auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)"

Transcript

1 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper Απόλαυση με στιλ 6 Παρουσίαση Οδηγούμε το ανανεωμένο Skoda Fabia 7 Νέα 9 Κατασκοπεία Νέο Seat Leon 10 Κατασκοπεία Νέα BMW σειράς 4 cabriolet 3 Δοκιμή Mini Cooper το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Δεν ξέρω αν είναι σημάδι ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει στη νοοτροπία που κυριαρχεί στην Ελλάδα, αλλά η πρόσκληση που πήραν οι δημοσιογράφοι του αυτοκινήτου για την παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την ηλεκτροκίνηση, ήταν η πρώτη που παίρνω στα 37 χρόνια της δημοσιογραφικής μου καριέρας σε μεγάλα αυτοκινητικά μέσα από οποιοδήποτε ελληνικό κόμμα! Τα ελληνικά κόμματα δυστυχώς αντιμετώπιζαν πάντα σχεδόν με περιφρόνηση τους ειδικούς σε οποιονδήποτε τομέα, χρησιμοποιώντας απαξιωτικά τον όρο «τεχνοκράτης» και θεωρούσαν ότι για όλα τα θέματα, ακόμα και τα καθαρά τεχνικά, υπάρχει μόνο «πολιτική» αντιμετώπιση (δηλαδή στου κασίδη το κεφάλι). Η συγκεκριμένη εκδήλωση έδειξε ότι δεν οργανώθηκε στο πόδι, περιλάμβανε μια αρκετά σφαιρική παρουσίαση του θέματος και η επιλογή των καλεσμένων, όχι μόνο δημοσιογράφων του χώρου, αλλά και στελεχών της αγοράς και ειδικών της ηλεκτροκίνησης, της έδωσε μία ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα. Μακάρι να ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα, γιατί στα εξειδικευμένα προβλήματα δεν χωρούν «πολιτικές» λύσεις, αλλά μόνο «τεχνοκρατικές». Εμείς πάντως θα πάμε να ακούσουμε οποιονδήποτε μας καλέσει!

2

3 656 # (30 ΝΟΕ 2018) Mini Cooper (δοκιμή)_σ.3 Απόλαυση με στιλ Το ανανεωμένο Mini στην έκδοση Cooper με τον δυνατό κινητήρα τούρμπο του 1,5 λίτρου εξακολουθεί να είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει ποιότητα και lifestyle με αμιγώς «αυτοκινητικά», οδηγοκεντρικά χαρακτηριστικά του Πάνου Φιλιππακόπουλου To είχαμε επισημάνει και στην παρουσίαση του ανανεωμένου Mini, ότι κανονικά ένα αυτοκίνητο σαν αυτό, που πωλείται περισσότερο με λογική «λαϊφστάιλ», άρα εκ των πραγμάτων έχεις στιλ που έχει κερδίσει το κοινό, και ταυτόχρονα προσφέρει ποιότητα, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση, κανονικά δεν θα χρειαζόταν καν τη συνηθισμένη ανανέωση που γίνεται σε όλα τα αυτοκίνητα στο μέσον της εμπορικής τους ζωής. Το κοινό όμως έχει... κακομάθει, οπότε αναγκαστικά και η Mini προχώρησε σε μία περιορισμένη ανανέωση για το εμβληματικό μοντέλο της. εσωτερικό_η βασική αλλαγή στο ανανεωμένο Mini είναι ότι διαθέτει πλέον στάνταρ σε όλη την γκάμα μια νέα κεντρική έγχρωμη οθόνη 6,5 κι ένα νέο πολυλειτουργικό τιμόνι με χειριστήρια ηχοσυστήματος. Οι χώροι είναι περιορισμένοι για τους πίσω επιβάτες, αλλά πάντως είναι... πραγματικοί και ο χώρος αποσκευών, που φτάνει τα 211 λίτρα, εξακολουθεί να είναι μικρός με τα μέτρα της κατηγορίας. Αυτά, πάντως, είναι χαρακτηριστικά που μάλλον τα αποδέχεται εύκολα η παραδοσιακή πελατεία του Mini, όπως και την ιδιόμορφη εργονομία του σε ό,τι αφορά όργανα και διακόπτες (που δεν δυσκολεύεσαι πάντως να συνηθίσεις, μόλις οδηγήσεις για λίγο διάστημα το αυτοκίνητο). Οι χώροι για μικροπράγματα στο εσωτερικό δεν είναι σπουδαίοι και μπορούν να χαρακτηριστούν οριακά επαρκείς. Η θέση οδήγησης είναι γενικά καλή, αλλά η ρύθμιση της πλάτης του καθίσματος είναι κλιμακωτή. Αυτά που κρίνουμε μάλλον ανεπαρκή είναι τα σκιάδια, που είναι μικρά και αδυνατούν να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος των πλαϊνών παράθυρων. Η ποιότητα κατασκευής και υλικών είναι πολύ υψηλού επιπέδου. H τιμή ξεκινάει από ευρώ στην έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο (περίπου ευρώ παραπάνω για το αυτόματο), με στάνταρ εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει ESP, 4 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέφτες, ζάντες αλουμινίου, υπολογιστή ταξιδιού, ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα start-stop και ένδειξη απώλειας πίεσης ελαστικών. Θα επισημάνουμε μόνο την έλλειψη της ρεζέρβας. κινητήρας-κιβώτιο_ O 3κύλινδροw βενζινοκινητήρας τούρμπο του 1,5 λίτρου με τους 136 ίππους είναι αρκετά δυνατός κινητήρα, με λειτουργία πολύ ομαλή για 3κύλινδρο. Δεν είναι

4 656 # (30 ΝΟΕ 2018) Mini Cooper (δοκιμή)_σ.4 ούτε υπερβολικά θορυβώδης, ούτε έχει πολλούς κραδασμούς, είναι εύστροφος κι έχει πολύ καλή ροπή από χαμηλά. Προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις (η εταιρεία ανακοινώνει επιτάχυνση από 0 ως 100 χλμ./ώρα σε 8 ), που του επιτρέπουν να κινηθεί με αρκετά γρήγορους ρυθμούς αν θέλει ο οδηγός. Το 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη είναι πολύ καλό, πραγματοποιεί γρήγορα και ομαλά τις αλλαγές και συμβάλλει στην καλή αξιοποίηση των δυνατοτήτων του κινητήρα. Η κατανάλωση της δοκιμής ήταν γύρω στα 9 λίτρα/100 χλμ. στην πόλη, ενώ σε μια διαδρομή από την Αθήνα με την Κόρινθο η μέση τιμή ήταν 7 λίτρα/100 χλμ. του και το γόητρο που προσφέρει η συνολική εικόνα του, αλλά ταυτόχρονα και την οδηγική απόλαυση που προσφέρει, χάρη στο εξαιρετικό πλαίσιο και τις καλές επιδόσεις που εξασφαλίζει ο κινητήρας, χωρίς μάλιστα υπερβολική κατανάλωση. Η τιμή του βεβαίως είναι υψηλή, αλλά σε ποιο προϊόν lifestyle δεν είναι; οδηγώντας_ Το Mini εξακολουθεί, όπως και ο προκάτοχός του, να είναι σημείο αναφοράς σε ό,τι αφορά την οδική συμπεριφορά στα μικρά αυτοκίνητα, στρίβει σαν καρτ, έχει εξαιρετικό κράτημα, η ακρίβεια της συμπεριφοράς του ενθουσιάζει και τον απαιτητικό οδηγό, το τιμόνι είναι γρήγορο και ακριβές και τα φρένα πολύ καλά, οπότε για μια ακόμα φορά μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που ταυτίζεται με την ευχαρίστηση της οδήγησης για όσους μπορούν να την εκτιμήσουν. Η ποιότητα κύλισης θυμίζει μεγαλύτερο αυτοκίνητο, αλλά η άνεση εξακολουθεί να είναι μέτρια λόγω των σφιχτών αναρτήσεων συμπέρασμα_ Με τις περιορισμένες αλλαγές που έγιναν και την προσαρμογή της λίστας του εξοπλισμού του στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, το ανανεωμένο Mini εξακολουθεί να είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν «lifestyle» με πολύ έντονα «αυτοκινητικά» χαρακτηριστικά. Ειδικά αυτή η έκδοση Cooper, που προσφέρει και πολύ καλές επιδόσεις, απευθύνεται σε ένα νεανικό κοινό που εκτιμάει το ξεχωριστό στιλ του Mini, την ποιότητά υπέρ _ Oδική συμπεριφορά_ Κινητήρας_ Επιδόσεις_ Tιμόνι_ Φρένα_ Ποιότητα_ Χαρακτήρας και στιλ που ξεχωρίζει κατά _ Xώροι_ Κλιμακωτή ρύθμιση πλάτης_ Άνεση_ Αυξημένη τιμή_ Μικρά σκιάδια Περισσότερες δοκιμές:

5 ΜΕΙΝΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ PHONE-SMART AYGO Βάλε τέλος στις βαρετές διαδρομές με το νέο Aygo. Γιατί τώρα έρχεται εξοπλισμένο με Smartphone Integration από την Pioneer για να συνδέεσαι με Apple CarPlay TM και με Android Auto TM. Έτσι μπορείς να χειρίζεσαι τις πιο χρήσιμες εφαρμογές του κινητού σου είτε μέσω αφής είτε φωνητικά μέσα από τη νέα οθόνη αφής 7 υψηλής απόκρισης, όπου κι αν βρίσκεσαι!

6 Πανελλαδική παρουσίαση στην Αττική (παρουσίαση)_σ.6 Οδηγούμε το ανανεωμένο Skoda Fabia Το ανανεωμένο Fabia είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά και η πανελλαδική δημοσιογραφική παρουσίαση που οργάνωσε η αντιπροσωπεία σηματοδοτεί το λανσάρισμά του του Πάνου Φιλιππακόπουλου Η ανανέωση του Fabia δεν είναι ριζική, γιατί δεν προσθέτει κάτι νέο στα μηχανικά μέρη, είναι όμως μια καλή ευκαιρία για την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών στοιχείων εξοπλισμού σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Υπάρχουν φυσικά και οι συνηθισμένες αλλαγές που γίνονται στα «φέις λιφτ», όπως νέα φώτα και διαφοροποιημένος προφυλακτήρας εμπρός και αλλαγές στα φώτα και τον προφυλακτήρα πίσω, ενώ στο εσωτερικό έχει ανασχεδιαστεί ο πίνακας οργάνων και υπάρχουν νέα υλικά. Στη γκάμα έχει προστεθεί και ένα νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6,5 ιντσών και περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Προσθήκες υπάρχουν επίσης και στον εξοπλισμό ασφαλείας, ενώ διαθέσιμη είναι πλέον και μια νέα έκδοση εξοπλισμού με σπορτίφ χαρακτήρα, η Monte Carlo. Το αυτοκίνητο διατίθεται πλέον αποκλειστικά με βενζινοκινητήρες του ενός λίτρου σε ατμοσφαιρική και υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις. Στην πρώτη περίπτωση αποδίδονται 75 ίπποι, ενώ ο κινητήρας τούρμπο 1.0 TSI προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με 95 ή 110 ίππους. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο με 5 σχέσεις στις εκδόσεις με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα και τον τούρμπο των 95 ίππων, ενώ ο ισχυρότερος κινητήρας προσφέρεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή προαιρετικά με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του Fabia οδηγήσαμε την έκδοση με τον κινητήρα τούρμπο των 95 ίππων. Το εσωτερικό είναι σύγχρονο και καλοφτιαγμένο κι εκείνο που εκτιμήσαμε ιδιαίτερα είναι η άνεση που προσφέρει το αυτοκίνητο, από τις καλύτερες τις κατηγορίας. Ο κινητήρας, που έχει απολύτως γραμμική λειτουργία, ανταποκρίνεται χωρίς πρόβλημα στις ανάγκες του αυτοκινήτου και είναι οικονομικός. Είναι χαρακτηριστικό ότι η διαδρομή μας στην παραλιακή από τον Πειραιά μέχρι την Ανάβυσσο έγινε με μέση κατανάλωση 6,5 λίτρα/100 χλμ. χωρίς να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια για οικονομική οδήγηση. Τα καλά φρένα, το ικανοποιητικό τιμόνι και η απολύτως προβλέψιμη και ασφαλής συμπεριφορά συμπληρώνουν την πολύ καλή εικόνα που προσφέρει το Fabia στο δρόμο. Οι τιμές ξεκινούν από ευρώ για το χιλιάρι των 75 ίππων ( για την στέισον έκδοση Combi), με εξοπλισμό χωρίς ελλείψεις, που περιλαμβάνει ESP, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, περιοριστή ταχύτητας, ηχοσύστημα με θύρες SD και USB, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα start-stop κλπ. Οι τιμές των τούρμπο ξεκινούν από ευρώ (Combi ). Περισσότερες φωτογραφίες:

7 656 # (30 ΝΟΕ 2018) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.7 Νέα Porsche 911 Η Porsche αποκάλυψε την νέα γενιά της 911 στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Όπως απαιτούν οι καιροί, το νέο μοντέλο της Porsche διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της συνδεσιμότητας, αλλά η Porsche δεν παρέλειψε βέβαια να ενισχύσει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το θρυλικό μοντέλο της και ταυτίζονται με την απόλαυση της οδήγησης. Η νέα 911 χρησιμοποιεί μια νέα γκάμα υπερτροφοδοτούμενων 6κύλινδρων κινητήρων «μπόξερ» με μεγαλύτερη ισχύ και μικρότερη κατανάλωση, που συνδυάζονται με ένα νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK με 8 ταχύτητες. Για τις εκδόσεις που είναι άμεσα διαθέσιμες η Porsche αναφέρει πως ο κινητήρας των Carrera S (με πίσω κίνηση) και Carrera 4S (τετρακίνητη) αποδίδει πλέον 450 ίππους, 30 περισσότερους από το προηγούμενο μοντέλο. Για την 911 δεν προβλέπεται κάποια φορτιζόμενη υβριδική έκδοση, γιατί η εταιρεία θεωρεί πως δεν θα είχε τις επιδόσεις που απαιτούνται από τους πελάτες του μοντέλου, έχει ήδη άλλωστε αναγγείλει τη παρουσίαση ενός αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου για τον επόμενο χρόνο. Εντελώς νέο είναι και το εσωτερικό, που συνδυάζει το παραδοσιακό μεγάλο στροφόμετρο στο κέντρο του πίνακα οργάνων, με δυο ψηφιακά όργανα και μια μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, που αξιοποιούν τις σύγχρονες τεχνολογίες. Και φυσικά το αυτοκίνητο διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και οδηγικών βοηθημάτων, μεταξύ οποίων και μία επιλογή για ασφαλέστερη οδήγηση σε βρεγμένο δρόμο (Porsche Wet mode). Οι επιδόσεις που αναφέρει η εταιρεία είναι επιτάχυνση από 0 ως 100 χλμ./ ώρα σε 3,7 για την Carrera S και 3,7 Carrera 4S, και μέγιστη ταχύτητα 308 και 306 χλμ./ώρα αντίστοιχα.

8 # 656 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.8 (30 ΝΟΕ 2018) Νέο Range Rover Evoque Η Land Rover παρουσίασε στη Μ. Βρετανία το νέο Evoque, φιλοδοξώντας να συνεχίσει την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία του προηγούμενου μοντέλου, που πούλησε πάνω από αυτοκίνητα από το 2010 που πρωτοπαρουσιάστηκε. Το νέο μοντέλο, που βασίζεται σε μία βελτιωμένη έκδοση της πλατφόρμας του προηγούμενου με μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 21 χιλιοστά, θα προσφέρεται πλέον μόνο σε 5θυρη έκδοση με μήκος 4,371 μ., καθώς η ζήτηση για την 3θυρη έκδοση του προηγούμενου ήταν πλέον ασήμαντη (γύρω στο 3%). Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 591 λίτρα. Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται με 3 κινητήρες ντίζελ και 3 βενζίνης, όλους 2λιτρους, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο 9 ταχυτήτων της ZF, αλλά στο τέλος του επόμενου χρόνου θα προστεθεί στη γκάμα και μία φορτιζόμενη υβριδική έκδοση με ένα νέο 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα κι έναν ηλεκτροκινητήρα ώστε να μειωθεί ο μέσος όρος εκπομπών CO2 της γκάμας. Οι ντίζελ θα έχουν ισχύ 150, 180 και 240 ίππων και οι βενζινοκινητήρες 200, 249 και 300 ίππων. Οι τετρακίνητες εκδόσεις του νέου Evoque θα έχουν επίσης ένα ήπιο υβριδικό σύστημα με μίζα-γεννήτρια 48V. Το σύστημα τετρακίνησης προσφέρει 4 διαφορετικές επιλογές ρύθμισης, ανάλογα με την επιφάνεια κίνησης του αυτοκινήτου. Η απόσταση από το έδαφος είναι 21,2 εκατοστά και το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί μέσα σε νερό με βάθος μέχρι 60 εκατοστών. Το σύστημα συνδεσιμότητας του νέου μοντέλου είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ αντί για εσωτερικό καθρέφτη θα έχει μία οθόνη που θα προσφέρει ευρύτερη εικόνα του πίσω μέρους από μία κάμερα. Κάμερα επίσης υπάρχει και εμπρός, προβάλλοντας στον πίνακα οργάνων την εικόνα του δρόμου εμπρός από το αυτοκίνητο. Grand prix Αμπού Ντάμπι: Φινάλε της σεζόν με νίκη του πρωταθλητή Ο Λιούις Χάμιλτον τελείωσε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, παίρνοντας τη νίκη στον τελευταίο αγώνα στην πίστα του Αμπού Ντάμπι κι ενώ είχε ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Κατά τα άλλα αγώνας του εμιράτου θα ήταν μάλλον ανιαρός, με τον Βρετανό να ξεκινάει από την πρώτη θέση και να τερματίζει σ αυτή χωρίς να απειληθεί από κανένα, αν δε συνέβαιναν δύο ασυνήθιστα γεγονότα. Το πρώτο ήταν το θεαματικό ατύχημα του Χούλκενμπεργκ, όταν ο πίσω τροχός της Renault «καβάλησε» τον μπροστινό τροχό της Haas του Γκροζάν, με το μονοθέσιο του Γερμανού να γίνεται... ιπτάμενο και να προσγειώνεται ανάποδα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει ο παραμικρός τραυματισμός του Χούλκενμπεργκ, ενδεικτικό των υψηλών επιπέδων ασφαλείας που προσφέρουν πλέον τα μονοθέσια της Formula 1. Tο δεύτερο γεγονός ήταν η... βροχή που έπεσε ενώ ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη, και η οποία δεν διήρκεσε μεν αρκετά για να αναγκάσει τις ομάδες να αλλάξουν ελαστικά, αλλά σίγουρα ήταν ένα τέλος απρόβλεπτο γεγονός σε μία περιοχή που βρίσκεται στην έρημο και θεωρητικά προσφέρει εξασφαλισμένα στεγνή πίστα για τον αγώνα! Θα επισημάνουμε τέλος, ότι τρεις θέσεις του βάθρου σ αυτόν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, απεικονίζουν ακριβώς και την απόδοση των αντίστοιχων ομάδων, Mercedes, Ferrari και Red Bull, στο πρωτάθλημα. Οι 10 πρώτοι στο Αμπού Ντάμπι ήταν οι εξής: Χάμιλτον (Mercedes), Φέτελ (Ferrari), Φερστάπεν (Red Bull), Ριτσιάρντο (Red Bull), Μπότας (Mercedes), Σάινθ (Renault), Λεκλέρκ (Sauber), Πέρες (Force India), Γκροζάν (Haas), Μάγκνουσεν (Haas).

9 656 # (30 ΝΟΕ 2018) H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.9 Νέο Seat Leon Η τρίτη γενιά του Seat Leon αρχίζει πλέον να πλησιάζει προς το τέλος της ζωής της, όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι ήδη δοκιμάζεται ένα νέο μοντέλο, που οι κατάσκοποί μας εντόπισαν στους δρόμους της Γερμανίας. Ήδη το υπάρχον μοντέλο βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MQB του γκρουπ VW (ήταν μόλις το δεύτερο μοντέλο του γκρουπ που την χρησιμοποίησε), οπότε αναμένεται ότι και ο αντικαταστάτης του θα πατάει στην ίδια βάση. Η ευελιξία της πλατφόρμας επιτρέπει ένα μεγαλύτερό μεταξόνιο, που οι φήμες λένε ότι θα αυξηθεί κατά περίπου 50 χιλιοστά. Έτσι το νέο Leon θα προσφέρει μεγαλύτερους χώρους για τους πίσω επιβάτες. Το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα, ενώ από πλευράς αμαξώματος θα υπάρχει μόνο πεντάθυρη έκδοση. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου πρωτότυπου, το γενικό σχήμα του αυτοκινήτου φαίνεται να παραμένει στην ίδια φιλοσοφία, αλλά θα υπάρξουν αλλαγές σε λεπτομέρειες, όπως είναι οι προφυλακτήρες, η μάσκα, τα φώτα και τα «φτερά». Εσωτερικά θα υπάρχουν βεβαίως νέα ηλεκτρονικά συστήματα, βασισμένα στις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, ενώ από πλευράς κινητήρων, εκτός από το συνηθισμένο μίγμα υπερτροφοδοτούμενων βενζινοκινητήρων και ντίζελ, λέγεται ότι θα υπάρξει και μία φορτιζόμενη υβριδική έκδοση ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του αυτοκινήτου, η οποία θα προσφέρει αυτονομία περίπου 50 χιλιομέτρων με ηλεκτροκίνηση. AUTOMEDIA

10 656 # (30 ΝΟΕ 2018) H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.10 Νέα BMW σειράς 4 cabriolet Μετά την παρουσίαση της νέας σειράς 3 στο Παρίσι η BMW βρίσκεται ήδη στο στάδιο δοκιμών και άλλων μοντέλων που θα κατασκευαστούν πάνω στην ίδια πλατφόρμα. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις είναι η έκδοση καμπριολέ της νέας σειράς 4, που οι κατάσκοποι μας φωτογράφισαν στην περιοχή του Μονάχου. Το αυτοκίνητο καλύπτεται ακόμα από βαρύ καμουφλάζ, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία που είναι πιο εύκολο να εντοπίσει κανείς. Το κυριότερο απ αυτά είναι ότι το νέο μοντέλο εγκατέλειψε τη μεταλλική ανοιγόμενη οροφή, που εδώ είναι πλέον υφασμάτινη. Αυτό υπενθυμίζει και την ανάλογη επιλογή που έγινε για τη Z4 που μόλις πρόσφατα παρουσιάστηκε. Η υφασμάτινη οροφή επιτρέπει την μείωση του βάρους σε σύγκριση με την μεταλλική του απερχόμενου μοντέλου, ενώ πολλοί θεωρούν ότι είναι και πιο κομψή, κάτι που ίσως εξηγεί και γιατί αυτή είναι η λύση που κυριαρχεί στην αγορά των ανοιχτών αυτοκινήτων. Κάτω από το καπό του νέου μοντέλου θα υπάρχουν αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες. Η γκάμα αναμένεται να εκτείνεται από τον τρικύλινδρο 1.5 μέχρι τον 3λιτρο bi-turbo της επόμενης M4. Η σειρά 4 της δεύτερης γενιάς αναμένεται να παρουσιαστεί τον επόμενο χρόνο. AUTOMEDIA

11 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17)

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15)

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 646# (21 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18)

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 629# (20 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Νέο Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17)

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) 2 13 Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18)

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 641# (13 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Ford EcoSport

Διαβάστε περισσότερα

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19)

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 685# (19 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή VW T-Cross

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17)

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17)

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) 3 Δοκιμή Kia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17)

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17)

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19)

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 683# (05 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή BMW 216d

Διαβάστε περισσότερα

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17)

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17)

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) 2 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17)

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18)

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 636# (08 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19)

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 670# (22 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 588# (19 ΜΑΪ 17)

auto7 588# (19 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 588# (19 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17)

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (509//31 IΟΥΛ 15) Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Fiat 500X 1.6 Multijet Η > σ.2

auto7 (509//31 IΟΥΛ 15) Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Fiat 500X 1.6 Multijet Η > σ.2 διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 627# Παρασκευή 13 Απριλίου (30 ΜΑΡ 18) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 627# Παρασκευή 13 Απριλίου (30 ΜΑΡ 18) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 627# (30 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Kia Stonic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17)

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) 3 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16)

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17)

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 640# (06 ΙΟΥΛ 18)

auto7 640# (06 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 640# (06 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Dacia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17)

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18)

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 628# (13 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Seat Arona

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19)

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 669# (15 ΜΑΡ 19) 2 9 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18)

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 657# (07 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18)

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 652# (02 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Nissan

Διαβάστε περισσότερα

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17)

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση (στην οποία πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα (563//28 ΟΚΤ 16)

auto7 Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση (στην οποία πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα (563//28 ΟΚΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 579# (10 ΜΑΡ 17)

auto7 579# (10 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 579# (10 ΜΑΡ 17) 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 644# (07 ΣΕΠΤ 18)

auto7 644# (07 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 644# (07 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Skoda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18)

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 630# (27 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17)

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17)

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αυτήν την εβδομάδα θ αναφερθούμε σε μία προσωπική εμπειρία, γιατί το θέμα αφορά όλους όσους οδηγούν και δείχνει (466//12 ΣΕΠΤ 14)

auto7 Αυτήν την εβδομάδα θ αναφερθούμε σε μία προσωπική εμπειρία, γιατί το θέμα αφορά όλους όσους οδηγούν και δείχνει (466//12 ΣΕΠΤ 14) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15)

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16)

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18)

auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 649 # (12 ΟΚΤ 18) 2 Σαλόνι Παρισιού

Διαβάστε περισσότερα

auto7 594# (30 ΙΟΥΝ 17)

auto7 594# (30 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 594# (30 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα