auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)"

Transcript

1 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή Volvo S90 D4 Σημάδι στο κέντρο 5 Παρουσίαση Οδηγούμε το νέο Seat Ibiza 6 Παρουσίαση «Παιχνίδια» με Mini JCW στο Ελληνικό 7 Νέα 9 Αγορά Δοκιμή Volvo S90 D4 Σημάδι στο κέντρο3 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Υπάρχουν θέματα που αντιμετωπίζονται με βάση την ιδεολογική ταυτότητα του καθενός, που προφανώς επηρεάζει και την οπτική του γωνία, υπάρχουν όμως και άλλα που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν παρά μόνο με την κοινή λογική. Σ αυτήν την κατηγορία ανήκει η ανώτατη επιτρεπτή ηλικία των ταξί. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι, για λόγους...ιδεολογικούς, αδιαφορεί κανείς για την εικόνα που δίνει στους ξένους για μια χώρα τουριστική η μεταφορά τους με μισθωμένα σαράβαλα, υπάρχουν οι παράμετροι «οδική ασφάλεια» και «περιβάλλον», για τις οποίες δεν χωράνε ιδεολογίες. Και οι δύο επηρεάζονται σημαντικά από τα ταξί, τα οποία υπενθυμίζουμε ότι συμμετέχουν στην κυκλοφορία σε ποσοστό πολλαπλάσιο από τον αριθμό τους, γιατί είναι σε κίνηση όλη τη μέρα. Το όριο ηλικίας για Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι 15 ή 18 χρόνια (ανάλογα με τον... κυβισμό!), όριο απαράδεκτα μεγάλο για οχήματα που κινούνται τόσο πολύ. Ήδη έχει τεθεί αίτημα για επέκταση του κατά 7 χρόνια. Θα το πούμε ωμά: όποιος αποδεχτεί και νομοθετήσει κάτι τέτοιο θα είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!

2

3 Volvo S90 D4 (δοκιμή)_σ.3 Σημάδι στο κέντρο Η νέα «λιμουζίνα» της Volvo ανταποκρίνεται απόλυτα στις αυξημένες απαιτήσεις σε ποιότητα, ασφάλεια, άνεση, και τεχνολογία που υπάρχουν από τους αγοραστές αυτοκινήτων γοήτρου, δικαιώνοντας την προσπάθεια της σουηδικής εταιρείας να καθιερωθεί ως «premium» κατασκευαστής του Πάνου Φιλιππακόπουλου Ο στόχος της Volvo να καθιερωθεί ως ανταγωνιστής των τριών μεγάλων γερμανών «premium» κατασκευαστών είναι προφανής. Για να καθιερωθεί όμως κανείς ως κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων, όσο καλές προσπάθειες και αν κάνει στις μικρές και μεσαίες κατηγορίες, χρειάζεται πρώτα και κύρια μία αξιόλογη παρουσία στα μεγάλα αυτοκίνητα γοήτρου. Σ αυτήν στην κατηγορία στοχεύει η σουηδική εταιρεία με το S90, ένα μεγάλο σεντάν με μήκος κάτι λιγότερο από 5 μέτρα (4,963) και μεταξόνιο χιλιοστών. εσωτερικό_οι χώροι για τους επιβάτες είναι πολύ μεγάλοι, η θέση οδήγησης ικανοποιεί απόλυτα, με πολύ καλό κάθισμα, πολλές ρυθμίσεις και σωστή εργονομία. Η μόνη μας επιφύλαξη αφορά τη μεγάλη κεντρική οθόνη αφής στο ταμπλό, που προσφέρει υπερβολικά πολλές λειτουργίες και με κάπως πολύπλοκη διάταξη, οπότε μπορεί εύκολα να σου αποσπάσει την προσοχή. Οι χώροι για μικροπράγματα είναι αρκετoί και ο χώρος αποσκευών είναι μεγάλος (500 λίτρα). Μόνο που το άνοιγμα του είναι σχετικά μικρό. Η ποιότητα κατασκευής και υλικών είναι υπεράνω κριτικής, ενώ πολύ προσεγμένος είναι και ο διάκοσμος. Ο πλούσιος εξοπλισμός ανταποκρίνεται στην υψηλή τιμή του αυτοκινήτου, που ξεκινάει από ευρώ, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, ηχοσύστημα με θύρες USB και Aux, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, υπολογιστή ταξιδιού, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη, ζάντες αλουμινίου κλπ., αλλά κι ένα υψηλό επίπεδο συστημάτων ασφαλείας και οδηγικών βοηθημάτων, όπως το ESP με hill holder, 7 αερόσακους, το σύστημα προστασίας από τραυματισμούς στον αυχένα (WHIPS), το πακέτο City Safety (ανίχνευση/αυτόματο φρενάρισμα για αποφυγή εμποδίων στην πόλη), όπως επίσης και το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Pilot Assist. κινητήρας-κιβώτιο_ο τετρακύλινδρος 2λιτρος ντίζελ της έκδοσης D4 αποδίδει 235 ίππους και είναι αρκετά δυνατός για να προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις (η Volvo αναφέρει επιτάχυνση χλμ./ώρα σε 7,3 ), ξεπερνώντας τις τυπικές απαιτήσεις για ασφαλή προσπεράσματα. Επιπλέον έχει ιδιαίτερα ομαλή λειτουργία και η πολύ καλή ηχομόνωση του αυτοκινήτου απομονώνει αποτελεσματικά το θόρυβό του. Το καλό αυτόματο κιβώτιο των 8 ταχυτήτων εκμεταλλεύεται αποτελεσματικά τις

4 Volvo S90 D4 (δοκιμή)_σ.4 δυνατότητες του κινητήρα και πραγματοποιεί ομαλές αλλαγές, χωρίς πάντως να είναι και το πιο γρήγορο της κατηγορίας του. Η κατανάλωση στην πόλη φτάνει εύκολα τα 11 λίτρα/100 χλμ., ενώ στον ανοιχτό δρόμο βεβαίως είναι αρκετά χαμηλότερη (ανάλογα και με τους ρυθμούς που ακολουθεί ο οδηγός). Ένα μικρό μειονέκτημα όμως, είναι ότι το S90 έχει μικρότερο ρεζερβουάρ από τους γερμανούς ανταγωνιστές του, με χωρητικότητα 60 λίτρων στην τετρακίνητη έκδοση και 55 στην προσθιοκίνητη. συμπέρασμα_με το S90 η Volvo δικαιώνει την προσπάθειά της να καθιερωθεί στο περιορισμένο «κλαμπ» των κατασκευαστών «premium» αυτοκινήτων. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς «ναι μεν, αλλά», πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που αποπνέει συνολικά μία εικόνα ποιότητας, ασφάλειας, άνεσης και υψηλής τεχνολογίας, στα επίπεδα που περιμένει κανείς από ένα αυτοκίνητο γοήτρου. Με την ανάλογη τιμή φυσικά, που το κάνει ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε πολύ λίγους, όπως ακριβώς κάθε προϊόν πολυτελείας... οδηγώντας_τα οδικά χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου γοήτρου πρέπει να προσφέρουν έναν υψηλού επιπέδου συνδυασμό άνεσης και ασφάλειας. Και σ αυτόν τον τομέα το S90 ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο, με μια εξαιρετική ποιότητα κύλισης και μία άνεση υψηλού επιπέδου. Το κράτημά του είναι πολύ καλό, το ακριβές τιμόνι βοηθάει τον οδηγό στον έλεγχό του κι η τετρακίνηση βελτιώνει ακόμα περισσότερο, ιδιαίτερα σε ολισθηρό οδόστρωμα, μια οδική συμπεριφορά που είναι ακριβής και απόλυτα προβλέψιμη. Τη συνολικά θετική εικόνα της ασφάλειας που προσφέρει το αυτοκίνητο, ενισχύουν τα πολύ καλά φρένα. Το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Pilot Assist διατηρεί αποτελεσματικά την κατάλληλη απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο και κρατάει με μικρές κινήσεις του τιμονιού το αυτοκίνητο στη λωρίδα του. Στην Ελλάδα όμως δείχνει και τους περιορισμούς που υπάρχουν ακόμα για την αυτόνομη κίνηση, ζητώντας συχνά από τον οδηγό να αναλάβει τον έλεγχο, καθώς οι μισοσβησμένες γραμμές ανάμεσα στις λωρίδες κυκλοφορίας στους ελληνικούς δρόμους, δεν του επιτρέπουν πάντα να ανιχνεύει με αποτελεσματικότητα τα όριά τους. υπέρ _ Κινητήρας_ Επιδόσεις_ Οδική συμπεριφορά_ Άνεση_ποιότητα κύλισης_ Ασφάλεια_ Ύπαρξη τετρακίνησης_ Ποιότητα_ Χώροι_ Εξοπλισμός κατά_ Σχετικά μικρή χωρητικότητα ρεζερβουάρ_ Μικρό άνοιγμα χώρο αποσκευών_ Ευκολία χρήσης κεντρικής οθόνης αφής Περισσότερες δοκιμές:

5 Πανελλαδική παρουσίαση στην Αττική (παρουσίαση)_σ.5 Οδηγούμε το νέο Seat Ibiza Με αφορμή την έναρξη διάθεσης του νέου Ibiza στην ελληνική αγορά, η αντιπροσωπεία της μάρκας οργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση στην περιοχή της Αττικής για την παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου του Πάνου Φιλιππακόπουλου Περισσότερες φωτογραφίες: Η Seat έχει διευρύνει πλέον τη γκάμα της, αλλά όσα νέα μοντέλα κι αν βγάλει, το Ibiza έχει ταυτιστεί με την εικόνα της, αποτελώντας μόνο του σχεδόν μία ξεχωριστή μάρκα. Το νέο μοντέλο είναι βασισμένο σε μία νέα πλατφόρμα (MQB A0) του γκρουπ VW στην οποία θα βασιστούν και άλλα μοντέλα από τις υπόλοιπες μάρκες του. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο, με ίδιο σχεδόν μήκος (4,059 μ.), αλλά μεγαλύτερο πλάτος και μεταξόνιο (2.564 χιλιοστά), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και την αύξηση των εσωτερικών χώρων. Μεγαλύτερος είναι και ο χώρος αποσκευών με συνολική χωρητικότητα 355 λίτρων. Στο λανσάρισμά του το Ibiza προσφέρεται μόνο σε βενζινοκίνητες εκδόσεις, με τον τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό χιλιάρη κινητήρα των 75 ίππων, την υπερτροφοδοτούμενη (TSI) έκδοση του με 95 ή 115 ίππους, καθώς και το νέο 4κύλινδρο 1.5 TSI των 150 ίππων. Τα κιβώτια ταχυτήτων είναι ένα χειροκίνητο 5 σχέσεων για τις εκδόσεις μέχρι 95 ίππων κι ένα χειροκίνητο εξάρι για τις ισχυρότερες. Και φυσικά στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου προσφέρεται μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και οδηγικών βοηθημάτων, αλλά και συστημάτων συνδεσιμότητας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Στο δρόμο το Ibiza μας εντυπωσίασε στη διαδρομή που κάναμε με το χιλιάρι τούρμπο των 115 ίππων. Ο κινητήρας, μετά από κάποια έλλειψη ροπής που παρουσιάζει πολύ χαμηλά, είναι εξαιρετικός σε δύναμη και ευστροφία μέχρι το όριο των στροφών του και προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις και ενεργητική ασφάλεια. Εξίσου εντυπωσιακό σε ακρίβεια και αίσθηση είναι το εξαιρετικό εξάρι κιβώτιο, το οποίο έχει και πολύ σωστή κατανομή των σχέσεων. Σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά του αυτοκινήτου, οι Ισπανοί κατάφεραν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το κράτημά του (που ήταν ήδη σε υψηλό επίπεδο στο προηγούμενο μοντέλο), προσφέροντας ταυτόχρονα μια πολύ υψηλού επιπέδου ποιότητα κύλισης και πολύ καλύτερη άνεση. Είναι πραγματικά απόλαυση να οδηγείς το αυτοκίνητο σ ένα δρόμο με στροφές και να διαπιστώνεις πόσο εύκολα το ελέγχεις και πόσο άμεσα ανταποκρίνεται στις εντολές σου. Το νέο Ibiza προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από ευρώ για το χιλιάρι των 75 ίππων, με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ηχοσύστημα με θύρες USB, SD και Aux, υπολογιστή ταξιδιού και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.

6 Ειδική εκδήλωση για τον Τύπο και το κοινό (παρουσίαση)_σ.6 «Παιχνίδια» με Mini JCW στο Ελληνικό Για μία ακόμα φορά η Mini οργάνωσε στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού μία εκδήλωση για την ανάδειξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων των κορυφαίων σπορ εκδόσεων της γκάμας της, που χαρακτηρίζονται με το προσωνύμιο John Cooper Works του Πάνου Φιλιππακόπουλου Το γκρουπ BMW ποτέ δεν έχει κρύψει την προτεραιότητα που δίνει στην οδηγική απόλαυση και στη δημιουργία «οδηγοκεντρικών» αυτοκινήτων που την προσφέρουν. Αυτό ισχύει και για τη Mini, που προσφέρει για αυτούς που θέλουν το «κάτι παραπάνω» ειδικές σπορ εκδόσεις υψηλών επιδόσεων για όλα τα μοντέλα της, με το κοινό όνομα John Cooper Works. Στην τρέχουσα γενιά των Mini, όλες οι εκδόσεις John Cooper Works χρησιμοποιούν 2λιτρο κινητήρα τούρμπο με ισχύ 231 ίππων και φυσικά έχουν υποστεί την ανάλογη εξέλιξη σε όλα τα μηχανικά μέρη τους ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις που δημιουργεί μια τόσο μεγάλη ισχύς. Ταυτόχρονα η εταιρεία οργανώνει κατά καιρούς διάφορες εκδηλώσεις σε κλειστό χώρο με ειδικούς εκπαιδευτές, για να δίνει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται, να αξιολογήσουν με ασφάλεια τις δυνατότητες αυτών των αυτοκίνητων. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση («John Cooper Works Workout»), που για μια ακόμα φορά πραγματοποιήθηκε στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού, είχαμε τη δυνατότητα να αξιολογήσουμε κυρίως το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας των Mini JCW (σε συνδυασμό και με το ABS), για το οποίο προφανώς υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις σε τόσο γρήγορα αυτοκίνητα, παράλληλα με το συνολικό στήσιμο του αυτοκινήτου και την ακρίβεια και αποτελεσματικότητα του συστήματος διεύθυνσης. Οι δύο βασικές ασκήσεις που περιλάμβανε η εκδήλωση, Περισσότερες φωτογραφίες: ήταν ένα «σφιχτό» σλάλομ το οποίο ακολουθούσε μια παρατεταμένη κλειστή στροφή και μία άσκηση πραγματοποίησης απότομης αλλαγής πορείας σε βρεγμένο, με περιστροφή 180 γύρω από τον άξονά του αυτοκινήτου εν κινήσει, σαν αυτές που συχνά βλέπουμε από... κασκαντέρ σε σκηνές καταδίωξης σε κινηματογραφικά έργα! Και στις δύο περιπτώσεις απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία τέτοιων ασκήσεων είναι η ακρίβεια της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου και των αντιδράσεών του στις εντολές του οδηγού, όπως βεβαίως και ο συνδυασμός αποτελεσματικότητας και «διακριτικότητας» των ηλεκτρονικών συστημάτων. Και στις δύο περιπτώσεις το 3θυρο JCW και το Clubman JCW που χρησιμοποιήσαμε ήταν άψογα στη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις τους, προσφέροντας μια διασκεδαστική εμπειρία. Οι εκδόσεις John Cooper Works είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά, σε τιμές που ξεκινούν από τα ευρώ για το «παραδοσιακό» 3θυρο Mini, μέχρι τα ευρώ για την έκδοση John Cooper Works του Mini Countryman.

7 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.7 Νέο Polo από τη VW Σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βερολίνο η VW αποκάλυψε το νέο Polo. Το νέο σούπερ μίνι της γερμανικής εταιρείας, που βρίσκεται πλέον στην έκτη γενιά του, βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της με τον κωδικό MQB 0 κι έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του (μήκος 4,053 μ. αντί για 3,972, μεταξόνιο χιλιοστά αντί για 2.470) κάτι που εγγυάται μεγαλύτερους χώρους. Σημαντική επίσης είναι και η αύξηση του χώρου αποσκευών, που χωράει πλέον 351 λίτρα αντί για 280. Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων, βενζίνης, και, αλλά και φυσικού αερίου. Στην τελευταία περίπτωση πρόκειται για τον 1.0 TGI με 90 ίππους, ενώ οι βενζινοκινητήρες είναι ο 1.0 με 75 ίππους, ο 1.0 TSI με 95 και 115 ίππους, ο 1.5 TSI με 150 ίππους και ο 2λιτρος TSI με 150 ίππους, ενώ από πλευράς ντίζελ υπάρχει 1.6 TDI με 80 και 95 ίππους. Τα κιβώτια ταχυτήτων είναι, ανάλογα με την έκδοση, χειροκίνητο 5 ή 6 σχέσεων ή ημιαυτόματό διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Στη λίστα εξοπλισμού του αυτοκινήτου περιλαμβάνεται κι ένας μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών οδηγικών βοηθημάτων και συστημάτων ασφαλείας που προέρχεται από τα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας. Το νέο Polo θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα τέλη του Η Hyundai παρουσίασε το Kona Το νέο της μικρό αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου παρουσίασε η Hyundai, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη γκάμα των μοντέλων που προσφέρει στην ευρωπαϊκή αγορά, στην οποία έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προϊοντική επίθεση, που προβλέπει το λανσάρισμα 30 νέων μοντέλων και εκδόσεων μέχρι το Το αυτοκίνητο έχει μήκος 4,165 μ. μεταξόνιο 2600 χιλιοστών, έχει αυξημένο ύψος από το έδαφος (17 εκατοστά), ενώ ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 361 λίτρων). Θα προσφέρεται με βενζινοκινητήρες τούρμπο 1.0 με 120 ίππους και 1.6 με 177 ίππους. Εκτός από το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 ταχυτήτων θα υπάρχει και ένα ημιαυτόματό διπλού συμπλέκτη με 7 ταχύτητες. Επίσης, σε ό,τι αφορά τη μετάδοση, το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση (η τελευταία σε συνδυασμό με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη). Το καλοκαίρι του 2018 Η Hyundai θα προσθέσει στη γκάμα και ένα νέο ντίζελ 1.6. Φυσικά στο αυτοκίνητο θα διατίθενται όλα τα σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα προσφέρεται και σύστημα head up display.

8 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.8 Νέα BMW σειράς 6 Gran Turismo Στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το φθινόπωρο η BMW θα παρουσιάσει εκτενώς ανανεωμένη τη σχεδιαστική αντίληψη ενός μεγάλου 5θυρου κουπέ, με τη μορφή της νέας σειράς 6 Gran Turismo, η οποία αποτελεί μετεξέλιξη της σειράς 5 Gran Turismo. Με μια τεράστια γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και οδηγικών βοηθημάτων, αλλά και όλα τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα συνδεσιμότητας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, το αυτοκίνητο έχει υποστεί μια σημαντική αναβάθμιση στο αμάξωμα του, με αυξημένη χρήση αλουμινίου και χάλυβα υψηλής αντοχής, που μείωσε το βάρος κατά 150 κιλά περίπου σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο. Σημαντικά βελτιωμένη είναι επίσης η αεροδυναμική, με τον συντελεστή αεροδυναμικής αντίστασης Cx να έχει μειωθεί από το 0,29 στο 0,25. Με μήκος αυξημένο κατά 8,7 εκ. (συνολικά 5,091 μ.), το αυτοκίνητο προσφέρει πολύ μεγάλους χώρους για επιβάτες και ένα τεράστιο χώρο αποσκευών 610 λίτρων. Θα προσφέρεται στο λανσάρισμα με 2 βενζινοκινητήρες τούρμπο, 2λιτρο με 258 ίππους και 3λιτρο με 340 ίππους (ο δεύτερος και σε τετρακίνητη έκδοση), όπως και με ένα 3λιτρο ντίζελ με 265 ίππους, σε έκδοση με πίσω κίνηση ή με τετρακίνηση. Όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Νέα γενιά τετράτροχων μίνι Aixam Διαθέσιμη στην Ελλάδα είναι η νέα γενιά Sensation των γαλλικών μίνι διθέσιων τετράτροχων οχημάτων πόλης Aixam, που παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου από την κεντρική αντιπροσωπεία Α. Σαραντοπούλου Μ.Ε.Π.Ε. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών τον μίνι τετράτροχων «αυτοκινήτων» (μήκος 2,8 μ.) είναι ότι κυκλοφορούν με άδεια μοτοποδηλάτου, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία που ορίζει ανώτατο όριο βάρους και ισχύος για τέτοιου είδους οχήματα, ώστε να εξομοιώνονται με τα μοτοποδήλατα. Τα πλεονεκτήματα που συνεπάγεται αυτή η κατάταξή τους στην κατηγορία των μοτοποδηλάτων, είναι ότι δεν έχουν τεκμήριο, έχουν ετήσια τέλη κυκλοφορίας μόνο 15 ευρώ και ετήσια ασφάλιστρα μόνο 180 ευρώ. Επίσης το κόστος του σέρβις (κάθε χιλιόμετρα) είναι 65 ευρώ. Τα νέα Aixam, προσφέρονται σε 3 παραλλαγές αμαξωμάτων, Compact, Coupe και Crossline, κινούνται από 2κύλινδρο κινητήρα ντίζελ της Kubota με χωρητικότητα 479 κ.εκ. και ισχύ 8 ίππων στις στροφές και ο κατασκευαστής αναφέρει κατανάλωση 3 λίτρων/100 χλμ. Έχουν φρένα με δίσκους εμπρός και ταμπούρα πίσω, ενώ το αμάξωμα είναι πλαστικό πάνω σε αλουμινένιο δάπεδο και «κλωβό» και το αυτοκίνητο υποβάλλεται κανονικά σε δοκιμές πρόσκρουσης με ταχύτητα 50 χλμ./ώρα. Χαρακτηριστικό τους είναι, τέλος, ο πολύ μεγάλος χώρος αποσκευών ( λίτρα, ανάλογα με το μοντέλο). Οι τιμές των μοντέλων της νέας γενιάς στην Ελλάδα ξεκινούν από ευρώ.

9 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (αγορά)_σ.9 Από την Ελλάδα το λανσάρισμα του νέου Fiesta! Το νέο Ford Fiesta άρχισε να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford στην Κολονία και τα πρώτα αυτοκίνητα που θα βγουν από την γραμμή παραγωγής θα έρθουν στην Ελλάδα, που θα είναι η πρώτη χώρα από την οποία θα ξεκινήσει το λανσάρισμα του αυτοκινήτου στην ευρωπαϊκή αγορά! Τα αυτοκίνητα θα φτάσουν στη χώρα μας μέσα στον Ιούνιο και οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν τον Ιούλιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της For Motor Hellas, τιμές του αυτοκινήτου ξεκινούν από ευρώ για το 3θυρο βενζινοκίνητο 1.1 των 85 ίππων, με υψηλού επιπέδου στάνταρ εξοπλισμό στον οποίο περιλαμβάνονται ESP με hill holder, 6 αερόσακοι, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα προειδοποίησης εκτροπής από τη λωρίδα, κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, αυτόματα φώτα, σύστημα αυτόματου περιορισμού της ταχύτητας, υπολογιστής ταξιδιού, ηχοσύστημα με σύστημα SYNC, Bluetooth και 2 θύρες USB, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Το χιλιάρι τούρμπο ξεκινάει από ευρώ (100 ίπποι) και το ντίζελ 1.5 από (85 ίπποι), και τα δύο με το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει επιπλέον πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης με λειτουργία φωτισμού στροφής, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, cruise control, καλύτερο ηχοσύστημα κλπ. Σε χαμηλότερες τιμές τα ανανεωμένα Dacia Tα ανανεωμένα Dacia Sandero, Sandero Stepway και Duster είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά, σε μία ευρεία γκάμα εκδόσεων, που περιλαμβάνει τον χιλιάρη βενζινοκινητήρα των 75 ίππων και τον ντίζελ 1.5 με την ίδια ισχύ για το Sandero, τον βενζινοκινητήρα 0.9 των 90 ίππων και τον αντίστοιχης ισχύος ντίζελ 1.5 για το Sandero Stepway (το οποίο διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο), ενώ για το Duster προσφέρονται οι βενζινοκινητήρες 1.6 με 115 ίππους και 1.2 TCe με 125 ίππους, όπως και ο ντίζελ 1.5 με 110 ίππους. Για το Duster, που προσφέρεται σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, είναι διαθέσιμο και ένα ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων. Οι τιμές ξεκινούν από ευρώ για το Sandero ( ίππων), από ευρώ για το Sandero Stepway ( ίππων) και από ευρώ για το Duster( ίππων. Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Έναρξη παραγγελιών για την E-Class Cabriolet H Mercedes-Benz Ελλάς ανακοίνωσε ότι άνοιξε το σύστημα παραγγελιών για την E-Class Cabriolet, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από το Σεπτέμβριο. Το αυτοκίνητο θα διατίθεται με 2λιτρο βενζινοκινητήρα 184 ή 245 ίππων (E 200 και E 300 αντίστοιχα), με 3λιτρο βενζινοκινητήρα 333 ίππων (E 400 4Matic), με 2λιτρο ντίζελ 194 ίππων (E 220d) και 3λιτρο ντίζελ 258 ίππων (E 350d 4Matic). Οι τιμές ξεκινούν από ευρώ για την πετρελαιοκίνητη E 220d. Οι βενζινοκίνητες ξεκινούν από ευρώ για την E 200.

10 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17)

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) 3 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18)

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 636# (08 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17)

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) 2 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17)

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17)

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17)

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17)

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17)

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16)

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 572# (20 ΙΑΝ 17)

auto7 572# (20 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 572# (20 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17)

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17)

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) 3 Δοκιμή Kia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Χρόνια τώρα η σημερινή κυβέρνηση στηλίτευε ως αντιπολίτευση την καθυστέρηση (ή και την κωλυσιεργία) των τότε κυβερνήσεων (569//09 ΔΕΚ 16)

auto7 Χρόνια τώρα η σημερινή κυβέρνηση στηλίτευε ως αντιπολίτευση την καθυστέρηση (ή και την κωλυσιεργία) των τότε κυβερνήσεων (569//09 ΔΕΚ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 583# (07 ΑΠΡ 17)

auto7 583# (07 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 583# (07 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15)

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17)

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Μιλούσαμε την περασμένη εβδομάδα για το πρόβλημα κακής συμπεριφοράς που γίνεται όλο και πιο έντονο στους ελληνικούς (562//21 ΟΚΤ 16)

auto7 Μιλούσαμε την περασμένη εβδομάδα για το πρόβλημα κακής συμπεριφοράς που γίνεται όλο και πιο έντονο στους ελληνικούς (562//21 ΟΚΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17)

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 646# (21 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19)

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 685# (19 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή VW T-Cross

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19)

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 669# (15 ΜΑΡ 19) 2 9 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17)

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15)

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17)

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) 2 13 Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17)

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Οι μόνοι που μπορεί να απογοητεύτηκαν από τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την παράταση (488//27 ΦΕΒ15)

auto7 Οι μόνοι που μπορεί να απογοητεύτηκαν από τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την παράταση (488//27 ΦΕΒ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18)

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 629# (20 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Νέο Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όταν η χώρα έχει ήδη αρχίσει να πέφτει στο γκρεμό, ποιος έχει τη σκέψη του στο αυτοκίνητο και τί να πεις για το αυτοκίνητο, (505//03 IΟΥΛ 15)

auto7 Όταν η χώρα έχει ήδη αρχίσει να πέφτει στο γκρεμό, ποιος έχει τη σκέψη του στο αυτοκίνητο και τί να πεις για το αυτοκίνητο, (505//03 IΟΥΛ 15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19)

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 683# (05 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή BMW 216d

Διαβάστε περισσότερα

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18)

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 630# (27 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18)

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 625# (16 ΜΑΡ 18) 2 11 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (487//20 ΦΕΒ15) BMW X4 xdrive 28i > σ.3 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο

auto7 (487//20 ΦΕΒ15) BMW X4 xdrive 28i > σ.3 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 579# (10 ΜΑΡ 17)

auto7 579# (10 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 579# (10 ΜΑΡ 17) 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Τελευταία ακούγονται εθνικιστικές κορώνες ως λύση για το οικονομικό μας πρόβλημα. Ας μη ξεχνάμε ότι έχουμε το... ταλέντο (486//13 ΦΕΒ15)

auto7 Τελευταία ακούγονται εθνικιστικές κορώνες ως λύση για το οικονομικό μας πρόβλημα. Ας μη ξεχνάμε ότι έχουμε το... ταλέντο (486//13 ΦΕΒ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (570//16 ΔΕΚ 16) Παρασκευή 13 Ιανουαρίου Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και ασφαλείς μετακινήσεις!

auto7 (570//16 ΔΕΚ 16) Παρασκευή 13 Ιανουαρίου Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και ασφαλείς μετακινήσεις! διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15)

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Δεν είχαμε αμφιβολία ότι θα γινόταν η χειρότερη δυνατή επιλογή στον καθορισμό των τελών κυκλοφορίας, με τη γνωστή (522//27 ΝΟΕ15) BMW i8 > σ.

auto7 Δεν είχαμε αμφιβολία ότι θα γινόταν η χειρότερη δυνατή επιλογή στον καθορισμό των τελών κυκλοφορίας, με τη γνωστή (522//27 ΝΟΕ15) BMW i8 > σ. διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18)

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 657# (07 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ένα μόλις χρόνο μετά τις αλλαγές που έγιναν στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, συζητείται από την κυβέρνηση (559//30 ΣΕΠΤ 16)

auto7 Ένα μόλις χρόνο μετά τις αλλαγές που έγιναν στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, συζητείται από την κυβέρνηση (559//30 ΣΕΠΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15)

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17)

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα