auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)"

Transcript

1 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 646# (21 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Citroen C4 Cactus 1.6 BlueHDi Απολύτως Citroen! 4 Παρουσίαση Οδηγούμε το νέο Ford Focus 5 Νέα 7 Αγορά 8 Κατασκοπεία Mercedes GLE Coupe Δοκιμή 2 Citroen C4 Cactus 1.6 BlueHDi το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η ευρηματικότητα των κυβερνώντων στην είσπραξη και άλλων χρημάτων από τους πολίτες εφευρίσκοντας νέα χαράτσια, δεν έχει τελειωμό. Στο υπουργείο Μεταφορών ο πολύς κ. Σπίρτζης ανακάλυψε ότι οι οδηγοί άνω των 74 ετών μπορεί να έχουν... ξεχάσει να οδηγούν και γι αυτό πρέπει να δίνουν ξανά εξετάσεις κάθε τρία χρόνια. Από κοντά και κάποιοι που φαίνεται να ανησυχούν για το γεγονός ότι εκτός από τα παράβολα από τα οποία θα επωφελείται το κράτος, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για να επωφελούνται και οι δάσκαλοι οδήγησης. Και γι αυτό προτείνουν, όπως διαβάσαμε, η επαναληπτική εξέταση των ηλικιωμένων να συνοδεύεται και από κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο και πρόσθετη θεωρητική εκπαίδευση. Πρόκειται για μια γελοιότητα άνευ προηγουμένου (για να μη χρησιμοποιήσουμε βαρύτερη έκφραση). Για τους ηλικιωμένους πρέπει να προβλέπεται μόνο αυστηρός ιατρικός έλεγχος! Καμία εξέταση και καμιά «επιμόρφωση» δεν χρειάζεται όποιος οδηγεί επί 40 ή 50 χρόνια! Εξασφάλιση για την κοινωνία ότι δεν έχει προβλήματα φυσικής κατάστασης που να τον κάνουν δημόσιο κίνδυνο χρειάζεται. Τίποτα παραπάνω!

2 Citroen C4 Cactus 1.6 BlueHDi (δοκιμή)_σ.2 Απολύτως Citroen! Συγχωνεύοντας το μικρομεσαίο της χάτσμπακ με το αντίστοιχο crossover, η Citroen συμβαδίζει με το πνεύμα της εποχής, αλλά και αρπάζει την ευκαιρία για μια «επιστροφή στις ρίζες», με ένα αυτοκίνητο που έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, είναι πρακτικό και ευκολοδήγητο και προσφέρει κορυφαία άνεση του Πάνου Φιλιππακόπουλου Η εποχή μας είναι εποχή επαναστατικών αλλαγών στην αυτοκινητοβιομηχανία. Οι αλλαγές στη μορφή των αμαξωμάτων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τα παραδοσιακά σχήματα να υποχωρούν συνεχώς και τα κάθε είδους «crossover» και «SUV» να αυξάνονται και να πληθύνονται. Έτσι δεν φαίνεται περίεργη η επιλογή της Citroen να καταργήσει το παραδοσιακό μικρομεσαίο της χάτσμπακ, «συγχωνεύοντάς» το με το αντίστοιχο «crossover», το C4 Cactus. Το νέο μικρομεσαίο οικογενειακό αυτοκίνητο της λοιπόν, είναι κάτι μεταξύ χάτσμπακ και «crossover». εσωτερικό_το νέο μοντέλο διατηρεί αρκετά στοιχεία από τη λειτουργικότητα του προηγούμενου C4 Cactus, όπως τη διάταξη του ταμπλό ή τη μετακίνησή του αερόσακου συνοδηγού στην οροφή. Κάτι που εκτός του ότι επιτρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο ντουλαπάκι, βοηθάει και στην αύξηση του χώρου για επιβάτες, που είναι απολύτως επαρκής για τέσσερα άτομα. Επαρκείς είναι και οι θέσεις για μικροπράγματα, θα παρατηρήσουμε μόνο ότι οι ποτηροθήκες είναι ρηχές. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 348 λίτρα με ύπαρξη ρεζέρβας (μια πολύ σωστή επιλογή της ελληνικής αντιπροσωπείας). Η θέση οδήγησης είναι σωστή, ενώ θα κάνουμε ιδιαίτερη μνεία, αν και δεν αποτελούν στοιχείο του εξοπλισμού της βασικής έκδοσης, αλλά τις αμέσως επόμενης, στα νέα καθίσματα «Advanced Comfort, καινοτομία της Citroen, που προσφέρουν καλή στήριξη του σώματος και υψηλά επίπεδα άνεσης, χωρίς να χάνουν τις ιδιότητές τους με το πέρασμα του χρόνου. Η ποιότητα έχει βελτιωθεί σε σχέση με το C4 Cactus της προηγούμενης γενιάς, με ιδιαίτερη προσπάθεια να έχει γίνει στον τομέα της ηχομόνωσης. Η τιμή της έκδοσης ντίζελ ξεκινάει από ευρώ με εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, cruise control, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών και ηχοσύστημα με Βluetooth, θύρες USB και Aux, έγχρωμη οθόνη αφής και χειριστήρια στο τιμόνι. Θα παρατηρήσουμε, όμως, ότι τα πίσω παράθυρα είναι ανακλινόμενα και δεν ανοίγουν κανονικά. κινητήρας-κιβώτιο_ Ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 με τους 100 ίππους έχει τη δύναμη που χρειάζεται για να κινήσει με ασφάλεια το αυτοκίνητο (η εταιρεία αναφέρει επιτάχυνση 0-100

3 Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 4WD (δοκιμή)_σ.3 χλμ./ώρα σε 11,8 ) και επαρκή ροπή που προσφέρει εύκολη και ξεκούραστη καθημερινή οδήγηση, χωρίς πολλές αλλαγές ταχυτήτων στο πεντάρι κιβώτιο (το οποίο είναι ικανοποιητικό σε λειτουργία, χωρίς να ξεχωρίζει ιδιαίτερα σε αίσθηση και ακρίβεια). Η ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση του αυτοκινήτου μπορεί να πέσει ακόμα και στα 6-6,5 λίτρα/100 χλμ. στις αστικές συνθήκες και να πλησιάσει τα 5 λίτρα/100 χλμ. στο ταξίδι. προσφέρει κορυφαία άνεση. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί από πλευράς αμαξώματος μια πολύ καλή προσαρμογή στη σημερινή πραγματικότητα, είναι λειτουργικό και ευκολοδήγητο και προσφέρει τη ζητούμενη κορυφαία άνεση. Με δεδομένη και την ενδιαφέρουσα τιμή του, απευθύνεται τελικά σε ένα ευρύτερο κοινό από τους παραδοσιακούς οπαδούς της Citroen. οδηγώντας_ Βασική προτεραιότητα της Citroen ήταν πάντα να προσφέρουν τα αυτοκίνητα της κορυφαία άνεση. Οι μηχανικοί της εφάρμοσαν ένα νέο σύστημα ανάρτησης το οποίο η Citroen έχει κατοχυρώσει με ευρεσιτεχνία, χρησιμοποιώντας μεταλλικά ελατήρια και αμορτισέρ μεν, αλλά και δύο υδραυλικά «στοπ» σε κάθε τροχό, τα οποία υποβοηθούν τα ελατήρια και τα αμορτισέρ στην απορρόφηση των κραδασμών, όταν οι τροχοί περνούν από έντονες ανωμαλίες. Στην πράξη το σύστημα φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά, αφού πράγματι το αυτοκίνητο προσφέρει άνεση που είναι κορυφαία για την κατηγορία. Μπορεί αυτό να έχει ως συνέπεια λίγο μεγαλύτερες κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές και λίγο πιο «ελαφρύ» πάτημα στο δρόμο, αλλά δεν δημιουργεί ανεπάρκεια στο κράτημα ή απρόβλεπτες αντιδράσεις και το αυτοκίνητο δεν είναι μεν σπορ σε αίσθηση (κάτι στο οποίο συμβάλλει και το πολύ ελαφρύ τιμόνι), ούτε διεκδικεί προφανώς τέτοιο χαρακτήρα, αλλά είναι απολύτως ασφαλές και ευκολοδήγητο. Αποτελεσματικά τέλος, είναι τα φρένα του. συμπέρασμα_ Σε σχέση με τα προηγούμενα μικρομεσαία μοντέλα της η Citroen επιστρέφει πιο κοντά σε μια παράδοση που τη θέλει να τολμάει σχεδιαστικά, να καινοτομεί τεχνολογικά και να υπέρ_ Κορυφαία άνεση_ Χαμηλή κατανάλωση_ Πρακτικό εσωτερικό_ Χαρακτήρας που ξεχωρίζει_ Ανταγωνιστική τιμή κατά _ Ανακλινόμενα πίσω παράθυρα_ Αίσθηση τιμονιού_ Ρηχές ποτηροθήκες Περισσότερες δοκιμές:

4 Πανελλαδική παρουσίαση στο Τατόι (παρουσίαση)_σ.4 Οδηγούμε το νέο Ford Focus Με την έναρξη της διαθεσιμότητας του νέου Focus η αντιπροσωπεία της Ford οργάνωσε μία μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του αυτοκινήτου στους εκπροσώπους του Τύπου του Πάνου Φιλιππακόπουλου Η φετινή χρονιά είναι επετειακή για το Focus, που συμπληρώνει ακριβώς 20 χρόνια από τη παρουσίαση της πρώτης γενιάς του το Στην ουσία πρόκειται για ολόκληρη οικογένεια μοντέλων, που περιλαμβάνει κι ένα στέισον και μία υπερυψωμένη έκδοση Active. Το νέο μοντέλο είναι βασισμένο στη νέα πλατφόρμα C2 της εταιρείας, με μεταξόνιο αυξημένο κατά 53 χιλιοστά (ενώ το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί μόνο κατά 18 χιλιοστά), με αποτέλεσμα την αύξηση των χώρων για τους επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 375 λίτρα με κιτ επισκευής ελαστικών (στην ελληνική αγορά διατίθεται στάνταρ ρεζέρβα ανάγκης). Ο στάνταρ και έξτρα εξοπλισμός περιλαμβάνουν μια μεγάλη λίστα ηλεκτρονικών οδηγικών βοηθημάτων και συστημάτων ασφαλείας, δίνοντας μια πρώτη γεύση για το πώς θα είναι τα αυτόνομα κινούμενα οχήματα. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον (βελτιωμένο) χιλιάρη βενζινοκινητήρα τούρμπο με 125 ίππους, ένα νέο βενζινοκινητήρα 1.5 τούρμπο σε εκδόσεις 150 και 182 ίππων και τον νέο ντίζελ 1.5 σε εκδόσεις 95 και 120 ίππων. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο με 6 σχέσεις, ενώ διαθέσιμο είναι και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Tο αυτοκίνητο προσφέρεται συνολικά με τρία διαφορετικά συστήματα πίσω ανάρτησης, έναν ημιάκαμπτο άξονα για τις εκδόσεις με τον χιλιάρη κινητήρα και τον 1.5 ντίζελ, ένα σύστημα πολλαπλών συνδέσμων για τις ισχυρότερες εκδόσεις, ενώ μία διαφορετική έκδοση του συστήματος πολλαπλών συνδέσμων χρησιμοποιείται στο στέισον. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του αυτοκινήτου οδηγήσαμε την έκδοση με τον χιλιάρη κινητήρα των 125 ίππων. Η υψηλού επιπέδου ποιότητα στο εσωτερικό είναι το πρώτο στοιχείο που συνειδητοποιεί κανείς μπαίνοντας στο αυτοκίνητο. Ο χιλιάρης κινητήρας είναι ένα από τα μεγάλα ατού του νέου Focus, με τη δύναμη, τη ροπή και την ευστροφία του να ικανοποιούν απόλυτα και να προσφέρουν τη δυνατότητα για ασφάλεια στα προσπεράσματα και για δυναμική οδήγηση όταν το επιθυμεί ο οδηγός. Η οδική συμπεριφορά είναι από τις κορυφαίες στην κατηγορία, με το πλαίσιο να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα κύλισης, και ταυτόχρονα μεγάλη ακρίβεια στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Στον εύκολo έλεγχο του αυτοκινήτου συμβάλλουν τα καλά φρένα και το εξαιρετικό τιμόνι. Το νέο Focus διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν (μέχρι το τέλος του χρόνου, γιατί μετά αναμένεται αύξηση) από ευρώ ( ίππων), με πολύ καλό στάνταρ εξοπλισμό. Οι τιμές του ντίζελ ξεκινούν από ευρώ. Περισσότερες φωτογραφίες:

5 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.5 Νέα Mercedes GLE Η Mercedes αποκάλυψε την νέα γενιά της GLE, που όπως συνηθίζεται με όλα τα νέα μοντέλα, ακόμα και τα μεγάλα, έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 80 χιλιοστά σε σχέση με τον προκάτοχό της, προσφέροντας έτσι και μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες, ενώ ο τεράστιος χώρος αποσκευών φτάνει τα 825 λίτρα. Προαιρετικά το αυτοκίνητο θα προσφέρεται με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα, ενώ θα μπορεί να παραγγελθεί και με μία τρίτη σειρά με δύο αναδιπλούμενα καθίσματα. Το μεγάλο SUV είναι ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο, βασισμένο στη νέα πλατφόρμα MHA της εταιρείας, με αμάξωμα που έχει σημαντικά βελτιωμένη αεροδυναμική. Σημαντική καινοτομία που προσφέρει το νέο «σασί» είναι η ενεργός υδροπνευματική ανάρτηση, που ελέγχεται από ένα ηλεκτρικό σύστημα 48V, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ελέγχει ελατήρια και αμορτισέρ ξεχωριστά για κάθε τροχό. Το σύστημα τετρακίνησης θα είναι πλήρως μεταβλητό με τους 6κύλινδρους και 8κύλινδρους κινητήρες, επιτρέποντας τη μεταφορά ροπής στον πίσω άξονα από 0 ως 100%, ενώ το αυτοκίνητο διαθέτει βέβαια ένα μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών οδηγικών βοηθημάτων και συστημάτων ασφαλείας. Το λανσάρισμα του αυτοκινήτου θα γίνει με έναν 6κύλινδρο βενζινοκινητήρα 367 ίππων (GLE 450), που συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα μίζας/εναλλάκτη 48V. Αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλοι κινητήρες, βενζίνης και ντίζελ, καθώς και μια φορτιζόμενη υβριδική έκδοση. Το κιβώτιο είναι αυτόματο 9 ταχυτήτων. Η DS αποκάλυψε το DS 3 Crossback Η «premium» σπορ μάρκα της Citroen, η DS, αποκάλυψε το νέο της μικρό (μήκος 4,21 μ.) «crossover», το DS3 Crossback, που θα κάνει το ντεμπούτο του σε λίγες βδομάδες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, αντικαθιστώντας το μικρό τρίθυρο σούπερ μίνι DS3. Είναι το πρώτο αυτοκίνητο του γκρουπ PSA που θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMP, πάνω στην οποία θα «χτιστούν» όλα τα μελλοντικά μικρά και μικρομεσαία μοντέλα του γαλλικού γκρουπ. Είναι επίσης το πρώτο αυτοκίνητο της μάρκας DS που σχεδιάστηκε από το μηδέν και δεν αποτελεί μια πιο σπορ παραλλαγή κάποιου μοντέλου της Citroen. Θα προσφέρεται με τρεις βενζινοκινητήρες ισχύος 100, 130 και 155 ίππων και δύο ντίζελ, 100 και 130 ίππων. Καθώς όμως η νέα πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη και για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον (στο δεύτερο εξάμηνο του 2019) και μια ηλεκτρική έκδοσή του με αυτονομία περίπου 300 χιλιομέτρων.

6 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.6 Ανανέωση για το Renault Kadjar Η Renault ανακοίνωσε την ανανέωση του Kadjar, με περιορισμένες αισθητικές αλλαγές στο εξωτερικό, αναβάθμιση του εσωτερικού, αλλά και νέα γκάμα κινητήρων. Εξωτερικά υπάρχουν αλλαγές στους προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει μια νέα κεντρική οθόνη αφής, νέα χειριστήρια του κλιματισμού, νέοι διακόπτες για τα παράθυρα και τους καθρέφτες, νέα υλικά και χρώματα, καθώς και προσθήκες διακοσμητικών από χρώμιο. Βελτιώσεις έχουν γίνει επίσης στα καθίσματα, στην κατανομή του αέρα από το σύστημα κλιματισμού/θέρμανσης, και στην κεντρική κονσόλα. Επιπλέον, όμως, στο ανανεωμένο Kadjar κάνει το ντεμπούτο του ο νέος 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας τούρμπο 1.3 TCe, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Mercedes και προσφέρεται σε εκδόσεις 140 και 160 ίππων, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο ή ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη. Από πλευράς ντίζελ υπάρχει ο αναβαθμισμένος 1.5, που αποδίδει 1 kgm και 5 ίππους παραπάνω (115) σε σχέση με αυτόν της προηγούμενης γενιάς, όπως επίσης κι ένας μεγαλύτερος κινητήρας κ.εκ. με 150 ίππους. Ο τελευταίος θα προσφέρεται και με την τετρακίνητη έκδοση του Kadjar. Το ανανεωμένο Kadjar αναμένεται στην Ελλάδα την άνοιξη του Grand Prix Σιγκαπούρης: Μια βόλτα στο λούνα παρκ για συγκρουόμενα! Το έχουμε πει και άλλες φορές πως με τους αγώνες που γίνονται μέσα σε πόλεις, η Formula 1 μετατρέπεται βαθμιαία από τον κορυφαίο θεσμό αγώνων αυτοκινήτου σ ένα τσίρκο, όπου η τύχη θα παίζει όλο και σημαντικότερο ρόλο σε σύγκριση με τις ικανότητες οδηγών και αυτοκινήτων. Και μόνο το γεγονός ότι στο Grand Prix της Σιγκαπούρης έχει χρειαστεί η παρέμβασή του αυτοκινήτου ασφαλείας σε όλους τους αγώνες που έχουν γίνει εκεί, θα αρκούσε για την κατάργησή του, αν η οργάνωση του πρωταθλήματος γινόταν με ορθολογικά κριτήρια. Η υποτιθέμενη «πίστα» είναι πολύ στενή και με μικρές ευθείες, τα προσπεράσματα είναι εξαιρετικά δύσκολα και είναι θέμα τύχης αν τα αυτοκίνητα χτυπήσουν μεταξύ τους και τελικά περισσότερο θέαμα προσφέρουν οι συγκρούσεις πάρα ο συναγωνισμός ανάμεσα στους οδηγούς. Έτσι και φέτος, είχαμε έναν εξαιρετικά ανιαρό αγώνα, όπου η πιο ενδιαφέρουσα φάση ήταν ίσως το προσπέρασμα του Φέτελ στον Φερστάπεν αμέσως μετά την εκκίνηση (με τον νεαρό Ολλανδό να ανακτά αργότερα τη θέση του μετά από τις αλλαγές ελαστικών στα πιτς, χάρη στη λανθασμένη στρατηγική της Ferrari). Από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε κυρίως στο να παρακολουθούμε ποιον θα... καταστρέψει ο Πέρες στην προσπάθεια για προσπέρασμα (με πρώτο και καλύτερο τον ομόσταβλό του Οκόν μετά την εκκίνηση, που τον έστειλε εκτός αγώνα προκαλώντας και την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας), συμπεριφορά που του κόστισε και μια ποινή 5 δευτερολέπτων. Τελικά ο Λιούις Χάμιλτον κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος την πρώτη θέση που είχε στη σειρά εκκίνησης, αυξάνοντας τελικά και το προβάδισμά του στη βαθμολογία για το πρωτάθλημα οδηγών, για το οποίο είναι πλέον το πρώτο φαβορί. Οι 10 πρώτοι στη Σιγκαπούρη ήταν οι εξής: Χάμιλτον (Mercedes), Φερστάπεν (Red Bull), Φέτελ (Ferrari), Μπότας (Mercedes), Ράικονεν (Ferrari), Ριτσιάρντο (Red Bull), Αλόνσο (McLaren), Σάινθ (Renault), Λεκλέρκ (Sauber), Χούλκενμπεργκ (Renault).

7 Ράλι Τουρκίας: Το πρωτάθλημα έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον Το πιο ενδιαφέρον παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι των τελευταίων χρόνων γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό όσο πλησιάζει προς το τέλος του, καθώς απομένουν μόνο τρεις αγώνες ακόμα και κανείς δεν μπορεί να χρίσει φαβορί έναν οδηγό ή ένα κατασκευαστή για την πρώτη θέση της αντίστοιχης βαθμολογίας. Οι αποτυχίες των δύο προπορευόμενων στο πρωτάθλημα των οδηγών -Τιερί Νεβίλ και Σεμπαστιέν Οζιέ- με τον πρώτο να μην τερματίζει καθόλου και τον δεύτερο να τερματίζει μόλις 10ος, επέτρεψαν στον Οτ Τάνακ να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.7 νίκη του με το Toyota Yaris, με την Toyota μάλιστα να κερδίζει και τη δεύτερη θέση στον αγώνα, με τον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα. Οι Νεβίλ και Οζιέ κατάφεραν μόνο να εξασφαλίσουν λίγους βαθμούς με την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στην «power stage», αλλά το πρωτάθλημα τώρα είναι ακόμα πιο αμφίρροπο, με τον Τάνακ να σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση, μόλις 13 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Νεβίλ και 10 βαθμούς μπροστά από το τρίτο Οζιέ. Αντίστοιχα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, η Toyota με τις δύο πρώτες θέσεις που κέρδισε στην Τουρκία πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μόλις 5 βαθμούς μπροστά από την Hyundai. Τα πάντα λοιπόν είναι ανοιχτά στους επόμενους 3 αγώνες, που αποκτούν πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι 10 πρώτοι στην Τουρκία ήταν οι εξής: Τάνακ-Γιαρβέογια (Toyota Yaris WRC), Λάτβαλα-Άντιλα (Toyota Yaris WRC), Πάντον-Μάρσαλ (Hyundai i20 WRC), Σούνινεν-Μάρκουλα (Ford Fiesta WRC), Μίκελσεν-Γέγκερ (Hyundai i20 WRC), Χ. Σόλμπεργκ-Μινόρ (Skoda Fabia R5), Κοπέτσκι-Ντρέσλερ (Skoda Fabia R5), Τεμπεστίνι-Ίτου (Citroen C3 R5), Ίνγκραμ-Γουίτοκ (Skoda Fabia R5), Οζιέ-Ινγκρασιά (Ford Fiesta WRC). (αγορά) Διαθέσιμο το ανανεωμένο Fiat 500X Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το ανανεωμένο Fiat 500X, που εκτός από τα συνηθισμένες αισθητικές αλλαγές που γίνονται στα facelift, προσφέρεται πλέον με νέα γκάμα κινητήρων, στην οποία προστέθηκαν οι νέοι βενζινοκινητήρες 1.0 τούρμπο με 120 ίππους και 1.3 τούρμπο με 150 ίππους, παράλληλα με τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.6 των 110 ίππων και τον ντίζελ 1.6 των 120 ίππων. Οι τιμές του αυτοκινήτου ξεκινούν από ευρώ (1.6 βενζίνης), με στάνταρ εξοπλισμό στον οποίο περιλαμβάνονται ESP με hill holder, σύστημα «lane assist», 6 αερόσακοι, κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, cruise control, ζάντες αλουμινίου, υπολογιστής ταξιδιού, πυξίδα, ηχοσύστημα με 2 θύρες USB, θύρα Aux, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα start-stop, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Οι τιμές του ντίζελ ξεκινούν από ευρώ. Από ευρώ η Mercedes A-Class Saloon Η σεντάν έκδοση που προστέθηκε πρόσφατα στη γκάμα της Mercedes A-Class θ αρχίσει να διατίθεται στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2019 και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές του νέου μοντέλου. Το αυτοκίνητό θα διατίθεται με το νέο βενζινοκινητήρα 1.3 τούρμπο των 120 ίππων, ένα 2λιτρο βενζινοκινητήρα σε εκδόσεις 140 και 165 ίππων και τον ντίζελ 1.5 των 116 ίππων. Οι τιμές ξεκινούν από ευρώ για την πετρελαιοκίνητη A 180d, με αυτόματο κιβώτιο και στάνταρ εξοπλισμό στον οποίο εκτός του ESP, του κλιματισμού και του πακέτου των ηλεκτρικών ευκολιών συμπεριλαμβάνονται επίσης 7 αερόσακοι, σύστημα προστασίας πεζών, σύστημα υποβοήθησης διατήρησής λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα εντοπισμού εμποδίων και αυτόματου φρεναρίσματος, cruise control, ζάντες αλουμινίου, χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης, σύστημα πολυμέσων, αυτόματοι καθαριστήρες κλπ. Οι τιμές των βενζινοκίνητων εκδόσεων ξεκινούν από ευρώ για την A 200 (1.3 με 120 ίππους).

8 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.8 Mercedes GLE Coupe Η GLE Coupe παρουσιάστηκε το 2015, είναι όμως βασισμένη σε μια παλαιότερη πλατφόρμα (αυτήν της M-Class). Φωτογραφίες των κατασκόπων μας δείχνουν ότι ετοιμάζεται τώρα μία νέα γενιά του μοντέλου, που θα ανταγωνιστεί το νέο Audi Q8 και την επόμενη γενιά της BMW X6. Κάτω από το καπό ο κινητήρας AMG των 5,5 λίτρων θα αντικατασταθεί με ένα 4λιτρο. Οι υπόλοιποι κινητήρες της γκάμας θα είναι εξακύλινδροι εν σειρά με χωρητικότητα γύρω στα 3 λίτρα και τουλάχιστον ένα υπερσυμπιεστή. Επίσης για πρώτη φορά η Mercedes θα προσφέρει έναν εξαιρετικό ντίζελ 340 ίππων στην GLE 400d Coupe. AUTOMEDIA

9 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17)

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17)

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18)

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 628# (13 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Seat Arona

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19)

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 669# (15 ΜΑΡ 19) 2 9 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18)

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 652# (02 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Nissan

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18)

auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 649 # (12 ΟΚΤ 18) 2 Σαλόνι Παρισιού

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18)

auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 637# (15 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17)

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper

Διαβάστε περισσότερα

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17)

auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17)

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή DS5

Διαβάστε περισσότερα

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17)

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18)

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 625# (16 ΜΑΡ 18) 2 11 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19)

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 683# (05 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή BMW 216d

Διαβάστε περισσότερα

auto7 631# (05 ΜΑΪ 18)

auto7 631# (05 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 631# (05 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Νέα BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18)

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 636# (08 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 608# (03 ΝΟΕ 17)

auto7 608# (03 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 608# (03 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Kia Soul

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17)

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18)

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 641# (13 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Ford EcoSport

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18)

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 629# (20 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Νέο Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17)

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17)

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17)

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) 3 Δοκιμή Kia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19)

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 672# (05 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17)

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) 2 13 Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19)

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 685# (19 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή VW T-Cross

Διαβάστε περισσότερα

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17)

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19)

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 670# (22 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 640# (06 ΙΟΥΛ 18)

auto7 640# (06 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 640# (06 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Dacia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17)

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19)

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 663# (01 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15)

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Οι παλιότεροι θα θυμούνται τις ευκαιρίες που χάθηκαν -κυρίως λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων- για να μπει η Ελλάδα στο χάρτη (564//04 ΝΟΕ 16)

auto7 Οι παλιότεροι θα θυμούνται τις ευκαιρίες που χάθηκαν -κυρίως λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων- για να μπει η Ελλάδα στο χάρτη (564//04 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17)

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) 2 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16)

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16)

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18)

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 630# (27 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18)

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 657# (07 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση (στην οποία πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα (563//28 ΟΚΤ 16)

auto7 Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση (στην οποία πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα (563//28 ΟΚΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 627# Παρασκευή 13 Απριλίου (30 ΜΑΡ 18) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 627# Παρασκευή 13 Απριλίου (30 ΜΑΡ 18) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 627# (30 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Kia Stonic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15)

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17)

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17)

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (509//31 IΟΥΛ 15) Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Fiat 500X 1.6 Multijet Η > σ.2

auto7 (509//31 IΟΥΛ 15) Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Fiat 500X 1.6 Multijet Η > σ.2 διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αυτήν την εβδομάδα θ αναφερθούμε σε μία προσωπική εμπειρία, γιατί το θέμα αφορά όλους όσους οδηγούν και δείχνει (466//12 ΣΕΠΤ 14)

auto7 Αυτήν την εβδομάδα θ αναφερθούμε σε μία προσωπική εμπειρία, γιατί το θέμα αφορά όλους όσους οδηγούν και δείχνει (466//12 ΣΕΠΤ 14) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα