auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)"

Transcript

1 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90 Cross Country D5 Λιμουζίνα crossover 4 Παρουσίαση Οδηγούμε το νέο Subaru XV 5 Παρουσίαση Οδηγούμε το νέο Honda Civic Type R 6 Παρουσίαση Οδηγούμε το νέο Subaru Impreza 7 Κατασκοπεία Νέο Ford Focus 8 Κατασκοπεία Porsche 718 Boxster Spyder 2 Δοκιμή Volvo V90 Cross Country D5 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Στην Ελλάδα είναι αντιδημοφιλές να μιλάς για διόδια, αλλά πρέπει κάποτε να αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά αυτά τα θέματα. Τα νέα διόδια στη Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο, που... δεν είναι διόδια κατά τον αρμόδιο υπουργό, προβλέπονται από τις συμβάσεις του κράτους. Αν δεν γίνουν, θα πληρώνουν ρήτρες οι φορολογούμενοι, δηλαδή κι αυτοί που δεν χρησιμοποιούν το δρόμο. Η Ελλάδα είναι μία χρεοκοπημένη χώρα, με τεράστιες ελλείψεις στην υγεία, την παιδεία, την πρόνοια και δεν έχει την πολυτέλεια να κατασκευάζει και να προσφέρει τζάμπα αυτοκινητόδρομους υψηλής ποιότητας στους πολίτες της. Άρα κάποιος πρέπει να τους κατασκευάσει και να τους συντηρεί και το κόστος να το πληρώνουν όσοι τους χρησιμοποιούν. Για τα διόδια όλοι φωνάζουν πως πρέπει να είναι αναλογικά με την απόσταση, για να μην πληρώνει π.χ. ο κάτοικος της Λαμίας τις μετακινήσεις σε αυτοκινητόδρομο των κατοίκων της Αττικής που δεν θέλουν να χρησιμοποιούν τους απλούς δρόμους. Άρα πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι σταθμοί, με μικρότερο κόστος διέλευσης από τον καθένα. Αυτή είναι η δυσάρεστη αλήθεια.

2 Volvo V90 Cross Country D5 (δοκιμή)_σ.2 Λιμουζίνα crossover Η έκδοση «crossover» της ναυαρχίδας της Volvo χαρακτηρίζεται από πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πρακτικότητα, άνεση και ασφάλεια υψηλού επιπέδου, είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, αλλά και εύκολη στην οδήγηση, ενώ προσφέρει και κάποιες εκτός δρόμου δυνατότητες του Πάνου Φιλιππακόπουλου Με την παρουσίαση των νέων S90 και V90 η Volvo επιχειρεί να εδραιώσει την θέση της ανάμεσα στους «premium» κατασκευαστές, προσφέροντας δύο μεγάλα αυτοκίνητα γοήτρου με υψηλό επίπεδο τεχνολογίας και ποιότητας. Στη συγκεκριμένη οικογένεια μοντέλων προσφέρει και μία έκδοση «Cross Country», μία υπερυψωμένη τετρακίνητη έκδοση η οποία ανταποκρίνεται στη σύγχρονη τάση για υπερυψωμένα αυτοκίνητα που έχουν και κάποιες εκτός δρόμου δυνατότητες, αλλά χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο στην άσφαλτο. εσωτερικό_σ ένα αυτοκίνητο που πλησιάζει τα 5 μέτρα είναι... αυτονόητοι οι πολύ μεγάλοι χώροι για τους επιβάτες! Αρκετά μεγάλος είναι και ο χώρος αποσκευών, που φτάνει τα 560 λίτρα. Τέλος επαρκείς είναι και οι χώροι για μικροπράγματα στο εσωτερικό. Η θέση οδήγησης είναι καλή, όπως και η γενική εργονομία, αλλά το σύστημα ελέγχου των διαφόρων λειτουργιών με την μεγάλη κεντρική οθόνη αφής γίνεται κάπως πολύπλοκο στο χειρισμό. Η ποιότητα κατασκευής και υλικών είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινάει από ευρώ, με εξοπλισμό στον οποίο στάνταρ είναι το ESP με hill holder, 7 αερόσακοι, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα αποφυγής μπροστινής σύγκρουσης (City Safety), σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού, σύστημα αποφυγής εκτροπής από το δρόμο και προστασίας των εμπρός επιβατών σε περίπτωση εκτροπής, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με αντιθέτως ερχόμενα οχήματα σε πιθανή εκτροπή στην αντίθετη λωρίδα, σύστημα ελέγχου κατάβασης, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέφτες, προσαρμοζόμενο cruise control με λειτουργία διατήρησης στη λωρίδα (Pilot Assist), σύστημα πληροφόρησης οδικής σήμανσης, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης, δερμάτινο σαλόνι, ηλεκτρική ρύθμιση ύψους καθισμάτων και οσφυϊκής στήριξης, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, υπολογιστής ταξιδιού, ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα start-stop κλπ. κλπ. κινητήρας-κιβώτιο_ Ο 2λιτρος ντίζελ με τους 235 ίππους είναι πολύ καλός, με άφθονη ροπή από χαμηλά, και προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 7,5 ). Η συνεργασία του με το καλό αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων είναι άψογη. Η κατανάλωση προφανώς δεν μπορεί να είναι χαμηλή σ ένα τόσο μεγάλο και βαρύ αυτοκίνητο, αλλά βρίσκεται σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα από αυτά που θα έχει μία αντίστοιχη βενζινοκίνητη έκδοση. Σε αστικές συνθήκες είναι γύρω στα 11 λί-

3 Volvo V90 Cross Country D5 (δοκιμή)_σ.3 τρα/100 χλμ., ενώ στον ανοιχτό δρόμο μπορεί να πέσει σημαντικά, αλλά εξαρτάται και από το ρυθμό που θα ακολουθήσει κανείς. H τυποποιημένη τιμή των εκπομπών CO2 (139 g/km) εξασφαλίζει καθημερινή κίνηση στον «πράσινο» δακτύλιο της Αθήνας στην οποία βασίζεται η δημιουργία των εκδόσεων Cross Country, καθώς προσφέρει και κάποιες εκτός δρόμου δυνατότητες που θα καλύψουν τις ανάγκες της πλειοψηφίας των οδηγών, χωρίς συμβιβασμούς στη συμπεριφορά του στην άσφαλτο. οδηγώντας_ Παρά την αυξημένη απόσταση από το έδαφος (21 εκατοστά), το V90 Cross Country έχει στην άσφαλτο οδική συμπεριφορά αντάξια των υψηλών προσδοκιών που δημιουργεί ένα αυτοκίνητο γοήτρου. Απόλυτα σταθερό σε οποιαδήποτε ταχύτητα, έχει ελαφρά αυξημένες κλίσεις στις γρήγορες στροφές σε σχέση με ένα συμβατικό σεντάν ή στέισον, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την τροχιά του. Αν πιεστεί αρκετά, αρχίζει προοδευτικά να υποστρέφει, χωρίς να αιφνιδιάζει και χωρίς απότομες αντιδράσεις. Σε συνδυασμό και με το μεγάλο «οπλοστάσιο» ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και οδηγικών βοηθημάτων που διαθέτει, είναι τελικά ένα εξαιρετικά ευχάριστο στην οδήγηση και πολύ ασφαλές αυτοκίνητο. Τα καλά φρένα του ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας, ενώ και το τιμόνι είναι αρκετά ικανοποιητικό. Το αυξημένο ύψος, η τετρακίνηση, η ροπή του ντίζελ και το αυτόματο κιβώτιο προσφέρουν και κάποιες δυνατότητες για κίνηση εκτός δρόμου, χωρίς όμως το Cross Country να διεκδικεί τον τίτλο του «καθαρόαιμου». Εξαιρετική είναι η ποιότητα κύλισης και υψηλού επιπέδου η άνεση που προσφέρει. συμπέρασμα_ Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δικαιώνει την προσπάθειά της Volvo για καθιέρωση ανάμεσα στους «premium» κατασκευαστές, προσφέροντας ποιότητα και άνεση υψηλού επιπέδου, άφθονους χώρους και πλουσιότατο εξοπλισμό με τεχνολογία πρώτης γραμμής. Αλλά δικαιώνει και τη φιλοσοφία υπέρ _ Κινητήρας_ Ασφάλεια υψηλού επιπέδου_ Ποιότητα_ Επιδόσεις_ Οδική συμπεριφορά_ Άνεση_ποιότητα κύλισης _ Χώροι_ Εξοπλισμός κατά _ Αυξημένη κατανάλωση_ Μεγάλο μέγεθος που δυσκολεύει την κυκλοφορία σε αστικές συνθήκες Περισσότερες δοκιμές:

4 Αποστολή στη Στυμφαλία (παρουσίαση)_σ.4 Οδηγούμε το νέο Subaru XV Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το νέο μικρομεσαίο αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου της Subaru, το XV, και η αντιπροσωπεία οργάνωσε μία ειδική δημοσιογραφική εκδήλωση για την παρουσίασή του στην ορεινή Κορινθία του Πάνου Φιλιππακόπουλου Το XV βασίζεται στην νέα πλατφόρμα (SGP) της Subaru, που βελτιώνει την ακαμψία του αμαξώματος (70% μεγαλύτερη η στρεπτική ακαμψία και 90% η πλευρική), χαμηλώνει το κέντρο βάρους κατά 5 χιλιοστά και μειώνει τις κλίσεις του αμαξώματος κατά 50%. Οι ελαφρά αυξημένες διαστάσεις (μήκος 4,46 μ.) και το αυξημένο κατά 3 εκατοστά μεταξόνιο, βελτίωσαν τους εσωτερικούς χώρους. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι 385 λίτρα. Η νέα πλατφόρμα είναι επίσης σημαντικά βελτιωμένη σε επίπεδο παθητικής ασφάλειας. Το αυτοκίνητο είναι τετρακίνητο και η απόσταση από το έδαφος είναι 22 εκ. Το XV προσφέρεται με δύο ατμοσφαιρικούς βενζινοκινητήρες, 1.6 με 114 ίππους και 2.0 με 156 ίππους, αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο CVT (στο 2λιτρο υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών ανάμεσα σε 7 σταθερές σχέσεις με χειριστήρια στο τιμόνι). Οι αναρτήσεις είναι με γόνατα Μακφέρσον εμπρός και διπλά ψαλίδια πίσω και τα φρένα αεριζόμενοι δίσκοι. Το αυτοκίνητο που οδηγήσαμε ήταν το 1.6. Η σημαντική βελτίωση της ακαμψίας είναι αισθητή, πολύ καλή είναι η ποιότητα κύλισης και πολύ ικανοποιητική η άνεση. Η οδική συμπεριφορά χαρακτηρίζεται από ακρίβεια και προοδευτικές αντιδράσεις, οι κλίσεις στις στροφές δεν είναι υπερβολικές και τα φρένα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του αυτοκινήτου. Ο κινητήρας είναι επαρκής στον αυτοκινητόδρομο και μέσα στην κίνηση, χωρίς να προσφέρει σπουδαίες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 13,9 ), ενώ σε μια ορεινή διαδρομή δείχνει τα όρια του και χρειάζεται να πιεστεί αρκετά σ ένα προσπέρασμα. Με το 2λιτρο XV κάναμε και μία μικρή διαδρομή σε μία χωμάτινη πίστα, όπου το δοκιμάσαμε σε μεγάλες ανωφέρειες και κατωφέρειες, νεροφαγώματα και κίνηση υπό μεγάλη κλίση στο πλάι, για να διαπιστώσουμε ότι, αν και δεν είναι «καθαρόαιμο» εκτός δρόμου, καλύπτει τις ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας των οδηγών. Οι τιμές ξεκινούν από ευρώ (1.6) με εξοπλισμό που περιλαμβάνει στάνταρ ESP με hill holder, 7 αερόσακους, σύστημα αποφυγής συγκρούσεων EyeSight (με δύο κάμερες για τον έλεγχο του χώρου εμπρός από το αυτοκίνητο και αυτόματη πέδηση σε περίπτωση μη αντίδρασης του οδηγού), σύστημα X-Mode για την υποβοήθηση της εκκίνησης σε απότομη ανωφέρεια εκτός δρόμου, σύστημα ελέγχου κατάβασης, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, προσαρμοζόμενο cruise control, ηχοσύστημα με συμβατότητα Apple CarPlay, θύρες USB και Aux, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα start-stop και μεταλλικό χρώμα. Περισσότερες φωτογραφίες:

5 Στην πίστα των Μεγάρων (παρουσίαση)_σ.5 Οδηγούμε το νέο Honda Civic Type R Το νέο Civic Type R ήρθε στην Ελλάδα και η αντιπροσωπεία οργάνωσε μια εκδήλωση στα Μέγαρα, για να δώσει στους δημοσιογράφους τη δυνατότητα να το αξιολογήσουν στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας του Πάνου Φιλιππακόπουλου Σε σύγκριση με το προηγούμενο Type R το νέο μοντέλο έχει πιο άκαμπτο αμάξωμα (μάλιστα είναι και 16 κιλά ελαφρύτερο), νέες προσαρμοζόμενες αναρτήσεις, νέο σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής (ηλεκτρικής) υποβοήθησης, βελτιωμένο αεροδυναμικό πακέτο που ενισχύει την αρνητική άντωση στις υψηλές ταχύτητες και σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης με επιλογές Comfort, Sport και +R (η τελευταία ειδικά ρυθμισμένη για χρήση σε πίστα). Κινείται από ένα 2λιτρο βενζινοκινητήρα τούρμπο με 320 ίππους και 40,9 kgm ροπής, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Έχει πιο κοντή τελική σχέση μετάδοσης από το προηγούμενο μοντέλο και φυσικά χρησιμοποιεί διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Για τη διευκόλυνση των γρήγορων αλλαγών υπάρχει και λειτουργία προσαρμογής του αριθμού στροφών κατά τις αλλαγές ταχυτήτων. Για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου ή εταιρεία αναφέρει επιτάχυνση από 0 ως 100 χλμ./ώρα σε 5,7 και μέγιστη ταχύτητα 272 χλμ./ώρα. Τα παραπάνω προδιαθέτουν για την αίσθηση που δίνει το αυτοκίνητο κατά την οδήγησή του. Εξαιρετικά δυνατός ο κινητήρας, με άμεση απόκριση και με άψογη συνεργασία με το πολύ καλό κιβώτιο, επιταχύνει αστραπιαία το αυτοκίνητο από στροφή σε στροφή. Τα κορυφαία φρένα πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι το σύστημα που μας εντυπωσίασε περισσότερο στο νέο Type R! Εντυπωσιακός βεβαίως είναι και ο τρόπος που βάζει το αυτοκίνητο τη δύναμή του στην άσφαλτο και σε κάνει να ξεχνάς ότι όλη αυτή η δύναμη μεταδίδεται μόνο στους εμπρός τροχούς. Η ακρίβεια τη συμπεριφοράς του είναι εξαιρετική, η απόκριση στις κινήσεις του τιμονιού άμεση, αλλά και ο έλεγχός του εύκολος όταν θα αρχίσει να χάνεται η πρόσφυση. Το αυτοκίνητο προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από ευρώ με στάνταρ το ESP με hill holder, το πακέτο Honda Sensing που περιλαμβάνει σύστημα φρεναρίσματος ανάγκης για αποφυγή εμπoδίου, αναγνώριση συστημάτων κυκλοφορίας, προσαρμοζόμενο cruise control, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και αποφυγή παρέκκλισης λωρίδας, 6 αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, κάμερα οπισθοπορείας, συναγερμό, προβολείς τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου, υπολογιστή ταξιδιού, σύστημα επικοινωνίας-πολυμέσων Honda Connect με δυνατότητα σύνδεσης με smartphone, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα start-stop κλπ. Στην τιμή περιλαμβάνεται το μεταλλικό χρώμα, διετής επέκταση εγγύησης πέραν της τριετούς εργοστασιακής και 5 χρόνια οδική βοήθεια. Περισσότερες φωτογραφίες:

6 Αποστολή στη Στυμφαλία (παρουσίαση)_σ.6 Οδηγούμε το νέο Subaru Impreza Η δημοσιογραφική εκδήλωση που οργάνωσε η αντιπροσωπεία της Subaru στην ορεινή Κορινθία ήταν «διπλή», περιλαμβάνοντας εκτός από το νέο XV και την παρουσίαση της νέας γενιάς του Impreza του Πάνου Φιλιππακόπουλου Όπως και το XV, το Impreza βασίζεται στην νέα πλατφόρμα (SGP) της Subaru, η οποία έχει βελτιώσει σημαντικά την ακαμψία του αμαξώματος. Οι νέες αναρτήσεις και το χαμηλωμένο κατά 5 χιλιοστά κέντρο βάρους βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την οδική συμπεριφορά του, μειώνοντας και τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές. Το νέο μοντέλο έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο από το προηγούμενο κατά 25 χιλιοστά και μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις, προσφέροντας έτσι και καλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Ελαφρά μεγαλύτερος είναι και ο χώρος αποσκευών, που φτάνει τα 385 λίτρα. Το νέο Impreza -τετρακίνητο όπως όλα τα Subaru- προσφέρεται με δύο ατμοσφαιρικούς βενζινοκινητήρες, 1.6 με 114 ίππους και 2.0 με 156 ίππους, αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο CVT. Οι αναρτήσεις είναι με γόνατα Μακφέρσον εμπρός και διπλά ψαλίδια πίσω, ενώ τα φρένα είναι αεριζόμενοι δίσκοι και στους τέσσερις τροχούς και το σύστημα διεύθυνσης (που είναι πιο γρήγορο από αυτό του προηγούμενου μοντέλου) είναι ηλεκτρικά υποβοηθούμενη κρεμαγιέρα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οδηγήσαμε το αυτοκίνητό με τον 2λιτρο κινητήρα. Θα σταθούμε κατ αρχάς στην πολύ ποιοτική κατασκευή του αυτοκινήτου συνολικά και του προσεγμένου εσωτερικού ιδιαίτερα, όπως επίσης και στην πολύ καλή ποιότητα κύλισης που προσφέρει στο δρόμο, ακόμα και στους κακούς επαρχιακούς ελληνικούς δρόμους. Η οδική συμπεριφορά είναι πολύ καλή, όπως ήταν πάντα στο Impreza, ακριβής, προβλέψιμη και με άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού. Τα καλά φρένα και το ακριβές τιμόνι ολοκληρώνουν τη θετική εικόνα. Ο 2λιτρος κινητήρας είναι σημαντικά πιο δυνατός από τον 1.6 και -χωρίς να προσφέρει κάποιο σπορ χαρακτήρα- εξασφαλίζει αρκετά καλές επιδόσεις για το αυτοκίνητο (0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 ), που επιτρέπουν προσπεράσματα χωρίς άγχος στα ορεινά κομμάτια και οδήγηση σε σβέλτους ρυθμούς που αξιοποιούν τις δυνατότητες του πλαίσιου. Το Impreza διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από ευρώ για το 1.6, με εξοπλισμό που περιλαμβάνει στάνταρ ESP με hill holder, σύστημα αποφυγής συγκρούσεων EyeSight (με δύο κάμερες για τον έλεγχο του χώρου εμπρός το αυτοκίνητο και αυτόματη πέδηση σε περίπτωση μη αντίδρασης του οδηγού), 7 αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς καθρέφτες, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, προσαρμοζόμενο cruise control, ηχοσύστημα με συμβατότητα Apple CarPlay, θύρες USB και Aux, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα start-stop και μεταλλικό χρώμα. Περισσότερες φωτογραφίες:

7 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.7 Νέο Ford Focus Το Focus πρόκειται να αντικατασταθεί με ένα εντελώς νέο μοντέλο το 2019, που θα προσφέρει μεγαλύτερους χώρους και πλουσιότερο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσει με επιτυχία ανταγωνιστές όπως το VW Golf. Εξωτερικά πάντως η αύξηση των διαστάσεων θα είναι περιορισμένη. Το εσωτερικό θα είναι αναβαθμισμένο ποιοτικά, θα δείχνει πιο πολυτελές και θα προσφέρει περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Η έκδοση σεντάν θα κατασκευάζεται στην Κίνα και θα προσφέρεται στην εσωτερική αγορά και στις ΗΠΑ. Βασικός κινητήρας θα είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος 1.5 που θα συνδυάζεται μ ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η πρώτη εμφάνιση του νέου Focus αναμένεται στο πρώτο εξάμηνο του AUTOMEDIA

8 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.8 Porsche 718 Boxster Spyder Αν και θα μπορούσε εύκολα να περάσει κανείς στο αυτοκίνητο της φωτογραφίας για μια απλή 718 με υφασμάτινη οροφή, μια πιο προσεκτική παρατήρηση του πρωτότυπου αποκαλύπτει ότι στην πραγματικότητα βλέπουμε την αναβίωση της Boxster Spyder. Υπάρχουν κατ αρχάς τα εξογκώματα στο καπό του κινητήρα, ακριβώς όπως στην προηγούμενη Boxster Spyder. Και βεβαίως η υφασμάτινη «οροφή» που φαίνεται, είναι στην πραγματικότητα ένα κάλυμμα σαν τέντα, που καλύπτει τη μικρότερη πραγματική οροφή που θα έχει η Spyder. Η Porsche εξελίσσει λοιπόν μια νέα έκδοση Spyder για τη Boxster, που προφανώς θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή με τον προκάτοχό της και θα είναι το ελαφρύτερο μοντέλο της γκάμας. Κάτι που θα επιτευχθεί όχι μόνο με την κατάργηση του μηχανισμού ανοίγματος της υφασμάτινης οροφής, αλλά και με την αφαίρεση στοιχείων του εξοπλισμού, π.χ. του κλιματισμού, όπως και με την χρήση αλουμίνιου για τμήματα του αμαξώματος. AUTOMEDIA

9 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17)

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) 2 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18)

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 636# (08 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17)

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17)

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) 3 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17)

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17)

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15)

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 572# (20 ΙΑΝ 17)

auto7 572# (20 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 572# (20 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17)

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ένα μόλις χρόνο μετά τις αλλαγές που έγιναν στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, συζητείται από την κυβέρνηση (559//30 ΣΕΠΤ 16)

auto7 Ένα μόλις χρόνο μετά τις αλλαγές που έγιναν στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, συζητείται από την κυβέρνηση (559//30 ΣΕΠΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18)

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 630# (27 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17)

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) 3 Δοκιμή Kia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18)

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 629# (20 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Νέο Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15)

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19)

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 683# (05 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή BMW 216d

Διαβάστε περισσότερα

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17)

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19)

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 665# (15 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Τελευταία ακούγονται εθνικιστικές κορώνες ως λύση για το οικονομικό μας πρόβλημα. Ας μη ξεχνάμε ότι έχουμε το... ταλέντο (486//13 ΦΕΒ15)

auto7 Τελευταία ακούγονται εθνικιστικές κορώνες ως λύση για το οικονομικό μας πρόβλημα. Ας μη ξεχνάμε ότι έχουμε το... ταλέντο (486//13 ΦΕΒ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18)

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 641# (13 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Ford EcoSport

Διαβάστε περισσότερα

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19)

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 685# (19 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή VW T-Cross

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 645# (14 ΣΕΠΤ 18)

auto7 645# (14 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 645# (14 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Mitsubishi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17)

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (570//16 ΔΕΚ 16) Παρασκευή 13 Ιανουαρίου Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και ασφαλείς μετακινήσεις!

auto7 (570//16 ΔΕΚ 16) Παρασκευή 13 Ιανουαρίου Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και ασφαλείς μετακινήσεις! διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16)

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15)

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα