ΠΡΑΚΤΙΚΟ Γ.Σ. Νο 30. Στη Γ.Σ. διαπιστώνεται ότι έχουν τηρηθεί όλες οι προϋποθέσεις που ορίζονται από το Νόμο και το Καταστατικό ήτοι :

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΑΚΤΙΚΟ Γ.Σ. Νο 30. Στη Γ.Σ. διαπιστώνεται ότι έχουν τηρηθεί όλες οι προϋποθέσεις που ορίζονται από το Νόμο και το Καταστατικό ήτοι :"

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Γ.Σ. Νο 30 Στη Βέροια σήμερα 30/06/2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 πμ συνήλθαν κατόπιν του υπ αριθ. 118 / Πρακτικού Σύγκλησης του Δ.Σ της Α.Ε. σε Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Α.Ε., επί της Νέας Περιφερειακής Οδού Βέροιας, όλοι οι Μέτοχοι της εταιρίας ΦΩΤ. ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ & ΣΙΑ Α.Ε. οι οποίοι και εκπροσωπούν το 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις επί των κάτωθι θεμάτων ημερησίας διάταξης. 1. Έγκριση Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων Χρήσεως 2014 καθώς και των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών της. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών - Λογιστή της εταιρίας από κάθε ευθύνη για τη δραστηριότητα τους, κατά τη λήξασα εταιρική χρήση. 3. Εκλογή δύο τακτικών και δύο αναπληρωματικών ελεγκτών για τη χρήση και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 4. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Δεδομένου ότι στη Γενική Συνέλευση παρίστανται οι μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωπούν το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, η Γενική Συνέλευση είναι καθολική και ως εκ τούτου δεν απαιτήθηκε κατά το άρθρο 26 παρ.3 του ΚΝ 2190/20 όπως ισχύει, η τήρηση των διατυπώσεων δημοσιότητας που επιβάλει ο νόμος, λαμβανομένου υπόψη ότι οι κατωτέρω μέτοχοι ως μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε., παραιτήθησαν της Δημοσίευσης της Πρόσκλησης όπως προκύπτει και από το υπ.αριθ. 118/ πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, οι δε παριστάμενοι μέτοχοι δεν αντιλέγουν στην πραγματοποίηση της και στη λήψη των αποφάσεων. Ο Μέτοχος κος Παπαοικονόμου Μανώλης αναλαμβάνει ως Προσωρινός Πρόεδρος της Γ.Σ. και προσλαμβάνει ως Γραμματέα και ψηφολέκτη την κ.παπαοικονόμου Φωτεινή και κηρύσσει την έναρξη της Γ.Σ. Στη Γ.Σ. διαπιστώνεται ότι έχουν τηρηθεί όλες οι προϋποθέσεις που ορίζονται από το Νόμο και το Καταστατικό ήτοι : 1o. O Iσολογισμός της 31/12/2014 έχει δημοσιευτεί εμπρόθεσμα : Στο Φύλλο της Οικονομικής Εφημερίδας Έχει κατατεθεί στην υπηρεσία ΓΕΜΗ και σταλεί μέσω του Τμήματος Εμπορίου ΠΕ Ημαθίας εμπρόθεσμα στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως για δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ. 2 ο. Έχουν υποβληθεί στην υπηρεσία ΓΕΜΗ και διαβιβάστηκαν στο Τμήμα Εμπορίου της ΠΕ Ημαθίας τα κάτωθι στοιχεία Επικυρωμένο αντίγραφο της Ημερησίας Διάταξης δηλ. η πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης.

2 Τρία (3) αντίγραφα των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων ήτοι του Ισολογισμού, του Λογαριασμού Αποτελέσματα Χρήσεως και του Πίνακα Διαθέσεως Αποτελεσμάτων. Ένα (1) αντίγραφο του Προσαρτήματος Ισολογισμού. Το Φύλλο της Οικονομικής Το Διπλότυπο Είσπραξης Δ.Ο.Υ. Βεροίας για τη δημοσίευση του Ισολογισμού στο Φ.Ε.Κ. Αντίγραφο της Εκθέσεως του Δ.Σ. για τα πεπραγμένα της χρήσεως. Αντίγραφο της Εκθέσεως των Ελεγκτών. 3 ο. Τοιχοκολλήθηκε εμπρόθεσμα στο γραφείο της εταιρίας ο πίνακας με τα ονόματα αυτών που έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στη Γ.Σ. των μετόχων σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό. Παρέστησαν οι κάτωθι μέτοχοι με τις έναντι εκάστου αναγραφόμενες μετοχές, όπως ο κάτωθι πίνακας. Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΟΧΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΟΧΩΝ & ΨΗΦΩΝ 1 Παπαοικονόμου Μανώλης Ονομαστ. Μετοχές 2 Παπαοικονόμου Φωτεινή Ονομαστ. Μετοχές Σύνολο Μετοχές Στη Συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 30/06/2015 παραβρέθηκαν και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Παπαοικονόμου Κων/νος του Μανώλη, Παπαοικονόμου Αμαλία του Μανώλη & Μπαντής Δημήτριος του Αντωνίου. Αφού έγινε έλεγχος των τίτλων των παριστάμενων μετόχων και εφόσον καμία ένσταση δεν υποβλήθηκε για τη συμμετοχή κάποιου μετόχου στη Γενική Συνέλευση, επικυρώνεται ο παραπάνω πίνακας και διαπιστώθηκε ότι στη Συνέλευση παρίστανται όλοι οι μέτοχοι που εκπροσωπούν το 100 % του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και συνεπώς η Γενική Συνέλευση μπορεί να αποφασίσει για οποιοδήποτε θέμα. Στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση προχωρεί στην εκλογή του οριστικού Προέδρου αυτής με ονομαστική κλήση των μετόχων και μυστική ψηφοφορία και εκλέγει ως Πρόεδρο αυτής τον κ.παπαοικονόμου Μανώλη με ψήφους και γραμματέα ψηφολέκτη την κα. Παπαοικονόμου Φωτεινή με ψήφους Στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση εισέρχεται στην ημερησία διάταξη και εξετάζει τα θέματα με την αναγραφόμενη σε αυτή σειρά. ΘΕΜΑ 1 Ο : Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων καθώς και των Εκθέσεων ΔΣ και Ελεγκτών. O Πρόεδρος της Γ.Σ. διαβάζει την Έκθεση Διαχείρισης του Δ.Σ. καθώς και την Έκθεση των Ελεγκτών της Εταιρίας που έχουν ως εξής : ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ Δ.Σ. Του Διοικητικού Συμβουλίου της Φωτ.Παπαοικονόμου & ΣΙΑ Α.Ε. Προς Τη Γενική Συνέλευση της Εταιρίας Κύριοι Μέτοχοι Έχουμε την τιμή να θέσουμε υπόψη σας τον Ισολογισμό της 31/12/2014 (16 η Διαχειριστική Χρήση) και τον Λογαριασμό Αποτελεσμάτων Χρήσεως από 01/01/2014 έως 31/12/2014, ο οποίος τον

3 συνοδεύει και να σας γνωρίσουμε τα ακόλουθα, σχετικά με τα στοιχεία αυτά και γενικά για τη δραστηριότητα της Εταιρείας την περίοδο αυτή : A. Τα στοιχεία που αποτελούν το Ενεργητικό & Παθητικό του Ισολογισμού της 31/12/2014 σας έχουν δοθεί εγγράφως με τις αντίστοιχες αναλύσεις. B. Κατά το διάστημα από τη λήξη της εταιρικής χρήσης μέχρι σήμερα δεν έχει σημειωθεί καμία σημαντική ζημία, ούτε έχει προκύψει πιθανότητα για τυχόν τέτοιες ζημίες. Έχοντας υπόψη τα παραπάνω,παρακαλούμε κύριοι μέτοχοι, να εγκρίνετε τον Ισολογισμό της 31/12/2014 ο οποίος έχει τεθεί υπόψη σας & το Λογαριασμό Αποτελεσμάτων Χρήσεως που τον συνοδεύει, καθώς και τη διάθεση των Αποτελεσμάτων. Βέροια 30 / 04 / 2015 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ομοίως ο Πρόεδρος διαβάζει την Έκθεση των Ελεγκτών η οποία έχει ως κάτωθι : ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ 2014 Για τον Ισολογισμό της Ανώνυμης Εταιρίας «Φωτεινή Παπαοικονόμου & ΣΙΑ ΒΕΡΟΙΑ Κύριε Πρόεδρε κυρίες και κύριου μέτοχοι, Εκτελώντας την ανατεθείσα σε μας εντολή ελέγχου των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης που έληξε την 31/12/2014 ελέγξαμε τις οικονομικές καταστάσεις καθώς και το σχετικό προσάρτημα της εταιρείας σας. Ο Έλεγχος μας έγινε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 του.ν.2190/20 & τα άρθρα του Ν.3604/2007 (ΦΕΚ 189/Α / ) που τροποποίησε τον Ν.2190/20 και τις ελεγκτικές διαδικασίες που κρίναμε κατάλληλες, βάσει των αρχών και κανόνων που ακολουθούνται στις ελεγκτικές διαδικασίες των Ανωνύμων Εταιρειών. Η Εταιρία τήρησε τα βιβλία και στοιχεία που προβλέπει ο Κώδικας Βιβλίων Στοιχείων και τα έθεσε στην διάθεση μας για τη διενέργεια του ελέγχου και μας παρασχέθηκαν οι αναγκαίες πληροφορίες και επεξηγήσεις που ζητήσαμε. Δηλαδή τέθηκαν στην διάθεση μας όλα τα βιβλία και στοιχεία που τηρούσε η επιχείρηση σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, όπως: τιμολόγια δελτία Αποστολής καταστάσεις μισθοδοσίας περιοδικές & εκκαθαριστικές Φ.Π.Α. εντάλματα πληρωμής & γραμμάτια είσπραξης πρακτικά Διοικητικού Συμβουλίου & πρακτικά Γενικής Συνέλευσης βιβλίο ταμείου βιβλίο αδειών προσωπικού και ότι άλλο στοιχείο τηρεί η επιχείρηση και μας δόθηκαν όλες οι αναγκαίες για τον έλεγχο πληροφορίες και επεξηγήσεις που ζητήσαμε.

4 Το Δ.Σ. συνεδριάζει με αναγραφόμενα θέματα ημερήσιας διάταξης και όλες του οι αποφάσεις είναι νόμιμα καταχωρημένες και υπογεγραμμένες από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα δε πρακτικά τηρούνται χειρόγραφα με τάξη και σωστή αρίθμηση στο βιβλίο πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.). Στο καταστατικό της επιχείρησης ορίζονται με σαφήνεια οι υποχρεώσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που βασικότερες είναι : Σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης εντός του πρώτου εξαμήνου κάθε έτους για την έγκριση του απολογισμού και του ισολογισμού κάθε έτους (χρήσης) που έληξε. Κατάρτιση και υποβολή για έγκριση στην Γενική Συνέλευση του απολογισμού και του ισολογισμού κάθε έτους που έληξε (χρήσης). Να ενεργεί με επιμέλεια και συνέπεια τον έλεγχο των Δαπανών. Να τηρεί ειδικό βιβλίο των αποφάσεων της. Επαληθεύσαμε κατά τον έλεγχο την συμφωνία του περιεχομένου της διαχείρισης της επιχείρησης με τις σχετικές συνημμένες οικονομικές καταστάσεις. Οι οικονομικές καταστάσεις της επιχείρησης προκύπτουν από τα βιβλία και στοιχεία της επιχείρησης και απεικονίζουν πραγματικά την περιουσιακή διάρθρωση και οικονομική θέση κατά την , καθώς και τα αποτελέσματα χρήσεως που έληξε αυτή την ημερομηνία, βάσει των σχετικών λογιστικών αρχών που ισχύουν, σύμφωνα με το ενιαίο λογιστικό σχέδιο και τις λοιπές φορολογικές διατάξεις και νόμους και οι οποίες έχουν γίνει κοινά αποδεκτές. Η ευθύνη σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων βαρύνει την διοίκηση της εταιρείας. Η δική μας ευθύνη περιορίζεται στην διαμόρφωση και στην διατύπωση γνώμης, μετά από έλεγχο επί των οικονομικών καταστάσεων Η απογραφή έγινε σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Τα προκύψαντα αποτελέσματα στο λογαριασμό Αποτελέσματα Χρήσεως ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα και προέρχονται από τον σωστό συσχετισμό των εσόδων και εξόδων της υπό έλεγχο περιόδου. Το Προσάρτημα περιλαμβάνει τις πληροφορίες που προβλέπονται από την παράγραφο 1 του άρθρου 43 α του Κ.Ν 2190/20, όπως αυτός τροποποιήθηκε με τον Ν. 3604/2007. Κατόπιν των παραπάνω βεβαιώνεται ότι οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης που έληξε την 31/12/2014, προκύπτουν από τα βιβλία και τα στοιχεία της επιχείρησης, βάσει των σχετικών διατάξεων που ισχύουν και των Λογιστικών αρχών που εφαρμόζονται σύμφωνα με το ενιαίο λογιστικό σχέδιο, και απεικονίζουν με σαφήνεια το σύνολο των οικονομικών δραστηριοτήτων της επιχείρησης. Προτείνουμε να εγκρίνετε τον Ισολογισμό της 31/12/2014 εκφράζοντας αντίστοιχα τις ευχαριστίες μας για την τιμή που μας κάνατε να μας προτείνετε τακτικούς ελεγκτές και να μας απαλλάξετε από κάθε αποζημίωση. Οι ελεγκτές: 1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΜΠΙΛΑΔΕΡΗ ΕΛΕΝΗ 2. ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μετά από την παρουσίαση οι μέτοχοι ομόφωνα εγκρίνουν τις 2 Εκθέσεις.

5 Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Γ.Σ. και Πρόεδρος του Δ.Σ. παρουσιάζει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσεως 2014, τις οποίες συνέταξε και φέρνει προς ψήφιση το Δ.Σ., ήτοι τον Ισολογισμό, τα Αποτελέσματα Χρήσεως 2014, τη Διάθεση των Αποτελεσμάτων καθώς και το Προσάρτημα της χρήσης από 01/01/14 έως 31/12/14, οι οποίες έχουν ως ακολούθως : Α. Ισολογισμός 31/12/ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Γ Πάγιο Ενεργητικό ,50 Μείον Αποσβέσεις ,00 Καθαρή Αξία Αναπόσβεστη ,50 Δ Κυκλοφορ. Ενεργητικό 1.Αποθέματα ,07 2. Απαιτήσεις ,00 3.Διαθέσιμα ,81 Γενικό Σύνολο Ενεργητικού ,38 2. ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Α Σύνολο Ιδίων Κεφαλαίων ,41 Β Σύνολο Υποχρεώσεων ,97 Ι. Μακροπροθ.Υποχρεώσεις ,84 ΙΙ Βραχυπρόθ.Υποχρεώσεις ,13 Γενικό Σύνολο Παθητικού ,38 Β. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ 2012 Κύκλος Εργασιών-Πωλήσεις ,31 Μείον : Κόστος Πωλήσεων ,67 Μικτά Αποτελ.-κέρδη Εκμ/σης ,64 Πλέον : Άλλα Έσοδα Εκμ/σης ,37 Μείον : 1.Έξοδα Διοικ.Λειτ ,00 2.Έξοδα Λειτ.Διαθ , ,20 Μερικά αποτ/τα Εκμ/σης ,19 Μείον : Χρεωστικοί Τόκοι ,90 Ολικά Αποτ/τα Εκμ/σης ,09 Πλέον : Λοιπά Ανόργανα Έσοδα ,07 Μειόν Έκτακτα Ανόργανα εξοδα ,64 Οργανικά,έκτακτα αποτ/τα κέρδη ,66 Μείον :Σύνολο Αποσβ.Πάγιων ,74 Μείον:οι από αυτές ενσωμ ,74 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ,66 Γ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

6 Αποτελέσματα Χρήσης ,66 Μείον Δαπάνες Μη Εκπιπτόμενες ,71 Υπόλοιπο εις νέο προς συμψηφισμό σε επόμενες χρήσεις ,95 Μετά από διαλογική συζήτηση, κατά την οποία ο παριστάμενος προϊστάμενος του Λογιστηρίου παρέχει τις απαιτούμενες επεξηγήσεις και διευκρινήσεις, η γενική συνέλευση ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ τον Ισολογισμό, τον Λογαριασμό Αποτελεσμάτων Χρήσης 2014 και τον Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων, το Προσάρτημα του Ισολογισμού, τις Εκθέσεις Διαχείρισης του ΔΣ και των Ελεγκτών καθώς και Πίνακα Διάθεσης των αποτελεσμάτων της χρήσεως. ΘΕΜΑ 2 Ο : Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών - Λογιστή της εταιρίας από κάθε ευθύνη για τη δραστηριότητα τους, κατά τη λήξασα εταιρική χρήση. Με πρόταση του Προέδρου της Γ.Σ. και έπειτα από ψηφοφορία που διενεργείται με ειδική κλήση, η γενική συνέλευση απαλλάσσει ΟΜΟΦΩΝΑ τα μέλη του Δ.Σ. ήτοι την κα. Παπαοικονόμου Αμαλία,τον κο. Παπαοικονόμου Κων/νο και τον κο Μπαντή Δημήτριο, τους Ελεγκτές κ.κ. Αλεξανδρή Μπιλαδέρη Ελένη και Τσιλογιάννη Κωνσταντίνο, καθώς και τον προϊστάμενο Λογιστηρίου κο Ανδρέα Βλαζάκη, από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την κλεισθείσα εταιρική χρήση από 01/01/14-31/12/2014. ΘΕΜΑ 3 Ο : Εκλογή 2 Τακτικών & 2 Αναπληρωματικών Ελεγκτών για τη χρήση Οι κκ Μέτοχοι μετά από την εισήγηση του Προέδρου της Γ.Σ ομόφωνα αποφασίζουν και Εκλέγουν-Ορίζουν τακτικούς ελεγκτές για την χρήση 2015 τους : 1. Τσιλογιάννη Κωνσταντίνο του Γεωργίου κάτοικο Βεροίας -Μ. Μπότσαρη 135 με Α.Φ.Μ & Αρ.Αδείας Αλεξανδρή Μπιλαδέρη Ελένη του Αθανασίου κάτοικο Βεροίας -Εληάς 9 με Α.Φ.Μ & Αρ.Αδείας Αναπληρωματικούς δε τους : 1. Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο του Θεοδώρου με Α.Φ.Μ.: & Αρ.Αδείας Δεληγιαννίδη Κωνσταντίνο του Χρυσοστόμου με Α.Φ.Μ.: & Αρ.Αδείας Η αμοιβή για κάθε έναν από τους τακτικούς Ελεγκτές ορίζεται στο ποσό των 500,00 εφάπαξ. ΘΕΜΑ 4 Ο : Διάφορα Θέματα Ανακοινώσεις. Ο Πρόεδρος της ΓΣ επίσης ενημερώνει τους κ.κ. Μέτοχους για τα οικονομικά αποτελέσματα του 5μήνου από 01/01/15 έως 31/05/15 είναι θετικά και προκύπτουν από την ανάλυση των κονδυλίων του Ισοζυγίου της 31/05/15.

7 Αφού περατώθηκαν οι τοποθετήσεις όλων των μετόχων και αφού εξαντλήθηκαν όλα τα θέματα με Ομόφωνες Αποφάσεις των μετόχων, λύθηκε η συνεδρίαση και υπογράφηκαν τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης. Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. Ο Γραμματέας & Ψηφολέκτης ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

5 Διάφορες ανακοινώσεις.

5 Διάφορες ανακοινώσεις. ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νo 45 της 10/09/2018 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ εταίρων Γ.Ε.ΜΗ.: 125873803000. Σήμερα, την 10/09/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12 : 00, στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού ΤΑΥΡΟΥ 52 περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 26 ης ΜΑΙΟΥ 2015.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 26 ης ΜΑΙΟΥ 2015. ΠΡΑΚΤΙΚΟ Της Oγδοης Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων της Ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «RADICAL COMMUNICATIONS ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 28.6.2013

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 28.6.2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 28.6.2013 Της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "STUDIO ATA - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε." -------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - 1 - ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με τον διακριτικό τίτλο «ΚΑΛΟΥΔΗΣ Α.Ε.» Στην Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

<HAVEN DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ>

<HAVEN DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ> ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Αρ. ΜΑΕ : 64121/62/Β/07/0200 ΤΗΣ 25 ης ΜΑΪΟΥ 2015 Στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Θ Η Ρ Α. Β. Ε. Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ

Α Ν Θ Η Ρ Α. Β. Ε. Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ Α Ν Θ Η Ρ Α. Β. Ε. Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ Α ρ. Μ. Α. Ε. 6 7 9 4 9 / 1 0 / Β / 0 9 / 0 7 Ε Ρ Γ Ο Σ Τ Α Σ Ι Ο : Μ Ε Γ Α Λ Η Χ Ω Ρ Α - Ν Ε Α Π Ο Λ Η Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο Υ Τ Η Λ & F A X :

Διαβάστε περισσότερα

Κατά την παρούσα συνεδρίαση προσήλθε και παρέστη το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι οι:

Κατά την παρούσα συνεδρίαση προσήλθε και παρέστη το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι οι: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «CHOOSE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (ΑΡΜΑΕ 53970/01ΑΤ/Β/03/429(2013) ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 5171301000 της 29 ης Μαΐου 2015 Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" που συνήλθε στις 30η Ιουλίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ που συνήλθε στις 30η Ιουλίου 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" που συνήλθε στις 30η Ιουλίου 2014 Στον Πειραιά σήμερα την 30 η Ιουλίου 2014, ημέρα Τετάρτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 30/09/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 30/09/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 30/09/2015 Στην Αθήνα σήμερα, 30/09/2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:00 το απόγευμα, στα γραφεία της υπό εκκαθάρισης εταιρείας «ΠΑΝ. ΒΛ. ΤΖΕΜΟΣ Χρηματιστηριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ της 28.6.2013

ΠΡΑΚΤΙΚΟ της 28.6.2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ της 28.6.2013 Της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΔΟΛ DIGITAL Α.Ε. ----------------------------------- Σήμερα, την 28 η Ιουνίου 2013, ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Γ.Σ. Νο: 20 / 2014 ( 30/6/2014 )

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Γ.Σ. Νο: 20 / 2014 ( 30/6/2014 ) ΚΟΖΑΚΟΣ ΑΕΒΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΡ. ΜΥΤΡ. Α.Ε. 28339/91-Β-93-1 Α.Φ.Μ. 094302155.Ο.Υ. ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΛΑΚΙ ΝΥ ΡΙ ΛΕΥΚΑ ΑΣ Τ.Κ. 31 084 TEL. (26450) 92537

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το https://www.businessregistry.gr/publicity.aspx

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το https://www.businessregistry.gr/publicity.aspx ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Δ.νση: Κορωναίου 9 Τ.Κ.: 71202 Πληροφορίες: ΑΓΛΟΥΠΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ Τηλέφωνο: 2810247011 Fax: 2810285829 E-mail: agloupas@ebeh.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ 100 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 021 ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Στην Τέμενη Αιγίου σήμερα την 30η Ιουνίου του έτους 2015 ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 12 η πρωινή εις τα ενταύθα και εις

Διαβάστε περισσότερα

Με εισήγηση του προέδρου του ιοικητικού Συµβουλίου, αποφασίζεται οµόφωνα

Με εισήγηση του προέδρου του ιοικητικού Συµβουλίου, αποφασίζεται οµόφωνα ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΝΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Φ.Μ. 999784693 ΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α.ΜΑ.Ε.51821/10/Β/02/09 ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 27197112000 1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ ΑΡ.76 Στο Αγρίνιο σήµερα την 10η του µήνα Ιουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 239. Συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου 2015

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 239. Συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου 2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 239 Συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: 1. Κωνσταντίνος Αποστολίδης του Θεοδοσίου, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος 2. Μαρία Πετρίδου του Χρήστου, Μέλος 3. Θεοδόσιος Αποστολίδης του Κωνσταντίνου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο. Της Τακτικής Γενικής συνέλευσης των μετόχων. της εταιρείας ΣΑΡΗΜΠΟΓΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ Α.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο. Της Τακτικής Γενικής συνέλευσης των μετόχων. της εταιρείας ΣΑΡΗΜΠΟΓΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο Της Τακτικής Γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας ΣΑΡΗΜΠΟΓΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ Α.Ε. της 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στην Δράμα σήμερα στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα της

Διαβάστε περισσότερα

Μετά ταύτα η Γενική Συνέλευση εισέρχεται στα θέματα της ημερησίας διάταξης.

Μετά ταύτα η Γενική Συνέλευση εισέρχεται στα θέματα της ημερησίας διάταξης. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 37 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΙΝΤΕΑΛ ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ 30 ης Μάιου 2017 ΑΡ.ΓΕΜΗ. 46140222000 Στην Ριτσώνα Ευβοίας, του Δήμου Αυλίδος,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», ΑΡ.Μ.Α.Ε /01ΑΤ/Β/03/181.

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», ΑΡ.Μ.Α.Ε /01ΑΤ/Β/03/181. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ στις 30 Ιουνίου 2015 Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», ΑΡ.Μ.Α.Ε. 54325/01ΑΤ/Β/03/181. Στη Κηφισιά Αττικής, σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της 16 ης Αυγούστου 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της 16 ης Αυγούστου 2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της 16 ης Αυγούστου 2016 Στον ήµο Πάρου σήµερα την 16 η µηνός Αυγούστου 2016 ηµέρα της εβδοµάδας Τρίτη και ώρα 10 π.µ. συνήλθαν στα γραφεία της Ανώνυµης Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ΤΗΣ 30/03/2013 ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΓΕΝ ΜΕΠΕ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ΤΗΣ 30/03/2013 ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΓΕΝ ΜΕΠΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ΤΗΣ 30/03/2013 ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΓΕΝ ΜΕΠΕ Στο Δρεπανο Ναυπλίας σήμερα την 30 η ΜΑΡΤΊΟΥ 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 μ.μ. συνήλθαν στα γραφεία της εταιρίας στο Δρέπανο Ναυπλίας, μετά από πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

Τα ίδια κεφάλαια κατά την 31/12/2015 ανέρχονται σε ποσό Ευρώ ,50 έναντι Ευρώ ,20 της προηγούμενης χρήσεως.

Τα ίδια κεφάλαια κατά την 31/12/2015 ανέρχονται σε ποσό Ευρώ ,50 έναντι Ευρώ ,20 της προηγούμενης χρήσεως. Κύριοι Μέτοχοι, ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Θεσσαλονίκη 01/09 / 2016 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2015 ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1/1/2015-31/12/2015

Διαβάστε περισσότερα

Αφού υπάρχει απαρτία σύμφωνα με το καταστατικό και το νόμο, το Διοικητικό Συμβούλιο αρχίζει τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Αφού υπάρχει απαρτία σύμφωνα με το καταστατικό και το νόμο, το Διοικητικό Συμβούλιο αρχίζει τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «SSE Overseas Εταιρεία Παροχής Επιστημονικών και Τεχνικών Συμβουλών Ανώνυμη Εταιρεία» στις 09/06/2015 Συνεδρίαση 15η Στον Πειραιά σήμερα, 9η Ιουνίου 2015, ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ No 343 Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΕΡΓΑΤΕΞ Α.Ε. Στο Δήμο Αλικαρνασσού σήμερα 26 Μαΐου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00 μετά από πρόσκληση του

Διαβάστε περισσότερα

Σας υποβάλλουμε συνημμένα τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Σας υποβάλλουμε συνημμένα τα παρακάτω δικαιολογητικά: ΑΛΑΒΕΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ & ΣΙΑ Α.Ε. Με δ.τ. «ΑΛ. ΤΕΡ Α.Ε.» Α.Φ.Μ. 093978606 και Α.Μ.Α.Ε.69438/80/β/10/6 ΑΡ. ΓΕΜΗ: 123354220000 Alaverasksiaae.clonode.com ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 65 85100-ΡΟΔΟΣ Τηλ. Λογιστηρίου 22410-22594

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό αρ. 10. της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. των Μετόχων της εταιρείας με την επωνυμία «OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ

Πρακτικό αρ. 10. της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. των Μετόχων της εταιρείας με την επωνυμία «OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Πρακτικό αρ. 10 της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας με την επωνυμία «OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» της 28 ης

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τον ορισμό του προσωρινού προεδρείου διαπιστώνονται από αυτό τα κατωτέρω:

Μετά τον ορισμό του προσωρινού προεδρείου διαπιστώνονται από αυτό τα κατωτέρω: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΗΣ TAKTIKH ΑΥΤΟΚΛΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «VELTRO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ» ΤΗΣ 30/6/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 9 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΔΡΕΥΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Α.Ε.Σ ΚΟΜΕΞ Α.Ε

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 9 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΔΡΕΥΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Α.Ε.Σ ΚΟΜΕΞ Α.Ε ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 9 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΔΡΕΥΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Α.Ε.Σ ΚΟΜΕΞ Α.Ε Στην Κουλούρα Ημαθίας, σήμερα την 31 Αυγούστου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

-ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ-ΕΜΠΟΡΙΑΣ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

-ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ-ΕΜΠΟΡΙΑΣ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ N 99 Του Διοικητικού Συμβουλίου για Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ΚΟΥΡΟΣ -ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ-ΕΜΠΟΡΙΑΣ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 20-05-2015 Στα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡ. ΜΕΤ. ΕΚΠΡ/ΠΟΙ 1. Δημήτριος Σαρμάς Μπόταση 3 Πειραιάς αυτ\πως 2. Χρήστος Σαρμάς Μπόταση 3 Πειραιάς 113 >> 3.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡ. ΜΕΤ. ΕΚΠΡ/ΠΟΙ 1. Δημήτριος Σαρμάς Μπόταση 3 Πειραιάς αυτ\πως 2. Χρήστος Σαρμάς Μπόταση 3 Πειραιάς 113 >> 3. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΡ. 21 ΤΗΣ «ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ» Της 17 ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2013. Στον Πειραιά σήμερα 17 Ιουνίου 2013 ημέρα Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" που συνήλθε στις 12η Ιουλίου 2013

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ που συνήλθε στις 12η Ιουλίου 2013 ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" που συνήλθε στις 12η Ιουλίου 2013 Στον Πειραιά σήμερα την 12 η Ιουλίου 2013, ημέρα Παρασκευή και

Διαβάστε περισσότερα

«OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

«OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Πρακτικό αρ. 12 της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας με την επωνυμία «OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» της 30 ης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο. 108 του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ OCCIDENTAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο. 108 του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ OCCIDENTAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο. 108 του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ OCCIDENTAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Στον Πειραιά σήμερα 13 η Μαΐου 2015, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Δ.Σ. Δ.ΕΛ.ΚΟ.Φ. Α.Ε.

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Δ.Σ. Δ.ΕΛ.ΚΟ.Φ. Α.Ε. ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Δ.Σ. Δ.ΕΛ.ΚΟ.Φ. Α.Ε. 1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 92 ΤΗΣ «Δ.ΕΛ.ΚΟ.Φ Α.Ε.» ΑΜΑΕ 53580/52/Β/03/1 Αρ. Γ.Ε.Μ.Η. 21067426000 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.185.142,16 ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" που συνήλθε στις 9 Μαΐου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ που συνήλθε στις 9 Μαΐου 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" που συνήλθε στις 9 Μαΐου 2011 Στον Πειραιά σήμερα την 9 η Μαΐου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

«Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 23ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 18435/06/Β/88/26) (η «Εταιρία»)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Δ.νση: Ακαδημίας 18 Τ.Κ.: 10671 Πληροφορίες: ΡΗΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Τηλέφωνο: 2103680745 Fax: 2103614726 E-mail: rigi@acsmi.gr

Διαβάστε περισσότερα

"ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ Α.Ε."

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ Α.Ε. - 1 - ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ Α.Ε." Στην Ρόδο, σήμερα 27 Μαρτίου 2013, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 12η μεσημβρινή,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" που συνήλθε στις 29 Ιουνίου 2012

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ που συνήλθε στις 29 Ιουνίου 2012 ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" που συνήλθε στις 29 Ιουνίου 2012 Στον Πειραιά σήμερα την 29 η Ιουνίου 2012, ημέρα Παρασκευή και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «VIGOR

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «VIGOR Δ/ΝΣΗ: ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Πληροφορίες: ΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΝΑ Τηλέφωνο: 2103382157 Fax: 2103617217 E-mail: fantopoulou@acci.gr Αθήνα,05/03/2018 Αριθ.Πρωτ.:578380

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «PERISEIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «PERISEIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «PERISEIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Στην Αθήνα και στα γραφεία επί της οδού Αδριανείου 2, σήμερα, την 20 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ανώνυμης εταιρείας με τηv επωvυμία «EMERALD ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τον διακριτικό τίτλο EMERALD A.E. Aριθμός Μ.Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ. Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της 01 / 09 / 2015

ΠΡΑΚΤΙΚΟ. Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της 01 / 09 / 2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της 01 / 09 / 2015 Στο ήµο Νάξου σήµερα την 01 / 09 / 2015 και ώρα 10 π.µ συνήλθαν στα γραφεία της Ανώνυµης Εταιρείας µε την επωνυµία «ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

«OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

«OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Πρακτικό αρ. 5 της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας με την επωνυμία «OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» της 30 ης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σχετικό έγγραφο ελέγχου της Περιφέρεια Αττικής, ΠΕ Ανατολικής Αττικής (Αρ. Πρωτ.: 8217/2016 / 12/06/2017).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σχετικό έγγραφο ελέγχου της Περιφέρεια Αττικής, ΠΕ Ανατολικής Αττικής (Αρ. Πρωτ.: 8217/2016 / 12/06/2017). Δ/ΝΣΗ: ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Πληροφορίες: ΣΧΙΖΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Τηλέφωνο: 2103382428 Fax: 2103616464 E-mail: sshiza@acci.gr Αθήνα,14/06/2017 Αριθ.Πρωτ.:573394

Διαβάστε περισσότερα

Υπόδειγμα Β.5: Ισολογισμός πολύ μικρών οντοτήτων

Υπόδειγμα Β.5: Ισολογισμός πολύ μικρών οντοτήτων ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ "ΟΔΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στην Θεσσαλονίκη, σήμερα Σάββατο 30/4/2016 και ώρα 09:30 π.μ., συνήλθαν στα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στη διεύθυνση,

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

«Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 21ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 18435/06/Β/88/26) (η «Εταιρία»)

Διαβάστε περισσότερα

βρίσκονται στην Καλαµάτα, συνήλθαν οι κ.κ. Μέτοχοι της Ανώνυµης εταιρίας µε την

βρίσκονται στην Καλαµάτα, συνήλθαν οι κ.κ. Μέτοχοι της Ανώνυµης εταιρίας µε την ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ Της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των µετόχων της Ανώνυµης εταιρίας µε την επωνυµία «ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΒΕΛΤΑΛ Α.Ε. (Αριθμ. Μ.Α.Ε /62/Β/97/36 - Αριθμ. ΓΕΜΗ ) ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρακτικό Νο 22

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΒΕΛΤΑΛ Α.Ε. (Αριθμ. Μ.Α.Ε /62/Β/97/36 - Αριθμ. ΓΕΜΗ ) ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρακτικό Νο 22 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΒΕΛΤΑΛ Α.Ε. (Αριθμ. Μ.Α.Ε. 37566/62/Β/97/36 - Αριθμ. ΓΕΜΗ 038333105000) ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρακτικό Νο 22 της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Primaroli Ανώνυμος Εταιρία - Εμπορία & επεξεργασία σταφίδων

Primaroli Ανώνυμος Εταιρία - Εμπορία & επεξεργασία σταφίδων Primaroli Ανώνυμος Εταιρία - Εμπορία & επεξεργασία σταφίδων ΥΠ/ΜΑ: Καίσαρι Κορινθίας - Θέση κάμπος Τ.Κ. 20017 - τηλ.: 27420 20410, fax: 27420 20413, 71153 - ΕΔΡΑ: Μαιζώνος 211, Πάτρα Τ.Κ. 26222 - τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ. Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της 01 / 09 / 2015

ΠΡΑΚΤΙΚΟ. Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της 01 / 09 / 2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της 01 / 09 / 2015 Στο ήµο Νάξου σήµερα την 01 / 09 / 2015 και ώρα 10 π.µ συνήλθαν στα γραφεία της Ανώνυµης Εταιρείας µε την επωνυµία «ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΑΚΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» ΤΗΣ 05 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΑΚΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» ΤΗΣ 05 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΑΚΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» ΤΗΣ 05 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Στην Θεσ/νικη σήμερα την 05ης Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και

Διαβάστε περισσότερα

«OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

«OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Πρακτικό αρ. 7 της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας με την επωνυμία «OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» της 30 ης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Β & Α ΚΑΡΤΣΙΑΚΛΗ ΑΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ με Δ.Τ ΖΕΦΥΡΟΣ Ξ.Ε.ΤΕ. ΑΕ ΑΡ.ΜΑΕ: 12399/81/Β/86/47

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Β & Α ΚΑΡΤΣΙΑΚΛΗ ΑΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ με Δ.Τ ΖΕΦΥΡΟΣ Ξ.Ε.ΤΕ. ΑΕ ΑΡ.ΜΑΕ: 12399/81/Β/86/47 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Β & Α ΚΑΡΤΣΙΑΚΛΗ ΑΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ με Δ.Τ ΖΕΦΥΡΟΣ Ξ.Ε.ΤΕ. ΑΕ ΑΡ.ΜΑΕ: 12399/81/Β/86/47 Σήμερα την 7η Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της 76 ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας της 23 ης Σεπτεμβρίου 2016

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της 76 ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας της 23 ης Σεπτεμβρίου 2016 Καβαλιεράτου Τάκη αρ. 7, 145 64 Κηφισιά Αττικής Τηλ. 2106306000, Fax 2106306136 Ε-mail central@aegekconstruction.gr, www.aegek.gr Γ.Ε.ΜΗ : 3214301000 Α.Φ.Μ. 094000190, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Νο 40

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Νο 40 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Νο 40 Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΦΙΛΙΠΠΟΣ Γ. ΒΟΥΝΑΤΣΑΣ & ΥΙΟΙ» ανώνυμος εταιρεία που εδρεύει στον Πειραιά και έχει αριθμό ΜΑΕ 14213

Διαβάστε περισσότερα

Προς την Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τα πεπραγμένα της ενδέκατης εταιρικής χρήσεως λήξης 31/12/2015.

Προς την Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τα πεπραγμένα της ενδέκατης εταιρικής χρήσεως λήξης 31/12/2015. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΑΣ «LIFE LIGHT-ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ» ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα,05/05/2017 Αριθ.Πρωτ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα,05/05/2017 Αριθ.Πρωτ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ/ΝΣΗ: ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Πληροφορίες: ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Τηλέφωνο: 2103382203 Fax: 2103616464 E-mail: ksakellariou@acci.gr Αθήνα,05/05/2017

Διαβάστε περισσότερα

4) Εκλογή ενός (1) Ορκωτό Λογιστή, αν απαιτείται, για την τρέχουσα χρήση από 01/01/2016 έως 31/12/2016.

4) Εκλογή ενός (1) Ορκωτό Λογιστή, αν απαιτείται, για την τρέχουσα χρήση από 01/01/2016 έως 31/12/2016. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ στις 31 Αυγούστου 2016 Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», ΑΡ.Μ.Α.Ε. 54325/01ΑΤ/Β/03/181. Στη Κηφισιά Αττικής, σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ με ΑΦΜ. 998035205 αφορά περίοδο χρήσης από 01/01/2015 έως 31/12/2015 Αρ. Γ.E.ΜΗ. : 0029274914000 1 Η ανωτέρω οικονομική οντότητα ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

«OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

«OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Πρακτικό αρ. 2 της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας με την επωνυμία «OPTIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» της 30 ης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝ ΑΦΟΙ ΣΙΜΑΤΟΥ Α.Ε.Β.Ε. Αποθήκη Ηλεκτρικών Ειδών Κεντρικό Ελ. Βενιζέλου 7-9, Ταύρος Τηλ. 2103456149 2103459044, Τ.Κ. 17778 Α.Φ.Μ. 094130501 Δ.Ο.Υ. ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Στον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΗΝΕΙΑΣ 2 Α.Ε. Γ.Ε.Μ.Η 116498001000 Α.Φ.Μ. 800330574

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΗΝΕΙΑΣ 2 Α.Ε. Γ.Ε.Μ.Η 116498001000 Α.Φ.Μ. 800330574 Πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου Της από 15-03-2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ THΣ ΑΕ "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΗΝΕΙΑΣ 2 Α.Ε " Στην Πεύκη Αττικής, σήμερα την 15 η Μαρτίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 9:00

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν.985 Της συνεδριάσεως του Δ.Σ της «ΗΛΙΟΣ ΑΒΕΕ» Βιομηχανία Πλεκτικής. Αριθ. ΓΕΜΗ 057302304000 Στην Θεσσαλονίκη σήμερα, 25/05/2014 και ώρα 19:00, συνήλθε σε συνεδρίαση το ΔΣ της εταιρείας στα γραφεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 59 ΤΗΣ ΤΡΙΑΚΟΣΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.» ΤΗΣ 22 ας ΜΑΪΟΥ 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 59 ΤΗΣ ΤΡΙΑΚΟΣΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.» ΤΗΣ 22 ας ΜΑΪΟΥ 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 59 ΤΗΣ ΤΡΙΑΚΟΣΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.» ΤΗΣ 22 ας ΜΑΪΟΥ 2014 * * * * * Στην Καλλιθέα σήμερα, 22 Μαΐου 2014, ημέρα Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Στη Συνέλευση παραβρέθηκαν οι κατωτέρω εταίροι της εταιρίας:

Στη Συνέλευση παραβρέθηκαν οι κατωτέρω εταίροι της εταιρίας: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των εταίρων της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας (Ι.Κ.Ε.) με την επωνυμία: «ORACON ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - Ι.Κ.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «ORACON».

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό υπ αριθμόν 8 Της Τακτικής Συνέλευσης των Εταίρων της Εταιρείας «ΠΑΛΟΡ ΛΟΡΕΝΤΖΙΑΔΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» της 01/09/2016

Πρακτικό υπ αριθμόν 8 Της Τακτικής Συνέλευσης των Εταίρων της Εταιρείας «ΠΑΛΟΡ ΛΟΡΕΝΤΖΙΑΔΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» της 01/09/2016 Πρακτικό υπ αριθμόν 8 Της Τακτικής Συνέλευσης των Εταίρων της Εταιρείας «ΠΑΛΟΡ ΛΟΡΕΝΤΖΙΑΔΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» της 01/09/2016 Στην Αθήνα σήμερα, την 01 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σχετικό έγγραφο άσκησης ελέγχου της Περιφέρεια Αττικής, ΠΕ Αθηνών Κεντρικός Τομέας (Αρ. Πρωτ.: 9560 / 08/09/2017).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σχετικό έγγραφο άσκησης ελέγχου της Περιφέρεια Αττικής, ΠΕ Αθηνών Κεντρικός Τομέας (Αρ. Πρωτ.: 9560 / 08/09/2017). Δ/ΝΣΗ: ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Πληροφορίες: ΚΟΥΚΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Τηλέφωνο: 2103382251 Fax: 2103616464 E-mail: anastasia@acci.gr Αθήνα,14/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Α.Ε ΑΓ. ΜΗΝΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΡ. ΓΕΜΗ Α.Φ.Μ , Δ.Ο.Υ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Α.Ε ΑΓ. ΜΗΝΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΡ. ΓΕΜΗ Α.Φ.Μ , Δ.Ο.Υ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Α.Ε ΑΓ. ΜΗΝΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΡ. ΓΕΜΗ 122022622000 Α.Φ.Μ 094011801, Δ.Ο.Υ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 20ης Αυγούστου 2018 Συνήλθαν σήμερα 20/08/2017 ημέρα Δευτέρα και

Διαβάστε περισσότερα

Κύκλος εργασιών (καθαρός) ,46

Κύκλος εργασιών (καθαρός) ,46 CHOOSE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 282-15232 - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΦΜ 999636820 - ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Φ.Α.Ε. Γ.Ε.ΜΗ 5171301000 - ΑΡ.Μ.ΑΕ 53970/01/Β/03/19(2012) Κατάσταση Αποτελεσμάτων κατ' είδος 2015

Διαβάστε περισσότερα

30 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015. Παρέστησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ και συγκεκριμένα οι παρακάτω:

30 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015. Παρέστησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ και συγκεκριμένα οι παρακάτω: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΓΡΑΨΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΦΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΩΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΤΩΝ» ΑΡ.Μ.Α.Ε. 2 3 7 3 3 / 0 1 Α Τ / Β / 9 1 /1 3 8 5 30 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΞΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΜΕΡΙ ΙΩΝ Λεκκας Αντωνης ,00

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΞΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΜΕΡΙ ΙΩΝ Λεκκας Αντωνης ,00 Πρακτικό τακτικής γενικής συνέλευσης την 31 ης Μαρτίου 2015 της εταιρείας «ΛΕΚΚΑΣ ΜΠΕΤΟΝ ΕΠΕ» Σήµερα την 31 η Μαρτίου 2015 ηµέρα Τρίτη και ώρα 12.00 στα γραφεία της εταιρείας στις Κουρκούλες,Αγ.Αποστολοί,

Διαβάστε περισσότερα

75ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΖΟΥΚΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.» ΤΗΣ 30ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

75ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΖΟΥΚΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.» ΤΗΣ 30ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 75ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΖΟΥΚΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.» ΤΗΣ 30ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 Στην Κομοτηνή σήμερα την 30 του μήνα Απριλίου, ημέρα Τρίτη, του έτους 2013 και ώρα 11.00 συνήλθαν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «RADICAL COMMUNICATIONS ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ 07/06/2013. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Νο 2/2013

ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ 07/06/2013. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Νο 2/2013 ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ 07/06/2013 ΤΗΛ.: 2386081100 Αρ. Πρωτ... ΦΑΞ: 2386081567 E-MAIL: xinonero@amyntaio.gr Πληροφορίες: Κουτσή Βασιλική ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Νο 2/2013 Της συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30.04.2015 -------------------------------------------------------------------------------- Στον Πειραιά σήμερα την 30η Απριλίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 πρωινή,

Διαβάστε περισσότερα

Τον λόγο λαμβάνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ο οποίος προβαίνει στην ανάγνωση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της Χρήσης του έτους 2017.

Τον λόγο λαμβάνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ο οποίος προβαίνει στην ανάγνωση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της Χρήσης του έτους 2017. ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. της 10/8/2018 Στον Πειραιά σήμερα 10 Αυγούστου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 μ.μ. συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ Α.Ε. στα γραφεία

Διαβάστε περισσότερα

Αξία κτήσης Αποσβέσεις Αναπ. Αξία Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ 1. Εξοδα ιδρύσεως & Α' εγκ/σεως 18.710,58 18.710,58 -

Αξία κτήσης Αποσβέσεις Αναπ. Αξία Β. ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ 1. Εξοδα ιδρύσεως & Α' εγκ/σεως 18.710,58 18.710,58 - ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ ΣΤΙΣ 30/05/2015 Στη Κηφισιά και επί της οδού Ιωνίας αρ. 32, σήμερα στις 30 Μάιου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ, στα γραφεία της εταιρείας με την επωνυμία «ΝΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ -112- Πρώτος έλαβε τον λόγω ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας που αφού διαπίστωσε την απαρτία διάβασε τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ -112- Πρώτος έλαβε τον λόγω ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας που αφού διαπίστωσε την απαρτία διάβασε τα θέματα της ημερησίας διάταξης. DIN EN ISO 9001:2000 ΠΡΑΚΤΙΚΟ -112- ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ICC ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), στοιχείων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), στοιχείων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Δ/ΝΣΗ: ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Πληροφορίες: ΣΧΙΖΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Τηλέφωνο: 2103382428 Fax: 2103616464 E mail: sshiza@acci.gr Αθήνα,27/07/2017 Αριθ.Πρωτ.:847258

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 6/2015 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της 30-05-2015. Στην Πορταριά του Νομού Μαγνησίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Της Τακτικής Αυτόκλητης Συνέλευσης των Εταίρων της Εταιρείας «NILLWARE ΜΟΝ/ΠΗ Ι.Κ.Ε.» της 30/03/2016

Πρακτικό Της Τακτικής Αυτόκλητης Συνέλευσης των Εταίρων της Εταιρείας «NILLWARE ΜΟΝ/ΠΗ Ι.Κ.Ε.» της 30/03/2016 Πρακτικό Της Τακτικής Αυτόκλητης Συνέλευσης των Εταίρων της Εταιρείας «NILLWARE ΜΟΝ/ΠΗ Ι.Κ.Ε.» της 30/03/2016 Στην Αθήνα σήμερα, την 30 η Μαρτίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 μ.μ. στα γραφεία της

Διαβάστε περισσότερα

"Φ.ΑΛΑΒΕΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και με τον διακριτικό τίτλο «Φ.ΑΛΑΒΕΡΑΣ Α.Ε.»

Φ.ΑΛΑΒΕΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και με τον διακριτικό τίτλο «Φ.ΑΛΑΒΕΡΑΣ Α.Ε.» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία 1 "Φ.ΑΛΑΒΕΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και με τον διακριτικό τίτλο «Φ.ΑΛΑΒΕΡΑΣ Α.Ε.» Στην Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της 74 ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας της 27 ης Ιουνίου 2014

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της 74 ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας της 27 ης Ιουνίου 2014 Καβαλιεράτου Τάκη αρ. 7, 145 64 Κηφισιά Αττικής Τηλ. 2106306000, Fax 2106306136 Ε-mail central@aegekconstruction.gr, www.aegek.gr Γ.Ε.ΜΗ : 3214301000 Α.Φ.Μ. 094000190, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕΛ. 503 ΤΡΙΕΔΡΟΣ ΑΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΘΥΝΙΑΣ 12 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΦΜ ΜΑΕ 48217/62/Β/01/0045 ΑΡ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕΛ. 503 ΤΡΙΕΔΡΟΣ ΑΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΘΥΝΙΑΣ 12 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΦΜ ΜΑΕ 48217/62/Β/01/0045 ΑΡ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕΛ. 503 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. Νο 371 Στη Θεσσαλονικη σημερα την 3η Ιουνιου 2016 ημερα Παρασκευη και ωρα 20.00η συνηλθαν στην εδρα της εταιριας στην Καλαμαρια Θεσσαλονικης οι κατωθι

Διαβάστε περισσότερα

Α. Έκθεση Διαχείρισης Διοικητικού Συμβουλίου

Α. Έκθεση Διαχείρισης Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» με το διακριτικό τίτλο «ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ ΑΕ», που εδρεύει στην Πυλαία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΛΙΑ ΦΑΡΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ» της 12 Ιουλίου 2017

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΛΙΑ ΦΑΡΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ» της 12 Ιουλίου 2017 ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΛΙΑ ΦΑΡΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ» της 12 Ιουλίου 2017 Στη Θεσσαλονίκη σήμερα την 12 η Ιουλίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 συνήλθε στα

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 22 Αυγούστου Tο Διοικητικό Συμβούλιο

Αθήνα, 22 Αυγούστου Tο Διοικητικό Συμβούλιο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ARGOS SECURITY AE ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΤΗΣ 25 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 24ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

ΣΧΕΔΙΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 24ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 24ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 18435/06/Β/88/26 ΓΕΜΗ 4435650700)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. «ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ Α.Ε Ο.Τ.Α» (Αριθ. Μ.Α.Ε /01/Β/10/440) (Αριθ. Γ.Ε.ΜΗ )

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. «ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ Α.Ε Ο.Τ.Α» (Αριθ. Μ.Α.Ε /01/Β/10/440) (Αριθ. Γ.Ε.ΜΗ ) ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο.Τ.Α. (.Ε.Α..Β Α.Ε.) ΤΗΣ 4 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017. Οι κ.κ. µέτοχοι της ανώνυµης

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 30 ης Ιουνίου 2015

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 30 ης Ιουνίου 2015 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 30 ης Ιουνίου 2015 Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας με την επωνυμία «Μ.Μ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε» και τον διακριτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΕΦΙΤΣΑΚΗΣ GROUP Ι.Κ.Ε. ΑΡΙΘ.Γ.Ε.ΜΗ : Α.Φ.Μ.: ΕΝΙΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ - 6 -

ΜΑΛΕΦΙΤΣΑΚΗΣ GROUP Ι.Κ.Ε. ΑΡΙΘ.Γ.Ε.ΜΗ : Α.Φ.Μ.: ΕΝΙΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ - 6 - ΑΠΟΦΑΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 6 Στο Ηράκλειο σήµερα την 29/07/2016, ηµέρα Παρασκευή και ώρα 09.00 π.µ. στα γραφεία της Συµβολαιογράφου Μαρίας ηµητρίου Κουµιανάκη που βρίσκονται επί της οδού 1866 στον

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.» ΜΕΤΟΧΟΣ

Α.Τ.Ε.» ΜΕΤΟΧΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 05 Στη Θεσσαλονίκη σήμερα την 25η Ιουνίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00 συνήλθαν στο ενταύθα και επί της οδού Βασ. Όλγας αρ. 79 γραφείο της έδρας της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "ΠΥΛΩΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ Ι.Κ.Ε. «ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ι.Κ.Ε.»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ Ι.Κ.Ε. «ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ι.Κ.Ε.» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ Ι.Κ.Ε. «ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ι.Κ.Ε.» Σήμερα την 25 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 συνήλθε στα γραφεία στην έδρα της εταιρείας, σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 46. Συνεδριάσεων του.σ. της Α.Ε. µε την επωνυµία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΛΕΦΙΤΣΑΚΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 46. Συνεδριάσεων του.σ. της Α.Ε. µε την επωνυµία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΛΕΦΙΤΣΑΚΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. Συνεδριάσεων του.σ. της Α.Ε. µε την επωνυµία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΛΕΦΙΤΣΑΚΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 46 Στο Τυµπάκι σήµερα, την 25/5/2013, ηµέρα Σάββατο και ώρα 15.00 συνήλθαν τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2012.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2012. 1 ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2012. Στο ΚΑΜΠΟ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ ΣΑΜΟΥ σήμερα την 10η Μαΐου 2013 και ώρα 9:00 συνήλθαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 16 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 16 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 16 Συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Ε. με την επωνυμία «ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΑΒΕΕ.» Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΑΒΕΕ.» συνήλθε σε συνεδρίαση, σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 30/4/2013. π.μ. στα επί της οδού Θεσ/νίκης-Σερρών 16ον χλμ γραφεία της έδρας της Ανώνυμης

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 30/4/2013. π.μ. στα επί της οδού Θεσ/νίκης-Σερρών 16ον χλμ γραφεία της έδρας της Ανώνυμης ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 30/4/2013 Στη Θεσσαλονίκη σήμερα στις 30 Απριλίου 2013 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 11 π.μ. στα επί της οδού Θεσ/νίκης-Σερρών 16ον χλμ γραφεία της έδρας της Ανώνυμης Εταιρίας «ΑΦΟΙ Θ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΒΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

Κατά την παρούσα συνεδρίαση προσήλθε και παρέστη το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι οι:

Κατά την παρούσα συνεδρίαση προσήλθε και παρέστη το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι οι: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «CHOOSE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (ΑΡΜΑΕ 53970/01ΑΤ/Β/03/429(2013) ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 5171301000 της 16 ης Αυγούστου 2016

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 24 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 24 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 24 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες στη Συνέλευση είναι οι ακόλουθοι εταίροι, κατέχοντας τα εξής εταιρικά μερίδια: % Εταιρικών Μεριδίων 100% 100%

Παρόντες στη Συνέλευση είναι οι ακόλουθοι εταίροι, κατέχοντας τα εξής εταιρικά μερίδια: % Εταιρικών Μεριδίων 100% 100% Πρακτικό. Της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Εταίρων της Εταιρείας «NILLWARE MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, ΑΦΜ 800359310, αρ. Γεμη 123696301000» της 08/09/2017 Στην Αθήνα σήμερα, την 8 η Σεπτεμβρίου 2017,

Διαβάστε περισσότερα