ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ (RMA/RMT)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ (RMA/RMT)"

Transcript

1 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ (RMA/RMT) Αγαπητέ συνεργάτη, Παρακάτω, παρατίθενται για δική σας χρήση και διευκόλυνση οι οδηγίες και όροι που αφορούν την πολιτική επιστροφών που ακολουθεί η εταιρεία για τα είδη Video Games, Merchandise, Toys και όλα τα ηλεκτρονικά, και η οποία διέπει όλα τα σχετικά με αυτές τις κατηγορίες προϊόντα που αυτή διανέμει. Παρακαλούμε όπως, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και με στόχο τη διαφύλαξη της μεταξύ μας συνεργασίας και ταυτόχρονα την προστασία και καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προβείτε σε προσεκτική ανάγνωσή και απαρέγκλιτη τήρησή τους. Για οποιοδήποτε θέμα αφορά τις περιπτώσεις η διαχείριση των οποίων παρατίθεται παρακάτω μπορείτε να απευθύνεστε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή στις παρακάτω ατομικές επαφές Δουράμπεη Κρυσταλλία στη διεύθυνση ή στο , εσωτερικό 265. Καλπαξίδης Στέφανος στη διεύθυνση ή στο , εσωτερικό 124. Σουκάκος Δημοσθένης στη διεύθυνση ή στο , εσωτερικό 264. Με εκτίμηση, Γεωργακόπουλος Ι. Κωνσταντίνος Managing Director.

2 Α. Ζημιές ή Απώλεια Φορτίου ή Προϊόντων κατά την Μεταφορά Η ομάδα περιπτώσεων αυτή αφορά ζημιές ή έλλειμμα (κλοπή ή απώλεια) στα προϊόντα, οι οποίες είναι ΕΜΦΑΝΕΙΣ και διαπιστώνονται άμεσα κατά την παραλαβή τους από εσάς. Ενδεικτικά, τέτοιες περιπτώσεις αποτελούν οι παρακάτω : Παραλαβή κιβωτίων με εμφανή σημάδια παραβίασης Χτυπημένα ή βρεγμένα κιβώτια Ελλειμματική παραλαβή περιεχομένων Παραλαβή λιγότερων κιβωτίων από τα αναμενόμενα Μη παραλαβή φορτίου (δεν απαιτεί παρατηρήσεις σε έγγραφα αλλά μόνο ενημέρωση) Υπενθυμίζουμε στο σημείο αυτό πως όλα τα φορτία των οποίων τη μεταφορά αναλαμβάνει η Έναρξις είναι ασφαλισμένα για ολόκληρη την αξία τους με άμεση συνέπεια την έγκαιρη αποζημίωσή σας σε περίπτωση ζημιάς, κλοπής ή απώλειας. Προκειμένου να γίνουν δεκτά προς επιστροφή ή πίστωση προϊόντα τα οποία εμπίπτουν στην ως άνω ομάδα περιπτώσεων, θα πρέπει να φροντίσετε για την σωρευτική εκπλήρωση των κάτωθι προϋποθέσεων : 1. Η διεκπεραίωση της φόρτωσης και της αποστολής του φορτίου να έχουν αναληφθεί από την Έναρξις. Κατά συνέπεια δε μπορούν να γίνουν αποδεκτά αιτήματα προς επιστροφή ή αποζημίωση αν : Η μεταφορά του φορτίου διεκπεραιώθηκε από μεταφορέα τον οποίο ορίσατε εσείς (EXW) και η χρέωση των μεταφορικών έγινε στο λογαριασμό (account) που διατηρείτε σε αυτόν κατά την αποστολή από την αποθήκη μας. Η παραλαβή του φορτίου έγινε από εσάς στις αποθήκες της εταιρείας (EXW) χωρίς να δηλωθεί αντίρρησή ως προς την ποιότητα ή την ποσότητα που παραλάβατε. Η μεταφορά του φορτίου διεκπεραιώθηκε από μεταφορική την οποία εσείς αποστείλατε στην αποθήκη της εταιρείας για την παραλαβή του (FCA). Η διαδρομή του φορτίου σταματά σε ενδιάμεσο σταθμό όπου η αποστολή του προς τον τελικό προορισμό συνεχίζει με μεταφορέα που έχετε ορίσει εσείς (FCA - DAT). Π.χ παραδίδουμε σε πρακτορείο εντός Αττικής το οποίο και αναλαμβάνει για λογαριασμό του πελάτη την παράδοση στον τελικό προορισμό. Εξαίρεση θα αποτελεί η περίπτωση κατά την οποία διαπιστώσετε κάποιο έλλειμμα στην παραλαβή το οποίο, μετά από σχετική ενημέρωση μας, επιβεβαιωθεί με την ύπαρξη αντίστοιχου πλεονάσματος στην αποθήκη μας.

3 2. Κατά την παράδοση το φορτίου σε εσάς και πριν την αναχώρηση του μεταφορέα, θα πρέπει απαραίτητα να διεξάγετε ποιοτικό και ποσοτικό έλεγχο και σε περίπτωση που διαπιστώσετε αλλοιώσεις ή φθορές στην εξωτερική συσκευασία να κάνετε τις σημειώσεις στα μεταφορικά έγγραφα ή στο Δελτίο Αποστολής μας, συνοδευόμενες από λήψη φωτογραφιών. Αν υπάρχουν εμφανή σημάδια παραβίασης θα πρέπει να γίνει επιτόπου καταμέτρηση των παραληφθέντων ποσοτήτων. Σε ενδεχόμενη περίπτωση κατά την οποία ο έλεγχος με παρουσία του μεταφορέα δεν είναι εφικτός θα πρέπει κατ ελάχιστο να υπάρχει στα έγγραφά του σημείωση για «παραλαβή με επιφύλαξη για την ποιότητα και την ποσότητα». 3. Στην περίπτωση που κατά τα ως άνω διαπιστώσετε ζημιά ή έλλειμμα στα προϊόντα του φορτίου, θα πρέπει να ειδοποιηθούμε εγγράφως εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής ουδεμία απαίτηση αποζημίωσης ή επιστροφής θα αναγνωρίζεται καθώς με τη σειρά της η ασφαλιστική εταιρεία (Gerling Insurance Hellas) θα αρνείται την παροχή της λόγω μη έγκαιρης ενημέρωσής της. Β. DOA (Defective on Arrival) και Ελαττωματικά προς Επισκευή Ως DOA (Ελαττωματικά κατά την Παραλαβή) αναγνωρίζονται τα είδη εκείνα των οποίων το ελάττωμα διαπιστώνεται αμέσως μετά την παραλαβή της παραγγελίας από τη μεταφορική εταιρεία ή κατά την πρώτη χρήση. Ενδεικτικά, τέτοιες περιπτώσεις συνιστούν οι κάτωθι : Σπασμένο Είδος ή μέρος του Είδους Δε λειτουργεί καθόλου Δε λειτουργεί κατά το αναμενόμενο Λείπουν περιεχόμενα από τη συσκευασία Χτυπημένη Συσκευασία Ως ελαττωματικά, αναγνωρίζονται τα είδη εκείνα τα οποία δεν λειτουργούν κατά τον αναμενόμενο τρόπο ή παύουν εντελώς να λειτουργούν ή υφίστανται κάποια ζημιά ανεξαρτήτως του αν βρίσκονται εντός ή εκτός εγγύησης. Η εταιρεία ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική για τη διαχείριση των επισκευών και των επιστροφών σε ελαττωματικά προϊόντα, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν ή τον κατασκευαστή τους.

4 Β.1 Video Games - Software και άλλο Λογισμικό Όλα τα προϊόντα Video Games Software και λοιπού λογισμικού διανέμονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία, σφραγισμένα και ελεγμένα. Συνεπεία αυτού Κανένα αίτημα επιστροφής δε θα γίνεται δεκτό σε περίπτωση σπασμένου, ραγισμένου ή γρατζουνισμένου δίσκου σε καινούρια και εργοστασιακά κλεισμένα προϊόντα. Εξαίρεση στον κανόνα αποτελούν τα παιχνίδια που έχουν ένδειξη "Refurbished" ή "Used" καθώς και οι περιπτώσεις εκείνες στις οποίες παρουσιάζεται ως γενικευμένο κάποιο φαινόμενο ελαττώματος του συγκεκριμένου προϊόντος. Εξαίρεση επίσης αποτελεί η περίπτωση εκείνη που το ελάττωμα ανακοινώνεται από τον κατασκευαστή συνεπεία του οποίου εντέλει την ανάκλησή του. Κανένα αίτημα επιστροφής δε θα γίνεται δεκτό σε περίπτωση που ο τελικός πελάτης επιστρέφει το παιχνίδι με την αιτιολογία ότι λείπει το μέσο (CD, DVD, κασέτα κλπ.) ή ο κωδικός ενεργοποίησης του παιχνιδιού ή άλλα παρελκόμενα, την στιγμή που έχει πωληθεί σε καινούργια και εργοστασιακά σφραγισμένη συσκευασία. Σε περιπτώσεις τεχνικού προβλήματος όπως π.χ. αδυναμία εγκατάστασης, κόλλημα ή άλλα μηνύματα λάθους δε θα πρέπει να γίνεται άμεση αντικατάσταση του είδους. Αφού προταθεί στον πελάτη η επίσκεψη στις επίσημες ιστοσελίδες/forums του publisher για την εγκατάσταση σχετικών patches, updates και διερεύνηση λοιπών τρόπων επίλυσης του προβλήματος, μπορείτε να μας αποστείλετε την περιγραφή του προβλήματος προς επίλυσή του από το τεχνικό μας τμήμα. Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό, μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής του προβληματικού είδους. Στην περίπτωση που το οπτικό μέσο έχει γρατζουνιές η άλλα σημάδια χρήσης δε θα γίνεται αποδεκτή η επιστροφή του είδους. Β.2 Video Games - Controllers & Accessories Η ομάδα αυτή περιπτωσεων αφορά όλα τα περιφερειακά και τα χειριστήρια video games εκτός από αυτά που ανήκουν στις παρακάτω περιγραφόμενες περιπτώσεις (Spartan Gear, Sony, Microsoft, Nintendo). Δε θα πρέπει να γίνεται άμεση αντικατάσταση αλλά πρώτα έλεγχος για κακή χρήση και ισχύος της εγγυήσεως (1 έτος) και έπειτα αποστολή τους προς έλεγχο και επισκευή. Αν δε μπορεί να γίνει επισκευή θα γίνεται αντικατάσταση ή πίστωση όλου του ποσου αν δεν υπάρχει απόθεμα.

5 Β.3 Χειρισμός Προϊόντων Spartan Gear Για τα προιόντα της σειράς Spartan Gear παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για 1 έτος μετά την αγορά του προιόντος, με την προϋπόθεση της ορθής χρήσης του. Κατά την περίπτωση που σας επιστραφεί προιόν Spartan Gear από τελικό καταναλωτή, μετά από ένα σύντομο έλεγχο πως δεν έχει προηγηθεί κακή χρήση (χτυπήματα, σπασίματα), μπορείτε να προβαίνετε σε άμεση αντικατάσταση του προβληματικού προιόντος με καινούριο. Παρακαλούμε όμως ταυτόχρονα να καταγράψετε την περιγραφή της βλάβης που παρουσιάζει ώστε να μας την παρέχετε κατά τη διαδικασία επιστροφής των ελαττωματικών της σειράς Spartan Gear που θα μας επιστρέψετε. Στο τέλος κάθε μήνα, μπορείτε να μας αποστέλλετε μια λίστα με το σύνολο των ελαττωματικών που έχετε συγκεντρώσει προκειμένου να σας εκδώσουμε κωδικό επιστροφής RMT σύμφωνα με τη διαδικασία επιστροφής που περιγράφεται παρακάτω. Β.4 Κωδικοί και Προϊόντα που περιέχουν Κωδικούς (Steam, Origin, Uplay, DLCs etc.) Σε περίπτωση που ο τελικός πελάτης επιστρέψει παιχνίδι το οποίο χρησιμοποιεί κωδικό για την ενεργοποίησή του, το download του ή για τη χρήση DLC, αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ως παρακάτω, ανάλογα με τη φύση του προβλήματος : Χρησιμοποιημένος ή Λανθασμένος Κωδικός Ο τελικός καταναλωτής θα πρέπει πρώτα να στείλει στο customer support της εταιρείας η οποία παρέχει τον χρησιμοποιημένο ή λανθασμένο κωδικό. Αν το πρόβλημα δεν επιλυθεί μέσω αυτής της επικοινωνίας, θα πρέπει να μας αποσταλεί το της επίσημης αυτής επικοινωνίας το οποίο θα πρέπει να προτείνει την επιστροφή του παιχνιδιού στο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε αλλά και να αναφέρει την ημερομηνία 1 ης ενεργοποίησης του χρησιμοποιημένου κωδικού. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε να αποσταλεί κωδικός αντικατάστασης ή να ακολουθήσετε τη «διαδικασία διεκπεραίωσης επιστροφών» που περιγράφεται παρακάτω προκειμένου να επιστρέψετε το σχετικό είδος προς πίστωσή του. Σε περίπτωση που δε λάβουμε το σχετικό επικοινωνίας με τον πάροχο του κωδικού δε θα μπορεί να γίνει αποδεκτή η αντικατάσταση ή η πίστωσή του.

6 Απουσία Κωδικού από τη Συσκευασία Όλα τα προϊόντα που διανέμει η Έναρξις βρίσκονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία, Συνεπεία αυτού, δε θα γίνονται αποδεκτές επιστροφές λόγω απουσίας από τη συσκευασία του είδους, της κάρτας ή άλλου εντύπου που αναγράφει τον κωδικό. Εσφαλμένη, Μερική ή Καθόλου Αναγραφή Κωδικού Αφορά τις περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες η κάρτα ή το έντυπο που έπρεπε να αναγράφει τον κωδικό υπάρχει εντός της συσκευασίας αλλά τελικώς δεν τον αναγράφει, τον αναγράφει μερικώς ή κατά τρόπο μη αναγνώσιμο. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να επιλέξετε να αποσταλεί κωδικός αντικατάστασης ή να ακολουθήσετε τη «διαδικασία διεκπεραίωσης επιστροφών» που περιγράφεται παρακάτω προκειμένου να επιστρέψετε το σχετικό είδος προς πίστωσή του. Για την αποστολή του κωδικού αντικατάστασης θα χρειαστούμε μόνο μια φωτογραφία με την οποία να φαίνεται καθαρά ο κωδικός και το ελάττωμά του. Β.5 Χειρισμός Προϊόντων Sony PlayStation Όλα τα προϊόντα της Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) καλύπτονται από Πανευρωπαϊκή εγγύηση του κατασκευαστή. Ο τελικός καταναλωτής μπορεί να επισκεφτεί απευθείας την Cometron Ηλεκτρονικά ΕΠΕ, η οποία αποτελεί το επίσημο και εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο για όλες τις συσκευές της SCEE. Χρειάζεται να παραδώσει μόνο την κονσόλα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν Sony (χωρίς κουτιά) συνοδευόμενη από την απόδειξη αγοράς. Θα λάβει καινούρια συσκευή άμεσα ή αν αυτό δεν είναι εφικτό θα του δοθεί χρονοδιάγραμμα επισκευής. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αντί της επιτόπου επίσκεψης, o τελικός καταναλωτής να παραδώσει το ελαττωματικό του προιόν σε φορτηγό της Cometron το οποίο πραγματοποιεί τακτικά δρομολόγια σε διάφορες περιοχές. Για περισσότερες πληροφορίες σκεφτείτε τη url Τέλος, παρέχεται ως επιλογή η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος στο κατάστημα Τα στοιχεία διευθύνσεως και επικοινωνίας είναι τα κάτωθι :

7 Cometron Sony authorized service Βασιλέως Γεωργίου 11 & Σουρή 15232, Χαλάνδρι, Αττική Τηλέφωνα : , , Fax : cometron@otenet.gr Β.6 Τεχνική υποστήριξη Προϊόντων Microsoft Xbox Όλα τα προϊόντα Microsoft Xbox καλύπτονται από Πανευρωπαϊκή εγγύηση του κατασκευαστή. Η διαδικασία αίτησης επισκευής προϊόντων Microsoft πραγματοποιείται από τον τελικό καταναλωτή μέσω του Ηλεκτρονικού Κέντρου Εξυπηρέτησης (On-Line Service Centre) για το Xbox. Ο χρήστης αφού έχει δημιουργήσει λογαριασμό Microsoft (τον οποίο πρέπει να διαθέτει ήδη αν έχει πραγματοποιήσει εγγραφή στο Xbox Live) πηγαίνει στη διεύθυνση GR/pages/welcome.aspx όπου και πραγματοποιεί log-in με τα στοιχεία του. Η πρώτη ενέργεια είναι να έχει γίνει δήλωση της συσκευής με την επιλογή «Register a device». Αν δεν έχει γίνει, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η δήλωσή της πριν γίνουν οι επόμενες ενέργειες. Έπειτα θα μπορεί ο χρήστης να δηλώσει οποιοδήποτε πρόβλημα έχει με μια συσκευή του με την επιλογή «Problem with a device».

8 Εφόσον το προϊόν Microsoft που δηλώνεται είναι εντός εγγύησης, η όλη αυτοματοποιημένη διαδικασία της δήλωσης θα εμφανίζει τον τρόπο που θα πρέπει να σταλεί το προϊόν σε κάποιο επισκευαστικό κέντρο, δίνοντας προς εκτύπωση ακόμα και το shipping label που θα πρέπει να μπει πάνω στο δέμα. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Από το σημείο αυτό και έπειτα, η πορεία της δήλωσης προς την Microsoft μπορεί να παρακολουθείται από την επιλογή «Manage Devices». Β.7 Τεχνική Υποστήριξη Προϊόντων Nintendo Μετά την παύση της συνεργασίας της Nintendo με τη Nortec Multimedia στις αρχές του 2016, όλα τα σχετικά με επισκευή αιτήματα θα πρέπει να απευθύνονται στη διεύθυνση της Nintendo Europe. Β.8 Merchandise & Toys Επιτραπέζια Παιχνίδια, Παιχνίδια Κατασκευών, Παιχνίδια με φιγούρες Δεν γίνεται καμία επιστροφή δεκτή, από την στιγμή που το προϊόν έχει καινούργια και εργοστασιακά σφραγισμένη συσκευασία. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση ανάκλησης προϊόντων από τον κατασκευαστή (π.χ. ελαττωματική παρτίδα με ελλιπή περιεχόμενα). Merchandise (Κούπες, μπρελόκ, πορτοφόλια, καπέλα, φιγούρες-αγάλματα κλπ) Δεν γίνεται καμία επιστροφή δεκτή εκτός από τα DOA και τις ζημιές στη μεταφορά. Τηλεκατευθυνόμενα / Αυτοκινητόδρομοι Δεν αναγνωρίζονται ως εντός εγγύησης επιστροφές που οφείλονται σε βλάβη του προϊόντος οφειλόμενη στην κακή του χρήση όπως π.χ. χτυπημένα ή με έντονα σημάδια χρήσης.

9 Β.9 Χειρισμός Προϊόντων Carrera Τη διαχείριση της επισκευής, των ανταλλακτικών και γενικότερα το service όλων των προϊόντων Carrera (εντός και εκτός εγγύησης) έχει αναλάβει από αποκλειστικά ο συνεργάτης μας Κολιός Αθανάσιος. Κατά την παραλαβή ελαττωματικών προϊόντων Carrera στο κατάστημά σας δε θα πρέπει να προβαίνετε σε άμεση αντικατάσταση πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής του ελαττωματικού, ελέγχου και επιδιόρθωσης. Η αποστολή θα πρέπει να γίνεται με την έκδοση Δελτίου Αποστολής προς την Έναρξις Δυναμικά Μέσα ΕΠΕ αλλά με παράδοση Κολιός Αθανάσιος στην παρακάτω διεύθυνση και αφού προηγουμένως έχετε παραλάβει Κωδικό Επιστροφής RMT ακολουθώντας τη διαδικασία επιστροφής που περιγράφεται παρακάτω. Σε περίπτωση που κάποιο ελαττωματικό εντός εγγύησης δε μπορεί να επισκευαστεί, τότε αυτό θα αντικαθίσταται με νέο ή θα επιστρέφονται το χρηματικό αντίτιμο. Στο κατάστημά του μπορείτε να απευθύνεστε είτε ως κατάστημα είτε ο ίδιος ο τελικός καταναλωτής. για την άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας για όλα τα προϊόντα της Carrera. ΚΟΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μοντελισμός - Auto Service - Ανταλλακτικά Αδελφών Κυπραίου 162, Ελευσίνα Τηλ : koliosthanasis@gmail.com Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 9:00-21:00 και Σάββατο 09:00-16:00 Ε. Εσφαλμένη Εκτέλεση Παραγγελίας Η ομάδα αυτή αφορά τις περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες η παραγγελία μπορεί να περιέχει σφάλματα εντοπιζόμενα στην εκτέλεσή της όπως : Αποστολή άλλων ή περισσότερων ειδών από αυτών που έχουν παραγγελθεί Μπορείτε να τα κρατήστε με έκδοση του αντίστοιχου τιμολογίου ή να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής τους με την έκδοση κωδικού επιστροφής. Αποστολή λιγότερων τεμαχίων από αυτών τις παραγγελίας Μπορείτε να ζητήσετε την έκδοση πιστωτικού ή εκ νέου δωρεάν αποστολή του ελλείματος εφόσον αυτό επιβεβαιώνεται και έχουν τηρηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες

10 Γενική Διαδικασία Διεκπεραίωσης Επιστροφών Για τις παραπάνω περιπτώσεις εμφανών ζημιών ή ελαττωμάτων που διαπιστώνονται κατά την παραλαβή, η ενδεδειγμένη διαδικασία για την επιστροφή και αποζημίωσή τους είναι η ακόλουθη, με την επιφύλαξη της ορθής εκπλήρωσης των όρων αποδοχής τους. 1. Γραπτή ειδοποίησή μας εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. 2. Σκαναρισμένο Voucher της μεταφορικής ή Δελτίο Αποστολής το οποίο να αναφέρει στο σώμα του τις σχετικές παρατηρήσεις ή επιφυλάξεις κατά την παραλαβή. 3. Φωτογραφίες των ειδών ή και των κιβωτίων που να τεκμηριώνουν τη ζημιά ή το ελάττωμα ή την κλοπή. 4. Ανάλυση των ειδών που αφορά το ελάττωμα, η ζημιά ή το έλλειμμα η οποία θα πρέπει να αναφέρει τον Κωδικό Είδους μας, την Περιγραφή, το Barcode, την Ποσότητα και την αναλυτική περιγραφή του προβλήματος ανά τεμάχιο (η αιτιολογία «δε λειτουργεί» δε γίνεται αποδεκτή). Παρέχεται σχετικό υπόδειγμα «Αίτησης Επιστροφής» σε μορφή PDF το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί και να μας αποσταλεί μαζί με το όποιο άλλο υλικό τεκμηρίωσης (φωτογραφίες, αποδείξεις αγοράς, κλπ). 5. Μετά την παραλαβή των παραπάνω πληροφοριών και τη διεξαγωγή ορισμένων εσωτερικών ελέγχων θα ακολουθηθεί μια από τις παρακάτω εναλλακτικές επιλογές, ανάλογα με τη φύση του προβλήματος I. Παροχή ποσοστιαίας έκπτωσης προς διατήρηση του προϊόντος Στην περίπτωση αυτή θα σας προτείνεται η παροχή έκπτωσης προς διατήρηση των ελαφρώς ελαττωματικών προϊόντων. Αν η πρόταση γίνει αποδεκτή τότε θα εκδίδεται άμεσα πιστωτικό έκπτωσης και η υπόθεση θα κλείνει. Αν δε γίνει αποδεκτή τότε θα ακολουθείται η διαδικασία φυσικής επιστροφής που περιγράφεται παρακάτω στο iii. II. Εντολή προς καταστροφή και ολική αξιακή πίστωση του προϊόντος Κατά την περίπτωση αυτή θα λαμβάνετε εντολή να καταστρέψετε τα προϊόντα ή να τα χειριστείτε κατά τη διακριτική σας ευχέρεια κυρίως όταν πρόκειται για μικρές αξίες των οποίων η επιστροφή είναι ασύμφορη. Έπειτα, θα πιστώνεται με αξιακό πιστωτικό ολόκληρη η αξία των ελαττωματικών ή ληγμένων προϊόντων χωρίς να προηγηθεί η φυσική επιστροφή τους και η υπόθεση θα κλείνει. Αν δε γίνει αποδεκτή τότε θα ακολουθείται η διαδικασία φυσικής επιστροφής που περιγράφεται παρακάτω στο iii.

11 III. Παροχή Κωδικού Επιστροφής για τη φυσική επιστροφή των προϊόντων Κατά τη διαδικασία φυσικής επιστροφής, θα σας αποσταλεί ο κωδικός επιστροφής της μορφής RMT-XXXXX. Παρακαλούμε να μην επιστρέφετε τίποτα χωρίς προηγουμένως να έχετε λάβει τον κωδικό επιστροφής καθώς η αποθήκη μας θα αρνηθεί την παραλαβή. 6. Μετά την παραλαβή του κωδικού, τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να αποσταλούν συνοδευόμενα από σχετικό Δελτίο Αποστολής στη διεύθυνση που θα αναγράφει η έγκριση επιστροφής. Ο κωδικός αυτός θα πρέπει να αναγράφεται τόσο στο Δελτίο Αποστολής όσο και πάνω στο κιβώτιο επιστροφής ή το Voucher της μεταφορικής ώστε να γίνει αποδεκτό από την αποθήκη μας. Τα είδη που θα περιέχονται στο Δελτίο Αποστολής που θα εκδώσετε, θα πρέπει να ταυτίζονται με αυτά που περιέχει ο αντίστοιχο RMT που έχετε λάβει. Το κόστος επιστροφής έως την αποθήκη της εταιρείας βαρύνει τον αποστολέα ο οποίος και θα πρέπει να αποφασίσει για το βέλτιστο τρόπο παράδοσής. 7. Μετά την ορθή παραλαβή από την αποθήκη μας τα επιστραφέντα προϊόντα προωθούνται στο τμήμα όπου μπορούν να προκύψουν τα παρακάτω ενδεχόμενα : I. Αν το προϊόν είναι DOA ή ελαττωματικό ή χαλασμένο εντός εγγύησης θα προβαίνουμε σε επιδιόρθωση και επιστροφή του με δική μας χρέωση. Αν δεν είναι εφικτό να επισκευαστεί τότε θα πιστώνεται ολόκληρη η αξία του ή θα αντικαθίσταται και επιστρέφεται επίσης με δική μας χρέωση. Στις περιπτώσεις αυτές θα πιστώνεται και η αξία των εξόδων αρχικής αποστολής των ελαττωματικών σε εμάς η οποία θα είναι ίση με την αξία που θα επιβάρυνε μια παρόμοια αποστολή πώλησης, σύμφωνα τον τιμοκατάλογο χρέωσης μεταφορικών εξόδων. II. Αν το προϊόν είναι εκτός εγγύησης και μπορεί να επισκευαστεί τότε θα προβαίνουμε σε επισκευή και επιστροφή του ενημερώνοντας για τα αντίστοιχα έξοδα και μετά την αντίστοιχη έγκρισή σας. Τα έξοδα αποστολής του επισκευασμένου βαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα της αρχικής αποστολής δεν πιστώνονται. III. Αν το προϊόν είναι εκτός εγγύησης και δε μπορεί να επισκευαστεί ή δεν παρουσιάζει κάποιο εξωτερικό ελάττωμα ή πρόβλημα ή δεν είναι δικό μας τότε θα επιστρέφεται με δική σας χρέωση συνοδευόμενα από αντίστοιχο Δελτίο Αποστολής. 8. Σε περίπτωση που μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την έκδοση πιστωτικού δεν είναι εφικτός ο συμψηφισμός του με αντίστοιχα τιμολόγια, τότε η αξία του θα κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

12 Γενικές Παρατηρήσεις 1. Καμία επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή αν δεν έχει προηγουμένως εγκριθεί με την έκδοση Κωδικού Επιστροφής RMT. Ο κωδικός αυτός θα πρέπει να αναγράφεται στο εξωτερικό μέρος της συσκευασίας αποστολής σε εμφανές σημείο ή στο voucher της αποστολής για να γίνει δεκτή η παραλαβή. 2. Η παραλαβή της επιστροφής θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του Κωδικού Επιστροφής. Σε διαφορετική περίπτωση η έγκριση και ο Κωδικός Επιστροφής θα ακυρώνονται οριστικά. 3. Για όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να παρέχεται η φωτοτυπία της απόδειξης η του τιμολογίου της αρχικής αγοράς αν αυτή ζητηθεί. 4. Εκτός από τα προϊόντα της σειράς Spartan Gear δε θα πρέπει να γίνεται καμία επιτόπου αντικατάσταση ειδών που επιστρέφει ο τελικός καταναλωτής πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία που το αφορά. 5. Όλα τα επιστρεφόμενα είδη θα πρέπει να συνοδεύονται από επαρκή περιγραφή του λόγω για τον οποίο επιστρέφονται. Δεν αρκεί π.χ. το «Χτυπημένο» ή «Δε λειτουργεί». 6. Όλα τα είδη τα οποία λόγω ζημιάς κατά τη μεταφορά γίνονται αποδεκτά προς επιστροφή, θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία με όλα τα περιεχόμενα της. 7. Για όλα τα προϊόντα ισχύει ότι θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία, με όλα τα παρελκόμενα. Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και καμία πίστωση δεν θα πραγματοποιείται όταν δεν περιλαμβάνεται η αυθεντική συσκευασία του προϊόντος. Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα με συσκευασία που πρέπει να σκιστεί για να αφαιρεθεί το προϊόν (π.χ πλαστικό blister). 8. Σε όποια είδη παρακολουθούν Σειριακό Αριθμό και αυτοί καταγράφονται κατά την αποστολή των προϊόντων από την Έναρξις, ο αριθμός αυτός θα ζητείται πριν από την έγκριση της επιστροφής. Σε περίπτωση που ο Σειριακός Αριθμός δεν αντιστοιχεί σε προϊόν που έχει προμηθεύσει η Έναρξις δε θα γίνεται δεκτή η επιστροφή του. Σε περίπτωση μου ο Σειριακός Αριθμός του είδους που μας επιστραφεί δεν αντιστοιχεί σε αυτόν της έγκρισης, τότε δε θα γίνεται δεκτό. Επίσης μη αποδεκτή θα είναι επιστροφή σε περίπτωση που ο Σειριακός Αριθμός του είδους δεν ταυτίζεται με αυτόν της συσκευασίας. 9. Στα προϊόντα που περιλαμβάνουν "παράθυρο" και στα οποία φαίνεται το προϊόν, τυχόν ζημιά όπως σπασμένο κομμάτι, εντάσσεται στην παραλαβή του προϊόντος.

Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα. 1. Όροι Εγγύησης

Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα. 1. Όροι Εγγύησης Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα 1. Όροι Εγγύησης Η Schneider Electric αναλαµβάνει να αντικαταστήσει τυχόν ελαττωµατική λειτουργία των προϊόντων που προέρχεται από σφάλµα στο

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus 1 Πεδίο εφαρμογής 2 Σύναψη συμβάσεως 3 Δικαίωμα υπαναχώρησης 4 Τιμές Προϊόντων 5 Παράδοση 6 Προθεσμία πληρωμής, υπερημερία 7 Διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (Πελατών Εσωτερικού) 12 η Οκτωβρίου 2015

ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (Πελατών Εσωτερικού) 12 η Οκτωβρίου 2015 ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (Πελατών Εσωτερικού) 12 η Οκτωβρίου 2015 Παρακάτω περιγράφεται η νέα γενική εμπορική και πιστωτική πολιτική της εταιρείας η οποία εκτείνεται σε όλους τους εμπορικούς τομείς

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32 Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα azores.gr. Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς (επισκέπτη ή πελάτη) μόνο εφόσον αποδεχθείτε τους όρους χρήσης που διέπουν την λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Όροι εγγύησης, σέρβις, επισκευή και αντικατάσταση

Όροι εγγύησης, σέρβις, επισκευή και αντικατάσταση Εγγύηση κατασκευαστή Η KACO new energy E παρέχει για τη σειρά μετατροπέων Powador xi εγγύηση διάρκειας επτά ετών από την ημερομηνία εγκατάστασης, με μέγιστη διάρκεια 90 μήνες από την ημερομηνία παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

1. Γενικά. 1.2 Συμφωνείτε τα ακόλουθα:

1. Γενικά. 1.2 Συμφωνείτε τα ακόλουθα: 1. Γενικά 1.1 Οι παρόντες όροι αποτελούν νομικό έγγραφο («Σύμβαση») το οποίο ορίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας ως αγοραστής («εσείς») και τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα της Power of Knowledge

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του "Αριστέα Ε. Κωνσταντοπούλου (Andele.gr)" προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-toolsmarket.com

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-toolsmarket.com Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-toolsmarket.com Η επωνυμία της εταιρείας είναι: "Horizon Group" Εταιρεία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Κατάστημα Πώλησης Εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Ηλεκτρονικά μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (όλο το 24ωρο) Οι αποστολές των προιόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Ηλεκτρονικά μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (όλο το 24ωρο) Οι αποστολές των προιόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Ηλεκτρονικά μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (όλο το 24ωρο) Οι αποστολές των προιόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους Οι παραδόσεις γίνονται απο Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00π.μ έως

Διαβάστε περισσότερα

Το matchpoint.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών τέννις. Λειτουργεί με την υποστήριξη της εταιρείας:

Το matchpoint.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών τέννις. Λειτουργεί με την υποστήριξη της εταιρείας: ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ-ΟΡΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ Το matchpoint.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών τέννις. Λειτουργεί με την υποστήριξη της εταιρείας: MATCHPOINT / ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΥ M. - ΜΠΑΝΕΛΛΑΣ A. ΟΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS

Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS Τελευταία τροποποίηση: 27 Νοεμβρίου 2018 1 Αντικείμενο Όρων 1.1 Οι παρόντες όροι διέπουν την προμήθεια περιφερειακών εξαρτημάτων/ παρελκόμενων

Διαβάστε περισσότερα

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις τηλεοράσεις και τα ηχοσυστήματα. Η σειρά UPPLEVA έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος εγγύησης για τις συσκευές Sunny Boy, Sunny Mini Central, Sunny Tripower και Sunny Island.

Έλεγχος εγγύησης για τις συσκευές Sunny Boy, Sunny Mini Central, Sunny Tripower και Sunny Island. ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ SMA - ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Έλεγχος εγγύησης για τις συσκευές Sunny Boy, Sunny Mini Central, Sunny Tripower και Sunny Island. Αγαπητέ ιδιοκτήτη συσκευής SMA, Με στόχο η εγκατάσταση σας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Το www.aef.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης του διαδικτύου, που δημιούργησε η εταιρία Γ. ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ Α.Ε., η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Ίωνος Δραγούμη 49 ΤΚ 54630, τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS)

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) 1. H Εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. εφεξής «Εταιρεία» παρέχει με την ονομασία EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) μία υπηρεσία επείγουσας διεθνούς μεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ HMC

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ HMC ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ HMC Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Το πρόγραμμα πώλησης μεταχειρισμένων αντικειμένων του HMC απευθύνεται σε πελάτες του HMC και οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Παρακάτω περιγράφεται η γενική πολιτική χρέωσης μεταφορικών σε αποστολές παραγγελιών εσωτερικού, τόσο για φορτία που διεκπεραιώνονται από εταιρείες ταχυμεταφορών, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ. Οι όροι συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ και των Πρακτορείων της ΟΠΑΠ ΑΕ, περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική σύμβαση συνεργασίας,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης Σάββατο, 08 Οκτώβριος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 11 Οκτώβριος :16

Όροι χρήσης Σάββατο, 08 Οκτώβριος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 11 Οκτώβριος :16 H Ιστοσελίδα www. xartomani. com (στο εξής XARTOMANI) αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης K ΕΠΕΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ με ΑΦΜ:103111083, ΔΟΥ: Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, και έδρα στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΜΝΗΝΩΝ 49,

Διαβάστε περισσότερα

Μετατροπή του Scool-Abo σε (((eticket με έξυπνη κάρτα

Μετατροπή του Scool-Abo σε (((eticket με έξυπνη κάρτα Στουτγάρδη, Μάιος 2015 Με την έναρξη του σχολικού έτους 2015/2016 όλες οι επιδοτούμενες συνδρομές μαθητριών και μαθητών Scool-Abo (συμμετοχή στο κόστος: στις περιφέρειες κατά κανόνα 40,55, στη Στουτγάρδη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 1.1 Ο Πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση αγοράς για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς καμία ποινή και χωρίς την υποχρέωση να αναφέρει κάποια αιτιολογία, εντός

Διαβάστε περισσότερα

Η SUN A.E. παρουσιάζει την νέα online υπηρεσία της, e-rma, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς την SUN A.E.

Η SUN A.E. παρουσιάζει την νέα online υπηρεσία της, e-rma, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς την SUN A.E. Η SUN A.E. παρουσιάζει την νέα online υπηρεσία της, e-rma, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς την SUN A.E.: Την ηλεκτρονική καταχώρηση των προϊόντων και των λόγων επιστροφής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε UML

ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε UML ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε UML για το µάθηµα ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ακαδηµαϊκό Έτος 2012-2013 «Αντικειµενοστρεφής Ανάλυση Ηλεκτρονικού Καταστήµατος Προσφορών (e-shop)» Η άσκηση αφορά στη χρήση της

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP

Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP προσφέρει δυνατότητα αντικατάστασης των ελαττωματικών εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΚΙΜΕΣ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΚΙΜΕΣ 1. Σκοπός Σκοπός της παρούσας διαδικασίας είναι να καθορίσει τις µεθόδους και τον τρόπο ελέγχου κατά την εκτέλεση των παρακάτω διαδικασιών: Έλεγχο εισερχοµένων Εγκατάσταση οργάνων Παροχή υπηρεσιών τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 1. 1. ΕΓΓΥΗΣΗ 1.1 Οι ευθύνες εγγύησης της εταιρίας CAT Phones για αυτό το προϊόν περιορίζονται στους όρους που διατυπώθηκαν όπως

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής Designjet SD Pro. Περιορισμένη εγγύηση

Σαρωτής Designjet SD Pro. Περιορισμένη εγγύηση Σαρωτής Designjet SD Pro Περιορισμένη εγγύηση 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Έκδοση 1: Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500. Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500. Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500 Περιορισμένη εγγύηση Περιορισμένη εγγύηση HP Προϊόν HP Εκτυπωτής Λογισμικό Κεφαλή εκτύπωσης Δοχείο μελανιού Διάρκεια περιορισμένης εγγύησης 1 έτος 90 ημέρες από

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Blueworks Live

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Blueworks Live Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS IBM Blueworks Live Οι Όροι Χρήσης (Terms of Use - "ToU") αποτελούνται από το παρόν έγγραφο "Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ).

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ). Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας www.amway.gr Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ). Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Η Amway διατηρεί την ιστοσελίδα αυτή ως υπηρεσία προς τους

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC Αθήνα, 21.12.2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ H εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Ανάληψης Μεταφοράς από τη POSTMAN COURIER Εγγράφων & Μικροδεµάτων:

Γενικοί Όροι Ανάληψης Μεταφοράς από τη POSTMAN COURIER Εγγράφων & Μικροδεµάτων: Γενικοί Όροι Ανάληψης Μεταφοράς από τη POSTMAN COURIER Εγγράφων & Μικροδεµάτων: Για την µεταφορά δεµάτων και εγγράφων µέσω του συστήµατος αποστολής και διεκπεραίωσης της POSTMAN COURIER, ο Αποστολέας συµφωνεί

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενημερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Powador xi Εγγύηση, σέρβις, όροι επισκευής και αντικατάστασης

Powador xi Εγγύηση, σέρβις, όροι επισκευής και αντικατάστασης Εγγύηση για µετατροπείς (εξαιρούνται οι Powador 25000xi/30000xi/33000xi) Η KACO GERÄTETECHNIK GmbH παρέχει για τη σειρά µετατροπέων (εκτός των Powador 25000xi/30000xi/33000xi) εγγύηση διάρκειας επτά ετών

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L28500 Περιορισμένη εγγύηση 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1η έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η παρούσα Περιορισμένη εγγύηση κατασκευαστή ( Εγγύηση ) ισχύει μόνο για τα γνήσια προϊόντα Nokia με Windows Phone τα

Διαβάστε περισσότερα

EPSON COVERPLUS Όροι

EPSON COVERPLUS Όροι EPSON COVERPLUS Όροι 1. Ορισμοί Ερμηνείες όρων: «Δήλωση» είναι η διαδικασία που ακολουθείτε στην ιστοσελίδα εγγραφής CoverPlus της EPSON, εισάγοντας τον αριθμό ενεργοποίησης που προμηθευτήκατε (ή σας παρασχέθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Αυτοί οι Συγκεκριμένοι Όροι και Προϋποθέσεις συμφωνούνται ανάμεσα στην Parrot Drones, γαλλική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ. Οι όροι συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ και των πρακτορείων της ΟΠΑΠ ΑΕ, περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική σύμβαση συνεργασίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) Δεκέμβριος 2011 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) Έχοντας υπόψη αφενός ότι η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») έχει

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο : ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΦ.7 Σχολική Χρονιά 2012 2013

Κεφάλαιο : ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΦ.7 Σχολική Χρονιά 2012 2013 Μάθημα : ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Καθηγητής : Αλέξανδρος Σωκράτους Κεφάλαιο : ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΦ.7 Σχολική Χρονιά 2012 2013 Στο τμήμα αγορών συνήθως ανατίθεται η διαχείρηση της αποθήκης. Είναι υπεύθυνο για τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ

ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ 1.1. Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή αφορά στον καθορισμό των απαιτήσεων για την προμήθεια αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ AFTERMARKET

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ AFTERMARKET ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ AFTERMARKET 1. Πεδίο εφαρμογής Αυτοί οι γενικοί όροι του συμβολαίου ισχύουν αποκλειστικά για την πώληση προϊόντων που προορίζονται για την αγορά

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη Υλικού HP στο επισκευαστικό κέντρο της ΗΡ Υπηρεσία Παραλαβής & Επιστροφής με προστασία από τυχαία ζημιά

Υποστήριξη Υλικού HP στο επισκευαστικό κέντρο της ΗΡ Υπηρεσία Παραλαβής & Επιστροφής με προστασία από τυχαία ζημιά Υποστήριξη Υλικού HP στο επισκευαστικό κέντρο της ΗΡ Υπηρεσία Παραλαβής & Επιστροφής με προστασία από τυχαία ζημιά Υπηρεσίες HP Care Pack Η Υποστήριξη Υλικού HP με μεταφορά σε άλλο χώρο είναι μια ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

2.2 Η ARYZTA Ελλάς διατηρεί το δικαίωμα να ορίζει ελάχιστη ποσότητα αγοράς για κάθε προϊόν.

2.2 Η ARYZTA Ελλάς διατηρεί το δικαίωμα να ορίζει ελάχιστη ποσότητα αγοράς για κάθε προϊόν. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 1 Πεδίο εφαρμογής των Όρων 1.1 Οι παρόντες Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης εφαρμόζονται σε όλες τις προσφορές και/ή συμβάσεις πώλησης/παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

για μετατροπείς Powador με ονομαστική ισχύ AC κάτω έως 12,5 kw / 12,5 kva

για μετατροπείς Powador με ονομαστική ισχύ AC κάτω έως 12,5 kw / 12,5 kva Επισκόπηση προϊόντων Όροι εγγύησης και σέρβις Για τους μετατροπείς Powador 2002, 3002, 4202, 5002, 6002 3200 (2500xi), 4200, 4400 ( 3600xi), 5300 (4000xi), 5500 (4500xi), 6600 (5000xi), 7700 (6400xi),

Διαβάστε περισσότερα

αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός μαύρος

αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός μαύρος αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός 100-15-030 μαύρος 100-15-031 ηλεκτρικές προδιαγραφές προδιαγραφές λειτουργίας θερμοκρασία λειτουργίας 0 έως 40 C σχετική υγρασία λειτουργίας 0 έως 95% ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 34 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ: 2310/ 296.509. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14.10.2010.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 34 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ: 2310/ 296.509. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14.10.2010. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 34 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ: 2310/ 296.509. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14.10.2010. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 5411/10. ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ EΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες υποστήριξης επιστρεφόμενου υλικού HP για καταναλωτές

Υπηρεσίες υποστήριξης επιστρεφόμενου υλικού HP για καταναλωτές Υπηρεσίες υποστήριξης επιστρεφόμενου υλικού HP για καταναλωτές Υπηρεσίες HP Care Pack Τεχνικά δεδομένα Οι Υπηρεσίες υποστήριξης επιστρεφόμενου υλικού HP προσφέρουν υψηλής ποιότητας επίπεδα υπηρεσιών επιστροφής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών µηχανηµάτων Δήµου Κατερίνης ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών µηχανηµάτων Δήµου Κατερίνης ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών

Διαβάστε περισσότερα

Kemei Perfect Curl. Αυτοματοποιημένο ψαλίδι μαλλιών

Kemei Perfect Curl. Αυτοματοποιημένο ψαλίδι μαλλιών Kemei Perfect Curl Αυτοματοποιημένο ψαλίδι μαλλιών ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Επίστρωση από κεραμικό. 2. Γρήγορη άνοδος της θερμοκρασίας (μέγιστη 230 C). 3. Διακόπτης 0-I-II: 2 βαθμίδες θερμοκρασίας - 210 C (I)

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες. Ηλεκτρικές συσκευές

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες. Ηλεκτρικές συσκευές Κουζίνα IKEA Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Μείκτες Ηλεκτρικές συσκευές Οι κουζίνες μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή βοήθειας για την αποφυγή αμφισβητήσεων και αντιστροφών χρέωσης.

Παροχή βοήθειας για την αποφυγή αμφισβητήσεων και αντιστροφών χρέωσης. Παροχή βοήθειας για την αποφυγή αμφισβητήσεων και αντιστροφών χρέωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με μια παραγγελία. Ακολουθεί ο εύχρηστος οδηγός μας για την αποφυγή αμφισβητήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε.

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε. Πολιτική ακύρωσης Για τον Πωλητή Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή, για παράδειγμα, εάν το προϊόν είναι τοποθετημένο σε λάθος μέρος ή κάνατε ένα λάθος κατά την καταχώρησή της αγγελίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΛΙΔΑ 1.1 Έκταση Εργασιών Έργου 1 1.2 Διάρκεια Περιόδου 1 2.1 Προληπτική Συντήρηση 1 2.2 Πρόγραμμα Προληπτικής 1 2.3 Έντυπο αναφοράς Προληπτικής

Διαβάστε περισσότερα

[SAMSUNG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ Α.Ε.] («Samsung»)

[SAMSUNG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ Α.Ε.] («Samsung») [SAMSUNG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ Α.Ε.] («Samsung») - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ - ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Το παρόν έγγραφο παρέχει τους όρους και τις προϋποθέσεις της περιορισμένης εγγύησης της Samsung για τους Καταναλωτές («Εγγύηση»).

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενημερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Latex Περιορισμένη εγγύηση

Εκτυπωτής HP Latex Περιορισμένη εγγύηση Εκτυπωτής HP Latex 1500 Περιορισμένη εγγύηση 2016 HP Development Company, L.P. Έκδοση 1 Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΟΣΗ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΟΣΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ Η διαδικασία αυτή περιγράφει τον τρόπο µε τον οποίο γίνεται ο χειρισµός, η συσκευασία, η αποθήκευση και η παράδοση των προϊόντων στους Πελάτες της εταιρείας, έτσι ώστε να προστατεύεται η ποιότητά

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές, σήμερα 15 του μήνα Σεπτεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τρίτη, και ώρα 10:00

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές, σήμερα 15 του μήνα Σεπτεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τρίτη, και ώρα 10:00 ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αχαρνές, 15/09/2015 Αριθμ. πρωτ.: 62159 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές, σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αθήνα 29-12-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ H Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ, επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, συμμετέχει

Διαβάστε περισσότερα

SAFETY NET NOTEBOOK BROKEN SCREEN

SAFETY NET NOTEBOOK BROKEN SCREEN SAFETY NET NOTEBOOK BROKEN SCREEN ΚΑΛΥΠΤΕΙ (*υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται αναλυτικά παρακάτω) βλάβες που αφορούν τα μηχανικά και ηλεκτρονικά (hardware) μέρη του Notebook σπάσιμο οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες βασικής υποστήριξης υλισμικού για μη επιχειρηματικούς πελάτες

Υπηρεσίες βασικής υποστήριξης υλισμικού για μη επιχειρηματικούς πελάτες Υπηρεσίες βασικής υποστήριξης υλισμικού για μη επιχειρηματικούς πελάτες Το σύστημά σας. Για τους σκοπούς της παρούσας Συμφωνίας, Σύστημα θεωρείται κάθε σύστημα Dell που απαρτίζεται από τα εξής εξαρτήματα:

Διαβάστε περισσότερα

MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι και την εργασία θέτει υψηλές απαιτήσεις στις καρέκλες μας. Η περιστρεφόμενη καρέκλα MARKUS έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ & ΟΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ & ΟΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ & ΟΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ 01/01/2018 Α. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ο χρόνος διάρκειας, οι παρεχόμενες καλύψεις και οι λοιποί όροι της εγγυήσεως καθορίζονται από τον κατασκευαστή

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτήσεις τιμολόγησης

Απαιτήσεις τιμολόγησης Απαιτήσεις τιμολόγησης Για να διασφαλίσετε την ταχεία και έγκαιρη διευθέτηση των τιμολογίων σας, διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες οδηγίες. Υποχρεωτικές Απαιτήσεις Οι ακόλουθες απαιτήσεις είναι υποχρεωτικές.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ FREZYLAC

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ FREZYLAC ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ FREZYLAC Αγαπητοί συνεργάτες φαρμακοποιοί, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την διαδικασία ανάκλησης των συγκεκριμένων παρτίδων Frezylac, μετά την απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι...

τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι... τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι... ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν καυστήρα του οίκου RIELLO. Σας εγγυόμαστε ότι έχετε εξασφαλίσει τη μέγιστη ικανοποίηση σας στον τομέα της ασφάλειας και

Διαβάστε περισσότερα

Όροι & Προϋποθέσεις Πακέτων Επέκτασης Εγγύησης. Όροι και Προϋποθέσεις Υπηρεσίας «VigorPlus»

Όροι & Προϋποθέσεις Πακέτων Επέκτασης Εγγύησης. Όροι και Προϋποθέσεις Υπηρεσίας «VigorPlus» Όροι & Προϋποθέσεις Πακέτων Επέκτασης Εγγύησης Όροι και Προϋποθέσεις Υπηρεσίας «VigorPlus» Το πακέτο υπηρεσίας «VigorPlus» (εφεξής «Υπηρεσία») διατίθεται προς πώληση στο δίκτυο των συνεργατών της εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται από την περιοχή αποστολής, από το είδος και την ποσότητα των προϊόντων της παραγγελίας.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται από την περιοχή αποστολής, από το είδος και την ποσότητα των προϊόντων της παραγγελίας. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Το www.florasfun.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία "Μαρία Φλωρά ΕΠΕ" και διακριτικό τίτλο ''Βιβλιοπωλεία

Διαβάστε περισσότερα

Nexans EλλάςΑ.Β.Ε Τιµοκατάλογος & Υπηρεσίες 14/02/2017

Nexans EλλάςΑ.Β.Ε Τιµοκατάλογος & Υπηρεσίες 14/02/2017 Nexans EλλάςΑ.Β.Ε Τιµοκατάλογος & Υπηρεσίες 14/02/2017 Nexans EλλάςΑ.Β.Ε Τιµοκατάλογος 14/02/2017 2 I Τιµοκατάλογος (ισχύς από 14/02/2017)* 3 I *Τιµές µονάδος σε /µέτρο εκτός των αγωγών γείωσης. Εργοστασιακές

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής HP SD Pro 44 ιντσών. Περιορισμένη εγγύηση

Σαρωτής HP SD Pro 44 ιντσών. Περιορισμένη εγγύηση Σαρωτής HP SD Pro 44 ιντσών Περιορισμένη εγγύηση Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Έκδοση 1: Νομικές σημειώσεις Η HP δεν φέρει καμία ευθύνη για τεχνικά ή συντακτικά σφάλματα και παραλείψεις στον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Δ/ΝΣΗ Τ.Υ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΠΟΛ/ΜΙΑΣ Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Καλαμπάκας & προμήθεια των ανταλλακτικών για το έτος 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενηµερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ALPHA E-STATEMENTS

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ALPHA E-STATEMENTS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ALPHA E-STATEMENTS Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συναρμολόγησης

Οδηγίες Συναρμολόγησης Οδηγίες Συναρμολόγησης ΜΟΝΤΕΛΟ: DBL-400 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν την συναρμολόγηση. Κατάλληλη για τηλεοράσεις Plasma και LCD 32-65 ιντσών. Μέγιστο Βάρος: 60 Κιλά Οδηγίες Ασφάλειας:

Διαβάστε περισσότερα

ALL YOU NEED IS. Εγχειρίδιο Οδηγού

ALL YOU NEED IS. Εγχειρίδιο Οδηγού ALL YOU NEED IS Εγχειρίδιο Οδηγού ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 2 3 Παραλαβή αυτοκινήτου 4avis.gr 5 6 7 8 Βασικές Υποχρεώσεις οδηγού Συντήρηση επισκευή Αλλαγή ελαστικών 2 Εγχειρίδιο Οδηγού 9 10 11 12 13 14 15 Ταξίδια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Κατασκευαστή

Οδηγίες Κατασκευαστή Οδηγίες Κατασκευαστή Stepper SPR-5009A Οδηγίες Ασφαλείας Προτού να αρχίσετε την άσκησή σας, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. Κρατήστε τις οδηγίες για πληροφορίες, σε περίπτωση επισκευής και

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες υποστήριξης υλικού με παραλαβή και επιστροφή

Υπηρεσίες υποστήριξης υλικού με παραλαβή και επιστροφή Φύλλο δεδομένων Υπηρεσίες υποστήριξης υλικού με Υπηρεσίες βάσει συμβολαίου, μέρος των υπηρεσιών HP Care Πλεονεκτήματα υπηρεσίας Ευέλικτες επιλογές μεταφοράς Επιλογή χρόνων διεκπεραίωσης Οικονομική, αξιόπιστη

Διαβάστε περισσότερα

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Μπάνιο IKEA Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Τα μπάνια μας περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις ΙΚΕΑ για την ποιότητα, την αντοχή και

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτές Scitex FB550 και FB750. Περιορισμένη εγγύηση

Εκτυπωτές Scitex FB550 και FB750. Περιορισμένη εγγύηση Εκτυπωτές Scitex FB550 και FB750 Περιορισμένη εγγύηση 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1 Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προηγούμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ Η ΑΡΠΕΔΩΝ δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασσόμενών μαζί της. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣHΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣHΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ MHXANHMATA ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣHΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ Το Νοσοκομείο, με διαγωνισμό που διενεργήθηκε από τη ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε., έχει προμηθευτεί μηχανήματα ιατρικού εξοπλισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Οροι χρήσης. Όροι Χρήσης

Οροι χρήσης. Όροι Χρήσης Οροι χρήσης Όροι Χρήσης Η χρήση της παρούσας Διαδικτυακής Πύλης www.tpd.gr υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση της Διαδικτυακής Πύλης αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ COOKIES ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Samsung Galaxy S10 & S10+ Προωθητική Ενέργεια Προπαραγγελιών

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Samsung Galaxy S10 & S10+ Προωθητική Ενέργεια Προπαραγγελιών ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Samsung Galaxy S10 & S10+ Προωθητική Ενέργεια Προπαραγγελιών Η παρούσα προωθητική ενέργεια (η "Προωθητική Ενέργεια") απευθύνεται σε κατόχους Samsung

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 ΣΚΟΠΟΣ: Οι παρακάτω Γενικοί Όροι Πώλησης Αγαθών και Παροχής Υπηρεσιών θα εφαρμόζονται: i) Σε όλες τις συμβάσεις πώλησης αγαθών μεταξύ της Θ.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε? Επωνυμία. Βρείτε μας εύκολα & γρήγορα και στα Social media

Ποιοι είμαστε? Επωνυμία. Βρείτε μας εύκολα & γρήγορα και στα Social media Σας καλωσορίζουμε στο www.horecastock.gr, ηλεκτρονικό κατάστημα επαγγελματικού εξοπλισμού σε απόθεμα, δημιουργημένο και διαχειριζόμενο από την ALFA FROST A.E. Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1. Εισαγωγή

Όροι χρήσης. 1. Εισαγωγή Όροι χρήσης 1. Εισαγωγή 1.1. Ο παρών διαδικτυακός χώρος «andreasmichailos.gr» είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης δικηγορικών υπηρεσιών της εταιρείας με την επωνυμία «ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΠΕΓΚΑ Α.Ε.» που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΔΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. Άρθρο 143 Αντικείμενο Διαδικασίας Εκκαθάρισης Αποκλίσεων

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΔΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. Άρθρο 143 Αντικείμενο Διαδικασίας Εκκαθάρισης Αποκλίσεων ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΔΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Άρθρο 143 Αντικείμενο Διαδικασίας Εκκαθάρισης Αποκλίσεων Η Εκκαθάριση Αποκλίσεων περιλαμβάνει τη διευθέτηση των συναλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την./../2016 μεταξύ: Αφενός της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», που εδρεύει στο Ν. Κόσμο, Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, ΑΦΜ 997889618,

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσιών Ταχυμεταφορών Εσωτερικού

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσιών Ταχυμεταφορών Εσωτερικού Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσιών Ταχυμεταφορών Εσωτερικού 1. Η «SCST.», εφεξής Εταιρεία, παρέχει υπηρεσίες επείγουσας μεταφοράς εγγράφων, δεμάτων και εμπορευμάτων στην Ελλάδα με τους κάτωθι όρους, τους οποίους

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης Όροι Χρήσης www.pizzafan.gr Προς διασφάλιση σας, σας ενημερώνουμε ότι τηρούμε σύμφωνα με τον νόμο αρχείο των προσωπικών σας δεδομένων μη ευαίσθητου χαρακτήρα, όπως π.χ. ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση με

Διαβάστε περισσότερα

Σύνοψη της υπηρεσίας

Σύνοψη της υπηρεσίας Φύλλο δεδομένων Υπηρεσίες Απομακρυσμένης Υποστήριξης Υλικού HP με Επιστροφή για Καταναλωτές HP Care Pack Services Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Ευέλικτες επιλογές αποστολής Αξιόπιστη, χαμηλότερου κόστους

Διαβάστε περισσότερα

Περιορισμένη εγγύηση και οδηγός υποστήριξης Εγγύηση Άδεια χρήσης τελικού χρήστη Πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη και την ασφάλεια

Περιορισμένη εγγύηση και οδηγός υποστήριξης Εγγύηση Άδεια χρήσης τελικού χρήστη Πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη και την ασφάλεια Περιορισμένη εγγύηση και οδηγός υποστήριξης Εγγύηση Άδεια χρήσης τελικού χρήστη Πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη και την ασφάλεια Πριν επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας: Υπηρεσίες βασικής υποστήριξης υλισμικού για μη επιχειρηματικούς πελάτες

Περιγραφή Υπηρεσίας: Υπηρεσίες βασικής υποστήριξης υλισμικού για μη επιχειρηματικούς πελάτες Service Description Consumer Basic Hardware Service Περιγραφή Υπηρεσίας: Υπηρεσίες βασικής υποστήριξης υλισμικού για μη επιχειρηματικούς πελάτες Το σύστημά σας. Για τους σκοπούς της παρούσας Συμφωνίας,

Διαβάστε περισσότερα