auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)"

Transcript

1 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza 1.0 TSI 95 PS Νεανικό, σπορτίφ αλλά και πολιτισμένο 4 Παρουσίαση Οδηγούμε το Kia Stonic 5 Νέα 6 Αγορά 7 Κατασκοπεία Lynk & Co 03 8 Κατασκοπεία VW Jetta Δοκιμή 2 Seat Ibiza 1.0 TSI 95 PS το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η περασμένη Πέμπτη είχε οριστεί ως «Πανευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Θανατηφόρο Τροχαίο» στο πλαίσιο μιας ευρύτερης πανευρωπαϊκής εκστρατείας για τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στην Ευρώπη. Εκείνη τη μέρα στη χώρα που θέλει να τα κάνει όλα διαφορετικά από την Ευρώπη γιατί πάντα «οι άλλοι φταίνε» για όλες της τις αποτυχίες, είχαμε περισσότερους θανάτους από τροχαία (6 συνολικά) σε σχέση ακόμα και με το δικό μας -καταστροφικό- μέσο όρο (από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη σε σχέση με τον πληθυσμό μας και τον αριθμό των αυτοκινήτων, αν και η οικονομική κρίση έχει περιορίσει την κυκλοφορία τα τελευταία χρόνια). Το πώς προσπαθούμε πάντα να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με λάθος συνταγές, φαίνεται κι εδώ. Η τροχαία ασχολείται κυρίως με την αστυνόμευση της «υπερβολικής» ταχύτητας κι αυτή η ίδια η τροχαία που ερευνά μετά τις αιτίες των ατυχημάτων, δίνει ως κυριότερες αιτίες την χρήση κινητού τηλεφώνου, τη μη χρήση παιδικού καθίσματος, το αντικανονικό προσπέρασμα, τη μέθη κλπ. Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε δηλαδή, ή αλλιώς «ο Σόιμπλε φταίει»!

2 Seat Ibiza 1.0 TSI 95 PS (δοκιμή)_σ.2 Νεανικό, σπορτίφ αλλά και πολιτισμένο Το νέο Ibiza διατηρεί την εικόνα του σπορτίφ νεανικού σούπερ μίνι, με ακόμα καλύτερη οδική συμπεριφορά και με αρκετά καλές επιδόσεις στη λιγότερη ισχυρή έκδοση του χιλιάρη κινητήρα με το τούρμπο, ενώ έχει ταυτόχρονα βελτιωθεί σημαντικά σε χώρους, ποιότητα κύλισης και άνεση του Πάνου Φιλιππακόπουλου Αναμφισβήτητα το Ibiza είναι το μοντέλο της Seat που έχει σχεδόν ταυτιστεί με την εικόνα της εταιρείας. Κάθε νέα γενιά του Ibiza, λοιπόν, είναι εξαιρετικά σημαντική για την ισπανική εταιρεία και αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι αυτή η νέα γενιά ήταν το πρώτο μοντέλο του γκρουπ VW που βασίστηκε στη νέα πλατφόρμα MQB A0 για μικρά αυτοκίνητα, πριν ακόμα και από το νέο Polo. Πρόκειται λοιπόν για ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο, με ίδιο σχεδόν μήκος (4,059 μ.), αλλά μεγαλύτερο πλάτος και μεταξόνιο χιλιοστών, αυξημένο κατά 95 χιλιοστά σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. εσωτερικό_στο νέο Ibiza 4 ενήλικα άτομα μεταφέρονται χωρίς πρόβλημα, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι από τους κορυφαίους της κατηγορίας, με συνολική χωρητικότητα 355 λίτρων, η οποία είναι επιπέδου καλού μικρομεσαίου χάτσμπακ. Η μοναδική παρατήρησή μας είναι ότι το κατώφλι φόρτωσης είναι κάπως ψηλό. Αρκετοί είναι επίσης και οι χώροι για μικροπράγματα στο εσωτερικό. Η καλή θέση οδήγησης και η σωστή εργονομία αποτελούν ένα ακόμα θετικό στοιχείο σ ένα αυτοκίνητο παραδοσιακά οδηγοκεντρικό. Σε ό,τι αφορά την ποιότητα κατασκευής και το διάκοσμο, υπάρχει η συνηθισμένη εικόνα που διαχωρίζει τις μάρκες του γκρουπ VW. Ενώ δηλαδή το εσωτερικό του Ibiza χαρακτηρίζεται από γεροδεμένη κατασκευή και σωστή συναρμολόγηση, το ταμπλό είναι σχετικά λιτό και τα πλαστικά σκληρά, προφανώς για να φαίνεται το αυτοκίνητο λιγότερο πολυτελές από το Polo! Η τιμή για το χιλιάρι τούρμπο ξεκινάει από ευρώ, με εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ηχοσύστημα με θύρες USB, SD και Aux, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, υπολογιστή ταξιδιού, διαιρούμενο πίσω κάθισμα και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. κινητήρας-κιβώτιο_ Η συγκεκριμένη έκδοση χρησιμοποιεί το νέο 3κύλινδρο χιλιάρη κινητήρα του γκρουπ VW με 95 ίππους, που ταιριάζει πολύ καλά με το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, καθώς είναι εύστροφος και αρκετά δυνατός, προσφέροντας πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις (η εταιρεία αναφέρει χλμ./ώρα σε 10,9 ). Είναι επίσης ελαστικός στις πολύ χαμηλές στροφές, γιατί η μέγιστη ροπή του αποδίδεται αρκετά χαμηλά, μόλις στις στροφές. Η συνεργασία του με το εύχρηστο πεντάρι κιβώτιο είναι καλή, σίγουρα όμως ένα εξάρι θα τον αξιοποιούσε καλύτερα. Τέλος η κατανάλωση είναι

3 Seat Ibiza 1.0 TSI 95 PS (δοκιμή)_σ.3 πολύ λογική, με τιμές που στην πόλη βρίσκονται γύρω στα 8-8,5 λίτρα/100 χλμ., ενώ στο ταξίδι πέφτουν αρκετά κάτω από τα 7 λίτρα/100 χλμ. οδηγώντας_η μεγάλη επιτυχία των μηχανικών τη Seat είναι ότι, χρησιμοποιώντας την νέα πλατφόρμα κατάφεραν να βελτιώσουν το κράτημά του νέου μοντέλου και την ακρίβεια της συμπεριφοράς του, που ήταν ήδη σε υψηλό επίπεδο στο προηγούμενο, προσφέροντας ταυτόχρονα μια πολύ υψηλού επιπέδου ποιότητα κύλισης και πολύ καλύτερη άνεση. Χαρακτηριστικά στα οποία το Ibiza δεν διακρινόταν ιδιαίτερα. Χωρίς λοιπόν να είναι το κορυφαίο σε άνεση αυτοκίνητο της κατηγορίας του, είναι πλέον απολύτως ικανοποιητικό σ αυτόν τον τομέα και ταυτόχρονα προσφέρει πολύ καλό κράτημα και πολύ προοδευτικές αντιδράσεις, επιτρέποντας τον εύκολο έλεγχό του από τον οδηγό ακόμα και όταν οι ρυθμοί ανεβαίνουν πολύ. Κάτι στο οποίο συμβάλλει και το γρήγορο και ακριβές τιμόνι του (που σε προσωπικό επίπεδο πάντως θα προτιμούσαμε να είναι λίγο πιο «βαρύ» σε αίσθηση). Με δεδομένη και τη δύναμη του κινητήρα του, το αυτοκίνητο είναι λοιπόν αρκετά απολαυστικό στην οδήγηση και σίγουρα προσφέρει ενεργητική ασφάλεια σε πολύ υψηλά επίπεδα. Επαρκή για τον χαρακτήρα και τις επιδόσεις του είναι και τα φρένα, χωρίς να διακρίνονται ιδιαίτερα σε αίσθηση. συμπέρασμα_το νέο Ibiza είναι πιο ευρύχωρο, πιο πρακτικό, καλύτερα φτιαγμένο και ακόμα πιο απολαυστικό οδηγικά από το προηγούμενο, που ήδη ήταν από τα καλύτερα της κατηγορίας του σε οδική συμπεριφορά. Τώρα όμως είναι και πιο άνετο και πολιτισμένο, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να διευρύνει το κοινό του, απευθυνόμενο και σε λιγότερο ενθουσιώδεις οδηγούς, που απλώς θέλουν ένα ασφαλές, εύχρηστο, καλά εξοπλισμένο και πολιτισμένο σούπερ μίνι για όλες τις χρήσεις. υπέρ _ Κινητήρας_ Καλές επιδόσεις_ Οδική συμπεριφορά_ Λογική κατανάλωση_ Χώρος αποσκευών_ Τιμή κατά _ Κάπως λιτό ταμπλό με σκληρά πλαστικά_ Κιβώτιο μόνο με 5 ταχύτητες_ Αυξημένο ύψος στο κατώφλι φόρτωσης Περισσότερες δοκιμές:

4 Αποστολή στο Βερολίνο (παρουσίαση)_σ.4 Οδηγούμε το Kia Stonic Το νέο μικρό «crossover» της Kia θ αρχίσει να διατίθεται άμεσα στην ευρωπαϊκή αγορά, γι αυτό και οργανώθηκε η πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίασή του στο Βερολίνο πριν καν κλείσει τις πύλες της η έκθεση της Φρανκφούρτης όπου έκανε την πρεμιέρα του του Πάνου Φιλιππακόπουλου Με μήκος 4,14 μ. το Stonic ανήκει στην κατηγορία των μικρών «crossover» και προορίζεται να παίξει το ρόλο του μικρού οικογενειακού αυτοκινήτου. Αυτό το εγγυώνται οι καλοί χώροι που προσφέρει για τους επιβάτες, κι ένας χώρος αποσκευών 352 λίτρων. Το Stonic προσφέρεται σε προσθιοκίνητες εκδόσεις με τρεις βενζινοκινητήρες, 1.0 τούρμπο με 120 ίππους, 1.25 με 84 ίππους και 1.4 με 100 ίππους, όπως επίσης και ένα ντίζελ 1.6 με 110 ίππους. Εκτός από την έκδοση 1.2 που χρησιμοποιεί χειροκίνητο κιβώτιο με 5 ταχύτητες, όλες οι άλλες έχουν εξάρι. Στη διάρκεια της εκδήλωσης οδηγήσαμε την έκδοση με το νέο χιλιάρη τούρμπο κινητήρα και την 1.4. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με γεροδεμένη κατασκευή και λειτουργικό (όσο και ευχάριστο σε διάκοσμο) εσωτερικό, με καλή θέση οδήγησης, σωστή εργονομία και επαρκείς χώρους. Η ποιότητα κύλισης είναι καλή, ενώ σε ό,τι αφορά την άνεση οι αναρτήσεις είναι λίγο σφιχτές, μια συνειδητή επιλογή για να μειωθούν τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές. Το τιμόνι είναι αρκετά γρήγορο (2,5 στροφές από τέρμα σε τέρμα) και με ικανοποιητική αίσθηση, ενώ η οδική συμπεριφορά είναι ασφαλής και χωρίς εκπλήξεις. Από τους δύο κινητήρες ο χιλιάρης μας ικανοποίησε περισσότερο, έχοντας μεγαλύτερη δύναμη και σημαντικά καλύτερη ροπή, κάτι που φαίνεται άλλωστε και στις επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 10,3 αντί για 12,6 του 1.4), οπότε ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των οικογενειακών μετακινήσεων όταν το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο. Το 1.4 κινείται αξιοπρεπέστατα στην κίνηση της πόλης, απλώς όταν θα βρεθεί φορτωμένο σ έναν επαρχιακό δρόμο και χρειαστεί να επιταχύνει, θα το κάνει με πιο αργό ρυθμό και ίσως χρειαστεί και κατέβασμα ταχύτητας. Το Stonic θα είναι σύντομα στην ελληνική αγορά σε τιμές που ξεκινούν από ευρώ για το βενζινοκίνητο 1.2, με εξοπλισμό που περιλαμβάνει στάνταρ ESP με hill holder, 6 αερόσακους, κλιματισμό (και ψυχόμενο ντουλαπάκι συνοδηγού), ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, συναγερμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, προβολείς ομίχλης με λειτουργία φωτισμού στροφής, αυτόματα φώτα, υπολογιστή ταξιδιού, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής, Bluetooth, θύρες USB και Aux, χειριστήρια στο τιμόνι και λειτουργίες Apple Carplay και Android Auto, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Οι τιμές του ντίζελ ξεκινούν από ευρώ. Περισσότερες φωτογραφίες:

5 Η Volvo παρουσίασε το XC40 Η Volvo παρουσίασε στο Μιλάνο το νέο της μικρομεσαίο αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου, το XC40, βασισμένο όπως είχε προαναγγελθεί σε μια νέα «σπονδυλωτή» πλατφόρμα, η οποία θα αποτελέσει τη βάση και για άλλες εκδόσεις της σειράς 40, μεταξύ των οποίων και ηλεκτρικές. Εφοδιασμένο με μια μεγάλη σειρά ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και οδηγικών βοηθημάτων που διαθέτει η Volvo, το αυτοκίνητο θα διατίθεται αρχικά με 4κύλινδρους κινητήρες βενζίνης (T5) και ντίζελ (D4). Αργότερα θα προστεθούν επίσης και άλλες εκδόσεις, μεταξύ των οποίων και μία υβριδική, καθώς και μια αμιγώς ηλεκτρική. Το XC40 θα είναι το πρώτο μοντέλο της Volvo που θα αρχίσει να διατίθεται με τον νέο 3κύλινδρο κινητήρα της σουηδικής εταιρείας. Η Volvo υπόσχεται μια ιδιαίτερα μεγάλη πρακτικότητα του εσωτερικού, με πολλούς και λειτουργικούς χώρους αποθήκευσης. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει το Νοέμβριο στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Βέλγιο, ενώ η έναρξη διάθεσής του στην ελληνική αγορά αναμένεται την άνοιξη του η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.5 (αγορά) Οι 10 πρώτοι σε πωλήσεις τον Αύγουστο Σημαντική ήταν η άνοδος της ελληνικής αγοράς και τον Αύγουστο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα (+23%), με αποτέλεσμα η συνολική αύξηση του πρώτου 8μήνου να φτάνει το 9% και η αγορά να ξεκολλάει σιγά-σιγά από την... ανυπαρξία (μια που η λιανική είναι κάτω από το 50% και οι υπόλοιπες είναι εταιρικές πωλήσεις). Ακόμα πάντως κι αν περάσει τις αυτοκίνητα συνολικά, όπως φαίνεται η τάση αυτήν τη στιγμή, δεν πλησιάζει ούτε στο ένα τρίτο των πωλήσεων που υπήρχαν πριν την κρίση. Για ένα ακόμα μήνα είχαμε κυριαρχία της Toyota, που ήταν πρώτη με πολύ μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη Opel, με τρίτη την Peugeot, που φέτος τα πάει πολύ καλά. Σημαντική ήταν η πτώση της Fiat, που είχε το μικρότερο μερίδιο αγοράς απ όλους τους μήνες του 2017, ενώ αντίθετοι η Renault είχε το μεγαλύτερο. Στα αξιοσημείωτα η πώληση 3 Porsche Panamera! Το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις το Αύγουστο (462) ήταν το Toyota Yaris. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ETAIPEIA ΠOΣOΣTO ΠOΣOΣTO Αυγούστου 8μήνου TOYOTA % 7, % OPEL % 4, % PEUGEOT % 5, % NISSAN % 5, % SUZUKI % 4, % VW % 5, % MERCEDES % 2, % FIAT % 4, % HYUNDAI % 2, % RENAULT % %

6 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (αγορά)_σ.6 Ήρθαν τα ανανεωμένα Nissan Qashqai και X-Trail Το ανανεωμένο Qashqai είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και η ελληνική αντιπροσωπεία οργάνωσε μία μεγάλη συνέντευξη Τύπου στην Αττική για την παρουσίασή του μαζί με το επίσης ανανεωμένο X-Trail που αναμένεται τον Οκτώβριο, με δεδομένη την τεράστια σημασία που έχει ιδιαίτερα το μπεστ σέλερ της, το Qashqai, για την συνολική της παρουσία στην αγορά. Στο ανανεωμένο Qashqai ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ηχομόνωση και την αεροδυναμική, προκειμένου να μειωθεί και το επίπεδο θορύβου στο εσωτερικό. Βελτιώσεις έγιναν επίσης στο σύστημα διεύθυνσης όσο και στην ανάρτηση, με στόχο τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς, της κύλισης αλλά και της άνεσης. Το Nissan Intelligent Mobility, πέρα από τις καθιερωμένες λειτουργίες περιλαμβάνει πλέον ένα αναβαθμισμένο σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου (Blind Spot Warning) που μπορεί να αναγνωρίσει και διερχόμενους πεζούς καθώς και το ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης ProPILOT. Οι τιμές ξεκινούν από ευρώ για το βενζινοκίνητο 1.2Τ, με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder και λειτουργία ηλεκτρονικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, cruise control, ηχοσύστημα με Βluetooth, θύρες USB και Aux και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών και σύστημα start-stop. Οι τιμές του ντίζελ 1.5 ξεκινούν από ευρώ. Στο επίσης φρεσκαρισμένο X-Trail το εσωτερικό διαθέτει νέες επενδύσεις, βελτιωμένο φινίρισμα, νέο τιμόνι, ηχοσύστημα BOSE, 3 διαφορετικές από πλευράς χρώματος δερμάτινες επενδύσεις. Επικαιροποιημένα είναι τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, ενώ εξωτερικά έχουν αλλάξει η μάσκα, οι προβολείς μαζί με αυτούς της ομίχλης και ο πίσω προφυλακτήρας. Για τις εκδόσεις με τεχνολογία LED υπάρχει διαθέσιμο το σύστημα προσαρμοσμένου φωτισμού (AFS), ενώ η 5η πόρτα ανοίγει ηλεκτρικά με την κίνηση του ποδιού. Η γκάμα των κινητήρων εμπλουτίστηκε με το νέο ντίζελ 2 λίτρων και 177 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται τόσο με τετρακίνηση όσο και με αυτόματο κιβώτιο CVT. Οι τιμές δεν ανακοινώθηκαν ακόμη.

7 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.7 Lynk & Co 03 Η νέα διεθνής μάρκα που δημιούργησε η Volvo μαζί με τη μητρική της εταιρεία, την κινέζικη Geely, είχε δείξει πριν λίγο καιρό ένα πρωτότυπο του μεσαίου σεντάν με τον κωδικό «03» που θα είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που θα δημιουργήσει μετά το crossover «01». Οι κατάσκοποί μας εντόπισαν τώρα το πραγματικό αυτοκίνητο να δοκιμάζεται στη Γερμανία. Επίσημες ανακοινώσεις για την τεχνολογία του αυτοκινήτου δεν έχουν γίνει, αλλά πιστεύεται ότι θα βασίζεται στο νέο «σπονδυλωτό» δάπεδο CMA (Compact Modular Architecture) που αναπτύχθηκε από την Volvo. Η νέα εταιρεία θα προσπαθήσει να κάνει αισθητή την παρουσία της ξεφεύγοντας από την παραδοσιακή μέθοδο πώλησης αυτοκινήτων μέσω εξουσιοδοτημένων εμπόρων, όπως ακριβώς έκανε και η Tesla. Επίσης το αυτοκίνητο θα έχει ελεύθερη πρόσβαση στο Internet για πάντα, όπως επίσης και απεριόριστη διάρκεια εγγύησης, κάτι που εξηγεί ίσως και την πρόθεση της εταιρείας για τη δημιουργία ενός μη συμβατικού δικτύου πωλήσεων. AUTOMEDIA

8 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.8 VW Jetta Αν κι όταν το κοιτάζει κανείς από εμπρός φαίνεται σαν να βλέπει το Arteon, αυτό το αυτοκίνητο που φωτογράφισαν οι κατάσκοποί μας είναι στην πραγματικότητα το Jetta του 2019, η πρώτη δημόσια εμφάνιση του οποίου αναμένεται τον Δεκέμβριο αυτού του χρόνου. Λίγα είναι γνωστά για το νέο μοντέλο της VW, αλλά φαίνεται απίθανο να βασίζεται σε κάτι άλλο από την πλατφόρμα MQB. Οι πηγές μας αναφέρουν επίσης σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, ότι θα χρησιμοποιεί τους υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες 1.0 και 1.5 TSI, μαζί με τους ντίζελ 1.6 και 2.0 TDI. AUTOMEDIA

9 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17)

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) 3 Δοκιμή Kia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17)

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16)

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17)

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) 3 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e

Διαβάστε περισσότερα

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19)

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 685# (19 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή VW T-Cross

Διαβάστε περισσότερα

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18)

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 636# (08 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17)

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15)

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17)

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) 2 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17)

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 579# (10 ΜΑΡ 17)

auto7 579# (10 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 579# (10 ΜΑΡ 17) 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18)

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 657# (07 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18)

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 630# (27 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15)

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19)

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 669# (15 ΜΑΡ 19) 2 9 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 646# (21 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 583# (07 ΑΠΡ 17)

auto7 583# (07 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 583# (07 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17)

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17)

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19)

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 665# (15 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17)

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18)

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 628# (13 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Seat Arona

Διαβάστε περισσότερα

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19)

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 670# (22 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17)

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όταν οι ελληνικές κυβερνήσεις παίρνουν αποφάσεις για επιπλέον φόρους, επειδή δεν έχουν το θάρρος να πουν ανοιχτά (540//15 ΑΠΡ 16) BMW 730d > σ.

auto7 Όταν οι ελληνικές κυβερνήσεις παίρνουν αποφάσεις για επιπλέον φόρους, επειδή δεν έχουν το θάρρος να πουν ανοιχτά (540//15 ΑΠΡ 16) BMW 730d > σ. διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16)

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17)

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17)

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19)

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 663# (01 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18)

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 629# (20 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Νέο Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 645# (14 ΣΕΠΤ 18)

auto7 645# (14 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 645# (14 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Mitsubishi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 627# Παρασκευή 13 Απριλίου (30 ΜΑΡ 18) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 627# Παρασκευή 13 Απριλίου (30 ΜΑΡ 18) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 627# (30 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Kia Stonic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Τελευταία ακούγονται εθνικιστικές κορώνες ως λύση για το οικονομικό μας πρόβλημα. Ας μη ξεχνάμε ότι έχουμε το... ταλέντο (486//13 ΦΕΒ15)

auto7 Τελευταία ακούγονται εθνικιστικές κορώνες ως λύση για το οικονομικό μας πρόβλημα. Ας μη ξεχνάμε ότι έχουμε το... ταλέντο (486//13 ΦΕΒ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17)

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18)

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 652# (02 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Nissan

Διαβάστε περισσότερα

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18)

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 625# (16 ΜΑΡ 18) 2 11 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Οι μόνοι που μπορεί να απογοητεύτηκαν από τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την παράταση (488//27 ΦΕΒ15)

auto7 Οι μόνοι που μπορεί να απογοητεύτηκαν από τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την παράταση (488//27 ΦΕΒ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17)

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17)

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) 2 13 Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (487//20 ΦΕΒ15) BMW X4 xdrive 28i > σ.3 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο

auto7 (487//20 ΦΕΒ15) BMW X4 xdrive 28i > σ.3 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 659# Παρασκευή 11 Ιανουαρίου (21 ΔΕΚ 18) Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 659# Παρασκευή 11 Ιανουαρίου (21 ΔΕΚ 18) Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 659# (21 ΔΕΚ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα