο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ισχύος της εργασιακής σχέσης. Ακουστικά Βαρηκοΐας.

11 Γύψινα εκμαγεία, κοινούς νάρθηκες, επιδέσμους, ορθοπεδικές ζώνες, ειδικά στηρίγματα, δεκανίκια. Ενοικίαση: κυλιομένων καθισμάτων, κλίνης νοσοκομείου ή σιδηρού πνεύμονος. ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ 1. Αυτοτραυματισμός, ανεξάρτητα της διανοητικής ή ψυχικής, ψυχολογικής κατάστασης του υπαλλήλου/ εξαρτώμενου μέλους. 2. Ατύχημα ή ασθένεια που προέρχεται από ανταρσία ή πόλεμο κηρυγμένο ή ακήρυχτο ή συμμετοχή του υπαλλήλου /εξαρτώμενου μέλους σε εμφύλια αναταραχή. 3. Αισθητικές ή πλαστικές εγχειρίσεις ή θεραπείες σχετιζόμενες με αυτές. 4. Οφθαλμολογικές εξετάσεις που γίνονται για τη μέτρηση της οφθαλμικής διάθλασης, ή θεραπείες ή εγχειρήσεις που σχετίζονται με την διόρθωση της οφθαλμικής διάθλασης. Καλύπτεται όμως η ιατρική επίσκεψη σε οφθαλμίατρο όταν αυτή συνοδεύεται με τις δαπάνες χορήγησης σκελετών γυαλιών ή κρυστάλλων γυαλιών ή φακών επαφής 5. Προσπάθεια τεκνοποίησης και θεραπεία στειρότητας. 6. Παιδικοί και κάθε είδους προληπτικοί εμβολιασμοί. 7. Μεταφορά σε / από Νοσοκομείο ή Κλινική με μεταφορικά μέσα άλλα εκτός των ειδικών νοσοκομειακών μέσων. 8. Εγκυμοσύνη, τοκετός, καισαρική τομή, εξωμήτρια κύηση και οι επιπλοκές εξ αυτών εκτός των προβλεπομένων στις Παροχές Μητρότητας του Πίνακα Παροχών. 9. Θεραπεία αλκοολισμού ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών. 10. Δαπάνες που πραγματοποιούνται για προληπτικούς λόγους υγείας (check up). 11. Ιατρικές επισκέψεις ή νοσηλείες που αφορούν στις Ψυχικές, νευροφυτικές και νευρικές διαταραχές καθώς και τα επακόλουθα αυτών. Καλύπτονται όμως οι παθήσεις του κεντρικού ή περιφερικού νευρικού συστήματος. ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ 100% ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΤΟΥ ΕΚΠΙΠΤΟΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΥ Η Τράπεζα καταβάλει για κάθε Μητρότητα Επίδομα ίσο με το ποσό που αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών. Η Μητρότητα περιλαμβάνει τον φυσιολογικό τοκετό την αποβολή και την καισαρική τομή, δεν περιλαμβάνει όμως έξοδα που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και έξοδα μετά τον τοκετό. Επιπλέον όμως οι περιπτώσεις καισαρικής τομής ή εξωμήτριου κύησης κλπ, που απαιτούν εγχείρηση στο υπογάστριο θα καλύπτονται σαν οποιαδήποτε άλλη νοσηλεία από τις νοσοκομειακές παροχές, μέχρι του ανωτάτου ποσού που αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών. Από την παροχή Μητρότητας καλύπτονται 1. Η έγγαμη υπάλληλος 2. Η άγαμη υπάλληλος 3. Η σύζυγος του υπαλλήλου

12 Σε ασφαλισμένες συζύγους υπαλλήλων δεν θα καταβάλλονται παροχές μητρότητας μετά τη λήξη της σύμβασης εργασίας των υπαλλήλων. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Η καταβολή της αποζημίωσης θα γίνεται προς 100% και χωρίς την εφαρμογή του εκπιπτόμενου ποσού, με ανώτατο καταβαλλόμενο ποσό, το ποσό που αναφέρεται στον πιο κάτω Πίνακα. Παροχές Ανώτατο όριο Περιορισμοί ΓΕΝΙΚΑ Ακτινογραφία ενδοστοματική 5,58 5 φορές ανά έτος Πιστοποιητικό μετά από 11,50 εξέταση Εξέταση προς αντιμετώπιση 11,50 έκτακτου περιστατικού (οδοντοφατνιακό απόστημα, συρραφή τραύματος, κλπ) Γναθογραφία πανοραμική 44,56 1 φορά ανά έτος Φθορίωση δοντιών με τοπική επάλειψη φθοριούχου διαλύματος μέχρι την ηλικία των 13 ετών Έμφραξη από αμάλγαμα απλή 27,84 1 φορά ανά έτος ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Έμφραξη από αμάλγαμα σύνθετη Έμφραξη από σύνθετη ρητίνη Έμφραξη από χυτό χρυσό Αναφύτευση δοντιού και ακινητοποίηση με νάρθηκα Αφαίρεση στεφάνης Αφαίρεση γέφυρας κατά στήριγμα Αφαίρεση μικρών όγκων βλεννογόνου του στόματος Αφαίρεση καλύπτρας Αφαίρεση κύστης Αφαίρεση επουλίδας Λήψη τεμαχίων & ραφή για βιοψία που αποδεικνύεται με 33,40 5,75 5,75 33,40

13 έκθεση Εκτομή χαλινού Ανασύσταση δοντιών από αμάλγαμα με καρφίδες Ανασύσταση δοντιών από σύνθετες ρητίνες και καρφίδες 33,40 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Εξαγωγή δοντιού ή ρίζας 33,40 Ακρωτηριασμός δοντιού, 33,40 1 φορά ανά έτος εκτομή ρίζας ή διχοτόμηση Εξαγωγή έγκλειστου δοντιού μετά από ακτινογραφία 334,10 1 φορά ανά έτος Ακροριζεκτομή ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ Πολφοτομή (απονεύρωση) Ενδοδοντική θεραπεία μονόριζου Ενδοδοντική θεραπεία πολύριζου 33,40 ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ Αποτρίγωση δοντιών (καθαρισμός) Θεραπεία εντοπισμός ουλίτιδας Χειρουργικές επεμβάσεις επί νόσου του περιοδοντίου ανά τεταρτημόριο Θεραπεία περιοδοντίτδας με θυλάκους με ακτινογραφικά κριτήρια Θεραπεία χρόνιας ουλίτιδας 33,40 1 φορά ανά έτος ΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ Χυτά άγκιστρα Επιδιόρθωση οδοντοστοιχίας Αναπροσαρμογή βασικής πλάκας οδοντοστοιχίας (αναγόμωση ανά διετία) 89,7 Μέχρι και 10 φορές ανά

14 Προσθήκη για κάθε δόντι Μερική οδοντοστοιχία άνω ή κάτω γνάθου από ανοξείδωτα μέταλλα Μερική οδοντοστοιχία από ακρυλικό Ολική οδοντοστοιχία άνω ή κάτω γνάθου ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ έτος Ενδιάμεσο δόντι γεφυρών Δόντια με άξονα(richmand ή Davis) Στεφάνες από ακρυλικό (εκτός γομφίων) Ενδιάμεσα γεφυρών από ακρυλικό (εκτός γομφίων) Στεφάνες εξ ολοκλήρου χυτές ή με όψη ακρυλική από χρυσό ή κράματα μετάλλων 89,7 Μέχρι και 10 φορές ανά έτος Ανοξείδωτη στεφάνη (σε περίπτωση εκτεταμένης τερηδονικής προσβολής) Στεφάνες από χρυσό δύο τεμαχίων ή άλλου τύπου ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΓΥΑΛΙΩΝ/ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΓΥΑΛΙΩΝ ή και ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ Το 60% της εγκριθείσας προσφοράς από τον Ασφαλιστικό Φορέα με ανώτατο όριο 1.320, ,50 (συνολικά) 1 φορά Σε περίπτωση αλλαγής βαθμών σε γυαλιά οράσεως ή φακούς επαφής, πριν τη συμπλήρωση της διετίας Χορηγούνται σύμφωνα με τους όρους και τους περιορισμούς του Ταμείου Υγείας 86,25 (συνολικά) Κάθε δύο χρόνια για κάθε διαθλαστική πάθηση.

15

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Call Center Ασφαλιστικών. Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Call Center Ασφαλιστικών. Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για: ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Call Center Ασφαλιστικών Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για: Παρουσία σε Συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα (συμβουλευτείτε & το αρχείο Διαγνωστικά κέντρα) Groupama

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ Ποιοι καλύπτονται Α. Όλοι οι υπάλληλοι της Τράπεζας από την πρώτη ημέρα που αναλαμβάνουν εργασία,

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 24 Απριλίου 2019 «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Αθήνα, 24 Απριλίου 2019 «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ YΠ AΡΙΘ. 40803 ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2002984 ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ : «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» (Α.Φ.Μ. 0999626549) Σύμφωνα με την από 03/04/2019

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης. Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης Κιν.

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης. Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης   Κιν. Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης Email: moulakakisg@agency.interamerican.gr Κιν. 6973 773926 Μάϊος 2017 Οικονοµικά στοιχεία INTERAMERICAN Δείκτης Φερεγγυότητας INTERAMERICAN

Διαβάστε περισσότερα

Για τις αποζημιώσεις των συμβάντων που προκύπτουν έως την 31.12.2013 ισχύει το παλαιό καθεστώς.

Για τις αποζημιώσεις των συμβάντων που προκύπτουν έως την 31.12.2013 ισχύει το παλαιό καθεστώς. ALPHA BANK ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αθήναι, 19 Δεκεμβρίου 2013 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 264 ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.-

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.- ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ MEGA BROKERS S.A. A. Παροχές Ασφαλιζόµενα Ποσά ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΕΥΡΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ 100,00.- Η κάλυψη του Άρθρου 2 του Προσαρτήµατος (Επέκταση

Διαβάστε περισσότερα

Clever Dental 65+ και Clever Dental 65+ Basic ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ

Clever Dental 65+ και Clever Dental 65+ Basic ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ Clever Dental 65+ και Clever Dental 65+ Basic ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΕΤΗΣΙΑ ΜΙΚΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ( ) CLEVER Ασφαλιζόμενοι DENTAL 65+ CLEVER DENTAL 65+ Basic Κυρίως Ασφαλιζόμενος 192,00 118,00 2ος Ασφαλιζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αγαπητοί Ασφαλισμένοι Οι σελίδες που ακολουθούν περιέχουν περίληψη των όρων του συμβολαίου ομαδικής ασφάλισης που υπέγραψε o Σύλλογός σας με την ΕΘΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Ελλάδος Κεντρικά Γραφεία Διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλίσεων No Αρ. Συμβολαίου Συμβαλλόμενος ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Allianz (fij) Μ'αυτή την Πρόσθετη Πράξη, η

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛ. ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΑ ΕΕΚΕ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΚΛ. ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΑ ΕΕΚΕ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛ. ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΑ ΕΕΚΕ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ Συνοπτική περιγραφή των καλύψεων του ΤΕΑ ΕΕΚΕ και του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου. ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ TEA-EEKE μέχρι 70 ετών ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦ. Τα ημερήσια έξοδα για

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές).

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νοσηλεία-Διαγνωστικές εξετάσεις «Family Plus» - «Ότι καλύτερο» Παροχές-Εξετάσεις 1) Απεριόριστες προγραμματισμένες ΙΑΤΡΙΚΕΣ επισκέψεις πανελλαδικά (άνω των 5.000 ιατρών όλων των ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ Κωδικός: 03272 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ 34 Generali Medical Family

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωδικός: 06178 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: 60 Γυναίκα Generali Medical Safety ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

CORIM Ltd. Intermediary induction

CORIM Ltd. Intermediary induction Intermediary induction BUPA International Ιδρύθηκε πριν από 60 χρόνια 10 εκατοµµύρια ασφαλισµένοι 190 χώρες 7.500 συµβεβληµένα νοσοκοµεία σε όλο τον κόσµο Ο µεγαλύτερος διεθνής φορέας ασφάλισης εκπατρισµένων

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση. Ομαδικό Συμβόλαιο πελατών

Παρουσίαση. Ομαδικό Συμβόλαιο πελατών Παρουσίαση Ομαδικό Συμβόλαιο πελατών ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΩΝ Ομαδικό Πελατών ΙNTERAMERICAN & INFOTRUST 3 εναλλακτικά σχέδια Υγείας ετησίως ανανεούμενα Σχέδιο 3 Σχέδιο 2 Σχέδιο 1 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΩΝ - ΣΧΕΔΙΟ 1 Νοσοκομειακή

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΙΑΝΟΥ Κωδικός: 03332 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΡΟΔΑΝΘΗ ΓΑΤΣΟΥ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΡΟΔΑΝΘΗ ΓΑΤΣΟΥ 53 Γυναίκα Generali Medical

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας!

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Νοσοκομειακή Περίθαλψη Το πρόγραμμα σας εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

Premium Νοσοκομειακό Α'-100% Economy (κωδ )

Premium Νοσοκομειακό Α'-100% Economy (κωδ ) Premium Νοσοκομειακό Α'-100% Economy (κωδ. 30228) Η εταιρία καλύπτει τα αναγνωρισμένα έξοδα Νοσοκομειακής Περίθαλψης, σε συμβεβλημένα ή μη συμβεβλημένα νοσοκομεία στην Ελλάδα 100%, στο εξωτερικό 80% και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Λ. Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36, 115 26 Αθήνα 210 7454000 ATLANTIKI@ATLANTIKI.GR ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Προστασία οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

Το Ασφαλιστικό σας Πρόγραµµα

Το Ασφαλιστικό σας Πρόγραµµα Το Ασφαλιστικό σας Πρόγραµµα Οµαδικό Πρόγραµµα Ασφάλι σης Ζωής & Υγείας - 8 - Πίνακας Παροχών ΣΧΕ ΙΟ 1 Ασφάλεια Ζωής 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ - 5400 Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισµένου από οποιαδήποτε αιτία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Ποιο είναι το ανώτατο ποσό και ποσοστό κάλυψης; 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Ποιο είναι το ανώτατο ποσό και ποσοστό κάλυψης; 1 ΟΡΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ «SUPER» {Καλύπτεται η Νοσηλεία του Ασφαλισμένου σε Νοσοκομεία (Ιδιωτικά ή Δημόσια) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πριν από τη νοσηλεία, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα Συνεργαζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ Κωδικός: 03626 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: 48 Άνδρας Generali Medical Safety ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL HEALTH AND HOSPITAL PLAN (IHHP) ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

INTERNATIONAL HEALTH AND HOSPITAL PLAN (IHHP) ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ INTERNATIONAL HEALTH AND HOSPITAL PLAN (IHHP) ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ 2013 IHI BUPA ihi Bupa International Health and Hospital Plan 2011 2 Η διαφορά της ihi Bupa ihi Bupa ο ειδικός

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για υποβολή προσφοράς

Πληροφορίες για υποβολή προσφοράς Οµαδικές Ασφαλίσεις Πληροφορίες για υποβολή προσφοράς Α. Βασικά στοιχεία υποψηφίου πελάτη: Επωνυµία (επιχείρησης / συλλόγου / ένωσης κ.λ.π) ραστηριότητα επιχείρησης Ονοµατεπώνυµο & θέση αρµοδίου ιεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Συμβόλαιο Οδοντιατρικής Φροντίδας και Υποστήριξης Dental Care. Πίνακας Οδοντιατρικών Πράξεων

Συμβόλαιο Οδοντιατρικής Φροντίδας και Υποστήριξης Dental Care. Πίνακας Οδοντιατρικών Πράξεων Συμβόλαιο Οδοντιατρικής Φροντίδας και Υποστήριξης Dental Care Πίνακας Οδοντιατρικών Πράξεων Κόστος συμμετοχής Ασφαλισμένου (Ποσό σε ) 1. ΓΕΝΙΚΑ Οδοντιατρική εξέταση 6 Καθαρισμός οδόντων μέχρι δύο (2) φορές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αγαπητοί Ασφαλισμένοι Οι σελίδες που ακολουθούν περιέχουν περίληψη των όρων του συμβολαίου ομαδικής ασφάλισης που υπέγραψε ο εργοδότης σας με την ΕΘΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 264. Για τις αποζημιώσεις των συμβάντων που προκύπτουν έως την 31.12.2013 ισχύει το παλαιό καθεστώς.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 264. Για τις αποζημιώσεις των συμβάντων που προκύπτουν έως την 31.12.2013 ισχύει το παλαιό καθεστώς. ALPHA BANK ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αθήναι, 19 Δεκεμβρίου 2013 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 264 ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ - ΑΣΦ ΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αγαπητοί Ασφαλισμένοι Οι σελίδες που ακολουθούν περιέχουν περίληψη των όρων του συμβολαίου ομαδικής ασφάλισης που υπέγραψε ο εργοδότης σας με την ΕΘΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Ε.ΜΑΜΑΝΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε Κωδικός: 12039 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΛΛΑΣ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΛΛΑΣ 60 Άνδρας Generali Medical

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Αποζημίωσης

Διαδικασία Αποζημίωσης Διαδικασία Αποζημίωσης Η αποζημίωση γίνεται είτε απευθείας από την Εταιρεία στον πάροχο περίθαλψης, είτε απολογιστικά με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του Συμβαλλόμενου Για την καταβολή της αποζημίωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 9624 /13

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 9624 /13 ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 9624 /13 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Μ.Α.Ε Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2013 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Μ.Α.Ε

Διαβάστε περισσότερα

Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25

Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25 ΚΑΛΥΨΗ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25 Εγγ. Εισφορά 0,29 Ετήσιο Κόστος 1.701,15 Μηνιαία 147,43 Πρώτη όση 154,77 Στα παραπάνω ασφάλιστρα συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. Τεχνικές & Επιχειρηματικές Λύσεις

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. Τεχνικές & Επιχειρηματικές Λύσεις ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ Τεχνικές & Επιχειρηματικές Λύσεις ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αγαπητοί Ασφαλισμένοι Οι σελίδες που ακολουθούν περιέχουν περίληψη των όρων του συμβολαίου ομαδικής ασφάλισης που υπέγραψε

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας. Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας

Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας. Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας MEDISYSTEM MEDIHOSPITAL Freedom Ιατρικές επισκέψεις

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Personal Freedom. Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Personal Freedom. Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Personal Freedom Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Personal Freedom Νιώστε ασφαλείς από τα απρόοπτα της ζωής! Τα απρόοπτα είναι μέρος της

Διαβάστε περισσότερα

Υγεία [ Clinic Comfort ] Eιδικός Όρος Νοσοκομειακής Περίθαλψης (EO 101)

Υγεία [ Clinic Comfort ] Eιδικός Όρος Νοσοκομειακής Περίθαλψης (EO 101) Υγεία [ Clinic Comfort ] Eιδικός Όρος Νοσοκομειακής Περίθαλψης (EO 101) Άρθρο 1. Έκταση της κάλυψης Α. Δαπάνες Νοσοκομειακής Περίθαλψης Σε περίπτωση που ο Ασφαλιζόμενος, εξαιτίας ασθενείας ή ατυχήματος,

Διαβάστε περισσότερα

Τοπική εφαρμογή φθορίου 50 15

Τοπική εφαρμογή φθορίου 50 15 ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ Στη χειρουργική και στη συντηρητική αποκατάσταση ατυχήματος δεν υπάρχει περίοδος αναμονής. Οδοντιατρική εξέταση 30 15 Καθαρισμός οδόντων μέχρι δύο φορές το χρόνο 50 15 Ενδοστοματικές λήψεις

Διαβάστε περισσότερα

- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ.

- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ. υχνές Ερωτήσεις 1) Σι χρειάζεται να κάνω σε περίπτωση νοσηλείας; - Καλώ στο 18189 (επιλ.2) προκειμένου να ενημερωθώ για τα συμβεβλημένα νοσοκομεία. - Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο

Διαβάστε περισσότερα

Η 1η direct ασφάλιση ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ 02/2018

Η 1η direct ασφάλιση ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ 02/2018 Η 1η direct ασφάλιση ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ 02/2018 ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ Α.Ε. 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Anytime για την ασφάλιση του παιδιού σας, με την

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία.

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ: - Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες - Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2011 ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση διαχείρισης των αποζημιώσεων των Ομαδικών Συμβολαίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ {Εδώ περιγράφονται όλα όσα ισχύουν και πρέπει να έχετε υπόψη σας για την ισχύ του Ασφαλιστηρίου σας. Οι όροι αυτοί εφαρμόζονται μαζί με τους Ειδικούς Όρους των καλύψεων του Ασφαλιστηρίου σας}

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις / Απαντήσεις*

Ερωτήσεις / Απαντήσεις* Ερωτήσεις / Απαντήσεις* * Οι αναφερόµενες απαντήσεις είναι για κατανόηση των όρων του ασφαλιστηρίου και σε καµία περίπτωση δεν τους υποκαθιστούν Ερώτηση 1 Πως λειτουργεί το ανώτατο όριο της νοσοκομειακής

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Συνεργάτη, Συγκεκριμένα προσφέρονται οι παρακάτω ασφαλιστικές παροχές:

Αγαπητέ Συνεργάτη, Συγκεκριμένα προσφέρονται οι παρακάτω ασφαλιστικές παροχές: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ OTEplus Τεχνικές και Επιχειρηματικές Λύσεις Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσίες Φύλαξης 43284 / 01.03.2014 1 Αγαπητέ Συνεργάτη, Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση

Διαβάστε περισσότερα

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016 MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 Βοηθάμε όσους μας εμπιστεύονται να ζουν πιο ήρεμα 10 to Zen Θέλω ένα πρόγραμμα Υγείας Σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές μου και της οικογένειάς μου 24/7 όπου και να βρίσκομαι σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ : GL/60000540 ΚΩ ΙΚΟΣ : 0-8000

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ : GL/60000540 ΚΩ ΙΚΟΣ : 0-8000 ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ : GL/60000540 ΚΩ ΙΚΟΣ : 0-8000 ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ : Λ.Ε.Α.. ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ GL/3146/02 Το ανωτέρω Οµαδικό Ασφαλιστήριο Συµβόλαιο ανανεώνεται και τροποποιείται όπως ακολουθεί, µε την παρούσα Πρόσθετη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ MCS2510 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ : 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ MCS2510 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ : 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ MCS2510 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ : 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ Ζώνη Κάλυψης ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣAΣ ΙΕΘΝΕΣ ΣΧΕ ΙΟ ΥΓΕΙΑΣ MULTICARE Ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

Τύπος Συνεδρίας (Πίνακας Α) Οδοντιατρική εξέταση 1 1. Καθαρισμός οδόντων μέχρι 2 φορές τον χρόνο 1 1. Ενδοστοματικές λήψεις με κάμερα φωτογραφίες 1 1

Τύπος Συνεδρίας (Πίνακας Α) Οδοντιατρική εξέταση 1 1. Καθαρισμός οδόντων μέχρι 2 φορές τον χρόνο 1 1. Ενδοστοματικές λήψεις με κάμερα φωτογραφίες 1 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ: ΠΙΝΑΚΑΣ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ Τύπος Συνεδρίας (Πίνακας Α) Περίοδος Αναμονής (σε μήνες) για Καλυπτόμενα Μέλη μέχρι 18 ετών Περίοδος Αναμονής (σε μήνες) για Ασφαλισμένους και Καλυπτόμενα Μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT Clinic A Class & Comfort Clinic A Class & Comfort. H υγεία σε πρώτη θέση! Tα προγράµµατα Clinic A Class και Comfort είναι δύο

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. Καλύψεις. Διευκρινίσεις. Ασφαλίσεις Προσώπων

Χαρακτηριστικά. Καλύψεις. Διευκρινίσεις. Ασφαλίσεις Προσώπων Ασφαλίσεις Προσώπων Το πρόγραμμα New ΥΓΕΙΑ Maximum είναι ένα νέο πρωτοποριακό πλήρες Νοσοκομειακό Πρόγραμμα. Στόχος του είναι να προσφέρει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την οικονομική στήριξη σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

00.000, ,00,

00.000, ,00, 1 2 10000,00 50000,00 1 2 3 100000,00 110000,00 100000,00 100000,00 ", 00000,00 100000,00, OZ0100 10/0299 7/63 16 50000,00 29 62500,00 17 50000,00 30 60000,00 18 50000,00 31 55000,00 19 50000,00 32 50000,00

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια!

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! Το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο Ασφαλιζόμενου: ΠΕΛΑΤΙΔΟΥdΑΓΑΠΗΤΗ Ονοματεπώνυμο Αντισυμβαλλομένου: ΠΕΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣdΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ασφαλιστικό Γραφείο: Ονοματεπώνυμο Συνεργάτη: Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ Παροχή Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου από οποιαδήποτε αιτία, οι δικαιούχοι δικαιούνται να εισπράξουν το ποσό που ορίζεται από το Συμβόλαιο για την κάλυψη αυτή (28 μηνιαίους μισθούς).

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικό συμβόλαιο Πελατών... Απρίλιος Διεύθυνση Ομαδικών & Corporate Business

Ομαδικό συμβόλαιο Πελατών... Απρίλιος Διεύθυνση Ομαδικών & Corporate Business Ομαδικό συμβόλαιο Πελατών... Απρίλιος 2016 Διεύθυνση Ομαδικών & Corporate Business ... Το περιβάλλον σήμερα Η σημερινή πραγματικότητα στην Υγεία... Αυξημένος χρόνος αναμονής για ραντεβού με ιατρούς Αναμονή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 254/2012. Αθήνα, 02/07/2012 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEGA BROKERS S.A. Αγαπητοί συνεργάτες,

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 254/2012. Αθήνα, 02/07/2012 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEGA BROKERS S.A. Αγαπητοί συνεργάτες, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 254/2012 Αθήνα, 02/07/2012 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΟ MEGA BROKERS S.A. Αγαπητοί συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρότι τα αποτελέσματα των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας

Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας Συνοπτικές οδηγίες Underwriting Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας Η σωστή και πλήρης συμπλήρωση της αίτησης ασφάλισης, καθώς και ο λεπτομερής έλεγχος της, πριν αυτή σταλεί στο Τμήμα Underwriting της Εταιρίας, αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ

Παρουσίαση του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ Παρουσίαση του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ Γενικές αρχές Ομαδικής Ασφάλισης Η ασφάλιση για τον εργαζόμενο ισχύει για όσο διάστημα εργάζεται στο ΚΕΘΕΑ, και για όσο

Διαβάστε περισσότερα

Βασική Περίθαλψη για όλους με εκπιπτόμενο Όροι

Βασική Περίθαλψη για όλους με εκπιπτόμενο Όροι Βασική Περίθαλψη για όλους με εκπιπτόμενο Όροι ΚΩΔ. ΚΑΛ. 218/01/01/0708 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Με βάση τις παροχές και τα ασφάλιστρα που αναφέρονται στο Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο, η Εταιρία καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

Personal Freedom. Άμεση και Ουσιαστική κάλυψη για κάθε απρόοπτο. Επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης

Personal Freedom. Άμεση και Ουσιαστική κάλυψη για κάθε απρόοπτο. Επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης Personal Freedom Άμεση και Ουσιαστική κάλυψη για κάθε απρόοπτο Επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης Εξασφάλιση σταθερού και εγγυημένου μηνιαίου οικογενειακού εισοδήματος 2 Personal Freedom Προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Ασφάλιστρο Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Το ποσό αυτό μπορεί να καταβάλλεται από τον

Διαβάστε περισσότερα

PRIME VIP & PRIME BEST

PRIME VIP & PRIME BEST PRIME VIP & PRIME BEST Prime VIP και Prime Best Ό,τι προτεραιότητα κι αν χρειάζεται να βάλετε σήµερα στη ζωή σας, µε τα νέα προγράµµατα Prime VIP και Prime Best της Prime Insurance, η υγεία σας είναι πρώτα

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος για Ασφάλιση : ΣΤΡΑΪΤΟΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Ημερομηνία Γέννησης : 7/12/1979 Ηλικία : 33

Προτεινόμενος για Ασφάλιση : ΣΤΡΑΪΤΟΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Ημερομηνία Γέννησης : 7/12/1979 Ηλικία : 33 Κεντρικά Γραφεία: Λεωφ. Κηφισίας 119, 151 24, Μαρούσι, Αθήνα Τηλ: 210 87.87.000 e-mail: contact@metlifealico.gr www.metlifealico.gr Σπύρος Γεωργιάδης Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γραφείο Πωλήσεων DSF 581 Δ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Μελών ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Μελών ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Μελών ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Όµιλος Achmea Ο µεγαλύτερος ασφαλιστής Υγείας στην Ευρώπη Ο 5 ος µεγαλύτερος ασφαλιστικός όµιλος στην Ευρώπη Η µεγαλύτερη ασφαλιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (E.O.K.) Α2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (E.O.K.) Α2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (E.O.K.) Α2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μήνυμα προς τους Ασφαλισμένους... 3 Γενικές Πληροφορίες για το πρόγραμμα... 4 Παροχές Κινδύνου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 35600/01.01.2010 1 Αγαπητέ Συνεργάτη, Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση σας παρουσιάζουμε το Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής.. Ημερομηνία έκδοσης προσφοράς. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Τα ασφαλιστικά προγράμματα MICRO

Διαβάστε περισσότερα

Prestige Plus Prestige Comprehensive Standard

Prestige Plus Prestige Comprehensive Standard Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Σύνοψη παροχών AXAPPP Ένα απλό γράφημα για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το επίπεδο της κάλυψης που σας ταιριάζει Οι τέσσερις επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε Prestige Plus Prestige

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Η παρούσα κάλυψη διέπεται από τους Ορισμούς και Γενικούς Όρους του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου και τους Ορισμούς και Ειδικούς Όρους Συμπληρωματικών Καλύψεων Ατυχήματος

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας insurance Greece Our Plans Are Based on Yours ΣΚΟΠΟΣ Κ ΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚ ΤΗΜΑΤΑ Σκοπός αυτού του προγράµµατος είναι να παρέχει στην οικογένεια σας νοσοκοµειακή περίθαλψη διασφαλίζοντάς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ»

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» I. Ιατρικές Επισκέψεις ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» 1. Σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων του δικτύου Χωρίς χρέωση του ασφαλισμένου 2. Σε ιατρούς εκτός δικτύου σε περιοχές όπου στο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!!

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Φοιτητών Εξωτερικού Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για Φοιτητές Εξωτερικού

Πρόγραμμα Φοιτητών Εξωτερικού Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για Φοιτητές Εξωτερικού Πρόγραμμα Φοιτητών Εξωτερικού Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για Φοιτητές Εξωτερικού ERASMUS // ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΌ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 2 3 ERASMUS Ολοκληρωμένο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για Φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

Premium Νοσοκομειακό Β -500 Παιδικό Economy (κωδ , 30705)

Premium Νοσοκομειακό Β -500 Παιδικό Economy (κωδ , 30705) Premium Νοσοκομειακό Β -500 Παιδικό Economy (κωδ. 30704, 30705) Οι παροχές της παρούσας Συμπληρωματική Κάλυψη παρέχονται αποκλειστικά και μόνο: α) για τους Ασφαλισμένους ηλικίας 30 ημερών και μέχρι της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2 ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ) ιδρύθηκε με το ΦΕΚ Β 727/14.05.2004 και

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 12 ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12.1. Το Ταµείο εγκρίνει στα άµεσα µέλη του και στα έµµεσα µέλη της ιδίας οικογενείας που πάσχουν από ιδιαίτερα σοβαρή ασθένεια, τη µετάβαση σε ενδεδειγµένα θεραπευτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 153 Ν. 4364/2016 (ΦΕΚ Α 13/ )

Άρθρο 153 Ν. 4364/2016 (ΦΕΚ Α 13/ ) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΖΩΗΣ Άρθρο 153 Ν. 4364/2016 (ΦΕΚ Α 13/5.2.2016) Περιεχόμενα Εισαγωγή 1 Επωνυμία- Σκοπός- Νομική Μορφή- Έδρα της Επιχείρησης. 1 Περιγραφή Παρεχόμενων Καλύψεων Βασικής Κάλυψης

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωδικός: 06178 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: 0 Άνδρας Health Keeper ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Η καλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Yγειονοµική περίθαλψη των φοιτητών (Π.. 327/83)

Yγειονοµική περίθαλψη των φοιτητών (Π.. 327/83) Yγειονοµική περίθαλψη των φοιτητών (Π.. 327/83) Άρθρο 1 - Ποιοι δικαιούνται υγειονοµική περίθαλψη α. Υγειονοµική περίθαλψη, ιατροφαρµακευτική και νοσοκοµειακή, δικαιούνται οι προπτυχιακοί και µεταπτυχιακοί

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Πρόσθετη Πράξη Αριθ. 19449 Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Αριθ. 3545/1 Με την παρούσα Πρόσθετη Πράξη, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πιο πάνω Ασφαλιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Παροχές Ασφαλισμένων ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Παροχές Ασφαλισμένων ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Σε περίπτωση παραπεμπτικού από ιδιώτη ιατρό η χρέωση θα γίνεται με τιμές ΦΕΚ. Σε περίπτωση παραπεμπτικού από ιατρό ΕΟΠΥΥ (η δυνατότητα συνταγογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοί Ειδικών Όρων:30282, 30283, 30284, 30285/ / Ι.3. / Ind.L. / Ε.Ο.

Κωδικοί Ειδικών Όρων:30282, 30283, 30284, 30285/ / Ι.3. / Ind.L. / Ε.Ο. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Premium (Premium Νοσοκομειακό Α -100% (ΚΩΔ. ΚΑΛΥΨΗΣ 30284), Premium Νοσοκομειακό Β -100% (ΚΩΔ. ΚΑΛΥΨΗΣ 30285), Premium Νοσοκομειακό Α -1500 (ΚΩΔ.

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο Όρων Ασφάλισης Υγείας

Βιβλίο Όρων Ασφάλισης Υγείας www.interamerican.gr Βιβλίο Όρων Ασφάλισης Υγείας Έκδοση 06.2013 INTERAMERICAN ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ Α.Ε. 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το MEDIHOSPITAL, το πρόγραμμα Νοσοκομειακής

Διαβάστε περισσότερα

Ισόβια Προγράμματα. Νοσοκομειακής Περίθαλψης. Τμήμα Eκπαίδευσης Δικτύων Πωλήσεων 2/3/2018

Ισόβια Προγράμματα. Νοσοκομειακής Περίθαλψης. Τμήμα Eκπαίδευσης Δικτύων Πωλήσεων 2/3/2018 Ισόβια Προγράμματα Νοσοκομειακής Περίθαλψης Τμήμα Eκπαίδευσης Δικτύων Πωλήσεων 2/3/2018 1 Νοσοκομειακά προγράμματα 2 Δομή Προϊόντων Κάλυψη Κεφάλαιο Απαλλαγές Κάλυψη Χειρουργών & αναισθ/γων Θέσεις Νοσηλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ /17. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ /17. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 11646 /17 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 24 Απριλίου 2017 Σελίδα 1 από 7 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ - Σε περίπτωση θανάτου

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Team Spirit. Για ομάδες με ισχυρούς δεσμούς.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Team Spirit. Για ομάδες με ισχυρούς δεσμούς. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Team Spirit Για ομάδες με ισχυρούς δεσμούς. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Team Spirit Το ανθρώπινο δυναμικό σε πρώτο πλάνο! Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοί Ειδικών Όρων: 30274, 30275, 30276, 30277, 30278, 30279, 30280, / / Ι.3. / Ind.L. / Ε.Ο.

Κωδικοί Ειδικών Όρων: 30274, 30275, 30276, 30277, 30278, 30279, 30280, / / Ι.3. / Ind.L. / Ε.Ο. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Premium Premium Νοσοκομειακό Α -100% Economy (ΚΩΔ. ΚΑΛΥΨΗΣ 30278), Premium Νοσοκομειακό Β - 100% Economy (ΚΩΔ. ΚΑΛΥΨΗΣ 30279), Premium Νοσοκομειακό

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκοµειακό Πρόγραµµα Υγείας

Νοσοκοµειακό Πρόγραµµα Υγείας Νοσοκοµειακό Πρόγραµµα Υγείας Ένας δισεπίλυτος γρίφος 2 Υγεία Οι σηµερινές συνθήκες στον τοµέα υγείας χαρακτηρίζονται από: Αβεβαιότητα παροχών των κοινωνικών φορέων. Περιορισµένη ρευστότητα νοικοκυριών.

Διαβάστε περισσότερα

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας!

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Medical Safety Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! - Έχετε φανταστεί ένα ολόκληρο μηχανισμό προηγμένων υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης σχεδιασμένο από εσάς και προσαρμοσμένο

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο Όρων Ασφάλισης Υγείας

Βιβλίο Όρων Ασφάλισης Υγείας www.interamerican.gr Βιβλίο Όρων Ασφάλισης Υγείας Έκδοση 06.2013 INTERAMERICAN ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ Α.Ε. 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το MEDISYSTEM, το ολοκληρωμένο Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! Τα νέα δεδομένα στην υγεία Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό ιδιωτικών δαπανών υγείας στην Ευρώπη (41%). Πάνω από 2 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αγαπητοί Ασφαλισμένοι Οι σελίδες που ακολουθούν περιέχουν περίληψη των όρων του συμβολαίου ομαδικής ασφάλισης που υπέγραψε ο εργοδότης σας με

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αγαπητοί Συνεργάτες,

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αγαπητοί Συνεργάτες, Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2015 Αγαπητοί Συνεργάτες, Το τελευταία χρόνια βιώνουμε σημαντικές αλλαγές στον Ασφαλιστικό κλάδο με κύριο χαρακτηριστικό την ένταση του ανταγωνισμού αναφορικά με το κόστος ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης

Ετήσιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης Ετήσιο πρόγραμμα Νοσοκομειακής περίθαλψης Santé Essentiel...με μια ματιά 2 Κάλυψη Ετησίως ανανεούμενη Κεφάλαιο 100.000 κατά περίπτωση νοσηλείας Απαλλαγή 2.000 Θέσεις νοσηλείας Β & Γ Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

Διαβάστε περισσότερα